ΥΠΟΣΤΟΛΗ

Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: ΥΠΟΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση από Clash » Παρ 11 Δεκ 2009, 12:42

Για την Αλβανική μίλησε, όχι για του ΗΠΑ και του Ισραήλ
Ο πιο πάνω μίλησε για τις σημαίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
Για την Αλβανική που δεν αγγίζουν τα δικά σας τα καλόπαιδα... Αλλά λογικό, αφού κι η μερίδα εκείνη των..χαχαχ "αντιεξουσιαστών" Αλβανών, επιτελεί το ίδιο έργο μ'εσάς, καίγοντας κι εκείνοι την Ελληνική
Εγώ ρώτησα τι θα συμβόλιζε το κάψιμο της αλβανικής σημαίας ή, της πακιστανικής. Εχεις απάντηση σε αυτό ή, μόνο μπουρδολογίες αλά μπουμπούκου έχεις να πετάξεις;
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 11 Δεκ 2009, 12:43

Για ποιον λόγο ένας αναρχικός να κάψει την αλβανική σημαία;
Χμμ.... ωραίο ερώτημα.

Για να δούμε..

- Μήπως γιατί οι Αλβανοί είναι σήμερα ο πλέον αμερικανόφιλος λαός των Βαλκανιών;

- Μήπως γιατί οι Αλβανοί ανέκαθεν ήταν μαντρόσκυλα του εκάστοτε ισχυρού;

- Μήπως γιατί η αλβανική κοινωνία είναι κατεξοχήν πατριαρχική; Υπενθυμίζω ότι οι αναρχικοί έχουν εκφραστεί και έχουν κάνει εκδηλώσεις κατά της πατριαρχίας (π.χ. Αμάρυνθος....)

- Μήπως γιατί οι Αλβανοί έχουν αναπτύξει έναν ιδιαίτερα έντονο επεκτατισμό (βλ.Κόσσοβο);

- Μήπως γιατί οι Αλβανοί απεχθάνονται, και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία, τους έγχρωμους αλλοδαπούς που βρίσκονται εδώ, και τους οποίους φυσικά θεωρούν κατώτερους;

- Μήπως γιατί οι Αλβανοί που ήρθαν εδώ, αντί να συστρατευτούν στον "ταξικό αγώνα" των καταπιεσμένων, κοίταξαν την πάρτη τους, τα κονομήσανε και πολλοί από αυτούς γίνανε αφεντικά (=ταξικοί εχθροί);

- Μήπως γιατί πολλοί Αλβανοί έδειξαν να έχουν ιδιαίτερη κλίση προς το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο σε μεγάλο ποσοστό διέπεται από χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του καπιταλιστικού συστήματος;

κτλ...

Θέλετε να πούμε και για τους Πακιστανούς;
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 11 Δεκ 2009, 12:59

Μήπως και επειδή οι Αλβανοί είναι φυλετικά αδελφοί μας - ένας λαός, μια πατρίδα - όπως ισχυρίζονται πλέον στην Χρυσή Αυγή; :lol:
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 11 Δεκ 2009, 13:08

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν έχεις βαρεθεί να κάνεις την πάπια;

Αλλά ακόμα και τότε θα είχατε έναν επιπλέον λόγο να κάψετε την αλβανική σημαία...
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 11 Δεκ 2009, 13:21

Αφού με αυτά που γράφεις αξίζει μόνο να γελάει κανείς και όχι να απαντάει σοβαρά.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 11 Δεκ 2009, 13:30

H αλήθεια είναι ότι είσαι καλύτερος όταν γελάς παρά όταν απαντάς...
οπότε καλύτερα γέλα κάνοντας την πάπια, ή κάνε την πάπια γελώντας...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 11 Δεκ 2009, 14:11

Clash έγραψε:

Ο πιο πάνω μίλησε για τις σημαίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
Αλήθεια; Όταν γράφεις καπάκι από κάτω από το συγκεκριμένο...
ILLUVATAR85 έγραψε:Nα προσθέσω σε αυτό που είπε ο προλαλλήσαντας, γιατί αλβανικές σημαίες δεν καίγονται;
Μήπως οι αλβανοί ώς λαός και κράτος δεν έχουν φερθεί επεκτατικά;
Μήπως δεν εχουν στελεχώσει το αναρχικό κίνημα;
Η δικία τους σημαία δεν αξίζει να καεί; Και αν όχι γιατί;
και χωρίς quote απ'του "πιο πάνω" θες να μυρίσω όνυχες;
Άσε τις υπεκφυγές Νικολάκη.

Εγώ ρώτησα τι θα συμβόλιζε το κάψιμο της αλβανικής σημαίας ή, της πακιστανικής. Εχεις απάντηση σε αυτό ή, μόνο μπουρδολογίες αλά μπουμπούκου έχεις να πετάξεις;
με μπούρδες ή/και υπεκφυγές (όπως εν προκειμένω) παίζεις εσύ όχι εγώ. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Της ελληνικής τι συμβολίζει; Σιγά μην κόπτεστε για τους συμβολισμούς. Τυφλή βία σε ό,τι δεν σας "κάθεται" γουστάρετε, με επιδερμικότατα κριτήρια που θυμίζουν τους ουγκ της λίθινης εποχής. (Ούτε του σιδήρου). Πάντως αγώνα και πάλη κάνετε μόνο για ν'αποδείξετε τι υποκριτές και ανούσιας ιδεολογικής κατεύθυνσης (που την αποκαλείτε "ανθρωπιστική" μη χέσω) είστε.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 11 Δεκ 2009, 17:39

Nα πούμε κι άλλο ένα μπράβο στα ανάρχια της κλανιάς , γιατί εκτός του ότι έστειλαν έναν μπάτσο σε νοσοκομείο να ψάχνει το κεφάλι του, έκαναν κι άλλο ένα μέγα ανδραγάθημα...

