END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 11 Αύγ 2013, 23:53

Ίσως ξέρεις και εσύ όπως και όλοι εδώ μέσα ότι στηρίζω ΚΚΕ, ψηφίζω ΚΚΕ και διαδηλώνω με το ΠΑΜΕ.
Έχω φάει πολύ χοντρό κράξιμο γι αυτό.

Το ΚΚΕ δεν δέχεται την END ούτε θέλει καμία σχέση.
Από την άλλη η END αναφέρεται ξώφαλτσα στο ΚΚΕ χωρίς να εξαντλεί την κουβέντα σε βρισιές ή απαξιωτικές φράσεις.
Πρόκειται για δύο διαφορετικούς κόσμους με διαφορετικούς στόχους.

Αλλά το θέμα μας δεν είναι το ΚΚΕ αλλά η END.

Ας έρθουμε στις αποδείξεις.
Αν ζητήσουμε αποδείξεις από το Σώρρα και το Λαμπράκη γιατί δεν ζητάμε αποδείξεις από το Στουρνάρα το ΓΑΠ, τον Πάγκαλο που ισχυρίζεται ότι μαζί τα φάγαμε, το Σαμαρά και όλη τη ληστοσυμμορία.
Εχουν αποδείξεις ότι είμαστε διεφθαρμένοι?
Ότι είμαστε κοπρίτες και αχαείρευτοι και τεμπέληδες?
Έχουν αποδείξεις για το πόσα χρωστάει η χώρα.
Έχουν αποδείξεις τι γίνανε τα λεφτά που μαζεύουν και μάζευαν τόσα χρόνια από φόρους? Και τώρα έρχονται και μας λένε ότι χρωστάμε άλλα τόσα.

Είμαι οικονομολόγος και ξέρω ότι όσο μειώνεται το ΑΕΠ τόσο αυξάνεται το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος οικονομολόγος βγαίνει και με την κοινή λογική.
Όποιος και να ρωτήσει γιατί απολύουν και γιατί θέλουν ύφεση λουκέτα δηλ μείωση του ΑΕΠ θα σου πουν σκάσε και πλήρωνε.

Δεν παίρνω το μέρος της END αλλά πρέπει να κρατάμε ίσες αποστάσεις.

Φέρνουν και πάλι στην επιφάνεια το ζήτημα του λογιστικού ελέγχου.
Κάτι είχε πει ο Τσίριζα αλλά το έκανε γαργάρα τώρα που ονειρεύεται εξουσία.

Ο έλεγχος στο παρελθόν και το ξεβράκωμα όσων είχαν την εξουσία όλα αυτά τα χρόνια είναι κάτι που επιβάλλεται.

Εμένα με προσβάλλουν όλα αυτά που μας σούρνουν.
Και τώρα που απολύουν. Λένε δεν θα έχει η χώρα δημοσιονομικό όφελος αλλά είναι για.................................τιμωρία.

Έχουν υποτιμήσει εδώ και 4 χρόνια τη νοημοσύνη μας.
Και εδώ υπάρχει μία λεπτομέρεια........Αλλά πολύ σημαντική.

Αυτοί που έχουν υποτιμήσει τη νοημοσύνη μας και έχουν ρημάξει τη ζωή μας έχουν ΕΞΟΥΣΙΑ.
Η END δεν έχει εξουσία.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 318 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:05

Για να είμαι ειλικρινής, θέλησα να σε τσιγκλίσω και από ότι φαίνεται τα κατάφερα, αν και τελικά δεν με χαροποιεί αυτό. Απλά ήλπιζα να σε ξυπνήσω γιατί έχεις γερό κόλλημα... Να. Τέτοιες στιγμές είναι που νιώθω ότι κάνω λάθη...
ostraka sos έγραψε:η ακους οτι θες?
Δεν έχω τέτοιες συνήθειες.
ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ
Γιατί τελευταία μου το λένε πολλοί αυτό;;; Πάντως όσοι το είπαν ως τώρα στο τέλος λάκισαν. Ελπίζω να μην κάνεις το ίδιο.
Η, η αντιληψη σου περιοριζεται, σε στεγανα, με παρωπιδες?
Αυτο καταλαβαινω με τον τροπο σου.
Κάνω ό,τι χρειάζεται για να δω και να μοιράσω την αλήθεια. Για να επιτευχθεί αυτό δεν υπάρχουν παρωπίδες.
''Το επιχείρημα του νεαρού που μίλησε αφορούσε την αρνητική στάση απέναντι σε όσους μιλούν για Χριστο..."

Στα ματια πιανου τους εκθετει.Στα δικα σου,στου πλανεμενου λαου μου?Στους ρασοφορους?Ας ασχοληθουν με τους ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,απο εμενα ζητουν τι?Να βγαλω το φιδι απο την τρυπα.Πληρωνονται γιαυτο.
Αν υπάρχουν άτομα στην END που έχουν πρόβλημα με το Χριστό, και ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, έχω καθήκον να υποψιάζομαι και να είμαι αρνητικός απέναντί τους.

Το φίδι από την τρύπα πρέπει να το βγάλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Κι εσύ, κι εγώ. Αν εσύ τα περιμένεις από την END, και η υπογραφή είναι μια εύκολη λύση, επιλογή σου, μην ιδρώσεις.
"Τίποτα δεν σου φαίνεται ύποπτο στον Λαμπράκη. Όπως προείπα, συμπεριφέρεσαι λες και είσαι ερωτευμένος με την END."

Οτι καταλαβαινεις λες .Μου κανεις και ψυχογραφημα γιατρε ,επειδη δεν ειμαι .ξυνος και αρνητικος σαν και σενα.
Παραδέχομαι ότι ήθελα να σε τσιγκλίσω, για να σου δείξω ότι δείχνεις παραπάνω από όσο πρέπει ανοχή στην END. Ισως η επιλογή μου να ήταν κακή.
''Διαφωνώ στο ύποπτος. Ο ρόλος των ιεραρχών έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό. Είναι υποταγμένοι στον οικουμενισμό και στη νέα τάξη. Είναι υπηρέτες του διαβόλου. Εκτός από ελάχιστους ρασοφόρους. Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος.''

Εδω τι κανεις ?Φασκεις ,αντιφασκεις?Ημιμαθης προς την ΕΝD, εισαι πως κρινεις?
Στο συγκεκριμένο κομμάτι απαντώ στην αναφορά σου στους ιεράρχες. Μιλώ για τους ιεράρχες. Πού κολλά η END;;; Γιατί φάσκω και αντιφάσκω;;;

Και μιας και ρωτάς πώς την κρίνω, σου απαντώ ότι σε ερωτήματα των προηγούμενων ημερών, μου έφαγες τα αυτιά να δω το συγκεκριμένο βίντεο γιατί θα έπαιρνα απαντήσεις. Απαντήσεις δεν πήρα για τον απλούστατο λόγο ότι ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ!!! Δεν έχω δικαίωμα να κρίνω;;; Φυσικά και έχω δικαίωμα να κρίνω. Έλεος αν θα πρέπει να ξοδέψω μήνες από τη ζωή μου για να μου απαντηθεί το ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ του αν έχει τα λεφτά ο ΣΩΡΡΑΣ. Αυτό είναι η απόλυτη και υπέρτατη ξεφτίλα! Μέχρι να μάθω αν έχουν τα λεφτά, θα έχει γίνει η δευτέρα παρουσία!
''Άκου τους όσο θες. Εξάλλου τα μεταφυσικά όπως προανέφερα έχουν ψωμί. Αλλά αν υπέγραψες, όχι μόνο περαστικά σου, αλλά περαστικά σε όλους μας.''

Εσυ τι ψηφιζες που με καταδυναστευε τοσα χρονια?Η εισαι απο αυτους ,που δεν ακησανε το πολιτικο τους δικαιωμα?Κανα μικρο κομμα ψηφιζες μαλλον για να εχεις την εγωπαθεια να κρινεις και να μιλας.Η συνειδηση σου φιλε εχει ,εγωιστκες αμυνες περαστικα.
Ξέχασες που πρόσφατα πόσταρα την άποψή μου οτι ο Καπερνάρος με εκφράζει περισσότερο; Αν το ξέχασες, να σου στείλω το link. Επίσης, είχα φτιάξει και μια λίστα αναπαραγωγής με βίντεο του καμμένου. Αργότερα την έσβησα, ωστόσο κάποιες αναρτήσεις στο FEED του καναλιού μου στο youtube υπάρχουν ακόμα κάτω κάτω, εδώ:http://www.youtube.com/user/OTTONUS/feed

Δεν είμαι υπερήφανος για τα καμώματα των ΑΝΕΛ ως τώρα, αλλά είμαι υπερήφανος για την στιγμή που τους ψήφισα, διότι ξέρω μέσα στην καρδιά μου ότι είχα πράξει το καλύτερο που μπορούσα τη δεδομένη στιγμή, όχι για μένα, αλλά για την Ελλάδα.

Γιατί καταδικάζεις την ψήφο σε μικρά κόμματα; Εσύ ψήφισες μεγάλο κόμμα;
Ζήτησα καμιά απάντηση; Τα περισσότερα ερωτήματα που έθεσα είναι ρητορικά. Σιγά μην πέσω στα γόνατα του Λαμπράκη και να τον παρακαλώ να μου εξηγήσει. Θεωρώ ότι σε κάποιο βαθμό ξεμπρόστιασα την λογική του. Αν μπορεί κάποιος να μου αναιρέσει τις θέσεις μου με επιχειρηματολογία, είμαι δεκτικός και ανυπόμονος.

Δεν ζητας? ρωτας ρητορικα?σε καιρο πολεμου,Ξυπνα,πολεμιστες του φωτος θελουμε ,οχι αγροικους με καραμπινα.
Ποιος είναι αγροίκος με καραμπίνα; Εγώ; Γιατί; Επειδή κάνω ρητορικές ερωτήσεις; Αν ναι, ΑΤΟΠΟ.
''Το είδα, τα λέει πολύ ωραία γενικά, αν και μερικές φορές δεν παρουσιάζει συγκεκριμένα στοιχεία (που θα έπρεπε) αλλά αρκείται στο να λέει ότι ως οικονομολόγος τα ξέρει καλύτερα, δηλαδή επικαλείται την αυθεντία (του), με την οποία τακτική πολύ σπάνια συμφωνώ.''

Ο ερωτας για τον Καζακη που αποκτας σε τυφλωνει επικυνδινα.Τρεχω να υπογραψω και θα παρω και ενα σορω αλλους,μαζι μου.
Έρωτας; Με προκαλείς να ψάξω να βρω μια διαμάχη που είχα με την ArELa για τον Καζάκη πριν χρόνια. Επίσης με προκαλείς να σου στείλω το link από μη καταχωρημένο βίντεο του καζάκη που είχα ανεβάσει, αλλά το έβγαλα από "δημόσιο" επειδή άλλαξα γνώμη για αυτόν.

Αποδεικνύω λοιπόν όποτε θες ότι δεν είμαι Καζακικός. Θες να σου φέρω τα στοιχεία ή φοβάσαι ότι θα φας τάπα;
Σε αυτο το παιχνιδι ,εμπειρε του Νετ δεν θα συμμετεχω αλλο.Δεν σε ξερω ,ουτε στο νημα σου μπηκα να δω.Ποσο χρονων εισαι,τι ρολο εχεις στην ζωη και απο που πληρωνεσε για το επιουσιον.Αν θες να εισαι ερευνητης ,κλπ,παρτο αλλιως.Βαλε σταθερες,στη ζωη.
Μιλας ενω δεν γνωριζεις ξερεις πως το λενε αυτο φανταζομαι.
Και επειδη εγω δεν ειμαι Λαμπρακης να μιλω 3 ωρες και να απαντω αλλες 3 επειδη το θες εσυ, με κουρασες.
Εσύ λύσσαξες να δω το βίντεο. Πιο πολύ από σένα κάθησα και το μελέτησα. Και παραδέχτηκα ότι μου έκανε καλό, διότι έχω άποψη πλέον. Και τώρα μας λες ότι σε κούρασα;;; Μπράβο σου! Δηλαδή επειδή δεν απέκτησα την ίδια γνώμη με σένα σε κούρασα;

Μιλώ ενώ δεν γνωρίζω;;; Μου ειπες ότι όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσα τις προηγούμενες μέρες βρίσκονται σε αυτό το βίντεο. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ; Σε ενημερώνω ότι ΠΑΝΤΑ, Ό,ΤΙ ΛΕΩ, το λέω βάσει των στοιχείων που έχω. ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ (και όχι τι έκαναν οι ΕΛ), ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

Όσο για τον Λαμπράκη, μη λες ότι απάντησε 3 ώρες γιατί απλά είναι αναληθές. Και ποτέ δεν ζήτησα από εσένα να κάτσεις τρεις ώρες να απαντάς σε ερωτήματά μου γιατί αυτό επίσης είναι αναληθές.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:10

doctormarkon έγραψε:Αν ζητήσουμε αποδείξεις από το Σώρρα και το Λαμπράκη γιατί δεν ζητάμε αποδείξεις από το Στουρνάρα το ΓΑΠ, τον Πάγκαλο που ισχυρίζεται ότι μαζί τα φάγαμε, το Σαμαρά και όλη τη ληστοσυμμορία.
Γιατι βγαίνουν δημοσίως κοντά στον λαό να κάνουν συζητήσεις; Πώς να τους τα θέσεις αυτά; Την τελευταία φορά που ο Βενιζέλος βγήκε κοντά σε κόσμο (στην εκπομπη "στον ενικό"), έφτασε στο σημείο να βαράει το τραπέζι μόλις τον τάπωσαν.

Αλλά πέραν τούτου, εγώ δεν θέλω να κάνω ερωτήσεις στα λαμόγια, γιατί έχω αποδείξεις ότι είναι λαμόγια. Θέλω απλά να φύγουν, να εξαφανιστούν. Γιατί να τους ρωτώ;

Ο Λαμπράκης ακόμα δεν μας έκλεψε. Σε αυτόν ναι, να γίνουν ερωτήσεις. Το θέμα είναι ότι 2 χρόνια το φέρνει από δω, το φέρνει από κει και ακόμα δεν ξέρουμε αν υπάρχουν τα χρήματα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:14

ostraka sos έγραψε:Οττον δεν εχεις ,προσωπικο νημα στο Ιδεο?
Μια που λες τοσα,μεσα απο την αμαθεια που εχεις για την ΕΝD,μπορει να εισαι
ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
Αν δεν το ειδα ,με συγχωρεις.Αλλα αν δεν εχεις ,πηγαινε και δημιουργησε να ξερω και
με ποιον μιλαω,Ετσιι εχω μαθει,να κοιτω τα ματια του αλλου, οταν του μιλαω.
Εγώ όταν πρωτομπήκα στα ιδεό είχα ξεκαθαρίσει ότι θα διατηρήσω την ανωνυμία μου για αόριστο χρονικό διάστημα. Και οφείλω να στο πω ευθέως. Είχε γίνει δεκτό. Αν θέλεις να με κρίνεις για αυτό, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι επιλογή μου και θα δεχτώ τις συνέπειες επ αυτού.

Ο Αντίνοος δεν είμαι.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:18

Παρακαλω δεν μπορω να βρω το σχολιο μου για το βιντεο που,σχολιαζω
τον Καζακη για την αποψη του στον Σωρρα.Οποιος μπορει να το βρει ,
ας το ανεβασει εδω να το δει και ο Οττον μια και του φανηκε μια χαρα.
Να επιχειρηματολογησουμε σοβαρα,και οχι επιλεκτικα οπως κανει.

Οττον να πας να κανεις νημα.-
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:23

ostraka sos έγραψε:Οττον δεν εχεις ,προσωπικο νημα στο Ιδεο?
Μια που λες τοσα,μεσα απο την αμαθεια που εχεις για την ΕΝD,μπορει να εισαι
ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
Δεν είναι ο Αντίνοος, καπετάνιε.
Είναι ο ΟΤΤΟΝ. Και το προσωπικό νήμα, δεν είναι υποχρεωτικό.
Όποιος νιώθει τη διάθεση το γράφει.
Ο ΟΤΤΟΝ είναι σχεδόν 3 χρόνια στα ΙΔΕΟ, έχει κάνει σημαντικές δουλειές στο ΥΤ, και μόνο σοβαρή επιχειρηματολογία και ακριβοδίκαιη λογική έχει να επιδείξει.

Αντί να στέκεστε στον ίδιο τον ΟΤΤΟΝ, καλό θα είναι να διαβάσετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτά που θέτει. Και έχει θέσει ήδη πολλά. Θα μπορούσα (με βάση τη βιολογική μου ηλικία) να ήμουν μάνα του, αλλά (με βάση τη ψυχονοητική του ηλικία) θα μπορούσε να είναι πατέρας μου, ή τέλος πάντων, δάσκαλός μου! :respect:

Η επιχειρηματολογία του είναι αυθεντική, βασίζεται στη λογική την οποία αν όλοι εσείς οι "πιστοί" βάζατε για μια στιγμή σε πρώτο πλάνο (αντί για το συναίσθημα) να βλέπατε πολλά.
Το ότι δεν τα βλέπετε, δεν οφείλεται σε έλλειψη νοημοσύνης, αλλά σε έλλειψη εστίασης, ίσως και έλλειψη θέλησης. Κοντεύετε να γίνετε δογματικοί. Αρχίζω να μη βλέπω διαφορά μεταξύ υμών και αυτών που δέχονται κάθε δογματίλα από τα θρησκευτικά ιερατεία...

Θα δώσω παρακάτω σημεία-κλειδιά απ'όσα είπε, όπως τα διάβασα, όπως υπάρχουν ήδη καταγραμμένα κι έπαθα την πλάκα μου με τη σχολαστική ανάλυσή του:
Πρέπει να σε ενημερώσω ότι εδώ και καιρό δεν έχω την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να αναρρωτιέμαι αν έχω καλό αυτί, αν είμαι παιδί ακόμα ή αν έχω μυαλό. Όταν αγωνίζεσαι για την ΑΛΗΘΕΙΑ, τέτοια ερωτήματα είναι πολυτέλεια.
:worship:
Όμως, είναι δικιά του ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μας παρουσιάσει τις αποδείξεις ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τις αφηγήσεις του. Το ότι λέει και αλήθειες απλά αποδεικνύει ότι τις καπηλεύεται για να στηρίξει την απάτη.
:thumb:
Λαμπράκης έγραψε: "Όταν ήρθε λοιπόν ο Σώρρας και σας είπε - παιδιά εγώ θα σας δώσω 600 δις - δεν είναι του Σώρρα τα λεφτα.

Πρώτον πρέπει να σας πω ότι τα χρήματα αυτά ανήκουν απολύτως νόμιμα στον κύριο Σώρρα,
:nuts:

σε μετέπειτα ποστ, λέει ο ΟΤΤΟΝ στη δοκτορέσσα:
Η END μας δίνει σαφή, απλή, ξεκάθαρη, διαφανή απάντηση σχετικά με το αν έχει τα χρήματα ο ΣΩΡΡΑΣ;;; Όχι, φάσκει και αντιβάσει. Βλ. την ανάλυση που έκανα πιο πριν, εκεί που μίλησα για την "μεγάλη εικόνα".
Και αναρωτιέμαι, δεν τον διαβάζετε τον άνθρωπο? τι διάολο... :dunno:
Όμως δύο χρόνια πέρασαν και κανείς δεν ξέρει πώς κατείχαν αρχαία ελληνική τεχνολογία και πώς έφτιαξαν πατέντες. Ήταν εφευρέτες; Στο δικαστήριο τι ακριβώς συζητήθηκε;; Έγινε πράγματι αυτό το δικαστήριο ή ήταν μούφα;
Και να συμπληρώσω με ένα μόνιμο ερώτημα το οποίο δεν θα απαντηθεί στον αιώνα τον άπαντα από τους ίδιους, αλλά ούτε και από τους οπαδούς τους, που το κάνουν κανονικότατα γαργάρα: αν όντως κατείχαν αρχαία ελληνική τεχνολογία (λέμε τώρα)και την παρέδωσαν στους νεοταξίτες (φονιάδες λαών και μισητές του Ελληνισμού) για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό (που δεν υπάρχει, αλλά λέμε τώρα), πόσο Ελληνες πατριώτες τους κάνει αυτό;
Άρα στην περίπτωση που το σχέδιό τους πάει καλά και "σωθεί" η Ελλάδα, είναι δεδομένο ότι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι ως ευεργέτες θα πλουτίσουν.
σ'αυτό το σημείο προτείνω να διαβάσεις και την παρουσίαση του τόμπρα (στο λινκ που έχω βαρεθεί να δίνω πλέον), αν δεν την έχεις διαβάσει ακόμα...
03:28:00 Είχε το λόγο ένα παλληκάρι και έλεγε κάποια πράγματα σχετικά με το Χριστο, και πετάγεται μια προκομένη να του πει "είσαστε εκτός θέματος". Γιατί; Τι την ενόχλησε;
Αξιοσημείωτο το πόσοι "σωτήρες-διαφωτιστές-δάσκαλοι" κλπ, (αλλά ΚΑΙ αδαείς που έχουν χάψει αρκετή σαβουρονεοταξίτικη προπαγάνδα που παρουσιάζεται ως προοδευτικής και ανώτερης νόησης νεολογισμός) βγάζουν σπυριά και μόνο στο άκουσμα του Χριστού....
Και εν πάσει περιπτώσει, έχουμε έναν Λαμπράκη που δεν αποδεικνύει τίποτα, προκαλεί ένα σωρό ερωτήματα, και τελικά δεν υπάρχει χρόνος για ερωτήματα;;; ΑΙΣΧΟΣ.
είναι όντως ένα θέμα και αυτό...
Εκτός κι αν πρέπει να το δω από την ανάποδη, δηλαδή ότι πρέπει να σωθούμε από τον κίνδυνο που λέγεται END. ArEla, τι πρέπει να κάνουμε; Να πολεμήσουμε την END, ή να την αγνοήσουμε;
επειδή νοιάζομαι πολύ για αυτούς τους ανθρώπους εδώ μέσα που έχουν πιστέψει στην ΕΝΤ, την παλεύω/την χοντροπαλεύω, όχι να τους σώσω, (δεν την είδα σωτήρας εγώ) αλλά να τους βάλω σε διαφορετικό-σφαιρικότερο-ευρύτερο και πάντως όχι μονομερές (στο οποίο τους βλέπω να βρίσκονται) mode σκέψης. Όσο θα νοιάζομαι γι'αυτούς τους ανθρώπους, δεν γίνεται να αγνοώ αυτό το θέμα, γιατί η μονομέρεια και η τυφλή προσήλωση στην προκειμένη, είναι πράγματα δυνητικά επικίνδυνα.
Το επιχείρημα του νεαρού που μίλησε αφορούσε την αρνητική στάση απέναντι σε όσους μιλούν για Χριστο που υπάρχει σε κάποια φόρα της END στο διαδίκτυο. Ο Λαμπράκης δεν το αρνήθηκε, απλώς αποστασιοποίησε τον κωλαράκο του, και πέταξε το μπαλάκι στον Σώρρα. Έξυπνη τακτική για να δωθεί μια ψευτοαπάντηση και να αλλαχτεί το θέμα που πιθανώς να τους εκθέτει.
Σωστότατη παρατήρηση...
Ζήτησα καμιά απάντηση; Τα περισσότερα ερωτήματα που έθεσα είναι ρητορικά. Σιγά μην πέσω στα γόνατα του Λαμπράκη και να τον παρακαλώ να μου εξηγήσει. Θεωρώ ότι σε κάποιο βαθμό ξεμπρόστιασα την λογική του. Αν μπορεί κάποιος να μου αναιρέσει τις θέσεις μου με επιχειρηματολογία, είμαι δεκτικός και ανυπόμονος.
:clap: :clap: :respect:
Το ότι πέφτει μέσα ο Λιακό σε αυτά που λέει οφείλεται στο ότι πέφτουν μέσα εκείνοι τους οποίους ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!!!
Έτσι ακριβώς. Όπως αντιγράφει και ο Καλογεράκης που μας το παίζει τρελίτσα ότι επικοινώνησε με τους ολύμπιους σε υπολογιστή του '86 (για τρελά γέλια).
Την πάτησε όμως, γιατί αντέγραφε με κακέκτυπες μεταφράσεις και μάλιστα άσχημα. Μετέφερε το "galactic" που ανέφεραν οι αγγλόφωνοι "επαφικοί" ως "γαλακτικός" αντί γαλαξιακός, λες και θα πιούμε γαλατάκι. Κι έτσι πιάστηκε το ποντίκι στη φάκα. (όχι για να το παινευτώ, αλλά εγώ το εντόπισα αυτό πριν κανά δυο χρόνια και ακύρωσα τον καλογεράκη στη σκέψη τη δική μου τουλάχιστον).
Ισχυρίζονται ότι κατέχουν. Δεν απέδειξαν ότι είναι έγκυρα.
Η λέξη κλειδί εδώ είναι το ρήμα ισχυρίζονται...
Κι εγώ ισχυρίζομαι ότι έζησα τα μισά μου χρόνια στην Ν.Αφρική, αλλά έχω κι ένα ρημαδοδιαβατήριο με σφραγίδες για να αποδείξω τον ισχυρισμό μου.
Ο τόμπρας ισχυρίζεται αλλά ΚΑΙ αποδεικνύει ότι δεν είναι έγκυρα.
Αλλά κι αυτό οι "πιστοί" δε θέλουν να το δουν.
Γιατί να προβάλλει ένα δίπολο; Υποτίθεται πως είναι κατά της πόλωσης! Θεωρώ περίεργη την επίκληση στο δίπολο...
σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό...

