Αλλα κόμματα/κινήματα εκτός των γνωστών (για ψήφο)

Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 554 φορές
Έλαβε Likes: 768 φορές

Re: Αλλα κόμματα/κινήματα εκτός των γνωστών (για ψήφο)

Δημοσίευση από Jackal » Πέμ 04 Απρ 2019, 21:10

KASSANDROS έγραψε:
Πέμ 04 Απρ 2019, 14:21

Με δύο λόγια: Η ψήφος στα μικρά κόμματα/κομματίδια αυξάνει τις πιθανότητες για την αυτοδυναμία του Κούλη.
Kαι άμα βγεί αυτοδύναμος ο Κούλης τι έγινε ; έχει κάποια διαφορά απο το να κυβερνήσει με άλλα κόμματα ;
αν πάει με Φώφη τι θα του κάνει αυτή θα το συγκρατεί όπως έκανε ο Καμένος με τον Τσίπρα ; :lol: :loco:

Άσε που δεν πιστεύω να γίνει αυτό. Με τόσες ελληνοποιήσεις δύσκολο να βγεί αυτοδύναμος.
Όλοι οι μετανάστες Τσίπρα θα ψηφίσουν μην γελιόμαστε.

Θα έρθει η πτώση τους. Το πότε δεν το ξέρω αλλά θα γίνει και η χαρά και η ανταμηβή
της Ελλάδας θα είναι πολλαπλή της προδοσίας τους. Για αυτό να είστε σίγουροι :wink:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 14 Μάιος 2019, 12:41

Ο Άρειος Πάγος «έκοψε» κόμμα από τις ευρωεκλογές επειδή
εμφανιζόταν ο Σταυρός στο σήμα του!

Εντύπωση έχει προκαλέσει η απόφαση του Αρείου Πάγου να αποκλειστεί ο πολιτικός σχηματισμός «Διέξοδος Ελλάς» με επικεφαλής τη γνωστή ακριβίστρια, νομικό και δημοσιογράφο, Γεωργία Μπιτάκου, από τις ευρωεκλογές λόγω «χρήσης θρησκευτικού συμβόλου», και πιο συγκεκριμένα του χριστιανικού Σταυρού!

Εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως αφενός μεν στην σύνθεση του σήματος που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο, ο Σταυρός αποτελεί ένα μέρος της συμβολολογίας που χρησιμοποιείται, αφετέρου δε, υπάρχει κόμμα το οποίο δραστηριοποιείται πολλά χρόνια, το «ΛΑΟΣ» του Γ.Καρατζαφέρη το οποίο επίσης χρησιμοποιεί το Σταυρό και μάλιστα ως μοναδικό σύμβολο στο σήμα του κόμματος και το οποίο ποτέ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα αποκλεισμού του από ευρωεκλογές ή και εθνικές εκλογές.

Η Γεωργία Μπιτάκου, η επικεφαλής του κόμματος, αναζητεί νομική λύση στο πρόβλημα, μέσω ένστασης αλλά η ουσία είναι ότι ο Σταυρός πλέον είναι σαφές ότι ενοχλεί, αν σκεφτούμε ότι κάποιοι σκέφτονται να τον βγάλουνε από την ελληνική Σημαία.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει επαναφέρει την συζητήση που ξεκίνησε το 2000 από τον τότε βουλευτή και πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ περί κατάργησης του Σταυρού από την σημαία.

Το 2000 σε μια δήλωσή του στο δελτίο του ΑLPHA ο Νικόλαος Σηφουνάκης Υπουργός Αιγαίου είχε ζητήσει την κατάργηση του Σταυρού από την σημαία «διότι μια πολυπολτισμική κοινωνία όπως η ελληνική,δεν μπορεί να έχει στο κρατικό της σήμα θρησκευτικό σύμβολο που δεν εκφράζει όλους τους Έλληνες πολίτες»

Έτσι λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της ομοιογενούς κοινωνικής αντίληψης απέναντι στην Σημαία, επιχειρεί να την αποχριστιανοποίηση του κράτους και του ολοκληρωτικού διαχωρισμού του από την Ορθοδοξία χάρις στην οποία διατηρήθηκε ο Ελληνισμός στα σκοτεινά χρόνια της Τουρκοκρατίας.

Στο «ουδετερόθρησκο» κράτος που προτείνεται να δημιουργηθεί θα εξαλειφθούν πλήρως τα θρησκευτικά σύμβολα. Αυτό σημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να εξαφανίσει και τις εικόνες από όλους τους δημόσιους χώρους.

Στην πρόταση Αναθεώρησης του Συντάγματος που δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει αναφορά σε ζήτημα αλλαγής σημαίας, αν και επισημαίνεται ότι η Ελληνική Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη.

Επικρατούσα θρησκεία παραμένει η Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά στην ερμηνευτική δήλωση προστίθεται ότι ο όρος επικρατούσα θρησκεία δεν αποτελεί αναγνώριση επίσημης κρατικής θρησκείας.

Υπάρχει αναφορά επίσης στην κατάργηση του θρησκευτικού όρκου για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους βουλευτές.

Η διατύπωση της θρησκευτικής ουδετερότητας αφήνει ανοιχτό το έδαφος επίσης για ενδεχόμενη κατάργηση του Σταυρού και των εικονισμάτων από σχολεία, δικαστήρια κλπ. ως θρησκευτικών συμβόλων, αν και δεν έχει διευκρινιστεί τι θα ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι όμως σαφέστατη η πρόθεση.

Διαψεύδεται κατηγορηματικά από την κυβέρνηση το ενδεχόμενο κατάργησης του σταυρού στη σημαία αλλά και της κατάργησης θρησκευτικών συμβόλων σε δημόσιους χώρους, παρά την πρόθεση διαχωρισμού Κράτους και Εκκλησίας, με τη πρόταση Αναθεώρησης του Συντάγματος αλλά στην Ελλάδα όλα ξεκινούν από μία… διάψευση που στην συνέχεια γίνεται επιβεβαίωση.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ιδεολογικά υποστηρίζει την αθεϊα και ενοχλείται ιδιαίτερα από την Πίστη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού καθώς αποτελεί εμπόδιο, πρώτον στην ιδεοληψία του και δεύτερον στο να αποκομίζει ψήφους.

Όσο περισσότεροι άθρησκοι-άθεοι-αγνωστικιστές τόσο πιο πιθανό να εκπέσουν στην σφαίρα επιρροής του υποτιθέμενου «προοδευτικού» χώρου και άρα να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ή κάτι παρόμοιο.

Οι σχεδιασμοί κατά της Ορθοδοξίας κατά την δήλωση του Ν.Σηφουνάκη το 2000 είναι σαφές ότι ξεκίνησαν πολλά χρόνια πριν και έχουν σχεδιαστεί από ξένα κέντρα εξουσίας.

Άλλωστε για τους ξένους η Ορθοδοξία έχεί ένα ακόμα… κακό. Κάνει τον ελληνικό λαό να νιώθει πνευματικά συγγενής με τον ρωσικό και τον σερβικό που αυτήν την στιγμή θεωρούνται αντίπαλοι γεωπολιτικοί των ΗΠΑ και της άθεης Δύσης γενικότερα.

πηγή: pronews.gr

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce% ... %b5%cf%85/
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 213 φορές
Έλαβε Likes: 467 φορές

Δημοσίευση από Aquila » Τρί 14 Μάιος 2019, 15:37

Ναι όντως, συνέβη κι αυτό. Οχι οτι πέφτω από τα σύννεφα.
Μιλάμε για τρισάθλια και φασιστική χούντα, που όμοια της δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί στην μεταπολιτευτικη Ελλάδα. :anger:

Εικόνα

Τα εννέα κόμματα που κόπηκαν στον Άρειο Πάγο

1) ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ
2) ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
3) ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ
4) ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ
5) ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ
6) ΟΡΑΜ. Α.ΕΛΛΑΔΟΣ
7) ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΚΕ
8) ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
9) ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δήθεν τους πείραξε ο σταυρός, ο Χριστός, τα θρησκευτικά σύμβολα, και οι όποιες Ελληνικές παραπομπές και αρχαία Ελληνικά σύμβολα.
Βέβαια το γεγονός ότι ορισμένα από τα κόμματα που κόπηκαν ήταν τα μόνα που έχουν μιλήσει ανοιχτά ενάντια στην ΝΤΠ και στην μασονία, ως δια μαγείας αυτό γίνεται γαργάρα από τα βοθροΜΜΕ...

