KAZAΚΗΣ-ΕΠΑΜ 7 (Από Απρίλιο 2014)

Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Re: KAZAΚΗΣ-ΕΠΑΜ 7 (Από Απρίλιο 2014)

Δημοσίευση από promitheas14 » Σάβ 17 Μάιος 2014, 12:26

Ἄς μιλήσουμε γιά τήν οἰκονομία! Λόγια σταράτα:
Αντίδοτο στούς φόβους πού τό σύστημα φροντίζει νά μεγενθύνει μέσα μας εἶναι ἡ γνώση.
Μισή ὥρα οἰκονομικῆς ἀνάλυσης καθαρίζει τό ὀμιχλῶδες τοπίο τοῦ φόβου:
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Σάβ 17 Μάιος 2014, 14:48

Ἀποδόμηση τῶν ἀερολογιῶν τοῦ ἐπίδοξου μέλλοντος ὑπουργοῦ Οἰκονομικῶν τῆς Ἑλλάδος καί ὑποψ. Εὐρωβουλευτοῦ τοῦ ΣΥΡΙΖΑ κου Ρομπόλη.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Σάβ 17 Μάιος 2014, 22:35

Kαμπανάκια χτυπᾶνε γιά κίνδυνο διάσπασης τῆς χώρας καί ἐμεῖς χαζεύουμε ἀμέριμνοι!

Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 19 Μάιος 2014, 23:04

Ενα μικρό (8λεπτο) απόσπασμα από την ομιλία του Καζάκη στη Λαμπρινή στις 9/5

http://www.tubechop.com/watch/2885217

Λόγια που δεν ανέχονται τα ανθελληναριά,
λόγια που στα μάτια των ξεπουλημένων τον καθιστούν φτου κακά εθνικιστή.
Στα μάτια του λαού μας όμως, κομμάτι του οποίου ΕΙΝΑΙ,
θα πρέπει να τον καθιστούν ως άνδρα με την απόλυτα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή.
Υποκλίνομαι απλά
:worship:

(και σκάω που δεν έμαθα γι'αυτή την ομιλία του, αλλιώς θα ήμουν εκεί :banghead: )

Ολόκληρη η ομιλία του

(από τις καλύτερες και συντομότερες... το μεγαλύτερο μέρος είναι ερωτήσεις και συζήτηση)

Κι η Μπάστα δυνατό παιδί
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Μάιος 2014, 14:47

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Μάιος 2014, 01:33

Απολαυστικοτατη η αδυναμία του Κώνστα να προτάξει εστω και ένα αντεπιχείρημα
σ'αυτά που έλεγε ο Καζάκης, αηδιαστικές οι ανεγκέφαλες κι ανούσιες παρεμβάσεις
της Κλείτου για δημιουργία εντυπώσεων και μπούγιο

και στο τέλος ο Παυλόπουλος είπε "όχι άλλες ερωτήσεις, να ευχαριστήσουμε
τον κ. Καζάκη..." κι έκλεισε το παραθύρι... Η εντολή ήταν σαφής: ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Τετ 21 Μάιος 2014, 06:58

ArELa έγραψε:Απολαυστικοτατη η αδυναμία του Κώνστα να προτάξει εστω και ένα αντεπιχείρημα
σ'αυτά που έλεγε ο Καζάκης, αηδιαστικές οι ανεγκέφαλες κι ανούσιες παρεμβάσεις
της Κλείτου για δημιουργία εντυπώσεων και μπούγιο

και στο τέλος ο Παυλόπουλος είπε "όχι άλλες ερωτήσεις, να ευχαριστήσουμε
τον κ. Καζάκη..." κι έκλεισε το παραθύρι... Η εντολή ήταν σαφής: ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! :loco:
Ξεπέρασε τίς συνεχεῖς τρικλοποδιές πού τοῦ βάζανε! :respect:
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Μάιος 2014, 09:40

Αυτό εδώ το χθεσινό παίδες...

είναι μία από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκπομπές ΑΕ που έχω ακούσει!
Η πολιτική ανάλυσή του αξεπέραστη και σε λογική και σε έρεισμα.
Έλεγε πράγματα που (για μένα που δεν μπορώ και δε θέλω να παρακολουθώ επισταμένως τα πολιτικά δρώμενα ειδικά αυτή την εποχή), ήταν φλασιές συνειδητοποίησης! Το τι είπε ο στόμας του (και απολύτως τεκμηριωμένα) για τον Θεοδωράκη δε λέγεται. Το πώς ανέλυσε τη συμπεριφορά του Τσίπρα και τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει "αυτό είναι casus beli και κλείνει πλέον και η παραμικρή γέφυρα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ", είναι επίσης σημαντικό. Φυσικά δεν άφησε απ'έξω Σαμαροβενιζέλους, Ρημαδ και δε συμμαζεύεται.
Ήταν η ΑΡΤΙΟΤΕΡΗ πολιτική ανάλυση που έχω ακούσει εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Προτείνω ανεπιφύλακτα ΚΑΙ σ'αυτούς που δεν προτίθενται να ψηφίσουν ΕΠΑΜ- ή μάλλον ΕΙΔΙΚΑ σ'αυτούς, να ακούσουν τουλάχιστον το πρώτο δεκάλεπτο, κι αν θεωρήσουν τα λεγόμενα ενδιαφέροντα, θα συνεχίσουν οι ίδιοι να ακούνε παρακάτω. Αν όχι, καλή καρδιά.

αυτή μια έκτακτη Εκπομπή Α.Ε. την Δευτέρα, μετά τις εκλογές
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 21 Μάιος 2014, 13:35

Πριν το ακούσω όλο δεν κρατιέμαι να μη σχολιάσω.

Σταύρος Θεοδωράκης: Από πού κι ως που προέρχεται από το ΚΚΕ;

Απ' ό,τι ξέρω, καμία σχέση δεν έχει. Και στην περίπτωση που ΚΑΠΟΤΕ είχε και προέρχεται από εκεί, από εκεί προέρχεται και ο Στουρνάρας. Έτσι λένε τουλάχιστον. Λένε ότι ο Κύρτσος ήταν Κνίτης κάποτε.

Αυτό δεν έχει σημασία για μένα. Κάποιος ήταν κάποτε στο ΚΚΕ και επειδή άρχισε να μπαίνει σε κανάλια και μεγάλα σαλόνια, είναι και λίγο ψωνάρα δεν είναι δυνατόν να χρεωθεί το ΚΚΕ την τωρινή συμπεριφορά των πρώην του.

Για στάσου γιατί σε λίγο θα μου βγει και εμένα το όνομα ότι έχω σχέση με παραποτάμιες βρούβες :lol: :lol: :lol:

Κι όμως έχω και θα με πήρε το "ποτάμι".

Πώς;

Στη διατριβή μου είναι φάτσα κάρτα το όνομα της κολλητής του Θεοδωράκη της καθηγήτριας Άννας Λυδάκη. Είναι και ο καθηγητής Γραμματικάκης στις βρούβες τις παραποτάμιες.

Για τη Λυδάκη έχω καλή γνώμη μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Από αυτήν γνώρισα το Σταύρο Θεοδωράκη. Η εικόνα που δίνει από κοντά είναι τρις χειρότερη από ότι βλέπετε όλοι στο γυαλί. Το γυρίζει το γυρίζει σε κάθε κουβέντα και τσουπ στο σεξουαλικό το πάει όπως τα άταχτα κακομαθημένα παιδάκια. Τη λέξη ζαρτιέρες την είπε άπειρες φορές αναφερόμενες σε άντρα: "που θα πάει θα τους ξεσκεπάσω αν φοράνε ζαρτιέρες" πήγα να του πω "χεστήκαμε".

Χμμμμμ. :lol: :lol: :lol: :lol: Ο Σταύρος δεν φαίνεται να χάρηκε για τη γνωριμία μαζί μου. Είχα φάει..........."γλιστρίδα" ως συνήθως. :lol: :lol:

Ο Καζάκης για το Θεοδωράκη πέφτει κατά 50% μέσα. Το σεξουαλικό του προφίλ δεν είναι δυνατόν να το ξέρει όπως δεν μπορούσα να το ξέρω ούτε εγώ παρόλο που έχω μιλήσει μαζί του. Αν έχει κάποια κομπλεξάκια αλλά απ ότι κατάλαβα οφείλονται στο ότι δεν πέρασε ποτέ από πανεπιστήμιο και αυτό τον κάνει να αισθάνεται μειονεκτικά γιατί είναι ψωνάρα. Για το λόγο αυτό πήρε στο ποτάμι δύο καθηγητές "καλής ποιότητας" και που δεν έχουν φθαρεί σε καναλοπαράθυρα ώστε να δίνουν ίματζ στο κόμμα αφού είναι λίγος και δεν μπορεί να δώσει ο ίδιος φως. Στα δύσκολα βάζει τη Λυδάκη μπροστά.

Φυσικά δεν έχει "λέπρα" ώστε να κολλήσει αναδρομικά όσους βρέθηκαν στο δρόμο του ούτε να μολύνει το χώρο που πέρασε (λέει ο Καζάκης ότι πέρασε από το ΚΚΕ), να μολύνει ότι άγγιξε και να μολύνει και τα πρόσωπα που για δικούς τους λόγους τον βοηθάνε.

Η δυσκοιλιότητα του Καζάκη φαίνεται εκεί. Ο άνθρωπος (ο Σταυρούκος) είναι "λίγος". Αν του έδινα έναν πιο πρωτότυπο χαρακτηρισμό θα ήταν Ε.Π.Ε (περιορισμένης ευθύνης) αλλά από Ε.Π.Ε μέχρι ανώμαλος ανοργασμικός τερατογένεση και όλα όσα του σούρνει απέχει πολύ.

Κάθε "λίγος" που διαπλέκεται και μπαίνει σε μυστικές υπηρεσίες και σαλόνια (από τα αλώνια) είναι χειραγωγήσιμος χωρίς αμφιβολία.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Μάιος 2014, 14:44

Η παραποτάμια βρούβα είναι το λιγότερο που με απασχολεί απ'αυτά που πρόταξε, αλλά μιας και μου φρίκαρες με τον Θεοδωράκη, πήρα τον κουμπάρο μου (-νονά του γου του ειμαι- και τον ξέρω απ'το 83 που ήρθα Ελλάδα), που εξεπλάγη με την επικοινωνία μας μετά από 5 χρόνια. (Βαμμένος ΚΚΕ, και συγκρουόμασταν διαρκώς, οπότε απομακρύνθηκα ευγενώς). Τον ρώτησα για τον Σταυρούλη, καθότι αυτός θα ήξερε σίγουρα όντας ΜΕΣΑ στο ΚΚΕ απ'το 74. Μου επιβεβαίωσε πως ήταν κι ο Σταυρούκος ΜΕΣΑ απ'το 78 μέχρι και το 89. Μετά προχώρησε στα μεγάλα (και απόκρυφα) σαλόνια, και απομακρύνθηκε τουλάχιστον απ'τα "μικρά ψαράκια" μέσα στο Κόμμα- χωρίς να διακόψει πλήρως δεσμούς. Ο ίδιος υποψιάζεται ότι πάντα κρατούσε επαφές με την ηγεσία. Αυτό απαντάει στο "από πού κι ως πού". Η ίδια δε, επιβεβαίωσες πως ήταν μέσα κι ο Στουρνάρας... Δεν γίνεται να αρνηθείς ότι σε κάποιο επίπεδο παρήγαγε αυτός ο χώρος (όσο αγνά και να αγωνίζονται, όσο άδολα και να τον αγαπάνε πολλοί) τερατογενέσεις. Από το 90 και μετά, τον είδα και μόνη μου τι κουμάσι ήταν, στον τρόπο που αντιμετώπιζε το γιουγκοσλαβικό, και αηδίαζα σε βαθμό που άλλαζα κανάλι με το που τον έβλεπα... :emetos: Για το ΚκΕ είπε κι άλλα και δε στάθηκε μόνο στον Θεοδωράκη. Θα φέρω αποσπάσματα από το άλλο βίντεο, να τα δεις κι αυτά αν θέλεις. Και να μην ξεχνάμε ότι κι ο ΙΔΙΟΣ ο Καζάκης ήταν πολύ ΜΕΣΑ, μέχρι το 96 (τόσο άντεξε) ώστε τα βρόντηξε και την έκανε οριστικά και αμετάκλητα. Σαφώς ένας άντρας που ανδρώθηκε από πιτσιρικάς στο χώρο του ΚΚΕ ( από τα τέλη δεκαείτας 70) και έδωσε τις μάχες του για πολλά χρόνια μέσα απ'αυτό το χώρο, δεν σηκώνεται να φύγει για του ψύλλου πήδημα. Την ακεραιότητα και εντιμότητά του, δεν έχει δοθεί κανένα δικαίωμα (ούτε και η παραμικρή απειροελάχιστη ένδειξη) να την αμφισβητήσει κανείς μέχρι τώρα (αν εξαιρέσουμε τους Σωρρικούς που τον λένε μασόνο :lol: χωρίς φυσικά να τεκμηριώνουν αυτό που ισχυρίζονται)
Για να φύγει από 'κει μέσα, αντί να κάτσει στη βολική του θεσούλα που θα του εξασφάλιζε τουλάχιστον μια αξιοπρεπή διαβίωση, είχε λόγους Μαριώ. Δεν είσαι ΤΟΣΟ μέσα ώστε να ξέρεις τι παίζει από πρώτο χέρι, μπορείς όμως να πάρεις μια ιδέα αν τον ακούσεις, χωρίς να στέκεσαι σε επιφυλακή "μη χτυπήσει το κόμμα". Το συγκεκριμένο κι ο ίδιος το υπηρέτησε για χρόνια... Δεν είναι τυχαίο που κατέληξε σ'αυτά τα συμπεράσματα και σε αυτές τις θέσεις.

Σε ό,τι με αφορά, το κόμμα (ΚΑΝΕΝΑ κόμμα) δεν είναι το ζητούμενο εδώ, ούτε θα' πρεπε να μας απασχολεί να υπερασπιστούμε κανένα κόμμα. ΠΡΩΤΟ μας μέλημα θα πρέπει να είναι η υπεράσπιση της ζωής μας, των παιδιών μας (σ'αυτά λογοδοτούμε ΜΟΝΟΝ) και του τόπου μας. Και όσα αναπτύσσει πάνω στις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (δυνητικά κόμμα εξουσίας) είναι πολύ σημαντικότερα και ειδικά εκεί θα 'θελα να σταθούν όσοι σκέφτονται να ψηφίσουν τσίπρα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Μάιος 2014, 18:29

Όποιος θέλει LIVE CHAT με τον ίδιο τον Καζάκη,
μπορεί να το έχει απόψε στις 9 αν πάει εδώ

http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/ ... -toxwni-gr
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 21 Μάιος 2014, 20:28

Το ΚΚΕ έχει γραφειοκρατική δομή και ιεραρχίες και αυτός είναι ένας λόγος που δεν είμαι μέλος. Έχει κανόνες που ίσως σε κάποια σημεία να είναι χρήσιμοι αλλά εμένα με κάνουν να βαριέμαι. Σε κανένα κόμμα δεν θα ήθελα να είμαι μέλος και πολύ περισσότερο να κάνω "λάντζα". Ο νεοφερμένος αρχίζει από το Α και του συμπεριφέρονται σαν να ήταν παιδάκι. Το ότι κάποια άτομα χρησιμοποιούν το ΚΚΕ για να μπουν σε σαλόνια όπως ο Θεοδωράκης μπορεί να ισχύει.
Αν κάποια πράγματα ισχύουν εν μέρει ως παρενέργεια των γραφειοκρατικών δομών που υπάρχουν σε όλα τα κόμματα δεν είναι λόγος για να λέει να σβήσει το ΚΚΕ και να καεί. Ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά να βγει εκτός νόμου. Κάτι τέτοιο μοιάζει να λέει απ έξω απ έξω. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά. Εντός νόμου η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και εκτός το ΚΚΕ?

Δυσκοίλιος είναι και αυτό είναι το ελάττωμα του και το αδύνατο σημείο του. Πολύ απόλυτος. Αλλά για να μην κοιτάζω τα κακά ας κοιτάξω και τα καλά σημεία.

Πολλές φορές έχω επισημάνει κάποια καλά που έχει πει ο Καζάκης κατά καιρούς αφού τον παρακολουθώ όσο μπορώ και έχω χρόνο.

Για τον Καζάκη ισχύει ότι ισχύει και για τον Κατοχικό. Κανέναν δεν θα ακούσω σαν θεό και να θεωρήσω ευαγγέλιο τα όσα λέει. Κριτική σε όλους.

Ότι λέει για το Σύριζα το έχω πει κι εγώ. Σωστά τα λέει και μάλιστα το τεκμηριώνει. Η πιθανή συνεργασία με τη ΝΔ φαινόταν φως φανάρι χρόνια τώρα.

Ο Σύριζα ενώ μπορεί δεν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση. Επιδιώκει να κάνει η Ν.Δ τη βρώμικη δουλειά για να πει μετά ότι βρήκαν καμμένη γη και κάντε θυσίες. Κλασσικά εικονογραφημένα.......!!!!!! Περισσότερα σχόλια ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 21 Μάιος 2014, 21:15

Για το Θεοδωράκη που μόλις τελείωσε το άκουσμα εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι υπερβολικός. Η παρομοίωση με το Χίτλερ είναι ατυχής. Ο Χίτλερ ήταν έξυπνος πανούργος με έντονη μεταφυσική δύναμη. Ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούν μεθόδους προπαγάνδας του Χίτλερ. Ακόμα τις μελετούν και προσπαθούν να καταλάβουν πως ξεσήκωσε τα πλήθη. Πως έκανε χιλιάδες κόσμο να τον ακολουθήσουν τυφλά. Ο Θεοδωράκης είναι μπούφος δεν έχει καν προσωπικότητα. Ούτε το θυρωρό της πολυκατοικίας του δεν ξεσηκώνει αυτός.
Πολύ σωστά είπε ότι θα ήταν ανέκδοτο στις μεσημεριανούδες.
Μετά τον παρουσιάζει σαν μπαμπούλα και τον παρομοιάζει με το Χίτλερ.

Η μπούφος είναι ή μπαμπούλας Χίτλερ Νο2. Αλλά και τα δύο δεν συνυπάρχουν.

Ο Weber διατύπωσε τον όρο "χαρισματική προσωπικότητα" ως την προσωπικότητα εκείνη που λόγω ακτινοβολίας, χειρισμού του λόγου, πρωτότυπης κοσμοθεωρίας εμφανίζεται σε εποχή κρίσης και αλλάζει την πορεία της ροής της ιστορίας. Χαρισματικός δεν σημαίνει οπωσδήποτε και "καλός". Μπορεί να περιλαμβάνει κόμπλεξ τρέλα σεξουαλικές δυσλειτουργίες όπως ο Χίτλερ. Αλλά όλα αυτά τα αρνητικά ο χαρισματικός τα συγκαλύπτει και παρουσιάζονται σαν "χάρισμα".

Ο Θεοδωράκης με τίποτα δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί χαρισματικός ηγέτης.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Οπότε το τσουτσούνι του και ο τρόπος που λειτουργεί δεν μας ενδιαφέρει. Ο Σταυρούκος είναι βλαχάκι και τίποτα περισσότερο.

Πολύ σωστά είπε ότι δεν είδε κανένα ψηφοφόρο ποταμιού. Ούτε κι εγώ είδα. Αν τον χρηματοδοτούν ξένα κέντρα. Ίσως!!!!!! Αλλά δεν έβρισκαν κανέναν άλλο πιο έξυπνο ή τουλάχιστον πιο ευπαρουσίαστο και πονηρό που να "κρύβεται"?

Ως προς το γελοίος έπεσε μέσα. Οι άλλες κορώνες περί επικινδυνότητας του είναι σαν να αντιφάσκει.
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Τετ 21 Μάιος 2014, 21:32

doctormarkon έγραψε: Ο Θεοδωράκης με τίποτα δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί χαρισματικός ηγέτης.
Πλάκα μέ κάνεις; Τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα; Ἀπό ἀνύπαρκτο μέχρι σήμερα, τόν σκεπτόμαστε ὡς ἡγέτη τοῦ αὔριο;
Μήν πέφτεις στήν γκαιμελίστικη σημειολογία τους!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 21 Μάιος 2014, 22:13

Ναι με την παρομοίωση με τον Χίτλερ που θεωρείται τοπ χαρισματικός μια και συγκέντρωνε όλα τα χαρακτηριστικά κατά Weber. Όσο και αν φαίνεται παράξενο ήταν "χαρισματικός" φυσικά γι αυτούς που τον ακολούθησαν. Μία παλιά ελληνική ταινία με τίτλο η ΠΡΟΔΟΣΙΑ με το Φυσούν και την Καλογεροπούλου περιγράφει τι σημαίνει αυτό. Ο Φυσούν δεν δίστασε να καταδώσει την κοπέλα που αγαπούσε στην Γκεστάπο όταν του αποκάλυψε ότι ήταν Εβραία. Το πάθος για το Φύρερ και την ιδεολογία του ήταν δυνατότερο από έρωτα. Ο Χίτλερ είχε κατορθώσει να εμπνεύσει "πάθος" στους οπαδούς του. Τρελός παράφρονας σεξουαλικά ανίκανος και ότι άλλο αλλά είχε εμπνεύσει πλήθη. Το πως και το γιατί ακόμα είναι υπό έρευνα.
Το είδος της προπαγάνδας που κινητοποιεί είναι γνωστό ως αγκιτάτσια.
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Τετ 21 Μάιος 2014, 23:42

Πρίν κἄν τά βγάλη τό "Χωνί", σέ πρώτη δημοσίευση η διαδικτυακή συνέντευξη Καζάκη!

