https://www.youtube.com/watch?v=NjvYgJchems&t=334s

Χρυσαυγητικο μικρόφωνο κρατάει??_Divine_Sinner_ έγραψε:
Σώπα οπου να ναι θα σημάνουν οι καμπάνες. Α ρε Μίκυ. Skip θα έπρεπε να λέγεσαι.

Αλήθεια; δηλαδή είσαι σε ένα κόμμα σαν την ΝΔ για παράδειγμα υποστηρίζουν πόσα στελέχει την σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία για τα σκόπια αλλά εσύ θα πας στο συλλαλητήριο για να υποστηρίξεις να μην είναι στην ονομασία των σκοπίων το Μακεδονία ; όταν παίρνουν τα χιλιάρικα με το τσουβάλι είναι ωραία;; δεν την καταλαβαίνω αυτήν την λογική...για εμένα αυτό είναι υποκρισία! χειρότερη και απο αυτή που λέγαμε για το κκε.ArELa έγραψε:Ο Βελόπουλος δε με εντυπωσιάζει. Γιατί πάει λέει ο ΝΔ/κράτης στο συλ/τηριο.
Γιατί ΠΕΡΑ από ΝΔ/κράτης ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ και βλέπει τι κάνουν και οι δικοί του.
Το συλ/ριο δεν ήταν κομματικοποιημένο και αυτό αποδείχθηκε.
όσο για τον τίτλο του βίντεο που βασίζεται στα λεγόμενα του βελόπυολου,
νομίζω πως πρέπει κάποια στιγμή να πάψουμε να λεμε "οι αμερικάνοι"
Από το 70 και μετά τουλάχιστον όλες οι αμερικανικές κυβερνήσεις ελέγχονται
ΠΛΗΡΩΣ από τη χαζαρική μαφία των σιωνιστών, άρα οι αμερικανόφωνοι
σιωνιστές πρέπει να λέμε, κι οχι οι αμερικάνοι, ο λαός των οποιων έχει
υποστεί τα πάνδεινα κι αυτός με την... "καλοσύνη" των κυβερνώντων του.

Aπο όλα τα κόμματα πιστεύω υπήρχαν άνθρωποι και καλώς υπήρχαν..μιλάω για τους πολιτικούς όμως που πληρώνονται αδρά..σαν τον μπουμπούκο και την μπουμπούκα που πήγαν αλλά στηρίζουν τον Μητσοτάκη άρα έμμεσα και την αδερφή/μητέρα του Ντόρα που είπε αυτά που είπε.Όπως πήγε και ο Σαμαράς(ΝΔ) και η Καϊλή(ΠΑΣΟΚ) και η Βούλτεψη(ΣΥΡΙΖΑ)..όταν είναι να μας προδώσουν με το αζημίωτο το έκαναν! Τώρα γιατί αυτό το θέατρο;ArELa έγραψε:Αλέκο, συχνά η στήριξη συγκεκριμένων κομμάτων πάει πάππου προς πάππου και είναι
αποτέλεσμα οικογενειακής πλύσης εγκεφάλου, όχι ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ και αυτονομα
σκεπτόμενης απόφασης... και δε σημαίνει πως ένας "βαμμένος"
ΝΔ/κράτης εγκρίνει και δέχεται ΚΑΘΕ πολιτική στάση του συγκεκριμένου κόμματος.
Πολλοι άλλωστε από αυτούς έχουν απογοητευτει οικτρά που η ΝΔ δεν κρατάει
ούτε για τα μάτια μια πατριωτική στάση. Θεωρείς ότι στο εκατομμύριο που πήγε
σήμερα, δεν υπήρχαν ΝΔ/κράτες; Υποκριτές ξεϋποκριτές, σε διαβεβαιώ
πως υπηρχαν πολλοί...

Μεανδρος είναι στο μικρόφωνο...σύμβολο Ελληνικό. Τι χρυσαυγητικο, το ίδιο λάθος με το Μέγκα και συ?!AnonymosEreynhths έγραψε:Χρυσαυγητικο μικρόφωνο κρατάει??_Divine_Sinner_ έγραψε:
Σώπα οπου να ναι θα σημάνουν οι καμπάνες. Α ρε Μίκυ. Skip θα έπρεπε να λέγεσαι.![]()

ArELa έγραψε:Καλά δε γέλασες με τον αναρχοάπλυτο;
Τον βελόπουλο μονο στη αρχή τον είδα να σου πω την αλήθεια...
δεν τον πολυεκτιμώ και έχω λόγους αλλά δεν είναι της παρούσης.

Και από πίσω ο εκπρόσωπος του <<Ελληνισμού>> ?!alkinoos έγραψε:Μεανδρος είναι στο μικρόφωνο...σύμβολο Ελληνικό. Τι χρυσαυγητικο, το ίδιο λάθος με το Μέγκα και συ?!AnonymosEreynhths έγραψε:Χρυσαυγητικο μικρόφωνο κρατάει??_Divine_Sinner_ έγραψε:
Σώπα οπου να ναι θα σημάνουν οι καμπάνες. Α ρε Μίκυ. Skip θα έπρεπε να λέγεσαι.![]()

ε μα ρε μάτια μου, τα καλύτερα χάνειςadiasistos έγραψε:![]()
![]()
πωωωω...τώρα το διάβασα..έλεος τι του είπες..το τελευταίο ήταν κορυφαίο...!!!
οι μασώνοι χρησιμοποιούν τον Δια, τον Ποσειδώνα, τον Απόλλωνα και τον Πάνα (μεταξύ άλλων)alkinoos έγραψε:Μεανδρος είναι στο μικρόφωνο...σύμβολο Ελληνικό. Τι χρυσαυγητικο, το ίδιο λάθος με το Μέγκα και συ?!

Μην το παρεξηγείς το πιδι.ArELa έγραψε: Ας βάλω κι αυτά εδώ για να μην τα σβήσει και χαθούν, είναι ξεκαρδιστικά
κσι νιώθοντας τρελή μελαγχολία που δεν πήγα,θέλω να σας κάνω
όλους να γελάσετε. (εγώ το απόλαυσα, δεν θα το κρύψω )

απλά επειδή έρχονται απόκριες, είπε να μπει από τώρα στο κλίμα, και ντύθηκε Cyclops.AnonymosEreynhths έγραψε:Ο βοδιγκαρντ είναι

promitheas14 έγραψε:Καλησπέρα.
Μόλις γύρισα στόν Ὠρωπό ἀπό τό συλλαλητήριο. Στό δρόμο ἔμαθα ἀπό φίλο γιά τήν δήλωση Κοτζιά καί ἄκουσα ἀπό τό ραδιόφωνο τής ΕΡΤ τήν δήλωση τοῦ γραφείου τού πρωθυπουργού( σκοπίμως τά μικρά...) Πληροφορήθηκα ἐπίσης τήν παρουσία τού Σαμαρά καί τώρα βλέπω καί τόν Μιχαλολιάκο.
Ὅσοι κατέβηκαν στό συλλαλητήριο καί ὅσοι ἦταν στήν Θεσσαλονίκη ἀντιλαμβάνονται ὅτι μία διόλου εὐκαταφρόνητη μερίδα Ἑλλήνων δέν συζητᾶ μέ ὅρους κομματικούς, οὔτε κάν ἰδεολογικούς (Ἀριστερᾶς-Δεξιᾶς) οὔτε τούς ἀπασχολεῖ τί εἶπε τό κάθε κομματόσκυλο. Αὐτό πρέπει νά κρατήσουμε ἀπό αὐτές τίς δύο συγκεντρώσεις.