Παραδίδουν την Μακεδονία ευθέως!
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Παραδίδουν την Μακεδονία ευθέως!
Οχι εσύ δε γίνεται Αντώνυμε... μπορεί να πέσουν δακρυγόνα γι'αυτο οργάνωσαν
τα αποκτηνελέ και αντισυγκέντρωση... Θα κινδυνέψει η ζωή σου.
Η μικρή μου θέλει να πάμε αλλά επειδή φοβάται για μένα, λέει
"θα πάμε αν μείνεις στο ξενοδοχειο"... σιγά μη μείνω.
τα αποκτηνελέ και αντισυγκέντρωση... Θα κινδυνέψει η ζωή σου.
Η μικρή μου θέλει να πάμε αλλά επειδή φοβάται για μένα, λέει
"θα πάμε αν μείνεις στο ξενοδοχειο"... σιγά μη μείνω.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Πολλοί ειπαν οτι το βίντεό μου τους έκανε και έκλαψαν...
τίποτα.
Δε συνηθίζω να το λέω για δημοσιοκάφρους, αλλά ο Τράγκας που άκουσα απόψε
ήταν συγκλονιστικός και μ'έκανε και έκλαψα...
https://www.mixcloud.com/parapolitika90 ... 8-01-2018/

τίποτα.
Δε συνηθίζω να το λέω για δημοσιοκάφρους, αλλά ο Τράγκας που άκουσα απόψε
ήταν συγκλονιστικός και μ'έκανε και έκλαψα...
https://www.mixcloud.com/parapolitika90 ... 8-01-2018/

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Φίλοι,
εδώ καί λίγες εβδομάδες υφιστάμεθα συντονισμένη προπαγανδιστική επίθεση από τά μέσα ενημέρωσης, από άρθρα καί συνεντεύξεις διαφόρων "αναλυτών", από στελέχη καί εκπροσώπους κομμάτων καί άλλους, οι οποίοι επιχειρούν νά πείσουν ότι η επίλυση τού Σκοπιανού ζητήματος σέ σχέση μέ τήν ονομασία βρίσκεται στό παρά πέντε, καί επειδή δεχόμαστε έντονες πιέσεις από τόν διεθνή παράγοντα, είναι αναπόφευκτο τό νά συμφωνήσουμε σέ μία ονομασία μέ συνθετικό τήν λέξη "Μακεδονία".
Όλα τά προηγούμενα είναι απλή προπαγάνδα καί δέν έχουν σχέση μέ τήν πραγματικότητα. Ούτε μάς πιέζει κανείς, ούτε βρισκόμαστε στό παρά πέντε μιάς λύσης περιέχουσας τό όνομα Μακεδονία. Απλώς θέλουν νά μάς κάνουν νά πιστέψουμε κάτι τέτοιο, ώστε νά μειωθούν οι αντιστάσεις μας. Στόχος τους είναι νά κλονιστεί η θέληση τού λαού νά διαφυλάξει τήν ιστορική του παρακαταθήκη, καί νά τήν παραχωρήσει σέ άλλους, εν ονόματι τής διεθνούς συνεργασίας, τής αμοιβαίας ωφέλειας, τής ειρήνης καί όποιου άλλου ψευτοπροοδευτικού επινοήματος μπορούν νά επικαλεστούν οι ενορχηστρωτές τής "συμφωνίας".
Τέτοιες προπαγάνδες έχει βιώσει στό πετσί του ο Ελληνισμός από εκείνους πού υποτίθεται ότι σκοπό έχουν νά διασφαλίζουν τά συμφέροντά του. Τίς γνωρίσαμε στήν Κύπρο μέ τό Σχέδιο Ανάν, όπου οι περισσότεροι πολιτικοί σχηματισμοί στήν Κύπρο καί στήν Ελλάδα συμβούλευαν "ναί", εκφοβίζοντας τόν Κυπριακό λαό πως εάν ψήφιζε "όχι", τήν άλλη μέρα η Κύπρος θά αφανιζόταν. Συμβούλευαν γιά ένα "ναί" που, μεταξύ τών άλλων, θά υποχρέωνε τήν επόμενη μέρα κάθε Ελληνοκύπριο μαθητή νά μαθαίνει υποχρεωτικά τήν Τουρκική γλώσσα...!!!
Τίς γνωρίσαμε στό πρόσφατο δημοψήφισμα στήν Ελλάδα, όπου τά ΜΜΕ καί οι πολιτικοί λυσσομανούσαν λέγοντας πως θά μάς κατάπιναν οι "δανειστές" εάν ψηφίζαμε όχι, κάνοντας πρόβα μέ τά capital control.
