Μπράβο, αγόρι μου, στέκεσαι πάντα στο ύψος των χαβαλέδων του συναφιού σου.
Είναι βαριά... η απόφαση του Τσολιά
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Είναι βαριά... η απόφαση του Τσολιά
Δεν περίμενα κι άλλη άποψη από σένα τεο.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
όσο μου το επιτρέπει ο οπερατέρ θα κάνω τις πολιτικές μου τοποθετήσεις
απαντήσεις σε εκφράσεις περί χαβαλέδων,βρομιάρηδων κλπ δεν συμμετέχω-άλλωστε είναι γνωστό ότι εσείς με θεωρείτε βρομιάρη και εγώ σας θεωρώ φασισταριά.
η παρουσία μου στο παρόν φόρουμ έχει να κάνει μονο με τι γνωριμία μου με τον οπερατέρ και κάποιo άλλο μικρό γεγονός που δεν είναι του παρόντος
απαντήσεις σε εκφράσεις περί χαβαλέδων,βρομιάρηδων κλπ δεν συμμετέχω-άλλωστε είναι γνωστό ότι εσείς με θεωρείτε βρομιάρη και εγώ σας θεωρώ φασισταριά.
η παρουσία μου στο παρόν φόρουμ έχει να κάνει μονο με τι γνωριμία μου με τον οπερατέρ και κάποιo άλλο μικρό γεγονός που δεν είναι του παρόντος
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Κάνε τις τοποθετήσεις σου. Αναλόγως αυτών θα είναι και οι απαντήσεις. Εάν τοποθετηθείς σοβαρά θα σου απαντήσω σοβαρά και τεκμηριωμένα.
Περιμένω.
Περιμένω.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Θα περιμένεις αιωνίως, φίλε Σταυραετέ...Περιμένω.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
σταυραετέ μου έχουν πει ότι είσαι καλός άνθρωπος
δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω
παρακολουθώ σχεδόν όλα σου τα posts
για εμενα το φόρουμ είναι κάτι σαν καφετερια
κάθονται 10 γνωστοί σε μια καφετερια,ξεκινάει ο σταυραετός ας πούμε ένα θέμα και οι άλλοι τοποθετούνται
όταν αρχίζεις και λες βρομιάρηδες,καμμένα μυαλά,πρεζάκηδες κλπ σημαίνει ότι δεν με σέβεσαι
δεν έχω την απαραίτητη γνώση να σου μιλήσω για θέματα που έχεις διαβάσει και γνωρίζεις αλλα πίστεψε με ότι σε ορισμένα αλλα γνωρίζω περισσότερα από εσένα -όπως με το kountarda ας πούμε.
πρόσθεσε και το ύφος γραφής που χρησιμοποιείς και θα καταλάβεις γιατί στην....ιντερνετική παρέα δεν δύναται να μιλήσουμε οι δυο μας.
δεν θα σχολιάσω ποτε πλέον τοποθετήσεις "συνφουριτον" εδώ μέσα -στο πολιτικο τουλάχιστον κομμάτι.
απεναντίας θα λέω τι γνώμη μου πάνω στο θέμα που θα τρέχει.
εσείς μπορείτε άνετα να συναγωνίζεστε σε ευγενeiς εκφράσεις......όπως βρομιάρηδες,χαβαλέδες,καμμένα μυαλά κλπ.
άλλωστε είμαι σίγουρος ότι κανένα μέλος εδώ μέσα δεν έχει τι δυναμική να χρησιμοποιήσει τις ίδιες εκφράσεις μπροστά μου σε μια ....κανονική καφετερια
εξαιρείται η "αρελα" λόγο γνωριμίας βεβαιασταυραετέ θα εξακολουθώ να σε διαβάζω είτε για να μαθαίνω κάτι είτε για να σκάω ένα χαμόγελο όταν αγνοείς κάτι και το παρουσιάζεις ως ιδίοις έχουσιν μόρφωσιν
δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω
παρακολουθώ σχεδόν όλα σου τα posts
για εμενα το φόρουμ είναι κάτι σαν καφετερια
κάθονται 10 γνωστοί σε μια καφετερια,ξεκινάει ο σταυραετός ας πούμε ένα θέμα και οι άλλοι τοποθετούνται
όταν αρχίζεις και λες βρομιάρηδες,καμμένα μυαλά,πρεζάκηδες κλπ σημαίνει ότι δεν με σέβεσαι
δεν έχω την απαραίτητη γνώση να σου μιλήσω για θέματα που έχεις διαβάσει και γνωρίζεις αλλα πίστεψε με ότι σε ορισμένα αλλα γνωρίζω περισσότερα από εσένα -όπως με το kountarda ας πούμε.
πρόσθεσε και το ύφος γραφής που χρησιμοποιείς και θα καταλάβεις γιατί στην....ιντερνετική παρέα δεν δύναται να μιλήσουμε οι δυο μας.
δεν θα σχολιάσω ποτε πλέον τοποθετήσεις "συνφουριτον" εδώ μέσα -στο πολιτικο τουλάχιστον κομμάτι.
απεναντίας θα λέω τι γνώμη μου πάνω στο θέμα που θα τρέχει.
εσείς μπορείτε άνετα να συναγωνίζεστε σε ευγενeiς εκφράσεις......όπως βρομιάρηδες,χαβαλέδες,καμμένα μυαλά κλπ.
άλλωστε είμαι σίγουρος ότι κανένα μέλος εδώ μέσα δεν έχει τι δυναμική να χρησιμοποιήσει τις ίδιες εκφράσεις μπροστά μου σε μια ....κανονική καφετερια
εξαιρείται η "αρελα" λόγο γνωριμίας βεβαιασταυραετέ θα εξακολουθώ να σε διαβάζω είτε για να μαθαίνω κάτι είτε για να σκάω ένα χαμόγελο όταν αγνοείς κάτι και το παρουσιάζεις ως ιδίοις έχουσιν μόρφωσιν
- ArELa
- Founder-Administrator

Εγώ πάντως δεν χαρακτήρισα κανέναν ως βρωμιάρη, πρεζάκια κλπ. Αυτά είναι επιμέρους και αφορούν ατομικά κάποιον άνθρωπο.
Ακόμα και σ'εσένα που υποτίθεται πως με ξέρεις λίγο καλύτερα τεο, πρέπει να διευκρινίσω: Το "χαβαλέδες" το χρησιμοποίησα σε σχέση με την πολιτική δράση (και άρα όχι επί προσωπικού) των δήθεν...αναρχικών.
Τους λέω δήθεν, γιατί ενώ λένε ότι αποποιούνται την Αρχή και αντιμάχονται την εξουσία, είναι μπλεγμένοι στα γρανάζια της και συχνά την εξυπηρετούν. Αυτό είναι που με εξοργίζει.
Θεωρώ πολλούς από μας πολύ πιο αναρχικούς, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, από τους δηλωμένους...
Ακόμα και σ'εσένα που υποτίθεται πως με ξέρεις λίγο καλύτερα τεο, πρέπει να διευκρινίσω: Το "χαβαλέδες" το χρησιμοποίησα σε σχέση με την πολιτική δράση (και άρα όχι επί προσωπικού) των δήθεν...αναρχικών.
Τους λέω δήθεν, γιατί ενώ λένε ότι αποποιούνται την Αρχή και αντιμάχονται την εξουσία, είναι μπλεγμένοι στα γρανάζια της και συχνά την εξυπηρετούν. Αυτό είναι που με εξοργίζει.
Θεωρώ πολλούς από μας πολύ πιο αναρχικούς, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, από τους δηλωμένους...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 5 φορές
Πότε θες να πάμε για καφέ ρε Τεό;άλλωστε είμαι σίγουρος ότι κανένα μέλος εδώ μέσα δεν έχει τι δυναμική να χρησιμοποιήσει τις ίδιες εκφράσεις μπροστά μου σε μια ....κανονική καφετερια
- ArELa
- Founder-Administrator

KASSANDROS έγραψε:
Πότε θες να πάμε για καφέ ρε Τεό;
Αχαχα, Κώστα? Τι θες τώρα καλό μου? Να ξεκινήσει σύρραξη αναρχικών-χρυσαυγιτών απο τα ΙΔΕΟ? λολ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
δεν το έγραψα σαν παράπονο biky.απλά δικαιολογήθηκα στο σταυραετό για πιο λόγο δεν επιθυμώ διάλογο μαζί του.
