Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι σωστό να δημοσιοποιήσω pm. Ας το παραδεχτεί εκείνος που το έκανε.firefightergr έγραψε:Ο μόνος που μένει να σε απείλησε είναι ο φίλος με τη καραμπίνα,ίσως και να κάνω λάθος.
Και καλά θα κάνεις αν όντως ήταν απειλή να τη δημοσιοποιήσεις για να γνωριστούμε όλοι καλύτερα και να πάρει πόδι όποιος και να ήταν αυτός.
END - Σώρρας-από Σεπτέμβρη 2013
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 421 φορές
- Έλαβε Likes: 328 φορές
Re: END - Σώρρας-από Σεπτέμβρη 2013
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 348 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Τον ξέρω τον Μαντέ και λέει παρόμοια πράγματα με τα μέλη της ENDΒρήκα ένα ενδιαφέρον άρθρο με την υπογραφή του Μαντές Δημήτρης.
Είναι λίγο παλιό 9/3/2013
αλλά καλό είναι κάπου κάπου να φρεσκάρουμε την μνήμη μας.
Έχει κανάλι εδώ και πολύ καιρό στο youtube.
Έχει ανεβάσει αποσπάσματα από ομιλίες του Μαντέ ο ιδεογραφίτης μας Greek Terminator.
Τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί.
Θα ήταν καλό να μας έλεγε τη γνώμη του σχετικά με το θέμα.
Σκέφτομαι να του στείλω κανένα μήνυμα στο youtube.
Πολλά από αυτά που λέει ο Λαμπράκης τα έλεγε και ο Φώτης 3 χρόνια πριν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: jim
Ο Μαντες Μαρια, εχω την εντυπωση οτι ηταν κοντα στην ΕND,νομιζω οτι δεν ειναι πια.
Ιον υπαρχουν 13 ροπαλα του Σωρρα νομιζω.Εχω την εντυπωση οτι εμφανισε τρια.
Φαντασου τι θα φανερωσει ακομα.
Με τον Καλλικρατη οι δημοι εχουν την θεσμικη δυνατοτητα,μαζι με το δημοτικο συμβουλιο
να κατεβασουν χρηματα,απο τη στιγμη που ο Σωρρας εχει εγγυηση τα ομολογα.
Το αναλυουν στις ομιλιες τους και ειναι ξεκαθαροι.Το μονο ευκολο θα ηταν να ηταν παραμυθι και θα ειχαν εκτεθει ανεπανορθωτα.
Το οτι ειναι απατεωνας,χωρις ομολογα. δεν υπαρχει,με τιποτα πια.Οσοι νομιζουν ακομα αυτο,ας στραφουν σε αλλο στοχο απατεωνιας.
Σε σημερινη ομιλια ειπαν και απο που βρεθηκαν τα ομολογα στα χερια του Σωρρα.
Υπομονη να εχουν ολοι και θα ειπωθουν ολα στον καταλληλο χρονο.Πολλοι ξεχνουν, οτι εχουμε πολεμο.Δεν φανερωνονται επιπολαια ολα.Δεν κανει κανεις παιχνιδι γνωσεων,πολεμα για την λευτερια ,απο ολους αυτους που μας υποδουλωσαν εντεχνα.
Το παγκοσμιο καταπιστευμα υπαρχει για χωρες της υφηλιου.Εμεις ειμαστε μια απο αυτες.
Η δυνατοτητα υπαρχει να εχουμε χρηματα.Το οτι δεν το ξεραμε ειναι επειδη δεν το ελεγαν ποτε.
Ουτε το μηχανισμο που μας επιτρεπει να παρουμε χρηματα δεν ελεγε κανεις.
Οι λογοι ειναι απλοι και ειναι 2.Αγνοια και προδοσια.
Η ΕND και ο Σωρρας ηρθε για να μεινει.Δεν εξαφανιζονται με τιποτα.Τυχεροι Ελληνες ποσα θα καταλαβετε ακομα.Περιμενετε να περασει λιγο ο καιρος και θα δειτε,εδω ειμαστε.
Δεν πειραζει που πολλοι ειναι αρνητικοι και καχυποπτοι,καποιοι αλλοι δουλευουν για ολους, οχι για τους εαυτους τους,για να τελειωσει επιτελους ,η υποδουλωση της Ελλαδας.
Δεν μπαινω στο νημα συχνα και δεν θα γραψω λεπτομεριες.Ακουστε ομιλιες .Απαντιουντε και ερωτησεις πολιτων.Ενα ομως σας λεω φιλαρακια μου.Η ωρα της λευτεριας θα ερθει σιγουρα.Οχι φυσικα απο τον Τσιπρα απο το εξωτερικο,η απο αλλο κομα,θα ερθει, απο πραγματικους Ελληνες, απελευθερωτες και σε οικονομικο επιπεδο και σε συνειδησιακο.Να 'στε καλα ολοι.
Ιον υπαρχουν 13 ροπαλα του Σωρρα νομιζω.Εχω την εντυπωση οτι εμφανισε τρια.
Φαντασου τι θα φανερωσει ακομα.
Με τον Καλλικρατη οι δημοι εχουν την θεσμικη δυνατοτητα,μαζι με το δημοτικο συμβουλιο
να κατεβασουν χρηματα,απο τη στιγμη που ο Σωρρας εχει εγγυηση τα ομολογα.
Το αναλυουν στις ομιλιες τους και ειναι ξεκαθαροι.Το μονο ευκολο θα ηταν να ηταν παραμυθι και θα ειχαν εκτεθει ανεπανορθωτα.
Το οτι ειναι απατεωνας,χωρις ομολογα. δεν υπαρχει,με τιποτα πια.Οσοι νομιζουν ακομα αυτο,ας στραφουν σε αλλο στοχο απατεωνιας.
Σε σημερινη ομιλια ειπαν και απο που βρεθηκαν τα ομολογα στα χερια του Σωρρα.
Υπομονη να εχουν ολοι και θα ειπωθουν ολα στον καταλληλο χρονο.Πολλοι ξεχνουν, οτι εχουμε πολεμο.Δεν φανερωνονται επιπολαια ολα.Δεν κανει κανεις παιχνιδι γνωσεων,πολεμα για την λευτερια ,απο ολους αυτους που μας υποδουλωσαν εντεχνα.
Το παγκοσμιο καταπιστευμα υπαρχει για χωρες της υφηλιου.Εμεις ειμαστε μια απο αυτες.
Η δυνατοτητα υπαρχει να εχουμε χρηματα.Το οτι δεν το ξεραμε ειναι επειδη δεν το ελεγαν ποτε.
Ουτε το μηχανισμο που μας επιτρεπει να παρουμε χρηματα δεν ελεγε κανεις.
Οι λογοι ειναι απλοι και ειναι 2.Αγνοια και προδοσια.
Η ΕND και ο Σωρρας ηρθε για να μεινει.Δεν εξαφανιζονται με τιποτα.Τυχεροι Ελληνες ποσα θα καταλαβετε ακομα.Περιμενετε να περασει λιγο ο καιρος και θα δειτε,εδω ειμαστε.
Δεν πειραζει που πολλοι ειναι αρνητικοι και καχυποπτοι,καποιοι αλλοι δουλευουν για ολους, οχι για τους εαυτους τους,για να τελειωσει επιτελους ,η υποδουλωση της Ελλαδας.
Δεν μπαινω στο νημα συχνα και δεν θα γραψω λεπτομεριες.Ακουστε ομιλιες .Απαντιουντε και ερωτησεις πολιτων.Ενα ομως σας λεω φιλαρακια μου.Η ωρα της λευτεριας θα ερθει σιγουρα.Οχι φυσικα απο τον Τσιπρα απο το εξωτερικο,η απο αλλο κομα,θα ερθει, απο πραγματικους Ελληνες, απελευθερωτες και σε οικονομικο επιπεδο και σε συνειδησιακο.Να 'στε καλα ολοι.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
χαιρομαι που το λεςOTTO έγραψε:) και κυρίως ενοχλήθηκα από μια προσωπική επίθεση (απειλή) που δέχθηκα μέσω pm από κάποιον (όχι εσένα ούτε τον Μήτσο).
αν και απειλές από εμένα είναι εντελώς άκυρο.
Δεν μου αρέσει να απειλώ.
οπως
Δεν μου αρέσει να παρακαλώ να εκβιάζω η να εξαγοράζω.
Πιστεύω ότι έχουμε την "ελευθερία" διαχείρισης του εαυτού μας
και οτι η προσωπική μας θέληση και πρωτοβουλία να ακολουθούμε
το ένα η το άλλο είναι απαράβατη.
επίσης δεν ξέρω, αν αυτός που μπορεί να σε απείλησε,
είναι υποστηρικτής της END, ελπίζω και θα ήθελα να μην είναι
Δεν συνάδει με το προφίλ που έχει φτιάξει η End και ο Λαμπράκης.
Και πραγματικά λυπάμαι αν είναι έτσι. είναι εντελώς άλλο να διαφωνούμε
και να αρπαζόμαστε και ενδεχομένως να προσβάλουμε τον άλλον
από το να απειλούμε την σωματική ακεραιότητα η την ζωή του συνάνθρωπου.
Πραγματικά λυπάμαι και λυπάμαι ακόμα πιο πολύ αν τυχόν αυτός
που το έκανε βρίσκεται εδώ ανάμεσα μας.
Κατά τα άλλα επειδή έχεις ένα "προφιλ" που αρέσκεται στις διανοητικές αψιμαχίες
και παρόλο που από θέση είμαι εγγυημένα απέναντι,
περίμενα το επιχειρήματα σου
με την προϋπόθεση ότι θα ήταν δικά σου και όχι συλλογή απόψεων από παρατρεχάμενους στο διαδίκτυο.
Και όχι δεν είναι σαπουνόφουσκα η end και ο Σωρρας
για να εξαφανιστεί από μόνος του.
Τα πράγματα θα μας εκπλήττουν από τώρα και πέρα
καθώς θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα στοιχεία
για το ποιος είναι ο Σωρρας και ο Λαμπράκης.
Γνώμη μου πάντα και καθόλου εμπεριστατωμένη η διανοητικά δικαιολογημένη.
Ήδη σε μια από τις πρόσφατες ομιλίες του, στο Ηράκλειο,
ο Λαμπράκης έδωσε ένα στοιχείο
σημαντικό κατά την γνώμη μου, για τον ρόλο του Σωρρα.
Δεν κρίνω σκόπιμο να το φέρω εδώ ακόμα
αλλά όποιος είναι περίεργος μπορεί να ακούσει τα πιο πρόσφατα.
δεν είναι μυστικό.
Νομίζω ότι όλο και περισσοτερο θα φανερώνονται.
Εγώ παρ όλους τους προβληματισμούς μου (που ναι ασφαλώς και έχω)
νοιώθω αισιόδοξη.
βεβαίως είναι εντελώς προσωπική άποψη.
.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- ION 4ever