Επίσης εννοείται πως Καρατζαφύρερ και χρυσαύγουλα (που έχουν παρόμοια σύμβολα) δεν τα αγγίζει το σύστημα της "δημοκρατίας" τους. :banghead:
Αν και η αληθεια να λέγεται, η χρυσή αυγή με εξίσου "δημοκρατικό τρόπο" ακυρώθηκε από τον δήμο Θεσ/νίκης, μετά από απόφαση του Α.Πάγου.
Επίσης τους ακύρωσαν από την Αθήνα, δεν τους έδωσαν κανένα χώρο για προεκλογικό περίπτερο, ούτε και συγκεντρώσεις.

Ασχετα από τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις του καθενός, κρίνοντας κάποιος όλα αυτά τα προεκλογικά γεγονότα, με μια καθαρά ανοιχτόμυαλη προσέγγιση, μακρυα από επιλεκτικές παρωπίδες, ευκολα συμπεραίνει κανείς που οδευει το πράγμα.
Και κυρίως μετά τις εκλογές θα έλεγα εγώ.

Και τέλος, όλο αυτό, είναι ένα κλασσικότατο παράδειγμα νόθευσης της προ-εκλογικής διαδικασίας, όπως έχουμε πει και παλιότερα.
Μιας και νοθεία, δεν γίνεται μόνο μετά, μέσω Singular δλδ, όπως απλοϊκά νομίζουν πολλοί...

υ.γ: δεν ξερω αν ξεφυγα από το αρχικό θέμα του νήματος, ή αν θα έπρεπε να μετακινήσω κάπου αλλού το σχολιασμό μου;
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 14 Μάιος 2019, 16:46

Aquila έγραψε:
Τρί 14 Μάιος 2019, 15:37
Επίσης εννοείται πως Καρατζαφύρερ και χρυσαύγουλα (που έχουν παρόμοια σύμβολα) δεν τα αγγίζει το σύστημα της "δημοκρατίας" τους. :banghead:

σημαντικότατη επισήμανση :clap:
και ευχαριστώ που αναφέρθηκες και στα κόμματα που "κόπηκαν" :ty:

Aquila έγραψε:
Τρί 14 Μάιος 2019, 15:37
υ.γ: δεν ξερω αν ξεφυγα από το αρχικό θέμα του νήματος, ή αν θα έπρεπε να μετακινήσω κάπου αλλού το σχολιασμό μου;

πλάκα μου κάνεις που ξέφυγες;
Μια χαρά το'βαλες εδώ. :thumb:

και γενικά για όλη την ποστάκλα σου (που θα τη δειξω
και στο επόμενο λάιβ μου) :urock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 24 Μάιος 2019, 00:05

Αυτό το ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ το ξέρει κανείς;

Εδώ οι πολιτικές τους θέσεις

https://www.eleftheripatrida.gr/elefthe ... es-theseis

δε με χαλάει η λογική τους, αλλά ξεκινούν κι αυτοί με την προϋπόθεση
να'μαστε μεσα στην ΕΕ και μόνο αν δεν.... μιλάνε για "ομαλή έξοδο"

συγκεκριμενα λεει
α. Επαναπροσδιορισμός των όρων συμμετοχής στην ΕΕ και ομαλή έξοδος σε περίπτωση που η συμμετοχή δεν εγγυάται την ευημερία του ελληνικού λαού. Θέλουμε την Ευρώπη των εθνών και όχι των τραπεζιτών και της ηγεμονικής ποδηγέτησης.

β. Όχι στην πολιτική εμμονή παραμονής στην ΕΕ, εφόσον με αυτήν διακυβεύονται οι διαχρονικές αξίες του ελληνισμού και της ορθοδοξίας.

γ. Παραμονή στο Ευρώ μόνον εφόσον αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα, με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού.

