georgeelvismichael_ έγραψε: ↑Τρί 26 Φεβ 2019, 13:07Το tweet του Τραμπ στις 21/2/2019 που έσκασε σαν βόμβα στην Αμερική..Στις 21 Φεβρουαρίου συνέβη ένα γεγονός που ισοδυναμεί με το σκάσιμο βόμβας πυρηνικού επιπέδου μέσα στις ΗΠΑ. Ο Τραμπ με το μυστηριώδες tweet του "θέλω αμέσως τώρα την τεχνολογία 5G ή ακόμα και 6G", ματαίωσε το σχέδιο που κατέστρωσε η Cabal να καταστρέψει βιολογικά τους Αμερικανούς και την ανθρωπότητα με την τεχνολογία 5G και την αντέστρεψε εναντίον της..
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "ΤΕΙΧΟΣ" ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Επί 16 χρόνια, οι πρώην πολιτικοί μας ηγέτες, συνειδητά και σε συμπαιγνία με τους εχθρούς μας, ακολουθούσαν ένα σχέδιο καταστροφής της Αμερικής, αποδυναμώνοντας τις ένοπλες μας δυνάμεις, ενώ ταυτόχρονα και ενεργώντας ανάλογα, σχεδίαζαν με την χρήση μιας επικίνδυνης εκδοχής της τεχνολογίας 5G, να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα στους Αμερικανούς, επηρεάζοντας με αυτόν τον τρόπο την ελευθερία μας.
Το μεγάλο πρόβλημα που είχα να επιλύσω, ήταν, είτε να πάρω την ευθύνη να εγκλωβίσω την Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο στις συνέπειες της τεχνολογίας αυτής, είτε να βρω ένα τρόπο να ξεφύγουμε με ασφάλεια. Την ίδια ώρα απέναντι μου είχα τους Δημοκρατικούς, που υπονόμευαν την μεταναστευτική μου πολιτική, γνωρίζοντας πως θα με φέρουν σε αδιέξοδο.
Μπροστά στην κατάσταση αυτή, εκείνο που είχα να κάνω, ήταν να βάλω τα καλύτερα μυαλά της Αμερικής στους προωθημένους τομείς της Βιολογίας και της Τεχνολογίας, να εργαστούν και να βρουν τρόπους προστασίας έναντι όλων των όπλων και των εχθρών μας, που προέρχονται από όλες τις διαστάσεις!
Η επιχείρηση αυτή χρηματοδοτήθηκε από κονδύλια των αμυντικών δαπανών και της δόθηκε η ονομασία "The Wall". Το αποτέλεσμα ήταν λαμπρό. Ευχαριστώ τους επιστήμονες και τις ένοπλες μας δυνάμεις για το νέο "τείχος" προστασίας της Αμερικής και της υπόλοιπης ανθρωπότητας, το οποίο θα παρέχει προστασία από την τεχνολογία 5G, ή ακόμα και από την επερχόμενη 6G..
http://magaimg.net/img/7chb.png
αυτό όμως μάτια μου (κάτω από το τουιτ τραμπ) ειναι η αποκωδικοποίηση που έκανε
η maga (make america great again) δεν υπάρχει τεκμηριωμένη (τεχνολογική) ανάλυση
που να βεβαιώνει ότι όντως θα προστατευτούμε απο το 5G, και το επερχόμενο 6G.
Κι ο Κλιφ Χάι βγήκε και είπε πως το 5G θα μας προστατεύει (και καλά)
απο κακόβουλες εξωγήινες επιθέσεις, αλλά κι αυτό ανήκει στη σφαίρα
της εικοτολογίας μέχρι να παρουσιαστούν χειροπιαστές αποδείξεις.
Συγνώμη που σπάω τη φούσκα Κυριάκο μου, μ'αρέσει πολύ αυτό
το ποστ σου, παράλληλα όμως, αισθάνομαι πως είναι λάθος
να ζούμε σύμφωνα με ευσεβείς πόθους...
Μου γράφει ο Μαρζίνσκι την πραγματική κατάσταση (είναι και τραμπικός)
όπως τη βιώνει άμεσα και θα μεταφέρω το μέιλ του μεταφρασμένο...