Τέλος...
νωρίτερα σήμερα το είπα και στο άλλο νήμα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 77#p215477
Αρελα έγραψε: Οι σκοτεινοί για να πείσουν για τα ψέματα που επιδιώκουν να διασπείρουν, πρέπει να πουν και κάποιες αλήθειες.

Έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μου να το λέω με διάφορους τρόπους σε όλους τους τόνους... αγνοούμαι επιδεικτικότατα.
Εύχομαι και ελπίζω, να εστιάσουν τουλάχιστον στη δική σου πρόταση, που τη διατυπώνεις άψογα και θα την υπερτονίσω ΜΠΑΣ και νιώσουν όλοι:
ΠΡΟΤΑΣΗ: Επειδή τα φιλοσοφικά/μεταφυσικά κομμάτια του έχουν ενδιαφέρον, και πολλά από αυτά είναι αληθινά και τα χρησιμοποιεί για να στηρίξει την απάτη, μπορείτε να κάνετε θέμα όπου θα ερευνάτε και θα συζητάτε επ αυτών. Βγάλτε όμως έξω τα 600 δις και τις υπογραφές. Σε αυτό το μέρος είναι επικίνδυνος, όχι για την κυβέρνηση, αλλά για τον καθένα μας. Αν και φοβάμαι πως την μέρα που θα απομυθοποιηθεί τελείως ο Σώρρας, θα "απομυθοποιηθούν" μαζί του και αρκετές από τις αλήθειες που λέει για να στηρίξει την απάτη. Και αυτό δε θα είναι ασήμαντη απώλεια.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:25

ostraka sos έγραψε:Να επιχειρηματολογησουμε σοβαρα,και οχι επιλεκτικα οπως κανει.
Για ποιον το λες αυτό; Αν το λες για τον Καζάκη, εγώ ήδη εντόπισα κάτι που δεν μου άρεσε και συμφώνησε και η ντοκτορ, ότι κάνει επίκληση στην αυθεντία.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:26

Βασω που ειναι τα σχολια μου για τον Καζακη?Στα του Σωρρα.Το αν ειναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ θα το κρινω εγω.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:32

Και δεν καταλαβα δηλαδη η ηλικια του ειναι αλλοθι.
Ποιος εισαι Οττον ,πως βαδισες στη ζωη,μια που εισαι και ''μεγαλος''?
Δειξε μου.Εχεις προβλημα ,σε αυτο?

Το σχολιο μου σβηστηκε για το βιντεο του Καζακη που λεει για τον Σωρρα?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:37

ostraka sos έγραψε:Παρακαλω δεν μπορω να βρω το σχολιο μου για το βιντεο που,σχολιαζω
τον Καζακη για την αποψη του στον Σωρρα.Οποιος μπορει να το βρει ,
ας το ανεβασει εδω να το δει και ο Οττον μια και του φανηκε μια χαρα.
Να επιχειρηματολογησουμε σοβαρα,και οχι επιλεκτικα οπως κανει.

Οττον να πας να κανεις νημα.-
OTTON έγραψε:
ostraka sos έγραψε:Να επιχειρηματολογησουμε σοβαρα,και οχι επιλεκτικα οπως κανει.
Για ποιον το λες αυτό; Αν το λες για τον Καζάκη, εγώ ήδη εντόπισα κάτι που δεν μου άρεσε και συμφώνησε και η ντοκτορ, ότι κάνει επίκληση στην αυθεντία.
ostraka sos έγραψε:Βασω που ειναι τα σχολια μου για τον Καζακη?Στα του Σωρρα.Το αν ειναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ θα το κρινω εγω.
1/ Προς καπετάνιο:

α/Πού θες να ξέρω εγώ ρε Μήτσο που είναι το σχόλιό σου; Είμαι διακοπές, δεν είμαι πια με τις ώρες στα ΙΔΕΟ όπως όταν είμαι σπίτι. Μπαίνω μια δυο φορές τη μέρα στα πεταχτά με το λειψό ιντερνετ που κλέβω, και πρέπει να παρακολουθώ κάθε σου ποστ; :dunno:
β/ πώς ακριβώς θα το κρίνεις δηλαδή αν είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ; (- και ποιος είναι ο Αντίνοος για να'χουμε καλό ρώτημα); Χωρίς χειροπιαστά στοιχεία ή αποδείξεις μπορείς να κρίνεις; Κι αν κρίνεις έτσι, (και τα της ΕΝΤ έτσι τα κρίνεις;) σκέψου τι σόι κρίση είναι αυτή...
γ/ πότε είπα τον ΟΤΤΟΝ "μεγάλο"? Και πότε του έδωσα "άλοθι"?? Είπα τη γνώμη μου γι'αυτόν... απαγορεύεται; Τι λες ρε συ Μήτσο, καταλαβαινόμαστε ή παίζει πύργος της βαβέλ; Και γιατί τον ανακρίνεις λες κι είναι ο εχθρός;;;;

2/ Προς όλους: Θα πρότεινα να μην εμπλέκετε τον καζάκη εδώ. 'Εχει νήμα ο καζάκης για όποιον θέλει να εστιάσει στα στραβά ή τα σωστά του. Εδώ, αν δεν κάνω λάθος τουλάχιστον, μιλάμε και εστιάζουμε στην ΕΝΤ... ή όχι???
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:43

Το Βιντεο αφορα τον Σωρρα.Δεν το βρησκω, καποιος εσβησε τα σχολια μου.

Οσο για το ποιος ειναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ θα το μαθεις ,οταν ερθει η ωρα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:50

ostraka sos έγραψε:Το Βιντεο αφορα τον Σωρρα.Δεν το βρησκω, καποιος εσβησε τα σχολια μου.
Τι είπες; Κάποιος έσβησε το ποστ σου??? :swear: :swear: :banghead:

Παραθέτω το λογκ αυτού του νήματος
και παρακαλώ οποιονδήποτε διαχειριστή, να κοιτάξει το view logs και να επιβεβαιώσει πως παραθέτω Ο,ΤΙ γράφει:

ArELa 94.65.6.132 Sat Aug 10, 2013 2:24 pm Edited post “END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013” written by
» ION 4ever

ArELa 94.65.6.132 Sat Aug 10, 2013 2:22 pm Moved split posts
» to END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013

Που σημαίνει πως έγιναν ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ παρεμβάσεις σ'αυτό το νήμα, Μήτσο, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΟΣΤ! Εντάξει;;;

Η μία είναι η διάσπαση που έκανα από το προηγούμενο που είχε παρατραβήξει στις 24 σελίδες, και ξεκίνησα αυτό εδώ, και η άλλη είναι ένα έντιτ που έκανα στο πρώτο ποστ, που έτυχε να είναι της ΙΟΝ (σ'αυτό το νήμα) για να δώσω λινκ του προηγούμενου νήματος που κλειδώθηκε, για ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ.

