ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΤΕ...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΤΕ...

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 23 Ιαν 2010, 12:49

Ο πληγμένος από την κρίση έμπορος που κρατάει το μαγαζί του με νύχια και δόντια επειδή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στα 50 του , θα κληθεί να πληρώσει φόρο για έσοδα που δεν είχε.
Ασε μη μου τα λες, γιατί με πιάνουν φονικά ένστικτα :swear: :swear:

Παρεμπιπτώντως, αυτό το λένε... περαίωση.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Aristogenos » Σάβ 23 Ιαν 2010, 16:10

paraplanisi έγραψε:Τι έγινε με το πόθεν έσχες που ψέλλιζαν οι πρασινομπερέδες;
Είναι ο μόνος τρόπος να πιάσουν τους φοροφυγάδες άμεσα και δίκαια.
Αν`αυτού θα ξελασπώσουν πάλι τους κλέφτες και θα και θα τιμωρήσουν τους νόμιμους και ευσυνείδητους.
Επειδή με τα αντικειμενικά του κώλου κριτήρια αυτό γίνετε.
Νομιμοποίητε η φοροδιαφυγή.
Είναι η χαρά του φοροφυγά.
Να βγάζει πολλές χιλιάδες μαύρα το χρόνο και να δίνει ένα χιλιαρικάκι να ξελασπώνει.
Ο πληγμένος από την κρίση έμπορος που κρατάει το μαγαζί του με νύχια και δόντια επειδή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στα 50 του , θα κληθεί να πληρώσει φόρο για έσοδα που δεν είχε.

Το πόθεν έσχες υπάρχει και εφαρμόζεται για τους πολίτες.Δεν ξέρω αν εφαρμόζεται σε όλους, η σε οικονομικα ασθενέστερους μόνο (το 2ο σιγουρα ισχύει.)..
Όσον αφορα τους φόρους γενικότερα δεν καταλαβαίνω από που και έως που καποιος πρεπει να πληρώνει διπλούς και τριπλούς φόρους.
Η έστω οποιοσδήποτε που πληρώνει φόρο για να τα καλοτρώνε οι κοτζαμπάσηδες της εξουσίας. (γιατί αυτό γίνεται στην τελική και τίποτε άλλο ...οπότε χαράμι πάει)
Και ας φέρω ένα παραδειγμα.
Έχεις ένα κατάστημα που πουλάει κάποια τρόφιμα η ποτά , από κει που τα πήρε , δεν πληρώθηκε το ΦΠΑ? το πλήρωσε , τωρα άν εσυ τα μεταπωλησεις θα πρεπει να ξαναχρεώσεις νέο ΦΠΑ ?/ και αν ο άλλος που τα πάρει θα πρεπει να χρεώσει και αυτός ΦΠΑ? , και αν αυτός τα μεταπωλησει θα πρεπει να χρεώσει και αυτός ΦΠΑ ?
ΟΚ τα χρεώνει , έχουμε φτάσει το κράτος να βγάζει οχι μονο την τιμη του προιόντος αλλα και πολυ παραπανω....και πάλι δεν τους φτάνουν Αυτα είναι τα συστήματα του Οβριού-χρηματιστή που πάντα στην τσεπη του θα καταλήγουν και χωρίς να έχειο κάνει τίποτα , κλεβοντας και απαιτώντας από τον κόπο του κάθε Ανθρώπου.. Ας καταλάβουμε όλοι ότι αυτό το σύστημα είναι άχρηστο.
Φτανει πια ,δλδ αμα εχω 5 φραγκα στη ακρη θα πρεπει να τους λεω και που τα βρηκα ?? και τι ειναι το "κρατος"" συνεταιρος στη τσεπη μου?Τσολιάςστο πορτοφόλι μου?
Και εαν το κερδος μου εινα προιον απολυτα δικης μου δημιουργιας και πνευματκου κόπου και εκει θα μου απομιζήσουν την ενέργεια ?"Τι λε ρε ?"" Υπέγραψα κάνα συμβολαιο ή , εκανα καμιά συμφωνία μαζι του και δεν το ξερα ??Το ιδιο ισχυει και για λοιπούς παρανοικούς νόμους ,υποργραψα κανα συμβολαιο οτι πρεπει να τους τηρώ ,η οτι ειμαι υποχρεωμένος γι αυτό ? Έκανα καμια συμφωνία γι αυτό ?? ΟΧΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ. ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ όπως και σε κάθε άλλο Οβριο-λεπρό κατασκεύασμα
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 23 Ιαν 2010, 18:19

Αγαπητέ Αριστόγενε πρόσεξε κάτι.
Δεν υπάρχει πόθεν έσχες ουσιαστικό παρά μόνο εν τύποις .
Εκτος από αυτό είχαν πει ότι θα πιάσουν την φοροδιαφυγή με το πόθεν έσχες.
Δηλαδή , πχ,θα εξέταζαν τον φάκελο του εμπόρου που δήλωνε 10 χιλιάρικα.....αν είχε αγορά αυτοκινήτου κόστους 15 χιλιάδων και σπιτιού 120 χιλιάδων θα του έλεγαν όπα ρε φίλε.....10 εισέπραξες....τα 4 είναι το καθαρό σου εισόδημα....τα υπόλοιπα 131 που τα βρήκες;
Αυτό βέβαια δεν θα γίνει ποτέ από κυβερνήσεις λαμογίων. Απλως τους ξέφυγε και το μάζεψαν.

ΦΠΑ.
Τον πληρώνει ο καταναλωτής κατά 100%.
Από την αρχή του προϊόντος μέχρι και τον έμπορο που το πουλάει , ο ΦΠΑ δίδετε και παίρνεται πίσω.
Ο έμπορος πληρώνει το 19% που έχει εισπράξει από τον καταναλωτή.
Ο βιομήχανος αντίστοιχα αυτό που έχει εισπράξει από τον έμπορο.
Τελικά ο φόρος σε απόλυτες τιμές μετακυλίεται στον καταναλωτή. :?

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Σάβ 23 Ιαν 2010, 20:54

paraplanisi έγραψε:Αγαπητέ Αριστόγενε πρόσεξε κάτι.
Δεν υπάρχει πόθεν έσχες ουσιαστικό παρά μόνο εν τύποις .
Εκτος από αυτό είχαν πει ότι θα πιάσουν την φοροδιαφυγή με το πόθεν έσχες.
Δηλαδή , πχ,θα εξέταζαν τον φάκελο του εμπόρου που δήλωνε 10 χιλιάρικα.....αν είχε αγορά αυτοκινήτου κόστους 15 χιλιάδων και σπιτιού 120 χιλιάδων θα του έλεγαν όπα ρε φίλε.....10 εισέπραξες....τα 4 είναι το καθαρό σου εισόδημα....τα υπόλοιπα 131 που τα βρήκες;.
Το ότι πληρόνωνται φόροι (τουλάχιστον από μικρομεσαίους) σι διαβεβαιώ ότι ισχύει και απο προσωπικη εμπειρία αλλα και από γνωστούς που έχω σε διάφορους τομείς (ελευθεροι επαγγελματίες) και ότι δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα .πρώην ποσό από 9500 Ευρώ(π.χ. αμάξι) και άνω , (και νυν από 0 ) χωρίς με την επόμενη δήλωση (αν αυτό που αγόρασες δηλώνεται ) να δικαιολογήσεις κάποιο ποσο από που βγάινουν αυτα τα ποσά (ενδεχομένως σύνολο από παλιώτερες φορολογικές δηλώσεις). Αν και σε πληροφορώ ότι το 99,999% αγοράζονται με δάνεια. Οπότε τα λεφτά βρίσκονται από εκεί (τράπεζα)
Άλλο ένα παράδειγμα , ένας φίλος αγόρσε αυτοκίνητο αξίας 16000 ευρώ μετά απο πώληση ακινήτου και ήταν ο μόνος μαζί με άλλο ένα άτομο (όπως του είπαν απο την αντιπροσωπία που αγόρασε αμαξι μετρητής και όχι με δάνειο) Δεύτερο παραδειγμα γνωστός μου από τους μεγαλυτερους εμπόρους μοτοσυκλετών στην στην Ελλάδα μου επιβεβαιώνει πάνω κάτω τα ίδια όσον αφορά τα ποσοστά......
Άσε που άμα κλείσεις έρχονται μετά απο δέκα χρόνια και σου ζητούν και τα ΄ρεστα.

Τώρα αν υπάρχουν μεγαλοβιομήχανοι , ή εταιρίες-όμιλοι που την γλυτώνουν δεν το ξέρω.

Αυτό που είναι ανάγκη να καταλάβουμε είναι ότι τα ρίχνουν στον κόσμο-μικρομεσαίο και μεροκαματιάρη ότι φταίει για να την πληρώμνουμε εμείς την νύφη.
Και η "νύφη "φίλε δεν είναι τίποτε άλλο από τις οικονομικές ατασθαλείες και τις απάτες που μάλον έχουν κάνει αυτοί , από όλο το σύστημα που δεν επιτρέπει τον ελευθερο επιχειρματία (¨Ελληνα η Ξένο) να στήσει μια υγειή επιχείρηση (σχεδόν σε οποιοδήποτε τομέα), η οποιονδήποτε θέλει να παράγει κάτι γενικώτερα ξεκινόντας από το 0 η έστω από κάτι.

Και άλλο παράδειγμα , από το 91-92 είχε καθιερωθει το σπατόσημο (κάπου στα 20-30Ευρώ,σημερινή αξία αν δεν κάνω λάθος), ΄ενας ειδικός φόρος για να χτιστεί το αεροδρόμιο των Σπάτων, τελικά μετα απο 6 χρόνια που ξεκίνησε να κτίζεται , έγινε με χρημνατοδότηση της ΕΟΚ, τα φράγκα από το Σπατόσημο έιχαν κάνει φτερά,.... δλδ 9-11εκατομύρια πτήσεις τον χρόνο επι 7 χρόνια χ 25 Ευρώ δεν αποφέραν τίποτα !!!!!! :oops: .. Μπορώ να σου φέρω και άλλα παραδέιγματα με το πώς είναι αδύνατον να εξαφανίζονται :angel: λεφτα που πληρώνουμε συνέχεια και καλό δεν βλέπουμε.... για φόρους αγοράς ακινήτων που πρεπει κάθε αγοραστής να πληρώνει κάθε φορά που πωλείται το ακίνητο (μόνο στην Ελλάδα ισχύει αυτό) και μερικές φορές η αντικειμενική να ξεπερνα την πραγματική αξία του ακινήτου (γινεται και το αντίθετο , δεν αντιλέγω.... αλλά κάθε φορά που πωλείται ΦΠΑ....πόσοι και πόσοι φόροι αναλέητοι που δεν μπορεί κανείς να γλυτώσει και πάλι τα λεφτά κανουν φτερά..... :angel:.. για τον απλούστατο λόγο ότι τα ΤΡΩΝΕ Και τρωνε κατακόρον.Και ξοδεύουν κατά κόρον. Αυτοί και όχι εμείς.... Μόνο που στο τέλος περνάνε το παραμύθι ότι φταίει ό κόσμος, έ όχι δεν φταίει.....Μας εμπαιζουν στην κυριολεξία , φωτογραφίζονται με υπέρογκους λογαρισμούς (ενώ ακόμα σε κράτη όπως η Αγγλία έγινε ο χαμός για μικροποσά που κάποιο βουλευτές χρεώσαν στο κράτος) και το κακό είναι ότι δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες ακόμη.... Και μιας και είπα για λογαρισμούς προπερσυ που ήμουν Παρίσι μπαίνοντας σε μια μπουτίκ πολυ διάσημου σχεδιαστή με πανάκριβα ρούχα είχα πια΄σει κουβέντα και η πωλήτρια μου ανέφερε μια γνωστή ¨"Ελληνίδα" πολιτικό που είχε επισκευτεί αυτη την μπουτίκ πρίν κάτι χρόνια και ξόδεψε σε μία μέρα μέσα το ποσο του μισού εκατομυρίου ευρώ. .... διάβασε ξανα 500,000 Ευρώ.Δεν θα πώ όνόματα μιας και δεν το έχω ηχογραφήσει αυτό για αποδείξεις και όποιος θέλει ας το πιστέψει. Και αυτό είναι λογικό όταν μια τουαλέτα κόστιζε από 10,000-40,000 ευρώ σε εκείνο το κατάστημα.... Μου άρεσε και ένα μπουφάν κροκό που είχε και ο δίπλα με 60.000Ευρώ αλλά δεν είχα να το πάρω... :dance: Έλεος

Λοιπον τον λαό τον εμπαίζουν κανονικά σκορπάνε απο δώ και από κεί αγοράζοντας 1000 μύρια πράγματα σε ξένα κράτη από ρουχα μέχρι σπίτια και μετά μας λένε ότι δεν πληρώσαμε φόρους(μεταφράζεται = δεν μας φτάσαν τα λεφτά για ψώνια)... Αυτή είναι η αλήθεια... μας έχουν κρατήσει μπανανία ... με δρόμους που σκοτώνεται κόσμος, και δόμηση που εκφράζει το μέγιστο της ασχήμειας και ζητάνε και τα ρέστα.....Ας είναι καλά τα κορόΐδα που τους ψηφήζουν καλά τους κάνουν...... Εγω τι φταίω που μέχρι τώρα πληρωνα και την τελευταία δεκάρα σε φόρους..... όχι φίλε τα δίφραγκα κομμένα....και ας το κάνουν οικόπεδο...

Η τακτική γνωστή...... κάνουν ότι θένε , τα φορτώνουν στον κόσμο , που παράλληλα τον έχουν να φαγώνεται και μεταξύ του, ώστε να μην πετροβολήσει αυτούς, και μετά έχουν και τις "μαγικές" λύσεις που ποτέ δεν φέρουν λύση αλλά μόνο ένα ζευγά στον κρατημένο στην μιζέρια και την στέρηση... λαό....
Βεβαια τα φράγκα επιδοτήσεις των κομμάτων -που ούτε λόγος να γίνεται γι αυτά , τα πήραν αναδρομικά μέχρι το 2017=150εκατομύρια Ευρώ..... Πληρώστε κορόιδα....

Τελικά τι να πώ , η αυτός ο λαός εδώ (κατά πλειοψηφεία) έχει γεννηθεί σκλάβος , ή δέχεται να είναι , ή είναι μαζοχιστής σε επίπεδα ρεκόρ για την Ανθρωπότητα.....ή όλα μαζί....άβυσσος η ψυχή του Ελλαδίτη.

paraplanisi έγραψε: ΦΠΑ.
Τον πληρώνει ο καταναλωτής κατά 100%.
Από την αρχή του προϊόντος μέχρι και τον έμπορο που το πουλάει , ο ΦΠΑ δίδετε και παίρνεται πίσω.
Ο έμπορος πληρώνει το 19% που έχει εισπράξει από τον καταναλωτή.
Ο βιομήχανος αντίστοιχα αυτό που έχει εισπράξει από τον έμπορο.
Τελικά ο φόρος σε απόλυτες τιμές μετακυλίεται στον καταναλωτή. :?
Άρα το ΦΠΑ πληρώνεται 3 διπλα. Ποιός το παίρνει πίσω αφου ενοείται ότι ο καθένας καταβάλει τις εισπραξεις και πληρώνει από κεί. Ο καθένας πληρώνει ένα ΦΠΑ από τα κέρδη του.

Το μόνο που θελουν είναι κανένας να μην έχει τίποτα , αυτό θελουν , αυτοί είναι οι ελίτ που δεν τους πιάνει ο νόμος (για χίλιους δυό λόγους) και ο κόσμος τα σκλαβάκια που π΄ρεπει να τους δίνουν αναφορά.... Ας ξυπνησουμε όχι μόνο γιατί ο φασισμός της νέας τάξης χτυπάει την πόρτα μας, από τονβαθμό της εξαφάνισης της εθνικής μας ταυτότητας , αλλά και της ταυτότητάς μας σαν άνθρωπο, και τις ελευθερίες μα ςσαν άτομα, όχι μόνο γιατί ο εμπαιγμός τους έχει ξεπεράει τον βαθμό της αηδίας , αλλά γιατί όσο προχωρούν τα πραγματα πρός αυτή την κατευθηνση τόσο πιό δύσκολο έιναι να αναστραφούν.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 23 Ιαν 2010, 21:31

Αριστογενε είσαι απ'τους λίγους που αγανακτείς για ακριβώς τα ίδια που αγανακτούν και μένα. Ακριβώς όμως. Μπορεί να έχω κάποιες επιμέρους διαφωνίες μικρής σημασίας αλλά συμφωνώ με την ουσία της συλλογιστικής σου.

Στέκομαι σ'αυτό:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ. ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ
Στο οποίο προσυπογράφω. :thumb:

Με εξέπληξε λίγο ο Αίολος μ'αυτό
αλλά αντικειμενικά δεν είναι κακό να αναφέρεις κάποιον που φοροδιαφεύγει.
Και με εξέπληξε γιατί τον θεωρούσα πολέμιο ενός συστήματος που είναι σάπιο και φαύλο ως το μεδούλι του. Η επεξηγηματική ανάλυσή του πιο κάτω, είναι σύμφωνη με τα ψευτο-υποκριτικά επιχειρήματα που του πασάει αυτό το σύστημα και τα'χει ενστερνιστεί πλήρως. Λυπηρό. :?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Σάβ 23 Ιαν 2010, 23:19

Αγανακτω ,όπως ακριβως θα έκανε κάθε σόφρων Άνθρωπος ,που εχει καταλάβει τι απατεώνες εχουν και είχαν αυτο τον τόπο επί της κατοχής τους επιδεκαετείες (αν οχι παραπάνω)
Που βγηκαν σε αυτη την θεση Οχι μόνο εμπαίζοντας τον κόσμο αλλά εχοντας παραβει καθε όριο κοροΐδίας,εμπαιγμού και εξαπάτησης του. Είναι αλήτες, καθήκια , τομάρια του κερατά και πάλι παινευτικά λόγια είναι αυτά σε σχέση με αυτα που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν.
Ο συνιδεογραφητης Αιολος;ίσως δεν το εχει καταλάβει αυτό ,και εκθέτει την ειλικρινή και καθ όλα λογική (πιστεύω)άποψη του.

Πανω απ'όλα όμως επιβάλεται να ειμαστε "ρεαλιστες"η μιας και καθενος η πραγματικοτητα ισως διαφερει, θα το πω έτσι...ΝΑ ανοιξουμε χωρις αναστολες τα ματια μας και τα αυτιά μας προς όλες τις κατευθήνσεις και γεγονότα .Πάντα το ίδιο σεναριο παιζουν......."Παραλαβαμε χάος" ...."Ο Έλληνας φοροδιαφεύγει" "Λιτότητα" κατα τα άλλα 10δις Ευρώ απο τους λαθρο μετανάστες σε διαφυγόντα ποσά από την Ελλάδα , όχι φόροι αλλα χρηματα ,λεφτα δλδ που ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ =10 δις λιγοτερα απο την Ελληνικη αγορα..ενας θεός ξέρει πόσα μαύρα απο παράνομες δραστηριότητες που ανθοούν .... καί ένα σωρώ άλλα από άλλες αυθαίρετες καταχράσεις τους σε δημόσιο χρήμα αλλά και συμφέρον, κατα τα άλλα ο νομιμος πολίτης πρεπει να τα πληρώσει αυτά...
...και κατι βρωμαει εδώ ,και αυτο που βρωμάει ειναι η ασυδοσια , η επιορκία και οι απατες τους σε βαρος;του κόσμου με κατηγορούμενο τον κόσμο...
Ασε μαγκες μην φάτε , το βραδυ έχουμε γλαρόσουπα
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Τετ 03 Φεβ 2010, 00:57

Αν κάποιος καταδώσει έναν άλλος που φοροδιαφεύγει θα έχει φοροαπαλλαγές που μπορεί να φθάσουν και τα 3.000 ευρώ!

Δεν κάνω πλάκα..... :shock:

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 03 Φεβ 2010, 03:31

KATAZHTEITAI κανονικά έχουν βγάλει, δηλαδή, εεεε;

Τρία χιλιάρικα;
Χμμμμ...

Ναι...

ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ!

(σόρρυ)
Τελικά τι να πώ , η αυτός ο λαός εδώ (κατά πλειοψηφεία) έχει γεννηθεί σκλάβος , ή δέχεται να είναι , ή είναι μαζοχιστής σε επίπεδα ρεκόρ για την Ανθρωπότητα.....ή όλα μαζί....άβυσσος η ψυχή του Ελλαδίτη
Κάποτε (πρόσφατα) είχα πει πως ο Ελληνικός λαός αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από ηλίθιους, και δεν το πήρα ποτέ πίσω... Πείραξε πολλούς τότε.
Εσύ τον λες μαζοχιστή ή σκλάβο, γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τι από τα δύο ισχύει. Εγώ θα επιμείνω: έχει απλά χαζέψει! Η ύπνωση δεκαετιών που του επέβαλλαν έπιασε τόπο, αλλά επειδή κι εμείς δεν την αρνηθήκαμε. Μη σου πω πως την καλοδεχτήκαμε, γιατί η άγνοια είναι ευτυχία, φίλε μου. Και θα ξαναεπιμείνω: ο Έλληνας στο σύνολό του, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, είναι ηλίθιος...

Και ναι, θεωρώ πως δεν ανήκω στους ηλίθιους, καθώς επίσης και αρκετά άτομα από εδώ μέσα... Το κακό είναι πως μαζί με τους ηλίθιους την πληρώνουμε κι εμείς... Ποιον να πολεμήσεις τώρα; Ποιον ΠΡΕΠΕΙ να πολεμήσεις, πες μου, γιατί έχω μπερδευτεί. Αυτόν που έχει το μαστίγιο και βαράει, ή αυτόν που στήνει και κώλο για να τις φάει καλύτερα, και μετά κρατάει και σένα κάτω με το ζόρι, για να τις φας κι εσύ να μην νιώθει ότι είναι το μόνο θύμα; Όχι, πες μου!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 03 Φεβ 2010, 13:34

Κυρίες και κύριοι, ας μην έχουμε αυταπάτες και ας δούμε την αλήθεια κατάματα.
Η κατάσταση δείχνει μη-αναστρέψιμη.
Και δεν μιλάω για τα οικονομικά προβλήματα, για την ανεργία ή για την φοροδιαφυγή. Αυτά είναι συμπτώματα.
Η πραγματικότητα είναι ότι το σύστημα έχει χρεωκοπήσει πολιτικά, ηθικά, πνευματικά και κοινωνικά.
Ήταν θέμα χρόνου πότε θα επέλθει και η οικονομική κατάρρευση.

