ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ

Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ

Δημοσίευση από alexandros » Πέμ 25 Σεπ 2008, 09:32

Divine Sinner έγραψε:Η επιστημη ειναι τεχνη και η τεχνη μπορει να γινει επιστημη.
βλεπε ντα βιντσι.
Απλά και μόνο για διευκρίνιση, η επιστήμη που ασχολείται με τις διάφορες εκφάνσεις της μουσικής έκφρασης είναι η μουσικολογία (όταν αυτή βέβαια ασκείται από μουσικολόγους και όχι από "μουσικολογούντες"). Έτσι για την ακριβολογία του πράγματος. Συνεχίστε παρακαλώ για τον Σπανουδάκη

Επίσης, αγαπητή Αρέλα να ξέρεις ότι συμφωνούμε και σε άλλα. Όταν βλέπεις ότι δεν τοποθετούμε πάνω σε ζητήματα αιχμής σημαίνει συνήθως, εκτός αν τρέχω ασταμάτητα εκείνη την εποχή, ότι συμφωνώ αλλά δεν χρειάζεται να βγάζω ντουντούκα και να το λέω. Άλλωστε είναι ωραίο να διαφωνείς γιατί έτσι συζητάς.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 25 Σεπ 2008, 10:48

Άλλωστε είναι ωραίο να διαφωνείς γιατί έτσι συζητάς.
Δεν αντιλέγω. Αν ελέγχονται τα πράγματα και δεν εκτρεπόμαστε σε επί προσωπικού ανοησίες, είναι και η διαφωνία ένας γόνιμος τρόπος διαλεκτικής.

Όμως για μένα ο διάλογος πρέπει να εμπεριέχει ως κυρίαρχη πρόθεση και στόχο, την πληροφόρηση και συνεπώς, τη διεύρυνση της ατομικής μας νοητικής σφαίρας.

Εφ'όσον ένας διάλογος ΧΩΡΙΣ διαφωνίες θα εμπεριέχει αυτό το "θείο" αγαθό μέσω της ανταλλαγής σκέψεων, γνώσεων πληροφοριών, είναι κι αυτός ή θα'πρεπε να είναι το τελικό ποθούμενο/ζητούμενο που θα'χει σαν τελική του ρότα την αυτοβελτίωση του καθένα μας ατομικά. :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 25 Σεπ 2008, 11:36

Αρέλα έγραψε:...που θα'χει σαν τελική του ρότα την αυτοβελτίωση του καθένα μας ατομικά.
Μιας και είστε όλοι εκτός θέματος και για να μην αισθάνομαι κι εγώ άσχημα, πάρτε κι από μένα μερικές δωρεάν συμβουλές αυτοβελτίωσης:

Όταν είμαστε απλoί και εκφράζoυμε το πώς νιώθoυμε κάθε φoρά για τις συγκρoύσεις πoυ βιώνoυμε, ανατρέπoυμε τo ψυχoλoγικό κρυφτoύλι και απελευθερωνόμαστε.

Αυτή η αίσθηση της απελευθέρωσης δεν πηγάζει, μέσα από τo παιχνίδι τoυ μυαλoύ μας - δηλαδή επειδή κατανooύμε τα γιατί και τα πώς των διαφoρών μας - αλλά ακριβώς από τo ότι παύoυμε να κρυβόμαστε.

Όσo λιγότερo κρυβόμαστε, τόσo περισσότερo ελεύθερoι νιώθoυμε και δεν μπλoκάρoυμε τη ρoή της ενέργειάς μας.

Λυτρωνόμαστε όταν καταφέρνoυμε να απελευθερώσoυμε όλη αυτή την ενέργεια πoυ πρoηγoυμένως βάζαμε για να κρυφτoύμε.

(ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ - ΤΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΑΙ)

:)
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Σάβ 27 Σεπ 2008, 11:56

S3irios έγραψε:Καταπληκτικος συνθετης. Αλλα τα υπολοιπα τι τα ηθελε.. Ας κατσει στις βιλλαρες του τωρα και αυτος μπροστα απο την 58" πλασμα tv του , και ας μας αφησει στην ησυχια μας. Απο ποτε οι "φτιαγμενοι-βολεμενοι" εχουν και τετοιου ειδους αποψεις... Αλλιως μας εχετε συνηθισει "κυριοι" της ΝΔ. Μην μας το χαλατε τωρα

Αυτοί έχουν και τη μεγαλύτερη γλώσσα....

Πς. Νοιώθει ριγμένος βλέπεις όταν βλέπει συνέχεια βανδή στην τηλεόραση.
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 07 Οκτ 2008, 13:02

Ο Σπανουδάκης,θέλησε να επαναλάβει κατά κάποιο τρόπο το παλαιό ρητό του Μάνου Χατζηδάκη,όπου ο τελευταίος,είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι "Για να πας μπορστά στην Ελλάδα,πρέπει να 'σαι ή αριστερός ή ομοφυλόφιλος, κι εγώ αριστερός δεν είμαι...", με τη διαφορά ότι ο Σπανουδάκης θέλησε να επισημάνει την επηρροή που ασκεί η αριστερά και της θολοκουλοτούρα στον ελλαδικό καλλιτεχνικό χώρο.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 07 Οκτ 2008, 15:23

Ο Σπανουδάκης να κάτσει στ'αυγά του, γιατί για αλεπού δεν του πάει (όσα δεν φτάνει η αλεπού που λένε). Κι εγώ εισέπραξα σπόντα για ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΟΛΚΗΣ όπως ο Χατζιδάκης και ΑΛΛΟΙ, κι αυτό δεν τον τιμά καθόλου!!!!!!

ο Έλληνας που γουστάρει την ΚΑΛΗ μουσική, δεν θα επιλέξει ν'ακούσει κάποιον επειδή είναι αριστερός ή γκέυ, αλλά επειδή του χαϊδεύει τ'αυτιά και την ψυχή όπως θέλει!

Μη χέσω πιά...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 08 Οκτ 2008, 08:40

Eμ πες τα ρε μάνα μου!

γιατί εγώ έχεσα... εδώ μέσα ήδη :loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 08 Οκτ 2008, 15:00

Δεν το πιάσατε το υπονοούμενο... Δεν έχει σχέση με το αυτί του Έλληνα αυτό που λέει ο Σπανουδάκης για τους αριστερο-"προοδευτικούς" στο χώρο του,αλλά με τις επιλεκτικές επιχορηγήσεις και παροχές του ΥΠ.ΠΟ. και φρονώ πως έχει δίκιο!!! :P
Γεια σας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”