Ευχαριστώ που η εξοχότητά σου αποφάσισε ν' ασχοληθεί μαζί μου και να με διδάξει μέσα από υψηλή πολιτικη και κοινωνιολογική ανάλυση. Ευτυχώς πάντως που είσαι "ο κλασικός θεωρητικός ρομαντικός του Εθνο-κοινωνισμού στο Φόρουμ εδώ και χρόνια" (υπενθυμίζω ότι ABATON Joined: Sat Mar 29, 2008 3:21 pm). Φαντάζομαι ότι έχεις αντιμετωπίσει πολλούς φιλελεύθερους στους δρόμους γι' αυτό και χρησιμοποίησες το δεύτερο πληθυντικό.ABATTON έγραψε:Φυσικά και μπορείς να διατηρείς την οποιαδηποτε άποψη.
το δευτερο πληθυντικό το χρηιμοποιησα εναντια στις νεο-φιλελευθερες μυοχαλαρωτικές αρλούμπες που εκφραζεις.
Το γεγονός ότι κάθομαι και ΄σε κοβω φετες ανα προταση' και ασχολουμαι με.. ''υψηλή θεωρία'', και σου δινω τις απαντησεις που πρέπει να λάβεις φανερώνει ότι απλά διαφωνούμε και εσυ δεν μπορεις να το δεχτεις για αυτο και σκοπιμα παραφραζεις ότι γραφω.
Αν μου αρεσε η βία όπως λες κ όχι τα επιχειρηματα θα κυνηγουσα αναρχικους και δεν θα εχανα χρόνο να σου αναλυω καθε φραση, ούτε θα ήμουν ο κλασσικος θεωρητικός ρομαντικός του Εθνικο-κοινωνισμου στο Φόρουμ, εδω κ χρόνια (άσχετα εάν εσυ με ανακαλυψες πριν 1 μέρα).
Απότι όμως βλεπω αυτο αντι να εκτιμηθεί απο σενα, όπως και ο χρόνος που αφιερωνω να ασχοληθω μαζι σου, παρερμηνευτηκες με σκοπιμότητα επειδη δεν εισαι σε θεση να αντεξεις την αντιθετη άποψη.
Δεν θα σου δωσω λοιπόν άλλο χρόνο ειδικα σε αυτό το θεμα των Ιμίων εφόσον πιστευω ότι σε εχω καλυψει απο το πρωτο ποστ ήδη.
Εκανα μια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ επειδη δεν ειχαμε ξαναμιλησει να σου αναλυσω 5 πραγματα παραπερα, όμως αποδειχτηκες απαραδεκτος μαθησεως και αποχωρώ.
Συγνώμη αλλα δεν εχω το χρόνο να λεω τα ίδια και να γίνομαι η κυρ'α-κατίνα του Φόρουμ..
Καλη συνεχεια
Σε εκείνες τις μια-δυο τελευταίες ερωτησούλες όμως δεν απάντησες...γιατί;
Έντιτ: εκείνο με την ευνομία και τη βία που λες...είναι εύκολο να μας πεις πότε θεωρείς ότι διακυβεύεται η εθνική ασφάλεια; Ας πούμε σήμερα στις μέρες μας υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;