17 NOEΜΒΡΗ 2008

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: 17 NOEΜΒΡΗ 2008

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 09 Νοέμ 2008, 16:38

Έχεις δίκιο, Φώτη. Οι προσωπικές μου επιλογές και τα συμφέροντά μου υπερισχύουν από τα συλλογικά συμφέροντα. Εφόσον μου δίνεται το δικαίωμα να κυκλοφορώ και με το σώβρακο απ΄ έξω, η οικονομία της χώρας ανήκει στα δευτερεύοντα προβλήματα. Ως τομάρια, παρτάκηδες και ατομιστές, εξασφαλίσαμε την ατομική μας ελευθερία (ασυδοσία) αδιαφορώντας για τις συνέπειες του συνόλου.
Αυτο ειναι το προβλημα σου. σκευτεσαι ασπρο μαυρο. Πρεπει να αποκτησεις συνδυαστικη σκεψη.
Δεν νομιζω να ειναι ασυδοσια το να μην μου λεει το κρατος τι θα φοραω και σε ποιον θεο θα πιστευω και φυσικα το να μην ειμαι αντιγραφο του μοτιβου που εχει δημιουργησει το κρατος ως σωστο δεν νομιζω να απειλει την κρατικη οντοτητα. καθε αλλο.

Όσο για την ανεξιθρησκεία που ανέφερες, θα σου θέσω ένα ερώτημα: Αν ένας αρχαίος Έλληνας (ακόμα και στη δημοκρατική Αθήνα) πίστευε σε ανατολίτη Θεό, θα είχε πλήρη πολιτικά και αστικά δικαιώματα;
Δεν γνωριζω και δεν με νοιαζε. ποιος σου ειπε οτι θεωρω την αρχαια Ελλαδα ως μετρο του σωστου;
Περνω τα καλα απο τους αρχαιους δεν τους αντιγραφω.

Καλε μου φιλε Αιολε ειδικα εσυ δηλωνεις εθνικος και ζεις σε ενα κρατος γεματο χριστιανους. Αν δεν υπηρχε ανεξιθρησκεια η πλαστιγα θα εγερνε υπερ σου ή υπερ των χριστιανων; θα γινοσουν χριστιανος για να εισαι ομοιος; τελικα οι θρησκευτικες σου πεποιθησεις ειναι κατι που μπορεις να αλλαζεις με βαση το εθνικο (και καλα) συμφερων;
και πως θα το καταφερνες αυτο; με αυθυποβολη; θα ελεγες στον εαυτο σου "ειμαι χριστιανος ορθοδοξος" επαναλαμβανομενα μεχρι να το πιστεψεις;
Βλεποντας όλο αυτο το τελμα ένα εχω να πω απο αγανακτηση, ο Παπαδόπουλος υπηρξε τελικά λίγος έπρεπε να ειναι πιο αποτελεσματικός ναχαμε ξεμπερδεψει απο το 67 με αυτα τα θεματα, μια για πάντα.
αν ξεπερδευατε με αυτα τοτε η χωρα θα ειχε πληθυσμο 5-6 ατομα στο τελος.
δεν μπορεις να ξεπερδεψεις απο την ελευθερια οσο υπαρχει ελευθερος νους.
και να σκοτωσεις ολους οσους φερουν ελευθερο νου. μπορει απο την οικογενεια ενος χουντικου να γεννηθει κι αλλος ενας ελευθερος νους ο οποιος τελικα θα την ανατρεψει. δεν μπορεις να βαλεις τελος στην παρορμηση για την ελευθερια.
Free will is a bitch.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από seliniasmenos » Κυρ 09 Νοέμ 2008, 16:39

Με πειράματα για τον τέλειο στρατιώτη δημιουργήθηκε και ο.....

