θελει να βαλεις δικηγορο ,για να τρεξει για την υποθεση ,ετσι απλα στελνεις μια καταγγελια και τελειωνει η υποθεση δεν ειναι.....Mantam Froufrou έγραψε:Ναι, αλλά όταν η νομιμότητα σου δίνει ένα όπλο να παλέψεις;οπότε δεν με ενδιαφερει τι ειναι παρανομο η νομιμο καθ αυτο
Τι εννοείς stiv ότι θέλει χρήμα;
Πραξικόπημα στη Βουλή! (Μνημονιο 3)
- stiv
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: +stiv
- Φύλο: Άνδρας
- Τοποθεσία: Βυρωνεια Σερρων - Κατερινη Πιεριας- Λουτρακι Κορινθιας
Re: Πραξικόπημα στη Βουλή! (Μνημονιο 3)
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
Μάλιστα, οπότε εκεί βασίζονται, στο ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά για δικηγόρους,και αφού οι εδώ εισαγγελείς το ξύνουν κανονικά, μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν. ΝΟΜΙΖΟΥΝ!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- stiv
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: +stiv
- Φύλο: Άνδρας
- Τοποθεσία: Βυρωνεια Σερρων - Κατερινη Πιεριας- Λουτρακι Κορινθιας
αρα λενε αυτοι ,φοβος+χρημα = κατσε που λενε στα αυγα σου................
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
θέλει λίγο περισσότερο ψάξιμο
από το να το στείλουμε έτσι άντε άντε στη Χάγη.
Όπου, ειρήσθω εν παρόδω, είναι και νεοταξιτικο άντρο.
Τι λένε και οι υπόλοιποι για το θέμα, τουλάχιστον στο νετ.
Ποιες είναι οι υπέρ και οι κατά απόψεις.
Που στηρίζονται η μεν και οι δε
Να μαζευτούν υπογραφές.
Και άλλες ενέργειες ενδεχομένως
έτσι ώστε όταν να φθάσει στα νομικά να φθάσει οργανωμένο
με υποστηρικτές δυνατούς
και ισως με ακτιβιστή δικηγόρο που δεν θα πάρει μια.
Θέλει όμως μεγάλη προετοιμασία και χρόνο.
από το να το στείλουμε έτσι άντε άντε στη Χάγη.
Όπου, ειρήσθω εν παρόδω, είναι και νεοταξιτικο άντρο.
Τι λένε και οι υπόλοιποι για το θέμα, τουλάχιστον στο νετ.
Ποιες είναι οι υπέρ και οι κατά απόψεις.
Που στηρίζονται η μεν και οι δε
Να μαζευτούν υπογραφές.
Και άλλες ενέργειες ενδεχομένως
έτσι ώστε όταν να φθάσει στα νομικά να φθάσει οργανωμένο
με υποστηρικτές δυνατούς
και ισως με ακτιβιστή δικηγόρο που δεν θα πάρει μια.
Θέλει όμως μεγάλη προετοιμασία και χρόνο.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- Mantam Froufrou
Δεν υπάρχει μια ομάδα που ήδη είχε στείλει για υπογραφές κάτι που καταπατούσε το Σύνταγμα... για το Μνημόνιο, για να το βγάλει αντισυνταγματικό; Νομίζω ήταν μια ομάδα Ελλήνων, με μπροστάρισσα μια δικηγόρο ή κάνω λάθος; Το θυμάται κανείς αυτό; Μήπως να έρθουμε σε επαφή μαζί τους;
Νομιζω πως το σκηνικο στη βουλη και οι συνοπτικες απορρίψεις των αιτιάσεων της αντιπολίτευσης (περι αντισυνταγματικοτητας),Mantam Froufrou έγραψε:Ναι, αλλά όταν η νομιμότητα σου δίνει ένα όπλο να παλέψεις;οπότε δεν με ενδιαφερει τι ειναι παρανομο η νομιμο καθ αυτο
συνηγορούν στο οτι ο νομος δεν μας δίδει κανένα όπλο γιατι αυτοι μπορούν άνετα να τον γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια
(με συνοπτικές διαδικασίες).
κανενα δικαστηριο και καμια χάγη δεν θα μας δικαιώσει.
και ακομα κι αν μας δικαιώσει, δεν θα γινει και τίποτα. γιατι οι δανειστές θα πατήσουν πόδι ωστε να μην εκτελεστεί η απόφασή ή να καθυστερήσει μια 20ρια χρόνια η εκτέλεση της οποιας απόφασης.
Βαση του Ελληνικου δικαίου. οποιος καταλαμβανει την εξουσια (νομιμα ή παράνομα) δημιουργεί δίκαιο.
μετα την αποκατάσταση της εννόμου τάξεως θα τιμωρηθει μόνο για την πράξη της κατάλυσης του πολιτεύματος κι οχι για το τι έκανε απο εκει και περα.
Γι αυτο και η χουντα δεν τιμωρήθηκε για τις πράξεις της 7ετίας παρα μόνο για την καταλυση του πολιτεύματος.
υπήρξε απόφαση (μεταγενέστερη) του αρειου πάγου πανω σε αυτό.
- Mantam Froufrou
Οπότε επιστρέφουμε στα αρχικά σχέδια...
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Πολλά εμετικά ακούστηκαν στη Βουλή αυτές τις μέρες.
Και την Τετάρτη και σήμερα.
Μία ομιλία όμως ήταν το κάτι άλλο.
Είναι ο πιο δεινός ρήτορας του κόμματος.
Λέει κάτι λάθος? Δε νομίζω
Και την Τετάρτη και σήμερα.
Μία ομιλία όμως ήταν το κάτι άλλο.
Είναι ο πιο δεινός ρήτορας του κόμματος.
Λέει κάτι λάθος? Δε νομίζω
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Αχ βρε ντοκτορέσα.
Η τελευταία ατάκα ήταν όλα τα λεφτά.
Αφιερωμένο
Η τελευταία ατάκα ήταν όλα τα λεφτά.
Αφιερωμένο
There is a crack, a crack in everything
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ευχαριστώ ΙΟΝ υπέροχος ύμνος.
Να δεις που όταν μιλάει κάποιος του ΚΚΕ και λέει για σοβαρά πράγματα που κανίς δεν μπορεί να τα αντικρούσει θα βρεθεί κάποιος που θα στρέψει τη συζήτηση στη πρώην σοβιετική Ένωση για παρέκκλιση.
Ποτέ δεν απαντούν επί του θέματος όταν μιλάει κάποιος του ΚΚΕ.
Πάνε το θέμα μακρυά μην ακούσει ο κόσμος καμιά αλήθεια και φύγει κανένα κόμπλεξ.
Να δεις που όταν μιλάει κάποιος του ΚΚΕ και λέει για σοβαρά πράγματα που κανίς δεν μπορεί να τα αντικρούσει θα βρεθεί κάποιος που θα στρέψει τη συζήτηση στη πρώην σοβιετική Ένωση για παρέκκλιση.
Ποτέ δεν απαντούν επί του θέματος όταν μιλάει κάποιος του ΚΚΕ.
Πάνε το θέμα μακρυά μην ακούσει ο κόσμος καμιά αλήθεια και φύγει κανένα κόμπλεξ.
- Mantam Froufrou
Εγώ δεν αντέχω να τον ακούω άλλο. Τον έχει ο άντρας μου να παίζει σοτ κινητό όταν τον παίρνεις και δη στα Ρώσικα. Έχω κόψει να τον παίρνω!Ευχαριστώ ΙΟΝ υπέροχος ύμνος.
Ο Παφίλης είναι υπέροχος. Αυτός και ο Μπογιόπουλος είναι οι μεγάλες μου αγάπες. Ο Μπογιόπουλος είναι λίγο δυσνόητος ώρες-ώρες αλλά έχει μια γοητεία να το πω; Ειδικά όταν αγριεύει, δηλαδή μονίμως! Αν κάναμε σπίτι μαζί θα μας άκουγε όλη η γειτονιά!
Ενώ ο Παφίλης μιλάει απλά και κατανοητά. Είναι ο κομμουνιστής της διπλανής πόρτας! Καμία σχέση με τον άντρα μου δηλαδή... Ούτε με μένα...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δε θα σας χαλάσω την κομουνιστική σας φουσκίτσα, να'χετε να γουσταρετε κι εσείς. Θα βάλω κάτι που (δε θα σας χαλάσει και που) νομίζω πως αρμόζει μια κι αναφέρατε τον Μπογιόπουλο
[box=]Πού είναι ο Νίκος Μπογιόπουλος ηλίθιε;
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 24 Μαϊ 2012 08:07
Τον δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη Νίκο Μπογιόπουλο τον είχαμε συνηθίσει να εμφανίζεται κάθε τόσο στα κανάλια, για να υπερασπιστεί το ΚΚΕ και την πολιτική του. Πράγμα που έκανε με μεγάλη μαχητικότητα και χωρίς το γνωστό ξύλινο λόγο.
Ο Μπογιόπουλος έγραψε μάλιστα το βιβλίο "Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε" το οποίο διαφημίστηκε πολύ, αν και όχι από το ΚΚΕ, καθώς δεν εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο του κόμματος, αλλά από τον "εχθρικό" Λιβάνη.
Τώρα, σε μια δύσκολη εκλογική μάχη, πολλοί πρόσεξαν την απουσία του από το μέτωπο των παραθύρων. Ο Μπογιόπουλος έχει σχεδόν εξαφανιστεί ενώ είναι η στιγμή που θα χρειαζόταν στο ΚΚΕ περισσότερο από πολλούς άλλους, που μπούχτισαν οι τηλεθεατές να τους βλέπουν.
Πολλά μέλη του κόμματος, και ακόμα περισσότεροι ψηφοφόροι, αναρωτιούνται: Πού είναι ο Μπογιόπουλος; Γιατί έχει εξαφανιστεί; Είναι η εξαφάνισή του αποτέλεσμα δυσμένειας λόγω της φημολογούμενης σύγκρουσής του με την ηγεσία και τη γραμμή του κόμματος;
Άγνωστο. Πάντως ο τηλεοπτικός αυτός κομμουνιστής λείπει από πολύ κόσμο -του κόμματος κυρίως.[/box]
http://kentrinews.gr/fimes/2254-2012-05-23-15-44-59
βέβαια το άρθρο γράφτηκε απ'το Μάη και μπορεί να έχει επανακάμψει (δεν ξέρω, δε βλέπω συχνά τηλεόραση), αλλά εγώ έχω κανά χρόνο να τον δω/ακούσω. Τον βρίσκω καλο και σωστό σε πολλά, αλλά κουβαλάει κι αυτός έναν δογματισμό που προσωπικά δε μου γουστάρει. (βεβαια αν συγκρίνω τι δε μου γουστάρει απ'τους άλλους, αυτός είναι έως και ερωτεύσιμος )
[box=]Πού είναι ο Νίκος Μπογιόπουλος ηλίθιε;
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 24 Μαϊ 2012 08:07
Τον δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη Νίκο Μπογιόπουλο τον είχαμε συνηθίσει να εμφανίζεται κάθε τόσο στα κανάλια, για να υπερασπιστεί το ΚΚΕ και την πολιτική του. Πράγμα που έκανε με μεγάλη μαχητικότητα και χωρίς το γνωστό ξύλινο λόγο.
Ο Μπογιόπουλος έγραψε μάλιστα το βιβλίο "Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε" το οποίο διαφημίστηκε πολύ, αν και όχι από το ΚΚΕ, καθώς δεν εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο του κόμματος, αλλά από τον "εχθρικό" Λιβάνη.
Τώρα, σε μια δύσκολη εκλογική μάχη, πολλοί πρόσεξαν την απουσία του από το μέτωπο των παραθύρων. Ο Μπογιόπουλος έχει σχεδόν εξαφανιστεί ενώ είναι η στιγμή που θα χρειαζόταν στο ΚΚΕ περισσότερο από πολλούς άλλους, που μπούχτισαν οι τηλεθεατές να τους βλέπουν.
Πολλά μέλη του κόμματος, και ακόμα περισσότεροι ψηφοφόροι, αναρωτιούνται: Πού είναι ο Μπογιόπουλος; Γιατί έχει εξαφανιστεί; Είναι η εξαφάνισή του αποτέλεσμα δυσμένειας λόγω της φημολογούμενης σύγκρουσής του με την ηγεσία και τη γραμμή του κόμματος;
Άγνωστο. Πάντως ο τηλεοπτικός αυτός κομμουνιστής λείπει από πολύ κόσμο -του κόμματος κυρίως.[/box]
http://kentrinews.gr/fimes/2254-2012-05-23-15-44-59
βέβαια το άρθρο γράφτηκε απ'το Μάη και μπορεί να έχει επανακάμψει (δεν ξέρω, δε βλέπω συχνά τηλεόραση), αλλά εγώ έχω κανά χρόνο να τον δω/ακούσω. Τον βρίσκω καλο και σωστό σε πολλά, αλλά κουβαλάει κι αυτός έναν δογματισμό που προσωπικά δε μου γουστάρει. (βεβαια αν συγκρίνω τι δε μου γουστάρει απ'τους άλλους, αυτός είναι έως και ερωτεύσιμος )
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Για πολλούς λέμε. Αλλά ο Παφίλης ήταν όλα τα λεφτά χθες πως να το κάνουμε......
Τον βρίσκω πολύ καλύτερο από τον Μπογιόπουλο.
Ο Μπογιόπουλος με χαλάει που είναι αριθμολάγνος.
Οι αριθμοί βλάπτουν σοβαρά το γαστρεντερικό γιατί είναι δυσκοίλιοι. Αν και ο τρόπος που τους εκθέτει και επιχειρηματολογεί είναι πολύ καλός.
Δεν τα έχει σπάσει με την ηγεσία του κόμματος αλλά όπως και η Κανέλλη είναι εντός εκτός και επί τα αυτά. Είναι επικοινωνιακοί αλλά δεν βρίσκονται στο κέντρο του σκληρού πυρήνα.
Όμως δεν είναι μόνο ο Μπογιόπουλος που εξαφανίστηκε από κανάλια και παράθυρα Αν κάτσεις και σκεφτείς πόσοι έχουν καιρό να εμφανιστούν θα χάσεις το λογαριασμό.
Παρατηρώ ότι έχουν κοπεί οι εκπομπές με σχόλια γύρω απ ότι συμβαίνει. Τον Καρατζαφέρη τον πήγαν στο "φρέσκο". Κάποιοι άλλοι μαχητικοί κάποτε έριξαν νερό στο κρασί τους.
Ακόμα και ο Λαζόπουλος έχει κατεβάσει τους τόνους γύρω από την κριτική του στο "καθεστώς" και κάθε φορά που πάει να πει κάτι ρίχνει στη φράση και ένα τσουτσούνι για αντιπερισπασμό και γ@μ@ει τη συζήτηση. Πολλά σκετσάκια και περισσότερη τσουτσουνολογία για μαϊντανό για να φεύγει η κουβέντα από την ταμπακιέρα. Ακόμα και ο Τράγκας ρίχνει τους τόνους
Τον βρίσκω πολύ καλύτερο από τον Μπογιόπουλο.
Ο Μπογιόπουλος με χαλάει που είναι αριθμολάγνος.
Οι αριθμοί βλάπτουν σοβαρά το γαστρεντερικό γιατί είναι δυσκοίλιοι. Αν και ο τρόπος που τους εκθέτει και επιχειρηματολογεί είναι πολύ καλός.
Δεν τα έχει σπάσει με την ηγεσία του κόμματος αλλά όπως και η Κανέλλη είναι εντός εκτός και επί τα αυτά. Είναι επικοινωνιακοί αλλά δεν βρίσκονται στο κέντρο του σκληρού πυρήνα.
Όμως δεν είναι μόνο ο Μπογιόπουλος που εξαφανίστηκε από κανάλια και παράθυρα Αν κάτσεις και σκεφτείς πόσοι έχουν καιρό να εμφανιστούν θα χάσεις το λογαριασμό.
Παρατηρώ ότι έχουν κοπεί οι εκπομπές με σχόλια γύρω απ ότι συμβαίνει. Τον Καρατζαφέρη τον πήγαν στο "φρέσκο". Κάποιοι άλλοι μαχητικοί κάποτε έριξαν νερό στο κρασί τους.
Ακόμα και ο Λαζόπουλος έχει κατεβάσει τους τόνους γύρω από την κριτική του στο "καθεστώς" και κάθε φορά που πάει να πει κάτι ρίχνει στη φράση και ένα τσουτσούνι για αντιπερισπασμό και γ@μ@ει τη συζήτηση. Πολλά σκετσάκια και περισσότερη τσουτσουνολογία για μαϊντανό για να φεύγει η κουβέντα από την ταμπακιέρα. Ακόμα και ο Τράγκας ρίχνει τους τόνους
- Mantam Froufrou
Μόνο τον Μπογιόπουλο δεν βλέπει αυτός; Εδώ έγινε καταγγελία από το ΚΚΕ για εξαφάνιση του κόμματος από τα κανάλια. Δεν με αφορά αυτό. Έχω πάψει από καιρό να ΜΙΛΑΩ για τα πολιτικο/κομματικά. Επιστρέφουμε στο θέμα μας:
Εμένα πάλι αυτό ακριβώς είναι που με φτιάνει... Είμαι μια αριθμολάγνα, ε; ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΙΜΗ, ΕΙΜΑΙ!!!!Ο Μπογιόπουλος με χαλάει που είναι αριθμολάγνος.