Η επόμενη μέρα...
Re: Για τις εκλογές της 4/10/2009
Βικυ. Λαο που βγαζει 50 χρονια κυβερνηση τα δυο κομματα που τον απογοητευουν πως τον χαρακτηριζεις;
ξεχνουμε το ηλιθιος, δεν ειπωθηκε ποτε. πες μου εσυ τι ειναι...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
1/ ειπώθηκε, το έκανα και quote.Divine Sinner έγραψε:Βικυ. Λαο που βγαζει 50 χρονια κυβερνηση τα δυο κομματα που τον απογοητευουν πως τον χαρακτηριζεις;
2/το δίπολο μεγάλων παρατάξεων, υπάρχει σ'όλο το δυτικό κόσμο. (σε άλλους κόσμους, δεν υπάρχει ούτε καν αυτό το δίπολο) Για τον αμερικάνο είναι οι ρεπουμπλικάνοι έναντι των δημοκρατικών, για τον άγγλο είναι οι τόρις (conservatives-συντηρητικοί) έναντι των labour (εργατικών και καλά), παντού υπάρχει μια συντηρούκλα απ'τη μια που τη λένε "δεξιά", και μια "προοδευτικούρα και δημοκρατικούρα" (μη χέσω) απ'την άλλη, που τη λένε από σοσιαλισμό μέχρι κομμουνισμό μέχρι αριστερά (ό,τι βολεύει κατά περίσταση) και green horses. Ουσιαστικά μέσα απ'το δίπολο αυτό παίζουν οι επιλογές ΠΑΝΤΟΥ , μόνο τα πρόσωπα (αρχηγοί των παρατάξεων) αλλάζουν ενίοτε. Σε κάλυψα για τα κόμματα? Ή μήπως ακόμα δεν κατάλαβες πως δεν ανακάλυψε η Ελλάδα αυτή την πυρίτιδα, ούτε ο λαός της είναι ο μόνος που αποφασίζει πολιτικά στο μοτίβο "ή ο ένας ή ο άλλος"?
Τώρα αν παίζει νεποτισμός στα πρόσωπα που εναλλάσσονται στο αρχηγιλίκι των 2 μεγάλων παρατάξεων "εξουσίας", ε, τι να κάνουμε, ας καθότανε ο γιος σανοπώλη που ωρύεται για τζάκια (ηλίθια συνθηματολογία), στην παράταξη στην οποία στήνει και

Όχι λοιπόν, δεν έχω ΚΑΝΕΝΑΝ χαρακτηρισμό να προσάψω στο λαό γι'αυτό. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο λαός, κατάλαβέ το. Αντιδρά όπως όλοι οι λαοί, ανάλογα με το conditioning που του'χει κάνει το σύστημα και ανάλογα με τα καλόπαιδα που του προσφέρει. Ξέρεις κι εσύ το στοιχειώδες must σε κάθε είδους μάρκετινγκ, αυτό που λέει δηλαδή, πως ανάλογα με τη ζήτηση, παίζει και η προσφορά. Εγώ όμως που ενίοτε τα βλέπω όλα ανάποδα, λέω πως ουσιαστικά, ανάλογα με την προσφορά, παίζει και η ζήτηση. Γιατί και να ζητάς κάτι που ΔΕΝ υπάρχει στην αγορά, τι θα γίνει εκτός απ'το δεδομένο ότι ΔΕΝ θα το βρεις; Τώρα αν καταλογίζεις στο μεγάλο μέρος του λαού πως θέλοντας κάτι να πάρει βρε αδερφέ, συμβιβάζεται τελικά με τα υπάρχοντα στα καλάθια, ρίξε και μια μούντζα στον εαυτό σου, γιατί κάπου, κάπως, κάποτε, θα το'χεις κάνει κι εσύ! (κι εγώ εννοείται)
Στο conditioning του συστήματος (κοινώς προπαγάνδα, νοητική πειθώ για τον προσδιορισμό των δεδομένων και της πραγματικότητάς μας) έχεις πέσει θύμα κι εσύ φυσικά, αφού μόλις τώρα μου έκανες μια ερώτηση χιλιορωτημένη, απ'τις φιλιππινέζες τους, ήτοι τους "έγκριτους" και "κουλτουριάρηδες" , που κάνουν καλή δουλειά στο να "περνάνε" απόψεις , τις οποίες στην τελική ενστερνιζόμαστε και παραμυθιαζόμαστε ότι είναι κατάδικές μας.
Σε κάλυψα? (αν ναι, πες το. Αν όχι, ΕΣΤΙΑΣΕ σ'αυτό που λέμε και ΜΗΝ ξεφύγεις, και μην το γυρίσεις στο τσάμικο δηλαδή και το πας αλλού το τροπάρι. Δεν είναι διάλογος αυτός και αν το κάνεις δεν θα απαντήσω. Βαριέμαι τις μαλακίες του τύπου argument for the sake of arguing)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Πρωτα απο ολα δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αμερικανοι και οι εγγλεζοι.
Οι εγγλεζοι δεχονται να τους παρακολουθουν καμερες ακομα και στην τουαλετα και νομιζουν οτι αυτοι ειναι οι καλοι δυτικοι και ο υπολοιπος κοσμος ειναι οι κακοι απολιτιστοι τρομοκρατες που στελνουν στρατο να τους ελευθερωσουνε.
Τα ιδια και οι αμερικανοι.
οποτε τους λεω κι αυτους (Στην πλειοψηφια τους) ευθαρσως ηλιθιους (σε μαζικο βαθμο παντα χωρις να ασχοληθω με το ποσο εξυπνος μπορει να ειναι ο καθενας οταν δρα ως μεμονωμενο ατομο.
ο πολυς κοσμος δεν το ξερει αυτο. δεν το κατανοει...
Οι εγγλεζοι δεχονται να τους παρακολουθουν καμερες ακομα και στην τουαλετα και νομιζουν οτι αυτοι ειναι οι καλοι δυτικοι και ο υπολοιπος κοσμος ειναι οι κακοι απολιτιστοι τρομοκρατες που στελνουν στρατο να τους ελευθερωσουνε.
Τα ιδια και οι αμερικανοι.
οποτε τους λεω κι αυτους (Στην πλειοψηφια τους) ευθαρσως ηλιθιους (σε μαζικο βαθμο παντα χωρις να ασχοληθω με το ποσο εξυπνος μπορει να ειναι ο καθενας οταν δρα ως μεμονωμενο ατομο.
κατηγορεις τον καρατζαφερη για τον νεπωτισμο κι οχι τον ιδιο τον λαο που εκλεγει τα ιδια ονοματα;Τώρα αν παίζει νεποτισμός στα πρόσωπα που εναλλάσσονται στο αρχηγιλίκι των 2 μεγάλων παρατάξεων "εξουσίας", ε, τι να κάνουμε, ας καθότανε ο γιος σανοπώλη που ωρύεται για τζάκια (ηλίθια συνθηματολογία), στην παράταξη στην οποία στήνει καιτελικά, να διεκδικήσει τώρα τα γκέμια απ'το Μητσοτακέικο, ενώ στην πρασινίλα μεριά, ας πρόσεχε κι ο "Μπένι" (όχι χιλ, αλλά εξ ίσου αστείος) πριν κάνει δηλωσάρες.
Εχω πεσει παμπολες φορες θυμα. δεν ειναι αυτο το θεμα. εγω τουλαχιστων ξερω οτι υπαρχει ενας μηχανισμος που προσπαθει να μου περναει τις αποψεις του ως δικες μου.Στο conditioning του συστήματος (κοινώς προπαγάνδα, νοητική πειθώ για τον προσδιορισμό των δεδομένων και της πραγματικότητάς μας) έχεις πέσει θύμα κι εσύ φυσικά, αφού μόλις τώρα μου έκανες μια ερώτηση χιλιορωτημένη, απ'τις φιλιππινέζες τους, ήτοι τους "έγκριτους" και "κουλτουριάρηδες" , που κάνουν καλή δουλειά στο να "περνάνε" απόψεις , τις οποίες στην τελική ενστερνιζόμαστε και παραμυθιαζόμαστε ότι είναι κατάδικές μας.
ο πολυς κοσμος δεν το ξερει αυτο. δεν το κατανοει...
- ArELa
- Founder-Administrator
Oυτε εμένα μ'ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Όταν έφερα σαν παράδειγμα τους υπόλοιπους της δύσης, δεν το'βαλα σαν παράδειγμα προς μίμηση, αλλά σαν δεδομένο που ισχύει για τους πάντες, έχοντας αυτό σαν σημείο αναφοράς, δεν καταλαβαίνω γιατί απορείς που ισχύει το ίδιο και για τους Ελληνες. Τι δεν έπιασες απ'αυτό που έλεγα ρε διάολε; Τα ελληνικά μου είναι άρτια γαμώτοΠρωτα απο ολα δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αμερικανοι και οι εγγλεζοι.

Μόνο τον καρατζαφέση δε μπορώ να κατηγορήσω για νεποτισμό. Δεν έμπασε και το γιο του στο βουλευτιλίκι για να τον "κατηγορήσω" (αυτό σημαίνει νεποτισμός αν δεν κατάλαβες)κατηγορεις τον καρατζαφερη για τον νεπωτισμο κι οχι τον ιδιο τον λαο που εκλεγει τα ιδια ονοματα;
Και όχι δεν κατηγορώ τον λαό. Είπα κάτι περί προσφοράς/ζήτησης. Ξαναδιάβασέ το. (είναι σα να μιλάω ξένη γλώσσα. Έγραψα παραπάνω γιατί δεν κατηγορώ το λαό. Μάλλον δε με διάβασες...δε γίνεται να με διάβασες και να κάνεις πάλι τέτοιες ερωτήσεις

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 3 φορές
Bεβαίως ένας... ''μηχανισμός'' που κατορθώνει να εξευτελίσει μία Κυβέρνηση με τα γεγονότα του Δεκεμβρίου και τους εμπρησμούς/τις καταστροφές των δασών κλπ συν τις αποκαλύψεις σκανδάλων, σίγουρα έχει την δυνατότητα να εμφανίσει και νοθευμένα εκλογικά αποτελέσματα, κάτι πολύ ευκολότερο απο όλα τα προαναφερθέντα επιτεύγματά του. Ούτως ή άλλως, αυτός ο ''μηχανισμός'' δεν είχε τον έλεγχο και τότε και τώρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ICAROS την Τρί 06 Οκτ 2009, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
Eννοω ως φταιχτη της υπαρξης του νεπωτισμου (οτι δεν προσπαθησε αρκετα για να τον καταργησει) ενω στην ουσια ο καρατζαφερης ειναι απλα ενα προσωπο. ο λαος τι εκανε για να καταργησει τον νεπωτισμο;Μόνο τον καρατζαφέση δε μπορώ να κατηγορήσω για νεποτισμό. Δεν έμπασε και το γιο του στο βουλευτιλίκι για να τον "κατηγορήσω" (αυτό σημαίνει νεποτισμός αν δεν κατάλαβες)
ξαναψηφισε παπανδρεου...
Δεν απορω καθολου. ξερω γιατι συμβαινει. γιατι ειμαστε ηλιθιοι... οπως ειναι και οι εγγλεζοι και οι αμερικανοι.δεν καταλαβαίνω γιατί απορείς που ισχύει το ίδιο και για τους Ελληνες.
Εδω οι τουρκοι ρε αμα δεν τους αρεσει ενα κομα το χαντακωνουν.
Ικαρε δεν νομιζω τα αποτελεσματα να ειναι νοθευμενα.
νομιζω οτι ο μηχανισμος αυτος ξερει πως να κανει τον λαο να ψηφισει αυτο που θελει...
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Εννοείται αυτό. Λίγο ο ''χειρισμός'' των πολιτών, λίγο η νοθεία, βγαίνει αυτός που θελουν.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
H επόμενη μέρα
Παγώνα το ότι το ΚΚΕ μέσα σε 2 χρόνια έχασε 70.000 ψηφοφόρους, αυτό σίγουρα κάτι δείχνει.
Αντί να κατηγορείς το λαό ότι είναι χαζός και καθυστερημένος, ας αναζητήσεις τα αίτια, στην πολιτική που ακολούθησε αυτά τα 2 χρόνια το κόμμα και τους λόγους που έκαναν να το εγκαταλείψουν απογοητευμένοι οι ψηφοφόροι του.
Κι όταν Παγώνα μου φεύγουν οι άνθρωποι που σε είχαν εμπιστευθεί, γιατί ούτε καν αυτούς δεν έπεισες, τότε πώς να πείσεις και τους υπόλοιπους; Ο λαός μετά σου φταίει; Τι σου πρόσφερε το ΚΚΕ; Τον Στάλιν. Εν έτει 2009 κάνανε μία ακόμα στροφή και παρουσίασαν ως ιδανικό σύστημα το σταλινικό μοντέλο. Χαζός είναι ο λαός που το απορρίπτει ρε Παγώνα μου; Ποιος είναι χαζός; Αυτοί που απορρίπτουν τα γκουλαγκ και ή αυτοί που τα προτείνουν; Με το χέρι στην καρδιά ρε Παγώνα, ποιος είναι ο ηλίθιος εδώ;
Και για τις εκλογές γενικά μια πρώτη εκτίμηση είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το ψηφίσαν όλοι μονοκούκι για να φύγει μια ΝΔ η οποία βούλιαξε απ’τα σκάνδαλά της, από την ανεργία, από τις ζαρντινιέρες, τους Κορκονέους, τα χαϊδέματα στους παρακρατικούς (Μαρκογιαννάκης) και κυρίως για την οικονομική πολιτική της, που είχε κι όλας το θράσος ο Καραμανλής να ζητήσει «νωπή εντολή» για να εξακολουθήσει να γδέρνει τον κόσμο για άλλα 2 χρόνια. Έτσι, ο κόσμος προτίμησε τον Παπανδρέου, ο οποίος έρχεται να διαχειριστεί την κατάσταση. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει και πολλά πράγματα, αλλά τουλάχιστον πούλησε ελπίδα και γι’αυτό βγήκε τόσο εύκολα.
Και για το ΣΥΡΙΖΑ ισχύουν τα ίδια πάνω κάτω με το ΚΚΕ, αν και πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι προσωπική επιτυχία του Τσίπρα, ότι κατάφερε κι έπιασε αυτό το ποσοστό, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε ότι έχασε καμιά 50.000 ψήφους.
Τέλος για τις πατριωτάρες του ΛΑΟΣ, οι άνθρωποι φαίνεται είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μπορεί η κομματάρα του Βαϊτση Αποστολάτου, του Μπουμπούκου, του Γ. Ανατολάκη, και παρ’ολίγον του Ψινάκη, να είχε μια άνοδο στα ποσοστά, αλλά σε συνθήκες πλήρους διάλυσης της ΝΔ, αποδείχθηκε πολύ κατώτερο των προσδοκιών.
Αντί να κατηγορείς το λαό ότι είναι χαζός και καθυστερημένος, ας αναζητήσεις τα αίτια, στην πολιτική που ακολούθησε αυτά τα 2 χρόνια το κόμμα και τους λόγους που έκαναν να το εγκαταλείψουν απογοητευμένοι οι ψηφοφόροι του.
Κι όταν Παγώνα μου φεύγουν οι άνθρωποι που σε είχαν εμπιστευθεί, γιατί ούτε καν αυτούς δεν έπεισες, τότε πώς να πείσεις και τους υπόλοιπους; Ο λαός μετά σου φταίει; Τι σου πρόσφερε το ΚΚΕ; Τον Στάλιν. Εν έτει 2009 κάνανε μία ακόμα στροφή και παρουσίασαν ως ιδανικό σύστημα το σταλινικό μοντέλο. Χαζός είναι ο λαός που το απορρίπτει ρε Παγώνα μου; Ποιος είναι χαζός; Αυτοί που απορρίπτουν τα γκουλαγκ και ή αυτοί που τα προτείνουν; Με το χέρι στην καρδιά ρε Παγώνα, ποιος είναι ο ηλίθιος εδώ;
Και για τις εκλογές γενικά μια πρώτη εκτίμηση είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το ψηφίσαν όλοι μονοκούκι για να φύγει μια ΝΔ η οποία βούλιαξε απ’τα σκάνδαλά της, από την ανεργία, από τις ζαρντινιέρες, τους Κορκονέους, τα χαϊδέματα στους παρακρατικούς (Μαρκογιαννάκης) και κυρίως για την οικονομική πολιτική της, που είχε κι όλας το θράσος ο Καραμανλής να ζητήσει «νωπή εντολή» για να εξακολουθήσει να γδέρνει τον κόσμο για άλλα 2 χρόνια. Έτσι, ο κόσμος προτίμησε τον Παπανδρέου, ο οποίος έρχεται να διαχειριστεί την κατάσταση. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει και πολλά πράγματα, αλλά τουλάχιστον πούλησε ελπίδα και γι’αυτό βγήκε τόσο εύκολα.
Και για το ΣΥΡΙΖΑ ισχύουν τα ίδια πάνω κάτω με το ΚΚΕ, αν και πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι προσωπική επιτυχία του Τσίπρα, ότι κατάφερε κι έπιασε αυτό το ποσοστό, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε ότι έχασε καμιά 50.000 ψήφους.
Τέλος για τις πατριωτάρες του ΛΑΟΣ, οι άνθρωποι φαίνεται είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μπορεί η κομματάρα του Βαϊτση Αποστολάτου, του Μπουμπούκου, του Γ. Ανατολάκη, και παρ’ολίγον του Ψινάκη, να είχε μια άνοδο στα ποσοστά, αλλά σε συνθήκες πλήρους διάλυσης της ΝΔ, αποδείχθηκε πολύ κατώτερο των προσδοκιών.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- ArELa
- Founder-Administrator
ICAROS έγραψε:Aυτός ο Γιωργάκης είναι σα να βγήκε απο το άσυλο με τα καθυστερημένα ή λες και κρύβει μπάφους στα μανίκια... Της ίδιας ''φυλής'' είναι ο Αντωνάκης και ο Κυριακούκος... Επίθετα δε λέμε...
Α, και ο Αλογό![]()
Aυτός ο Γιωργάκης ο χαζός που είναι σα να βγήκε από άσυλο, που δε μιλάει καλά Ελληνικά, και...σοκάρει...τους άλλους ΦΩΣΤΗΡΕΣ της Ελληνικής που έχουν κάνει εμένα την Ελληνίδα διασποράς να τραβάω τα μαλλιοκέφαλά μου μέρα νύχτα, έριξε ένα ....αγγούρι (για να το πω ευγενέστατα) 10,5 ιντσών, που μας βγήκε ολονών στον ουρανίσκο. Ακόμα δεν μπορούν να το χωνέψουν ακόμα κι αυτοί που τους ψήφισαν, οπότε άστο, δεν "τραβάει" άλλο αυτή η καραμελίτσα.
Μη σκας, θα προκύψουν άλλα να του καταλογίσουμε εν καιρώ, που να'χουν και νόημα, γιατί αυτά που ακούω μέχρι τώρα είναι βλακείες. Κι ακόμα δεν ανέβηκε, μου'δωσε έρεισμα να βρίζω, γιατί βλακεία δεν είναι η πρόθεσή του να καταργήσει Υπουργεια Μακεδονίας και Αιγαίου, που ο πατέρας του δημιούργησε για εθνικούς λόγους. Είναι σοβαρό και ατόπημα. Σ'αυτά τα υπουργεία βρήκε να κάνει...περικοπές μη χέσω;

Όσο για τις... νοθείες στα αποτελέσματα που υπονοείς, δεν κατάλαβα: Η κυβέρνηση τα μαγείρεψε ώστε να την ξεφτιλίσουν; Γιατί εντάξει, και να καταπιούμε τη θεωρία των μαγειρεμάτων (που έχουν γίνει το πάλαι ποτέ), εδώ δεν πιάνει ούτε αυτή. Η διαφορά κάνει τον Καραμανλή και όλη την παράταξη, "πολιτικό πτώμα και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη" ! - κατά τα ακριβή λόγια του κ. Τράγκα όπως τα άκουγα πουρνό πουρνό καθώς πήγαινα στη δουλειά. Τρομερός σαλταδόρος ο τύπος! Έκανε απίστευτη κωλοτούμπα πριν καταλάβουμε ότι βούλιαξε η ΝΔ!ICAROS έγραψε:Bεβαίως ένας... ''μηχανισμός'' που κατορθώνει να εξευτελίσει μία Κυβέρνηση με τα γεγονότα του Δεκεμβρίου και τους εμπρησμούς/τις καταστροφές των δασών κλπ συν τις αποκαλύψεις σκανδάλων, σίγουρα έχει την δυνατότητα να εμφανίσει και νοθευμένα εκλογικά αποτελέσματα, κάτι πολύ ευκολότερο απο όλα τα προαναφερθέντα επιτεύγματά του. Ούτως ή άλλως, αυτός ο ''μηχανισμός'' δεν είχε τον έλεγχο και τότε και τώρα;

clash έγραψε:Τέλος για τις πατριωτάρες του ΛΑΟΣ, οι άνθρωποι φαίνεται είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μπορεί η κομματάρα του Βαϊτση Αποστολάτου, του Μπουμπούκου, του Γ. Ανατολάκη, και παρ’ολίγον του Ψινάκη, να είχε μια άνοδο στα ποσοστά, αλλά σε συνθήκες πλήρους διάλυσης της ΝΔ, αποδείχθηκε πολύ κατώτερο των προσδοκιών.
Γεια σου ρε Νικόλα τσίφτη και καραμπουζουκλή!

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, τα αφήνω στην Πέγκι (το ζήταγε το κορμάκι σου το ξεχεσιματάκι

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν επανέκαμψα. Πονάω ακόμη. Και για να το συνεχίσω με το ΚΚΕ. Εκανε το ΠΑΜΕ γιατί δεν μπορούσε να συμπορευτεί με την συμβιβασμένη, ρεφορμιστική ΓΣΕΕ, ώστε να προχωρήσει σε πιο δυναμικούς εργατικούς αγώνες. Όσο τους είδες εσύ, άλλο τόσο τους είδα και εγώ. Ειδικά την τελευταία πενταετία που είχαμε μια λυσσαλέα επίθεση της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της κυβέρνησης, το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ τι έκαναν; Για την τιμή των όπλων έκαναν καμιά πορεία όταν η ρεφορμιστική ΓΣΕΕ έκανε μια 24ωρη απεργία στο εξάμηνο. Πολύ που ίδρωσε το αυτί του Καραμανλή. Ετσι ήταν επόμενο να περάσει το ασφαλιστικό και όλα τα άλλα τα ωραία. Στην παιδεία τι έκανε το ΚΚΕ; Ακολούθησε τελευταίο και καταϊδρωμένο τις φοιτητικές κινητοποιήσεις κατά του άρθρου 16. Και φτάνουμε στο Δεκέμβρη. Εκεί τι έκανε το ΚΚΕ; Αποτέλεσε την εμπροσθοφυλακή της αντίδρασης εισπράτοντας τα συγχαρητήρια του Καρατζαφύρερ και του Καραμανλή. Κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «χάιδευε τα αυτιά των κουκουλοφόρων», ενώ η Αλέκα χάιδευε τα αυτιά των νοικοκυραίων. Ελα, όμως, Παγώνα μου που οι νοικοκυραίοι προτιμούν το ΛΑΟΣ και όχι το ΚΚΕ. ΄
Εμ, όταν έχουν συμβεί όλα αυτά ύστερα είναι χαζός ο λαός που δεν εμπιστεύετε αυτό το κόμμα; Κάποια στιγμή στον Περισσό θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά ότι στραβά αρμενίζουν - αν και εγώ δεν πιστεύω πως θα το αντιληφθούν κάποτε.
Εμ, όταν έχουν συμβεί όλα αυτά ύστερα είναι χαζός ο λαός που δεν εμπιστεύετε αυτό το κόμμα; Κάποια στιγμή στον Περισσό θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά ότι στραβά αρμενίζουν - αν και εγώ δεν πιστεύω πως θα το αντιληφθούν κάποτε.
Kανεις δεν ειπε κλας οτι ο κοσμος ειναι ηλιθιος επειδη δεν εβγαλε κκε. ο κοσμος ειναι ηλιθιος επειδη εβγαλε ΠΑΣΟΚ και βγαζει ΠΑΣΟΚ ΝΔ, ΕΡΕ, παλαιοτερα εναλαξ εδω και πολλα χρονια (πριν ακομα γενηθω!).
και μου λετε οτι αυτο δεν ειναι ηλιθιοτητα; δηλαδη παλαιοτερα ηταν κακο το πασοκ και βγαλαμε ΝΔ και τωρα ειναι καλο το πασοκ και το ξαναψηφιζουμε; και σε οχτω χρονια θα ειναι κακο το πασοκ παλι και καλη η ΝΔ και θα την ξαναβγαλουμε;
ελεος αυτος ο λαος εχει συλλογικη μνημη χρυσοψαρου.
και μου λετε οτι αυτο δεν ειναι ηλιθιοτητα; δηλαδη παλαιοτερα ηταν κακο το πασοκ και βγαλαμε ΝΔ και τωρα ειναι καλο το πασοκ και το ξαναψηφιζουμε; και σε οχτω χρονια θα ειναι κακο το πασοκ παλι και καλη η ΝΔ και θα την ξαναβγαλουμε;
- ArELa
- Founder-Administrator
Ποιος θα'θελες να βγει απ'τους υπάρχοντες ρε Φώτη?
Αναθεματίζεις αυτούς που έβγαλαν πασοκ, αλλά δεν προτείνεις την εναλλακτική.
Αναθεματίζεις αυτούς που έβγαλαν πασοκ, αλλά δεν προτείνεις την εναλλακτική.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Α, ναι, ξέχασα να ενημερώσω ότι ζήσαμε βίους παράλληλους με το Νίκο αυτή την περίοδο, έπεσε σκοτώθηκε και χτύπησε το αριστερό του χέρι. Το χοντρορήμαξε δηλαδή αυτός, χειρότερα από μένα...Δεν επανέκαμψα. Πονάω ακόμη.
Περαστικά Νικόλα μας

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Να κάνω μια ερώτηση για κάποιο κόμμα που δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι;; Ευχαριστώ.
Αυτοί οι "Φίλοι του ανθρώπου" ως κόμμα, τι ακριβώς είναι;
...τίποτε σκυλιά ή μήπως εξωγήινοι πανάθεμά με;;
Υ.Γ. Θα συμφωνήσω με μια φράση του Λευτέρη με την διαφορά ως προς τον "χοιρισμό" πολιτών από πλευράς κρατούντων.
Αυτοί οι "Φίλοι του ανθρώπου" ως κόμμα, τι ακριβώς είναι;
...τίποτε σκυλιά ή μήπως εξωγήινοι πανάθεμά με;;
Υ.Γ. Θα συμφωνήσω με μια φράση του Λευτέρη με την διαφορά ως προς τον "χοιρισμό" πολιτών από πλευράς κρατούντων.
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Oυδέν έτερον έπραξα, της σημειώσεως των αυτονοήτων. Δεν απεκάλυψα κάτι αθέατο αλλά επεσήμανα το εμφανές. Όσοι διαφωνούν, απλώς φορούν γυαλιά με πράσινους φακούς.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
Kαλά, ό,τι πεις, Λευτέρη
Καριπάκο μου, πρώτη φορά ακούω γι'αυτό το κόμμα.
Εγώ πάντως εμμένω στο ΚΑΣΑ που λέω να φτιάξουμε.

Καριπάκο μου, πρώτη φορά ακούω γι'αυτό το κόμμα.
Εγώ πάντως εμμένω στο ΚΑΣΑ που λέω να φτιάξουμε.

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
Πες τα βρε sinner, γιατί θα τρελαθώ! Βρε πουλί μου, Clash, σου είπε κανείς ότι είμαι εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ή ότι δεν καταλογίζω ευθύνες στο ΚΚΕ, ή ότι θεωρώ πως ο λαός είναι ηλίθιος επειδή δεν ψήφισε ΚΚΕ;;; Ό,τι θέλουμε διαβάζουμε;Kανεις δεν ειπε κλας οτι ο κοσμος ειναι ηλιθιος επειδη δεν εβγαλε κκε. ο κοσμος ειναι ηλιθιος επειδη εβγαλε ΠΑΣΟΚ και βγαζει ΠΑΣΟΚ ΝΔ, ΕΡΕ, παλαιοτερα εναλαξ εδω και πολλα χρονια (πριν ακομα γενηθω!).
Καταρχήν, για τους΄αγώνες και τις πορείες, κτλ, άσ'το να ξέρω καλύτερα, και ρώτα τα ΜΜΕ σου γιατί δεν έδειξαν ποτέ τίποτα από τους αγώνες! Σόρρυ, που δεν κάψαμε κιόλας την Αθήνα για να το πάρει είδηση ο κόσμος!!! Θα τους το προτείνω για την επόμενη τετραετία!

Βίκυ, προσωπικά, εκτός απ'τα υπουργεία αυτά, θεωρώ μέγα ατόπημά του (αν και εσωκομματικά έξυπνη κίνηση) τον Πάγκαλο...που δεν θα τον χαρακτηρίσω ουτε σαν πολιτικό ούτε σαν άνθρωπο, γιατί θα βρωμίσει πραγματικά το στόμα μου.
Κι άλλο ένα ατόπημα (το οποίο θα το καταλάβουμε εν καιρώ) είναι η κυρά Διαμαντοπούλου στο υπουργείο παιδείας...την κάτσαμε την βάρκα...
Έχω να πω και για τον Βενιζέλο, ο οποίος έχει δείξει τι "μέγας" άνθρωπος είναι, όταν ήταν στο υπουργείο πολιτισμού... Την ξανακάτσαμε την βάρκα... Και σταματάω εδώ, γιατί θα πνιγούμε στο τέλος :p
Και σταμάτα να νιώθεις άσχημα για το ηλίθιος. Στο ξαναλέω, μπορείς να αγαπάς κάποιον χωρίς να τυφλώνεσαι. Αγαπώ τους ΈΛληνες, αλλά έχουν υπνωτιστεί σε βαθμό κακουργήματος, κι ακόμα και αν ήμουν κι εγώ υπνωτισμένη στο παρελθόν, αυτό δεν σημαίνει πως θα κλείσω τα μάτια τώρα... Οι Έλληνες θέλουν χαστούκια, κλοτσίδια και μπουνιές για να ξυπνήσουν, και το βλέπεις κι εσύ μέσω των δικών σου προσπαθειών να τους ξυπνήσεις... Το να το παίζουμε politically correct, φοβούμενοι να χρησιμοποιήσουμε Λέξεις που λένε την Αλήθεια, δεν βοηθάει κανέναν... Δεν είμαι της διπλωματίας, το ξέρεις. Και η υπέρβαση που έχω κάνει μέσα μου, είναι που ακριβώς αγαπώ αυτούς που με καταστρέφουν. ΤΟυς αγαπώ ρε, και ξερω ότι τους αγαπάς κι εσύ. ΓΙ'ΑΥΤΟ, ΒΡΙΣ'ΤΟΥΣ!!!!
Και για να γελάσουμε λίγο, ώστε να λειτουργήσει ο εγκέφαλος (κάνει καλό το γέλιο στον εγκέφαλο) και να ξέρουμε τι απαντάμε και πού, θα σας πω το καλύτερο που μας είπε φίλος μας:
"Οι χαμένες ψήφοι του ΚΚΕ δεν είναι από μετακινήσεις στο πασόκ, αλλά από θανάτους. Το κόμμα συρρικνώνεται, γιατί ψοφάνε οι ψηφοφόροι του"!!!! ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ;;;;;

Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
μετεκλογικη καλημερα
σε ολες και ολους!!!
ετεροδημωτης και εγω πτωχος πλην τιμιος δυστυχως εχω χασει επεισοδια
απο τα ενδιαφεροντα που γραφονται δαμεσα και για εκλογες γενικα και για το
αυριο της νουδου διπλα απο τον απομακρο φιλο
διαδρομικα πηγαδακια χαμηλης αξιοπιστιας μου λαλουν πως θα πιεστει ο ΚΚ να παραμεινει αρχηγος νδ
ο ΓΑΠ αναλαμβανει και ΥΠΕΞ αυτη την περιοδο του εντονοτατου φορτου ειδικα σε αυτα
τα θεματα (τουρκια-ΕΕ, Κυπρος, Σκοπια...), δυσκολος ο ταυτοχρονισμος, πρεπει να κοιμαται δεκα ωρες τη βδομαδα ή να δοσει ρεσιταλ μανατζμεντ με βελτιστη αξιοποιηση
ομαδων ειδικευμενων συμβουλων με φηντ μπακ κτλ κτλ, πολλες κυριες στο Υπ.συμβουλιο καταργηση ΥΠ μακεδονιας αιγαιου, εμφαση σε περιβαλλον νεα προσωπα....ακομα ειμαστε στους ερωτες και στα χαμογελα..σε λιγο που θα αρκεψουν τα μωρα να κλαινε...τοτε θα αρχισουν τα ζορικα και ελπιζω ολα να πανε καλα!!![δυσκολον]
δεν ξερω η ΓΓ της ΚΕ του περισσου πρεπει να προβληματιστει για τα θεματα μειωσης ψηφων σε σχεση με διαχρονικες αγκυλωσεις χωρις να πεσει στη λουμπα διεθνιστικων ενδοτισμων..οπως τα παραπλεοντα σκαφη της σεβαστης αριστερας...
το λαος τεινει να πιστεψει οτι γινεται απο απολλων καλαμαριας ρυθμιστης των εξελιξεων πανιωνιος...και δεξαμενη σκεψης της δεξιας που εχει απωλεια [στηριξης και] ιδεολογικου στιγματος πλεον...ιδου η ροδος...ιδου και το (π)οιδημα
παντα υπηρξα αισιοδοξος σε τουντον τοπον και ουδεποτε επαληθευτηκα...

ετεροδημωτης και εγω πτωχος πλην τιμιος δυστυχως εχω χασει επεισοδια
απο τα ενδιαφεροντα που γραφονται δαμεσα και για εκλογες γενικα και για το
αυριο της νουδου διπλα απο τον απομακρο φιλο
διαδρομικα πηγαδακια χαμηλης αξιοπιστιας μου λαλουν πως θα πιεστει ο ΚΚ να παραμεινει αρχηγος νδ
ο ΓΑΠ αναλαμβανει και ΥΠΕΞ αυτη την περιοδο του εντονοτατου φορτου ειδικα σε αυτα
τα θεματα (τουρκια-ΕΕ, Κυπρος, Σκοπια...), δυσκολος ο ταυτοχρονισμος, πρεπει να κοιμαται δεκα ωρες τη βδομαδα ή να δοσει ρεσιταλ μανατζμεντ με βελτιστη αξιοποιηση
ομαδων ειδικευμενων συμβουλων με φηντ μπακ κτλ κτλ, πολλες κυριες στο Υπ.συμβουλιο καταργηση ΥΠ μακεδονιας αιγαιου, εμφαση σε περιβαλλον νεα προσωπα....ακομα ειμαστε στους ερωτες και στα χαμογελα..σε λιγο που θα αρκεψουν τα μωρα να κλαινε...τοτε θα αρχισουν τα ζορικα και ελπιζω ολα να πανε καλα!!![δυσκολον]
δεν ξερω η ΓΓ της ΚΕ του περισσου πρεπει να προβληματιστει για τα θεματα μειωσης ψηφων σε σχεση με διαχρονικες αγκυλωσεις χωρις να πεσει στη λουμπα διεθνιστικων ενδοτισμων..οπως τα παραπλεοντα σκαφη της σεβαστης αριστερας...

το λαος τεινει να πιστεψει οτι γινεται απο απολλων καλαμαριας ρυθμιστης των εξελιξεων πανιωνιος...και δεξαμενη σκεψης της δεξιας που εχει απωλεια [στηριξης και] ιδεολογικου στιγματος πλεον...ιδου η ροδος...ιδου και το (π)οιδημα

"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Mantam Froufrou
Μεγίστη έμφαση...μόλις άκουσα κι έμεινα με το στομα ανοιχτό, κι ελπίζω να το διαψεύσει ο Γεώργιος, πως έκαναν πρόταση στους οικολόγους πράσινους για το υπουργείο περιβάλλοντος!!! Εύγε μας, καλά πάμε...υποθέτω το κάνανε, ακριβώς επειδή θα χρειαστεί βοήθεια και στο υπουργειό εξωτερικών ο ΓΕώργιος...θα'χουν καλές προτάσεις να του κάνουν οι οικολόγοι πράσινοι...εμφαση σε περιβαλλον νεα προσωπα
Τρίααααα παιδιάααα...
Κάποτε θα σου βγει η αισιοδοξία (ή η ψυχή...ένα απ'τα δύο)

Για κάτσε ρε Παγώνα. Χαρακτηρίζεις τον λαό χαζό επειδή ψήφισε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά δεν μας λες τι έπρεπε να ψηφίσει για να μην είναι ηλίθιος. Μήπως το ΚΚΕ ή, τον ΣΥΡΙΖΑ; Και για ποιο λόγο μια τέτοια επιλογή θα τον έκανε έξυπνο; Επειδή και τα δύο κόμματα καλλιεργούσαν αυταπάτες ως πολιτικές προτάσεις για το αύριο; Το ΚΚΕ π.χ. έλεγε για κατώτερο μισθό 1400 ευρώ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε ότι διέξοδος από την κρίση είναι να δοθούν αυξήσεις στους μισθούς. Το ότι καθαρός λαϊκισμός και ανέξοδες φαμφάρες μπορεί να το αποδείξει και ένας πρωτοετής φοιτητής οικονομικών ή, ο οποιοσδήποτε έχει μια στοιχειώδη γνώση λειτουργίας του καπιταλιστικού συστήματος. Μια μεγάλη τόνωση της ζήτησης, μέσω αυξήσεων σε μισθούς και συντάξεις θα είχε σαν αποτέλεσμα όχι την αναθέρμανση της οικονομίας αλλά τη ραγδαία αύξηση των εισαγωγών και την κατάρρευση του ισοζυγίου εξωτερικών συναλλαγών. Συνεπώς αυτές οι προτάσεις των αριστερών κομμάτων όχι μόνο δεν οδηγούν στην έξοδο από την κρίση, αλλά στη όξυνση της. Οπότε Παγώνα μου δεν είναι χαζός ο λαός που τους γύρισε την πλάτη, αλλά μάλλον χαζοί είναι αυτοί που κάνουν τέτοιες ξεκάφρωτες προτάσεις, πουλώντας φούμαρα.
Επίσης Φώτη και Παγώνα την εξήγηση περί χαζομάρας του λαού την θεωρώ υπεραπλουστευμένη στην καλύτερη περίπτωση και ύποπτη στη χειρότερη, γιατί κρύβει ολοκληρωτικές αντιλήψεις. Ο λαός μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες και με τις υπάρχουσες επιλογές κάνει αυτό το πολυ απλό πράγμα που είχε πει ο Μαρξ «η ανθρωπότητα βάζει μπροστά της παρά μόνο τα προβλήματα που μπορεί να λύσει». Γι’ αυτό το κριτήριο μπροστά στην κάλπη δεν είναι ούτε ο σταλινικός παράδεισος, ούτε η Αγιά Σοφιά, ούτε άλλες φαντασιώσεις, αλλά η καθημερινή ζωή. Οταν ο άλλος πηγαίνει στις 3 το μεσημέρι και μαζεύει από τις λαϊκές ότι λαχανικό έχουν πετάξει, όταν του έχουν τσαλαπατήσει όλα τα εργασιακά δικαιώματα, όταν τρέμει το φυλλοκάρδι του κάθε καλοκαίρι μην καεί το σπίτι του, όταν ξέρει πως δεν έχει δημόσια υγεία και τόσα άλλα, θα κοιτάξει ποιος θα του λύσει αυτά τα στοιχειώδη προβλήματα ή, ποιος θα τα αντιμετωπίσει καλύτερα. Και αυτό που τον καίει είναι να λυθούν άμεσα, όχι όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και μεγαλώσει το κίνημα και όταν οι παραγωγικές δυνάμεις θα έρθουν σε αντίφαση με τις σχέσεις ιδιοκτησίας, όπως έλεγε πάλι ο Μαρξ.
Συνεπώς για δες ποια ήταν τα άμεσα προβλήματα και ποιες οι επιλογές είχε ο λαός για την επόμενη μέρα. Από την μια ήταν μια κυβέρνηση που είχε καταρρεύσει υπό το βάρος της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της, της ανικανότητας της και των σκανδάλων της. Μια κυβέρνηση που είχε καταφύγει σε πρακτικές ατζέντας Καρατζαφύρερ για να ανακόψει την φυγή των συντηρητικών ψηφοφόρων και η πρόταση της για το μέλλον ήταν πως «θα σας τσακίσω για δυο ακόμη χρόνια». Και από την άλλη το ΠΑΣΟΚ που πούλαγε ελπίδες, υποστήριζε ότι δεν θα ακολουθήσει την ίδια αντιλαϊκή νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική και έλεγε εμείς δεν θα είμαστε διαφθαρμένοι. Θα μου πείτε φρούδες ελπίδες. Ναι, δεν διαφωνώ, αλλά υπήρχε άλλη επιλογή εντός του υπάρχοντος συστήματος της αστικής δημοκρατίας με τη συγκεκριμένη δομή του κράτους; Οχι. Γιατί ούτε το ΚΚΕ, ούτε το ΛΑΟΣ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επιλογές λύσης των προβλημάτων, αλλά πιέσεων προς τη μια ή, την άλλη κατεύθυνση. Κι όταν μάλιστα, δεν μπορούν ούτε καν αυτό το ρόλο να διαδραματίσουν, τότε είναι επόμενο να τους πούνε «άντε γειά».

Επίσης Φώτη και Παγώνα την εξήγηση περί χαζομάρας του λαού την θεωρώ υπεραπλουστευμένη στην καλύτερη περίπτωση και ύποπτη στη χειρότερη, γιατί κρύβει ολοκληρωτικές αντιλήψεις. Ο λαός μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες και με τις υπάρχουσες επιλογές κάνει αυτό το πολυ απλό πράγμα που είχε πει ο Μαρξ «η ανθρωπότητα βάζει μπροστά της παρά μόνο τα προβλήματα που μπορεί να λύσει». Γι’ αυτό το κριτήριο μπροστά στην κάλπη δεν είναι ούτε ο σταλινικός παράδεισος, ούτε η Αγιά Σοφιά, ούτε άλλες φαντασιώσεις, αλλά η καθημερινή ζωή. Οταν ο άλλος πηγαίνει στις 3 το μεσημέρι και μαζεύει από τις λαϊκές ότι λαχανικό έχουν πετάξει, όταν του έχουν τσαλαπατήσει όλα τα εργασιακά δικαιώματα, όταν τρέμει το φυλλοκάρδι του κάθε καλοκαίρι μην καεί το σπίτι του, όταν ξέρει πως δεν έχει δημόσια υγεία και τόσα άλλα, θα κοιτάξει ποιος θα του λύσει αυτά τα στοιχειώδη προβλήματα ή, ποιος θα τα αντιμετωπίσει καλύτερα. Και αυτό που τον καίει είναι να λυθούν άμεσα, όχι όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και μεγαλώσει το κίνημα και όταν οι παραγωγικές δυνάμεις θα έρθουν σε αντίφαση με τις σχέσεις ιδιοκτησίας, όπως έλεγε πάλι ο Μαρξ.
Συνεπώς για δες ποια ήταν τα άμεσα προβλήματα και ποιες οι επιλογές είχε ο λαός για την επόμενη μέρα. Από την μια ήταν μια κυβέρνηση που είχε καταρρεύσει υπό το βάρος της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της, της ανικανότητας της και των σκανδάλων της. Μια κυβέρνηση που είχε καταφύγει σε πρακτικές ατζέντας Καρατζαφύρερ για να ανακόψει την φυγή των συντηρητικών ψηφοφόρων και η πρόταση της για το μέλλον ήταν πως «θα σας τσακίσω για δυο ακόμη χρόνια». Και από την άλλη το ΠΑΣΟΚ που πούλαγε ελπίδες, υποστήριζε ότι δεν θα ακολουθήσει την ίδια αντιλαϊκή νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική και έλεγε εμείς δεν θα είμαστε διαφθαρμένοι. Θα μου πείτε φρούδες ελπίδες. Ναι, δεν διαφωνώ, αλλά υπήρχε άλλη επιλογή εντός του υπάρχοντος συστήματος της αστικής δημοκρατίας με τη συγκεκριμένη δομή του κράτους; Οχι. Γιατί ούτε το ΚΚΕ, ούτε το ΛΑΟΣ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επιλογές λύσης των προβλημάτων, αλλά πιέσεων προς τη μια ή, την άλλη κατεύθυνση. Κι όταν μάλιστα, δεν μπορούν ούτε καν αυτό το ρόλο να διαδραματίσουν, τότε είναι επόμενο να τους πούνε «άντε γειά».
Ναι ξέρω, εσείς θα κάνετε επανάσταση κατά το παπαρήγειο δόγμα, σύμφωνα με το οποίο δεν θα σπάσετε ούτε ένα τζάμι.Καταρχήν, για τους΄αγώνες και τις πορείες, κτλ, άσ'το να ξέρω καλύτερα, και ρώτα τα ΜΜΕ σου γιατί δεν έδειξαν ποτέ τίποτα από τους αγώνες! Σόρρυ, που δεν κάψαμε κιόλας την Αθήνα για να το πάρει είδηση ο κόσμος

- Apomakros
Όχι μόνο έκανε πρόταση ο Γιωργάκης, αλλά περίμενε και πόσες ώρες την απάντηση από τον Χρυσο-τετοιο (πως τον λένε) η οποία τελικά ήταν αρνητική. Η πλάκα είναι ότι το βράδυ ο Καφετζόπουλος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα, απάντησε ότι αν ήταν στο χέρι του, εκείνος θα έλεγε ναι!Μαντάμ Φρουφρού έγραψε:Μεγίστη έμφαση...μόλις άκουσα κι έμεινα με το στομα ανοιχτό, κι ελπίζω να το διαψεύσει ο Γεώργιος, πως έκαναν πρόταση στους οικολόγους πράσινους για το υπουργείο περιβάλλοντος!!!
(Όχι Χρυσόγελος δηλαδή, αλλά Κλαψίγελος)
- Mantam Froufrou
:
Ρε, να θες ν'αγιάσεις και να μην σ'αφήνουν!
Ξαναλέω, λοιπόν, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, κι ας με ξαναρωτάς εσύ:
Υπερψήφισαν πάλι αυτούς που τους πατάνε, ενώ έπρεπε να γίνει τ'αντίθετο!
Η μόνη απάντηση του λαού σ'αυτό το συνοθύλευμα κλεφτών, εκμεταλλευτών και φονιάδων της αξιοπρέπειάς του, θα ήταν να τους μαυρίσει. Τώρα, το πώς θα το έκανε ο καθένας είναι δικό του θέμα. Μη μου λες πως δεν υπάρχουν επιλογές, και μη μου μιλάς για άμεση ή έμμεση λύση. Το ότι συνέχεια περιμένει (ο "έξυπνος" λαός) μία άμεση λύση, μας οδήγησε στο να μην υπάρχει άμεση λύση εκ των πραγμάτων για τα επόμενα 400 χρόνια τουλάχιστον, αφού όπως είπε κι η Κανέλη, το δάνειο που είχε πάρει ο Κολοκοτρώνης το πάλαι πότε, ξεπληρώθηκε μόλις το 1988. Βάλε κάτω τι δάνεια πληρώνουμε (τι τόκους μάλλον), κι έλα μίλα μου μετά για "θαύματα" και άμεσες λύσεις που "απαιτεί" ο πανέξυπνος λαός μας κι εσύ μαζί τους, προφανώς!
Έχουν την επιλογή του άκυρου, έχουν την επιλογή του λευκού, έχουν την επιλογή του ΚΚΕ ή και του ΣΥΡΙΖΑ ή και του ΛΑΟΣ, ή και των οικολόγων, κι ας είναι το ίδιο ανθέλληνες ή αναποτελεσματικοί κατ'εσέ με τα δύο κόμματα, πάντως ΔΕΝ είναι δοκιμασμένα σε κυβέρνηση. Έχουν την επιλογή επίσης, να πάνε να σπάσουν όλα τα εκλογικά κέντρα, αλλά κι αυτό πρέπει να τους καθοδηγήσει κάποιος για να το κάνουν!
Εϊσαι προφανώς κι εσύ της λογικής, από τους δύο κακούς, διαλέγουμε τον λιγότερο κακό (το λέω κι ευγενικά, είδες;), με την οποία διαφωνώ, έτσι κι αλλιώς.
Όσο για τους αγώνες, ναι είμαστε κατά του να σπάμε μαγαζιά και αυτοκίνητα, γιατί αυτά ανήκουν σε κάποιον εκ του λαού!!! (αλήθεια σου λέω καλέ...έχω και θεία που έχει μαγαζί και δεν είναι πλούσια :p)
Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να σπάει ό,τι καταλαβάινει...μπορείς να πας να σπάσεις και τα τζάμια του γείτονα αν θες... επιλογή σου, και δική μου επιλογή να μην υποστηρίζω "βάνδαλους"...
Αντίστοιχα, βέβαια, όταν έχει πρόβλημα κανένας χριστιανός επειδή τον απολύουν παράνομα (ακόμα κι έγκυες έχουν απολυθεί), τότε ποιον παίρνουν τηλέφωνο (δεν πα να'ναι και νδημοκράτης). Μάντεψε!
Όταν κλείνουν μεγαλομάγαζα και μεγαλοεταιρείες, επειδή απολύουν συλλήβδην κόσμο ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ποιος κλείνει τις εταιρείες και πιέζει; Μάντεψε! Και ΝΑΙ τους παίρνουν πίσω. Έχουν σωθεί πολύς κόσμος και κοσμάκης, που δεν θα είχε στον ήλιο μοίρα, επειδή ξεκουνήθηκε ο άντρας μου, κι ο άντρας της διπλανής, και το κορίτσι της διπλανής πόρτας, να πάνε να στηθούν σαν τους μ...ς και να παλέψουν για την δουλειά ενός άλλου... ΑΜ, ΚΟΜΜΕΝΑ! Ας τρέξει ο σύριζας για να γλυτώσει την δουλειά του άλλου... αμ, και να τρέχουμε και να μας την λένε; Δεν λέει...
Αλλά ξέχασα. Τώρα έχουμε και υπουργείο προστασίας του πολίτη! Θα τους κλείνει ο Γιωργάκης αυτοπροσώπως!
ΥΓ Θεόχαζος...ο λαός. Και δεν πα να βγάλεις και φλύκταινες! Όσο το συζητάμε, μη σου πω, τόσο το εμπεδώνω κι η ίδια!
Ξαναλέω, λοιπόν, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, κι ας με ξαναρωτάς εσύ:
Υπερψήφισαν πάλι αυτούς που τους πατάνε, ενώ έπρεπε να γίνει τ'αντίθετο!
Η μόνη απάντηση του λαού σ'αυτό το συνοθύλευμα κλεφτών, εκμεταλλευτών και φονιάδων της αξιοπρέπειάς του, θα ήταν να τους μαυρίσει. Τώρα, το πώς θα το έκανε ο καθένας είναι δικό του θέμα. Μη μου λες πως δεν υπάρχουν επιλογές, και μη μου μιλάς για άμεση ή έμμεση λύση. Το ότι συνέχεια περιμένει (ο "έξυπνος" λαός) μία άμεση λύση, μας οδήγησε στο να μην υπάρχει άμεση λύση εκ των πραγμάτων για τα επόμενα 400 χρόνια τουλάχιστον, αφού όπως είπε κι η Κανέλη, το δάνειο που είχε πάρει ο Κολοκοτρώνης το πάλαι πότε, ξεπληρώθηκε μόλις το 1988. Βάλε κάτω τι δάνεια πληρώνουμε (τι τόκους μάλλον), κι έλα μίλα μου μετά για "θαύματα" και άμεσες λύσεις που "απαιτεί" ο πανέξυπνος λαός μας κι εσύ μαζί τους, προφανώς!
Έχουν την επιλογή του άκυρου, έχουν την επιλογή του λευκού, έχουν την επιλογή του ΚΚΕ ή και του ΣΥΡΙΖΑ ή και του ΛΑΟΣ, ή και των οικολόγων, κι ας είναι το ίδιο ανθέλληνες ή αναποτελεσματικοί κατ'εσέ με τα δύο κόμματα, πάντως ΔΕΝ είναι δοκιμασμένα σε κυβέρνηση. Έχουν την επιλογή επίσης, να πάνε να σπάσουν όλα τα εκλογικά κέντρα, αλλά κι αυτό πρέπει να τους καθοδηγήσει κάποιος για να το κάνουν!
Εϊσαι προφανώς κι εσύ της λογικής, από τους δύο κακούς, διαλέγουμε τον λιγότερο κακό (το λέω κι ευγενικά, είδες;), με την οποία διαφωνώ, έτσι κι αλλιώς.
Όσο για τους αγώνες, ναι είμαστε κατά του να σπάμε μαγαζιά και αυτοκίνητα, γιατί αυτά ανήκουν σε κάποιον εκ του λαού!!! (αλήθεια σου λέω καλέ...έχω και θεία που έχει μαγαζί και δεν είναι πλούσια :p)
Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να σπάει ό,τι καταλαβάινει...μπορείς να πας να σπάσεις και τα τζάμια του γείτονα αν θες... επιλογή σου, και δική μου επιλογή να μην υποστηρίζω "βάνδαλους"...
Αντίστοιχα, βέβαια, όταν έχει πρόβλημα κανένας χριστιανός επειδή τον απολύουν παράνομα (ακόμα κι έγκυες έχουν απολυθεί), τότε ποιον παίρνουν τηλέφωνο (δεν πα να'ναι και νδημοκράτης). Μάντεψε!
Όταν κλείνουν μεγαλομάγαζα και μεγαλοεταιρείες, επειδή απολύουν συλλήβδην κόσμο ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ποιος κλείνει τις εταιρείες και πιέζει; Μάντεψε! Και ΝΑΙ τους παίρνουν πίσω. Έχουν σωθεί πολύς κόσμος και κοσμάκης, που δεν θα είχε στον ήλιο μοίρα, επειδή ξεκουνήθηκε ο άντρας μου, κι ο άντρας της διπλανής, και το κορίτσι της διπλανής πόρτας, να πάνε να στηθούν σαν τους μ...ς και να παλέψουν για την δουλειά ενός άλλου... ΑΜ, ΚΟΜΜΕΝΑ! Ας τρέξει ο σύριζας για να γλυτώσει την δουλειά του άλλου... αμ, και να τρέχουμε και να μας την λένε; Δεν λέει...
Αλλά ξέχασα. Τώρα έχουμε και υπουργείο προστασίας του πολίτη! Θα τους κλείνει ο Γιωργάκης αυτοπροσώπως!

ΥΓ Θεόχαζος...ο λαός. Και δεν πα να βγάλεις και φλύκταινες! Όσο το συζητάμε, μη σου πω, τόσο το εμπεδώνω κι η ίδια!
- Mantam Froufrou
Και βέβαια, ευτυχώς που υπάρχουν και αριστεροί επιστήμονες και οικονομολόγοι, και προφανώς, αν είξναι να δωθούν αυξησεις απ'τα λεφτά ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ στην αγορά, αλλά πάνε σε λάθος τσέπες, θα γίνει αναδιοργάνωση σε πολλούς άλλους τομείς, που δεν θα επιτρέπει αυτό που μας τσαμπουνάς. Εννοείται, πως δεν μιλάμε πλέον με όρους καπιταλιστικούς (συγκεκριμένες κατευθύνσεις στις εισαγωγές κι εξαγωγές, δηλαδή), αλλά κομμουνιστικούς...
Είναι μια λεπτομέρεια που διέφυγε από τον "πρωτοετή φοιτητή οικονομικών ή, τον οποιονδήποτε έχει μια στοιχειώδη γνώση λειτουργίας του καπιταλιστικού συστήματος"
Δεν μπλέκουμε τα συστήματα να τους πεις, και να τους στείλεις μετεξεταστέους!!!!
Είναι μια λεπτομέρεια που διέφυγε από τον "πρωτοετή φοιτητή οικονομικών ή, τον οποιονδήποτε έχει μια στοιχειώδη γνώση λειτουργίας του καπιταλιστικού συστήματος"

Δεν μπλέκουμε τα συστήματα να τους πεις, και να τους στείλεις μετεξεταστέους!!!!

- ArELa
- Founder-Administrator
Χθες βράδυ το'μαθα και χαμογέλασα γιατί επιμένω να κρατώ την ψυχραιμία μου πλέον σε ό,τι αφορά τα πολιτικά τεκταινόμενα. Άτοπη η κίνηση του ΓΑΠ στη συγκεκριμένη επιλογή συνεργατών τουλάχιστον και επιβεβαιωτική ότι ψάχνει ντε και καλά τρόπους να μας βάλει στην αποδοχή νεοταξίτικων τριπακίων. Ευτυχώς οι κλαυσίγελοι (αυτό το'κλεψες απομένα ακαμάτη παλάβραMantam Froufrou έγραψε:..μόλις άκουσα κι έμεινα με το στομα ανοιχτό, κι ελπίζω να το διαψεύσει ο Γεώργιος, πως έκαναν πρόταση στους οικολόγους πράσινους για το υπουργείο περιβάλλοντος!!! Εύγε μας, καλά πάμε...υποθέτω το κάνανε, ακριβώς επειδή θα χρειαστεί βοήθεια και στο υπουργειό εξωτερικών ο ΓΕώργιος...θα'χουν καλές προτάσεις να του κάνουν οι οικολόγοι πράσινοι...

Έθεσα και εγώ το ερώτημα και κατέληξε στη θέση ότι προτιμούσε λευκό ή αποχή. Να προσέχεις.Clash έγραψε:Για κάτσε ρε Παγώνα. Χαρακτηρίζεις τον λαό χαζό επειδή ψήφισε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά δεν μας λες τι έπρεπε να ψηφίσει για να μην είναι ηλίθιος. Μήπως το ΚΚΕ ή, τον ΣΥΡΙΖΑ;
Συμφωνώ. Στο ερώτημά του γιατί μια ζωή βγαίνει ένα απ'τα 2 κόμματα, απάντησα εδώ, αλλά μόνη μου τα λέω, μόνη μου τ'ακούω, κι αν μου επιτραπεί να το πω για τον εαυτό μου, θεωρώ ότι έκανα αρτιότατη αναλυσάραΕπίσης Φώτη και Παγώνα την εξήγηση περί χαζομάρας του λαού την θεωρώ υπεραπλουστευμένη στην καλύτερη περίπτωση και ύποπτη στη χειρότερη, γιατί κρύβει ολοκληρωτικές αντιλήψεις.

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με ό,τι γράφεις στο συγκεκριμένο ποστ, πράγμα που με προβληματίζει και μου επιτάσσει να πάω σε κανά γιατρό κάποια στιγμή, να κοιταχτώ.

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
Μα σ'αυτό σου απάντησε ο σίνερ, με τον οποίο συμφωνώ! Θες να τ'ακούς κι από μένα, ε; Παραδέξου το, έρωτά μου αγιάτρευτε!