Απόψεις για το φαινόμενο END και Σώρρα 2
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Απόψεις για το φαινόμενο END και Σώρρα 2
Καλά αέρα χρωστάνε τα κράτη, αέρα χρωστάνε οι πολίτες, αέρα προσφέρουν αυτοί.
Το μόνο αληθινό είναι τα λεφτά που βγαίνουν από την τσέπη των πολιτών και η καταστολή.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν τον σέρβιραν κομψά τον αέρα.
Χωρίς σαντιγί χωρίς πατατούλες στη λαδόκολα.
Και δεν διευκρίνισαν τα ανταλλάγματα για τον αέρα.
Ο Καζάκης θεωρεί μεγάλο το ποσόν των 600 ευρώ.
Αλλά τα σπίτια των Ελλήνων και τα οικόπεδα είναι πολύ παραπάνω.
Αυτά που ο λαός πρόκειται να "χάσει" είναι παραπάνω από 600 δις.
Άρα υπάρχουν.
Κάπου υπάρχουν. Είτε στο υπέδαφος είτε στις τσέπες μας είτε στα ντουβάρια που μένουμε.
Όποιος ισχυρίζεται ότι τα έχει πρέπει και να διευκρινίζει που είναι.
Αν εννοεί τα δικά μας δεν το διευκρινίζει.
Αν είναι απατεώνας και ισχυρίζεται ότι το χέρι θα φυτρώσει και θα έχει και ρολόι μικρό το κακό.
Το μόνο αληθινό είναι τα λεφτά που βγαίνουν από την τσέπη των πολιτών και η καταστολή.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν τον σέρβιραν κομψά τον αέρα.
Χωρίς σαντιγί χωρίς πατατούλες στη λαδόκολα.
Και δεν διευκρίνισαν τα ανταλλάγματα για τον αέρα.
Ο Καζάκης θεωρεί μεγάλο το ποσόν των 600 ευρώ.
Αλλά τα σπίτια των Ελλήνων και τα οικόπεδα είναι πολύ παραπάνω.
Αυτά που ο λαός πρόκειται να "χάσει" είναι παραπάνω από 600 δις.
Άρα υπάρχουν.
Κάπου υπάρχουν. Είτε στο υπέδαφος είτε στις τσέπες μας είτε στα ντουβάρια που μένουμε.
Όποιος ισχυρίζεται ότι τα έχει πρέπει και να διευκρινίζει που είναι.
Αν εννοεί τα δικά μας δεν το διευκρινίζει.
Αν είναι απατεώνας και ισχυρίζεται ότι το χέρι θα φυτρώσει και θα έχει και ρολόι μικρό το κακό.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Και ο ΓΑΠ έλεγε λεφτά υπάρχουν και μάθαμε αργότερα ποια λεφτά εννοούσε.
Τον είχε πλησιάσει λέει ένα γεροντάκι που πρόσφερε τη σύνταξή του.
Να που υπήρχαν και που υπάρχουν.
Αν λεηλατήσουν την Ελλάδα θα τα βρουν. Και θα είναι πάνω από 600 δις.
Αν ήταν απλά να πουλάνε τρέλα θα ήταν καλά.
Αλλά είναι έτσι??????
Τα λεφτά υπάρχουν.
Ποια εννοούν από τη στιγμή που είναι καρμίρηδες και φραγκοφονιάδες?
Τον είχε πλησιάσει λέει ένα γεροντάκι που πρόσφερε τη σύνταξή του.
Να που υπήρχαν και που υπάρχουν.
Αν λεηλατήσουν την Ελλάδα θα τα βρουν. Και θα είναι πάνω από 600 δις.
Αν ήταν απλά να πουλάνε τρέλα θα ήταν καλά.
Αλλά είναι έτσι??????
Τα λεφτά υπάρχουν.
Ποια εννοούν από τη στιγμή που είναι καρμίρηδες και φραγκοφονιάδες?
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Υπαρχουν πολυ σοβαρες εξελιξεις..
Αυτη τη στιγμη που μιλαμε γινονται διεργασιες που δεν ξερω που θα μας βγαλουν..
Δυστυχως δεν μπορω να πω περισσοτερα,παντως ειναι κατι που ενθουσιασε την ομαδα αλλά εμενα με προβληματισε εντονα!!!
Αυτη τη στιγμη που μιλαμε γινονται διεργασιες που δεν ξερω που θα μας βγαλουν..
Δυστυχως δεν μπορω να πω περισσοτερα,παντως ειναι κατι που ενθουσιασε την ομαδα αλλά εμενα με προβληματισε εντονα!!!
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Ένας Απατεώνας και μισός.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Τουλαχιστον αυτος ειναι ''μισος'' ενω οι Σαμαροβενιζελικοι,οι μητσοτακομπακοπαπανδρεικοι,οι καρατζαφεροαδωνοβοριδικοι και και τσιπροκουβελοπαπουλικοι και το κακο το συναπαντημα ειναι ΣΚΕΤΑ-ΝΕΤΑ απατεωνες,ψευτες και μας εχουν καταστρεψει την ζωη!!!
ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

- Έδωσε Likes: 420 φορές
- Έλαβε Likes: 325 φορές
Σοβαρές εξελίξεις;;;;;; Αυτό είναι όλο;;;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
- alkinoos
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Το παίζει γάτα ο κοντός με τη γραβάτα,διότι έχει πλάτες...αλλά όταν θα τρυπήσει η φούσκα θα πάθουν μεγάλο σοκ /κατάθλιψη οι υποστηρικτές του...
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
ΟΤΤΟ δυστυχως ειπα οτι δεν μπορω να πω περισσοτερα,υπαρχει δεσμευση προς την ομαδα κι εγω εχω μαθει να τηρω τον λογο μου ασχετως αν συμφωνω ή οχι.
Αλκινοε,η ομαδα θα γιγαντωθει τόσο αριθμητικα οσο και φανατικα!!!
Αλκινοε,η ομαδα θα γιγαντωθει τόσο αριθμητικα οσο και φανατικα!!!
- alkinoos
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Έχω άλλη άποψη..και η δική μου δεν είναι από άλλο συμφέρονparis4u έγραψε: Αλκινοε,η ομαδα θα γιγαντωθει τόσο αριθμητικα οσο και φανατικα!!!
Όσο για το φανατικά που αναφέρεις..έδωσες ένα στίγμα στην ερώτηση του ΟΤΤΟ(ν)
Εγώ στη μέση δεν μπαίνω...κάντε ότι καταλαβαίνετε
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
paris4u έγραψε:Τουλαχιστον αυτος ειναι ''μισος'' ενω οι Σαμαροβενιζελικοι,οι μητσοτακομπακοπαπανδρεικοι,οι καρατζαφεροαδωνοβοριδικοι και και τσιπροκουβελοπαπουλικοι και το κακο το συναπαντημα ειναι ΣΚΕΤΑ-ΝΕΤΑ απατεωνες,ψευτες και μας εχουν καταστρεψει την ζωη!!!
ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
Δε διαφωνώ στο τι κάνουν οι ελεγκτές που έχουμε πάνω αυτή την ώρα.
Αλλά είμαι απ'τους ανθρώπους που δε μπορώ να δεχτώ το μισό
προκειμένου να απαλλαγώ απ'το ολόκληρο.
Απεχω μακράν από την απολυτότητα, το "άσπρο-μαύρο" όταν κρίνω ή στέκομαι απέναντι σε οποιαδήποτε κοσμοθέαση. Σ'αυτά που έχουν να κάνουν με την ΟΥΣΙΑ της ζωής μου όμως, κάνω μια εξαίρεση και γίνομαι απόλυτη.
Συνεπώς: δεν είμαι των μεσοβέζικων λύσεων ή των συμβιβασμών σε θέματα ζωής που για μένα είναι ζωτικής σημασίας. Εκεί είμαι άσπρο ή μαύρο.
Είμαι απ'αυτούς επίσης που έχω ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ του τι σημαίνει ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ
και όταν άφησα ιδεολογίες, θρησκείες και παρατάξεις πίσω μου, το έκανα για τα καλά, και το'κανα διότι απέκτησα την πλήρη θέληση να είμαι ελεύθερη, ΜΕ Ο,ΤΙ συνεπάγεται αυτό- ακόμα και με μόχθο, δάκρυα, αίμα κλπ. Δεν τα άφησα όλα αυτά πίσω, για να ασπαστώ άλλη ιδεολογία, άλλη θρησκεία ή να μπω σε άλλη παράταξη ή ομαδούλα και να δηλώσω "ενταγμένη" σ'αυτήν. Δεν είμαι διατεθειμένη να πιστέψω σε κανέναν που απλά κοντράρει τον υπαρκτό φασισμό, μόνο και μόνο επειδή θέλει να επιβληθεί ο δικός του φασισμός. Και σίγουρα δεν πιστεύω σε κανέναν επειδή θεωρητικολογεί εντυπωσιακά (για ορισμένους) και στην πράξη είναι προφανέστατα ελλειμματικός.
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ στο πνεύμα μου, αυτό βγαίνει και στο κύτταρό μου, και είμαι ελεύθερη με την πραγματική έννοια του όρου, όχι μόνο εκεί που με βολεύει.
Δεν περιμένω σωτήρες για να με βγάλουν απ'τη δύσκολη. Δε θέλω δεκανίκια ούτε παραμύθα για να τρέφω τις ελπίδες μου. Πιστεύω στη δική μου δύναμη, δυνατότητα, ικανότητα, και ψυχή, και δεν θέλω να τα δανείζομαι αυτά από κανέναν άλλον. Με ό,τι μπορώ και έχω, πορεύομαι.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κι εγω λευτερα δρω και συλλογαμαι,αλλά εδω που φτασαν τα πραγματα σε παγκοσμιο και τοπικο επιπεδο δεν γινεται αλλιως!!!
Πρεπει να τα αφησουμε ολα αυτα και να δρασουμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ συλλογικα,ειτε σε ομαδες ειτε μαζικα,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!
Εχουμε πολεμο καταλαβετε το και στον πολεμο δεν μπορεις να λειτουργησεις διαφορετικα.
Εχουν ισοπεδωθει τα ΠΑΝΤΑ γυρω μας,πότε επιτελους θα ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ;
Και μια μικρη λεπτομερεια,ετσι για να καταλαβουμε τι ακριβως ερχεται.. αν δεν σταματησουμε τον κατηφορο που εχουμε παρει ως λαος και δεν αρχισουμε να δρουμε συλλογικα.
Εδω και κανα δυο μηνες περιπου,εχουν εισελθει στη χωρα μας πυρηνες των ισλαμοφασιστων (το αν υποστηριζονται απο ξενα ή οχι κεντρα ποσως μας ενδιαφερει,ουτε φανταζομαι ενδιαφερει τους κατακρεουργημενους πολιτες στο ιρακ,λιβυη και συρια) και ετοιμαζουν ποδοσφαιρικες ομαδες και δε φανταζομαι να νομιζει κανεις οτι η μπαλα θα ειναι της φιφα ε;
Πρεπει να τα αφησουμε ολα αυτα και να δρασουμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ συλλογικα,ειτε σε ομαδες ειτε μαζικα,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!
Εχουμε πολεμο καταλαβετε το και στον πολεμο δεν μπορεις να λειτουργησεις διαφορετικα.
Εχουν ισοπεδωθει τα ΠΑΝΤΑ γυρω μας,πότε επιτελους θα ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ;
Και μια μικρη λεπτομερεια,ετσι για να καταλαβουμε τι ακριβως ερχεται.. αν δεν σταματησουμε τον κατηφορο που εχουμε παρει ως λαος και δεν αρχισουμε να δρουμε συλλογικα.
Εδω και κανα δυο μηνες περιπου,εχουν εισελθει στη χωρα μας πυρηνες των ισλαμοφασιστων (το αν υποστηριζονται απο ξενα ή οχι κεντρα ποσως μας ενδιαφερει,ουτε φανταζομαι ενδιαφερει τους κατακρεουργημενους πολιτες στο ιρακ,λιβυη και συρια) και ετοιμαζουν ποδοσφαιρικες ομαδες και δε φανταζομαι να νομιζει κανεις οτι η μπαλα θα ειναι της φιφα ε;
- ArELa
- Founder-Administrator

Θα συμφωνήσω. Με τη διαφορά ότι εγώ χρειάζομαι την απόλυτη πίστη στον μπροστάρη μιας τέτοιας συλλογικής δράσης, διαφορετικά προτιμώ
να την παλεύω μόνη μου, όπως ξέρω και μπορώ.
Σε ανθρώπους που έχουν επιδείξει αυτά που λέμε και ξαναλέμε
σ'αυτό (και όχι μόνο) το τόπικ, δεν μπορώ όχι πίστη να έχω,
αλλά ούτε και την παραμικρή συνταύτιση.
Τα προτάγματα, η λογική μου, και κυρίως οι προθέσεις μου,
απέχουν παρασάγγας από τα δικά τους.
Σ'αυτό προφανώς έχουμε διαφορετική οπτική και λογική φίλε Πάρη,
αλλά κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι.
Δεν παύω να σ'εκτιμώ σαν άνθρωπο, γιατί ξέρω ότι οι δικές σου
προθέσεις είναι και καλές και αγνές.
να την παλεύω μόνη μου, όπως ξέρω και μπορώ.
Σε ανθρώπους που έχουν επιδείξει αυτά που λέμε και ξαναλέμε
σ'αυτό (και όχι μόνο) το τόπικ, δεν μπορώ όχι πίστη να έχω,
αλλά ούτε και την παραμικρή συνταύτιση.
Τα προτάγματα, η λογική μου, και κυρίως οι προθέσεις μου,
απέχουν παρασάγγας από τα δικά τους.
Σ'αυτό προφανώς έχουμε διαφορετική οπτική και λογική φίλε Πάρη,
αλλά κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι.
Δεν παύω να σ'εκτιμώ σαν άνθρωπο, γιατί ξέρω ότι οι δικές σου
προθέσεις είναι και καλές και αγνές.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

Πάντως, να προσέχεις σε τι είδους άτομα δίνεις υποσχέσεις. Μη βρεις κανα μπελά.paris4u έγραψε:ΟΤΤΟ δυστυχως ειπα οτι δεν μπορω να πω περισσοτερα,υπαρχει δεσμευση προς την ομαδα κι εγω εχω μαθει να τηρω τον λογο μου ασχετως αν συμφωνω ή οχι.
Μόνο με δύο τρόπους:η ομαδα θα γιγαντωθει τόσο αριθμητικα
1) Είτε υπάρχει κόσμος που μετά από τόσο ντόρο ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα για την ομάδα, οπότε υπάρχει η πιθανότητα αν γνωρίσει να τους ακολουθήσει.
2) Είτε κάποιοι που τόσο καιρό γνώριζαν την ομάδα, ξαφνικά θα πάθουν τι(;) και θα τρέξουν από πίσω της.
Και τα δύο τα θεωρώ σχεδόν απίθανα.
Αλλά ποτέ δεν θα έκανα συνεργασία με τον διάβολο, σε πείσμα πολλώνparis4u έγραψε:αλλά εδω που φτασαν τα πραγματα σε παγκοσμιο και τοπικο επιπεδο δεν γινεται αλλιως!!!
Πρεπει να τα αφησουμε ολα αυτα και να δρασουμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ συλλογικα,ειτε σε ομαδες ειτε μαζικα,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
(ειδικά πολιτικών) που λένε "για να σώσω τη χώρα μου, και με τον διάβολο θα πήγαινα".
Ναι πρέπει να οργανωθείς, να βρεις άτομα, να συνεργαστείτε κλπ, αλλά πρόσεξε με ποιους πας.
Δεν λέω, υπάρχουν καλά άτομα στους σωρρικούς. Δεν μπορείτε να συννενοηθείτε να κάνετε κάτι ανεξάρτητο; Ότι κάνετε πρέπει να είναι υπό την ταμπέλα της ομάδας ΤΕΛΟΥΣ;
Και στην τελική τι κάνουν οι σωρρικοί; Μόνο υπογραφές και περιμένουν πότε θα μαζευτούν υπογραφές, ή πότε η κυβέρνηση θα απευθυνθεί στον σώρρα. Άρα δεν κάνουν απολύτως τίποτα, εκτος του να κάθονται, να τους μετρά ο Σώρρας και να κοκορεύεται πως ο κόσμος τον θέλει. Αυτό δεν είναι τίποτα. Δεν είναι δράση.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Μόνο με δύο τρόπους:η ομαδα θα γιγαντωθει τόσο αριθμητικα
1) Είτε υπάρχει κόσμος που μετά από τόσο ντόρο ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα για την ομάδα, οπότε υπάρχει η πιθανότητα αν γνωρίσει να τους ακολουθήσει.
2) Είτε κάποιοι που τόσο καιρό γνώριζαν την ομάδα, ξαφνικά θα πάθουν τι(;) και θα τρέξουν από πίσω της.
Και τα δύο τα θεωρώ σχεδόν απίθανα.
Κι ομως,πριν τρεις βδομαδες περιπου συναντηθηκα για καφεδακι με εναν φιλο που ειχαμε να τα πουμε απο το Πασχα κι ενω ειναι απο τα καμποσο ψαγμενα ατομα,οταν εφτασε η στιγμη να αναφερθω στον Σωρρα,δεν ειχε ιδεα του τι ακριβως ειναι αυτη η ομαδα!!!Φαντασου λοιπον οταν αυτος δεν ηξερε τι γινεται πιο κατω...
Αυτο που θα γιγαντωσει την ομαδα (και δεν εχει σχεση με την προηγουμενη υποσχεση) θα ειναι μια κινηση η οποια θα ανακοινωθει σε λιγες μερες απο σημερα,τωρα συζητιουνται καποιες λεπτομερειες.
Θα δωθουν αρμοδιοτητες σε τοπικες ομαδες,θα προταθουν ατομα που θα εχουν καποιες παραπανω εξουσιες,ωστε να συνδιαλλεγονται σε κεντρικο επιπεδο τις προτασεις της εκαστοτε τοπικης ομαδας και δε θα δρουν ποτέ αυτοβουλως (οχι αντιπροσωπευτικα), ενα ειδος συμμετοχικης δημοκρατιας δηλαδη!!!
Θα δημιουργηθουν ομαδες καταγραφης χρεων (απο την κεντρικη τοπικη ομαδα) σε καθε συνοικια και χωριο και αφου δημιουργηθει η λιστα δεδομενων,θα μπουνε σε προγραμμα διαγραφης (μερους ή ολικο) των χρεων(αναλογα την οικονομικη,οικογενειακη κλπ κατασταση της καθε οικογενειας) επισης ως πρωτη και ΑΜΕΣΗ ενεργεια θα ειναι η δωρεαν χορηγηση πετρελαιου θερμανσης σε ανεργες οικογενειες.
(Και στην τελική τι κάνουν οι σωρρικοί; Μόνο υπογραφές και περιμένουν πότε θα μαζευτούν υπογραφές, ή πότε η κυβέρνηση θα απευθυνθεί στον σώρρα. Άρα δεν κάνουν απολύτως τίποτα, εκτος του να κάθονται, να τους μετρά ο Σώρρας και να κοκορεύεται πως ο κόσμος τον θέλει. Αυτό δεν είναι τίποτα. Δεν είναι δράση.)
Νομιζω οτι αυτο το ευλογο και περα ως περα αληθινο ερωτημα,απαντηθηκε.
υπαρχει πλεον δραση!!!
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
δηλαδή τόσο καιρό ασχολείται ο κόσμος θετικά ή αρνητικά διακείμενος για κάτι που δεν είχε καν δράσει αλλά και δράση; good heavens!
(
)
(
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

Μετά από 2 με τρία χρόνια; Πως και έτσι;paris4u έγραψε:Νομιζω οτι αυτο το ευλογο και περα ως περα αληθινο ερωτημα,απαντηθηκε.
υπαρχει πλεον δραση!!!
Το μήνυμά μου είναι μόνο ένα: μην συνεργάζεστε με το "διάβολο", όσο χάλια κι αν είστε, και όσο χάλια κι αν έχει καταντήσει η πατρίδα μας. Προτιμότερο είναι να πεθάνει η πατρίδα μας, παρά να "σωθεί" από μια συνεργασία με το "διάβολο".
Βεβαίως ο καθένας είναι ελεύθερος και υπεύθυνος των επιλογών του.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Κοιταξε να ΟΤΤΟ,σου μιλω απο καρδιας και χωρις την παραμικρη ιδιοτελεια!!!
Υπαρχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενο,αντιπροσωπευσης μιας μεγαλης μεριδας Ελληνων συμπρατιωτων μας!!!
Υπαρχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενο στην απονομη δικαιοσυνης!!!
Υπαρχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενο στο κρατος προνοιας!!!
Υπαρχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενο στο δικαιωμα εργασιας οπως και στα εργασιακα δικαιωματα!!!
Υπαρχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αισθημα ανασφαλειας!!!
Υπαρχει ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αριθμος συμπατριωτων μας που ειναι εκτος συστηματος,εκτος του δικαιωματος να ζουν αξιοπρεπως!!!
Αν ολα αυτα αφηνουν καποιους αδιαφορους και δεν συγκινουν κανεναν (σε καμια περιπτωση δεν εννοω ατομα απο δω μεσα,που ξερετε πόσο σας εκτιμω και το εχω εκφρασει και ανοιχτα στην ομαδα),εμενα οχι απλως με συγκινουν αλλά με κανουν εξαλλο!!!
Εχω απο την φυση μου και ευχαριστω γι αυτο το Θεο,υπερ αυξημενο το αισθημα του δικαιου.
Εχω ασχοληθει με τα κοινα,παντα με γνωμονα το κοινο συμφερον,ετρεξα συμπαρασταθηκα οσο μπορουσα τους συνανθρωπους μου,τους φιλους και γνωστους μου.
Ημουν απο τους πρωτους που μαζευαμε (θυμαμαι ημουν στο ΔΙΚΚΗ,παλι μικρο κομμα ποτέ κομμα εξουσιας) σαν επαιτες τροφιμα,φαρμακα για να τα στειλουμε στους Σερβους τοτε με τον πολεμο.
Εχω παραστει σε παμπολες πορειες και συλλαλητηρια (παντα χωρις βια)
Δεν ειναι δυνατον λοιπον εγω να μεινω αμετοχος σε αυτο που συντελειται αυτην την στιγμη στην χωρα και στους αδυναμους συμπολιτες μου!!!
Αν δεν υπηρχαν ολα αυτα ή εστω οχι σε αυτον τον μεγαλο βαθμο τοτε κανεις Σωρρας και καμια χρυση,μαυρη,κοκκινη και πορτοκαλι αυγη δε θα ειχε θεση στην ελληνικη κοινωνια.
Μια κοινωνια υπερηφανη και φιλοτιμη που της τσαλακωσαν την αξιοπρεπεια και τωρα πανε να την αποτελειωσουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!
Ε οχι κυριες και κυριοι,δε θα τους κανουμε αυτην την τελευταια χαρη!!!
Υπαρχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενο,αντιπροσωπευσης μιας μεγαλης μεριδας Ελληνων συμπρατιωτων μας!!!
Υπαρχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενο στο δικαιωμα εργασιας οπως και στα εργασιακα δικαιωματα!!!
Υπαρχει ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αριθμος συμπατριωτων μας που ειναι εκτος συστηματος,εκτος του δικαιωματος να ζουν αξιοπρεπως!!!
Αν ολα αυτα αφηνουν καποιους αδιαφορους και δεν συγκινουν κανεναν (σε καμια περιπτωση δεν εννοω ατομα απο δω μεσα,που ξερετε πόσο σας εκτιμω και το εχω εκφρασει και ανοιχτα στην ομαδα),εμενα οχι απλως με συγκινουν αλλά με κανουν εξαλλο!!!
Εχω απο την φυση μου και ευχαριστω γι αυτο το Θεο,υπερ αυξημενο το αισθημα του δικαιου.
Εχω ασχοληθει με τα κοινα,παντα με γνωμονα το κοινο συμφερον,ετρεξα συμπαρασταθηκα οσο μπορουσα τους συνανθρωπους μου,τους φιλους και γνωστους μου.
Ημουν απο τους πρωτους που μαζευαμε (θυμαμαι ημουν στο ΔΙΚΚΗ,παλι μικρο κομμα ποτέ κομμα εξουσιας) σαν επαιτες τροφιμα,φαρμακα για να τα στειλουμε στους Σερβους τοτε με τον πολεμο.
Εχω παραστει σε παμπολες πορειες και συλλαλητηρια (παντα χωρις βια)
Δεν ειναι δυνατον λοιπον εγω να μεινω αμετοχος σε αυτο που συντελειται αυτην την στιγμη στην χωρα και στους αδυναμους συμπολιτες μου!!!
Αν δεν υπηρχαν ολα αυτα ή εστω οχι σε αυτον τον μεγαλο βαθμο τοτε κανεις Σωρρας και καμια χρυση,μαυρη,κοκκινη και πορτοκαλι αυγη δε θα ειχε θεση στην ελληνικη κοινωνια.
Μια κοινωνια υπερηφανη και φιλοτιμη που της τσαλακωσαν την αξιοπρεπεια και τωρα πανε να την αποτελειωσουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!
Ε οχι κυριες και κυριοι,δε θα τους κανουμε αυτην την τελευταια χαρη!!!
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

Φίλε, σε αυτό σε πιστεύω, ειλικρινά.paris4u έγραψε:Κοιταξε να ΟΤΤΟ,σου μιλω απο καρδιας και χωρις την παραμικρη ιδιοτελεια!!!
Απλά θεωρώ ότι κάνεις άθελά σου λάθος που μπλέκεις μαζί τους.
Έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι υπάρχουν τεράστια κενά, μάλλον έχεις άπειρο δίκιο, και σου λέω να ξέρεις ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, αλλά σου ξαναλέω ότι το κενό αυτό δεν προτίθεμαι να το καλύψω κάνοντας συνεργασία με τον διάβολο. Τον κάθε διάβολο.paris4u έγραψε:Υπαρχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενο,αντιπροσωπευσης μιας μεγαλης μεριδας Ελληνων συμπρατιωτων μας!!!
Αν ολα αυτα αφηνουν καποιους αδιαφορους και δεν συγκινουν κανεναν
Δεν θέλω. Δεν θέλω να νικήσω τους διαβόλους με έναν άλλο διάβολο. Δεν στέκει.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
δημοκρατικά και με όμορφο τρόπο γιατί δεν πας να τους πεις
"κύριοι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ας συγκεντρωσουμε κόσμο έξω από την τάδε μασωνική στοά μόνον έτσι θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα"
να δω αν με όμορφο και δημοκρατικό τρόπο θα σου απαντήσουν.
και παρακαλώ να είναι μπροστά σε κόσμο. και να ορίσουν μέρα και ώρα. θενκς
"κύριοι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ας συγκεντρωσουμε κόσμο έξω από την τάδε μασωνική στοά μόνον έτσι θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα"
να δω αν με όμορφο και δημοκρατικό τρόπο θα σου απαντήσουν.
και παρακαλώ να είναι μπροστά σε κόσμο. και να ορίσουν μέρα και ώρα. θενκς
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
όχι μόνο εσύ, αλλά και όλοι όσοι πιστεύουν σε κάποια πρόσωπα ή κινήματα να δείτε πόσο επιτέλους νερό στο κρασί τους βάζουν όλοι αυτοί οι "αντιμνημονιακοί εκπρόσωποι σωτήρες και φωστήρες"
αν φοβάται κανείς μήπως τον πάρουν για γραφικό, μα γραφικούς ήδη τους θεωρούν γενικά τους αντιμνημονιακούς, κι αν νομίζει κανείς πως είναι υπερβολική γραφικότητα το να ζητάς κάτι τέτοιο τότε έχει σίγουρα ανόητες αντιλήψεις για το τι και το πως σώζεται αυτή η χώρα.
αν φοβάται κανείς μήπως τον πάρουν για γραφικό, μα γραφικούς ήδη τους θεωρούν γενικά τους αντιμνημονιακούς, κι αν νομίζει κανείς πως είναι υπερβολική γραφικότητα το να ζητάς κάτι τέτοιο τότε έχει σίγουρα ανόητες αντιλήψεις για το τι και το πως σώζεται αυτή η χώρα.
- ArELa
- Founder-Administrator

Το παρόν ξεπέρασε τις 20 σελίδες και έπρεπε να είχε
κλειδωθεί προ πολλού.
Η συνέχεια στο 4ο μέρος, εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 73#p244873
κλειδωθεί προ πολλού.
Η συνέχεια στο 4ο μέρος, εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 73#p244873
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble