Οι εξελίξεις στη Ν.Δ.

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Οι εξελίξεις στη Ν.Δ.

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 12 Οκτ 2009, 17:35

συλβια/συλβιος? έγραψε:Να τονισω σαν βερος ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ που ειμαι
Πλαστοπροσωπία ή ερμαφροδιτισμός άραγε; :lol: :lol:

(άντε και ο αμφισεξουαλισμός καλός είναι :loco: )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Δευ 12 Οκτ 2009, 17:38

ArEla έγραψε:
συλβια/συλβιος? έγραψε:Να τονισω σαν βερος ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ που ειμαι
Πλαστοπροσωπία ή ερμαφροδιτισμός άραγε; :lol: :lol:

(άντε και ο αμφισεξουαλισμός καλός είναι :loco: )
Τσ τσ τσ τσ!

Παντως..δεν παραπονεθηκε καμια..

:dance:
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Δευ 12 Οκτ 2009, 18:14

Το σημαντιικότατον λάθος της ΝΔ και του κου Καραμανλή προσωπικώς ήτο ότι δεν έκανε επανίδρυσις κόμματος,αλλα κράτους. Τώρα,με την εκλογήν νεου αρχηγού, φαντάζει δύσκολη η επομένη ημέρα. Ας ελπίσωμεν να εύρη τον βηματισμόν της.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Δευ 12 Οκτ 2009, 18:19

TEUTAMOS έγραψε:Το σημαντιικότατον λάθος της ΝΔ και του κου Καραμανλή προσωπικώς ήτο ότι δεν έκανε επανίδρυσις κόμματος,αλλα κράτους. Τώρα,με την εκλογήν νεου αρχηγού, φαντάζει δύσκολη η επομένη ημέρα. Ας ελπίσωμεν να εύρη τον βηματισμόν της.
Σε ενδιαφερει τοσο πολυ ο βηματισμος της;"Ελπισωμεν" :wink: :shock:
Το κρατος το επανιδρυσε δεν μπορω να πω.Σαν να βαφτισε κοτα.. :shock:
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Δευ 12 Οκτ 2009, 18:24

Ασφαλώς σαν πολίτης αυτής της χώρας με ενδιαφέρει το κόμμα που είναι εντός Κοινοβουλίου να έχη εύρει τον βηματισμόν του. Η δημοκρατία χρήζει όλων των απόψεων, ευ εχόντων.

Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Δευ 12 Οκτ 2009, 18:28

TEUTAMOS έγραψε:Ασφαλώς σαν πολίτης αυτής της χώρας με ενδιαφέρει το κόμμα που είναι εντός Κοινοβουλίου να έχη εύρει τον βηματισμόν του. Η δημοκρατία χρήζει όλων των απόψεων, ευ εχόντων.
Ναι,ναι κι υστερα ηρθαν οι μελισσες.
Οσο ενδιαφεροσασταν καποτε αν εβρισκε το βηματισμο του το Πασοκ.Απλα σας απογοητευσε ο πρωην μποντυμπιλντερ Καρατζαφ ,τρομαξατε που ειδατε και το πασοκ να σκουπιζει και το πατωμα στο match και ειπατε εν τελη να γυρισετε στην "πολυκατοικια"

αλλα λογια να αγαπιομαστε.Εχουμε βγαλει και δυο σχολες.. :cool:
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Δευ 12 Οκτ 2009, 18:33

Ασφαλώς αυτό ίσχυε και ισχύει και για το ΠαΣοΚ. Και ως οφείλω λέγω και τα καλά που έχει κάνει.
Όσο για το ΠαΣοΚ που το έχεις κάνει δεύτερο επώνυμόν σου, θέλω να σας ιδώ εις την Βουλήν πώς θα αντιδράτε
όταν στο βήμα θα είναι ο Χρυσανθακόπουλος (πρώην Πασόκος) και θα ομιλεί περί των εθνικών θεμάτων.

Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Δευ 12 Οκτ 2009, 18:37

TEUTAMOS έγραψε:Ασφαλώς αυτό ίσχυε και ισχύει και για το ΠαΣοΚ. Και ως οφείλω λέγω και τα καλά που έχει κάνει.
Όσο για το ΠαΣοΚ που το έχεις κάνει δεύτερο επώνυμόν σου, θέλω να σας ιδώ εις την Βουλήν πώς θα αντιδράτε
όταν στο βήμα θα είναι ο Χρυσανθακόπουλος (πρώην Πασόκος) και θα ομιλεί περί των εθνικών θεμάτων.
Eγω μοναχα κραταω τα μποσικα γιατι βγηκατε απο την πρωτη βδομαδα να φατε και αυτο και τον αρχηγο του σαν κακιες πεθερες,
κι απο την βλεπω μονος σας αντιπαλευω..Οποτε ονομασε με οπως θες..Ειχαμε πολλες πολιτικες καρικατουρες στο κομμα.Ειμαστε πολυσυλλεκτοι τι να καμομεν.Βλεπε Παπαθεμελης.Δεν μπορω να πω ομως συνεισφερε στην παραταξη και σ'αυτες τις εκλογες οπως και ο Κασσανδρος.. :cool:
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Δευ 12 Οκτ 2009, 18:40

Αν ειχες διαβάση μίαν προηγουμένην τοποθέτησιν δικήν μου εις άλλο νήμα θα έβλεπες και τα καλά της νέας κυβερνήσεως που έχω ειπεί. Εγώ εις αντίθεσιν με σενα βλέπω και ολίγον φως στο τουννελ.

Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Δευ 12 Οκτ 2009, 18:43

TEUTAMOS έγραψε:Αν ειχες διαβάση μίαν προηγουμένην τοποθέτησιν δικήν μου εις άλλο νήμα θα έβλεπες και τα καλά της νέας κυβερνήσεως που έχω ειπεί. Εγώ εις αντίθεσιν με σενα βλέπω και ολίγον φως στο τουννελ.
Καλαν ,κακαν ,πρωτην εβδομαδαν ειναι..
Απλα σωπαστε για κανα μηνα κι επειτα τα ξαναλεμε.Υπομονη ολο και κατι νεο θα υπαρξει. :cool:
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 12 Οκτ 2009, 20:55

Υποψήφια και επίσημα η Ντόρα Μπακογιάννη

Την υποψηφιότητά της για την ηγεσία της ΝΔ ανακοίνωσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, αναλαμβάνοντας την «ξεκάθαρη δέσμευση για ένα ανοικτό κόμμα χωρίς μηχανισμούς και αποκλεισμούς».

Με τη στάση της αυτή, η πρώην υπουργός αιφνιδίασε τους συνυποψηφίους της, καθώς η ανακοίνωσή της έγινε τη στιγμή που οι κ.κ. Σαμαράς και Αβραμόπουλος βρίσκονταν στο γραφείο του κ. Σιούφα και συζητούσαν την προσυνεδριακή διαδικασία.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως είναι έτοιμη «να μπει μπροστά στον αγώνα για την αναγέννηση της ΝΔ», επισημαίνοντας παράλληλα πως γνωρίζει ότι «ο δρόμος δεν είναι εύκολος».

Πάντως, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την πίστη της «στις αστείρευτες δυνάμεις της μεγάλης παράταξης», ενώ επανέλαβε τη γνωστή ρήση πως «ετούτη την κρίσιμη ώρα για την παράταξη δεν περισσεύει κανείς».

Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν έχει ανάγκη νέας ιδεολογίας, καθώς αυτή υπάρχει και είναι ο σύγχρονος κοινωνικός φιλελευθερισμός.

Οι ακριβείς δηλώσεις και η επιστολή της εδώ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=69202&cid=6
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 12 Οκτ 2009, 22:22

Άνοιξε κι επισήμως το ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑ-ΝΤΟΡΑΣ. :P

Με jeoffrey και dora πάμε για 51η πολιτεία. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 12 Οκτ 2009, 22:57

Με jeoffrey και dora πάμε για 51η πολιτεία. :cool:
Aπορώ που δεν το κατάλαβες, αλλά έχουμε γίνει προ πολλού.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 14 Οκτ 2009, 12:18

Παρατηρήστε λίγο την παρακάτω αποστροφή του λόγου της Ντόρας:
Βούληση μας, να διευρύνουμε πολύπλευρα την πολιτική μας απήχηση. Και προς τα δεξιά και προς το κέντρο, αλλά και προς τους πολίτες που σήμερα απορρίπτουν την πολιτική.

Η πολυσυλλεκτικότητά μας είναι η δύναμή μας. Οι φιλελεύθεροι, οι συντηρητικοί πολίτες, οι οπαδοί της λαϊκής κοινωνικής δεξιάς, οι κεντρώοι, είναι όλοι πλούτος για τη Νέα Δημοκρατία.
Για ποιον χτυπά η καμπάνα;
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Τετ 14 Οκτ 2009, 12:43

Ελα ντε; Για ποιον; Πολιτικό παιδί του Μητσοτάκη είναι. Δικό του δημιούργημα για να αντιμετωπίσει τους αβερωφικούς.

«Δεν έχω τίποτα με την Ντόρα. Και έχω πει ότι αν ο Μητσοτάκης χρειαζόταν αίμα, θα είμαι ο πρώτος που θα σπεύσω».

Γ. Καρατζαφέρης τον περασμένο Μαϊο.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 14 Οκτ 2009, 14:16

μα ο μητσοτακης παντα εχει αναγκη για αιμα. οντας δρακουμελ.
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 14 Οκτ 2009, 20:42

Κείμενο για τις εσωκομματικές εξελίξεις της ΝΔ έδωσαν στη δημοσιότητα εννέα βουλευτές της.

Στο κείμενο, αν και η ήττα της ΝΔ χαρακτηρίζεται ως «βαριά», οι εκλογικές νίκες του 2004 και 2007 αποδίδονται στον Κώστα Καραμανλή, κατά τη διακυβέρνηση του οποίου έγιναν, όπως λένε, μερικές αλλαγές, αλλά οι ουσιαστικές αδυναμίες και τα χρόνια προβλήματα της παράταξης δεν αντιμετωπίστηκαν.

Οι βουλευτές αναφέρουν ότι το κόμμα τους πρέπει να αλλάξει σελίδα και στηλιτεύουν πρόσφατες «αμετροεπείς συμπεριφορές στελεχών στα ΜΜΕ».

«Οι ιδέες της παράταξης πρέπει να είναι σύγχρονες, προσαρμοσμένες στις προκλήσεις της εποχής και ταυτόχρονα πρέπει να είναι θελκτικές όχι μόνο στον πολιτικό μας χώρο, αλλά πολύ ευρύτερα. Ταυτόχρονα υπάρχουν νέοι άνθρωποι, που πρέπει να αξιοποιηθούν, πείθοντας ότι μέσω αυτών απευθυνόμαστε σε τμήματα της κοινωνίας από τα οποία έχουμε αποκοπεί», αναφέρουν οι βουλευτές.

Το κείμενο υπογράφουν οι Ιωάννης Βρούτσης, Μιχαήλ Γιαννάκης, Αλέξανδρος Δεμερντζόπουλος, Θεόδωρος Καράογλου, Γεώργιος Κασαπίδης, Κωνσταντίνος Κόλλιας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνος Τσιάρας και Μιχαήλ Χαλκίδης.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=69827&cid=6

Σχόλιο: Αυτά τα λένε 9 βουλευτές, βασικά άγνωστοι, οι οποίοι προφανώς δεν πήραν μέρος στο μεγάλο φαγοπότι.

(Οι υπόλοιποι 82 νεοδημοκράτες βουλευτές τι λένε;)
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 15 Οκτ 2009, 13:24

Ακουσα χθες τον Τράγκα να αποκαλύπτει ότι το παρατσούκλι του Αβραμόπουλου είναι «Τζίμης ο σφολιάτας». Ακόμη πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Οκτ 2009, 13:33

Κι εγώ το άκουσα και θέλω ράμματα απ'τα γέλια, πραγματικά :skaw:

Άκουσα και το άλλο του απ'το ραδιόφωνο, την ώρα που οδηγούσα και κόντεψα να τρακάρω. Μιλάμε για την απίστευτη ατάκα. "Άλλαξαν οι πουτ**ες στο μπουρ****λο, αλλά τα κρεβάτια παρέμειναν ίδια". :xaxas:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Οκτ 2009, 16:47

Συγνώμη, το κόμμα διαλύεται στα εξ ων συνετέθη ή μου φαίνεται;
Γιατί το αφήσαμε στην τύχη του αυτό το τόπικ, ενώ οι αστείες εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη! :xaxas:
Εκτός από καρα-ανίκανοι... είναι και γραφικοί ή μου φαίνεται;

Εδώ δεν μπορούν να συγκροτήσουν (αφήστε το να επανιδρύσουν) το κόμμα τους, μου θέλανε και διακυβέρνηση και επανίδρυση της Ελλάδας τρομάρα τους! :help:

Ποια είναι η άποψή σας για το θέμα που ανακίνησε ο Αβραμόπουλος το οποίο επέφερε και την τελευταία νευρική κρίση στο κόμμα και έκανε την Singular Logic να αποχωρήσει ατάκτως;

Θεωρείτε ότι ο Αβραμόπουλος έχει δίκιο ή άδικο;
(παρακαλώ η σκέψη σας να εστιάσει σ'αυτό που θέτει και όχι στους λογους προσωπικού ίσως συμφέροντος που μπορεί να τον οδήγησαν σ'αυτή την κίνηση)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 28 Οκτ 2009, 19:11

Eυχομαι να βγει ο σαμαράς πρόεδρος
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Οκτ 2009, 19:26

Divine Sinner έγραψε:Eυχομαι να βγει ο σαμαράς πρόεδρος
Δε ρώτησα αυτό όμως...
ArEla έγραψε:Συγνώμη, το κόμμα διαλύεται στα εξ ων συνετέθη ή μου φαίνεται;
Γιατί το αφήσαμε στην τύχη του αυτό το τόπικ, ενώ οι αστείες εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη! :xaxas:
Εκτός από καρα-ανίκανοι... είναι και γραφικοί ή μου φαίνεται;

Εδώ δεν μπορούν να συγκροτήσουν (αφήστε το να επανιδρύσουν) το κόμμα τους, μου θέλανε και διακυβέρνηση και επανίδρυση της Ελλάδας τρομάρα τους! :help:

Ποια είναι η άποψή σας για το θέμα που ανακίνησε ο Αβραμόπουλος το οποίο επέφερε και την τελευταία νευρική κρίση στο κόμμα και έκανε την Singular Logic να αποχωρήσει ατάκτως;

Θεωρείτε ότι ο Αβραμόπουλος έχει δίκιο ή άδικο;
(παρακαλώ η σκέψη σας να εστιάσει σ'αυτό που θέτει και όχι στους λογους προσωπικού ίσως συμφέροντος που μπορεί να τον οδήγησαν σ'αυτή την κίνηση)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 28 Οκτ 2009, 20:59

Τι θέτει; εννοεις το να γίνει η εκλογη και απο τους φίλους του κόμματος;
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 28 Οκτ 2009, 22:51

O Αβραμόπουλος κατήγγειλε και μάλιστα στρεφόμενος προσωπικά κατά του Σιούφα, ότι ενώ είχε συμφωνηθεί στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ να συμμετέχουν εκτός από τα μέλη και φίλοι του κόμματος (α λα πασοκ), τελικά αποφασίστηκε να ψηφίσουν μόνο τα μέλη οι όσοι πολίτες θελήσουν να εγγραφούν ως μέλη.

Στην ανακοίνωσή του ο Αβραμόπουλος επισημαίνει ότι ενώ οι τέσσερις υποψήφιοι είχαν συμφωνήσει στην τροποποίηση του καταστατικού και ειδικότερα των διατάξεων περί εκλογής Προέδρου του Κόμματος, ώστε να συμμετάσχουν τα μέλη του Κόμματος και οι πολίτες σε αυτήν, ο Σιούφας απέρριψε την τροποποίηση και διερωτάται προς τι η πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής να υποβάλλουν οι υποψήφιοι πρόταση για τροποποίηση, εάν όλα είχαν συμφωνηθεί;

Κοινώς μπάχαλο δηλαδή.

Η πρόταση για ανάδειξη Αρχηγού από την κοινωνική της βάση, τους φίλους και τους πολίτες, που πρόσκεινται σε αυτήν, στοχεύει στο να ανοιχτεί το κόμμα στην κοινωνία, κάτι που είναι οπωσδήποτε σωστό, πλην όμως είναι χρονοβόρο και επισφαλές ως προς το αδιάβλητο της εκλογής, κάτι που έκανε τη γνωστή εταιρία singular logic να αποσύρει το ενδιαφέρον της θεωρώντας πως δεν μπορεί να διασφαλίσει το αδιάβλητο...

(...εκτός κι αν δεν τα βρήκαν στα λεφτά)

:lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Οκτ 2009, 00:08

Όπως πάντα, σωστά τα λες Α.

Θεωρώ τη θέση του Αβραμόπουλου σωστή, όχι γιατί το έκανε το πασοκ και δεν βγήκε χαμένο, αλλά με την εξής απλή ή απλοϊκή για μερικούς συλλογιστική: Η ΝΔ είναι κόμμα εξουσίας. Για την ακραία και απίθανη περίπτωση (προς το παρόν) που θα ξαναβγεί κυβέρνηση, γιατί να μην έχω λόγο κι εγώ πχ., για το ποιος θα'ναι ο πρωθυπουργός μου; (λέμε τώρα. ΑΝ ανοιγόταν πραγματικά στην κοινωνία, κι ΑΝ αποφάσιζε κάποιος που δεν τους στηρίζει να πάει να ψηφίσει) Αυτό βέβαια ούτε που το συζητάνε οι φωστήρες συντηρούκλες της ΝΔ, ισχυριζόμενοι ότι εναντιώνονται στο "μπάστε σκύλοι αλέστε".

Η ΝΔ μόνο δημοκρατική δεν φαντάζει στην τελική- ειρωνικό σχήμα οξύμωρο η ονομασία της. Μου είναι αδιάφορο το πού θα καταλήξει. Απλά βλέποντας αυτές τις αηδίες, έχει πέσει ακόμα περισσότερο στα μάτια μου σαν παράταξη. Είναι εντελώς ασόβαροι και καλά ξηγήθηκε η Σίνγκιουλαρ και την έκανε μ'έλαφρά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”