Παρακαλώ πολύ, όσο θα υπάρχω εγώ εδώ μέσα, να μην διανοηθείς να ξαναπείς πως κάποιος σου έσβησε ποστ. Είναι ΑΡΧΗ μου να μη σβήνεται κανένα ποστ εδώ μέσα, γι'αυτό και δημιούργησα τα ΑΝΙΔΕΟ. (για να μεταφέρονται τα ανάρμοστα εκεί). Να μου κάνεις τη χάρη σε παρακαλώ πολύ...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:57

ArELa έγραψε: Παραθέτω το λογκ αυτού του νήματος
και παρακαλώ οποιονδήποτε διαχειριστή, να κοιτάξει το view logs και να επιβεβαιώσει πως παραθέτω Ο,ΤΙ γράφει:

ArELa 94.65.6.132 Sat Aug 10, 2013 2:24 pm Edited post “END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013” written by
» ION 4ever

ArELa 94.65.6.132 Sat Aug 10, 2013 2:22 pm Moved split posts
» to END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013

Που σημαίνει πως έγιναν ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ παρεμβάσεις σ'αυτό το νήμα, Μήτσο, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΟΣΤ! Εντάξει;;;
Ετσι ειναι.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 12 Αύγ 2013, 00:58

Ευχαριστώ, Εβαλου.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 12 Αύγ 2013, 01:08

Καλα μη χτυπιεσε δεν σβηστηκε.Ανεβασες το βιντεο με τον Καζακη να δουμε την αποψητου.
Σχολιασα το βιντεο [ειπα μαγκα]τον Καζακη.Δεν ειναι πουθενα,Τωρα Θα πω ενα σορω για το
Βιντεο γιατι πολοι το ειδαν και δεν καταλαβαν τιποτα .Ολα καλα,αφου τα λεει ο Καζακης για
το Σωρρα αληθεια θα ειναι.Με προκαλεσε ο Οττον να το κανω,αφου δεν ειδε τιποτα εκει,και εχει τοσο καλο ματι και αυτι,για τον Λαμπρακη στο νημα.Ζητα και επιχειρηματα,χωρις να
παρακολουθει.Απαντησεις για θεματα που εξεταζουμε ολοι.Αποφευγει κιολας λεγοντας ,
κατοπιν εορτης οτι ειναι και ρητορικα .Με λεει και ερωτευμενο .
Για να δω τι αντιληψη εχει μια που τον σεβομαστε για αυτην.Με επειχηρηματα και οποιος βλεπει κρινει.
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Δευ 12 Αύγ 2013, 01:15

Φίλε ΟΤΤΟΝ....

:respect: για την ενδελεχή ανάλυση σου....

Εγώ στο είπα κάμποσες σελίδες πρίν.....
OTTON....καλό κουράγιο φίλε.... :thumb:

Αυτές τις ερωτήσεις τις κάναμε μήνες πίσω....αλλά απάντηση (λογική και με επιχείρημα) δεν πήραμε....
Ακόμα τουλάχιστον.....

Αμα τις πάρεις εσύ τώρα, θα ωφελήσει και την συνέχεια .... όποια κι αν είναι αυτή.... :wink:
/viewtopic.php?p=215269#p215269

Εις αναμονή των απαντήσεων που περιμένεις λοιπόν.... (λέμε τώρα... :loco: )
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 12 Αύγ 2013, 01:15

ostraka sos έγραψε:Ανεβασες το βιντεο με τον Καζακη να δουμε την αποψητου.
Σχολιασα το βιντεο [ειπα μαγκα]τον Καζακη.Δεν ειναι πουθενα,

Ολόκληρο κατεβατό κι εσύ δεν το είδες...πουθενά;;

Μήπως να πας εδώ ;

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 79#p215379

Αν κοιτάξεις πολύ καλά, θα δεις και την ατάκα σου...
ostraka sos έγραψε:Πω πω τι μαγκας ο Καζακης....

Άντε, καληνύχτες.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 12 Αύγ 2013, 01:24

Μα τι να πω ,λυπαμαι,ουτε το βιντεο δεν εβρησκα.Αν μπορουν να σβηστουν τα παραπανω
λογια μου ας σβηστουν.Δεν θα μπω στο τρυπακι,αν και ειχα αρχισει να γραφω...
Δεν θελω τιποτα για μενα ,δεν τρωω,απο κανενος το καζανι. Λυσεις σε αδιεξοδα ,ψαχνω.
Δεν εχω σκοπο να στεναχωρησω κανεναν με τα λογια μου.Δεν θα σχολιασω τον Καζακη,δεν
το εχω κανει καιρο ,τωρα ,αλλα αν μου τον φερνεται μπροστα μου με βιντεο,θα τον σχολιαζω.
Οτι καταλαβαινω λεω και να ειστε σιγουροι ,οτι οχι μονο μυριζομαι το ψεμα και την πλανη,αλλα την νοιωθω κιολας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 12 Αύγ 2013, 01:31

ostraka sos έγραψε:δεν θα σχολιασω τον Καζακη,δεν
το εχω κανει καιρο ,τωρα ,αλλα αν μου τον φερνεται μπροστα μου με βιντεο,θα τον σχολιαζω.
Τον έφερα σαν άλλον έναν απ'τους πολλούς που σχολιάζουν τα του Σώρρα/Λαμπράκη/Εντ. Όχι σαν αυθεντία.

Σχολιάζεις τον Καζάκη, σχολιάζεις τον ΟΤΤΟΝ σχολιάζεις τον Κωστάκη,
σχολιάζεις κι εμένα... τι ψάχνεις να βρεις, τις προθέσεις μας;
Όσοι είμαστε εδώ μέσα τουλάχιστον, τις έχουμε δείξει ξεκάθαρα...

Μήπως θα'ταν πιο πρακτικό και δόκιμο, αντί να σχολιάσεις εμάς
και αντί να ψάχνεις τις προθέσεις μας, να σχολιάσεις αυτά που λέμε
για την ΕΝΤ και να ψάξεις τις δικές τους προθέσεις?
Ξέρω γω? λέμε τώρα... :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 12 Αύγ 2013, 01:39

ArELa έγραψε:
ostraka sos έγραψε:δεν θα σχολιασω τον Καζακη,δεν
Τον έφερα σαν άλλον έναν απ'τους πολλούς που σχολιάζουν τα του Σώρρα/Λαμπράκη/Εντ. Όχι σαν αυθεντία.

Σχολιάζεις τον Καζάκη, σχολιάζεις τον ΟΤΤΟΝ σχολιάζεις τον Κωστάκη,
σχολιάζεις κι εμένα... τι ψάχνεις να βρεις, τις προθέσεις μας;
Όσοι είμαστε εδώ μέσα τουλάχιστον, τις έχουμε δείξει ξεκάθαρα...

Μήπως θα'ταν πιο πρακτικό και δόκιμο, αντί να σχολιάσεις εμάς
και αντί να ψάχνεις τις προθέσεις μας, να σχολιάσεις αυτά που λέμε
για την ΕΝΤ και να ψάξεις τις δικές τους προθέσεις?
Ξέρω γω? λέμε τώρα... :wink:
Τι ειναι αυτα που λες?Εγω σχολιαζω εσας.Εσενα ?Στο νημα του Σωρρα εισαι.Πως σας σχολιαζω τι ειναι αυτα που μου λες.Εδω παρανοητε συνεχεια τις προθεσεις μου.Ειστε επιθετικοι μαζι μου,Εσυ με ειπες μεχρι και κολλημενο,χρησιμοποιητε,επιθετα επι πρωσωπικου,και εγω σας σχολιαζω?Εσεις ρωτατε και κρινετε χωρις να εχετε παρακολουθησει.Ο Οττον μου σερνει,εσυ μου σερνεις και εγω προσπαθω να σας πω ακουστε μη κρινετε,ουτ εμενα ουτε τον Λαμπρακη χωρις να τον εχετε ακουσει.
Ζειτε μια αρνηση και μια Βεβαιοτητα απατης .Οταν εχεις χρονο βαλε που χρησιμοποιω επιθετα προς τον καθενα.Στο αντιστρεφω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 12 Αύγ 2013, 01:46

και κάτι τελευταίο πριν πάω να την πέσω,
για να ξηγιόμαστε και να μην παρεξηγιόμαστε
OTTON έγραψε:
Εγώ όταν πρωτομπήκα στα ιδεό είχα ξεκαθαρίσει ότι θα διατηρήσω την ανωνυμία μου για αόριστο χρονικό διάστημα. Και οφείλω να στο πω ευθέως. Είχε γίνει δεκτό. Αν θέλεις να με κρίνεις για αυτό, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι επιλογή μου και θα δεχτώ τις συνέπειες επ αυτού.

Ο Αντίνοος δεν είμαι.
ΑΣΦΑΛΩΣ και είχε γίνει δεκτό, όπως είναι και απολύτως σεβαστό!
Δεν κατανοώ τη λογική του να ζητάμε "διαπιστευτήρια" από έναν άνθρωπο που συμμετέχει σε ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ διάλογο. Σε ένα φόρουμ διαλόγων, τα μόνα διαπιστευτήρια του καθενός μας είναι η σκέψη και ο λόγος μας, και δεν καταλαβαίνω γιατί για κάποιους δεν αρκούν αυτά...

Το ότι κάποιοι από εμάς λέμε πέντε λόγια παραπάνω για το άτομό μας, είναι επιλογή ΚΑΙ ΡΙΣΚΟ μας. Το ότι κάποιοι άλλοι δεν κάνουν το ίδιο, είναι επίσης επιλογή που όπως προείπα, είναι απολύτως σεβαστή και ίσως ίσως...και πιο σωστή στην τελική.

ΥΓ: ΟΤΤΟΝ, αν δεν έχεις δει την παρουσίαση του Τόμπρα, θα τη δεις εδώ
http://www.scribd.com/doc/109068319/E-N-D-The-End
(εκατοστή φορά που τη δίνω? :lol: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 12 Αύγ 2013, 01:56

''Δεν σου είπα να εμπιστευτείς κανέναν, ούτε τον Καζάκη, ούτε κανέναν άλλον. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, γι αυτό και κάποιοι θα σε εκμεταλλευτούν. Δεν βλέπω να προβάλλεις όμως καμία αντίσταση...''

''Όποιοι και να είναι οι σκοποί τους;;;; Υπάρχεις;;; ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι σκοποί τους τότε είναι σαν να αυτοκτονείς!''
[εδω κοβει και ραβει τα λογια μου]

''Αυτά που ωραία παραθέτεις δεν τα λέει μόνο η END. Τα λένε πολλλοιιιιιι..... Τα λέει ο Καμμένος, ο Καζάκης, μητροπολίτης πειραιώς Σεραφείμ και άλλοι δεκάδες... ο καθένας με τον τρόπο του. Αλλά εσύ "ερωτεύτηκες" την END.''

''Δεν υπάρχει κάρτα που να μην επινοήθηκε με βάση το τελικό σχέδιο του τσιπαρίσματος. Περαστικά σου.''

''Τίποτα δεν σου φαίνεται ύποπτο στον Λαμπράκη. Όπως προείπα, συμπεριφέρεσαι λες και είσαι ερωτευμένος με την END.''

''Διαφωνώ στο ύποπτος. Ο ρόλος των ιεραρχών έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό. Είναι υποταγμένοι στον οικουμενισμό και στη νέα τάξη. Είναι υπηρέτες του διαβόλου. Εκτός από ελάχιστους ρασοφόρους. Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος.''

''Ο έρωτας δεν επιτρέπει να δεις τις ασχήμιες. Εντάξει, μην το πάρεις και στα σοβαρά, πλάκα κάνω. Απλά προβληματίσου και λιγάκι.''

''Άκου τους όσο θες. Εξάλλου τα μεταφυσικά όπως προανέφερα έχουν ψωμί. Αλλά αν υπέγραψες, όχι μόνο περαστικά σου, αλλά περαστικά σε όλους μας.''
-----------------------------------------------------------
Πως δηλαδη ειναι ενας διαλογος επι προσωπικου ?
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 12 Αύγ 2013, 03:05

''ΥΓ: ΟΤΤΟΝ, αν δεν έχεις δει την παρουσίαση του Τόμπρα, θα τη δεις εδώ
http://www.scribd.com/doc/109068319/E-N-D-The-End
(εκατοστή φορά που τη δίνω? :lol: ''

Επιχειρημα.
Αυτο δεν ειναι απο τον 12/10/2012 δεν θα επρεπε ,να παει στο δικαστηριο που εγινε?Δικηγορος ειναι.
[Μη μου πειτε οτι ειμαι κολημενος και ερωτευμενος.]
Αναζητω, οπως ολοι.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 12 Αύγ 2013, 03:35

OTTON έγραψε:Το να το παίζει κατά των στοών, δεν αποδεικνύει ότι δεν είναι μασώνος, ειδικά στην εποχή μας, όπου οι βρωμιές των μασώνων έχουν γίνει γνωστές.
Δεν το παίζει κατα των στοών
δηλώνει με το όνομα του και τον Λόγο του
ποιος και που βρίσκεται ο σημερινός εχθρός.
τι άλλο να κάνει δηλαδή?

Τον ακούς, ενίοτε τον κοιτάς κιόλας, αισθάνεσαι
( με την καρδιά η το μυαλό. όπως θες. δικό σου θέμα.)
και αποφασίζεις αν δέχεσαι αυτά που λέει η όχι. απλά τα πράγματα.

Δέχομαι δεν σημαίνει απαραίτητα και τυφλή πίστη.
Πιστεύω εις εναν θεό κλπ κλπ.
στην δική μου περίπτωση, δέχομαι, σημαίνει τροφή για σκέψη και έρευνα.
Με τσίγκλισε και για την σκέψη και για την έρευνα.

Για τους Μασόνους αναφέρεται εκτενώς λόγω Γιαλτουρίδη.
Το οποίο γιαλτουρίδη είναι το φυντανάκη από την Φλόριντα
που έχει βαλθεί να μας ξεστραβώσει σε σχέση με τον Λαμπράκη και την end.
Μασόνος μεγαλοβαθμος.
Και καλά. ο Λαμπράκης συκοφαντεί.
Ενώ ο γιαλτουρίδης είναι ορκισμένος πατριώτης και θέλει να μας βοηθήσει
μπας και καταλάβουμε την κομπίνα. .
γιατί δεν βγαίνει να το αρνηθεί? γιατί δεν έχει έρθει ούτε μία μέρα στην Ελλάδα
γιατί δεν μιλάει σε ραδιόφωνα ελληνικά. Ας έρθει να τον δούμε από κοντά.
Ο Λαμπράκης και λοιποί έχουν ξεσκιστεί να έρχονται.
Αθήνα - Νέα Υόρκη κάθε τρις και λίγο.
Στην Κύπρο περάσαν τον παθών τους τον τάραχο την Μ. Εβδομάδα.
Ακόμα και τότε που έπαιξαν με τα χαρτιά τους ανοικτά
ακόμα και τότε που μίλησαν στην κυπριακή βουλή επί 40 λεπτά
ακόμα και τότε ...

δεν βγήκε κανείςνα πει sorry μάγκες ο σωρρας και η ΕΝD
είναι αφερέγγυοι και απατεώνες. Όχι μόνο δεν το κανανε αλλά βαλανε και τον προκαθήμενο της Κυπριακης εκκλησίας να του παίξει κομπίνα.
τυπου δωστα σε μένα και εγώ μέσα από το ταμείο της εκκλησία θα κάνω κουμάντο
και διάφορες άλλες τέτοιες παπαριές
Γιατί να τους παίξει κομπίνα ο αρχιεπίσκοπος αφού δεν έχουν
μία και είναι λαμόγια και κομπιναδόροι?

OTTON έγραψε:Μπορεί βέβαια να μην είναι ούτε μασώνος, αλλά ένας ανεξάρτητος απατεώνας.
Μπορεί. :dunno: θα δείξει.
OTTON έγραψε:Και υπάρχει ένας νόμος στην φύση, που πρέπει να τον σεβόμαστε. "Όταν δεν γνωρίζω, όλα είναι πιθανά."
ΟΛΑ οττον ΟΛΑ. οχι τα μισά. δηλαδή οι πιθανότητες είναι και υπέρ και κατά.

OTTON έγραψε:Επίσης, με το να μην δίνει αποδείξεις, μας καλεί να πιστέψουμε και όχι να γνωρίσουμε. Διότι με τις αποδείξεις αποκτούμε γνώση, χωρίς αποδείξεις επιλέγουμε αν θα πιστέψουμε ή όχι.
Όσο παράλογο και να σου φαίνεται
ένας τρόπος υπάρχει να δούμε αν υπάρχουν λεφτά και κατά πόσον είναι απατεώνες.
Να υπογράψουμε αυτό το χαρτί όσοι περισσότεροι γινεται
και να φανεί πάραυτα και άμεσα αν υπάρχουν η όχι.
Προτείνω μάλιστα σε όλους όσους δεν τον πιστεύουν να το κάνουν πρώτοι.
Μονό με αυτόν το τρόπο θα δικαιωθείτε εσείς οι άπιστοι.

εγώ προσωπικά δεν δηλώνω πιστή.
(άσχετα αν με θεωρείται την πλέον Σωρριασμένη)
δηλώνω όμως γοητευμένη
(σε προλαβαίνω μη με πεις ότι με έχει τυφλώσει και μένα ο έρωτας.)
Και δηλώνω γοητευμένη από την ιστορία και την εξέλιξη που έχει πάρει.
(Ξεκίνησα πριν καιρό με τις μετοχές της ανατολής.
τα 600 κλπ είναι καινούργια θέματα.)
Αυτή η ιστορία μου αρέσει.
εμπεριέχει το απρόσμενο.

Λες επίσης ότι η
Διότι με τις αποδείξεις αποκτούμε γνώση,
Είναι λίγο μεγαλύτερο θέμα το θέμα, Γνώση
και
δεν είναι πάντα συνυφασμένο με αποδείξεις.
Δεν εννοώ βέβαια σε καμία περίπτωση ότι οι αποδείξεις δεν είναι χρήσιμες. χρησιμότατες θα έλεγα.
απλά έχω υπομονή. δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.

Όσον αφορά την end
ΑΚΟΥΩ, ΣΥΝΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ, ΕΚΤΙΜΩ, ΣΥΝΙΠΟΛΟΓΊΖΩ
και ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Μέχρι πότε? άγνωστο.
Ίσως για μια ώρα ακόμα, ίσως για μια μέρα ίσως για μια αιωνιότητα.
Στην περίπτωση μου, ένα κλικ μου αρκεί για να τινάξω
τις οποίες πίστες, πεποιθήσεις, γοητείες και δεκτικότητες στον αέρα.

Μέχρι στιγμής αυτό το κλικ η Εnd δεν μου το έχει δώσει.
Και είμαι και σχεδόν βέβαιη
ότι την χαρά του κλικ δεν θα μου την δώσουν οι "άπιστοι" της end
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 12 Αύγ 2013, 05:07

OTTON έγραψε:
00:55:31
Λαμπράκης έγραψε:"Όταν ήρθε λοιπόν ο Σώρρας και σας είπε - παιδιά εγώ θα σας δώσω 600 δις - δεν είναι του Σώρρα τα λεφτα. Ο Σώρρας έχει την υποσχετική του χρέους, έχει το συμβόλαιο. Δηλαδή έχει την δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε αυτά τα ταμεία. Και δεν είναι μόνον αυτές οι προσβάσεις που έχει. Δεν είναι μόνον προσβάσεις των 600 δις ή των 3ων τρις. Τα 3 τρις εν τέλει, για όσους είναι αμφισβητίες, είναι ψιλά στην τσέπη. Σε ελληνικά χέρια και σε ελληνικό control, βρίσκονται τα 4/5 του πλούτου της γης...
...Επειδή είστε ιδιοκτήτες, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε."
Χμ.. για να θυμηθούμε τι έλεγε στις 15/9/2012:
Λαμπράκης έγραψε:"Ο κύριος Σώρρας είναι κάτοχος αμερικανικών ομολόγων της τάξεως των τριών τρισεκατομμυρίων δολαρίων" (...) "Θα ρωτήσετε, πού τα βρήκε ο Σώρρας; Πώς τα πήρε ο Σώρρας; Πρώτον πρέπει να σας πω ότι τα χρήματα αυτά ανήκουν απολύτως νόμιμα στον κύριο Σώρρα, διότε μετεβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία, τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελλαδικό χώρο την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος." (...) "Τώρα έχετε την απάντησή σας γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που λένε πού τα βρήκε ο Σώρρας, γιατί τα έκανε ο Σώρρας κλπ. Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια, την οποία τώρα την έχετε κατοχή σας. Επομένως τα ομόλογα αυτά είναι κεφάλαιο για τον Σώρρα." (...) "Έτσι λοιπόν έχετε την απάντησή σας πού τα βρήκε ο Σώρρας τα ομόλογα, γιατί έχει ο Σώρρας τόσα πολλά λεφτά..."
Βλέπετε την μεγάλη εικόνα;;;
εσένα αυτά σε μπερδεύουν δυσάρεστα
έμενα με μπερδεύουν, (γιατί κι εγώ μπερδεύομαι κάπως με αυτά) ευχάριστα.
αντιλαμβάνομαι οτι κάτι αποκρύπτεται η είναι συγκεχυμένο άλλα δεν του έχω βάλει ακόμη αρνητικό πρόσημο.
Ισως να είναι για καλό αυτή η πληροφορία να είναι ακόμη εν κρυπτό.
και το λέω αυτό διότι το υπόλοιπο πακέτο της end δεν με χαλάει.
απεναντίας. έμενα προσωπικά μου τακτοποιεί πολύ ωραία,
τα κομματάκια του παζλ που έχω μαζέψει μια ζωή και τα είχα ατάκτως ερριμμένα
μέσα στο σακουλάκι.

OTTON έγραψε:Συνεχίζω:

00:56:06
Λαμπράκης έγραψε:Σε ελληνικά χέρια και σε ελληνικό control, βρίσκονται τα 4/5 του πλούτου της γης.
Αλλά επειδή δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, συνεχίζουν να πεθαίνουν, να πεινούν ή να αυτοκτονούν Έλληνες. Φανταστείτε από τι κατάθλιψη θα πάσχουν αυτοί οι πάμπλουτοι Ελληναράδες. Να έχουν τα χρήματα αλλά να μην μπορούν να σώσουν πχ τους αυτοκτονούντες. Να γίνονται παθητικοί θεατές της σφαγής. ΟΚ, το χάψαμε.
η παραπάνω φράση του Λαμπράκη δεν είναι μια εύκολα κατανοητή φράση.
Παρόλα αυτά την ερμηνεύεις εκλαϊκευμένα (δηλαδή λαϊκιστικά) και στο τέλος το χάφτεις κιόλας. οκ. πάσο. τι ακριβώς χάφτεις?
την φράση του Λαμπράκη η την ερμηνεία που τις δίνεις?
OTTON έγραψε: 00:56:45
Λαμπράκης έγραψε:Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα γήπεδο - το μεσημέρι μίλαγα κάπου και είπα γήπεδο Ολυμπιακού, απόψε θα πω γήπεδο Παναθηναϊκού για να μην παρεξηγηθούν οι παναθηναϊκοί...
Γιατί να προβάλλει ένα δίπολο; Υποτίθεται πως είναι κατά της πόλωσης! Θεωρώ περίεργη την επίκληση στο δίπολο...
Άστο ΟΤΤΟΝΑ σε έχει προλάβει ο Λαμπράκης σε άλλο βίντεο
που λέει ότι τέτοια κόλπα (δίπολα) είναι κόλπα των καζάρων.
Πασοκ-ν. δημοκρατία
Έλληνες - τούρκοι
Ολυμπιακοί -παναθηναϊκοί.
Με λίγα λόγια διαίρει και βασίλευε.
εξηγεί γιατί το κάνει.
Αν θέλεις να είσαι τόσο καχύποπτος please be my guest
OTTON έγραψε:01:10:00
Λαμπράκης έγραψε:"Όλοι οι ήρωες του 21 ήσαν μέλη των μασονικών στoών."
Όντως σοκαριστικό.
OTTON έγραψε:Γιατί; Επειδή έτσι το γουστάρει ο Λαμπράκης; Πού είναι τα τεκμήρια, οεο;; Δεν μπορείς να προσπαθείς να ανατρέψεις την ιστορία μόνο με αφήγηση. Πρέπει να παρουσιάσεις τεκμήρια τα οποία δεν παρουσιάζει. Κολοκοτρώνης μασώνος;;; Αποδείξεις; Αυθαιρετολογίας το Ανάγνωσμα.
Δεν αφήνει πράγματα στον αέρα χωρίς λόγο. θα επανέλθει.
είμαι απόλυτα σίγουρη. και θα μας λυθούν οι απορίες.
Όσα έχει πει πχ για τον μιαούλη είναι αλήθεια.
Εδώ που βρίσκομαι κάθε καλοκαίρι γιορτάζονται τα μιαούλια.
είναι ο εθνικός ήρωας του τόπου. Μεγάλη γιορτή. βαρβάτος προϋπολογισμός.
Και εν μέσω κρίσης, μεγαλεία.
Νόμιζα οτι άμα τους πω αυτά που λέει θα με πάρουν με τις πέτρες.
τους τα είπα και βάλανε τα γέλια.
Τα ξέρουνε πολύ καλά όλοι. χαρτί και καλαμάρι και ακόμα περισσότερα.
τώρα γιατί τον τιμούν τόσο πολύ είναι ένα ερώτημα.

OTTON έγραψε: 02:27:30 Μας μιλάει για ένα φορολογικό σύστημα όπου θα φορολογείται εκείνος που δεν ξοδεύει τα χρήματά του. Μα δεν γνωρίζει ότι ήδη εφαρμόζεται αυτό το σύστημα;

"Σας φορολογούν αν δεν φέρετε αποδείξεις", και μετά λέει "σας φορολογούν με τις αποδείξεις διότι έχετε τα χρήματα και τα καταναλώνετε..." Και μετά προτείνει να φορολογείται εκείνος που δεν ξοδεύει. Μα γιατί το προτείνει ενώ παραδέχτηκε ότι μας φορολογούν αν δεν φέρουμε αποδείξεις; Τι λέει;
άκουσε το ξανα αν δεν το καταλαβαίνεις. φορολογείσαι?
η εισαι πολύ μικρός για τέτοια?
OTTON έγραψε:03:28:20 Φαντάζεται κάποια φοροκάρτα; Συγγνώμη, ασχέτως αν αμέσως μετά καταδικάζει το τσιπάκι, το να φαντάζεται φοροκάρτα είναι το εγκληματικό. Ξεφτίλα. Δούλεμα.
βιάζεσαι οττονα βιάζεσαι πολύ.
ούτε το χρήμα καταργείται ούτε οι πιστωτικές ούτε οι χρεωστικές ούτε τίποτα.
Ούτε τσιπάκια βάζει.
πληρώνεις με οποίο τρόπο θες το σουβλάκι σου αλλά εχει μια κάρτα
σαν και αυτές του souper market φαντάζομαι και γω
που περνάει η αγορά σου και έτσι θα φορολογηθείς.
δηλαδή μια κάρτα όπως οι κάρτες που τωρα βγάζουν όλοι για να μαζεύουν πόντους.
Αν τώρα εσένα σου αρέσει να μαζευτείς αποδείξεις και να τις κρατάς κιόλας
για μια δεκαετία στο συρτάρι σου μάζευε αποδείξεις. :dunno:
αλλά και στο τέλος τέλος μια ιδέα είναι.
Όταν έρθει εκείνη η ώρα συνέλευση θα είναι,
θα αποφασιστεί από όλους όσους ενδιαφέρονται να το αποφασίσουν.
δεν θες να σου πω
τι τραβάω με το 13% και 23% το καθιστό η το όρθιο. :swear:
άστο καλύτερα.
OTTON έγραψε:03:05:00
Λαμπράκης έγραψε:"Δάνειο εκατονταετούς διαρκείας"
Μάλιστα. Και έτσι ξαφνικά η "δωρεά" μεταμορφώνεται σε "δάνειο". Χμ... ενδιαφέρον. Άρα στην περίπτωση που το σχέδιό τους πάει καλά και "σωθεί" η Ελλάδα, είναι δεδομένο ότι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι ως ευεργέτες θα πλουτίσουν.
Ναι!!! μετά από 100 χρόνια. βρε τους μαθουσάλες!!!
Λόγω του αγγλικού δίκαιου που εχουμε μπει λογο μνημονίων
μόνο έτσι μπορεί να γίνει.
Αλλά μάλλον δεν το άκουσες η επιλεκτικά.
προς χάριν της συζήτησης δεν θέλεις να το ακούσεις
η δεν θέλεις να μας πεις ότι το άκουσες
η οτι το άκουσες αλλά το αγνόησες ως ελάσσονος σημασίας.

Και κάτι άλλο που επίσης έχει ειπωθεί από τον σωρρα
είναι ότι οι όποιοι τόκοι πχ 3% η 5% θα δωρίζονται και θα παραμένουν στην χώρα.
Άλλα θα μου πεις εδώ δεν πιστεύουμε ότι έχει τα λεφτά το δώρο του επιτοκίου
θα πιστέψουμε? βέβαια ο Σωρρας όταν θα είναι 140 ετών μια χαρά θα του έρθουν
ολα αυτά τα λεφτά. να χει κάτι στα γεράματα.

OTTON έγραψε:03:28:00 Είχε το λόγο ένα παλληκάρι και έλεγε κάποια πράγματα σχετικά με το Χριστο, και πετάγεται μια προκομένη να του πει "είσαστε εκτός θέματος". Γιατί; Τι την ενόχλησε; Μετά από λίγο επικαλέστηκε πρόβλημα χρόνου. ΟΚ να δεχτώ ότι υπήρχε πρόβλημα χρόνου, αλλά αν αυτό ήταν πραγματικά το πρόβλημα, γιατί δεν το επικαλέστηκε απευθείας, αλλά αρχικά επικαλέστηκε τη σχετικότητα του θέματος (το οποίο εγώ θεώρησα σχετικότατο); Μήπως ενοχλήθηκε από την ερώτηση και έψαχνε δικαιολογία; Και εν πάσει περιπτώσει, έχουμε έναν Λαμπράκη που δεν αποδεικνύει τίποτα, προκαλεί ένα σωρό ερωτήματα, και τελικά δεν υπάρχει χρόνος για ερωτήματα;;; ΑΙΣΧΟΣ.
πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω οττονα.
σε αυτή την ερώτηση ο Λαμπράκη δίνει μια άκρως ενδιαφέρουσα απάντηση.
εξαιρετικά σημαντική. δεν αρνήθηκε καθόλου να απάντηση
ασχέτως αν η κυρία είπε τα δικά της.

Όχι μόνο απάντησε,
αλλά είπε πράγματα που επίσης επιλέχτηκα, δεν φέρνεις εδώ
αλλά επιλέγεις να φέρεις και να σχολιάσεις την αντίδραση της διοργανώτριας,
αυτό είναι ΑΙΣΧΟΣ κατά την γνώμη μου.
Η απάντηση του ήταν συνταρακτική.
και ως προς την αποδοχή για το ποιος είναι ο Χριστός που καθόλου
δεν το αρνείται η τον μάχεται
άλλα και ως προς το τι γράφει το πραγματικό ευαγγέλιο
το οποίο βρέθηκε στα χέρια του Μπροκου (ακαδημαϊκός αν δεν κάνω λάθος)
οταν είχε πρόσβαση στο Βατικανό.
(Γιατί δεν σχολίασες οτι στο Βατικανό έχουν ολόκληρο το ευαγγέλιο
ενώ εμας μας έχουν δώσει το πετσοκομμένο σύμφωνα με τα μέτρα τους.

Ολόκληρο εδάφιο είπε.
Στην γλώσσα του ευαγγελίου που στα δικά μας σύγχρονα ευαγγέλια δεν υπάρχει. είναι κομμένο και λές αίσχος?

το αίσχος και η ντροπή είναι όλη δική σου. με θύμωσες τώρα πολύ.
άλλα μην ανησυχείς θα μου περάσει. Πάει πέρασε. Αλλά πρόσεχε.
τον ακούω μήνες και σε διαβάζω τουλάχιστον ακόμα προσεκτικά.
επίσης σου απαντώ όσο πιο ειλικρινά μπορώ. Μην βιάζεσαι και μην υποτιμάς εκεινο που δεν γνωρίζεις πολύ καλά.
Τα βιαστικά συμπεράσματα δεν ωφέλησαν ποτέ κανένα.

αυτά η ώρα πήγε 5 το πρωί.
Η συνέχεια άλλη ώρα άλλη μέρα.

οστρακο Δημητρη μη χαλιέσαι και μην ζητάς τίποτα.
Όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει και αυτός που καταλαβαίνει θα βοηθήσει
και εμάς τους βλάκες τους ερωτογοητευμενοπαρμένους να καταλαβαίνουμε.
απλώς ελπίζω να περάσει και από εδώ.
γιατί προς το παρόν βοήθεια δεν βλέπω.

καλημέρες.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”