Καί στίς δύο περιπτώσεις ο ελληνισμός φέρθηκε αντάξια τής ιστορικής του κληρονομιάς καί ευθύνης, σέ πείσμα όλων τών πρακτορευόντων ξένα συμφέροντα πολιτικών καί δημοσιογράφων, ασχέτως εάν στήν δεύτερη περίπτωση (τού Ελλαδικού Δημοψηφίσματος) η Κυβέρνηση, συμπεριφερόμενη ως σκυμμένος νάνος, τήν επόμενη ακριβώς ημέρα μαγάρισε τήν ετυμηγορία τού λαού.
Είναι η ίδια Κυβέρνηση πού επιθυμεί νά "τελειώνει" μέ συνοπτικές διαδικασίας ένα Εθνικό θέμα, προβαίνοντας σέ μία αβίαστη υποχώρηση, εις βάρος τών συμφερόντων τού Ελληνισμού, στό όνομα πολιτικών, ιδεολογικών καί κομματικών σκοπιμοτήτων.
Τό ζήτημα δέν είναι ούτε πολιτικό ούτε κομματικό ούτε ιδεολογικό. Είναι Εθνικό, καί κανένας πολιτικός σχηματισμός καί καμμία κυβέρνηση δέν δικαιούται νά παίζει παιχνίδια μέ τέτοια θέματα.
Είναι θλιβερό καί αποκαρδιωτικό νά παρατηρείς τά Ελληνικά Κόμματα νά παριστάνουν τούς Πόντιους Πιλάτους, ή τούς καλοθελητές τών συμφερόντων τών Σκοπίων. Γιά μία ακόμη φορά στήν Κατοχική Μνημονιακή Ελλάδα, αποδεικνύεται ότι η συντριπρική πλειονότητα τών κομμάτων βάζει πλάτη υπέρ ...αλλότριων συμφερόντων, εκχωρώντας στούς μαχαιροβγάλτες τής Χρυσής Αυγής τόν ρόλο τού υποστηρικτή τής θέλησης τού λαού. (Επειδή τό θέμα είναι Εθνικό, δέν θά μπώ στόν κόπο νά σχολιάσω γιατί καί πώς τό κάθε (από)κομμα παίρνει τήν Α ή τήν Β θέση πρός ίδιον συμφέρον).
Είναι ευτύχημα σέ αυτήν τήν συγκυρία, που οι κομματικές ιδιοτέλειες στρέφονται κατά τής βούλησης τού λαού, ότι ένας άνθρωπος σοβαρός, πανέξυπνος, έμπειρος επί διεθνώς θεμάτων, καί ακομμάτιστος, ο Νίκος Λυγερός, έχει πάρει στίς πλάτες του τήν ευθύνη νά ενημερώσει τόν Ελληνικό λαό γιά τήν πραγματικότητα, μέ σαφήνεια, πειστικότητα καί νοητική διαύγεια, διαλύοντας τά θολοπροοδευτικά "επιχειρήματα" υπέρ μιάς συμφωνίας μέ όνομα "Μακεδονία".
Είμαι, πράγματι, ήσυχος πλέον, διότι η υπόθεση βρίσκεται στά χέρια του, οπότε ο ελληνισμός δέν έχει νά φοβάται τίποτε από τούς δημαγωγούς. Δέν είναι υπερβολή αυτό που γράφω, διότι ο Ν. Λυγερός είναι αυτός πού διάβασε τίς χιλιάδες σελίδες τού Σχεδίου Ανάν καί έκανε μιά περίληψη στόν αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, γιά νά πάρει θέση υπέρ τού όχι. Ο Νίκος Λυγερός, μέ IQ 189(!) θά είναι ένας από τούς ομιλητές τού συλλαλητηρίου στήν Θεσσαλονίκη, τήν Κυριακή, 21 Ιανουαρίου.
Παρακολουθήστε καί διαδώστε δύο από τίς πολλές συνεντεύξεις του, που δίνει γιά τό Σκοπιανό ζήτημα, τίς τελευταίες μέρες.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉ ΗΓΕΣΙΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.
Τέλος, παραθέτω ένα καί μοναδικό παράδειγμα, που, η σύγκρισή του μέ τό Σκοπιανό ζήτημα, αποδεικνύει τόν δοσιλογισμό όσων πολιτικών, διπλωματών κτλ επιθυμούν νά εκχωρήσουν τό όνομα "Μακεδονία" στά Σκόπια:
Η Μεγάλη Βρετανία προκειμένου νά εισαχθεί στήν τότε Ε.Ο.Κ., υποχρεώθηκε νά αλλάξει τό όνομά της σέ Ηνωμένο Βασίλειο (United Kngdom), διότι προέβαλε άρνηση η Γαλλία νά δεχθεί τήν ένταξή της μέ τό όνομα Μεγάλη Βρετανία, καθώς η Γαλλία έχει επαρχία πού ονομάζεται Βρετανία καί γι΄ αυτό η Γαλλία ήθελε νά διαφυλάξει τά Εθνικά της συμφέροντα!!
Αυτό τό δεδομένο αποτελεί ευρωπαϊκό προηγούμενο, πάνω στό οποίο εύκολα μπορεί νά στηριχθεί η θέση τής Ελλάδος ότι τά Σκόπια προκειμένου νά εισαχθούν σέ οποιαδήποτε υπερδομή, οφείλουν νά σεβαστούν τά ιστορικά καί γεωγραφικά δεδομένα, όπως καί τίς προϋποθέσεις που θέτουν τά ήδη υφιστάμενα μέλη αυτών τών υπερδομών.
Δύο από τίς πολλές συνεντεύξεις τού Ν. Λυγερού:
https://www.youtube.com/watch?v=H027W8GVWhE
https://www.youtube.com/watch?v=8S_CTEpnND4
εδώ καί λίγες εβδομάδες υφιστάμεθα συντονισμένη προπαγανδιστική επίθεση από τά μέσα ενημέρωσης, από άρθρα καί συνεντεύξεις διαφόρων "αναλυτών", από στελέχη καί εκπροσώπους κομμάτων καί άλλους, οι οποίοι επιχειρούν νά πείσουν ότι η επίλυση τού Σκοπιανού ζητήματος σέ σχέση μέ τήν ονομασία βρίσκεται στό παρά πέντε, καί επειδή δεχόμαστε έντονες πιέσεις από τόν διεθνή παράγοντα, είναι αναπόφευκτο τό νά συμφωνήσουμε σέ μία ονομασία μέ συνθετικό τήν λέξη "Μακεδονία".
Όλα τά προηγούμενα είναι απλή προπαγάνδα καί δέν έχουν σχέση μέ τήν πραγματικότητα. Ούτε μάς πιέζει κανείς, ούτε βρισκόμαστε στό παρά πέντε μιάς λύσης περιέχουσας τό όνομα Μακεδονία. Απλώς θέλουν νά μάς κάνουν νά πιστέψουμε κάτι τέτοιο, ώστε νά μειωθούν οι αντιστάσεις μας. Στόχος τους είναι νά κλονιστεί η θέληση τού λαού νά διαφυλάξει τήν ιστορική του παρακαταθήκη, καί νά τήν παραχωρήσει σέ άλλους, εν ονόματι τής διεθνούς συνεργασίας, τής αμοιβαίας ωφέλειας, τής ειρήνης καί όποιου άλλου ψευτοπροοδευτικού επινοήματος μπορούν νά επικαλεστούν οι ενορχηστρωτές τής "συμφωνίας".
Τέτοιες προπαγάνδες έχει βιώσει στό πετσί του ο Ελληνισμός από εκείνους πού υποτίθεται ότι σκοπό έχουν νά διασφαλίζουν τά συμφέροντά του. Τίς γνωρίσαμε στήν Κύπρο μέ τό Σχέδιο Ανάν, όπου οι περισσότεροι πολιτικοί σχηματισμοί στήν Κύπρο καί στήν Ελλάδα συμβούλευαν "ναί", εκφοβίζοντας τόν Κυπριακό λαό πως εάν ψήφιζε "όχι", τήν άλλη μέρα η Κύπρος θά αφανιζόταν. Συμβούλευαν γιά ένα "ναί" που, μεταξύ τών άλλων, θά υποχρέωνε τήν επόμενη μέρα κάθε Ελληνοκύπριο μαθητή νά μαθαίνει υποχρεωτικά τήν Τουρκική γλώσσα...!!!
Τίς γνωρίσαμε στό πρόσφατο δημοψήφισμα στήν Ελλάδα, όπου τά ΜΜΕ καί οι πολιτικοί λυσσομανούσαν λέγοντας πως θά μάς κατάπιναν οι "δανειστές" εάν ψηφίζαμε όχι, κάνοντας πρόβα μέ τά capital control.
Καί στίς δύο περιπτώσεις ο ελληνισμός φέρθηκε αντάξια τής ιστορικής του κληρονομιάς καί ευθύνης, σέ πείσμα όλων τών πρακτορευόντων ξένα συμφέροντα πολιτικών καί δημοσιογράφων, ασχέτως εάν στήν δεύτερη περίπτωση (τού Ελλαδικού Δημοψηφίσματος) η Κυβέρνηση, συμπεριφερόμενη ως σκυμμένος νάνος, τήν επόμενη ακριβώς ημέρα μαγάρισε τήν ετυμηγορία τού λαού.
Είναι η ίδια Κυβέρνηση πού επιθυμεί νά "τελειώνει" μέ συνοπτικές διαδικασίας ένα Εθνικό θέμα, προβαίνοντας σέ μία αβίαστη υποχώρηση, εις βάρος τών συμφερόντων τού Ελληνισμού, στό όνομα πολιτικών, ιδεολογικών καί κομματικών σκοπιμοτήτων.
Τό ζήτημα δέν είναι ούτε πολιτικό ούτε κομματικό ούτε ιδεολογικό. Είναι Εθνικό, καί κανένας πολιτικός σχηματισμός καί καμμία κυβέρνηση δέν δικαιούται νά παίζει παιχνίδια μέ τέτοια θέματα.
Είναι θλιβερό καί αποκαρδιωτικό νά παρατηρείς τά Ελληνικά Κόμματα νά παριστάνουν τούς Πόντιους Πιλάτους, ή τούς καλοθελητές τών συμφερόντων τών Σκοπίων. Γιά μία ακόμη φορά στήν Κατοχική Μνημονιακή Ελλάδα, αποδεικνύεται ότι η συντριπρική πλειονότητα τών κομμάτων βάζει πλάτη υπέρ ...αλλότριων συμφερόντων, εκχωρώντας στούς μαχαιροβγάλτες τής Χρυσής Αυγής τόν ρόλο τού υποστηρικτή τής θέλησης τού λαού. (Επειδή τό θέμα είναι Εθνικό, δέν θά μπώ στόν κόπο νά σχολιάσω γιατί καί πώς τό κάθε (από)κομμα παίρνει τήν Α ή τήν Β θέση πρός ίδιον συμφέρον).
Είναι ευτύχημα σέ αυτήν τήν συγκυρία, που οι κομματικές ιδιοτέλειες στρέφονται κατά τής βούλησης τού λαού, ότι ένας άνθρωπος σοβαρός, πανέξυπνος, έμπειρος επί διεθνώς θεμάτων, καί ακομμάτιστος, ο Νίκος Λυγερός, έχει πάρει στίς πλάτες του τήν ευθύνη νά ενημερώσει τόν Ελληνικό λαό γιά τήν πραγματικότητα, μέ σαφήνεια, πειστικότητα καί νοητική διαύγεια, διαλύοντας τά θολοπροοδευτικά "επιχειρήματα" υπέρ μιάς συμφωνίας μέ όνομα "Μακεδονία".
Είμαι, πράγματι, ήσυχος πλέον, διότι η υπόθεση βρίσκεται στά χέρια του, οπότε ο ελληνισμός δέν έχει νά φοβάται τίποτε από τούς δημαγωγούς. Δέν είναι υπερβολή αυτό που γράφω, διότι ο Ν. Λυγερός είναι αυτός πού διάβασε τίς χιλιάδες σελίδες τού Σχεδίου Ανάν καί έκανε μιά περίληψη στόν αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, γιά νά πάρει θέση υπέρ τού όχι. Ο Νίκος Λυγερός, μέ IQ 189(!) θά είναι ένας από τούς ομιλητές τού συλλαλητηρίου στήν Θεσσαλονίκη, τήν Κυριακή, 21 Ιανουαρίου.
Παρακολουθήστε καί διαδώστε δύο από τίς πολλές συνεντεύξεις του, που δίνει γιά τό Σκοπιανό ζήτημα, τίς τελευταίες μέρες.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉ ΗΓΕΣΙΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.
Τέλος, παραθέτω ένα καί μοναδικό παράδειγμα, που, η σύγκρισή του μέ τό Σκοπιανό ζήτημα, αποδεικνύει τόν δοσιλογισμό όσων πολιτικών, διπλωματών κτλ επιθυμούν νά εκχωρήσουν τό όνομα "Μακεδονία" στά Σκόπια:
Η Μεγάλη Βρετανία προκειμένου νά εισαχθεί στήν τότε Ε.Ο.Κ., υποχρεώθηκε νά αλλάξει τό όνομά της σέ Ηνωμένο Βασίλειο (United Kngdom), διότι προέβαλε άρνηση η Γαλλία νά δεχθεί τήν ένταξή της μέ τό όνομα Μεγάλη Βρετανία, καθώς η Γαλλία έχει επαρχία πού ονομάζεται Βρετανία καί γι΄ αυτό η Γαλλία ήθελε νά διαφυλάξει τά Εθνικά της συμφέροντα!!
Αυτό τό δεδομένο αποτελεί ευρωπαϊκό προηγούμενο, πάνω στό οποίο εύκολα μπορεί νά στηριχθεί η θέση τής Ελλάδος ότι τά Σκόπια προκειμένου νά εισαχθούν σέ οποιαδήποτε υπερδομή, οφείλουν νά σεβαστούν τά ιστορικά καί γεωγραφικά δεδομένα, όπως καί τίς προϋποθέσεις που θέτουν τά ήδη υφιστάμενα μέλη αυτών τών υπερδομών.
Δύο από τίς πολλές συνεντεύξεις τού Ν. Λυγερού:
https://www.youtube.com/watch?v=H027W8GVWhE
https://www.youtube.com/watch?v=8S_CTEpnND4
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator

Έλειψες Προμηθέα. Καλή Χρονιά.
Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ArELa έγραψε:![]()
![]()
Έλειψες Προμηθέα. Καλή Χρονιά.
Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω

Οἱ διαφορές μας ὀφείλουν νά τίθενται στήν ἄκρη, ἐμπρός στό γενικό ὄφελος, σέ στιγμές κρίσιμες, ὅπως ἡ συγκεκριμένη.
Ἡ ἰσχύς ἐν τῆ ἑνώσει...
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
διαφορές μεταξύ ανθρώπων πάντα θα υπάρχουν όσο θα υπάρχουν και διαφορετικέςpromitheas14 έγραψε:Kαλή Χρονιά!
Οἱ διαφορές μας ὀφείλουν νά τίθενται στήν ἄκρη, ἐμπρός στό γενικό ὄφελος, σέ στιγμές κρίσιμες, ὅπως ἡ συγκεκριμένη.
Ἡ ἰσχύς ἐν τῆ ἑνώσει...
αντιλήψεις στα επί μέρους. Κι αυτό είναι θεμιτό αν θες..
Σε θέματα ουσίας, σε ζητήματα αρχής και στην αγάπη μας για την πατρίδα
δεν έχουμε διαφορές φίλε μου, κι αυτό είναι που μετράει εδώ.
Ενώνω τη φωνή μου με τη δική σου στο Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Βικυ αν ερθεις κυριακη δεν θα μπορεσω γιατι ετοιμαζομαστε με τον δικο μου να παει γερμανια. Ομως μεσα στον φεβρουαριο προσυννενοημενα για να εχω κι εγω φραγκα να παρω το τρενο οποτε θες.
-
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ἀπάντηση τοῦ Νίκου Λυγεροῦ στήν αἰτίαση ὅτι τά συλλαλητήρια εἶναι κάπως φασιστικά, ἀφοροῦν σέ πατριδιοκάπηλους καί ἐκμεταλλευτές τῶν συναισθημάτων τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ.
«Τά συλλαλητήρια προσεγγίζουν περισσότερο μέ τά δεδομένα τῆς Ἀριστερᾶς παρά τῆς Δεξιᾶς. Τώρα βέβαια ὅταν ἔχουμε μιά Ἀριστερά πού ψάχνεται, μπορεῖ νά ἔχει ξεχάσει ἀκόμη καί τά συλλαλητήρια.»
Λυγερέ, μήν τούς ἀφήνεις νά πάρουν ἀνάσα!!! Ὅλα τά ἰδιοτελῆ καί ὑστερόβουλα γατάκια νά λουφάξουν, μπροστά στά λογικά καί δίκαια ἐπιχειρήματα.
«Τά συλλαλητήρια προσεγγίζουν περισσότερο μέ τά δεδομένα τῆς Ἀριστερᾶς παρά τῆς Δεξιᾶς. Τώρα βέβαια ὅταν ἔχουμε μιά Ἀριστερά πού ψάχνεται, μπορεῖ νά ἔχει ξεχάσει ἀκόμη καί τά συλλαλητήρια.»

Λυγερέ, μήν τούς ἀφήνεις νά πάρουν ἀνάσα!!! Ὅλα τά ἰδιοτελῆ καί ὑστερόβουλα γατάκια νά λουφάξουν, μπροστά στά λογικά καί δίκαια ἐπιχειρήματα.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Μα ακρα αριστερα και ακρα δεξια ετσι κι αλλιως συναντιουνται.
-
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δέν ἀνέφερα Ἄκρα Ἀριστερά οὔτε ἐγώ οὔτε ὁ Λυγερός. Μή διαστρεβλώνεις._Divine_Sinner_ έγραψε:Μα ακρα αριστερα και ακρα δεξια ετσι κι αλλιως συναντιουνται.
Μοῦ ἔρχονται στόν νοῦ τά ἀτελείωτα συλλαλητήρια πού περιγράφει ὁ Στρατῆς Τσίρκας στά μυθιστορήματά του (π.χ. Χαμένη Ἄνοιξη) τά διοργανούμενα ἀπό τήν Ἀριστερά, σέ ἀσκήσεις "ἐπαναστατικῆς γυμναστικῆς". Νά ὑποθέσω ὅτι ἐκείνη ἡ Ἀριστερά ἦταν ἄκρα; !!!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Δεν το εχω διαβαζει. Δεν ξερω πως είναι εκεινη η φαντασιακη κεντροαριστερα που περιγραφεται στο μυθιστορημα.
-
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φαντασικοί ήρωες ίσως, φαντασιακό ἱστορικό καί κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο καθόλου.
Θά ἦταν φρόνιμο γιά κάποιον νά ἐπληροφορεῖτο γιά τήν ἱστορία τῆς Ἀριστερᾶς στήν Ἑλλάδα, πρίν ἀχθῆ στό συμπέρασμα ὅτι τά συλλαλητήρια στήν Ἑλλάδα ὁργανώνονταν ἀπό τήν ἄκρα ἀριστερά (πού συγκοινωνεῖ μέ τήν ἄκρα Δεξιά).
Δέν χρειαζόταν κἄν νά διαβάση ἐνδελεχῶς τήν ἱστορία οὔτε καί μυθιστόρημα. Μιά ματιά στίς "παρελάσεις" τοῦ ΠΑΜΕ, καί λίγη κρίση θά ἀρκοῦσε γιά νά καταλάβη πῶς ἦταν ἡ Ἀριστερά πρίν πενῆντα χρόνια...
Θά ἦταν φρόνιμο γιά κάποιον νά ἐπληροφορεῖτο γιά τήν ἱστορία τῆς Ἀριστερᾶς στήν Ἑλλάδα, πρίν ἀχθῆ στό συμπέρασμα ὅτι τά συλλαλητήρια στήν Ἑλλάδα ὁργανώνονταν ἀπό τήν ἄκρα ἀριστερά (πού συγκοινωνεῖ μέ τήν ἄκρα Δεξιά).
Δέν χρειαζόταν κἄν νά διαβάση ἐνδελεχῶς τήν ἱστορία οὔτε καί μυθιστόρημα. Μιά ματιά στίς "παρελάσεις" τοῦ ΠΑΜΕ, καί λίγη κρίση θά ἀρκοῦσε γιά νά καταλάβη πῶς ἦταν ἡ Ἀριστερά πρίν πενῆντα χρόνια...
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ἐρώτ. : Ὀ κόσμος θά θέλει νά ἀκούσει καί κάτι πού ἀγγίζει εὐαίσθητες χορδές, πού ἀγγίζει τό θυμικό του, τό συναίσθημά του.
Ἀπάντηση: "Αὐτό μᾶλλον θά γίνη ἀπό ἄλλους ὁμιλητές. Ἐγώ, ξέρετε, ἀσχολοῦμαι πιό πολύ μέ τόν ἐγκέφαλο".
Ἄς εὐχηθοῦμε οἱ ἐποχές πού ἔβγαιναν οἱ λαοπλάνοι ἀπό τά μπαλκόνια καί τά τηλεοπτικά παράθυρα, ἐκτοξεύοντας τά "ψεύτικα τά λόγια τά μεγάλα" νά ἔχουν περάσει ἀνεπιστρεπτί!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Το ΠΑΜΕ δηλαδη δεν ειναι ακρα αριστερα; Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ;promitheas14 έγραψε:Φαντασικοί ήρωες ίσως, φαντασιακό ἱστορικό καί κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο καθόλου.
-
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δέν βρίσκω νόημα νά συνεχίσουμε νά συζητοῦμε τέτοιες ὧρες τέτοια ἐπουσιώδη πράγματα._Divine_Sinner_ έγραψε:Το ΠΑΜΕ δηλαδη δεν ειναι ακρα αριστερα; Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ;promitheas14 έγραψε:Φαντασικοί ήρωες ίσως, φαντασιακό ἱστορικό καί κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο καθόλου.
Μέ κάλυψε ἡ θέση σου πρίν λίγες σελίδες ὅτι (ἄν κατάλαβα καλά) δέν θέλεις νά ἐκχωρήσης τό ὄνομα "Μακεδονία" σέ μία κρατική ὀντότητα.
Ἑτοιμάζομαι γιά ἐπάνω...
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
Ωραίος ο Λυγερός. Προτείνω να ακούσεις και τον Τράγκα.
Είπε κάποια σημαντικά, όπως: Ολοι τους έχουν αναγνωρίσει.. κόπτονται να
τους αναγνωρίσουμε εμείς, για να "καταπιούν" κάποια στιγμή και εδάφη μας...
Πολύ δίκιο έχει. Κι οι κύριοι τρέχουν προς "διαπραγμάτευση".
Ο Πελέας είπε το απόλυτα σωστό σε ο,τι αφορά τη διαπραγμάτευση...
του νήματος.
Είπε κάποια σημαντικά, όπως: Ολοι τους έχουν αναγνωρίσει.. κόπτονται να
τους αναγνωρίσουμε εμείς, για να "καταπιούν" κάποια στιγμή και εδάφη μας...
Πολύ δίκιο έχει. Κι οι κύριοι τρέχουν προς "διαπραγμάτευση".
Ο Πελέας είπε το απόλυτα σωστό σε ο,τι αφορά τη διαπραγμάτευση...
ολη η τοποθέτησή του ειναι θαυμάσια βέβαια... αν δεν την είδες, θα τη δεις στην 3η σελίδαpeleas έγραψε:
Στη διεθνή πολιτική, καλώς ή κακώς, όταν προσέρχεσαι σε διαπραγματεύσεις για να πάρεις κάτι που διεκδικείς πρέπει να δώσεις κι εσύ κάτι. Αυτό προστάζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Όταν λοιπόν θεωρείς ως κράτος ότι κάποιος διεκδικεί κάτι που σου ανήκει, ΔΕΝ διαπραγματεύεσαι. Προχωράς σε καταγγελία στα διεθνή δικαστήρια και σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Διαπραγματεύομαι σημαίνει είμαι προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο να υποχωρήσω από την αρχική μου θέση.
του νήματος.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Τα σκοπια ειναι αδυνατο να καταπιουν τα εδαφη μας. Πληθυσμιακα και στρατιωτικα. Το θεμα δεν ειναι οτι θα χασουμε εδάφη, αυτό δεν θα γίνει. Το θεμα ειναι ότι αμφισβητείται μια πραγματικότητα.
Αν υποθέσουμε οτι θεωρούνται οι σκοπιανοί σλάβοι απόγονοι των μακεδονων. Τοτε ισχύει ενα απο τα εξής.
Δεν ειναι σλάβοι.
Δεν ειμαστε οι μακεδονες Ελληνες αλλα σλάβοι.
Ειμαστε οι μακεδονες Ελληνες και σλάβοι αρα και οι αθηναιοι ειναι σλάβοι και ολοι ειμαστε οικογενειακως σλάβοι απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα.
Οποιο απο τα παραπάνω και αν θεωρήσουμε σωστή πρόταση επηρεάζει την δικια μας αντίληψη της πραγματικότητας και τον τροπο που μας προσδιοριζουν τα άλλα κράτη και καμια απο τις παραπάνω προτάσεις δεν ειναι αληθινη.
Οι σκοπιανοι ειναι σλαβοι και οι μακεδονες ειμαστε Ελληνες. Αυτο ειναι μια πραγματικοτητα. Δεν ειναι κατι που μπορεις να το διαπραγματευτεις. Δεν ειναι κατι που εμεις το θετουμε και αν θελουμε το διαπραγματευομαστε.Ακομα και αν πουμε οτι θελουμε να διαπραγματευτουμε, τα γεγονοτα δεν μπορεις να τα διαπραγματευτεις απο την φυση τους.
Δεν μπορεις να διαπραγματευτεις πχ για το αν η γη ειναι επιπεδη ή σφαιρική. Ειναι αυτό που ειναι.
Δεν μπορεις να διαπραγματευτεις αν ο μεγας αλεξανδρος ήταν μερος του Ελληνικού ή του σκοπιανου πολιτισμου. Γιατι ήταν αυτο που ήταν.
Το να πεις οτι διαπραγματευομαστε το ονομα ειναι σαν να λες οτι διαπραγματευεσαι το τι θα δεχθεις ως αληθες. Οτι ενδιδεις δηλαδη στο ψεμα.
και αυτο δεν πρεπει να το αποδεχτει κανεις ειτε ειναι Ελληνας ειτε σκοπιανος είτε ενας αξιοπρεπης κινέζος.
Αν υποθέσουμε οτι θεωρούνται οι σκοπιανοί σλάβοι απόγονοι των μακεδονων. Τοτε ισχύει ενα απο τα εξής.
Δεν ειναι σλάβοι.
Δεν ειμαστε οι μακεδονες Ελληνες αλλα σλάβοι.
Ειμαστε οι μακεδονες Ελληνες και σλάβοι αρα και οι αθηναιοι ειναι σλάβοι και ολοι ειμαστε οικογενειακως σλάβοι απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα.
Οποιο απο τα παραπάνω και αν θεωρήσουμε σωστή πρόταση επηρεάζει την δικια μας αντίληψη της πραγματικότητας και τον τροπο που μας προσδιοριζουν τα άλλα κράτη και καμια απο τις παραπάνω προτάσεις δεν ειναι αληθινη.
Οι σκοπιανοι ειναι σλαβοι και οι μακεδονες ειμαστε Ελληνες. Αυτο ειναι μια πραγματικοτητα. Δεν ειναι κατι που μπορεις να το διαπραγματευτεις. Δεν ειναι κατι που εμεις το θετουμε και αν θελουμε το διαπραγματευομαστε.Ακομα και αν πουμε οτι θελουμε να διαπραγματευτουμε, τα γεγονοτα δεν μπορεις να τα διαπραγματευτεις απο την φυση τους.
Δεν μπορεις να διαπραγματευτεις πχ για το αν η γη ειναι επιπεδη ή σφαιρική. Ειναι αυτό που ειναι.
Δεν μπορεις να διαπραγματευτεις αν ο μεγας αλεξανδρος ήταν μερος του Ελληνικού ή του σκοπιανου πολιτισμου. Γιατι ήταν αυτο που ήταν.
Το να πεις οτι διαπραγματευομαστε το ονομα ειναι σαν να λες οτι διαπραγματευεσαι το τι θα δεχθεις ως αληθες. Οτι ενδιδεις δηλαδη στο ψεμα.
και αυτο δεν πρεπει να το αποδεχτει κανεις ειτε ειναι Ελληνας ειτε σκοπιανος είτε ενας αξιοπρεπης κινέζος.
-
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Πολιτικοί και κεφαλές της εκκλησίας. .μια ωραία συμμαχία για την ονομασία.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ArELa
- Founder-Administrator
ΝΑΤΟΪΚΑ ομως; Άμα θέλει η νυφη κι ο γαμπρός (ΗΠΑ-ΕΕ, σιωνιστές) τύφλα να'χει_Divine_Sinner_ έγραψε:Τα σκοπια ειναι αδυνατο να καταπιουν τα εδαφη μας. Πληθυσμιακα και στρατιωτικα.
ο ελληνικός λαός... (έτσι λένε)
Αφού 25 χρόνια τώρα όλοι αποκαλούν το σκατοκρατίδιο "Μασεντόνια"
Ήτοι: το'χουν αναγνωρίσει ΠΛΗΝ ΗΜΩΝ.
Γιατί λύσσαξαν να το αναγνωρίσουμε εμείς;
Γιατί τρέχουν με νέφτι στον κώλο όπως είπε ο Τράγκας οι συριζαιοανέλ?
Μήπως για να δικαιωθούν πλήρως οι αλυτρωτικές τους διαθέσεις
που χώθηκαν στα μυαλά των ακοπιανών σαν υπερπατριωτισμός;
Θα ζήσεις περισσότερο από μένα κι ελπίζω να μη δείτε τα φρικτότερα
όταν θα'χουμε φύγει εμείς...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ , ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ !!!! ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!!!!!
Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
https://www.youtube.com/watch?v=jc-HfcqWUCI
Συλλαλητήριο για το Σκοπιανό «ώρα μηδέν»: 500 πούλμαν από ολόκληρη την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη
Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
https://www.youtube.com/watch?v=jc-HfcqWUCI
Συλλαλητήριο για το Σκοπιανό «ώρα μηδέν»: 500 πούλμαν από ολόκληρη την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Ηδη γίνεται χαμός...
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 2018 Ζωντανά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου
https://katohika.gr/ellada/syllalitirio ... eksandrou/
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 2018 Ζωντανά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου
https://katohika.gr/ellada/syllalitirio ... eksandrou/
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Οχι.. δε με πήγαινε με τίποτα η μικρή και δε με άφηναν να βγω να πάρω τραίνο...
ζωντανά από το ζούγκλα
http://www.zougla.gr/greece/article/8es ... ko-1535659
https://www.youtube.com/watch?v=8F_SbTcSkag
γιατί αν περιμένετε από τα ΜΜΕ, θα περιμένετε μέχρι δευτέρας παρουσίας...

ζωντανά από το ζούγκλα
http://www.zougla.gr/greece/article/8es ... ko-1535659
https://www.youtube.com/watch?v=8F_SbTcSkag
γιατί αν περιμένετε από τα ΜΜΕ, θα περιμένετε μέχρι δευτέρας παρουσίας...

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 554 φορές
- Έλαβε Likes: 768 φορές
Κρίμα...ήθελα και εγώ να πάω!αν δεν είχα μάθημα που μας είπε ο καθηγητής ότι θα ξαναπαρακολουθήσουμε τα εργαστήρια και του χρόνου αν δεν το περάσουμε θα πήγαινα!Αμάν αυτή η εξεταστικήηη..ήθελα να ήμουν εκεί 

- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Η ανάρτηση μου στο ΦΒ για το θέμα.
Το θέμα των σκοπιών δεν είναι ένα εθνικό θέμα στα στενά πλαίσια του όρου αλλά θέμα πραγματικότητας. Το να δεχτείς ότι οι Σκοπιανοι είναι Μακεδόνες είναι σαν να ομολογείς πως οι Έλληνες Μακεδόνες είτε δεν είναι Έλληνες και είναι σλάβοι, είτε δεν είναι Μακεδόνες. Δεν μπορεί να υπάρχουν δυο Μακεδονίες από εθνολογικής απόψεως χωρίς να υπάρχει συγγένεια ανάμεσα στους κατοίκους των δύο Μακεδονιών.
Το να διαπραγματεύεσαι ιστορικά γεγονότα τα οποία έχουν τεκμηριωθεί επιστημονικά, είναι σαν να διαπραγματεύονται δυο πολιτικοί για το αν η ιλαρά είναι μεταδοτική ή για το αν υπάρχει βαρύτητα. Τα γεγονότα δεν είναι διαπραγματεύσιμα και ούτε αλλάζουν αν εμείς πούμε ότι ένα ψέμα είναι αλήθεια. Και αν υποθέσουμε ότι το θέμα του ονόματος μπορούν οι πολιτικοί μας να το κάνουν υποκειμενικό, τότε είναι σαν να παραδεχόμαστε ότι δεν υπάρχει καμια σταθερά και κανένα αντικειμενικό επιστημονικό γεγονός. Οτι ολα μπορούν να αλλάζουν απο τους πολιτικούς.
Το θεμα των Σκοπίων είναι θέμα πραγματικότητας. Αν θα αποδεχθούμε το ψέμα ως αλήθεια για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων ή αν θα επιμένουμε να προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί και πραγματιστές.
-