δ. Όχι στην πολιτική εμμονή παραμονής με κάθε κόστος στο Ευρώ (στο όποιο κακώς μπήκε η Ελλάδα χωρίς να είναι έτοιμη) και ομαλή έξοδος με σκοπό την συγκροτημένη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.

Εγώ αναζητώ ένα κόμμα/κίνημα (εκτός του ΕΠΑΜ που το ξέρω)
που να θέλει εξ αρχής έξοδο απ'τον ζουρλομανδύα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 345 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 24 Μάιος 2019, 09:47

adiasistos έγραψε:
Τετ 20 Φεβ 2019, 16:00
Θα το διαβάσω μια άλλη στιγμή Βασούλα :) εγώ στις δημοτικές και περιφεριακές θα πάω.
Στις βουλετικές μάλλον όχι,αλλά θα δω...συμφωνώ με την άποψη σου Κατ αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να βγάλει κάπου η αποχή...
και δεν ξέρω αν μπορεί να βγάλει κάπου και η συμμετοχή :?

Ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

για περιφερειάρχη Αττικής τα 6 πρόσωπα είναι Δούρου,Πατούλης,Παναγιώταρος :freak: :lol: :loco:
ένα απο το ΚΙΝΑΛ :emetos: ένας απο κάτι πράσινα μαρούλια και ένας απο το ΚΚΕ.

Μες τις επιλογές είστε και εδώ !!!!
Ο Βελόπουλος μας αντιγράφει. Από μας παίρνει σκέψη. Ίσως να διαβάζει τα ποστ σου και να αντογράφει και εσένα.
Κάπου κάποτε είχα γράψει "Το καραβάνι προχωρά και τα σκυλιά γαυγίζουν.
Παλιά αραβική παροιμία. Το ψάρεψε ο Τσίπρας και το είπε χα χα χα.

Η είχαμε κάποιο κοινό γνωστό που το έλεγε συχνά.

Ο Βελόπουλος ψήφισε το πρώτο μνμόνιο και αυτό είναι λεκές που δεν ξεπλένεται
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 24 Μάιος 2019, 09:50

Καμαρώστε φάτσα που βάζει με τον Πατούλη.
Είναι και ζωόφιλος βίγκαν.

Βασούλα χάσατε καλό πελατάκι.
Τώρα δεν έμεινε χώρος για νέες δημιουργίες

https://www.alphafreepress.gr/2019/02/2 ... %84%CE%AF/
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 24 Μάιος 2019, 09:51

Λάθος έμεινε.
Κάπου εκεί στο ώμο υπάρχει ένα κενό
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 24 Μάιος 2019, 10:02

doctormarkon έγραψε:
Παρ 24 Μάιος 2019, 09:50
Καμαρώστε φάτσα που βάζει με τον Πατούλη.
Είναι και ζωόφιλος βίγκαν.

Βασούλα χάσατε καλό πελατάκι.
Τώρα δεν έμεινε χώρος για νέες δημιουργίες

https://www.alphafreepress.gr/2019/02/2 ... %84%CE%AF/

Τον ξέρω τον Μήλα. Είναι Γαλατσιώτης. Εκανε παρέα ένα φεγγάρι
με τη κόρη μου (κοινό τους τα πιτ μπουλ- φιλοζωία)
και πραγματικά στα 40 του δινει τρελές μάχες για τα ζώα εδώ στο
Γαλάτσι και μπράβο του γι'αυτό. Κατέβασε την απαγόρευση για τα σκυλιά από το πάρκο
ως καταπάτηση βασικών δικαιωμάτων των ζώων.
Η Ισιδώρα θα τον λάτρευε για τη στάση του απέναντι στα ζώα
κι εγώ τον συμπαθώ πολύ γι'αυτήν.

Το ότι επέλεξε να συστρατευτεί με τον τατούλη είναι για μένα λάθος
επιλογή, αλλά αυτός ξέρει.

Είναι ΤΙΓΚΑ στο τατουάζ και όχι μόνο στο πρόσωπο.
Εμένα φυσικά δε με σοκάρει αυτό.

2 φορές τον φώναξε ο αρναούτογλου για όποιον ενδιαφέρεται
να τον ακούσει...

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 24 Μάιος 2019, 10:32

Πέρα από την εμφάνιση ξέρω ότι έχει δώσει αγώνες για τα ζώα.
Το ότι έβαλε με τον Πατούλη είναι παράξενο.
Ο λόγος του είναι πολύ καλός
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 322 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 24 Μάιος 2019, 12:39

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατά την άποψή μου κάνει μεν φιλότιμες προσπάθειες, έχει και ωραίο λόγο (δείχνει να έχει κάποια παιδεία σε αντίθεση με πολύ κόσμο), ωστόσο δεν έχει ολοκληρωμένη σκέψη.

α) Το να κάνεις, όχι ένα μικρούτσικο τατουαζάκι σε κάποια γωνιά του σώματός σου, αλλά να γεμίζεις το μισό σου ή ολόκληρό σου το σώμα με τατουάζ συνιστά βεβήλωση του σώματός σου. Δικαίωμά σου να βεβηλώνεις το σώμα σου (δικό σου είναι εξάλλου), αλλά δεν μπορεί να θέλεις από τους υπόλοιπους να σου το αναγνωρίζουν ως μια φυσιολογική πράξη. Δεν είναι στερεότυπο το να θεωρεί κάποιος ότι είναι στραβό αυτό που κάνεις. Είναι εξ ορισμού και εκ λογικής στραβό. Με την ίδια λογική θα μπορούσα κι εγώ να χαράσσω με λεπίδα σχεδιάκια στο σώμα μου και να ισχυρίζομαι ότι όποιος δεν το αποδέχεται ως φυσιολογικό αυτό που κάνω, διακατέχεται από στερεότυπα. Δεν πάει έτσι όμως.

β) Σχετικά με τα σκυλάκια στα πάρκα:

1) Εξαρτάται τι ράτσα σκύλου σεργιανάς. Δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι σε κάποιες χώρες που απαγορεύουν το να βολτάρεις συγκεκριμένες ράτσες σκύλων (επικίνδυνες). Αλλά βεβαίως οι περισσότερες ράτσες είναι ακίνδυνες. Να σημειώσω εδώ ότι υπάρχουν ράτσες που "ερεθίζονται" ιδιαιτέρως στη θέαση μικρών παιδιών, δεν ξέρω το γιατί, ξαναείδα το ίδιο "έργο" μάλιστα πριν δύο μέρες.
2) Υπάρχει το θέμα παιδείας των ανθρώπων που έχουν σκύλο. Μαζεύουν τις ακαθαρσίες των "παιδιών" τους (όπως τα αποκαλεί), ή τις αφήνουν; Θέλω να πω ότι ενώ αυτός τα μαζεύει, το γεγονός ότι πολλοί δεν το κάνουν και τα πάρκα (ως και σήμερα που μιλάμε) καταντούν τουαλέτες σκύλων είναι ένα γεγονός που δικαιολογεί τις έστω και παράνομες απαγορεύσεις που έκαναν κάποιοι δήμοι. Με άλλα λόγια, θα είχε 100% δίκιο αν με είχε πείσει ότι σχεδόν κανένας δεν αφήνει αμάζευτες τις ακαθαρσίες του ζωντανού του.
3) Το σκυλάκι δεν είναι παιδί σου. Είναι το ζωάκι σου. Δεν είναι ούτε γιός σου, ούτε κόρη σου. Δεν μπορείς να εξισώνεις τα τέκνα με τα ζωάκια, περιμένοντας από τους υπόλοιπους να σε θεωρήσουμε σοβαρό άτομο, και αν δεν σε θεωρούμε σοβαρό, αυτό σημαίνει ότι διακατεχόμαστε από στερεότυπα.