ΕΡ
κ. Καζάκη, το ΕΠΑΜ, ως κίνημα, είναι σε θέση την επόμενη μέρα, μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα, π.χ. εξουσίας, να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα οι διαφορετικές αντιλήψεις των ανθρώπων του κινήματος;

Όλα τα μέλη του ΕΠΑΜ παρά τις διαφορετικότητες των αντιλήψεων έχουμε κερδίσει στην πράξη τη δυνατότητα συνεννόησης μεταξύ μας. Έχουμε μάθει να είμαστε αδέρφια, συμπολεμιστές, σύντροφοι που ξέρουν να συζητούν ακόμη και τις διαφορές τους ήρεμα, ήσυχα και απλά.

ΕΡ
Καλησπέρα φίλε Δημήτρη, έχω ένα ερώτημα να θέσω. Όπως γνωρίζουμε, μεγάλες βιομηχανίες ξένων κρατών που εξάγουν προϊόντα στην Ελλάδα,συνεργάζονται με μεγάλες τράπεζες, δανειοδοτούνται και φροντίζουν να διατηρούνται σε ρευστότητα.Οι μεγάλες αυτές τράπεζες, αν εικάσουμε πως σαν Ελλάδα έχουμε διαγράψει το δημόσιο χρέος μας - επομένως έχουν ζημιωθεί από εμάς - μπορούν να θέσουν ως όρο της χρηματοδότηση στις μεγάλες εκείνες βιομηχανίες του εξωτερικού,την απαγόρευση πώλησης προϊόντων στην Ελληνική επικράτεια; Και αν ναι, πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο;

Θα τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερως γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Να σταματήσουν να πουλάνε προϊόντα στην Ελλάδα και να δοθεί η δυνατότητα να υποκατασταθούν οι εισαγωγές με εγχώρια παραγωγή.

ΕΡ
Εγώ μια ερώτηση έχω να κάνω. Τον παρακολουθώ τον Δημήτρη πάνω από χρόνο τώρα. Ίσως πριν από το 2012. Πριν κάμποσο καιρό, σε σχέση με τα διεθνή κεφάλαια και την αναζήτηση τους για κέρδος, είχε ο Δημήτρης πει επί λέξει τα εξής: `Το τζίνι έχει βγει έξω από το μπουκάλι`...

ΕΡ
Καζάκαρε να ξέρεις ότι χωρίς εσένα θα είχα καταρρεύσει, ήσουν το στήριγμά μου, ο φάρος μου. Γι' αυτό σε ευχαριστώ και σε αγαπώ. Να είσαι πάντα καλά.

ΕΡ
Κύριε Καζάκη, έχω μια επιχείρηση σχεδόν χρεωκοπημένη μιας και χρωστάω πολλά χρήματα σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Βέβαια μου χρωστάνε και εμένα παρά πολλά χρήματα αλλά δεν έχω πάρει ούτε λεπτό γιατί τα διεκδικώ μέσω της δικαιοσύνης. Μια απορία έχω.. Το κράτος δεν εχει λεφτά και πάντα υπάρχει κάποιος που του δανείζει ό,τι και να γίνει... Οι τράπεζες δεν έχουν λεφτά. Τους τα δίνει το κράτος, η Ευρώπη, η ανακεφαλαιοποίηση κτλ. Εμάς που δεν έχουμε ούτε τα βασικά, ποιος θα μας χρημαδοτήσει; Εόναι τρελό!!!! Μας ζητάνε λεφτά που δεν υπάρχουν!!!!!!

ΕΡ
Αναφέρετε στο πρόγραμμά σας ότι στην μεταβατική περίοδο θα αναλάβει μια Επιτροπή Σωτηρίας μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές και να προκύψει η κυβέρνηση. Ποιος θα ορίσει τα άτομα αυτής της επιτροπής και με ποιο τρόπο θα ελέγχονται αν πέσουν σε σοβαρά παραπτώματα κατά την διάρκεια της θητείας τους; Ή τελικά δεν κάνουν αυτά για τα οποία ο κόσμος τους όρισε; Και αν στις εκλογές που θα επέλθουν τελικά πάλι ο κόσμος εξαπατώμενος ψηφίσει λαμόγια και προδότες τι γίνεται τότε; Ευχαριστώ. Στάθης

Η επιτροπή κοινής σωτηρίας θα αναδειχθεί από κοινές συνελεύσεις βάσης και συλλογικότητας του λαού. Αυτές θα αποτελέσουν την άτυπη νομοποιητική βάση της νέας αυτής μεταβατικής εξουσίας. Αυτές οι συλλογικότητες θα κρίνουν τις συντακτικές πράξεις της μεταβατικής κυβέρνησης και θα έχουν την ευθύνη υλοποίησης τους.

ΕΡ
1. Παρακαλώ να μας πείτε ποιες είναι οι διατάξεις του διεθνούς δικαίου πάνω στις οποίες βασίζεται η διαγραφή χρέους. (πηγές)
2. Ο κ. Μαρινάκος προσφάτως δήλωσε ότι οι Έλληνες έχουν πληρώσει 1,6 φορές το χρέος από το 1992. Ισχύει; Από πού προκύπτει;
3. Σε ποια στοιχεία βασίζονται οι 6.000 αυτοκτονίες;
4. Το νέο εθνικό νόμισμα πως θα προστατευθεί από την υποτίμηση; Τι ισοτιμία θα έχει με το ευρώ;
5. Τι θα κάνετε με τους χιλιάδες πλούσιους Έλληνες φοροφυγάδες που έχουν αποθέσει τα χρήματα τους στο εξωτερικό;

1. Εάν θέλετε να ξέρετε τις διατάξεις του ανθρωπίνου δικαίου μπείτε στο σάιτ της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ και βρείτε τις εισηγητικές εκθέσεις για το χρέος και τον τρόπο διαγραφής του. Ή περιμένετε λίγο γιατί αμέσως μετά τις εκλογές θα εκδοθεί από τις εκδόσεις Το ΧΩΝΙ ένα βιβλίο που θα αναλύει το όλο θέμα με όλη την απαραίτητη βιβλιογραφία.
2. Εύκολα τα στοιχεία αυτά τα βρίσκει κανείς έχουν δημοσιοποιηθεί και μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά σε πίνακες στα άρθρα μου που δημοσιεύονται είτε Στο ΧΩΝΙ είτε στο προσωπικό μου μπλογκ.
3. Είναι εκτιμήσεις και όχι επίσημα στοιχεία και είναι ένα νούμερο που γενικά δε χρησιμοποιώ γιατί δε μπορώ να επιβεβαιώσω. Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι τα χρόνια του μνημονίου είχαμε περί τους 64.000 θανάτους πάνω απο το φυσιολογικό επίπεδο. Επίσημα στοιχεία της δημογραφίας από την ΕΛΣΤΑΤ.
4. Απαγορεύοντας στην εθνικοποιημένη κεντρική σου τράπεζα να το πουλάει στους κερδοσκόπους και δεύτερον ελέγχοντας μέσα από ένα σύστημα επιλεκτικού ανταγωνιστικού προστατευτισμού το εσωτερικό σου εμπόριο ώστε η ελληνική οικονομία να μην είναι έρμαιο των συγκυριών στη διεθνή αγορά.
5. Η ισοτιμία αποφασίζεται τότε όταν είναι να εισαχθεί και ποτέ πριν διότι συνυπολογίζει συγκυριακά και εποχικά φαινόμενα. Το βασικό είναι η σταθερότητα του νομίσματος στην ισοτιμία που θα επιλεγεί ώστε να αποφευχθεί τόσο η ανατίμηση όσο και η υποτίμηση.
6. Το φορολογικό σύστημα οφείλει να είναι απλό, απόλυτα κατανοητό, δίκαιο, αναπτυξιακό και πλήρως ανταποδοτικό. Έτσι η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής θα γίνει πιο εύκολη, μιας και το βασικό κίνητρο της φοροδιαφυγής είναι το αντιλαϊκό αντιαναπτυξιακό φορολογικό σύστημα. Όσο για την οικονομική ολιγαρχία που φοροδιαφεύγει με off-shore, εταιρείες χαρτοφυλακίου κτλ., απλούστατα θα καταργηθούν αυτές οι δυνατότητες.

ΕΡ
Comment From ΣΠΥΡΟΣ
Δημήτρη, ποιες οι διαφορές του ΕΠΑΜ από άλλα κινήματα που είναι κατά του Ευρώ όπως η ΔΡΑΧΜΗ του Θ. Κατσανέβα και το ΣΧΕΔΙΟ Β' του Α. Αλαβάνου;

Το ΕΠΑΜ είναι μέτωπο εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα με στόχο την ενότητα του λαού και όχι την άγρα ψήφων για τις εκλογές όπως ο κύριος Κατσανέβας ο οποίος είναι ανύπαρκτος στα πεδία πάλης του λαού. Επίσης, έχουμε σοβαρότατες επιστημονικές και ταξικές διαφορές σε σχέση με το τι εννοεί αυτός δραχμή και εμείς εθνικό κρατικό νόμισμα.

Το ίδιο ισχύει και για τον κύριο Αλαβάνο. Ο κύριος Αλαβάνος ενδιαφέρεται για την αναδιανομή ψήφων στην Αριστερά. Εμάς το όλο ζήτημα μας αφήνει παγερά αδιάφορους, παλεύουμε πάνω και πέρα από το διαχωρισμό Δεξιά - Αριστερά.

Και να μη ξεχνάμε ότι επανειλλημένα τους έχουμε καλέσει σε κοινή δράση. Και οι δυο τους στάθηκαν ανύπαρκτοι σε όλα τα μέτωπα πάλης και ανίκανοι να συμμετέχουν στην κοινή δράση.

ΕΡ
Διακαναλική θα κάνετε; Και αν όχι, γιατί;

Δε συνηθίζουμε να κάνουμε κωλοτούμπες. Και δεν είμαστε από αυτούς που προτάσουμε το κομματικό συμφέρον έναντι του συμφέροντος του λαού και της δημοκρατίας. ήμασταν από τους πρώτους που βρεθήκαμε στο ραδιομέγαρο και σε όλα τα μέτωπα πάλης της κατηργημένης με φασιστικό τρόπο ΕΡΤ με στόχο να λειτουργήσει η ΕΡΤ ξανά προς όφελος του ελληνικού λαού, ανοικτή σε όλον τον ελληνικό λαό...
Πώς θα μπορούσαμε μετά από αυτούς τους αγώνες, να προδώσουμε τους συναγωνιστές που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα αναγνωρίζοντας στην πράξη το εξάμβλωμα των εγκαθέτων που λέγεται ΔΤ ή ΝΕΡΙΤ;

ΕΡ
Τί κάνουμε με την αναγνωρισιμότητα; Φίλος στην Πτολεμαίδα ούτε πού είχε ακούσει γιά ΕΠΑΜ και Καζάκη. Μερικοί φίλοι στην Αθήνα απλά τούς έχουν ακουστά και άλλοι καθόλου.

Τον χειμώνα ήμουν στην Πτολεμαϊδα όπου μίλησα σε ένα ακροατήριο 350 ατόμων, όταν η μεγαλύτερη πολιτική εκδήλωση που έχει γίνει στην πολη δεν έχει μαζέψει πάνω από 20-30 άτομα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αναγνωρισιμότητας
Εμείς στο ΕΠΑΜ ξερουμε να δίνουμε τις μάχες μας πρόσωπο με πρόσωπο και να είστε σίγουροι δε θα υπάρξει κατσάβραχο, χωριό ή γειτονιά που να μήν την οργώσουμε μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές τουλάχιστον 3 φορές.

ΕΡ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΠΧ. ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΤΛ.) ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑ Σ(ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ-ΚΥΠΡΟΣ ΚΤΛ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Το Μέτωπο πέρα από τα βασικά του προτάγματα έχει πάρει θέση στο μεταναστευτικό, πρόσφατα στα ζητήματα της Θράκης, όπως και για το ζήτημα της Κύπρου. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για συμμαχία αγωνιστών για τη δημοκρατία που έχουν διαφορετικές αφετηρίες και διαφορετικές απόψεις για πάρα πολλά ζητήματα.
Η διατύπωση θέσεων στο ΕΠΑΜ γίνεται μέσα από μία συλλογική διαδικασία των μελών και φίλων του και με τις συλλογικότητες που εκφράζουν τον λαό. Δεν είναι προϊόν κομματικών επιτροπών και... ειδικών.
Για την εξωτερική πολιτική υποστηρίζουμε μια ανεξάρτητη και πλήρως αυτονομημένη ανεξάρτητη και πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική όπου θα δώσει στην Ελλάδα τη δυνατότητα να αναπτύξει σχέση με όλες εί δυνατόν τις χώρες του κόσμου. Ταυτόχρονα, πιστεύουμε στην ανάγκη η απελευθερωμένη Ελλάδα να πρωταγωνιστήσει στη συγκρότηση ενός νεόυ κινήματος αδεσμεύτων που θα μπορέσει να επιβάλλει ή να ανατρέψει συσχετισμούς δύναμης σε διεθνές επίπεδο.

ΕΡ
Είναι τελικά η πόλωση εχθρός των μικρών κομμάτων; Πολλοί γνωστοί μου έχουν ενδοιασμούς της τελευταίας στιγμής! Τι έχετε να τους προτείνετε επί τούτου;

Εάν θέλουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, τότε ας ψηφίσουν Τσίπρα. Ο κος Τσίπρας το μόνο άνοιγμα που έχει κάνει όλη την προηγούμενη περίοδο είναι προς τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ (συνέντευξη στο Βήμα, 18 Μαΐου) όπου είπε ότι εάν αλλάξουν οι ηγεσίες θα μπορέσει να υπάρξει συναίνεση μεταξύ τους. Με δεδομένο ότι δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια συνεύρεσης με καμία άλλη πολιτική δύναμη ή κίνημα βάσης δείχνει ότι πρόθεση του είναι να συγκυβερνήσει με τη μεταμελημένη Νέα Δημοκρατία και το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ.

ΕΡ
Comment From Κωνσταντίνος
Πολλοί ρίχνουν το φταίξιμο για την κατάντια της Ελλάδας στη μονιμότητα και τις αδρές αμοιβές δημοσίων υπαλλήλων. Ποια η θέση του ΕΠΑΜ; Θα μειώσετε τον αριθμό τους;

Η μονιμότητα αποτέλεσε την απάντηση στην αυθαιρεσία της κυβερνητικής εξουσίας η οποία επί σχεδόν έναν αιώνα επέτρεπε σε όποιο κόμμα έπαιρνε την κυβέρνηση να απολύει το σύνολο των δημ. υπαλλήλων και να βάζει τους δικούς της. Η μονιμότητα έφερε και την παράβαση καθήκοντος διότι η υποχρέωση του είναι απέναντι στον πολίτη και όχι απέναντι σε αυτόν που τον διορίζει. Κατάργηση μονιμότητας σημαίνει κατάργηση παράβασης καθήκοντος και αυτό σημαίνει ότι ο υπάλληλος του κράτους οφείλει να είναι πιστός όχι στο Σύνταγμα και τους νόμους αλλά στην κυβέρνηση που τον διορίζει.

Αν θέλουμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα του 19 αιώνα ο καλύτερος τρόπος είναι να καταργήσουμε την μονιμότητα. Σύνθημα μας [το] "εμπρός πίσω".

ΕΡ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΠΟΤ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ;

Σποτάκια παίζονται ήδη στα κανάλια, από αύριο θα έχουμε δεκάλεπτα σε Μέγκα και ΣΚΑΪ και να είστε σίγουροι ότι κανένα κανάλι δεν πρόκειται να έρθει στην πολιτική μας συγκέντρωση.

ΕΡ
Ποιο το σχόλιο για το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών;

Αυτό που έχουμε σχολιάσει εδώ και πάνω από ένα μήνα. Όταν είχαμε προβλέψει ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δε θα συντριβούν χάρις στην κομματικοποίηση των ψηφοδελτίων από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς εξ αρχής υποστηρίξαμε μια ευρύτατη από τα κάτω όπου μπορούσαν να συμμετάσχουν όλοι, όπου έγινε αυτό δυνατό και δε μπόρεσε να το διαλύσει ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ οι υποψήφιοι αυτών των πρωτοβουλιών σάρωσαν, αντίθετα οι κομματικοί υποψήφιοι στάθηκαν πολύ λίγοι για να αντιμετωπίσουν τον μηχανισμό της εξουσίας.

ΕΡ
Τι είναι αυτό που φοβάται περισσότερο ο ελληνικός λαός όσον αφορά την ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος; Και μιλάω για το κομμάτι που έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να γίνει η ανατροπή.

Ο φόβος ότι είναι μόνος του και ότι δεν υπάρχουν συλλογικότητες που να τον εκφράζουν και να είναι ικανές να τον εμπνεύσουν στη μάχη για την ανατροπή. Αυτήν ακριβώς τη μάχη, τη μάχη του ηθικού, της αφύπνισης και της οργάνωσης του λαού δίνει το ΕΠΑΜ.

ΕΡ
Καλησπέρα σε όλους και Καλή Επιτυχία Δημήτρη. Θα ήθελα να μας πεις τι προβλέπεται σχετικά με την εξυπηρέτηση του χρέους τα επόμενα χρόνια δεδομένου ότι μετά το 2020 αυξάνονται υπερβολικά οι τόκοι ενώ μέχρι τότε είναι αυξημένα τα χρεολύσια. Με δεδομένο ότι είναι αδύνατον να επιτευχθούν πρωτογενή πλεονάσματα τα επόμενα χρόνια διότι θα συρρικνωθεί περαιτέρω η οικονομία, η μόνη λύση είναι ή να δανειζόμαστε από τις αγορές ή να γίνει νέο μνημόνιο.... Επίσης αφού μετά το PSI και την επαναγορά του Νοεμβρίου του 2012 μας διαβεβαίωναν συνεχώς και με απόλυτη βεβαιότητα ότι το χρέος είναι βιώσιμο, γιατί μιλάμε πάλι για κούρεμα χρέους; Θα δεχτούν τελικά οι της Ευρωζώνης το κούρεμα που προτείνει το ΔΝΤ εδώ και ένα χρόνο; Ευχαριστώ πολύ. ΝΙΚΟΣ

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η εξυπηρέτηση του χρέους τα επόμενα χρόνια θα ξεπεράσει το 50% του καθαρού εθνικού εισοδήματος σε ετήσια βάση. Ολοκληρωτική καταστροφή. Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το χρέος δεν χωρά ούτε κούρεμα παρά μόνο ένα μικρό μερός που βρίσκεται στα χέρια της κεντρικής ευρωπαϊκής τράπεζας ούτε επαναγορά από την δευτερογενή αγορά. Βρισκόμαστε σε πλήρες αδιέξοδο. Μόνο μονομερής διαγραφή μπορεί να γίνει.

ΕΡ
Comment From Ρένα
Χθες βράδυ ο Δημήτρης σε ομιλία του στη Νέα Ερυθραία αναφέρθηκε στην έκθεση του Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ Lumina σχετικά με την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα και τις υποδείξεις, που κάνει στην ελληνική κυβέρνηση. Μπορώ εδώ να αναφέρω δύο συνδέσμους, για να ενημερωθεί όποιος ενδιαφέρεται;

ΕΡ
Καλησπέρα Δημήτρη... Σχετικά με το donate που υπάρχει στη σελίδα του ΕΠΑΜ. Πρέπει να συγκεντρωθεί οπωσδήποτε το ποσό των 60.000 ευρώ; Μέχρι στιγμής είναι πολύ χαμηλό... Αλλά όσο μπορούμε θα συνεισφέρουμε. Καλή επιτυχία στις Ευρωεκλογές και στον αγώνα που δίνεις.

Ό,τι προαιρείσθε, γιατί το ΕΠΑΜ κινείται με αναθυμιάσεις, ούτε καν καύσιμα...

ΕΡ
Σε περίπτωση που προκυρηχτούν εθνικές εκλογές και εσείς έχετε εκλεγεί ευρωβουλευτής παραιτήστε από ευρωβουλευτής και ηγήστε του ψηφοδελτίου του Ε.ΠΑ.Μ;

Το ΕΠΑΜ έχει αποφασίσει ότι θα είμαι στην αιχμή του δόρατος και στις εθνικές εκλογές οπότε ναι σε αυτήν την περίπτωση θα παραιτηθώ και θα πάει άλλος στη θέση μου.

ΕΡ
Καλησπέρα και από μένα... Δημήτρη, τι γίνεται αν τελικά αποκτήσουμε εθνική κυριαρχία...; Δεν θα στραφούνε τα "συμφέροντα" με διάφορους τρόπους να μας διασπάσουν (πραξικόπημα, διάσπαση του κόσμου, γιατί όχι και πόλεμος - εισβολή Τούρκων); Πώς θα θωρακίσουμε την χώρα από όλα αυτά;;;; Ευχαριστώ...

Με παλλαϊκή , δημοκρατική εθνική ενότητα. Λαός, στρατός μαζί. Στρατόλαος όπως τον έλεγε ο λαός μας σε κάθε εξέγερση.

ΕΡ
Comment From Θανάσης Ασημακόπουλος
Καλησπέρα Δημήτρη! Λέγομαι Θανάσης Ασημακόπουλος και είμαι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Χαλανδρίου.
1. Επειδή παρομοιάζεις την εποχή μας με την εποχή του μεσοπολέμου: ποια πολιτική προσωπικότητα της εποχής ενεργούσε τότε όπως ενεργεί ο Σαμαράς και ποιο ήταν το τέλος της;
2. Τι κλίμα υπάρχει από τον κόσμο πανελλαδικά όσον αφορά το τί θα ψηφίσει;

1. Τον ρόλο του Σαμαρά τότε τον παίξανε πολλοί. Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Παπανδρέου Γιωργάκης της εποχής. Ο Τσαλδάρης ο Σαμαράς της εποχής. Και οι δυο τους μαζί φέρανε μαζί τη φασιστική δικτατορία του Μεταξά.
2. Θα ζήσουμε εκπλήξεις

ΕΡ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΠΟΙΑ Η ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ;

Αυτοί που θεωρούν τους υπόλοιπους ντουβάρια, είναι οι ίδιοι πιο ντουβάρια από τα ντουβάρια.

ΕΡ
Ποια η γνώμη σας κ. Καζάκη για τη εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής. Θέλω να πω, πως τώρα πια ο ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να πει "δεν ήξερα". Ξέρει ότι προκειται για εγκληματίες, για ναζιστές για ό,τι χειρότερο έχει βγάλει ο πλανήτης. Και φυσικά είναι η άλλη πλευρά του συστήματος που η ίδια φέρεται να αντιμάχεται. Παρ' όλα αυτά, τα ποσοστά της διατηρούνται γεγονός που δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται. Αρνούμε να πιστέψω πως ξαφνικά οι Ελληνές έγιναν οπαδοί των Ναζί. Ποια ερμηνεία δίνετε εσείς;

Η εκλογική βάση της ΧΑ αλλάζει ριζικά στις εκλογές αυτές. Οι παλιοί ψηφοφόροι της που τη ψήφισαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας το 2012 αποχωρούν μαζικά από αυτήν καθότι διαπίστωσαν ότι πρόκειται για κότες και κοινά αποβράσματα. Το δυστύχημα είναι ότι νέοι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι από Σαμαρά, Βενιζέλο καλύπτουν το κενό που αφήνουν αυτοί που αποχωρούν.

ΕΡ
Μου είπαν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έκανε διακαναλική με συνεργείο της ertopen. Το ΕΠΑΜ γιατί δεν έκανε με την ΕΡΤ;

Έχουμε προγραμματίσει την παρουσίαση της κεντρικής εκδήλωσης μέσω της ertopen.

ΕΡ
κ. Καζάκη, μια πρόβλεψη για την ανεργία τα επόμενα χρόνια...

Αυτή τη στιγμή κινείται με ρυθμούς 30%. Κάθε χρόνο με τους ρυθμούς ύφεσης που έχουμε περίπου 350.000 άνεργοι προστίθενται. Κάντε τον υπολογισμό μόνοι σας...

ΕΡ
Έχω διαβάσει τις θέσεις του ΕΠΑΜ και ταυτίζομαι, και θέλω να στηρίξω την προσπάθεια, αλλά χρειάζομαι δύο ξεκάθαρες διευκρινήσεις.
1ον) Ο δημόσιος τομέας της χώρας που έχει γεμίσει με ένα σωρό "βαλμένους" και που δεν προσφέρει στον ταλαίπωρο Έλληνα πολίτη παρά επιπλέον ταλαιπωρίες "τρέχα από 'δω και από 'κει για σφραγίδες και ένα σωρό χαρτιά". Πώς θα γίνει αποδοτικός ώστε να προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες στον πολίτη; Θα γίνει γνωστό - επιτέλους - αναλυτικά και ξεκάθαρα, το κόστος και το οργανόγραμμα του δημοσίου; Θα πάει κανένας "μη αποδοτικός" (για να μην πω την σωστή λαϊκή έκφραση) σπίτι του με απόλυση; Ή θα συνεχίσουν οι δημόσιοι να είναι βολεμένοι και δεν θα τους κουνά κανείς, ακόμα και όταν δεν παράγουν σωστά;

Ο δημόσιος τομέας οφείλει από μηδενική βάση να ανοικοδομηθεί. Χρειάζεται μια πλήρης οργανική απογραφή του συνόλου του δημόσιου τομέα. Κανείς δε γνωρίζει τι διαθέτει το ελληνικό δημόσιο σε πάγια και μη περιουσιακά στοιχεία. Δεν υπάρχει κανενός είδους οργανόγραμμα ή ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής διευθύνσεων και οργανισμών. Δε ξέρει κανείς ποια είναι η ακίνητη περιουσία του δημοσίου. Δεν υπάρχει ενιαίο σύστημα εργασιακών σχέσεων στο δημόσιο τομέα που να βασίζεται σε πραγματικά προσόντα, σε οργανικές ανάγκες και πρόγραμμα εξέλιξης κάθε υπαλλήλου κοκ
Όλα αυτά οφείλουν να τα αντιμετωπίσει από την πρώτη στιγμή μια κυβέρνηση παλλαϊκού μετώπου. Ανάμεσα σε αυτά και η ανάγκη να περιοριστούν στο ελάχιστο η απευθείας επαφή του πολίτη με τις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και η ριζική αλλαγή της νοσηρής νοοτροπίας του δημ. υπαλλήλου ο οποίος οφείλει να είναι υπηρέτης του λαού και υπερασπιστής του Συντάγματος και των νόμων. όχι υπηρέτης του κόμματος και εγκάθετος της εκάστοτε κυβέρνησης.

ΕΡ
Comment From Χριστίνα
Καλησπέρα κύριε Καζάκη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πιστεύετε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μπορεί να αποτελέσει αιτία να οδηγηθούμε σε εθνικές εκλογές; Πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο; Σας ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο παραμύθι από αυτό που σερβίρουν ορισμένοι ότι μια βαριά εκλογική ήττα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει αυτόματα σε βουλευτικές εκλογές. Οποιος το πιστεύει είναι απλά ανόητος . Δεν υπάρχδει περίπτωση να πεσει η κυβέρνηση αν δε τη ρίξουμε και για την ρίξουμε θα πρέπει να ενισχυθεί εκείνη η δύναμη που θέτει εξαρχής τον μόνο τρόπο για να τη ρίξουμε στις 26 Μαϊου.
Να σηκωθεί να φύγει από τη Βουλή η αξιωμ. αντιπολίτευση και η υπόλοιπη αντιπολίτευση να παραδώσουν το βουλευτικό τους αξίωμα και να ενωθούν με τον λαό. Μόνο έτσι θα πέσει η κυβέρνηση και επομένως όποιος θέλει να ρίξει την κυβέρνηση στις 26 του Μάη πρέπει να ενισχύσει το ΕΠΑΜ για να κ[ανει δυνατή τη φωνή του για να φύγει η αξιωματική αντιπολίτευση από το κοινοβούλιο.

ΕΡ
Πώς πείθεις έναν ολόκληρο λαό ότι πέρα από το ντόπιο πολιτικό σύστημα αλλά και επιχειρηματικό λόμπι που μάλλον το καταλαβαίνει το μεγάλο μέρος του λαού μας , μεγάλη ευθύνη φέρει αυτό το ευρώ-σύστημα με τους χαρτογιακάδες; Και [ότι] αν δεν την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια από αυτό τον "βούρκο", δεν γλιτώνουμε με τίποτα;

Στην πρώτη ευκαιρία σε καλούμε να έρθεις μαζί μας σε μια περιοδεία για να δεις με τι ευκολία πείθουμε εμείς τον κόσμο για τις ευθύνες του συστήματος. Ο κόσμος είναι έτοιμος να πειστεί αρκεί να υπάρχει κάποιος για να τον πείσει. Και αυτό απαιτεί να μιλάς στη γλώσσα του. Όχι τα 'ήξεις αφήξεις' ή τα κινέζικα της αριστεράς.

ΕΡ
Comment From ΠΕΤΡΟΣ
Κάποιοι λένε ότι στο υπάρχον χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι αδύνατον να γίνουν οι αλλαγές που ευαγγελίζεστε. Τι απαντάμε σε αυτό; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει για να υπηρετήσει τον άνθρωπο κι όχι τους τραπεζίτες ;
Το ίδιο λέγανε και όσοι ισχυρίζονταν ότι η φεουδαρχία είναι αιώνια.

ΕΡ
κ. Καζάκη, σας παρακολουθώ καιρό τώρα. Πριν λίγο καιρό, σε μια κουβέντα σας, ή στην εκπομπή ΑΕ ή σε κάποια τηλεόραση, είχατε πει σχετικά με τις παγκόσμιες αγορές και όλα αυτά τα fund που ζητάνε κέρδος από εκεί που δεν μπορεί να υπάρξει επί λέξει: ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ... Μπορείτε να το αναπτύξετε αν γίνεται; Αν όχι τώρα, σε κάποια από τις εκπομπές σας μετά τις εκλογές. Ευχαριστώ.

Θέλει μεγάλη κουβέντα. Σε κάποια άλλη ευκαιρία!

ΕΡ
Comment From Παπαδόπουλος Δημήτριος
Ποια θα είναι η πρώτη κίνηση του ΕΠΑΜ μόλις εκλέξει έστω και έναν ευρωβουλευτή;

Καταρχάς να πάμε στο Στρασβούργο. Δεύτερον να καταθέσουμε εγγράφως ότι την αφοσίωση μας την οφείλουμε αποκλειστικά στον ελληνικό λαό και την εθνική του κυριαρχία και όχι σε οποιοδήποτε όργανο της ΕΕ. Τρίτον Από την πρώτη ημέρα θα κάνουμε γνωστό ότι δε δεσμευόμαστε από καμία πράξη ενάντια στη χώρα και τον λαό.

ΕΡ
Κύριε Καζάκη, μπορείτε παρακαλώ σε απλά ελληνικά να μου εξηγήσετε την διαφορά μεταξύ πρωτογενούς πλεονάσματος και πλεονάσματος της γενικής κυβέρνησης;

Πρωτογενές αποτέλεσμα (έλλειμμα ή πλεόνασμα) είναι η διαφορά ανάμεσα στα τακτικά έσοδα της γενικής κυβέρνησης που κατά κύριο λόγο είναι οι φόροι και τις τακτικές ή πρωτογενείς δαπάνες της γενικής κυβέρνησης που αφορούν στις δαπανες για υγεία, παιδεία, άμυνα, κοινωνική ασφάλιση, δημόσιες επιχειρησεις κοκ. Από αυτό το πρωτογενές αποτέλεσμα εξαιρούνται οι δαπάνες για τους τοκους τους χρέους. Αν προσθέσουμε τους τόκους αλλά και το δοσίματα στις τράπεζες έχουμε το γενικό έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης.

ΕΡ
Τι αποφάσεις πήρε (αν πήρε) το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο σχετικά με την Ελλάδα στις 14/3/14? Βασικά, δεν μας έχει ενημερώσει κανείς. Τι έγινε μετά; Κατά πόσο λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου και κατά πόσο υλοποιούνται και εφαρμόζονται;

Σχετικά με την Ελλάδα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση μέχρι στιγμής εκτός από τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής και της δανειακής σύμβασης. Το βασικό μέλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυτή τη στιγμή είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών για την τραπεζική ένωση. Αυτό τους απασχολέί κατα προτεραιότητα τώρα , να δουν πως θα προστατεύσουν τις συστημικές τράπεζες.

ΕΡ
Comment From stratos zav
ΔΗΜΗΤΡΗ. ΤΑ 75 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΟΝΟΥΝ Σ' ΕΜΑΣ;

Γιατί να το κάνουν αφού έχουν την κυβέρνηση να δίνει τα λεφτά των φορολογούμενων για την ανακεφαλαιοποίηση; Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτό το ερώτημα δε το θέτουν καν οι οικονομικοί εγκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΡ
Comment From Guest
Εγώ θα πω μόνον αυτό...: Έχω αποθέσει ελπίδα επάνω σας... Αν μας προδόσετε και εσείς, θα είμαι οικτρά απογοητευμένη...

ΕΡ
Συμφωνώ σε πάρα πολλά μαζί σου Δημήτρη, στο ένα και μοναδικό που θέλω να διαψευστείς είναι ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα είναι χειρότερη απο την πασοκονδ λαίλαπα που κυβερνά τώρα. Θα ήθελα να σε ρωτήσω, πιστεύεις ότι μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και στιβαρούς υποστηριχτές αλλά και ρυθμιστές το Ε.Πα.Μ. και το ΚΚΕ δεν θα μπορούσε να σώσει την πατρίδα μας;

Ποτέ δεν είπα ότι μία κυβέρνηση της αριστεράς θα είναι χειρότερη από τις τωρινές κυβερνήσεις. Αυτό που λέω είναι ότι αν δεν υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες, εάν δεν αναγκαστεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί στην ανάγκη του ΕΠΑΜ, στην ανάγκη του κινήματος, τότε η ταχύτατη κατάρρευση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ θα συμπαρασύρει τη χώρα και τον λαό της.
Και θα καταρρεύσει από το πρώτο 24ωρο που η χώρα θα αναγκαστεί να πάρει αποφάσεις. Και μη ξεχνάμε ότι τα τσακάλια και τα αρπακτικά καραδοκούν.

ΕΡ
Comment From Αντώνης
Κύριε Καζάκη. Αν διακοπεί η συνέχεια του κράτους για να μπορέσουμε να αρνηθούμε τις δεσμευσεις μας στο χρέος, αυτό δεν θα σημαίνει αυτομάτως ότι χάνουμε και όλα τα δικαιώματα που έχουμε αποκτήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή από τις διεθνείς συμφωνίες που έχουμε υπογράψει;

Όχι. Διότι στο νέο Σύνταγμα της Ελλάδας θα περιλαμβάνεται η αναγνώριση των βασικών συμβάσεων του ΟΗΕ και της διεθνούς κοινότητας.

ΕΡ
Καλησπέρα... Μια απλή ερώτηση έχω να κάνω... ΓΙΑΤΙ ο κόσμος δεν ξυπνάει??????

ΕΡ
Κε Καζάκη, εγώ θεωρώ ότι πρωταρχικός στόχος είναι να πέσει η κυβέρνηση...Γι' αυτό το λόγο έχω μπει στο δίλημμα να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ μόνο και μόνο επειδή φοβάμαι ότι δεν θα βγει και έτσι μετά τις ευρωεκλογές δε θα μπορέσει να ζητήσει Εθνικές εκλογές... Εννοώ ότι εφόσον ο πρωταρχικός στόχος είναι να πάμε σε εθνικές εκλογές, πρέπει να δώσουμε δύναμη στο ΣΥΡΙΖΑ και μετά στις εθνικές μπορούμε να ψηφίσουμε ο καθένας ό,τι νομίζει... Τώρα όμως πρέπει να πέσει η κυβέρνηση. Ποια είναι η γνώμη σας; Μπορείτε να με βοηθήσετε στο δίλημμα αυτό; Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΡ
Comment From πρωην μεταναστης
κ. Καζάκη έχω αρκετούς φίλους που μόλις αναφέρομαι για σας με κοιτάνε με υποτιμητικό ύφος διότι είναι οπαδοί της Χ.Α..... Ποιος τελικά είναι ο ρόλος της Χ.Α. στα πολιτικά πράγματα;;; Και τι να περιμένουμε από αυτούς;;;;

Τα κατακάθια του υποκόσμου κοιτάνε υποτιμητικά; Οι κότες, οι φλώροι που σκιάχτηκαν από την εξουσία και κρύφτηκαν; Αυτοί που με υποκλοπές διαπραγματεύονται στα σκοτεινά και στο παρασκήνιο αν θα καταλήξουν στη φυλακή όπως ακριβώς διαπραγματεύονται οι μαφιόζοι;

ΕΡ
Πιστεύετε ότι μπορεί να ελεγχθεί το παγκόσμιο κερδοσκοπικό σύστημα τραπεζών και funds; Πώς; Μοιάζει άνιση η μάχη... Ευχαριστώ.

Όχι. Δε μπορεί να ελεγχθεί. Μπορεί μόνο να απεξαρτηθεί μια οικονομία από αυτό και να δημιουργήσει οικονομικές σχέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχει ανάγκη. Δεν ελέγχεται , ανατρέπεται.

ΕΡ
Comment From Βασίλης Τάτσης
κ. Καζάκη, αν το ποσοστό μας στις ευρωεκλογές είναι ικανό ώστε να δημιουργήσει εξελίξεις, μια πιθανή κρούση του Συριζα προς το ΕΠΑΜ πώς θα αντιμετωπιστεί; Ρωτάω διότι οι κωλοτούμπες είναι πολλές, αλλά και οι τελευταίες αναφορές τους (βλέπε Βήμα) είναι έξω από τα προτάγματά μας...

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την τακτική του ΚΚΕ που λέει "ή εγώ ή να πάτε να χαθείτε όλοι σας". Θα συζητήσουμε τη δυνατότητα να προκριθούν άμεσα αιτήματα του λαού ώστε να ανακουφιστεί από τα χρέη και το κυνηγητό από την εφορία. Σε κάθε περίπτωση δε πρόκειται να συμμετάσχουμε σε καμία κυβέρνηση που δεν έχει ξεκαθαρίσει ότι θα προχωρήσει σε μονομερή διαγραφή του χρέους και σε έξοδο από την ευρωζώνη.

ΕΡ
Καλησπέρα. Εάν μια κυβέρνηση σε αυτό το περιβάλλον του ευρώ, φερθεί σαν σωστός επιχειρηματίας (χωρίς κλεψιές, σπατάλες , αγορές άχρηστων όπλων κτλ.) μπορεί να σταθεί στην Ευρώπη και εντός ευρώ. Ευχαριστώ.

Όχι. Το ευρώ είναι ένα "νόμισμα" που το αγοράζει η κυβέρνηση και οι επιχειρήσεις από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τις ιδιωτικές τράπεζες. Επομένως, το ευρώ ισοδυναμεί με δημιουργία χρέους. Όσο μεγαλύτερη έλλειψη ρευστότητας δλδ χρήματος υπάρχει σε μία οικονομία τόσο καλύτερο για το ευρώ και τις τράπεζες. Να γιατί καμία οικονομία της ευρωζώνης δε θα γλυτώσει τη χρεωκοπία από τα χρέη.

ΕΡ
Comment From Σωτήρης
Κύριε Καζάκη, είμαι μαθητής της Β' Λυκείου και έμαθα πρόσφατα για το κίνημά σας. Θα το χαρακτηρίζατε αριστερό ή δεξιό;

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Το Μέτωπο αποτελείται και από αριστερούς και από δεξιούς πατριώτες, δημοκράτες με κοινό σκοπό την απελευθέρωση της χώρας από την αποικιακή κατοχή.

ΕΡ
Αγαπητέ Δημήτρη, γειά, χαρά και καλό κουράγιο. Μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις γιατί ενώ [σήμερα] σώζουμε τις μπατιρημένες τράπεζες με αίμα, αύριο αυτές διατηρούν το δικαίωμα να ζητούν από εμάς τα παιδιά μας σα Μινώταυροι; Πόσο είναι το χρέος μας προς τις ρουφήχτρες και ποιο το δικό τους προς εμάς;

Το συνολικό χρέος των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς τις τράπεζες είναι λιγότερο από 200 δισ. ευρώ. Η επιδότηση του κράτους από το 2008 έως σήμερα έχει ξεπεράσει τα 360 δισ. ευρώ.

ΕΡ
Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό. Πόσο δύσκολη ήταν μια συνεργασία σας πρώτον με τον Καμμένο, δεύτερον με τον Παπαθεμελή σε αυτές τις εκλογές, τόσο καίριες εκλογές για ανατροπή του υπάρχοντος συστήματος;

1ον) Ο Καμμένος δε θέλει καμία συνεργασία. Κάνει μόνο προσλήψεις για το ψηφοδέλτιο του. Συγγνώμη, αλλά εμείς δεν μπαίνουμε κάτω από κανενός τις φτερούγες. Ειδικά ενός κόμματος που είναι συγκοινωνούν δοχείο με τη Ν.Δ.

2ον) Για τον κο Παπαθεμελή δε γνωρίζουμε τίποτα. Αγνοείται η τύχη του.

ΕΡ
Κύριε Καζακη, καλησπέρα. Σας κατηγορούν ότι είστε ένα κόμμα το οποίο έχει εμπεριστατωμένη άποψη και σχέδιο μόνο για την οικονομία. Παρακαλώ υποδείξτε μου έναν τρόπο ώστε να μπορέσω να ενημερωθώ για τις θέσεις του κόμματός σας και σε άλλους τομείς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κεντρική ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ (epamhellas.gr).

ΕΡ
Comment From Δημήτρης
κ.Καζάκη, μια απλή ερώτηση... ΣΩΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Και βέβαια υπάρχει. Αρκεί να σταματήσουμε να χαμουρευόμαστε και να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

ΕΡ
Ποια η γνώμη σου για τα all inclusives και τι μπορεί να γίνει μ' αυτό το καρκίνωμα που σκοτώνει τον μικρομεσαίο επιχειρηματία στα νησιά;

Πρέπει να καταργηθεί η κρουαζιέρα all inclusive. Στη θέση της πρέπει να επιτραπεί μόνο η κρουαζιέρα ήπιου τουρισμού με ελληνικά σκάφη μικρής και μεσαίας χωρητικότητας.

ΕΡ
Comment From ΓΡΗΓΟΡΗΣ
....ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ;

Ναι, βεβαίως θα μπορούσαν να πέσουν.

ΕΡ
Comment From Βαγγέλης Τσαλαπάτης
Καλησπέρα Δημήτρη και σ’ ευχαριστώ προσωπικά για τον αγώνα σου, που μας έχει γλιτώσει από την κατάθλιψη... Ερώτημα: Ατα 25 μέτρα που πρέπει άμεσα να ληφθούν τις πρώτες 100 ημέρες, διαβάζω στο νο 2 «επαναφορά όλων των μισθών και απολαβών στο επίπεδο της 5.5.2010». Δεν υπήρχαν αδικίες εκείνη τη στιγμή επισωρευμένες από το παρελθόν; Δεν υπήρχαν λαμόγια με υπερβολικές αργομισθίες; Μήπως τότε θα είναι κατάλληλη η στιγμή να μιλήσουμε για τον εθνικό βασικό μισθό που θα υπερκαλύπτει το επίσημο όριο αξιοπρεπούς διαβίωσης και ένα σύστημα επιδομάτων που θα εκτιμά την οικογενειακή κατάσταση, τις σπουδές, την εμπειρία, την σημαντικότητα της κοινωνικής αποστολής ανά περίπτωση κ.λπ.; Να αισθανθεί ο κόσμος στην πράξη μία πτυχή κοινωνικής δικαιοσύνης και να υποστηρίξει με την καρδιά του τις μεγάλες αλλαγές;

Και βέβαια υπήρχαν αδικίες, όμως από κάπου πρέπει να υπάρξει μία αφετηρία εκκίνησης.

ΕΡ
Στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρίσκει κανείς πολύ αξιόλογα και έντιμα άτομα,όπως Δελαστίκ,Βατικιώτης,Χατζηστεφάνου. Γιατί μια συμπόρευση είναι αδύνατη;

Γιατί πολύ απλά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αρνείται ακόμη και να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Βλέπετε για αυτούς είμαστε εθνικιστές. Παρ' όλα αυτά στη βάση η συνεργασία υπάρχει ήδη και αναπτύσσεται.

ΕΡ
Καλησπέρα , η μόνη δυνατότητα για να μάθουν το ΕΠΑΜ όλοι οι Έλληνες είναι αυτό να μπει είτε στην ευρωβουλή, είτε στην Βουλή. Για τις ευρωεκλογές δεν το πιστεύω, αλλά για τις εθνικές εάν θα γίνουν το 2015, το πιστεύω. Θα κατέβει το ΕΠΑΜ στις εθνικές εκλογές ώστε να το μάθει και η επαρχία στην οποία είναι σχεδόν άγνωστο;

Δημήτρης Καζάκης: Για εμάς ο αγώνας συνεχίζεται και στις 26 Μαΐου έως και τις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν. Δε θα αφήσουμε πέτρα που να μην αναποδογυρίσουμε σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

ΕΡ
Και μια ερώτηση, ίσως ρητορική: Μας έχουν ζαλίσει με τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Δυτική Ελλάδα και προσφάτως είδαμε να δημοσιοποιούνται εκτιμήσεις, μετά την υπογραφή συμβάσεων με τις κοινοπραξίες, ότι, πχ., από 100,000,000 βαρέλια το δημόσιο θα εισπράξει 6 δις ευρώ. 90 δολάρια το βαρέλι ανέφερε το παράδειγμα, άρα 9 δις δολάρια ή 7 δις ευρώ αξία. Και το δημόσιο θα πάρει τα 6 (από φόρο 25% + ενοίκιο). Αυτό διάβασα σε πολλές φυλλάδες και site. Πρόκειται για την καλύτερη συμφωνία του δημοσίου όπου οι ιδιώτες θα πληρώνουν και από πάνω (στην διεθνή βιβλιογραφία δυσκολεύομαι να βρω κόστος εξόρυξης κάτω από 6-7 δολάρια το βαρέλι σε επιφανειακό κοίτασμα μάλιστα) ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι από αριθμητική;

Δημήτρης Καζάκης: Έχεις δίκιο...

ΕΡ
Κύριε Καζάκη, είμαι 17 χρονών μαθητής. Το Ε.Π.Α.Μ με το ψηφοδέλτιο ΟΧΙ στις εκλογές τους 2012 ήταν ένα κόμμα από αυτά που δεν μπήκαν στη Βουλή. Όλα αυτά τα κόμματα συγκέντρωσαν ποσοστό 19,02% - μεγαλύτερο από το ποσοστό τις ΝΔ. Και ρωτώ, οι μέρες που περνάει ο λαός μας είναι από τις πιο δύσκολες, δοκιμάζεται καθημερινά και εξαθλιώνεται. Εσείς δε βρήκατε κοινές θέσεις με τις άλλες παρατάξεις ώστε να δημιουργήσετε ένα ενιαίο μέτωπο να ρίξετε το μνημονιακό κατεστημένο;

Δημήτρης Καζάκης:
Κανείς δεν θέλησε να συζητήσει έστω τη δυνατότητα κοινής δράσης. Το μόνο που θέλουν είναι να καταγράψουν κάποιο ποσοστό με σκοπό να το διαπραγματευτούν μετά με κάποιο μεγαλύτερο κόμμα. Ή απλά να εισπράξουν την επιδότηση (βλέπε Τζήμερος).

ΕΡ
Καλησπέρα από Κοζάνη. Στις 11/5 συστάθηκε πυρήνας και προσπαθούμε να οργανωθούμε έστω και την ύστατη ώρα. Συγκεκριμένα για τον φίλο που ανέφερε την Πτολεμαΐδα, χθες ήμασταν συναγωνιστές εκεί και μοιράσαμε φυλλάδια στον κόσμο που είχε μαζευτεί για τις ομιλίες των ΑΝΕΛ και ΚΚΕ. Ο κόσμος ξέρει τον Δημήτρη, αλλά δεν τον έχει συνδέσει ακόμη με το Ε.ΠΑ.Μ. Παρ' όλα αυτά, ο κόσμος όντως χάρηκε που μας είδε. Κοζανίτες προσέλθετε στον κοινό αγώνα. (epamcorekozanis@gmail.com)

ΕΡ
Είμαι φοιτητής στα Χανιά και σας παρακολουθώ τακτικά, όμως αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι υπάρχει έλλειψη νέων ατόμων στο κίνημα. Δεν πιστεύετε ότι είναι βασικό μειονέκτημα αυτό;

Δημήτρης Καζάκης: Υπάρχει η νεολαία του ΕΠΑΜ...

Η συνέχεια της συζήτησης αύριο στις 19.30 στην πλατεία Κολοκοτρώνη, μπροστά από την παλιά Βουλή. Μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες θα γιορτάσουμε το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου για την ευρωβουλή.

Το ΧΩΝΙ: Ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ για τη συμμετοχή ΟΛΟΥΣ!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Πέμ 22 Μάιος 2014, 19:55

ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ:
Ε.ΠΑ.Μ.: Δέν συμμετέχουμε στήν διακαναλική παρουσίαση διότι...

Τό βράδυ τής 21.5.2014 ὁ Δημήτρης Καζάκης έδωσε συνέντευξη απαντώντας σέ γραπτές ερωτήσεις μέσω διαδικτύου.
Στό ερώτημα πού τέθηκε: «Διακαναλική θα κάνετε και αν όχι γιατί;»
διάβασα με έκπληξη την εξής απάντηση:
«Δε συνηθίζουμε να κάνουμε κωλοτούμπες. Και δεν είμαστε από αυτούς που προτάσουμε το κομματικό συμφέρον έναντι του συμφέροντος του λαού και της δημοκρατίας. ήμασταν από τους πρώτους που βρεθήκαμε στο ραδιομέγαρο και σε όλα τα μέτωπα πάλης της κατηργημένης με φασιστικό τρόπο ΕΡΤ με στόχο να λειτουργήσει η ΕΡΤ ξανά προς όφελος του ελληνικού λαού, ανοικτή σε όλον τον ελληνικό λαό...
Πώς θα μπορούσαμε μετά από αυτούς τους αγώνες, να προδώσουμε τους συναγωνιστές που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα αναγνωρίζοντας στην πράξη το εξάμβλωμα των εγκαθέτων που λέγεται ΔΤ ή ΝΕΡΙΤ»

Η πρώτη σκέψη που πέρασε απ’ το μυαλό μου, τό οποίο έχει μάθει νά λειτουργεί με γνώμονα τό μικροσυμφέρον, το υπολογισμό και την ιδιοτέλεια, ως φίλος, αλλά όχι μέλος τού ΕΠΑΜ, ήταν:
«Ωχ, κανείς δεν θα «μάς» μάθει! «Μάς» έχουν, που «μάς» έχουν αποκλεισμένους από τά ΜΜΕ, τώρα που «είχαμε» μιά ευκαιρία νά «γίνουμε» γνωστοί, χάθηκε!
Μετά τό τέλος τής συνέντευξης, ξαναδιαβάζοντας πιό προσεκτικά τό κείμενο, συνειδητοποίησα τό μεγαλείο αυτής τής στάσης.
Σήμερα, 22.5.2014, μπαίνοντας στήν ιστοσελίδα τού ΕΠΑΜ καί διαβάζοντας τήν επίσημη ανακοίνωσή του, συνειδητοποίησα ότι εγκαινίαζει έναν νέο πολιτικό πολιτισμό, όπου ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα και όπου το (μικρο)κομματικό συμφέρον δεν θα ευλογεί κάθε πολιτική πράξη. Δέν ξέρω άν είμαι άξιος να γίνω μέλος αυτού του κόμματος, γνωρίζω όμως ότι θα το υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις στο μέλλον, στον βαθμό που συνεχίζει να κρατάει τέτοιες αρχές.

Μεταφέρω τό δελτίο τύπου του ΕΠΑΜ πού αντέγραψα από τόν ιστότοπο https://www.epamhellas.gr/
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο ( Ε.ΠΑ.Μ. ), δεν θα νομιμοποιήσει το τηλεοπτικό "μόρφωμα" της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, με την επωνυμία ΝΕΡΙΤ, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος, να παραθέσει διακαναλική συνέντευξη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπείται μόνο από συνεργείο της ΝΕΡΙΤ, και στη συνέχεια μοιράζεται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
Το Ε.ΠΑ.Μ, δεν θα προδώσει, τους κοινούς αγώνες που έδωσαν τα μέλη του με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, από την πρώτη ημέρα του πραξικοπήματος Κεδίκογλου σε βάρος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και κατά συνέπεια της ελεύθερης έκφρασης, για 45 λεπτά δημοσιότητας, παρά το γεγονός ότι η φίμωσή μας από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης αγγίζει τα όρια της εισαγγελικής παρέμβασης.
Το Ε.ΠΑ.Μ, δεν είναι άλλο ένα κόμμα "κωλοτούμπας", όπως αυτά που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα προεκλογικής προβολής τους από τη ΝΕΡΙΤ, ξεχνώντας, για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, τη δέσμευσή τους μέσα από τις συνεντεύξεις τους στην ελεύθερη ΕΡΤ, ότι δεν θα νομιμοποιήσουν με οποιοδήποτε τρόπο τη λειτουργία της κατ΄ επίφαση κρατικής τηλεόρασης.
Τα κόμματα αυτά, για μια ακόμη φορά αποδεικνύουν ότι υπάρχουν για να υπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα, εφαρμόζοντας την πολιτική "νυν υπέρ πάντων το... Κόμμα", βάζοντας σε υποδεέστερη μοίρα ακόμη και την ύπαρξη της ίδιας της Δημοκρατίας, για ένα φθηνό αντάλλαγμα όπως αυτό της τηλεοπτικής προβολής.
Ένα είναι σίγουρο ότι οι εργαζόμενοι της ελεύθερης ΕΡΤ δεν θα πρέπει να τρέφουν αυταπάτες για το πως θα χειριστούν το θέμα τους όλοι αυτοί που έχυναν κροκοδείλια δάκρυα μπροστά στις κάμερες, ενώ οι έλληνες πολίτες θα πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι εάν στηρίξουν τα κόμματα αυτά, δίνουν επί της ουσίας ασυλία στο πολιτικό σύστημα που επέβαλε το "μαύρο" στη ζωή μας.
Αθήνα 20 Μαΐου 2014
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 23 Μάιος 2014, 19:03

Η συγκέντρωση ήταν όμορφη. Με τους μουσικούς (απολυμένους) της ΕΡΤ που φορούσαν μπλουζάκια που απο πίσω έγραφαν succ...ΕΡΤ story , δημιουργήθηκε ένα όμορφο κλιμα
πατριωτισμού και ενότητας, με αποκορύφωμα την 92χρονη γιαγιά που ήταν αγωνίστρια του ΕΑΜ το '41, και τώρα στα στερνά της αγωνίστρια και σθεναρή υποστηρίκτρια του ΕΠΑΜ.
Τέλος, η ομιλία του Καζάκη, σύντομη αλλά περιεκτική, προσήλκυσε κι άλλους περαστικούς
που στάθηκαν να τον ακούσουν.

Το κανάλι του ΕΠΑΜ ανέβασε την εκδήλωση, αλλά τα λαμόγια του τζιουτουμπ, έκλεισαν
τον ήχο, κατέστησαν δηλαδή όλη την εκδήλωση "μουγκή" (mute) επειδή υπήρχε και μουσικό περιεχόμενο στην αρχή, κι έτσι πάτησαν στα copyrights του υλικού. λες και δεν έχει άλλος
δικαίωμα να τραγουδάει, επειδή οι εταιρίες έχουν τα δικαιώματα.
ΑΙΣΧΟΣ! Ελπίζω να ανεβάσουν τα κομμάτια που δεν έχουν μουσική τουλάχιστον...
αν και χαρήκαμε πολύ αυτή τη μουσική σκηνή που στήθηκε υπέροχα.

Ιδού τα αίσχη της μούγγας

κι εδώ ένα παγωμένο πλάνο μ'εμένα (και μια φίλη) που καθόμασταν
στα σκαλάκια της παλιάς βουλής. Το κίτρινο τοξάκι πάνω στην κουρούπα μου. :loco:
παλιαΒουλή.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Joy » Παρ 23 Μάιος 2014, 22:38

L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 23 Μάιος 2014, 23:26

Δεν ξέρω τι μπορεί να νιώσει ο καθένας από σας βλέποντας αυτό το τρίλεπτο
που έφερε η Χαρούλα. Εγώ βούρκωσα κι εκεί που το έζησα διά ζώσης,
βουρκώνω και τώρα βλέποντάς το ξανά πίσω από υγρούς κρυστάλλους...γιατί το βαθύ,
δυνατό κι ΑΛΗΘΙΝΟ συναίσθημα της ΨΥΧΗΣ που κουβαλάει εντιμοτητα, αξιοπρέπεια, αγάπη και Φως, , περνάει και μέσα από αυτούς.

Δόξα και τιμή στους αγωνιστές! :worship:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 24 Μάιος 2014, 07:22

:clap: :clap: :clap: :clap:

Φανταστική η κυρία.
Επαληθεύει ότι έλεγα για τους ηλικιωμένους και το κράξιμο που έριξα στον κατοχικό πριν λίγες μέρες όταν είχε γράψει να αποκλείονται από τις εκλογές οι άνω των 70 και να υπάρχει όριο προς τα πάνω.
Απλώς προβάλλονται συνήθως οι πιό άσχημες περιπτώσεις.
Η κυρία έχει άρθρωση και λόγο που σε τίποτα δεν θυμίζει άνω των 70.

Έζησαν κατοχή και θυμούνται.
Έχουν κρίση.
Τουλάχιστον όσοι δεν είναι κολλημένοι και χειραγωγημένοι από το τελεβίζιο.
Το χαϊβάν ντουλάπ είναι το όπιο των ηλικιωμένων.
Η δουλειά το "δικό" μας όπιο.

Δυστυχώς την περασμένη Πέμπτη μετά από 13 ώρες δουλειάς δεν είχα κουράγιο να πάω ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Σάβ 24 Μάιος 2014, 09:38

Πολύς λόγος γίνεται γιά τόν ἀριθμό τῶν θεατῶν πού συγκεντρώνεται στίς προεκλογικές ὁμιλίες τῶν ἀρχηγῶν.
Εὐτυχῶς δέν βρισκόμαστε στήν δεκαετία τοῦ 80, ὅπου μετέφεραν τά πρόβατα ἀπό τά θέρετρα στά χειμαδιά καί τά καταμετροῦσαν γιά νά δοῦν πόσο πιό μεγάλη τήν ἔχει (τήν αὐτοδυναμία) ὁ ἀρχηγός!
Ὄμως ὁ ἀπόηχος ἐκείνης τῆς ἐποχῆς ἔχει μείνει. Μέ τίς σημαιοῦλες, τίς ἐξέδρες καί τούς λόγους μισῆς σελίδας πού διαρκοῦσαν μία ὥρα, ἐξ αἰτίας τῶν διακοπῶν ἀπό τό ἀλλαλάζον πλῆθος.
Ἀκόμη τούτη τήν ἄνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες...
Ἔχει καταγραφεῖ στό συλλογικό ἀσυνείδητο ὥστε ἀκόμη καί σήμερα προσπαθοῦμε νά ἀναγάγουμε τόν ἀριθμό τῶν συγκεντρωμένων σέ ἐκλογικά ποσοστά.

Τό ζητούμενο γιά τόν ΠΟΛΙΤΗ εἶναι νά ἐρευνᾶ ἐξονυχιστικά τόν βίο καί τήν πολιτεία τῶν ὑποψηφίων καί τίς συνθῆκες πού ἐπικρατοῦν μέσα σέ κάθε κόμμα ὥστε νά βγάλῃ ἀσφαλῆ συμπεράσματα.
Ἀλήθεια, τί γνώση ἔχει ὀ μέσος ψηφοφόρος περί τοῦ ποιοῦ καί τήν δράση π.χ. τοῦ Καμίνη καί περί τοῦ βιογραφικοῦ τοῦ ἀντιπάλου του Σακκελαρίδη; Ὅτι εἶναι πράσινος καί ρόζ ἀντίστοιχα;
Τί γνωρίζει γιά τήν Δούρου ἐν σχέσει πρός τόν ἀντίπαλό της;
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 24 Μάιος 2014, 10:01

doctormarkon έγραψε:Έζησαν κατοχή και θυμούνται.
Έχουν κρίση.
Τουλάχιστον όσοι δεν είναι κολλημένοι και χειραγωγημένοι από το τελεβίζιο.
Το χαϊβάν ντουλάπ είναι το όπιο των ηλικιωμένων.
Η δουλειά το "δικό" μας όπιο.
Έτσι είναι. :thumb:

Δυστυχώς το μουσικό κομμάτι δεν ξέρω πότε θα ανέβει και πού,
αλλά κι αυτό το κομμάτι (μετά τη γιαγιά) είναι Άξιο!

doctormarkon έγραψε:Δυστυχώς την περασμένη Πέμπτη μετά από 13 ώρες δουλειάς δεν είχα κουράγιο να πάω ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.
Κρίμα, γιατί ΞΕΡΩ ότι θα το απολάμβανες πολύ.

Έγραψα ελάχιστα από τη συναυλία.
Θα το ανεβάσω στο vimeo και θα τα φέρω, μια και το σάπιο γιουτουμπ δεν άφησε να ανέβουν όλα.
promitheas14 έγραψε:Πολύς λόγος γίνεται γιά τόν ἀριθμό τῶν θεατῶν πού συγκεντρώνεται στίς προεκλογικές ὁμιλίες τῶν ἀρχηγῶν.
promitheas14 έγραψε:Ἔχει καταγραφεῖ στό συλλογικό ἀσυνείδητο ὥστε ἀκόμη καί σήμερα προσπαθοῦμε νά ἀναγάγουμε τόν ἀριθμό τῶν συγκεντρωμένων σέ ἐκλογικά ποσοστά.
Να σου πω την αλήθεια μου. στο δικό μου συνειδητό και ασυνείδητο, ποτέ δεν μέτραγε το μάζεμα του μπουλουκιού... Όσο για μας, την πλατεία την γεμίσαμε.
Πέρα από τους ΕΠΑΜίτες, είδα να κοντοστέκονται και περαστικοί και μόλις άκουσαν λίγο, έμειναν μέχρι το τέλος. Αυτός ο κόσμος μετράει απείρως περισσότερο απ'τα μπουλούκια που κατέβαιναν (και κατέβηκαν χθες στου Σαμαρά), ακόμα και με λεωφορεία από την επαρχία...

Για 'μένα το πόσοι ήταν, δεν έχει και τόση σημασία, ούτε είναι ενδεικτικό, στο βαθμό που κι εσύ ακόμα δεν κατάφερες να έρθεις, γιατί έκανες άλλο σημαντικό έργο για τη διάδοση των θέσεων του κινήματος...
Άλλωστε η πρόσβαση την Πέμπτη ήταν δύσκολη, ένεκα διακοπής συγκοινωνιών. Εγώ από Γαλάτσι, έφαγα άκυρο από το λεωφορείο 608... Μας άφησε στην Αγ. Μελετίου (αφού από εκεί και πέρα είχε κλείσει ο δρόμος λόγω κουτσούμπα). Περπάτησα ως Βικτώρια, πήρα ηλεκτρικό, κατέβηκα Ομόνοια και περπάτησα από εκεί μέχρι την πλατεία Κολοκοτρώνη... Δηλ, το πήρα 4 χιλιόμετρα με το ποδάρι για να βρίσκομαι εκεί. Δεν είναι όλοι με το πείσμα το δικό μου και δεν τους αδικώ με την κούραση και τα προβλήματα που έχουν...

Όσο γι' αυτό που είπες πιο πάνω...
promitheas14 έγραψε:ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ:
Ε.ΠΑ.Μ.: Δέν συμμετέχουμε στήν διακαναλική παρουσίαση διότι...
Είναι ένας λόγος που θα ψηφίσω δαγκωτό αυτό το κίνημα, αφού ο αρχηγός του ΟΝΤΩΣ και όχι για τα μάτια, διακατέχεται από αδιαπραγμάτευτη εντιμότητα, αξιοπρέπεια και ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Όχι δήθεν ή μελανζέ... Το λέω γιατί και τη λέξη "πατρίδα" την έχουν κάνει καραμέλα και σημαία τους όλοι οι ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ δωσίλογοι και ανάξιοι σήμερα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 24 Μάιος 2014, 17:30

Από τις καλύτερες και συνοπτικότερες συνεντεύξεις. Όποιος δεν ξέρει (ή έχει αμφιβολίες)
τι ακριβώς πρεσβεύει το ΕΠΑΜ, καλό θα είναι να το ακούσει αυτό.
Σαφές και σύντομο.

κι αυτό το 5λεπτο, ουσιαστικό!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Σάβ 24 Μάιος 2014, 23:12

Τι ποσοστό χρειάζεται ένα κόμμα για να μπει στην ευρωβουλή;
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”