Για το SILVER.
Κατα αρχας να σου πω εν ταχυ τι ΔΕΝ ειναι η Θρακη για να βγαλουμε ενα μικρο συμπερασμα για τους κατοικους της.Η Θρακη λοιπον ΔΕΝ ειναι....
Κρητη,το οποιο συμαινει οτι δεν βγαζει 3 παραγωγες το χρονο,δεν γεννησε το Δια,δεν βγαζει παλικαρια,δεν ειναι νησι,δεν ριχνουμε μπαλωθιες,δεν εχει τουρισμο,δεν χορευει πεντοζαλη,δεν βγαζει ρακη,δεν εχει Χανια,Ζωνιανα,Ρεθυμνο,Σφακια,δεν εχει Ψηλορειτη και Μινωα.
...Πελλοπονησος,το λικνο των συνχρονων πολιτικων,δεν βγαζει ελιες,συκα και τσαπελες,Μανιατες και Σπαρτιατες λεβεντες.
Λαρισα με τον καμπο και τους αγροτες των 500 στρεμματων και πανω,δεν ειναι Κυκλαδες με τον τετραμηνο τουρισμο που δινει σε μια σεζον οσα εγω θα βγαλω σε μια δεκαετια,Θεσσαλονικη με θερμαικο ,πανω τουμπα κατω τουμπα,τριγωνα,μακεδονομαχους,Αλεξανδρο,Φιλλιπο,Σειχ σου και αλλες ομορφιες.
Η Θρακη λοιπον δεν ειναι ολα τα παραπανω και αλλα πολλα, ξερεις γιατι?,γιατι ο κοσμος δεν τα ξερει,γιατι ειναι μακρια απο την Αθηνα,γιατι το κρατος των Αθηνων φροντισε μαζι με τους μουσουλμανους να αποξενωσει και τους Χριστιανους μαζι,τι και αν βγαζουμε μια χαρα τσιπουρο,και αν εχουμε και εδω παλικαρια,παραλιες,βουνα και λιμνες (ποιος εχει παει αληθεια στον Αβαντα εξω απο την Αλεξανδρουπολη,παραδεισος...)χωρια προσφυγων δυο και τρεισ φορες ξεριζωμενων,τι και αν εχει τοσα και αλλα τοσα, θα ειναι η Θρακη,η γη των τουρκοσπορων οπως ειναι γνωστη σε πολλους ανιστορητους και αθλιους..Εχεις διαβασει πολλες φορες κατι για την Θρακη σε εφημεριδες και περιοδικα?οτι και να διαβασεις για κακο θα ειναι,κανα εγκλημα,για το προξενειο στην Κομοτηνη αντε και για την πλυμμηρα στον Εβρο.Πριν καποια χρονια κατι πιτσιρικια με ρωτησαν αν θες διαβατηριο για να πας στην Ξανθη...τι φταινε αυτα οταν το πρωτο πλανο της Ξανθης ειναι καποιες μουσουλμανες(ελαχιστες και ηλικιωμενες πλεον)που φοραν ενα ειδος μπουρκας?Σε αυτο το κρατος διαβειουν οι Θρακιωτες κυριε silver,σε αυτο το ακριτικο μερος,το ξεχασμενο ακομη και απο τους υπολειπους Ελληνες,εδω γενναν και φτιαχνουν σπιτια,γιατι αν η αττικη ειναι θεων νταμαρι,η Θρακη εχει γινει θεων η χεστρα..
Τα παραπανω που εγραψα για τα μερη της Ελλαδος, να ξερουν οι φιλοι οτι δεν ειναι λογια κακιας,αλλα λογια με παραπονο κατι σαν<<ειμαστε και εμεις εδω>>ενα πραγμα,ολη η Ελλαδα ειναι σπιτι μου,απλως εδω και πολλα χρονια νιωθουμε σαν ξεχασμενοι συγγενεις λιγο

απο το κρατος..
Και τωρα,μετα απο την παραγκωνηση των πομακων και αρπαγη αυτων απο τους Τουρκους,μετα το μπατε σκυλοι αλεστε των τουρκοπρακτορων του προξενειου,την ασυστολη και εξοφθαλμη χρηματοδοτηση του μουσουλμανικου στοιχειου (με το παραλληλο αφημα στη μοιρα του του Χριστιανικου),μετα την προδοτικη εξομοιωση πομακων,αθιγκανων,γυφτων,μουσουλμανων και μη ως τουρκων,ερχεσαι και μου λες,ολοι η ευθηνη ειναι πλεον στους θρακες...
Εχεις χασει επισοδεια εκει εξω..οι μονοι που κανουν πλεον δεκα παιδια ειναι οι κατσιβελοι,και εγω κατσιβελος δεν γινομαι.Δεν ενοω βεβαια κατσιβελους τους πολυτεκνους αλλα την νοοτροπια του να κανω δεκα παιδια και να τα μεγαλωσω μονο με ψωμι..δεν την κανω.
Απλοικοτερη συνταγη δεν εχω ξαναδει απο αυτη σου την προτροπη παντως..και δεν μιλαω βεβαια για το τεραστιο προβλημα γεννησεων της Ελλαδας,αλλα για τον διαγωνισμο γκαστριας που προτηνεις για το προβλημα στη Θρακη.Αλλα βεβαια...αν ησουν εσυ εδω,οι μουσουλμανοι θα ειχαν βαπτιστει,το προξενειο θα ειχε κλησει,οι τουρκοι θα κλαναν μαλλι,και καθε Κυριακη θα λειτουργουσαμε την Αγια Σοφια.....α ναι,θα λυτρωναμε τη μεγαλονησο,την Ηπειρο ,και τα Σκοπια...θα τα λεγανε ακομη Σκοπια.Τελος παντων,να ξερεις παντως οτι οταν μιλας για ευθυνες(κατα αυτο τον τροπο)στους Θρακες,και ευκολα σηκωνεις το δαχτυλο στη μουρη τους βλεποντας μονο ευθυνες,εγω θα στο δαγκωνω...
(Κελαιδω μου,κατι σε ειχα ρωτησει νομιζω..)