Πλαστοπροσωπία ή ερμαφροδιτισμός άραγε;συλβια/συλβιος? έγραψε:Να τονισω σαν βερος ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ που ειμαι
(άντε και ο αμφισεξουαλισμός καλός είναι

Πλαστοπροσωπία ή ερμαφροδιτισμός άραγε;συλβια/συλβιος? έγραψε:Να τονισω σαν βερος ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ που ειμαι
Τσ τσ τσ τσ!ArEla έγραψε:Πλαστοπροσωπία ή ερμαφροδιτισμός άραγε;συλβια/συλβιος? έγραψε:Να τονισω σαν βερος ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ που ειμαι![]()
(άντε και ο αμφισεξουαλισμός καλός είναι)
Σε ενδιαφερει τοσο πολυ ο βηματισμος της;"Ελπισωμεν"TEUTAMOS έγραψε:Το σημαντιικότατον λάθος της ΝΔ και του κου Καραμανλή προσωπικώς ήτο ότι δεν έκανε επανίδρυσις κόμματος,αλλα κράτους. Τώρα,με την εκλογήν νεου αρχηγού, φαντάζει δύσκολη η επομένη ημέρα. Ας ελπίσωμεν να εύρη τον βηματισμόν της.
Ναι,ναι κι υστερα ηρθαν οι μελισσες.TEUTAMOS έγραψε:Ασφαλώς σαν πολίτης αυτής της χώρας με ενδιαφέρει το κόμμα που είναι εντός Κοινοβουλίου να έχη εύρει τον βηματισμόν του. Η δημοκρατία χρήζει όλων των απόψεων, ευ εχόντων.
Eγω μοναχα κραταω τα μποσικα γιατι βγηκατε απο την πρωτη βδομαδα να φατε και αυτο και τον αρχηγο του σαν κακιες πεθερες,TEUTAMOS έγραψε:Ασφαλώς αυτό ίσχυε και ισχύει και για το ΠαΣοΚ. Και ως οφείλω λέγω και τα καλά που έχει κάνει.
Όσο για το ΠαΣοΚ που το έχεις κάνει δεύτερο επώνυμόν σου, θέλω να σας ιδώ εις την Βουλήν πώς θα αντιδράτε
όταν στο βήμα θα είναι ο Χρυσανθακόπουλος (πρώην Πασόκος) και θα ομιλεί περί των εθνικών θεμάτων.
Καλαν ,κακαν ,πρωτην εβδομαδαν ειναι..TEUTAMOS έγραψε:Αν ειχες διαβάση μίαν προηγουμένην τοποθέτησιν δικήν μου εις άλλο νήμα θα έβλεπες και τα καλά της νέας κυβερνήσεως που έχω ειπεί. Εγώ εις αντίθεσιν με σενα βλέπω και ολίγον φως στο τουννελ.

Aπορώ που δεν το κατάλαβες, αλλά έχουμε γίνει προ πολλού.Με jeoffrey και dora πάμε για 51η πολιτεία.

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;Βούληση μας, να διευρύνουμε πολύπλευρα την πολιτική μας απήχηση. Και προς τα δεξιά και προς το κέντρο, αλλά και προς τους πολίτες που σήμερα απορρίπτουν την πολιτική.
Η πολυσυλλεκτικότητά μας είναι η δύναμή μας. Οι φιλελεύθεροι, οι συντηρητικοί πολίτες, οι οπαδοί της λαϊκής κοινωνικής δεξιάς, οι κεντρώοι, είναι όλοι πλούτος για τη Νέα Δημοκρατία.

Δε ρώτησα αυτό όμως...Divine Sinner έγραψε:Eυχομαι να βγει ο σαμαράς πρόεδρος
ArEla έγραψε:Συγνώμη, το κόμμα διαλύεται στα εξ ων συνετέθη ή μου φαίνεται;
Γιατί το αφήσαμε στην τύχη του αυτό το τόπικ, ενώ οι αστείες εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη!
Εκτός από καρα-ανίκανοι... είναι και γραφικοί ή μου φαίνεται;
Εδώ δεν μπορούν να συγκροτήσουν (αφήστε το να επανιδρύσουν) το κόμμα τους, μου θέλανε και διακυβέρνηση και επανίδρυση της Ελλάδας τρομάρα τους!![]()
Ποια είναι η άποψή σας για το θέμα που ανακίνησε ο Αβραμόπουλος το οποίο επέφερε και την τελευταία νευρική κρίση στο κόμμα και έκανε την Singular Logic να αποχωρήσει ατάκτως;
Θεωρείτε ότι ο Αβραμόπουλος έχει δίκιο ή άδικο;
(παρακαλώ η σκέψη σας να εστιάσει σ'αυτό που θέτει και όχι στους λογους προσωπικού ίσως συμφέροντος που μπορεί να τον οδήγησαν σ'αυτή την κίνηση)