οποτε θες. θα μου στείλεις κάποιο μήνυμα πριβέ η θα περιμένουμε να κάτσει η κenta;
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δύσκολο να κάτσει η κέντα.
Πρώτος έθιξες το ζήτημα της καφετέριας, άρα περιμένω να αναλάβεις και την σχετική πρωτοβουλία.
Πρώτος έθιξες το ζήτημα της καφετέριας, άρα περιμένω να αναλάβεις και την σχετική πρωτοβουλία.
Πότε θες να πάμε για καφέ ρε Τεό;
άλλωστε εσύ αμφισβητείς τι δυναμική μου,εσύ θες να αποδείξεις ότι μπορείς ,προχωρα το να δοκιμάσεις τις αντοχές σου.εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτε.οποτε θες.
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

καλά είσαι νούμερο. στείλε το κινητό σου πριβέ και σου υπόσχομαι να σε πάρω σε 2 λεπτά μέσα από κινητό χωρίς απόκρυψη.
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

des to diko sou tora,i klisi mou prowtheite..........
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Και επειδή ξέρω ότι πολύς κόσμος αγωνιά, να ενημερώσω ότι μιλήσαμε με τον Τεό.
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Ε για πες και τι είπατε...
Μόλις μου έλεγαν και μια ωραία ιστορία για την πλατεία που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου. Εκεί λέει λοιπόν ότι στην αρχή του αιώνα ήταν το μέρος όπου μαζεύονταν και μονομαχούσαν οι νέοι των Αθηνών. Οπότε αν έχετε όρεξη να μονομαχήσετε πείτε μου να σας δείξω το σημείο ώστε να είναι και ιστορικά σωστό το σκηνικό...
Μόλις μου έλεγαν και μια ωραία ιστορία για την πλατεία που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου. Εκεί λέει λοιπόν ότι στην αρχή του αιώνα ήταν το μέρος όπου μαζεύονταν και μονομαχούσαν οι νέοι των Αθηνών. Οπότε αν έχετε όρεξη να μονομαχήσετε πείτε μου να σας δείξω το σημείο ώστε να είναι και ιστορικά σωστό το σκηνικό...
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
- Dhmellhn
- Επίτιμος

Εάν, όπως λες, είσαι μέσα στα πράγματα, τότε ασφαλώς κάτι θα έχει πάρει αυτί σου για την "προστασία" στην πλατεία, για τους στρατολογημένους αλβανο-αναρχικούς και τις σχέσεις με συριζα και λοιπών εμμίσθων "καθηγητών" στα Πανεπιστήμια. Εάν έχεις όρεξη ψάξε να βρεις για τον Λιάκο, την Κουλούρη, τον Χριστόπουλο και άλλους του ιδίου φυράματος, και τις σχέσεις τους με τις διάφορες μκο και ξένα παρατηρητήρια.
Οι χαρακτηρισμοί καμμένα μυαλά κ.λ.π χρησιμοποιούνται, κατά βάσιν, για εκείνους που επιδίδονται σε όλες αυτές τις μλκς και σε λίγα χρόνια θα πάρουν τη θέση του μπαμπάκα, στους πλούσιους μπούληδες που είναι πρόθυμοι να χάψουν οτιδήποτε τους οδηγεί στο να σκοτώσουν την ανία τους, αλλά και σε όλους τους άλλους που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Εκτός και αν θεωρείς (πράγμα που δεν το πιστεύω) ότι οι χλεχλέδες του Κερατσινίου χρησιμοποιούσαν τη βενζίνη για θέρμανση και τα μπουκάλια για ανακύκλωση στο δήθεν πολιτικό καφενείο που δήλωσε ο Νιώτης (ακόμα περιμένουμε την παραίτησή του). Τέτοιες γελοίες δικαιολογίες δεν αντέχουν στην κριτική, και όμως βρίσκονται πληρωμένοι αριστεροκάφροι δικηγορίσκοι να τις υποστηρίξουν.
Τέλος, μήπως είναι ψέμματα αυτά που είπε το συντρόφι ο Κουνταρδάς; Πότε τόλμησαν οι δήθεν αντεξουσιαστές να χτυπήσουν την καρδιά του παγκοσμίου εξουσιασμού, δηλαδή την εβραϊκή πρεσβεία, ή άλλους εβραϊκούς στόχους; Πότε χτύπησαν συναγωγές; Πότε τόλμησαν να την πουν στους σκοταδιστές μισογύνηδες μουσουλμάνους; Μόνο ανυπεράσπιστες εκκλησίες βεβηλώνουν προκειμένου να βγάλουν τα κατώτερα συμπλέγματά των. Πότε χτύπησαν τον Μπεν-Ρουμπί, τον γιώργο Δαυίδ (3ε), τον Κόκκαλη (Στάζι, γιος του κομμουνιστή γιατρού και ατύπου υπουργού υγείας του βουνού Πέτρου), τον μεγαλοεργολάβο Μπόμπολα, τον μακαρίτη Λαμπράκη του οποίου το ΔΟΛιο συγκρότημα συνεργαζόνταν με τους Γερμανούς το 41-44) και άλλους μεγαλοσχήμονες; Μήπως γιατί έχουν καπελώσει το όποιο αναρχικό κίνημα τα εβραϊκά τσατσάκια των antifa και της terminal 119;
Επομένως, δεν δυνάμεθα να μιλάμε για αντεξουσιαστές, αλλά για ΕΞΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.
Οι χαρακτηρισμοί καμμένα μυαλά κ.λ.π χρησιμοποιούνται, κατά βάσιν, για εκείνους που επιδίδονται σε όλες αυτές τις μλκς και σε λίγα χρόνια θα πάρουν τη θέση του μπαμπάκα, στους πλούσιους μπούληδες που είναι πρόθυμοι να χάψουν οτιδήποτε τους οδηγεί στο να σκοτώσουν την ανία τους, αλλά και σε όλους τους άλλους που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Εκτός και αν θεωρείς (πράγμα που δεν το πιστεύω) ότι οι χλεχλέδες του Κερατσινίου χρησιμοποιούσαν τη βενζίνη για θέρμανση και τα μπουκάλια για ανακύκλωση στο δήθεν πολιτικό καφενείο που δήλωσε ο Νιώτης (ακόμα περιμένουμε την παραίτησή του). Τέτοιες γελοίες δικαιολογίες δεν αντέχουν στην κριτική, και όμως βρίσκονται πληρωμένοι αριστεροκάφροι δικηγορίσκοι να τις υποστηρίξουν.
Τέλος, μήπως είναι ψέμματα αυτά που είπε το συντρόφι ο Κουνταρδάς; Πότε τόλμησαν οι δήθεν αντεξουσιαστές να χτυπήσουν την καρδιά του παγκοσμίου εξουσιασμού, δηλαδή την εβραϊκή πρεσβεία, ή άλλους εβραϊκούς στόχους; Πότε χτύπησαν συναγωγές; Πότε τόλμησαν να την πουν στους σκοταδιστές μισογύνηδες μουσουλμάνους; Μόνο ανυπεράσπιστες εκκλησίες βεβηλώνουν προκειμένου να βγάλουν τα κατώτερα συμπλέγματά των. Πότε χτύπησαν τον Μπεν-Ρουμπί, τον γιώργο Δαυίδ (3ε), τον Κόκκαλη (Στάζι, γιος του κομμουνιστή γιατρού και ατύπου υπουργού υγείας του βουνού Πέτρου), τον μεγαλοεργολάβο Μπόμπολα, τον μακαρίτη Λαμπράκη του οποίου το ΔΟΛιο συγκρότημα συνεργαζόνταν με τους Γερμανούς το 41-44) και άλλους μεγαλοσχήμονες; Μήπως γιατί έχουν καπελώσει το όποιο αναρχικό κίνημα τα εβραϊκά τσατσάκια των antifa και της terminal 119;
Επομένως, δεν δυνάμεθα να μιλάμε για αντεξουσιαστές, αλλά για ΕΞΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

και φυσικά είναι το καλό χαρτί των νεοταξιτών αυτό τον καιρό , ή αν θες , ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι.
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- ArELa
- Founder-Administrator

STAVRAETOS έγραψε: Τέλος, μήπως είναι ψέμματα αυτά που είπε το συντρόφι ο Κουνταρδάς; Πότε τόλμησαν οι δήθεν αντεξουσιαστές να χτυπήσουν την καρδιά του παγκοσμίου εξουσιασμού,δηλαδή την εβραϊκή πρεσβεία, ή άλλους εβραϊκούς στόχους; Πότε χτύπησαν συναγωγές; Πότε τόλμησαν να την πουν στους σκοταδιστές μισογύνηδες μουσουλμάνους;
Διαφωνώ με αυτά που αναφέρεις ως κέντρα εξουσιασμού. Δε μου φταίνε ούτε οι συναγωγές ούτε οι απλοί Εβραίοι. Ο σιωνισμός δεν είναι αποκλειστικά εβραϊκό πράγμα και θα το αποδείξω εν ευθέτω χρόνω.
Με τους μουσουλμάνους σαν έθνος δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε (πλην των οθωμανών). Το κατά πόσο σκοταδιστές είναι στα του οίκου τους, πραγματικά δεν μας αφορά. Live and let live. O κάθε λαός ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να έχει αυτοδιάθεση και το δικό του χρόνο και ρυθμό στην εξέλιξή του. Μην μασάς την προπαγάνδα των νεοταξιτών ενάντια στους μουσουλμάνους, που την έκαναν επί μακρόν και ισχυρότατη, για να μπορούν επί δεκαετίες να ταλανίζουν, αποδεκατίζουν και να λυμαίνονται τον αραβικό κόσμο. Εξυπηρετούμε τη νεοταξίλα όταν δείχνουμε μίσος ενάντια σε τεράστια πληθυσμιακή/εθνική ομάδα, που επαναλαμβάνω, δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τον Ελληνισμό.
Δε θα πω ποια θεωρώ αντιπροσωπευτικά κέντρα στην Ελλάδα, γιατί θα'ταν σαν να παροτρύνω στη βία.
Μόνο ανυπεράσπιστες εκκλησίες βεβηλώνουν προκειμένου να βγάλουν τα κατώτερα συμπλέγματά των. Πότε χτύπησαν τον Μπεν-Ρουμπί, τον γιώργο Δαυίδ (3ε), τον Κόκκαλη (Στάζι, γιος του κομμουνιστή γιατρού και ατύπου υπουργού υγείας του βουνού Πέτρου), τον μεγαλοεργολάβο Μπόμπολα, τον μακαρίτη Λαμπράκη του οποίου το ΔΟΛιο συγκρότημα συνεργαζόνταν με τους Γερμανούς το 41-44) και άλλους μεγαλοσχήμονες; Μήπως γιατί έχουν καπελώσει το όποιο αναρχικό κίνημα τα εβραϊκά τσατσάκια των antifa και της terminal 119;![]()
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
To 40 Ο λαμπρακης ηταν 6 χρονών .
Εισαι σιγουρος οτι το παιδι ευθήνεται για την συνεργασια με τους γερμανους;
Ο Χρήστος Δημητρίου Λαμπράκης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934.
Το 1957 ανέλαβε τη Διοίκηση και τη Γενική Διεύθυνση του Οργανισμού Λαμπράκη, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του, Δημήτριου.
Το 1957 ανέλαβε τη Διοίκηση και τη Γενική Διεύθυνση του Οργανισμού Λαμπράκη, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του, Δημήτριου.
- Dhmellhn
- Επίτιμος

Στις συναγωγές εξυφαίνονται συνωμοσίες. Και δεν αναφέρομαι την ώρα που μαζεύονται όλοι για την προσευχή τους αλλά για τις συνεδριάσεις των ραββίνων.Διαφωνώ με αυτά που αναφέρεις ως κέντρα εξουσιασμού. Δε μου φταίνε ούτε οι συναγωγές ούτε οι απλοί Εβραίοι.
Έχουν να χωρίσουν όμως αυτοί. Και εξηγούμαι. Το ότι χρησιμοποιούνται από διάφορα κέντρα είναι σίγουρο. Μέχρι εδώ καλά. Όμως, δεν τους χαλάει να εξαπλωθούν και να επιβάλλουν τον πρωτογονισμό τους. Με άλλα λόγια τους έρχεται κουτί. Έπειτα, πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να αυτονομηθεί ο πρώην βοηθός (το παράδειγμα του Λάντεν και άλλων, τους οποίους εξέθρεψε η CIA είναι διδακτικό). Εάν έχεις παρακολουθήσει το ντοκυμαντέρ Fitna θα καταλάβεις για τι είδους φανατισμό και μισαλλοδοξία μιλάω. Οι ισλαμιστές κουβαλούν τον συμπλεγματισμό τους για τη Δύση από την εποχή των σταυροφοριών. Δεν θα εξετάσω εδώ τα κίνητρα των τότε ευρωβαρβάρων που ξεχύθηκαν στην Ανατολή για πλιάτσικο. Το ζήτημα είναι ποιος το πλήρωσε. Τα θύματα λοιπόν είμασταν εμείς στο Βυζάντιο. Τώρα, λοιπόν, που ξεκίνησε το αντίστροφο` Ο εποικισμός δηλαδή της Δύσης από τους μουσουλμάνους και συνακόλουθα η εκδίκηση του ισλάμ μέσωι της πληθυσμιακής πλημμυρίδας, εμείς, τύχη κακήι, είμαστε πάλι στη μέση. Να μην ξεχνάμε επίσης, ότι όπου οι μουσουλμάνοι είναι μειοψηφία κρύβονται πίσω από τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δήθεν καταπιέσεις (το περιστατικό με το ψευτοκοράνι είναι αρκετό για να πείσει). Όταν, όμως, γίνουν οι ίδιοι η πλειοψηφία σε μία χώρα τότε επιβάλλουν τον πρωτογονισμό των και καταπιέζουν τους άλλους (Αίγυπτος, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Ιράκ, Ιράν, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ινδονησία, τα περιστατικά για επιθέσεις, φόνους, εμπρησμούς, βασανισμούς για αλλαξοπιστήσεις είναι αμέτρητα). Θα επαναλάβω για ακόμη μία φόρα ότι ο τρόπος ζωής τους είναι ασύμβατος, όχι μόνον με τους δυτικούς, αλλά με οποιοδήποτε πολιτισμό ή κουλτούρα στον πλανήτη. Όποιος συνεχίζει να διαφωνεί και να θεωρεί πολιτισμό τα ζωώδη ένστικτα των μουσουλμάνων, ή ότι θα προσαρμοστούν (οι απροσάρμοστοι) πλανάται πλάνην οικτρά. Ίσως, μάλιστα, μερικές καινούργιες, ιδιαιτέρως σοκαριστικές φωτογραφίες να είναι αρκούντως πειστικές.Με τους μουσουλμάνους σαν έθνος δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε (πλην των οθωμανών). Το κατά πόσο σκοταδιστές είναι στα του οίκου τους, πραγματικά δεν μας αφορά. Live and let live. O κάθε λαός ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να έχει αυτοδιάθεση και το δικό του χρόνο και ρυθμό στην εξέλιξή του. Μην μασάς την προπαγάνδα των νεοταξιτών ενάντια στους μουσουλμάνους, που την έκαναν επί μακρόν και ισχυρότατη, για να μπορούν επί δεκαετίες να ταλανίζουν, αποδεκατίζουν και να λυμαίνονται τον αραβικό κόσμο. Εξυπηρετούμε τη νεοταξίλα όταν δείχνουμε μίσος ενάντια σε τεράστια πληθυσμιακή/εθνική ομάδα, που επαναλαμβάνω, δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τον Ελληνισμό.
Κατά συνέπεια δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε το παιγνιδάκι αμφοτέρων των ηλιθίων αριστερών και των αγοραίων νεοφιλελευθέρων με το να καταστούμε κοινωνικά πειραματόζωα στην ίδια μας την πατρίδα.
Φώτη, το ΔΟΛιο συγκρότημα του Χρήστου Λαμπράκη, συνεχίζει την προβοκάτσια, την παραπληροφόρηση, τη ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (Βήμα Ιουνίου για την υποτιθέμενη συνάντηση Καραμανλή-Ερντογκάν στην Αθήνα με αφορμή το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης που ουδέποτε έγινε) και την προσπάθεια χειραγώγησης που ξεκίνησε ο ΜΠΑΜΠΑΣ Δημήτρης Λαμπράκης. Ο τσάτσος των Γερμανών.To 40 Ο λαμπρακης ηταν 6 χρονών .

Μια ζωή ΤΣΑΤΣΟΙ και ΧΑΦΙΕΔΕΣ.
κανένας αναρχικός δεν είναι μέσα στα πράγματα -όπως θες εσύ να το παρουσιάσεις.κάθε στέκι η ομάδα κινείται αυτόνομαSTAVRAETOS έγραψε:Εάν, όπως λες, είσαι μέσα στα πράγματα, τότε ασφαλώς κάτι θα έχει πάρει αυτί σου για την "προστασία" στην πλατεία, για τους στρατολογημένους αλβανο-αναρχικούς και τις σχέσεις με συριζα και λοιπών εμμίσθων "καθηγητών" στα Πανεπιστήμια. Εάν έχεις όρεξη ψάξε να βρεις για τον Λιάκο, την Κουλούρη, τον Χριστόπουλο και άλλους του ιδίου φυράματος, και τις σχέσεις τους με τις διάφορες μκο και ξένα παρατηρητήρια.
σαν κουτσομπολιό έχω ακούσει και εγώ ότι ζητήθηκε προστασία στην πλατεία.όταν ρώτησα ο ίδιος το αρνήθηκαν
από καθηγητές μιλάω μονο με το παπούλια ,πριν γίνει πρόεδρος της δεη και με το κοντό που μας μίλαγε στο πανεπιστήμιο πέρυσι στα επεισόδια
εξακολουθείς να χρησιμοποιείς αγενής και προσβλητικές εκφράσεις όταν απευθύνεσαι στην παρέα εδώ μέσα.μάλιστα προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις ενώ σου έχω πει ότι με ενοχλεί.δεν το katalabaino.sou ζητάω ευγένεια ,σύμφωνα με τι μόρφωση σουSTAVRAETOS έγραψε:Οι χαρακτηρισμοί καμμένα μυαλά κ.λ.π χρησιμοποιούνται, κατά βάσιν, για εκείνους που επιδίδονται σε όλες αυτές τις μλκς και σε λίγα χρόνια θα πάρουν τη θέση του μπαμπάκα, στους πλούσιους μπούληδες που είναι πρόθυμοι να χάψουν οτιδήποτε τους οδηγεί στο να σκοτώσουν την ανία τους, αλλά και σε όλους τους άλλους που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Εκτός και αν θεωρείς (πράγμα που δεν το πιστεύω) ότι οι χλεχλέδες του Κερατσινίου χρησιμοποιούσαν τη βενζίνη για θέρμανση και τα μπουκάλια για ανακύκλωση στο δήθεν πολιτικό καφενείο που δήλωσε ο Νιώτης (ακόμα περιμένουμε την παραίτησή του). Τέτοιες γελοίες δικαιολογίες δεν αντέχουν στην κριτική, και όμως βρίσκονται πληρωμένοι αριστεροκάφροι δικηγορίσκοι να τις υποστηρίξουν.
ας υποθέσουμε ότι τα τελευταία 5 χρονια έχουν γίνει 4000 prosagoges.se ένα "τοπικ" που μιλήσατε και ασχοληθήκατε εσύ και κάποιοι άλλοι πατριώτες εδώ μέσα ονομάσατε 5,10,15 παιδιά γνωστόν οικογενειών;
αν και δεν καταλαβαίνω που είναι το άσχημο θα ήθελα αφού πρώτα μου πεις ποιο είναι το ποσοστό αυτό ,μετά να μου πεις αν στέκει να το λες και να το ξαναλές.
όσο για το κερατσίνι και βεβαια δημήτρη είναι ένα ιδεολόγημα αυτό που αναφέρθηκε και θα χρησιμοποιηθεί όπως πρέπει στην γελοία ταξική δικαιοσύνη
μην τους λες xlexledes εδώ μέσα. τόσα χρονια ήταν εκεί μπορούσες να πας με τους φίλους σου η έστω μονος σου και να τους το πεις. μάλλον δεν το έκανες.δεν σου αξίζει σαν άνθρωπο να τους κατονομάζεις έτσι επειδή μάλλον είσαι λίγος στη πράξη και magkas στο internet