[box=]Παραιτήθηκε ο πρύτανης του Παν. Αθηνών Χρ. Κίττας

Απευθύνοντας μια συγκινητική και συναισθηματικά φορτισμένη επιστολή προς τα ΜΜΕ, εξήλθε χθες από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ο πρύτανης του Πανεπιστημίου της Αθήνας κ. Χρ. Κίττας, ο οποίος νοσηλευόταν έπειτα από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

«Από τη στιγμή που 18 ή και 20 χρονών παιδιά, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μαθητές μου ή εγγόνια μου, βιαιοπραγούν και καταστρέφουν τον ναό της ελεύθερης σκέψης, τον ναό της Παιδείας, εγώ έχω στερέψει, έχω πεθάνει ψυχικά».

«Θα ήθελα να παρακαλέσω τους αρχηγούς των κομμάτων, τους λειτουργούς των ΜΜΕ, την ακαδημαϊκή και γενικά την εκπαιδευτική κοινότητα, να μην ασχοληθείτε ακόμα μια φορά με το δένδρο και χάσετε το δάσος», αναφέρει ο κ. Κίττας και προσθέτει:

«Δεν έχει καμία σημασία ο όποιος σωματικός μου τραυματισμός. Μαζεύω, λοιπόν, ό,τι απέμεινε μέσα μου, αντλώντας δύναμη από την αγάπη μου και μόνο για τη.............
νεολαία μας, έστω κι αν κομμάτι της με πρόδωσε, και απευθύνω έκκληση να μην αναλωθείτε και πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις, σε αδικαιολόγητες κομματικές αντεγκλήσεις και περίπλοκες αναλύσεις, χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση. Η μοναδική ελπίδα της χώρας μας, τα νιάτα μας, περιμένουν άλλα από όλους εσάς. Μην τους προδώσετε.

Εγώ δεν μπορώ πια να προσφέρω τίποτα παραπάνω. Ευτυχώς όταν είχα ακόμα δυνάμεις στις 3 Νοεμβρίου 2009 απέστειλα στον Πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των κομμάτων αναλυτική, ίσως και προφητική, επιστολή για τις θέσεις μου για όλα αυτά που μας πληγώνουν τόσο πολύ. Αν κάποιος από τους αρχηγούς θέλει να τη δημοσιοποιήσει μπορεί να το κάνει. Ίσως οι σκέψεις μου εκείνες να φανούν χρήσιμες.

Τελειώνω με μια ευχή: να μην πάψετε να ασχολείστε με τα προβλήματα της Παιδείας και της νεολαίας μόλις χαμηλώσουν τα φώτα της επικαιρότητας. Δεν θα υπάρξουν πολλές άλλες ευκαιρίες».
Αναρτήθηκε από kafeneio στις 2:59 μ.μ.

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/12 ... _3374.html[/box]

Μπράβο ρε παλήκαροι :clap: Είμαι σίγουρη ότι νιώθετε περηφάνεια μπροστά στην "νίκη" σας, στον αγώνα υπέρ των αδυνάτων. Δεν αμφιβάλλω ότι ήταν πολύ δυνατός ο Κίττας, Hulk ένα πράμα, και δε νιώθατε ότι κάνατε τίποτα κακό όταν τον σπάγατε στο βρωμόξυλο φωνάζοντάς του λίγο πριν τον στείλετε για σπα στην εντατική, το αγαπησιάρικο "να πεθάνεις γέρο".
Θα γεράσετε κι εσείς κ*λόπαιδα και τότε να σας δούμε...
αλλά και πριν γεράσετε, θέλω επίσης να σας δω να κάνετε τσαλιμάκια και μαγκιές όταν θα επιβληθεί η πραγματική φασιστίλα ενός απολυταρχικού καθεστώτος παγκόσμιας κυβέρνησης που ήδη ανακοινώθηκε και μας χτυπάει την πόρτα. (γιατί τώρα βρίσκετε και τα κάνετε)

Για σας και ειδικά για σας, τολμώ να πω ότι σ'ένα διαστροφικό επίπεδο του ψυχισμού μου, μπορεί και να χαρώ όταν ενσκύψει και στην πράξη, μόνο και μόνο για να βλέπω να σας τσακίζουνε και να σας σπάνε κόκαλα και να σας μπουζουριάζουνε τα ρόμπομπατσοκοπ της νεοταξίλας, που θα κάνουν τους τωρινούς ταλαίπωρους-στους οποίους εξαντλείτε τώρα όλο σας το..."δημοκρατικό" μένος-μίσος κλπ- να φαίνονται αγγελάκια.

ΟΥΣΤ ρε προδότες του Ανθρώπου! :emetos:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 12 Δεκ 2009, 11:52

και χωρίς quote απ'του "πιο πάνω" θες να μυρίσω όνυχες;
Άσε τις υπεκφυγές Νικολάκη.
Πρώτα απ' όλα όταν μετέχεις σε μια διαδικτυακή συζήτηση είναι σωστό να διαβάζεις όλα τα μηνύματα, ακόμη κι αν είναι γελοία όπως αυτά του ψηφοφόρου της χρυσής αυγής. Ειδικά εσύ Βίκη που είσαι και ιδιοκτήτρια δεν επιτρέπεται να αγνοείς έτσι προκλητικά τα όσα έγραψε ο Πελταστής, ο οποίος τουλάχιστον έχει μια αξιοπρέπεια.

Οσον αφορά το κάψιμο της αλβανικής σημαίας, μια τέτοια πράξη θα έχει καθαρά μόνο ρατσιστικό χαρακτήρα, αφού πρόκειται για το εθνικό σύμβολο μιας μεταναστευτικής ομάδας. Εκτός αν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι π.χ. το αλβανικό κράτος να εφαρμόσει πολιτική αλά Ισραήλ, οπότε στα πλαίσια μιας τέτοιας διαμαρτυρίας θα είχε άλλο νόημα.

Τώρα για τον Κίττα. Πως είσαι τόσο σίγουρη ότι έπαθε ότι λένε; Ο Σόμπολος έστω και μια φορά είχε αναφέρει ότι τον προστάτευσαν αντιεξουσιαστές - μετά ξέχασε να το λέει. Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται να έχει χτυπηθεί με λοστούς, κοντάρια και ότι άλλο διοχέτευσε η ΓΑΔΑ στα παπαγαλάκια της. Για τους άλλους πανεπιστημιακούς που έφαγαν ξύλο στην Σταδίου από τους μπάτσους όταν επιχείρησαν να προστατεύσουν τους φοιτητές από την επέλαση των ΜΑΤ γιατί δεν λες τίποτα; Δεν στο είπαν στις τηλεοράσεις ή, για αυτούς δεν σε πιάνει η πόνεση; Μάλλον κρίνεις ανάλογα με το ποιος δέρνει.
Για σας και ειδικά για σας, τολμώ να πω ότι σ'ένα διαστροφικό επίπεδο του ψυχισμού μου, μπορεί και να χαρώ όταν ενσκύψει και στην πράξη, μόνο και μόνο για να βλέπω να σας τσακίζουνε και να σας σπάνε κόκαλα και να σας μπουζουριάζουνε τα ρόμπομπατσοκοπ της νεοταξίλας,
Αν είναι και ερπετοειδεις μπάτσοι της αδελφότητας της Βαβυλωνίας, ακόμη καλύτερα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Δεκ 2009, 12:40

Πρώτα απ' όλα όταν μετέχεις σε μια διαδικτυακή συζήτηση είναι σωστό να διαβάζεις όλα τα μηνύματα, ακόμη κι αν είναι γελοία όπως αυτά του ψηφοφόρου της χρυσής αυγής. Ειδικά εσύ Βίκη που είσαι και ιδιοκτήτρια δεν επιτρέπεται να αγνοείς έτσι προκλητικά τα όσα έγραψε ο Πελταστής, ο οποίος τουλάχιστον έχει μια αξιοπρέπεια.
1/Πριν μου κάνεις εσύ υποδείξεις για διαδικτυακές συζητήσεις και δη τέτοιες σε φόρουμ, φρόντισε να θυμάσαι έναν άγραφο μεν, βασικό δε κανόνα σε γραπτούς διαλόγους. Κάνουμε quote (γι'αυτό υπάρχει το ρημάδι) της τοποθέτησης/ερώτησης πάνω στην οποία θέλουμε να απαντήσουμε, και δη όταν απαντάμε σε ερώτημα που έθεσε και ο αμέσως προηγούμενός μας, για να μη γίνεται μπέρδεμα. Έτσι όπως τα έκανες, καλό είναι να μη ζητάς και τα ρέστα από πάνω.

2/ Δεν είμαι η ιδιοκτήτρια, αλλά η ιδρύτρια αυτού του φόρουμ. Να ξέρουμε τι λέμε, γιατί ποτέ δεν το θεώρησα κτήμα μου.

3/Το αν και κατά πόσο προσέχω εγώ τον Βαρναβάκο μας, το έχω αποδείξει στον ίδιο. Η δική σου άποψη μου είναι αδιάφορη Εστίαζε εσύ σ'αυτά που απευθύνονται σ'εσένα, και μην εμπλέκεσαι/σχολιάζεις πράγματα που δεν σε αφορούν.

Οσον αφορά το κάψιμο της αλβανικής σημαίας, μια τέτοια πράξη θα έχει καθαρά μόνο ρατσιστικό χαρακτήρα, αφού πρόκειται για το εθνικό σύμβολο μιας μεταναστευτικής ομάδας
Εσύ δεν έλεγες ότι είναι δικοί μας οι άνθρωποι;
Εκτός αν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι π.χ. το αλβανικό κράτος να εφαρμόσει πολιτική αλά Ισραήλ, οπότε στα πλαίσια μιας τέτοιας διαμαρτυρίας θα είχε άλλο νόημα.
Σιγά που θα συνέτρεχαν οι ιδιαίτεροι λόγοι του καψίματος της δικής μας σημαίας από δαύτους! Γι'αυτό μάλλον στα φιλιά θα τους πλακώνατε, παρά στις μπάτσες

Τώρα για τον Κίττα. Πως είσαι τόσο σίγουρη ότι έπαθε ότι λένε; Ο Σόμπολος έστω και μια φορά είχε αναφέρει ότι τον προστάτευσαν αντιεξουσιαστές - μετά ξέχασε να το λέει. Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται να έχει χτυπηθεί με λοστούς, κοντάρια και ότι άλλο διοχέτευσε η ΓΑΔΑ στα παπαγαλάκια της.
Το ότι προστρέχεις προς υπεράσπιση ανθρωπόμορφων κτηνών (και ουχί πτηνών) γιατί τέτοια είναι αφού πλάκωσαν έναν μεσήλικα-ηλικιωμένο στο ξύλο, φωνάζοντάς του "Να πεθάνεις γέρο", έναν άνθρωπο που κανείς δεν έχει να του καταλογίζει κάτι κακό και πάντως από όσα έχω δει από αυτόν, μάλλον ΚΥΡΙΟΣ με κεφαλαία όλα τα γράμματα είναι, καταδεικνύει και τη δική σου "ανθρωπιστική" διαδρομάρα.

Στις υπόλοιπες απύθμενες σάχλες απαξιώ να απαντήσω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Σάβ 12 Δεκ 2009, 17:18

Οσον αφορά το κάψιμο της αλβανικής σημαίας, μια τέτοια πράξη θα έχει καθαρά μόνο ρατσιστικό χαρακτήρα, αφού πρόκειται για το εθνικό σύμβολο μιας μεταναστευτικής ομάδας. Εκτός αν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι π.χ. το αλβανικό κράτος να εφαρμόσει πολιτική αλά Ισραήλ, οπότε στα πλαίσια μιας τέτοιας διαμαρτυρίας θα είχε άλλο νόημα.
Η πολιτική του κράτους της Αλβανίας είναι ίδια σχεδόν και παλαιότερα χειρότερη (ομαδικούς τάφους και τα σχετικά) με το κράτος του Ισραήλ σήμερα στην νομικώς κατοχυρωμένη μειοψηφεία των Βορειοηπειροτών την οποία καταπιέζει με την αρπαγή της περιουσίας τους όπως υπέδειξε ένας Αλβανός υποργός (πρός τιμήν του).

Το έχει κάνει στο παρελθόν και εξακολουθεί να το κάνει μέχρι σήμερα, οι αντιδράσεις σας ήταν και είναι από άνευρες εώς μηδαμινές, η μόνη αντίδραση ήταν αυτού του 18χρονού φοιτητή που έσχισε την αλβανική σημαία στον ποδοσφαιρικό αγώνα νέων που διεξάχθει πρίν 2 χρόνια περίπου και ο οποίος προσήχθει στις αρχές.

Για να είμαστε δίκαιοι δεν ξέρω τι τακτική ακολούθησε η αναρχική πλευρά της αριστεράς αλλά η εσωκοινοβουλευτική πλευρά της αριστεράς κράτησε εντελώς αντίθετη στάση από αυτή που κρατάει συνήθως όταν στην θέση της αλβανικής είναι η ελληνική σημαία.
Για αυτόν δεν έγιναν ούτε διαμαρτυρίες, ούτε γκράφιτι που να ζητάνε την άμεση απελευθέρωση του ούτε τίποτα από αυτά που γίνονται συνήθως από την εξοκοινοβουλευτική αριστερά πρός υπεράσπισην του.

Και επίσης άσε με να προσθέσω και αυτό, αν ο εχθρός σας είναι και ο εθνικισμός, ποίος σας λέει πώς οι αλβανοί που καίνε την Ελληνική σημαία δεν είναι αλβανοί εθνικιστές (φασίστες :wink: );
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 12 Δεκ 2009, 17:39

Ρε συ Illuvatar τι συγκρίνεις; Τα σκατά με την κολώνια; Το Ισραήλ που είναι ένα πανίσχυρο ιμπεριαλιστικό κράτος με την Αλβανία που είναι σχεδόν προτεκτοράτο; Η αλβανική οικονομία ελέγχεται από το ελληνικό και το ιταλικό κεφάλαιο. Στην Αλβανία υπάρχει βάση του ελληνικού στρατού. Για το ζήτημα των περιουσιών ψάξε καλύτερα και πολύ περισσότερο ψάξε τι ισχύει για τα θέματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα και στην Αλβάνια.
3/Το αν και κατά πόσο προσέχω εγώ τον Βαρναβάκο μας, το έχω αποδείξει στον ίδιο. Η δική σου άποψη μου είναι αδιάφορη Εστίαζε εσύ σ'αυτά που απευθύνονται σ'εσένα, και μην εμπλέκεσαι/σχολιάζεις πράγματα που δεν σε αφορούν.
Σχολιάζω ότι μου αρέσει. Και στην προκειμένη περίπτωση αφενός ήσουν απρόσεκτη και αγνόησες προκλητικά το κείμενο του Πελταστή, αφετέρου πήγες και να κάνεις παρατήρηση. Και στο φινάλε εσύ με ρώτησες αν έπρεπε να μυρίσεις όνυχες. Οχι δεν έπρεπε, αρκεί να διάβαζες ότι έχει γραφτεί.
Εσύ δεν έλεγες ότι είναι δικοί μας οι άνθρωποι;
Εγώ είπα ότι το δόγμα πλέον της Χρυσής Αυγής είναι πως επρόκειτο για φυλετικούς αδελφούς μας ...«ένας λαός, μια πατρίδα». Με το οποίο αν θυμάμε καλά συμφωνείς.

Το ότι προστρέχεις προς υπεράσπιση ανθρωπόμορφων κτηνών (και ουχί πτηνών) γιατί τέτοια είναι αφού πλάκωσαν έναν μεσήλικα-ηλικιωμένο στο ξύλο, φωνάζοντάς του "Να πεθάνεις γέρο", έναν άνθρωπο που κανείς δεν έχει να του καταλογίζει κάτι κακό και πάντως από όσα έχω δει από αυτόν, μάλλον ΚΥΡΙΟΣ με κεφαλαία όλα τα γράμματα είναι, καταδεικνύει και τη δική σου "ανθρωπιστική" διαδρομάρα.
Γαργάρα κάνεις για τους μπάτσους που πλάκωσαν τους άλλους πανεπιστημιακούς στην Σταδίου. Οπως και δεν σε έχω δει να αποκαλείς ανθρωπόμορφα κτήνη μπάτσους που βαράνε ηλικιωμένους και μάλιστα, ηλικιωμένες γυναίκες. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, εντελώς προκλητικά έγραψες ...«ατυχές περιστατικό». Οπότε άσε τα σάπια που σε έπιασε ο δήθεν ανθρωπισμός. Και στο ξαναλέω ήταν ψέμα ο δήθεν ξυλοδαρμός του Κίττα με σιδηρολοστούς και ότι άλλο έλεγαν τα παπαγαλάκια του αγαπημένου σου υπουργού του Χρυσοχοϊδη.
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Σάβ 12 Δεκ 2009, 18:02