οστρακο χαιρομαι που σε βλέπω.ostrako έγραψε:
Ποσταρισες καθώς έγραφα και βλέπω ότι δεν απέχουν οι απόψεις και οι γνώμες μας.
Σε χαιρετώ και σε φιλώ με πολύ χαρά.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

- Έδωσε Likes: 421 φορές
- Έλαβε Likes: 328 φορές
Σε ευχαριστώ για τη στήριξη, ειλικρινά.Πραγματικά λυπάμαι
Συνηθίζω να κάνω συλλογές απόψεων;περίμενα το επιχειρήματα σου
με την προϋπόθεση ότι θα ήταν δικά σου και όχι συλλογή απόψεων από παρατρεχάμενους στο διαδίκτυο.
Τέσπα, πάντως για να λήξει το σημερινό μεταξύ μας, το ίδιο παράδειγμα θα σου έφερνα (Μιχαλολιάκο επειδή τον μελετώ τελευταία και είχα φρέσκες τις μνήμες) και αν αναφερόσουν στον Λιακόπουλο, στον Καζάκη, σε οποιονδήποτε. Βεβαίως υπάρχουν άπειρα άλλα παραδείγματα με το ίδιο νόημα. Αυτό που είπα, ότι το να λένε πράγματα με τα οποία συμφωνούμε δεν συνεπάγεται ότι είναι δικοί μας, αφορά τους πάντες. Όχι μόνο την END. Συνεπώς προσπάθησα να αντικρούσω τη συγκεκριμένη θέση/λογική σου, όχι να ασχοληθώ με την ΕΝΤ, με εξαίρεση τις τελευταίες γραμμές εκείνου του ποστ όπου πράγματι την σχολίασα, δηλαδή ουσιαστικά αναφέρθηκα στο ότι δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης αρκετών χρόνων πριν για να βγάλουμε συμπεράσματα συνέπειας.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
- ostrako

Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- ION 4ever

προφανώς εδώ δεν εννοεί το χωραφάκι με τις ελιές η κάποιο δυαράκι στην ΑθήναArELa έγραψε: Ναι, και να'σαι καλά που μ'έκανες και γέλασα πρωινιάτικα.
Το'χα ανάγκη ένα γελάκι.
Θα βάλει colateral τη δικη του "περιουσία" ο Σώρρας, για να πάρουν οι δήμοι λεφτά.
Και μαμώ τα ανέκδοτα.![]()
![]()
η αλλού.
Ως περιουσία υποθέτω εννοεί τα ομόλογα του Αμερικάνικου δημοσίου
που έχει στην διάθεση του η τις μετοχές της Ανατολής.
Διότι μπορεί εδώ να απαξιώνονται και να αγνοούνται συστηματικά
για ευνόητους λόγους αλλού όμως μπορεί να θεωρούνται πολύ καλά χαρτιά.
αυτά τα συμπεράσματα από που τα βγάζεις ρε συ αρέλα?ArELa έγραψε:Ας του πει κάποιος του κυρίου πως όσοι δήμοι έχουν "προσαρτηθεί" σε ανάλογους γερμανικούς δήμους, (βλ. Θεσ/νίκη με κολωνία και όχι μόνον) στέλνουν όλο το ζεστό χρηματάκι τους εκεί, διότι οι γερμανικοί δήμοι έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, το οποίο τους το ανακουφίζει πάλι ο μουτζούρης της ΕΕ που λέγεται Ελλάδα. Διότι η Ελλάδα δε χρειάζεται τις κοινωνικές παροχές/υπηρεσίες ενός Δήμου, η Γερμανία τα χρειάζεται αυτά μόνον...
Ας του πει επίσης κάποιος, οτι ακόμα και να υπήρχαν αυτά τα παγκόσμια κεφάλαια που λέει, οι δήμοι δεν μπορούν να κινηθούν και να κάνουν τίποτα πλέον από μόνοι τους, στο βαθμό που η κυβέρνηση τους έχει κάνει ρουά και ματ με το κεφαλοκλείδωμα με το οποίο τους έχει παγιδεύσει και συνεπώς τους έχει καταδικάσει σε μη αναστρέψιμη καταστροφή.
Η καταλήστευση έχει επεκταθεί ευθαρσώς και εμφανώς και στις δημοτικές αρχές αυτού του τοπου... Αν το βλέπω εγώ μια ξανθιά, που δεν πολυασχολούμαι κι όλας με το θέμα, και δεν το βλέπει ο Σώρρας, κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας... Αν πάλι το βλέπει, τότε πετάει φούμαρα προς εντυπωσιασμό, και άρα, πάλι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την εικόνα του "σωτήρα" που προβάλλει. Είναι συμπέρασμα στοιχειώδους νοητικής διεργασίας αυτό, δε θέλει τίποτα πανύψηλα IQ, οπότε όποιος δεν το βλέπει, απλά ΔΕ ΘΕΛΕΙ να το δει.
Από την μια δεν πολυασχολεισαι με το θεμα (των δημων)
και από την άλλη
έχεις βγάλει συμπεράσματα απίστευτα.
Για να βγάλει κάνεις τέτοια συμπεράσματα θέλει πολύ ψάξιμο,
γνώση επί του θέματος και έρευνα.
Αλλα ακομη και ετσι οπως τα λες να ειναι
Ότι κεφαλοκλειδώματα μπορεί να έχει κάνει η ΕΕ στους Δήμους
θεωρώ ότι τα γνωρίζουν πολύ καλύτερα από έμενα και από εσένα.
Επίσης είναι νόμος ότι: δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει το αδύναμο σημείο του.
Οτι κεφαλοκλειδωμα και να έχουν κάνει πάντα υπάρχει ένα παράθυρο διαφυγής
ειδικά σε νομικά ζητήματα.
Μην ξεχνάς ότι το άκρον άωτον του κεφαλοκλιδωματος
το κάνανε στην Ελλάδα με τον μνημόνιο όπου να μας απαγορεύει να δανειστούμε
για αποπληρωμή από από οπουδήποτε μη ελληνικό και από κανέναν μη Έλληνα..
Δεν υπολογίσανε τον ξενοδόχο.
Εδώ σου απαντά ο ίδιος ο Σωρρας. Και μάλιστα αντιλαμβάνεται την απορία σουArELa έγραψε:Δεν γνωρίζω ποιον ακριβώς οργανισμό εννοεί με το "παγκόσμια κεφάλαια μητρικών (?) ομοσπονδιακών (???) λογαριασμών " που... "χρηματοδοτεί" δήμους και επιχειρηματίες...
και την απορία ολων δηλ
και λέει θα το πω και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Επιφυλάσσεται όμως για περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.
Αυτά τα χρήματα που μιλάω για τους Δήμους, δεν έχουν σχέση με τα 600δις
ούτε με την τράπεζα της Ανατολής.
Είναι από τα παγκόσμια κεφάλαια μετρητών λογαριασμών ομοσπονδιακών account. Που σημαίνει ότι είναι χρήματα - θα πω τη λέξη Ελληνικά και όσοι καταλάβουν, καταλάβανε.
Άλλωστε εμείς δεν έχουμε την απαίτηση να καταλάβει ο πολίτης που μέχρι χθες δεν ήξερε τι είναι αυτό.
Είναι οι μητρικοί λογαριασμοί του Παγκόσμιου Ταμείου της Ανθρωπότητας ,
θα έλεγα, όπου εμείς είμαστε συνέταιροι στην ανθρωπότητα
γιατί δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε ενιαίο παγκόσμιο σύστημα τραπεζών, παγκόσμιο σύστημα συναλλαγών - δεν μπορώ να πάρω πετρέλαιο απ το Γκεμπούρ να πάω να φορτωθώ βαρέλια, γιατί ξέρετε ποσό κάνει το βαρέλι; 20 ευρώ κάνει, γιατί να το πληρώνω εγώ 130 στη διεθνή αγορά; Που σημαίνει ότι και από εκεί η χώρα μου παίρνει κέρδη. Είναι μια τεράστια ανάλυση και μπορούμε να σας την εξηγήσουμε σε εκπομπή σας και με στοιχεία πια ...
Δικής του επινόησης δεν είναι. τον Σωρρα και την Ενδ δεν τούς παρακολουθούνArELa έγραψε:Τρία τα τινά εδώ: α/Μπορεί να με πιάνει αδιάβαστη, β/μπορεί να είναι δικής του επινόησης αυτός ο οργανισμός, ή γ/ μπορεί να εννοεί την παγκόσμια τράπεζα, και τα μπουμπούκια που την κουμαντάρουν...
Μια Π.Τ. που διακηρύσσει ως στόχο της την καταπολέμηση της πείνας στον πλανήτη... Κι έκανε... καλή δουλειά. Όταν ιδρύθηκε η λιμοκτονία στον πλανήτη αφορούσε το 2 με 3% του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ σήμερα αισίως, έχει ξεπεράσει το 26%
μόνο αδαείς ως εγώ πχ
τούς παρακολουθούν και πολύ "υψηλά ιστάμενα κλιμακια,"
που γνωρίζουν πολύ καλά σε τι αναφέρεται.
Μια αυθαιρεσία να κάνει και θα τους ξεσκίσουν.
Κάποιο οργανισμοί φτιάχτηκαν για να υποστηρίζουν την ανθρωπότητα.
Αν στην πορεία το κοράκια μυριστήκαν πολύ χρήμα και εξουσία είναι άλλο καπέλο.
υπόγεια και με καθόλου υγιείς διαδρομές κατάφεραν να καρπωθούν
εκείνο που δεν τους ανήκει. τα παιχνίδια των οικογενειών και των υπηρετών τους
είναι πολύ μεγαλύτερα από οσο μπορούμε να φανταστούμε.
Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. τα καταπιστεύματα υπάρχουν και τα συμβόλαια επίσης.
Δεν ξέρω πόσο ενημερωμένος είναι ποιόςArELa έγραψε:Σχετικά με τα όσα λέει για τον Μποδοσάκη, Αγγελόπουλο κλπ,
πάλι τον βρίσκω ανενημέρωτο...
αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι με το κομπόδεμα των αγροτών
και με την καταλήστευση του ικα δεν γίνεσαι ζάμπλουτος.
Τέτοιου τύπου πληροφορίες είναι για να έχει ο κοσμάκης να ασχολείται
και να βρίζει και να σιχτιρίζει την τύχη του.
Σου παραθετω την συνομιλία με τον δημοσιογραφο αν και είναι καλύτερα να το ακούς.
Η συνέντευξη με τον Θεοχαρακη είναι μια πολύ καλή συνέντευξη που έκανε ο τρανταφυλοππουλος.ΔΗΜ: Έχουμε τέτοιο προηγούμενο σε καμιά άλλη χώρα;
ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια έχουμε! Και στην Ελλάδα έχουμε, μην κοιτάς που ο Μποδοσάκης ....
ΔΗΜ: Ποιος Δήμος είναι;
ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα μιλάς για Δήμους! Υπήρχανε επιχειρηματίες που πήρανε από αυτά τα λεφτά και κατεβάσανε από τα παγκόσμια ταμεία. Θυμήσου την εκπομπή ΜάκηΤριανταφυλλόπουλου με τον Μετοχαράκη! Έδωσε έξι κωδικούς. Θυμήσου πώς έγινε ο Μποδοσάκης. Ο Μποδοσάκης κατέβασε από εκεί χρήματα, πήρε έφτιαξε το έργο που κόστισε 15 φορές απάνω και κράτησαν άλλοι χρήματα, οι παράγοντες, κράτησε το σιδηρόδρομο Κηφισιά- Πειραιά για 50 χρόνια και όταν λήξαν τα 50 χρόνια πήρε από το δημόσιο. Κοίτα τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά πώς είναι φτιαγμένα από το Λιβανό και δεν άντεξε και όταν λήξαν τα 50 χρόνια τα πήρε το κράτος. Κοίτα την Αγγελοπούλου, την οικογένεια Αγγελοπούλου με τη χαλυβουργία,γιατί τη χαλυβουργία την πήρε το κράτος; Αφού του κράτους είναι. Λήξαν τα 50 χρόνια, αγαπητοί μου, και τα πήρε το κράτος! Κοίτα το Ρούμπεν, κοίτα τα Λιπάσματα, να σου δείξω με κωδικούς λοιπόν από τα παγκόσμια ταμεία. Έτσι συμβαίνει, γιατί λοιπόν τα πήρε επιχειρηματίας; Εγω λοιπόν βάζω το Δήμο, έχω αποδείξεις για όλα αυτά που λένε. Και θα σου δείξω επιχειρήσεις που γίνανε επιχειρηματίες μπισναδόροι, άρα έκανε ένα , το χρέωσα με πέντε, πήραν όλα μεροκάματα, παλιά τα μεροκάματα λοιπόν στην Ελλάδα! Έτσι είναι λοιπόν!
Από τότε που την άκουσα (τότε που έγραφα για την ανατολή) δεν έπαψα να προτρεπω να την ακούσετε.
Πρώτον γιατί ο θεοχαράκης είναι εξαιρετικός ομιλητής και δεν βαριέσαι να τον ακούς
και δεύτερον μέσα από την δική του ιστορία ακούμε πραματα και θάματα
για το πως διακινούνται τα χρήματα σε κυβερνητικό επίπεδο
τι ποσά διακινούνται όταν κάποιος θέλει να χρηματοδοτηθεί από το κρατος
από που βρίσκει χρήματα το κράτος
κάτω από ποιές προϋποθέσεις τα δίνει και πόσοι και ποιοι ενδέχεται να εμπλακούν.
Και αυτά που λέει αφορούν έναν άνθρωπο, μια επιχείρηση. τον ιδιο.
φαντάσου τώρα δυο και τρεις και παραπάνω επιχειρηματίες με βαρβάτα έργα
που έχει συμμετοχή και το κράτος.
Για αυτό θεωρώ έως και γελοία την αναφορά σε κομποδέματα και ικα.
αυτά, που δεν έχω αμφιβολίες στο ότι μπορεί να ληστεύτηκαν
δεν είναι παρά το τυράκι στη φάκα για την μεγάλη μπάζα.
εδώ έχεις δίκιο μόνο που ίσως να χρειάζεται να κάνεις έναν επαναπροσδιορισμόArELa έγραψε:Όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ξέρει
ότι τα "αυτοδημιούργητα" αυτά παληκάρια, δε χρειάστηκε να "κατεβάσουν"
χρήμα από αλλού. Το "αλλού" ήταν που "κατέβαζε" χρήμα απ'την ταλαίπωρη Ελλαδίτσα, και φυσικά η καταλήστευση του ελληνικού λαού, εξυπηρέτησε και τους εν λόγω κυρίους μια χαρά στα χρόνια εκείνα τα πέτρινα του '40...
όσον αφορά αυτό το "αλλού"
- ION 4ever

Επαναφέρω την ανακοίνωση ισως κάποιος να θέλει να πάει.
ION 4ever έγραψε:ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 25/9/13 18.00 Μ.Μ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!!
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 25/9 ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00
ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ
Η΄ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΤΥΠΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ!!
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ !!
ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!! ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ!!!!!!
http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/09/25913-1800.html
- Eva Luna

Θα εξυπηρετουσε να υπαρχει μια λιστα με τις εκδηλωσεις ενημερωσης ανα πολη.
Καπου συγκεντρωτικα. Ας πουμε αν γινει κατι εδω που ζω, παιζει να μην το παρω
χαμπαρι εγκαιρα ενω θα ηθελα. Θα ηθελα να εχω εικονα, ασχετως αν θα ανήκα
ή οχι στους θερμους υποστηρικτες τελικα.
Δημητρη, μιας και γραφεις και στην ομαδα Ε5, αν μπορεις και σου δοθει η ευκαιρια
σου ειναι ευκολο να το αναφερεις αυτο;
Προσωπικα εκει εχω πει οτι δεν θα σχολιασω ή ρωτησω κατι επειδη βλεπω πολλους
κι απο παντου μαζεμενους, καποιους χωρις λογο επιθετικους.
Καπου συγκεντρωτικα. Ας πουμε αν γινει κατι εδω που ζω, παιζει να μην το παρω
χαμπαρι εγκαιρα ενω θα ηθελα. Θα ηθελα να εχω εικονα, ασχετως αν θα ανήκα
ή οχι στους θερμους υποστηρικτες τελικα.
Δημητρη, μιας και γραφεις και στην ομαδα Ε5, αν μπορεις και σου δοθει η ευκαιρια
σου ειναι ευκολο να το αναφερεις αυτο;
Προσωπικα εκει εχω πει οτι δεν θα σχολιασω ή ρωτησω κατι επειδη βλεπω πολλους
κι απο παντου μαζεμενους, καποιους χωρις λογο επιθετικους.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- arkoudos
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ARKOUDOS
μπορείς να το αναφέρεις στην αντμινOTTO έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι σωστό να δημοσιοποιήσω pm. Ας το παραδεχτεί εκείνος που το έκανε.firefightergr έγραψε:Ο μόνος που μένει να σε απείλησε είναι ο φίλος με τη καραμπίνα,ίσως και να κάνω λάθος.
Και καλά θα κάνεις αν όντως ήταν απειλή να τη δημοσιοποιήσεις για να γνωριστούμε όλοι καλύτερα και να πάρει πόδι όποιος και να ήταν αυτός.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Το θέμα είναι λήξαν.
Έχω συνεννοηθεί με τις ενδιαφερόμενες πλευρές.
Παρακαλώ να συνεχιστεί ο διάλογος στο νήμα κανονικά
και να προσπεραστεί το συγκεκριμένο ζήτημα.
Έχω συνεννοηθεί με τις ενδιαφερόμενες πλευρές.
Παρακαλώ να συνεχιστεί ο διάλογος στο νήμα κανονικά
και να προσπεραστεί το συγκεκριμένο ζήτημα.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ostrako

ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο Δήμος έχει μεγάλη σημασία διότι με τον Καλλικράτη ο δήμος έγινε μία μικρή κυβέρνηση. Η δικαιοδοσία που έχει ο πρωθυπουργός της χώρας και μερικοί υπουργοί οικονομικών είναι ανεξέλεγκτη και δεν χρειάζεται να πάρουν από κανέναν άδεια για να πιστώσουν τον Ελληνικό λογαριασμό. Δηλαδή εάν ο κύριος Σαμαράς ήθελε αύριο να κατεβάσει τα 600 δις θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να ρωτήσει κανέναν! Δεν χρειάζεται ούτε τραπεζίτη, ούτε τον ΟΗΕ, ούτε κανέναν. Έχει τη δικαιοδοσία από τη στιγμή που επελέγει από τον Ελληνικό λαό. Δεν το έκανε ποτέ, ενώ του δώσαμε την ευκαιρία πολλές φορές.
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
Τώρα πάμε στο επόμενο στάδιο. Ο δήμος έχει την ίδια δικαιοδοσία, μόνον που ο Δήμος έχει και διοικητικό συμβούλιο. Πρέπει λοιπόν και το διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσει σύσσωμο ότι θέλει να κάνει αυτή την επένδυση, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου και από εκεί και πέρα δεν στοιχίζει στον δήμο τίποτα, είναι εντελώς άτοκα τα χρήματα για 50 χρόνια. Μπορεί ο δήμος, εάν ο Δήμαρχος είναι πραγματικά ευφυής, να επενδύσει τα κεφάλαια με τέτοιον τρόπο ούτως ώστε να του δίνει 8%, να δίνει το 2% πίσω για την απόσβεση των κεφαλάιων - όχι τόκων, δεν υπάρχουν τόκοι, και τα υπόλοιπα να παραμένουν στον δήμο σαν εισόδημα. Στο Δήμο Κοζάνης παραδείγματος χάριν υπάρχουν 50 χιλιάδες δάνεια τα οποία είναι στεγαστικά και τα οποία είναι κόκκινα, δηλαδή δεν τα ξεπληρώνουν οι δανειολήπτες. Εάν ο Δήμαρχος είναι ευφυής κάνει ένα πρόγραμμα και λέει στο Αρτέμη Σώρρα «Θέλω να πληρώσεις τα δάνεια των 50.000 πολιτών». Αυτοί οι 50.000 πολίτες λοιπόν ελευθερώνουν άμεσα την περιουσία τους. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δίδουν 2% το χρόνο από το δάνειο για την επιστροφή του κεφαλαίου και όχι τόκους. Ο Δήμαρχος όμως όντος ευφυής έχει κάνει μια άλλη επένδυση με τα άλλα 50 εκατομμύρια που έχει πάρει και του ανταποδίδει 8% η επένδυση. Παίρνει το 2% από εκεί, το πληρώνει και ουσιαστικά ο Δήμαρχος απελευθερώνει τους πολίτες του από το βάρος του δανείου εσαεί. Τόσο δύναμη έχει ο δήμος!
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ
Αυτή τη δύναμη λοιπόν πρέπει να την αντιληφθεί ο Δήμαρχος. Όποιος Δήμαρχος ενδιαφέρεται, μπορούμε να στείλουμε ένα κλιμάκιο ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας να του εξηγήσει, να του δώσει τα έγγραφα τα οποία χρειάζονται, ούτως ώστε ο Δήμαρχος πλέον να λειτουργήσει. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι το εξής: Ο Δήμαρχος πρέπει να έχει την ψυχή να πάρει στα χέρια του, στους ώμους του όλη την Ελλάδα! Πρέπει, εκτός από τον δήμον δηλαδή, με την υπογραφή του αυτή που δίνει ο Δήμαρχος, ουσιαστικά παίρνει στους ώμους του το σύνολο του Ελληνικού λαού διότι συμβάλει στην απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από το χρέος οποιασδήποτε μορφής, Δημοσίου ή ιδιωτικού χρέους. Σας εξήγησα το μηχανισμό, είναι απλούστατος, είναι νομοθετημένος από τον ΟΗΕ και το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα. Σε αυτό το σύστημα η Ελλάδα έχει πάρα πολλά χρήματα, αλλά είναι δύσκολο να κατέβουν. Είναι παρά πολύ δύσκολο να κατέβουν αν δέν υπάρχει κάποιος Σώρρας ο οποίος θα βάλει ενέχυρο την περιουσία του επειδή το Ελληνικό ομόλογο δεν είναι πλέον φερέγγυο, άρα κάποιος άλλος πρέπει να έρθει με μια φερέγγυα εγγυοδοσία και να βάλει τη δικαιοδοσία τη φερέγγυα για να κατεβούν τα χρήματα. Αυτός είναι ο Αρτέμης Σώρρας!
ΔΗΜ: Κύριε Λαμπράκη πότε βλέπετε να διευθετείτε αυτό το ζήτημα και με την πρόταση στους δήμους αλλά και πολύ περισσότερο προς στην Ελληνική Δημοκρατία;
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Εάν ο Δήμαρχος υπογράψει αύριο, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος μπορεί να πιστωθεί ο λογαριασμός του δήμου. Δεν είναι δυνατόν να έρθει κάποιος και να μου πει φέρε μου 100 εκατομμύρια. Να μου πει τι θα τα κάνει: «Θα πληρώσω 50 στεγαστικά δάνεια, θα φτιάξω 10 αποχετευτικά έργα, θα κάνω μία μαρίνα, θα κάνω ένα χιονοδρομικό κέντρο». Δεν θέλω να μου φέρετε λεπτομερή στοιχεία για το έργο, να μου δώσετε ένα γενικό προϋπολογισμό και εμείς από τα κεφάλαια τα οποία θα πιστωθούν θα πληρώσουμε για να γίνει η κανονική μελέτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία μελέτη του Δημοτικού Συμβουλίου που να λέει θέλω να κάνω το χιονοδρομικό κέντρο αυτό, θέλω να κάνω τη μαρίνα αυτή, αυτό που υπολογίζουμε σαν ποσό είναι 50 εκατομμύρια για αυτό, 20 για το άλλο, 30 για το τρίτο κ.ο.κ. Κατεβαίνουν τα χρήματα και μένουν δεσμευμένα σε ένα λογαριασμό τα οποία ελέγχει ο Αρτέμης Σώρρας και ο Δήμαρχος. Κάνουμε τη μελέτη και μετά δημοπρατείται η μελέτη και αρχίζει η εκτέλεση του έργου. Τελειώνει το έργο, το παραλαμβάνει ο δήμος. Εδώ υπάρχει και ένας τρίτος παράγοντας ο οποίος εξασφαλίζει τόσο το Δήμαρχο όσο και το επενδυτή. Υπάρχει μια «Ασφάλεια». Η Ασφάλεια αυτή ελέγχει εάν αυτός που αναλαμβάνει το έργο είναι φερέγγυος να το εκτελέσει, και εάν δεν το εκτελέσει ενώ έχει ασφαλιστεί το έργο, υποχρεούται η Ασφάλεια να το τελειώσει με δικά της κεφάλαια. Γι αυτό αγοράζει την ασφάλεια ο δήμος και ο επενδυτής για να είναι σίγουρα τα ταμεία ότι το έργο θα εκτελεστεί και θα αποδοθεί για να το απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες. Αυτός είναι ο μηχανισμός, απλός και κατανοητός. Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να τον καταλάβεις!
ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Οι υπογραφές έχουν να κάνουν με τα 600δις. Κατ αρχήν να σας πω ότι ο Αρτέμης Σώρρας ήρθε εδώ με σκοπό να απελευθερώσει την Ελλάδα. Έχει 50 τρόπους να το κάνει. Άρχισε λοιπόν με τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής, πήραμε όλες τις δικαστικές αποφάσεις, τις έχουμε στα χέρια μας. Και ενώ λοιπόν η Ανατολή είναι μία τράπεζα η οποία είναι ακόμα εν λειτουργία, είναι μία τράπεζα από την οποία έχει πάρει λεφτά ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής, ο Μποδοσάκης, οι πάντες την τελευταία δεκαετία. Δεν είναι υπόθεση του 1932! Επειδή όμως υπήρξε αυτή η αντίστασης και λέγανε «καλά αυτό είναι παλιό το χρεόγραφο», τους φέραμε ένα καινούργιο χρεόγραφο που είναι του Αμερικανικού δημοσίου. Λήγει στις 9 Αυγούστου του 2014. Είναι η δεύτερη λοιπόν προσπάθεια. Αυτό που κάνουμε τώρα με τους δήμους είναι μια τρίτη προσπάθεια. Ακολουθούν άλλες δεκαπέντε! Δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Δεν ήρθαμε εδώ για να φύγουμε! Δέν πρόκειται να σταματήσουμε αν δεν ελευθερωθεί αυτή η πατρίδα! Δεν θα σταματήσουμε και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα η πατρίδα θα ελευθερωθεί και θα παραδοθεί στα χέρια των Ελλήνων για διακυβέρνηση.
Δημοσιογράφος κ. Καρυπίδης : Κύριε Λαμπράκη και κύριε Σώρρα να σας ευχαριστήσω για τη συνομιλία και να σας φιλοξενήσουμε και από κοντά για να έχουμε χρόνο να αναπτύξουμε όλο το θέμα. Είμαστε και εμείς στη διάθεσή σας!
Η ΕΛΙΑΜΕΠ, Η CDRSEE & O GEORGE SORROS
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Και εγώ ευχαριστώ, να είστε πάντα καλά, στέλνουμε πολλούς χαιρετισμούς και θέλω να κάνω μια μικρή επισήμανση για τη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα δύο μη κυβερνητικές οργανώσεις. Η μία ονομάζεται ΕΛΙΑΜΕΠ και η άλλη ονομάζεται CDRSEE. Είναι εκείνες οι οποίες τροφοδοτούν όλα αυτά τα κινήματα υπέρ των Αλβανών, υπέρ των Βουλγάρων, υπέρ των Σκοπιανών. Όλα αυτά κοντρολάρονται από τον George Soros. Επομένως πρέπει να είστε πάντα στις επάλξεις διότι κινδυνεύει η Μακεδονία, κινδυνεύει κυριολεκτικά να αποκοπεί από τον εθνικό κορμό και σας το λέω μετα λόγου γνώσεως! Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υποχωρήσετε σ αυτά. Όλοι οι Έλληνες μαζί είμεθα ενωμένοι, μόνον ενωμένοι και σας λέω: Επειδή ο Έλληνας είναι δημιουργός, ο Δήμος δηλαδή κάνει το έργο, το σύνολο των πολιτών κάνει το έργο. Αυτό λοιπόν να το θυμάστε πάντα και θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Όλοι μαζί.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ FLASH TV 23/9/13 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 24/9/2013
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο Καλλικράτης έκανε κάτι πολύ ευφυές υποτίθεται και δεν το έκανε για το καλό του λαού. Ο σκοπός που έγινε ο Καλλικράτης ήταν για να μπορεί να διχοτομηθεί η Ελλάδα ευκολότερα, γιατί έχει συμφωνηθεί με συγκεκριμένο κόμμα της βουλής που βρίσκεται στην αντιπολίτευση ότι όταν έρθει στην εξουσία θα αποδεχθεί, χωρίς μεγάλες διαδικασίες, το διαμελισμό της Ελλάδας. Ο Καλλικράτης, λοιπόν, ήταν το προοίμιο να προετοιμάσουν την ανεξαρτησία ορισμένων τμημάτων της χώρας ώστε να είναι αυτόνομες καταστάσεις- κυβερνήσεις, να μπορεί να γίνει δηλαδή ένα δημοψήφισμα στη Θράκη, όπου έχουμε πλειοψηφία των Τούρκων και να πει “αυτή η περιοχή, επειδή τα Ηνωμένα Έθνη έχουν νόμο για αυτοδιάθεση εθνών, εμείς θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι”. Έχουν δική τους κυβέρνηση άρα μπορούν να έχουνε δημοψήφισμα δικό τους. " Αυτός είναι ο Δούρειος Ίππος του Καλλικράτη.
ΑΠΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΣΕ ΟΠΛΟ
Το πήραμε εμείς όμως και το κάναμε όπλο από Δούρειο Ίππο. Αφού δεν δέχονται ο Πρωθυπουργός, ο Στουρνάρας ή οποιοσδήποτε άλλος, να σας πω και εν παρενθέσει ότι προτού μπούμε στο μνημόνιο ο Αρτέμης Σώρρας πήγε στον Παπακωνσταντίνου συμβόλαιο 514 δισεκατομμυρίων. Ξεχρέωνε την Ελλάδα, τότε ήταν 295 το χρέος και έμεναν τα υπόλοιπα για ανάπτυξη. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υπογραφή, τίποτ' άλλο. Όλη η υπόλοιπη δουλειά είχε γίνει. Είχαμε την έγκριση από τα παγκόσμια ταμεία. Ήταν μόνο το συμβόλαιο που υπέγραφε και θα επέστρεφε σε ανταποδοτικά οφέλη στο ταμείο μόνον 150 δις τα επόμενα 25 έτη. Τα υπόλοιπα ήταν “δωρεάν”. Ήταν χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους του Ελληνικού κράτους για να μη μπεί στο μνημόνιο. Αυτό έγινε πριν από το πρώτο μνημόνιο.
ΤΟ (ΚΙΣ) ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
Ας επανέλθουμε στον Καλλικράτη, ο Δήμος εντελώς ξαφνικά έγινε κυρίαρχο κράτος, είναι οργανισμός δημοσίου δικαίου. Αυτό ακούγεται πολύ περίεργο γιατί οργανισμός δημοσίου δικαίου πέραν του κράτους είναι και μια άλλη εταιρία, το ΚΙΣ, το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Ιδρύθηκε, καταρχήν, το 1897 και έγινε οργανισμός δημοσίου δικαίου από τον Ελευθέριο Βενιζέλο το 1919. Έκτοτε έχουν εκδοθεί τουλάχιστον 29 ΦΕΚ τα οποία επηρεάζουν το ΚΙΣ. Το ΚΙΣ είναι ένα κράτος μέσα στο κράτος. Κάνει δικές του εκλογές ανά τετραετία, και δέν πληρώνει φόρους. Όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο ΚΙΣ και είναι το 2% του πληθυσμού της Ελλάδος σήμερα, ελέγχει όμως περίπου 30-40% του εμπορίου και των περουσιών στην Ελλάδα, δεν έχει φορολογική υποχρέωση προς το Ελληνικό Κράτος. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, την απώλεια φόρων μόνον από το ΚΙΣ, βάλτε την απώλεια φόρων από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Εθνική. Μόνο αυτά τα τρία, να βάλετε και το Ίδρυμα Μποδοσάκη, να βάλετε το Ίδρυμα Μητσοτάκη, Καραμανλή, Παπανδρέου, βάλτε όλα αυτά τα όμορφα ιδρύματα μαζί να διαπιστώσετε ποιοί δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα, ποιοί είναι οι πραγματικοί φοροφυγάδες. Όχι η θεία μου η Καλλιόπη και η θειά μου η Μαρία στο χωριό που τους κόβουν το ρεύμα γιατί δεν πληρώνουν γύρω στα 40 ευρώ. Όχι δεν είναι. Το ΚΙΣ ελέγχει το 40% των Ελληνικών επιχειρήσεων και ιδιοκτησιών και δεν έχει πληρώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ φόρο στο Ελληνικό κράτος και είναι πρόσωπο δημοσίου δικαίου, είναι δηλαδή κράτος εν κράτει.
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ : ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Το ίδιο πράγμα τώρα είναι και ο Καλλικράτης. Τώρα σας δόθηκε η δύναμη να δώσετε την απάντηση. Ο Δήμαρχος σας έχει το δικαίωμα που έχει και ο Σαμαράς. Η διαφορά ποια είναι; η διαφορά είναι ότι πρέπει να το εγκρίνει το διοικητικό του συμβούλιο. Είναι πιο δύσκολο δηλαδή από το δικαίωμα που δίνει στον πρωθυπουργό ή τον αρχιεπίσκοπο ο οποίος δε χρειάζεται κανενός αλλουνού τη συναίνεση. Ο δήμαρχος όμως χρειάζεται τη συναίνεση του διοικητικού συμβουλίου διότι αυτό το δικαίωμα πρέπει να είναι συνεχές και μετά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου. Δεσμεύει και το νέο διοικητικό συμβούλιο. Δηλαδή εάν αποφασίσει ένας δήμαρχος να απελευθερώσει το δήμο του και την πατρίδα του που λέγεται Ελλάδα, μπορεί να το κάνει πολύ απλά υπογράφοντας έχοντας αυτήν την δικαιοδοσία να πάει στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα, ο Αρτέμης Σώρρας θα δώσει την εγγυοδοσία και ο δήμαρχος θα δώσει την δικαιοδοσία. Η εγγυοδοσία είναι ο Σώρρας, η δικαιοδοσία είναι ο δήμαρχος. Ο δήμος, όμως, δεν έχει την παραμικρή υποχρέωση. Καταρχήν δεν είναι δάνειο.
Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ & Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
Δεν πρόκειται περί δανείου. Ονομάζεται επένδυση. Θα σας πω πολύ απλά τι σημαίνει επένδυση. Πρώτον είναι άτοκος, δηλαδή εάν στο Δήμο Ιεράπετρας, ο δήμαρχος είχε μεγάλη φαντασία και ήθελε να φτιάξει 50 έργα που θα στοίχιζαν 15 δις, το μόνο που χρειάζεται είναι να μου περιγράψει τα έργα και να μου δώσει ένα πρόχειρο προϋπολογισμό τι θα στοιχίσουν. Με αυτήν τη δικαιοδοσία και με την δική μου εγγυοδοσία, του Σώρρα δηλαδή, εγώ πάω στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα και δεσμεύω το σύνολο του ποσού και από εκείνη τη στιγμή είναι δεσμευμένο για τα έργα του Δήμου Ιεράπετρας. Κατόπιν, για το κάθε έργο, πρώτον γίνεται μια ανάλυση- μελέτη και επιπλέον αρχίζει τώρα μια σχέση μεταξύ του Αρτέμη Σώρρα και του Δημάρχου. Για να είναι και οι δύο εξασφαλισμένοι, ασφαλίζεται το κάθε έργο, ούτως ώστε σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε αδυναμία του εργολάβου να τελειώσει το έργο πρέπει να το τελειώσει η ασφάλεια. Άρα η ασφάλεια πρέπει να ελέγξει εκ των προτέρων, πρώτον, ότι το έργο είναι εφικτόν και, δεύτερον, ότι αυτός που το φτιάχνει είναι έντιμος, το' χει ξανακάνει και δεν πρόκειται να κάνει τις λαμογιές του παρελθόντος. Με αυτόν, λοιπόν, τον απλό μηχανισμό, ο κάθε δήμος μπορεί να ελευθερώσει τους δημότες του.
ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι τα στεγαστικά δάνεια στην Ελλάδα. Ισως πάρα πολλοί από εσάς να έχετε πρόβλημα να πληρώσετε το στεγαστικό σας δάνειο, να έχετε πρόβλημα να πληρώσετε ένα καταναλωτικό δάνειο. Αυτά τα ονομάζουμε με μία λέξη τα κόκκινα δάνεια. Ένας δήμος, λοιπόν, έχει τη δυνατότητα να μαζέψει όλα αυτά τα δάνεια τα κόκκινα και να πει στον Αρτέμη Σώρρα αυτό είναι ένα πρότζεκτ, είναι ένα πρόγραμμα. Αυτομάτως, θα πληρώσει ο Σώρρας όλα τα χρήματα στους δανειστές και θα χρωστάτε πλέον στο δήμο σας. Ο δήμαρχος άτοκα για 50 χρόνια έχει υποχρέωση να συλλέξει από τον καθένα από εσάς 2% του κεφαλαίου μόνον. Μόνον του κεφαλαίου για να τα ξαναβάλλουμε στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα για να τα βρούνε και οι επόμενες γενιές. Καταλαβαίνεται ποιοι είμαστε τώρα και γιατί είμαστε εδώ. Αυτό είναι πραγματική ελευθερία. Η γνώσις ελευθερώνει.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ END E.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ 24/9/2013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09 ... doths.html
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
Τώρα πάμε στο επόμενο στάδιο. Ο δήμος έχει την ίδια δικαιοδοσία, μόνον που ο Δήμος έχει και διοικητικό συμβούλιο. Πρέπει λοιπόν και το διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσει σύσσωμο ότι θέλει να κάνει αυτή την επένδυση, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου και από εκεί και πέρα δεν στοιχίζει στον δήμο τίποτα, είναι εντελώς άτοκα τα χρήματα για 50 χρόνια. Μπορεί ο δήμος, εάν ο Δήμαρχος είναι πραγματικά ευφυής, να επενδύσει τα κεφάλαια με τέτοιον τρόπο ούτως ώστε να του δίνει 8%, να δίνει το 2% πίσω για την απόσβεση των κεφαλάιων - όχι τόκων, δεν υπάρχουν τόκοι, και τα υπόλοιπα να παραμένουν στον δήμο σαν εισόδημα. Στο Δήμο Κοζάνης παραδείγματος χάριν υπάρχουν 50 χιλιάδες δάνεια τα οποία είναι στεγαστικά και τα οποία είναι κόκκινα, δηλαδή δεν τα ξεπληρώνουν οι δανειολήπτες. Εάν ο Δήμαρχος είναι ευφυής κάνει ένα πρόγραμμα και λέει στο Αρτέμη Σώρρα «Θέλω να πληρώσεις τα δάνεια των 50.000 πολιτών». Αυτοί οι 50.000 πολίτες λοιπόν ελευθερώνουν άμεσα την περιουσία τους. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δίδουν 2% το χρόνο από το δάνειο για την επιστροφή του κεφαλαίου και όχι τόκους. Ο Δήμαρχος όμως όντος ευφυής έχει κάνει μια άλλη επένδυση με τα άλλα 50 εκατομμύρια που έχει πάρει και του ανταποδίδει 8% η επένδυση. Παίρνει το 2% από εκεί, το πληρώνει και ουσιαστικά ο Δήμαρχος απελευθερώνει τους πολίτες του από το βάρος του δανείου εσαεί. Τόσο δύναμη έχει ο δήμος!
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ
Αυτή τη δύναμη λοιπόν πρέπει να την αντιληφθεί ο Δήμαρχος. Όποιος Δήμαρχος ενδιαφέρεται, μπορούμε να στείλουμε ένα κλιμάκιο ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας να του εξηγήσει, να του δώσει τα έγγραφα τα οποία χρειάζονται, ούτως ώστε ο Δήμαρχος πλέον να λειτουργήσει. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι το εξής: Ο Δήμαρχος πρέπει να έχει την ψυχή να πάρει στα χέρια του, στους ώμους του όλη την Ελλάδα! Πρέπει, εκτός από τον δήμον δηλαδή, με την υπογραφή του αυτή που δίνει ο Δήμαρχος, ουσιαστικά παίρνει στους ώμους του το σύνολο του Ελληνικού λαού διότι συμβάλει στην απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από το χρέος οποιασδήποτε μορφής, Δημοσίου ή ιδιωτικού χρέους. Σας εξήγησα το μηχανισμό, είναι απλούστατος, είναι νομοθετημένος από τον ΟΗΕ και το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα. Σε αυτό το σύστημα η Ελλάδα έχει πάρα πολλά χρήματα, αλλά είναι δύσκολο να κατέβουν. Είναι παρά πολύ δύσκολο να κατέβουν αν δέν υπάρχει κάποιος Σώρρας ο οποίος θα βάλει ενέχυρο την περιουσία του επειδή το Ελληνικό ομόλογο δεν είναι πλέον φερέγγυο, άρα κάποιος άλλος πρέπει να έρθει με μια φερέγγυα εγγυοδοσία και να βάλει τη δικαιοδοσία τη φερέγγυα για να κατεβούν τα χρήματα. Αυτός είναι ο Αρτέμης Σώρρας!
ΔΗΜ: Κύριε Λαμπράκη πότε βλέπετε να διευθετείτε αυτό το ζήτημα και με την πρόταση στους δήμους αλλά και πολύ περισσότερο προς στην Ελληνική Δημοκρατία;
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Εάν ο Δήμαρχος υπογράψει αύριο, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος μπορεί να πιστωθεί ο λογαριασμός του δήμου. Δεν είναι δυνατόν να έρθει κάποιος και να μου πει φέρε μου 100 εκατομμύρια. Να μου πει τι θα τα κάνει: «Θα πληρώσω 50 στεγαστικά δάνεια, θα φτιάξω 10 αποχετευτικά έργα, θα κάνω μία μαρίνα, θα κάνω ένα χιονοδρομικό κέντρο». Δεν θέλω να μου φέρετε λεπτομερή στοιχεία για το έργο, να μου δώσετε ένα γενικό προϋπολογισμό και εμείς από τα κεφάλαια τα οποία θα πιστωθούν θα πληρώσουμε για να γίνει η κανονική μελέτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία μελέτη του Δημοτικού Συμβουλίου που να λέει θέλω να κάνω το χιονοδρομικό κέντρο αυτό, θέλω να κάνω τη μαρίνα αυτή, αυτό που υπολογίζουμε σαν ποσό είναι 50 εκατομμύρια για αυτό, 20 για το άλλο, 30 για το τρίτο κ.ο.κ. Κατεβαίνουν τα χρήματα και μένουν δεσμευμένα σε ένα λογαριασμό τα οποία ελέγχει ο Αρτέμης Σώρρας και ο Δήμαρχος. Κάνουμε τη μελέτη και μετά δημοπρατείται η μελέτη και αρχίζει η εκτέλεση του έργου. Τελειώνει το έργο, το παραλαμβάνει ο δήμος. Εδώ υπάρχει και ένας τρίτος παράγοντας ο οποίος εξασφαλίζει τόσο το Δήμαρχο όσο και το επενδυτή. Υπάρχει μια «Ασφάλεια». Η Ασφάλεια αυτή ελέγχει εάν αυτός που αναλαμβάνει το έργο είναι φερέγγυος να το εκτελέσει, και εάν δεν το εκτελέσει ενώ έχει ασφαλιστεί το έργο, υποχρεούται η Ασφάλεια να το τελειώσει με δικά της κεφάλαια. Γι αυτό αγοράζει την ασφάλεια ο δήμος και ο επενδυτής για να είναι σίγουρα τα ταμεία ότι το έργο θα εκτελεστεί και θα αποδοθεί για να το απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες. Αυτός είναι ο μηχανισμός, απλός και κατανοητός. Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να τον καταλάβεις!
ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Οι υπογραφές έχουν να κάνουν με τα 600δις. Κατ αρχήν να σας πω ότι ο Αρτέμης Σώρρας ήρθε εδώ με σκοπό να απελευθερώσει την Ελλάδα. Έχει 50 τρόπους να το κάνει. Άρχισε λοιπόν με τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής, πήραμε όλες τις δικαστικές αποφάσεις, τις έχουμε στα χέρια μας. Και ενώ λοιπόν η Ανατολή είναι μία τράπεζα η οποία είναι ακόμα εν λειτουργία, είναι μία τράπεζα από την οποία έχει πάρει λεφτά ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής, ο Μποδοσάκης, οι πάντες την τελευταία δεκαετία. Δεν είναι υπόθεση του 1932! Επειδή όμως υπήρξε αυτή η αντίστασης και λέγανε «καλά αυτό είναι παλιό το χρεόγραφο», τους φέραμε ένα καινούργιο χρεόγραφο που είναι του Αμερικανικού δημοσίου. Λήγει στις 9 Αυγούστου του 2014. Είναι η δεύτερη λοιπόν προσπάθεια. Αυτό που κάνουμε τώρα με τους δήμους είναι μια τρίτη προσπάθεια. Ακολουθούν άλλες δεκαπέντε! Δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Δεν ήρθαμε εδώ για να φύγουμε! Δέν πρόκειται να σταματήσουμε αν δεν ελευθερωθεί αυτή η πατρίδα! Δεν θα σταματήσουμε και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα η πατρίδα θα ελευθερωθεί και θα παραδοθεί στα χέρια των Ελλήνων για διακυβέρνηση.
Δημοσιογράφος κ. Καρυπίδης : Κύριε Λαμπράκη και κύριε Σώρρα να σας ευχαριστήσω για τη συνομιλία και να σας φιλοξενήσουμε και από κοντά για να έχουμε χρόνο να αναπτύξουμε όλο το θέμα. Είμαστε και εμείς στη διάθεσή σας!
Η ΕΛΙΑΜΕΠ, Η CDRSEE & O GEORGE SORROS
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Και εγώ ευχαριστώ, να είστε πάντα καλά, στέλνουμε πολλούς χαιρετισμούς και θέλω να κάνω μια μικρή επισήμανση για τη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα δύο μη κυβερνητικές οργανώσεις. Η μία ονομάζεται ΕΛΙΑΜΕΠ και η άλλη ονομάζεται CDRSEE. Είναι εκείνες οι οποίες τροφοδοτούν όλα αυτά τα κινήματα υπέρ των Αλβανών, υπέρ των Βουλγάρων, υπέρ των Σκοπιανών. Όλα αυτά κοντρολάρονται από τον George Soros. Επομένως πρέπει να είστε πάντα στις επάλξεις διότι κινδυνεύει η Μακεδονία, κινδυνεύει κυριολεκτικά να αποκοπεί από τον εθνικό κορμό και σας το λέω μετα λόγου γνώσεως! Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υποχωρήσετε σ αυτά. Όλοι οι Έλληνες μαζί είμεθα ενωμένοι, μόνον ενωμένοι και σας λέω: Επειδή ο Έλληνας είναι δημιουργός, ο Δήμος δηλαδή κάνει το έργο, το σύνολο των πολιτών κάνει το έργο. Αυτό λοιπόν να το θυμάστε πάντα και θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Όλοι μαζί.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ FLASH TV 23/9/13 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 24/9/2013
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο Καλλικράτης έκανε κάτι πολύ ευφυές υποτίθεται και δεν το έκανε για το καλό του λαού. Ο σκοπός που έγινε ο Καλλικράτης ήταν για να μπορεί να διχοτομηθεί η Ελλάδα ευκολότερα, γιατί έχει συμφωνηθεί με συγκεκριμένο κόμμα της βουλής που βρίσκεται στην αντιπολίτευση ότι όταν έρθει στην εξουσία θα αποδεχθεί, χωρίς μεγάλες διαδικασίες, το διαμελισμό της Ελλάδας. Ο Καλλικράτης, λοιπόν, ήταν το προοίμιο να προετοιμάσουν την ανεξαρτησία ορισμένων τμημάτων της χώρας ώστε να είναι αυτόνομες καταστάσεις- κυβερνήσεις, να μπορεί να γίνει δηλαδή ένα δημοψήφισμα στη Θράκη, όπου έχουμε πλειοψηφία των Τούρκων και να πει “αυτή η περιοχή, επειδή τα Ηνωμένα Έθνη έχουν νόμο για αυτοδιάθεση εθνών, εμείς θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι”. Έχουν δική τους κυβέρνηση άρα μπορούν να έχουνε δημοψήφισμα δικό τους. " Αυτός είναι ο Δούρειος Ίππος του Καλλικράτη.
ΑΠΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΣΕ ΟΠΛΟ
Το πήραμε εμείς όμως και το κάναμε όπλο από Δούρειο Ίππο. Αφού δεν δέχονται ο Πρωθυπουργός, ο Στουρνάρας ή οποιοσδήποτε άλλος, να σας πω και εν παρενθέσει ότι προτού μπούμε στο μνημόνιο ο Αρτέμης Σώρρας πήγε στον Παπακωνσταντίνου συμβόλαιο 514 δισεκατομμυρίων. Ξεχρέωνε την Ελλάδα, τότε ήταν 295 το χρέος και έμεναν τα υπόλοιπα για ανάπτυξη. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υπογραφή, τίποτ' άλλο. Όλη η υπόλοιπη δουλειά είχε γίνει. Είχαμε την έγκριση από τα παγκόσμια ταμεία. Ήταν μόνο το συμβόλαιο που υπέγραφε και θα επέστρεφε σε ανταποδοτικά οφέλη στο ταμείο μόνον 150 δις τα επόμενα 25 έτη. Τα υπόλοιπα ήταν “δωρεάν”. Ήταν χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους του Ελληνικού κράτους για να μη μπεί στο μνημόνιο. Αυτό έγινε πριν από το πρώτο μνημόνιο.
ΤΟ (ΚΙΣ) ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
Ας επανέλθουμε στον Καλλικράτη, ο Δήμος εντελώς ξαφνικά έγινε κυρίαρχο κράτος, είναι οργανισμός δημοσίου δικαίου. Αυτό ακούγεται πολύ περίεργο γιατί οργανισμός δημοσίου δικαίου πέραν του κράτους είναι και μια άλλη εταιρία, το ΚΙΣ, το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Ιδρύθηκε, καταρχήν, το 1897 και έγινε οργανισμός δημοσίου δικαίου από τον Ελευθέριο Βενιζέλο το 1919. Έκτοτε έχουν εκδοθεί τουλάχιστον 29 ΦΕΚ τα οποία επηρεάζουν το ΚΙΣ. Το ΚΙΣ είναι ένα κράτος μέσα στο κράτος. Κάνει δικές του εκλογές ανά τετραετία, και δέν πληρώνει φόρους. Όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο ΚΙΣ και είναι το 2% του πληθυσμού της Ελλάδος σήμερα, ελέγχει όμως περίπου 30-40% του εμπορίου και των περουσιών στην Ελλάδα, δεν έχει φορολογική υποχρέωση προς το Ελληνικό Κράτος. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, την απώλεια φόρων μόνον από το ΚΙΣ, βάλτε την απώλεια φόρων από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Εθνική. Μόνο αυτά τα τρία, να βάλετε και το Ίδρυμα Μποδοσάκη, να βάλετε το Ίδρυμα Μητσοτάκη, Καραμανλή, Παπανδρέου, βάλτε όλα αυτά τα όμορφα ιδρύματα μαζί να διαπιστώσετε ποιοί δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα, ποιοί είναι οι πραγματικοί φοροφυγάδες. Όχι η θεία μου η Καλλιόπη και η θειά μου η Μαρία στο χωριό που τους κόβουν το ρεύμα γιατί δεν πληρώνουν γύρω στα 40 ευρώ. Όχι δεν είναι. Το ΚΙΣ ελέγχει το 40% των Ελληνικών επιχειρήσεων και ιδιοκτησιών και δεν έχει πληρώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ φόρο στο Ελληνικό κράτος και είναι πρόσωπο δημοσίου δικαίου, είναι δηλαδή κράτος εν κράτει.
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ : ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Το ίδιο πράγμα τώρα είναι και ο Καλλικράτης. Τώρα σας δόθηκε η δύναμη να δώσετε την απάντηση. Ο Δήμαρχος σας έχει το δικαίωμα που έχει και ο Σαμαράς. Η διαφορά ποια είναι; η διαφορά είναι ότι πρέπει να το εγκρίνει το διοικητικό του συμβούλιο. Είναι πιο δύσκολο δηλαδή από το δικαίωμα που δίνει στον πρωθυπουργό ή τον αρχιεπίσκοπο ο οποίος δε χρειάζεται κανενός αλλουνού τη συναίνεση. Ο δήμαρχος όμως χρειάζεται τη συναίνεση του διοικητικού συμβουλίου διότι αυτό το δικαίωμα πρέπει να είναι συνεχές και μετά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου. Δεσμεύει και το νέο διοικητικό συμβούλιο. Δηλαδή εάν αποφασίσει ένας δήμαρχος να απελευθερώσει το δήμο του και την πατρίδα του που λέγεται Ελλάδα, μπορεί να το κάνει πολύ απλά υπογράφοντας έχοντας αυτήν την δικαιοδοσία να πάει στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα, ο Αρτέμης Σώρρας θα δώσει την εγγυοδοσία και ο δήμαρχος θα δώσει την δικαιοδοσία. Η εγγυοδοσία είναι ο Σώρρας, η δικαιοδοσία είναι ο δήμαρχος. Ο δήμος, όμως, δεν έχει την παραμικρή υποχρέωση. Καταρχήν δεν είναι δάνειο.
Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ & Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
Δεν πρόκειται περί δανείου. Ονομάζεται επένδυση. Θα σας πω πολύ απλά τι σημαίνει επένδυση. Πρώτον είναι άτοκος, δηλαδή εάν στο Δήμο Ιεράπετρας, ο δήμαρχος είχε μεγάλη φαντασία και ήθελε να φτιάξει 50 έργα που θα στοίχιζαν 15 δις, το μόνο που χρειάζεται είναι να μου περιγράψει τα έργα και να μου δώσει ένα πρόχειρο προϋπολογισμό τι θα στοιχίσουν. Με αυτήν τη δικαιοδοσία και με την δική μου εγγυοδοσία, του Σώρρα δηλαδή, εγώ πάω στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα και δεσμεύω το σύνολο του ποσού και από εκείνη τη στιγμή είναι δεσμευμένο για τα έργα του Δήμου Ιεράπετρας. Κατόπιν, για το κάθε έργο, πρώτον γίνεται μια ανάλυση- μελέτη και επιπλέον αρχίζει τώρα μια σχέση μεταξύ του Αρτέμη Σώρρα και του Δημάρχου. Για να είναι και οι δύο εξασφαλισμένοι, ασφαλίζεται το κάθε έργο, ούτως ώστε σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε αδυναμία του εργολάβου να τελειώσει το έργο πρέπει να το τελειώσει η ασφάλεια. Άρα η ασφάλεια πρέπει να ελέγξει εκ των προτέρων, πρώτον, ότι το έργο είναι εφικτόν και, δεύτερον, ότι αυτός που το φτιάχνει είναι έντιμος, το' χει ξανακάνει και δεν πρόκειται να κάνει τις λαμογιές του παρελθόντος. Με αυτόν, λοιπόν, τον απλό μηχανισμό, ο κάθε δήμος μπορεί να ελευθερώσει τους δημότες του.
ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι τα στεγαστικά δάνεια στην Ελλάδα. Ισως πάρα πολλοί από εσάς να έχετε πρόβλημα να πληρώσετε το στεγαστικό σας δάνειο, να έχετε πρόβλημα να πληρώσετε ένα καταναλωτικό δάνειο. Αυτά τα ονομάζουμε με μία λέξη τα κόκκινα δάνεια. Ένας δήμος, λοιπόν, έχει τη δυνατότητα να μαζέψει όλα αυτά τα δάνεια τα κόκκινα και να πει στον Αρτέμη Σώρρα αυτό είναι ένα πρότζεκτ, είναι ένα πρόγραμμα. Αυτομάτως, θα πληρώσει ο Σώρρας όλα τα χρήματα στους δανειστές και θα χρωστάτε πλέον στο δήμο σας. Ο δήμαρχος άτοκα για 50 χρόνια έχει υποχρέωση να συλλέξει από τον καθένα από εσάς 2% του κεφαλαίου μόνον. Μόνον του κεφαλαίου για να τα ξαναβάλλουμε στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα για να τα βρούνε και οι επόμενες γενιές. Καταλαβαίνεται ποιοι είμαστε τώρα και γιατί είμαστε εδώ. Αυτό είναι πραγματική ελευθερία. Η γνώσις ελευθερώνει.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ END E.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ 24/9/2013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09 ... doths.html
- ION 4ever

Χαιρομαι πολύ που απομαγνητοφωνουνται αυτά τα κειμενα.
Αυτή η δυνατότητα των δημων είναι παρα πολύ καλη.
Ακόμα και όλοι όσοι είναι σκεφτικοί απέναντι στην End
ας παρακολουθήσουν λίγο τι γίνεται.
Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι κράτα μακριά τους ανθρώπους μακριά
από ολη αυτή την προσπάθεια.
Όσο και αν μας υπερβαίνουν αυτά που ακούμε από αυτούς τους ανθρώπους
το λιγότερο που μπορουν να προκαλέσουν στην ψυχή και την καρδιά μας
είναι να ασχοληθούμε τουλάχιστον λίγο με αυτούς.
Να τους ακούσουμε.
Όποιος επιλέξει να τους ακούσει,
ας μην τους εμπιστεύεται ακόμη, ας μην τους υποστηρίζει,
μόνο κέρδος μπορεί να έχει.
Είναι κομιστές ενός λαμπρού, πραγματικά μέλλοντος,
Και δεν είμαι απλά ρομαντική και ονειροπαρμένη.
Ακόμα και όλοι όσοι είναι σκεφτικοί απέναντι στην End
ας παρακολουθήσουν λίγο τι γίνεται.
Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι κράτα μακριά τους ανθρώπους μακριά
από ολη αυτή την προσπάθεια.
Όσο και αν μας υπερβαίνουν αυτά που ακούμε από αυτούς τους ανθρώπους
το λιγότερο που μπορουν να προκαλέσουν στην ψυχή και την καρδιά μας
είναι να ασχοληθούμε τουλάχιστον λίγο με αυτούς.
Να τους ακούσουμε.
Όποιος επιλέξει να τους ακούσει,
ας μην τους εμπιστεύεται ακόμη, ας μην τους υποστηρίζει,
μόνο κέρδος μπορεί να έχει.
Είναι κομιστές ενός λαμπρού, πραγματικά μέλλοντος,
Και δεν είμαι απλά ρομαντική και ονειροπαρμένη.
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: skion
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
ION 4ever έγραψε:Χαιρομαι πολύ που απομαγνητοφωνουνται αυτά τα κειμενα.
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
- ION 4ever

skion έγραψε:ION 4ever έγραψε:Χαιρομαι πολύ που απομαγνητοφωνουνται αυτά τα κειμενα.
- arkoudos

Δεν είμαι σίγουρος για τον ρόλο του Σώρρα και της END.
Ομως ξέρω ότι λέει τα πράγματα με το όνομα τους, όπως έχουν τολμήσει ελάχιστοι.
Και δεν έχω καμία απόδειξη για το ανύπαρκτο του λογαριασμού των 600 δις.
οπότε, αξίζει έντονα της προσοχής μου !
Ομως ξέρω ότι λέει τα πράγματα με το όνομα τους, όπως έχουν τολμήσει ελάχιστοι.
Και δεν έχω καμία απόδειξη για το ανύπαρκτο του λογαριασμού των 600 δις.
οπότε, αξίζει έντονα της προσοχής μου !
- ostrako

Κανουν παρεμβολες τελευταια πολλες .
Αρκουδε δεν εχει αποδειξει τιποτα, κανεις εναντιον τους σοβαρα.Ενα χρονο τωρα εχουν ακουστει ενα σορω.Ενας Γιαλτουριδης που προσπαθησε να πει οτι ειναι απατεωνες,νομιζω οτι ειναι ο ιδιος στην Αμερικη μπλεγμενος σε απατεωνιες.Μπορει να εχει συλληφθει κιολας.
Τελικα μονο διαισθησεις και προαισθηματα υπηρχουν,ψεματα και λασπες, προς το παρον.Κανεις δεν στεκετε στα ισα απεναντι τους με αποδειξεις που ειναι σοβαρες και αναμφισβητητες.
Μονο να ειχαμε να λεγαμε θεωρειες και μπλα μπλα αμφισβητησης.Περιμενω καιρο, κατι να σταθει απεναντι τους. αλλα
τιποτα .Να τους σνομπαρουν λες? δεν νομιζω.Αυτο τωρα που κανουν με τις προσεγγισεις στους Δημους ειναι καταπληκτικο.
ΑΤΟΚΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ 30% ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ,ΚΑΙ 70% ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΓΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ.Αν θελουν οι δημοι εξοφλουν ενα σορω δανεια πολιτων,η δινεις το 2%ετησιως απο το κεφαλαιο του δανειου που εχεις στο Δημο και δινουν την δυνατοτητα, αναπτυξης στο δημο τους.
Τι αλλο μενει?Ας παει ενας Δημος να δουμε ολοι τι θα γινει.Ειναι παραμυθια ?Τι εχουν να χασουν?Μηπως την ευνοια των κομματων?καλα εγω καταλαβαινω, αλλα τι δικαιολογια εχουν αυτοι?Κοματοσκυλα, θα γαβγιζουν παλι.Ουστ.
Ο Μαιος ειναι κοντα,αλλα θα γινουν εκλογες και θα εχουμε αλλα τραβαλα γμτ.Μακαρι να μην γινει κανα κακο,επιτηδες,για να μην προκανουμε να γινουμε εμεις Θεσμος σε κανα δημο.
Αρκουδε δεν εχει αποδειξει τιποτα, κανεις εναντιον τους σοβαρα.Ενα χρονο τωρα εχουν ακουστει ενα σορω.Ενας Γιαλτουριδης που προσπαθησε να πει οτι ειναι απατεωνες,νομιζω οτι ειναι ο ιδιος στην Αμερικη μπλεγμενος σε απατεωνιες.Μπορει να εχει συλληφθει κιολας.
Τελικα μονο διαισθησεις και προαισθηματα υπηρχουν,ψεματα και λασπες, προς το παρον.Κανεις δεν στεκετε στα ισα απεναντι τους με αποδειξεις που ειναι σοβαρες και αναμφισβητητες.
Μονο να ειχαμε να λεγαμε θεωρειες και μπλα μπλα αμφισβητησης.Περιμενω καιρο, κατι να σταθει απεναντι τους. αλλα
τιποτα .Να τους σνομπαρουν λες? δεν νομιζω.Αυτο τωρα που κανουν με τις προσεγγισεις στους Δημους ειναι καταπληκτικο.
ΑΤΟΚΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ 30% ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ,ΚΑΙ 70% ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΓΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ.Αν θελουν οι δημοι εξοφλουν ενα σορω δανεια πολιτων,η δινεις το 2%ετησιως απο το κεφαλαιο του δανειου που εχεις στο Δημο και δινουν την δυνατοτητα, αναπτυξης στο δημο τους.
Τι αλλο μενει?Ας παει ενας Δημος να δουμε ολοι τι θα γινει.Ειναι παραμυθια ?Τι εχουν να χασουν?Μηπως την ευνοια των κομματων?καλα εγω καταλαβαινω, αλλα τι δικαιολογια εχουν αυτοι?Κοματοσκυλα, θα γαβγιζουν παλι.Ουστ.
Ο Μαιος ειναι κοντα,αλλα θα γινουν εκλογες και θα εχουμε αλλα τραβαλα γμτ.Μακαρι να μην γινει κανα κακο,επιτηδες,για να μην προκανουμε να γινουμε εμεις Θεσμος σε κανα δημο.
- arkoudos

Να δούμε πόσοι δήμαρχοι θα ενδιαφερθούν για το ευεργέτημα αυτό.
Θα πέσουν πολλές μάσκες ....
Θα πέσουν πολλές μάσκες ....
- ION 4ever

Μια ημίωρη σχεδόν συνέντευξη στο ραδιόφωνο Λασιθίου.
το πρώτο μέρος.
και το δεύτερο
με πολλά επεξηγηματικά σημεία για το θέμα των δήμων.
το πρώτο μέρος.
και το δεύτερο
με πολλά επεξηγηματικά σημεία για το θέμα των δήμων.
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 3 φορές
Για όσους γράφουν σε forums, σε blogs και στο facebook και παρακολουθούν και ξέρουν τι γράφεται γενικά, είναι σαφές πως αυτοί οι άνθρωποι αντιγράφουν κείμενα πολλών. Και εγώ δεν είδα μόνο μία φορά να έχουν παραλλάξει κάτι δικό μου. Και το οτι με διάβαζαν τότε, είναι παραπάνω απο βέβαιο, γιατι τους έκανα ερωτήσεις και είχαμε διαφωνίες. Και έχω γράψει τα συμπεράσματά μου για αυτούς, με έξυπνες ατάκες δικής μου επινόησης, που σχεδόν αμέσως χρησιμοποίησαν επακριβώς έτσι.ION 4ever έγραψε: Το γεγονός όμως ένας άνθρωπος και μια οργάνωση
λέει ακριβώς τα ίδια που λες και εσύ
και γνωρίζει τα ίδια που γνωρίζεις και εσύ
που αγωνίζεται για τα ίδια που αγωνίζεσαι και εσύ
δεν μπορεί να σε πείσει ?????
ότι είναι στην your freeking side
και όχι απέναντι σου?
Έλεος πια Έλεος!!!!
Αυτό είναι άλλο ένα επιχείρημα οτι είναι απατηλοί. Παίρνουν ιδέες απο όλους, απο κείμενα που έχουν γραφτεί λίγο παλαιότερα ή πολύ παλαιότερα, ώστε αυτός που θα τις ξαναδιαβάσει απο αυτούς, ενώ υπάρχουν ήδη στη μνήμη του, να πειστεί πιο εύκολα οτι ισχύουν και τα υπόλοιπα που λένε μαζί με αυτές.
Στοχεύουν στους νοητικά αδύναμους και απληροφόρητους. Όπως είπαμε... τους στηρίζουν και οι "συνήθεις ύποπτοι" που επιβεβαιώνουν με ενθουσιασμό κάθε νέο επεισόδιο στα σήριαλ συνωμοσίας και πρακτορικής και ουφικής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ICAROS την Παρ 27 Σεπ 2013, 17:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
- ION 4ever

απόψεις 
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ομολογώ πως εκτός απ'αυτά που έρχονται στα ΙΔΕΟ, δεν έχω παρακολουθήσει εκτενώς και επισταμένως τα κείμενα για να'χω σαφή άποψη ότι αντιγράφουν.ICAROS έγραψε:Για όσους γράφουν σε forums, σε blogs και στο facebook και παρακολουθούν και ξέρουν τι γράφεται γενικά, είναι σαφές πως αυτοί οι άνθρωποι αντιγράφουν κείμενα πολλών.
Δεν μπορώ λοιπόν να τους το καταλογίσω αυτό, αλλά παράλληλα τους έχω ικανούς.
Στο βαθμό που αυτά που διαδίδουν είναι σωστά, προσωπικά δε μ'ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό. Το βίντεό μου για την Κάρεν για παράδειγμα, τους έδωσε το έναυσμα να αναφερθούν σ'αυτήν, κι αυτό σαφώς δεν είναι κακό. Το αν πήγε να μπει στην Π.Τ. και την σταμάτησε φρουρός, (όπως είπαν) δεν το'χω επιβεβαιώσει ακόμα, αλλά όταν το κάνω, θα ενημερώσω.
Επιχειρήματα γι'αυτό έχουν δοθεί αρκετά και από τον ΟΤΤΟ και από μένα και από Κωστάκη και τώρα κι από σένα. Κατά πως φαίνεται δεν αρκούν τα εκλογικευμένα επιχειρήματα για να προβληματίσουν έστω, αυτούς που έχουν εναποθέσει ελπίδες πάνω τους. Αυτή είναι συνειδητή επιλογή που εκπορεύεται κατά βάση από το συναίσθημα και τη διαίσθηση του καθενός . Το αν αυτά (συναίσθημα-διαίσθηση) είναι πάντα σωστοί οδηγοί, είναι ένα θέμα. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορούν να είναι, αν δεν επηρεάζονται από τα "θέλω", την απόγνωση και τις ελπίδες.... Εξ ιδίας πείρας και διαπιστώσεων, ξέρω πως αν επηρεάζονται απ'αυτά, τις περισσότερες φορές λαθεύουν...ICAROS έγραψε:Αυτό είναι άλλο ένα επιχείρημα οτι είναι απατηλοί.
Κατά βάση θα μπορούσα να συμφωνήσω με την οπτική σου, αν και δεν εκπορεύεται από τις ίδιες παρατηρήσεις που σχημάτισαν τη δική μου.ICAROS έγραψε:Στοχεύουν στους νοητικά αδύναμους και απληροφόρητους.
Σ'αυτό που είπες όμως εδώ, δεν συμφωνώ.
Ξέρω (έχουμε εδώ) ανθρώπους που δεν είναι ούτε νοητικά αδύναμοι ούτε απληροφόρητοι... κι αυτός είναι ένας (συχνά εκπεφρασμένος από μένα) λόγος που όταν βλέπω από τέτοια άτομα τόσο απόλυτη πίστη κι αφοσίωση, μένω ολίγον μαλάκας...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- arkoudos

υπάρχουν κάπου επιχειρήματα αντί-END ;
ουσιαστικά εννοώ ...
* βρήκα αυτά εδώ:
http://ideografhmata.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html
http://www.scribd.com/doc/109068319/E-N-D-The-End
τα διάβασα ... γενικολογίες και υποθέσεις
δεν είμαι οικονομολόγος
αυτοι που είναι και είναι οι κυρίως θιγόμενοι, γιατι κάνουν τις πάπιες;
εδω έχουμε μια οργανωμενη ομάδα , που γυριζει την ελλαδα , μοιραζει λεφτα , τους αποδιδει χαρακτηρισμούς όπως λαμόγια και υπάλληλοι των τοκογλύφων ... ζηταει λογιστικό έλεγχο του χρέους που τσίπρας και καμενος το εχουν κανει γαργαρα πλεον ,, έχουν οπαδούς .... και δεν κινητε φύλλο;
εξαπέλυσαν τα παπαγαλακια τους στα ΜΜΕ για την γνωστη προπαγανδα περιθωριοποίησης του αγκαθιού και απο τοτε κανουν τους κινεζους .... γιατί ρε παιδιά ; τι μου διαφεύγει ;
ουσιαστικά εννοώ ...
* βρήκα αυτά εδώ:
http://ideografhmata.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html
http://www.scribd.com/doc/109068319/E-N-D-The-End
τα διάβασα ... γενικολογίες και υποθέσεις
δεν είμαι οικονομολόγος
αυτοι που είναι και είναι οι κυρίως θιγόμενοι, γιατι κάνουν τις πάπιες;
εδω έχουμε μια οργανωμενη ομάδα , που γυριζει την ελλαδα , μοιραζει λεφτα , τους αποδιδει χαρακτηρισμούς όπως λαμόγια και υπάλληλοι των τοκογλύφων ... ζηταει λογιστικό έλεγχο του χρέους που τσίπρας και καμενος το εχουν κανει γαργαρα πλεον ,, έχουν οπαδούς .... και δεν κινητε φύλλο;
εξαπέλυσαν τα παπαγαλακια τους στα ΜΜΕ για την γνωστη προπαγανδα περιθωριοποίησης του αγκαθιού και απο τοτε κανουν τους κινεζους .... γιατί ρε παιδιά ; τι μου διαφεύγει ;
- ostrako

Αρκουδε ουτε εγω εχω βρει κατι που να ξεσκεπαζει στην ουσια τον Σωρρα και την ΕND.
Eχουν ακουστει πολλα.''πρακτορας των εχθρων,που ηταν ο νταλικερης τοσα χρονια,ενα παιδοτοπο ειχε στην Πατρα,
απατεωνας ολκης,λαοπλανος ,πλαστα τα ομολογα,το FBI τον κυνηγα''και οτι μπορει να σκεφτει κανεις.
Καλα για απαξια και σνομπισμο δεν σου λεω τιποτα.
Ο καθε ενας που εχει κατι εναντιων του σοβαρα δεν το εχει φανερωσει ακομα.
ΑΑ και το δικαστηριο μουφα,θελουν και αλλο προφανως ,για να τους δικασουν.
Και γω θελω να πειστω αν υπαρχει κατι μεμπτο.Αλλα με αποδειξεις οχι με αρνητισμο ,διαισθησεις και καπου ακουσα,αυτος ειπε.
Ολο αυτο με τους δημους ειναι το τριτο λενε ,ροπαλο που εχουν, κατα των εξουσιαστων και των δανειστων.
Eχουν ακουστει πολλα.''πρακτορας των εχθρων,που ηταν ο νταλικερης τοσα χρονια,ενα παιδοτοπο ειχε στην Πατρα,
απατεωνας ολκης,λαοπλανος ,πλαστα τα ομολογα,το FBI τον κυνηγα''και οτι μπορει να σκεφτει κανεις.
Καλα για απαξια και σνομπισμο δεν σου λεω τιποτα.
Ο καθε ενας που εχει κατι εναντιων του σοβαρα δεν το εχει φανερωσει ακομα.
ΑΑ και το δικαστηριο μουφα,θελουν και αλλο προφανως ,για να τους δικασουν.
Και γω θελω να πειστω αν υπαρχει κατι μεμπτο.Αλλα με αποδειξεις οχι με αρνητισμο ,διαισθησεις και καπου ακουσα,αυτος ειπε.
Ολο αυτο με τους δημους ειναι το τριτο λενε ,ροπαλο που εχουν, κατα των εξουσιαστων και των δανειστων.