Ψάχνω και ό,τι μου κάνει κλικ το κουβαλάω, άσχετα αν μερικές φορές σε παιδεύω με την τσαπατσουλία μου και την σπαρίλα μου...

δε με παιδεύεις καλέ, είσαι ο καλύτερος αγγελιαφόρος των ΙΔΕΟ ever!RoyPanos έγραψε:Ψάχνω και ό,τι μου κάνει κλικ το κουβαλάω, άσχετα αν μερικές φορές σε παιδεύω με την τσαπατσουλία μου και την σπαρίλα μου...
Έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι παίζει με τα wikileaks και στο ότι βαριούνται να διαβάζουν μακρυναριά(και εγώ το έχω λίγο αυτό)..αυτός είναι ένας λόγος που κάθισα να μεταφράσω το παραπάνω τμήμα της συνέντευξης και να το φέρω εδώ(και δεν μου πήρε και λίγη ώρα να το κάνω..ένα lower έχωArELa έγραψε: Εγώ έκανα συνοπτική μετάφραση, (τελείωσα ΟΛΗ τη συνέντευξη του Ασάνζ)
που θα παραθέσω με τον Ζαχαρία, στα επόμενα ΡΓ, ή μόνη μου σε ξέχωρο δικό μου βίντεο,
γιατί είναι πολλοί αυτοί που δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τι παίζει με τα γουίκι λικς και βαριούνται να διαβάζουν μακρυνάρια.
Είναι σημαντικά αυτά που λέει ο Ασάνζ, και σημαντικότερο να τα ακούει
απ'ευθείας ο άλλος (ειδικά όταν βαριέται λέμε να διαβάζει σεντόνια)
μην κουράζεσαι αγορίνα μου, το έχω κάνει όλο και θα βγει απόψε ή αύριοalexandros799 έγραψε:Αν μπορέσω θα μεταφράσω και τα υπόλοιπα να τα φέρω γιατί όπως είπες και εσύ είναι σημαντικά!
εντάξει τώρα που γράφω, το χτυπησε το 800άριRoyPanos έγραψε:Αν αυτό δεν περάσει τις 30.000 θα πει πως είμαστε πολύ κάφροι στο Τσιπρανιστάν...
Ήδη πέρασε τις 530... άντε να δούμε.. το έχουμε στείλει σε φερμένους και άφερτους και το παρακολουθούμε κάθε τρεις και λίγο..