Αυτά νομίζω. Δεν έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το ύφος μου και να θεωρηθεί ότι του κάνω επίθεση, καμία σχέση. Απλώς όμως τεκμηρίωσα για ποιο λόγο ο άνθρωπος, ενώ έχει τις καλύτερες προθέσεις, δεν έχει ολοκληρωμένη σκέψη. Και ίσως αυτό, το ότι δεν έχει ολοκληρωμένη σκέψη, είναι που τον οδήγησε σε λάθος άτομο (Πατούλη).
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Παρ 24 Μάιος 2019, 12:46

Δεν ξέρω γιατί έχει σημασία το να αποδεχτούμε κάτι ως φυσιολογικό ή όχι. Ενήλικας είναι, έτσι εκφράζει την προσωπικότητα του, οπότε who cares.
Είναι πιο φυσιολογικός από έναν με μπυροκοιλία που τον οδηγεί σε μεταβολικό σύνδρομο και καρδιαγειακά νοσήματα αλλα δεν είδα κανέναν να λέει "δεν ψηφίζω τον τάδε γιατί είναι χοντρός και βεβηλώνει το σώμα του".
-
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 24 Μάιος 2019, 12:49

Βρε δεν με ενδιαφέρει, ας κάνει ό,τι θέλει, δικαίωμά του. Αλλά εγώ όπως και κάθε πολίτης αν τον έχω απέναντί μου ως υποψήφιο δεν θα τον κρίνω βάσει της δικής μου παιδείας; Κι αυτό κάνω. Καλή ψυχή δείχνει να είναι, ίσως καλύτερος από μένα σε διάφορα θέματα, αλλά συνολικά δεν αντιλαμβάνομαι να έχει ολοκληρωμένη σκέψη. Δηλαδή όπως είπα, δεν μπορείς να αναρωτιέσαι γιατί μπήκε μια απαγόρευση, όταν ξέρεις ότι οι άλλοι αφήνουν τις ακαθαρσίες αμάζευτες και τα παιδιά πάνε παίζουν μπάλα και γυρνούν σπίτι με σκατωμένες μπλούζες. Δεν είμαι υπερ της απαγόρευσης, αλλά το θέμα χρήζει ολιστικής αντιμετώπισης. Αυτά :)
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 24 Μάιος 2019, 13:22

Αυτό είναι το λογότυπο της ομάδας τους;

https://www.bing.com/th?id=OIP.2kTuFGe3 ... i&rs=1&p=0

Μετά φταίω εγώ αν γίνω καχύποπτος; :D :D
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Παρ 24 Μάιος 2019, 13:28

Μεταλας ειναι. So what
-
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 24 Μάιος 2019, 13:32

Μεταλάς είναι αυτός. Είναι όμως και η ομάδα του, που όπως λέει αν πάει καλά θα την επεκτείνει σε όλη την ελλάδα;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Παρ 24 Μάιος 2019, 13:35

E οι περισσοτεροι ειναι σε φαση μηχανοβιοι κλπ. Αλλα αν εμπαινα στην ομαδα του θα με ενδιεφεραν τα ζωα και οχι το λογοτυπο που διαλεξε ο ιδιος.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 24 Μάιος 2019, 13:37

ΟΤΤΟ καταλαβαίνω τι λες. Θεωρώ οτι τα τατουάζ τα έκανε για να εντυπωσιάζει
και να προκαλεί ανάλογους σχολιασμούς, ίσως να μην εστιάζει ο άλλος
και στην ηλικία του καθότι μεγαλώνει αλλά θέλει να το παίζει 25άρης... αυτό
εισπράττω απ'τον τρόπο που θέλει να εμφανίζεται επιδιώκοντας να
προκαλέσει κάπως. Προσωπικά όπως προείπα δε με ενοχλεί ούτε καν με προκαλεί.
Όπως είπες κι εσύ, έχει αυτοδιάθεση και κάνει στο σώμα του ότι του προστάζει
το κεφάλι του. Για τη φιλοζωϊκή του δράση όμως, πρέπει να τον παραδεχτώ.

Εδω πριν χώσει όλα αυτά τα ταουάζ, καθώς διασώζει
ένα γατάκι

στο κανάλι του βέβαια αυτά

εδώ τα βίντεό του https://www.youtube.com/user/takismilas ... _polymer=1

εδω στο πάρκο βείκου στο Γαλάτσι που ξηγήθηκε μαγκιά

κι εδώ επιχείρημα αναντίρρητο.

