εχω βάλει πρόγραμμα που βγάζει τις διαφημίσεις
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Καζάκης vs Άδωνις και το ΌΧΙΤώρα γιατί τρώγονται μονο με του ΕΠΑΜ;
Τελικά πρέπει να έχει και διαδρομή και ρεύμα που ενοχλεί πάρα πολύ...
axinosp έγραψε:Ο Φρυγικός σκούφος του ΕΑΜ και της Δημοκρατικής παράταξης, που πολέμησε τους Γερμανούς και τα τσιράκια τους,
Περνάω και εγώ μία φάση "καζακήτιδας" αλλά δεν έχει τύχει να τον ακούσω να μιλάει για το (λαθρο-)μεταναστευτικό. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.ArELa έγραψε:το "καθολου", δεν ισχύει. Έχει πει πως α/ η κρίση β/ η επιστροφή μας στη δραχμή, θα αναγκάσει πολλούς να φύγουν μόνοι τους. Έχει πει επίσης, πως προέχει αυτή τη στιγμή η ΣΤΕΓΝΗ/ΣΤΥΓΝΗ λεηλασία που παίζεται στην Ελλάδα από τις τράπεζες, το σύστημα κλπ, που μπροστά σ'αυτό, οι (οικονομικές) επιπτώσεις απ'την ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική είναι "ψίχουλα". Είπε πως όταν βγει η Ελλάδα από αυτό το κεφαλοκλείδωμα, θα μπορέσουμε (αυτεξούσιοι) να εστιάσουμε σ'αυτό το θέμα εκτενέστερα, και μάλιστα ότι υπάρχουν στο ΕΠΑΜ άνθρωποι που είναι καταλληλότεροι από αυτόν, για να ασχοληθούν αποτελεσματικά με το ζήτημα αυτό.exiled έγραψε:το ότι δεν μιλάει καθόλου γι'αυτό είναι σημαντική έλλειψη.
(αυτά τα άκουσα σε ραδιοφωνική εκπομπή- όχι το ράδιο 9- που ήταν προσκεκλημένος).
αναπαραχθέν σε διάφορα σημεία.O Δημήτρης Καζάκης είναι οικονομολόγος-αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αρθρογραφεί σε τακτική βάση στην εφημερίδα Ποντίκι, στο περιοδικό Hellenic Nexus και στην ιστοσελίδα inprecor.gr. Έχει επίσης καίριο ρόλο στη συγκρότηση της πρωτοβουλίας Σεισάχθεια.
to EAM δες και την αφίσα (http://axinosp.blogspot.com/2011/11/blog-post_26.html) είχε σαν σήμα το φρυγικό σκούφο.Όοοοοοοοοχχχιιιι φίλε μου αχινέ,εως τώρα συμβόλιζε κατά τα λεγόμενα το σκουφί της Γαλλικής επανάστασης και τέτοια.
Αν τώρα συμβολίζει και τις αξίες και αρχές του ''Δημοκρατικού'' Στρατού στον εμφύλιο είναι κάτι που πρέπει να το ξέρει ο κόσμος,και όχι μόνο το Ελευθερία-Δικαιοσύνη-Αλληλεγγύη,(σχεδόν ίδιο με το Liberté, égalité, fraternité των Γάλλων),που ευαγγελίζεται το σύμβολο.
Όσο για τις αξίες και αρχές του δημοκρατικού στρατού τις θυμούνται καλά πολλά χωριά της Ελλάδας όσο και τα (τότε) παιδιά του παιδομαζώματος..ευτυχώς.
Πάρτε το χαμπάρι το Ευρώ και η Ευρωζώνη διαλύεται (http://www.antinews.gr/2011/11/25/135311/)Ε σορυ αυτο με την δραχμη και οτι δεν θα υποτιμηθει ηταν μαλακια του καζακη.
σαν να δειλιασε να πει. θα χασετε τις καταθέσεις σας.
μα αν γυρισουμε στην δραχμη αυτο θα γινει.
εκτος αν εχετε τα ευρα εξω.
αλλα οπως και να χει τα πρώτα χρόνια θα ειναι παρα πολυ δύσκολα.
Ρε παιδιά, το πρόβλημα δεν είναι αν υπάρχει τριγωνάκι, ούτε αν υπάρχει τριγωνάκι σε κύκλο.totispap έγραψε:Δεν σε πιάνω
Το τρίγωνο σε συνδυασμό με το φρυγικό σκουφί δεν νομίζω ότι έχει την ίδια δυναμική ερμηνείας με τους εθελοντές του δήμου Περιστερίου....
Εγώ λέω ν'ασχοληθούμε με την ουσία της ΔΡΑΣΗΣ αυτής της ομάδας.OTTON έγραψε:Τώρα μπορούμε να αφήσουμε το αν μας χαλάει και τι μας χαλάει και να ασχοληθούμε με την ουσία του συμβολισμού;
αχαχαχα! Τέλειο.totispap έγραψε:Στρουμφοφρυγικός πίλος
Στρουμφοφρυγικός πίλος σε χρήση
Από ομιλία με τον Καζάκη δεξιά
Είναι εμφανής ο συσχετισμός του Μακεδονικού πίλου με το σημερινό σύμβολο του ΕΠΑΜ...
ΟΤΤΟΝ συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.Καλό το χιούμορ, αλλά πρέπει να σας θυμίσω ότι η Ελίτ, όπως λέει και ο Άικ, έχει μια μανία με τους συμβολισμούς. Πάνω σε αυτό, έχει παρατηρηθεί και αποδειχθεί πολλάκις ότι αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν "κρυφούς" συμβολισμούς - in plain sight - μπροστά στα μάτια μας, χωρίς εμείς να παίρνουμε χαμπάρι, και χαίρονται γι αυτό, το θεωρούν ύβρη προς τον αληθινό θεό και το απολαμβάνουν. Επίσης να σας θυμίσω ότι πολλά από τα σύμβολά τους, που πλέον χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς τους, άρα θα λέγαμε ότι πλέον "είναι κακά", έχουν μάλλον αθώο αρχαίο ελληνικό παρελθόν (πχ η πεντάλφα).
Συμπερασματικά, με το σύμβολο εγώ μπορεί να μην έχω κάποιο πρόβλημα, στην τελική αν τα δω από μαθηματική άποψη είναι σχηματισμοί σημειοσυνόλων, με απλά λόγια είναι σχήματα, άρα δεν είναι κάτι κακό. Το θέμα είναι όχι πώς τα βλέπω εγώ, αλλά πώς τα βλέπουν κάποιοι άλλοι - η ελίτ.
Το σκεπτικό μου είναι ανάλογο με τη θεωρία που έχω για το διάβολο. Πολλοί λένε "τι χαζά λες, αφού δεν υπάρχει ο διάβολος". Κανείς όμως δεν λέει ότι η ουσία δεν είναι στο αν υπάρχει ο διάβολος (δεν θα πω εγώ αν υπάρχει ή όχι), αλλά στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι κάποιοι που κινούν τα νήματα όχι μόνο πιστεύουν στην ύπαρξή του, αλλά και κάνουν θυσίες σε αυτόν, γνωρίζοντας ότι ως έννοια αντιπροσωπεύει το κακό, τον θάνατο, την καταστροφή. Εκεί είναι το πρόβλημα.
Τον είχαμε καλέσει στο μέτωπο του ΟΧΙ δηλαδή ενάντια στην δανειακή σύμβαση και το μνημόνιοtotispap έγραψε:Ο Καμμένος από ότι δείχνει προσπαθεί να φτιάξει ενα πολυσυλλεκτικό κόμμα
που δεν θα βάλει κομματικές ταμπέλες αλλά μόνο αντιμνημονιακές.
Αχινέ έχετε καθόλου κάποια κρούση απέξω απέξω από τον Καμμένο?
Έχετε σκεφτεί καθόλου την συμπόρευση αν και εφόσον κάνει κόμμα?
Το έχετε συζητήσει δηλαδή καθόλου στο ΕΠΑΜ?
Αυτό το λέω γιατί δεν περισσεύουν οι αντιμνημονιακοί αυτή την εποχή.
ΤΑ ΕΊΠΕΣ ΌΛΑtotispap έγραψε:Αρχίστε γενικώς να ρίχνετε νερό στο κρασί σας γιατί και ο κόσμος που
θα ακολουθήσει αντημνιμονιακές κινήσεις τύπου ΕΠΑΜ η Καμμένου αυτό κάνει.
Τι να σας πω