ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Re: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Ο Χριστός δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ούτε εκμεταλλεύτηκε κάποια περιουσία. Αυτό το έπραξε ο κατά δήλωσιν προφήτης.
Το γιατί το ισλάμ ήταν είναι και θα παραμένει μία ζωή καθυστερημένο είναι το γεγονός ότι ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να επιβάλλει διά ροπάλου τη μαντήλα.
Τέλος, πολύ θα ήθελα να μου παραθέσεις ένα κείμενο ισλαμικής προοδευτικότητος.
Υ.Γ Τα υπόλοιπα περί σλάμ στο αντίτοιχο τοπικ: ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ.
Το γιατί το ισλάμ ήταν είναι και θα παραμένει μία ζωή καθυστερημένο είναι το γεγονός ότι ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να επιβάλλει διά ροπάλου τη μαντήλα.
Υ.Γ Τα υπόλοιπα περί σλάμ στο αντίτοιχο τοπικ: ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
- Φύλο: Γυναίκα
Λυπάμαι... αλλά αν τώρα απαντήσω "τρέχα να βρεις μόνος σου μην περιμένεις μασημένη τροφή" εγώ θα φταίω;STAVRAETOS έγραψε:
Δηλαδή, άντε και βρήκα κείμενο, θα αλλάξεις γνώμη για τους Μουσουλμάνους;
Για τη μαντίλα, τί γνωρίζεις για την επιβολή της; Με πόσες Μουσουλμάνες έχεις συζητήσει πάνω στο θέμα;
Just close your eyes and smell the seagulls
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Επειδη ειμαι βαρδια και το laptop κοινοχρηστο,θα σου απαντησω αυριο σε ολες τις μπαρουφες που αραδιαζεις,παντως μπραβο,καιρο ειχα να βρω ανθρωπο που να εχει τοσες λυσεις για ολα...χαραμιστηκες εσυ στα ξενα...(βασικα καντηλια ηθελα να σου κατεβασω αλλα στα φιλαω για αλλη ωρα)....παπατζη..silver έγραψε:totispap έγραψε: ....,στην Ξανθη μενω οχι στα Ζαγοροχωρια, αυτα συμβαινουν ακομη επειδη κοιμαται το κρατος...
Δεν ξέρω αν κοιμάται το κράτος ή αν είναι προδότες ή αν τους εκβιάζουν "κάποιοι"...
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η δική σας αντιμετώπιση του προβλήματος.
Δίπλα σου είναι η μουσουλμάνα και γεννοβολάει σαν κουνέλα, και εσύ μένεις με ένα ή δύο;
Δεν αντιλαμβάνεσαι τι σε περιμένει αργά ή γρήγορα;
Ό,τι δικαιολογίες και αν μου γράψεις δεν τις δέχομαι. Τις έχω ακούσει από τους Σέρβους του Κόσσοβο...
Ίσως μου γράψεις : θα σηκώσουμε εμείς οι Έλληνες της Θράκης όλο το βάρος; Γιατί όχι; Είναι Εθνικός κίνδυνος.
Κάποιοι άλλοι σήκωσαν αυτό το βάρος για όλους εμάς και έδωσαν την ζωή τους. Αυτοί δεν ήθελαν να ζήσουν;
Είναι ώρα εθνικής ευθύνης για όλους τους Έλληνες και ειδικά για εσάς τους Θρακιώτες.
Θυμήσου : 1908 Έλληνες 7.5 εκατομ. Τούρκοι 9.8 εκατομ.
2006 Έλληνες 11 εκατομ. Τούρκοι 74 εκατομ.
Οι Έλληνες από το 1970-2009 δολοφόνησαν με τις εκτρώσεις 14.8 εκατομμύρια ελληνόπαιδα!!!
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Όταν μιλάμε εν προκειμένωι για κάποιο "ιερό" κείμενο δεν μιλάμε αόριστα. Έχω παραθέσει άπειρα στοιχεία για το βρωμερό ισλάμ και υπάρχουν πολύ περισσότερα.
Θα ήθελα λοιπόν ένα "προοδευτικό" κείμενο από το κοράνι.
Όσο για τις μουσουλμάνες, δυστυχώς στην πρωτεύουσα είναι είδος εν αφθονία. Αλλά, επειδή προφανώς δεν το γνωρίζεις και δεν υποχρεούσαι να το γνωρίζεις, τους απαγορεύεται επί ποινή ραβδισμού να μιλούν με άλλους άνδρες, πολλώι δε μάλλον εάν εκείνοι δεν είναι μουσουλμάνοι, αλλά..."άπιστοι".
Αυτά που ξέρω τα έχω μάθει από μουσουλμάνους.
Θα ήθελα λοιπόν ένα "προοδευτικό" κείμενο από το κοράνι.
Όσο για τις μουσουλμάνες, δυστυχώς στην πρωτεύουσα είναι είδος εν αφθονία. Αλλά, επειδή προφανώς δεν το γνωρίζεις και δεν υποχρεούσαι να το γνωρίζεις, τους απαγορεύεται επί ποινή ραβδισμού να μιλούν με άλλους άνδρες, πολλώι δε μάλλον εάν εκείνοι δεν είναι μουσουλμάνοι, αλλά..."άπιστοι".
Αυτά που ξέρω τα έχω μάθει από μουσουλμάνους.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
O καθενας μπορει να βρει φεμινιστικες θέσεις παραθέτοντας αποσπάσματα και απο το πλεον μισογύνικο βιβλιο.
Ομως ειναι γεγονως οτι το συγκεκριμένο βιβλιο με μια προχειρη ματια βλέπει κανεις το το βιβλιο αυτό υποτιμά τη γυναίκα.
και παραπέμπει και στην παιδεραστία.
Ο χριστος ειπε πως οποιος σκανδαλισει τα παιδια. καλυτερα να δεσει μια μυλοπετρα στο λαιμό του και να παει να πνιγει.
Το Ισλαμ απο την αλλη χαιρετίζει την παιδοφιλία.
Ομως ειναι γεγονως οτι το συγκεκριμένο βιβλιο με μια προχειρη ματια βλέπει κανεις το το βιβλιο αυτό υποτιμά τη γυναίκα.
και παραπέμπει και στην παιδεραστία.
Ο χριστος ειπε πως οποιος σκανδαλισει τα παιδια. καλυτερα να δεσει μια μυλοπετρα στο λαιμό του και να παει να πνιγει.
Το Ισλαμ απο την αλλη χαιρετίζει την παιδοφιλία.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Όταν τα λέω Φώτη δεν τα πιστεύουν. Νομίζουν ότι τα λέω μόνο και μόνο από μικρότητα. Με τις θρησκείες γενικά δεν ασχολούμαι, ούτε έχω κατηγορήσει με αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε πίστη. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τον ΖΩΝΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΑ εν έτει 2010.
Δεν έχουν θέση οι μουσουλμάνοι στις ανεκτικές κοινωνίες. Οι ίδιοι άλλωστε παθαίνουν αλλεργία όταν ακούν για τα δικαιώματα των γυναικών ή των άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων. Δεν υποχρεούμαι λοιπόν να ανεχτώ εκείνον που σχεδιάζει να μου επιβάλλει στη χώρα μου με το στανιό το δίκαιό του.
Δεν έχουν θέση οι μουσουλμάνοι στις ανεκτικές κοινωνίες. Οι ίδιοι άλλωστε παθαίνουν αλλεργία όταν ακούν για τα δικαιώματα των γυναικών ή των άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων. Δεν υποχρεούμαι λοιπόν να ανεχτώ εκείνον που σχεδιάζει να μου επιβάλλει στη χώρα μου με το στανιό το δίκαιό του.
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Εγώ προσωπικά νομίζω ότι τα λες από πολιτική σκοπιμότητα και όχι από μικρότητα.STAVRAETOS έγραψε:Όταν τα λέω Φώτη δεν τα πιστεύουν. Νομίζουν ότι τα λέω μόνο και μόνο από μικρότητα. Με τις θρησκείες γενικά δεν ασχολούμαι, ούτε έχω κατηγορήσει με αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε πίστη. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τον ΖΩΝΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΑ εν έτει 2010.
Κι αυτό στο οποίο εναντιώθηκα ήταν το τσουβάλιασμα των μουσουλμάνων, αναφέροντας ότι υπάρχουν πολλές απόψεις.
Ναι; μόνο αυτό. Και ξαφνικά βρισκόμαστε μπλεγμένοι σε κουβέντα για τη μαντίλα.
Τώρα, αν σχεδιάζει κανείς να σε επιβάλλει το δίκιο του στη χώρα σου, δεν το αγγίζω καν.
Πρεπει να αγγιχθει το θέμα.
Οταν εμεις κοπτόμαστε για το δικαιωμα στη διαφορετικότητα των αλλων να σκεπτόμαστε κιόλας το δικο μας δικαιωμα στη διαφορετικότητα. Στο να ειμαστε Ελληνες στην Ελλάδα δηλαδή.
Οταν αυτοι για των οποιων την διαφορετικότητα κοπτώμαστε, γινουν οχι πλειοψηφία αλλα μια ισχυρή μειοψηφία, τοτε θα πρέπει να διαδηλώσουμε για το δικαίωμα στη δική μας διαφορετικότητα.
Και φυσικα αυτοι οι φιλήσιχοι ανθρωποι των οποιων τα ιερα κείμενα μιλουν για τον εξισλαμισμό με τη βία, θα δακρυσουν απο συγκινηση.....
Οταν εμεις κοπτόμαστε για το δικαιωμα στη διαφορετικότητα των αλλων να σκεπτόμαστε κιόλας το δικο μας δικαιωμα στη διαφορετικότητα. Στο να ειμαστε Ελληνες στην Ελλάδα δηλαδή.
Οταν αυτοι για των οποιων την διαφορετικότητα κοπτώμαστε, γινουν οχι πλειοψηφία αλλα μια ισχυρή μειοψηφία, τοτε θα πρέπει να διαδηλώσουμε για το δικαίωμα στη δική μας διαφορετικότητα.
Και φυσικα αυτοι οι φιλήσιχοι ανθρωποι των οποιων τα ιερα κείμενα μιλουν για τον εξισλαμισμό με τη βία, θα δακρυσουν απο συγκινηση.....
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Και πάλι συμφωνώ με τον Φώτη. Αυτή την ευκαιρία περιμένουν οι "μισοκακόμοιροι" μουσουλμάνοι.
Τώρα για να απαντήσω και στη Γεωργία, προσωπικά ομιλώ μόνον από πατριωτική σκοπιμότητα. Πράγμα το οποίο δεν λέει τίποτα στους εραστές της πολυπολιτισμικότητας και ειδικώτερα των δικαίων των δήθεν κακόμοιρων μουσουλμάνων. Όπως φυσικά δεν μου λένε τίποτα οι ανεφάρμοστες ιδέες τους.
Και επειδή δεν βλέπω να παρατίθεται κάποιο "προοδευτικό" κείμενο από το "ιερό" βιβλίο των καμηλιέρηδων θα παρουσιάσω ένα μικρό "προδευτικό" δείγμα:
"Οι Διχαστές έρχονται σε σένα και ομολογούν ότι δεν είσαι απεσταλμένος του Αλλάχ, ο Αλλάχ όμως ξέρει ότι είσαι απεσταλμένος Του, και Μαρτυρεί ότι οι διχαστές ψεύδονται, ακόμη κι αν ζητήσουν να συγχωρεθούν, ακόμη και εάν εσύ μεσολαβήσεις γι' αυτούς, ο Αλλάχ τους σκοτώνει, ακόμη και αν μετανοήσουν."
"Εκείνοι οι οποίοι δεν έφταιγαν σε τίποτε άλλο εκτός από την πίστη στον Αλλάχ, διώχθηκαν από την πατρίδα τους, γιατί δεν πολεμάτε αυτούς που έδιψξαν τον Προφήτη; Μήπως τους φοβάστε; Να φοβηθείτε τον Αλλάχ, σκοτώστε όποιον σας αδικεί, ο Αλλάχ υποστηρίζει τους αδικημένους."
"Σκοτώστε τους απίστους όπου και αν τους βρείτε, αφού λήξουν οι Απαγορευμένοι Μήνες, σκοτώστε όσους δεν πιστεύουν στον Αλλάχ και στην Δευτέρα Παρουσία."
Όντως από πρώτη ματιά είναι πολύ "προοδευτικά" τα παραπάνω.
Για να δούμε όμως και τις εντολές του Χομεϊνί. Να σημειώσω εδώ ότι οι γαμπροί της Χαμάς είναι Σιίτες όπως οι Ιρανοί του Χομεϊνί. Ναι αυτοί στη φωτογραφία που νυμφεύονται ανήλικα κοριτσάκια είναι Σιίτες. Φυσικά η ομάδα των προθύμων έσπευσε να υιοθετήσει μια απλή διάψευση που μοιράζεται σωρηδόν στο διαδίκτυο, δίχως όμως φωτογραφίες με τις "πραγματικές" νύφες, με τις γελοίες δικαιολογίες ότι είναι τοπικό έθιμο. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι υιοθετούν ασμένως τις κατηγορίες περί δήθεν Σιωνιστικών ψεμμάτων και γκαιμπελικών μεθόδων που τους σερβίρουν οι σιίτες παιδόφιλοι. Φυσικά, όταν εμείς μιλούσαμε για τον σιωνισμό με στοιχεία εδώ και χρόνια, οι ίδιοι είτε το βούλωναν, και το έπαιζαν κινέζοι, είτε μας κατηγορούσαν ως υπερβολικούς και συνομωσιολόγους. Αυτά για τους ρεζίληδες που θέλουν να το παίζουν αντικειμενικοί και φίλοι της προόδου, όπως την εννοούν αυτοί στο θολομένο τους μυαλό βεβαίως.
Πρόβλημα 349: Αν ο άνθρωπος(=άνδρας) συνουσιαστεί και η διείσδυση ξεπεράσει την βάλανο, είτε σε γυναίκα, είτε σε άνδρα, είτε σε ανήλικο, είτε όχι, είτε φυσιολογικά είτε παρά φύση, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσει Γωσλ (=τελετουργικός τρόπος πλυσίματος).
Εκτός των άλλων είναι και ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ. Έτσι εξηγούνται οι κατσίκες και οι γίδες στις πολυκατοικίες στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκτός του γάλακτος δηλαδή βατεύουν και τα ζώα οι ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ.
Πρόβλημα 351: Αν ο άνθρωπος συνουσιαστεί με κάποιο ζώο και εκσπερματίσει, πρέπει να κάνει Γωσλ.
Να και ένα τελευταίο. Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά αλλά χρειάζεται βιβλίο:
Πρόβλημα 2394: Αν ο άνθρωπος πριν νυμφευτεί την εξαδέλφη του, συνουσιαστεί με τη μητέρα της, μπορεί να την κάνει γυναίκα του.
Τώρα για να απαντήσω και στη Γεωργία, προσωπικά ομιλώ μόνον από πατριωτική σκοπιμότητα. Πράγμα το οποίο δεν λέει τίποτα στους εραστές της πολυπολιτισμικότητας και ειδικώτερα των δικαίων των δήθεν κακόμοιρων μουσουλμάνων. Όπως φυσικά δεν μου λένε τίποτα οι ανεφάρμοστες ιδέες τους.
Και επειδή δεν βλέπω να παρατίθεται κάποιο "προοδευτικό" κείμενο από το "ιερό" βιβλίο των καμηλιέρηδων θα παρουσιάσω ένα μικρό "προδευτικό" δείγμα:
"Οι Διχαστές έρχονται σε σένα και ομολογούν ότι δεν είσαι απεσταλμένος του Αλλάχ, ο Αλλάχ όμως ξέρει ότι είσαι απεσταλμένος Του, και Μαρτυρεί ότι οι διχαστές ψεύδονται, ακόμη κι αν ζητήσουν να συγχωρεθούν, ακόμη και εάν εσύ μεσολαβήσεις γι' αυτούς, ο Αλλάχ τους σκοτώνει, ακόμη και αν μετανοήσουν."
"Εκείνοι οι οποίοι δεν έφταιγαν σε τίποτε άλλο εκτός από την πίστη στον Αλλάχ, διώχθηκαν από την πατρίδα τους, γιατί δεν πολεμάτε αυτούς που έδιψξαν τον Προφήτη; Μήπως τους φοβάστε; Να φοβηθείτε τον Αλλάχ, σκοτώστε όποιον σας αδικεί, ο Αλλάχ υποστηρίζει τους αδικημένους."
"Σκοτώστε τους απίστους όπου και αν τους βρείτε, αφού λήξουν οι Απαγορευμένοι Μήνες, σκοτώστε όσους δεν πιστεύουν στον Αλλάχ και στην Δευτέρα Παρουσία."
Όντως από πρώτη ματιά είναι πολύ "προοδευτικά" τα παραπάνω.
Για να δούμε όμως και τις εντολές του Χομεϊνί. Να σημειώσω εδώ ότι οι γαμπροί της Χαμάς είναι Σιίτες όπως οι Ιρανοί του Χομεϊνί. Ναι αυτοί στη φωτογραφία που νυμφεύονται ανήλικα κοριτσάκια είναι Σιίτες. Φυσικά η ομάδα των προθύμων έσπευσε να υιοθετήσει μια απλή διάψευση που μοιράζεται σωρηδόν στο διαδίκτυο, δίχως όμως φωτογραφίες με τις "πραγματικές" νύφες, με τις γελοίες δικαιολογίες ότι είναι τοπικό έθιμο. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι υιοθετούν ασμένως τις κατηγορίες περί δήθεν Σιωνιστικών ψεμμάτων και γκαιμπελικών μεθόδων που τους σερβίρουν οι σιίτες παιδόφιλοι. Φυσικά, όταν εμείς μιλούσαμε για τον σιωνισμό με στοιχεία εδώ και χρόνια, οι ίδιοι είτε το βούλωναν, και το έπαιζαν κινέζοι, είτε μας κατηγορούσαν ως υπερβολικούς και συνομωσιολόγους. Αυτά για τους ρεζίληδες που θέλουν να το παίζουν αντικειμενικοί και φίλοι της προόδου, όπως την εννοούν αυτοί στο θολομένο τους μυαλό βεβαίως.
Πρόβλημα 349: Αν ο άνθρωπος(=άνδρας) συνουσιαστεί και η διείσδυση ξεπεράσει την βάλανο, είτε σε γυναίκα, είτε σε άνδρα, είτε σε ανήλικο, είτε όχι, είτε φυσιολογικά είτε παρά φύση, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσει Γωσλ (=τελετουργικός τρόπος πλυσίματος).
Εκτός των άλλων είναι και ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ. Έτσι εξηγούνται οι κατσίκες και οι γίδες στις πολυκατοικίες στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκτός του γάλακτος δηλαδή βατεύουν και τα ζώα οι ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ.
Πρόβλημα 351: Αν ο άνθρωπος συνουσιαστεί με κάποιο ζώο και εκσπερματίσει, πρέπει να κάνει Γωσλ.
Να και ένα τελευταίο. Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά αλλά χρειάζεται βιβλίο:
Πρόβλημα 2394: Αν ο άνθρωπος πριν νυμφευτεί την εξαδέλφη του, συνουσιαστεί με τη μητέρα της, μπορεί να την κάνει γυναίκα του.
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Γερμανία 2009.
Κοπέλα η οποία "κατηγορήθηκε" πως είχε σχέση -χωρίς να είναι παντρεμένη- κυνηγήθηκε από ομοδόξους της και αναγκάστηκε να βουτήξει από ταράτσα κτηρίου για να μην πέσει στα χέρια τους(...).
Η μητέρα της κοπέλας με στοιχεία και μάρτυρες πηγαίνει στα Γερμανικά δικαστήρια και τα είκοσι άτομα που είσαν αυτουργοί στην δολοφονία της. Και τώρα η απόφαση...
ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΙΜΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ.
Αθωώθησαν άπαντες
...Τι λέγαμε για επιβολλή δικαίου -ξένων- στη χώρα μας;;
Μπααα... παραμύθια της Χαλιμάς, συνωμοσίες καταστροφολόγων, κινδυνολογίες φανατικών, αλλά σίγουρα όχι μωρίες και αγνωμωσύνες των φιλέσπλαχνων υποστηρικτών της διάλυσης μιας χώρας με κοινωνική συνοχή (μέχρι πριν λίγα χρόνια...).
Αυτό το παραπάνω παράδειγμα είναι ιδανικό για να δει και η στραβή Μαρία αλλά και ο πιο ηλίθιος άνθρωπος του κόσμου τι μπορεί να γίνει στην Ελλάδα με τα 2,5 εκατομύρια μουσουλμάνους που έχει μαζέψει. (Δεν κάνω τον κόπο να αναφέρω διχοτομήσεις κρατών, εμφυλίους πολέμους και λοιπά για τους ίδιους λόγους μόνο την τελευταία τριακονταετία και μέσα στην Ευρώπη ...θα μας φαν' οι προοδευτικοί)
Κοπέλα η οποία "κατηγορήθηκε" πως είχε σχέση -χωρίς να είναι παντρεμένη- κυνηγήθηκε από ομοδόξους της και αναγκάστηκε να βουτήξει από ταράτσα κτηρίου για να μην πέσει στα χέρια τους(...).
Η μητέρα της κοπέλας με στοιχεία και μάρτυρες πηγαίνει στα Γερμανικά δικαστήρια και τα είκοσι άτομα που είσαν αυτουργοί στην δολοφονία της. Και τώρα η απόφαση...
ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΙΜΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ.
Αθωώθησαν άπαντες
...Τι λέγαμε για επιβολλή δικαίου -ξένων- στη χώρα μας;;
Μπααα... παραμύθια της Χαλιμάς, συνωμοσίες καταστροφολόγων, κινδυνολογίες φανατικών, αλλά σίγουρα όχι μωρίες και αγνωμωσύνες των φιλέσπλαχνων υποστηρικτών της διάλυσης μιας χώρας με κοινωνική συνοχή (μέχρι πριν λίγα χρόνια...).
Αυτό το παραπάνω παράδειγμα είναι ιδανικό για να δει και η στραβή Μαρία αλλά και ο πιο ηλίθιος άνθρωπος του κόσμου τι μπορεί να γίνει στην Ελλάδα με τα 2,5 εκατομύρια μουσουλμάνους που έχει μαζέψει. (Δεν κάνω τον κόπο να αναφέρω διχοτομήσεις κρατών, εμφυλίους πολέμους και λοιπά για τους ίδιους λόγους μόνο την τελευταία τριακονταετία και μέσα στην Ευρώπη ...θα μας φαν' οι προοδευτικοί)
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Μόνο αυτοί έχουν δόντια ;karipis έγραψε:
...θα μας φαν' οι προοδευτικοί
"ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ"
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σταυραετέ, σ' αυτό το ζήτημα αναφέρθηκα πολύ τηλεγραφικά, απαντώντας στον Κάσσανδρο. Είπα ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την πείρα των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών. Αυτός ο προβληματισμός υπάρχει ήδη εδώ και δεκαετία.
Άλλο η ανεκτικότητα, κι άλλο η παρανομία. Ό, τι δεν είναι συμβατό με τη νομοθεσία της χώρας, προφανώς πρέπει να διώκεται ποινικά. Ιδίως αν πρόκειται για κακούργημα.
Γι' αυτό πρέπει να υπάρχει γνώση απ' όλες τις πλευρές, από τη χώρα υποδοχής στο πως να ενημερώσει κατάλληλα τους καινούργιους υπήκοους/αδειούχους παραμονής για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Πρέπει να τους καταστήσει σαφές ότι η παρανομία είναι παρανομία.
Οι Σουηδοί ήταν για πολλά χρόνια με τα χέρια σταυρωμένα από αυτήν ακριβώς την κακώς εννοούμενη ανοχή στη διαφορετικότητα, παρ' όλη τη γκρίνια από μέρους μας (οργάνωση μεταναστριών), κι άρχισαν να αλλάζουν την αντίληψή τους μόνο μετά από τη δολοφονία της Φαντίμε Σαχίνταλ.
Η Ελλάδα δε χρειάζεται να περιμένει για να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.
Συμφώνησα ήδη ότι χρειάζεται φράγκα και οργάνωση, που δεν είναι και το δυνατότερό μας σημείο, αλλά υπάρχει φτηνότερη λύση; Το να τους μαζέψουμε όλους και να τους στείλουμε στο Πακιστάν απαιτεί λιγότερη οργάνωση και χρηματοδότηση;
Άλλο η ανεκτικότητα, κι άλλο η παρανομία. Ό, τι δεν είναι συμβατό με τη νομοθεσία της χώρας, προφανώς πρέπει να διώκεται ποινικά. Ιδίως αν πρόκειται για κακούργημα.
Γι' αυτό πρέπει να υπάρχει γνώση απ' όλες τις πλευρές, από τη χώρα υποδοχής στο πως να ενημερώσει κατάλληλα τους καινούργιους υπήκοους/αδειούχους παραμονής για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Πρέπει να τους καταστήσει σαφές ότι η παρανομία είναι παρανομία.
Οι Σουηδοί ήταν για πολλά χρόνια με τα χέρια σταυρωμένα από αυτήν ακριβώς την κακώς εννοούμενη ανοχή στη διαφορετικότητα, παρ' όλη τη γκρίνια από μέρους μας (οργάνωση μεταναστριών), κι άρχισαν να αλλάζουν την αντίληψή τους μόνο μετά από τη δολοφονία της Φαντίμε Σαχίνταλ.
Η Ελλάδα δε χρειάζεται να περιμένει για να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.
Συμφώνησα ήδη ότι χρειάζεται φράγκα και οργάνωση, που δεν είναι και το δυνατότερό μας σημείο, αλλά υπάρχει φτηνότερη λύση; Το να τους μαζέψουμε όλους και να τους στείλουμε στο Πακιστάν απαιτεί λιγότερη οργάνωση και χρηματοδότηση;
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Συμφωνούμε. Μόνο που οι σκοταδιστικοί θεοκρατικοί νόμοι των ισλαμιστών, τους οποίους επιμένουν να εφαρμόζουν στις χώρες που φιλοξενούνται είναι παράνομοι και αντίκειται στην επίσημη νομοθεσία των χωρών αυτών. Δημιουργούν ένα κράτος εν κράτει, και επιχειρούν να το "νομιμοποιήσουν" με το ζόρι. Στη Γερμανία αλλά και αλλού όλες οι μεταναστευτικές εθνότητες έχουν τις κοινότητές τους αλλά υπακούν στους γερμανικούς νόμους, οι μουσουλμάνοι όμως αδιαφορούν, το παράδειγμα που έφερε ο Τάσος είναι ενδεικτικό.Άλλο η ανεκτικότητα, κι άλλο η παρανομία. Ό, τι δεν είναι συμβατό με τη νομοθεσία της χώρας, προφανώς πρέπει να διώκεται ποινικά. Ιδίως αν πρόκειται για κακούργημα.
Διακρατικές συμφωνίες και επιστροφή. Πιο φθηνά θα μας κοστίσει. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πίεσης της Τουρκίας να τους δεχτεί πίσω με το μπλοκάρισμα των Ευρωπαϊκών κονδυλίων προς αυτήν.Συμφώνησα ήδη ότι χρειάζεται φράγκα και οργάνωση, που δεν είναι και το δυνατότερό μας σημείο, αλλά υπάρχει φτηνότερη λύση; Το να τους μαζέψουμε όλους και να τους στείλουμε στο Πακιστάν απαιτεί λιγότερη οργάνωση και χρηματοδότηση;
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Για το SILVER.
Κατα αρχας να σου πω εν ταχυ τι ΔΕΝ ειναι η Θρακη για να βγαλουμε ενα μικρο συμπερασμα για τους κατοικους της.Η Θρακη λοιπον ΔΕΝ ειναι....
Κρητη,το οποιο συμαινει οτι δεν βγαζει 3 παραγωγες το χρονο,δεν γεννησε το Δια,δεν βγαζει παλικαρια,δεν ειναι νησι,δεν ριχνουμε μπαλωθιες,δεν εχει τουρισμο,δεν χορευει πεντοζαλη,δεν βγαζει ρακη,δεν εχει Χανια,Ζωνιανα,Ρεθυμνο,Σφακια,δεν εχει Ψηλορειτη και Μινωα.
...Πελλοπονησος,το λικνο των συνχρονων πολιτικων,δεν βγαζει ελιες,συκα και τσαπελες,Μανιατες και Σπαρτιατες λεβεντες.
Λαρισα με τον καμπο και τους αγροτες των 500 στρεμματων και πανω,δεν ειναι Κυκλαδες με τον τετραμηνο τουρισμο που δινει σε μια σεζον οσα εγω θα βγαλω σε μια δεκαετια,Θεσσαλονικη με θερμαικο ,πανω τουμπα κατω τουμπα,τριγωνα,μακεδονομαχους,Αλεξανδρο,Φιλλιπο,Σειχ σου και αλλες ομορφιες.
Η Θρακη λοιπον δεν ειναι ολα τα παραπανω και αλλα πολλα, ξερεις γιατι?,γιατι ο κοσμος δεν τα ξερει,γιατι ειναι μακρια απο την Αθηνα,γιατι το κρατος των Αθηνων φροντισε μαζι με τους μουσουλμανους να αποξενωσει και τους Χριστιανους μαζι,τι και αν βγαζουμε μια χαρα τσιπουρο,και αν εχουμε και εδω παλικαρια,παραλιες,βουνα και λιμνες (ποιος εχει παει αληθεια στον Αβαντα εξω απο την Αλεξανδρουπολη,παραδεισος...)χωρια προσφυγων δυο και τρεισ φορες ξεριζωμενων,τι και αν εχει τοσα και αλλα τοσα, θα ειναι η Θρακη,η γη των τουρκοσπορων οπως ειναι γνωστη σε πολλους ανιστορητους και αθλιους..Εχεις διαβασει πολλες φορες κατι για την Θρακη σε εφημεριδες και περιοδικα?οτι και να διαβασεις για κακο θα ειναι,κανα εγκλημα,για το προξενειο στην Κομοτηνη αντε και για την πλυμμηρα στον Εβρο.Πριν καποια χρονια κατι πιτσιρικια με ρωτησαν αν θες διαβατηριο για να πας στην Ξανθη...τι φταινε αυτα οταν το πρωτο πλανο της Ξανθης ειναι καποιες μουσουλμανες(ελαχιστες και ηλικιωμενες πλεον)που φοραν ενα ειδος μπουρκας?Σε αυτο το κρατος διαβειουν οι Θρακιωτες κυριε silver,σε αυτο το ακριτικο μερος,το ξεχασμενο ακομη και απο τους υπολειπους Ελληνες,εδω γενναν και φτιαχνουν σπιτια,γιατι αν η αττικη ειναι θεων νταμαρι,η Θρακη εχει γινει θεων η χεστρα..
Τα παραπανω που εγραψα για τα μερη της Ελλαδος, να ξερουν οι φιλοι οτι δεν ειναι λογια κακιας,αλλα λογια με παραπονο κατι σαν<<ειμαστε και εμεις εδω>>ενα πραγμα,ολη η Ελλαδα ειναι σπιτι μου,απλως εδω και πολλα χρονια νιωθουμε σαν ξεχασμενοι συγγενεις λιγο απο το κρατος..
Και τωρα,μετα απο την παραγκωνηση των πομακων και αρπαγη αυτων απο τους Τουρκους,μετα το μπατε σκυλοι αλεστε των τουρκοπρακτορων του προξενειου,την ασυστολη και εξοφθαλμη χρηματοδοτηση του μουσουλμανικου στοιχειου (με το παραλληλο αφημα στη μοιρα του του Χριστιανικου),μετα την προδοτικη εξομοιωση πομακων,αθιγκανων,γυφτων,μουσουλμανων και μη ως τουρκων,ερχεσαι και μου λες,ολοι η ευθηνη ειναι πλεον στους θρακες...
Εχεις χασει επισοδεια εκει εξω..οι μονοι που κανουν πλεον δεκα παιδια ειναι οι κατσιβελοι,και εγω κατσιβελος δεν γινομαι.Δεν ενοω βεβαια κατσιβελους τους πολυτεκνους αλλα την νοοτροπια του να κανω δεκα παιδια και να τα μεγαλωσω μονο με ψωμι..δεν την κανω.
Απλοικοτερη συνταγη δεν εχω ξαναδει απο αυτη σου την προτροπη παντως..και δεν μιλαω βεβαια για το τεραστιο προβλημα γεννησεων της Ελλαδας,αλλα για τον διαγωνισμο γκαστριας που προτηνεις για το προβλημα στη Θρακη.Αλλα βεβαια...αν ησουν εσυ εδω,οι μουσουλμανοι θα ειχαν βαπτιστει,το προξενειο θα ειχε κλησει,οι τουρκοι θα κλαναν μαλλι,και καθε Κυριακη θα λειτουργουσαμε την Αγια Σοφια.....α ναι,θα λυτρωναμε τη μεγαλονησο,την Ηπειρο ,και τα Σκοπια...θα τα λεγανε ακομη Σκοπια.Τελος παντων,να ξερεις παντως οτι οταν μιλας για ευθυνες(κατα αυτο τον τροπο)στους Θρακες,και ευκολα σηκωνεις το δαχτυλο στη μουρη τους βλεποντας μονο ευθυνες,εγω θα στο δαγκωνω...
(Κελαιδω μου,κατι σε ειχα ρωτησει νομιζω..)
Κατα αρχας να σου πω εν ταχυ τι ΔΕΝ ειναι η Θρακη για να βγαλουμε ενα μικρο συμπερασμα για τους κατοικους της.Η Θρακη λοιπον ΔΕΝ ειναι....
Κρητη,το οποιο συμαινει οτι δεν βγαζει 3 παραγωγες το χρονο,δεν γεννησε το Δια,δεν βγαζει παλικαρια,δεν ειναι νησι,δεν ριχνουμε μπαλωθιες,δεν εχει τουρισμο,δεν χορευει πεντοζαλη,δεν βγαζει ρακη,δεν εχει Χανια,Ζωνιανα,Ρεθυμνο,Σφακια,δεν εχει Ψηλορειτη και Μινωα.
...Πελλοπονησος,το λικνο των συνχρονων πολιτικων,δεν βγαζει ελιες,συκα και τσαπελες,Μανιατες και Σπαρτιατες λεβεντες.
Λαρισα με τον καμπο και τους αγροτες των 500 στρεμματων και πανω,δεν ειναι Κυκλαδες με τον τετραμηνο τουρισμο που δινει σε μια σεζον οσα εγω θα βγαλω σε μια δεκαετια,Θεσσαλονικη με θερμαικο ,πανω τουμπα κατω τουμπα,τριγωνα,μακεδονομαχους,Αλεξανδρο,Φιλλιπο,Σειχ σου και αλλες ομορφιες.
Η Θρακη λοιπον δεν ειναι ολα τα παραπανω και αλλα πολλα, ξερεις γιατι?,γιατι ο κοσμος δεν τα ξερει,γιατι ειναι μακρια απο την Αθηνα,γιατι το κρατος των Αθηνων φροντισε μαζι με τους μουσουλμανους να αποξενωσει και τους Χριστιανους μαζι,τι και αν βγαζουμε μια χαρα τσιπουρο,και αν εχουμε και εδω παλικαρια,παραλιες,βουνα και λιμνες (ποιος εχει παει αληθεια στον Αβαντα εξω απο την Αλεξανδρουπολη,παραδεισος...)χωρια προσφυγων δυο και τρεισ φορες ξεριζωμενων,τι και αν εχει τοσα και αλλα τοσα, θα ειναι η Θρακη,η γη των τουρκοσπορων οπως ειναι γνωστη σε πολλους ανιστορητους και αθλιους..Εχεις διαβασει πολλες φορες κατι για την Θρακη σε εφημεριδες και περιοδικα?οτι και να διαβασεις για κακο θα ειναι,κανα εγκλημα,για το προξενειο στην Κομοτηνη αντε και για την πλυμμηρα στον Εβρο.Πριν καποια χρονια κατι πιτσιρικια με ρωτησαν αν θες διαβατηριο για να πας στην Ξανθη...τι φταινε αυτα οταν το πρωτο πλανο της Ξανθης ειναι καποιες μουσουλμανες(ελαχιστες και ηλικιωμενες πλεον)που φοραν ενα ειδος μπουρκας?Σε αυτο το κρατος διαβειουν οι Θρακιωτες κυριε silver,σε αυτο το ακριτικο μερος,το ξεχασμενο ακομη και απο τους υπολειπους Ελληνες,εδω γενναν και φτιαχνουν σπιτια,γιατι αν η αττικη ειναι θεων νταμαρι,η Θρακη εχει γινει θεων η χεστρα..
Τα παραπανω που εγραψα για τα μερη της Ελλαδος, να ξερουν οι φιλοι οτι δεν ειναι λογια κακιας,αλλα λογια με παραπονο κατι σαν<<ειμαστε και εμεις εδω>>ενα πραγμα,ολη η Ελλαδα ειναι σπιτι μου,απλως εδω και πολλα χρονια νιωθουμε σαν ξεχασμενοι συγγενεις λιγο απο το κρατος..
Και τωρα,μετα απο την παραγκωνηση των πομακων και αρπαγη αυτων απο τους Τουρκους,μετα το μπατε σκυλοι αλεστε των τουρκοπρακτορων του προξενειου,την ασυστολη και εξοφθαλμη χρηματοδοτηση του μουσουλμανικου στοιχειου (με το παραλληλο αφημα στη μοιρα του του Χριστιανικου),μετα την προδοτικη εξομοιωση πομακων,αθιγκανων,γυφτων,μουσουλμανων και μη ως τουρκων,ερχεσαι και μου λες,ολοι η ευθηνη ειναι πλεον στους θρακες...
Εχεις χασει επισοδεια εκει εξω..οι μονοι που κανουν πλεον δεκα παιδια ειναι οι κατσιβελοι,και εγω κατσιβελος δεν γινομαι.Δεν ενοω βεβαια κατσιβελους τους πολυτεκνους αλλα την νοοτροπια του να κανω δεκα παιδια και να τα μεγαλωσω μονο με ψωμι..δεν την κανω.
Απλοικοτερη συνταγη δεν εχω ξαναδει απο αυτη σου την προτροπη παντως..και δεν μιλαω βεβαια για το τεραστιο προβλημα γεννησεων της Ελλαδας,αλλα για τον διαγωνισμο γκαστριας που προτηνεις για το προβλημα στη Θρακη.Αλλα βεβαια...αν ησουν εσυ εδω,οι μουσουλμανοι θα ειχαν βαπτιστει,το προξενειο θα ειχε κλησει,οι τουρκοι θα κλαναν μαλλι,και καθε Κυριακη θα λειτουργουσαμε την Αγια Σοφια.....α ναι,θα λυτρωναμε τη μεγαλονησο,την Ηπειρο ,και τα Σκοπια...θα τα λεγανε ακομη Σκοπια.Τελος παντων,να ξερεις παντως οτι οταν μιλας για ευθυνες(κατα αυτο τον τροπο)στους Θρακες,και ευκολα σηκωνεις το δαχτυλο στη μουρη τους βλεποντας μονο ευθυνες,εγω θα στο δαγκωνω...
(Κελαιδω μου,κατι σε ειχα ρωτησει νομιζω..)
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σόρρυσόρρυσόρρυ...
Αν διαπιστώνεις ότι αυτά δε λειτουργούν, δεν είσαι υποχρεωμένος από κανένα να επωμιστείς καμία ευθύνη, βασικά.
(Προσωπικά θα έλεγα να καθαρίσουν οι ίδιες άμα τις βρίζουν, αλλά αυτό το γράφω μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ να συγκρατηθώ και με πλήρη επίγνωση ότι δεν κολάει στο θέμα.)
Η ιστορική εμπειρία λέει ότι κανονικά υπάρχει. Για την Ελλάδα δεν ξέρω ποιό είναι.totispap έγραψε: Kαιλενω μου υπαρχει ταβανι στον αριθμο των μεταναστων που μπορει να δεχτει μια χωρα?Αν ναι ποιο νομιζεις οτι ειναι το οριο για την Ελλαδα?
Εγγονός του ζωγράφου, που δολοφονήθηκε από φανατικούς ισλαμιστές.(εχω την εντυπωση οτι αυτοκτονησε ο Βαν Γκογκ)ασχετο...
Κανονικά δεν είναι δική σου ευθύνη. Ιδεατά θα ήταν ευθύνη της πολιτείας λέμε τώρα. Γι' αυτό υποτίθεται πως έχουμε διεθνείς οργανισμούς και άλλα τέτοια χαριτωμένα.Δεν διαφωνησα οτι φευγουν για μια καλυτερη ζωη,αλλα οταν εχω αυτο το κρατος,με αυτα τα προβληματα,δεν πρεπει να το κοιταξω και λιγο πιο εγωιστικα?Να ξερεις ομως πως δεν ειναι και τοσο ευκολο να αλλαξουν χαρακτηρα ολοι αυτοι επηδει το λεμε,ο αριθμος τους διμιουργει ενα κρατος εν κρατη που συνεχιζει να φερεται οπως και στον τοπο τους για πολλες δεκαετιες.Καθε τοσο καποιο κρατος μεγαλο θα φτιαχνει προσφυγες στον πλανητη,ως ποτε θα ειναι ευθηνη μου αυτο?
Αν διαπιστώνεις ότι αυτά δε λειτουργούν, δεν είσαι υποχρεωμένος από κανένα να επωμιστείς καμία ευθύνη, βασικά.
Όπως επίσης δεν είπα ποτέ ότι θα ανέχεσαι ο,τιδήποτε για να σε λένε προοδευτικό.Αλλωση γινεται πλεον Καιλενω μου,πολιτιστικη,οικονομικη,πολιτισμικη που εξυπηρετει οχι του μεταναστες(αυτο τους ενδιαφερει μεχρι να μπουν στην Ελλαδα)αλλα τα κεντρα εξουσιας,χωρις παραδοσεις μια χωρα δεν εχει και πολλες αντιστασεις.
Τωρα αν θεωρειτα προοδευτικο το να βριζουν τη μανα μου και την αδερφη μου και εγω να γελαω..σορρυ δεν θα παρω,ουτε καν βρισκω λογικη σε αυτο(οφ, με φουντωσες τωρα..)και να ξερεις οτι πολλες φορες,ο σεβασμος στις μανες και αδερφες επεκτινεται και σε αλλες γυναικες..
(Προσωπικά θα έλεγα να καθαρίσουν οι ίδιες άμα τις βρίζουν, αλλά αυτό το γράφω μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ να συγκρατηθώ και με πλήρη επίγνωση ότι δεν κολάει στο θέμα.)
Εντάξει, σε χρωστάω έναν γκαϊβέ.Αμαν εισαι,τα καταφερες να με κανεις να κρυωσει ο γκαιφες μου τα αλλα μετα
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
totispap έγραψε:Για το SILVER.
Απλοικοτερη συνταγη δεν εχω ξαναδει απο αυτη σου την προτροπη παντως..και δεν μιλαω βεβαια για το τεραστιο προβλημα γεννησεων της Ελλαδας,αλλα για τον διαγωνισμο γκαστριας που προτηνεις για το προβλημα στη Θρακη.....
Σέβομαι τις απόψεις σου αλλά δυστυχώς δεν συμφωνώ.
Γράφεις δεν έχεις ξαναδεί απλοϊκότερη συνταγή...
Την έχεις δει στο Κόσσοβο. Κάτι τέτοια έλεγαν και οι "Ορθόδοξοι" Σέρβοι και τώρα την "πάτησαν", τους πήραν την χώρα τους!
Την βλέπεις την συνταγή, στους μουσουλμάνους Τούρκους όταν το 1904 ο πληθυσμός των ήτο 9.8 εκατομ και των Ελλήνων
7.5 εκατομ. Το 2006 ο πληθυσμός των Τούρκων είναι 74 εκατομ. και των Ελλήνων 11 εκατομ.!!!
Να γιατί τα πολεμικά τους πλοία κάνουν βόλτα στο Σούνιο, και τα F-16 τους μέχρι την Άνδρο, και αυτά προς το παρόν.
Θα έχει και συνέχεια...
Το να κάνεις την θυσία της πολυτεκνίας για την πατρίδα είναι δική σου απόφαση δεν σου την επιβάλει κανείς.
Κάποιοι άλλοι όμως το '21 δεν σκέφτηκαν έτσι, έδωσαν τα πάντα, και την ζωή τους, για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι και
να απολαμβάνουμε. Αυτοί δεν ήθελαν να ζήσουν;
Τέλος πάντων, ο κάθε ένας ό,τι σπέρνει αυτό και θα θερίσει..
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Καλά τα λες ασημένιε, λησμονείς όμως μία βασική παράμετρο. Δεν είναι ίδιες οι εποχές.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Ιδού και μερικά ακόμη αποσπάσματα από το "προοδευτικό" ισλάμ. Βεβαίως μερικοί ίσως να το θεωρούν δάκτυλο της Mossad, αλλά αυτή είναι δική τους ερμηνεία για να καλύψουν την ανυπαρξία επιχειρημάτων
Για να δούμε λοιπόν τι παθαίνουν όσοι "τολμήσουν" και εγκαταλείψουν την προοδευτική πίστη.
Το Πανεπιστήμιο Αλ-Άζχαρ (Al-Azhar, αραβικά: الأزهر الشريف? ʾ Al-Azhar al-Šarīf, “το Ευγενές Άζχαρ”) είναι το βασικό κέντρο αραβικής λογοτεχνίας και σουνιτικής ισλαμικής μάθησης στον κόσμο, η αποστολή του οποίου περιλαμβάνει την εξάπλωση της ισλαμικής θρησκείας. Ιδρύθηκε το 975 στο Κάιρο της Αιγύπτου από τους Φατιμίδες, και συνδέεται με το τζαμί Αλ-Άζχαρ στο Παλαιό Κάιρο. Το Αλ-Άζχαρ εκπαιδεύει Αιγύπτιους που η αιγυπτιακή κυβέρνηση διόρισε κήρυκες στον προσηλυτισμό (da’wa). Οι ουλεμάδες του (ulemas) δηλ. ισλαμιστές λόγιοι εκδίδουν διαταγές (fatwas) σχετικά με τις διαφορές που τους υποβάλλονται από όλο τον σουνιτικό ισλαμικό κόσμο όσον αφορά την ορθή συμπεριφορά των μουσουλμάνων ως ατόμων και των μουσουλμανικών κοινωνιών.
Δείτε λοιπόν πώς αντιμετωπίζει την αποστασία από το Ισλάμ το γνωμοδοτικό αυτό ίδρυμα, το οποίο έχει διεθνή εμβέλεια στον ισλαμικό κόσμο:
Το κείμενο λέει τα εξής:
Στο όνομα του Αλλάχ του πιο Ευεργετικού, του Πολυεύσπλαχνου.
Αλ-Αζχαρ
Συμβούλιο fatawa.
Το ερώτημα αυτόπαρουσιάστηκε από τον κ. Ahmed Darwish και υποβλήθηκε για συζήτηση από τον [σκιασμένο όνομα] ο οποίος έχει τη γερμανική ιθαγένεια.
Ένας άνδρας που θρησκεία του ήταν το Ισλάμ και η εθνικότητα του είναι αιγυπτιακή παντρεύτηκε μια Γερμανίδα χριστιανή και το ζευγάρι συμφώνησε ότι ο σύζυγος θα ενταχθεί στην χριστιανική πίστη και δόγμα.
1) Ποια είναι η Ισλαμική δικαστική απόφαση σε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο; Ποιες είναι οι ποινές που προβλέπονται για αυτή την πράξη;
2) Τα παιδιά του θεωρούνται χριστιανοί ή μουσουλμάνοι;
Η Απάντηση:
Κάθε έπαινος στον Αλλάχ, τον Κύριο του Σύμπαντος και χαιρετισμούς στον ηγέτη των δικαίων, τον αφέντη μας Μουχάμμαντ, την οικογένειά του και όλους τους συντρόφους του.
Στη συνέχεια:
Αυτός ο άνθρωπος έχει διαπράξει αποστασία. Πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία να μετανοήσει και αν δεν το κάνει τότε θα πρέπει να θανατωθεί σύμφωνα με τη Σαρία.
Όσον αφορά τα παιδιά του, για όσο είναι παιδιά θεωρούνται μουσουλμάνοι, αλλά μετά θα φθάσουν στην ηλικία της εφηβείας, τότε αν παραμείνουν με το Ισλάμ είναι μουσουλμάνοι, αλλά εάν αποχωρήσουν από το Ισλάμ και δεν μετανιώσουν τότε πρέπει θανατωθούν και ο Αλλάχ γνωρίζει καλύτερα.
Σφραγίδα του Αλ-Άζχαρ
Επικεφαλής του Συμβουλίου Fatawa του Αλ-Άζχρ.
Abdullah al-Mishadd (عبد الله المشد) Abdullah al-Mishadd (عبد الله المشد)
23 Σεπτεμβρίου 1978.
Νομίζουμε ότι μετά από αυτή την ειλικρινή και ξεκάθαρη δήλωση, που δεν έγινε για να δοθεί καλή εντύπωση στους Δυτικούς αλλά εκφράζει 100% τη γνώμη των συντακτών, δεν χρειάζονται άλλα σχόλια… Ο αποστάτης πρέπει να εκτελείται. Απλά πράγματα.
Για να δούμε λοιπόν τι παθαίνουν όσοι "τολμήσουν" και εγκαταλείψουν την προοδευτική πίστη.
Το Πανεπιστήμιο Αλ-Άζχαρ (Al-Azhar, αραβικά: الأزهر الشريف? ʾ Al-Azhar al-Šarīf, “το Ευγενές Άζχαρ”) είναι το βασικό κέντρο αραβικής λογοτεχνίας και σουνιτικής ισλαμικής μάθησης στον κόσμο, η αποστολή του οποίου περιλαμβάνει την εξάπλωση της ισλαμικής θρησκείας. Ιδρύθηκε το 975 στο Κάιρο της Αιγύπτου από τους Φατιμίδες, και συνδέεται με το τζαμί Αλ-Άζχαρ στο Παλαιό Κάιρο. Το Αλ-Άζχαρ εκπαιδεύει Αιγύπτιους που η αιγυπτιακή κυβέρνηση διόρισε κήρυκες στον προσηλυτισμό (da’wa). Οι ουλεμάδες του (ulemas) δηλ. ισλαμιστές λόγιοι εκδίδουν διαταγές (fatwas) σχετικά με τις διαφορές που τους υποβάλλονται από όλο τον σουνιτικό ισλαμικό κόσμο όσον αφορά την ορθή συμπεριφορά των μουσουλμάνων ως ατόμων και των μουσουλμανικών κοινωνιών.
Δείτε λοιπόν πώς αντιμετωπίζει την αποστασία από το Ισλάμ το γνωμοδοτικό αυτό ίδρυμα, το οποίο έχει διεθνή εμβέλεια στον ισλαμικό κόσμο:
Το κείμενο λέει τα εξής:
Στο όνομα του Αλλάχ του πιο Ευεργετικού, του Πολυεύσπλαχνου.
Αλ-Αζχαρ
Συμβούλιο fatawa.
Το ερώτημα αυτόπαρουσιάστηκε από τον κ. Ahmed Darwish και υποβλήθηκε για συζήτηση από τον [σκιασμένο όνομα] ο οποίος έχει τη γερμανική ιθαγένεια.
Ένας άνδρας που θρησκεία του ήταν το Ισλάμ και η εθνικότητα του είναι αιγυπτιακή παντρεύτηκε μια Γερμανίδα χριστιανή και το ζευγάρι συμφώνησε ότι ο σύζυγος θα ενταχθεί στην χριστιανική πίστη και δόγμα.
1) Ποια είναι η Ισλαμική δικαστική απόφαση σε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο; Ποιες είναι οι ποινές που προβλέπονται για αυτή την πράξη;
2) Τα παιδιά του θεωρούνται χριστιανοί ή μουσουλμάνοι;
Η Απάντηση:
Κάθε έπαινος στον Αλλάχ, τον Κύριο του Σύμπαντος και χαιρετισμούς στον ηγέτη των δικαίων, τον αφέντη μας Μουχάμμαντ, την οικογένειά του και όλους τους συντρόφους του.
Στη συνέχεια:
Αυτός ο άνθρωπος έχει διαπράξει αποστασία. Πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία να μετανοήσει και αν δεν το κάνει τότε θα πρέπει να θανατωθεί σύμφωνα με τη Σαρία.
Όσον αφορά τα παιδιά του, για όσο είναι παιδιά θεωρούνται μουσουλμάνοι, αλλά μετά θα φθάσουν στην ηλικία της εφηβείας, τότε αν παραμείνουν με το Ισλάμ είναι μουσουλμάνοι, αλλά εάν αποχωρήσουν από το Ισλάμ και δεν μετανιώσουν τότε πρέπει θανατωθούν και ο Αλλάχ γνωρίζει καλύτερα.
Σφραγίδα του Αλ-Άζχαρ
Επικεφαλής του Συμβουλίου Fatawa του Αλ-Άζχρ.
Abdullah al-Mishadd (عبد الله المشد) Abdullah al-Mishadd (عبد الله المشد)
23 Σεπτεμβρίου 1978.
Νομίζουμε ότι μετά από αυτή την ειλικρινή και ξεκάθαρη δήλωση, που δεν έγινε για να δοθεί καλή εντύπωση στους Δυτικούς αλλά εκφράζει 100% τη γνώμη των συντακτών, δεν χρειάζονται άλλα σχόλια… Ο αποστάτης πρέπει να εκτελείται. Απλά πράγματα.
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Και αν περιμένεις από μένα, λυπάμαι, ούτε και θα δεις.STAVRAETOS έγραψε:
Και επειδή δεν βλέπω να παρατίθεται κάποιο "προοδευτικό" κείμενο από το "ιερό" βιβλίο των καμηλιέρηδων ...
Τον τουρτοπόλεμο με τσιτάτα από τας γραφάς τον αφήνω στους θρησκευόμενους που είναι και η ειδικότης τους.
Εμένα προσωπικά ποσώς μ' ανδιαφέρει να υπερασπιστώ το Ισλάμ ή οποιανδήποτε άλλη θρησκεία.
Η άποψή μου είναι ήδη διατυπωμένη στο παρών, και λέει πως παραθέτοντας χωρία από "ιερά κείμενα" μπορεί κανείς να στηρίξει οιαδήποτε θέση.
Το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν "προοδευτικά" κείμενα στο κοράνι, αλλά πως υπάρχουν "προοδευτικοί" μουσουλμάνοι που τα έχουν εντοπίσει κι έχουν βασίσει σ' αυτά την κοσμοθεωρία τους και την ενδεχόμενη δράση τους κι ορισμένοι έχουν κυνηγηθεί γι' αυτό στις χώρες τους όπου επικρατούν οι "μη προοδευτικοί" που επίσης στηρίζουν την εξουσιαστική τους μανία σε τσιτάτα από το ίδιο ακριβώς βιβλίο. Ναι;
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Σεβαστή η γνώμη σου, εγώ φυσικά έχω τη δική μου.
Τώρα για τους προδευτικούς μουσουλμάνους έχουν κυνηγηθεί σε απίστευτο βαθμό από τη σκοταδιστική ηγεσία του ισλάμ, και φυσικά είναι λίγοι και κινδυνεύουν με αποκεφαλισμό.
Παραπάνω έχω παραθέσει δύο από αυτούς. Ακόμη ένας είναι ο ΜΑΣΟΥΝΤ ΤΕΧΡΑΝΙ με το βιβλίο του: "ΙΣΛΑΜ ΘΥΤΗΣ 'Η ΘΥΜΑ" όπου μετά από αυτό είναι επικυρηγμένος από τους άξεστους μουλάδες.
Περιττό να πω ότι θα συνεχίσω να παραθέτω στοιχεία για την πίστη των διπόδων φανατικών.
Τώρα για τους προδευτικούς μουσουλμάνους έχουν κυνηγηθεί σε απίστευτο βαθμό από τη σκοταδιστική ηγεσία του ισλάμ, και φυσικά είναι λίγοι και κινδυνεύουν με αποκεφαλισμό.
Παραπάνω έχω παραθέσει δύο από αυτούς. Ακόμη ένας είναι ο ΜΑΣΟΥΝΤ ΤΕΧΡΑΝΙ με το βιβλίο του: "ΙΣΛΑΜ ΘΥΤΗΣ 'Η ΘΥΜΑ" όπου μετά από αυτό είναι επικυρηγμένος από τους άξεστους μουλάδες.
Περιττό να πω ότι θα συνεχίσω να παραθέτω στοιχεία για την πίστη των διπόδων φανατικών.
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Υπάρχουν και τετράποδα φανατικά;
Και, εκτός από τη δημιουργία αρνητικού κλίματος εναντίων ακόμα κι αυτών που δεν είναι φανατικοί με αποτέλεσμα στο τέλος να γίνουν κι εκείνοι, έχεις να κερδίσεις τί, είπαμε...;
Και, εκτός από τη δημιουργία αρνητικού κλίματος εναντίων ακόμα κι αυτών που δεν είναι φανατικοί με αποτέλεσμα στο τέλος να γίνουν κι εκείνοι, έχεις να κερδίσεις τί, είπαμε...;
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Από τον Ιάσωνα...
Τις ημερες αυτές προβαλλεται στους ελληνικους κινηματιγραφους η ταινια "Το λουλούδι της Ερήμου".
Προκειται περι μιας συγκλονιστικης μαρτυριας της Γουορις Ντιρι από την Σομαλια.
Η Γουορις Ντιρι σε ηλικα 3,5 ετων υπεστη ακρωτηριασμο των γεννητικων της οργανων που τον περιγραφει ανατριχιαστικα στο ομωνυμο βιβλιο της:
"...Την εγχείρηση την έκανε μια γριά τσιγγάνα, που στην κοινότητά μας την θεωρούμε σημαντικό πρόσωπο, αλλά εγώ την θεωρούσα φόνισσα. Την νύχτα πριν την κλειτοριδεκτομή μου, η μητέρα με συμβούλεψε να μην πιω πολύ νερό ή γάλα για να μην χρειαστεί να ουρήσω. Εκείνο το βράδυ η οικογένεια ασχολήθηκε περισσότερο μαζί μου, αυτή ήταν η παράδοση. Πριν ακόμη χαράξει με ξύπνησαν για την εγχείρηση...
…Πήγαμε σε μια απομακρυσμένη περιοχή, ανάμεσα σε θάμνους. Η μητέρα κάθισε σε ένα βράχο και μου έδωσε να δαγκώσω μια ρίζα δέντρου. Η τσιγγάνα, έχωσε τα δάχτυλά της σ’ εάν ταγάρι που φορούσε κι έβγαλε μια σπασμένη λεπίδα ξυραφιού. Έφτυσε πάνω της και την σκούπισε στη ποδιά της. Αφού την καθάρισε, μου έδεσε τα μάτια με ένα μαντήλι για να μη βλέπω. Το επόμενο πράγμα που ένοιωσα ήταν να κόβουν τη σάρκα μου.! Άκουσα τον πνιχτό ήχο της λεπίδας που πριόνιζε πέρα-δώθε το δέρμα μου.! Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν και να τραντάζομαι ανεξέλεγκτα. Προσευχήθηκα να τελειώσει γρήγορα . Κι έτσι έγινε, γιατί λιποθύμησα…
...Όταν ξύπνησα αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα ούρησης.! Το μόνο άνοιγμα που είχε μείνει για τα ούρα και το αίμα της περιόδου, ήταν μια μικροσκοπική τρύπα με διάμετρο ενός ...σπιρτόξυλου!.."
Τα αποτελέσματα του σεξουαλικού ακρωτηριασμού είναι καταστροφικά για την ερωτική μετέπειτα ζωή της γυναίκας. Στερείται την γενετήσια απόλαυση, δεν έχει οργασμό, αλλά ούτε και πολλή επιθυμία, καθότι έχει "απονεκρωθεί" η πιο ερωτογόνα και ευαίσθητη περιοχή του σώματός της. Τις περισσότερες φορές αισθάνεται δυσφορία και πόνο κατά τη συνουσία. Ταλαιπωρείται από δυσμηνόρροια και μολύνσεις του ουροποιητικού συστήματος. Παρουσιάζεται τέλος μεγάλο ποσοστό μητρικής θνησιμότητας λόγω επιπλοκών στη γέννα, που σχετίζονται άμεσα με την κλειτοριδεκτομή. Δεν αναφέρουμε και τα αυτονόητα ανεξίτηλα ψυχολογικά τραύματα που έπονται της επέμβασης…
Συμφωνως προς τα επίσημα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (που αποτελεί τμήμα του ΟΗΕ), οι γυναίκες που βρίσκονται στη ζωή αυτή τη στιγμή και έχουν υποστεί κλειτοριδεκτομή, υπολογίζονται ούτε λίγο ούτε πολύ σε εκατόν σαράντα εκατομμύρια.!
Καθημερινά, έξι χιλιάδες νεαρά κορίτσια υφίστανται αυτόν τον ακρωτηριασμό των εξωτερικών γεννητικών τους οργάνων, δηλαδή περίπου δυο εκατομμύρια το χρόνο.!
Πρόκειται για ένα μαζικό έγκλημα που τελείται εις βάρος των γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτω από το πέπλο της σιωπηρής –πολλές φορές - ανοχής θρησκειών, κρατών, κυβερνήσεων, κοινωνικών επιστημόνων, ακόμη και μη κυβερνητικών οργανώσεων.(δημοσιευσις από την Δρ. Αριάδνη Γερούκη, Νομικός, Διδάκτωρ Ιστορίας, Paris 1, Pantheon- Sorbonne, ariadni_g@hotmail.com).
Η ταινια και το ομωνυμο βιβλιο είναι μια συγκλονιστικη αυτοβιογραφια και προσφορα στον διαρκη αγωνα κατά της εξαθλιώσεως της γυναικας στον Ισλαμικο μεσαιωνα που υπαρχει ακομη σε πολλες μουσουλμανικες χωρες.
Είναι βεβαιο ότι αργα ή γρηγορα η η νεα επαναστασι που κυοφορειται στην ενεργεια, ο περιορισμος των πετραλαϊκων αποθεματων σταδιακα, θα επιτρεψουν στις κυβερνησεις και τους πολιτισμενους λαους να ενημερωθουν περισσοτερο. Να απελευθερωθουν απο τον φοβο της την ενεργειακης δεσμευσεως και να καταστουν ενεργοι και υπευθυνοι στην αντιμετωπισι της μονολιθικης και αποστεωμενης πρωτογονης μεταφορας ισλαμικων εθιμων.
Η Γουορις Ντιρι που σημαινει "Το λουλουδι της Ερημου" ηταν η πρωτη Μουσουλμανα το θρησκευμα γυναιακα που βρηκε το θαρρος να εκθεση δημοσιως τον ακρωτηριασμο της και να καταστη συμβολο στον αγωνα κατά του σκοταδισμου και της βιας.
Σημερα είναι ειδικη Πρεσβειρα του ΟΗΕ, εχει επισκεφθη την Αφρικη και την οικογενεια της. Αγαπα την πατριδα της, σεβεται την θρησκεια της και γι αυτό αγωνιζεται να εξανθρωπισει την βαρβαρότητα και τον πρωτογονισμό.!
Η αποφασι της να δραπετευσει απο την νομαδικη καλυβα του πατερα της και να εγκαταλειψη την μητερα και τ' αδελφια της ταξιδευοντας ξυπολητη στην ερημο της Σομαλιας μεχρι την Μογκαντισου, εγινε πραξις την παραμονη του γαμου της με ενα 78 χρονο γειτονα ο οποιος θα την επαιρνε κατοπιν "εμπορικης" συμφωνιας με τον πατερα της για να τονωση τον συζυγικο βιο του.
Η Γουορις Ντιρι σε ηλικα 13 ετων προτιμησε να μην ανταλλαγη με 5 καμηλες που προσεφερε ο μελλων συζυγος της στον υπερηφανο πατερα της (σελις 86-87 του βιβλιο της, εκδοσεις Ωκεανιδα) και να μην γινη η 4η συζυγος ενος 78 χρονου βοσκου...(!!!)
Ποσες αλλες ομως δεν μπορεσαν, και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...
gianniotis
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Γι' αυτό ακριβώς είναι τρομερά σημαντικό να ενημερώνονται σχετικά οι Σομαλοί (και λοιποί)που έρχονται στην Ευρώπη, πρώτα ότι είναι παράνομο, δεύτερο ότι είναι επικίνδυνο.
Επίσης πρέπει να παρακολουθούνται τα νεογέννητα κορίτσια για να μην έχει ούτε ένα αυτήν την τύχη.
Αυτό είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνεται υπ' όψη σε περιπτώσεις απελάσεων: το καλύτερο θα ήταν να γνωρίζουμε σε τί ακριβώς μοίρα στέλνουμε τις νεαρές κοπέλες, τα θηλικά βρέφη και τις γυναίκες σε γόνιμη ηλικία.
Ειδικά η ενημέρωση είναι το Α και Ω, καθώς γενικά θεωρείται απαραίτητη "επέμβαση" για την τεκνοποιία. Οι γονείς νομίζουν ότι κάνουν μεγάλο κακό στο κορίτσι τους αν την παραλείψουν, και φυσικά τα αγόρια μεγαλώνουν πιστεύοντας πως έτσι πρέπει να είναι οι γυναίκες.
Πολλοί δεν έχουν δει φυσιολογικό μουνί ποτέ στη ζωή τους...
Με την επαφή με άλλες νοοτροπίες, έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότεροι κατανοούν το βάρβαρο της πρακτικής αυτής και επηρρεάζουν τους συγγενείς τους στην πατρίδα.
Υπάρχει ήδη σχετική πείρα για το πως αντιμετωπίζεται η κατάσταση από άλλες χώρες της ΕΕ.
Επίσης πρέπει να παρακολουθούνται τα νεογέννητα κορίτσια για να μην έχει ούτε ένα αυτήν την τύχη.
Αυτό είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνεται υπ' όψη σε περιπτώσεις απελάσεων: το καλύτερο θα ήταν να γνωρίζουμε σε τί ακριβώς μοίρα στέλνουμε τις νεαρές κοπέλες, τα θηλικά βρέφη και τις γυναίκες σε γόνιμη ηλικία.
Ειδικά η ενημέρωση είναι το Α και Ω, καθώς γενικά θεωρείται απαραίτητη "επέμβαση" για την τεκνοποιία. Οι γονείς νομίζουν ότι κάνουν μεγάλο κακό στο κορίτσι τους αν την παραλείψουν, και φυσικά τα αγόρια μεγαλώνουν πιστεύοντας πως έτσι πρέπει να είναι οι γυναίκες.
Πολλοί δεν έχουν δει φυσιολογικό μουνί ποτέ στη ζωή τους...
Με την επαφή με άλλες νοοτροπίες, έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότεροι κατανοούν το βάρβαρο της πρακτικής αυτής και επηρρεάζουν τους συγγενείς τους στην πατρίδα.
Υπάρχει ήδη σχετική πείρα για το πως αντιμετωπίζεται η κατάσταση από άλλες χώρες της ΕΕ.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Από την ομιλία του Μάκη Βορίδη στη Βουλή:
Ακόμη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του έδωσαν συγχαρητήρια για την ομιλία του στη Βουλή
Στη βουλή ο Μάκης Βορίδης αποδόμησε πλήρως (και νομικά) την άποψη του ΠΑΣΟΚ ότι «αν με ένα δημοψήφισμα αποφάσιζε ο ελληνικός λαός να μη δίνει σε κανένα πολιτογράφηση, τι θα γινόταν; Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό;».
Απάντησε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. από το βήμα του κοινοβουλίου: «Βεβαίως, δεν θα υπήρχε πολιτογράφηση. Είναι πάρα πολύ απλό. Γιατί; Διότι, αρκετές φορές –αν θέλετε- ακόμα και σε νομικό επίπεδο, ακόμα και από διακεκριμένους συναδέλφους, άκουσα απίθανους νομικούς σολοικισμούς. Λέει: «Ανθρώπινο δικαίωμα εν τω γεννάσθαι».
Επειδή είναι προφανές ότι δεν υπάρχει κανένα ανθρώπινο δικαίωμα, επειδή είναι προφανές ότι τίποτα δεν παραβιάζεται, επειδή είναι προφανές ότι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει γιατί σε εμάς ανήκει κυριαρχικά η απόφαση, στο ελληνικό Κοινοβούλιο, το πώς κάποιος θα αποκτά την ελληνική ιθαγένεια, θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε σχετικά το οτιδήποτε, ό,τι νομίζουμε πως είναι το συμφερότερο για την Πατρίδα. Αυτό θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε.
Επομένως, ακούω μέσα σε αυτήν εδώ την Αίθουσα για δικαιώματα εν τω γεννάσθαι, δηλαδή ανύπαρκτα, συνομολόγησης ανύπαρκτού δικαιώματος, το οποίο δήθεν δημιουργείται απ’ τις κοινωνικές συνθήκες. Ε, δεν το αφήνουμε να δημιουργηθεί να το δούμε και δεν αφήνουμε να το πει και κανένας Διεθνής Οργανισμός, αντί να το λέμε εδώ και μάλιστα, να το λένε νομικοί. Βεβαίως και μπορούμε να αποφασίσουμε καθοριστικά ό, τι νομίζουμε.
Ακούστε κάτι. Θέλω να αποφασίσετε, ή αντικειμενικό σύστημα ή υποκειμενικό.
Άκουσα: «Νιώθει Έλληνας». Τι σημαίνει αυτό; Εγώ δηλαδή, άμα νιώθω Γάλλος θα πάω να πολιτογραφηθώ; Τι σημαίνει «νιώθω»; Ο καθένας νιώθει διάφορα πράγματα. Και αν σήμερα νιώθει και αύριο του συμβεί κάτι και δεν νιώθει; Έτσι θα το πάμε; Αυτό είναι το κριτήριο;
Όταν λέμε λοιπόν καταγωγή, λέμε ένα αντικειμενικό κριτήριο. Εσείς έχετε ένα καλύτερο;
Εμείς λέμε, συν τω χρόνω, σε βάθος χρόνου, να δούμε την πραγματική του ενσωμάτωση. Όχι με αστείες και τυπικές προϋποθέσεις πενταετούς παραμονής ή μιας εξαετούς φοιτήσεως σε ένα σχολείο. Τι σημαίνουν αυτά; Ή ακόμα και αν επιμελώς έμαθε την ελληνική ή επιμελώς έμαθε την ελληνική ιστορία για να περάσει τις εξετάσεις. Έτσι θα κάνουμε τους Έλληνες; Έτσι θα φτιάξουμε εθνική κοινωνία; Έτσι θα στηρίξουμε την κοινωνική συνοχή;
Έτσι διαλύουμε την εθνική κοινωνία και να ξέρετε ότι αυτό το νομοσχέδιο θα το βρούμε μπροστά μας, θα το βρούμε σε συγκρούσεις βίαιες, σε εξεγέρσεις κοινωνικές, σε ταραχές είναι νομοσχέδιο αποσύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας. Γι’ αυτό το λόγο το πολεμάμε εδώ, σήμερα, τώρα και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να το πολεμάμε μέχρι να αρθούν οι συνέπειές του».
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com
Ακόμη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του έδωσαν συγχαρητήρια για την ομιλία του στη Βουλή
Στη βουλή ο Μάκης Βορίδης αποδόμησε πλήρως (και νομικά) την άποψη του ΠΑΣΟΚ ότι «αν με ένα δημοψήφισμα αποφάσιζε ο ελληνικός λαός να μη δίνει σε κανένα πολιτογράφηση, τι θα γινόταν; Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό;».
Απάντησε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. από το βήμα του κοινοβουλίου: «Βεβαίως, δεν θα υπήρχε πολιτογράφηση. Είναι πάρα πολύ απλό. Γιατί; Διότι, αρκετές φορές –αν θέλετε- ακόμα και σε νομικό επίπεδο, ακόμα και από διακεκριμένους συναδέλφους, άκουσα απίθανους νομικούς σολοικισμούς. Λέει: «Ανθρώπινο δικαίωμα εν τω γεννάσθαι».
Επειδή είναι προφανές ότι δεν υπάρχει κανένα ανθρώπινο δικαίωμα, επειδή είναι προφανές ότι τίποτα δεν παραβιάζεται, επειδή είναι προφανές ότι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει γιατί σε εμάς ανήκει κυριαρχικά η απόφαση, στο ελληνικό Κοινοβούλιο, το πώς κάποιος θα αποκτά την ελληνική ιθαγένεια, θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε σχετικά το οτιδήποτε, ό,τι νομίζουμε πως είναι το συμφερότερο για την Πατρίδα. Αυτό θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε.
Επομένως, ακούω μέσα σε αυτήν εδώ την Αίθουσα για δικαιώματα εν τω γεννάσθαι, δηλαδή ανύπαρκτα, συνομολόγησης ανύπαρκτού δικαιώματος, το οποίο δήθεν δημιουργείται απ’ τις κοινωνικές συνθήκες. Ε, δεν το αφήνουμε να δημιουργηθεί να το δούμε και δεν αφήνουμε να το πει και κανένας Διεθνής Οργανισμός, αντί να το λέμε εδώ και μάλιστα, να το λένε νομικοί. Βεβαίως και μπορούμε να αποφασίσουμε καθοριστικά ό, τι νομίζουμε.
Ακούστε κάτι. Θέλω να αποφασίσετε, ή αντικειμενικό σύστημα ή υποκειμενικό.
Άκουσα: «Νιώθει Έλληνας». Τι σημαίνει αυτό; Εγώ δηλαδή, άμα νιώθω Γάλλος θα πάω να πολιτογραφηθώ; Τι σημαίνει «νιώθω»; Ο καθένας νιώθει διάφορα πράγματα. Και αν σήμερα νιώθει και αύριο του συμβεί κάτι και δεν νιώθει; Έτσι θα το πάμε; Αυτό είναι το κριτήριο;
Όταν λέμε λοιπόν καταγωγή, λέμε ένα αντικειμενικό κριτήριο. Εσείς έχετε ένα καλύτερο;
Εμείς λέμε, συν τω χρόνω, σε βάθος χρόνου, να δούμε την πραγματική του ενσωμάτωση. Όχι με αστείες και τυπικές προϋποθέσεις πενταετούς παραμονής ή μιας εξαετούς φοιτήσεως σε ένα σχολείο. Τι σημαίνουν αυτά; Ή ακόμα και αν επιμελώς έμαθε την ελληνική ή επιμελώς έμαθε την ελληνική ιστορία για να περάσει τις εξετάσεις. Έτσι θα κάνουμε τους Έλληνες; Έτσι θα φτιάξουμε εθνική κοινωνία; Έτσι θα στηρίξουμε την κοινωνική συνοχή;
Έτσι διαλύουμε την εθνική κοινωνία και να ξέρετε ότι αυτό το νομοσχέδιο θα το βρούμε μπροστά μας, θα το βρούμε σε συγκρούσεις βίαιες, σε εξεγέρσεις κοινωνικές, σε ταραχές είναι νομοσχέδιο αποσύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας. Γι’ αυτό το λόγο το πολεμάμε εδώ, σήμερα, τώρα και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να το πολεμάμε μέχρι να αρθούν οι συνέπειές του».
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Μπαρούφες,κανείς από τους ξένους δεν νοιώθει Έλληνας , ερχονται εδώ διότι καποιοι τους υποσχονται καλύτερη ζωη από το βόθρο που ζούνε. Γενικώς δεν αγαπουν πατριδα διότι αν την αγαπουσαν δεν θα φεύγαν από κεί που γεννήθηκαν.'Οπως και κρατουν τις συνηθειές τους που είχαν στον βόθρο που μέναν και ακόμα χειρότερα είναι αποφασισμένοι για όλα , οπως και να παράγουν έγκλημα αν αυτό θα τους δώσει να φάνε.Ετσι όλα τα κατακάθια από τους βοθρους που προέρχονται.
Και εμείς είμαστε αποφασισμένοι για όλα ,και σε λίγο που ο κόμπος θα φτάσει στο χτένει θα τους πάρει ο διάολος και αυτούς και όσου τους υποστιρηζουν , και αυτη την φορά δεν θα υπάρξει κανένα έλεος και καμία ερώτηση. Αρκετά χαΐδέψαμε , με το χαΐδεμα δεν γίνεται τίποτα σε όσουν δεν έχουν ουτε ιερό ουτε όσιο.
Εκεί παίζουν "άλλα κόλπα"
Και εμείς είμαστε αποφασισμένοι για όλα ,και σε λίγο που ο κόμπος θα φτάσει στο χτένει θα τους πάρει ο διάολος και αυτούς και όσου τους υποστιρηζουν , και αυτη την φορά δεν θα υπάρξει κανένα έλεος και καμία ερώτηση. Αρκετά χαΐδέψαμε , με το χαΐδεμα δεν γίνεται τίποτα σε όσουν δεν έχουν ουτε ιερό ουτε όσιο.
Εκεί παίζουν "άλλα κόλπα"