Δεν συγκρίνω, προσπαθώ να μάθω, και το μεγαλύτερο κεφάλαιο της Αλβανίας είναι από τους Τούρκους
Eπίσημη επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος Abdullah Gul, συνοδευόμενος από ομάδα 60 επιχειρηματιών. Ο Τούρκος πρόεδρος συναντήθηκε με τον ομόλογό του Βamir Tomi, ενώ υπεγράφησαν νέες εμπορικές συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών που αφορούν τις τηλεπικοινωνίες, τον τουρισμό και τον τραπεζικό κλάδο. Στις δηλώσεις του ο Gul τόνισε ότι η Τουρκία "βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Αλβανίας", την οποία θεωρεί στρατηγικό σύμμαχο στη περιοχή.
Η Τουρκία επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Αλβανία και επιχειρεί μέσω αυτής διείσδυση στα Βαλκάνια σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Η αλβανο-τουρκική προσέγγιση μπορεί να αποδοθεί σε μια σειρά κοινών θέσεων σε ζήτημα που αφορούν στις εξελίξεις στη νοτιοανατολική Ευρώπη, όπως οι κοινές θέσεις στο ζήτημα του Κόσσοβου, η ιστορική αντιπαλότητα με Ελλάδα και Σερβία και οι θρησκευτικοί δεσμοί μεταξύ δύο μουσουλμανικών κρατών. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Demirel επισκέφθηκε το 1992 τα Τίρανα για την υπογραφή συμφώνου φιλίας και συνεργασίας που περιελάμβανε οικονομική συνεργασία μέσω τουρκικών επενδύσεων στη χώρα καθώς και υποτροφίες για τις σπουδές Αλβανών αξιωματικών στις στρατιωτικές ακαδημίες της Τουρκίας. Με αρωγή της Τουρκίας, τα Τίρανα συμμετείχαν σε συνέδριο κορυφής της Παρευξεινίου Συμφωνίας και κατέστησαν πλήρες μέλος της Ισλαμικής Διάσκεψης. Το 1993 το Δημοκρατικό Κόμμα του Βerisha ενισχύθηκε οικονομικά από τη τότε πρωθυπουργό της Τουρκίας Ciller ενώ ένα χρόνο αργότερα υπεγράφη στην Άγκυρα αμυντική συμφωνία βάσει της οποίας "σε περίπτωση ένοπλης επίθεσης από τρίτη χώρα τα δύο μέρη θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προς ανάσχεση όλων των συνεπειών που αυτή θα δημιουργήσει επωφελούμενοι και από τις δυνατότητες που παρέχονται από τους διεθνείς οργανισμούς". Παράλληλα τέθηκαν οι βάσεις για συνεργασία σε επίπεδο υπηρεσιών πληροφοριών. Η συνεργασία επεκτάθηκε και στο τομέα της παιδείας με την ίδρυση και λειτουργία του τουρκικού κολλεγίου "Τurgut Ozal" στα Τίρανα. Κατά τη διάρκεια της κρίσης του Κοσσόβου, η Άγκυρα συμμετείχε στις πολεμικές αποστολές του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας με αριθμό μαχητικών αεροσκαφών ενώ κατάφερε την αναγνώριση της τουρκικής ως τρίτης επίσημης γλώσσας στην περιοχή. Το 2000 εγκαινιάστηκε παρουσία του Τούρκου Α/ΓΕΕΘΑ Huseyin Kivrikoglu και του υπουργού Άμυνας Sabahattin Cakmakoglu η μεγάλη ναυτική βάση της Πανόρμου, η οποία ολοκληρώθηκε με δαπάνη ύψους $10 εκατ. και τεχνική βοήθεια από τη Τουρκία και έχει δυνατότητες ελλιμενισμού μεγάλου αριθμού πλοίων, κέντρου εκπαίδευσης και ναυπηγείου, ολοκληρώνοντας έτσι τη στρατηγική προσέγγιση της Αλβανίας.
http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Δεκ 2009, 19:53

Εγώ είπα ότι το δόγμα πλέον της Χρυσής Αυγής είναι πως επρόκειτο για φυλετικούς αδελφούς μας ...«ένας λαός, μια πατρίδα». Με το οποίο αν θυμάμε καλά συμφωνείς.
Δεν θυμάσαι καλά. Είπα αν ισχύει αυτό δεν έχω πρόβλημα. Να καταλαβαίνεις ό,τι διαβάζεις και να μη διαβάζεις ό,τι γουστάρεις να καταλάβεις.

Δε μας είπες, σε βρίσκει σύμφωνο εσένα αυτό το δόγμα της Χ/Α;
Ρε συ Illuvatar τι συγκρίνεις; Τα σκατά με την κολώνια; Το Ισραήλ που είναι ένα πανίσχυρο ιμπεριαλιστικό κράτος με την Αλβανία που είναι σχεδόν προτεκτοράτο; Η αλβανική οικονομία ελέγχεται από το ελληνικό και το ιταλικό κεφάλαιο. Στην Αλβανία υπάρχει βάση του ελληνικού στρατού. Για το ζήτημα των περιουσιών ψάξε καλύτερα και πολύ περισσότερο ψάξε τι ισχύει για τα θέματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα και στην Αλβάνια.
Να απαντάς σ'αυτά που σου θέτει και να μην το γυρνάς όπου σε βολεύει.
Το "ψάξε" δεν είναι διάλογος. Ή έχεις επιχείρημα και γνώση (επί του προκειμένου) ή δεν έχεις.
Σχολιάζω ότι μου αρέσει. Και στην προκειμένη περίπτωση αφενός ήσουν απρόσεκτη και αγνόησες προκλητικά το κείμενο του Πελταστή, αφετέρου πήγες και να κάνεις παρατήρηση. Και στο φινάλε εσύ με ρώτησες αν έπρεπε να μυρίσεις όνυχες. Οχι δεν έπρεπε, αρκεί να διάβαζες ότι έχει γραφτεί.
Διαβάζω ό,τι μου αρέσει. Στην προκειμένη διάβασα εσένα και τρία πουλάκια κάθονται. Όπως θες τα γυρνάς για να σε βολεύουν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 13 Δεκ 2009, 11:50

