Το Πολυτεχνείο δεν τελείωσε..

Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: Το Πολυτεχνείο δεν τελείωσε..

Δημοσίευση από Clash » Τρί 18 Νοέμ 2008, 00:17

Angie μέσα στο φορτηγάκι ήσουν και δεν είχες σήμα; Αποκτήσαμε και μηχανοκίνητο στις πορείες, τι άλλο θα δω;

Λοιπόν και δύο λόγια για την επέτειο. Τριαπέντε χρόνια μετά, πάνω από 15.000 άνθρωποι υπό καταρακτώδη βροχή τίμησαν
την μνήμη της εξέγερσης και όσους έχυσαν το αίμα τους για ελευθερία, αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαίοσύνη. Τίμησαν όλους όσους ξεπέρασαν κομματικές γραμμές, εμπνευσμένους ηγέτες, πρωτοπορίες και ενώθηκαν σε ένα ανθρώπινο ποτάμι, μια λαοθάλασσα όπου όλοι ήταν ένα, χωρίς διαχωρισμούς. Στο Πολυτεχνείο το 73 δεν ήταν ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε κομμουνιστές, ούτε σοσιαλιστές, ούτε αναρχικοί, ούτε πατριώτες και ούτε απάτριδες διεθνιστές. Ηταν κάτι παραπάνω. Ηταν ο λαός της Αθήνας που ξεσηκώθηκε εναντίον ενός σάπιου τυραννικού καθεστώτος διεκδικόντας μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο αύριο για όλους. Αυτός ο αγώνας δεν τέλειωσε ούτε στα συντρίμια της πύλης της Πατησίων, ούτε στη μεταπολίτευση, αλλά συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και αδικία.

Μέχρι τη νίκη.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 18 Νοέμ 2008, 00:32

αντε και βουλευτής

(με το καλό)
Άβαταρ μέλους
Τάλως
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Τρί 18 Νοέμ 2008, 08:00

Iφικράτης έγραψε:Στο Πολυτεχνείο το 73 δεν ήταν ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε κομμουνιστές, ούτε σοσιαλιστές, ούτε αναρχικοί, ούτε πατριώτες και ούτε απάτριδες διεθνιστές. Ηταν κάτι παραπάνω. Ηταν ο λαός της Αθήνας που ξεσηκώθηκε εναντίον ενός σάπιου τυραννικού καθεστώτος διεκδικόντας μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο αύριο για όλους.
Γιατι αραγε τωρα πανε μονο αριστεροι και αναρχικοι?? που ειναι οι ( αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε κομμουνιστές, ούτε σοσιαλιστές, ούτε αναρχικοί, ούτε πατριώτες και ούτε απάτριδες διεθνιστές.)

Γιατι εγω δεν τους βλεπω ποτε.....

Μηπως το σημερινο πολυτεχνειο δεν εχει καμια σχεση με το παλαιο και τα ιδανικα του? :conf:
Οι αγωνιστες του τοτε με τους "αγωνιστες του σημερα"?

Γιατι εγω που δεν ειμαι ουτε αριστερος ουτε δεξιος και γενικα δεν ακολουθω τα πολιτικα ρευματα οταν βλεπω αυτα τα ατομα στο πολυτεχνειο με αυτα που κανουν αναγουλιαζω?

Ειμαι τοσο καφρος? η μηπως δεν ειναι αυτα που λες ετσι ακριβως?
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 18 Νοέμ 2008, 13:33

Δεν πηγαίνουν στην πορεία μόνο αριστεροί και αναρχικοί, άλλωστε δεν είναι μόνο η πορεία. Οι εκδηλώσεις είναι τριήμερες και πάρα πολύς κόσμος που για τον άλφα ή, βήτα λόγο δεν πηγαίνει στην πορεία περνάει απο το Πολυτεχνείο. Πέρα από αυτό, ρώτησε αυτούς που δεν μετέχουν και όχι αυτούς που μετέχουν.
Γιατι εγω δεν τους βλεπω ποτε
Αν δεν πηγαίνεις πως είναι δυνατόν να τους δεις;
Μηπως το σημερινο πολυτεχνειο δεν εχει καμια σχεση με το παλαιο και τα ιδανικα του?
Οι αγωνιστες του τοτε με τους "αγωνιστες του σημερα"?
Δεν έχουμε κάποια εξέγερση σήμερα, όπως τότε. Ούτε και οι συνθήκες είναι ίδιες. Τα ιδανικά, πάντως, είναι τα ίδια και δεν γεννήθηκαν το Νοέμβριο του '73, αλλά είναι πολύ πιο παλιά.
Γιατι εγω που δεν ειμαι ουτε αριστερος ουτε δεξιος και γενικα δεν ακολουθω τα πολιτικα ρευματα οταν βλεπω αυτα τα ατομα στο πολυτεχνειο με αυτα που κανουν αναγουλιαζω
Για τις αναγούλες ίσως φταίει η διατροφή σου, να προσέχεις τα μπαχαρικά γιατί προκαλούν καούρες, όπως και την ποιότητα του λαδιού στα τηγανιτά. Για τα υπόλοιπα ρώτα τον εαυτό σου.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 18 Νοέμ 2008, 14:40

Iφικράτης έγραψε:Στο Πολυτεχνείο το 73 δεν ήταν ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε κομμουνιστές, ούτε σοσιαλιστές, ούτε αναρχικοί, ούτε πατριώτες και ούτε απάτριδες διεθνιστές. Ηταν κάτι παραπάνω. Ηταν ο λαός της Αθήνας που ξεσηκώθηκε
Δε νομίζω ότι ήταν "ο λαός της Αθήνας". Υπήρχαν πολλοί χουντικοί (αριθμιτικώς σεβαστοί). Απόδειξη αποτελεί το ότι υπάρχουν και σήμερα αρκετοί. Κι αν προσθέσουμε και τους "κρυπτο"-χουντικούς,αυτούς που δεν τολμούν να εκδηλωθούν για να μη στιγματιστούν πολιτικώς και κοινωνικώς μέσα σε μια κοινωνία εγκλωβισμένη απο την προπαγάνδα του αντιχουντικού κυριάρχου εξουσιαστικού ιδεολογικο-πολιτικού κατεστημένου,τότε αυτοί είναι πολλοί περισσότεροι. Υπάρχουν απο τότε...

Δεν ήταν "όλος ο λαός λοιπόν". Ίσως ήταν η συντριπτική πλιεοψηφία των πολιτικών παρατέξων (απο βασιλόφρονες και φιλελευθέρους,μέχρι αριστεριστές και αναρχικούς),δε σημαίνει όμως ότι αντιπροσώπευαν το σύνολο της μάζας των κατοίκων. Αντιπροσώπευαν πολλούς,όχι όμως όλους,ούτε τους περισσότερους (τουλάχιστον σε βαθμό διαφοράς).

Όσο για εκείνους που βρισκόντουσαν μέσα στο Πολυτεχνείο και αγωνίζονταν για να πέσει η χούντα,οι περισσότεροι απο εκείνους ονειρεύονταν να αντικατασταθεί το καθεστώς απο..."δημοκρατίες" σαν αυτές που υπάρχουν σήμερα στην Κίνα,την Κούβα και τη Βόρεια Κορέα. Μερικοί άλλοι ονειρεύονταν να κάνουν ένα αστυνομοδικαστικό καθεστώς,όπου οι πρώτοι απο αυτούς θα αναλάμβαναν το ρόλο της αστυνομίας σκέψης και οι υπόλοιποι σύντροφοί τους,το ρόλο του αστυνόμου και του δικαστή,φέρνοντας κατα τα άλλα τις "τέλειες ελευθερίες" και τις "απαγορεύσεις των απαγορεύσεων". Κάποιοι άλλοι πάλι επιθυμούσαν να κάνουν το δικό τους κομματικό κράτος (αυτών των τελευταίων οι παρατάξεις,είναι και οι μόνες παρατάξεις που κατάφεραν να σταδιοδρομήσουν πολιτικώς,κοινοβουλευτικώς και κυβερνητικώς στα 34 χρόνια Μεταπολίτευσεως). Αυτήν ήτανε η γενιά του Πολυτεχνείου. :?

Όσο για τα περι τυρρανίας. Σε κάθε επέτειο της 21ης Απριλίου (δικτατορία Παπαδόπουλου) και της 4ης Αυγούστου (δικτατορία Μεταξά) παρακολουθούμε και διαβάζουμε ολόκληρες ιστορικές αναλύσεις για εκείνα τα "τυραννικά καθεστώτα". Και καλά την επέτειο της 25ης Νοεμβρίου (δικτατορία Ιωαννίδη),την περνάνε στα "μαλακά" επειδή τη συνδέουν με την 21η Απριλίου.

Τις άλλες όμως;

Την επέτειο της 14ης Ιουνίου (1917) (δικτατορία Βενιζέλου),την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου (1922) (δικτατορία Πλαστήρα),την επέτειο της 26ης Ιουνίου (1925) (δικτατορία Πάγκαλου),την επέτειο της 10ης Οκτωβρίου (1935) (δικτατορία Κονδύλη);

Αυτές δεν προέκυψαν απο πραξικοπήματα; Δεν ήτανε δικτατορίες; Δε διώκονταν αντικαθεστωτικοί σε αυτές; Δεν υπήρχαν αντιστασιακοί σε αυτές;

Για αυτές τις δικτατορικές επετείους και τα καθεστώτα που έφεραν,γιατί κανένας "δημοκράτης" [ούτε καν "αριστεροπροοδευτικός" (κι ας είχαν αντικομμουνιστές ηγέτες)] δεν κάνει ιστορικό ντοκυμαντέρ να αναφεθεί στα δικά τους "τυραννικά καθεστώτα"; Γιατί δεν ασχολολείται κανείς με τους αντιστασιακούς εκείνων των δικτατοριών;

Απάντηση,όχι μόνο δε γίνονται τα παραπάνω,αλλά σχεδόν όλοι οι προαναφερόμενοι δικτάτορες καταγράφονται απο την ελλαδική ιστοριογραφία (με τις ευλογίες των "αριστεροπροοδευτικών") ως προσωπικότητες με..."προσφορά στο δημοκρατικό πολίτευμα"!!!

Για να μη μιλήσουμε και για τις "δημοκρατικές κυβερνήσεις" των μετεμφυλιακών προαπριλιανών περιόδων... Άλλες "προσωπικότητες της δημοκρατίας" απο εκεί...

Για να μην τα πολυλογώ,καμμία δικτατορία στην Ελλάδα δεν είχε απέναντί της "όλο το λαό",ούτε "μαζί της όλο το λαό". Κάθε δικταορία είχε τοιυς φίλους της και τους εχθρούς της. Και ανάλογα με το ποιες πολιτικές παρατάξεις και φράξιες κατάφεραν με την προπαγάνδα τους να κυριαρχίσουν στις πολιτικές συνειδήσεις της νεότερης και ανιστόρητης μεταπολιτευτικής μάζας (συνεπικουρούμενες απο τα παλαιά κομματόσκυλά τους και λοιπούς παραδοσιακούς παραταξιακούς τους οπαδούς),κατάφεραν να συγγράψουν την πολιτική ιστορία,κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους,λοιδωρόντας τις δικτατορίες που τους συμφέρει και καλύποντας (εως και εκθειάζοντας) άλλες δικτατορίες που επίσης τους συμφέρει για τη δημιουργία κλίματος ανελίξεώς τους στην εξουσία. Τα υπόλοιπα είναι απλά προπαγάνδα τους.

Ίσως οι μνήμες της 21ης Απριλίου είναι ποιο νωπές λόγω του ότι υπήρξε ποιο πρόσφατη σε σχέση με τις άλλες,αλλά αυτο δεν την καθιστά ως "τη μοναδική δικτατορία" που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Και σίγουρα οι θιασώτες δικτατοριών που υπήρξανε σκληρότερες απο αυτήν,δεν είναι σε θέση να τη λοιδωρούν.

Γι' αυτόν και για άλλους περεμφερείς λόγους,δεν αποδέχομαι τους μύθους που έχουνε δημιουργηθεί γύρω απο την 21η Απριλίου.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Τρί 18 Νοέμ 2008, 15:04

Iφικράτης έγραψε:Δεν πηγαίνουν στην πορεία μόνο αριστεροί και αναρχικοί, άλλωστε δεν είναι μόνο η πορεία. Οι εκδηλώσεις είναι τριήμερες και πάρα πολύς κόσμος που για τον άλφα ή, βήτα λόγο δεν πηγαίνει στην πορεία περνάει απο το Πολυτεχνείο. Πέρα από αυτό, ρώτησε αυτούς που δεν μετέχουν και όχι αυτούς που μετέχουν.
Γιατι εγω δεν τους βλεπω ποτε
Αν δεν πηγαίνεις πως είναι δυνατόν να τους δεις;
Ισως δεν σου το εθεσα σωστα....
απο οσα ατομα ξερω οι "αριστεροι"και οι "αναρχικοι" ειναι αυτοι που πανε...

Οσοι γνωστοι μου εχουν δεξιε η ακροδεξιες πεποιθησεις απαξιωνουν ολλοι το πολυτεχνειο του σημερα....

Εχω ακουσει επισεις αρκετους εκεινης της εποχης να λενε για οσους θεωρουνται "αγωνιστες"(για τη νεολαια που παει σημερα) οτι δεν εχουν καμια επαφη με την ιδεολογια και τους λογους αυτης της"εξεγερσης".....

Μαλιστα ο Μιμης Ανδρουλακης του πασοκ τους αποκαλεσε κωλοπαιδα που δεν εχουν καμια σχεση με εκεινους του αγωνιστες...

Αλλα να σου πω και κατι αλλο?? κανεις Ελληνας δεν θα πηγαινε ποτε εκει για να δει αλητες να καινε ΕΛληνικες σημαιες... πιστεψεμε.... και δεν ειναι θεμα διατροφη η αναγουλα μου.... κανονικα θα επρεπε και εσυ να νοιωθεις ετσι με αυτες τις πραξεις.... ακου να καινε τη σημαια....

:clap: σε οσους στηριζουν αυτους τους "αγωνιστες" :( που καποιοι εχουν το θρασος και τους επιτρεπουν τετοιες συμπεριφορες

Την καλλιτερη απαντηση την εχεις δει απο τον Αιολο στο θεμα (17 NOEΜΒΡΗ 2008)....
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 18 Νοέμ 2008, 16:09

Οσοι γνωστοι μου εχουν δεξιε η ακροδεξιες πεποιθησεις απαξιωνουν ολλοι το πολυτεχνειο του σημερα....
Οι ακροδεξιοί γιατί να πάνε; Για να τιμήσουν τον υπάνθρωπο δολοφόνο Ντερτιλή που σκότωνε ανθρώπους το Νοέμβριο του 73 για περηφανεύεται ότι ξέρει καλό σημάδι; Τι άλλο θα ακούσω; Οσον αφορά τους γνωστούς σου δεξιούς, σου ξαναλέω αυτούς να ρωτήσεις γιατί δεν πηγαίνουν όχι εμένα.
Εχω ακουσει επισεις αρκετους εκεινης της εποχης να λενε για οσους θεωρουνται "αγωνιστες"(για τη νεολαια που παει σημερα) οτι δεν εχουν καμια επαφη με την ιδεολογια και τους λογους αυτης της"εξεγερσης. Μαλιστα ο Μιμης Ανδρουλακης του πασοκ τους αποκαλεσε κωλοπαιδα που δεν εχουν καμια σχεση με εκεινους του αγωνιστες
Εσύ έχεις ακούσει τον Ανδρουλάκη να λέει, ότι όλοι όσοι πηγαίνουν στην πορεία του Πολυτεχνείου και εξακολουθούν να τιμούν την μνήμη της εξέγερσης είναι κωλόπαιδα; Μάλλον θα παράκουσες ή, δεν θα κατάλαβες. Είπαμε και η φαντασία έχει κάποια όρια.
Αλλα να σου πω και κατι αλλο?? κανεις Ελληνας δεν θα πηγαινε ποτε εκει για να δει αλητες να καινε ΕΛληνικες σημαιες
Καλά, θες και τα λες; Οι εκδηλώσεις και η πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου νομίζεις ότι είναι αυτό;; Πρέπει να είσαι εντελώς άσχετος τελικά ή, να ζεις σε άλλη χώρα. Ασε που δεν γίνεται πάντα, και δεν έχει γίνει ούτε στην πορεία, ούτε στη διάρκεια των εκδηλώσεων. Φέτος π.χ. δεν κάηκε καμιά σημαία και όσες φορές έχει συμβεί είναι σε επεισόδια που έγιναν μετά την πορεία.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Τρί 18 Νοέμ 2008, 16:23

Σε ευχαριστω για τους χαρακτηρισμους σου Iφικράτη (αν και δε με ξερεις)...

Αλλα το προβλημα σου ειναι το ποτε γινονται τα επισοδια η οτι τα κανουν ατομα απο την πορεια??

Αλωστε μολις αναιρεσες αυτο που ειπες πριν (Δεν πηγαίνουν στην πορεία μόνο αριστεροί και αναρχικοί, άλλωστε δεν είναι μόνο η πορεία.) εκτος και σαν "αλλους" εννοεις τους οικολογους....

Τελικα πανε ΟΛΛΟΙ η μονο οι αναρχικοι και του κκε?

Τωρα για τον ανδρουλακη η δηλωση του ηταν πριν λιγους μηνες στο τοπικο καναλι(kriti tv).

Και ειπε πανω κατω (αυτοι που κανουν αυτα τα πραγματα(καινε σημαιες) δεν ειναι αγωνιστες αλλα κολωπαιδα...) στο πολυτεχνειο τοτε δεν ειχε σπασει το παραμικρο στο πολυτεχνειο.... (αυτα ειπε στο περιπου δεν τα θυμαμαι κατα λεξη).....

Τωρα εσυ αν ετσι ευκολα με λες ψευτη (Είπαμε και η φαντασία έχει κάποια όρια. ).Αν ετσι νοιωθεις... Εγω δεν μπορω να κκανω κατι για αυτο... λυπαμαι....

ΕΙΠΕΣ : Φέτος π.χ. δεν κάηκε καμιά σημαία .

Μακαρι φιλε μου να ηταν ετσι παντα... και πιστεψε με... δεν θα ηταν τοσοι οι επικριτες αυτων των "αγωνιστων" του σημερα...

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 18 Νοέμ 2008, 17:11

Παρακαλώ για τους χαρακτηρισμούς, αλλά μου φαίνεται πως κάπως τα έχεις μπερδέψει. Διάβσαε τι μου γράφεις και ύστερα πες μου αν είμαι αδικαιολόγητος. Με ρωτάς εμένα γιατί δεν πάνε στην πορεία οι γνωστοί σου δεξιοί; Ε, που να ξέρω ρε φίλε; Και ύστερα μου λες πως επειδή δεν πάνε οι γνωστοί σου δεξιοί και ακροδεξιοί (άλλο ανέκδοτο), τότε πάνε μόνο αριστεροί και αναρχικοί. Είναι τώρα κριτήριο αυτό;

Ο Σιούφας δηλαδή που κατέθεσε στεφάνι, μήπως είναι αριστερός ή, αναρχικός; Λοιπόν σου ξαναλέω, όχι στις εκδηλώσεις και στην πορεία δεν πάνε μόνο αριστεροί και αναρχικοί. Πάνε όσοι θεωρούν πως πρέπει τιμήσουν την επέτειο.
Τωρα για τον ανδρουλακη η δηλωση του ηταν πριν λιγους μηνες στο τοπικο καναλι(kriti tv).

Και ειπε πανω κατω (αυτοι που κανουν αυτα τα πραγματα(καινε σημαιες) δεν ειναι αγωνιστες αλλα κολωπαιδα...) στο πολυτεχνειο τοτε δεν ειχε σπασει το παραμικρο στο πολυτεχνειο.... (αυτα ειπε στο περιπου δεν τα θυμαμαι κατα λεξη).....
Αυτό που λες τώρα, πιστεύω να καταλαβαίνεις πως δεν έχει σχέση με αυτό που έγραψες προηγουμένως. Από εκεί και πέρα είναι η άποψη του Ανδρουλάκη για τους αναρχικούς, όπως και οι αναρχικοί έχουν δική τους άποψη για τον Ανδρουλάκη και τους όμοιους του.

Και για το τέλος, να θίξω κάτι για το θέμα της σημαίας. Εδώ και τόσες μέρες γράφετε, ξαναγράφετε και ξαναξαναγράφετε για αναρχικούς που καίνε σημαίες. Ομως ούτε ένας από εσάς τους υπερεύαισθητους στο θέμα της σημαίας δεν έγραψε ούτε μια γραμμή για αυτούς που διέταξαν το τανκ να περάσει πάνω από ελληνικές σημαίες στη πύλη του Πόλυτεχνείου και να τις κάνει πατσαβούρες στις ερπήστριες του. Ούτε είδα να λέτε τίποτα για αυτούς που τις καίγανε με τα δακρυγόνα που πέταγαν το 73. Άυτά δεν ήταν ασέβεια ως προς το «ιερό σύμβολο του έθνους»; Δεν είδα όμως να ενοχλούν. Οπότε δικαιολογημένα μου γεννιέται η εντύπωση ότι βασικά στα @@ σας η ελληνική σημαία και απλά το χρησιμοποιείτε μόνο για να κατηγορήσετε τους άλλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Τρί 18 Νοέμ 2008, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Τρί 18 Νοέμ 2008, 17:31

Όχι αγαπητέ Ίφη δεν ήμουν με τον Πουλικάκο.

Στο πολυτεχνείο γιορτάζουμε ότι θέλουμε και καίμε ότι θέλουμε.
Αν δεν σας αρέσει κατεβάστε πάλι τα άρματα.
Ε όχι και να δίνουμε αναφορά σε "πατριδοχαβαλεδες" γιατί γιορτάζουμε.
Σε ρωτάω εγώ για πας κάθε Μάη και πλακώνεσαι στη κόκα με τους φίλους σου για τα γενέθλια του fuehrer;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Diagalaksiaki την Τρί 18 Νοέμ 2008, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετατροπή σε Ελληνική γραμματοσειρά
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Τρί 18 Νοέμ 2008, 17:59

Iφικράτης έγραψε:
Ο Σιούφας δηλαδή που κατέθεσε στεφάνι, μήπως είναι αριστερός ή, αναρχικός; Λοιπόν σου ξαναλέω, όχι στις εκδηλώσεις και στην πορεία δεν πάνε μόνο αριστεροί και αναρχικοί. Πάνε όσοι θεωρούν πως πρέπει τιμήσουν την επέτειο.
Αυτα τα εγραψα με βαση τη δηλωση σου.... αλλα το παραδειγμα σου.... ο σιουφας? παλι καλα που δεν εβαλες τον παγκαλο και την υπολοιπη φαρα πολιτικαντηδων.... τεσπα περαν απο αυτο...

Και για το τέλος, να θίξω κάτι για το θέμα της σημαίας. Εδώ και τόσες μέρες γράφετε, ξαναγράφετε και ξαναξαναγράφετε για αναρχικούς που καίνε σημαίες. Ομως ούτε ένας από εσάς τους υπερεύαισθητους στο θέμα της σημαίας δεν έγραψε ούτε μια γραμμή για αυτούς που διέταξαν το τανκ να περάσει πάνω από ελληνικές σημαίες στη πύλη του Πόλυτεχνείου και να τις κάνει πατσαβούρες στις ερπήστριες του. Ούτε είδα να λέτε τίποτα για αυτούς που τις καίγανε με τα δακρυγόνα που πέταγαν το 73. Άυτά δεν ήταν ασέβεια ως προς το «ιερό σύμβολο του έθνους»; Δεν είδα όμως να ενοχλούν. Οπότε δικαιολογημένα μου γεννιέται η εντύπωση ότι βασικά στα @@ σας η ελληνική σημαία και απλά το χρησιμοποιείτε μόνο για να κατηγορήσετε τους άλλους.
Τωρα απαντησες μονος σου και το πετυχες διανα!!!

Μα και βεβαια δεν υπαρχει λογος να λεμε τα ιδια και τα ιδια μια και τιμωριθηκαν αυτοι οι αλητες..... και βεβαια ενοχλουν αλλα εχει αποδοθει δικαιοσυνη....

Και φωναζουμε για αυτα που λες γιατι υπαρχει η ατιμωρησια αυτων που τις καινε....

Οι τοτε αλητες τιμωρηθηκαν....
Οι σημερινοι ποτε θα τιμωρηθουν??

Για αυτο θα ακους συνεχως τα ιδια.. μεχρη να τιμωρηθουν και εκεινοι...

Αυτο ειναι το νοημα....

Ποτε δεν εκθιασα τους φονιαδες...

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:28

Aν είναι να γράφεις μόνο για να γράφεις και να μην βγαίνει νόημα, ούτε λογικός ειρμός, τότε άστο καλύτερα. Σκέψου μόνο πόσο στέκει το να ζητάς απάντηση από μένα, γιατί δεν πάνε οι δεξιοί και ακροδεξιοί γνωστοί σου στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο; Οπως και πόσο στέκει το συμπέρασμα σου πως επειδή δεν πάνε αυτοί που γνωρίζεις, τότε δεν πηγαίνει κανένας που δεν είναι αριστερός ή, αναρχικός. (Σε κάποια φάση βέβαια είπες και το αστείο...«ΚΚΕ και αναρχικοί» κάτι που δείχνει πολλά).

Μα και βεβαια δεν υπαρχει λογος να λεμε τα ιδια και τα ιδια μια και τιμωριθηκαν αυτοι οι αλητες
Σοβαρά; Πότε τα είπατε ρε παιδιά; Παρέπεμψε έστω και σε ένα μήνυμα. Μόνο για τους αναρχικούς λέτε, για αυτούς τσιμουδιά. Χώρια που κάποιοι άλλοι έγραφαν για το πόσο καλό έκαναν στην Ελλάδα οι χουντικοί και δεν είδα κανέναν σας να φέρνει αντίρρηση. Ειδικά εσύ μέχρι και απαντήσεις νεοναζιστών εχώ δει χειροκροτάς. Εδώ έχεις αναφέρει τρεις - τέσσερις φορες για αναρχικούς που καίνε σημαίες, αλλά για τους χουντικούς μόκο. Οπότε άσε...βρες καμια άλλη δικαιολογία. Ακου τα είπατε!!!!

Και φωναζουμε για αυτα που λες γιατι υπαρχει η ατιμωρησια αυτων που τις καινε....
Ποια ατιμωρησία; Επειδή έτσι σας σερβίρουν οι πατσαβούρες φασιστοφυλάδες και τα φασιστοσάιτ που διαβάζετε; Ξέρεις πόσοι αναρχικοί είναι στις φυλακές; Ξέρεις πόσοι έχουν τραβηχτεί σε δικαστήρια είτε έκαναν, είτε δεν έκαναν τίποτα; Ξέρεις πόσοι έχουν ταλαιπωρηθεί σε αστυνομίες; Πόσοι έχουν φάει ξύλο μέσα στα τμήματα; Ιδέα δεν έχεις και ούτε πρόκειται να έχεις. Εδώ έχεις μαύρα μεσάνυχτα, αφού έχεις ταυτίσει τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο με το κάψιμο σημαιών.
Ποτε δεν εκθιασα τους φονιαδες...
Οπως και ποτέ δεν τους καταδίκασες. Τράβα τώρα να βάλεις κανένα εικονίδιο με υπόκλιση στα όσα θα γράψει κανένας χρυσαυγίτης νεοναζί, όπως έχεις κάνει μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Τρί 18 Νοέμ 2008, 20:20

emeis na eimastan kanena triari xiliarika ifi; pws to ekopses esy;
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τρί 18 Νοέμ 2008, 21:38

angiegr έγραψε:Στο πολυτεχνείο γιορτάζουμε ότι θέλουμε και καίμε ότι θέλουμε.
Ακριβώς γι' αυτό είστε κάπηλοι ενός γεγονότος το οποίο δεν συμβολίζει την άθλια ιδεολογία σας που ισοπεδώνει τα πάντα.
Αν καίμε ό,τι θέλουμε, ας ξεκινήσουμε απ' το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας ή το σήμα της αναρχίας. Τι λες;
Καίτε ό,τι θέλετε υπό την προϋπόθεση να μην είναι δικό σας είτε ιδιοκτησιακώς είτε ιδεολογικώς.
Εν τέλει, άλλαξε τώρα αβατάρ. Το συγκεκριμένο φόρουμ δεν εκπροσωπείται ακόμα από ιδέες τύπου "κάνω ό,τι γουστάρω"!
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 18 Νοέμ 2008, 21:58

Για να δούμε λίγο ποιοι τιμούν το καραγκιοζιλίκι του Πολυτεχνείου... Μιλάμε φυσικά για την γνωστή κωμικοτραγική επέτειο της φάρσας που διοργάνωσαν κάποιοι ΕΣΑτζήδες του Ιωαννίδη και πρακτορίσκοι των Αμερικανών, και τους ακολουθήσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι χαβαλέδες αναρχοαριστεροί της εποχής. Αυτό δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση. Παντού και πάντα υπάρχουν χρήσιμοι ηλίθιοι.

Λοιπόν, το Πολυτεχνείο το τιμάει σύσσωμο το πολιτικο-δημοσιογραφικό-οικονομικό-πανεπιστημιακό-πνευματικό κατεστημένο του τόπου.
Δηλαδή το τιμάει όλη η σύγχρονη εξουσία. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό αφού η γενιά του Πολυτεχνείου είναι η σημερινή εξουσία.

Και μαζί με το εξουσιαστικό κατεστημένο, το τιμάνε και οι ...αντιεξουσιαστές αναρχικοί και οι γραφικοί αριστεριστές....

Όλα καλά.

Υ.Γ: Και όμως υπάρχουν ακόμη κάποιες μεγαλοφυίες (...) που πιστεύουν ότι το καθεστώς τότε κατέβασε τον στρατό γιατι δεν μπορούσε αλλιώς να καταστείλει την "εξέγερση" του πρωκτού...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 18 Νοέμ 2008, 22:04

Α! και κάτι ακόμα..
Ιφικράτη όλο για "τελική νίκη" λες, ή "μέχρι την νίκη".

Για την Τελική Νίκη μιλούσε ο Γκαίμπελς...

Και το σύνθημα "Ζήτω η Νίκη" είναι της Χρυσής Αυγής...

Στο έχω ξαναπεί, ότι είναι κρυφοδικός μας... εσύ όλο και το αρνείσαι, αλλά όλο και αυτοκαρφώνεσαι...

Από την μία εσύ, και από την άλλη η "φ@σιστοφάγος".....
Αλήθει@ τι κ@νει @υτή η ψυχή;;;;;

ΗΛΕΝΙΑ ΖΕΙΣ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 19 Νοέμ 2008, 00:28

Καλά με τις γνωστές ανοησίες του Κάσσανδρου δεν πρόκειται να ασχοληθώ, εχούν απαντηθεί από πέρυσι. Και βαριέμε να γράφω τα ίδια και τα ίδια που θα παπαγαλίσει κάποιος φασιστάκος αντιγράφοντας την έκδοση που είχε βγάλει ο Στόχος για το Πολυτεχνείο. Οσο για το «μέχρι την τελική νίκη», μετέφρασε το στα ισπανικά και μάθε ποιοι το έλεγαν. Το ακούσαμε και αυτό!!! Σύνθημα των ναζί και της ΧΑ !!!!

Ο Διομήδης Κομνηνός ή, ο Μιχάλης Μυρογιάννης, τον οποίο σκότωσε ο μπάσταρδος ο Ντερτιλής για να περηφανεύεται στον οδηγό του ότι ξέρει καλό σημάδι, δεν ζουν. Κατάλαβες φασιστάκο;
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Τετ 19 Νοέμ 2008, 10:14

Λοιπον Ιφικρατη ακουσε με... λες διαρκως το ιδιο πραγμα για το αν δηλαδη πρεπει εσυ να μου πεις εσυ ποιοι πανε και ποιοι οχι.... δεν χρειαζεται να μου πεις....

Απο εκει και περα δεν θα με ακουσεις ποτε να καταδικαζω τα ηδη καταδικασμενα/καταδικασμενους....
Αλλα αυτους που πρεπει να καταδικαστουν και δεν εχουν καταδικαστει ακομα...

Τωρα για τους αναρχικους που λες οτι ειναι στη φυλακη αν ειναι για καψημο σημαιας η αλλα παραπτωματα(καταστροφη ξενης πριουσιας η δεν ξερω και εγω τι... νομιζω οτι δεν ειναι αδικο αυτο... οπως και για τον καθενα που κανει παρανομες πραξεις)....

Μου λες οτι χειροκροτω λογια χρυσαυγίτων, νεοναζί ....
Οπως σου ειχα πει και χθες... με κρινεις και με χαρακτηριζεις χωρις να με ξερεις....
Και ο κανονας για μενα ειναι ενας..... χειροκτοτω καθε γνωμη που μπορει να ωφελισει την πατριδα μου η που θεωρω οτι κανει καλο στην κοινωνια.... ακομα και αν την πει φυλακισμενος...
Ο αναρχικος η ο ακροδεξιος δεν σημαινει οτι εχουν παντα αδικο γιατι απλα ανηκουν σε μια παραταξη.... αυτα τα βλεπουν μονο τα κοματοσκυλα η αυτοι που τρεφονται απο τετοιες ιδεολογιες.... οπως πχ για τα στελεχη του πασοκ οτι και να πουν οι της ΝΔ ειναι λαθος(και το αντιστροφο) κατι γελοιο βεβαιως....

Σε παρακαλω να μη με βαζεις σε παραταξεις τυπου αναρχικοος η χρυσαυγιτης Νδ η πασοκ....
Δεν εχω εκφρασει τετοια αποψη.....

Αν χειροκοτισα λογια που ειπαν κατι υπερ των φασιστων οπως λες θελω να μου τα δειξεις....
Γιατι για να το εκανα αυτο μαλλον τυφλος θα ειμαι....

Εκτος και αν αυτα που χειροκροτισα ηταν λογια που βοηθανε την πατριδα μου...(τι να κανω?την αγαπαω, νομιζω εχω αυτο το δικαιωμα χωρις να ανηκω στις παραταξεις σας!σωστα?)

Αλλα θα παρακαλουσα να μην παρεξηγεις τα λογια μου αλλοιως αυτος ο διαλογος δεν εχει νοημα....και χανουμε το χρονο μας :(

KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 19 Νοέμ 2008, 11:05

Εδώ νομίζω ότι ο Ιφικράτης έχει δίκιο.
Όντως οι παπαριές που έχουν ακουστεί για το Πολυτεχνείο έχουν απαντηθεί από πέρσι...
Αλλά αυτός για μία ακόμη φορά συντάσσεται με το αστικό κατεστημένο..

Τουλάχιστον, πρόσεχε όταν παπαγαλίζεις τσιτάτα του Γκαίμπελς..

Οι φαντασιοπληξίες για τον ήρωα Ντερτιλή δεν έχουν όριο...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 19 Νοέμ 2008, 14:43

Hasta la vittoria, Siempre !!!

Ούτε και τώρα σου λέει κάτι; Τσιτάτο του Γκέμπελς κι αυτό; Ε, ρε γέλιααααα...

Οσον αφορά τον Ντερτιλή, προφανώς θα γνωρίζεις ότι αυτή ήταν η κατάθεση του οδηγού του και στο δικαστήριο αποδείχτηκε πως αυτός σκότωσε τον Μυρονίδη. Γι' αυτό και είναι μέσα το κάθαρμα.

Ταλώς, άλλο πράγμα είναι να λες για ατιμωρησία και άλλο ότι σωστά βρίσκονται στη φυλακή οι αναρχικοί για πράξεις που έχουν κάνει. Το πρώτο είναι εκτός πραγματικότητας, ενώ το δεύτερο είναι άποψη, την οποία άσχετα αν την θεωρώ σωστή ή, λάθος δέχομαι ότι έχεις κάθε δικαίωμα να την υποστηρίζεις. Φυσικά μην περιμένεις και να την σεβαστώ, γιατί έγω πιστεύω ότι μπορεί ο καθένας να έχει όποια γνώμη θέλει, αλλά δεν είναι και όλες σεβαστές. ΄

Για τα υπόλοιπα βλέπω τη μέχρι τώρα παρουσία σου στο φόρουμ και τι να κάνουμε; Δεν σε είδα ποτέ να κοντράρεσε με φασίστες, αλλά αντίθετα να χειροκροτάς νεοναζί και να επαναλαμβάνεις τις κλασικές παπαριές που ισχυρίζονται.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Τετ 19 Νοέμ 2008, 15:01

Iφικράτης έγραψε: ενώ το δεύτερο είναι άποψη, την οποία άσχετα αν την θεωρώ σωστή ή, λάθος δέχομαι ότι έχεις κάθε δικαίωμα να την υποστηρίζεις. Φυσικά μην περιμένεις και να την σεβαστώ, γιατί έγω πιστεύω ότι μπορεί ο καθένας να έχει όποια γνώμη θέλει, αλλά δεν είναι και όλες σεβαστές. ΄
Σωστα.... βασικη αρχη αυτο...
Για τα υπόλοιπα βλέπω τη μέχρι τώρα παρουσία σου στο φόρουμ και τι να κάνουμε; Δεν σε είδα ποτέ να κοντράρεσε με φασίστες, αλλά αντίθετα να χειροκροτάς νεοναζί και να επαναλαμβάνεις τις κλασικές παπαριές που ισχυρίζονται.
Εδω τωρα θα ξανακανω την ιδια επισημανση....

Δεν κοιταζω πρωτα ποιος το ειπε ετσι ωστε να το καταδικασω με το ζορι γιατι αυτος που το ειπε ειναι καπου προσκειμενος...

Αλλα διαβαζω.... και αν το θεωρω σωστο για την προοδο της πατριδας μου το επικροτω(χωρις να πω κοιτα?αυτος ειναι αναρχικος η φασιστας αρα οτι και να πει ειναι ψεμα... (εκτος και αν διακρινω δολο στα λογια του και οτι το κανει ηθελημενα για αλλους κρυφους σκοπους ) τους οποιους μπορει να να αποριπτω μιας και δεν τους ξερω παντα).... οπως σου ξανα ειχα πει...

αυτα...

Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Τετ 19 Νοέμ 2008, 16:34

επαναλαμβανω οτι θα γιορταζουμε οτι θελουμε και οπως το θελουμε.
μαγκιες και εξυπναδες που γραφουν οι τυποι που κολλανε αυτοκολλητα σαββατοβραδα στην ερμου ειναι για το ψ...
οσο για τη σημαια που καιγετε ετσι γουσταρουμε.
αναφορα θα σας δωσουμε?
ρε που τους βρηκαμε ολους αυτους?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Νοέμ 2008, 16:43

angiegr έγραψε:οσο για τη σημαια που καιγετε ετσι γουσταρουμε.
αναφορα θα σας δωσουμε?
Ναι ρε θα μας δώσετε, γιατί η σημαία είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ - όχι δική σας αφού γουστάρετε να την καίτε, και δεν θα σας επιτρέψουμε να την κάνετε κωλόπανο! Κατάλαβες;
Και άλλαξε αβαταρ, γιατί θα λογοκριθεί. Δε μπήκες σε κωλοχανείο - sex ή sex toys φόρουμ, αλλά σε ιστότοπο ΕΥΠΡΕΠΩΝ διαλόγων! :cool:
Δεν κοιταζω πρωτα ποιος το ειπε ετσι ωστε να το καταδικασω με το ζορι γιατι αυτος που το ειπε ειναι καπου προσκειμενος...
Σ'αυτόν που απευθύνεις την συγκεκριμένη διαδρομή, δε θα'χει απήχηση. Κάνει πως δεν την καταλαβαίνει, γιατί έτσι εξυπηρετείται η... "δημοκρατικότητα" που πρεσβεύουν κάποιοι... Για πολύ περισσότερους, ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο.

Για μένα σίγουρα είναι Η ΟΥΣΙΑ. Γι'αυτό και επικροτώ! :clap:
:urock: :urock: :worship: :worship:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Τετ 19 Νοέμ 2008, 16:51

δεν σας δινουμε αναφορα.
θυμωστε,βγειτε στους δρομους,κλαψτε,φερτε τους παπαδες,φερτε τα αρματα,κυνηγειστε το κοσμο,στειλτε τον στη μακρονησο για διακοπες , ψηφιστε για να εχετε καποιον να σας γ....ει νομιμα καντε οτι θελετε.
δεν σας δινουμε αναφορα.
χιχιχιχιχιχιχ να κοκκινισετε απο το κακο σας.

οσο για το αβαταρ το πολεμαω.υπομονη. τωρα που το σκεφτομαι θα σου ημουν υποχρεως αν εβαζες τη βικυ κουλιανου, για καποιο λογο αυτη η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ μου αρεσει.
ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Τετ 19 Νοέμ 2008, 18:10

Απο οτι φαινεται καθε διαλογος σε αυτο το θεμα ειναι χασιμο χρονου....

και εμενα δεν μου περισσευει...

καλη συνεχεια σε οσους εχουν χρονο για να πεταξουν.... :(

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”