Προσωπικά, πιστεύω ότι έχουμε ήδη μπει σε προ-εμφυλιοπολεμική περίοδο.
Δεν ξέρω πως ακριβώς θα χωριστούν τα στρατόπεδα, δεν ξέρω ποιοι θα είναι οι συσχετισμοί δυνάμεων, και δεν ξέρω πότε θα ξεσπάσει η θύελλα.
Αυτό που ξέρω είναι αυτό που βλέπω. Δηλαδή, ένα μείγμα απόγνωσης, οργής, ηθικής κρίσης και κενού πίστης.
Ε, αυτός που θα καλύψει αυτό το κενό και θα δώσει στον λαό ένα όραμα για να πιστέψει, θα έχει και το πάνω χέρι.

Εδώ στα βαλκάνια, τα πράγματα δεν λύνονται με το καλό.
Πρέπει να πέσει π****α για να κυλήσει ο τροχός.
Η Ιστορία αυτό έχει δείξει, και ως γνωστόν, έχει το κακό συνήθειο να επαναλαμβάνεται.
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Τετ 03 Φεβ 2010, 13:37

Mantam Froufrou έγραψε:
Τελικά τι να πώ , η αυτός ο λαός εδώ (κατά πλειοψηφεία) έχει γεννηθεί σκλάβος , ή δέχεται να είναι , ή είναι μαζοχιστής σε επίπεδα ρεκόρ για την Ανθρωπότητα.....ή όλα μαζί....άβυσσος η ψυχή του Ελλαδίτη
Κάποτε (πρόσφατα) είχα πει πως ο Ελληνικός λαός αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από ηλίθιους, και δεν το πήρα ποτέ πίσω... Πείραξε πολλούς τότε.
Εσύ τον λες μαζοχιστή ή σκλάβο, γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τι από τα δύο ισχύει. Εγώ θα επιμείνω: έχει απλά χαζέψει! Η ύπνωση δεκαετιών που του επέβαλλαν έπιασε τόπο, αλλά επειδή κι εμείς δεν την αρνηθήκαμε. Μη σου πω πως την καλοδεχτήκαμε, γιατί η άγνοια είναι ευτυχία, φίλε μου. Και θα ξαναεπιμείνω: ο Έλληνας στο σύνολό του, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, είναι ηλίθιος...

Και ναι, θεωρώ πως δεν ανήκω στους ηλίθιους, καθώς επίσης και αρκετά άτομα από εδώ μέσα... Το κακό είναι πως μαζί με τους ηλίθιους την πληρώνουμε κι εμείς... Ποιον να πολεμήσεις τώρα; Ποιον ΠΡΕΠΕΙ να πολεμήσεις, πες μου, γιατί έχω μπερδευτεί. Αυτόν που έχει το μαστίγιο και βαράει, ή αυτόν που στήνει και κώλο για να τις φάει καλύτερα, και μετά κρατάει και σένα κάτω με το ζόρι, για να τις φας κι εσύ να μην νιώθει ότι είναι το μόνο θύμα; Όχι, πες μου!!!
Ναι βλέπω μια ολοκληρωμένη άποψη , υπάρχει λήθη στο πλήθος. Αυτο που δεν διακιολογώ είναι το γεγονός ότι ενώ εχουμε ένα πλούτα αρχαιας Ελληνικής γραμματείας που θα μπορούσε κάποιος να ξυπνήσει (πολύ ή λίγο) αν ασχολούταν με την μελέτη της. Τελικά δεν ασχολείται κανείς, η μάλον πολύ λίγοι.
Και συμφωνώ και στο ότι την πληρωνουμε και εμείς. Πιστέυω ότι δεν χρειάζεται να πολεμήσεις κανένα (άμμεσα) , απλά αν εκφράζεις την στάση σου και την "ορθή" γνωμη σου και αν κρατάς αυξημένη την συνειδητότητά σου ώς προς τον εαυτό σου αλλα και απέναντι στα τρελά και αυτράπελα που συμβαίνουν και αυτό απο μόνο του θα χτυπήσει την ηλιθιοτητα.
Με λίγα λόγια "fight without fighting" θα το έλεγα αλοιώς.Αν κάποιος επέμενα να πολεμα , πιστεύω ότι τότε θα έπρεπε να πάρει παράδειγμα από τον Ηρακλή και την λερναία ύδρα και αυτό που πρεπει να κοπεί είναι το κεφάλι απο την ρίζα και όχι τα πόδια.Τότε μόνο θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Φεβ 2010, 13:42

Ποιον ΠΡΕΠΕΙ να πολεμήσεις, πες μου, γιατί έχω μπερδευτεί. Αυτόν που έχει το μαστίγιο και βαράει, ή αυτόν που στήνει και κώλο για να τις φάει καλύτερα, και μετά κρατάει και σένα κάτω με το ζόρι, για να τις φας κι εσύ να μην νιώθει ότι είναι το μόνο θύμα; Όχι, πες μου!!!
Είναι όντως σοβαρο το δίλημμα κι ας γελάω... :skaw: :rofl:
Δεν παίζεται η γυναίκα. Μόνο αυτή θα μπορούσε να με ξεράνει σε γέλιο σε ένα τόπικ που κατά κόρον μου βγάζει οργή. Α, ρε Πέγκι πόσο έλειψες... :) Ελπίζω να επανακάμψεις γρήγορα δριμύτερη, δίμετρή μου. Λείπεις λέμε, λείπεις! :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 03 Φεβ 2010, 17:19

Tην ηλιθιότητα ουτε οι θεοι δεν μπορούν να την νικήσουν.
Μόνο ο θεος Διας μπορει να βοηθήσει κάπως με τον κεραυνο του.
κατι σαν ηλεκτροσόκ.
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Κυρ 07 Φεβ 2010, 17:34

Εδω τα ευτράπελα , μου τό έστειλε ένας φίλος. Σημερινό είναι, τσουβάλια τα λεφτά για τις σπατάλες και τους παχυλούς μισθούς του δημοσίου και από κάτω πλήρωνε σκλάβε-κόσμε ένα παράλυτο κράτος με 23% δημοσίους υπαλήλους που :jerk: από το πρωί μέχρι το βράδι.
Κατά τα άλλα δεν έχουν "ελεγτικούς μηχανισμούς" για να ψάξουν φοροδιαφυγή ...τρομάρα τους... 23% δημόσιοι υπάλληλοι... ρε τι κοπροσκυλα είν τούτα. Και βάζουν απο πάνω τον κόσμο να ρουφιανεύει ο ένας τον άλλο , προωθώντας έτσι τον χωρισμό.... Ξυπνάτε , όλοι εναντίων τους πρεπει να είμαστε να λογοδοτήσουν που τα τρώνε ποιοί τα τρώνε και γιατί δεν υπάρχει ανάπτυξη σε αυτό τον τόπο.
Να πουλήσουν τα υπαρχοντά τους οι τόσα χρόνια διαχειρηστές του δημοσίου και να ξεπληρώσουν τα χρέη, το ίδιο να κάνουν και οι ρασσοφόροι που τους πληρώνουμε από την τσέπη μας.
Είμαι σίγουρος ότι παραθέτει και άλλα μέσα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 07 Φεβ 2010, 21:55

Εάν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει μας πάνε για νέο Εμφύλιο (ιδιωτικοί εναντίον δημοσίων υπαλλήλων, πολίτης ενάντια σε πολίτη, εθνικοί εναντίον χριστιανών και πάει λέγοντας). Εάν αλλάξει κάτι, αυτό θα οφείλεται σε λίγους ικανούς και πραγματικούς πατριώτες.

Πάντοτε οι λίγοι ξεκινούσαν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και οι υπόλοιποι ακολουθούσαν. Το αντίτιμο βαρύ μα και μία θέση στο Πάνθεον των πραγματικά μεγάλων Ελλήνων τους περιμένει.

Αμ έπος αμ έργον. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Κυρ 07 Φεβ 2010, 22:36

STAVRAETOS έγραψε:Εάν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει μας πάνε για νέο Εμφύλιο (ιδιωτικοί εναντίον δημοσίων υπαλλήλων, πολίτης ενάντια σε πολίτη, εθνικοί εναντίον χριστιανών και πάει λέγοντας). Εάν αλλάξει κάτι, αυτό θα οφείλεται σε λίγους ικανούς και πραγματικούς πατριώτες.

Πάντοτε οι λίγοι ξεκινούσαν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και οι υπόλοιποι ακολουθούσαν. Το αντίτιμο βαρύ μα και μία θέση στο Πάνθεον των πραγματικά μεγάλων Ελλήνων τους περιμένει.

Αμ έπος αμ έργον. :cool:
Ακούγονται πολά σενάρια φίλε. Προσωπικά δεν έχω καμία αίσθηση να φαγωθώ με τον γείτονα. Σίγουρα προσπαθουν κατα το "κλασσικό" και προβλέψιμο τρόπο να εφευρίσκουν μεθόδους να στρέφουν τον ένα ενάντια στον άλλο και να την γλυτώνουν (Διαίρει και βασίλευε)
Αυτό που πρεπει να κάνουμε έιναι να συνειδητοποιήσουμε ότι μέσα από όλες τις ιδεολογίες και τις θρησκείες μας δουλεύουν.
Η αλήθεια υπάρχει ,τώρα ανεξαρτήτως ο καθένας τι πιστεύει σε όποιονδήποτε τομέα, ας το βάλει στην άκρη και αν είναι να στραφεί να στραφεί μόνο εναντίων τους.
Ναι σε όλους αυτούς που σφετερίζονται την θέση εξουσίας (σε όποιον τομέα , απο Θρησκευτικό, δημόσιο, στρατιωτικό,ΜΜΕ και πάει λέγοτνας) που έχουν. Σε όλους αυτούς που μας έχουν κατακλέψει ,πεντώντας ψίχουλα απο δώ και απο κεί σε μερικούς για κάλυψη και προβλήματα σε όλους εμάς τος υπόλοιπους για να θωλώνουν τα νερά και να ξεφεύγουν. Σε όλους αυτούς που πότισαν τον τόπο με σχιζοφρενείς ιδέες .
Ας μελετήσει ο κεθένας και ας παρατηρήσει επιτέλους τι συμβαίνει γύρω του. Ας καταλάβει ότι δεν έχει κανείς το διακάιωμα να είναι άρχων παρά μόνο ο ίδιος στον ίδο του τον εαυτό. Και ας ξεμάθουν όλοι από την αχρηστη απραξία και την ασχήμεια. Εξετάστε απο μόνοι σας τους θεσμούς και πιστεύω ποιά είναι σωστά, ποιά λάθος και πότε (εφαρμογή).Ας κα΄νει ο καθένας μια αυτοκριτική και μετά θα βγεί από μόνο .
Κάπου πρέπει να μην σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας (όσοι έχουμε δλδ)και αυτό δεν έιναι για μικροθέμματα μεταξύ μας αλλά σε σοβαρότερα.

Πάντα μετα από μια οικονομική κρίση (όπως μας έχει δείξει η ιστορία) υπάρχει φαγωμάρα, αυτό επιδιώκουν και γι αυτό τα κάνουν.Και μετά την φαγωμάρα να έρθουν σαν σωτήρες να επιβάλουν το σχέδιο τους σε ένα εξασθενημένο κόσμο.
Η στημμένη οικονομική κρίση που έχει γίνει παγκοσμίως με τεράστεια ελείμματα απο πραάγωγα που ξεπερνούν τα 1.200. τρισ δολάρια ( και καλά ακούσατε τετρακις εκατομύρια) είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του 30. Και για τον λόγο τον οποίο τότε υπήρχαν πολύ λιγότερες μετοχές και εταιρίες σε χρηματηστήρια και τα ποσά αναλογικα ήταν πολύ μικρότερα.
Τώρα ποιοί θα ακολουθήσουν αυτούς που θα τους ξεσηκώνουν να φαγώνονται μεταξύ τους δεν ξέρω, μακάρι όλοι να ξυπνήσουν και να δουν το δούλεμα και πώς υποκινέιται.
ΑΠό κει και πέρα αν δεν δουλέψει αυτό θα προωθήσουν άλλα σενάρια. Σίγουρο είναι ότι η ΝΤΠ θέλει μια παγκοσμια φαγωμάρα, και ένα WWIII για όσους δεν το πήραν χαμπάρι
πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ενημερωτικό DVD για ένα ενδεχόμενο πυρηνικού χτυπήματος από ποιούς άλλους ? από τους κακούς ....= ετοιμάζουν κάτι χονδρό πάλι για να ξεσηκώσουν παγκόσμια φαγωμάρα. ... Οι ΄φημες το θέλουν να είναι μεταξύ χριστιανων και μουσουλμάνων , έτσι να βάλουν κάποιον οι εβραίοι να βγάλει το φίδι από την τρύπα . Μιας και θέλουν να γκρεμίσουν το τέμενος του Ομαρ στην Ιερουσαλήμ για να στήσουν το δικο τους ... και η παράνοια τους δέν έχει τέλος.

Δείτε και εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=k3WTdQ0qDBs

εδώ
http://fsi.stanford.edu/news/nuclear_ti ... _20100128/

εδώ
http://www.deepkraft.com/nuclear-tippin ... ar-weapon/

κι εδώ , ήδη μοιράζουν χάπια για τον θυροειδή και την ραδιενέργεια.

http://www.allbusiness.com/medicine-hea ... 664-1.html

Δεν θα έδινα σημασία αλλά στο trailer μιλάει το κάθαρμα των καθαρμάτων και μεγιστος σατανιστής & αντιάθρωπο ερπετό, πίσω από πολλές καταστροφές που έχουν γίνει στον πλανήτη , μαζί με την παρέα του όπότε ας το εξετάσει ο καθένας με προσοχή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”