εννοείται!AnonymosEreynhths έγραψε: Έχω και άλλη πρόβλεψη...να την γράψω;;;;
ακόμα δεν την έγραψες?
εννοείται!AnonymosEreynhths έγραψε: Έχω και άλλη πρόβλεψη...να την γράψω;;;;
Tην οποια Χ.Α. μετα δεν θα αποφυγουμε και πολλοι στον στρατο(στρατοκαυλοι φασιστες κυριως) υποστηριζουν πως θα επιβληθει μεσω πραξικοπιματος στην Ελλαδα.Dread έγραψε:Το έχω πει πάνω από 2 χρόνια τώρα. ....
Με την "απειλή " και τον "φόβο " της ΧΑ, θα δείτε μια πανέμορφη συνεργασία του Συριζα (call me νεοΠΑΣΟΚ ) με την ΝΔ.....
Η οποία by the way έχει ήδη ξεκινήσει. .....
Παίζουν δυο σενάρια. Είτε εκλογές το Σεπτέμβριο όπως είπα (το αργότερο Οκτώβριο) ή μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας/συνεργασίας. Ο Τσίπρας ίσως κάποια στιγμή θα μπει στην φυλακή.ArELa έγραψε:εννοείται!AnonymosEreynhths έγραψε: Έχω και άλλη πρόβλεψη...να την γράψω;;;;
ακόμα δεν την έγραψες?
για τα μετρα που πέρασε, δε βλέπω κανέναν να σηκώνει έστω και φρύδι...AnonymosEreynhths έγραψε:Αν τον κατηγορώ για κάτι αυτό είναι για πρακτοριλίκι...
άσε μας κουκλίτσα μου...(για να τη δω και ολίγον Ψινάκης )Divine Sinner έγραψε:Οσοι κατηγορείτε τον Τσιπρα οτι δεν μας πηγε στην Δραχμη αναλογιστείτε λίγο τι θα κάνατε στην θέση του.
πραγματικά πιστεύω πως ελάχιστοι έχουν συνειδητοποιήσει τι συνεπάγονται αυτάArELa έγραψε:για τα μετρα που πέρασε, δε βλέπω κανέναν να σηκώνει έστω και φρύδι...
Όταν θα τα νιώσετε να σας ζορίζουν, εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.
Divine Sinner έγραψε:Και εμεις πηγαμε να απαντησουμε σε μια πονηρη ερωτηση. Αυτο μας κανει συνυπεύθυνους.
Το 62% ΟΧΙ σήμαινε να απορρίψει τις προτάσεις γιούνκερ και να πάει για κάτι καλύτερο. Αντί αυτού το μετέτρεψε,δημοκρατικά πάντα, σε ένα μεγάλο ΝΑΙ από το πουθενά πακέτο με δυσβάσταχτα μέτρα.Divine Sinner έγραψε:Αν χαλουσε η συμφωνια τοτε στο ιδιο τοπικ θα λεγαμε ποσο κακος ειναι ο τσιπρας που ερμηνευσε το οχι οπως το ερμηνευσε.
και τόσο μεγάλο το ΝΑΙ, που περιείχε και πράγματα που δεν είχε η αρχική συμφωνίαAnonymosEreynhths έγραψε:Το 62% ΟΧΙ σήμαινε να απορρίψει τις προτάσεις γιούνκερ και να πάει για κάτι καλύτερο. Αντί αυτού το μετέτρεψε,δημοκρατικά πάντα, σε ένα μεγάλο ΝΑΙ από το πουθενά.
δεν τραγουδάμε για να μιλάμε για έντεχνα. Την έξοδο που προτείνει ο Σόιμπλε, ασφαλώς και δε θα έπρεπε να τη δεχτεί, γιατί α/ θα μπει νόμισμα ξεφτιλισμένο β/ δε θα βγούμε ΚΑΙ από την ΕΕ.Divine Sinner έγραψε:Εντεχνη εξοδος απο το ευρω με στοχο της φτωχοποιηση μας και την δημιουργια ΕΟΖ.
ο καζάκης έχει εμπεριστατωμένη μελέτη-σχέδιο , που τους το έχει στείλει, αλλά σκουπίστηκαν προφανώς μ'αυτήν ...Divine Sinner έγραψε:Καζακης "επιτηδες βγηκατε με λαθος τροπο απο το ευρω και άτακτα".
1/ τώρα που δε χάλασε η συμφωνία, αλλά έγινε πιο άγρια, στήσου στα 4 να δεχτείς αυτό που ούτε καραγκέι δεν αντέχει.Divine Sinner έγραψε:Αν χαλουσε η συμφωνια τοτε στο ιδιο τοπικ θα λεγαμε ποσο κακος ειναι ο τσιπρας που ερμηνευσε το οχι οπως το ερμηνευσε.
Οπως και να το δεις κακος θα εβγαινε. Σιγα μην τον αφηνες σε χλωρο κλαρι οταν η συνταξη σου θα ηταν 300 000 δραχμες τα οποια δεν θα σου φτανανε ουτε για σοκολατες.