Ο κομπος εφτασε στο χτενι:Eπιλογη Γιωργου Ανδρεα Παπανδρεου

Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Ο κομπος εφτασε στο χτενι:Eπιλογη Γιωργου Ανδρεα Παπανδρεου

Δημοσίευση από alexandros » Πέμ 12 Ιουν 2008, 22:53

Καλά δεν είναι δυνατόν να θεωρείς τον Γ. Παπανδρέου μέγιστο επαναστάτη!! Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να αρθρώσει καν στοιχειώδη πολιτικό λόγο. Το να του δίνουμε τα εύσημα γιατί το παίζει τσαμπουκάς μας φέρνει πολλά χρόνια πίσω στην πολιτική σκηνή. Ο Σημίτης εξέφρασε μία άποψη, μάλλον άκυρη από την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ. Γιατί δεν τον άφησε να εκτεθεί μόνος του και να δείξει με αυτό τον τρόπο το πολιτικό μέγεθος του Σημίτη; Αντίθετα, πάει και τον διαγράφει για να κάνει τον καμπόσο και τον καουμπόυ. Αν αυτά θέλεις από έναν πολιτικό τότε ΟΚ. Αν ο Τσίπρας, με τον οποίο είμαι τελείως αντίθετος, είναι κομματικό τσιράκι ο Γιώργος είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επειδή λέγεται Παπανδρέου και για κανέναν άλλο λόγο.

Τέλος, έχω την εντύπωση ότι χθες μου το παρουσίαζες ως ατόπημα του Γιώργου το να διαγράψει τον Σημίτη ενώ τώρα τον εξυμνείς και τον θεωρείς μάγκα και καλό πολιτικό.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Πέμ 12 Ιουν 2008, 23:03

alexandros έγραψε:Καλά δεν είναι δυνατόν να θεωρείς τον Γ. Παπανδρέου μέγιστο επαναστάτη!! Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να αρθρώσει καν στοιχειώδη πολιτικό λόγο. Το να του δίνουμε τα εύσημα γιατί το παίζει τσαμπουκάς μας φέρνει πολλά χρόνια πίσω στην πολιτική σκηνή. Ο Σημίτης εξέφρασε μία άποψη, μάλλον άκυρη από την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ. Γιατί δεν τον άφησε να εκτεθεί μόνος του και να δείξει με αυτό τον τρόπο το πολιτικό μέγεθος του Σημίτη; Αντίθετα, πάει και τον διαγράφει για να κάνει τον καμπόσο και τον καουμπόυ. Αν αυτά θέλεις από έναν πολιτικό τότε ΟΚ. Αν ο Τσίπρας, με τον οποίο είμαι τελείως αντίθετος, είναι κομματικό τσιράκι ο Γιώργος είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επειδή λέγεται Παπανδρέου και για κανέναν άλλο λόγο.

Τέλος, έχω την εντύπωση ότι χθες μου το παρουσίαζες ως ατόπημα του Γιώργου το να διαγράψει τον Σημίτη ενώ τώρα τον εξυμνείς και τον θεωρείς μάγκα και καλό πολιτικό.
καλα ρε αλεξανδρε μαζι μιλαμε..χωρια καταλαβαινομαστε..Δεν τον διεγραψε..ειναι αδυνατο αυτο,απο το κομμα δλδ..Απο την κοινοβουλευτικη..Ναι χθες ενιωθα πως εγκυμονουσε κινδυνους αυτο.Σημερα ειδα οτι ανακουφιζει!δεν ειπα ποτε οτι ο gap ειναι επαναστασης..ελεος..Αλλωστε η εποχη δεν θελει επαναστατες κατεμε θελει απλα συνετους πολιτικους.!Τωρα το τι δεν μπορει να αρθρωσει το εχουμε ξαναπει..Ειδαμε και τον Καραμανλη τον ρητορα!Και ο Σιμιτης δεν θα μπορουσε να εκτεθει γιατιη βαση αγνοει το θεμα και ζητημα και μμε δεν θα το εβγαζαν παγανια..Απο την αλλη ξεχνας κατι..ο Σιμιτης δεν εθεσε ενα ζητημα...προσπαθησε να το επιβαλλει απλα ,με τον δικο του τροπο...Οπως υπεβελλε πολλα ενωσο αρχηγια Παπ.
Και σωστα ο Παπανδρεου ειναι πολιτικος αρχηγος για το ονομα αυτο.Αλλοι ειναι α.Επειδη φτιαξαν ενα κομμα οι ιδιοι(ετσι γινομαι πολιτικος αρχηγος κι εγω)καρατζαφερης.Β επειδη δεν εχουν αφησει και κανεναν αλλον να αγιασει (βλεπε παπαρηγα) και ειναι 40 χρονια φουρναρηδες,γ.γιατι εχουν επεισης ενα Ονομα Καραμανλης..και αν θες δ. Καποιοι ειναιπολιτικοι αρχηγοι στα 32 τους οταν δεν δουλεψαν ποτε των ποτων και ηταν απο τα 15 παιδια των φευβολαν του συριζα και φοιτητοπατερες
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Πέμ 12 Ιουν 2008, 23:20

ασχετο-σχετικο..ξερεταιο ποσο ετων ειναι ο Σιμιτης;72! Αχ καποιοι πρεπει απο καποια ηλικια και μετα να φευγουν απο την πολιτικη!

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sulphur την Πέμ 12 Ιουν 2008, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Πέμ 12 Ιουν 2008, 23:21

Sulphur έγραψε:
alexandros έγραψε:Καλά δεν είναι δυνατόν να θεωρείς τον Γ. Παπανδρέου μέγιστο επαναστάτη!! Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να αρθρώσει καν στοιχειώδη πολιτικό λόγο. Το να του δίνουμε τα εύσημα γιατί το παίζει τσαμπουκάς μας φέρνει πολλά χρόνια πίσω στην πολιτική σκηνή. Ο Σημίτης εξέφρασε μία άποψη, μάλλον άκυρη από την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ. Γιατί δεν τον άφησε να εκτεθεί μόνος του και να δείξει με αυτό τον τρόπο το πολιτικό μέγεθος του Σημίτη; Αντίθετα, πάει και τον διαγράφει για να κάνει τον καμπόσο και τον καουμπόυ. Αν αυτά θέλεις από έναν πολιτικό τότε ΟΚ. Αν ο Τσίπρας, με τον οποίο είμαι τελείως αντίθετος, είναι κομματικό τσιράκι ο Γιώργος είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επειδή λέγεται Παπανδρέου και για κανέναν άλλο λόγο.

καλα ρε αλεξανδρε μαζι μιλαμε..χωρια καταλαβαινομαστε..Δεν τον διεγραψε..ειναι αδυνατο αυτο,απο το κομμα δλδ..Απο την κοινοβουλευτικη..Ναι χθες ενιωθα πως εγκυμονουσε κινδυνους αυτο.Σημερα ειδα οτι ανακουφιζει!δεν ειπα ποτε οτι ο gap ειναι επαναστασης..ελεος..Αλλωστε η εποχη δεν θελει επαναστατες κατεμε θελει απλα συνετους πολιτικους.!Τωρα το τι δεν μπορει να αρθρωσει το εχουμε ξαναπει..Ειδαμε και τον Καραμανλη τον ρητορα!Και ο Σιμιτης δεν θα μπορουσε να εκτεθει γιατιη βαση αγνοει το θεμα και ζητημα και μμε δεν θα το εβγαζαν παγανια..Απο την αλλη ξεχνας κατι..ο Σιμιτης δεν εθεσε ενα ζητημα...προσπαθησε να το επιβαλλει απλα ,με τον δικο του τροπο...Οπως υπεβελλε πολλα ενωσο αρχηγια Παπ.
Και σωστα ο Παπανδρεου ειναι πολιτικος αρχηγος για το ονομα αυτο.Αλλοι ειναι α.Επειδη φτιαξαν ενα κομμα οι ιδιοι(ετσι γινομαι πολιτικος αρχηγος κι εγω)καρατζαφερης.Β επειδη δεν εχουν αφησει και κανεναν αλλον να αγιασει (βλεπε παπαρηγα) και ειναι 40 χρονια φουρναρηδες,γ.γιατι εχουν επεισης ενα Ονομα Καραμανλης..και αν θες δ. Καποιοι ειναιπολιτικοι αρχηγοι στα 32 τους οταν δεν δουλεψαν ποτε των ποτων και ηταν απο τα 15 παιδια των φευβολαν του συριζα και φοιτητοπατερες
Ας δούμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι: ο ΓΑΠ έδιωξε τον Σημίτη από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό συνέβη με απλά λόγια. Καθόλου αδύνατο δεν είναι σε πληροφορώ και αν δεν ήταν επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως νομίζω ότι είναι ο Σημίτης, θα τον είχε σίγουρα διαγράψει. Είναι ηλίου φαεινότερο αυτό και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί.

Όλους αυτούς που αναφέρεις εγώ τους έχω απορρίψει, μήπως ήρθε η ώρα να απορρίψεις κι εσύ τον Γιώργο όπως απορρίπτεις τον Καραμανλή; Τι διαφορά έχουν δηλαδή; Δεν με ενδιαφέρει ο πολιτικός να είναι ρήτορας αγαπητέ φίλε. Πάνε αυτά περάσανε. Με ενδιαφέρει να έχει συνέπεια στον πολιτικό του λόγο και ένα όραμα. Ο ΓΑΠ έχει τρικυμία εν κρανίω.
Βίκτωρ Ουγκώ

Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Πέμ 12 Ιουν 2008, 23:28

alexandros έγραψε:
Sulphur έγραψε:

Ας δούμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι: ο ΓΑΠ έδιωξε τον Σημίτη από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό συνέβη με απλά λόγια. Καθόλου αδύνατο δεν είναι σε πληροφορώ και αν δεν ήταν επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως νομίζω ότι είναι ο Σημίτης, θα τον είχε σίγουρα διαγράψει. Είναι ηλίου φαεινότερο αυτό και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί.

Όλους αυτούς που αναφέρεις εγώ τους έχω απορρίψει, μήπως ήρθε η ώρα να απορρίψεις κι εσύ τον Γιώργο όπως απορρίπτεις τον Καραμανλή; Τι διαφορά έχουν δηλαδή; Δεν με ενδιαφέρει ο πολιτικός να είναι ρήτορας αγαπητέ φίλε. Πάνε αυτά περάσανε. Με ενδιαφέρει να έχει συνέπεια στον πολιτικό του λόγο και ένα όραμα. Ο ΓΑΠ έχει τρικυμία εν κρανίω.

Και μενα δεν με ενδιαφερουν ολα αυτα..ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ να εχει αυτο το ονομα..Δεν θα ψηφιζα Πασοκ ουτε για τον Σιμιτη ουτε για τον Πατερα του Ανδρεα..Ετυχε να με ενδιαφερουν οι αποψεις του..περι ναρκωτικων,περι ρατσισμου και αλλων πολλων,η σταση για την ζωη,η νοοτροπια του για την καθημερινοτητα(σπορ,ζωτικος χωρος,περιβαλλον ευκαιριες σε γυναικες) η πολιτικη του αυτο ειναι ολο..Δεν οργανωθηκα πουθενα..και ποτε,ως φοιτητης και ως πολιτης..Ψαχνω ατομα μεσα στα κομματα ,καπου θα υπαρχουν δεν μπορει..Επειδη μας αντιπροσωπευουν οσοι ψηφιζουμε..Επειδη Υπαρχει Ο μπαμπης ο Σαρβακουλας..ψαχνω να βρω που υπαρχω κι εγω!οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται αυτο!

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 13 Ιουν 2008, 00:26

sulphur έγραψε:Επισης αρελα συμφωνω με ολα οσα ειπες εδω μεσα..
οχι για να στο παιξω καλως αλλα κατα ενα περιεργο τροπο ρε γαμωτο με αντιπροσωπευουν..
ουτε να με γεννουσες δλδ λολ :lol: :xara: :dance:
Σου παραξενοφαίνεται ε? χαχαχ έτσι είμαι εγώ, αλλού γι'αλλού, με δικό μου ξέχωρο τροπάρι.
Στο "εθνικιστικό" μου φόρτε θα αποκλίνεις βέβαια, αλλά δεν πειράζει, δεν μπορεί να'ναι όλοι ανακατεμένος ο ερχόμενος σαν κι εμένα. :loco:

Kι εμένα πάντως τα συγκεκριμένα δικά σου με αντιπροσωπεύουν αρκετά. Λες να'μαι κόρη σου βρε? :loco: (από προηγούμενη ζωή οκ :Ρ)

Να'σαι καλά πάντως, γιατί μ'έβγαλες απ'τον κόπο να τους απαντήσω σε πολλά.
Χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι δεν έμειναν ακόμα κάμποσα στα οποία θέλω να απαντήσω.

Πάμε λοιπόν από 'κει που είχα μείνει.

Ξα ξεκινήσω με τις ατάκες που θεωρώ χιλιομασημένες από τα ΜΜΕ και τους "έγκριτους" που τα προπαγάνδισαν τόσες φορές, που ενστερνίστηκαν απόλυτα κάποιοι φίλοι εδώ και τις πασάρουν για δικές τους -κατά δικές τους αντιλήψεις:
alexandros έγραψε: Αν πρόσεξες είπα ότι ο Γιώργος είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος όλων των δεινών που επέφερε ο πατέρας του.
(Διαφωνώ απλά)
alexandros έγραψε:Το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος με τις υπερχρεωμένες ΔΕΚΟ, την ουσιαστικά χρεωκοπημένη Ολυμπιακή κ.λπ. είναι έργα του Ανδρέα. Η επιβολή του λαϊκισμού επήλθε επί ΠΑΣΟΚ. Ίσως να είχε ξεκινήσει από πιο νωρίς αλλά το ΠΑΣΟΚ πραγματικά μας κατέστρεψε. Η έκπτωση των αξιών και η πολιτιστική μας κατακρεούργηση (τεράστιο θέμα για μένα) επήλθε επί ΠΑΣΟΚ. Η εικόνα του λαοπρόβλητου ηγέτη που χορεύει το βαρύ ζεϊμπέκικο είναι η επιτομή του λαϊκισμού που δηλητηρίασε την κοινωνία μας.
(η δεξιά καλή και άγια, ΤΙΠΟΤΑ δεν της καταλογίζεται συστάσεως νεοελληνικού κράτους. Όλα το "κακό" πασοκ. Ό,τι πείτε :Ρ)
Μαντάμ ΦρουΦρου έγραψε:Κατά τ'άλλα...δεν έχουμε γιατρειά ως λαός! ή Παπανδρέου ή Καραμανλή θα τρώμε στην μούρη για τα επόμενα 60 χρόνια!
(ενώ αν βάζαμε την ελίτ αυτιστική -που δε συνεργάζεται αλλά τέχνας απαξίωσης των πάντων κατεργάζεται- Παπαρήγα πάνω, θα λύναμε όλα μας τα προβλήματα και θα'μασταν πανέξυπνοι και γιατρεμένοι. Αχαχ καλό καλό :loco: )
gambler έγραψε:Αμνησια ... παρθενογεννεση ... οικογενειοκρατια ...
Οικογενειοκρατια γιατι θα δεν νομιζω να ειναι πολλοι αυτοι που πιστευουν οτι θα ηταν σε αυτη τη θεση ο ΓΑΠ αν δεν ηταν πρωτοτοκος Παπανδρεου
Καλά κάτι δικό σας δεν έχετε ρε σεις να πειτε? ΟΛΑ έτοιμα και σερβιρισμένα στο πιάτο τα κατάπιατε αμάσητα κι αβλεπεί? Τι διάολο αυτόνομη οπτική και σκέψη δεν υπάρχει?

Τεσπα, για τη συγκεκριμένη ατάκα: προς στοιχειώδη σου ενημέρωση πληροφορώ ότι ο νεοπτισμός είναι αλληνής παράταξης ευαγγέλιο. Μη βγάζουμε την Καγιά άσχημη και παραβλέπουμε την κοντόχοντρη σπυριάρα, δε λέει :Ρ

Δεν ξέρω αν επιλέγεις ποια ενημέρωση θα κρατήσεις και ποια θα παραβλέψεις ή θα αγνοήσεις, αλλά ο ΓΑΠ δούλεψε και πάσχισε 30 χρόνια στην πολιτική (και όχι μόνον!- ΑΝΤΙΘΕΤΑ με τον κύριο..."καταλληλότερο" ) Ο ίδιος ο Αντρέας δεν του'κανε χάρες. Ό,τι κατέκτησε στον πολιτικό χώρο το κατάφερε μονάχος του και χωρίς φαβοριτισμό απ'τον Ανδρέα. Αν δεν το αναγνωρίζεις αυτό, είναι άλλη μια απόδειξη πως βλέπεις όπως γουστάρεις εσύ τα πράγματα, πάντως όχι όπως είναι.
gambler έγραψε:Δεν πασχω απο αμνησια , αρα δεν ξεχνω ...
Κι αυτή κλασική ατάκα, αλλά ταιριάζει περισσότερο για το Κυπριακό.
gambler έγραψε:Ενος κομματος που ενω ξεκινησε ριζοσπατικοτερο απο την αριστερα , μπερδεψε τον λαο με τον λαικισμο και τα συμφεροντα του λαου με τα της νομεκλατουρας του.
Πω...ρε μιλάμε έχεις καταπιεί μαγνητοφωνάκι. Η πλύση εγκεφάλου και η πειθώ των "δημοκρατικών" νοητικών δικτατόρων είναι ολική πάνω σου. Τους βγάζω το καπέλο, γιατί το καταφέρνουν σε πολλά μυαλά αυτό όχι μόνο στο δικό σου.
Divine Sinner έγραψε:Το ίδιο λάθος έκανε ο σημίτης απο τα αριστερά που κάνει ο καραμανλής απο τα δεξιά.
Ο σημίτης δεν ειχε ξεχωρίσει τον σοσιαλισμό απο τον νεοφιλελευθερισμό.
Πολυπαιγμένη κι αυτή η ατάκα, αλλά σωστή.
Πάντως συνιστώ να ξεκολλήσεις λίγο απ'την Τι Βι :loco:
Μαντάμ ΦρουΦρου έγραψε:2ν: ποιά πυγμή βρε Αρέλα? Θα τρελαθούμι???? Πυγμή ο Γιωργάκης? Εννοείς εμμονή μήπως? Παρόλο που ο Σημίτης είναι πιο γελοίος στα μάτια μου απο τον Γιωργάκη,
Κλασική ατάκα απαξίωσης του ΓΑΠ. Είναι γελοίος, χωρίς πυγμή. Μαλακομαμούχαλος και δε συμμαζεύεται.
Δε μασιέται πια καλά όμως αυτή η καραμέλα.

Αρκετά με τις ατάκες. Πάμε στο σχολιασμό κάποιων τοποθετήσεων (δανεικών ή δικών σας)
Μαντάμ Φρουφρου έγραψε: Είδα σε ένα δελτίο ειδήσεων που έλεγαν οτι εδώ τον Μητσοτάκη και δεν τον διέγραψε ο Καραμανλής, ενώ τον έχει πεί τα χίλια δύο και τον έχει ξεφτιλίσει..
Το άκουσα και εγώ. Χοντρότερη μαλακία δεν έχω ξανακούσει. Αντιστοίχισαν σημίτη με μητσοτακέικο. Άτοπη και άκυρη η αντιστοίχιση. Ο Κωστάκης ΔΕΝ θα ΤΟΛΜΟΥΣΕ να διαγράψει τον Μητσοτάκη, γιατί την επόμενη στιγμή θα βρισκόταν εκτός παιχνιδιού και εκτός γηπέδου, με τις διασυνδέσεις και το "ρεύμα" του μητσοτακέικου μέσα στο κόμμα. Από την άλλη διέγραψε το Σουφλιά, πράγμα το οποίο τον έκανε να φανεί ισχυρότερος στα μάτια όλων που γουστάρουν τις φιγούρες και κρίνουν από δαύτες. Ο Σημίτης είναι μια κουτσουλιά σε σύγκριση με τον Μητσοτάκη πάντως. Δεν έχει "ρεύμα". Ούτε καφέ δεν θα τον κέρναγαν αν διαγραφόταν αύριο- είπε ο Τράγκας και συμφωνώ.
Μαντάμ Φρουφρου έγραψε:Δυστυχώς ο Γιωργάκης, απλά έκανε μία τεραστίων διαστάσεων τρύπα στο νερό, θεωρώντας οτι θα δείξει πόσο γαμάτος αρχηγός είναι, αλλά αυτός είναι τρόπος σκέψης παιδιών του δημοτικού, κάτι που ως γνωστόν δεν τελείωσε κάν ο Γιωργάκης, γιατί όπως όλα τα Αμερικανάκια πήγε κατευθείαν απο το kinder (infant) garden (που κρατάει καμμιά 15αριά χρόνια εκεί) στο πανεπιστήμιο (με τις γνωστές επιπτώσεις στο iq του)...
Πάλι ισοπεδωτική και ολοκληρωτική απαξία. Καλά δεν έχετε κάτι πιο ευρηματικό? Αυτό αρχίζει να μην πιάνει πια βρε. Και οι βλαμένοι αρχίζουν να μη μασάνε... :loco:

Ας αφήσω τα άγονα, (άγονα στο βαθμό που δε θα πείσω ούτε θα πειστώ, απλά κοντράρουμε ευγενικά) κι ας πάω σε κάτι που θεωρώ σημαντικότατο, που ΔΕΝ έχει εκφραστεί από τα ΜΜΕ (εφημερίδες ή τηλεοράσεις) κι άρα δεν το'χετε σκεφτεί, γιατί οι περισσότεροι έχετε μάθει να σκέφτεστε μόνο συμφωνα με τις κατευθύνσεις που σας δίνουν αυτά γαμώτο μου...
alexandros έγραψε:Χαίρομαι Αρέλα που προσυπογράφεις την μετά βδελυγμίας αποστροφή προς την ταμπελοποίηση, στην οποία επιδίδονται αρκετοί εδώ μέσα απ' όλα τα στρατόπεδα και ο νοών νοείτο. Για το θέμα της γλώσσας δεν θα διαφωνήσω αλλά δεν μπορώ να δω ποιο είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα που θα αποκτήσουμε ως χώρα αν έχουμε έναν πρωθυπουργό που μιλάει σαν Τεξανός. Σου υπενθυμίζω ότι και ο Καραμανλής σπούδασε στην Αμερική, αν θυμάμαι καλά έκανε το διδακτορικό του στο Tufts. Οπότε καλά θα μιλάει κι αυτός.
Είπα κάτι περί γλωσσικής νοοτροπίας, και μάλιστα το υπογράμμισα όπως έκανα κι εδώ, παρ'όλα αυτά το προσπέρασες εντελώς και μάλιστα αβασάνιστα. Να στο πω πιο λιανά. Τον ξέρεις τον Ρος Ντέιλι? Έναν εξαίρετο μουσικό που είναι Ιρλανδός (ή Σκωτσέζος? τεσπα δεν έχει σημασία, πάντως αγγλόφωνος). Μιλάει ΑΠΤΑΙΣΤΩΣ την ελληνική. Γνωρίζοντας όμως εγώ την αγγλική ως δεύτερη μητρική μου, όποτε τον ακούω αισθάνομαι πως ακούω αγγλικά με ελληνική ηχητική και εκφορά. Τι εννοώ? Όχι δεν εννοώ την προφορά του. Εννοώ ότι παίρνει αγγλικές εκφράσεις και όσους ιδιωματισμούς μπορεί απ'την μητρική του και τις μεταφέρει ατόφιες στα ελληνικά. Οπότε ΒΛΕΠΕΙΣ ότι η γλωσσική νοοτροπία του είναι η αγγλική, παρά το γεγονός ότι μιλάει ελληνικότατα. Μου είναι αδιανόητο να άκουγα τον ίδιο να λέει "είδα το Χριστό φαντάρο" ή "ούτε γάτα ούτε ζημιά' ή "όποιος βαριέται να ζημώσει δέκα μέρες κοσκινίζει" ή "άραξε στα κιλά σου, μεγάλε". ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ είναι εξ ίσου αδιανόητο για τη Ντόρα ή τον Κωστάκη (που όταν τον ακούω να μιλάει αγγλικά παθαίνω πολιτισμικό σοκ) να μιλήσει με τη γλωσσική νοοτροπία του αμερικάνου (ξεκόλλα απ'τις προφορές, λέμε για ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ). Αυτό ασφαλώς ισχύει για όλους τους γλωσσομαθείς που μαθαίνουν τις ξένες γλώσσες ως ξένες γλώσσες- σε σχολές. Ισχύει και για την επικοινωνία μεταξύ των περισσότερων ηγετών διαφορετικών εθνικοτήτων. Για τον ΓΑΠ και τους Αμερικανούς ΔΕΝ θα ίσχυε και όπως θα'πρεπε να γνωρίζεις, η λεκτική επικοινωνία σε συναντήσεις κορυφής είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ παράγοντας στην εξέλιξη πολλών διαβουλεύσεων ή διαπραγματεύσεων.

Αυτά για την ώρα, αν και θα είχα πολλά περισσότερα να καταθέσω, αλλά μη σας κουράζω με σεντόνια. :lol:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Παρ 13 Ιουν 2008, 00:48

Είναι καταλληλότερος για επαφές με τους ξένους επειδή μιλάει και καταλαβαίνει αγγλικά σαν τους αμερικάνους...ΟΚ, έγινε ότι πείτε. Εϊναι σοβαρότατο κριτήριο για να τον κάνουμε πολιτιακό άρχοντα.
Βίκτωρ Ουγκώ

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 13 Ιουν 2008, 00:54

alexandros έγραψε:Είναι καταλληλότερος για επαφές με τους ξένους επειδή μιλάει και καταλαβαίνει αγγλικά σαν τους αμερικάνους...ΟΚ, έγινε ότι πείτε. Εϊναι σοβαρότατο κριτήριο για να τον κάνουμε πολιτιακό άρχοντα.
Είναι ένα από τα σοβαρά (χρειάζονται κι άλλα) που τον καθιστούν σαφώς καταλληλότερο απ'τον κύριο καραμανλή.

Κάποια στιγμή θα μπω και στα σημεία που δε με καλύπτει ο ΓΑΠ καθώς και σ'αυτά που διαφωνώ καθέτως.
Υπάρχουν και τέτοια.

Πάντως αν έχω να διαλέξω μεταξύ των υπαρχόντων "ηγετών" στον τόπο σήμερα, δεν βλέπω καταλληλότερο. Δυστυχώς.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
gambler
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από gambler » Παρ 13 Ιουν 2008, 01:25

Ισως γιατι ζηλεψα τον αυθαδικο τροπο της ηλικιας σου , ισως γιατι θελω να σκεφθεις καποια πραγματα , ισως γιατι βγαζω σπυρια με το ακουσμα Πασοκ θεωροντας το αμμεσα υπευθυνο για την κριση (θεσμικων) αξιων , θα σου απαντησω για μια φορα . Αν θα ειναι τελευταια , θα εξαρτηθει απο το υφος αλλα και τη ποιοτητα της απαντησης σου (αν φυσικα υπαρξει) :D
Sulphur έγραψε:
Oποιος ξερει πολιτικη ιστορια καταλαβαινει.Η Μαργκαρετ ,κοινως μια αμερικανα "εσωτερικος" εχθρος μια ζωη για τον ακροδεξιο κοσμο αλλα και τον ακροαριστερο!
Τιποτα περισσοτερο απλα απο την γυναικα του ΑΠ ,μια γυναικα που γνωρισε στην Αμερικη και τυχανει να ειναι η μανα ολων των παιδιων του κακην καλως και του πολιτικου γιου της.Καθε μανα θα στηριζε το γιο της κι ακομα περισσοτερο μια μανα δημοσιογραφος πανεξυπνη σε σχεση με αλλες πρωτες κυριες που το φαιο της κεφαλης τους τις αποδιδουν κι αλλα χαρακτηριστικα..
Μια γυναικα που σταθηκε κατα την μαυρη δικτατορια διπλα στον αντρα της οντας φυλακισμενος και επιτελεσε το εργο του να μην βασανιστει μεσα απο επιστολες της σε ατομα με επιρροη στην Αμερικη(για να θυμισω ξανα οτι η χουντα ηταν αμερικανικο προιον) ,που σκαγαν οποτε θελαν στο σπιτικο της η Εσατζιδες και της ζητουσαν χιλιες δυο πληροφοριες.Οποτε κυριοι οταν μιλατε για γυναικες πολιτικων να τις εξομοιοωνεται με την διαδρομη ,ισως,λεω ιισως σε καποιο βαθμο να δικαιολογουνται αν μη τι αλλο να βγαινουν και λαδι!
1) Για το τυπικο της ιστοριας ( οχι οτι εχει καμμια σημασια ) , η Μαργκαρετ δεν ειναι μητερα ολων των παιδιων του ΑΓΠ. Υπαρχει και μια αδελφη που ο αειμνηστος δεν ειχε τη τολμη να αναγνωρισει οπως ο Μιτεραν
2) Ο μακαριτης εκανε αντισταση ζωντας μποεμικα την ντολτσε βιτα στην ασφαλεια του εξωτερικου και οχι γνωριζοντας την ασφαλεια του εσωτερικου , οπως ο Παναγουλης , ο Λεντακης και ενα σωρο αλλοι επωνυμοι και ανωνυμοι. Η δραση της Μαργκαρετ τωρα ηταν να φτιαξει τις ΕΓΕς εδω μαζι με την Μπουρδαρα και να αρχισει την εξωθεσμικη της παρακρατικη δραστηριοτητα . Για αυτη τη δραστηριοτητα της υφισταται κριτικη και οχι γιατι ειναι αμερικανα η ξανθια και δεν ξερω και εγω τι αλλο . Την δραση αυτη που επεβαλε τον (γαμπρο της ) Κατσανεβα πρωτα σαν καθηγητη πανεπιστημιου , μετα σαν υπουργο για να βγει ο μακαριτης μετα και να μιλησει για το "ονειδος " της οικογενειας . Απο οτι μπορω να συμπερανω ομως ( και ευτυχως για σενα δυστυχως για πολλους-ες απο εμας εδω ) οι εποχες αυτες ειναι καπως αγνωστες για σενα :D . Στη συνεχεια η κυρια , ξεχνα τα φεμινιστικα της κηρυγματα , παιρνει ενα πολυ ακριβοπληρωμενο διαζυγιο συνεχιζοντας να κρατα το επωνυμο Παπανδρεου !!! Τα γραμματα και οι επαφες στην αμερικη που ανεφερα δεν ειναι στη περιοδο της χουντας των συνταγματαρχων , αλλα στη περιοδο της ... παντοδυναμιας ( αντε μη πω τπτ βαρυ ) του Πασοκ οταν ξεκινα το ξεκαθαρισμα για την μεταανδρεικη εποχη . Ειναι η εποχη που η Κανελλη ( οχι οτι εχω και πολλα κοινα μαζι της ) εβγαλε στην δημοσιοτητα καποια μειλς και ειχε γελασει καθε πικραμενος . Μετα απο αυτο αποφασισαν να την αποσυρουν :D
Εδω κανεις ενα πολυ μεγαλο λαθος..Θεωρω πως ητο ο καλυτερος στο τομεα με πολυ καλα αποτλεσματα και το ξερω απο πρωτο χερι καθως εχω γονεις εκπαιδευτικους,απλα κανενα υπουργειο δεν μπορει να κανει κατι που η κυβερνηση του δεν βοηθα!
Επειδη η απαντηση εχει και παιδαγωγικο λογο :D , κρινε εσυ αν το επιχειρημα σου αυτο ειναι ισχυρο . Ποια ειναι τα πολυ καλα αποτελεσματα της παρουσιας του στο ΥΠΕΠ(Θ) ? Ποσα βιβλια αλλαξαν ? ποιο συστημα μεταρρυθμιστηκε ? ποσες θεσεις ανεβηκαν τα Ελληνικα πανεπιστημια ? εγινε η αξιολογηση των εκπαιδευτικων ? Απεκτησε οραμα η παιδεια ? Και επειδη τυχαινει να ειμαι και εγω εκπαιδευτικος , θα πιστεψεις εμενα η τους γονεις σου ? :D Η παιδεια που ( προσφατα ) απεκτησες και που πιθανον συνεχιζεις να αποκτας ειναι δημιουργημα ΚΑΙ του ΓΑΠ . Σε ικανοποιει ?
Τα ηξεις αφηξεις του στο θεμα των μαλακων ναρκωτικων , των ιδιωτικων πανεπιστημιων για παραδειγμα
Αυτο ειναι αποψη σου.Η δικη μου διαφερει!Δεν σημαινει πως εχεις δικαιο εσυ αλλα ουτε κι εγω..Εχω την ιδια αποψει με τον Γιωργο και δεν υιοθετω αποψεις σαν το ΚΚΕ που ειναι εναντια που εχει μεινει ακομα στην ακαμψια του Σταλιν και της απλοικης γυναικας του Κεκε!
Δυστυχως η πολιτικη Πασοκ στην παιδεια , εχει κανει τους νεους να μη σκεπτονται λογικα και κριτικα αδυνατοντας να εντοπισουν τη "ζουμι" σε μια προταση . Απο την παραπανω προταση , το ζουμι ειναι η αποψη για τα ναρκωτικα ( με την οποια συμφωνω , αλλα διαφωνει αυτος τωρα γιατι την αλλαξε ) η το ανασκουμπωμα του οταν διαπιστωσε τις αντιδρασεις ? Η κριτικη μου δεν ειναι στις θεσεις αλλα στην ανακολουθια του οπως και για το αρθρο 16 :D

καλα εδω μιλαμε για παραληρημα ,εβγαλες ολα τα λαικιστικα φαινομενα του Πασοκ και τα δαιμονοποιησες,αγορι μου ανθρωποι ειναι οχι ο Ραμσης ο Β!
Πρεπει να εξοικειωθεις με την ιδεα οτι το διαδικτυο δεν απευθυνεται μονο σε ατομα της ηλικιας σου και πως σε ενα φορουμ αυτος που αποκαλεις αγορι σου μπορει να ειναι ηλικιακα πατερας σου :D . Συνιστω λοιπον και συγγνωμη για το θαρρος , λιγο περισσοτερη προσοχη και στις εκφρασεις αλλα και στο υφος μιας απαντησης , με ατομα που δεν ξερεις δια ζωσης. Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν ασκεις κριτικη σε καποιον , απλα αυτη η κριτικη , δεν χρειαζεται να εχει προσωπικες αιχμες και προσωπικους χαρακτηρισμους .
Δεν σχολιαζω τα περι Μιμης και αστρολογους,γουστο του καπελο του δεν κρινεται ο πολιτικος στην ιδιωτικη του ζωη,παιδια και γυναικα ειχε να τον κρινουν.
Αλλοιμονο , φυσικα και δεν κρινεται . Επειδη ομως το μ... σερνει καραβι , δεν θελω να ειμαι στο καραβι μεσα για μια γυναικα που δεν με ενδιαφερει . Για να το πω διαφορετικα , δεν ειχα καμμια διαθεση να πληρωσω τα γαμισιατικα του αειμνηστου . Και μη μου πεις οτι δεν τα πληρωσα φτιαχνοντας της την προικα της ( που την γκρεμισε για να κανει real estate) , ασκοντας την επιρροη της , φτιαχνοντας τον κυκλο της ( οι γνωστοι Μιμικοι που την πουλησαν φυσικα μετα με πρωτο και καλυτερο τον ξαδελφο Λιανη ) και ολα τα φαιδρα που συνεβησαν εκεινη τη περιοδο . Απο αυτη τη πλευρα λοιπον δεν ειναι θεμα των παιδιων του και της Μαργκαρετ μονο .
Δεν θα συνεχισω αλλο , ελπιζω οι προτροπες μου να πιασουν τοπο :D
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 13 Ιουν 2008, 08:14

Καταρχήν, παληκάρι μου (Σουλφούριε), γιατί μου συγκρίνεις τον Αλέξιο με τον Γεώργιο!? Σου είπε κανείς οτι κόπτομαι για τον Αλέξιο? Περισσότερο με κόπτει ο Γεώργιος σε πληροφορώ! Ο συν είναι παρακλάδι και προπαρασκευή για το πασοκ, οπότε τους έχω περισσότερα ράμματα για την γούνα τους. Όσο για τον Αλέξη, δεν μπορώ το χολιγουντιανό στυλάκι σε αριστερούς! Κάπως μου κάνει!

Κατα δεύτερον, ευτυχώς που μίλησε ο παρολίγον συνάδελφος Γκάμπλερ (εκπαιδευτικός εεεε?), γιατί ψαχνόμουν να δώ τί φοβερά και τρομερά πράγματα έκανε για την παιδεία ο Γιωργάκης!!! Μήπως ξεχνάς το πόσο εύκολα αλλάζει άποψη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια επίσης? Γενικώς έχει την τάση ν'αλλάζει απόψεις απο την μία βραδιά στην άλλη (γιατι στον ύπνο του παίρνει αποφάσεις αυτός, δεν υπάρχει περίπτωση).

Κατά τρίτον, Αρελίτα μου, ΝΑΙ συμφωνώ απολύτως με τα ΜΜΕ σ'αυτή την φάση. Ο Γιωργάκης θεώρησε οτι έκανε κάτι πολύ βαρύ και ασήκωτο, κάτι που θα έκανε ένας πολιτικός με @@, αλλά είχε δίκιο μόνο στο 'βαρύ και ασήκωτο', γιατί αυτό που έκανε τελικά ήταν να προσβάλλει τους ίδιους τους ψηφοφόρους του Πασοκ. Καμμία εξυπνάδα στην πράξη του, καμμία διπλωματική και πολιτική ΠΥΓΜΗ. Παραφράζοντας τον Γκάμπλερ: θα είχε μεγαλύτερο ΘΕΤΙΚΟ αντίκτυπο στο προφίλ του, αν τον άφηνε να ξεφτιλιστεί (ας πούμε) μόνος του. Αν και δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι εξευτελισμός να διαφωνείς με τις αρχές του κόμματός σου. Αυτό είναι πέρα για πέρα υγιές. Και ακόμα πιο υγιές είναι να ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, και ΜΑΛΛΟΝ να τις ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ (ο αρχηγός του κόμματος).

Σουλφούρ, κι εγώ μιλάω με τον 'λαουτζίκο', και απο τον Σεπτέμβρη ακόμα που έγινε η ιστορία με τον Βενιζέλο, τουλάχιστον οι Πασόκοι στην δουλειά μου είχαν πρόβλημα με τον Γιωργάκη και ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ! Δεν είναι τυχαίες οι δημοσκοπήσεις, πίστεψέ με. Χαρακτηριστικά είχε πεί μία βαμμένη πράσινη: Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ...εγώ βέβαια της έλεγα για να μην την πληγώσω (και γιατί είναι η γραμματέας του μεγάλου εδώ): Οχι μωρέ, μην στεναχωριέσαι, με λίγη βοήθεια θα τα καταφέρει το παιδί, είναι καλός χαρακτήρας, πράος και γλυκούλης (:P), αλλά μέσα μου χοροπήδαγα και αναφωνούσα ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!! Γενικά, βγάζω σπυριά με την οικογενειοκρατία, και συμφωνώ πως αν δεν είχε το όνομα, δεν θα είχε ούτε τον τίτλο, ούτε την 'χάρη' που βλέπουν μερικοί-μερικοί! ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! Ας πάει να γίνει συγγραφέας, όπως ο αδελφός του. Όλοι συγγραφείς είναι σ'αυτή την χώρα...κάτι θα έκανε κι αυτός, ας έγραφε για την "αντιστασιακή δράση" του πατρός του, θα πούλαγε σαν τρελός!!! Είναι δυνατόν να εμπιστεύεστε έναν άνθρωπο που τον ΕΣΠΡΩΞΕ στην πολιτική η...μαμά του???? ΕΛΕΟΣ! Πώς το έγραψε στο ημερολόγιό του (θα μιλήσω στο τέλος γι'αυτό): θα δούλευε σε γκέτο? Ε ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ, να δεί πώς ζει ο κοσμάκης όταν δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός!

Τώρα που είπα για την 'αντίσταση' του Αντρίκου, ναι...έκανε πολύ φυλακή το παιδί....στην Σουηδία!!!! Πρέπει να έφαγε και πολύ ξύλο!!! Τον καυμένο, πόσο υπέφερε! ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΩΡΑ????

Και ας πούμε τώρα και για το 'ημερολόγιο', το τόσο ανθρώπινο και απλό... Πώς βγήκε αυτό στην επιφάνεια, μπορείτε να μου πείτε? Ποιός το έβγαλε και ΓΙΑΤΙ? Εγώ όταν γράφω ημερολόγιο, ή δικές μου σκέψεις, δεν τις διαβάζει ούτε ο άντρας μου....ετούτος, κοντεύει να γράψει χρονογράφημα..Αυτο΄δεν σας κάνει αηδιαστικό δηλαδή? Μα τί στο καλό? Εγώ είμαι περίεργη? Γιατί μου φαίνονται αυτονόητα μερικά πράγματα?

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Ε?
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 13 Ιουν 2008, 09:29

3 σελίδες για τον Γιωργάκη.. έλεος...

Αρέλα φώναξε τον πασόκο τον Όμπραξ και ρίξτο και αυτόν στην αρένα... να γίνει της μουρλής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι πλάκα που έχουν οι δημοκράτες...
πασόκοι (και όμως υπάρχουν ακόμη.. ζουν ανάμεσά μας!!!), τρεχαγυρευοκομμουνίστριες (εεε... συγνώμη... παγωνίστριες ήθελα να πω..), αριστεροκαπιταλιστές (που πετάνε 1-2 μπαρούφες και μετά την κάνουν με ελαφρά..), φιλελεύθεροι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης....
Όλα καλά.

Συγνώμη για την διακοπή, απλά σκεφτόμουν φωναχτά.... Συνεχίστε.. (δεν έχει και πολλή δουλειά σήμερα, θα σας απολαύσω.. χεχε)
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Παρ 13 Ιουν 2008, 09:39

Καλύτερα τέτοιοι (Δημοκράτες) αγαπητέ Κάσσανδρε παρά οπαδοί ολοκληρωτικών καθεστώτων και "εθνικών" πολιτικών που τρέφονται με οράματα και ζουν στην σφαίρα των νεφελίμ και των Ελ...Όταν γίνει και ο Καρατζαφέρης ή ο Μιχαλολιάκος κεντρικός πολιτικός παράγοντας (Παναγία μου!!!!!) τότε θα ασχολούμαστε με αυτούς.
Βίκτωρ Ουγκώ

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 13 Ιουν 2008, 09:41

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:3 σελίδες για τον Γιωργάκη.. έλεος...
Kαι πού είσαι ακόμα! χαχαχ
Γιατί δηλαδή, δεν του αξίζει ρε του παιδιού?
Όταν βάζουμε σελίδες επί σελίδων για άλλους ...πολιτικούς άντρακλες εδώ μέσα είναι καλά δηλαδή ? (βλ Ζαχόπουλο και όχι μόνο)
Αρέλα φώναξε τον πασόκο τον Όμπραξ και ρίξτο και αυτόν στην αρένα... να γίνει της μουρλής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι ρε, πού χάθηκε αυτό το παιδί!
Τι πλάκα που έχουν οι δημοκράτες...
πασόκοι (και όμως υπάρχουν ακόμη.. ζουν ανάμεσά μας!!!), τρεχαγυρευοκομμουνίστριες (εεε... συγνώμη... παγωνίστριες ήθελα να πω..), αριστεροκαπιταλιστές (που πετάνε 1-2 μπαρούφες και μετά την κάνουν με ελαφρά..), φιλελεύθεροι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης....
Όλα καλά.
Η φρικτή υποψία που μου γρατζουνάει το μυαλό είναι πως κι ο Γιωργάκης είναι ένας "ραφιναρισμένος" νεοταξίτης, υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης. Αν δεν την είχα θα δήλωνα πως του δίνω ψήφο αδίστακτα.
Ο άλλος πάλι που (θέλω να) πιστεύω πως με την καμία δεν είναι νεοταξίτης (βλέπε Γεωργάρα ΛΑΟΣ) έχει άλλα κουσούρια όπως το βίτσιο με τη Ν.Δ. και τις αγκαλίτσες σε κρυφά τετ α τετ (λες και έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις την τρέλα μου) με τον άλλον τον χοντρό. Οπότε μένω σαν τη χαμένη κλανιά στην καταιγίδα όσον αφορά το εκλογικό μου δικαίωμα. :shock:

Συγνώμη για την διακοπή, απλά σκεφτόμουν φωναχτά.... Συνεχίστε.. (δεν έχει και πολλή δουλειά σήμερα, θα σας απολαύσω.. χεχε)
Καλά έκανες ρε. Είναι ευχάριστο και σα δροσερό αεράκι να βλέπω ιδεολογικούς τυπάδες (μη δημοκράτες ξέρεις) σαν του λόγου σου να έρχονται κυριλέ σ'ένα τέτοιο τόπικ ενώ οι άλλοι ...(οι δημοκράτες ξέρεις) γίνονται μη δημοκρατικότεροι των μη δημοκρατών (στις εκφράσεις τους πάντα :loco: ) όταν μιλάμε για το Γιωργάκη. Α-χα-χα-χα-χα δηλαδή :xaxas:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Παρ 13 Ιουν 2008, 09:59

Είχαμε ραντεβού Σύνταγμα μια μέρα και πέσαμε σε μια ομιλία του Γιωργάκη. Ακόμα τη θυμόμαστε και γελάμε. Μπορεί την αγγλική να την κατέχει, αλλά με την ελληνική σύνταξη και γραμματική (για να μην αναφερθώ καν στη χρήση εκφράσεων και λέξεων που δεν έβγαζαν καν νόημα) έχει πάρει προφανές διαζύγιο. Δυστυχώς, αντίθετα με τον Κας που είναι ελέφαντας, εγώ είμαι χρυσόψαρο και οι άχρηστες πληροφορίες διαγράφονται απ' τη μνήμη μου, όσο διασκεδαστικές κι αν είναι, οπότε δεν είμαι σε θέση να μεταφέρω τις επικές ατάκες που σχολιάστηκαν πάνω από μια δροσερή Guinness στο James Joyce.

Ο Αντρίκος μπορεί να ήταν η καταστροφή της εντροπίας, αλλά τουλάχιστον είχε το χάρισμα του ηγέτη. Μίλαγε και κλαίγανε από κάτω τα πρόβατα. Εγώ διασκέδαζα στην παιδική και εφηβική μου ηλικία με τον φοβερό και τρομερό γάμο του με τη Μιμή. Ε, όπως και να το κάνουμε, είχε πλάκα.

Περί ουσίας και επίδειξης καλαμπαλικίων, εγώ απ' την έξω πλευρά τα βλέπω σαν απελπισμένες κινήσεις ν' αποδείξει ότι έχει dna Παπανδρέου, το οποίο δεν είναι απαραίτητα καλό, επί της ουσίας, αλλά μάλλον νομίζει ότι θα του δώσει λίγο απ' το γόητρο του μπαμπάκα του. Το μέλλον διαγράφεται διασκεδαστικό...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 13 Ιουν 2008, 10:10

Άσε εσύ δεν πιάνεσαι, είσαι και καλά απολιτίκ. Τουλάχιστον γι'αυτό και μόνο (το απολιτίκ και καλά προφιλ σου) δικαιολογείσαι να στέκεσαι στις μαλακίες που υπερτονίζουν όλοι για να μην κοιτάει κανείς την ουσία.
Τι σκατά θες σε τέτοια τόπικς δεν καταλαβαίνω :loco: :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 13 Ιουν 2008, 17:23

gambler έγραψε:Ισως γιατι ζηλεψα τον αυθαδικο τροπο της ηλικιας σου , ισως γιατι θελω να σκεφθεις καποια πραγματα , ισως γιατι βγαζω σπυρια με το ακουσμα Πασοκ θεωροντας το αμμεσα υπευθυνο για την κριση (θεσμικων) αξιων , θα σου απαντησω για μια φορα . Αν θα ειναι τελευταια , θα εξαρτηθει απο το υφος αλλα και τη ποιοτητα της απαντησης σου (αν φυσικα υπαρξει) :D

Χμμ ωραιο το παιγνιο για την ηλικια μου και το συναντησα και πιο κατω..Α.Δεν ειναι 14 ειμαι 24.Αν νομιζεις πως ενας νεος των 24 δεν μπορει να ξερει πολιτικη ιστορια επειδη απλα δεν την εχει ζησει τοτε εισαι γελασμενος απλα γιατι..οι νεοι του πολυτεχνειου δεν θα ειχαν αποψη για τον εμφυλιο(αρα γιατι να μην υποστουν την χουντα ομορφα κι ωραια) οι νεοι της μεταπολιτευσεις ηταν αχρηστοι κι ανηκανοι και δεν θα επρεπε ποτε να ταχθουν με τον ανδρεα παπανδρεου,οι σημερινοι νεοι δεν μπορουν να εχουν αποψη οποτε μοκο και φιμοτρο με μπαλακι!

1) Για το τυπικο της ιστοριας ( οχι οτι εχει καμμια σημασια ) , η Μαργκαρετ δεν ειναι μητερα ολων των παιδιων του ΑΓΠ. Υπαρχει και μια αδελφη που ο αειμνηστος δεν ειχε τη τολμη να αναγνωρισει οπως ο Μιτεραν

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=04.12.2005,id=90835832

Κανεις λαθος εδω..Και εκπλησομαι καθοτι πιο πανω ειχες μπαιρακι το ηλικιακο μας χασμα και προφανως την κατεσε ημιμαθεια μου..Στην βεβαια εχω να σου πω πολλα..Προς το παρον παραθερω στα πρακτικα αυτο.Η κορη αυτη γνωστη και ως Αιμιλια Νιμπλουμ..η οποια γεννηθηκε το 1969 ειναι Αναγνωρισμενη απο τον Ανδρεα καθως οπως ειχε δηλωσει αυτη ηταν η προσωπικη του σταση στην ζωη,Καταλαβαινεις λοιπον οτι αυτη η κορη γεννηθηκε κατα την εποχη της δικτατοριας μια εποχη που ο Ανδρεας ητο εξοριστος αλλα εκτος πολιτικου σκηνικου,μιλας δλδ παλι για θεμματα ιδιωτικης ζωης που δεν αφορουν το πολιτικο σκηνικο..

Η «πράσινη» Αιμιλία Νίμπλουμ

Το μικρόβιο της πολιτικής έχει κληρονομήσει και η ετεροθαλής αδελφή των Παπανδρέου, η Σουηδή 37χρονη αρχιτέκτων Αιμιλία Νίμπλουμ, που δοκίμασε ήδη τις δυνάμεις της στα ψηφοδέλτια των δημοτικών εκλογών στη Στοκχόλμη με το κόμμα των Πρασίνων.

«Εδεσε» περισσότερο με το Νίκο και τον Αντρίκο και η τελευταία φορά που ήρθε στην Ελλάδα ήταν πέρσι το καλοκαίρι. Προβλέπει ότι ο Γιώργος θα είναι πολύ καλός πρωθυπουργός και συμφωνεί με τις απόψεις του.

Τι την έχει εντυπωσιάσει περισσότερο; Οτι την αγκάλιασε η Μαργαρίτα, η οποία κάθε φορά που η Αιμιλία-Αντρέα βρίσκεται στην Αθήνα, ζητάει να τη συναντήσει...
..................
Το άλλο παιδί
Η εμφάνιση της Αιμιλίας-Αντρέα Νίμπλουμ

Στην ιστορία εμφανίζεται και ένα απρόβλεπτο πρόσωπο: η φυσική κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου, Αιμιλία - Αντρέα Νίμπλουμ. Η ύπαρξή της είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Αλλωστε ο Ανδρέας Παπανδρέου την είχε αναγνωρίσει. Κάτοικος Στοκχόλμης, 24 ετών σήμερα, η Αιμιλία - Αντρέα έχει έλθει μερικές φορές στην Ελλάδα κατά τις οποίες συναντήθηκε και με τον πατέρα της (όταν ζούσε) και με τα ετεροθαλή αδέλφια της, με τα οποία διατηρεί συμβατικές αλλά καλές σχέσεις. Το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα, παρέστη και στο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στις 25 Νοεμβρίου 1996, αυτό το «άλλο παιδί» καταθέτει στο ελληνικό προξενικό γραφείο της Στοκχόλμης αίτηση εγγραφής της στην οικογενειακή μερίδα του Ανδρέα Παπανδρέου στον Δήμο Ψυχικού. Εφόσον υπήρχε πράξη αναγνώρισής της από έλληνα πατέρα, κατείχε αυτοδικαίως την ελληνική ιθαγένεια. Στις 15 Ιανουαρίου 1997, η αίτησή της πρωτοκολλήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών και στις 5 Φεβρουαρίου η Νομαρχία Αθηνών καλούσε τον Δήμο Ψυχικού να την εγγράψει στο δημοτολόγιο, στην οικογενειακή μερίδα του Ανδρέα Παπανδρέου. Οπερ και εγένετο.

Κατόπιν αυτού, ως άγαμη κόρη αποθανόντος πατρός, η Αιμιλία - Αντρέα διεκδίκησε και πήρε το μέρος που δικαιούται από τη σύνταξη του πατέρα της. Ετσι, αιφνιδίως η σύνταξη της κυρίας Λιάνη περιορίστηκε στο ποσό των 221.300 δραχμών ενώ της ζητούν και 1.600.000 δραχμές αναδρομικά υπέρ της Αιμιλίας - Αντρέα. Αυτό κι αν ήταν έκπληξη... Η ίδια ομολόγησε στη δημοσιογραφική παρέα που προαναφέραμε ότι ήταν ένα ισχυρό πλήγμα στα οικονομικά της και ότι πλέον τα φέρνει βόλτα «χάρη στη βοήθεια φίλων».

Ασφαλώς τα οικονομικά της κυρίας Λιάνη αφορούν την κυρία Λιάνη και κανέναν άλλον. Απλώς αναζωογονούνται οι φήμες που ομιλούν για μια πιθανή πώληση της πολυδάπανης ροζ βίλας. Ενα σπίτι που, ούτως ή άλλως, δεν αποδείχθηκε ως σήμερα καλότυχο στους ενοίκους του.

Το βέβαιο με όλα αυτά είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια. Το μέτωπο των Παπανδρέου είναι ακόμη ανοιχτό και ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα επικρατήσει νηνεμία. Αλλωστε, με ένα βιβλίο επί θύραις, με ένα αρχείο ανοιχτό, ακόμη και αν διευθετηθούν τα οικονομικά, είναι βέβαιο ότι μας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις...

Το ΒΗΜΑ, 06/04/1997 , Σελ.: A11
Κωδικός άρθρου: B12423A111

2) Ο μακαριτης εκανε αντισταση ζωντας μποεμικα την ντολτσε βιτα στην ασφαλεια του εξωτερικου και οχι γνωριζοντας την ασφαλεια του εσωτερικου , οπως ο Παναγουλης , ο Λεντακης και ενα σωρο αλλοι επωνυμοι και ανωνυμοι.
Εδω καποιος εσκεμμενα ξεχνα το Πακ,ξεχνα τις κινητοποιησεις στην ομογενεια,ξεχνα τον Γερο της δημοκρατιας.Ξεχνα ποιον συνελαβε η χουντα στο σπιτι του και σε ποιον εβαλε το περιστροφο στον κροταφο και απειλησε οτι θα τον καθαρισει για να εμφανιστει ο αντρεας,σε μια εποχη που ειναι εξοριστος..αρα ατοπα αυτα για αντισταση,δεν θα μπορουσε να μπει στο εσωτερικο της χωρας,ξεχνας τις επαφες με του υπολοιπους ηγετες κατα της χουντας..
Με το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967, ο Ανδρέας Παπανδρέου συλλαμβάνεται και αφήνεται ελεύθερος μετά από πιέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών[2][3] το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου. Στις 16 Ιανουαρίου του 1968 φεύγει από την χώρα και ιδρύει το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα (Π.Α.Κ.), επικεφαλής του οποίου έδρασε αντιδικτατορικά σε πολλές δυτικές χώρες, και στο οποίο συσπειρώνονται πολλά από τα σημερινά γνωστά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Έδρα του Π.Α.Κ. ήταν αρχικά η πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη.
Στενά δεμένος με τον Ελληνισμό της Σουηδίας και τον αντιδικτατορικό αγώνα, ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, καθώς ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός, όχι μόνο βρήκε φιλόξενη στέγη στη Σουηδία, μετά την απελευθέρωσή του από το χουντικό καθεστώς, αλλά επέλεξε τη Σουηδία ως έδρα του «Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος» που ίδρυσε το Φεβρουάριο του 1968, για το συντονισμό, μαζί με τις άλλες αντιστασιακές οργανώσεις, του αντιδικτατορικού αγώνα.
Ο στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, τέως υπουργός, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, στο βιβλίο του «Κρίσιμα χρόνια, αγώνες για τη δημοκρατία, (1936-1996)», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Προσκήνιο-Άγγελος Σιδεράτος», αναφερόμενος στην περίοδο εκείνη, σημειώνει:

«Από τις σημαντικότερες σελίδες της αντίστασης του λαού μας ήταν η ίδρυση του ΠΑΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Και μια ακόμη καλύτερη στιγμή, που όμως δεν είχε συνέχεια, ήταν η ιστορική συμφωνία του Ανδρέα Παπανδρέου με τον Αντώνη Μπριλλάκη, την ΕΔΑ και την αντιστασιακή οργάνωση ΠΑΜ.

Η δραση της Μαργκαρετ τωρα ηταν να φτιαξει τις ΕΓΕς εδω μαζι με την Μπουρδαρα και να αρχισει την εξωθεσμικη της παρακρατικη δραστηριοτητα . Για αυτη τη δραστηριοτητα της υφισταται κριτικη και οχι γιατι ειναι αμερικανα η ξανθια και δεν ξερω και εγω τι αλλο . Την δραση αυτη που επεβαλε τον (γαμπρο της ) Κατσανεβα πρωτα σαν καθηγητη πανεπιστημιου , μετα σαν υπουργο για να βγει ο μακαριτης μετα και να μιλησει για το "ονειδος " της οικογενειας . Απο οτι μπορω να συμπερανω ομως ( και ευτυχως για σενα δυστυχως για πολλους-ες απο εμας εδω ) οι εποχες αυτες ειναι καπως αγνωστες για σενα

Γνωριζω την υποθεση απλα την διαστρεβλωσες τρομερα..

:D . Στη συνεχεια η κυρια , ξεχνα τα φεμινιστικα της κηρυγματα , παιρνει ενα πολυ ακριβοπληρωμενο διαζυγιο συνεχιζοντας να κρατα το επωνυμο Παπανδρεου !!! Τα γραμματα και οι επαφες στην αμερικη που ανεφερα δεν ειναι στη περιοδο της χουντας των συνταγματαρχων , αλλα στη περιοδο της ... παντοδυναμιας ( αντε μη πω τπτ βαρυ ) του Πασοκ οταν ξεκινα το ξεκαθαρισμα για την μεταανδρεικη εποχη .
χμμ.. γιατι ηταν κακο το διαζυγιο,μια ζωη οσοι δεν μπορουσαν να χτυπησουν το παπανδρεικο με πολιτικα επιχειρηματα το χτυπουσαν με προσωπικα ελεος!Καλως κρατησε το ονομα της..η Ντορα γιατι το κρατησε;
Ειναι η εποχη που η Κανελλη ( οχι οτι εχω και πολλα κοινα μαζι της ) εβγαλε στην δημοσιοτητα καποια μειλς και ειχε γελασει καθε πικραμενος . Μετα απο αυτο αποφασισαν να την αποσυρουν :D
Ασε μας τωρα με την Κανελλη που μου την εχεις και παραδειγμα..Αυτη που με το συμπαθιο ειχε κατα σαλιωσει τον γερο Καραμανλη τωρα το παιζει αριστεροτερη της αριστερης τσεπης του Σταλιν ..ελεος.!δλδ. θα ξερασουμε.

Επειδη η απαντηση εχει και παιδαγωγικο λογο :D , κρινε εσυ αν το επιχειρημα σου αυτο ειναι ισχυρο . Ποια ειναι τα πολυ καλα αποτελεσματα της παρουσιας του στο ΥΠΕΠ(Θ) ? Ποσα βιβλια αλλαξαν ? ποιο συστημα μεταρρυθμιστηκε ? ποσες θεσεις ανεβηκαν τα Ελληνικα πανεπιστημια ? εγινε η αξιολογηση των εκπαιδευτικων ? Απεκτησε οραμα η παιδεια ? Και επειδη τυχαινει να ειμαι και εγω εκπαιδευτικος , θα πιστεψεις εμενα η τους γονεις σου ? :D Η παιδεια που ( προσφατα ) απεκτησες και που πιθανον συνεχιζεις να αποκτας ειναι δημιουργημα ΚΑΙ του ΓΑΠ . Σε ικανοποιει ?
Μιλας για στοχους ,πολλαπλους και δυσκολους..Δεν ειναι δυνατο να δοθει μια απαντησε σε ολα αυτα..Θα σου μονο το εξης..Οτι πριν τον ΓΑΠ τα δημοτικα σχολεια δεν ειχαν ουτε εναν υπολογιστη στην επαρχια...Και επειτα στα γυμνασια ειχε γινει πολυ καλη δουλεια σε υλικο αλλα και σε προγραμματα ανταλλαγης μαθητων κτλ..Η παιδεια παντως ειναι ενα σημειο που δεν μπορει να λυσει ενας πολιτικος μονος χρειαζεται ευρεια συνοχη!απο τους πολιτες και τα κομματα και ευρητερες δυναμεις γιατι πολυ απλα δεν περιοριζεται στον τομεας της ως παιδεια αλλα παει στο κοινωνικοπολιτικο και οικονομικο τομεα!

Δυστυχως η πολιτικη Πασοκ στην παιδεια , εχει κανει τους νεους να μη σκεπτονται λογικα και κριτικα αδυνατοντας να εντοπισουν τη "ζουμι" σε μια προταση . Απο την παραπανω προταση , το ζουμι ειναι η αποψη για τα ναρκωτικα ( με την οποια συμφωνω , αλλα διαφωνει αυτος τωρα γιατι την αλλαξε ) η το ανασκουμπωμα του οταν διαπιστωσε τις αντιδρασεις ? Η κριτικη μου δεν ειναι στις θεσεις αλλα στην ανακολουθια του οπως και για το αρθρο 16 :D
Τι λες παιδακι ελεος!Ποτε αλλαξε αποψη,για μπες στο site του ακομα τα ιδια λεει..Ειναι ακαθεσκτος στο ζητημα ,οτι θες λες;Ποτε δεν ανασκομπουθηκε και ειναι το κυριοτερο ζητημα κοινωνικο αυτο με εκεινο τον ομοφυλοφιλων που του προσαπτουν τα κακιστα το λαος και το κκε,δυο δυσκοιλια κομματα..

Πρεπει να εξοικειωθεις με την ιδεα οτι το διαδικτυο δεν απευθυνεται μονο σε ατομα της ηλικιας σου και πως σε ενα φορουμ αυτος που αποκαλεις αγορι σου μπορει να ειναι ηλικιακα πατερας σου :D . Συνιστω λοιπον και συγγνωμη για το θαρρος , λιγο περισσοτερη προσοχη και στις εκφρασεις αλλα και στο υφος μιας απαντησης , με ατομα που δεν ξερεις δια ζωσης. Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν ασκεις κριτικη σε καποιον , απλα αυτη η κριτικη , δεν χρειαζεται να εχει προσωπικες αιχμες και προσωπικους χαρακτηρισμους .
Και συ πρεπει να κατανοησεις μαλλον λογω ηλικιας αδυνατεις..πως ακριβως γιαυτο το λογο το νετ ειναι αναρχοαυτονομο σχεδον και εκφραζομαστε επι ισοις οροις,σε παρακαλω κανε μια βολτα στο φορουμ εχουμε και μια πολυ καλη κυρια εδω μεσα εν ονοματι αρελα που ειναι γυρω στα 48 και μας αντιμετωπιζει ως ισους,ισαξιους καθως και συνομιληκους τραμπαλιζοντας να γινεται εκεινη ιση με μας η να γινομαστε εμεις ισοι με κεινη χωρις ιχνη φαιδροτητας αλλα με ομορφη ανεμελια,καθολου θρασος και καθολου φαιδροτητα..Τωρα!Αν νομιζεις πως το "αγορι" μου σε υποβιβαζει,τι να πω..εχω δυο λυσεις..α.Οπως ανεφερα αν εισαι μεγαλυτερος της αρελα δλδ εισαι αρκετα πιο μεγαλος γυρω στα 60 και δεν επιδεχεσαι τετοια προσωνυμια σου προτεινω να κανεις παρεα με τον Φουρακη και να ζητας αφμ με οποιον μιλας και να σου μιλαει εις τον πληθυντικο η ακομα χειροτερα στην Πελασγικη Διαλεκτο,Αν εισαι οσο η αρελα..απλα θα σου ελεγα να την ακολουθησεις αλλιως δεν θα εχεις πολυ μελλον εδω μεσα..Ε τωρα αν εισαι μικροτερος η εχεις προβλημα η εχεις την νοσο "ψωμιαδη" τουτεστι "να προσεχεις πως μιλας στον νομαρχη" το γνωστο βιντεακι με το ζορο..

Αλλοιμονο , φυσικα και δεν κρινεται . Επειδη ομως το μ... σερνει καραβι , δεν θελω να ειμαι στο καραβι μεσα για μια γυναικα που δεν με ενδιαφερει . Για να το πω διαφορετικα , δεν ειχα καμμια διαθεση να πληρωσω τα γαμισιατικα του αειμνηστου . Και μη μου πεις οτι δεν τα πληρωσα φτιαχνοντας της την προικα της ( που την γκρεμισε για να κανει real estate) , ασκοντας την επιρροη της , φτιαχνοντας τον κυκλο της ( οι γνωστοι Μιμικοι που την πουλησαν φυσικα μετα με πρωτο και καλυτερο τον ξαδελφο Λιανη ) και ολα τα φαιδρα που συνεβησαν εκεινη τη περιοδο . Απο αυτη τη πλευρα λοιπον δεν ειναι θεμα των παιδιων του και της Μαργκαρετ μονο .
Δεν θα συνεχισω αλλο , ελπιζω οι προτροπες μου να πιασουν τοπο :D
Νομιζω αυτο κριθηκε στο δικαστηριο,μιλας για την βιλα..Γιατι σε φορολογησε επιπλεον για να φτιαξει το σπιτι;Δεν νομιζεις πως χρειαζοταν σχετικα πολυ λιγα για μια τετοια βιλα ωστε να τα στερησει απο τον ελληνικο λαο που δεν του τα στερησε εν τελη;Οσο για την Μαργκαρετ με τους ιους επιληφθηκαν του θεματος με τον καλυτερο τροπο.!ΟΠΩΣ ξαναπα ειναι προσωπικο θεμα..αλλα γενικα ολος ο παλαιοαριστερος κοσμος ακομα φωναζει για την βιλα λες και του τα στερησε αυτονου,εδω εν ετη 2008 χτιζουν οτι θελουν και οπου θελουν χωρις επιπτωσεις στο μεσο πολιτη πια!Αλλα περα απο αυτο η υποθεση κριθηκε στο δικαστηριο και στις εκλογες επειτα το 1992-3,τρωγεσται μετα ρουχα σας κυριε..Ακουω για Κανελλη τοση ωρα..μηπως θα μας μιλησεται και γιαυτους που συραν στο δικαστηριο τον Ανδρεα να μας σηκωθει ακομα περισσοτερο η τριχα καγκελο..Και ευτυχως η δυστυχως πολλους απο αυτους ειχε τον πολιτικο πολιτισμο ο υος του να τυς ενταξει στο Κομμα του και να αφησει πισω το παρελθον..Κυριε(αφου δεν θελεται το αγορι μου) ζειτε στο 1989,;ο χαριλαος φλωρακης απεθανε..

yours Sulphur

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 13 Ιουν 2008, 17:29

Κατά τρίτον, Αρελίτα μου, ΝΑΙ συμφωνώ απολύτως με τα ΜΜΕ σ'αυτή την φάση. Ο Γιωργάκης θεώρησε οτι έκανε κάτι πολύ βαρύ και ασήκωτο, κάτι που θα έκανε ένας πολιτικός με @@, αλλά είχε δίκιο μόνο στο 'βαρύ και ασήκωτο', γιατί αυτό που έκανε τελικά ήταν να προσβάλλει τους ίδιους τους ψηφοφόρους του Πασοκ. Καμμία εξυπνάδα στην πράξη του, καμμία διπλωματική και πολιτική ΠΥΓΜΗ. Παραφράζοντας τον Γκάμπλερ: θα είχε μεγαλύτερο ΘΕΤΙΚΟ αντίκτυπο στο προφίλ του, αν τον άφηνε να ξεφτιλιστεί (ας πούμε) μόνος του. Αν και δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι εξευτελισμός να διαφωνείς με τις αρχές του κόμματός σου. Αυτό είναι πέρα για πέρα υγιές. Και ακόμα πιο υγιές είναι να ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, και ΜΑΛΛΟΝ να τις ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ (ο αρχηγός του κόμματος).
Axm koita se ti prepei na apantaw! Λοιπον..α.δεν εισαι ψηφοφορος πασοκ οποτε δεν μπορεις να ξερεις..εγω που εχω καποια επαφη ξερω τα μηνυματα,τα οποια κρινουν την κινηση θετικη..πολυ θετικη,ανακουφιση!
Σουλφούρ, κι εγώ μιλάω με τον 'λαουτζίκο', και απο τον Σεπτέμβρη ακόμα που έγινε η ιστορία με τον Βενιζέλο, τουλάχιστον οι Πασόκοι στην δουλειά μου είχαν πρόβλημα με τον Γιωργάκη και ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ! Δεν είναι τυχαίες οι δημοσκοπήσεις, πίστεψέ με. Χαρακτηριστικά είχε πεί μία βαμμένη πράσινη: Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ...εγώ βέβαια της έλεγα για να μην την πληγώσω (και γιατί είναι η γραμματέας του μεγάλου εδώ): Οχι μωρέ, μην στεναχωριέσαι, με λίγη βοήθεια θα τα καταφέρει το παιδί, είναι καλός χαρακτήρας, πράος και γλυκούλης (:P), αλλά μέσα μου χοροπήδαγα και αναφωνούσα ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!! Γενικά, βγάζω σπυριά με την οικογενειοκρατία, και συμφωνώ πως αν δεν είχε το όνομα, δεν θα είχε ούτε τον τίτλο, ούτε την 'χάρη' που βλέπουν μερικοί-μερικοί! ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! Ας πάει να γίνει συγγραφέας, όπως ο αδελφός του. Όλοι συγγραφείς είναι σ'αυτή την χώρα...κάτι θα έκανε κι αυτός, ας έγραφε για την "αντιστασιακή δράση" του πατρός του, θα πούλαγε σαν τρελός!!! Είναι δυνατόν να εμπιστεύεστε έναν άνθρωπο που τον ΕΣΠΡΩΞΕ στην πολιτική η...μαμά του???? ΕΛΕΟΣ! Πώς το έγραψε στο ημερολόγιό του (θα μιλήσω στο τέλος γι'αυτό): θα δούλευε σε γκέτο? Ε ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ, να δεί πώς ζει ο κοσμάκης όταν δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός!
Ειπα και πιο πανω!Αυτα τον Σεπτεμβριο τα ακουσα κι εγω..Μιλαμε για κατι διαφορετικο τωρα.
Τώρα που είπα για την 'αντίσταση' του Αντρίκου, ναι...έκανε πολύ φυλακή το παιδί....στην Σουηδία!!!! Πρέπει να έφαγε και πολύ ξύλο!!! Τον καυμένο, πόσο υπέφερε! ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΩΡΑ????
Εκανε φυλακη στην ελλαδα,μεχρι που οι επιστολες τις μαργκαρετ επιασαν τοπο.Εκανε φυλακη μην τα ισοπεδωνουμε ολα...δες τι λεω στον γκαμπλερ εστω!

Και ας πούμε τώρα και για το 'ημερολόγιο', το τόσο ανθρώπινο και απλό... Πώς βγήκε αυτό στην επιφάνεια, μπορείτε να μου πείτε? Ποιός το έβγαλε και ΓΙΑΤΙ? Εγώ όταν γράφω ημερολόγιο, ή δικές μου σκέψεις, δεν τις διαβάζει ούτε ο άντρας μου....ετούτος, κοντεύει να γράψει χρονογράφημα..Αυτο΄δεν σας κάνει αηδιαστικό δηλαδή? Μα τί στο καλό? Εγώ είμαι περίεργη? Γιατί μου φαίνονται αυτονόητα μερικά πράγματα?
αχμμμμμμ θα με τρελανεις εσυ..Το ημερολογια ηταν στο blog του καθως και διαδικτυακος τυπος.. :cool:

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 13 Ιουν 2008, 17:33

Θειαφούλη πρόσεχε λίγο τα quotes σου γιατί έχω τρελαθεί να διορθώνω για να βγαίνει άκρη. Κάνε ένα edit να δεις τις διορθώσεις μου στο κείμενό σου :)

Κατά τα λοιπά, ενημερώνω ότι ειδοποίησα και τον Ομπρακα με ε-μαιλ. Αν βρει το χρόνο κι έρθει κι αυτός να συμμετάσχει στο τόπικ, θα'χουμε γλέντια :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 13 Ιουν 2008, 17:42

Μαντάμ ΦρουΦρου έγραψε: Τώρα που είπα για την 'αντίσταση' του Αντρίκου, ναι...έκανε πολύ φυλακή το παιδί....στην Σουηδία!!!! Πρέπει να έφαγε και πολύ ξύλο!!! Τον καυμένο, πόσο υπέφερε! ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΩΡΑ????
sulphur έγραψε:Εκανε φυλακη στην ελλαδα,μεχρι που οι επιστολες τις μαργκαρετ επιασαν τοπο.Εκανε φυλακη μην τα ισοπεδωνουμε ολα...δες τι λεω στον γκαμπλερ εστω!
ΜΟΝΟΝ οι Κομουνιστές ρε θειάφη έχουν το μονοπώλιο της αντίστασης, δεν το ξέρεις? (και των εθνικών μειοδοσιών διαχρονικά και την προώθηση του κατακερματισμού της Μακεδονίας το πάλαι ποτέ, αλλά κρύβε λόγια).

Ο πατέρας μου πχ., δεν πιάνεται γιατί ήταν μοναχικός καβαλάρης και όχι στο ΕΑΜ. Και το'λεγε η περδικούλα του αφού χωρίς συνεργάτες ή ομάδα, άλλαξε τα φώτα στα γερμαναριά (στο λιμάνι του πειραιά ρίχνοντας σμιρίγδη στα μηχανοστάσια καταστρέφοντας τις μηχανές πλοίων) με αποτέλεσμα να τον μπουζουριάσουν και να τον πάνε στο νταχάου απ'όπου και δραπέτευσε. Μόνο οι κομμουνιστές αντιστάθηκαν ηρωικά κι εκεί...

Λογικό είναι λοιπόν και σήμερα να μην πιάνεται ή να "ξεχνιέται"το ότι συνέλαβαν τον Αντρέα με τον τρόπο που τον συνέλαβαν.
.
Δεν πειράζει, η Ιστορία καταδεικνύει τις αλήθειες. ΑΝ βέβαια σε καμιά 200ριά χρόνια δε γίνει ΑΛΛΗ μια ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της, όπως έγινε και προσφάτως με τους γαλάζιους Ελληναράδες στο τιμόνι, που μας είπαν ότι έγινε συνωστισμός στη Σμύρνη και έδωσαν στα παιδιά μας τέτοιο επαίσχυντο υλικό να διαβάσουν για ιστορία στα σχολεία! :swear: :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 13 Ιουν 2008, 17:47

Η φρικτή υποψία που μου γρατζουνάει το μυαλό είναι πως κι ο Γιωργάκης είναι ένας "ραφιναρισμένος" νεοταξίτης, υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης. Αν δεν την είχα θα δήλωνα πως του δίνω ψήφο αδίστακτα.
Βασικα αυτο ειναι ενα θεμα κατα πως το αντιλαμβανεσαι και εχει δυο δρομους..Δλδ υπαρχουν οντως και ιδεολογοι πολιτικοι που αντιλαμβανονται διαφορετικα την εννοια επανενωσης των λαων που φανταζει τερτιπι της παγκοσμιοποιησης...Εγω πιστευω πως το νιωθει αυτο και δεν περνα απο νεοταξικες παραμετρους..Η παγκοσμοιοποιηση για μενα εχει δυπ πλευρες..οπως ενα μαχαιρι αναλογως πως το χρησιμοποιεις..
Ο άλλος πάλι που (θέλω να) πιστεύω πως με την καμία δεν είναι νεοταξίτης (βλέπε Γεωργάρα ΛΑΟΣ) έχει άλλα κουσούρια όπως το βίτσιο με τη Ν.Δ. και τις αγκαλίτσες σε κρυφά τετ α τετ (λες και έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις την τρέλα μου) με τον άλλον τον χοντρό. Οπότε μένω σαν τη χαμένη κλανιά στην καταιγίδα όσον αφορά το εκλογικό μου δικαίωμα. :shock:
Μα σε καμια δεν ειναι..διοτι ομως δεν ξερει πως να ειναι (οχι νεοταξιτης) αλλα να εχει σαφη πολιτικο λογο και στοχο..Δεν δινει λυσεις,δινει αρνησεις..Οχι στα ναρκωτικα(οκ και γω εναντια ειμαι αλλα πως τα καταπολεμεις εν τελη) και σε ορισμενα εθνικα θεμματα καταστροφικες αποψεις και δεν αναφερομαι φυσικα στο μακεδονικο..εκει ειναι πιο απλα τα πραγματα..Στην οικονομικη πολιτικη επισης ασχετιλα για να μην παραθεσω τα κοινωνικοπολιτικα ζητημα (τυπου γαμοι ομοφ.) που γινεται το σωσε..Επισης σορυ αλλα δεν μπορω να βλεπω καποιους βουλευτες του 30 χρονων με μπριγιαντινη στο μαλλι ολο πισω χτενισμενο σαν τον Ιωαννιδη το 1973..
παραβλεπουμε ολα τα ψιλα με Σαρρη και σια..Και ειλικρινα περιμενω αυτο το κομμα νακανει πατατα οταν θα συγκυβερνησει με την ΝΔ..

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 13 Ιουν 2008, 17:54

ΑρΕλα έγραψε:
Μαντάμ ΦρουΦρου έγραψε: Τώρα που είπα για την 'αντίσταση' του Αντρίκου, ναι...έκανε πολύ φυλακή το παιδί....στην Σουηδία!!!! Πρέπει να έφαγε και πολύ ξύλο!!! Τον καυμένο, πόσο υπέφερε! ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΩΡΑ????
sulphur έγραψε:Εκανε φυλακη στην ελλαδα,μεχρι που οι επιστολες τις μαργκαρετ επιασαν τοπο.Εκανε φυλακη μην τα ισοπεδωνουμε ολα...δες τι λεω στον γκαμπλερ εστω!
ΜΟΝΟΝ οι Κομουνιστές ρε θειάφη έχουν το μονοπώλιο της αντίστασης, δεν το ξέρεις? (και των εθνικών μειοδοσιών διαχρονικά και την προώθηση του κατακερματισμού της Μακεδονίας το πάλαι ποτέ, αλλά κρύβε λόγια).

Ο πατέρας μου πχ., δεν πιάνεται γιατί ήταν μοναχικός καβαλάρης και όχι στο ΕΑΜ. Και το'λεγε η περδικούλα του αφού χωρίς συνεργάτες ή ομάδα, άλλαξε τα φώτα στα γερμαναριά (στο λιμάνι του πειραιά ρίχνοντας σμιρίγδη στα μηχανοστάσια καταστρέφοντας τις μηχανές πλοίων) με αποτέλεσμα να τον μπουζουριάσουν και να τον πάνε στο νταχάου απ'όπου και δραπέτευσε. Μόνο οι κομμουνιστές αντιστάθηκαν ηρωικά κι εκεί...

Λογικό είναι λοιπόν και σήμερα να μην πιάνεται ή να "ξεχνιέται"το ότι συνέλαβαν τον Αντρέα με τον τρόπο που τον συνέλαβαν.
.
Δεν πειράζει, η Ιστορία καταδεικνύει τις αλήθειες. ΑΝ βέβαια σε καμιά 200ριά χρόνια δε γίνει ΑΛΛΗ μια ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της, όπως έγινε και προσφάτως με τους γαλάζιους Ελληναράδες στο τιμόνι, που μας είπαν ότι έγινε συνωστισμός στη Σμύρνη και έδωσαν στα παιδιά μας τέτοιο επαίσχυντο υλικό να διαβάσουν για ιστορία στα σχολεία! :swear: :swear:

χμμ σωστα

Οι κουμουνιστες το ξεχναν και κατι χρυσαυγητες λενε οτι Ο ανδρεα εκλαιγε κι ελεγε "σας παρακαλω θα σα τα πω ολα μην με χτυπησετε" το εχω ακουσει κι αυτο!ελεος..Δεν λενε ομως (το οποιο γραφει στο βιβλιο του ο Ν.Παπανδρεου)
οτι οταν εμφανιστηκε ο ανδρεας και ειπε "αφηστε το παιδι παραδινομαι" αρχισε να πηδαει ο ενας αστυνομικος και κανοντας "σαν να ειχε κερδισει η ομαδα του στο ποδοσφαιρο" ειπε " σε πιασαμεε τωραα,σε πιασαμε" λολ

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 13 Ιουν 2008, 18:02

Αποσπασμα απο το βιβλιο του Νικου Παπανδρεου "Δεκα μυθοι και μια Ιστορια"

<< 'Οταν στις αρχές του '60 φύγαμε από την Αμερική και ήρθαμε στην Ελλάδα,
τ' αδέλφια μου, εγώ κι η μητέρα μου -μια εντυπωσιακή πυρόξανθη βόρεια που γεννήθηκε σ' ένα εργατικό προάστιο του Σικάγου και
είχε μάθει από τον πατέρα της να δουλεύει σκληρά, να κρατάει το μέτωπό της καθαρό και να μην γκρινιάζει για τον καιρό- έπρεπε
να μάθουμε να ζούμε σε δύο κόσμους. Ο Αμερικανός παππούς, όταν του είπα πως είμαι ματιασμένος, μ' ανάγκασε να πλύνω
το στόμα μου με σαπούνι για να το καθαρίσω από τις αηδίες που έλεγα, ενώ ο 'Eλληνας παππούς μ' έφτυσε στο μέτωπο και μου
πρόσταξε να μην κοιτάξω κανένα στα μάτια για είκοσι έξι ώρες. Διάβαζα Μπάτμαν στα αγγλικά και Μικρό 'Hρωα στα ελληνικά,
ονειρευόμουν ότι έκανα παρέα με τον Αβραάμ Λίνκολν αλλά και τον Γιώργο Θαλάσση και καταβρόχθιζα με το ίδιο πάθος τους
γιαννιώτικους μπακλαβάδες της Ελληνίδας γιαγιάς και τις αμερικάνικες μηλόπιτες -τις καλύτερες σ' όλη την περιοχή
ανατολικά του Μισισιπή- που μας έφτιαχνε η άλλη γιαγιά, που είχε τιμηθεί το 1932 με το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό μαγειρικής
του Ιλινόι.
Απ' το τυχαίο και μόνο γεγονός ότι ο παππούς και ο πατέρας μου ήταν πολιτικοί οι 'Eλληνες μ' αγκάλιαζαν, με φιλούσαν,
με σήκωναν ψηλά, μου ζητούσαν να παντρέψω τις κόρες τους -ή να τις παντρευτώ ο ίδιος- και μου λέγαν μυστικά που μόνο
στον εξομολογητή τους θα μπορούσαν να πουν. Αντίθετα από μένα, εκείνοι ακούγαν τη <μυστική βοή των πλησιαζόντων
γεγονότων> και τα στρατιωτικά εμβατήρια. Για να μας προστατεύσουν, μας χάριζαν εικόνες, άναβαν κεριά, έκαιγαν λιβάνι στα
σκαλοπάτια μας, ράντιζαν με βασιλικό βουτηγμένο στον αγιασμό τα σκαλιά του κήπου μας ή κρεμούσαν
τάματα στο φράχτη και μας έφτυναν για να ξορκίσουν το κακό μάτι... >>

Νίκος Παπανδρέου, Δέκα μύθοι και μια ιστορία, 31η έκδοση, Εκδόσεις Καστανιώτη, Αθήνα, 1995, σ. 15-16

<< Για να σου γνωρίσω την Ελλάδα, θα μοιραζόμουν μαζί σου μια ντομάτα στις αμμουδιές της Σκοπέλου, θα σου άνοιγα με
το σουγιά μου έναν αχινό και θα σου πρόσφερα τα κατακόκκινα αυγά του, καθώς η αλμύρα θα τέντωνε την επιδερμίδα στις πλάτες μας.
Θ' αφηνόμασταν πάνω στα λευκά κύματα και το βράδυ θα μουσκεύαμε στο φως του φεγγαριού. Θα σου ξέραινα έναν αστερία
και θα τον κρεμούσα στον τοίχο για να μυρίζει Αιγαίο το δωμάτιό σου, θα σου έδινα ν' ανασάνεις το άρωμα της λυγαριάς, του
αμμόχορτου και της πιπερόριζας. Θα σου μάθαινα να παίζεις Μουντζούρη και Μακριά Γαιδούρα και πώς να κάθεσαι στην
αγκαλιά μιας φραγκοσυκιάς χωρίς να σε τρυπήσουν τ' αγκάθια της, θ' ακούγαμε βυζαντινούς ύμνους στην εκκλησία και θα
ρουφούσαμε το μέλι από την κηρήθρα... >>

Νίκος Παπανδρέου, Δέκα μύθοι και μια ιστορία, 31η έκδοση, Εκδόσεις Καστανιώτη, Αθήνα, 1995, σ. 13

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Παρ 13 Ιουν 2008, 22:15

Φυσικά και δεν είναι μονάχα προνόμιο των αριστερών η αντίσταση. Όντως φυλακίστηκε ο Ανδρέας όπως και ο Ράλλης και ο Μητσοτάκης (μπρρρρρ). Πάντως διαβλέπω μία προσωπολατρία από μέρους σου Sulphur και μου κάνει εντύπωση άνθρωπος 24 χρονών να είναι τόσο φανατικός με έναν πολιτικό αρχηγό ενός ουσιαστικά χρεωκοπημένου κόμματος (το ίδιο είναι και η ΝΔ).

Με τρόμαξε ιδιαίτερα η προοπτική συγκυβέρνησης ΝΔ και ΛΑΟΣ αλλά ήρθε η καρδιά μου στην θέση της σκεπτόμενο το σενάριο να μην μπει στην επόμενη Βουλή το ΛΑΟΣ. Μετά βέβαια σκέφτηκα το απολύτως τραγελαφικό θέαμα να έχουμε υπουργό εθνικής αμύνης τον Θανασάκη "Εγώ ήμουν καταδρομέας" Πλεύρη και λέω ότι ίσως να άξιζε την θυσία να δούμε κάτι τέτοιο. Δεν θα μας έμενε άντερο.

Παραθέτεις διάφορα "επεισόδια" από την ζωή του ΓΑΠ αλλά άμα αρχίσει να λέει ο Μητσοτάκης θα σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο. Λέω για τον Μητσοτάκη διότι είναι ένα ιδιαιτέρως απεχθές άτομο για μένα και όμως έχει περάσει πολλές κακουχίες. Τι σημαίνει αυτό; Θα τον αγιοποιήσουμε;

Τα θετικά σχόλια για την αποπομπή Σημίτη οφείλεις να ελπίζεις ότι θα τα ακούσεις από μη-ψηφοφόρους του κόμματός σου. Οπότε το να ακούς λιβανίσματα από τους "συντρόφους" δεν έχει καμία αξία. Ο σοβαρός πολιτικός κόσμος αντιλαμβάνεται πλήρως το ατόπημα του ΓΑΠ.

Αααααα και κάτι τελευταίο να σου πω: Η Ντόρα κράτησε το επώνυμό της γιατί τον άντρα της δεν τον χώρισε, τον σκοτώσανε οι ελεεινοί και τρισάθλιοι της 17Ν.
Βίκτωρ Ουγκώ

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 13 Ιουν 2008, 23:50

alexandros έγραψε:Φυσικά και δεν είναι μονάχα προνόμιο των αριστερών η αντίσταση. Όντως φυλακίστηκε ο Ανδρέας όπως και ο Ράλλης και ο Μητσοτάκης (μπρρρρρ). Πάντως διαβλέπω μία προσωπολατρία από μέρους σου Sulphur και μου κάνει εντύπωση άνθρωπος 24 χρονών να είναι τόσο φανατικός με έναν πολιτικό αρχηγό ενός ουσιαστικά χρεωκοπημένου κόμματος (το ίδιο είναι και η ΝΔ).
Tώρα μη μου συγκρίνεις το Ράλλη που έδωσε το εφαλτήριο για την κατακρεούργηση της γλώσσας (το ομολόγησε και ο ίδιος ως "έγκληματικό" αυτό που έκανε) ούτε το Μητσοτάκη τον αποστάτη με τον Αντρέα, κάνε μου τη χάρη. Για τον εαυτό του θα απαντήσει ο θειάφης, αλλά εγώ δεν διακατέχομαι από κανενός είδους προσωπολατρεία. Σύμφωνα με το δικό μου ταπεινό και φτωχό κριτήριο αξιολόγησης και ΑΣΧΕΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ο Αντρέας τολμώ να πω ότι υπήρξε ο καλύτερος, δυνατότερος, οξυδερκέστερος, και χαρισματικότερος ηγέτης της τελευταίας 60ετίας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Τελεία και παύλα.

Για τη σημερινή κατάσταση του κόμματος τώρα:
Συνέβαλαν κάμποσοι παράγοντες και να στους παραθέσω όπως τους έχω διαπιστώσει στην πορεία (και ως συνήθως θα ακούσεις πράγματα πέραν των τετριμμένων που ακούς γύρω σου, οπότε αφουγγράσου :) )

α/ η συστηματική προσπάθεια της Ν.Δ. να απαξιώσει ΟΛΗ τη διαδρομή αυτού του κόμματος από συστάσεώς του, μια προσπάθεια που γινόταν λυσσαλέα και συχνά ανέντιμα, που δημιούργησε μέχρι και εμπάθεια στους Ν.Δ/κράτες που "μάσαγαν". Αυτό γινόταν ειδικά όσο βρισκόταν στην αντιπολίτευση- όπου και είχε φρενιάσει 20 χρόνια χωρίς τις κουτάλες και το μέλι! Τον τελευταίο καιρό δε, και πριν ανέβουν στην εξουσία, άρχισαν να "αντιγράφουν" θετικά σημεία που είχε το πάλαι ποτέ το ΠΑΣΟΚ "πατέντα" του, ( μιλώντας για μεσσαίους χώρους, ενσωματώνοντας στο πρόγραμμά τους πράγματα εμπνευσμένα απ'τον Αντρέα κλπ) ενώ ταυτόχρονα, αυτά τα συγκεκριμένα σημεία-κλειδά, το ΠΑΣΟΚ βλακωδώς άρχισε να τα χάνει, σαν άμμος που γλυστρούσε από τα δάχτυλά του. Ω ναι, φταίει και το πασοκ, συσωμο, όχι μόνο ο Γιωργάκης εδώ.

β/ ο Σημίτης. (ανέλυσα νωρίτερα)

γ/ Το γεγονός ότι κάποια στελέχη "την είδαν" σε βαθμό που να βαράνε δικό τους ξέχωρο βιολί, να σηκώνουν δικό τους μπαϊράκι και να κατακερματίζουν τον κεντρικό ενωτικό πυρήνα του κόμματος (βλέπε Κουλούρη, Βενιζέλο, Μπίστη, Παπαδόπουλο, κλπ κλπ) πράγμα που έφερε εσωτερικό διχασμό, ρήξη του συνεκτικού ιστού του κόμματος, απώλεια του στίγματός του, και το χειρότερο, μια απαξίωση στον ίδιο του τον αρχηγό. Αν το ίδιο το κόμμα δεν τον έχει ψηλά, δεν τον τιμά και δεν τον σέβεται, μην περιμένουμε να το κάνουν τα άλλα κόμματα ή τα λαϊκά στρώματα.

Γι'αυτό και θεωρώ ότι καλώς έκανε και διέγραψε το Σημίτη απ'την κοινοβουλευτική ομάδα. Άλλωστε κι αυτός είχε διαγράψει 3-4 επί πρωθυπουργίας του. Κανονικά πρέπει να διαγράψει και τον Παπαδόπουλο και τον Μπίστη που βγήκαν στα ΜΜΕ και καταφέρονταν ΠΑΛΙ απαξιωτικά εναντίον του. Δεν είναι δυνατόν ρε να βγαίνουν τα ίδια τα στελέχη του κόμματος και να τον απαξιώνουν, έλεος. Αν έχουν διαφωνία ή πρόβλημα, υπάρχουν και τα όργανα του κόμματος, να πάνε να τα χώσουν εκεί!
Με τρόμαξε ιδιαίτερα η προοπτική συγκυβέρνησης ΝΔ και ΛΑΟΣ αλλά ήρθε η καρδιά μου στην θέση της σκεπτόμενο το σενάριο να μην μπει στην επόμενη Βουλή το ΛΑΟΣ. Μετά βέβαια σκέφτηκα το απολύτως τραγελαφικό θέαμα να έχουμε υπουργό εθνικής αμύνης τον Θανασάκη "Εγώ ήμουν καταδρομέας" Πλεύρη και λέω ότι ίσως να άξιζε την θυσία να δούμε κάτι τέτοιο. Δεν θα μας έμενε άντερο.
Ναι, με τρόμαξε κι εμένα αυτή η προοπτική. Όταν ο Καρατζαφέρης ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως θα στηρίξει ΝΔ (προκειμένου να μη βγει το ΠΑΣΟΚ κι αυτός εμπάθεια), πήρα ανάποδες και αποστασιοποιήθηκα οριστικά απ'αυτό το κόμμα. Θα μου πεις γιατί, ήσουνα και ποτέ? Επί της ουσίας ναι, συνέκλινα. Όχι δεν τρώω κουτόχορτο, ξέρω πολύ καλά πως ΟΛΟΙ οι πολιτικοί πουλάνε παραμύθι. Εν γνώσει μου είχα επιλέξει πως το δικό του παραμύθι μου γούσταρε πιο πολύ απ'των αλλωνών (θα'χεις καταλάβει πια τη λοξάρα μου για Ελλάδα. Όταν μου μιλάς για Ελλάδα, γίνομαι μεγάλο κορόιδο). Όταν όμως άκουσα για προοπτική συνεργασίας, τελειώσανε τα παραμύθια.

Όσο για τον Πλεύρη, οκ, δε θα τον σχολιάσω γελώντας, να μη συμβάλλω στην πλήρη ισοπέδωση του πολιτικού τοπίου στην Ελλάδα. Θα πω ότι δε μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ο πολιτικός του λόγος δε μου τη δίνει ιδιαίτερα. Δε μου κάνει κούκου ρε παιδί μου. Μόνο του Αδωνι μου γουστάρει και μερικώς και του Βορίδη που ταπώνει με κάμποσα καλά επιχειρήματα. Μόνο μια φορά ο Πλεύρης πρότεινε κάτι που με βρήκε απολύτως σύμφωνη (μια επέμβαση ή ένεση για ευνουχισμό των κρατουμένων παιδόφιλων, και του την έπεσαν οι "ανθρωπιστές" του ΣΥΝ που κόπτονταν για τα "ανθρώπινα" δικαιώματα του θύτη (κτήνους). Το ότι παρέβλεπαν εντελώς τα δικαιώματα των αθώων στην προκειμένη περίπτωση θυμάτων που καταστρέφονταν ή και θανατώνονταν, ήταν ασήμαντο γι'αυτούς. Τα δικαιώματα του θύτη να προστατέψουμε! :swear:
Παραθέτεις διάφορα "επεισόδια" από την ζωή του ΓΑΠ αλλά άμα αρχίσει να λέει ο Μητσοτάκης θα σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο. Λέω για τον Μητσοτάκη διότι είναι ένα ιδιαιτέρως απεχθές άτομο για μένα και όμως έχει περάσει πολλές κακουχίες. Τι σημαίνει αυτό; Θα τον αγιοποιήσουμε;
Σώπα ρε συ που'χει περάσει κακουχίες. Που καλοπαντρεύτηκε ο τύπος, (προίκα η Μαρίκα όχι αστεία), που τη βόλευε με τους γερμαναράδες στην κατοχή κλπ. Ελα τώρα... Μήπως κακουχίες εννοείς την πραγματικά εξουθενωτική δουλειά του σκαπανέματος για να βγάλει αρχαία? Μη σκας, άλλοι έσκαβαν για πάρτη του. Κάνε μου τη χάρη ντε που θα τον αγιοποιήσουμε κι όλας...

Τα θετικά σχόλια για την αποπομπή Σημίτη οφείλεις να ελπίζεις ότι θα τα ακούσεις από μη-ψηφοφόρους του κόμματός σου. Οπότε το να ακούς λιβανίσματα από τους "συντρόφους" δεν έχει καμία αξία. Ο σοβαρός πολιτικός κόσμος αντιλαμβάνεται πλήρως το ατόπημα του ΓΑΠ.
Φίλε, εξήγησέ μου γιατί είμαι ασόβαρη. ΠΟΥ ακριβώς έγκειται το ατοπημα του ΓΑΠ?
(οι σύντροφοι κάθε άλλο παρά τον λιβάνισαν- δεν είδες δελτία ειδήσεων σήμερα μου φαίνεται)

Αααααα και κάτι τελευταίο να σου πω: Η Ντόρα κράτησε το επώνυμό της γιατί τον άντρα της δεν τον χώρισε, τον σκοτώσανε οι ελεεινοί και τρισάθλιοι της 17Ν.
Ναι, κάτι σαν καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που φέρνει ψηφαλάκια, (νεκροκαπηλεία λέγεται αυτό) αλλιώς θα είχε μετονομαστεί προ πολλού σε κυρία...Κουβέλη?... δε θυμάμαι πώς τον λένε τέλος πάντων τον δεύτερο σύζυγο. Μην ξεχνάς ότι αμέσως μετά το θάνατο του Μπακογιάννη (δεν είχε κρυώσει στον τάφο του ο άνθρωπος) πολιτεύτηκε και εξελέγη απ'τους Καρπενησιώτες για λόγους συναισθηματικούς. Και όχι, δεν τη θεωρώ (πλέον) χαρισματική πολιτικό. Κάποτε την εκτιμούσα ως ένα βαθμό δηλαδή. Σήμερα τη βρίσκω υπερφύαλη με ένα καλό λεξιλόγιο και επιβλητικό υφάκι που κερδίζει τους "σοβαρά" σκεπτόμενους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Σάβ 14 Ιουν 2008, 08:40

ΑρΕλα έγραψε:
Ναι, κάτι σαν καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που φέρνει ψηφαλάκια, (νεκροκαπηλεία λέγεται αυτό) αλλιώς θα είχε μετονομαστεί προ πολλού σε κυρία...Κουβέλη?... δε θυμάμαι πώς τον λένε τέλος πάντων τον δεύτερο σύζυγο. Μην ξεχνάς ότι αμέσως μετά το θάνατο του Μπακογιάννη (δεν είχε κρυώσει στον τάφο του ο άνθρωπος) πολιτεύτηκε και εξελέγη απ'τους Καρπενησιώτες για λόγους συναισθηματικούς. Και όχι, δεν τη θεωρώ (πλέον) χαρισματική πολιτικό. Κάποτε την εκτιμούσα ως ένα βαθμό δηλαδή. Σήμερα τη βρίσκω υπερφύαλη με ένα καλό λεξιλόγιο και επιβλητικό υφάκι που κερδίζει τους "σοβαρά" σκεπτόμενους.
Χωρις να θελω να υπερασπισθω την Μητσοτακοπουλα (φτου φτου φτου σκορδα ) , κρατησε και σωστα το ονομα Μπακογιαννη γιατι αυτο το νομικο καθεστως ισχυε οταν παντρευθηκε. Οταν σκοτωθηκε ο Μπακογιαννης θα επρεπε να κανει αλλαγη ονοματος με δικαστικο τροπο για να παρει το παλιο το δικο της. Το Μιμη Λιανη - Παπανδρεου ειναι εντελως για τα μπαζα , οπως και η εμμονη της Μαργκαρετ να συνεχιζει να αποκαλειται Παπανδρεου .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”