Επεισόδια σήμερα στην Αθήνα

Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: Επεισόδια σήμερα στην Αθήνα

Δημοσίευση από Clash » Δευ 04 Φεβ 2008, 11:51

Εσείς λέτε ότι θέλετε, χωρίς καμιά απόδειξη. Εγώ και φωτογραφίες σας έβαλα και βίντεο, που σας δείχνει να ακολουθείτε τους συναγωνιστές σας ΜΑΤατζήδες, οι οποίοι κυνηγούν κόσμο και μετά σας αφήνουν να περάσετε μπροστά. Εκεί είναι που παίρνετε το πανό που ήταν πεταμένο ύστερα από το τρέξιμο της αστυνομίας, για το οποίο πανηγύριζες σαν γύφτικο σκερπάνι. Και το παίρνετε όταν γυρίζετε πίσω, γιατί δεν σας έπαιρνε να απομακρυνθείτε περισσότερο από τους προστάτες σας.

Οσον αφορά τις προσαγωγές. Αυτές έγιναν το βράδυ στην έξοδο από τα Προπύλαια, όταν χτυπήθηκε και άγρια από την αστυνομία. Το ότι δεν έδεσαν κόσμο, κατά τη γνώμη μου οφείλετε αφ΄ενός στο κράξιμο που είχε πέσει για τη συνεργασία των ΜΑΤατζήδων με τους ναζί, αφ' ετέρου δεν μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες. Από εσάς, όμως, δεν έπιασαν κανέναν κι ας κυκλοφορούσατε ανάμεσα τους με μαχαίρια στα χέρια (υπάρχει και τέτοια φώτο), με παραλάιζερ και καδρόνια.

Τέλος για τα περί πορείας των φασιστών δήθεν να τιμήσουν τους νεκρούς των Ιμίων. Πέρυσι είχαν φέρει Γερμανούς νεοναζί και μάλιστα, ένας από αυτούς είχε μιλήσει στο πλήθος των συγκεντρωμένων πατριωτών. Ξέρετε τι τους είπε; Πως οι Ελληνες και οι Γερμανοί είναι αδέλφια και ότι λίγο - πολύ περνούσαν μια χαρά στην κατοχή. Κι από κάτω οι πατριώτες χειροκροτούσαν.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Salome » Δευ 04 Φεβ 2008, 12:00

chill έγραψε:Εχω μια ερωτηση παρακαλω...

Γιατι πηγαν οι αναρχικοι να διαμαρτυρηθουν για την πορεια των Φασιστων για τα Ιμια;
Γιατι δεν τους αφησαν να τιμησουν τη μνημη των πεθαμενων;

απλη ερωτηση ε;

Δωστε μου μια απλη απαντηση για να καταλαβω.
Έλα, ρε τσιλ, θέλεις και απάντηση στα αυτονόητα;

Είναι οι "από κει" και οι "από δω" πρέπει να εκτονώσουν τον ανδρισμό τους.

"Δεν κάνατε πορεία, νια νια".

Για τις γιορτές/γενέθλια, θα σας πάρουμε τον στρατό των πλέι μομπίλ να παίζετε.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 12:01

Sonya έγραψε: Και το μέτρημα συνεχίζεται...Και σε ρωτάω, ρε Χρήστο: αυτόν που μαχαιρώθηκε, τον ήξερες από χθες; Ξέρεις πώς τον λένε, πού μένει, πόσων ετών είναι, πώς και γιατί βρέθηκε εκεί που βρέθηκε, σ' είχε πιάσει και σου 'χε πει "εγώ σφάζω τρία ανήλικα για πρωινό";
Το μόνο που ξέρω είναι ότι βρέθηκε στο πεδίο της μάχης. Σε μια αντιπορεία που οι διοργανωτές της έκαναν λόγο για "κρεμάλα στους φασίστες" (δεδηλωμένες δολοφονικές προθέσεις),ένας κύριος,ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη γραμμή,μαζί με ροπαλοφόρους,τσεκουροφόρους και ποιος ξέρει τι άλλο είχαν μαζί τους,με σκοπό να μας επιτεθούν και να μας σκοτώσουν,αδιαμφησβήτητα είναι συνένοχός τους.

Sonya έγραψε: Οκ, κάνατε πορεία για να τιμήσετε τους νεκρούς στα Ίμια. Έτσι τους τιμάτε; Με ψευτοτσαμπουκάδες και μαχαιρώματα; Προσωπικά, αν ήμουν το πνεύμα ενός απ' αυτούς, θα σας έριχνα μια πολύ απογοητευμένη και ξεσυγυρισμένη μούτζα. Πανώ και διαδηλώσεις και μαλακίες που κάναμε όταν ήμασταν στο λύκειο με καταλήψεις, έτσι, για να περνάει πιο ευχάριστα το σχολικό εννιάμηνο.

Ουφ! Κοίτα να δεις... Δεν παίζουμε ξύλο κάθε φορά που κάνουμε πορεία για τα Ίμια...
Απλά φέτος μας επιτέθηκαν με δολοφονικές προθέσεις! Μπορείς να καταλάβεις αυτή τη στοιχιειώδη διαφορά;
Ή είσαι κι εσύ (η..."αντιτηλεθεάτρια") θύμα της τηλεοπτικής προπαγάνδας;

Sonya έγραψε:Τιμείστε τους, αν θέλετε, ουσιαστικά. Καταταγείτε εθελοντές στα στρατά, να γλυτώσουν κάποια παλικάρια ένα χαμένο ημερολογιακό έτος και να νιώθετε κι εσείς πως κάτι κάνετε για τη μαμά πατρίδα.
Χμμ...να καταγούμε εθελοντές σε έναν στρατό που εν καιρό ειρήνης υπηρετεί τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου για να τον στέλνουν στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν;
Ο μόνος λόγος για τον οποίο καταταγόμαστε στο στρατό,είναι η υπεράσπιση της πατρίδος. Μη φοβάσαι,σε περίτωση πολέμου,θα πάμε να πολεμήσουμε.
Sonya έγραψε:Μορφωμένα παιδιά να ασχολείστε με μαλακίες. Ντροπή ρε.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δικό μας "περιθώριο" είναι πολύ ανώτερο απο τα άλλα! Και των "απολίτικ" πολιτικοποιημένων και των "καθωσπρέπειν" δημοκρατών (κι αυτοί περιθώριο είναι) και των άλλων ακραίων.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 04 Φεβ 2008, 12:04

Είναι οι "από κει" και οι "από δω" πρέπει να εκτονώσουν τον ανδρισμό τους.

"Δεν κάνατε πορεία, νια νια".
Σε ένα βαθμό πάντα θα εμπεριέχεται αυτό σε κάθε συμπλοκή, για κάθε ζήτημα.
Η ουσία των κινήτρων είναι άλλη, που δεν θα ομολογήσουν ποτέ οι ερωτώμενοι και πάνω σ'αυτό δικαιώνονται και οι άλλοι όταν λένε θύτες εκείνους και θύματα τους εαυτούς τους.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Δευ 04 Φεβ 2008, 12:05

Η πορεία δεν ακυρώθηκε παιδιά, αναβλήθηκε.

Διαφωνώ με αρκετά από αυτά που γίνονται στην πορεία των Ιμίων κάθε χρονιά. Φέτος, ζοχαδιασμένη από πολλά μαζεμένα αποφάσισα να μην πάω.. πώς να μην πας όμως όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις για επεισόδια και τραυματίες;
Κατά την γνώμη μου, το λάθος ήταν της αναρχικής πλευράς. Γιατί έτσι με την βία δεν λύνεται τίποτα. Το μόνο που κατάφερε είναι την αναβολή της πορείας.. και μην αμφιβάλει κανείς όταν θα γίνει η πορεία αυτή θα είμαστε πολλοί περισσότεροι και πολύ πιο πορωμένοι.. Ποιος βγήκε χαμένος λοιπόν;

Φασίστας ποιος είναι τελικά; Αυτός που πάει να διαδηλώσει για την προδοτική στάση του κράτους ή αυτός που φημώνει μία προγραμματισμένη και νόμιμη εκδήλωση-πορεία;
Ποιος είναι Φασίστας; Ο επιτιθέμενος ή ο αμυνόμενος;

Και συγνώμη δηλαδή, αλλά ως πότε θα πλακωνόμαστε και θα βριζόμαστε; Ποιον εξυπηρετεί η διαμάχη μας; Πάντα πρέπει οι Έλληνες να έχουν κάτι να τους χωρίζει. Γιατί τους κάνετε το χατήρι;

Ας μην χάνουμε το θέμα μας όμως. Το θέμα είναι η εκδήλωση, φόρος τιμής για τους πεσόντες των Ιμίων.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 04 Φεβ 2008, 12:07

Η Χριστίνα είναι φίλη μου και συντρόφισα στην πράξη. Αν τα έλεγε άλλη/ος θα έπαιρνε απάντηση που δεν θα της/του άρεσε καθόλου. Επειδή, όμως, είναι η Χριστίνα, απλά χαμογελώ. :D
Η πορεία δεν ακυρώθηκε παιδιά, αναβλήθηκε.
Ναι...αναβλήθηκε για του χρόνου :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Δευ 04 Φεβ 2008, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 12:08

Iφικράτης έγραψε:Εσείς λέτε ότι θέλετε, χωρίς καμιά απόδειξη. Εγώ και φωτογραφίες σας έβαλα και βίντεο, που σας δείχνει να ακολουθείτε τους συναγωνιστές σας ΜΑΤατζήδες, οι οποίοι κυνηγούν κόσμο και μετά σας αφήνουν να περάσετε μπροστά. Εκεί είναι που παίρνετε το πανό που ήταν πεταμένο ύστερα από το τρέξιμο της αστυνομίας, για το οποίο πανηγύριζες σαν γύφτικο σκερπάνι. Και το παίρνετε όταν γυρίζετε πίσω, γιατί δεν σας έπαιρνε να απομακρυνθείτε περισσότερο από τους προστάτες σας.

Οσον αφορά τις προσαγωγές. Αυτές έγιναν το βράδυ στην έξοδο από τα Προπύλαια, όταν χτυπήθηκε και άγρια από την αστυνομία. Το ότι δεν έδεσαν κόσμο, κατά τη γνώμη μου οφείλετε αφ΄ενός στο κράξιμο που είχε πέσει για τη συνεργασία των ΜΑΤατζήδων με τους ναζί, αφ' ετέρου δεν μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες. Από εσάς, όμως, δεν έπιασαν κανέναν κι ας κυκλοφορούσατε ανάμεσα τους με μαχαίρια στα χέρια (υπάρχει και τέτοια φώτο), με παραλάιζερ και καδρόνια.
Άντε πάλι με τα στιγμιότυπα των δευτερολέπτων...

Έλα ρε Ιφικράτη που μια δράκα αστυνομικοί την ώρα που ασχολούνταν μαζί σας,θα αντιλαμβανόντουσαν ότι ερχόμαστε απο πίσω τους και ότι θα τους διαπερνούσαμε. Και δακρυγόνα δεχτήκαμε κι επίθεσή τους δεχτήκαμε.

Όσον αφορα τις προσαγωγές στα Προπύλαια που έγιναν το βράδυ,όταν οι σύντροφοί σου αρχίσαν να ξεσπούν την οργή τους στις τζαμαρίες των καταστημάτων,είναι μια κλασσική περίπτωση συλλήψεων "αντιεξουσιαστών" κι εν συνεχεία αφέσεώς των ελεύθερους. Δεν ήταν η πρώτη φορα που έγινε κάτι τέτοιο,αλλά πολλωστή...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Δευ 04 Φεβ 2008, 12:15

_XRHSTOS_ έγραψε: Αυτό το..."παλληκάρι" είναι ένας σκατόγερος επίδοξος δολοφόνος (που δε θα δίσταζε να δολοφονήσει ακόμη και ανηλίκους)! Καλά να πάθει! Αν δεν επιχειρούσε να μας ακυρώσει την πορεία δια της βίας δε θα πάθαινε αυτό που έπαθε! Αν πάλι λογάριαζε...χωρίς τον ξενοδόχο...πρόβλημά του!
Να μην ξανασυμμετέχει σε αντισυγκεντρώσεις εναντίων μας για να μην πάθει τα ίδια,μην πω και χειρότερα.
_XRHSTOS_ έγραψε:
Sonya έγραψε: Και το μέτρημα συνεχίζεται...Και σε ρωτάω, ρε Χρήστο: αυτόν που μαχαιρώθηκε, τον ήξερες από χθες; Ξέρεις πώς τον λένε, πού μένει, πόσων ετών είναι, πώς και γιατί βρέθηκε εκεί που βρέθηκε, σ' είχε πιάσει και σου 'χε πει "εγώ σφάζω τρία ανήλικα για πρωινό";
Το μόνο που ξέρω είναι ότι βρέθηκε στο πεδίο της μάχης. Σε μια αντιπορεία που οι διοργανωτές της έκαναν λόγο για "κρεμάλα στους φασίστες" (δεδηλωμένες δολοφονικές προθέσεις),ένας κύριος,ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη γραμμή,μαζί με ροπαλοφόρους,τσεκουροφόρους και ποιος ξέρει τι άλλο είχαν μαζί τους,με σκοπό να μας επιτεθούν και να μας σκοτώσουν,αδιαμφησβήτητα είναι συνένοχός τους.
Καταλαβαίνεις ότι κάπου είπες κουκουρουκιά, ε;

Δεν τον ξέρεις, αλλά είναι ένας σκατόγερος επίδοξος δολοφόνος που δεν θα δίσταζε να δολοφονήσει ακόμα και ανήλικους, επειδή βρέθηκε σε μια πορεία. Οκ...

Αγάπη μου γλυκιά, τηλεόραση και δη ειδήσεις, δεν βλέπω. Εφημερίδες δεν διαβάζω. Δεν μ' ενδιαφέρει να ενημερώνομαι για μαλακίες. Άρα το να μου έκαναν πλύση εγκεφάλου τα ΜΜΕ τα οποία δεν παρακολουθώ, είναι απ' τη φύση του άκυρο.

Δεν υποστηρίζω κανέναν. Είστε όλοι το ίδιο για μένα, απλά με διαφορετικές ταμπέλες.

Σας επιτέθηκαν με δολοφονικές διαθέσεις. Ρε, μην τα λες απότομα, θα πνιγώ. Δεν τους υποστηρίζω, καλά θα κάνανε να καθίσουν στ' αυγά τους, αλλά αυτοί επιτέθηκαν με δολοφονικές διαθέσεις και σ' αυτούς ανήκει ο μαχαιρωμένος. Άρα, ποιος κουβάλαγε μαχαίρι, απ' τη στιγμή που πήγατε απλά και ήσυχα να κάνετε μια πορεία; Δεν του 'ρθε το μαχαίρι απ' τον ουρανό, κάποιος που, προφανώς, δεν ήταν δικός του, το κράταγε. Με κοιτάς πώς σε κοιτάω, ξανθούλη; Αλλού οι φανατισμένες μαλακίες, όχι στην απολιτίκ. Και μην με ξαναπείς πολιτικοποιημένη, γιατί θα σε λέω πρεζάκι. Κι όσο είσαι εσύ πρεζάκι, άλλο τόσο είμαι κι εγώ πολιτικοποιημένη. Τη μέρα που θα βάλω πολιτική ταμπέλα στο κούτελό μου, παρακαλώ να με σκοτώσετε.

Άντε κι έχω να πάω να σας πάρω τα πλέι μομπίλ σας...
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 12:26

Όχι,δεν είπα κουκουρουκιά. Εσύ κατάλαβες κουκουρουκιά...

Η ηλικία του έχει γίνει γνωστή νομίζω....

Οι δολοφονικές προθέσεις του είναι γνωστές,γιατί πολύ απλά...όσοι βρισκόντουσαν στην πρώτη γραμμή της μάχης εκείνη την ώρα είχαν σα σκοπό να μας επιτεθούν και μας σκοτώσουν (εκτός κι αν τους λοστούς,τα τσεκούρια,τα ρόπαλα κλπ,τα είχαν για διακόσμηση...).

Εκτός κι αν ο κύριος αυτός,εβρισκόμενος ανάμεσα στους άλλους τραμπούκους και συμπορευόμενος συνειδητά μαζί τους,είχε σα σκοπό να έρθει και να μας κυρήξει τη χριστιανική αγάπη του Ευαγγελίου,οπότε,τι να πω,πραγματικά λυπούμαι.

Κάθε χρόνο κάνουμε πορεία για τα Ίμια ειρηνικά. Φέτος,κάποιοι ήθελαν να μας τις ακυρώσουν κι επειδή είναι γνωστό τί κάνουν όταν πάνε να μας ακυρώσουν πορείες κι επειδή έχουμε εμπειρίες απο δολοφονικές επιθέσεις εναντίων μας,φροντίσαμε αυτή τη φορα να λάβουμε τα μέτρα μας για να προστατευθούμε. Δεν είναι καθόλου κακό αυτό...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Δευ 04 Φεβ 2008, 12:35

Αυτό το..."παλληκάρι" είναι ένας σκατόγερος επίδοξος δολοφόνος (που δε θα δίσταζε να δολοφονήσει ακόμη και ανηλίκους)! Καλά να πάθει! Αν δεν επιχειρούσε να μας ακυρώσει την πορεία δια της βίας δε θα πάθαινε αυτό που έπαθε! Αν πάλι λογάριαζε...χωρίς τον ξενοδόχο...πρόβλημά του!
Να μην ξανασυμμετέχει σε αντισυγκεντρώσεις εναντίων μας για να μην πάθει τα ίδια,μην πω και χειρότερα.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι βρέθηκε στο πεδίο της μάχης.
Τα έγραψες αυτά τα δύο, ναι ή όχι; Κρατούσαν και οι δικοί σας μαχαίρια, ναι ή όχι; Ήταν έτοιμοι και οι δικοί σας να σκοτώσουν (και εκείνοι είναι αυτοί που εν τέλει μαχαίρωσαν), ναι ή όχι;

Μην πας να ξεγλυστρίσεις, ξανθούλη, θα χάσεις όποιο δίκιο έχεις.

Το ότι κατέβηκε ένας παππούς σε μια αντιπορεία (στης οποίας πορείας οι φιλήσυχοι τιμώντες τους νεκρούς ήταν οπλισμένοι) μ' ένα όπλο, δεν τον κάνει τον αιμοσταγή δολοφόνο με το αλυσοπρίονο. Τον κάνει ακριβώς ίδιο με σας που είχατε επίσης όπλα και δεν διστάσατε να τα χρησιμοποιήσετε και να τον στείλετε στο νοσοκομείο. Μα ακριβώς ίδιο! Όσο δολοφόνος είναι αυτός που τον μαχαίρωσε, άλλο τόσο δολοφόνος είναι κι αυτός που μαχαιρώθηκε. Ένα μέτρο, μια ζυγαριά, τέλος. Μαλάκας κι ο μεν, μαλάκας κι ο δε. Και οι δύο γιατί κρατούσαν όπλα, λίγο περισσότερο ο παππούς γιατί μπλέχτηκε εκεί που δεν τον έσπερναν, λίγο παραπάνω απ' αυτόν αυτός που τον μαχαίρωσε, γιατί τον μαχαίρωσε.

Και σ' είχα για έξυπνο παιδί, ρε γμτ... Αυτός ο φανατισμός πραγματικά με στενοχωρεί όσο δεν φαντάζεσαι. Μη γίνεις λέμμινγκ, ρε Χρήστο, σου αξίζει κάτι καλύτερο απ' αυτό...
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Δευ 04 Φεβ 2008, 12:52

Σόνια, ο συγκεκριμένος ήταν και παράηταν οπλισμένος... αλλά ατύχησε.
Ε τι να κάνουμε... στην ζωή υπάρχουν τυχεροί και άτυχοι.
Εσείς λέτε ότι θέλετε, χωρίς καμιά απόδειξη. Εγώ και φωτογραφίες σας έβαλα και βίντεο, που σας δείχνει να ακολουθείτε τους συναγωνιστές σας ΜΑΤατζήδες, οι οποίοι κυνηγούν κόσμο και μετά σας αφήνουν να περάσετε μπροστά. Εκεί είναι που παίρνετε το πανό που ήταν πεταμένο ύστερα από το τρέξιμο της αστυνομίας, για το οποίο πανηγύριζες σαν γύφτικο σκερπάνι. Και το παίρνετε όταν γυρίζετε πίσω, γιατί δεν σας έπαιρνε να απομακρυνθείτε περισσότερο από τους προστάτες σας.
Ιφικράτη, αφού δεν ήσουν εκεί.... τι κάθεσαι και λες παπαριές που σου έχουν πει ή που έχεις δει στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο;;;
Δεν καταλαβαίνεις ότι απλά εκτίθεσαι; Τελοσπάντων, συνέχισε να λες ότι θες...

Όταν έγινε το ντου, οι σύντροφοί σου διαλύθηκαν σε δευτερόλεπτα. Ελάχιστοι παρέμειναν.
Οι μπάτσοι ήταν ουσιαστικά θεατές (καθότι ελάχιστοι ανάμεσα στις δύο παρατάξεις) και δεν έκαναν κανένα ντου στους συντρόφους σου. Τρέχουν προς τα κάτω, διότι απλούστατα το "μέτωπο" μετακινούταν επίσης προς τα κάτω αφού οι σύντρόφοί σου έτρεχαν πανικόβλητοι.
Δηλαδή εσύ τι περίμενες; Να έπεφτε ξύλο στην Κλαυθμώνος και οι μπάτσοι να έκαναν μεταβολή και να έτρεχαν προς την αντίθετη κατεύθυνση;;;;;
Αντί να τους πείτε και ευχαριστώ, που έριξαν τα δακρυγόνα και διαλυθήκαμε (γιατί οι σύντροφοί σου είχαν ήδη διαλυθεί...) μιλάτε και από πάνω.

Πάτε να δικαιολογήσετε το ρεζιλίκι με αστείες δικαιολογίες. Μήπως οι μπάτσοι σας πήραν και τα ρόπαλα-σημαίες που είχαν οι σύντροφοί σου;;;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επαναλαμβάνω Ιφικράτη... πες στους συντρόφους σου, να κάνουν την αυτοκριτική τους. Εσύ δεν έχεις να κάνεις καμμία υτοκριτική, διότι δεν έχεις κανένα λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο.
Μπορούν βέβαια να συνεχίσουν τα φτηνά επικοινωνιακά παιχνίδια σε αγαστή συνεργασία με τους αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους και τα αστικά ΜΜΕ, και να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους.

Τέλοσπάντων. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να επανέλθω στο θέμα, διότι απ'ότι καταλαβαίνω οι διαδικτυακοί υπέρμαχοι των αναρχοαριστεριστών την ώρα εκείνη ή κοιμόντουσαν ή έπιναν την φραπεδιά τους.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 12:56

Ουφ...ποιάνεσαι απο μεμονομένες φράσεις μου (αποκομμένες απο τις συμφραζόμενα του ίδιου κειμένου) και χάνεις το γενικό νόημα.

Ναι,οκ,λάθος διατύπωση! Συμπληρώνω,δεν ήταν απλά στο πεδίο της μάχης,ήταν δικός τους και συνειδητά εβρισκόμενος εκεί για συγκεκριμένο σκοπό! Το ανακοίνωσαν οι αριστερές οργανώσεις ότι ήτανε δικός τους άνθρωπος!
Το είπαν οι "αντιρατσιστές" δημοσίως.

Δε γνωρίζω αν κρατούσαν οι δικοί μας μαχαίρια (αναφέρομαι σε μαχαίρια,όχι στα κοντάρια των σημαιών!) ή όχι. Αλλα και να κρατούσαν,δε είμαι αντίθετος με κάτι τέτοιο:

-Γιατί οι άλλοι είχαν σκοπό να μας δολοφονήσουν (το 'λεγαν και στην ανακοίνωσή τους που μιλούσαν για κρεμάλες,πράγμα που φανερώνει τις "ευγενείς" προθέσεις τους).

-Γιατί οι προθέσεις τους είναι γνωστές απο παλιά κι όχι απο προχθές...

- Το 'χουν αποδείξει με άπειρα παραδείγματα. Όπως στο παρελθόν όταν σύντροφός τους είχε επιτεθεί με σφυρί σε 19χρονο συναγωνιστή μας χτυπώντας τον με το σφυρί στο κεφάλι όταν τον είδε να φορά εθνικιστική μπλούζα. Και υπάρχουν άπειρα ακόμη παραδείγματα.

-Το 'χουν αποδείξει απο τις προκλητικές ανακοινώσεις τους που ζητούν να κρεμαστούμε.

Κατάλαβες γιατί είμαι υπερ της οπλοφορίας των συναγωνιστών μου;

Και ναι! Είσαι πολιτικοποιημένη! Γιατί και το ΕΝΑΝΤΙΩΝ σκέτο,είναι κι αυτό πολιτική θέση (σωστή/λαθεμένη,είναι άλλη ιστορία),αλλά είναι!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 04 Φεβ 2008, 13:25

Οι μπάτσοι ήταν ουσιαστικά θεατές (καθότι ελάχιστοι ανάμεσα στις δύο παρατάξεις) και δεν έκαναν κανένα ντου στους συντρόφους σου. Τρέχουν προς τα κάτω, διότι απλούστατα το "μέτωπο" μετακινούταν επίσης προς τα κάτω αφού οι σύντρόφοί σου έτρεχαν πανικόβλητοι.
Δηλαδή εσύ τι περίμενες; Να έπεφτε ξύλο στην Κλαυθμώνος και οι μπάτσοι να έκαναν μεταβολή και να έτρεχαν προς την αντίθετη κατεύθυνση;;;;;
Εδώ δεν χρειάζεται κανένας σχολιασμός. Πρόκειται για το απόλυτο μνημείο. :P

Οσον αφορά το που ήμουν, φαντάσου ότι θες και γράψε ότι παπαριά θες. Ακόμη και ότι έφαγες δέκα αναρχικούς για πρωινό. Αρκετά ασχολήθηκα με τους συνεργάτες των Ματατζήδων. Πείτε ότι μαλακία σας κατέβει. Η ουσία είναι μια. Πορεία δεν κάνατε.

Εις το επανειδήν, το οποίο κάτι μου λέει ότι θα είναι και πολύ σύντομα. :wink:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 04 Φεβ 2008, 13:36

Όταν έγινε το ντου, οι σύντροφοί σου διαλύθηκαν σε δευτερόλεπτα. Ελάχιστοι παρέμειναν.
Αντί να τους πείτε και ευχαριστώ, που έριξαν τα δακρυγόνα και διαλυθήκαμε (γιατί οι σύντροφοί σου είχαν ήδη διαλυθεί...) μιλάτε και από πάνω.
Μια απορεια ενος χαζου που δεν πηγε στη πορεια καθ οτι "θεσσαλονικιος".
Αφου ρε κασσανδρε οι μπατσοι ηταν με τους αναρχικους. τα κλωτσιδια που ειδαμε στην tv να ριχνουν στους αναρχικους απο που προεκυψαν;
Ενταξει τα ΜΜΕ ειναι καθεστωτικα μπλα μπλα... αλλα δεν πιστευω να βαλαν και ηθοποιους.
Ειδικα οταν για τα οσα δειξαν διαταχθηκε ΕΔΕ. Ασχετα αν δεν θα τιμωρηθει κανεις.
Εκτως κι αν αυτοι που τρωγαν κλωτσιες ηταν χρυσαυγητες. Αλλα δεν ειδα ποτε να αναφερθηκε κατι τετοιο στα φορα τους εδω και χρονια.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 13:36

Η Χρυσή Αυγή Απαντά

Η ΤΗΛΕΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η τηλεδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σχετικά με τα σοβαρά επεισόδεια του Σαββάτου στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Η ιστορία αυτή έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθώς έχουν ακουσθεί οι πιο απίθανες και συκοφαντικές εκδοχές από διάφορες «έγκυρες» πηγές που ξεκινούν από την άκρα αριστερά, καλλιεργούνται με ξεχωριστή φροντίδα από τα ΜΜΕ και καταλήγουν εως και την …άκρα δεξιά που της δώθηκε η ευκαιρία να αναδείξει τα αντεθνικιστικά της ένστικτα ακόμα μία φορά.
Πριν απαντήσουμε ΣΕ ΟΛΕΣ τις ανακρίβιες που είπαν και έγραψαν διάφοροι θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα: Δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να «στήσει» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον τοίχο και να εκτοξεύει την λάσπη του ανενόχλητος, χωρίς να παίρνει την απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα ψεύδη του. Η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια μας έχει κάνει να μαθαίνουμε και από τα λάθη μας και οι εποχές όπου δεν δίναμε ιδιαίτερη σημασία στην κακοήθια αρκετών, έχουν περάσει προ πολλού. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο διάφορα Στελέχη και Μέλη του Κινήματος μίλησαν δημόσια όπου αυτό κατέστη δυνατόν και για όσο διάστημα τους άφηναν να ακουστούν.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΑΝΤΑ
Θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είναι γνωστό στο πανελλήνιο, ότι κάθε χρόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ διοργανώνουν την Πορεία των Ιμίων, στο κέντρο της Αθήνας. Σε αυτή συμμετέχουν χιλιάδες κόσμου χωρίς ποτέ να έχει σημειωθεί κανένα παρατράγουδο, όπως βιαιοπραγίες, καταστροφή δημόσιας περιουσίας και κάθε άλλου είδους κανιβαλισμού σαν και εκείνους που σε ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ πραγματοποιούν οι κουκουλοφόροι …αντιεξουσιαστές.
Έτσι και φέτος αναγγείλαμε την ΝΟΜΙΜΗ Εκδήλωσή μας και λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησε ανακοίνωση αριστερών οργανώσεων (κάποιες εκ των οποίων χωρίς νομική υπόσταση) που καλούσε σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ με στόχο την «ΜΑΤΑΙΩΣΗ της φασιστικής σύναξης». Δεν θα απαντήσουμε στους χαρακτηρισμούς καθώς είναι γνωστές οι ιδεολογικές διαφορές μεταξύ υμών και των μπολσεβίκων αλλά θα σταθούμε ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Οι Διοργανωτές της Εκδήλωσης των Ιμίων, βρέθηκαν από τις 9:00 το πρωί στον χώρο της πλατείας Κολοκοτρώνη για τις απαραίτητες προετοιμασίες αλλά και για την περιφρούρηση του χώρου,
καθώς ήταν ήδη γνωστή η αναγγελία της αντισυγκεντρώσεως που είχε σημείο συνάντησης την πλατεία Κολοκοτρώνη - δηλαδή οι …αντιφασίστες μιλούσαν ανοικτά για ΚΑΤΑΛΗΨΗ του χώρου και ΜΑΤΑΙΩΣΗ της εκδήλωσης των Εθνικιστών.
1ον) Από πότε είναι «νόμιμες» οι ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ;
2ον) Έχουν συνταγματικά δικαιώματα οι Έλληνες Εθνικιστές ή αυτά ισχύουν μόνο για άλλους;
3ον) Με ποιον τρόπο ακριβώς σχεδίαζαν οι αριστεριστές να καταλάβουν την πλατεία;

Περίπου στις 11:00 πμ έκανε την εμφάνισή της, ομάδα 300-400 κρανοφόρων που ξεκίνησαν να κινούνται προς τους Εθνικιστές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ 1-2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!
Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στην πλατεία Κολοκοτρώνη και όπως αρκετοί εκπρόσωποί τους ανέφεραν, ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΝ από την άμεση αντίδραση των Εθνικιστών που δεν σκόπευαν να γίνουν «μάρτυρες» και κινδύνευε άμεσα η σωματική τους ακεραιότητα.
Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα που κατέληξαν σε τραυματισμούς και το αποτέλεσμα ήταν η φυγή των επιτιθέμενων και η παραμονή των Εθνικιστών στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Μετά τις 2:00 μμ και αφού το μαρξιστικό παρακράτος ηττήθηκε οικτρά, έκανε την εμφάνισή του στον χώρο της πλατείας, το …επίσημο κράτος μέσω Εισαγγελέα όπου και απαγόρευσε την διεξαγωγή της Πορείας των Ιμίων.
Οι παρευρισκόμενοι, οργισμένοι από τις άθλιες μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους και σε κλίμα θλίψης για την τελική ακύρωση, τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και απεχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί κανένα έκτροπο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ… - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ

ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: «Η …ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Είχαμε λοιπόν μια προγραμματισμένη και νόμιμη συγκέντρωση και μία παράνομη και βίαιη αντισυγκέντρωση. Όμως που ήταν η ουσία για τους κονδυλοφόρους των ΜΜΕ; Στο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε την αμέριστη συμπαράσταση των αστυνομικών δυνάμεων κατά τις συμπλοκές!
Σε όλα τα δελτία ειδήσεων ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ παρακολουθήσατε συγκεκριμένα πλάνα 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ την στιγμή που οι συμπλοκές κράτησαν παραπάνω από 5 λεπτά! Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν δακρυγόνα ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ και ήταν παραπάνω από εμφανές ότι δεν υπήρχε έλεγχος της κατάστασης εκ μέρους τους, όπως και οι ίδιοι ομολογούν.

1ον) Αν υποστηρίζουν κάποιοι πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε την κάλυψη των αρχών, τί έχουν να πουν για την …ελεύθερη πρόσβαση 300-400 κουκουλοφόρων που κρατούσαν κοντάρια, μαχαίρια, πριόνια (!), γκασμάδες, πέτρες και οτιδήποτε άλλο δολοφονικό μέσο μπορεί να φανταστεί κανείς, μέσα στο κέντρο της πόλης που «μύριζε μπαρούτι» από το πρωί;

2ον) ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ;

ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: «ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΗΣ …ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»
Η προπαγάνδα των ΜΜΕ και των αριστεριστών (που από «κυνηγοί» εμφανίζονται ως «κυνηγημένοι») έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι φορτηγάκι της αστυνομίας μετέφερε …οπλισμό των Εθνικιστών και μάλιστα οι αστυνομικοί κουβαλούσαν τα υλικά μας εθελοντικά!
Και απαντούμε: Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε μισθωμένο ιδιωτικό όχημα για την μεταφορά ηχητικών, αφισσών και πανό που χρησίμευαν για την προετοιμασία της εκδήλωσης. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;

ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: «ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ»
Ανάμεσα στα θύματα των συμπλοκών υπήρξαν και σεσημασμένοι «αντιεξουσιαστές με …πλούσια «δράση» στους …κοινωνικούς αγώνες. Αμέσως μετά τις οδομαχίες, τηλεοπτικά συνεργία ήρθαν κοντά μας, Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έκανε δηλώσεις και στη συνέχεια πήραν πλάνα από τον οπλισμό που άφησαν πίσω τους πανικόβλητοι οι «δημοκρατικοί» αντιφασίστες που περιλάμβανε μαχαίρια, σκεπάρνι, σφυριά και ΡΟΠΑΛΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ «Ξεκίνημα», «Εργατική Εξουσία» και άλλα πολλά.
Οι Εθνικιστές που υπερασπίστηκαν τις ζωές τους απέναντι σε αυτές τις …δημοκρατικές μεθοδεύσεις ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. Εμείς διαθέτουμε στο αρχείο μας πλούσια …γκάμα οπλισμού των αντιεξουσιαστών ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Πέρα από τις υστερικές κραυγές των αριστεριστών, αναμένουμε να δούμε ΕΣΤΩ ΜΙΑ απόδειξη που θα τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς περί «μαχαιροβγαλτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

Και τώρα η σειρά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να θέσει ερωτήματα:

Όταν καίγεται η Αθήνα, βεβηλώνεται το Εθνικό μας Σύμβολο, τραυματίζονται περαστικοί και γίνεται κατάληψη και καταστροφή δημοσίου χώρου και έχουμε παραπάνω από 100 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, 1 ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ, δικαιούμαστε να ομιλούμε για «συνεργασία» αστυνομίας και αντιεξουσιαστών;…..

Πως μιλούν κάποιοι για «ειρηνική αντισυγκέντρωση» όταν ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ αναγράφουν μεταξύ άλλων «Κρεμάλα στους Φασίστες»;

Είναι παράνομος αυτός που προστατεύει την ζωή του ή εκείνος που σχεδίασε επίθεση κατά μιας Συγκέντρωσης;

Για ποιον λόγο τα ΜΜΕ εμφανίζουν τα συγκεκριμένα 10 δευτερόλεπτα των συμπλοκών; Γιατί όταν δείχνουν τον οπλισμό των αντιεξουσιαστών δεν αναφέρουν την προέλευσή του;

Γιατί στηρίζει έμπρακτα πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ τους «φασιστοφάγους» αντιεξουσιαστές; Υπάρχει ηθική αυτουργία στις δηλώσεις των εκπροσώπων του περί δικαίου της αντισυγκέντρωσης όταν αυτή γίνεται ενάντια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΑΠΗ Η ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;;;

Πολλά τα γιατί…

http://xryshaygh.wordpress.com/
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 13:40

Προσωπείο έγραψε:Μια απορεια ενος χαζου που δεν πηγε στη πορεια καθ οτι "θεσσαλονικιος".
Αφου ρε κασσανδρε οι μπατσοι ηταν με τους αναρχικους. τα κλωτσιδια που ειδαμε στην tv να ριχνουν στους αναρχικους απο που προεκυψαν;
Ενταξει τα ΜΜΕ ειναι καθεστωτικα μπλα μπλα... αλλα δεν πιστευω να βαλαν και ηθοποιους.
Ειδικα οταν για τα οσα δειξαν διαταχθηκε ΕΔΕ. Ασχετα αν δεν θα τιμωρηθει κανεις.
Εκτως κι αν αυτοι που τρωγαν κλωτσιες ηταν χρυσαυγητες. Αλλα δεν ειδα ποτε να αναφερθηκε κατι τετοιο στα φορα τους εδω και χρονια.
Προφανώς εσύ αναφέρεσαι στα γεγονότα που έγιναν το βράδυ,όταν οι αναρχικοί αρχίσαν να ξεσπούν σε τζαμαρίες καταστημάτων κλπ,αλλά αυτό δεν αφορούσε την αντισυγκέντρωσή τους πλέον...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 04 Φεβ 2008, 13:42

Ωραια ανακοινωση για ενα πολιτικο κομμα της βουλης.
Τι σκτ επαναστατες ειναι που διατυμπανιζουν την νομιμοτητά;
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 13:45

Δεν κατάλαβες... Το ερώτημα είναι πως επετράπη απο το κράτος στους παρανόμους να ακυρώσουν κάτι νόμιμο...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Δευ 04 Φεβ 2008, 13:57

Ρε Χρήστο, δουλευόμαστε; Με τι τον μαχαίρωσαν τον άνθρωπο, με κορν φλέικς; Για να μαχαίρωσαν με μαχαίρι, κρατούσαν μαχαίρι, τελεία. Αλλά μόνο τα μαχαίρια των άλλων βλέπεις, μου φαίνεται (που κι αυτοί μαλακία έκαναν και τα κρατούσαν).

Μετά με λες πολιτικοποιημένη επειδή κράζω τις μαλακίες και των μεν και των δε. Αυτό με κάνει νοήμοντα άνθρωπο, αγάπη μου, όχι πολιτικοποιημένη. Δεν είμαι εναντίον κανενός για πολιτικούς λόγους. Είμαι ενάντια στη μαλακία που θέλει να σκοτώνονται άνθρωποι για το τίποτε.

Και μετά μου κατεβάζεις τις αράδες της Χρυσής Αυγής και περιμένεις να μην σε πουν φασίστα. φράφο.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:05

Βρε καλά μου παιδάκια, αφού τα ΜΜΕ κανουν "προπαγάνδα" (γουστάρετε;), ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ κλπ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ;
Φτάνει πια με τις αερολογίες του καθένα, και απο τις δυο πλευρές θέλω ντοκουμέντα. Η μια πλευρά τα έβαλε, η άλλη εκτοξεύει κατηγορίες χωρίς οπτικό υλικό.
Εγώ το περιμένω.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:08

Δεν ξέρω αν τραυματίστηκε απο μαχαίρι αυτουνού που του επιτέθηκε ή απο το δικό του μαχαίρι σε μάχη χέρι με χέρι,αλλά σου έγραψα παραπάνω,ότι δεν είμαι εναντίων της οπλοφορίας των συναγωιστών μου σε τέτοιες περιπτώσεις.
Αντιθέτως,τη θεωρώ επιβεβλημένη,για λόγους άμυνας.

Κι επιμένω,το ίδιο είναι η Χρυσή Αυγή που είχε μια προγραμματισμένη πορεία εκείνη τη μέρα,με εκείνους που οργάνωσαν αντισυγκέντρωση εναντίων της;

Καλό είναι να τις διαβάσεις και αυτές τις "αράδες".

Και πες με φασίστα,δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον όρο.

Αλλά και μόνο που με χαρακτηρίζεις πολιτικώς με πολιτικά κριτήρια,δείχνει μία πολιτικοποίηση εκ μέρους σου.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:10

seliniasmenos έγραψε:Βρε καλά μου παιδάκια, αφού τα ΜΜΕ κανουν "προπαγάνδα" (γουστάρετε;), ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ κλπ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ;
Φτάνει πια με τις αερολογίες του καθένα, και απο τις δυο πλευρές θέλω ντοκουμέντα. Η μια πλευρά τα έβαλε, η άλλη εκτοξεύει κατηγορίες χωρίς οπτικό υλικό.
Εγώ το περιμένω.
Είδες μερικά δευτερόλεπτα απο αυτά που προέβαλαν οι άλλοι (μερικά βίντεό τους έχουν την ίδια σκηνή σε επανάληψη στο ίδιο βίντεο!).

Μη φοβάσαι πάντως... Όλα θα γίνουν mr τηλεθεατή. :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
LoLitA

Δημοσίευση από LoLitA » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:14

Δεν ξέρω αν τραυματίστηκε απο μαχαίρι αυτουνού που του επιτέθηκε ή απο το δικό του μαχαίρι σε μάχη χέρι με χέρι,αλλά σου έγραψα παραπάνω,ότι δεν είμαι εναντίων της οπλοφορίας των συναγωνιστών μου σε τέτοιες περιπτώσεις.
Αντιθέτως,τη θεωρώ επιβεβλημένη,για λόγους άμυνας.
Μαχαίρια???
Για κάτσε ρε συ γιατί θα μας τρελλάνεις. Δηλαδή εαν με αυτή τη λογική όλοι ζωστούμε μαχαίρια και μπαλτάδες, και αρχίζουμε να σφαζόμαστε με την δικαιολογία της άμυνας τότε όλα θα πάνε στο διάολο.
Είναι λογική αυτή σε πορεία (έστω και για προληπτικούς λόγους) για να τιμήσετε την μνήμη των πεσόντων ?
“Bravery is believing in yourself, and that thing nobody can teach you.”
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:21

Silke έγραψε:Μαχαίρια???
Για κάτσε ρε συ γιατί θα μας τρελλάνεις. Δηλαδή εαν με αυτή τη λογική όλοι ζωστούμε μαχαίρια και μπαλτάδες, και αρχίζουμε να σφαζόμαστε με την δικαιολογία της άμυνας τότε όλα θα πάνε στο διάολο.
Πορεία για να τιμήσετε την μνήμη των πεσόντων το λες αυτό?
Ουφ και πάλι...

Κοίτα,εμείς,είχαμε προγραμματισμένη πορεία! Οκ;

Οι άλλοι διοργάνωσαν παράνομη αντισυγκέντρωση! Οκ;

Όσες φορές οι άλλοι έχουν διοργανώσει αντισυγκεντρώσεις εναντίων μας...έκαναν επιθέσεις (με λοστούς κλπ) και προκαλούσαν θύματα. Οκ;

Ε δε δικαιούμαστε κι εμείς να αμυνθούμε μια φορα;; :evil:

Και όχι δεσποινίς...δεν τιμούμε έτσι τη μνήμη των πεσόντων! Τη μνήμη των πεσόντων την τιμούμε 12 χρόνια τώρα...
Αν εσύ κολλάς στα φετινά γεγονότα,δε σημαίνει ότι πάντα τα πράγματα είναι έτσι!
Απλά φέτος αποφάσισαν να μας κάνουν επίθεση σε αυτή την πορεία και γι' αυτό έγινε ότι έγινε...
Αν δε δεχόμαστε επιθέσεις,δε θα ήμαστε έτσι!

Μπορείτε να το καταλάνετε αυτό μερικοί;
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 04 Φεβ 2008, 14:23

Απλά φέτος αποφάσισαν να μας κάνουν επίθεση και γι' αυτό έγινε ότι έγινε...

Μπορείτε να το καταλάνετε αυτό μερικοί;
ΟΧΙ! Γιατί πώς απο την άμυνα καταλήξαμε στην πισώπλατη μαχαιριά αναρχικού (των επιτιθέμενων) δεν θα το καταλάβω ποτέ...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”