Γάζωσαν 21χρονο αστυνομικό

Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: Γάζωσαν 21χρονο αστυνομικό

Δημοσίευση από Clash » Τετ 07 Ιαν 2009, 13:50

Αρέλα εσείς τα φασιστοειδή, το πατριωτικό σκουπιδαριό είσαστε κότες, μαχαιροβγάλτες, δολοφόνοι, ρουφιάνοι και τσιράκια των ξένων. Οχι Αρέλα μπορεί να απεύθύνομαι σε σένα, αλλά δεν εννοώ εσένα. Αναφέρομαι σε άλλους. Δεν μας χέζεις ρε συ. Ηταν ξεκάθαρο τι έγραψες. Εδώ μέσα κάνετε διαγωνισμό ποιος θα βρίσει περισσότερο τους αριστερούς και τους αναρχικούς, ποιος θα προσβάλει περισσότερο και ποιος θα πει τη μεγαλύτερη μαλακία. Φτάσαμε στο σημείο να βγάλετε πόρισμα ότι όποιος μιλήσει με καλά λόγια για τους αριστερούς είναι προκλητικός, ευλογεί τα όπλα των τρομοκρατών και δικαιώς πρέπει να αποδοκιμάζεται. Τόσο κομπλεξ έχετε. Και εννοείται ότι απευθύνομαι σε σένα, αλλά δεν εννοώ εσένα. Τους Νεφελίμ εννοώ.
Οι αστυνομικοί δεν ευθύνονται ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ για τα κατορθώματα κάποιων στις ταξεις τους.
Οταν οι κάποιοι κακοί είναι αυτοί που επικρατούν και επιβάλουν την αρρωστημένη νοοτροπία, εγώ δεν θα ψάξω ποιος αποτελεί την εξαίρεση. Και είτε το θέλεις, είτε όχι οι κακοί είναι η συντριπτική πλειοψηφία στην αστυνομία. Θες ένα παράδειγμα; Την επόμενη μέρα της δολοφονίας του 15χρονου έγινε πορεία προς τη ΓΑΔΑ. Ξέρεις τι έκαναν ορισμένοι «κακοί»; Προκαλούσαν τον κόσμο με τον χειρότερο τρόπο, ο ένας έκανε χειρονομία πως πυροβολούσε και ο άλλος χαμογελαστός είχε βγάλει το πιστόλι και το είχε στρέψει στον κόσμο. Ετυχε και τους φωτογράφησε ένας φωτορεπορτέρ και οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στον τύπο. Είπαν οι αρχίμπατσοι ότι είναι καταδικαστέα συμπεριφορά κτλ. Εχει περάσει ένας μήνας και από τότε τι έγινε; Εμαθαν ποιοι ήταν; Τους τιμώρησαν για την τρισάθλια πρόκληση τους; ΟΧΙ. Πέρασε κι αυτό στο ντούκου. Από τη στιγμή λοιπόν που η αστυνομία δίνει κάλυψη σε τέτοια καθίκια, τότε θα εισπράξει και την ανάλογη αποδοκιμασία από την κοινωνία.
Παρακαλώ σοβαρέψου, δες το θέμα στη ρεαλιστική του βάση και στάσου στα πραγματικά δεδομένα
Για να δω κάτι σε ρεαλιστική βάση, πρέπει και το ερώτημα να είναι ρεαλιστικό. Στις φανταστικές υποθέσεις, η απάντηση δεν μπορεί να άλλη παρά φανταστική.
Στο τόπικ για τη δολοφονία του Αλέξη, δεν υπήρξε κανείς πατριώτης, "πατριώτης" ή μη, που να μην καταδίκασε αυτό που έγινε
Ολος ο κόσμος δεν είναι το φόρουμ σου και είδα πως το καταδίκασαν.
/ Κι εγω το καταδίκασα, παρ'όλο που:Δεν έχω πεισθεί - γιατί δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που θα με έπειθαν- ότι ο αστυνομικός που σκότωσε τον Αλέξη το'κανε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ.
Ο εγκληματίας Κορκονέας έβγαλε το όπλο και σημάδεψε τον πιτσιρικά. Αυτό το υποστήριξαν όλοι οι μάρτυρες. Αν τον πέτυχε απευθείας ή, αστόχησε δεν έχει καμιά σημασία. Η πρόθεση του ήταν να τον σκοτώσει.Τώρα αν εσύ δέχεσε τα όσα υποστηρίζει ο δολοφόνος και ο δικηγόρος του για να αποφύγει τα ισόβια, είνα δικαίωμα σου. Αν το πατριωτικό μυαλουδάκι σου δεν μπορεί να δεχτεί την αλήθεια, μου είναι αδιάφορο. Η πράξη του Κορκονέα και αυτών που τραυμάτισαν τον ΜΑΤατζή είναι ίδιες. Οπότε όσοι λεν για τη μια πως ήταν μεμονομένο περιστατικό και για την άλλη πως ήταν χτύπημα κατά της δημοκρατίας, είναι υποκριτές.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 07 Ιαν 2009, 17:42

Iφικράτης έγραψε:Αρέλα εσείς τα φασιστοειδή, το πατριωτικό σκουπιδαριό είσαστε κότες, μαχαιροβγάλτες, δολοφόνοι, ρουφιάνοι και τσιράκια των ξένων. Οχι Αρέλα μπορεί να απεύθύνομαι σε σένα, αλλά δεν εννοώ εσένα. Αναφέρομαι σε άλλους. Δεν μας χέζεις ρε συ. Ηταν ξεκάθαρο τι έγραψες. Εδώ μέσα κάνετε διαγωνισμό ποιος θα βρίσει περισσότερο τους αριστερούς και τους αναρχικούς, ποιος θα προσβάλει περισσότερο και ποιος θα πει τη μεγαλύτερη μαλακία. Φτάσαμε στο σημείο να βγάλετε πόρισμα ότι όποιος μιλήσει με καλά λόγια για τους αριστερούς είναι προκλητικός, ευλογεί τα όπλα των τρομοκρατών και δικαιώς πρέπει να αποδοκιμάζεται. Τόσο κομπλεξ έχετε. Και εννοείται ότι απευθύνομαι σε σένα, αλλά δεν εννοώ εσένα. Τους Νεφελίμ εννοώ.
ΑΣΦΑΛΩΣ και ήταν ξεκάθαρο το τι έγραψα, όπως ήταν ξεκάθαρο και πού απευθυνόμουν. Εσύ μπορείς να εννοείς όποιους θες. Εγώ εννοούσα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στοιχεία που το παίζουν αριστεροί, το παίζουν και αναρχικοί και αντιεξουσιαστές και δεν είναι τίποτα απ'αυτά. Απλά το παίζουν και προκαλούν ταραχές, διχασμούς, κακό κλίμα, διάσπαση, αναπολώντας ίσως τον εμφύλιο.

Η βλακεία που είπες πάλι συγχωνεύοντάς με με άλλα μέλη εδώ ή όπου αλλού "συνδιαλέγεσαι", περί διαγωνισμού ποιος θα βρίσει περισσότερο αναρχικούς ή αριστερούς, καταρρίπτεται και διαψεύδεται από μόνη της αν δει κανείς τη συνολική μου διαδρομή απέναντι σε ανθρώπους και ιδεολογίες... Στο τόπικ "Σταματήστε τους Σιωνιστές" γραμμένο από ΚΑΡΑ-αριστερό, όχι αριστερό μελανζέ σα μερικούς μερικούς, τον οποίο ΣΕΒΟΜΑΙ, ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΠΤΟΜΑΙ! Σε συγκεκριμένο πρόσφατοποστ μου εδώ που μάλλον σου...διέφυγε, μεταξύ άλλων λέω και τα εξής:

Ευτυχώς υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ που αντιδρούν σ'αυτή την αισχρή κτηνωδία και τα ΜΜΕ δεν μπορούν πλέον να "φιμώσουν", γιατί απλούστατα υπάρχει και το διαδίκτυο που δεν μπορούν τα φασισταριά να ελέγξουν παρά το Εσελον και τα άλλα κόλπα παρακολούθησης που έχουν. Όντας η αριστερά μπροστάρισσα σ'αυτή την έντονη διαμαρτυρία, και τότε και τώρα προσωπικά την επικτροτώ και είμαι ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ σ'αυτό!

Οπότε αυτές τις εξυπνάδες σου περί γενικής απαξίας προς την αριστερά, αλλού, όχι σ'εμένα.
Απεθυνόμουν στα δολοφονικά καθίκια που την είδαν "επαναστάτες" και σ'αυτούς που τους υποστηρίζουν, επαναλαμβάνω για πολλοστή αλλά τελευταία φορά. Αν δε σου γουστάρει αυτό, ξυδάκι.
Οι αστυνομικοί δεν ευθύνονται ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ για τα κατορθώματα κάποιων στις ταξεις τους.
Οταν οι κάποιοι κακοί είναι αυτοί που επικρατούν και επιβάλουν την αρρωστημένη νοοτροπία, εγώ δεν θα ψάξω ποιος αποτελεί την εξαίρεση. [/quote]
Αυτή είναι η διαφορά μας. Εγώ ΨΑΧΝΩ ποιος ή ποιοι αποτελούν την εξαίρεση, γι'αυτό και δεν απαξιώνω συλλήβδην αριστερούς ή αναρχικούς. Υποστηρίζεις ότι το κάνω επειδή κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Ο εγκληματίας Κορκονέας έβγαλε το όπλο και σημάδεψε τον πιτσιρικά. Αυτό το υποστήριξαν όλοι οι μάρτυρες
Τα αποτελέσματα της νεκροψίας και της βαλιστικής δεν στηρίζουν δυστυχώς για σένα, τις μαρτυρίες των αυτοπτών.

Για τους εγκληματίες που καθάρισαν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τον αστυνομικό και του πήραν το αυτόματο με το οποίο έριξαν αυτή τη φορά, δεν ακούγεται είναι συκαλάκι βέβαια. Μόνο οι στραβές που γίνονται με μπάτσους μετράνε για το δικό σου ακριβοδίκαιο κριτήριο! Αμέ!

Για να δω κάτι σε ρεαλιστική βάση, πρέπει και το ερώτημα να είναι ρεαλιστικό. Στις φανταστικές υποθέσεις, η απάντηση δεν μπορεί να άλλη παρά φανταστική.
Καμία φαντασίωση στο ερώτημά μου. Πηγάζει από τα δεδομένα. Μια μερίδα του κόσμου στην οποία υπάγεσαι, προφανώς μισεί θανάσιμα την αστυνομία. Τη χτυπάει σε μια μανιώδη προσπάθεια να την αφανίσει. Φυσικά απάντηση στο ερώτημά μου ξέρω πλέον ότι δε δύνασαι να δώσεις. Μόνο υπεκφυγές βολεύουν εδώ.
Στο τόπικ για τη δολοφονία του Αλέξη, δεν υπήρξε κανείς πατριώτης, "πατριώτης" ή μη, που να μην καταδίκασε αυτό που έγινε
Ολος ο κόσμος δεν είναι το φόρουμ σου και είδα πως το καταδίκασαν.
Ξαναδές τι είπα και παρακαλώ να καταλαβαίνεις αυτά που γράφω, όχι αυτά που θες.
Μίλησα για τις τοποθετήσεις των μελών στο φόρουμ, στο συγκεκριμένο τόπικ.

Η πράξη του Κορκονέα και αυτών που τραυμάτισαν τον ΜΑΤατζή είναι ίδιες. Οπότε όσοι λεν για τη μια πως ήταν μεμονομένο περιστατικό και για την άλλη πως ήταν χτύπημα κατά της δημοκρατίας, είναι υποκριτές.
Πάλι συμψηφίζεις ανόμοια πράγματα. Και δολοφονική φύση να'χε ένας μπάτσος, δε θα'ταν δυνατόν να δράσει/πράξει όπως τα καλόπαιδα που χτύπησαν τον 21χρονο, γιατί οι συνέπειες θα ήταν προδιαγεγραμμένες. Ο Κορκονέας λοιπόν, ή ο καθε κορκονέας, όποιο κι αν είναι το ατομικό του ποιόν, είναι αδύνατο να σημαδέψει με στόχο=πρόθεση να σκοτώσει έναν πολίτη, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ όταν είναι σε υπηρεσία και ένστολος, γιατί αν το'κανε θα'ταν το λιγότερο εγκεφαλικά νεκρός. Απ'την άλλη, ο κερατάς και αχρείος φονιάς που σημάδεψε κι έριξε ριπές με καλάζνικοφ σ'ένα παιδί είναι εντελώς άλλη ιστορία. Είναι και εκ προμελέτης και εκ προθέσεως. Εσένα βέβαια σε βολεύει να ρίχνεις όλη τη μήνη σου στον έναν και να στρίβεις διά της υπεκφυγής όταν μιλάμε για τον άλλον τον άγνωστο (ακόμα). Αυτό φυσικά ΔΕΝ είναι ούτε δίκαιο ούτε αμερόλπητο, αλλά κάθετα εμπαθές και προκατειλημμένο.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 07 Ιαν 2009, 19:25

Η συγκριση δεν εχει κανενα νοημα. οποιος πιστευει οτι οι τρομοκρατες καλα εκαναν θα πρεπει να τον κοιταξει ιατρος. οποιος πιστευει οτι ο κορκονεας καλα επραξε το θα πρεπει κι αυτος να κοιταχτει.
αν το θεμα ειναι αποκλειστικα η ιστορια του αστυνομικου τοτε σαφως και δεν τιθεται θεμα οτι μακαρι να γινει καλα να ξεπερασει τον κινδυνο να ξαναγυρισει στη δουλεια του και να τιμωρηθουν εκεινοι που το επραξαν.
αν το θεμα ειναι η στοχοποιηση της αστυνομιας δεν νομιζω να υφιστατε κατι τετοιο.
οι τρομοκρατες στοχοποιουν οσους στοχοποιουν (γι αυτο ειναι τρομοκρατες δηλαδη ΠΟΙΝΙΚΟΙ εγκληματιες).
δουλεια της αστυνομιας ειναι να τους πιασει (δρωντας στα πλαισια που οριζει το συνταγμα και οι νομοι).
απο εκει και περα δεν νομιζω να υπαρχει καμια προπαγανδα κατα της αστυνομιας ή οτιδηποτε τετοιο.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από theo38 » Τετ 07 Ιαν 2009, 19:57

o kassas exei dikaio.
eite omada dikia mas einai i opoia ksefyge ligo kai pire ta kalasnikof.an einai etsi yparxoun sigoyra kai xazoi anamesa tous epeidi to xtypima egine sta eksarxeia.
periptwsi noumero duo einai na egine kupatzidiki doulia gia na patisoun ta skulia sta eksarxeia.

eteron ekateron.
3 kloubes stin ethniki sta eksarxeia simera.
wraia.
twra mporei i astynomia na poulisei eleythera ti preza stin plateia.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Τετ 07 Ιαν 2009, 22:16

Κάπου είπες οτι το ΚΚΕ τα βρήκε με το ΛΑ.Ο.Σ. Και σε ρωτώ: Εσύ που κάποτε θυμαμαι είχες καλά λόγια να πεις για το ΚΚΕ καθώς συμπορεύεται με την αναρχική ιδεολογία στο ότι μελλοντικά επιδιώκουν από κοινού ΚΚΕ και αναρχία να μετασχηματίσουν την κοινωνία σε αταξική, τώρα έρχεσαι εναντίον του ΚΚΕ επειδή τα βρήκε όπως λες εσυ με το ΛΑ.Ο.Σ. Κωλοτούμπα στο τετράγωνο ρε Ιφι. Ξέρεις είναι θέμα οπτικής γωνίας: για να μην πεις τον καλό σου λόγο για το ΛΑ.Ο.Σ εκστομίζεις μύδρους ακάμα και για το ΚΚΕ που μέχρι κάποτε το υποστήριζες έστω και από την θέση του αναρχικού.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Ιαν 2009, 00:41

Bγήκε ένας αστυνομικός επώνυμα στον Παπαδάκη προχθές και είπε πως με 20 άντρες, "καθάριζε" (όχι σκότωνε προς Θεού) τα εξάρχεια, μέσα σε 15 λεπτά. Κι ότι αυτό δεν γίνεται όχι γιατί δεν μπορούν φυσικά, αλλά γιατί δε θέλουν τα λαμόγια να γίνει!

Το πιστεύω απολύτως αυτό.

Οπότε ξαναρχόμαστε σ'αυτό που έλεγα από παλιά.
Είναι ένα τσούρμο που αυτοαποκαλείται "αντιεξουσιαστές", "αναρχικοί" και δε συμμαζεύεται...ΔΕΝ είναι ούτε αντιεξουσιαστές, ούτε επαναστάτες ούτε τίποτα απ'αυτά στην πραγματικότητα, αλλά είναι απλά πιονάκια , τα οποία όταν υπάρξει η ανάγκη σπέρνουν το χάος, το κομφούζιο, το μπάχαλο και κάμποσες καταστροφές ακόμα και δολοφονίες, (κατά "παρότρυνση" κάποιων) για να αποτραπεί η ενωμένη λαϊκή εξέγερση. Και ΔΥΣΓΤΥΧΩΣ, τα καταφέρνουν μια χαρά, τα κατάφεραν για άλλη μια φορά, επειδή είμαστε μαλάκες ολκής και "τσιμπάμε" σ'όλα αυτά, και αποσπάται η προσοχή μας με αποτέλεσμα να εστιάζουμε σε λάθος πράγματα και να τρωγόμαστε μεταξύ μας! :banghead:

Εις υγείαν της ΠΑΝηλιθιότητάς μας. :beer:

Αν δε σταθούμε στα κοινά σε όλους μας προβλήματα , αν δεν ενωθούμε με κεντρικό γνώμονα αυτά ώστε να δώσουμε μια συντονισμένη και οργανωμένη μάχη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ αντίδρασης (όχι πλασματικής, πούστικης και πληρωμένης), θα μας περιπαίζουν σα μαριονέτες και θα'μαστε μονίμως στην πίκρα! Ας το καταλάβουμε επιτέλους αυτό!

theo38 έγραψε:o kassas exei dikaio.
eite omada dikia mas einai i opoia ksefyge ligo kai pire ta kalasnikof.an einai etsi yparxoun sigoyra kai xazoi anamesa tous epeidi to xtypima egine sta eksarxeia.
periptwsi noumero duo einai na egine kupatzidiki doulia gia na patisoun ta skulia sta eksarxeia.

eteron ekateron.
3 kloubes stin ethniki sta eksarxeia simera.
wraia.
twra mporei i astynomia na poulisei eleythera ti preza stin plateia.
Τελικά ή πας να θολώσεις τα νερά με κάτι σαν αναδίπλωση εδώ, ή πραγματικά δεν ξέρεις τι είσαι, τι πιστεύεις και γιατί κάνεις ό,τι κάνεις ή νομίζεις πως δίνεις "μάχες". Δε με απασχολεί και πολύ αυτό. Ήρθε η ώρα όμως να θέσω αυτό που μου επισήμανε κάποτε ένας φίλος, αλλά εφ'όσον δε στο πρόταξε ποτέ, θα στο προτάξω εγώ, για λογαριασμό μου τουλάχιστον.

Είναι αστείο να δηλώνεις αναρχικός και αντιεξουσιαστής, αγωνιστής και όλα τα συμπαραμαρτούντα, όταν παράλληλα είσαι χωμένος μέχρι τα μπούνια στον τζόγο. Δηλαδή, δε γίνεται απ'τη μια να βρίζεις κράτος, εξουσία κλπ κι απ'την άλλη να χώνεις χαρτούρα στο ίδιο το ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ συμβάλλοντας στη συντήρησή του. Θεωρία επισκόπου και καρδία μυλωνά και ιδεολογήματα της φανφάρας δηλαδή.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 08 Ιαν 2009, 01:36

Κάπου είπες οτι το ΚΚΕ τα βρήκε με το ΛΑ.Ο.Σ. Και σε ρωτώ: Εσύ που κάποτε θυμαμαι είχες καλά λόγια να πεις για το ΚΚΕ καθώς συμπορεύεται με την αναρχική ιδεολογία στο ότι μελλοντικά επιδιώκουν από κοινού ΚΚΕ και αναρχία να μετασχηματίσουν την κοινωνία σε αταξική, τώρα έρχεσαι εναντίον του ΚΚΕ επειδή τα βρήκε όπως λες εσυ με το ΛΑ.Ο.Σ. Κωλοτούμπα στο τετράγωνο ρε Ιφι. Ξέρεις είναι θέμα οπτικής γωνίας: για να μην πεις τον καλό σου λόγο για το ΛΑ.Ο.Σ εκστομίζεις μύδρους ακάμα και για το ΚΚΕ που μέχρι κάποτε το υποστήριζες έστω και από την θέση του αναρχικού.
Αν το είχε πει αυτό ο Ιφικράτης, τότε θα πρόκειται για την κορυφαία παρόλα του "ειδήμονα" στα ΙΔΕΟ. Διότι, ως γνωστόν ΚΚΕ και αναρχία είναι δύο χώροι διαφορετικοί και αλληλομισούμενοι. Επαναλαμβάνω εάν το έχει πει τότε φαίνεται πλήρως η ασχετοσύνη του σε ιδεολογικοπολιτική κατάρτιση. Όχι ότι τώρα είναι καλλίτερος δηλαδή. :cool:

Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα, θαυμάστε ήθος και ύφος της ΑΥΓΗΣ των αλητηρίων του συριζα και πείτε μου πραγματικά (όσοι δεν έχουν παρωπίδες) εάν κάνω λάθος με το να επαναλαμβάνω ότι αυτό το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ απόκομμα δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου.

Θαυμάστε ΚΑΦΡΙΛΑ:
Αντικάλαντα 2008 24/12/2008

Τα κάλαντα εφέτο

Δακρυγόνα και φωτιές σκόρπισαν παντού / κάθε σπίτι και φωλιά οι μπάτσοι είναι παντού, Έι! / Δακρυγόνα και φωτιές μες τη γειτονιά / ήρθε η εξέγερση, βοηθάτε, ρε παιδιά / Δέντρο φωτεινό, καίει λαμπερό, / μήνυμα θα φέρει από τον λαό. / Μες στη σιγαλιά ακούμε τρία μπαμ / Και κάνει η αγάπη την καρδιά γροθιά. / Δακρυγόνα και φωτιές στο μικρό χωριό / και χτυπάν αλύπητα νέους στο ψαχνό, Έι! / Δακρυγόνα και φωτιές σκόρπισαν παντού / κι η Βουλή απέχει μόλις ένα ντου / Κόκκινες μπογιές, οι πέτρες είναι πολλές / τα κανάλια δείχνουν τις ίδιες παπαριές / Τρέχουν τα παιδιά, σε κάθε γειτονιά, / φωνάζουνε συνθήματα και σπάν' στα πεταχτά / Δακρυγόνα και φωτιές στο εξωτερικό / Κόσμος πολύς στους δρόμους, κάτι τρέχει εδώ, Έι! / Δακρυγόνα και φωτιές, χρειάζεται αλλαγή / Ας δώσουμε στη γη μας ακόμα μια στροφή

Ω έλατο

Ω έλατο, ω έλατο τι ωραία που αρπάζεις / Όταν δεν είσαι Παρνασσό / Όταν δεν είσαι Πάρνηθα / Στο Σύνταγμα, στο Σύνταγμα τι ωραία που αρπάζεις! / Μπάτσους γεμάτο στα κλαδιά / Και διμοιρίες στη σειρά / Ω έλατο, ω έλατο δε θα μου τη γλιτώσεις / Βρε θα σε κάψω μια βραδιά /Κι ας έχει μπάτσους στα κλαδιά / Ω έλατο, ω έλατο, δε θα μου τη γλιτώσεις

Κάλαντα Χριστουγέννων 2008

Καλήν ημέραν άρχοντες / Κι ας μην, κι ας μην είναι ορισμός τους / Διαμαρτυρία κάνουμε / Κόντρα, κόντρα στο φασισμό τους / Οργή γεννάται σήμερον / Από, από τη νεολαία / Όλοι στους δρόμους βγήκαμε / Έλα έλα κι εσύ παρέα / Η εξουσία τρομοκρατεί / Τα μι, τα μίντια φιμώνουν / Στα σπίτια μας κλεινόμαστε / Και μας, και μας αποβλακώνουν / Κι η κρατική καταστολή / Μας δε, μας δέρνει, μας σκοτώνει / Με σπρέι μας ψεκάζουνε / Τα ΜΑΤ, τα ΜΑΤ κι οι ασφαλίτες / Μα εμείς δε λογαριάζουμε / Κι αυτοί, κι αυτοί μας λένε αλήτες / Καλά Χριστούγεννα λοιπόν / Αλλά, αλλά να μην ξεχνάμε / Για όσα ονειρευτήκαμε / Γι' αυτά, γι' αυτά μας πολεμάνε!
Συντάκτης : Παπαγιάννης Κώστας
Και η διεύθυνση της ιστοσελίδος:

http://www.avgi.gr/NavigateActiongo.act ... eID=426046

Το παραπάνω για να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικά άρρωστοι και γραφικοί. Έτσι Ιφικράτη; :P
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Ιαν 2009, 11:30

Αν και έχω πει να μην ξαναγράψω μέχρι η Αρέλα να ζητήσει συγγνώμη για την προσβολή της να με συμπεριλάβει στους δολοφόνους, για σένα θα κάνω μια εξαίρεση, επειδή έτυχε να είμαι μέσα.
Aν δε θες εσύ να ξαναγράψεις γιατί νιώθεις ότι στριμώχνεσαι ή έπηξες στην πατριωτίλα :loco: μη βρίσκεις ανόητες προφάσεις βάζοντας εμένα μπροστά.
Eίπα οτι δεν απευθυνόμουν σ'εσένα. Διευκρίνισα σαφέστατα σε ποιούς απευθυνόμουν. Τα γραπτά μου μένουν και θα μείνουν αναλλοίωτα. Δεν υπάρχει καμιά λέξη-φράση-αποστροφή-υπόνοια σ'αυτό που παρέθεσες ισχυριζόμενος ότι το λέω για σένα, που να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό σου αυτό. Δεν ξέρω ποια παράκρουση σε κάνει να επιμένεις πως το έκανα, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να αποδείξεις κάτι τέτοιο ορθολογικά. Άλλο τα ψυχολογικά...τερτίπια σου που σε κάνουν να πιστεύεις ότι μιλούσα ΣΕ ή ΓΙΑ σένα, κι άλλο η πραγματικότητα.

Τι εννοείς "έτυχε να είσαι μέσα"? Μέσα πού?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 08 Ιαν 2009, 14:35

Πρώτα απ' όλα για τους άσχετους που μαθαίνουν μαρξισμό από το Ρεσάλτο. Είχα πει ότι οι κομμουνιστές και οι αναρχικοί έχουν τον ίδιο απώτερο στόχο, την αταξική κοινωνία. Ο κάθε «πατριώτης» που θεωρεί ότι αν λέγονται καλά λόγια για την αριστερά είναι πρόκληση και οπλίζουν τα όπλα της τρομοκρατίας, είναι επόμενο να καταλαβαίνει ότι θέλει.

Και περνώ στην Αρέλα.
Η βλακεία που είπες πάλι συγχωνεύοντάς με με άλλα μέλη εδώ ή όπου αλλού "συνδιαλέγεσαι", περί διαγωνισμού ποιος θα βρίσει περισσότερο αναρχικούς ή αριστερούς, καταρρίπτεται και διαψεύδεται από μόνη της αν δει κανείς τη συνολική μου διαδρομή απέναντι σε ανθρώπους και ιδεολογίες...
Σε αυτό το τόπικ είδα να συμφωνείς ότι αν λέγονται καλά λόγια για την αριστερά είναι πρόκληση. Ο ίδιος ο συντάκτης αυτής της πρότασης, με την οποία συμφώνησες είχε ισχυριστεί ότι αυτή η πρόκληση ευλογεί τα όπλα των τρομοκρατών. Συνεπώς αλλού τα παραμύθια σου. Ασχολήθηκες για μια ακόμη φορά με το τι λέω εγώ, ενώ με αυτές τις παπαριές ταυτίστηκες. Αυτό έλειπε να πας κόντρα σε κανένα «πατριώτη». Δεν σε συγχωνεύω εγώ με το υπόλοιπο πατριωτικό σκουπιδαριό, μόνη σου ταυτίζεσαι μαζί τους γιατί και εσύ είσαι μια από αυτούς.
Αυτή είναι η διαφορά μας. Εγώ ΨΑΧΝΩ ποιος ή ποιοι αποτελούν την εξαίρεση, γι'αυτό και δεν απαξιώνω συλλήβδην αριστερούς ή αναρχικούς. Υποστηρίζεις ότι το κάνω επειδή κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Μάλιστα και αφού έγραψες αυτό. Μετά έγραψες:
Είναι ένα τσούρμο που αυτοαποκαλείται "αντιεξουσιαστές", "αναρχικοί" και δε συμμαζεύεται...ΔΕΝ είναι ούτε αντιεξουσιαστές, ούτε επαναστάτες ούτε τίποτα απ'αυτά στην πραγματικότητα, αλλά είναι απλά πιονάκια , τα οποία όταν υπάρξει η ανάγκη σπέρνουν το χάος, το κομφούζιο, το μπάχαλο και κάμποσες καταστροφές ακόμα και δολοφονίες, (κατά "παρότρυνση" κάποιων) για να αποτραπεί η ενωμένη λαϊκή εξέγερση
Κατά τ' άλλα δεν απαξιώνεις συλλήβδην τους αναρχικούς. Χέσε μας ρε Αρέλα. Τις παπαριές των χρυσαυγιτών και του κάθε ακροδεξιού αναπαραγάγεις. Τους έβαλες όλους στο ίδιο τσουβάλι, τους φόρτωσες και τους τρομοκράτες και κατά τ' άλλα ψάχνεις τις εξαιρέσεις. Ναι, επειδή ψάχνεις τις εξαιρέσεις θαυμάζεις και ταυτίζεσε με κάθε φασίστά που το παίζει «πατριώτης».
Τα αποτελέσματα της νεκροψίας και της βαλιστικής δεν στηρίζουν δυστυχώς για σένα, τις μαρτυρίες των αυτοπτών.
Τώρα ανέλαβες και την υπεράσπιση του Κορκονέα. Ξέρω ότι σου χαλάει το παραμυθάκι σου, το ότι ένας μπάτσος δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 15χρονο. Λοιπόν η βαλιστική δικαίωσε τους μάρτυρες, αφού απέδειξε ότι ο Κορκονέας πυροβόλησε στην ευθεία με πρόθεση να σκοτώσει. Αν τον πέτυχε απευθείας τον μικρό ή, αν αστόχησε και η σφαίρα αφού βρήκε σε τοίχο καρφώθηκε στον Γρηγορόπουλο, δεν έχει καμιά σημασία.

Για τους εγκληματίες που καθάρισαν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τον αστυνομικό και του πήραν το αυτόματο με το οποίο έριξαν αυτή τη φορά, δεν ακούγεται είναι συκαλάκι βέβαια. Μόνο οι στραβές που γίνονται με μπάτσους μετράνε για το δικό σου ακριβοδίκαιο κριτήριο! Αμέ!
Ενώ εσύ; Εχεις γεμίσει το φόρουμ για την Κανελοπούλου, τον Κουμή, την Βασιλακοπούλου, τον Καλτεζά, τον Μουλάτοβιτς΄, τον Μαραγκάκη και τόσους όλους. Ολοι αυτοί φυσικά δεν δολοφονήθηκαν εσκεμμένα από τους αστυνομικούς. Απλά άλλοι κουτούλαγαν τα κεφάλια τους στα γκλομπ των μπάτσων, ενώ άλλοι είχαν βγάλει φτερά και κυνηγούσαν τις σφαίρες που έριχναν στον...αέρα οι μπάτσοι.
Ο Κορκονέας λοιπόν, ή ο καθε κορκονέας, όποιο κι αν είναι το ατομικό του ποιόν, είναι αδύνατο να σημαδέψει με στόχο=πρόθεση να σκοτώσει έναν πολίτη, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ όταν είναι σε υπηρεσία και ένστολος, γιατί αν το'κανε θα'ταν το λιγότερο εγκεφαλικά νεκρός.
Αυτά θες να τα πιστεύεις εσύ. Εσύ που έγραφες ότι ο Κορκονέας σκεφτότανε πως θα ήταν να καλύτερο να τον είχαν πλακώσει τον ίδιο στο ξύλο ή, και να τον είχαν σκοτώσει. Την απάντηση σου την έδωσε ο ίδιος. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Βγάζουν το όπλο και καθαρίζουν εν ψυχρώ.

Καμία φαντασίωση στο ερώτημά μου. Πηγάζει από τα δεδομένα. Μια μερίδα του κόσμου στην οποία υπάγεσαι, προφανώς μισεί θανάσιμα την αστυνομία. Τη χτυπάει σε μια μανιώδη προσπάθεια να την αφανίσει. Φυσικά απάντηση στο ερώτημά μου ξέρω πλέον ότι δε δύνασαι να δώσεις. Μόνο υπεκφυγές βολεύουν εδώ.
Το ερώτημα σου ήταν εντελώς φανταστικό. Σε καπιταλιστικό καθεστώς θα υπάρχει αστυνομία. Αν εξαφανιστούν οι αιτίες και το καθεστώς που θεωρούν αναγκαία την ύπαρξη της αστυνομία, τότε ναι πολύ ευχαρίστως να γίνει αυτό και αύριο το πρωί. Εσύ λοιπόν που δηλώνεις και «αντιεξουσιάστρια» (εντάξει στην Ελλάδα είμαστε ο καθένας ότι θέλει δηλώνει, εδώ ο άλλος ο Λιακόπουλος του φόρουμ την είδε ειδήμονας του μαρξισμού), μάθε λοιπόν ότι αυτό σημαίνει ότι είσαι ενάντια σε κάθε εξουσία και επιθυμείς την κατάργηση της, όχι την αναπλήρωση της με κάποια άλλη. Μια πολιτική εξουσία δεν είναι μια δύναμη αυτή καθ' αυτή, αλλά έχει στηρίγματα την οικονομία, τα σώματα ασφαλείας και ένα μίνιμουμ λαϊκής ανοχής. Χωρίς αυτά, καταρρέει. Συνεπώς χτυπώντας τα στηρίγματα της εξουσίας, χτυπάς την ίδια την εξουσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Πέμ 08 Ιαν 2009, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Πέμ 08 Ιαν 2009, 16:33

αγαπητε αντμιν
σου ειπε κανεις οτι ειμαι ο ιδεωδης αναρχικος;
αφησα ποτε να εννοηθει οτι η ζωη μου ειναι το προτυπο του τελειου αναρχικου;
μεγαλωσα σε εναν χωρο οπου οι φιλοι μου ηταν αναρχικοι,αυτοι με τρεχουν ακομη,τους βοηθαω οπως μπορω επειδη τυγχανει να εχω καποια χρηματα απο τη δουλια μου.
τις ελευθερες μου ωρες μεχρι πριν λιγο καιρο τις περνουσα ψαχνωντας να βρω μια εκφυλη τριανταπενταρα. οι πιο μικρες δεν μου αρεσουν.
ναι ασχολουμε με το τζογο- κυριως στοιχημα- και μου αρεσει πολυ.
μου αρεσει να βλεπω τσοντες μαζι με με καποια γυναικα.
μου αρεσουν οι μπριζολες,με χωριατικη σαλατα,τζατζικια και φετες.
δεν μου αρεσει η κοκα κολα επειδη οτι εχει ανθρακικο με κανει και δακρυζω.
απο μουσικη προτιμω το μεταλ.ακουω ανετα και ρεμεπτεκικα.
ειμαι ρομαντικος αγαπαω οσους θεωρω φιλους και τους υποστηριζω ακομη και αν εχουν αδικο.
δεν λεω ψεματα.
στο σεξ τωρα τελευταια φουσκωνω,μαλλον φταιει το τσιγαρο.
καπνιζω μαρλμπορο σκληρο και καπνο κρειβεν.
μπορει ανετα τωρα ο ακατανομαστος να με κατηογορησει οτι στηριζω τον αμερικανικο ιμπεριαλισμο.
ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις οτι δεν ειμαι γεννημενος για να ειμαι ειδωλο.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Πέμ 08 Ιαν 2009, 16:43

να πεις στον αστυνομικο που θα παρει 20 ατομα να διαλυσει τα εξαρχεια οτι τετοιες αηδιες και απειλες ειναι για το π//τσο.
ας παει πρωτα στη παραλιακη στους μπραβους,ας πεταχτει μεχρι το ζεφυρι και ας παει στη κρητη οπου ειναι το μοναδικο μερος στην ελλαδα οπου η μαφια ειναι οικογενειες ολοκληρες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Ιαν 2009, 01:23

Iφικράτης έγραψε:
Και περνώ στην Αρέλα.

Σε αυτό το τόπικ είδα να συμφωνείς ότι αν λέγονται καλά λόγια για την αριστερά είναι πρόκληση.

Για παράπεμψέ με σε ποστ που να δείχνει ότι συμφωνώ μ'αυτό.
Τεκμηρίωνε επιτέλους αυτά που λες, αντί να μπουρδολογείς για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Ο ίδιος ο συντάκτης αυτής της πρότασης, με την οποία συμφώνησες είχε ισχυριστεί ότι αυτή η πρόκληση ευλογεί τα όπλα των τρομοκρατών.
Συμφώνησα με τον Σταυραετό σε ότι αφορά τον Τζερόνιμο και θα συνεχίσω να συμφωνώ. Ο κύριος είναι ανύπαρκτος και καλύτερα να παραμείνει στην ανυπαρξία του. Αυτό δεν αποδεικνύει καμιά γενικόλογη και τσουβαλιαστική απαξία από πλευράς μουστην αριστερά. Ξέρω ότι θες πολύ να με χώσεις σε τσουβάλι αλλά μη βασανίζεσαι καλό μου. Δε θα καταφέρεις να ακυρώσεις ποτέ το δεδομένο του αυτόνομου, ελεύθερου και ανένταχτου της σκέψης μου. Σου είπα δε σου μοιάζω, δεν ταμπελοποιώ ούτε αντιμετωπίζω τους πάντες σαν ένα ομοιογενές κοπάδι και γι'αυτό σου ξαναλέω μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Συνεπώς αλλού τα παραμύθια σου.
Εσύ αλλού τις μεγαλοστομίες και τις χλαπάτσες εντυπωσιασμού.
Ασχολήθηκες για μια ακόμη φορά με το τι λέω εγώ, ενώ με αυτές τις παπαριές ταυτίστηκες.
Συμφωνώ εκεί που συμφωνώ και ασχολούμαι με αυτά που με προκαλούν. Εσύ γίνεσαι εσκεμμένα προκλητικός, ούκ ολίγες φορές, οπότε δε θα'πρεπε να σου κάνει εντύπωση που ασχολούμαι με αυτά που λες.

Αυτό έλειπε να πας κόντρα σε κανένα «πατριώτη». Δεν σε συγχωνεύω εγώ με το υπόλοιπο πατριωτικό σκουπιδαριό, μόνη σου ταυτίζεσαι μαζί τους γιατί και εσύ είσαι μια από αυτούς.
Γίνεσαι γραφικός τελικά με το τσουβάλιασμα, γιατί τα ήδη καταγραφέντα δεδομένα σε διαψεύδουν.
Έχω διαφωνήσει αρκετές φορές και με Κάσσανδρο, και με Χρήστο και με Αίολο και με πολλά άλλα παιδιά που εσύ χαρακτηρίζεις "πατριώτες" . Δεν έχω το χρόνο αλλά ούτε και τη διάθεση να ψάξω σ'ένα φόρουμ σχεδόν τριών ετών με χιλιάδες τόπικς-διαλόγους για να στο αποδείξω παραπέμποντάς σε στις διαφωνίες αυτές, γιατί ήσουν εδώ και τα'βλεπες. Υπάρχουν κάμποσα φάρμακα για την ενδυνάμωση της μνήμης αν άρχισε από τώρα να σε βαράει το αλτσχάιμερς ή η άνοια, αλλά εντυπώσεις με βάση αυτά που εσύ γουστάρεις δε θα δημιουργείς. ΙΔΟΥ ένας λόγος που ασχολούμαι λοιπόν μ'αυτά που λες. Για να μην αφήνω να αιωρούνται αυτές οι βλακείες με τις οποίες αρέσκεσαι να ταμπελοποιείς ανθρώπους και ειδικά όταν είναι ψευδείς, γιατί μόνο ψέματα βοηθούν βολικά να στηρίζεις τις ψευδεπιγραφές που μου προσάπτεις.
Ιφικράτης έγραψε:
ΑρΕλα έγραψε:Αυτή είναι η διαφορά μας. Εγώ ΨΑΧΝΩ ποιος ή ποιοι αποτελούν την εξαίρεση, γι'αυτό και δεν απαξιώνω συλλήβδην αριστερούς ή αναρχικούς. Υποστηρίζεις ότι το κάνω επειδή κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Μάλιστα και αφού έγραψες αυτό. Μετά έγραψες:
ΑρΕλα έγραψε:Είναι ένα τσούρμο που αυτοαποκαλείται "αντιεξουσιαστές", "αναρχικοί" και δε συμμαζεύεται...ΔΕΝ είναι ούτε αντιεξουσιαστές, ούτε επαναστάτες ούτε τίποτα απ'αυτά στην πραγματικότητα, αλλά είναι απλά πιονάκια , τα οποία όταν υπάρξει η ανάγκη σπέρνουν το χάος, το κομφούζιο, το μπάχαλο και κάμποσες καταστροφές ακόμα και δολοφονίες, (κατά "παρότρυνση" κάποιων) για να αποτραπεί η ενωμένη λαϊκή εξέγερση
Κατά τ' άλλα δεν απαξιώνεις συλλήβδην τους αναρχικούς. Χέσε μας ρε Αρέλα. Τις παπαριές των χρυσαυγιτών και του κάθε ακροδεξιού αναπαραγάγεις. Τους έβαλες όλους στο ίδιο τσουβάλι, τους φόρτωσες και τους τρομοκράτες και κατά τ' άλλα ψάχνεις τις εξαιρέσεις. Ναι, επειδή ψάχνεις τις εξαιρέσεις θαυμάζεις και ταυτίζεσε με κάθε φασίστά που το παίζει «πατριώτης».
Ασφαλώς και ΔΕΝ απαξιώνω συλλήβδην τους αναρχικούς.
Αυτή η συμπερασματάρα που παρουσιάζεις εδώ στην απέλπιδα προσπάθεια να σου "βγει" αυτό που λες, είναι ένδειξη ψιλογκαγκαδισμού τελικά και πρόσεξέ το. Το ένα παρατεθέν σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί το άλλο. Στο δεύτερο όταν λέω "τσούρμο" εξυπακούεται ότι δεν εννοώ ΟΛΟΥΣ όσους ανήκουν στον χώρο των αναρχικών. Εννοώ αποκλειστικά και μόνον αυτούς που υπάγονται στην ομαδούλα των όψιμων "επαναστατών" που αυτοχρίζονται αναρχικοί/αντιεξουσιαστές και αφήνουν και προκηρύξεις όποτε τους έρθει η διάθεση. Είναι το τρίτο διευκρινιστικό/επεξηγηματικό μου ποστ επ'αυτού και ακόμα δε λες να καταλάβεις τι λέω, λες κι έγραψα κινέζικα. Είναι θλιβερό να βλέπω άνθρωπο με τέτοια δυσχέρεια κατανόησης απλών φράσεων.
ΑρΕλα έγραψε:Τα αποτελέσματα της νεκροψίας και της βαλιστικής δεν στηρίζουν δυστυχώς για σένα, τις μαρτυρίες των αυτοπτών.
Τώρα ανέλαβες και την υπεράσπιση του Κορκονέα.
Αυτή την αφήνω στον Κούγια. :loco:
Εγώ απλά επισημάνσεις για τα δεδομένα έκανα. Τα δεδομένα δηλαδή, μέχρις εκεί που μπόρεσα να παρακολουθήσω, γιατί όπως είπαμε, υπάρχουν και κάποιοι από μας που κάνουν τρεις δουλειές και δεν έχουν το χρονο να παρακολουθούν διαρκώς τα της επικαιρότητας.
Ξέρω ότι σου χαλάει το παραμυθάκι σου, το ότι ένας μπάτσος δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 15χρονο. Λοιπόν η βαλιστική δικαίωσε τους μάρτυρες, αφού απέδειξε ότι ο Κορκονέας πυροβόλησε στην ευθεία με πρόθεση να σκοτώσει. Αν τον πέτυχε απευθείας τον μικρό ή, αν αστόχησε και η σφαίρα αφού βρήκε σε τοίχο καρφώθηκε στον Γρηγορόπουλο, δεν έχει καμιά σημασία.
Αν όντως δικαίωσε η βαλιστική τους μάρτυρες και απέδειξε ότι πυροβόλησε στην ευθεία με πρόθεση να σκοτώσει, δεν έχω γνώση, γι'αυτό παράπεμψέ με σε παρακαλώ σε συγκεκριμένο δημοσίευμα για να το επιβεβαιώσω, κι όχι να μου το γυρνάς μετά λέγοντας ότι είχε μεν πρόθεση να σκοτώσει, αλλά αστόχησε και βάρεσε η σφαίρα σε τοίχο.
Δεν έχω καμιά πρεμούρα να υπερασπιστώ κανέναν που είναι υπαίτιος για το θάνατο συνανθρώπου, πόσο μάλλον παιδιού, ούτε τον ξέρω τον αστυνομικό, ούτε της γούνας μου μανίκι είναι. Δεν ξέρω τι άνθρωπος/χαρακτήρας είναι και είμαι σίγουρη ότι εσύ δεν θα'μπαινες ποτέ στη λογική να ψάξεις/μάθεις για χαρακτήρες ανθρώπων, αφού για σένα ό,τι ένστολο κινείται στην ακτίνα όρασής σου είναι εξ ορισμού σκάρτο. Μπορεί όντως ο συγκεκριμένος να'ναι σκάρτος, αλλά αυτό δε θα οφείλεται στη στολή του.

Ο συλλογισμός μου ήταν σαφής, αλλά δεν έκανες τον κόπο να τον δεις γι'αυτό που είναι, γιατί θα σου χάλαγε η μανέστρα της χλαπάτσας που ήθελες να μου πετάξεις στη μάπα. Θα τον επαναλάβω λοιπόν, με άλλη διατύπωση ΜΠΑΣ και βοηθήσω στη δυσχέρεια κατανόησης που επιδεικνύεις τελευταία. Και κωλογόμαρο του κερατά να είναι το άτομο, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είναι εγκεφαλικά νεκρός/πανηλίθιος με deathwish. Αν πυροβολούσε στην ευθεία με πρόθεση να σκοτώσει έναν πιτσιρικά, μπροστά στα μάτια κόσμου και φορώντας τη στολή, σίγουρα θα το'κανε γνωρίζοντας πως περνάει μόνος του τη θηλειά μιας κρεμάλας στο λαιμό του. Δεν ξέρω πολλούς ένστολους ή μη που να το κανουν αυτό στον εαυτό τους πρώτα απ'όλα και κατ'επέκτασιν στην οικογένειά τους, στο θύμα και στην οικογένεια του θύματος, και να'ναι στα συγκαλά τους. ΓΙ'ΑΥΤΟ και τείνω στην εκδοχή πως ήταν εξοστρακισμός χωρίς πρόθεση να σκοτώσει, κι όχι γιατί έχω διακαή πόθο να τον υπερασπιστώ.

Πέρα έξω και ξέχωρα από τα παραπάνω που επιμένεις να μπερδεύεις για να σου βγει το φασίζον σενάριο για την πάρτη μου, δεν παύω να θεωρώ απαράδεκτη την κίνησή του να τραβήξει πιστόλι, παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν εκεί να δω τις ακριβείς συνθήκες κάτω απ'τις οποίες το έκανε. Δέχομαι τις μαρτυρίες των αυτοπτών αλλά και του συναδέλφου του που ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρχε άμεση απειλή για την σωματική τους ακεραιότητα πράγμα που θα δικαιολογούσε τράβηγμα όπλου έστω και για εκφοβισμό και άμυνα.

Αυτή είναι η άποψή μου σφαιρικά, αναλυτικά και με ιώβεια υπομονή τοποθετημένη κι αν τη διαστρεβλώσεις ΞΑΝΑ, τότε θα'ναι σαφές πως το κάνεις εκ του πονηρού. Αν οι χρυσαυγίτες, οι φασίστες και όλοι αυτοί που αντιπαθείς συμφωνούν με τη δική μου συλλογιστική, δε με χαλάει μεν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ταυτίζομαι εγώ με κανέναν.

Το ερώτημα σου ήταν εντελώς φανταστικό. Σε καπιταλιστικό καθεστώς θα υπάρχει αστυνομία. Αν εξαφανιστούν οι αιτίες και το καθεστώς που θεωρούν αναγκαία την ύπαρξη της αστυνομία, τότε ναι πολύ ευχαρίστως να γίνει αυτό και αύριο το πρωί.
Μα βλέποντάς το ρεαλιστικά ξέρω/ξέρεις /ξέρουμε πως ΔΕΝ θα εξαφανιστούν είπαμε.
Εσύ λοιπόν που δηλώνεις και «αντιεξουσιάστρια» (εντάξει στην Ελλάδα είμαστε ο καθένας ότι θέλει δηλώνει, εδώ ο άλλος ο Λιακόπουλος του φόρουμ την είδε ειδήμονας του μαρξισμού),
Εγώ δηλώνω και είμαι αντεξουσιάστρια πολύ περισσότερο απ'τους αντιεξουσιαστές της πλάκας που βαράνε τα κάγκελα για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Εγώ τα χώνω - ή "χτυπάω" αν θες (έστω και λεκτικά) κατ'ευθείαν στο νοικοκύρη αντί να πάω μέσω κολοπετεινίτσας, και δε βαράω το σπίτι του το υπηρετικό του προσωπικό/τα όργανά του και την περιουσία του για ν'αποδείξω ότι είμαι εναντίον του.

μάθε λοιπόν ότι αυτό σημαίνει ότι είσαι ενάντια σε κάθε εξουσία και επιθυμείς την κατάργηση της, όχι την αναπλήρωση της με κάποια άλλη.
Είμαι ενάντια στη ΣΑΘΡΗ κεντρική εξουσία που δίνει λαθεμένες, μπερδεμένες ή διφορούμενες εντολές στα εκτελεστικά της όργανα. Τα εκτελεστικά της όργανα μου φταίνε μόνον για σαθρή ΑΤΟΜΙΚΗ τους στάση (όταν δω τέτοια) σε ενέργειες που πήραν οι ίδιοι την πρωτοβολία να κάνουν. Για τη στάση της ίδιας της εξουσίας είναι γελοίο να τα βάζουμε με τα εκτελεστικά της όργανα, όμως.

Μια πολιτική εξουσία δεν είναι μια δύναμη αυτή καθ' αυτή, αλλά έχει στηρίγματα την οικονομία, τα σώματα ασφαλείας και ένα μίνιμουμ λαϊκής ανοχής. Χωρίς αυτά, καταρρέει. Συνεπώς χτυπώντας τα στηρίγματα της εξουσίας, χτυπάς την ίδια την εξουσία.
Συμφωνώ, με μία διαφορά. Αποδίδω το ΜΑΞΙΜΟΥΜ (κι όχι το μίνιμουμ) στη λαϊκή ανοχή από τη μια και από την άλλη στην οικονομία=τους ναούς της (τράπεζες) στους οποίους μεγάλο μέρος του λαού είναι εξαρτημένο. Αν χτυπήσει ο καθένας την ανοχή μέσα του, (που κάτι πήγε να καταφέρει παρά τα θλιβερά παράπλευρα αποτελέσματα των ζημιών και των ταραχών) κι αν μέσα σ'αυτό το "χτύπημα" καταφέρει να μποϋκοτάρει και το τραπεζικό σύστημα απέχοντας από αυτό, θα διαλύσει τα λαμόγια στα εξ ων συνετέθησαν και δεν χρειάζεται να χτυπάει ούτε τζαμαρίες, ούτε ένστολους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 09 Ιαν 2009, 14:51

Συμφώνησα με τον Σταυραετό σε ότι αφορά τον Τζερόνιμο και θα συνεχίσω να συμφωνώ. Ο κύριος είναι ανύπαρκτος και καλύτερα να παραμείνει στην ανυπαρξία του. Αυτό δεν αποδεικνύει καμιά γενικόλογη και τσουβαλιαστική απαξία από πλευράς μουστην αριστερά. Ξέρω ότι θες πολύ να με χώσεις σε τσουβάλι αλλά μη βασανίζεσαι καλό μου
Ο «πατριώτης» με τον οποίο συμφώνησες είχε ισχυριστεί ότι ο Ιερόνυμος είχε ευλογήσει τα όπλα των τρομοκατρών, επειδή σε μια συνέντευξη του είχε μιλήσει με καλά λόγια για την αριστερά και αυτό ήταν πρόκληση. Αλλη φορά να διαβάζεις με τι συμφωνείς, για να μην φωνάζεις ύστερα ότι σε χώνουν στο ίδιο τσουβάλι με τα υπόλοιπα φασιστοειδή.

Έχω διαφωνήσει αρκετές φορές και με Κάσσανδρο, και με Χρήστο και με Αίολο και με πολλά άλλα παιδιά που εσύ χαρακτηρίζεις "πατριώτες" .
:lol: :lol: :lol: ....το έχω δει.... :lol: :lol: Αντε και θα σε βάλουμε στο αντιφασιστικό κλαμπ επειδή έχουμε μείνει λίγοι στο φόρουμ, μια και οι περισσότεροι έχουν αποχωρήσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Πριν λίγο σου απάντησα εκεί που πετάχτηκες να μαζέψεις το ρεζιλίκι του «πατριώτη» που παρουσίαζε ως δική του κατάθεση, αυτά που έκανε copy paste. Θα έκανες το ίδιο και για άλλους, αν δεν ήταν «πατριώτες»; :p
Ασφαλώς και ΔΕΝ απαξιώνω συλλήβδην τους αναρχικούς.
Σίγουρα....Αν εσύ φάσκεις και αντιφάσκεις, δεν σου φταίει κανένας όταν σου επισημαίνει τις αντιφάσεις σου.
Αν όντως δικαίωσε η βαλιστική τους μάρτυρες και απέδειξε ότι πυροβόλησε στην ευθεία με πρόθεση να σκοτώσει, δεν έχω γνώση, γι'αυτό παράπεμψέ με σε παρακαλώ σε συγκεκριμένο δημοσίευμα για να το επιβεβαιώσω, κι όχι να μου το γυρνάς μετά λέγοντας ότι είχε μεν πρόθεση να σκοτώσει, αλλά αστόχησε και βάρεσε η σφαίρα σε τοίχο.
Πήγαινε και δες.... http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=47882228

και εδώ

http://www.zougla.gr/news.php?id=17000

Και αν δεν σου φτάνουν κι αυτά, θα σε παραπέμψω και σε άλλα.
Ο συλλογισμός μου ήταν σαφής, αλλά δεν έκανες τον κόπο να τον δεις γι'αυτό που είναι, γιατί θα σου χάλαγε η μανέστρα της χλαπάτσας που ήθελες να μου πετάξεις στη μάπα. Θα τον επαναλάβω λοιπόν, με άλλη διατύπωση ΜΠΑΣ και βοηθήσω στη δυσχέρεια κατανόησης που επιδεικνύεις τελευταία. Και κωλογόμαρο του κερατά να είναι το άτομο, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είναι εγκεφαλικά νεκρός/πανηλίθιος με deathwish. Αν πυροβολούσε στην ευθεία με πρόθεση να σκοτώσει έναν πιτσιρικά, μπροστά στα μάτια κόσμου και φορώντας τη στολή, σίγουρα θα το'κανε γνωρίζοντας πως περνάει μόνος του τη θηλειά μιας κρεμάλας στο λαιμό του. Δεν ξέρω πολλούς ένστολους ή μη που να το κανουν αυτό στον εαυτό τους πρώτα απ'όλα και κατ'επέκτασιν στην οικογένειά τους, στο θύμα και στην οικογένεια του θύματος, και να'ναι στα συγκαλά τους. ΓΙ'ΑΥΤΟ και τείνω στην εκδοχή πως ήταν εξοστρακισμός χωρίς πρόθεση να σκοτώσει, κι όχι γιατί έχω διακαή πόθο να τον υπερασπιστώ.
Και σου ξαναλέω. Αυτά είναι τα όσα θέλεις εσύ να πιστεύεις. Η πραγματικότητα σε διαψεύδει, όπως και σε σε διέψευσε όταν έλεγες ότι ο Κορκονέας θα σκεφτότανε πως θα σκεφτότανε ότι θα ήταν καλύτερα να είχε φάει ξύλο ή, να είχε σκοτωθεί ο ίδιος.

Εγώ δηλώνω και είμαι αντεξουσιάστρια πολύ περισσότερο απ'τους αντιεξουσιαστές της πλάκας που βαράνε τα κάγκελα για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
Εντάξει στην Ελλάδα είμαστε, ότι θέλει ο καθένας δηλώνει. Εδώ ο άλλος ο copy paste δήλωνε ειδήμονας του μαρξισμού και δεν ήξερε την τύφλα του ο άσχετος.
Είμαι ενάντια στη ΣΑΘΡΗ κεντρική εξουσία που δίνει λαθεμένες, μπερδεμένες ή διφορούμενες εντολές στα εκτελεστικά της όργανα.
Αντιεξουσιαστής σημαίνει ενάντια σε ΚΑΘΕ εξουσία, γιατί όλες οι εξουσίες είναι σαθρές. Εσύ δεν είσαι αυτό. Εσύ νομίζεις ότι μπορει να υπάρχει και καλή εξουσία, αρκεί να βρεθούν τίμιοι και πατριώτες εξουσιαστές. Συνεπώς είσαι κάτι άλλο.
Συμφωνώ, με μία διαφορά. Αποδίδω το ΜΑΞΙΜΟΥΜ (κι όχι το μίνιμουμ) στη λαϊκή ανοχή από τη μια και από την άλλη στην οικονομία=τους ναούς της (τράπεζες) στους οποίους μεγάλο μέρος του λαού είναι εξαρτημένο. Αν χτυπήσει ο καθένας την ανοχή μέσα του, (που κάτι πήγε να καταφέρει παρά τα θλιβερά παράπλευρα αποτελέσματα των ζημιών και των ταραχών) κι αν μέσα σ'αυτό το "χτύπημα" καταφέρει να μποϋκοτάρει και το τραπεζικό σύστημα απέχοντας από αυτό, θα διαλύσει τα λαμόγια στα εξ ων συνετέθησαν και δεν χρειάζεται να χτυπάει ούτε τζαμαρίες, ούτε ένστολους
Στη λαϊκή ανοχή δεν απόδωσα ότι το μάξιμουμ, ούτε το μίνιμουμ. Κάτι άλλο είπα. Υποστήριξα ότι η εξουσία έχει στήριγμα και ένα μίνιμουμ ποσοστό λαϊκής ανοχής. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις σχετίζονται κατά ένα μέρος με τον ατομιστικό αναρχισμό και με τον ειρηνιστικό αναρχισμό τύπου Τολστόι, τα οποία είναι ωραία ως ιδέες αλλά εντελώς ουτοπικά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Ιαν 2009, 15:27

Ο «πατριώτης» με τον οποίο συμφώνησες είχε ισχυριστεί ότι ο Ιερόνυμος είχε ευλογήσει τα όπλα των τρομοκατρών,
Αμάν πια ρε Νίκο, μην κάνεις τον ηλίθιο τελικά. Είπα σε ποιο σημείο συμφώνησα. Σ'αυτό που τον έλεγε ανύπαρκτο. Πόσες φορές πρέπει να το πω για να το εμπεδώσεις? Σε ό,τι αφορά την ευλογία των όπλων κλπ, δεν μπορώ να έχω άποψη αφού δεν είδα τη συνέντευξη ή το λογίδριο που έβγαλε ο εν λόγω κύριος.

....το έχω δει.... :lol: :lol: Αντε και θα σε βάλουμε στο αντιφασιστικό κλαμπ επειδή έχουμε μείνει λίγοι στο φόρουμ, μια και οι περισσότεροι έχουν αποχωρήσει για πολλούς και διάφορους λόγους.
Να με βάλετε μόνον εφ'όσον θα αντέχετε την κριτική μου και προς εσάς που συχνά πυκνά φασίζετε τα μάλλα κι έχετε το θράσος να αποκαλείτε "δημοκρατικότητα" τις προσεγγίσεις αυτές, επειδή βγαίνουν απ'τα δικά σας "προοδευτικά" χείλη ή/και μυαλά.

Πριν λίγο σου απάντησα εκεί που πετάχτηκες να μαζέψεις το ρεζιλίκι του «πατριώτη» που παρουσίαζε ως δική του κατάθεση, αυτά που έκανε copy paste. Θα έκανες το ίδιο και για άλλους, αν δεν ήταν «πατριώτες»; :p
Δεν είδα τι μου απάντησες, αλλά σ'αυτό που ρωτάς εδώ, η απάντησή μου είναι ρητά και κατηγορηματικά ΝΑΙ! ΕΣΥ (και άλλοι όμοιοί σου) κάνεις τις διακρίσεις (δηλαδή ρατσίζεις καταφανώς) έναντι των κατ'εσέ "πατριωτών", όπου ό,τι λένε αυτοί είναι εξ ορισμού για φτυσίματα και απαξία, ενώ ό,τι λένε οι δικοί σου (και τον χειρότερο εκχυδαϊσμό να εκφράσουν) είναι καλώς ειπωμένο και με ροδοπέταλα διακοσμημένο.

Σίγουρα....Αν εσύ φάσκεις και αντιφάσκεις, δεν σου φταίει κανένας όταν σου επισημαίνει τις αντιφάσεις σου.
Σε καμία περίπτωση δεν έφασκα και αντέφασκα.
Σίγουρα δεν σε τιμά το να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι λέω- πολλώ δε μάλλον όταν αυτά που λέω είναι διατυπωμένα γραπτώς και να μας προσάπτεις και λιβέλους κι από πάνω, για να σου "βγει" το γλυκό όπως το γουστάρεις.

Και σου ξαναλέω. Αυτά είναι τα όσα θέλεις εσύ να πιστεύεις. Η πραγματικότητα σε διαψεύδει, όπως και σε σε διέψευσε όταν έλεγες ότι ο Κορκονέας θα σκεφτότανε πως θα σκεφτότανε ότι θα ήταν καλύτερα να είχε φάει ξύλο ή, να είχε σκοτωθεί ο ίδιος.
Και σου ξανά-μανά λέω. Η λογική η δική σου/σας, ότι εσκεμμένα και από πρόθεση πυροβόλησε για να σκοτώσει ενώπιον μαρτύρων και ένστολος, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα'χε αυτή η πράξη του στο ίδιο το τομάρι του, είναι κάθε άλλο παρά λογική. Εξακολουθώ να υπερτονίζω ότι δεν τον ξέρω για να κρίνω τον χαρακτήρα του. Μπορεί να'ναι ο χειρότερος άνθρωπος. Αλλά και ο χειρότερος δε θα'βαζε το κεφάλι του στην γκιλοτίνα εν γνώσει του, εκτός αν είναι παλάβρας/παράφρων οπότε τότε πάλι η λογική του να αναθεματίζουμε/καθυβρίζουμε/δαιμονοποιούμε κάποιον που'χει το ακαταλόγιστο και να επεκτείνουμε αυτά τα αναθέματα σε άλλους 50.000 άντρες επειδή φοράνε την ίδια στολή, είναι το άκρον άωτον του παραλογισμού. Σε καλώ λοιπόν να καρατσεκάρεις με ορθολογιστικά μέτρα αυτή τη σάχλα που υποστηρίζεις και προτάσσεις ως δόκιμο συλλογισμό.

Το είπα αυτό που λες και ξαναλές και έκρινα εξ ιδίων τα αλλότρια όταν το είπα. Δεν αποκλείεται να το σκέφτεται και ο ίδιος, μπροστά στις επιπτώσεις που είχε αυτή τη κίνησή του και δεν καταλαβαίνω γιατί το αποκλείεις. Άλλο οι τραγικά λαθεμένοι επικοινωνιακοί χειρισμοί του Κούγια και της γυναίκας του που δίνει συνεντεύξεις και δυναμιτίζει μια ήδη χάλια κατάσταση, κι άλλο τι νιώθει ο άλλος μέσα του τώρα μέσα στο κελλί. Δεν μπορείς να το ξέρεις, κανείς δεν μπορεί.

Αντιεξουσιαστής σημαίνει ενάντια σε ΚΑΘΕ εξουσία, γιατί όλες οι εξουσίες είναι σαθρές. Εσύ δεν είσαι αυτό. Εσύ νομίζεις ότι μπορει να υπάρχει και καλή εξουσία, αρκεί να βρεθούν τίμιοι και πατριώτες εξουσιαστές. Συνεπώς είσαι κάτι άλλο.
Δεν με κατάλαβες τόσο καλά ώστε να προσδιορίζεις τι "είμαι" εγώ. Άσε λοιπόν να στο κάνω φραγκοδίφραγκα, μπας και καταλάβεις:
Στα χρόνια που ζω έχω δει άλλοτε λιγότερο κι άλλοτε περισσότερο σαθρές εξουσίες. Καμία ιδεατή, έντιμη και σωστή. Στο βαθμό που στην εποχή μας (την τελευταία 20ετία τουλάχιστον) πάμε απ'το σαθρό στο σαθρότερο, είναι σαφές πως δεν είμαι ΤΟΣΟ ουτοπίστρια ώστε να πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει και συνετή εξουσία. Τουλάχιστον όχι τώρα που'χουμε πιάσει τον απόλυτο πάτο. Συνεπώς είμαι και στέκομαι κάργα κατά της εξουσίας εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια. Η διαφορά μας που με καθιστά το "κάτι άλλο" είναι ότι εγώ εστιάζω στον κυρίαρχο και πρωτογενή παράγοντα εξουσίας, που είναι η κυβέρνηση και δεν ασχολούμαι τόσο με τους παρατρεχάμενούς της, όσο με την ίδια, εφ'όσον θεωρώ πως αυτή είναι η κύρια αιτία όλων των δεινών. Αν αντιδρώ με τις λογικές που υποστηρίζεις εσύ και οι όμοιοί σου, δεν είναι γιατί κόπτωμαι να υπερασπιστώ τους ένστολους, αλλά γιατί όταν εστιάζετε όλη τη μήνη, την εμπάθεια και το μίσος σας σ'εκείνους, αφήνετε ουσιαστικά τους πρωτεργάτες της σκατοκατάστασης (κυβέρνηση) να τη βγάλει καθαρή, άρα την εξυπηρετείτε γαμώτο, νιώσε! :swear:

Στη λαϊκή ανοχή δεν απόδωσα ότι το μάξιμουμ, ούτε το μίνιμουμ. Κάτι άλλο είπα. Υποστήριξα ότι η εξουσία έχει στήριγμα και ένα μίνιμουμ ποσοστό λαϊκής ανοχής. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις σχετίζονται κατά ένα μέρος με τον ατομιστικό αναρχισμό και με τον ειρηνιστικό αναρχισμό τύπου Τολστόι, τα οποία είναι ωραία ως ιδέες αλλά εντελώς ουτοπικά.
Κι εγώ σου λέω πως το ποσοστό της λαϊκής ανοχής είναι στο ΜΑΞΙΜΟΥΜ κι όχι στο μίνιμουμ. Τώρα αν υπάγονται οι σκέψεις μου στον ειρηνιστικό αναρχισμό τύπου Τολστόι, δε χαλιέμαι να δηλώσω και αναρχοΤολστοϊκή αν θες, πάντως αυτή είναι η δική μου προσέγγιση και οπτική πραγμάτων. Αφού τα βρίσκεις καλά ως ιδέες, σημαίνει πως όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε σ'αυτές, και αν μπορέσουμε να τα βρούμε όλοι έστω σ'ένα σημείο, αν εστιάσουμε σ'αυτό και στην πράξη, το ουτοπικό μπορεί να γίνει πραγματικό και ο χειρότερος εφιάλτης των πραγματικών εξουσιαστών, που δεν είναι οι ταλαίπωροι οι μπάτσοι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 09 Ιαν 2009, 16:32

Αρέλα έγραψε:
Κατά τα λοιπά συμφωνώ στις διαφορετικές και δόκιμες εστιάσεις των:

Σταυραετού:

Quote:
Όταν προκαλεί με τέτοιες συνεντεύξεις; Αφού δεν μιλάει που δεν μιλάει ας το βουλώσει τελείως. Είναι απαράδεκτος.
[/quote]

Αρέλα ξαναέγραψε:
Σε ό,τι αφορά την ευλογία των όπλων κλπ, δεν μπορώ να έχω άποψη αφού δεν είδα τη συνέντευξη ή το λογίδριο που έβγαλε ο εν λόγω κύριος.
Λοιπόν για πες μου, αφού λες ότι δεν έχεις διαβάσει τη συνέντευξη, τότε πως ξέρεις ότι προκάλεσε ο Ιερόνυμος και έτρεξες αμέσως να συμφωνήσεις με τον «πατριώτη»; Όπως βλέπεις δεν συμφώνησες στο ότι τον είπε ανύπαρκτο όπως επιχείρησες να τα μπαλώσεις, αλλά σε κάτι άλλο. Αλλη φορά να διαβάζεις τι γράφουν και με τι συμφωνείς.
Δεν είδα τι μου απάντησες, αλλά σ'αυτό που ρωτάς εδώ, η απάντησή μου είναι ρητά και κατηγορηματικά ΝΑΙ! ΕΣΥ (και άλλοι όμοιοί σου) κάνεις τις διακρίσεις (δηλαδή ρατσίζεις καταφανώς) έναντι των κατ'εσέ "πατριωτών", όπου ό,τι λένε αυτοί είναι εξ ορισμού για φτυσίματα και απαξία, ενώ ό,τι λένε οι δικοί σου (και τον χειρότερο εκχυδαϊσμό να εκφράσουν) είναι καλώς ειπωμένο και με ροδοπέταλα διακοσμημένο.
Σε όλα τα θέματα έχεις ταυτιστεί με τους «πατριώτες». Δεν πάει να γράφουν την μεγαλύτερη υπερβολή, την μεγαλύτερη μπαρούφα, δεν πάει να προσβάλουν και να βρίζουν. Εσύ θα πεταχτείς για να πάρεις το μέρος τους, αυτό έκανες πάντα. Ακόμη και εδώ, έλεγε ο «πατριώτης» ότι ο Ιερόνυμος ευλόγησε τα όπλα της τρομοκρατίας και εσύ ασχολήθηκες μόνο με ότι έγραφα εγώ. Θα του πήγαινες κόντρα; Οχι βέβαια. Αφού στο τέλος συμφώνησες και μαζί του ότι αυτά που είπε σε μια συνέντευξη ήταν πρόκληση, την οποία συνέντευξη όπως είπες τώρα δεν την είχες διάβάσει. Ασε ρε Αρελα, μέχρι και εκεί που τον ξεφτίλισα εντελώς αποκαλύπτοντας ότι αυτά που έγραφε ως δικές του σκέψεις ήταν copy paste πέταχτηκες μπας και το μπαλώσεις κάπως το ξεβράκωμα.
Η λογική η δική σου/σας, ότι εσκεμμένα και από πρόθεση πυροβόλησε για να σκοτώσει ενώπιον μαρτύρων και ένστολος, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα'χε αυτή η πράξη του στο ίδιο το τομάρι του, είναι κάθε άλλο παρά λογική.
Δεν είναι ούτε η λογική μου, ούτε η λογική μας. Είναι η πραγματικότητα. Σου έδωσα και σχετικά δημοσιεύματα που ζήτησες. Το τι θέλεις εσύ να πιστεύεις, επειδή δεν μπορείς να χωνέψεις την αλήθεια και σου χαλάει το παραμυθάκι σου έτερον εκατέρον.
Η διαφορά μας που με καθιστά το "κάτι άλλο" είναι ότι εγώ εστιάζω στον κυρίαρχο και πρωτογενή παράγοντα εξουσίας, που είναι η κυβέρνηση
Αμ γι' αυτό δεν είσαι αντιεξουσιάστρια. Εσύ νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι μια κακή κυβέρνηση και ότι αν κυβερνούσαν χρηστοί και πατριώτες όλα θα ήταν καλά. Λάθος. Το πρόβλημα το υπάρχον σύστημα που θεωρεί απαραίτητη την ύπαρξη κυβέρνησης. Επίσης νομίζεις ότι η κυβέρνηση είναι ο πρωτογενής παράγοντας εξουσίας; Λάθος. Αυτός είναι η οικονομική εξουσία. Η κυβέρνηση και τα όργανα της υπερασπίζουν τα συμφέροντα των όσων έχουν την οικονομική εξουσία στα χέρια τους. Σούζα κάθονται όλοι, βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, μπροστά στους μεγιστάνες του πλούτου, αφού όλοι τους είναι οργάνα τους.
Αν αντιδρώ με τις λογικές που υποστηρίζεις εσύ και οι όμοιοί σου, δεν είναι γιατί κόπτωμαι να υπερασπιστώ τους ένστολους, αλλά γιατί όταν εστιάζετε όλη τη μήνη, την εμπάθεια και το μίσος σας σ'εκείνους, αφήνετε ουσιαστικά τους πρωτεργάτες της σκατοκατάστασης (κυβέρνηση) να τη βγάλει καθαρή, άρα την εξυπηρετείτε γαμώτο, νιώσε!
Εσύ τα βλέπεις έτσι και για αυτό εντελώς υποκειμενή γνώμη, η οποία μάλιστα πηγάζει από την απίστευτη κακεντρέχια που σε διακατέχει.
Κι εγώ σου λέω πως το ποσοστό της λαϊκής ανοχής είναι στο ΜΑΞΙΜΟΥΜ κι όχι στο μίνιμουμ.
Και πάλι δεν κατάλαβες. Δεν είπα ότι το ποσοστό λαϊκής ανοχής είναι το μικρότερο ή, το μεγαλύτερο στήριγμα της εξουσίας. Αλλά το ότι η κάθε εξουσία χρειάζεται και ένα ποσοστό λαϊκής ανοχής.
αν εστιάσουμε σ'αυτό και στην πράξη,
Δεν γίνονται στην πράξη. Εσύ π.χ. πως μπορείς από μόνη σου να μποϋκοτάρεις το τραπεζικό σύστημα. Δεν έχεις καταθέσεις, δεν έχεις δοσοληψίες; Εγώ π.χ. όπως και στις περισσότερες επιχειρήσεις πληρώνομαι από τράπεζα. Τι να κάνω; Να μην πάω να πάρω το μισθό; Επίσης εσύ έχεις κατάστημα. Θα μπορούσες να το κρατήσεις αν δεν υπάγεσαι στους καπιταλιστικούς νόμους της αγοράς; Οσον αφορά τους μπάτσους που σε έχει πιάσει η πόνεση, είναι τα μαντρόσκυλα της εξουσίας. Είναι αυτοί που θα πνίξουν στα δακρυγόνα και θα ξυλοκοπήσουν συνταξιούχους και παιδιά. Από τη στιγμή που για τον άλφα ή, βήτα λόγο δέχονται να αναλάβουν αυτό το ρόλο, είναι απέναντι.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Παρ 09 Ιαν 2009, 16:46

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Παρ 09 Ιαν 2009, 18:21

Ένα ποίημα για το Διαμαντή μας :rose: :grflag:

Στο καθήκον φίλε μου,
έπεσες νωρίς
άδικα, απο τα κατακάθια
αυτής της ζωής,

Ιδεο-δολοφόνοι σε χτυπήσαν
την άγουρη ζωή σου απειλήσαν
στο νοσοκομείο χαροπαλεύεις Εσύ,
στη μονάκριβη ζωή σου, πληγή

Μια πληγή απο σφαίρα
που δείχνει
σαν παράσημο ατόφιο
σαν νίκη..

Στη δουλειά σου
χωρίς εμπειρία
ένα χρόνο
μόνο εργασία

Παιδί του λαού
κι Εσύ
όπως χιλιάδες αστυνομικοί
μαζί,

Το μεροκάματο
να βγεί
κι η πατρίδα
να χαρεί

Δύσκολη δουλειά
κι αυτή
Τίμια
και θαρρετή.

Κάποιοι άνανδροι
που ζουν, στις σκιές
σε χτυπήσαν
χωρίς ενοχές.

Όποιος στα ίσια, σαν άντρας
δεν βγαίνει
με κουκούλες παλεύει
φονεύει

Μα στο τέλος πάντα
παρακαλεί,
ικετεύει το Νόμο
με ύφος, ψοφοδαή

Θάρθει κάποτε εκείνη
η μέρα
που ο Ήλιος θα λάμψει,
δώ πέρα

Θα φωτίσει τα πάντα
με Φως
ο Αιώνιος Απολλώνιος
Τροχός..
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 09 Ιαν 2009, 19:13

Τα συγχαρητήρια μου στον ποιητή!!!!

«Το μεροκάματο να βγει και η πατρίδα να χαρεί»

Τί στίχος!!!! Τι θεία έμνπευση!!!

Εξοχο ... πραγματικά έξοχο!!!!
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Παρ 09 Ιαν 2009, 19:18

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 09 Ιαν 2009, 19:23

Μη γελάς ρε....εδώ μιλάμε για τέχνη...υψηλού επιπέδου μάλιστα.

:lol:

Μου έρχεται να το βάλω υπογραφή...

«Το μεροκάματο να βγει και η πατρίδα να χαρεί».

:lol:
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Παρ 09 Ιαν 2009, 21:13

simera efaga 144 dakrygona kai den ekana tipote
eixame kai hxografhmeno munhma apo ton kom marcos.
eixe kai pano i arxeiothiki
ena katamayro
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 09 Ιαν 2009, 21:48

simera efaga 144 dakrygona kai den ekana tipote
Καλή χώνεψη. :lol:

Όσο για το δεύτερο σκέλος, πράγματι δεν έκανες αλλά έκλανες. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 09 Ιαν 2009, 23:08

Πετάχτηκε και η πατριωτική κουράδα να μιλήσει.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Ιαν 2009, 23:25

theo38 έγραψε:simera efaga 144 dakrygona kai den ekana tipote
Τα δακρυγόνα τα λέτε απαράδεκτα, για τα υδροφόρα ούτε συζήτηση. Τι θέλετε δηλαδή? Να σκύψουν, να σας στήσουν :ass: και να σας πούνε σπάστε τα, διαλύστε τον τόπο, σκοτώστε κι όποιον γουστάρετε?

Οκ δεν έκανες τίποτε, αλλά τα δακρυγόνα δεν έπεσαν κατά παραγγελία για σένα.
Κάπως τελικά πρέπει να κατασταλλούν τα έκτροπα. Εσύ τι θα πρότεινες? Να σας πετάνε γλαδιόλες? :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 10 Ιαν 2009, 01:14

Στα μαρξιστοαναρχοειδή σκτ έστι μιλάνε. Αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν. Ειδικά ο τρελλο12Χ θα καταλάβει. :cool:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”