Δε μας είπες, σε βρίσκει σύμφωνο εσένα αυτό το δόγμα της Χ/Α;
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όλοι οι βαλκανικοί λαοί και οι Τούρκοι έχουν φυλετικές σχέσεις μεταξύ τους, όμως είναι ξεχωριστοί λαοί.
Να απαντάς σ'αυτά που σου θέτει και να μην το γυρνάς όπου σε βολεύει.
Το "ψάξε" δεν είναι διάλογος. Ή έχεις επιχείρημα και γνώση (επί του προκειμένου) ή δεν έχεις.
Απαντώ όπου θέλω. Οπως και εσύ το παίζεις δικηγόρος του κάθε «πατριώτη». Καλά εδώ θα μου πεις υπερασπίζεις τους νεοναζί της Χ.Α και τους χουντικούς του Στόχου σε αυτό θα κόλλαγες. Το «ψάξε» έχει πολύ μεγάλη σημασία, όταν επιχειρείς να θέσεις ένα θέμα.
Διαβάζω ό,τι μου αρέσει. Στην προκειμένη διάβασα εσένα και τρία πουλάκια κάθονται.
Μα αυτό σου είπα. Δεν είναι σωστό να αγνοείς άλλους που γράφουν σε μια συζήτηση που λαμβάνεις μέρος. Για τους μπάτσους όταν βαράνε ηλικιωμένους, δεν έχεις να πεις τίποτα; Πάνε περίπατο τα περί ανθρωπόμορφων κτηνών...κι ουχί πτηνών. :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 13 Δεκ 2009, 13:40

Καλά εδώ θα μου πεις υπερασπίζεις τους νεοναζί της Χ.Α και τους χουντικούς του Στόχου σε αυτό θα κόλλαγες.
Πάλι το ταμπελιάζεις (και ευκαιρίας δοθείσης συκοφαντείς πάλι) όπως βολεύει τους ηλίθιους τω πνεύματι. Υπερασπίζομαι μια άποψη που κρίνω σωστή κι όχι τον ιδεολογικό φορέα με όσα κουβαλάει. Κι ο σατανιστής να πει μια άποψη που κρίνω σωστή, θα του αποδώσω το συγκεκριμένο σωστό κι ας τον σιχαίνομαι στο σύνολό του στην πίστη και στις πρακτικές του. Με την ίδια ακριβώς λογική, έχω υπερασπιστεί και επιχειρήματα που έχει θέσει ο Αλαβάνος παρ'όλο που απαξιώνω τον ΜΥΡΙΖΑ στο σύνολό του. Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα. Καταλαβαίνω. Θέλει ανώτερη νόηση από αυτήν που κουβαλάς, για να το διαχωρίσεις και να το κατανοήσεις, πολλώ δε μάλλον να το εκτιμήσεις.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όλοι οι βαλκανικοί λαοί και οι Τούρκοι έχουν φυλετικές σχέσεις μεταξύ τους, όμως είναι ξεχωριστοί λαοί.
Σώπα... και τα των Ιλλυριων -μετέπειτα Αλβανών τα γράφεις στα παλιά σου τα υποδήματα;
Απαντώ όπου θέλω.
Όπου θέλω εστιάζω κι εγώ και δε σου έπεφτε λόγος. Γι'αυτό είπα να βάζεις quotes, πράγμα που είναι το σωστό όταν απαντάς σε κάποιον συγκεκριμένο, και επειδή φυσικά αδυνατείς να παραδεχτείς την όποια πατατιά σου, κάνεις το Γερμανό.
Για τους μπάτσους όταν βαράνε ηλικιωμένους, δεν έχεις να πεις τίποτα; Πάνε περίπατο τα περί ανθρωπόμορφων κτηνών...κι ουχί πτηνών. :lol:
Μήπως είδες να τους επικροτώ; Σαφώς και τους έχω επικρίνει σε άλλο σχετικό τόπικ (όταν βάραγαν τους συνταξιούχους). Αν δεν το έχεις δει εσύ, δεν φταίω εγώ καλό μου. Φυσικά αυτοί έχουν και μια δικαιολογία. (όχι ελαφρυντικό, αλλά δικαιολογία). Ότι παίρνουν εντολές άνωθεν για να το κάνουν. Τα δικά σου τα καμάρια από πού παίρνουν εντολές; Από κανέναν Σόρος μήπως; Απ'όποιο λαμόγιο κι αν παίρνουν είναι κατάπτυστοι, κι αν στην προκειμένη δεν πήραν από κανέναν και τους ήρθε αυθόρμητα, τότε είναι πραγματικά κτήνη. Σαφές;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 13 Δεκ 2009, 16:52

Ειτε περνει εντολες ειτε οχι καποιος που βαράει συνταξιούχο ανήκει στην ιδια κατηγορια.
ειναι ζωο.
Ειτε ειναι μπατσος ειτε οχι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 13 Δεκ 2009, 17:06

Divine Sinner έγραψε:Ειτε περνει εντολες ειτε οχι καποιος που βαράει συνταξιούχο ανήκει στην ιδια κατηγορια.
ειναι ζωο.
Ειτε ειναι μπατσος ειτε οχι.
Εγώ δεν του δίνω ελαφρυντικά, το είπα εξ αρχής (δεν το είδες :conf: ). Ανέφερα απλά τη δικαιολογία μπορεί να προτάξουν αυτοί (οι μπάτσοι). Οι άλλοι (ανάρχια της πλάκας) ούτε αυτήν δεν μπορούν να προτάξουν. Τι ακριβώς δεν έγινε σαφές από αυτό που ειπα;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Κυρ 13 Δεκ 2009, 21:57

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:φιλες φιλοι πολλες φορες υιοθετω με παθος την ακροαριστερη οπτικη γωνια
την επαναστατικη ριζοσπαστικη ανατρεπτικη θεωρηση της ζωης κοντρα στα διαφορα αφεντικα ...γραβατοκουστουμακηδες αγαδες και πασσαδες νεου τυπου...ΟΚ!!! :thumb:

βασει των ανωτερω που διαβαζω θα ανεμενα και συμβολικη αντικαθεστωτικη καυση πολλων σημαιων και συμβολων που μας προσβαλλουν ιστορικα-κοινωνικοταξικα πχ
γιατι δεν καιονται αναλογως και η σημαια ΗΠΑ, ισραηλ, ΕΕ, αγγλια ,γερμανια...???????????????????????????????????????????????
ειναι οι πρωταγωνιστες κατα καιρους σε θεματα εφαρμογης ναζισμου κακου καπιταλισμου ιμπεριαλισμου σφαγης των λαων :( κτλ
να θυμησω οτι στην τουρκια το κομμουνιστικο κομμα ειναι ακομα υπο διωγμο... :thumbsdown:

απλα ρωταω - προβληματιζομαι.... :help:
Γιατι τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ αφεντικα που τους θρεφουν θελουν να καινε συγκεκριμενες σημαιες....
ο καθεις διαλεγει να ζησει με το δικο του τροπο...

αλλοι καιμε σημαιες και σπαμε(και εσυ αυριο θα πρεπει να πληρωσεις να τα ξανα φτιαξεις) και ζουμε ακομα στο 70...
και αλλοι σταζουμε ιδρωτα και κοπιαζουμε για να φτιαξουμε κατι και ζουμε στο 2009.

(αλλα να μου πεις... και το να σπας και να διαλυεις ιδρωτα θελει :jerk: )
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

ουφφφφ

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Δευ 14 Δεκ 2009, 00:12

δεν σας προλαμβανω καρντασια!!!ηρεμια!!ειρηνη ημιν και υμιν...ψυχραιμια
απο τη μια ειχε τοσα πολλα να πει ..που δεν μιλησε..απο την αλλη ομως...

πολυ ηλεκτρονικο σαλιο και διαδικτυακο μελανι καταναλισκεται σε αναμασημα χιλιοειπωμενων θεματων [λεμε πραματα σωστα αλλα 1000ειπωμενα που θα ξαναπει ο Γεωργιου σε λλιον στην τιβι... :D ]...απολυτευσεις γενικευσεις και καταστρατηγηση της..ιδιας της θεωριας της σχετικοτητας του θειου Αλμπερτ...για τις [πολυ απλα] ποικιλες οπτικες γωνιες...επιλεγω λεκτικα συχνα ορους αντιαπολυτους πχ αναλογα πολλες σημαιες και συμβολα δεν καιονται κτλ...και οχι ποτε καμια σημαια των ΗΠΑ διοτι ξερω τις πεποιθησεις και τα ανακλαστικα που ημιδικαιως διεγειρονται και πεφτει το γνωστο σκαλωμα εκατερωθεν και χανεται το πνευμα και η ουσια και πελαγοδρομουμε [καλη ωρα]--το σκορ ειναι πολυ υπερ των ελλαδιτικων αποτεφρωμενων σημαιων τωρα τελευταια συμφωναμε νομιζω [θα ανεμενα το τεχνικο επιχειρημα οτι ελλαδιτικα δημοσια κτιρια καταλαμβανονται αρα η γαλανολευκη ειναι ευκαιρη αυτην καιμε συμβολικα---που παλι διαφωνουμε οι νουνεχεις εκτιμω]..και παλι ταμπελες σε προσωπα, χαρακτηρισμοι σε ατομα-ιδεες και οχι επιχειρηματα....character assisination..??οχι δεν θελω να το πιστεψω..η κατηγοριοποιηση
σε σοβαρους-αστειους-διασκεδαστες-παπιες κτλ δεν καλυπτει τις ελαχιστες απαιτησεις της δυσκολοτατης τεχνης-επιστημης της διαλλεκτικης [ελληνικη στην καταγωγη και η δημιουργια της -διαλλεκτικης- και η θανατωση της δυστυχως αδερφια]...θυμοστε το σκεφτομαι και γραφω στο σχολειο...περι προυποθεσεων διαλογου??? :wink:
διαβαινοντας το προσφιλες μου κατωφλι του καλαμπουριζειν...δηλαδη, καποιοι θα διναν στο στοιχημα αποδοση 15, 50 πως δεν θα ημουν την παρελθουσα βδομαδα στις υπογες του πρεζιντεντ και καποιοι αλλοι θα παιζαν 20,70 πως δεν θα συμμετειχα σε αλλες ...λαικες κινητοποιησεις εργαζομενων...ποσο μαλλον σε κοκκινομαυρες συναυλιες σε πετρουπολη βυρωνα κτλ κτλ [θα εστελνα πολλους κουβα κι εγω ταμειο θα εβαζα τα υπερκερδη μου σε κυπριακη ταβερνα για απομακρη κουβεντα περι θητειας και ευτραπλεων ιστοριων] οσο για να τις παρατηρουμε δεν το συζηταμε :wink:
--εσφαλμενο παρουσιολογιο και ποηντ συστεμ κοινωνικης δρασης--ζονκ--ευαισθητα προσωπ δεδομενα....δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου στην κοινωνικη εκφραση...μυστηριο...ισως τελικα αυτη να ειναι η μαγεια του ποδοσφαιρου... :) παντα φιλικα αδερφια :thumb:

κακες οι παρωπιδες ειτε κοκκινομαυρες ειτε γαλανολευκες ειτε πουα...πολλες φορες πεφτω στην παγιδα νομιζω πως θωρω με κοκκινομαυρα ματια και γαλανολευκα γυαλια και τουμπαλιν...υπαρχει και μεση λυση [Ελλας τιμη...χρυση τομη...!!! :wink: --μη βαρατε ξερετε τι εννοω..]...
απο τη μια λεμε ελληνες και ξενοι εργατες ενωμενοι, ομορφα, ομως στην επομενη πορεια..απεργια [κοντη γιορτη αλελουηα..] αλλη πορεια το ΠΑΜΕ αλλη προσυγκεντρωση στα προπυλαια αλλου τα μεν συνδικατα αλλου οι δε φορεις..απο τη μια θανατος σταφεντικα τουρκικα και ελληνικα κι απο την αλλη πολυδιασπαση των συνδικαλιστικων σχηματισμων κτλ στα περιξ των εξαρχειων οχι τροτσκιστες που πανε απο κκε σε συριζα, οχι ρεβιζιονιστες οχι συνιστωσες...χαμος στο ισωμα...φαγωμαρα μεσα στο μαντρι των εργαζομενων και γλυφονται οι λυκοι [εδω δεν εννοω τους γκριζους... :wink: ] της νεας ταξης και των πολυεθνικων να μας μπηξουν τα δογκια τος μεσα απο τεχνιτες κρισεις σπρεντ καποτε καποτε διολισθηση υποτιμηση κτλ [μακροοικονομικη παλαιοντολογια-πατριδογνωσια...χεχε]...αυτο το γενικοτερο αλληλοκαρφωμα δεν αντιλαμβανομαι για ψιλου πηδημα...και την αντιθεση απο τη μια οχι οικουμενικοτητα αλλα παγκοσμιοποιηση και παγκοσμιο χωριο ολοι αδερφια οι ελλαδιτες με τους ινδους αδερφους [δεν το λεω ειρωνικα ξεκολατε αδερφια.. :thumb: ]...και ταυτοχρονα πρεπει να τρωγονται οι σαλονικεις με τους αθηναιους, οι λαρισαιοι με τους βολιωτες, και εκτος ελλαδος το ιδιο...
διαιρει και βασιλευε μεσα στα κρατη και ομογενοποιησε για να διοικησεις μεταξυ των κρατων...αυτο το νοσηρο γκλοκαλιζεησον της νεας ταξης [δεν ] καταλαβαινω...
σορρυ ξεφυγα, οπως πολλοι κι εγω...
αν ηρεμα και καλοπροαιρετα εχει κανεις διαθεση για αποψη ομορφα...
:help:
αδεργουαης ΟΚ ελευθερα δεν παραξηγιεμαι :thumb:
γνωριζω οτι θυμος οργη φοβος αγαπη μισος αδιαφορια τρομος εχουν περιεργες συγγενικες συναρτησιακες σχεσεις μεταξυ των, οχι τοσο προφανεις σε συνειδητο επιπεδο...πολυ συχνα εγω την παταω σε αυτα...

καλημεροβδομαδα σε ολες και ολους, μονο ευχαριστα νεα να σας φερει η γουηκ!!! :thumb:
αμοργιανα περαματα που φερνετε τα γραμματα
αμοργιανο μου περαμα να χεις καλο ξημερωμα...

ΥΓ το κακο ειναι οτι μου στειλαν 1,5 λιτρο τσιπουρο - αγιασμα απο ορεινη ηλλιεια πριν μια βδομαδα και πλεον δεν μου εμεινε ουτε για...τσιχλοφουσκα...γεια μας!!!!!!!!!!!
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 14 Δεκ 2009, 11:26

. Υπερασπίζομαι μια άποψη που κρίνω σωστή κι όχι τον ιδεολογικό φορέα με όσα κουβαλάει. Κι ο σατανιστής να πει μια άποψη που κρίνω σωστή, θα του αποδώσω το συγκεκριμένο σωστό κι ας τον σιχαίνομαι στο σύνολό του στην πίστη και στις πρακτικές του.
Αυτά έλεγαν και οι Γερμανοί το '30. Συμμάχησαν με το διάολο για ...το καλό της πατρίδος και τους πήρε όλους ο διάολος.
Θέλει ανώτερη νόηση από αυτήν που κουβαλάς, για να το διαχωρίσεις και να το κατανοήσεις, πολλώ δε μάλλον να το εκτιμήσεις.
Σιγά ψωνάρα μην βγεις και παιδί - ίντιγκο. :lol:
Σώπα... και τα των Ιλλυριων -μετέπειτα Αλβανών τα γράφεις στα παλιά σου τα υποδήματα;
Και από πότε οι Ιλλύριοι θεωρούνται ελληνικό φύλο; Οι μετέπειτα Αλβανοί, πάντως, είναι ένα μείγμα Ιλλυρίων, Ιταλών, Σλάβων, Ελλήνων και Τούρκων.
και επειδή φυσικά αδυνατείς να παραδεχτείς την όποια πατατιά σου, κάνεις το Γερμανό.
Μα φυσικά, εγώ έκανα πατατιά επειδή εσύ δεν διαβάζεις τι γράφει ο καθένας, ώστε η ...ανώτερη νόηση σου να αντιληφθεί που απαντώ. :lol:
Σαφώς και τους έχω επικρίνει σε άλλο σχετικό τόπικ (όταν βάραγαν τους συνταξιούχους). Αν δεν το έχεις δει εσύ, δεν φταίω εγώ καλό μου.
Σοβαρά; Μήπως τους έχεις χαρακτηρίσει «ανθρωπόμορφα κτήνη»; Ασε το παραμυθάκι.
Τα δικά σου τα καμάρια από πού παίρνουν εντολές; Από κανέναν Σόρος μήπως;
Από την λευκή αδελφότητα της Τακλαμακάν. :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 14 Δεκ 2009, 13:12

Αυτά έλεγαν και οι Γερμανοί το '30. Συμμάχησαν με το διάολο για ...το καλό της πατρίδος και τους πήρε όλους ο διάολος.
Καλά κι εγώ σ'αγαπάω, δε γεννάται θέμα :loco:
ιγά ψωνάρα μην βγεις και παιδί - ίντιγκο. :lol:
Είμαι είμαι! :xara: Παλιάς κοπής μεν, αλλά είμαι :loco:
Μα φυσικά, εγώ έκανα πατατιά επειδή εσύ δεν διαβάζεις τι γράφει ο καθένας, ώστε η ...ανώτερη νόηση σου να αντιληφθεί που απαντώ. :lol:
Θα'πρεπε να αφήνεις τη νοησάρα μου να ασχολείται με σημαντικότερα θέματα απ'το να ψάχνει σε ποιιον απαντάς. Βάζε ρε παιδάκι μου ένα quote να τελειώνουμε κι άσε τις εξυπνάδες! Nιώσε, ΔΙΚΟ σου ήταν το λάθος-παράλειψη και όχι των άλλων! :shout: (εύκολος στις μεταβιβάσεις ευθυνών όπως πάντα)

Από την λευκή αδελφότητα της Τακλαμακάν. :lol:
Πλήρως ενημερωμένος βλέπω στα λιακοπουλικά, μπράβο! :clap:
Είσαι χάλιας όμως στις υπεκφυγές. Χάλια μαύρα μιλάμε. :thumbsdown:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”