(λαθρο)Μεταναστευτικό-Προσφυγικό εν έτει 2015
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Re: (λαθρο)Μεταναστευτικό-Προσφυγικό εν έτει 2015
Πλέον ζούμε σε μία εποχή όπου τα πράγματα είναι ολοφάνερα.
Δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα, και οι κρατούντες δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε καν να καμουφλάρουν τις επιδιώξεις τους. Μιλάνε και δρουν τελείως απροκάλυπτα.
Λόγω αλαζονίας; Λόγω βιασύνης; Δεν ξέρω.
Αυτό που ξέρω είναι πως όποιος δεν μπορεί να καταλάβει, τότε δεν ΠΡΕΠΕΙ και να καταλάβει.
Είναι απλά ζήτημα φυσικής επιλογής. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, πως να το κάνουμε..
Αν κάποιος δεν μπορεί να δει το προκλητικά εξόφθαλμο, τότε κανείς δεν μπορεί να τον πείσει.
Και δεν πρέπει να προσπαθήσει να τον πείσει, διότι είναι χαμένος κόπος και χρόνος. Άσ'τον στην νιρβάνα του. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..
Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί "πολιτικώς ορθοί" (από φιλελεύθερους μέχρι αναρχικούς) που έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζει, αλλά δεν μπορούν να το παραδεχτούν ανοικτά διότι έτσι θα έπρεπε να αναγνωρίσουν εμμέσως ότι οι τρισκατάρατοι φασίστες/ρατσιστές/κτλ είχαν δίκιο.
Είναι το λεγόμενο αντιφασιστικό/αντιρατσιστικό σύνδρομο.
Θέλοντας και μη βέβαια, θα αναγκαστούν να δεχτούν το προφανές, γιατί τα γεγονότα είναι αμείλικτα. Είναι απλά θέμα χρόνου. Κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του. Και όταν αυτές εξαντλούνται, τότε τα διάφορα σύνδρομα πάνε περίπατο...
Δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα, και οι κρατούντες δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε καν να καμουφλάρουν τις επιδιώξεις τους. Μιλάνε και δρουν τελείως απροκάλυπτα.
Αυτό που ξέρω είναι πως όποιος δεν μπορεί να καταλάβει, τότε δεν ΠΡΕΠΕΙ και να καταλάβει.
Είναι απλά ζήτημα φυσικής επιλογής. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, πως να το κάνουμε..
Αν κάποιος δεν μπορεί να δει το προκλητικά εξόφθαλμο, τότε κανείς δεν μπορεί να τον πείσει.
Και δεν πρέπει να προσπαθήσει να τον πείσει, διότι είναι χαμένος κόπος και χρόνος. Άσ'τον στην νιρβάνα του. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..
Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί "πολιτικώς ορθοί" (από φιλελεύθερους μέχρι αναρχικούς) που έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζει, αλλά δεν μπορούν να το παραδεχτούν ανοικτά διότι έτσι θα έπρεπε να αναγνωρίσουν εμμέσως ότι οι τρισκατάρατοι φασίστες/ρατσιστές/κτλ είχαν δίκιο.
Θέλοντας και μη βέβαια, θα αναγκαστούν να δεχτούν το προφανές, γιατί τα γεγονότα είναι αμείλικτα. Είναι απλά θέμα χρόνου. Κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του. Και όταν αυτές εξαντλούνται, τότε τα διάφορα σύνδρομα πάνε περίπατο...
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Ρατσιστικο δεν ειναι το να παραδεχτεις οτι υπαρχει ισλαμικος κινδυνος (το ισλαμ δεν ειναι ρατσα αλλα ιδεολογια). Ρατσιστικο ειναι να κανεις προσωπικους διαχωρισμους βασει αυτης της παραδοχης.Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί "πολιτικώς ορθοί" (από φιλελεύθερους μέχρι αναρχικούς) που έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζει, αλλά δεν μπορούν να το παραδεχτούν ανοικτά διότι έτσι θα έπρεπε να αναγνωρίσουν εμμέσως ότι οι τρισκατάρατοι φασίστες/ρατσιστές/κτλ είχαν δίκιο.
Οποτε δεν μας πειραζει αν καπου συμπιπτουν οι θεσεις μας. Το θεμα ειναι οτι εμεις (οι φιλελευθεροι) θεωρουμε τους φασιστες και τους ακρο-αριστερους και γενικα τους κοινωτιστες) το ιδιο επικινδυνους για το ελεύθερο άτομο όσο επικινδυνοι ειναι οι φανατικοι ισλαμιστες.
Η λεξη ΑΤΟΜΟ ειναι τo trigger word που οι φασιστες, οι αριστεροι και οι ισλαμιστες απεχθάνονται.
-
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Συγγνώμη που χώνομαι, αλλά μου προέκυψε η απορία: ξέρεις τι εστί πολυπολιτισμική ατζέντα;Clash έγραψε:Ψάξε καλύτερα γιατί δεν εξοπλίστηκαν οι Σμυρνιοί και μην αναμασάς χαζομάρες του Πλεύρη.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
ξέρει και πολύ καλά μάλιστα... (μην κοιτάς που του δείχνω επανειλημμένα τη βαρβάρα)OTTO έγραψε:ξέρεις τι εστί πολυπολιτισμική ατζέντα;
προσυπογράφω κάθε αράδα...KASSANDROS έγραψε:Πλέον ζούμε σε μία εποχή όπου τα πράγματα είναι ολοφάνερα.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Οχι δεν ξέρω, όμως το έψαξα. Εβαλα στο google τον όρο πολυπολιτισμική ατζέντα και μου έβγαλε τα εξής : Ατζέντα | clickatlife.gr
www.clickatlife.gr/atzenta?period=14/04/2016&c=11
14 Απρ 2016 - CITYLIFE + ΑΤΖΕΝΤΑ · Μέρα · Νύχτα ... Μια πολυπολιτισμική, γκουρμέ γιορτή δρόμου σε ένα νεοκλασικό στον Ανάλατο στη Νέα Σμύρνη.
Μάλλον καμιά αρπαχτή θα είναι από σαλεμένους μάγειρες.
Στην περιοχή μου και από όσο ξέρω σε όλη την Κέρκυρα δεν υπάρχει κανένα τζαμί, στη δική σου Βίκη υπάρχει; Αν όντως χτίστηκε τζαμί στο Γαλάτσι, ειλικρινά το αγνοώ. Πάντως. στη πόλη της Κέρκυρας υπάρχει συναγωγή από την εποχή που υπήρχε πολυάριθμη εβραϊκή κοινότητα. Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει σώνει και καλά να απαντήσω για πράγματα που δεν με αφορούν, ούτε μου προκαλούν κάποιο ερέθισμα, ούτε έχω ασχοληθεί και στο φινάλε - αν μου επιτρέπεις βέβαια - τα έχω απορρίψει. Ποια είναι αυτή η Βαρβάρα Σπέκτερ στο φινάλε που πρέπει οπωσδήποτε να τη δω; Θέλεις εσύ να πιστεύεις ότι η μετανάστευση είναι σχέδιο σιωνιστών, ιλουμινάτι, μυστικών εταιρειών, της CIA, της Μοσάντ, των Μαορί, πίστευε ότι θέλεις. Ασε εμένα τον αφελή να πιστεύω ότι είναι αποτέλεσμα εκμετάλλευσης, εξαθλίωσης, πολέμων και αναζήτησης καλύτερης τύχης. Θέλεις εσύ να πιστεύεις ότι το συμφέρον του Ισραήλ είναι να δημιουργήσει ευρωπαϊκά Ιραν, άσε εμένα να πιστεύω ότι το Ισραήλ θα το είχαν καταστρέψει οι μουσουλμάνοι αν δεν είχε τις υλικές και διπλωματικές πλάτες της χριστιανικής Δύσης.
www.clickatlife.gr/atzenta?period=14/04/2016&c=11
14 Απρ 2016 - CITYLIFE + ΑΤΖΕΝΤΑ · Μέρα · Νύχτα ... Μια πολυπολιτισμική, γκουρμέ γιορτή δρόμου σε ένα νεοκλασικό στον Ανάλατο στη Νέα Σμύρνη.
Μάλλον καμιά αρπαχτή θα είναι από σαλεμένους μάγειρες.
Στην περιοχή μου και από όσο ξέρω σε όλη την Κέρκυρα δεν υπάρχει κανένα τζαμί, στη δική σου Βίκη υπάρχει; Αν όντως χτίστηκε τζαμί στο Γαλάτσι, ειλικρινά το αγνοώ. Πάντως. στη πόλη της Κέρκυρας υπάρχει συναγωγή από την εποχή που υπήρχε πολυάριθμη εβραϊκή κοινότητα. Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει σώνει και καλά να απαντήσω για πράγματα που δεν με αφορούν, ούτε μου προκαλούν κάποιο ερέθισμα, ούτε έχω ασχοληθεί και στο φινάλε - αν μου επιτρέπεις βέβαια - τα έχω απορρίψει. Ποια είναι αυτή η Βαρβάρα Σπέκτερ στο φινάλε που πρέπει οπωσδήποτε να τη δω; Θέλεις εσύ να πιστεύεις ότι η μετανάστευση είναι σχέδιο σιωνιστών, ιλουμινάτι, μυστικών εταιρειών, της CIA, της Μοσάντ, των Μαορί, πίστευε ότι θέλεις. Ασε εμένα τον αφελή να πιστεύω ότι είναι αποτέλεσμα εκμετάλλευσης, εξαθλίωσης, πολέμων και αναζήτησης καλύτερης τύχης. Θέλεις εσύ να πιστεύεις ότι το συμφέρον του Ισραήλ είναι να δημιουργήσει ευρωπαϊκά Ιραν, άσε εμένα να πιστεύω ότι το Ισραήλ θα το είχαν καταστρέψει οι μουσουλμάνοι αν δεν είχε τις υλικές και διπλωματικές πλάτες της χριστιανικής Δύσης.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- ArELa
- Founder-Administrator
δε χρειαζοταν αναζήτηση στα είχα παρουσιάσει όλα στο πιάτο...αυτά που βρήκες,Clash έγραψε:Οχι δεν ξέρω, όμως το έψαξα. Εβαλα στο google τον όρο πολυπολιτισμική ατζέντα και μου έβγαλε τα εξής : Ατζέντα | clickatlife.gr
μόνο εσύ θα μπορούσες να τα βρεις
στο Γαλάτσι δεν είχαμε την τιμή ακόμα, καθότι δε γέμισαν ακόμα ένα χώρο που χρησιμοποιούσανClash έγραψε:Στην περιοχή μου και από όσο ξέρω σε όλη την Κέρκυρα δεν υπάρχει κανένα τζαμί, στη δική σου Βίκη υπάρχει; Αν όντως χτίστηκε τζαμί στο Γαλάτσι, ειλικρινά το αγνοώ.
για τους ολυμπιακούς (λόγω σθεναρής διαμαρτυρίας των κατοίκων), αλλά πού θα τους πάει, θα το
γεμίσουν, όπως γέμισαν εγκατελειμένα και κλεισμένα (απ'τον μπουμπούκο) νοσοκομεία στην
Καφταντζόγλου και στα Α. Πατήσια, γιατί χρειάζονταν περισσότερο τη στέγαση μεταναστών.
απ'ό,τι χρειάζεται νοσοκομεία ο Ελληνας πολίτης... Δε μπορώ και να περάσω σαν μετανάστρια
την τρέλα μου...να την περνάω κοτσάνι... Πάντως ήδη έχουμε αρκετά τεμένη σε Πατήσια,
και άνω και κάτω και μέση...(μη μας λείψουν δηλαδή)... κατά τα λοιπά τίποτα δε σ'εμποδίζει
να πιστεύεις το φούμαρο των 59.000 που σου πασάρουν τα συστημικά ΜΜΕ, ως αριθμό μεταναστών
που έχουν εισρεύσει στην Ελλάδα...
όπου γάμος και χαρά η βασίλω πρώτη... και στη Θεσ/νίκη εδραιωμένα τα πράγματαClash έγραψε:Πάντως. στη πόλη της Κέρκυρας υπάρχει συναγωγή από την εποχή που υπήρχε πολυάριθμη εβραϊκή κοινότητα.
για τους... καλούς μας φίλους...
όπως είπα κι εγώ κι ο Κάσσανδρος μετά, δεν είναι μόνο η βλακεία που δεν παλεύεται...Clash έγραψε:Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει σώνει και καλά να απαντήσω για πράγματα που δεν με αφορούν, ούτε μου προκαλούν κάποιο ερέθισμα, ούτε έχω ασχοληθεί και στο φινάλε - αν μου επιτρέπεις βέβαια - τα έχω απορρίψει.
η άρνηση είναι ακόμα χειρότερη κατάσταση, γιατί έρχεται και κατσικώνεται
στα μυαλά, χωρίς διακρίσεις στο βαθμό νοημοσύνης... και φυσικά κανείς δεν μπορεί
να κάνει τίποτα γι'αυτό... δεν αυταπατώμαι ότι μπορώ εγώ.
το ποια είναι η βαρβάρα το είπα ήδη αρκετές φορές, (η τελευταία στο ποστ μου εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 90#p272990 απαντώντας στο 3ο quote)Clash έγραψε:Ποια είναι αυτή η Βαρβάρα Σπέκτερ στο φινάλε που πρέπει οπωσδήποτε να τη δω;
σε καμία περίπτωση δεν είπα βέβαια πως "πρέπει οπωσδήποτε να τη δεις"... ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ μόνο να τη δεις...
τώρα αν τα 2,5 λεπτά σου κάνουν πολλά, μην τη δεις... ε, τι να κάνω εγώ... τίποτα φυσικά.
Είναι βολικό άλλωστε να μην τη δεις, γιατί αν τη δεις...θα'ναι το πράγμα ζόρικο, γιατί δε θα'χεις
και κάτι να απαντήσεις... (όχι ότι γίνεται κανάς σοβαρός διάλογος με ανεπιχείρημα στα επιχειρήματα που
σου έχω ήδη προτάξει, αλλά λέμε τώρα.. )
Και τι να απαντήσεις δηλαδή? Όπως είπε και ο ΄Κώστας, ούτε τα προσχήματα
δεν κρατάνε πια. Τα κάνουν και τα δηλώνουν μπροστά στα μούτρα μας...
(πραγματικά πολύ δύσκολοι οι καιροί για τους αρνητές...)
Δεν πειράζει Νικολάκη, κάτσε στον κόσμο σου... δική σου επιλογή άλλωστε και αναφαίρετο
δικαίωμά σου να την κάνεις... εγώ εξακολουθώ να σ'αγαπάω, γιατί δεν αγαπώ ανθρώπους
με βάση το σκεπτικό τους και τα όποια ιδεολογικά τους μπουκώματα, αλλά με βάση τη συμπεριφορά
το χαρακτήρα, και τη στάση τους στη ζωή και στον άνθρωπο..
και σε αυτά, σε βρίσκω ωραίο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Συμφωνω με τον Νικο (κάποιος επρεπε να το πει μιας και λειπει ο τεο, αν και δεν διαβασα τιποτα απο τα τελευταια :p )
-
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Μιας και αναφέρθηκε η περιούσια Μπαρμπάρα Σπέκτερ εδώ είναι κάποια στοιχεία γι'αυτήν: https://en.wikipedia.org/wiki/Barbara_Lerner_Spectre
Θυμήστε μου επίσης ποιος είναι επικεφαλής του Διεθνού Οργανισμού Μετανάστευσης; Νομίζω είναι κάποιος Δανιήλ Εσδράς;
Υπάρχει και το γνωστό σχέδιο Κούντενχοφ-Καλλέργκι...
αλλά μην τα πιστεύετε αυτά.
Πρόκειται περί τυχαίων συμπτώσεων τις οποίες αναμασούν κάποιοι κακοί φασίστες που θέλουν να σας κατασπαράξουν όλους.
Θυμήστε μου επίσης ποιος είναι επικεφαλής του Διεθνού Οργανισμού Μετανάστευσης; Νομίζω είναι κάποιος Δανιήλ Εσδράς;
Υπάρχει και το γνωστό σχέδιο Κούντενχοφ-Καλλέργκι...
αλλά μην τα πιστεύετε αυτά.
Πρόκειται περί τυχαίων συμπτώσεων τις οποίες αναμασούν κάποιοι κακοί φασίστες που θέλουν να σας κατασπαράξουν όλους.
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Οχι απλα θελουν να επιβαλλουν τον δικο τους τροπο ζωης πανω μου οπως και οι μουσουλμανοι.
-
Σας είπα δεν ασχολούμαι, δεν έχω ιδέα, δεν με ενδιαφέρουν. Πως αλλιώς να το εξηγήσω; Δεν μου καίγεται καρφί για το τι λέει μια Εβραία καθηγήτρια, ούτε για το ποιος είναι αυτός ο Εσδράς, ούτε τι σόι φαγητά έχει η πολυπολιτισμική γκουρμέ κουζίνα και αγνοώ παντελώς το πασίγνωστο σχέδιο Κούντενχοφ-Καλλέργκι. Εσας που σας απασχολούν αυτά τα πράγματα, να τα ψάξετε, να τα βρείτε, να τα αναλύσετε, να ανταλλάξετε απόψεις, να κάνετε ότι θέλετε τέλος πάντων. Βρε σώνει και καλά να δω τι λέει η κάθε μια και ο καθένας από αυτούς τους σούπερ σταρ και όχι μόνο να δω, αλλά και να απαντήσω σχετικά. Είπαμε εγώ είμαι στη κοσμάρα μου και εσείς στη δικιά σας.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
- ArELa
- Founder-Administrator
Αν δε γνωρίζεις τη ρήση του Martin Niemöller (Γερμανός αντιναζιστήςClash έγραψε:Σας είπα δεν ασχολούμαι, δεν έχω ιδέα, δεν με ενδιαφέρουν. Πως αλλιώς να το εξηγήσω; Δεν μου καίγεται καρφί για το τι λέει μια Εβραία καθηγήτρια, ούτε για το ποιος είναι αυτός ο Εσδράς, ούτε τι σόι φαγητά έχει η πολυπολιτισμική γκουρμέ κουζίνα και αγνοώ παντελώς το πασίγνωστο σχέδιο Κούντενχοφ-Καλλέργκι. Εσας που σας απασχολούν αυτά τα πράγματα, να τα ψάξετε, να τα βρείτε, να τα αναλύσετε, να ανταλλάξετε απόψεις, να κάνετε ότι θέλετε τέλος πάντων. Βρε σώνει και καλά να δω τι λέει η κάθε μια και ο καθένας από αυτούς τους σούπερ σταρ και όχι μόνο να δω, αλλά και να απαντήσω σχετικά. Είπαμε εγώ είμαι στη κοσμάρα μου και εσείς στη δικιά σας.
παστορας και θεολόγος) καλό ειναι να την μάθεις
αν τη γνωρίζεις και την ξέχασες, σου τη θυμίζω γιατί στους καιρούς
που ζούμε, καλό είναι να την εχεις κι εσυ αλλά και όλοι μας κατά νου...
Πρώτα ήρθαν για τους κομουνιστές, δεν μίλησα, διότι
δεν ήμουν κομουνιστής.
Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές. Δεν μίλησα, διότι
δεν ήμουν συνδικαλιστής.
Μετά ήρθαν για τους Εβραιους. Δε μίλησα διότι
δεν ήμουν Εβραίος.
Μετά ήρθαν για μένα και δεν υπήρξε κάποιος
να μιλήσει για μένα.
Αυτά και πέραν αυτού ουδέν.
Αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας καλό μου...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Sorry, αλλά το "δεν έχω ιδέα" είναι άσχετο με τα "δεν ασχολούμαι" και "δεν με ενδιαφέρουν". Δεν ταιριάζει δηλαδή για να είναι ανάμεσά τους. Είναι ρε παιδί μου εκτός θέματος. Δεν ξέρω αν με πιάνειςClash έγραψε:Σας είπα δεν ασχολούμαι, δεν έχω ιδέα, δεν με ενδιαφέρουν.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Θα σχολιάσω εδώ το άρθρο του Ζαχαρία
http://www.e-koutsobola.gr/2016/09/blog-post_23.html
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ !!! ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΦΕΚ)!!!
Που και με τι μισθό.
Δεν παίρνουν οι ξένοι τις δουλειές μας.
Οι ξένοι δουλεύουν κάτω από άθλιες συνθήκες.
Θυμάστε τι έγινε στη Μανωλάδα πριν 3 χρόνια.
Όσο χαμηλός μισθός και αν ήταν δεν τους τον έδιναν.
Και όταν ζήτησαν τα χρήματα των κόπων τους τους πυροβόλησαν.
Παρόμοια περίπτωση ήταν εκείνη την εποχή και με έναν Έλληνα που κάπου δούλευε και δεν τον πλήρωναν. Όταν επέμενε να πάρει τα λεφτά του το αφεντικό φώναξε έναν Τσετσένο μπράβο που είχε και τον σκότωσε με σιδηρογροθιά.
Πολλές δουλειές που τις κάνουν οι ξένοι κανένας Έλληνας δεν θα δεχόταν να τις κάνει.
Λόγω συνθηκών.
Δεν θα ήθελα το παιδί μου να πάει να δουλέψει στοιβαγμένος με άλλους 10 σε μία τρώγλη και να μην ξέρει αν θα πληρωθεί τον πενιχρό μισθό που έταξαν.
Μπορεί να φέρνουν μετανάστες για να τους χρησιμοποιήσουν για τέτοιες δουλειές και να κατέβει ο πήχης.
Φυσικά αυτό που με εκνευρίζει είναι ο ρηχός λόγος των καναλιών όταν λένε υπέρ των μεταναστών τα εξής: Οι Έλληνες είναι τάχα τεμπέληδες και καλομαθημένοι και δεν πάνε να δουλέψουν όπως οι Πακιστανοί.
Όχι στην Πακιστανοποίηση καλύτερα πείνα παρά αυτό.
Οι αντιρατσιστές θα μου πούνε: Μα καλά οι Πακιστανοί Β κατηγορία είναι Δεν είναι άνθρωποι? Είναι υποδεέστεροι?
Όχι δεν είναι υποδεέστεροι αλλά υπερέχουν σε καταστατική θέση και συγκυρία και αυτό τους δίνει τη δύναμη να υπομένουν πολύ περισσότερα απ ότι θα μπορούσε να υπομείνει ένας Έλληνας.
Αυτά τα λίγα που παίρνουν για την πατρίδα τους είναι πολλά. Δουλεύουν για κάποιο σκοπό και ίσως περιμένουν να ζήσουν καλύτερα. Ή μπορεί να ζουν ολόκληρη οικογένεια την πατρίδα τους.
Ο Έλληνας δεν μπορεί να δουλέψει όπως ο ξένος γιατί με το ΚΩΛΟ ευρώ τους θα δουλεύει για ένα πιάτο φαί και αυτό ληγμένο. Χωρίς καμία ελπίδα να κάνει οικογένεια. Και αν μια μέρα δεν είναι τόσο αποδοτικός θα του πούνε Ευχαριστούμε αλλά γέρασες και άντε γεια.
Θα διαφωνήσω με το άρθρο αλλά δεν θα επιθυμούσα για τα παιδιά μας να ονειρεύονται δουλειά που προορίζεται για πακιστανούς
http://www.e-koutsobola.gr/2016/09/blog-post_23.html
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ !!! ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΦΕΚ)!!!
Που και με τι μισθό.
Δεν παίρνουν οι ξένοι τις δουλειές μας.
Οι ξένοι δουλεύουν κάτω από άθλιες συνθήκες.
Θυμάστε τι έγινε στη Μανωλάδα πριν 3 χρόνια.
Παρόμοια περίπτωση ήταν εκείνη την εποχή και με έναν Έλληνα που κάπου δούλευε και δεν τον πλήρωναν. Όταν επέμενε να πάρει τα λεφτά του το αφεντικό φώναξε έναν Τσετσένο μπράβο που είχε και τον σκότωσε με σιδηρογροθιά.
Πολλές δουλειές που τις κάνουν οι ξένοι κανένας Έλληνας δεν θα δεχόταν να τις κάνει.
Λόγω συνθηκών.
Δεν θα ήθελα το παιδί μου να πάει να δουλέψει στοιβαγμένος με άλλους 10 σε μία τρώγλη και να μην ξέρει αν θα πληρωθεί τον πενιχρό μισθό που έταξαν.
Μπορεί να φέρνουν μετανάστες για να τους χρησιμοποιήσουν για τέτοιες δουλειές και να κατέβει ο πήχης.
Φυσικά αυτό που με εκνευρίζει είναι ο ρηχός λόγος των καναλιών όταν λένε υπέρ των μεταναστών τα εξής: Οι Έλληνες είναι τάχα τεμπέληδες και καλομαθημένοι και δεν πάνε να δουλέψουν όπως οι Πακιστανοί.
Όχι στην Πακιστανοποίηση καλύτερα πείνα παρά αυτό.
Οι αντιρατσιστές θα μου πούνε: Μα καλά οι Πακιστανοί Β κατηγορία είναι Δεν είναι άνθρωποι? Είναι υποδεέστεροι?
Όχι δεν είναι υποδεέστεροι αλλά υπερέχουν σε καταστατική θέση και συγκυρία και αυτό τους δίνει τη δύναμη να υπομένουν πολύ περισσότερα απ ότι θα μπορούσε να υπομείνει ένας Έλληνας.
Αυτά τα λίγα που παίρνουν για την πατρίδα τους είναι πολλά. Δουλεύουν για κάποιο σκοπό και ίσως περιμένουν να ζήσουν καλύτερα. Ή μπορεί να ζουν ολόκληρη οικογένεια την πατρίδα τους.
Ο Έλληνας δεν μπορεί να δουλέψει όπως ο ξένος γιατί με το ΚΩΛΟ ευρώ τους θα δουλεύει για ένα πιάτο φαί και αυτό ληγμένο. Χωρίς καμία ελπίδα να κάνει οικογένεια. Και αν μια μέρα δεν είναι τόσο αποδοτικός θα του πούνε Ευχαριστούμε αλλά γέρασες και άντε γεια.
Θα διαφωνήσω με το άρθρο αλλά δεν θα επιθυμούσα για τα παιδιά μας να ονειρεύονται δουλειά που προορίζεται για πακιστανούς
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
μπορεί να έγινε έτσι, μπορεί και να μην έγινε.doctormarkon έγραψε:Θυμάστε τι έγινε στη Μανωλάδα πριν 3 χρόνια.
Ακούστηκαν κι άλλες εκδοχές (όχι από τα ΜΜΕ βέβαια)
Στην προκειμένη πάντως μιλάμε για υπουργική απόφαση που γράφτηκε και στο ΦΕΚ
οχι για μανωλάδες...
το ποντκαστ του Ζάχου τα λέει αναλυτικά
https://www.youtube.com/watch?v=GFd9WDFjpus
Θα διαφωνήσω... και θα αριθμήσω τις αιτιάσεις μουdoctormarkon έγραψε:Ο Έλληνας δεν μπορεί να δουλέψει όπως ο ξένος γιατί με το ΚΩΛΟ ευρώ τους θα δουλεύει για ένα πιάτο φαί και αυτό ληγμένο. Χωρίς καμία ελπίδα να κάνει οικογένεια. Και αν μια μέρα δεν είναι τόσο αποδοτικός θα του πούνε Ευχαριστούμε αλλά γέρασες και άντε γεια.
1/ Θα βρω και κάπου αλλού που είχα τοποθετηθεί όπως θα τοποθετηθώ τώρα εδώ
Η ΣΩΣΤΗ μεταναστευτική πολιτική που ίσχυε πριν γίνει το αναμπούρμπουλο της παγκοσμιοποίησης
και ίσχυε ΚΑΙ για τον πατέρα μου όταν μετανάστευσε το 61 στη Ν. Αφρική (αλλά και στην Ελλάδα
περίπου τα ίδια ίσχυαν), απαιτούσε να εισέρχεται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ αριθμός μεταναστών, με βάση
το εργατικό δυναμικό που χρειάζεται μια χώρα. Εσύ στη θέση που βρίσκεσαι ίσως να θυμάσαι
πώς ήταν τα πράγματα παλιότερα... Με άλλα λόγια ΟΛΟΙ οι πολίτες μιας χώρας είχαν δουλειά
και ΜΟΝΟΝ αν χρειαζονταν επιπλέον εργατικό δυναμικό δέχονταν μετανάστες..
Σήμερα μόνο αυτό δεν ισχύει.
2/ Γνωρίζω άνθρωπο που ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ. Δουλεύει σ'ένα περίπτερο
για τι λες; Για λίγο φαγητό και ένα πακέτο τσιγάρα. ΜΟΝΟΝ. Ο άνθρωπος αυτός είναι
ΕΛΛΗΝΑΣ (και αξιολογότατος άνθρωπος- ικανός, με γνώσεις και ΨΥΧΑΡΑ) ! Μη ρωτάς γιατί
έφτασε ως εκεί. Απλά δέξου και κατάλαβες πως σ'αυτή τη θέση βρίσκεται...
σε τέτοια εξαθλίωση, δηλαδή, που δέχεται τώρα έστω κι αυτές τις "εργασιακές" συνθήκες
για να επιβιώσει...Μη μου λες λοιπόν ότι ο Ελληνας δεν μπορεί να δουλέψει όπως ο ξένος.
Δεν το δέχομαι με τίποτα αυτό! Πάμε να ρωτήσουμε όσους άστεγους ή γενικότερα
αναξιοπαθούντες, όσους ΕΛΛΗΝΕΣ πραγματικά ΠΕΙΝΑΝΕ αυτή τη στιγμή, να δούμε
αν θα δούλευε οποιαδήποτε δουλειά ή όχι!!
Όταν η πείνα κάνει την κοιλιά να αγγίζει τη ραχοκοκαλιά, μπορεί και παραμπορεί.
Φυσικά ένας άνθρωπος που δε βιώνει άμεσα την ΠΕΙΝΑ, ένας άνθρωπος (όπως εμείς)
από την άνεση μας στοιχειώδους διαβίωσης κι ένα στάνταρ μισθό (ή σύνταξη) να μπαίνει
στο σπίτι, δεν μπορεί να καταλάβει τον άλλον που θα δεχόταν οποιαδήποτε δουλειά
φτάνει να φάει αυτός και το παιδί ή τα παιδιά του.
Και στο φινάλε, όπως ο καθένας μας βάζει πρώτα την οικογένειά του και τη διαβίωσή της
και μετά σκέφτεται τον παραπέρα πλησίον, έτσι και η χώρα, το κράτος, θα'πρεπε
να φροντίζει ΠΡΩΤΑ για τους πολίτες του και μετά να υπογράφει υπουργικές
αποφάσεις που θα κοιτάξουν τους ξένους, ενώ παράλληλα υπογράφει και αποφάσεις
κλεισίματος νοσοκομείων, ή κέντρων αναπήρων, ή οίκων ευγηρίας...
Ακούγεται εθνικιστικό αυτό; Ε, . Αν είναι να είμαι εθνικίστρια, επειδή σκέφτομαι την εθνότητά μου
την ώρα που οι περισσότεροι δείχνουν να την έχουν χεσμένη, ας είμαι κι ας δαιμονοποιηθώ γι'αυτό...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Οι συνθήκες όταν είναι άθλιες οι Πακιστανοί βρίσκονται σε ασύγκριτα καλύτερη καταστατική θέση από ένα Έλληνα. Δυστυχώς ακόμα και αν πάει από ανάγκη εγκλωβίζεται σε τέτοιες δουλειές χωρίς δικαιώματα και ελπίδα. Το βλέπω σαν παγίδα για τον Έλληνα αλλά όχι για τον Πακιστανό που έχει μια πατρίδα πίσω και μια οικογενεια. Είμαστε μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα.
Αυτοί που δεν έχουν καμία ελπίδα δεν ξέρω αν το έχουν συνειδητοποιήσει.
Αυτοί που δεν έχουν καμία ελπίδα δεν ξέρω αν το έχουν συνειδητοποιήσει.
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Αυτο θα μπορουσε να ισχυει για εναν αλβανο αλλης εποχης. ομως το πακισταν ειναι μακρυα. Θα νιωθει πολυ εξω απο τα νερα του ενας ανθρωπος που οι ντοπιοι τον θεωρουν ζωο.
-
- doctormarkon
- Επίτιμος
Τι εκδοχές υπάρχουν για τη Μανωλάδα?
Δεν ήταν η απληρωσιά η αιτία?
Η απληρωσιά δεν έχει εθνικότητα.
Κανείς δεν μπορεί να δουλεύει τσάμπα και ιδιαίτερα όταν τον πνίγει η ανάγκη Γιατί να δουλεύει άλλωστε?
Για να τρώει χρήματα στο πήγαινε έλα?
Όλα ξεκινούν από το ανεπίσημο και γίνονται νόμος.
Αυτό που έμεινε να μας κατηγορούν τους δημοσίους υπαλλήλους ότι είμαστε και καλά τεμπέληδες δεν είναι μόνο η μονιμότητα αλλά ότι πληρωνόμαστε σε συγκεκριμένες μέρες.
Είναι τεμπέλης κατά μία άποψη αυτός που δεν μπαίνει στον κόπο να ζητιανέψει τα λεφτά που δούλεψε?
Για ένα κομμάτι ψωμί δεν φτάνει μόνο η δουλειά............
Και αυτό είναι κοινή μοίρα που αφορά Έλληνες και ξένους εργαζόμενους
Η απληρωσιά δεν έχει εθνικότητα.
Κανείς δεν μπορεί να δουλεύει τσάμπα και ιδιαίτερα όταν τον πνίγει η ανάγκη Γιατί να δουλεύει άλλωστε?
Για να τρώει χρήματα στο πήγαινε έλα?
Όλα ξεκινούν από το ανεπίσημο και γίνονται νόμος.
Αυτό που έμεινε να μας κατηγορούν τους δημοσίους υπαλλήλους ότι είμαστε και καλά τεμπέληδες δεν είναι μόνο η μονιμότητα αλλά ότι πληρωνόμαστε σε συγκεκριμένες μέρες.
Είναι τεμπέλης κατά μία άποψη αυτός που δεν μπαίνει στον κόπο να ζητιανέψει τα λεφτά που δούλεψε?
Για ένα κομμάτι ψωμί δεν φτάνει μόνο η δουλειά............
Και αυτό είναι κοινή μοίρα που αφορά Έλληνες και ξένους εργαζόμενους
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
νομιζω στην μανωλαδα ειχαν αναμιξη και αλλοδαποι "νταβατζηδες" που προμηθευανε τους παραγωγους. αντεδρασαν στην αλλαγη "προσωπικου" απο οτι ακουσα. και εγινε χαμος. Φημες βεβαια. δεν γνωριζω
-
- doctormarkon
- Επίτιμος
Όχι δεν είναι πάντα έτσι.Αυτο θα μπορουσε να ισχυει για εναν αλβανο αλλης εποχης. ομως το πακισταν ειναι μακρυα. Θα νιωθει πολυ εξω απο τα νερα του ενας ανθρωπος που οι ντοπιοι τον θεωρουν ζωο.
Το είδα όταν ήμουν ένορκος στο δικαστήριο όπου δικαζόταν ένας Πακιστανός για ένοπλη ληστεία.
Πήγαν να του φορτώσουν το έγκλημα.
Το αφεντικό του τον στήριζε και φώναζε ότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.
Ο Πακιστανός αθωώθηκε γιατί την ώρα της ληστείας κοιμόταν στο μαγαζί σε ένα δωματιάκι που του είχαν φτιάξει για να μένει. Το αφεντικό χάρηκε πολύ όταν ο Πακιστανός κηρύχθηκε αθώος.
Συνήθως μένουν σε κάποια γωνιά στο χώρο της δουλειάς.
Δεν είναι μόνιμη κατάσταση.
Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Έλληνας.
Ούτε πατρίδα έχει να τον περιμένει ούτε οικογένεια.
Τι έχει να περιμένει για να δουλεύει κάτω από τέτοιες συνθήκες?
Ούτε σπίτι δεν θα μπορεί να έχει.
Για ένα πιάτο φαί δεν αξίζει.
Η λύση είναι ένα κλικ παραπέρα.
Όχι στη μισθωτή άθλια εργασία αλλά στην παραοικονομία.
Αυτό που κάνουν πολλοί συμπατριώτες μας και ΑΞΙΟΙ
Συγχαρητηρια θα τους πω.
Το παράνομο δεν είναι πάντα ανήθικο.
Απλώς δεν πληρώνεις φόρους δεν σε κοιτάει ο εργοδότης σαν το άλογο στα δόντια.
Αφεντικό του εαυτού σου.
Απαγορεύεται. Όπως είπε η κότα εκείνη πέρασε η εποχή που ο καθε ένας ήταν αφεντικό του εαυτού του.
Εδώ και 25 χρόνια.
Αν δεν μπορείς να είσαι αφεντικό του εαυτού σου νόμιμα μπορείς να είσαι στη ζούλα.
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Προσωπικα ειμαι υπερ της φοροδιαφυγης. να μου κοψουν αποδειξη για να περναει καλα ο καρανικας; ας παει το ΦΠΑ στην καλως νοουμενη αγορα.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
άκουσα 2 εκδοχές... α/ καθυστέρηση πληρωμών και τα πήραν κρανίοdoctormarkon έγραψε:Τι εκδοχές υπάρχουν μμτη Μανωλάδα?
β/ διαμαρτυρήθηκαν (ετεροχρονισμένα ενώ είχαν συμφωνήσει στο ποσό)
ότι τα μισθά ήταν χαμηλά.
Μπορεί να ισχύει το δεύτερο, να έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης με πολύ
χαμηλούς μισθούς...και μετά να μην την πάλεψαν και να αντέδρασαν.
Το να έκαναν ένα κάρο δουλειά και ξάφνου να τους είπαν "δε σας πληρώνουμε"
μου κάνει παράλογο και ψέμα, ακόμα και για στιγνούς εκμεταλλευτές...
ναι συμφωνώ πως δε γίνεται να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι.
αν /όμως συμφωνήσεις στον τάδε μισθό και μετά ζητάς περισσότερα,
μπορεί να γίνει η χλαπαταγή.
Πάντως στο ποστ μου το πήγα πολύ πιο πέρα απ'τη μανωλάδα, εστιάζοντας
σ'αυτό που παίζει ΣΗΜΕΡΑ και επ'αυτού δεν απάντησες καθόλου σχεδόν...
Η ατάκα σου...
μπορεί να'χει μια σωστή χροιά, αλλά δεν καλύπτει ούτε στο ελάχιστοdoctormarkon έγραψε:Όλα ξεκινούν από το ανεπίσημο και γίνονται νόμος.
τη συνολική συλλογιστική σε αυτά που έθεσα...οπως πχ για τη μεταναστευτική
πόλιτική των κρατών, για το αν ο Ελληνας δέχεται ή δε δέχεται να δουλέψει
εκεί που δουλεύουν οι πακιστανοί (ο γιος μου έψαχνε σε βενζινάδικα και
τους έκανε πολυ...Ελληνας για να τον προσλάβουν)
επίσης είπες διαφωνείς με το άρθρο του Ζαχου.
Το άρθρο του Ζάχου ήταν ένα ποντκαστ βασικά. Σου το κατέδειξα.
Το άκουσες; κι αν ναι, θα'θελα συγκεκριμένα να ακούσω πού ακριβώς διαφωνείς...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Same here.(ο γιος μου έψαχνε σε βενζινάδικα και
τους έκανε πολυ...Ελληνας για να τον προσλάβουν)
-
- ArELa
- Founder-Administrator
ε ναι, τα ίδια χρώματα έχεις με τον Κωστή, κι εσύ "χλωμός" τους έκανες...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Στο τελος θα βαφομαστε σκουροι, οπως στην ταινια με τον Βουτσα που πηγε να γινει "Αφρικάνος μπάτλερ"
-
- Michael
- Φρεσκαδούρα
- Irc ψευδώνυμο: Alexander
Το μέγα πρόβλημα που υπάρχει και κανείς δεν το βλέπει είναι η σταδιακή αντικατάσταση των Ελλήνων με Ρώσους το 1990 που με 300 χιλιάδες δραχμές που έδιναν στον πρόξενο και τους βάφτιζε πόντιους και φυσικά κανείς δεν έκανε κάτι.
Στην συνέχεια άνοιξαν τα σύνορα και έμπαιναν οι Αλβανοί και αφού έκαναν εργασίες με ανώνυμη καταγγελία (λέγε με εργοδότη) τους μάζευε η αστυνομία και τους απέλαυνε και αυτοί ξαναεπεστρεφαν από τα τρύπια σύνορα μας ? και ζητούσαν τα δεδουλευμένα και ξανά το ίδιο σενάριο.
Με τον καιρο οι Αλβανοί άλλαξαν τα ονόματα τους σε ελληνικά σικ για να τρυπώνουν πιο εύκολα και κάποιοι που ήταν πιο έξυπνοι αφού εκπαιδεύσαν τους μέχρι χθες που πουλούσαν καρπούζια και χαλιά και πατάτες σε εμπόρους ναρκωτικών τότε που οι αγελάδες ήταν παχιές και συνεργεία Ρώσων οπς Ελλήνων και συνεργεία Αλβανών οπς Ελλήνων έκαναν δουλειές κήπου μεταφορές και όλοι ζήσαμε ευτυχισμένοι ενώ οι ληστείες σπιτιών ελαττώθηκαν αφού το εμπόριο ήταν πέραν του δέοντος.
Εκεί καπου στο 1999 τον Σεπτέμβρη οι μεγάλοι παικτες βγάζουν το χρήμα από το χρηματηστηριο γιατί έπεσε σήμα μαζέψτε τα και οι μικροί πονηροί την πατησαν με χαρτιά που ούτε για χαρτί τουαλλετας δεν έκανε.
Ήταν η αρχή για το μεγάλο ντηλ αφού το 1998 ο βγενοπουλος γύρισε από την Σουηδική Αραβία με μια επιταγή 1 δις δολάρια και η δικηγορική εταιρεία που κρατούσε και έκανε σπλιταρισματα εταιριών που χρεωκοπουσαν τις έκοβε δηλ σε κομμάτια και τα πουλούσε δεν έμεινε εδώ και αγόρασε την ασημη Μαρφιν με ένα υποκατάστημα των Αθηνών ενώ ταυτόχρονα αγόρασε όλο το χαρτοφυλάκιο (με χρήματα της Μαρφιν βεβαίως βεβαίως) του Δημοσθένη Κάκκαβα που είχε συναλλαγματικές μέχρι το 2012 και έτσι έγινε επί της Κανιγγος η Μαρφιν ακίνητα.
Το 1999 με τον φόβο του ιου του αιώνα έγινε η μεγαλύτερη μπάζα και περάσαμε στο 2000 οπου με τις κινήσεις αυτές η Μαρφιν αποκτούσε και δεύτερο υποκατάστημα και εδώ ο Σημιτης φίλος του Βγενοπουλου χτυπά με την Γκολμαν Σακς και μας χρεώνει κοντα στο ένα δις.
Καπου εδώ αρχίζουν να μπαίνουν οι ορδές των πακιστανών των Αφγανών των Αφρικάνων και άλλων αφού ζούμε πλέον έναν παράδεισο με δουλειές που υπερκάλυπταν την ζήτηση και οι πλούσιοι πλουσιότεροι με τις κολες κόκες τους και τις μεγάλες μπαζες σε όλα τα επίπεδα.
Είχαμε τους ολυμπιακους αγώνες που μας στοίχησε κοντα στα 40 δις και πληρώνουμε εγώ και εσείς και οι δουλειες στα ύψη οπου κάποια στιγμή το 2003 βγαίνει μια τράπεζα η εγνατια και έκανε πρόβλεψη ότι το 2009 δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους το 30% και το 70% το 2010 και ναι αυτή η κερδοφόρα τράπεζα με μεγαλομετόχους τον Μπακατσελο (πεθερός του Βαγγελακη) και τον Βενιζέλο έρχεται η μικρή Μαρφιν και εξαγοράζει την Εγνατια και γίνεται Μαρφιν Εγνατια το 2004 και όλοι είναι ευτυχισμένοι που γίνονται αγοροπωλησίες και δεν φτάνει εδώ παίρνει και την Λαικη έτσι η μαρφιν εκτος της εγνατιας αποκτά και το σήμα της λαικης που είχε καταστήματα στα πλυντήρια συγγνώμη στην Κύπρο. Η Γιουρομπανκ εξαγοράζει την Εργασίας ενώ γίνονται τα μεγάλα ντηλ με την εκκλησια και καπου εκεί σκάει η μια φούσκα μετά την άλλη.
Οι δουλειες αρχισαν να μειώνονται και η ρευστότητα στην αγορά να γίνεται δυσκοίλια και ναι το 2009 γίνονται τα πρώτα κόκκινα δάνεια και να έρχονται σωρηδόν τα εξώδικα σε ανθρώπους του μόχθου ενώ ταυτόχρονα τα μεγάλα τσακάλια (σορρυ δεν ξέρω τι έχω πάθει) -μυαλά βγάζουν μέσω Κύπρου τα χρήματα τους στα νησια κευμαν παρθένους νήσους Παναμά και με ενδιάμεση την Αγγλία προορισμό τις Ελβετικές Αλπεις ........
Οι σημερινοί λαθρομετανάστες κάτι πρέπει να μας λέει αφού από το 1985 ήξεραν για όλα τα κοιτάσματα μας πετρελαιου που οπου βλέπεις θαλλασα στην Ελλάδα από κάτω είναι αποθηκευμένοι δις λίτρα πετρελαιου και φυσικού αεριου και μην γελιόμαστε γιατί είμαστε η πλουσιότερη χωρα του κόσμου σε ορυκτά και χρυσο.
Μας προετοιμάζουν να φύγουμε από τα εδάφη μας αδέρφια και γιατί τα λέω όλα αυτά γιατί το 1986 όταν έγινε το Τσερνομπιλ κανεις δεν μας είπε ότι ο χρόνος ημισείας ζωης ήταν 140 χρονια σε δεύτερη φάση και το 30% του πληθυσμού πέθανε από καρκίνο μεχρι το 2000 και αναπληρωναν τους ανθρώπους με λαθρομετανάστες αφού τα χερια για δουλεια μειωθηκαν και σήμερα αν πας ταξίδι στην αθηνα σε 3 η 4 νεκροταφεία θα δεις χιλιάδες από καρκίνους που σημειοτεον για να λιώσει ένας νεκρός με καρκίνο θέλει 7 με 10 χρονια.
Σήμερα έχουν χαθεί το 40% των Ελλήνων και προχωράμε στον δρόμο και αναρωτιόμαστε που πήγαν όλοι αυτοί γιατί πολύ απλα όλοι αυτοί είναι νεκροί και καταλάβετε το ότι ως Έθνος εντός Ελλάδος μείναμε λιγότερο από 6 εκατομυρια όχι λόγω μεταναστευσηης αλλα λόγω θανάτων γιατί άραγε το ΙΚΑ θέλει να έχει γνώση για την υγεια των Ελλήνων ? Ερώτηση κάνω ο αφελης.
Με λίγα λογια ξέρουν πολύ καλα ότι αν βάλουν στο χέρι όλη την Ελλάδα με πενταροδεκάρες θα επιστρέψουμε πανηγυρικά στο 1780 με τους Τσιφλικάδες ........... και τους Τούρκους που 200 χρονια δεν χωνεψαν αυτό που τους καταφέραμε ως μια ψυχή ενωμένοι να ζούμε ελευθεροι.
Στις μεθεπόμενες εκλογές θα ψυφιζουν και τα 10 χρονα.
Εμείς πρέπει να καταλάβουμε τα σχεδια τους και να δούμε που θα οδηγήσουν όλα αυτά και έτσι όταν έχουμε το know how απλα θα τους ιππεύσουμε.....
Στην συνέχεια άνοιξαν τα σύνορα και έμπαιναν οι Αλβανοί και αφού έκαναν εργασίες με ανώνυμη καταγγελία (λέγε με εργοδότη) τους μάζευε η αστυνομία και τους απέλαυνε και αυτοί ξαναεπεστρεφαν από τα τρύπια σύνορα μας ? και ζητούσαν τα δεδουλευμένα και ξανά το ίδιο σενάριο.
Με τον καιρο οι Αλβανοί άλλαξαν τα ονόματα τους σε ελληνικά σικ για να τρυπώνουν πιο εύκολα και κάποιοι που ήταν πιο έξυπνοι αφού εκπαιδεύσαν τους μέχρι χθες που πουλούσαν καρπούζια και χαλιά και πατάτες σε εμπόρους ναρκωτικών τότε που οι αγελάδες ήταν παχιές και συνεργεία Ρώσων οπς Ελλήνων και συνεργεία Αλβανών οπς Ελλήνων έκαναν δουλειές κήπου μεταφορές και όλοι ζήσαμε ευτυχισμένοι ενώ οι ληστείες σπιτιών ελαττώθηκαν αφού το εμπόριο ήταν πέραν του δέοντος.
Εκεί καπου στο 1999 τον Σεπτέμβρη οι μεγάλοι παικτες βγάζουν το χρήμα από το χρηματηστηριο γιατί έπεσε σήμα μαζέψτε τα και οι μικροί πονηροί την πατησαν με χαρτιά που ούτε για χαρτί τουαλλετας δεν έκανε.
Ήταν η αρχή για το μεγάλο ντηλ αφού το 1998 ο βγενοπουλος γύρισε από την Σουηδική Αραβία με μια επιταγή 1 δις δολάρια και η δικηγορική εταιρεία που κρατούσε και έκανε σπλιταρισματα εταιριών που χρεωκοπουσαν τις έκοβε δηλ σε κομμάτια και τα πουλούσε δεν έμεινε εδώ και αγόρασε την ασημη Μαρφιν με ένα υποκατάστημα των Αθηνών ενώ ταυτόχρονα αγόρασε όλο το χαρτοφυλάκιο (με χρήματα της Μαρφιν βεβαίως βεβαίως) του Δημοσθένη Κάκκαβα που είχε συναλλαγματικές μέχρι το 2012 και έτσι έγινε επί της Κανιγγος η Μαρφιν ακίνητα.
Το 1999 με τον φόβο του ιου του αιώνα έγινε η μεγαλύτερη μπάζα και περάσαμε στο 2000 οπου με τις κινήσεις αυτές η Μαρφιν αποκτούσε και δεύτερο υποκατάστημα και εδώ ο Σημιτης φίλος του Βγενοπουλου χτυπά με την Γκολμαν Σακς και μας χρεώνει κοντα στο ένα δις.
Καπου εδώ αρχίζουν να μπαίνουν οι ορδές των πακιστανών των Αφγανών των Αφρικάνων και άλλων αφού ζούμε πλέον έναν παράδεισο με δουλειές που υπερκάλυπταν την ζήτηση και οι πλούσιοι πλουσιότεροι με τις κολες κόκες τους και τις μεγάλες μπαζες σε όλα τα επίπεδα.
Είχαμε τους ολυμπιακους αγώνες που μας στοίχησε κοντα στα 40 δις και πληρώνουμε εγώ και εσείς και οι δουλειες στα ύψη οπου κάποια στιγμή το 2003 βγαίνει μια τράπεζα η εγνατια και έκανε πρόβλεψη ότι το 2009 δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους το 30% και το 70% το 2010 και ναι αυτή η κερδοφόρα τράπεζα με μεγαλομετόχους τον Μπακατσελο (πεθερός του Βαγγελακη) και τον Βενιζέλο έρχεται η μικρή Μαρφιν και εξαγοράζει την Εγνατια και γίνεται Μαρφιν Εγνατια το 2004 και όλοι είναι ευτυχισμένοι που γίνονται αγοροπωλησίες και δεν φτάνει εδώ παίρνει και την Λαικη έτσι η μαρφιν εκτος της εγνατιας αποκτά και το σήμα της λαικης που είχε καταστήματα στα πλυντήρια συγγνώμη στην Κύπρο. Η Γιουρομπανκ εξαγοράζει την Εργασίας ενώ γίνονται τα μεγάλα ντηλ με την εκκλησια και καπου εκεί σκάει η μια φούσκα μετά την άλλη.
Οι δουλειες αρχισαν να μειώνονται και η ρευστότητα στην αγορά να γίνεται δυσκοίλια και ναι το 2009 γίνονται τα πρώτα κόκκινα δάνεια και να έρχονται σωρηδόν τα εξώδικα σε ανθρώπους του μόχθου ενώ ταυτόχρονα τα μεγάλα τσακάλια (σορρυ δεν ξέρω τι έχω πάθει) -μυαλά βγάζουν μέσω Κύπρου τα χρήματα τους στα νησια κευμαν παρθένους νήσους Παναμά και με ενδιάμεση την Αγγλία προορισμό τις Ελβετικές Αλπεις ........
Οι σημερινοί λαθρομετανάστες κάτι πρέπει να μας λέει αφού από το 1985 ήξεραν για όλα τα κοιτάσματα μας πετρελαιου που οπου βλέπεις θαλλασα στην Ελλάδα από κάτω είναι αποθηκευμένοι δις λίτρα πετρελαιου και φυσικού αεριου και μην γελιόμαστε γιατί είμαστε η πλουσιότερη χωρα του κόσμου σε ορυκτά και χρυσο.
Μας προετοιμάζουν να φύγουμε από τα εδάφη μας αδέρφια και γιατί τα λέω όλα αυτά γιατί το 1986 όταν έγινε το Τσερνομπιλ κανεις δεν μας είπε ότι ο χρόνος ημισείας ζωης ήταν 140 χρονια σε δεύτερη φάση και το 30% του πληθυσμού πέθανε από καρκίνο μεχρι το 2000 και αναπληρωναν τους ανθρώπους με λαθρομετανάστες αφού τα χερια για δουλεια μειωθηκαν και σήμερα αν πας ταξίδι στην αθηνα σε 3 η 4 νεκροταφεία θα δεις χιλιάδες από καρκίνους που σημειοτεον για να λιώσει ένας νεκρός με καρκίνο θέλει 7 με 10 χρονια.
Σήμερα έχουν χαθεί το 40% των Ελλήνων και προχωράμε στον δρόμο και αναρωτιόμαστε που πήγαν όλοι αυτοί γιατί πολύ απλα όλοι αυτοί είναι νεκροί και καταλάβετε το ότι ως Έθνος εντός Ελλάδος μείναμε λιγότερο από 6 εκατομυρια όχι λόγω μεταναστευσηης αλλα λόγω θανάτων γιατί άραγε το ΙΚΑ θέλει να έχει γνώση για την υγεια των Ελλήνων ? Ερώτηση κάνω ο αφελης.
Με λίγα λογια ξέρουν πολύ καλα ότι αν βάλουν στο χέρι όλη την Ελλάδα με πενταροδεκάρες θα επιστρέψουμε πανηγυρικά στο 1780 με τους Τσιφλικάδες ........... και τους Τούρκους που 200 χρονια δεν χωνεψαν αυτό που τους καταφέραμε ως μια ψυχή ενωμένοι να ζούμε ελευθεροι.
Στις μεθεπόμενες εκλογές θα ψυφιζουν και τα 10 χρονα.
Εμείς πρέπει να καταλάβουμε τα σχεδια τους και να δούμε που θα οδηγήσουν όλα αυτά και έτσι όταν έχουμε το know how απλα θα τους ιππεύσουμε.....