Εικόνα
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 09 Νοέμ 2008, 19:07

καλά κρασιά
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Κυρ 09 Νοέμ 2008, 20:05

Iφικράτης έγραψε:Τουλάχιστον στα ξερονήσια του Αιγαίου όσοι πάνε, πάνε μόνο για διακοπές και με δική τους θέληση.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε λέτε τα ίδια και για τη δικτατορία του Βενιζέλου (του εφευρέτη των εξοριών στα ξερονήσια);
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Κυρ 09 Νοέμ 2008, 20:10

Sulphur έγραψε:
και ποιοι γεροι τα λενε αυτα..

οι χουντικοι..

γιατι καποιοι αλλοι λενε " τα τομαρια οι φασιστες"

ειπαμε..αμα εχεις να κανεις με τετοια γεροντια τετοια ακους..

ειναι βλακας ο
50αρης πλεον που ειναι εναντια στην χουντα και εζησε τα γεγονοτα απο κοντα..

Σ' αρέσει δε σ' αρέσει συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Όλο και περισσότεροι γίνονται οι νέοι που αναφωνούν το "που είσαι ρε Παπαδόπουλε" ακόμη και νέοι με αντιχουντική οικογενειακή παράδωση πλέον λένε καμμια φορά ότι "στη σημερινή κατάσταση,μας ξεφεύγει καλή κουβέντα για τον Παπαπδόπουλο". Το ίδιο και αρκετοί 40-50-60ρηδες που ήτανε αντιχουντικοί στα χρόνια της χούντας!

Αντιθέτως,το "τα τομάρια οι φασίστες" το λένε πλέον περισσότερο κάτι γεροντάκια πάνω σε κάτι χωριά που ψηφίζουν ΚΚΕ. :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Κυρ 09 Νοέμ 2008, 20:13

seliniasmenos έγραψε:Οι "Δημοκράτες" κάνουν πλύση εγκεφάλου στο σχολείο χωρίς να λένε όλη την αλήθεια, οτι δηλαδή τα επεισόδεια του πολυτεχνείου δεν εξέφραζαν τον Ελληνικό λαο. Αντιθέτως ακούμε τους παλιούς να λένε "Αχ, μια χούντα μας χρειάζεται" και "Που'σαι ρε Παπαδόπουλε". Έχετε ποτέ ακούσει να λέει "Αρε, μια δημοκρατία μας χρειάζεται";;;

Γλώττα λανθάνουσα,αλήθεια λέγει! :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 09 Νοέμ 2008, 20:15

Το μήνυμα του Σουλφούρ που απευθυνοταν σ εμενα, θα το απαντησω σε πμ καθως δεν αφορα το θεμα. Απο εκει και περα βοηθεια μας. Μια ζωη ψαχνουμε πατηματα για να την πουν οι μεν στους δε. Λυπαμαι αλλα δεν ξανασχολουμαι ουτε με τους μεν ουτε και με τους δε. Ειστε αξιοι της μοιρας σας.

ΥΓ. Θα παρακαλουσα το εν λογω ποστ να διαγραφει καθως με θιγει προσωπικα
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Δευ 10 Νοέμ 2008, 01:05

Αυτο ειναι το προβλημα σου. σκευτεσαι ασπρο μαυρο. Πρεπει να αποκτησεις συνδυαστικη σκεψη.
Δεν νομιζω να ειναι ασυδοσια το να μην μου λεει το κρατος τι θα φοραω και σε ποιον θεο θα πιστευω και φυσικα το να μην ειμαι αντιγραφο του μοτιβου που εχει δημιουργησει το κρατος ως σωστο δεν νομιζω να απειλει την κρατικη οντοτητα. καθε αλλο.
Επειδή πλάθεται μία φαντασία στο μυαλό μερικών, πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε το κράτος επέβαλλε συγκεκριμένη ενδυμασία. Δεν επέβαλλε, αλλά προωθούσε, όπως προωθεί καθετί στην κοινωνία. Η ενδυμασία, είναι πολιτιστικό στοιχείο και ο πολιτισμός που παράγει το έθνος πρέπει να είναι ένας, μέλημα του εκάστοτε κράτους πρέπει να είναι η διαιώνιση αυτού του πολιτισμού.
Είναι ασύδοτο να θέτεις σε δεύτερη μοίρα προβλήματα που αφορούν την ίδια μας την ανάπτυξη και την ύπαρξη σαν έθνος, όπως είναι η εθνική μας οικονομία και να εφησυχάζεσαι με τα επιεικώς γελοία αστικά δικαιώματα περί ενδυμασίας... αλλά, το ανθελληνικό κράτος μας ξέρει πολύ καλά πώς ν' απασχολεί τους κοιμισμένους Έλληνες με ανούσια θέματα.
Η ανεξιθρησκεία βλάπτει μία χώρα, η οποία θέλει να διατηρήσει την εθνική της ταυτότητα. Η θρησκεία δεν είναι ενδυμασία, αλλά τρόπος ζωής. Δεν δύναται έθνος με πολλούς τρόπους ζωής. Με πολλές θρησκείες, άρα πολλές νοοτροπίες, πολλές ενδυμασίες και πολλές κοσμοαντιλήψεις.
Για ποιον Έλληνα θα μιλάμε αν φοράει ανατολίτικα ενδύματα και πιστεύει στον Βουδισμό; Πώς θα εμφυσήσεις στους Έλληνες τα κοινά ιδανικά όταν ο καθένας έχει διαφορετικές αντιλήψεις;
Λυπάμαι, αλλά αυτός δεν είναι Έλληνας, στη συνείδηση.
Οι αρχαίοι Έλληνες, αντιλαμβάνονταν την ελευθερία μέσα στα πλαίσια της κοινωνίας, κι όχι ως μίαν αφηρημένη έννοια που της έχουμε προσδώσει εμείς. Ήσουν ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις, μέσα στα πλαίσια της πόλεως - κράτους.

Δεν γνωριζω και δεν με νοιαζε. ποιος σου ειπε οτι θεωρω την αρχαια Ελλαδα ως μετρο του σωστου;
Περνω τα καλα απο τους αρχαιους δεν τους αντιγραφω.
Δεν γνωρίζεις και δεν σε νοιάζει; Πώς ξέρεις λοιπόν ότι είναι λάθος αυτό, εφόσον δεν γνωρίζεις την απάντηση; Πώς να μην είναι ο ελληνικός πολιτισμός το μέτρο του σωστού, όταν είναι ο στυλοβάτης του ίδιου του μέτρου; Αυτός έθεσε το μέτρο στη ζωή μας και καταδίκασε κάθε είδους υπερβολή.
Ψάξε, φίλε μου, καλύτερα τα ορθά και μη ορθά του πολιτισμού μας.
Αυτός έθεσε το μέτρο στη ζωή μας, το μέτρο στα πάθη μας, το μέτρο στη διατροφή μας, το μέτρο στην τέχνη. Με λίγα λόγια, αυτός ανακάλυψε το μέτρο.
Καλε μου φιλε Αιολε ειδικα εσυ δηλωνεις εθνικος και ζεις σε ενα κρατος γεματο χριστιανους. Αν δεν υπηρχε ανεξιθρησκεια η πλαστιγα θα εγερνε υπερ σου ή υπερ των χριστιανων; θα γινοσουν χριστιανος για να εισαι ομοιος; τελικα οι θρησκευτικες σου πεποιθησεις ειναι κατι που μπορεις να αλλαζεις με βαση το εθνικο (και καλα) συμφερων;
και πως θα το καταφερνες αυτο; με αυθυποβολη; θα ελεγες στον εαυτο σου "ειμαι χριστιανος ορθοδοξος" επαναλαμβανομενα μεχρι να το πιστεψεις;
Αν βίωνα σ' ένα πραγματικά εθνωφελές και φιλολαϊκό κράτος, θα αποσιωπούσα για να ωφεληθεί η Πατρίδα μου. Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες δεν υπερέχουν των εθνικών και δεν επιβαρύνω τα εθνικά μας συμφέροντα προς τ' όφελος των δικών μου συμφερόντων.
Εγώ με την αγνή ορθοδοξία, η οποία δημιουργήθηκε μέσα στους κόλπους των Ελλήνων κι όχι στους δυτικούς όπως ο καθολικισμός, είμαι απολύτως συμφιλιωμένος. Πάντοτε θα προτρέπω τους συνέλληνες να πιστεύουν στην ορθοδοξία, παρά να γίνουν άθεοι ή ν' ασπαστούν κάποια άλλη θρησκεία που δεν γαλουχήθηκε από εμάς, που δεν έχει σχέση με την ιδιοσυγκρασία μας.
Τα λάθη της ηγεσίας, δεν αμαυρώνουν την αγνή πίστη των Ελλήνων. Οι νεότεροι ήρωές μας, ορθόδοξοι ήσαν και δεν υστερούσαν από τους αρχαίους ήρωές μας.
Αν διάβαζες προσεκτικότερα τα κείμενά μου, θα ήξερες ότι εγώ δέχομαι δύο θρησκείες στην Ελλάδα: την Πατρώα και την Ορθοδοξία, γιατί και οι δύο έχουν αφομοιωθεί πλήρως με την ελληνική ιδιοσυγκρασία.
Εσύ Φώτη, σκέφτεσαι ατομιστικώς, εγώ συλλογικώς. Αυτή είναι η διαφορά μας. Προτιμάς να καταπατώνται τα δικαιώματα της Πατρίδος προς όφελος των ατομικών δικαιωμάτων (που συνήθως είναι τα γελοία αστικά δικαιώματα που επέβαλλε ο καπιταλισμός) παρά το αντίθετο.

Έρρωσθε
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Δευ 10 Νοέμ 2008, 01:18

Sulphur έγραψε:
Τάλως έγραψε:
ABATTON έγραψε:Πατρίδα σου είναι εκεί που γεννήθηκες και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με ιδέες και χαρτιά είναι ιστορικό γεγονός.
η πατριδα σου ειναι το αιμα των γονιων σου..... και οχι η γη που αλλαζει κατα τυχη....

τωρα αν καποιος θελει να απαρνηθει το αιμα του αυτα ειναι αλλο θεμα....

ακομα και στο ΑΡΗ γενηθηκες απο Ελληνες γονεις Ελληνας θα εισαι παντα και ας δηλωνεις αριανος :)
η πατριδα μας ειναι ολη η γη..και οχι μονο η χωρα μας..Δεν θα μου καιγοταν καρφι αν γεννιουμουν νεγρος στο γκουανταναμο!
Ούτε εμάς θα μας καιγόταν καρφί για εσένα συγκεκριμένα, απατρίδα.

Υ.Γ. Μου γράφεις και έπη... αν διάβαζες βέβαια τα έπη του Πατέρα της επικής ποιήσεως, του Ομήρου, θα καταλάβαινες πόσο λάθος κάνεις ή τουλάχιστον θα έπαυες να γράφεις έπη, μιας και όλα τα έπη βασίζονται στον πατριωτισμό, τον ηρωισμό και το γένος. Δεν υπάρχει έπος, είτε από την Ελλάδα, είτε από τη Βόρειο Ευρώπη που ν' αναφέρει τέτοιες παρακμιακές ασυναρτησίες. Αλλά, κι ο Όμηρος ένας αδαής ήταν όταν έλεγε να αγαπάμε περισσότερο απ' όλους την Πατρίδα μας και τους γονείς μας... μιλούσε για γένος ο αδαής Όμηρος.

Υ.Γ. Φώτη, σου απάντησα στην προηγούμενη σελίδα.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Δευ 10 Νοέμ 2008, 08:58

ABATTON έγραψε:Παμπάλαιο το επιχείρημα και απαντημένο επισης εδω και χρόνια.
Φυσικά και δεν είναι σωστό να αλλάζει το αίμα του καθενός.
Εάν συμβεί κάτι τέτοιο χωρίς τη θέληση κάποιου και αναγκαστικά είναι επιθυμητό να ξαναβάλει πάλι το συντομότερο το αίμα της Φυλής του πίσω.
Γιατι αν δεν το κανει τι θα παθει?? το αιμα μας αναπαραγεται διαρκως ετσι και αλλοιως.. :shock:

Ακομα και αν δεν βαλει αλλο αιμα(ακομα και το πρωτο να ειχε "βλαπτικες " συνεπειες) το αιμα θα αλλαξει σε μερικες ημερες και θα ξανα γινει οπωε πριν(αν ειχε αλλαξει ποτε ) :)
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Δευ 10 Νοέμ 2008, 09:00

Sulphur έγραψε:
Τάλως έγραψε:
ABATTON έγραψε:Πατρίδα σου είναι εκεί που γεννήθηκες και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με ιδέες και χαρτιά είναι ιστορικό γεγονός.
η πατριδα σου ειναι το αιμα των γονιων σου..... και οχι η γη που αλλαζει κατα τυχη....

τωρα αν καποιος θελει να απαρνηθει το αιμα του αυτα ειναι αλλο θεμα....

ακομα και στο ΑΡΗ γενηθηκες απο Ελληνες γονεις Ελληνας θα εισαι παντα και ας δηλωνεις αριανος :)
η πατριδα μας ειναι ολη η γη..και οχι μονο η χωρα μας..Δεν θα μου καιγοταν καρφι αν γεννιουμουν νεγρος στο γκουανταναμο!
Α οχι εδω δε θα παρω.... να που ετρεψεις να μην αισθανομαι ολλη τη γη πατριδα μου(η εστω ολλους τους κατοικους της συμπατριωτες μου) :loco: :loco: :D
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Δευ 10 Νοέμ 2008, 09:02

Αίολος έγραψε:
Οσο ασχημα κι αν ειναι τα οικονομικα. ο καραμανλης δεν μου λεει τι θα φοραω. τι μουσικη θα ακουω. σε ποια θρησκεια θα πιστευω. δεν μου λεει καν να μην μιλησω εναντιων του.
δεν παω φυλακη αν πω οτι δεν τον συμπαθω.
αυτη ειναι η ποιοτικη διαφορα. Η Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α!
Έχεις δίκιο, Φώτη. Οι προσωπικές μου επιλογές και τα συμφέροντά μου υπερισχύουν από τα συλλογικά συμφέροντα. Εφόσον μου δίνεται το δικαίωμα να κυκλοφορώ και με το σώβρακο απ΄ έξω, η οικονομία της χώρας ανήκει στα δευτερεύοντα προβλήματα. Ως τομάρια, παρτάκηδες και ατομιστές, εξασφαλίσαμε την ατομική μας ελευθερία (ασυδοσία) αδιαφορώντας για τις συνέπειες του συνόλου.

Μπράβο, Φώτη. Συνέχισε ακάθεκτος να κυρήσσεις τα δικαιώματα κάθε τομαριού και κρετίνου που δεν έχει εθνική (συλλογική) συνείδηση και πρώτιστης σημασίας γι' αυτόν θα είναι το δικαίωμα του τι θα φοράει για να δείχνεις ότι τελικά το πρόβλημα που παρουσιάζουμε είναι υπαρκτό.
Όσο για την ανεξιθρησκεία που ανέφερες, θα σου θέσω ένα ερώτημα: Αν ένας αρχαίος Έλληνας (ακόμα και στη δημοκρατική Αθήνα) πίστευε σε ανατολίτη Θεό, θα είχε πλήρη πολιτικά και αστικά δικαιώματα;

Υ.Γ. Και η αμπελοφιλοσοφία ευδοκιμεί στη Δημοκρατία. Διόλου περίεργο...
Και οι 2 εχετε εν μερη δικαιο.....
ΝΑ που χρειαζομαστε τη μεση οδο :)

Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Δευ 10 Νοέμ 2008, 09:09

Εγω βεβαια εχω τις ενστασεις μου....

Μιλαμε εδω περα για δημοκρατια στην Ελλαδα και νομιζω οτι ειμαστε εκτος θεματος μια και
για τα φτωχα ματακια μου δημοκρατια δεν ειχαμε ποτε...
Αναρχια ναι... δημοκρατια οχι???

Ποσο αραγε λαθος κανω σε αυτη τη διαπιστωση? :conf:

:)

Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Δευ 10 Νοέμ 2008, 10:20

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ερώτηση: Άβαττον, αυτά που λες για την φυλή και το αίμα, τα εννοείς ή θες να προβληματίσεις μέσω της υπερβολής;
ερώτηση: Σουλφούρ, όταν ένα επιχείρημα είναι υπέρ της πλευράς που αναπτύσεις, γιατί την λες στο άτομο που το θέτει; χμμμ

Μην χάνουμε την μπάλα..
Χαιρετώ αγωνιστικά τον Νικόλα Πανκ Ροκ και το βίντεό του.

κατά τα άλλα συμφωνώ με τις τοποθετήσεις του Αιολου.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Δευ 10 Νοέμ 2008, 13:53

Μιλαμε εδω περα για δημοκρατια στην Ελλαδα και νομιζω οτι ειμαστε εκτος θεματος μια και
για τα φτωχα ματακια μου δημοκρατια δεν ειχαμε ποτε...
Αναρχια ναι... δημοκρατια οχι???

Ποσο αραγε λαθος κανω σε αυτη τη διαπιστωση?
Κάνεις τεράστιο λάθος.
Η δημοκρατία είναι ακριβώς αυτό το αίσχος που ζούμε σήμερα.
Δεν υπάρχει καλή και κακή εκδοχή της δημοκρατίας.
Μία είναι η δημοκρατία, με τις λογικές διαφοροποιήσεις αναλόγως με την ψυχοσύνθεση (που σχετίζεται άμεσα με τις φυλετικές καταβολές) του κάθε λαού, τα βιώματά του και τις επικρατούσες συνθήκες.

Η δημοκρατία είναι γέννημα-θρέμμα του αστισμού, του καπιταλιστικού πνεύματος, της εξαπάτησης και χειραγώγησης του όχλου εκ μέρους διαφόρων επιτήδειων.
Κάποτε αυτοί οι επιτήδειοι ήταν πολιτικάντηδες. Αυτοί τώρα ξέφτισαν καθώς κανείς πλέον δεν τους πιστεύει. Την θέση τους έχουν πάρει οι κεφαλαιοκράτες καπιταλιστές, οι οποίοι εξαπατούν τον λαό με σαφώς διαφορετικό τρόπο.
Και ο λαός τι κάνει;
Ε, σε καθεστώς δημοκρατίας ο λαός αστικοποιείται, αδρανοποιείται, αποχαυνώνεται και γίνεται έρμαιο των κατώτερων ενστίκτων του, οπότε το παραμύθι περί "ελευθερίας" που λένε κάποιοι άσχετοι δεν στέκει με τίποτα.
Όλων των ενστίκτων του; Όχι βέβαια.... το ένστικτο της βίας το κρατάει κλειδαμπαρωμένο στο υποσυνείδητό του... Έτσι τον έχει διδάξει η δημοκρατία. Να αποστρέφεται και να αποκηρύσσει την βία.. Μπορείτε να βρείτε το γιατί;
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 10 Νοέμ 2008, 14:28

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Η δημοκρατία είναι ακριβώς αυτό το αίσχος που ζούμε σήμερα.
Δεν υπάρχει καλή και κακή εκδοχή της δημοκρατίας.
Μία είναι η δημοκρατία, με τις λογικές διαφοροποιήσεις αναλόγως με την ψυχοσύνθεση (που σχετίζεται άμεσα με τις φυλετικές καταβολές) του κάθε λαού, τα βιώματά του και τις επικρατούσες συνθήκες.

Η δημοκρατία είναι γέννημα-θρέμμα του αστισμού, του καπιταλιστικού πνεύματος, της εξαπάτησης και χειραγώγησης του όχλου εκ μέρους διαφόρων επιτήδειων.
Οπότε τι;

(Επανάσταση και ανατροπή; Προς εγκαθίδρυση τίνος πολιτεύματος;)
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Δευ 10 Νοέμ 2008, 15:39

Φυσικά και πρέπει να διαγραφεί το πόστ που θίγει προσωπικά την ΚΑΡΙΑΤΙΔΑ.
Ιδιαίτερα μάλιστα εφόσον γίνεται και κατόπιν δική της επισήμανσης.
Δεν επιτρεπεται καμμιά επίθεση επί προσωπικού απο κανέναν σε κανέναν ας μάθουμε να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας.
Ας μαθουμε να είμεθα ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι γραικύλοι.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 10 Νοέμ 2008, 16:00

μαλλον αστο
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Δευ 10 Νοέμ 2008, 16:14

Ταλως το ΑΙΜΑ δεν αλλαζει σε μερικες μερες.
Ανανεωνεται καθε 3 μήνες απο το οργανισμό.
Βεβαια όσο πιο πολλα τοξικα δηλητητρια εχει (τοξίνες) τόσο πιο πολυ αργει να καθαρισει,
Ειναι ιατρικως ψαγμενο, δεν θα διακινδύνευα να μιλησω στον αερα για θεματα τετοια.
Για αυτο το ερωτημα ειναι τρικαδορικο αλλα δεν πεφτουμε στη λουμπα του καθε διεθνιστουλη.
Το αιμα ΔΕΝ πρεπει να αλλαζει, τα υπολοιπα ειναι υποπεριπτωσεις για να νομοθετουνται οι εξαιρεσεις και να αλλαζουν την ουσια απο ιδεολογικές σκοπιμότητες.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Δευ 10 Νοέμ 2008, 20:29

oi brwmiarides tha mazeytoun tii deytera sti plateia korai kai sti klaythmwnos.
na eimaste oloi kai oles ekei na tous stamatisoume.

prosoxi patriwtes oxi opws animera tin 28 oktwbri pou eimastan mono 27 atoma. na mazeytoume pio polloi.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Δευ 10 Νοέμ 2008, 20:42

Κασσανδρε....

Δεν μπορει να υπαρξει δημοκρατια σε κοινωνιες μεγαλυτερες της μικρης πολης...

Σε μια μεγαλη πολη οπου ειναι ολλα χαοτικα η δημοκρατια εκφυλιζεται σε αναρχια απλα και μονο απο της υπαρξη των τεραστιων μαζων οπου συνηθως υπαρχουν τεραστιες διαφορες σε οικονομικες ταξεις και διαφορα επιπεδα μορφωσης.... και εκει κυριαρχουν οι λαοπλανοι και κολακες... αρα ακυρωνεται η δημοκρατια...

σε μικρες πολεις δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες αυτες... και γενικα βοηθαει η λογικη του να ξερεις εστω και φατσικα τους πρισοτερους συμπολιτες σου..... αυτη ειναι η λογικη... αλλοιως εχεις αναρχια....

Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 10 Νοέμ 2008, 23:45

oi brwmiarides tha mazeytoun tii deytera sti plateia korai kai sti klaythmwnos.
na eimaste oloi kai oles ekei na tous stamatisoume.

prosoxi patriwtes oxi opws animera tin 28 oktwbri pou eimastan mono 27 atoma. na mazeytoume pio polloi.
:lol: :lol: :lol:

Δεν άντεξες για πολύ και επανήλθες. :P Να σου πω, μας είχες λείψει με τις ατάκες σου αγαπητέ λάτρη του Karls Hein Rumenigke και του γιουρομπέτ. :P

Αίολε, ο Σουλφουράκος ή αστυνόμος κατοικιδίων ή αστυνόμος σαϊνης είναι ειδική περίπτωση. Μην παρεξηγείς.

Τέλος μία ερώτηση προς τους Δημοκράταρους Προοδευτικούληδες: Για πείτε μας σε τι ωφέλησε το Πολυτεκνείο.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Τρί 11 Νοέμ 2008, 02:42

ΣΤΑΥΡΑΗΤΕ είναι προφανές ότι δεν ωφέλησε σε ΤΙΠΟΤΑ την Ελλάδα.

Ίσα-ίσα η μόνη διαφορά είναι ότι τότε οι Αυρες βγηκαν μερικές φορες για να αντιμετωπίσουν την Μαρξιστική Αλητεία που ξεσήκωνε τον απλό και ανυποψίαστο κοσμάκη, ενω τώρα οι κλουβες βγαίνουν πάρα πολυ συχνα,

Επομένως εφόσον δεν εκμηδενιστηκε ο εσωτερικός κίνδυνος του αναρχισμου/μπολσεβικισμου και οι παραλλαγες του, αυτο δειχνει ότι τα μέτρα που παρθηκαν τότε ήταν πολύ χαλαρά. :cool: :angel: :thumb: :grflag: :grflag: :grflag:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABATTON την Τρί 11 Νοέμ 2008, 03:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τρί 11 Νοέμ 2008, 03:04

Συφωνώ με τον προλαλήσαντα Αβαττον.
Ηταν χαλαρότατα και τους επέτρεψαν να γινουν περισόττεροι. Θα πρέπει σήμερα να γίνει κάτι με δαύτους. Δε ξερουμε πως θα αντιδράσουν με το ψυχισμο που εχουν σε περίπτωση δύσκολη για την Πατρίδα και το Έθνος. Θα κάνουν παλι καμια ένοπλη ανταρσία, αν και δεν ειναι πολλοι που εχουν τα άντερα. Μπααα, αποβλακωμένοι ειναι, κανουν λαιφστάιλ, καλοπερασάκηδες τεμπέληδες ειναι, ανάπειροι κυριολεκτικά. Πουλημένοι, τρέχουν πισω απο μια μπουκια αμ τους ταξεις τους εκανες δικούς σου. Θελουν αγάπη και προδέρμ, μπουαχαχαχαχαχαχαχααααα.

Άσχετο, σαν σήμερα, 11 Νοεμβρίου 1918, 11 η ωρα το πρωί υπογράφτηκε η ανακωχή του Αππ'.
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Τρί 11 Νοέμ 2008, 03:26

Την Ελλάδα δεν την βοήθησε σε τίποτα. Στους Έλληνες έδωσε ένα μάθημα, γιατί την 21η Απριλίου του '67, έκαναν τις πάπιες καθώς οι Αμερικανοί μας φύτευαν κυβέρνηση με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν

Στη Γουατεμάλα ('50)
Στο Ελ Σαλβαδόρ ('60)
Στο Εκουαδόρ ('61)
Στη Βραζιλία ('64)
Στη Δομινικανή Δημοκρατία ('65)
Στην Χιλή ('73)
Στην Ουρουγουάη ('73)

και ούτω καθεξής...

Νοιώθω ιδιαίτερη τιμή
που μας βλέπουν ως τη μόνη Banana Republic της Ευρώπης.

:grflag: :worship:
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”