Εχουμε ταλαιπωρηθει απο ''εξυπνους''γραφιαδες.
Μας ξενερωνουν και μας προσβαλουν.
Αλήθεια; Εγώ νόμιζα ότι οι πολιτικοί μας, μας προσβάλουν και όχι οι "έξυπνοι γραφιάδες",
που στην τελική ούτε στον σβέρκο μας κάθισαν ούτε ρόμπα στα εξωτερικά μας έκαναν.
Δεν θα κάτσω να στηρίξω τα λέγομενα του Δήμου και του κάθε Δήμου και γενικά πριν
βγάλουμε συμπέρασμα για ένα συγγραφέα καλό θα ήταν να έχουμε άποψη για το έργο
του.
Μας ξενερωνουν και μας προσβαλουν.
Έμενα ξέρεις τι με προσβάλει; Με προσβάλει ο Έλληνας που γκαρίζει ότι αυτός ανακάλυψε
την δημοκρατία ενώ ζει στην χούντα από την γέννηση του ελληνικού κράτους μέχρι και σήμερα (και λίγα λέω).
Με προσβάλει ο Έλληνας που θεωρεί θέσφατο το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι λαοί πρέπει να
του γλύφουν τον κώλο επειδή οι "παππούδες" του είχαν δέκα κουβάδες αρχίδια.
Με προσβάλει αυτή η "κυρία" που προσπαθεί να κάνει ηλεκτροσόκ στην παραπαίουσα
καριέρα της πατώντας πάνω στον καημό και τον πόνο ενός λαού που πάει στα τυφλά.
Αυτά με προσβάλουν και όχι δύο πικρές αλήθειες κάποιου "έξυπνου γραφιά", που και μαλάκας
να είναι (αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω), αν αφαιρέσω τον "μαλάκα" από το διανοητικό του
πόνημα τότε ίσως να καταφέρω να μάθω δύο πράγματα για μένα που δεν τα ήξερα μέχρι χθες.
Μακαρι να καναμε,ενα ο καθενας. 10 εκατομυρια βιντεο να κανουμε παγκοσμια ψυχαναληση
Άμα κάναμε ο καθένας από ένα βιντεάκι, πρώτον θα κλάναμε τα αρχίδια του συστήματος με μια πολύ δυνατή
κλανιά (όπως έκανε η κοπελιά του βίδεο καλή ώρα) και αφού το κάνάμε θα γυρνούσαμε στους καναπέδες
οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι. Ούτε ψυχογράφημα, ούτε ενδοσκόπηση, ούτε το κέρατο μου το τράγιο δεν προσφέρουν
οι θεατρινισμοί εν είδει διαδικτυακού αυνανισμού στο youtube.
Συγχώρεσε μου το ύφος, μην το εκλάβεις ως προσωπική επίθεση.