αυτή τη δράση του επικροτώ

για την επιλογή Πατούλης, προσυπογράφω απόλυτα τη δοκτορέσσα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Παρ 24 Μάιος 2019, 13:41

Το τατουαζ ειναι και θεμα πολιτισμικο. Πχ για τους πολυνησιους ηταν απλα μια καθημερινοτητα
-
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 24 Μάιος 2019, 14:27

Ωραία τα βίντεο, τα παρακολούθησα με ενδιαφέρον! Σίγουρα έχει τα δίκια του. Έχει έρεισμα. Και αυτό που έκανε στον υπόνομο, παραδέχομαι ότι δεν θα το έκανα, ή δεν θα το έκανα με τον τρόπο που το έκανε αυτός (έχω βγάλει τρομαγμένο γατί από υπόγειο, πράγμα πολύ δύσκολο όταν το υπόγειο είναι γεμάτο με αντικείμενα πίσω από τα οποία κρύβεται συνεχώς, και ταυτοχρόνως ΔΕΝ πεινάει). Αλλά σε σκατά δεν έχω την ικανότητα να μπω. Οπότε, όπως ανέφερα και πριν σε ένα σημείο, σε κάποια πράγματα ο άνθρωπος είναι καλύτερος από εμένα.

Αλλά εξακολουθώ να έχω τις ενστάσεις μου. Όπως αγωνίζεσαι με ζήλο για την ελεύθερη πρόσβαση των σκύλων στα πάρκα, θα περίμενα με τον ίδιο ζήλο να αγωνίζεσαι στο να επιβληθεί ο νόμος απέναντι σε όσους δεν έχουν λουρί ή δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες. Έκανε βεβαίως αναφορά σε αυτό, αλλά τίποτα παραπάνω. Μάλιστα σε κάποιο σημείο το ψιλοδικαιολόγησε λέγοντας ότι "πάντα θα υπάρχουν παράνομοι".Την ίδια χαζοδικαιολογία θα μπορούσε να επικαλεστεί ο δήμος για τα πεταμένα σκουπίδια.

Όσον αφορά την ομάδα του, από τη στιγμή που πρόκειται για ομάδα με σκοπό την ασφάλεια των ζώων, και με μακροπρόθεσμο στόχο αυτή να λειτουργήσει πανελλαδικά, θα περίμενα να ΜΗΝ προσπαθεί μέσω αυτής να προωθήσει άλλες κουλτούρες όπως την μέταλ. Επειδή λοιπόν υπάρχει ένα κενό στην κοινωνία (έλλειψη ασφάλειας για τα ζώα), δεν σημαίνει ότι μέσω κάλυψης αυτού του κενού, θα προωθούμε άλλες δικές μας ιδέες και αντιλήψεις.

Τέλος επαναλαμβάνω ότι κανείς δεν μπορεί να μου πει εμένα ότι τα ζώα είναι παιδιά. Μου αρέσουν τα ζώα, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια προς τις γάτες, ποτέ μου δεν έβλαψα κανένα ζωάκι, αλλά ως εκεί. Παιδιά τα ζώα δεν γίνονται.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Παρ 24 Μάιος 2019, 14:33

OTTO έγραψε:
Παρ 24 Μάιος 2019, 14:27
Ωραία τα βίντεο, τα παρακολούθησα με ενδιαφέρον! Σίγουρα έχει τα δίκια του. Έχει έρεισμα. Και αυτό που έκανε στον υπόνομο, παραδέχομαι ότι δεν θα το έκανα, ή δεν θα το έκανα με τον τρόπο που το έκανε αυτός (έχω βγάλει τρομαγμένο γατί από υπόγειο, πράγμα πολύ δύσκολο όταν το υπόγειο είναι γεμάτο με αντικείμενα πίσω από τα οποία κρύβεται συνεχώς, και ταυτοχρόνως ΔΕΝ πεινάει). Αλλά σε σκατά δεν έχω την ικανότητα να μπω. Οπότε, όπως ανέφερα και πριν σε ένα σημείο, σε κάποια πράγματα ο άνθρωπος είναι καλύτερος από εμένα.

Αλλά εξακολουθώ να έχω τις ενστάσεις μου. Όπως αγωνίζεσαι με ζήλο για την ελεύθερη πρόσβαση των σκύλων στα πάρκα, θα περίμενα με τον ίδιο ζήλο να αγωνίζεσαι στο να επιβληθεί ο νόμος απέναντι σε όσους δεν έχουν λουρί ή δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες. Έκανε βεβαίως αναφορά σε αυτό, αλλά τίποτα παραπάνω. Μάλιστα σε κάποιο σημείο το ψιλοδικαιολόγησε λέγοντας ότι "πάντα θα υπάρχουν παράνομοι".Την ίδια χαζοδικαιολογία θα μπορούσε να επικαλεστεί ο δήμος για τα πεταμένα σκουπίδια.

Όσον αφορά την ομάδα του, από τη στιγμή που πρόκειται για ομάδα με σκοπό την ασφάλεια των ζώων, και με μακροπρόθεσμο στόχο αυτή να λειτουργήσει πανελλαδικά, θα περίμενα να ΜΗΝ προσπαθεί μέσω αυτής να προωθήσει άλλες κουλτούρες όπως την μέταλ. Επειδή λοιπόν υπάρχει ένα κενό στην κοινωνία (έλλειψη ασφάλειας για τα ζώα), δεν σημαίνει ότι μέσω κάλυψης αυτού του κενού, θα προωθούμε άλλες δικές μας ιδέες και αντιλήψεις.

Τέλος επαναλαμβάνω ότι κανείς δεν μπορεί να μου πει εμένα ότι τα ζώα είναι παιδιά. Μου αρέσουν τα ζώα, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια προς τις γάτες, ποτέ μου δεν έβλαψα κανένα ζωάκι, αλλά ως εκεί. Παιδιά τα ζώα δεν γίνονται.
Υπαρχει νομος αλλα δεν εφαρμοζεται. Παντως εχει βιντεακια που κραζει οσους δεν ειναι υπευθυνοι στους δημοσιους χωρους.
-
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 24 Μάιος 2019, 14:36

Αν κράζει αυτούς που αφήνουν ακαθαρσίες, ή κυκλοφορούν με επικίνδυνες ράτσες, τότε είμαι μαζί του σε αυτό!
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 24 Μάιος 2019, 15:12

OTTO έγραψε:
Παρ 24 Μάιος 2019, 14:27
Όπως αγωνίζεσαι με ζήλο για την ελεύθερη πρόσβαση των σκύλων στα πάρκα, θα περίμενα με τον ίδιο ζήλο να αγωνίζεσαι στο να επιβληθεί ο νόμος απέναντι σε όσους δεν έχουν λουρί ή δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες. Έκανε βεβαίως αναφορά σε αυτό, αλλά τίποτα παραπάνω.

κάνει και παραπάνω... πλησιάζει τους μάγκες που αφήνουν τα σκυλιά τους χωρίς λουρί
ή δε μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους και τους λέει πως ή θα το πάρουν στα χέρια και
θα επιστρέψουν με λουρί, ή θα μαζέψουν τις ακαθαρσίες (ανάλογα την περίπτωση)
διαφορετικά καλεί τώρα το Δήμο (και έχοντας έξω το κινητό, τους φωτογραφίζει)

:lol: :lol:

γίνονται έξαλλοι οι ιδιοκτήτες μεν, συμμορφώνονται δε
γιατί είναι και ντούκι και δεν τους παίρνει να του κάνουν τσαμπουκά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 24 Μάιος 2019, 15:26

Τότες ανακαλώ επ αυτού :angel:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 26 Μάιος 2019, 01:33

ArELa έγραψε:
Κυρ 03 Μαρ 2019, 18:32
ο βελό που είπε ότι έχει
χειρόγραφα του Χριστού και μετά έλεγε πως τον συκοφαντούν οι θεομπαίχτες
που δέχεται απίστευτο και βρώμικο πόλεμο και δεχτηκε τρελή λάσπη

ουάου

για να δούμε...

:skaw: :rofl:

:lol: :lol: :lol:

Από τα χόαξιζ...

η μάλλον... βρε κιε κιε κιέξ, ψευτοχουάξ, ψευτοχουάξ :ups: