ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ 18 Φεβ 2010, 22:14

-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΤΟ 3% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΠΩΣ Ο Μ.Ο ΤΗΣ Ε.Ε) & ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
8
32%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΤΟ 3% ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
3
12%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ & ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
2
8%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ
11
44%
-ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
1
4%

Σύνολο ψήφων: 25
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 05 Φεβ 2010, 17:22

Οι Αφρικανοί εγκληματίες (λαθρέμποροι, νταβατζήδες, πρεζέμποροι) πεινάνε;
Νταβατζηδες. Για εναν νταβατζη ποσες πορνες αντιστοιχουν; λες αυτος ο μαυρος νταβατζης να προάγει καμια Ελληνίδα πόρνη; οχι προάγει κοριτσάκια συνήθως απο την αφρική, τοσο αμόρφωτα που νομίζουν οτι ο μαγος του χωριου τους έκανε μαγια και κραταέι τις ψυχές τους μην τυχων το σκάσουν απο τον νταβατζη ή δεν ξεπληρώσουν το χρεος στους δουλεμπορους.
Γιατι αυτο που δεν υπολόγισες είναι οτι ΔΕΝ δινουν στο χερι 3000 ευρω αλλα δουλεύουν επι πιστώση.
Την ελευθερία τους δίνουν στους δουλέμπορους, οχι λεφτα.
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Astrea » Παρ 05 Φεβ 2010, 17:39

Εάν λάβουμε υπόψη την πορεία του ελληνικού έθνους, όπως ο Stavraetos πολύ εμπεριστατώμενα ανέπτυξε και την αναλύσουμε ως προς σε τι ευδοκίμησε η χριστιανική αντίληψη και δούμε το πώς συγκρότησε την εθνική ταυτότητα… θα καταλήξουμε στο ομόθρησκοι.
Εάν παραδεχτούμε κάτι τέτοιο, τότε σύμφωνα με την διδασκαλία του Χριστού, το μίσος, η προκατάληψη, ο ρατσισμός δεν αρμόζουν (παρότι θέλουν να προσδώσουν και να χρωματίσουν με μελανά χρώματα τον Χριστιανισμό με το πρόσχημα ότι προκάλεσε αιματοχυσίες, κ χωρίς να το αποδώσουν αποκλειστικά στον Ρωμαίο-Καθολικισμό που υπέκρυπτε και τιμωρούσε όσους διάβαζαν τα λεγόμενα των Αποστόλων…) και αν λάβουμε υπόψη και την μάχη που δίνεται αυτή την στιγμή κατά του Χριστιανισμού και το συνδέσουμε με την ατζέντα της ελίτ… καταλήγουμε ότι τα λεγόμενα του Χριστού είναι ενάντια στα σχεδία τους.
Εάν ο Κάσσανδρος απορρίπτει τα 2000 τελευταία χρόνια του ελληνισμού, ακολούθως θα κατανοήσω τον μελανό χαρακτηρισμό φυλών και το μίσος που διαχέετε σαν πύων με τα λεγόμενα του σε αυτήν την ενότητα, υποβαθμίζοντας και όσα μπορεί να έχουν υπόσταση στα λεγομενα του και ενώ για την Πατρίδα αυτή θα έδινα και την ζωή μου ακόμα.. με έκανε να αναρωτιέμαι το εάν έχει απομείνει τίποτα για να διασωθεί!
Πέραν τούτου θα συμφωνήσω ως προς τις σκοπειμότητες και τους λάθους χειρισμούς που έχουν οδηγησει την κατάσταση σε αυτου του είδους εκφράσεις (και μονο λόγο αυτού τις κατανοώ) μιας που υπάρχει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Βέβαια, ναρκωτικά, μαφία, πορνεία…. Γνωρίζουμε τον ρόλο τους κ εφόσον έρχονται υπο την εγίδα του ελληνικού κράτους.. να χαιρόμαστε τους εκάστοτε κυβερνώντες, την έλλειψη πληροφόρησης και της επιλογές των νέο-ψευτο-ελλήνων και τα Gucci παπουτσάκια τους! Ας οδεύσουμε και ας ενεργήσουμε προς αυτούς που μας λερώνουν την ‘καθαρότητα’ και ας βρεθούμε προ των πυλών να χάσουμε το δίκιο μας στα μάτια και αυτιά αυτών που θα μπορούσαν να ναι μαζί μας. Ας δώσουμε λοιπόν ένα μπράβο στην Νέα Τάξη Τραυμάτων της ψυχής μας πρώτα!
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 05 Φεβ 2010, 17:44

Eπετρεψε μου Αστρεα να ειμαι Ελλην παγανιστης.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 05 Φεβ 2010, 17:50

Υπαρχουν χιλιαδες εικόνες απο τη χιροσίμα, το βιετνάμ, το ιράκ , με το τι προκάλεσε ο δυτικός πολιτισμος σε γυναικόπεδα
υπαρχουν χιλιάδες τετοιες εικόνες.
Η διαφορα ειναι οτι εμεις δεν εμπλεκομαστε φυσικα αλλα μεσω της τεχνολογιας.
αυτο μας κανει ποιο δειλους οχι ποιο πολιτισμενους.
Φοβομαστε να βαψουμε τα χερια μας με αιμα αλλα βρηκαμε τη λύση, θα στειλουμε εξυπνες βόμβες σε κτίρια γεμάτα με επικίνδυνους αμάχους.
ναι ειμαστε πολυ πολιτισμένοι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 05 Φεβ 2010, 17:56

Divine Sinner έγραψε:Eπετρεψε μου Αστρεα να ειμαι Ελλην παγανιστης.
Εντάξει... βίτσια είναι αυτά.
Αλλά οι παγανιστές διαχωρίζουν/κρίνουν/εκτιμούν ή όχι έναν άνθρωπο με μόνο κριτήριο τη φυλή στην οποία τυχαίνει να γεννήθηκαν χωρίς να το'χουν επιλέξει; Εκεί είναι το θέμα.
Divine Sinner έγραψε:Υπαρχουν χιλιαδες εικόνες απο τη χιροσίμα, το βιετνάμ, το ιράκ , με το τι προκάλεσε ο δυτικός πολιτισμος σε γυναικόπεδα
υπαρχουν χιλιάδες τετοιες εικόνες.
Η διαφορα ειναι οτι εμεις δεν εμπλεκομαστε φυσικα αλλα μεσω της τεχνολογιας.
αυτο μας κανει ποιο δειλους οχι ποιο πολιτισμενους.
Φοβομαστε να βαψουμε τα χερια μας με αιμα αλλα βρηκαμε τη λύση, θα στειλουμε εξυπνες βόμβες σε κτίρια γεμάτα με επικίνδυνους αμάχους.
ναι ειμαστε πολυ πολιτισμένοι.
Εδώ έγραψες! :clap:
Το ότι μας δηλητηριάζουν ποικιλοτρόπως και παντιοτρόπως οι "πολιτισμένοι" για να μειωθούμε γιατί γίναμε πολλοι κατά τα γούστα τους, το ότι ρίχνουν ιο του AIDS στα εμβόλια που κάνει ο ΟΗΕ στους εξαθλιωμένους της Αφρικής, το ότι αφήνουν έναν ολόκληρο κόσμο να πεθάνει από ασιτία ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, (φροντίζουν γι'αυτό), δεν είναι αρκετά φρικαλέα βέβαια, γιατί δε δείχνουν φωτο με αίμα... Θα τις δείξουμε κι αυτές για να ικανοποιηθεί το φιλοθεάμον κοινό λοιπον...

Ας πάρουμε μια πρώτη γεύση της...ΑΓΑΠΗΣ των "πολιτισμένων"...

(και έπεται συνέχεια)

Astrea έγραψε:Εάν λάβουμε υπόψη την πορεία του ελληνικού έθνους, όπως ο Stavraetos πολύ εμπεριστατώμενα ανέπτυξε και την αναλύσουμε ως προς σε τι ευδοκίμησε η χριστιανική αντίληψη και δούμε το πώς συγκρότησε την εθνική ταυτότητα… θα καταλήξουμε στο ομόθρησκοι.
Εάν παραδεχτούμε κάτι τέτοιο, τότε σύμφωνα με την διδασκαλία του Χριστού, το μίσος, η προκατάληψη, ο ρατσισμός δεν αρμόζουν (παρότι θέλουν να προσδώσουν και να χρωματίσουν με μελανά χρώματα τον Χριστιανισμό με το πρόσχημα ότι προκάλεσε αιματοχυσίες, κ χωρίς να το αποδώσουν αποκλειστικά στον Ρωμαίο-Καθολικισμό που υπέκρυπτε και τιμωρούσε όσους διάβαζαν τα λεγόμενα των Αποστόλων…) και αν λάβουμε υπόψη και την μάχη που δίνεται αυτή την στιγμή κατά του Χριστιανισμού και το συνδέσουμε με την ατζέντα της ελίτ… καταλήγουμε ότι τα λεγόμενα του Χριστού είναι ενάντια στα σχεδία τους.
Εάν ο Κάσσανδρος απορρίπτει τα 2000 τελευταία χρόνια του ελληνισμού, ακολούθως θα κατανοήσω τον μελανό χαρακτηρισμό φυλών και το μίσος που διαχέετε σαν πύων με τα λεγόμενα του σε αυτήν την ενότητα, υποβαθμίζοντας και όσα μπορεί να έχουν υπόσταση στα λεγομενα του και ενώ για την Πατρίδα αυτή θα έδινα και την ζωή μου ακόμα.. με έκανε να αναρωτιέμαι το εάν έχει απομείνει τίποτα για να διασωθεί!
Πέραν τούτου θα συμφωνήσω ως προς τις σκοπειμότητες και τους λάθους χειρισμούς που έχουν οδηγησει την κατάσταση σε αυτου του είδους εκφράσεις (και μονο λόγο αυτού τις κατανοώ) μιας που υπάρχει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Βέβαια, ναρκωτικά, μαφία, πορνεία…. Γνωρίζουμε τον ρόλο τους κ εφόσον έρχονται υπο την εγίδα του ελληνικού κράτους.. να χαιρόμαστε τους εκάστοτε κυβερνώντες, την έλλειψη πληροφόρησης και της επιλογές των νέο-ψευτο-ελλήνων και τα Gucci παπουτσάκια τους! Ας οδεύσουμε και ας ενεργήσουμε προς αυτούς που μας λερώνουν την ‘καθαρότητα’ και ας βρεθούμε προ των πυλών να χάσουμε το δίκιο μας στα μάτια και αυτιά αυτών που θα μπορούσαν να ναι μαζί μας. Ας δώσουμε λοιπόν ένα μπράβο στην Νέα Τάξη Τραυμάτων της ψυχής μας πρώτα!
:ups: :urock:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 05 Φεβ 2010, 18:34

Δεν μιλάμε για αυτά τα παιδιά, για τα οποία έχω δώσει από το υστέρημά μου.
Εικόνα

Ο εχθρός είναι αυτοί οι αμόρφωτοι μισογύνηδες που βρίσκονται σε μεγάλους αριθμούς στην Ελλάδα:
Εικόνα
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 05 Φεβ 2010, 18:55

Aυτά τα παιδιά δεν είναι θηριωδία των αρίων (και ουχί γυφτοαράπηδων) "πολιτισμένων";
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 05 Φεβ 2010, 19:01

Κατά ένα μέρος. Κατά το άλλο είναι θύματα των αιμοσταγών φυλάρχων (Αμίν Νταντά, Μποκάσα, σφαγές Τούτσι από Χούτου στη Ρουάντα). Να μην ξεχνάμε ότι σφάζονται μεταξύ τους με άσβεστο φυλετικό μίσος: :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 05 Φεβ 2010, 19:16

Άλλο ένα δείγμα "ισλαμικού πολιτισμού" :P

Έθαψαν ζωντανή τη 16χρονη κόρη τους για λόγους τιμής...

Ενα 16χρονο κορίτσι θάφτηκε ζωντανό από την οικογένειά του που θέλησε έτσι να ξεπλύνει την ..."τιμή" της, επειδή υποψιαζόταν ότι η άτυχη έφηβη διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με άνδρες, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Το φοβερό αυτό έγκλημα διαπράχθηκε στην Κάχτα, ένα χωριό κοντά στη Μαλάτια της νοτιοανατολικής Τουρκίας, περιοχής όπου πλειοψηφεί ο κουρδικός πληθυσμός.

"Η Μεντίν Μεμί βρέθηκε καθιστή σε μία τάφρο βάθους 2 μέτρων και οι αναλύσεις αποκάλυψαν χώμα μέσα στους πνεύμονες και το στομάχι της, κάτι που σημαίνει ότι θάφτηκε ζωντανή", δήλωσε στο Ανατολή ένας ιατροδικαστής, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται.
"Η κοπέλα βρέθηκε με δεμένα χέρια και τη στιγμή αυτού του μακάβριου εγκλήματος ήταν ζωντανή και είχε τις αισθήσεις της", πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

gianniotis.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Παρ 05 Φεβ 2010, 20:33

Ευρωπαικες προοπτικες της Τουρκιας...και αλλα παραμυθια..με ζωα!
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 06 Φεβ 2010, 13:08

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νινί χτενίζετε.......
αυτό έχω καταλάβει και λυπάμαι πολύ

σας έχουν εκεί που θέλουν
τους μισούς να είστε εγκλωβισμένοι σε μία παρωδία διεθνιστικού πολυπολιτισμικού μέλλοντος , με δόσεις ανθρωπισμού και ευσπλαχνίας
και τους άλλους μισούς να βάζετε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί για να φαίνεται καθαρό το σαλόνι
και αυτοί κάνουν μια χαρά την δουλειά τους πίσω από την βιτρίνα

Ο μόνος που έχει πιάσει το νόημα είναι ο Σταυραετός!

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Φεβ 2010, 13:38

τους μισούς να είστε εγκλωβισμένοι σε μία παρωδία διεθνιστικού πολυπολιτισμικού μέλλοντος , με δόσεις ανθρωπισμού και ευσπλαχνίας
Για εξήγησέ μας πώς αντιλαμβάνεσαι τον εγκλωβισμό μας. (σίγουρα περιλαμβάνεις κι εμένα σ'αυτούς τους μισούς).

Έγινε ο ανθρωπισμός λέξη φτου κακά, και πρέπει να χάσουμε την ανθρωπιά μας, επειδή τυχαίνει να εκμεταλλεύονται στρεβλά και βάναυσα την ανθρώπινη αυτή διαδρομή κάτι καθάρματα που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς μέσα τους; Και θα απεκδυθούμε την ανθρωπιά για να τους πάμε κόντρα; Πας καλά;

Συγνώμη, αλλά εγώ ΔΕΝ θα τα βάλω με τον συνάνθρωπο για να πάω κόντρα στη νεοταξίλα. Προτιμώ να τα βάζω απ'ευθείας μαζί της, να πολεμάω εκείνη κι όχι συνανθρώπους. Αν εσείς βρίσκετε πιο βολική την μισανθρωπία αλλοεθνών, επειδή δεν μπορείτε (ή δεν κοτάτε) να αντιταχθείτε ευθέως στο σύστημα, τουλάχιστον μη μας λέτε ότι ενεργείτε και σωστά προς όφελος της πατρίδας. Μιλάτε για το κατάπτιστο και άδικο της συστηματικής προσπάθειας αφελληνισμού μας, και δεν σας κόφτει η δική σας συστηματική προσπάθεια να σκοτώσετε τον άνθρωπο μέσα σας, (νομίζοντας ότι διαφυλάσσετε την εναντίωση στη νέα τάξη έτσι) και να ενδίδετε σε δια-εθνικές, δια-φυλετικές συγκρούσεις και μίση και προκαταλήψεις, πράγμα στο οποίο έτσι κι αλλιώς ΣΤΟΧΕΥΕΙ η νέα τάξη;

Συγνώμη, αλλά χρειάζεστε λιιιιιιιιιιιγο πιο περίπλοκες ατομικές διεργασίες- και κυρίως ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ και όχι να αρπαζόμαστε απο ιδεολογικοθεωρητικά τσιτάτα- πριν κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις του ποδαριού. Το απολυτο ασπρόμαυρο σε κάποιες οπτικές είναι κακός σύμβουλος και πάντως σας πάει τελικά εκεί που θέλουν εκείνοι.

Και επειδή σταθήκαμε στους φουνταμενταλιστές του ισλάμ, θα πω κάτι που έχω ξαναπεί. ΣΑΦΩΣ και καταδικάζω κάθε μορφή φουνταμενταλισμού, εννοείται ότι δε θα μπορούσα να συμβιώσω ποτέ με τέτοιους ανθρώπους και λογικές, αλλά τα του οίκου τους δεν μας αφορούν.
ΣΑΦΩΣ και θα αντιταχθώ στην όποια τάση τους να "επιβάλλουν" τέτοιες λογικές και πρακτικές στον τόπο μας, που είναι τόπος πολιτισμού και φωτός.
Από 'κει και πέρα, το τι κάνουν στα του οίκου τους, δεν με αφορά. Ούτε θα βγάζω φανατικές κορώνες εναντίον τους, γιατί α/ δεν γίνεται να τσουβαλιάζουμε έναν τεράστιο πληθυσμό ανθρώπων εξ'αφορμής κάποιων υπανθρώπων που διαπράττουν τέτοιες θηριωδίες, β/ δεν θα καταπιώ την προπαγάνδα κάποιων που είναι εξ ίσου κτήνη, παρά το κουστουμάτο και "πολιτισμένο" στυλ και παρουσιαστικό τους.
Σκεφτείτε μόνο πόσα χρόνια προπαγανδίζουν ΑΥΤΟΙ κατά των ισλαμιστών, και πόσο έχετε ενστερνιστεί αυτή την προπαγάνδα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 06 Φεβ 2010, 14:05

δεν είναι το πρόβλημα σου αν σε καταλάβουν καλοί ή κακοί ισλαμιστές
η κατοχή είναι το πρόβλημα σου
Έγινε ο ανθρωπισμός λέξη φτου κακά, και πρέπει να χάσουμε την ανθρωπιά μας, επειδή τυχαίνει να εκμεταλλεύονται στρεβλά και βάναυσα την ανθρώπινη αυτή διαδρομή κάτι καθάρματα που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς μέσα τους; Και θα απεκδυθούμε την ανθρωπιά για να τους πάμε κόντρα; Πας καλά;

Συγνώμη, αλλά εγώ ΔΕΝ θα τα βάλω με τον συνάνθρωπο για να πάω κόντρα στη νεοταξίλα. Προτιμώ να τα βάζω απ'ευθείας μαζί της, να πολεμάω εκείνη κι όχι συνανθρώπους. Αν εσείς βρίσκετε πιο βολική την μισανθρωπία αλλοεθνών, επειδή δεν μπορείτε (ή δεν κοτάτε) να αντιταχθείτε ευθέως στο σύστημα, τουλάχιστον μη μας λέτε ότι ενεργείτε και σωστά προς όφελος της πατρίδας. Μιλάτε για το κατάπτιστο και άδικο της συστηματικής προσπάθειας αφελληνισμού μας, και δεν σας κόφτει η δική σας συστηματική προσπάθεια να σκοτώσετε τον άνθρωπο μέσα σας, (νομίζοντας ότι διαφυλάσσετε την εναντίωση στη νέα τάξη έτσι) και να ενδίδετε σε δια-εθνικές, δια-φυλετικές συγκρούσεις και μίση και προκαταλήψεις, πράγμα στο οποίο έτσι κι αλλιώς ΣΤΟΧΕΥΕΙ η νέα τάξη;
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι :dunno:
μήπως αυτά που γράφεις είναι συνέχεια συζητήσεων σου εκτος φόρουμ;
εδώ , δεν έχω δει κάποιον πόλεμο ισλαμ-χριστιανισμού

για δείξε μου τα γραπτά μου που παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο.........
έχω πει ότι μαζί με τον συμφερτό έχουν έρθει πολλοί τυχοδιώκτες επιρρεπείς στο έγκλημα...αυτή είναι η αλήθεια...τι να κάνουμε......

καθημερινά είναι τα περιστατικά βιασμών και ληστειών
και πρέζα πουλάνε και γυναίκες εκδίδουν
αν δεν θες να το δεις επειδή το λένε και οι αμερικάνοι , είναι δικό σου πρόβλημα.

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Φεβ 2010, 14:14

εδώ , δεν έχω δει κάποιον πόλεμο ισλαμ-χριστιανισμού

για δείξε μου τα γραπτά μου που παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο.........

Εσύ παρακαλώ να μου δείξεις δικά μου γραπτά που ν'αναφέρονται σε πόλεμο ισλάμ-χριστιανισμού
έχω πει ότι μαζί με τον συμφερτό έχουν έρθει πολλοί τυχοδιώκτες επιρρεπείς στο έγκλημα...αυτή είναι η αλήθεια...τι να κάνουμε......
Συμφωνώ απόλυτα μ'αυτό. Κι εμένα με ταλανίζει όπως όλους τους Ελληνες είτε το παραδέχονται είτε όχι. Λέω ότι δεν φταίει που μπήκε στην Ελλάδα ο συρφετός, όταν ΕΜΕΙΣ αφήνουμε τις πόρτες ανοιχτές.

Και εν πάση περιπτώσει, όταν προσυπογράφεις το σταυραετό, όταν λες ότι μόνο αυτός έχει πιάσει το νόημα, τουλάχιστον να διαβάζεις τι λέει. Γιατί εγώ βλέπω μια κατάφορη διαρκή απαξία κατά του αραβικού κόσμου (να μην πω ισλάμ και φρικάρεις θρησκευτικά πάλι), όπως ακριβώς κάνουν τα λαμόγια, ενώ αυτά τα αφήνει σχεδόν στο απυρόβλητο...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 06 Φεβ 2010, 14:22

Συνέχεια μας λές απάνθρωπους συσχετίζοντας το με τους αλλόθρησκους.
Ολα αυτά που γράφει ο Σταυραετός είναι πραγματικά.
Το ότι τα χρησιμοποιούν οι αμερικάνοι αναμεμιγμένα με ψευτο υπερβολές δεν είναι πρόβλημα του Σταυραετού.
Δεν θα κλείσω τα μάτια μου στην πραγματικότητα επειδή αυτή η πραγματικότητα συμφέρει τους αμερικάνους.

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Σάβ 06 Φεβ 2010, 16:10

Μια άλλη διάσταση του θέματος που θα πρέπει ίσως να προβληματίζει περισσότερο αυτούς που αγγίζουμε κάπως συναισθηματικά το θέμα "ανθρώπινος πόνος" και "ανθρώπινες ανάγκες με μόνο σκοπό την επιβίωση των ανθρώπων αυτών".

Λένε πολύ συχνά κάποιοι από τις ΜΚΟ ότι αυτοί οι άνθρωποι που φεύγουν από την χώρα τους πουλήσαν τα πάντα για να μαζέψουν λεφτά και να έρθουν στην Ελλάδα ή και σε κάποιο άλλο κράτος.
Ψέματα.
Ή ίσως δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα.
Διαβάστε πως ακριβώς γίνετε...

Η αγορά ανθρώπων σύγχρονων σκλάβων είναι πολύ επικερδής επιχείρηση στην ανατολή.
Πακιστάν και Αφγανιστάν είναι χώρες που η πείνα και η δυστυχία αναγκάζει κάποιους να πουληθούν οι ίδιοι ή να πουλήσουν τα παιδιά τους για λίγα δολάρια.Μόνο και μόνο για να επιβιώσει η υπόλοιπη οικογένεια.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ
ΑΝΘΡΩΠΩΝ...HUMAN TRAFFICKING...

Ο στρατιώτης έχει συλλάβει και ανακρίνει μαζί με Αφγανούς στρατιώτες, πάνω από 10 φορές άτομα που μετέφεραν σε φορτηγά νέους και παιδιά (Αφγανούς και Πακιστανούς των συνόρων), που τα είχαν πρώτα αγοράσει από τις οικογένειες τους με 1500, 2000 δολάρια σαουδάραβες ή ταλιμπάν, και τα μαζεύαν σε μικρά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Από εκεί όταν μαζέψουν ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων,τους προωθούν σε συνεργασία με Tούρκους της ίδιας "μαφιόζικης οργάνωσης" human trafficking για να τους περάσουν στο τουρκικό έδαφος.
Με το που θα φτάσουν στην Ευρώπη θα πρέπει να αρχίσουν αμέσως με οποιοδήποτε τρόπο αν δεν είναι σε μεγάλη οργάνωση (παρεμπόριο, καθαριστές τζαμιών, ναρκωτικά) η επιστροφή του κεφαλαίου αγοράς συν τους τόκους,αλλιώς κάποιος από την οικογένεια του ή και ολόκληρη θα πεθάνει.

Εδώ όμως υπάρχει και κάτι που διαφεύγει από όλους μας.
Ότι αυτό το χρήμα κάνει κύκλους και καταλήγει πάλι στα ίδια χέρια.ΠΩΣ?
Πολύ απλά.
Μια σοβαρή οργάνωση δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.
Αυτά τα 1500 ή 2000 ευρώ αν υπήρχε μια σωστή πολιτική από τα κράτη που δέχονται όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες από την ανατολή,θα ήταν χαμένα λεφτά.
Και έτσι αποφάσισαν να ενισχύσουν οι ίδιοι οι σαουδάραβες τις ΜΚΟ (τράπεζες, εταιρείες Αραβικών συμφερόντων κλπ) που πριν από λίγα χρόνια δεν είχαν καμία ισχύ,αν εξαιρέσουμε μόνο την Green Peace,οι υπόλοιπες ήταν απλά πολύ μικρές αναφορές σε εφημερίδες,ενώ το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και με λαθρομετανάστες από το πρώην σοβιετικό μπλοκ (Αλβανία, Ρουμανία, Ρωσία, Ουκρανία κλπ).
Ενισχύοντας όμως τις ΜΚΟ, και μερικές άλλες οργανώσεις που δρουν με πιο σκληροπυρηνικό τρόπο,δημιούργησαν ένα τείχος μη επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών.
Επιπλέον ανάμεσα στους λαθρομετανάστες έχουν εισέλθει και οι κατά τόπους παρατηρητές των human trafficking οργανώσεων που δεν εργάζονται ποτέ, απλά σχεδιάζουν τις δουλειές και τακτοποιούν τις ανά λαθρομετανάστη εκκρεμότητες (π.χ φόνοι,χρέη κλπ) ακόμα και σε περίπτωση που κάποιοι πρέπει να προωθηθούν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα,για να πάρουν την θέση τους οι "καινούργιοι" που έρχονται.

ΑΘΗΝΑ
Από τις βόλτες που έκανα στο κέντρο της Αθήνας διαπίστωσα πως υπάρχουν αρκετοί Αφγανοί.
Τις πληροφορίες τις έχω μάθει στην Καμπούλ από Αφγανούς..
Σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλοί αξιωματικοί Ταλιμπάν που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, διακίνηση ανθρώπων και την πορνεία.
Ειδικά εδώ στην Αθήνα έχουν φτιάξει και ιδιωτικούς στρατούς από φανατικούς ισλαμιστές, που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για να μην τους ακουμπήσει κανένας.
Ζουν σε πολύ φτωχικά σπίτια για να μην προκαλούν,αλλά και γιατί τα χρήματα που βγαίνουν από τις βρομοδουλειές που κάνει ο ιδιωτικός στρατός τους, πηγαίνουν πίσω στην οργάνωση.
Ας ευχηθώ να μην συμβεί κάτι και ξεσηκωθούν εδώ στην Ελλάδα.
Έχετε βάλει μια ωρολογιακή βόμβα μέσα στην χώρα σας. Αν συμβεί κάτι και ενοχληθούν, σε 3 με 5 ώρες η Αθήνα θα γίνει κόλαση. Είναι εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούν τα C4 εκρηκτικά εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Πηγή: http://eglimatikotita.blogspot.com

Αυτααααα......
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 06 Φεβ 2010, 16:18

Oπου σκατα και οι ΜΚΟ μεσα (με τον εναν η τον αλλον τρόπο).
Αν ψαχτει βαθύτερα το θέμα θα δουμε οτι αυτοι οι ταλιμπαν, οι κακοι κατα τα αλλα τρομοκράτες, συνεργάζονται με τον θειο σαμ (η καποιον παρατρεχαμενο του), με σκοπο την αλλοιωση των τοπικων πληθυσμων.
Φυσικα οι ταλιμπαν το κανουν για τα λεφτα, αλλα τον θειο σαμ δεν τον ενδιαφερει το χρήμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Φεβ 2010, 21:37

paraplanisi έγραψε:Συνέχεια μας λές απάνθρωπους συσχετίζοντας το με τους αλλόθρησκους.
Δεν είπα κανέναν απάνθρωπο. Παρότρυνα μόνο να μην απεκδυθούμε της ανθρωπιάς μας.
Τέλος πάντων, έληξε. Δεν κατάλαβες με την καμία τι λέω. Δεν το κουράζω άλλο.

karipis έγραψε:Μια άλλη διάσταση του θέματος που θα πρέπει ίσως να προβληματίζει περισσότερο αυτούς που αγγίζουμε κάπως συναισθηματικά το θέμα "ανθρώπινος πόνος" και "ανθρώπινες ανάγκες με μόνο σκοπό την επιβίωση των ανθρώπων αυτών".

Λένε πολύ συχνά κάποιοι από τις ΜΚΟ ότι αυτοί οι άνθρωποι που φεύγουν από την χώρα τους πουλήσαν τα πάντα για να μαζέψουν λεφτά και να έρθουν στην Ελλάδα ή και σε κάποιο άλλο κράτος.
Ψέματα.
Ή ίσως δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα.
Διαβάστε πως ακριβώς γίνετε...

Η αγορά ανθρώπων σύγχρονων σκλάβων είναι πολύ επικερδής επιχείρηση στην ανατολή.
Πακιστάν και Αφγανιστάν είναι χώρες που η πείνα και η δυστυχία αναγκάζει κάποιους να πουληθούν οι ίδιοι ή να πουλήσουν τα παιδιά τους για λίγα δολάρια.Μόνο και μόνο για να επιβιώσει η υπόλοιπη οικογένεια.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ
ΑΝΘΡΩΠΩΝ...HUMAN TRAFFICKING...

Ο στρατιώτης έχει συλλάβει και ανακρίνει μαζί με Αφγανούς στρατιώτες, πάνω από 10 φορές άτομα που μετέφεραν σε φορτηγά νέους και παιδιά (Αφγανούς και Πακιστανούς των συνόρων), που τα είχαν πρώτα αγοράσει από τις οικογένειες τους με 1500, 2000 δολάρια σαουδάραβες ή ταλιμπάν, και τα μαζεύαν σε μικρά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Από εκεί όταν μαζέψουν ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων,τους προωθούν σε συνεργασία με Tούρκους της ίδιας "μαφιόζικης οργάνωσης" human trafficking για να τους περάσουν στο τουρκικό έδαφος.
Με το που θα φτάσουν στην Ευρώπη θα πρέπει να αρχίσουν αμέσως με οποιοδήποτε τρόπο αν δεν είναι σε μεγάλη οργάνωση (παρεμπόριο, καθαριστές τζαμιών, ναρκωτικά) η επιστροφή του κεφαλαίου αγοράς συν τους τόκους,αλλιώς κάποιος από την οικογένεια του ή και ολόκληρη θα πεθάνει.

Εδώ όμως υπάρχει και κάτι που διαφεύγει από όλους μας.
Ότι αυτό το χρήμα κάνει κύκλους και καταλήγει πάλι στα ίδια χέρια.ΠΩΣ?
Πολύ απλά.
Μια σοβαρή οργάνωση δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.
Αυτά τα 1500 ή 2000 ευρώ αν υπήρχε μια σωστή πολιτική από τα κράτη που δέχονται όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες από την ανατολή,θα ήταν χαμένα λεφτά.
Και έτσι αποφάσισαν να ενισχύσουν οι ίδιοι οι σαουδάραβες τις ΜΚΟ (τράπεζες, εταιρείες Αραβικών συμφερόντων κλπ) που πριν από λίγα χρόνια δεν είχαν καμία ισχύ,αν εξαιρέσουμε μόνο την Green Peace,οι υπόλοιπες ήταν απλά πολύ μικρές αναφορές σε εφημερίδες,ενώ το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και με λαθρομετανάστες από το πρώην σοβιετικό μπλοκ (Αλβανία, Ρουμανία, Ρωσία, Ουκρανία κλπ).
Ενισχύοντας όμως τις ΜΚΟ, και μερικές άλλες οργανώσεις που δρουν με πιο σκληροπυρηνικό τρόπο,δημιούργησαν ένα τείχος μη επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών.
Επιπλέον ανάμεσα στους λαθρομετανάστες έχουν εισέλθει και οι κατά τόπους παρατηρητές των human trafficking οργανώσεων που δεν εργάζονται ποτέ, απλά σχεδιάζουν τις δουλειές και τακτοποιούν τις ανά λαθρομετανάστη εκκρεμότητες (π.χ φόνοι,χρέη κλπ) ακόμα και σε περίπτωση που κάποιοι πρέπει να προωθηθούν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα,για να πάρουν την θέση τους οι "καινούργιοι" που έρχονται.

ΑΘΗΝΑ
Από τις βόλτες που έκανα στο κέντρο της Αθήνας διαπίστωσα πως υπάρχουν αρκετοί Αφγανοί.
Τις πληροφορίες τις έχω μάθει στην Καμπούλ από Αφγανούς..
Σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλοί αξιωματικοί Ταλιμπάν που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, διακίνηση ανθρώπων και την πορνεία.
Ειδικά εδώ στην Αθήνα έχουν φτιάξει και ιδιωτικούς στρατούς από φανατικούς ισλαμιστές, που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για να μην τους ακουμπήσει κανένας.
Ζουν σε πολύ φτωχικά σπίτια για να μην προκαλούν,αλλά και γιατί τα χρήματα που βγαίνουν από τις βρομοδουλειές που κάνει ο ιδιωτικός στρατός τους, πηγαίνουν πίσω στην οργάνωση.
Ας ευχηθώ να μην συμβεί κάτι και ξεσηκωθούν εδώ στην Ελλάδα.
Έχετε βάλει μια ωρολογιακή βόμβα μέσα στην χώρα σας. Αν συμβεί κάτι και ενοχληθούν, σε 3 με 5 ώρες η Αθήνα θα γίνει κόλαση. Είναι εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούν τα C4 εκρηκτικά εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Πηγή: http://eglimatikotita.blogspot.com

Αυτααααα......
Τάσο, σημαντική παράμετρος! :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 07 Φεβ 2010, 00:39

Βίκυ εάν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις ότι αυτά που σου γράφει ο Τάσος τα έχω ήδη αναφέρει, μάλιστα το τελευταίο κομμάτι στην ΑΘΗΝΑ το έχω με μεγάλη γραμματοσειρά. Οι ήδη έτοιμοι ιδιωτικοί ισλαμικοί στρατοί στο κέντρο της πρωτευούσης δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα ασφαλείας στον κόσμο. Όπως έχω ήδη πει τα γεγονότα του περασμένου Μαϊου για εκείνο το κωλόχαρτο το δήθεν κοράνι ήταν πρόβα. Τα χειρότερα είναι μπροστά μας. :cool:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 07 Φεβ 2010, 00:58

To ξέρω Δημήτρη, γι'αυτό και είπα ότι πολλά από αυτά που αναφέρεις είναι αξιόλογα και σωστά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 07 Φεβ 2010, 01:34

Ένα Ελληνόπουλο έγραψε στο κανάλι μου στο youtube απόψε τα εξής:

[box=]ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΣ 1000+ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΥ ΕΚΡΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ.. ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ . ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ[/box]

Yessssssssss! :clapclap: :yes:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Κυρ 07 Φεβ 2010, 09:06

δείξτε μου ένα βιντεάκι με 1000 άτομα από τι χτεσινή συγκέντρωση σας.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 07 Φεβ 2010, 17:20

Αυτό για το Ισλάμ το ανέβασε ο Μάικι μας

Φαντάζομαι θα βρει το σταυραετό απολύτως σύμφωνο.
Εμένα με βρίσκει σύμφωνη εν μέρει. Δεν πιστεύω για παράδειγμα αυτό που λέει ο κύριος οτι οι ΗΠΑ προβοκάρουν το Ισραήλ...

Είναι θέμα προς συζήτηση νομίζω.

Όσο για την αντίδραση κάποιων για το Λαθρονομοσχέδιο τεο, δεν έχω βρει ακόμα βίντεο. Μόλις εμφανιστεί κανένα θα στο φέρω εδώ. Αλήθεια, είτε χίλιοι είτε δέκα, αυτοί αντέδρασαν και αντιστέκονται σ'αυτό. Εσείς είστε υπέρ;;; Για πες μας... Ή δεν έχετε αποφασίσει ακόμα; :P
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 07 Φεβ 2010, 17:34

Δύο πολύ καλά άρθρα προβληματισμού από τον Διηνέκη: http://d-politiki.blogspot.com :

Η εκλογική ανατροπή στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές

Ακούω συχνά τελευταία πως δεν πρόκειται να γίνει εκλογική ανατροπή στις προσεχείς εκλογές της αυτοδιοίκησης. Είναι σημαντικό να δούμε γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Διαβάζω λ.χ. στην Καθημερινή:

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αν και η αξιωματική αντιπολίτευση μιλά για «αλίευση εκλογικής πελατείας», οι αριθμοί δεν πείθουν. Σύμφωνα με στοιχεία του υπ. Εσωτερικών, εκλογικό δικαίωμα πρόκειται να αποκτήσουν 160.000 ομογενείς και 65.000 αλλοδαποί.

Οπως σημειώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Public Issue, κ. Γ. Μαυρής, «το ποσοστό είναι πολύ μικρό για να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα στο σύνολο της χώρας. Επί των 7.045.0000 ψηφισάντων στις βουλευτικές εκλογές αποτελούν (ομογενείς και μετανάστες) το 3,8% του εκλογικού σώματος, οι δε μετανάστες είναι λιγότεροι από το 1%». Πάντως με την έναρξη ισχύος του νόμου αναμένεται «πυρετός» εγγραφών στους εκλογικούς καταλόγους.

Εκλογικό δικαίωμα δεν θα αποκτήσουν όμως μόνο 65.000 αλλοδαποί. Αυτό όμως δεν ισχύει. Διαβάζω στο άρθρο 14:

Δικαίωμα του εκλέγειν

Ομογενείς και λοιποί αλλοδαποί υπήκοοι τρίτων χωρών μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης με δικαίωμα ψήφου εφόσον:

1. έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους

2. δεν έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για έγκλημα η καταδίκη για το οποίο συνεπάγεται στην περίπτωση Έλληνα την αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων σύμφωνα με τα άρθρα 59 και 60 του Ποινικού Κώδικα.

3. εντάσσονται σε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες νομίμως διαμενόντων στη χώρα αλλοδαπών:

α. Είναι κάτοχοι «Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς» (ΕΔΤΟ) ή τίτλου διαμονής ως μέλη οικογένειας κατόχου τέτοιου Δελτίου και έχουν συμπληρώσει, από την υποβολή της αίτησης για την απόκτηση του Δελτίου ή τίτλου αντίστοιχα, πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή στη χώρα.

β. Είναι κάτοχοι άδειας διαμονής αορίστου χρόνου ή δεκαετούς διάρκειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2910/2001 (ΦΕΚ Α’ 91) και της παραγράφου 2 του άρθρου 91 του Ν. 3386/2005, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

γ. Έχουν υπαχθεί, στο καθεστώς των επί μακρόν διαμενόντων, κατ’ εφαρμογήν των διατάξεων του π.δ. 150/2006 (ΦΕΚ Α’ 160) ή στο προβλεπόμενο με την ειδική ρύθμιση του άρθρου 40 παρ. 7 του ν. 3731/2008 (Φ.Ε.Κ. Α, 263).

δ. Είναι κάτοχοι «Δελτίων Μόνιμης Διαμονής», ως μέλη οικογένειας Έλληνα πολίτη ή πολίτη Κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατ’ εφαρμογήν των διατάξεων του άρθρου 63 του ν. 3386/2005 και του άρθρου 17 του π.δ/τος 106/2007 (Φ.Ε.Κ. Α, 135) καθώς και δελτίων ή αδειών παραμονής ως μέλη οικογένειας Έλληνα πολίτη ή πολίτη Κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχοντας διανύσει πέντε συνεχή έτη νόμιμης διαμονής στη χώρα.

ε. Είναι γονείς ανηλίκων Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με το άρθρο 94 του ν. 3386/2005, όπως ισχύει, εφόσον, έχουν συμπληρώσει πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή στη χώρα.

στ. Έχουν αναγνωρισθεί ως πολιτικοί πρόσφυγες ή έχουν υπαχθεί στο καθεστώς επικουρικής προστασίας ή προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, των μελών της οικογένειάς τους συμπεριλαμβανομένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του προϊσχύσαντος π.δ/τος 61/1999, (Φ.Ε.Κ. Α, 63), καθώς και των π.δ/των 90/2008 (Φ.Ε.Κ. Α, 138), 96/2008 (Φ.Ε.Κ. Α, 152), 167/2008 (Φ.Ε.Κ. Α, 223) και 81/2009 (Φ.Ε.Κ. Α, 99), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, εφόσον έχουν συμπληρώσει συνεχή πενταετή και νόμιμη διαμονή στη χώρα από την υποβολή του σχετικού αιτήματος.

ζ. Είναι κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων ή ειδικού δελτίου που έχουν χορηγηθεί από ημεδαπή αρχή, σύμφωνα με τις διατάξεις της Διεθνούς Σύμβασης της Νέας Υόρκης, περί του καθεστώτος των ανιθαγενών, η οποία έχει κυρωθεί με το ν. 139/1975 (Φ.Ε.Κ. Α, 176) και έχουν συμπληρώσει πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή στη χώρα από την αίτησης χορήγησης των παραπάνω τίτλων.

η. Κατέχουν τίτλο παραμονής ως ομογενείς και έχουν συμπληρώσει από της χορηγήσεώς τους πενταετή συνεχή και νόμιμη παραμονή στη χώρα, που πιστοποιείται κατόπιν σχετικής βεβαίωσης της αρχής, η οποία τα εξέδωσε.

4. έχουν εγγραφεί, κατόπιν αιτήσεώς τους, στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του άρθρου 15 του παρόντος.

Πρώτον, πέραν από τις παραπάνω κατηγορίες, θα προστεθούν στο εκλογικό σώμα αλλοδαποί που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα, οι οποίοι θα μπορούν να γίνουν Έλληνες εντός 6 μηνών το πολύ από την υποβολή δήλωσης στο δημοτολόγιο. Αυτοί, ως Έλληνες πολίτες πλέον, θα έχουν πλήρη δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Σύμφωνα με την ίδια την κυβέρνηση 200-250 χιλιάδες παιδιά θα λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια.

Δεύτερον, η κυβέρνηση μπορεί να πολιτογραφήσει μεγάλο αριθμό από όσους έχουν ήδη καταθέσει αίτηση πολιτογράφησης. Ο αριθμός των εκκρεμών αιτήσεων πολιτογράφησης εκτιμάται σε 100-200 χιλιάδες.

Τρίτον, βάσει των (δ) και (ε) σημαντικός αριθμός συγγενών των νέων Ελλήνων υπηκόων που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ή φοίτησαν σε Ελληνικά σχολεία θα μπορούν να πάρουν "Δελτίο Μόνιμης Διαμονής" ως μέλη της οικογένειας Έλληνα πολίτη και έτσι θα μπορέσουν και αυτοί να ψηφίσουν.

Συμπερασματικά: ο αριθμός των 65.000 αλλογενών είναι παραπλανητικός. Στην πραγματικότητα θα μπορέσει να ψηφίσει πολλαπλάσιος αριθμός νέων ψηφοφόρων οι οποίοι θα αποκτήσουν αυτό το δικαίωμα χάρη στο κυβερνητικό νομοσχέδιο.

Οι επικαλυπτόμενες διατάξεις του νομοσχεδίου για τους ανήλικους αλλοδαπούς

Σε προηγούμενο άρθρο ανέλυσα τους λόγους για τους οποίους ούτε χρειάζεται ούτε πρέπει να δίνεται η Ελληνική ιθαγένεια σε ανήλικους αλλά μόνο με την ενηλικίωση.

Σε αυτό θα σχολιάσω το καθεστώς κτήσης ιθαγένειας από ανηλίκους όπως θα διαμορφωθεί εάν ψηφισθεί το νομοσχέδιο έτσι όπως έχει κατετεθεί στην Βουλή.

Θα υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τρόποι κτήσης Ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικους αλλοδαπούς: (1) μία ισχύουσα (Ν. 3284/2004, Άρθρο 11) για τα τέκνα αλλοδαπών που πολιτογραφούνται, και τρεις καινούριες (Νομοσχέδιο κυβέρνησης, Άρθρο 1Α παράγραφοι 1,2,9α) που αφορούν (2) τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα, ή (3) ολοκληρώνουν 6 τάξεις σε ελληνικό σχολείο, ή (4) γεννιούνται στην Ελλάδα από γονείς που επίσης γεννήθηκαν στην Ελλάδα και κατοικούν μόνιμα σε αυτήν.

Κατ' αρχήν θα επιχειρηματολογήσω πως βάσει του σκεπτικού της κυβέρνησης θα έπρεπε να ισχύουν από όλες αυτές μόνο η (1) που ήδη ισχύει και η (3) για τη φοίτηση σε σχολείο. Οι (1) και (4) πρέπει να μην ισχύσουν. Στη συνέχεια θα επιχειρηματολογήσω γιατί πρέπει η (3) να τροποποιηθεί.

Η ρύθμιση για τη γέννηση στην χώρα (Νομοσχέδιο της κυβέρνησης, Άρθρο 1Α, παράγραφος 1)

1. Τέκνο αλλοδαπών που γεννιέται και συνεχίζει να ζει στην Ελλάδα από γονείς που διαμένουν νόμιμα και οι δυο στη χώρα επί πέντε τουλάχιστον συνεχή έτη, αποκτά από τη γέννησή του την ελληνική ιθαγένεια, εφόσον οι γονείς του υποβάλουν κοινή σχετική δήλωση και αίτηση εγγραφής του τέκνου στο δημοτολόγιο του δήμου της μόνιμης κατοικίας του, εντός τριών ετών το αργότερο από τη γέννηση. Σε περίπτωση μεταγενέστερης υποβολής της δήλωσης και αίτησης, η ιθαγένεια αποκτάται από την υποβολή της σχετικής δήλωσης και αίτησης. Αν το τέκνο γεννήθηκε πριν τη συμπλήρωση της πενταετούς νόμιμης διαμονής και από τους δύο γονείς στη χώρα, η παραπάνω κοινή δήλωση και αίτηση εγγραφής υποβάλλεται με την παρέλευση της πενταετούς συνεχούς νόμιμης διαμονής και του δεύτερου γονέα, το δε τέκνο αποκτά την ελληνική ιθαγένεια από την υποβολή της δήλωσης και αίτησης.

Η διατύπωση αυτή είναι βελτιωμένη εν σχέσει με την προηγούμενη σε δύο σημεία:

1. Απαιτείται η νομιμότητα και των δύο γονέων.
2. Απαιτείται το τέκνο να συνεχίζει να ζει στην Ελλάδα μετά την γέννησή του.

Ωστόσο παραμένουν δύο ατέλειες:

1. Εάν το παιδί γεννηθεί στην Ελλάδα και λάβει την Ελληνική ιθαγένεια ή την λάβει σε μικρή ηλικία (χωρίς να πάει σε Ελληνικό σχολείο ή λίγες μόνο τάξεις) θα συνεχίσει να έχει την ιθαγένεια ακόμα και αν μετά φύγει από την χώρα.
2. Δεν είναι σαφές από τη διατύπωση πως κατά τη στιγμή της γέννησής του πρέπει οι δύο γονείς να είναι νόμιμοι μετανάστες στην χώρα.

Στην παράγραφο 3 αναφέρεται:

3. Η ελληνική ιθαγένεια αποκτάται από τέκνα αλλοδαπών με δήλωση των γονέων τους, σύμφωνα με τις διατάξεις των προηγουμένων παραγράφων του παρόντος άρθρου, μόνον εφ’ όσον και οι δύο γονείς τους διαμένουν νομίμως στην Ελλάδα δυνάμει σχετικού νόμιμου τίτλου σε ισχύ.

Άρα όταν γεννιέται το παιδί δεν είναι απαραίτητο οι γονείς του να βρίσκονται νόμιμα στην χώρα. Αυτή η τρύπα πρέπει να κλείσει.

Πιο σημαντική είναι η αντίρρηση για τα παιδιά που φεύγουν από την Ελλάδα. Πρόκειται για παιδιά που δεν έχουν καμιά Ελληνική παιδεία, και η μόνη σχέση τους με την χώρα είναι πως έζησαν εδώ τα πρώιμα προ-σχολικά χρόνια. Γιατί επομένως να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια αφού δεν μεγαλώνουν και πάνε σχολείο στην Ελλάδα και διακόπτουν νωρίς τη σχέση με την χώρα;

Θα μπορούσε κάποιος να αντιτείνει πως και ένα Ελληνόπουλο μπορεί να φύγει από την χώρα σε μικρή ηλικία και να μεγαλώσει αλλού. Όμως το Ελληνόπουλο παίρνει την ιθαγένεια ως ανήλικος γιατί δικαιούται να έχει ιθαγένεια. Αντιθέτως τα παιδιά των μεταναστών έχουν ήδη ιθαγένεια ως ανήλικα και άρα δεν χρειάζονται -ως ανήλικα- να λάβουν την Ελληνική. Επιπλέον, σε περίπτωση πρώιμης εξόδου από την χώρα τα μεν Ελληνόπουλα έχουν τους Έλληνες γονείς τους να τους ενισχύουν την ελληνικότητα, ενώ τα παιδιά των μεταναστών έχουν τους αλλοδαπούς γονείς τους οι οποίοι έζησαν στην Ελλάδα μόνο 5 χρόνια.

Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει καμιά βιασύνη για την κτήση ιθαγένειας από προσχολικά παιδιά, το καλύτερο είναι να αποσυνδεθεί η ιθαγένεια από τη γέννηση.

Η ρύθμιση για την τρίτη γενιά (Νομοσχέδιο της κυβέρνησης, Άρθρο 1Α, παράγραφος 9α)

9. Την Ελληνική Ιθαγένεια αποκτά από τη γέννησή του, χωρίς να απαιτείται δήλωση και αίτηση των γονέων ή του ιδίου, όποιος γεννιέται σε ελληνικό έδαφος, εφόσον:

α. ένας από τους γονείς του έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και κατοικεί μόνιμα στη χώρα από τη γέννησή του

Επικίνδυνη είναι επίσης η διάταξη για την τρίτη γενιά. Εδώ δεν χρειάζεται ούτε δήλωση, ούτε καμιά νομιμότητα παραμονής.

Πρέπει να διαχωρίσουμε δύο περιπτώσεις:

1. Ο γονέας δεύτερης γενιάς έχει δικαίωμα στην ιθαγένεια βάσει των παραγράφεων 1 ή 2 αλλά δεν το ασκεί.
2. Ο γονέας δεύτερης γενιάς δεν έχει δικαίωμα στην ιθαγένεια βάσει των παραγράφεων 1 ή 2 .

Εάν μεν ο γονέας δεύτερης γενιάς έχει δικαίωμα στην Ελληνική ιθαγένεια που δεν το ασκεί, τίθεται το ερώτημα: γιατί να γίνεται Έλληνας αυτόματα το παιδί ενός αλλοδαπού ο οποίος δεν έχει τη βούληση να γίνει Έλληνας αν και μπορεί να το πράξει;

Εάν πάλι ο γονέας δεύτερης γενιάς δεν έχει δικαίωμα στην Ελληνική ιθαγένεια τότε:

1. οι γονείς του δεν ήταν νόμιμα στην Ελλάδα ούτε για 5 χρόνια, ή
2. δεν πήγε ούτε 6 τάξεις σε Ελληνικό σχολείο

Δίνοντας την ιθαγένεια στο παιδί του (τρίτη γενιά) δίνουμε εμμέσως δικαίωμα στην ιθαγένεια και στους γονείς (δεύτερη γενιά), αφού νομιμοποιούνται (ως γονείς ανήλικου ημεδαπού, Ν. 3386/2005, Άρθρο 94) και παίρνουν και προτεραιότητα για να πολιτογραφηθούν (Νομοσχέδιο της κυβέρνησης, Άρθρο 5δ).

Δηλαδή ενώ η κυβέρνηση προσέθεσε ασφαλιστικές δικλείδες έτσι ώστε η δεύτερη γενιά να μην λαμβάνει την ιθαγένεια αν οι γονείς της βρίσκονται παράνομα στην χώρα, ταυτόχρονα τις αναιρεί, δίνοντας έμμεση νομιμοποίηση και κίνητρο μάλιστα να κάνει παιδιά η δεύτερη γενιά λαθρομεταναστών.

Η ρύθμιση λοιπόν για την τρίτη γενιά πρέπει να καταργηθεί. Η δεύτερη γενιά, αν βρίσκεται νόμιμα στην χώρα και ολοκληρώσει 6 τάξεις σχολείου (όπως πρέπει να κάνει κάποιος που γεννιέται στην χώρα!) και το θέλει θα παίρνει την Ελληνική ιθαγένεια, και επομένως το ίδιο και τα παιδιά της (τρίτη γενιά) ως τέκνα πολιτών. Δεν χρειάζεται αυτή η επιπλέον επικίνδυνη ρύθμιση.

Η ρύθμιση για τα παιδιά που ολοκληρώνουν 6 τάξεις σε Ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα (Νομοσχέδιο της κυβέρνησης, Άρθρο 1Α, παράγραφος 2)

2. Τέκνο αλλοδαπών που έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την παρακολούθηση έξι τουλάχιστον τάξεων ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και κατοικεί μόνιμα και νόμιμα στη χώρα αποκτά την ελληνική ιθαγένεια από τη συμπλήρωση του εξαετούς χρόνου φοίτησης με κοινή δήλωση και αίτηση εγγραφής στο δημοτολόγιο του Δήμου μόνιμης κατοικίας του που υποβάλλουν οι γονείς του το αργότερο εντός τριών ετών.

Αυτή είναι η καλύτερη από τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου, αλλά έχει επίσης και σημαντικά μειονεκτήματα.

Πρώτον, δίνει την Ελληνική ιθαγένεια σε άτομα που αρχίζουν το σχολείο νωρίς στην Ελλάδα (Α'-Δ' Δημοτικού) αλλά δεν ολοκληρώνουν την 9ετή υποχρεωτική εκπαίδευση.

Δεύτερον, δίνει την Ελληνική ιθαγένεια σε άτομα που αρχίζουν το σχολείο νωρίς στην Ελλάδα (Α'-Δ' Δημοτικού) αλλά μετά είτε φεύγουν από την Ελλάδα (διακόπτοντας δηλαδή τον δεσμό μαζί της πριν ενηλικιωθούν) είτε συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους σε άλλη γλώσσα.

Τα μειονεκτήματα αυτά αναιρούνται αν, εκτός από τις "έξι τάξεις" υποχρεούται το παιδί να έχει και απολυτήριο Γυμνασίου από Ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα. Έτσι διασφαλίζεται η ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και τα παιδιά έχουν ακριβώς το ίδιο βασικό επίπεδο εκπαίδευσης με τα ελληνόπουλα.

Αν όμως έχει απολυτήριο Γυμνασίου τότε σε 3 έτη θα ενηλικιωθεί και άρα δεν υπάρχει καμιά βιασύνη για να λάβει την ιθαγένεια από τους γονείς του ως ανήλικος. Ήδη στην ηλικία των 15 ετών έχει αυξημένη συνείδηση και δεν μπορούμε να αναθέτουμε μια τέτοια σημαντική απόφαση στους γονείς του. Αν συνεχίσει να μένει στην Ελλάδα και ενηλικιωθεί, μπορεί να πάρει ο ίδιος την απόφαση αυτή.

Συνοψίζοντας

Ανήλικοι μπορούν ήδη να πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια αν πολιτογραφηθούν οι γονείς τους. Μπορούν επίσης να το πράξουν αυτόματα κάνοντας αίτηση πολιτογράφησης στα 18 τους. Επομένως δεν υπάρχει καμιά βιασύνη για αλλαγές στον Κώδικα Ιθαγένειας.

Βέβαια, τα παιδιά που ολοκληρώνουν πολλά χρόνια σε Ελληνικό σχολείο έχουν κατά τεκμήριο γνώση της Ελληνικής γλώσσας, ιστορίας, και πολιτισμού. Επίσης με την ενηλικίωση δεν έχουν απαραίτητα τους πόρους για να πληρώσουν το παράβολο για την αίτηση πολιτογράφησης. Η δε απόφαση πολιτογράφησης μπορεί να πάρει κάποιο σημαντικό διάστημα. Αυτές είναι πραγματικές ατέλειες του υπάρχοντος συστήματος.

Ωστόσο η λύση σε αυτές τις ατέλειες μπορεί να είναι λελογισμένη. Δηλαδή: εξαίρεση από το παράβολο, εξαίρεση από τα τεστ γνώσεων, απλή έρευνα του ποινικού μητρώου, και απλή συνέντευξη με την επιτροπή πολιτογράφησης για να διαπιστωθεί πως ο νέος πράγματι είναι αυτός που λένε τα χαρτιά του (γιατί στην Ελλάδα πάντοτε υπάρχουν περιθώρια "παρεκκλίσεων") και πως πράγματι θέλει να γίνει Έλληνας.

Η κυβέρνηση έχει την ευκαιρία να βελτιώσει το νομοσχέδιο της ως εξής:

* Κατάργηση του Άρθρου 1Α παράγραφος 1
* Κατάργηση του Άρθρου 9α
* Συμπλήρωση "να έχει απολυτήριο Ελληνικού Γυμνασίου της Ελλάδας" στο Άρθρο 1Α παράγραφος 2
* Πολιτογράφηση μόνο μετά την ενηλικίωση και με τη βούληση του ενδιαφερόμενου
* Απλοποιημένη διαδικασία για τα παιδιά που ολοκλήρωσαν 6 τάξεις Ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα (έρευνα ποινικού μητρώου, συνέντευξη με επιτροπή πολιτογράφησης, πιθανόν γρήγορη προθεσμία απάντησης μερικών μηνών)

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται τα συμφέροντα της Ελληνικής Πολιτείας, δεν εισάγονται "αυτοματισμοί", κάθε απόφαση πολιτογράφησης είναι συνειδητή επιλογή του ενδιαφερόμενου αλλά γίνεται κατ' απονομή από την Πολιτεία, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνονται τα παιδιά των νόμιμων μεταναστών που ολοκλήρωσαν 6 τάξεις σε Ελληνικό σχολείο, απέκτησαν απολυτήριο Γυμνασίου όπως και τα Ελληνόπουλα, και παρέμειναν στην χώρα μέχρι την ενηλικίωσή τους.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 08 Φεβ 2010, 00:49

Ήρθε η ώρα να διαλέξουμε ποιον πολιτισμό θέλουμε:

αυτόν;
Εικόνα

ή αυτόν;
Εικόνα

Ελληνικό φως ή μισαλλόδοξο-μισογύνικο σκότος; ΕΡΩΤΑ ή βασανιστήρια; Τα ψέμματα τελείωσαν και για όποια απόφαση πάρουμε οι συνέπειες θα είναι οι αντίστοιχες.

Το παρακάτω είναι του Φαήλου Κρανιδιώτη (Δίκτυο 21):

Στα «ΝΕΑ» της 5/2/10 το πρωτοσέλιδο, με τίτλο «Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο τομή. Νόμος διαβατήριο για 500.000 μετανάστες», συνοδευόταν από δυο φωτογραφίες κλειστού και ανοικτού ελληνικού διαβατηρίου που απεικόνιζε μουσουλμάνο με το φεσάκι του, που τον λέγανε …«Γεώργιο Έλληνα». Όταν ο Χατζηαβάτης έχει κέφια τι σκέφτεται, ε; Σου λέει, άμα δουν το εξώφυλλο τ’ αδέρφια μας απ’ τη Λαχώρη και την Τόρα Μπόρα, μπορεί να πουλήσουμε και κάνα φύλλο παραπάνω σήμερα που δεν είχαμε προσφορές.
Μέσα ενθουσιώδεις συντάκτες της καθεστωτικής «προόδου» επέχαιραν κι ανησυχούσαν μήπως τα ειδικά τεστ ελληνικής γλώσσας γίνουν τροχοπέδη στην ελληνοποίηση του «Γιώργου του «Έλληνα», που τον λένε Αμπντουλχαλήμ και ήρθε με τις Τουρκικές Δουλεμπορικές Ακτοπλοϊκές Γραμμές.
Η είδηση όμως ήταν στη σελίδα 55. Η Μεντινέ Μεμί, 16 χρονών, σαν την μεγάλη κόρη μου, από την επαρχία Ταχτά της Μαλάτιας θάφτηκε ζωντανή από την οικογένεια της μέσα στο κοτέτσι, γιατί ..μιλούσε με άντρες. Ο ιατροδικαστής βρήκε χώμα στους πνεύμονες και στο στομάχι της, αποδείξεις της τρομακτικής αγωνιώδους προσπάθειας που έκανε το δύστυχο κοριτσάκι για να σωθεί. Πριν από λίγο καιρό η Μεντινέ είχε το θάρρος να προσφύγει στην Αστυνομία γιατί η οικογένεια της την κακοποιούσε. Το καθίκι που υποδυόταν τον πατέρα είπε τότε στους αστυνομικούς ότι «έχει φίλους, αυτό μ’ ενοχλεί..». Μάλιστα την είχαν δηλώσει αγνοούμενη από τα τέλη Δεκεμβρίου, υποκρινόμενοι ότι δεν ξέρουν. «Πατέρας», «μάνα», «αδέρφια».
Μεμονωμένο περιστατικό; Έρευνες λέει δείχνουν ότι 40% των Τούρκων εγκρίνει τέτοια «εγκλήματα τιμής» κι είναι συνήθη και πολλά!
Η απάντηση στο ερώτημα, γιατί; Ισλάμ.

Οι μουσουλμάνοι, πολλοί από αυτούς Τούρκοι, όχι μόνον στις χώρες καταγωγής τους αλλά και στην Δυτική Ευρώπη, συχνά σκοτώνουν τις κόρες ή τις αδελφές τους γιατί δημιούργησαν κάποια σχέση ή γιατί τόλμησαν να διαλύσουν τον αρραβώνα τους με τον κωλόγερο ή τον λιγδιάρη εύπορο στον οποίο της «πούλησε» ο πατέρας τους.
Τα τελευταία δε χρόνια είναι μόδα άλλη μέθοδος. Για να μην πηγαίνουν φυλακή οι πατεράδες και τα αδέλφια που συνήθως σφάζουν την «άτιμη», κάνουν κάτι άλλο. Κλείνουν την κοπέλα σ’ ένα δωμάτιο ασκώντας της αφόρητη ψυχολογική ή και σωματική βία και της αφήνουν χάπια, σχοινί ή κανά μαχαίρι, επιβάλλοντας της την αυτοκτονία, για να σωθεί η «οικογενειακή τιμή» και να μην βρεθούν πίσω από τα σίδερα ο πατέρας ή οι αδερφοί.
Ήδη υπήρξαν στην Ευρώπη οι πρώτες δίκες μουσουλμάνων μεταναστών γι’ αυτή τη νέα απίστευτη μέθοδο φόνου. Στην δε Τουρκία η συνεχής πρόοδος του ισλαμοφασισμού χειροτερεύει το πρόβλημα.
Αυτό το μοντελάκι λοιπόν μας αρέσει; Είναι συμβατό με τον ελληνικό τρόπο; Ήδη στο «Κ» της «Καθημερινής της Κυριακής» που μας πέρασε, ο Νίκος Βαφειάδης έγραψε για τις διαφημίσεις στο Πακιστάν για να κουβαληθούν στην Ελλάδα με 4 με 5000 δολαριάκια κι άλλα αδέρφια μας. Μάθαν ότι πηδιόμαστε…
Το ψηλό παιδί από τη Μινεσότα, ο αρμόδιος υπουργός του και οι ΜΚΟ γκρίζοι «σύμβουλοι» του, θέλοντας ψηφαλάκια ευγνωμοσύνης – όπως νομίζουν οι δόλιοι – και να υπηρετήσουν ριζοσπαστικά τις «πολιτικά ορθές» τρίχες που πιστεύουν, διεκδικούν στην ελληνική Ιστορία μια θέση που δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου. Η Αφροδίτη που μας έδειξε τον απαυτό της και μας είπε και την άποψη της, θα ‘ναι χαρούμενη, όταν οι ορδές θα πάρουν το διαβατήριο τους, θα φέρουν κι όλο το σόι και θα απασχολούμε κι εμείς τα διεθνή πρακτορεία με τέτοια «εγκλήματα τιμής», ενώ το μπαϊράμι θα γιορτάζεται με λαμπρότητα στο Σύνταγμα και στον Πύργο το Λευκό.
Δεν είναι μόνο το πρόβλημα ασφάλειας που θα δημιουργήσουμε στην Ευρώπη, αφού όλοι αυτοί με ελληνικό διαβατήριο θα μπορούν πλέον να πάνε οπουδήποτε εντός Σένγκεν και Ε.Ε. Δεν είναι μόνο ότι, θυμηθείτο το, η κατάργηση από τις Η.Π.Α. της βίζας για τους Έλληνες θα πάει περίπατο, όταν δουν τα κοπάδια των μουσουλμάνων με τα φρέσκα – φρέσκα ελληνικά διαβατήρια να συνωθούνται στην αμερικάνικη Πρεσβεία.
Ο νόμος αυτός, που με τόση κωλοπιλάλα προωθεί σύμπασα η καθεστωτική προοδευτικάντζα είναι ένας δυναμίτης στα θεμέλια της κοινωνίας. Οι εμπνευστές, υποστηρικτές και προωθητές του, ήδη κινούνται ενάντια στο εθνικό και λαϊκό συμφέρον, εκτός των ορίων της συνταγματικής νομιμότητας.
Βασικό δε στοιχείο σε πολλά βήματα της κυβέρνησης είναι η καμαρίλα, μια αδιαφάνεια που «βρωμάει» ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα, κρυφοί σκοποί, σαφέστατα ιδεολογικοί. Δεν έχουν φράγκα να επιδοτήσουν άμεσα τους κομματικούς «πελάτες», ούτε να προσλάβουν νέες στρατιές στις ΔΕΚΟ και το φαλιρισμένο Δημόσιο. Θέλουν λοιπόν τις ευγνώμονες ψήφους των ταχείας ελληνοποίησης αλλοδαπών. Αυτή είναι η φανερή ατζέντα, των φανερών, φυσικών αυτουργών του «εγκλήματος». Θα ξυπνήσουν με μια τεράστια ανεξέλεγκτη απ’ αυτούς ισλαμική μειονότητα, που μπορεί να κάνει και δικό της κόμμα, με μια κοινωνική πραγματικότητα που θα μεταφέρει πρωτόγονα ήθη στην καρδιά των πόλεων μας αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα εκεί στα βάθη της Μινεσότα.
Υπάρχει όμως και η κρυφή ατζέντα της ολοκληρωτικής επίθεσης στο μισητό Έθνος, της αποδόμησης όχι μόνον της Παιδείας, της Ιστορίας και της κυρίαρχης Ιδεολογίας αλλά του ίδιου του Έθνους ως φυσικής υπόστασης. Έτσι θα γίνουμε πιο εύπλαστοι, πιο προσαρμόσιμοι, θα ‘χουμε δίπλα μας, στις γειτονιές μας, άλλα παλούκια. Η προσοχή μας, οι δυνάμεις μας θα είναι διασπασμένες, δεν θα είμαστε πια το μοναδικό μονομπλοκ Έθνος της Ευρώπης, κακό σπυρί στον κώλο της παγκοσμιοποίησης. Θα καταπιούμε έτσι πιο εύκολα και το νέο Σχέδιο Ανάν και την συγκυριαρχία στο Αιγαίο και την σταδιακή κυπροποίηση της Θράκης.
Θα έχουμε, ήδη έχουμε, ένα κράτος νεοταξικό, εχθρό της εθνικής ιδέας, της ελληνικότητας. Η φαιά φάλαγγα της ημιμαθούς ψευδοαριστεράς της γνωστής πλατείας, το αληθινό φασισταριό της χώρας, δίνει τα ρέστα της. Υποστηρίζει με χυδαιότητα, συκοφαντίες, μίσος και ολοκληρωτικό πνεύμα την αποδομητική επέλαση της κυβέρνησης. Θέλουν όσο πιο πολλά τετελεσμένα σε όλα τα μέτωπα κι όσο πιο γρήγορα.
Εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση και τον φόβο που έσπειραν για να επιβάλλουν τις μειοψηφικές κι ολοκληρωτικές απόψεις τους. Ένας μικρός παρακρατικός στρατός, ΜΚΟ, φασιστοειδείς πανεπιστημιακοί, δημοσιογραφικές πουτάνες και κρατικοδίαιτοι «διανοούμενοι» καραδοκούν σε κάθε γωνία για να μπήξουν στην πλάτη κάθε διαφωνούντα το στιλέτο του «ρατσιστή», του «εθνικιστή» κλπ. Αυτοί, οι αληθινοί φασίστες, σπιλώνουν εργολαβικά όποιον αντιδρά.
Γιατί όμως βιάζονται τόσο; Γιατί ξέρουν πως οι απόψεις τους είναι μειοψηφικές. Γιατί ξέρουν πως η νομιμοποίηση τους στη συνείδηση του Λαού είναι ελάχιστη.
Αφού λοιπόν ο Λαός δεν τους κάνει, αποφάσισαν ν’ αλλάξουν το Λαό! Ν’ αλλάξουν την ίδια του την σύνθεση, να αλλοιώσουν όχι απλά το εκλογικό σώμα αλλά να «σκοτώσουν» την εθνική ομοιογένεια, που δεν άφηνε την «πολυπολιτισμικότητα» να ριζώσει και να μας κάνει πειθήνιους και προσαρμόσιμους.
Βιάζονται γιατί ξέρουν πως δεν θα σταθούν για πολύ και όταν έρθει ο Αντώνης πάνω στα ερείπια που θα ‘χουν σωρεύσει, θέλουν να ‘χει να παλέψει με πολλά τετελεσμένα.
Όμως, αδέρφια, έχει ο καιρός γυρίσματα ή όπως θα ‘λεγε και το σόι στη Μινεσότα «what goes around comes around»…
(στην πρώτη φωτογραφία το διαβατήριο του Γιώργου του Έλληνα κατα τα ΝΕΑ, στην δεύτερη ο τάφος της ατυχης Μεντινέ)

http://www.antinews.gr
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”