Δημήτρης Καζάκης 2
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Re: Δημήτρης Καζάκης 2
Αχ ρε Βάσω γιατί μου χαλάς το απόγευμα με αυτό το στόκο,είναι δυνατό να πει κάτι το κοινώς αποδεκτό αυτός ο άνθρωπος;
Απορώ για ποιό λόγο τον κάλεσαν σε διάλογο,τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.
Ο άνθρωπος δε λέει να καταλάβει,του λένε ότι χρωστάμε εδώ και αιώνες και αυτός το βιολί του.
Απορώ για ποιό λόγο τον κάλεσαν σε διάλογο,τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.
Ο άνθρωπος δε λέει να καταλάβει,του λένε ότι χρωστάμε εδώ και αιώνες και αυτός το βιολί του.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Dread
Πραγματικά θα συμφωνήσω με τον πυροσβέστη.
Με κάποιους ανθρώπους δεν πρέπει καν να σκεφτείς οτι θα ξεκινήσεις διάλογο. Πρέπει (και όσο κι αν ακούγεται ακραίο ακόμα και στο δικό μου μυαλό, ακόμα και για τις δικές μου αρχές) να μην τους επιτρέπεις να συνδιαλέγονται μαζί σου.
Ο συγκεκριμένος, που είναι ένας από αυτούς, πρέπει να έχει κάνει διατριβή στον Γκέμπελς.
Με κάποιους ανθρώπους δεν πρέπει καν να σκεφτείς οτι θα ξεκινήσεις διάλογο. Πρέπει (και όσο κι αν ακούγεται ακραίο ακόμα και στο δικό μου μυαλό, ακόμα και για τις δικές μου αρχές) να μην τους επιτρέπεις να συνδιαλέγονται μαζί σου.
Ο συγκεκριμένος, που είναι ένας από αυτούς, πρέπει να έχει κάνει διατριβή στον Γκέμπελς.
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- axinosp

- Επικοινωνία:
Αγαπητή ArELa όταν με το καλό συναντηθείς με τον Καζάκη κάνε του μια ερώτηση για τις Λαμπαδηδοδρομίες !!
Πες του αν αληθεύει αν το Αγγλικό Εργατικό Κίνημα ήταν το πρώτο που χρησιμοποίησε πυρσούς στις διαδηλώσεις, όχι γιατί δεν υπήρχε αρκετός φωτισμός στο βραδινό Λονδίνο, αλλά για να σταματήσει τις επιθέσεις από την Έφιππη Αγγλική Αστυνομία και σε ποιο βιβλίο αναφέρεται από τον Ένγκελς !!!!!!
Το λέω αυτό γιατί κάτι τρολλ παρομοιάζουν τις λαμπαδηδοδρομίες του ΕΠΑΜ με αυτές των ΝΑΖΙ.
Είναι ακριβώς το ίδιο κόλπο διάφορων ηλιθίων και αγράμματων με το δήθεν μασωνικό φρυγικό σκούφο.
θα πέσει πολύ γέλιο !!
Πες του αν αληθεύει αν το Αγγλικό Εργατικό Κίνημα ήταν το πρώτο που χρησιμοποίησε πυρσούς στις διαδηλώσεις, όχι γιατί δεν υπήρχε αρκετός φωτισμός στο βραδινό Λονδίνο, αλλά για να σταματήσει τις επιθέσεις από την Έφιππη Αγγλική Αστυνομία και σε ποιο βιβλίο αναφέρεται από τον Ένγκελς !!!!!!
Το λέω αυτό γιατί κάτι τρολλ παρομοιάζουν τις λαμπαδηδοδρομίες του ΕΠΑΜ με αυτές των ΝΑΖΙ.
Είναι ακριβώς το ίδιο κόλπο διάφορων ηλιθίων και αγράμματων με το δήθεν μασωνικό φρυγικό σκούφο.
θα πέσει πολύ γέλιο !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- Dread

Οι λαμπάδες που περιφέρονται στον επιτάφιο όμως, πρέπει να είναι σε άλλη κατηγορία ... 
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Κατόπιν του 3ου warning...delfini05 έγραψε:@freeromios... Δεν έχει άλλο σκοινί να τραβήξεις! Το κατανάλωσες όλο.
freeromios banned for a month till 2012-03-06
...ο αποκλεισμός του συγκεκριμένου χρήστη είναι για έναν μήνα από σήμερα 6/2/2012.
Αν επανελθει μετά τις 6/3 και συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά, παραβιάζοντας τους κανονες μας, θα αποκλειστεί μονίμως δίχως άλλες προειδοποιήσεις.
Αν δεν επανέλθει, του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Εκ της διαχείρισης.
Αν και αρχικά, όταν ο Κακλαμάνος είπε πως ήθελε να κάνει παρέμβαση ο Γεωργιαδης, τεντωσα αυτιά, γιατί ειχε σούρει πολλά στον Καζακη στρεβλώνοντας και τον λόγο του, τελικά κι εμένα μου χάλασε το πρωινο ακούγοντάς τον... Βέβαια, από ένα σημείο και μετά, βλέποντας τις υπερφύαλες και συχνά άσχετες τοποθετήσεις του, σχεδον γελούσα. Λέω σχεδόν, γιατί κάθε φορά που μιλάνε άνθρωποι του συναφιού του, η οργή- μια ΥΓΙΗΣ οργή του δίκιου, ουσιαστικά υπερισχύει.firefightergr έγραψε:Αχ ρε Βάσω γιατί μου χαλάς το απόγευμα με αυτό το στόκο,είναι δυνατό να πει κάτι το κοινώς αποδεκτό αυτός ο άνθρωπος;
Ως συνήθως, προσπαθούσε να επιβληθεί καπελώνοντας τον άλλον, και άλλαζε ρότα στο διάλογο μόλις τον στρίμωχνε ο Καζάκης καταδεικνύοντας τις πάμπολλες ανακρίβειες που ξεστόμιζε με μια φασιστοειδή και ρητορική που δημιουργούσε αλγηνές εντυπώσεις στους έχοντες και στοιχειώδη επίγνωση, και θα "πέρναγε" σαν ουσιώδες επιχείρημα, μόνον στους βαθιά νυχτωμένους. Αράδιασε ένα σωρό επιχειρήματα σκουπιδια. Ο... "πατριωτισμός" του άνδρα, έτρεχε απ'τα μπατζάκια του.
Συμμερίζομαι και προσυπογράφω λοιπόν, αυτα που νιώθετε...
Για τις ερωτήσεις έχουμε άλλο τόπικ. Βάλε το κι εκεί αν μπορείς, για να εχω τις ερωτήσεις συγκεντρωμένες.axinosp έγραψε:Αγαπητή ArELa όταν με το καλό συναντηθείς με τον Καζάκη κάνε του μια ερώτηση για τις Λαμπαδηδοδρομίες !!
Στο νεοταξίτικο τριπάκι υποδούλωσης, βρίσκονται άνθρωποι (ή μάλλον υπάνθρωποι) όλων των αποχρώσεων...ή των ιδεολογιών αν θες, που βάζουν παντιέρα τους. Οι ανόητες "καταγγελίες" αυτού του τύπου, είναι οι πιο πονηρές και ύπουλες, αλλά αγνοούνται από αυτους που έχουν πάρει χαμπάρι το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται. Σήμερα ο Άδωνις, πρόβαλε τον κομουνισμο ως το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβει στην Ελλάδα κι ότι ο Καζάκης αυτόν προάγει... Όχι γιατί το πίστευε φυσικά, αλλά γιατί μόνο αυτό το ηλίθιο εκφοβιστικό εργαλείο έμαθε να χρησιμοποιεί.axinosp έγραψε:Το λέω αυτό γιατί κάτι τρολλ παρομοιάζουν τις λαμπαδηδοδρομίες του ΕΠΑΜ με αυτές των ΝΑΖΙ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Συμφωνω οτι ο κομμουνισμος ειναι ενα απο τα χειροτερα που μπορει να συμβουν στην Ελλαδα.
Αλλα ειναι εξ ισου ασχημο η Ελλαδα να εχει υπουργους και πρωθυπουργο που δεν εξέλεξε.
ειναι φυσικα αστειο οτι ο μπουμπουκος ειναι στο team αλλα δεν μπορω να γελασω τελευταια με τα πολιτικά.
Αλλα ειναι εξ ισου ασχημο η Ελλαδα να εχει υπουργους και πρωθυπουργο που δεν εξέλεξε.
ειναι φυσικα αστειο οτι ο μπουμπουκος ειναι στο team αλλα δεν μπορω να γελασω τελευταια με τα πολιτικά.
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 4 φορές
Η μεγαλυτερη απογοητευση ever:Αδωνις Γεωργιαδης.
Νεος ανθρωπος,μορφωμενος,πολυπραγμων και τοσο,μα τοσο για κλωτσιες!Δεν εννοει να δει οτι η προσκολληση στα πιστευω του αρχηγου του,τον εχει μετατρεψει σε μισητο ανθρωπαριο!
Που στα κερατα πηγε,Αδωνι,η περηφανεια σου,το αυτεξουσιο του χαρακτηρα σου,η προσωπικη σου αποψη,ανθρωπε;Για τα αξιωματα ή για τα λεφτα εχεις γινει αυτο το χαμερπες,αξιοθρηνητο ον;Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ ! ! !
Θλιβερη μαριονετα,στα χερια ενος αξιοπεριφρονητου καραγκιοζοπαιχτη....

Νεος ανθρωπος,μορφωμενος,πολυπραγμων και τοσο,μα τοσο για κλωτσιες!Δεν εννοει να δει οτι η προσκολληση στα πιστευω του αρχηγου του,τον εχει μετατρεψει σε μισητο ανθρωπαριο!
Που στα κερατα πηγε,Αδωνι,η περηφανεια σου,το αυτεξουσιο του χαρακτηρα σου,η προσωπικη σου αποψη,ανθρωπε;Για τα αξιωματα ή για τα λεφτα εχεις γινει αυτο το χαμερπες,αξιοθρηνητο ον;Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ ! ! !
Θλιβερη μαριονετα,στα χερια ενος αξιοπεριφρονητου καραγκιοζοπαιχτη....
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- ArELa
- Founder-Administrator

Το ίδιο φρικιστικό "πολίτευμα", είναι και ο ακροδεξιο-καπιταλισμός που τώρα αποκαλουν "φιλελευθερισμό" και ευαγγελίζεται τις ιδιωτικο(τραπεζικο)ποιήσεις των πάντων. Και τα δύο ως αντίποδες (?) μετράνε εκατόμβες νεκρών, εξαθλιωμένων, βασανισμένων, στο όνομα μιας... δημοκρατίας??? ελευθερίας??? που ισχυει μόνο για ένα (ελάχιστο σε σχέση με τον πληθυσμό στον πλανήτη) τσούρμο γερο-ελιτιστών (σατανόφιλων με μύριες όσες διαστροφές).Divine Sinner έγραψε:Συμφωνω οτι ο κομμουνισμος ειναι ενα απο τα χειροτερα που μπορει να συμβουν στην Ελλαδα.
Στην προκειμένη, (και θα επιμείνω σθεναρα σ'αυτό) ο Καζάκης ΔΕΝ προάγει κανένα κομουνιστικό μανιφέστο προσαρμοσμένο στον 21ο αιώνα. Αν κρατάει κάποιες σωστές κομμουνιστικές αρχές, (κάθε ιδεολογία έχει τέτοιες) κρατάει επίσης και πατριωτικό φρόνημα, το οποίο υποτίθεται ότι "ανήκει" στη δεξιά. . Φωναζει για τα αυτονόητα για κάθε άνθρωπο ΑΣΧΕΤΩΣ ιδεολογίας- που έχει απλά στοιχειώδη και κοινή λογική. Παλεύει για τα δικαιώματα των ανθρώπων, (εν προκειμένω του ελληνικού λαού) και αν αυτά τα αποδίδουν μερικοί στον κομουνισμό, είναι αφελείς. Αν ήταν πράγματι "ιδιοκτησία" των κομουνιστων αυτές οι αντιλήψεις, θα'χαν ήδη ξεκινήσει έμπρακτα μια επανάσταση που δε θα είχε προηγούμενο και θα'χε λαμπαδιάσει σ'όλη τη χώρα. Συστεμικάκια και τα κομουνιστικά μετερίζια λοιπόν, μη γελιόμαστε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Προφανώς δεν τα είχε ποτέ αυτά.butterfly έγραψε: Που στα κερατα πηγε,Αδωνι,η περηφανεια σου,το αυτεξουσιο του χαρακτηρα σου,η προσωπικη σου αποψη,ανθρωπε;
Κι αν κάποιοι απο εμάς (κι εγώ) πιστέψαμε κάποτε ότι τα είχε, είναι γιατί τότε ήμασταν πολύ πιο αφελείς, ανυποψίαστοι, και αθωοι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Εγω δεν τον πιστεψα ποτέ.
Ο καζακης απο μονος του (το επαμ) δεν λεει κατι.
Το θεμα ειναι να υπαρχει ενας ενιαιος αντι-μνημονιακος φορέας.
Να αποτελειται και απο κομμουνιστες και απο δεξιους δεν με νοιαζει.
να ειναι πχ ο καμμενος, ο θεοδωρακης, ο γκλετσος, η κανελη, ο τραγκας, ο κουρουμπλης
και οσοι αλλοι θελουν να βοηθησουν πραγματικα αυτη τη χώρα.
Γιατι απο την αλλη θα συγκροτηθει σιγουρα μνημονιακος πολος.
και θα συμμετεχουν ονοματα οπως διαμαντοπουλου ντορα μανος, παπαδημας, μπουμπουκοι (το ΛΑΟΣ δεν παει καλα δημοσκοπικα) κλπ κλπ.
Ο καζακης απο μονος του (το επαμ) δεν λεει κατι.
Το θεμα ειναι να υπαρχει ενας ενιαιος αντι-μνημονιακος φορέας.
Να αποτελειται και απο κομμουνιστες και απο δεξιους δεν με νοιαζει.
να ειναι πχ ο καμμενος, ο θεοδωρακης, ο γκλετσος, η κανελη, ο τραγκας, ο κουρουμπλης
και οσοι αλλοι θελουν να βοηθησουν πραγματικα αυτη τη χώρα.
Γιατι απο την αλλη θα συγκροτηθει σιγουρα μνημονιακος πολος.
και θα συμμετεχουν ονοματα οπως διαμαντοπουλου ντορα μανος, παπαδημας, μπουμπουκοι (το ΛΑΟΣ δεν παει καλα δημοσκοπικα) κλπ κλπ.
Εγω πάντως εξακολουθώ να κρατάω μικρό καλάθι ...και ολο ένα γίνεται ποιο μικρό για τα μέτωπα που χωρίζονται ...
Πάλι 2κομματισμό βλέπω ...τους μνημονιακούς και τους αντιμνημονιακούς !
Οι πρώτοι θα σχηματίσουν τον νέο <<πασόκ >> και οι δεύτεροι την νέα <<ΝΔ>> ...
όλα αυτά έχουν μικρή σημασία μιας και σήμερα 7/2/2012 (όπως δείχνει ) θα μπεί στην ιστορία μας μετά το ΟΧΙ και το ΝΑΙ !
Στο θέμα του Άδωνι αλλά και όχι μόνο ...κάπου κάποιος κάποτε είχε πει ...
<<το μόνο προσόν που χρειάζεσαι για να είσαι βουλευτής είναι να μην φοβάσαι να γίνεις ρόμπα >>
Δεν θα αναφέρω <<πηγή >> ....αλλά ...βουλευτής το είπε !
Στο <<θέμα >> το freeromiou δεν έχω πάρει θέση τόσο καιρό και είναι ανέντιμο απο πλευράς μου !
Ναι μπορεί να τράβηξε το σκοινί, σε κάποιες φάσεις ,άλλες φορές υπήρξε εριστικός ,
Σίγουρα κράτησε τον αντίλογο χωρίς να κάτσει να ακούσει επιχειρήματα ....
Πρέπει όμως να του συνάψω και την εξής πρόταση όπου τελικά ΔΕΝ ξέρω αν είναι ή όχι προφητική ..
Αξίζει όμως προσοχής ....
Όλοι σωστα τα λένε ....
Και εγώ σωστά τα λέω ...
Πλέον φοβάμαι κοιταχτώ στον καθρέφτη ....
Κάπου κάτι θα έχω πει σωστό που τελικά δεν το έκανα .....
όλα αυτά έχουν μικρή σημασία μιας και σήμερα 7/2/2012 (όπως δείχνει ) θα μπεί στην ιστορία μας μετά το ΟΧΙ και το ΝΑΙ !
Στο θέμα του Άδωνι αλλά και όχι μόνο ...κάπου κάποιος κάποτε είχε πει ...
<<το μόνο προσόν που χρειάζεσαι για να είσαι βουλευτής είναι να μην φοβάσαι να γίνεις ρόμπα >>
Δεν θα αναφέρω <<πηγή >> ....αλλά ...βουλευτής το είπε !
Στο <<θέμα >> το freeromiou δεν έχω πάρει θέση τόσο καιρό και είναι ανέντιμο απο πλευράς μου !
Ναι μπορεί να τράβηξε το σκοινί, σε κάποιες φάσεις ,άλλες φορές υπήρξε εριστικός ,
Σίγουρα κράτησε τον αντίλογο χωρίς να κάτσει να ακούσει επιχειρήματα ....
Πρέπει όμως να του συνάψω και την εξής πρόταση όπου τελικά ΔΕΝ ξέρω αν είναι ή όχι προφητική ..
Αξίζει όμως προσοχής ....
Με κούρασαν τα στημένα, με κούρασαν τα σωστά λόγια , χόρτασα !Ξεκινάει κάποιος κάτι βδομάδες ΠΡΙΝ και γράφει: "παίδες μακριά διότι είναι στημένο, ο χ θα τα βρει με τον ψ και τον ζ, ο τάδε και ο τάδε καναλάρχης είναι από πίσω και πίσω και από αυτούς και μαζί με αυτούς οι τάδε ξένοι".
Όλοι σωστα τα λένε ....
Και εγώ σωστά τα λέω ...
Mornie utúlië
- kat_woman
- Site Admin

- Έδωσε Likes: 393 φορές
- Έλαβε Likes: 353 φορές
Μία μικρή κουβεντούλα από εμένα εδώ:μα έτσι κι αλλιώς, δύο είναι ( ή πρέπει να είναι) πλέον τα μέτωπα από δω και πέρα.Είμαστε εμείς και οι άλλοι είναι απέναντι!Μέσος δρόμος δεν υπάρχει.Δηλαδή τι θα είσαι?Ολίγον μνημονιακός και ολίγον αντιμνημονιακός?Οι ιδεολογίες και οι μικροκομματισμοί οφείλουν να μπουν στην άκρη για να δούμε τι θα κάνουμε..Κουβέντες επί κουβεντών, αναλύσεις επι αναλύσεων..Ελεος πιά!enigma έγραψε:Πάλι 2κομματισμό βλέπω ...τους μνημονιακούς και τους αντιμνημονιακούς !
Μαζί σου!enigma έγραψε: Με κούρασαν τα στημένα, με κούρασαν τα σωστά λόγια , χόρτασα !
Όλοι σωστα τα λένε ....
Και εγώ σωστά τα λέω ...
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
Το ότι παίρνεις με κάποιον το ίδιο λεωφορείο δεν σημαίνει ότι πας στο ίδιο μέρος ...kat_woman έγραψε:μα έτσι κι αλλιώς, δύο είναι ( ή πρέπει να είναι) πλέον τα μέτωπα από δω και πέρα.Είμαστε εμείς και οι άλλοι είναι απέναντι!Μέσος δρόμος δεν υπάρχει.Δηλαδή τι θα είσαι?Ολίγον μηνμονιακός και ολίγον αντιμνημονιακός?
Ακόμη και απο τώρα που είναι νωρίς οι περισσότεροι αντιμνημονιακόι που βγαίνουν τώρα είναι οι πασοκτσίδες πχ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4692381
Το να βγούμε από κάθε μορφής μαντρί δεν είναι η μόνη προϋπόθεση , αλλά να πάμε και κάπου σωστά ...
Να αλλάξουμε τρόπο λέμε όχι βοσκό ..
Mornie utúlië
- kat_woman
- Site Admin

Θέλω να πιστεύω οτι ο κοσμάκης δεν χάφτει το παραμύθι του ΠΑΣΟΚ που έγινε ξαφνικά...αντιμνημονιακό κόμμα.Γιατί αν το χάψει, καλώς παθαίνουμε οτι παθαίνουμε..Και πάλι δεν ξέρω..Η αντίφαση είναι στο αίμα μας.Εκεί που είμαστε ικανοί για τα μεγαλύτερα και καλύτερα, εκεί είμαστε ικανοί και για τις μεγαλύτερες μ@@@@κίες..
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
Κάποτε ξέρεις έχαψε ότι αυτά τα σύννεφα εκεί έξω δεν κουβαλάνε βροχή .....αλλά λεφτά !
Άλλωστε ο απόγονος του <<αααααααα ο Αντρέας έδωσε ψωμί στον λαό>> το είπε !
Δεν φταίει ο κόσμος
Ο κόσμος είναι (αν και ελπίζω όχι για πολύ ) σαν το μωρό ....
Το μωρό θέλει το μπιμπερό του ... ξέρει αν μέσα έχεις βάλει γάλα ή χλωρίνη ;
Έλα να πάμε στο χωρίο να πείς στην γιαγιά ότι μας λένε ψέματα και τα δάνεια δεν πάνε στην σύνταξη αλλά
σε τράπεζες ...
Είναι πολύπλοκο να το σκεφτεί .. καλύτερα να το απορρίψει ...Ο γιος του Αντρέα θα μας σώσει .... ε; δεν είναι ποιο
εύκολο να το διαχειριστεί ;
Και όσο και αν κάθεσαι και κάθομαι να βγάζουμε τα μάτια μας μπάς και βρούμε καμιά άκρη ...
και φτάνοντας η ώρα της κάλπης ....κάνεις ότι είναι να κάνεις ....και στην άκρη της καρδία σου λές ...
<<κάνω το σωστό αλλά .... μήπως θέλει και άλλο ψάξιμο ακόμη ; >>
πάει η γιαγιάκα και σε ακυρώνει με την δικιά της ψήφο !...
Δεν έχω κανένα θέμα με την γιαγιάκα ...την λατρεύω !
Αλλά αυτό δεν είναι δημοκρατία ....
απλά !
Δεν φταίει ο κόσμος
Έλα να πάμε στο χωρίο να πείς στην γιαγιά ότι μας λένε ψέματα και τα δάνεια δεν πάνε στην σύνταξη αλλά
σε τράπεζες ...
Είναι πολύπλοκο να το σκεφτεί .. καλύτερα να το απορρίψει ...Ο γιος του Αντρέα θα μας σώσει .... ε; δεν είναι ποιο
Και όσο και αν κάθεσαι και κάθομαι να βγάζουμε τα μάτια μας μπάς και βρούμε καμιά άκρη ...
και φτάνοντας η ώρα της κάλπης ....κάνεις ότι είναι να κάνεις ....και στην άκρη της καρδία σου λές ...
απλά !
Mornie utúlië
- Dread

enigma έγραψε:Κάποτε ξέρεις έχαψε ότι αυτά τα σύννεφα εκεί έξω δεν κουβαλάνε βροχή .....αλλά λεφτά !
Δεν φταίει ο κόσμος
σε τράπεζες ...
απλά !
Πόσο, μα πόσο δίκιο έχεις...
Το λέω στους δικούς μου συνέχεια.
Αυτή η καλοπροαίρετη γιαγιά, με την μηδαμινή (για να μην πω προπαγανδιστικά αρνητική ) πληροφόρηση, δεν είναι μόνη της, δυστυχώς.
Είναι πολλοί άλλοι....
Και αυτό το
, είναι κάτι το οποίο της το έχουν εμποτίσει δεκαετίες τώρα.enigma έγραψε:Ο γιος του Αντρέα θα μας σώσει ...
Πραγματική ελπίδα μου, είναι να αναρωτηθεί λίγο.....
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Οσον αφορά την συνέντευξη με το Καζάκη-Γεωργιάδη, την άρχισαDread έγραψε:Πραγματικά θα συμφωνήσω με τον πυροσβέστη.
καθαρά από περιέργεια αλλά δεν την άκουσα μετά τα πρώτα λεπτά.
Συντάσσομαι πλήρως με το πόστ του dred.
Άλλο να μιλάς με κάποιον που έχει επιχειρήματα
αν και αντίθετες απόψεις από εσένα και άλλο με τον Άδωνη.
Εμένα ο δικομματισμός μνημονιακοί/ αντιμνημονιακοίenigma έγραψε:Εγω πάντως εξακολουθώ να κρατάω μικρό καλάθι ...και ολο ένα γίνεται ποιο μικρό για τα μέτωπα που χωρίζονται ...
δεν με τρομάζει τόσο.
Απεναντίας θα ήταν και εξαιρετικά χρήσιμο κάτι τέτοιο.
Αυτό που απεύχομαι είναι η δημιουργία
ενός αντιμνημονιακού μετώπου που θα περιλαμβάνει
μια "άλλη" ΝΔ (πιο προοδευτική δεξιά) και
ένα άλλο πιο πατριωτικό αριστερό κόμμα.
Και έτσι ο ιδεολογικός διαχωρισμός να κρατά γερά.
Το αντιμνημονιακό κόμμα πρέπει να είναι ένα
και να καλύπτεται από όλες τις ιδεολογίες ..
Είδα ποστάροντας πολλά μηνύματα.
Μάλλον με καλύψατε.
θα τα διαβάσω και θα επανέλθω αν χρειαστεί.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 351 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Μεταφέρω ένα άρθρο που είδα στο ξυπνήστε ρε.
Φυσικά και δεν συμφωνώ με όσα γράφει.
Είναι εξοργιστικά.
Αλλά καλό είναι να βάζουμε και την αντίθετη άποψη.
Φυσικά και δεν συμφωνώ με όσα γράφει.
Είναι εξοργιστικά.
Αλλά καλό είναι να βάζουμε και την αντίθετη άποψη.
ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΛΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε! ΛΕΓΕΤΑΙ... ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ.!
(άλλο ένα.. καζίκι προοδευτικότητας του χθόνιου Κ.Κ.Ε)
ΕΠΑΜ= ΠΑΜΕ... Ίδιο πράμμα ..δείτε τον αναγραμματισμό!
ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Γράφει ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ
Από τις «ατυχείς»-διότι καπελώθηκαν από τους επαγγελματίες της πολιτικής καταχνιάς- συγκεντρώσεις της πλατείας Συντάγματος, αναδείχτηκε ένας φωστήρ εκ του πουθενά, ονόματι ΚΑΖΑΚΗΣ ,αγνώστου λοιπής ταυτότητας!. ..
Έτσι για να ξέρετε γιατί οι συγκεντρώσεις αυτές ..πήγανε στράφι, αν και κόμιζαν ελπίδες!
Kι όμως σήμερα κάνει αίσθηση.. αυτός ο πουθενάς ΚΑΖΑΚΗΣ,. χάρις στο ΡΑΔΙΟ 9... –Είναι η εκπομπή ΑΕ.. όπου ρόλο παίζει και η ορντινάτσα του Καζακη, κάποιος δημοσιογραφίσκος ονόματι ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ!
Αρθρώνει το άτομο αυτό ένα λόγο πειστικό, είναι συγκροτημένος, κατέχει τα οικονομικά και μεταδίδει μηνύματα που γίνονται ασμένως δεκτά από το πόπολο, που σήμερα βιώνει δεινές καταστάσεις. ΄Όμως είναι φόλα. Εκτελεί υποδορίως εντολές της Αλέκας του Κ.Κ.Ε Δεδηλωμένος κομμουνιστής. Μάλιστα εν τω άμα και το θάμα, όπως το έχει συνήθειο το Κ.Κ.Ε, έστησε και το δικό του ιδεολογικό τσαρδάκι... ΕΠΑΜ το ονομάτισε... που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας αναγραμματισμός του αξιοθρύνητου και κουκουλοφόρου ΠΑΜΕ... της περιώνυμης Αλέκας..που παραμένει αρχηγός του κομμουνιστικού κόμματος πέραν ΛΟΓΙΚΏΝ χρονικών ορίων..Λες και δεν υπάρχει άλλος να ηγηθεί της έγχρωμης συμμορίας..του Περισσού... που μάλιστα δεν δέχεται ..ουτε φορολογικο έλεγχο... για τις επιχειρήσεις που διαθέτει! ( Τι είναι ..μαφία; Κράτος εν κράτει;) Τέτοια η δημοκρατία του Κ.Κ.Ε!. Γειά σου ρε Αλέκα από τα Περατάτα της Κεφαλονιάς.. Εσύ πάντως δεν είσαι ...πεπερασμένη!Είσαι Περαταταμένη!
Χθες, Δευτέρα,ο εν λόγω φόλας- ΚΑΖΑΚΗΣ ξεβρακώθηκε ...κυριολεκτικά από τον τολμηρό ΑΔΩΝΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, μάλλον υπουργό της σημερινής κυβέρνησης... που έκανε αυτόν τον Καζάκη φύλλο και φτερό... σε τέτοιο βαθμό που ο λεγάμενος Καζάκης , αυτή η φόλα του Κ.Κ.Ε..να παραμιλάει!... και μετά τη παρέμβαση Γεωργιάδη στην εκμπομπή! ... Τέτοια κομμουνιστική κομψότητα! Βασικά τσόγλανος ο Καζακης!
Να μεταβληθεί σε υβριστή σε βαθμό χυδαιότητας! Γιατί; Είχε έναντι του έναν ευπρεπή συνομιλητή κι επιχειρηματολόγο! Γιατί ρε ..δημοκράταρε της κομμουνιστικής σούπας;.
΄Ιδιον των κομμουνιστάδων .. όταν τα βρίσκουν μπαστούνια...λαϊκίζουν φαιδρώς!
Παρακολουθούμε σταθερά τον τύπο αυτόν επί ένα τρίμηνο τώρα και προσπαθούμε να πιάσουμε τα γράδα του. Σήμερα τα πιάσαμε: Εκτός από την απογύμνωσή του από τον Γεωργιάδη, τον ακούσαμε μετά, να προπαγανδίζει τις συγκεντρώσεις του Κ.Κ.Ε σε πλατείες πάλι- ..προβλέποντας, ο εκ του πουθενά αυτός φωστήρας ... ότι η Κυβέρνηση θα πέσει.. σήμερα-αύριο- ..λέει! ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ λέμε κι εμείς!..αλλά, ο φόλας τυπάκος θέλει να χαϊδεύει τις προσδοκίες μας ..τους πόνους μας-- . καλώντας, ο θρασύς, τον κόσμο σε κινητοποιήσεις του ΚΚΕ- ΠΑΜΕ στις πλατείες.. ! Ο κομμουνιστής δεν μπορεί να απαλλαγεί από τα Σταλινικά της καταγωγής του, όπως ο αράπης από το χρώμα του! Στάνταρ αυτό!
Αύριο Τετάρτη...Ακούστε την εκπομπή... ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΟΥ! Θα έχει μεγάλη πλάκα! Μην τη χάσετε!
Μάλλον η απογύμνωση αυτού του φλύαρου-φόλα τύπου .. από το Γεωργιάδη, θα είναι συναρπαστική... Να μην πούμε άλλα ...
Παρακολουθείστε την εκπομπή ΑΕ του Ράδιο 9 στις 12.30 –μεσημέρι ή σε επανάληψη στις 18.00 απόγευμα... ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ! .. την πλάκα του Κ.Κ.Ε! Αυτού του Βρυκόλακα της διαλυθείσης Σοβιετίας, που επιμένει-παραδόξως- να επιβιώνει στο Ελλάντα!
Κι όμως, αυτός ο ταλαντούχος ... και τραυματικός ιδεολογικά... Καζάκης, λέει κάποιες αλήθειες! Αυτά...
Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- Dread

Πολύ γέρος (πιο πολύ και από την γιαγιούλα του προηγούμενου παραδείγματος μας), και καθόλου ,μα καθόλου σοφός
.
Το δυστυχές της περίπτωσης, είναι οτι επιβεβαιώνει τον κανόνα των προβάτων.
Το ευτυχές ?
Οτι μπόλικα από τα πρόβατα βγήκαν από το μαντρί τους....
Το δυστυχές της περίπτωσης, είναι οτι επιβεβαιώνει τον κανόνα των προβάτων.
Το ευτυχές ?
Οτι μπόλικα από τα πρόβατα βγήκαν από το μαντρί τους....
- ArELa
- Founder-Administrator

Ένα μικρό δείγμα των
που προωθούσε σαν επιχειρήματα ο μπουμπούκος
το σημαντικότερο: Την Τετάρτη στις 12:30, θα συνεχισουν... (ανθεκτικός ο μπουμπούκος)
Δεν ξέρω εσείς, εγώ θα το ακούσω, γιατί το χειλάκι μου το'χει ανάγκη να γελάσει λίγο.
'Οσο για τον γερο-σοφό (και καλά) Δοκτορέσσα, τόσα κατανοεί τόσα λέει.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται και αξιολογεί έναν άνθρωπο σύμφωνα με: α/ τα συμφέροντα ή την ατζέντα που νομίζει πως τον συμφέρει (ενίοτε-και όχι όλοι) β/ το βαθμό νοημοσύνης που διαθέτει (πάντα΄-και όλοι)
το σημαντικότερο: Την Τετάρτη στις 12:30, θα συνεχισουν... (ανθεκτικός ο μπουμπούκος)
Δεν ξέρω εσείς, εγώ θα το ακούσω, γιατί το χειλάκι μου το'χει ανάγκη να γελάσει λίγο.
'Οσο για τον γερο-σοφό (και καλά) Δοκτορέσσα, τόσα κατανοεί τόσα λέει.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται και αξιολογεί έναν άνθρωπο σύμφωνα με: α/ τα συμφέροντα ή την ατζέντα που νομίζει πως τον συμφέρει (ενίοτε-και όχι όλοι) β/ το βαθμό νοημοσύνης που διαθέτει (πάντα΄-και όλοι)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 351 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Η Βραζιλία μπήκε στο ΔΝΤ και ανέκαμψε.
Πολύ ανέκαμψε. Πολλαπλασιάστηκαν οι φαβέλες και οι θάνατοι από την πείνα.
Όταν ακούω να φέρνουν τη Βραζιλία παράδειγμα κάτι παθαίνω
Η παιδική πορνεία οργιάζει.
Οι πολύτεκνες οικογένειες πουλάνε το ένα παιδί για όργανα για να ζήσουν τα υπόλοιπα.
Ο αναλφαβητισμός είναι πάνω από 90% και τα παιδάκια τα διώχνουν από το εκπαιδευτικό σύστημα από δευτέρα δημοτικού.
Σε περιοχές όπως η Φορταλέζα πεθαίνουν από την πείνα με δεκάδες μύγες πάνω τους.
Ωραίο παράδειγμα έφερε ο Μπουμπούκος.
Αλλά τι τον νοιάζει αυτόν αν θα πεθάνει κόσνος.
Τους θανάτους τους θεωρεί ανάπτυξη αυτός.
Πολύ ανέκαμψε. Πολλαπλασιάστηκαν οι φαβέλες και οι θάνατοι από την πείνα.
Όταν ακούω να φέρνουν τη Βραζιλία παράδειγμα κάτι παθαίνω
Η παιδική πορνεία οργιάζει.
Οι πολύτεκνες οικογένειες πουλάνε το ένα παιδί για όργανα για να ζήσουν τα υπόλοιπα.
Ο αναλφαβητισμός είναι πάνω από 90% και τα παιδάκια τα διώχνουν από το εκπαιδευτικό σύστημα από δευτέρα δημοτικού.
Σε περιοχές όπως η Φορταλέζα πεθαίνουν από την πείνα με δεκάδες μύγες πάνω τους.
Ωραίο παράδειγμα έφερε ο Μπουμπούκος.
Αλλά τι τον νοιάζει αυτόν αν θα πεθάνει κόσνος.
Τους θανάτους τους θεωρεί ανάπτυξη αυτός.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator

Πετυχημενα μονόλεπτα ή δίλεπτα...
Σ'αυτές τις αθλιότητες που ακουστηκαν εδώ, άκουσα και τον συνήθως ήρεμο και ήπιας συμπεριφοράς Καζάκη, να εξανίσταται και δικαίως...
Την Τετάρτη θα κλικάρω στο Ράδιο 9 απ'το πρωί, γιατί στις 12 θα'χει τιγκάρει ο σέρβερ...
Σ'αυτές τις αθλιότητες που ακουστηκαν εδώ, άκουσα και τον συνήθως ήρεμο και ήπιας συμπεριφοράς Καζάκη, να εξανίσταται και δικαίως...
Την Τετάρτη θα κλικάρω στο Ράδιο 9 απ'το πρωί, γιατί στις 12 θα'χει τιγκάρει ο σέρβερ...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Οποιος μπορεσει ας το καταγράψει και να το ανεβασει γιουτουμπ.
γιατι 12 δεν παιζει να το βλεπω.
- kat_woman
- Site Admin

Όλες οι εκπομπές του ράδιο9 ανεβαίνουν στο σάιτ του σταθμού και τις παρακολουθείς όποτε θες από εκεί.Divine Sinner έγραψε:Οποιος μπορεσει ας το καταγράψει και να το ανεβασει γιουτουμπ.
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne