END - Σώρρας-από Ιούλιο 2013

Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim
Φύλο: Άνδρας

Re: END - Σώρρας-από Ιούλιο 2013

Δημοσίευση από ostrako » Πέμ 08 Αύγ 2013, 20:07

ostraka sos έγραψε:Οττον αν δεν ακουσες την ομιλια για δες φιλε.Εχεις καλο αυτι.Οι πληροφοριες που δινει για
το τραπεζικο συστημα εχουν ενδιαφερον.Απο το 0,45 και μετα αρχιζει...
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Πέμ 08 Αύγ 2013, 20:38

Divine Sinner έγραψε:ειναι αρκετα ενδιαφεροντα μπορω να πω. αφου τον ακουσα μεχρι τα 60 λεπτα εγω που βαριέμαι συνηθως στο πεντάλεπτο
Ακου μετα απο το 0,45,και μετα ....
Αν ολα αυτα ειναι ψεματα για να μας παραπλανουν ...τι να πω,λεει πολλα ,
Τι να πω... ,πρωτος εγω θα πυροβολησω ,και θα πω, ναι κοιμαμε ορθιος.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 08 Αύγ 2013, 20:55

ostraka sos έγραψε: Αν ολα αυτα ειναι ψεματα για να μας παραπλανουν ...τι να πω,λεει πολλα ,
Τι να πω... ,πρωτος εγω θα πυροβολησω ,και θα πω, ναι κοιμαμε ορθιος.
Oταν πασχιζω να γινομαι αντικειμενικη ειμαι σε θεση να εντοπισω και αρνητικα, τα οποια
ιδεα δεν εχω αν ισχυουν ή τα δημιουργει η φαντασια μου, οπως ξερω οτι τεινει να βρισκει
παντα ψεγαδια ακομα και στην τελειοτητα.
Λες και φτιαχτηκα για να ζω το τελειο παρα τσακ, παρα...κάτι.
Γι' αυτο δεν αφηνομαι να παρασυρθω ουτε στον αρνητισμο μα ουτε και στην παντελή αποδοχη.
Κρεμομαι καπου ενδιαμεσα, πότε πιο κοντα, πότε λιγο πιο μακρυα μα παντα
σε απόσταση παρατηρησης.
Μεταξυ αλλων μου αρεσει οχι τοσο η ελπιδα που αφηνεται να φανει, μα το κεντρισμα
της καλουπωμενης καρτεσιανης λογικης μας που την συνηθισαμε μια ζωη κι ειναι μια
αλλη φυλακη.
Μου αρεσουν ως ομάδα επειδη ειναι παραδοξοι κι ανορθοδοξοι, κι ετσι μπορουν να επιφερουν
ενα αντι-σοκ στο σοκ που βιωνουμε αυτον τον καιρο.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Αύγ 2013, 22:03

ostraka sos έγραψε:Αντε παλι. Ρε παιδια τι μου λετε, και τι λεω.
Οττον τα ξερω αλλα αυτα, ειναι το πριν.

Τωρα αν θελεις, τι θα κανεις? ,θα πας στο μαγαζι που βγαζει τα χαρτονομισματα να τα τυπωσεις
Ε για εδω μεσα ναι, τι κανεις για εξω τι?
1. είπες για αντίκρυσμα σε χρυσό για το δικό μας νόμισμα και σε αυτό σου απάντησα, ότι το αντίκρυσμα σε χρυσό, δεν ισχύει για κανένα νόμισμα στον κόσμο σήμερα.

2. Είπες ότι έχεις ακούσει/παρακολουθήσει καζάκη και πολύ πριν μπεις εδώ μέσα. Σ'ΑΥΤΟ το βασικό σου ερώτημα, δεν τον άκουσες; Προφανώς όχι. Πάντως έχει δώσει συγκεκριμένη ανάλυση συγκεκριμένο πλάνο, που δεν πρόκειται εγώ να κάτσω να ξαναναλύσω. Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει και μαθαίνει. Και βρίσκει πραγματικά (όχι μούφα σαν της ΔΗΜΑΡ) ρεαλιστικές διεξόδους. Αν τώρα αυτές δεν τον βολεύουν και προτιμάει ν'ακούει φούμαρα που στην πράξη δε βλέπουμε φως με δαύτα, δική του η επιλογή, δικά του και τ'αγγούρια...
OTTON έγραψε:Επίσης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που υποτίτλισα, στρατολογούν ανθρώπους από κάθε επάγγελμα, και διατηρούν μια ιεραρχία.
Φέρε το σε παρακαλώ εδώ, να το δουν όσοι δεν το'χουν δει.
αλλα το να περνας αυτα τα μηνύματα μιλώντας για λεφτα που δεν υπαρχουν ειναι ανηθικο
doctormarkon έγραψε:Καθόλου ανήθικο όταν είσαι σε μία εποχή που όλοι μιλούν για Χρεη που δεν υπάρχουν
Μένω άναυδη με τον συμψηφισμό που κάνεις Μαρία.
Εδώ κατ'αρχάς συμψηφίζεις δυο πλευρές. Μια της συστεμικής ληστοσυμμορίας, και η άλλη (υποτίθεται τουλάχιστον) λαϊκού ερείσματος. ΔΕΝ συμψηφίζονται αυτές.
Κατά δεύτερον, μας λες ότι αφού οι συστεμικοί και εξουσιαστές είναι ληστοσυμμορίτες, έχουν κάθε δικαίωμα και αυτοί που πολλοί θεωρούν από χαρισματικούς μέχρι σωτήρες μετά Χριστόν, να είναι και να κάνουν τα ίδια...
Ε, σόρι, αλλά αν είναι/κάνουν τα ίδια λέγονται αλλιώς, όχι χαρισματικοί και σωτήρες...

Παρεμπιπτόντως, προσυπογράφω τη λογική του ΟΤΤΟΝ συνολικά εδώ. :thumb:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Πέμ 08 Αύγ 2013, 22:29

Βασω με διαβαζεις?
''Δεν μπορουμε ομως να την κανουμε την ΑΡΧΗ ,για τις παραμετρους.Το καταλαβαμε ολοι?''
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Πέμ 08 Αύγ 2013, 22:35

ΟΙ παραμετροι που εννοω, ειναι του καθενος ,το μακρυ και το κοντο του ,στο πως θα βαδισει,το
οποιοδηποτε συστημα γουσταρει.Οσο και να το προσπερνατε δεν αλλαζει η Αληθεια.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Πέμ 08 Αύγ 2013, 22:38

ostraka sos έγραψε:ΟΙ παραμετροι που εννοω, ειναι του καθενος ,το μακρυ και το κοντο του ,στο πως θα βαδισει,το
οποιοδηποτε συστημα γουσταρει.Οσο και να το προσπερνατε δεν αλλαζει η Αληθεια.
Πειτε οτι θελετε ,ρωτηστε τους σοφους οικονομολογους της χωρας.εδω ειμαι θα περιμενω.

Για τις εξω συναλλαγες μιλω,η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως.

Αν εγω που ειμαι ψαρας το καταλαβαινω,τοτε θα ειναι ποιο ευκολο για παρα πολλους.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 08 Αύγ 2013, 22:41

ArELa έγραψε:
doctormarkon έγραψε:Καθόλου ανήθικο όταν είσαι σε μία εποχή που όλοι μιλούν για Χρεη που δεν υπάρχουν
Μένω άναυδη με τον συμψηφισμό που κάνεις Μαρία.
Εδώ κατ'αρχάς συμψηφίζεις δυο πλευρές. Μια της συστεμικής ληστοσυμμορίας, και η άλλη (υποτίθεται τουλάχιστον) λαϊκού ερείσματος. ΔΕΝ συμψηφίζονται αυτές.
Κατά δεύτερον, μας λες ότι αφού οι συστεμικοί και εξουσιαστές είναι ληστοσυμμορίτες, έχουν κάθε δικαίωμα και αυτοί που πολλοί θεωρούν από χαρισματικούς μέχρι σωτήρες μετά Χριστόν, να είναι και να κάνουν τα ίδια...
Ε, σόρι, αλλά αν είναι/κάνουν τα ίδια λέγονται αλλιώς, όχι χαρισματικοί και σωτήρες...
Δεν απαντώ αντί της Ντοκτορ αλλα μιας κι εδω ειμαι συμφωνη με κεινη ηθελα να
το πω. Ας θυμηθουμε και τον θρυλο του Ρομπεν των Δασών.
Δεν λεω οτι ειναι κλεφτες ή απατεώνες ομως δανειζονται τερτιπια, κολπα και οπλα
απο το συστεμικο οπλοστασιο. Πώς αλλιώς να γινόταν;
Ειμαι παραλογη που μου φαινεται λογικο οταν σε πολεμουν με βελη να ριχνεις κι
εσυ βελη αν δεν εχεις πυροβολο, μα οταν σου ριχνουν με πυροβόλο να μην
επιμενεις να αμυνθεις κι αντεπιτεθεις με τα (παρωχημενα) τοξα και βελη;
Στην προκειμενη περιπτωση ο Σωρρας ισχυριζεται οτι θα επικρατησει δια της πενας, ουτε καν δια μεσου
αλλου "οπλου". Εκει θα τον χαρω, αληθεια.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 08 Αύγ 2013, 23:36

Δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτό ότι δεν υπάρχει χρέος και ότι η κρίση είναι τεχνητή και ψεύτικη.

Θα πω περισσότερα όταν ακούσω το Λαμπράκη.
Ακούω την αρχή τώρα και μου αρέσει που δεν στέκει στα οικονομικά ή στα οικονομικίστικα με στατιστικά και αριθμούς.

Έτσι κι αλλιώς υπάρχει κάτι πέρα από τα οικονομικά.
Εδώ μιλάμε για αεροψεκασμούς, για μείωση πληθυσμού και για τον τρόπο που προσπαθούν να πετύχουν αυτό.

Πολλά από αυτά που λέει τα έχουμε πει και εμείς.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Αύγ 2013, 00:01

ostraka sos έγραψε:Για τις εξω συναλλαγες μιλω,η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως.

Αν εγω που ειμαι ψαρας το καταλαβαινω,τοτε θα ειναι ποιο ευκολο για παρα πολλους.
Eσύ που είσαι ψαράς θα'πρεπε να'σαι ο πρώτος που ΘΑ'ΠΡΕΠΕ να καταλαβαίνει, για να μη σου πω να ΒΙΩΝΕΙ το πώς γίνεται και με το "έξω". (που χέστηκα για τους "έξω"). Γίνεται με ΠΡΟΪΟΝ, όχι με χρήμα. Από ΠΡΟΪΟΝ και από γεωφυσικό πλούτο, είμαστε άρτιοι. Το ότι μας ΕΚΟΨΑΝ την παραγωγή για να ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝ, είναι κάτι για το οποίο ευθυνόμαστε όλοι, κι εμείς που ευθυνόμαστε θα ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε τη ζωή και τις τύχες μας στα χέρια μας, να ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ αυτό που ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ έχουμε. Αν δε μπορούμε, τότε είμαστε για κλάματα και κανένας σωτήρας ή χαρισματικός ή δήθεν λεφτάς δε θα κάνει για μας αυτά που οφείλουμε ΕΜΕΙΣ να κάνουμε για μας και δεν τα κάνουμε γιατί είμαστε ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ (αφού θες να τ'ακούσεις δηλαδή).

Το παρενθετικό που'βαλα πιο πάνω ότι "χέστηκα για τους έξω", ισχύει στο βαθμό που έχουμε και αρκετό δυναμικό και υλικό και πλούτο για να είμαστε ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ να να μην έχουμε ανάγκη κανέναν καργιόλη από έξω.
doctormarkon έγραψε:Δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτό ότι δεν υπάρχει χρέος και ότι η κρίση είναι τεχνητή και ψεύτικη.
Μαρία, πόσα θες να μας τρελάνεις? Πόσα χρόνια το λέμε και το ξαναλέμε εδώ μέσα αυτό; Και θαρρείς πως είμαστε οι μόνοι που το λέμε και το ΞΕΡΟΥΜΕ?
Το ότι μας δουλεύουν είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
Αν μας δουλεύει κι η ΕΝΤ δηλαδή, πρέπει να το θεωρούμε εντάξει, επειδή μας δουλεύει η ληστοσυμμορία? Ό,τι και να ακούσεις και ό,τι και να μου πεις πάνω σ'αυτό, θα επιμείνω πως η λογική του συμψηφισμού χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους σαθρούς και ξετσίπωτους του συστήματος, αυτούς δηλαδή που θέλω να αποτινάξω από το σβέρκο μου. Αν είναι να αποτινάξω αυτούς για να βάλω στη θέση του άλλους ψεύτες, έκανα μια τεράστια μαύρη τρυπάρα στο διάστημα, όχι απλά στο νερό. Όπως και να'χει, η λογική του συμψηφισμού είναι για μένα σαθρή, και δε θα την ενστερνιστώ σε καμία περίπτωση. Αν την ενστερνίζεσαι εσύ, να τη χαίρεσαι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 00:19

Βασω αλλο τι θελουμε και αλλο τι μπορουμε αμεσα.Παλι ξεφευγετε απο τη ερωτηση.
Σας θυμωνει και ζητε αρνηση?Μπλα μπλα μπλα ξερω και γω να λεω.Ποιος Καζακης γμτ.
Ασε που ειμαι και πιο ομορφος...

Η αληθεια και η πραγματικοτητα ειναι σκληρη.Ναι, σαν ψαρας, το ξερω.

Αλλα αλλο τι θελω ιδεατα και αλλο τι μπορω εφικτα.Το λενε επιπολαια πολλοι λαοπλανοι.
Το προσπερνανε ευκολα,βαζοντας ομιχλη και αρχιζουν τις παραμετρους στηριξης της νεας δραχμης.
Δεν μπορουμε ομως να την κανουμε την ΑΡΧΗ ,για τις παραμετρους.Το καταλαβαμε ολοι?
Δεν ιχυει ,το --πως ζουσαμε πριν ετσι θα παμε και τωρα----

Δεν ειναι οτι δεν θα μπορουσαμε σε διαρκεια και με παρα πολλους να δουλευουν για ενα κοματι
ψωμι για πολυ καιρο.Μας εχουν προδωσει χρονια τωρα.Πως να σας βαλω πχ για δουλεια ?
Θελω μηχανες για καικια ,ποιος θα τις φτιαξει?Θελω ενα σορω πραματα,πως και απο ποιον θα τα αγορασω?Θα γυρισουμε πολλα χρονια πισω Βασω και με εχθρους τρυγυρω,σε μια χωρα αστα να πανε.Δεν ειναι δειλια,Πολλα τα αρνητικα τρυγυρω.Βλεπεις γιατι ειναι πλανη να λεει ο καθενας,
''ε γυρναμε σε δικο μας νομισμα και δουλευουμε για τη χωρα''ετσι απλα γρηγορα και να πολιτικολογει καπακι εντιπωσιαζοντας με την πολιτικη του ροτα.Εχουμε αλλοδαπους πλουσιους και ενα σορω βασανα.Αν εσας σας αρεσει να αρχιζει με κατι παραμυθενιο ο οποιοσδηποτε σωτηρας,και μετα να σας θαμπωνει τι ναπω αλλο ,πολλα ειπα.Αλλιως ηταν Το 2008.Τωρα μεχρι και τη χωρα πουλησανε με το δικαιο που αλλαξανε.

Ξεχασα, ενα σοβαρο θεμα, θα ηταν η μεταναστευση,θα φευγανε ενα σορω ...
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 01:14

Φέρε το σε παρακαλώ εδώ, να το δουν όσοι δεν το'χουν δει.
Τσίμπα το.

ostraka sos έγραψε:Οττον αν δεν ακουσες την ομιλια για δες φιλε.Εχεις καλο αυτι.Οι πληροφοριες που δινει για
το τραπεζικο συστημα εχουν ενδειαφερον.Απο το 0,45 και μετα αρχιζει...
Δεσμεύομαι να σου απαντήσω σύντομα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 03:47

doctormarkon έγραψε:Τους βλέπουμε ανώτερους και μορφωμένους ή ισχυρούς επειδή είναι "μακρυά"

Αν τους είχες δίπλα σου και έπινες καφέ μαζί τους και σου μιλούσαν τότε θα φαινόταν η γύμνια τους.
Ανθρωπάκια με πολλά κόμπλεξ που αν τους βγάλεις από τη θέση που βρίσκονται δεν αξίζουν δεκάρα τσακιστή.
Ούτε για ντελίβερι δεν κάνουν γιατί δεν ξέρουν ούτε μηχανάκι να οδηγήσουν. Ούτε για οδοκαθαριστές ούτε για κλητήρες.

Κι όμως καθορίζουν τις τύχες μας και λένε πως θα μας σώσουν κιόλας.

Όλα είναι ψεύτικα.
Μου θύμισες αυτό:

~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 09:24

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08 ... aste-.html

Και σιγα,που θα μας αφηνανε ,να τα μαθουμε ,ετσι απλα.Τρεμουν ολοι,που θα ξεβρακωθουν ,και
θα φανερωθει ,ο πραγματικος ρολος τους ,στη ζωη αυτη.Εχετε πιστη ,ολα ερχονται στην ,επιφανεια
και ο καθε κατεργαρης θα παει, στον παγκο του.Η χωρα μας θα παρει τη θεση της, στο Βαθρο της
ιστοριας.Πολλοι ,θα πεσουν πραγματικα και αλλοι θα πεσουν, απο τα συννεφα.
Δεν ειμαστε τεμπεληδες ,λαμογια,κολορατσα,παραμυθιασμενοι ειμαστε,μεσα στην ομιχλη ,που εντεχνα
δημιουργησαν πολλοι.Αλλοι γιατι δεν ξερανε και αλλοι γνωστες συμφεροντολογοι συμαχοι των
σκοτεινων δυναμεων,που μας εξοντονουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ostrako την Παρ 09 Αύγ 2013, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 09 Αύγ 2013, 09:30

επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως.
Η ΤΡΑΠΕΖΑ B.I.S.
ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Β΄
ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΆΓΚΑ ΣΤΙΣ 20-1-1930.

ΣΤΙΣ 12-6-2012 ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ 1.015 ΤΕΤΡΑΚΙΣ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ
ΜΕΣΑ ΣΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΏΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ
ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΆΨΕΙ ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΦΤΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΊΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ
(ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ)
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΕΙ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΌΜΑΣΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ!!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ!!!!

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΉΚΕΙ!!!

ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΎΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΤΡΙΣ.

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΘΑΜΠΏΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΊΧΟΥΛΑ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΎΜΑΣΤΕ.

ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΩΡΑ!!!!

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08 ... aste-.html
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 09:40

ΙΟΝ ,αυτο το τεραστιο ΓΙΑΤΙ, που με βασανιζει χρονια και χρονια,εχει αρχισει να απαντιετε.
Μακαρι οι απαντησεις, να γινουν ουσια και να μην μεινουν απλα σαν γνωσεις.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣ 9/8/2013 ΣΤΗΣ 19,00 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ END ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ END ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟ www.artfmradio.com
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 09 Αύγ 2013, 09:48

ostraka sos έγραψε:ΙΟΝ ,αυτο το τεραστιο ΓΙΑΤΙ, που με βασανιζει χρονια και χρονια,εχει αρχισει να απαντιετε.
]το βλέπω αυτό να σου συμβαίνει και σε χαιρομαι πολύ. :makia:
ostraka sos έγραψε:Μακαρι οι απαντησεις, να γινουν ουσια και να μην μεινουν απλα σαν γνωσεις.
Venceremos
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 10:13

Τι ισχυρίζεται η πλευρά Σώρρα; Ότι υπάρχουν κατατεθειμένα στο όνομα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ομόλογα Αμερικανικού Δημοσίου αξίας 600 δις δολαρίων.

Τι είπαμε ότι είναι τα Κρατικά Ομόλογα μιας χώρας; Βεβαιωμένο ΧΡΕΟΣ της χώρας αυτής προς κάποιο τρίτο.

Ακούστε τι είπε ο Ομπάμα αμέσως μετά τη συνάντηση με το Σαμαρά ακριβώς μετά το 10" δευτερόλεπτο........Υπάρχει κάποια απορία;

[δεν ειναι δικα μου λογια αλλα συμφωνω και δεν αλλαζω τιποτα]

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... 6#videotop

Ο Ομπαμα....πολυ ευγνωμοσυνη δεν επεσε?
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 09 Αύγ 2013, 10:26

δεν καταλαβαίνω Δημήτρη . δεν το κάνεις πιο λιανά?
Έχω τόση άρνηση να τους ακούω να μιλάνε που πραγματικά προτιμώ να μου πεις
τι σου έκανε εντύπωση πάρα να κάτσω έστω και ένα λεπτό να ακούσω ομπάμα και σαμαρά.
Δεν υπάρχουνε πλέον για μένα . είναι ανύπαρκτοι.
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Παρ 09 Αύγ 2013, 11:24

...βασικά παραλίγο να βάζανε γνωστό παραμυθά να δώσει παλμό, αλλά τελικά κατέληξαν στον Σώρρα που συμπτωματικά του φέρνει κιόλας
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 12:30

ΙΟΝ κατι που δεν καταλαβαινουν οι πολλοι,[γιατι δεν παρακολουθουν]ειναι
οτι,τα λογια του Λαμπρακη,τα ακουει ολος ο πλανητης.Δεν τον ακουμε μονο 5 γραφικοι.
Τωρα τα Λαμογια θα μας δωσουν καραμελες με γλυκα,για να καθυστερησουν ,αυτο που
ερχεται.Καταλαβαινεις ποσο ευκολα, θα πεισουν τα μυαλα ,που παραμυθιαζουν τοσα χρονια...

Τωρα ο Ομπαμα καταλαβε απο στηριξη ,και ευγνωμοσυνη?Περιμενε να μην εχει μια ο λαος,
να κλεψουν τις καταθεσεις,απο την Κυπρο? Και ολο αυτο που συμβαινει σε ολο το σκηνικο?
Δεν τους εχω ,για χαζους .ΕΣΕΙΣ?

Παρτε ελπιδα,παρτε επιχειρηματολογια ,στα πανελ,παρτε αρθρα Ελληνες.Εδω ειμαι θα περιμενω....
Που θα παει,ολο και περισσοτεροι θα καταλαβαινουν τον εχθρο.

Επαναληψη=Δεν ειναι μονο ,ο κακος μας εαυτος ,ο εχθρος που αφησε ολο ,αυτο να γινει.

''Τα υψηλα κλιμακια ,της ΜΠΟΥΤΕΣΜΠΑΝΚ ,τρεμουν,μηπως μπει ο Σωρρας, ενα πρωινο,και
τους πει,κυριοι,αφηστε τα κλειδια και αντε γεια,το ΜΑΓΑΖΙ ειναι δικο μου,και οτι θελω κανω''

Απιστευτο?Θα δουμε ολοι.Το κερασακι στην τουρτα, ετσι λεει ο Σωρρας...
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 12:32

ICAROS έγραψε:...βασικά παραλίγο να βάζανε γνωστό παραμυθά να δώσει παλμό, αλλά τελικά κατέληξαν στον Σώρρα που συμπτωματικά του φέρνει κιόλας
Ικαρε, σχολιασε το αρθρο ,για τη ΖΕΑ .Περιμενω την αποψη σου.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 09 Αύγ 2013, 14:38

Τώρα ακούω κάτι που λέει για την ιστορία με την Τράπεζα Ανατολής που την κατάπιε η Εθνική αφού εξαφανίστηκαν κάποια ποσά του αποθεματικού Κεφαλαίου.
Και ότι η εκκαθάριση δεν έγινε ποτέ
Αυτά δεν τα ακούω Πρώτη φορά.
Τα έχω διαβάσει σε βιβλία των ιστορικών Κορδάτου και Ψυρούκη.
Ο Κορδάτος ήταν απαγορευμένος ως ιστορικός και ο Ψυρρούκης θαμμένος. Το ότι δεν τον ξέρει κανείς τον Ψυρρούκη δεν έχει καμία σημασία. Είναι ο σημαντικότερος ιστορικός. Όποιος διαβάσει τα βιβλία του θα καταλάβει.
Για την ίδια ιστορία προδοσίας έχει αναφερθεί και ο συγγραφέας Κυριάκος Σιμόπουλος και αυτός πολύ δυνατός.

Για την προδοσία με τα χρέη γράφει και ο Γιαννίτσης στο βιβλίο Ελληνική Βιομηχανία αλλά αρχίζει από τη μεταπολεμική περίοδο και μετά.

Ο Κορδάτος αναφέρεται εκτενώς στην Ιστορία της Εθνικής της Τράπεζας Ελλάδος και της Τράπεζας Ανατολής.

Πάντως από τη διασταύρωση με αυτά που ξέρω ο Λαμπράκης δεν λέει μπούρδες.
Κάποτε μου είχε περάσει από το μυαλό όταν τα διάβαζα. Ένας δεν βρέθηκε να τα διεκδικήσει σκέφτηκα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 14:42

Μαρια δες κιολας.

Μετα το 0.45,40 αρχιζουν τα οικονομικα,τελειωνει την ομιλια του με ερωτησεις ,πολιτων.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Αύγ 2013, 14:49

ostraka sos έγραψε:Βασω αλλο τι θελουμε και αλλο τι μπορουμε αμεσα.Παλι ξεφευγετε απο τη ερωτηση.
Σας θυμωνει και ζητε αρνηση?Μπλα μπλα μπλα ξερω και γω να λεω.Ποιος Καζακης γμτ.
Ασε που ειμαι και πιο ομορφος...
καλά τώρα αν θες αντεπιχείρημα στα της ομορφιάς... χμ... δεν έχω. Λαϊκάντζικα αν το θες έτσι, θα πω ότι κι ο Σώρρας δε μας έχει γκαβώσει με το κάλλος του. :P

Για ποια άρνηση μιλάς; ΕΜΕΙΣ που αντιδρούμε στην ΕΝΤ τραβάμε άρνηση, ή μήπως εσείς; Γιατί κάτι έλεγες για το τι "μπορούμε άμεσα".
Μπορούμε άμεσα να ΚΑΝΟΥΜΕ πολλά... αλλά δεν κάνουμε. Κι όχι γιατί φταίει ο καζάκης ή ο σώρρας σ'αυτό, αλλά γιατί είναι βαριά η καλογερική, γιατί χάσαμε το τσαγανό μας, και γιατί χεζόμαστε μη χάσουμε και τα τελευταία απομεινάρια της βολής μας. Όταν τα χάσουμε κι αυτά, θα'μαστε τόσο ράκη, που και πάλι δε θα μπορούμε. Μαγκιάααααααααα... πολύ μαγκιά σου λέω. :clap:
Η αληθεια και η πραγματικοτητα ειναι σκληρη.Ναι, σαν ψαρας, το ξερω.
και κολώνουμε στη "σκληρή" αλλά και μοναδική ΛΟΓΙΚΗ λύση που προτείνει ο καζάκης. 'Ασε που βαριόμαστε κιόλας... πού να τρέχει κανείς στους δρόμους... δε γίνεται τίποτα έτσι κι αλλιώς... καλύτερα ν'ακούμε λαμπράκη και να ανεβαίνει η ψυχολογία μας.
Αλλα αλλο τι θελω ιδεατα και αλλο τι μπορω εφικτα.Το λενε επιπολαια πολλοι λαοπλανοι.
Για πες τι λένε που δεν είναι εφικτό, και πες μας και επί τη ευκαιρία και ποιοι είναι οι ...λαοπλάνοι.

Το προσπερνανε ευκολα,βαζοντας ομιχλη και αρχιζουν τις παραμετρους στηριξης της νεας δραχμης.
Δεν μπορουμε ομως να την κανουμε την ΑΡΧΗ ,για τις παραμετρους.Το καταλαβαμε ολοι?
Οχι, αυτή τη λογική με παραμέτρους και ασυμμέτρους και δραχμομέτρους, ομολογώ πως δεν την κατανοώ.

Δεν ιχυει ,το --πως ζουσαμε πριν ετσι θα παμε και τωρα----
Το ζητούμενο είναι να πάμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ από πριν και φυσικά από το τώρα.
.Βλεπεις γιατι ειναι πλανη να λεει ο καθενας,
''ε γυρναμε σε δικο μας νομισμα και δουλευουμε για τη χωρα''ετσι απλα γρηγορα και να πολιτικολογει καπακι εντιπωσιαζοντας με την πολιτικη του ροτα.
Όχι δε βλέπω καμία πλάνη. Είναι δυνητικά εφικτό. Αν μπορεί να κόβει νόμισμα φραμπαλά η FED και η ΕΚΤ, δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορεί η Ελλάδα...
ΑΑΑΑΑΑΑ μάλισταααααααααα... κατάλαβα. Επειδή δεν το θέλει ο Σαμαράς και όλο το σκυλολόι της πολιτικής σκηνής, επειδή λένε ότι είναι ανέφικτο, ότι κάνοντάς το αυτό θα πεθάνουμε όλοι, μάσησες κι εσύ και λες τα ίδια... Ε, δεν είναι τα ίδια. Με το γαμημένο το ευρώ θα πεθάνουμε όλοι για να ζήσουν καλά οι καργιόληδες.
Αυτό είναι που ΕΣΥ δεν καταλαβαίνεις ή δε θες να καταλάβεις, και προτάσσεις "ανέφικτα" και "πλάνες", καθρεφτίζοντας κανονικότατα μ'αυτές τις λογικές την ΗΤΤΑ που τρώει όλη η Ελλάδα κι εσύ μαζί αυτή τη στιγμή.

ostraka sos έγραψε:ΙΟΝ κατι που δεν καταλαβαινουν οι πολλοι,[γιατι δεν παρακολουθουν]ειναι
οτι,τα λογια του Λαμπρακη,τα ακουει ολος ο πλανητης.
όλος ο πλανήτης ε; Τι μου λες....
ostraka sos έγραψε:Τωρα τα Λαμογια θα μας δωσουν καραμελες με γλυκα,για να καθυστερησουν ,αυτο που
ερχεται.Καταλαβαινεις ποσο ευκολα, θα πεισουν τα μυαλα ,που παραμυθιαζουν τοσα χρονια...
Παραμύθιασαν κι εσένα αρκετά όμως... τόσο ώστε να μιλάς για "ανέφικτα" και για "πλάνες" όταν τίθεται το θέμα επαναφοράς στη δραχμούλα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”