END - Σώρρας-από Ιούλιο 2013

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Re: END - Σώρρας-από Ιούλιο 2013

Δημοσίευση από Eva Luna » Παρ 09 Αύγ 2013, 20:55

Kostakis έγραψε:Δηλαδή τα τεράστια funds που έχουν κατακτήσει όλο τον πλανήτη. Έχουν στην κατοχή τους ιδιωτικούς στρατούς. Έχουν εξαγοράσει το πολιτικό προσωπικό πολλών χωρών. Θα σταματήσουν επειδή εμείς πληρώσαμε το χρέος μας; Δηλαδή, θα σταματήσουν επειδή τους βοηθήσαμε να πλουτίσουν πιο πολύ; Το μόνο που έχω να πω για όλη αυτή την συλλογιστική πορεία είναι το λιγότερο...τολμηρή!
Και λέω το λιγότερο τολμηρή γιατί υποτίθεται ότι η ΕΝD εκπροσωπεί την ρεαλιστική λύση. Ενώ η λύση της εξόδου είναι που θα προκαλέσει αναταραχή. Λυπάμαι πολύ, δεν νομίζω ότι απέναντι στο τέρας με τα 100 κεφάλια θέλω να το παίξω πασιφιστής.
Ως τακτική πολεμου το εκλαμβανω, δεν ειμαι τοσο πασιφιστρια ουτ' εγω.
Απλως δεν ειναι ο γνωστος μας πολεμος σωμα-με-σωμα.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 21:17

Kostakis έγραψε:
ostraka sos έγραψε:.Εχεις ερωτησεις για το Σωρρα και τους Αμερικανους
και δεν σε ανυσηχει ,οταν λεει καποιος αλλος ''με ρητρα Δολαριου''.Σκεψου.
Ενοχος ο Σωρρας ,ο Αλλος αθωος?
Αυτό που έγραψες δεν απαντά στην απορία μου. Επίσης η ερώτηση που έκανα δεν βγάζει ένοχο τον Σώρρα.
ostraka sos έγραψε:Και πολλοι αλλοι λΒαρουφακης και ο καθενας που λεει επιπολαια γρηγορα για νομισμα.
Πληροφοριακά να πω ότι η θέση του Βαρουφάκη διαφέρει από την θέση του Λαπαβίτσα και άλλων οικονομολόγων που έχουν ταχθεί υπέρ του εθνικού νομίσματος.
ostraka sos έγραψε:Πως θα απελευθερωθουμε ,Οττον
Αν και η ερώτηση σου Ostraka απευθύνεται στον Otton επέτρεψε μου να σου απαντήσω με μια ερώτηση που σχετίζεται άμεσα με την πιο πάνω απορία μου.
Πως θα απελευθεροθούμε από την στιγμή που έχοντας τα χρήματα να αποπληρώσουμε το χρέος, που εν τη εν τη γεννέση του, είναι παράνομο; Δηλαδή, το να αποπληρώσεις τον εθνικό σου τοκογλύφο δεν είναι σαν να καθιστάς αυτομάτως το χρέος νόμιμο; Επίσης, δεν είναι ιδιάζουσας ηθικής σημασίας για έναν λαό να βγει από το δεσμά του, οικονομικα εν προκειμένω; Αυτά τα δύο δεν έρχονται σε σύγκρουση;
Μα δεν εχεις παρακολουθησεις την END φιλε μου.Δεν χαριζονται τα χρηματα σε αυτους.Τους λενε με τους ορους ,ταδε.Δεν τους ξερω.Το οτι θα φυγουν ειναι σιγουρο, γιατι δεν θα μπορεσουν να κρυ φτουν.
Ελεγχο χρεους εχουν κανει,αληθινο.Για εμας το δινουν.Δεν ειναι το χρεος μας αυτο που λενε.
Λεει ο Σωρρας,-εχετε ενα ομολογο ,για να δω τι υπηρεσια δωσατε στη χωρα-?Ρωτανε το Σημιτη,
γιατι δωσατε το Χρυσο και που?Απαντηση [χτες το ακουσα]-τον εδωσα για τις αναγκες της χωρας-
το 2002 αν δεν κανω λαθος.Δεν εχουν σχεση, με κατι που γνωριζαμε ολλοι.ΟΙ οικονομολογοι δεν εχουν προσβαση ,σε γνωσεις που υπαρχουν στη γη,σε οικονομικο επιπεδο και σε επιπεδο λεσχων κλπ.Δεν χτυπουν αντιπολιτευτικα ετσι απλα ,οπως εχουμε συνηθισει,λενε -οχι δογμα ,οχι κομμα --θελουμε να εγκαταστησουμε την ιδανικη πολιτεια ,στην Ελλαδα,για να ακολουθησει ολος ο πλανητης-.Χτυπουν τους πραγματικους εξουσιαστες ,πισω απο τον καθρεπτη.Χτυπουν την Νεα ταξη που θελουν να εγκαταστησουν παγκοσμια
Ακου τις ομιλιες του Λαμπρακη,εστιασου στα τις οικονομιας,λεει και για την κρυφη ιστορια του κοσμου βεβαια.Μεχρι και για το Χριστο λεει.Δεν μπορω να γραψω πολλα,θα κανω κακο.Και εγω εκπλησομαι με πολλα που λενε.Μου φανερωνετε η αληθεια τους νοητικα,μου διωξαν το αδιεξοδο στο νου.Τι να κανω οσο μου κοβει σου μεταφερω.Βλεπεις τωρα,προσπαθω, αυτο ηθελα να σου μεταφερω ,οταν σου ελεγα ''μην ανεβαζεις,πες τι καταλαβαινεις εσυ''.Δεν θα κανω το ιδιο, ακου μονος σου αξιε Συνελληνα.Ο εχθρος ειναι αρχαιος,και πονηρος ,κρυβεται εντεχνα και μας απροσανατολιζει.Δεν ειναι μονο τοσα τα λεφτα.Εχουμε πολλα, αλλα μας το κρυβουν.
Θα σου φαινονται ουτοπικα,απο ενα στομα που ζητα το εφικτο,αλλα ετσι ειναι θα καταλαβεις...

Την αποψινη ομιλια την ακουσες?
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 21:22

Εχω ζαλιστει,ακουω γραφω..η ερωτηση Κωστα ηταν για σενα ,οχι για τον Οττον.
Μπερδευτικα
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 21:27

''Πληροφοριακά να πω ότι η θέση του Βαρουφάκη διαφέρει από την θέση του Λαπαβίτσα και άλλων οικονομολόγων που έχουν ταχθεί υπέρ του εθνικού νομίσματος.''

Αλλαζουν οι πολιτικες,που θα ακολουθησουν.Για την αρχη της διαδικασιας τι λενε?
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 21:31

Και κατι ''ελαφρυ','που ειπε σημερα ο Λαμπρακης.''Μας ζητησε συγνωμη ,αλλα δεν μπορει να το δημοσιοποιηση γιατι θα ειναι πολιτικα νεκρος''

Ποιος?Ο Αδωνης.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 21:34

Μιλουν για στοες,ιδρυματα,συμφωνιες παγκοσμιες...

Πως να σας ,τα μεταφερω,αδυνατω.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 23:19

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΚΡΗΤΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AKALI, 6/8/2013,
"Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο κομβικό σημείο ήταν η 29η Σεπτεμβρίου του 2012. Θα σας το εξηγήσω πολύ απλά. Πολλοί από σας που είστε στα sites βλέπετε ότι ένας από τους μεγάλους πολεμίους είναι ένας Γιαλτουρίδης από τη Βοστόνη. Ο Γιαλτουρίδης λοιπόν, ο Βασίλης ο Βιλάρδος, ο Βαρουφάκης και ο Γιώργος ο Παπανδρέου είχανε πάρει μια συγκεκριμένη εντολή από συγκεκριμένα κέντρα να πάρουν την Ελλάδα από το ευρώ και να την κολλήσουν στο δολάριο. Παρουσιάστηκαν λοιπόν πολλά σενάρια κατά τη διάρκεια της εκθέσεως Θεσσαλονίκης το 2012 όπου όλοι αυτοί οι κύριοι και ακόμη δύο καθηγητές οικονομολόγοι στην Αμερική … προέβαλαν την αποσύνδεση της Ελλάδας από το Ευρώ και την διασύνδεσή της με το δολάριο.
Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στην Έκθεση Θεσσαλονίκης, εκεί λοιπόν παρουσιάστηκε το γεγονός ότι θα ήταν καλό η Ελλάδα να δηλώσει πτώχευση και να προσκολληθεί στο δολάριο για μία πενταετία για να «σταθεροποιήσει» την οικονομία της και μετά να πάρει μετά όποιο νόμισμα θέλει, τη δραχμή ή οποιοδήποτε άλλο για να μην υπάρξει μεγάλη καταστροφή. Καταλαβαίνετε βέβαια ότι δεν φεύγεις από τη Σκύλα για να πάς στη Χάρυβδη. Δύο εβδομάδες αργότερα βγήκαμε εμείς με τη δική μας προσφορά γιατί: Το 1992 μόλις κέρδισε τις εκλογές ο Παπανδρέου μετά το Μητσοτάκη είχε πάρει ένα δάνειο από τη FEDERAL RESERVE της Βοστόνης (καζάρικη τράπεζα των Ροθτσάιλντ) 31,2 δισεκατομμύρια. Αυτό έπρεπε να πληρωθεί από 1η με 14 Οκτωβρίου του ΄12. Εάν δεν πληρωνόταν αυτό θα ήταν ο λόγος που θα δηλωνόταν πτώχευση και η προσκόλληση της Ελληνικής οικονομίας στο δολάριο. Με τη δική μας παρέμβαση λοιπό αυτή η διαδικασία σταμάτησε.
Δεν μπορούσε πλέον κανένας να πτωχεύσει την Ελλάδα, διότι υπήρχαν πλέον 600δις στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας και 50 στη Κύπρο. Άρχισε λοιπόν ένας ανταρτοπόλεμος από αυτούς τους κυρίους, τους οποίους εμείς πρέπει να σας πώ τους αγνοούμε εντελώς. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι ο αγώνας που κάνουμε είναι τιτάνιος και πρέπει τώρα να ανταπεξέλθουμε στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΟΕΣ. Τι σημαίνει αυτό: Ο κύριος Γιαλτουρίδης είναι υψηλότατο στέλεχος της μασονικής στοάς του σκωτικού δόγματος, αλλά έχει έναν επιστήθιο φίλο με τον οποίο συνεργάζεται στη Νέα Υόρκη ο οποίος είναι ο πρόεδρος της εβραϊκής μασονικής στοάς B'nai B'rith. Η στοά B'nai B'rith είναι μία μιλιταριστική στοά, η οποία υπάρχει σε όλο τον πλανήτη διεσπαρμένη μέσα στις κοινωνίες, μπορεί και εδώ ακόμα απόψε να υπάρχει κάποιος που υπηρετεί τα συμφέροντα αυτής της στοάς. Η μασονική στοά μπορεί να έχει πατριώτες μέσα, μπορεί δηλαδή να πάνε κάποιοι στη μασονία γιατί πιστεύουν ότι ειλικρινά θα βοηθήσουν τον ελληνισμό. Όταν αυτό το όνειρο διαλύεται είναι όταν οι δύο στοές ενώνονται μεταξύ τους και κάνουν τη Μεγάλη Στοά.
Η Μεγάλη Στοά λοιπόν είναι τα εξέχοντα στελέχη του B'nai B'rith και τα εξέχοντα στελέχη του Σκωτικού Δόγματος. Αυτή είναι και η Μεγάλη Στοά Αχαρνών των Αθηνών από όπου διοικείται όλη η ελληνική πολιτική σκηνή από την άκρα δεξιά μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ και την Παπαρήγα, ΟΛΟΙ εξαρτώνται από τη μεγάλη Στοά των Αχαρνών.
Λοιπόν αντιλαμβάνεστε ότι ο πόλεμος που έχουμε εμείς να ανταπεξέλθουμε τώρα δεν είναι τοπικός πόλεμος, δεν είναι βγαίνει κάποιος παλαβός στο διαδίκτυο και τα βάζει μαζί μας, ή λέει τα ομόλογα είναι ψεύτικα εγώ ρώτησα κλπ- λες και ρώτησε, ενώ δεν υπάρχει Υπουργείο Εξωτερικών … Και εδώ λοιπόν θα ήθελα να σας δείξω μερικά έγγραφα τα οποία ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ…."
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 10 Αύγ 2013, 01:23

ArELa έγραψε:
Το ότι παραθέτουμε τις ενστάσεις μας, δε σημαίνει ότι κοντράρουμε εσάς τους ίδιους προσωπικά... [/b]
εμενα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.
έχω ξαναπεί για την ομορφιά των φορουμς και δη των ιδεό..
Οι συζητήσεις και οι προβληματισμοί βοηθούν το σύνολο
και το άτομο είμαι σε θέση με την βοήθεια των πολλών να κατανοήσει γρηγορότερα.
χαιρομαι για αυτά που διαβάζω άσχετα αν με μερικά ενοχλούμαι.

έχω αρχίσει εδώ και καμιά ώρα να απαντώ στα περισσότερα που άρχισα να διαβάζω
σε ενα ποστ και μόλις το έχασα. :swear: :swear: :swear:
είναι αργά και έχω εκνευριστεί.
Όσο αντέξω.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 10 Αύγ 2013, 01:27

ostraka sos έγραψε: Και εμεις μπορουμε να εχουμε χρημα ,για εδω οσο θελουμε, με εγγυηση δημοσιου, μεταξυ μας με συμφωνημενη αξια.
Για εξω θα ειναι μονο χαρτια. Θελουν εγγυηση ,κατι. Ειναι απλο.
Ετσι θα αναγκαστουμε να συμφωνησουμε με οποιον μας δεχτει,
να βαλει ρυτρα,τα δικα του,δολλαριο,γιεν ,ρουβλι οτι θες.
Τι λες θα μας χαρισουν την εγγυηση?Μας αγαπανε?
Μας είχαν ήδη έτοιμους για το δολάριο.
Αλλά κάτι τους χάλασε την μανέστρα.
Και οχι δεν ήταν η ευρωπη.
το νιαου νιαου στα κεραμίδια ήταν και φοράει και γραβάτα.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 10 Αύγ 2013, 01:29

Μόλις τελείωσα το βίντεο που είχε διάρκεια πάνω από 3 ώρες.

Το κομμάτι που αναφέρεις είναι πολύ δυνατό αλλά δεν είναι το μόνο.

Στα σημεία που λέει ότι μία εξέγερση θα μπορούσε να οδηγήσει σε χειρότερες καταστάσεις δεν έχει άδικο.

Από τη στιγμή που όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ τη διαφημίζουν και ειρωνεύονται όσους κάθονται στον......καναπέ με κάνουν να πονηρεύομαι.
Ότι και αν γίνει αυθόρμητο δεν θα είναι........απρόβλεπτο πλέον γι αυτούς.
Ένας άλλος συμπαντικός νόμος που δεν ανέφερε ο Λαμπράκης είναι:
Να μην πας εκεί που σε περιμένουν

Το άλλο που λέει ότι οι επαναστάτες του 21 ήταν Μασώνοι και ο Κολοκοτρώνης. Για τη Φιλική εταιρεία το ήξερα.
Φυσικά χρειάζεται διασταύρωση.

Το άλλο με το Σύριζα ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε διαμελισμό δεν το καταλαβαίνω.
Πρέπει να το έκανε πιό λιανά.
Αν και δεν το λέει ο Λαμπράκης το έχω ακούσει και απ αλλού.
Τι σχέση και γιατί θα οδηγήσει ο Σύριζα τη χώρα σε διαμελισμό και όχι ο Σαμαράς ή γιατί δεν το έκανε ο Παπανδρέου αφού αυτό ήταν προγραμματισμένο από την εποχή του Καστελόριζου.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 10 Αύγ 2013, 01:40

Kostakis έγραψε:Εγώ ακόμα δεν μπόρεσα να καταλάβω το εξής:
Πως γίνεται να είναι μεμπτό από τη μία το να κόβεις χρήμα και να καθορίζεις ισοτιμία (χωρίς να θέλω να μπω στις τεχνικές λεπτομέριες) με τα λαμόγια που πολύ εύστοχα λέει ο Ostraka (δηλαδή Αμερικάνους και όσους κόβουν αέρα κοπανιστό). Ενώ από την άλλη το να πληρώσεις με τα (υποθετικά) 600δις ένα σύστημα τοκογλυφίας διεθνούς "κύρους" το οποίο απαρτίζεται από τα ίδια λαμόγια, να είναι το ορθό και μη μεμπτό.

Δηλαδή στην μια περίπτωση η κοπή χρήματος (όπως και σε πλήστες άλλες περιπτώσεις) στην διεθνή οικονομική σκακιέρα να είναι λάθος εξαιτίας του συστήματος που κυριαρχεί. Ενώ η αποπληρωμή με τα 600δις (εστώ ότι υπάρχουν) σε τοκογλυφικά επενδυτικά κεφάλαια να είναι ορθή/επαναστατική/ηθική.
δεν κατανοώ τι θέλεις να πεις με τις εκφράσεις
"ένα σύστημα τοκογλυφίας διεθνούς "κύρους" "
η
"σε τοκογλυφικά επενδυτικά κεφάλαια να είναι ορθή/επαναστατική/ηθική."
και έτσι το παραβλέπω μέχρι να το κατανοήσω.
Όμως
θελω να πω οτι αν το 600 προϋποθέτουν λογιστικό έλεγχο του χρέους.
και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα.

Και δεύτερο και κυριότερο
αν λεμε αν ποτέ μπουν οι κωδικοί σε αυτά τα μαμημένα ομόλογα
και ρεύσει το χρήμα θα έρθουν τα πάνω κάτω.
Οι όποιες ισορροπίες κρατιούνται τώρα με το ζόρι και το εκβιασμό ανατρέπονται.
η μπάνκα τινάζεται στον αέρα.
Όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 10 Αύγ 2013, 01:41

Μαρια ειπε ,για ενα non paper που κυκλοφορησε.
Σε αυτο λεει για εξελιξεις.Απο Δεκεμβρη και μετα.
Με το Τσιπρα ,δεν θα μας μεινει τσιπα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 10 Αύγ 2013, 01:43

Γιωργο ,δεν σε ενδειαφερει να ακουσεις?Θα σε γεμισει ερωτησεις.Κατι θα βγει.Εχεις καλο αυτι.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 10 Αύγ 2013, 01:46

Μου αρεσει που ρωτατε.Ο Λαμπρακης απαντα σε ερωτηματα,απο μονος του.
Γεννα και αποριες.Ανοιγει ομως και την κουβεντα σε παγκοσμιο επιπεδο.Δεν ειστε περιεργοι?

Στο ερωτημα ,τι πρεπει να κανουμε ,αν τελικα ειναι,η λυση,υπαρχει τροπος.
Με την πενα,δηλαδη υπογραφουμε το 10% των πολιτων και αναγκαζουμε τους πολιτικους μας, να
ανοιξουν το θεμα σοβαρα και να παρουμε ανασα.Ετσι μονο θα εχουμε τα φραγκα.
Φυσικα οι εξελιξεις θα τρεξουν,με ορους της ΕΝD.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 10 Αύγ 2013, 01:56

O Λαμπρακης ειπε ''αν πριν 15 χρονια με ακουγατε ,να σας λεω ,τετοια πραματα,θα λεγατε,
τι επαθε ,ο γιατρος τρελλαθηκε?Μετα ομως απο το 2000 σας ερχεται Ελληνες η διανοια η φωτιση
η αφυπνιση''[με δικα μου λογια οπως τα θυμαμαι]

Γιαυτο σας λεω ακουστε,σπασμενο τηλεφωνο κανω.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 10 Αύγ 2013, 02:02

ION 4ever έγραψε:
ostraka sos έγραψε: Και εμεις μπορουμε να εχουμε χρημα ,για εδω οσο θελουμε, με εγγυηση δημοσιου, μεταξυ μας με συμφωνημενη αξια.
Για εξω θα ειναι μονο χαρτια. Θελουν εγγυηση ,κατι. Ειναι απλο.
Ετσι θα αναγκαστουμε να συμφωνησουμε με οποιον μας δεχτει,
να βαλει ρυτρα,τα δικα του,δολλαριο,γιεν ,ρουβλι οτι θες.
Τι λες θα μας χαρισουν την εγγυηση?Μας αγαπανε?
Μας είχαν ήδη έτοιμους για το δολάριο.
Αλλά κάτι τους χάλασε την μανέστρα.
Και οχι δεν ήταν η ευρωπη.
το νιαου νιαου στα κεραμίδια ήταν και φοράει και γραβάτα.
Μα τι γατα,και αυτη που μας ηρθε στα πραματα.Mπουντεσμπανκ πες αλευρι,η γατα σε γυρευει :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 10 Αύγ 2013, 02:04

OTTON έγραψε:Θα ήθελα πάντως πολύ η ΙΟΝ να απαντήσει κατά πόσο θίγεται από την ομολογία Λαμπράκη ότι ο Σώρρας παρέδωσε πνευματικά δικαιώματα αρχαίας αλλά προχωρημένης τεχνολογίας (συνεπώς παρέδωσε τη γνώση - γιατί δεν γίνεται να δεχτεί κάποιος να πάρει πνευματικά δικαιώματα από κάτι που δεν ξέρει τι είναι και πώς και αν λειτουργεί) στους αμερικάνους.

Εγώ το θεωρώ ΣΑΝ αρχαιοκαπηλία. Και το να επιστραφούν πίσω ως χρήματα δεν είναι ανταπόδωση, διότι οι εχθροί έμαθαν το μυστικό.

Εκτός αν ο Σώρρας μας πει ότι ναι μεν νέα τάξη είναι οι Ροθτσιλντ, αλλά ο Ομπάμα κλπ είναι εκτός... ε τότε πάει αλλού η συζήτηση.
προβληματιζομαι otton .
δεν είναι όμως απαραίτητο οτι παρεδόθη μπορεί και να εκλάπη η μπορεί και
να είναι κάτι σαν πνευματικά δικαιώματα.
Πιστεύω οτι θα απαντηθούν όλα αυτά τα ερωτήματα.
Δεν είσαι ο μόνος που προβληματίζεται ως προς αυτό.
Ο Λαμπράκης έχει αρχίσει ένα ξεδίπλωμα που νομίζω και ευελπιστώ
οτι θα του τεθούν πιο σθεναρά αυτά τα ερωτήματα
και θα απαντηθούν με ευθύτητα και ειλικρίνεια.
Προς το παρόν δεν γνωρίζω δεν υποψιάζομαι κάτι δεν μπορώ να απαντήσω.
Τα πράγματα δεν είναι άσπρο η μαύρο πάντα.
περιμένω και εγώ όπως και εσύ.

Μερικές φορές ( σε αφηρημένο επίπεδο)
προβληματίζομαι με την λέξη τεχνολογία.
άλλο εννοούμε σήμερα και αλλού παραπέμπει
η ετυμολογία της. τεχνο/λογία.

Νομίζω ότι έχουν συμβεί πολλά που δεν τα ξερουμε
και λείπουν πολλά κομμάτια από το παζλ ακόμα.

Ο υπαινιγμός της συγκεκριμένης τεχνολογίας κατ'εμε αφορά την ενέργεια.
Αν κάτι υπάρχει από την εποχή του Διος και του Απόλλωνος μπορεί απλώς
να προσδιορίζει ένα μάκρος χρόνου και όχι απαραίτητα ιδιοκτησία.

Για να είμαι παντός ειλικρινής μαζί σου otton αυτό το κομμάτι της ιστορίας
μου είναι κάπως ακατανόητο.

Όλα τα άλλα περί καταπιστευμάτων και bretton woods και διεθνής συνθήκες
πριν από πολλά χρόνια κλπ μου είναι πιο κατανοητά και πιο πιστευτά.
Αναμένω και εγώ και έχω τις ίδιες απορίες και με σένα και με άλλους που παρακολουθούν στενά την ιστορία αυτή.

Οι προβληματισμοί σου είναι ορθοί και τα ερωτήματα σου καίρια.
Μπορείς φαντάζομαι σε κάποια ευκαιρία να τα θέσεις κατ' ιδίαν, στην end
και στον Λαμπράκη.
Πάντως να θυμάσαι στα μεγάλα παιχνίδια ποτέ δεν είναι άσπρο η μαύρο.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 10 Αύγ 2013, 02:14

Ιον, δεν ακουσες τον Λαμπρακη σημερα?

Ειπε οτι πριν καει η Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας,εκλαπησαν 11000 χειρογραφα.
Ειπε μια μεθοδο ,που ξεχνω,[πρωτη φορα ακουσα τη λεξη].Ειναι με κωδικα,και τον σπασαμε.
Λεει και σε ποσα μερη ειναι σκορπια,καλα στα υπογεια του Βατικανου ,[το ξεραμε],δεν μπορουν ομως
να σπασουν τον κωδικα,εσπασε προσφατα.Περιμενε να ανεβασουν ,την ομιλια και θα δεις τι λεω.
Που να τα συγκρατισω,ο νους μου τρεχει...

Και εμεις εχουμε ,οχι μονο το Βατικανο,ειπε σε ποσα μερη ,αλλα δεν ειπε ,που.

Σημερα ''ξεφτυλισε'' το Σαμαρα...
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 10 Αύγ 2013, 02:22

ArELa έγραψε:
ostraka sos έγραψε:Μας δωσαν το χρυσο φιλε,απο ασημι πως παμε?
Ρε μανία με το χρυσό...

Λοιπόν άκου
Όταν ρωτήθηκε ο προβόπουλος (προ ετών) πόσο χρυσό έχει στις αποθήκες της η Τ.Ε. είπε εν ολίγοις nada. Τίποτα. Καπούτ.
Όταν ξαναρωτήθηκε πού πήγε ο χρυσός, απάντησε, μεγάλο μέρος στην Αμερική και άλλο μεγάλο μέρος στην Αγγλία.
Όταν ξαναρωτήθηκε γιατί, απάντησε... για λόγους ιστορικούς :banghead:

Τρέχα γύρευε.

Το '40, οι γερμανοκαργιόληδες μας πήραν κάτι καραβιές χρυσού επίσης.

αυτό που δεν λες να εμπεδώσεις ακόμα είναι ότι από το ρημαδιασμένο το '71, δηλαδή από τότε που άρχισες να καταλαβαίνεις πως γεννήθηκες, το νόμισμά μας δεν ήταν συσχετισμένο με το χρυσό όπως δεν ήταν των ΗΠΑ, της Αγγλίας, και της μαρίας της πενταγιώτισσας. Μπορείς να νιώσεις;
Και τώρα σε ρωτώ. ΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΕΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ μέχρι το 2000? με κουρκουμπίνια;

Ξεκόλλα επιτέλους απ'το χρυσό...
άσε που παίζουν και μ'αυτόν και παίρνει κατρακύλα απ'ό,τι ακούω...

Η παραπλάνηση παίζει και παίζει χοντρά και σε πολλά επίπεδα.
ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ! (ή εκεί που θες ντε και καλά να πείσεις κι εμάς και τον εαυτό σου ότι παίζει)
Αυτο τωρα το ειδα,λυπαμαι Βασω ,που δεν καταλαβαινεις,μου λες να ξεκολησω κιολας
λυπαμαι.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 10 Αύγ 2013, 02:28

Kostakis έγραψε:
ostraka sos έγραψε:Πως θα απελευθερωθουμε ,Οττον
Αν και η ερώτηση σου Ostraka απευθύνεται στον Otton επέτρεψε μου να σου απαντήσω με μια ερώτηση που σχετίζεται άμεσα με την πιο πάνω απορία μου.
Πως θα απελευθεροθούμε από την στιγμή που έχοντας τα χρήματα να αποπληρώσουμε το χρέος, που εν τη εν τη γεννέση του, είναι παράνομο;
Αποπληρωμή μόνο του νόμιμου.
και αν εν υπάρει καθόλου τότε τίποτα.
Είπαμε ΕΝΑΣ είναι ο όρος της END, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Kostakis έγραψε:Δηλαδή, το να αποπληρώσεις τον εθνικό σου τοκογλύφο δεν είναι σαν να καθιστάς αυτομάτως το χρέος νόμιμο;
ξεφτιλίζεις τον εθνικό σου τοκογλύφο
και του παίρνεις και τα σώβρακα και τον πετάς και στην απέξω.
ένας λογιστικό έλεγχος δεν φανερώνει μόνο αριθμούς,
φανερώνει πρόσωπα θέσεις και πράξεις και σκοπιμότητες.
Kostakis έγραψε:Επίσης, δεν είναι ιδιάζουσας ηθικής σημασίας για έναν λαό να βγει από το δεσμά του, οικονομικα εν προκειμένω;
χαιρομαι που το κατάλαβες. :clap:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”