Φράουλες και αίμα....

Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Re: Φράουλες και αίμα....

Δημοσίευση από karipis » Παρ 25 Απρ 2008, 02:13

Εγώ πάλι την παραφιλολογία με τα φτηνά εργατικά χέρια δεν την κατάλαβα ποτέ.
Δηλαδή αν εγώ είμαι επαγγελματίας, σακατεύομαι στην δουλειά μου 12 ώρες την ημέρα και δεν μου φτάνουν κιόλας για να την τελειώσω ενώ τα κέρδη μου είναι 2.000 ευρώ τον μήνα (λέμε ένα ποσόν τώρα), για να μην πεθάνω από τις ταλαιπωρίες στα 40 μου πρέπει να πάρω έναν εργάτη με μισθό και ΙΚΑ ή να κλείσω την δουλειά μου;

Θέλω να πω πως συμφέρον μου είναι να επιλέξω όσο γίνετε φθηνότερο εργάτη και χωρίς ασφάλεια φυσικά διότι με τα λεφτά που βγάζω είναι σαν να τον πήρα συνέταιρο!!
Αν οι Έλληνες δεν πηγαίνουν σε ανάλογες δουλειές πλέον γιατί κοιτάζουν μήπως και εξασφαλίσουν και κάτι για τα γεράματα είναι κοπρίτες δηλαδή;
Από την άλλη πάλι, και επειδή πάει ο Αλβανός ή ο Μογγόλος ή Παναμέζος (γνωρίζωντας πως δεν υπάρχει ασφάλιση φυσικά), ο εργοδότης του γίνετε αυτόματα ρατσιστής;;
Ωραία λογική αυτή, συμφέρει αλλά σε κανέναν που είναι στην θέση του αγρότη ή του επαγγελματία νομίζω...

Υ.Γ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΕΤΑ??
ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ?

Υ.Γ2. Στην νέα μου δουλειά, 35 χρονών άνθρωπος, παίρνω 680€ μισθό. Ο φίλος μου ο Ηρακλής που είναι μεταφορέας μου λέει να πάω κοντά του -χωρίς ασφάλεια όμως- και θα βγάζω στην χειρότερη 2,5 φορές περισσότερα α) είμαι μαλάκας που δεν πάω β) είναι ρατσιστής ο Ηρακλής απέναντί μου γ) επειδή δεν ξέρω, λέω ότι θέλω και βαφτίζω έναν λαό ή μια κατάσταση όπως με συμφέρει δ) τα έχουμε χάσει τελείως.
ΔΙΑΛΕΞΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από litsa''never'' » Παρ 25 Απρ 2008, 13:03

:rose: Κοβω τις φραουλες απο...ΤΩΡΑ!!! :rose:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa''never'' την Δευ 26 Μάιος 2008, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 25 Απρ 2008, 13:06

Είσαι σίγηρη Λιτσάκι? :lol:

Εικόνα
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never

Δημοσίευση από litsa''never'' » Παρ 25 Απρ 2008, 13:30

:rose: Αχ αχ αχ...τι μου κανεις τωρα.!!!...Κλαιρ sorry..το μετανιωσα!! :rose:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa''never'' την Δευ 26 Μάιος 2008, 18:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 25 Απρ 2008, 13:51

Υ.Γ2. Στην νέα μου δουλειά, 35 χρονών άνθρωπος, παίρνω 680€ μισθό.
Exμμμ..σε έχουν πιάσει κορόιδο... εγώ είμαι σε πρακτική και πέρνω τόσα...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Παρ 25 Απρ 2008, 16:53

Υ.Γ2. Στην νέα μου δουλειά, 35 χρονών άνθρωπος, παίρνω 680€ μισθό.
Exμμμ..σε έχουν πιάσει κορόιδο... εγώ είμαι σε πρακτική και πέρνω τόσα...
θα συμφωνήσω
στα 35 σου έπρεπε να δίνουν παραπάνω, εκτός και εάν είναι part - time
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KASSANDROS την Παρ 25 Απρ 2008, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετατροπή από γκριγκλις σε ελληνικά
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
Oropion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Oropion » Δευ 28 Απρ 2008, 01:29

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 50 ΕΥΡΩ μεροκαματο στους μεταναστες τη στιγμή που εγω σαν εργατης παιρνω 42 !!!!! ΕΛΕΟΟΟΣΣΣΣΣ ..τι διαολο πήγαμε στρατό στην πατρίδα? για να μαστε οι Ελληνες 'πρωτα απ όλους'...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Δευ 28 Απρ 2008, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μετατροπή σε ελληνική γραφή
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ...!!!
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Δευ 28 Απρ 2008, 02:03

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 50 ΕΥΡΩ μεροκαματο στους μεταναστες τη στιγμή που εγω σαν εργατης παιρνω 42 !!!!! ΕΛΕΟΟΟΣΣΣΣΣ ..τι διαολο πήγαμε στρατό στην πατρίδα? για να μαστε οι Ελληνες 'πρωτα απ όλους'...
Το πρόβλημα εδω ειναι αν θα πάρουν πιο πολλά οι μετανάστες ή οι Έλληνες? Δηλαδη δεν ζουν και οι δυο στην ιδια κοινωνια με τις ίδιες αναγκες και συνθήκες? Το μεροκάματο έχει να κάνει με τον ανθρωπο ή την εθνικότητά του?
Ώρωπα δεν περιμένω σοβαρή απάντηση, για να εξηγούμαι :loco: .....Οι υπόλοιποι πατριώτες ? :dance:
Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Δευ 28 Απρ 2008, 11:49

Το πρόβλημα εδω ειναι αν θα πάρουν πιο πολλά οι μετανάστες ή οι Έλληνες?
Όχι βέβαια. Το πρόβλημα δεν είναι ποιος θα πάρει περισσότερα ή λιγότερα.
Σε πολύ μεγάλο ποσοστό το πρόβλημα έγκειται στην ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών που έχει προκαλέσει τόσα δεινά στην ελληνικά κοινωνία. Κανείς δεν τους φώναξε εδώ. Μόνοι τους μας κουβαλήθηκαν, με την αμέριστη βοήθεια του τουρκικού κράτους και παρακράτους που τους προωθεί στην Ελλάδα.

Εμείς δεν λέμε να παίρνουν ντε και καλά οι ξένοι λιγότερα από τους Έλληνες. Εμείς λέμε να γίνει αυστηρός έλεγχος στους λαθρομετανάστες και φυσικά μαζικές απελάσεις. Εάν και εφόσον κριθεί ότι χρειαζόμαστε εργατικά χέρια για διάφορες δουλειές, τότε αυτοί οι ξένοι που θα παραμείνουν θα πρέπει να πληρούν κάποιες βασικές προϋποθέσεις.
Από την στιγμή που θα τις πληρούν, τότε θα είναι καθ'όλα καλυμμένοι ως προς την εδώ διαβίωσή τους και την εργασία τους. Έτσι κανείς δεν θα μπορεί να τους εκμεταλλεύεται και να τους βάζει να δουλεύουν με μισθούς πείνας, χωρίς ασφάλιση και να τους στοιβάζει σε καταγώγια και καλύβες.
Κοινώς, η πάταξη της λαθρομετανάστευσης και οι μαζικές απελάσεις οδηγούν σε ραγδαία άνοδο του βιοτικού επιπέδου των λίγων, αλλά καλών, μεταναστών που θα παραμείνουν εδώ εάν αυτό κριθεί σκόπιμο.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά για όποιον μπορεί να καταλάβει. Αυτοί που δεν μπορούν να καταλάβουν, είναι άξιοι της μοίρας τους.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 28 Απρ 2008, 13:08

Ορισμένα από τα συμπεράσματα της μελέτης του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής πολιτικής τα οποία τα έθαψαν ως συνήθως τα ΜΜΕ:

1) Η αποταμίευση των νοικοκυριών των μεταναστών υπολογίζεται σε 400 εκατομμύρια ευρώ και η μελέτη χαρακτηρίζει την καταναλωτική τους συμπεριφορά ως «συσταλτική» (σελ. 71), ενώ τα εμβάσματα των μεταναστών για το 2004 εκτιμήθηκαν σε 454 εκατομμύρια ευρώ.

2) Το εισόδημα των νοικοκυριών των μεταναστών είναι κατά 28% χαμηλότερο από αυτό των ελληνικών νοικοκυριών και ο μέσος όρος δαπάνης ανά νοικοκυριό μετανάστη είναι κατά 16% χαμηλότερος από τον αντίστοιχο των ελληνικών νοικοκυριών.

3) Ενώ ο πληθυσμός των μεταναστών υπολογίζεται στο 10,2% του συνολικού πληθυσμού της χώρας η συμμετοχή τους στο ΑΕΠ εκτιμάται σε 2,5 με 2,8%.

4) Σε περίπτωση που ο αριθμός των μεταναστών αυξηθεί κατά 215.000 άτομα (σε σχέση με το 2004) οι πραγματικοί μισθοί για τους Έλληνες μισθωτούς με λίγες δεξιότητες θα μειωθούν κατά 2,5% ενώ οι μισθοί των μεταναστών που ήδη απασχολούνται στην χώρα μας θα υποστούν μειώσεις από 28% ως 52%.

5) Σε περίπτωση σταδιακής αποχώρησης των μεταναστών από την χώρα οι πραγματικοί μισθοί των Ελλήνων αλλά και των μεταναστών που θα παραμείνουν θα αυξηθούν σημαντικά, ειδικά για όσους έχουν λιγότερες δεξιότητες, ενώ όσο θα αποχωρούν οι μετανάστες τόσο θα αυξάνονται και οι θέσεις εργασίας που θα καλύπτονται από τους Έλληνες, ανάλογα με την ευελιξία της αγοράς εργασίας του κάθε κλάδου. Συνακόλουθα θα εμφανίζονται και σημαντικές αναδιανεμητικές επιδράσεις υπέρ των φτωχών Ελλήνων.

Και για να μιλήσουμε με καθαρά οικονομικούς όρους γνωρίζεις τι είναι η μελέτη Κόστους-Ωφέλειας;

Πάντως οι εγκέφαλοι του Περισσού το γνωρίζουν πολύ καλά αλλά τους έχει βαρέσει η μλκ στον εγκέφαλο και ενώ την μία βγάζουν πολύ σωστά ανακοινώσεις για την ανεξέλεγκτη μετανάστευση, από την άλλη βλέποντας τα δημοσκοπικά νούμερα των καιροσκόπων του τσυριζα σπεύδουν να το παίξουν προστάτες των λαθρομεταναστών παρασυρόμενοι από τους ροζουλί. Φυσικά εδώ να παρατηρήσουμε ότι ποτέ οι κομμουνιστές δεν γούσταραν τους αγρότες γιατί έχουν αυξημένο το αίσθημα της ιδιοκτησίας. Μια ματιά να ρίξουμε του τι έπαθαν οι άμοιροι μουζίκοι στα πρώτα χρόνια του μπολσεβικισμού μας πείθει.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 28 Απρ 2008, 13:38

Clairvoyant έγραψε:
Το πρόβλημα εδω ειναι αν θα πάρουν πιο πολλά οι μετανάστες ή οι Έλληνες? Δηλαδη δεν ζουν και οι δυο στην ιδια κοινωνια με τις ίδιες αναγκες και συνθήκες? Το μεροκάματο έχει να κάνει με τον ανθρωπο ή την εθνικότητά του?
Ώρωπα δεν περιμένω σοβαρή απάντηση, για να εξηγούμαι :loco: .....Οι υπόλοιποι πατριώτες ? :dance:
Δεν είναι πρόβλημα αυτό ρε Χρήστο? Το μεροκάματο πρέπει να είναι ανάλογο της δουλειάς/προσφοράς του εργάτη, ασχέτως εθνικότητας, δεκτό αυτό. Αλλά...
Αν λέω ΑΝ έμπαζαν κάποιον αλλοδαπό στο γραφείο/ομάδα σου (δε γίνεται τώρα, αλλά πού ξέρεις, με την πρεμούρα και το "ανοιχτό" μυαλό σου, μπορεί κάλλιστα να γίνει στο μέλλον) κι αν αυτός ο αλλοδαπός θα έκανε- ή θα πρόσφερε ΙΔΙΑ Η ΙΣΑΞΙΑ μ'αυτά που κάνεις/προσφέρεις/παράγεις/αποδίδεις εσύ, και αν πληρωνόταν αυτός ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ παραπάνω από σένα δε θα'χες πρόβλημα? Μη μας το λες μη μας το λες! :loco:

Δέχεσαι μια χώρα να κοιτάει την ευμάρεια των μεταναστών της και να αδιαφορεί γι'αυτήν των ιθαγενών ή να φροντίζει για τους αλλοδαπούς εις βάρος των γηγενών? Τι μας λες τώρα ρε φιλαράκο?¨ :conf:

Αν είσαι τόσο "ανοιχτός" ώστε να το δέχεσαι αυτό, τότε με την ίδια "ανοιχτομυαλιά" θα πρέπει να δεχτείς και την (θεόκουφη) πιθανότητα να φροντίζει και να προσφέρει περισσότερα η μάνα σου σ'εμένα που θα'ρθω να εγκατασταθώ στο σπίτι σου, παρά σ'εσένα! Η μάνα σου βέβαια, ξέρεις ότι ποτέ δεν θα'κανε κάτι τέτοιο, γιατί δεν είναι σαθρολαμόγιο ούτε θολοκουλτουρέξ τζιμάνι. Κι απ'τη μάνα σου είμαι απολύτως βέβαιη πως δε θα δεχόσουν κάτι τέτοιο. Απ'την Πολιτεία το δέχεσαι και το υποστηρίζεις κι όλας? Πόσο δυο μέτρα-δυο σταθμά φαυλότης είναι αυτή? Δηλαδή ρε άνθρωπε, είπαμε να το παίζεις φίλος και προστάτης των μεταναστών, αλλά όταν γράφεις τους Ελληνες στα παλαιότερα των υποδημάτων σου για να εξπυπηρετήσεις αυτή τη λογική σου, κάτι ΧΟΝΤΡΟΣΤΡΑΒΩΝΕΙ στο γυαλό που αρμενίζεις/αρμενίζουμε.

Αυτά από μια απ'τους...υπόλοιπους πατριώτες. :wink:
Α, κι αν μπορείς βέβαια, θα είχε ενδιαφέρον να απανατήσεις στο ερώτημα που σου'θεσε ο άλλος πατριώτης που προπορεύτηκε της τοποθετήσεώς μου εδώ:
ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ έγραψε:Και για να μιλήσουμε με καθαρά οικονομικούς όρους γνωρίζεις τι είναι η μελέτη Κόστους-Ωφέλειας;
Καλό θα ήταν βέβαια να δώσεις συνολική απάντηση στο ΣΥΝΟΛΟ του κατατεθέντος του, αφού το διαβάσεις φυσικά. :wink:

Θενξ ρε μεγάλε :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 28 Απρ 2008, 15:15

θα πρέπει να δεχτείς και την (θεόκουφη) πιθανότητα να φροντίζει και να προσφέρει περισσότερα η μάνα σου σ'εμένα που θα'ρθω να εγκατασταθώ στο σπίτι σου, παρά σ'εσένα! Η μάνα σου βέβαια, ξέρεις ότι ποτέ δεν θα'κανε κάτι τέτοιο, γιατί δεν είναι σαθρολαμόγιο ούτε θολοκουλτουρέξ τζιμάνι. Κι απ'τη μάνα σου είμαι απολύτως βέβαιη πως δε θα δεχόσουν κάτι τέτοιο.
one big family(αστεισμος)
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Δευ 28 Απρ 2008, 15:30

και αν πληρωνόταν αυτός ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ παραπάνω από σένα δε θα'χες πρόβλημα? Μη μας το λες μη μας το λες!
Μάλλον σε πείραξε το πολύ αρνι....Εγώ μίλησα για μεροκάματα που δεν θα ξεχωρίζουν άσπρους από μάυρους και κίτρινους. Τώρα εσύ γιατι λές τα δικά σου? Η χώρα θέλω να αντιμετωπίζει όλους τους ανθρώπους που ζουν σ αυτή δίνοντας τους ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες.
Αν είσαι τόσο "ανοιχτός" ώστε να το δέχεσαι αυτό, τότε με την ίδια "ανοιχτομυαλιά" θα πρέπει να δεχτείς και την (θεόκουφη) πιθανότητα να φροντίζει και να προσφέρει περισσότερα η μάνα σου σ'εμένα που θα'ρθω να εγκατασταθώ στο σπίτι σου, παρά σ'εσένα!
:shock: Ναι, σύγκρινε τώρα τη μάνα μου με την Ντόρα .....Τι σχέση έχουν αυτά που λέω ρε βίκυ με το σπίτι μου?
Δηλαδή ρε άνθρωπε, είπαμε να το παίζεις φίλος και προστάτης των μεταναστών, αλλά όταν γράφεις τους Ελληνες στα παλαιότερα των υποδημάτων σου για να εξπυπηρετήσεις αυτή τη λογική σου, κάτι ΧΟΝΤΡΟΣΤΡΑΒΩΝΕΙ στο γυαλό που αρμενίζεις/αρμενίζουμε.
Δεν το παίζω τίποτα, μίλησα για ανθρώπους, μη ξεχωρίζοντας Έλληνες από μετανάστες σε ότι αφορά τα εργατικα δικαιώματα. Τώρα επί του θέματος, άποψη από σένα δεν άκουσα. Εκτος αν , απο ότι φαίνεται είσαι με τους φραουλάδες που τους πλάκωσαν στο ξύλο γιατι ζήτησαν μεροκάματο από 22 σε 30 ευρώ. :loco:
Κανείς δεν τους φώναξε εδώ. Μόνοι τους μας κουβαλήθηκαν, με την αμέριστη βοήθεια του τουρκικού κράτους και παρακράτους που τους προωθεί στην Ελλάδα.
Θυμάμαι ότι οι Αλβανοί στα πρώτα χρόνια της αθρόας εισροής τους στη χώρα ήταν περιζήτητοι, φτηνά εργατικά χέρια, ανασφάλιστα και για όλες τις δουλειες που ο υπεράνω Έλληνας απαξιούσε. Από κτηνοτρόφους, οικοδόμους και δε συμμαζεύεται, τους ζητούσε πολυς κοσμάκης. Συμφωνώ σε ότι αφορά οτι δεν μπορεί να γίνεται μπάχαλο και να μπαίνει ανεξέλεγκτος αριθμός (και όχι μόνο) μεταναστών, λαμβάνοντας υπόψη ότι ζούμε σε μια μικρή χώρα με περιορισμένες θέσεις εργασίας. Το σωστό θα είναι οι μετανάστες που υπάρχουν να είναι νόμιμα με τα χαρτιά τους και να έχουν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Βέβαια τίθεται το ερώτημα. οι νεοέλληνες είναι διατεθειμένοι να καλύπτουν θέσεις σε χειρωνακτικές εργασίες, μιας και την έχουν δει σε μεγάλο ποσοστό επιστήμονες/διευθυντες, οπότε ο μετανάστης το βλέπει/μαθαίνει αυτο και έρχεται για να βγάλει μεροκάματο...... :wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clairvoyant την Δευ 28 Απρ 2008, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Δευ 28 Απρ 2008, 15:31

:back:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 28 Απρ 2008, 16:32

Μάλλον σε πείραξε το πολύ αρνι....Εγώ μίλησα για μεροκάματα που δεν θα ξεχωρίζουν άσπρους από μάυρους και κίτρινους. Τώρα εσύ γιατι λές τα δικά σου? Η χώρα θέλω να αντιμετωπίζει όλους τους ανθρώπους που ζουν σ αυτή δίνοντας τους ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες.
Το αρνί σίγουρα με πείραξε γιατί ήταν μάπα το καρπούζι. :loco: Όχι στο κεφάλι όμως, στο στομάχι.
Δεν ξέρω πώς καταλαβαίνεις αυτά που λέω ή γιατί βλέπεις επιλεκτικά αυτά που γράφω.
Αν δεις παραπάνω έγραψα (και το'κανες γαργάρα) : "Το μεροκάματο πρέπει να είναι ανάλογο της δουλειάς/προσφοράς του εργάτη, ασχέτως εθνικότητας, δεκτό αυτό. Αλλά.."

στο "αλλά" λοιπόν θέτω το εξής που έκανες πως δεν κατάλαβες:

Αν η χώρα ΔΕΝ αντιμετωπίζει όλους τους ανθρώπους με ίσα δικαιώματα, κι αν "προστατεύει" το αλλοδαπό στοιχείο ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ του Ελληνικού, ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ? Σαφής η ερώτηση αυτή τη φορά, μια και δε με κατάλαβες προηγουμένως...

Ναι, σύγκρινε τώρα τη μάνα μου με την Ντόρα .....Τι σχέση έχουν αυτά που λέω ρε βίκυ με το σπίτι μου?
Τη μητέρα σου δεν την χρησιμοποίησα ως πρόσωπο συγκεκριμένο, πήρα ένα μέλος της οικογένειάς σου.
Αυτά που λες Χρήστο ΕΧΟΥΝ σχέση και με το σπίτι και με τη δουλειά και με τη ζωή σου, στο βαθμό που η χώρα στην οποία κατοικείς ειναι το ευρυτερο σπίτι σου. Το παράδειγμα αντιστοιχίας που έδωσα με το δικό σου σπίτι, αυτό ήθελε να καταδείξει.

Δεν το παίζω τίποτα, μίλησα για ανθρώπους, μη ξεχωρίζοντας Έλληνες από μετανάστες σε ότι αφορά τα εργατικα δικαιώματα
Οταν ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ όμως ξεχωρίζει και μάλιστα κατά των Ελλήνων, γιατί δε μιλάς?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Δευ 28 Απρ 2008, 16:37

Το αρνί σίγουρα με πείραξε γιατί ήταν μάπα το καρπούζι. :loco: Όχι στο κεφάλι όμως, στο στομάχι.
Από τον γνωστό το πήρατε τελικα? Το αρνί πάει πακέτο με τον...κάτοχο??? :loco: :loco:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 28 Απρ 2008, 16:40

Χαχαχ όχι. Μας άφησε στα κρύα του λουτρού τελευταία στιγμή και τελευταία στιγμή πήραμε ό,τι χειρότερο στην αγορά.

Γιακ :emetos:

άντε τώρα :back:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Δευ 28 Απρ 2008, 16:48

Αν η χώρα ΔΕΝ αντιμετωπίζει όλους τους ανθρώπους με ίσα δικαιώματα, κι αν "προστατεύει" το αλλοδαπό στοιχείο ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ του Ελληνικού, ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ? Σαφής η ερώτηση αυτή τη φορά, μια και δε με κατάλαβες προηγουμένως...
Πότε και σε ποια χώρα έγινε αυτο ρε Βίκυ ?? Πόσα θες να μας τρελάνεις? Εδω μιλάμε για ρατσιστικες συμπεριφορες και αδιαφορια τουλαχιστο της πολιτειας. Εσυ ανακάλυψες και....ότι ριχνει τους Έλληνες σε σχέση με τους αλλοδαπους???
Αυτά που λες Χρήστο ΕΧΟΥΝ σχέση και με το σπίτι και με τη δουλειά και με τη ζωή σου, στο βαθμό που η χώρα στην οποία κατοικείς ειναι το ευρυτερο σπίτι σου. Το παράδειγμα αντιστοιχίας που έδωσα με το δικό σου σπίτι, αυτό ήθελε να καταδείξει.
Το παράδειγμα και η αντιστοιχία που κάνεις με το σπίτι σου σε σχέση με τη χωρα, τα θεωρώ αδόκιμα και δεν συμφωνω με την οπτικη. Τι σχέση έχει δηλαδη το πως βλεπω εγω τη μανα και την αδερφη μου, με τους υπολοιπους που ζουν απλα στην ιδια χώρα? Για μένα αλλο η οικογενεια μου, αλλο οι υπολοιποι ανθρωποι, ανεξαρτητα σε ποια χωρα ζουνε. Τους βλέπω σαν ανθρωπους ευρυτερα, οχι σαν...οικογενεια επειδη ειναι Ελληνες. Εξαλλλου κι ο τοπος μας ειναι γεματος απο λαμογια, τσογλανια, αιμορουφηχτες κλπ , που δεν ειναι κατ αναγκην ....αλλοδαποι.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Δευ 28 Απρ 2008, 21:14

Τους βλέπω σαν ανθρωπους ευρυτερα, οχι σαν...οικογενεια επειδη ειναι Ελληνες. Εξαλλλου κι ο τοπος μας ειναι γεματος απο λαμογια, τσογλανια, αιμορουφηχτες κλπ , που δεν ειναι κατ αναγκην ....αλλοδαποι.
To αναμφισβήτητο γεγονός ότι το εθνοφυλετικό σύνολο είναι η ευρύτερη οικογένειά μας, δεν έχει να κάνει με την ποιότητα διαφόρων μελών του. Καλοί, κακοί και μέτριοι υπάρχουν παντού.
Άλλωστε, κακοί και χείριστοι μπορεί να είναι και κάποια μέλη από το σόι ή ακόμη και την οικογένεια του καθενός. Η συγγενική όμως σχέση μαζί τους εξακολουθεί να υφίσταται και δεν αλλάζει με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 28 Απρ 2008, 21:18

Μπορεις να παρομοιασεις την κοινωνια με την οικογενια.
μονο που υπαρχουν και κακα ξαδερφια
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Τρί 29 Απρ 2008, 00:57

Άλλωστε, κακοί και χείριστοι μπορεί να είναι και κάποια μέλη από το σόι ή ακόμη και την οικογένεια του καθενός. Η συγγενική όμως σχέση μαζί τους εξακολουθεί να υφίσταται και δεν αλλάζει με τίποτα.
Η συγγενική σχέση υφίσταται, μη μου πεις όμως ότι χέστηκες για κάποιον μαλάκα 2ο-3ο ξάδερφο που κανένα κοινό δεν έχεις μαζί του, σου είναι αδιάφορος και μάλιστα η διαδρομή του τον καθιστά λαμόγιο και άτομο που σου προξενεί ναυτία. Το ότι λες ένα γεια, δεν σημαίνει κι ότι νοιάζεσαι γι αυτόν. Αντίθετα μπορεί να νοιάζεσαι (?) για έναν φιλαράκο σου, ανεξάρτητα από το χρώμα, τη θρησκεία ή τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.....Επομένως το ότι είμαι Έλληνας εγω κι ο διπλανός μου, δε σημαίνει ότι θα βάλω τα στήθια μου μπροστά αν αυτος ειναι μαλάκας, ούτε θα τον θεωρήσω δικό μου άνθρωπο. Και οι μετανάστες άνθρωποι ειναι ρε.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 29 Απρ 2008, 02:58

Clairvoyant έγραψε:
Πότε και σε ποια χώρα έγινε αυτο ρε Βίκυ ?? Πόσα θες να μας τρελάνεις? Εδω μιλάμε για ρατσιστικες συμπεριφορες και αδιαφορια τουλαχιστο της πολιτειας. Εσυ ανακάλυψες και....ότι ριχνει τους Έλληνες σε σχέση με τους αλλοδαπους???
Για ρατσιστικές συμπεριφορές της πολιτείας μιλάω κι εγώ φιλαράκο, όταν πήγε 32χρονος Ελληνας να ζητήσει δουλειά τότε που έφτιαχναν το μετρό, τον έδιωξαν κακήν κακώς με ένα ξερό "δεν θέλουμε χέρια", βγήκε έξω σκυφτός, ηττημένος με το φάντασμα της εξαθλίωσης να προβάλει μπρος του όταν εμφανίστηκε σαν απο μηχανής θεός ο Αλβανός στη γωνία που του πρότεινε να του δώσει αλβανική ταυτότητα για 100Ε με εγγύηση ότι μ'αυτήν θα'πιανε δουλειά. Με τις ΙΔΙΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, φίλε μου, όταν ξαναπήγε (γιατί είχε ανάγκη και ΠΕΙΝΑΓΕ το άτομο νιόπαντρο μ'ένα παιδάκι) την άλλη μέρα με την αλβανική ταυτότητα τον προσλάβανε αμέσως!!! :swear: Αν εσύ δεν ενημερώνεσαι δεν φταίω εγώ, αν πάλι τα κάνεις γαργάρα αυτά όταν τα ακούς, μην κάνεις τον ανήξερο. Το θέμα αυτό έκανε σάλο όταν κάποιοι (λίγοι δυστυχώς) μη πουλημένοι δημοσιογράφοι το "διέρρευσαν" προ 5-ετίας! Μετά βέβαια έσφιξαν κι άλλο τα ζωνάρια της ενημέρωσης για τέτοια...ευαίσθητα ζητήματα!
ΑΥΤΗ η ρατσιστική συμπεριφορά για συνέλληνά σου, γιατί δε σε ενοχλεί Χρήστο? ΓΙΑΤΙ δεν τη στιλιτεύεις αυτή?

Το παράδειγμα και η αντιστοιχία που κάνεις με το σπίτι σου σε σχέση με τη χωρα, τα θεωρώ αδόκιμα και δεν συμφωνω με την οπτικη. Τι σχέση έχει δηλαδη το πως βλεπω εγω τη μανα και την αδερφη μου, με τους υπολοιπους που ζουν απλα στην ιδια χώρα?
Οι "υπόλοιποι" που ζουν απλά στην ίδια χώρα, τυχαίνει...λέω ΤΥΧΑΙΝΕΙ να'ναι α/ άνθρωποι σαν κι εσένα, β/ μιλάνε την ίδια γλώσσα μ'εσένα, γ/ έχουν κοινές νοοτροπίες (σε πλείστα όσα σημεία) μ'εσένα, δ/ έχουν ΚΟΙΝΕΣ εθνικές ρίζες αγόρι μου με σένα! Αν αυτό γουστάρεις εσύ να το παραβλέπεις ή να το γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου, πες το καθαρά και μη ρωτάς "τι σχέση έχουν αυτοί μ'εσένα" λες και μιλάμε για αρειανούς!
(α, ρε ξαναλέω ΧΟΝΤΡΟξενητειά που θέλετε μερικοί άνετοι και κυριλάτοι σ'αυτή τη χώρα)

Για μένα αλλο η οικογενεια μου, αλλο οι υπολοιποι ανθρωποι, ανεξαρτητα σε ποια χωρα ζουνε. Τους βλέπω σαν ανθρωπους ευρυτερα, οχι σαν...οικογενεια επειδη ειναι Ελληνες. Εξαλλλου κι ο τοπος μας ειναι γεματος απο λαμογια, τσογλανια, αιμορουφηχτες κλπ , που δεν ειναι κατ αναγκην ....αλλοδαποι.
Και για μένα Χρηστάκο η οικογένειά μου ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ότι είναι πιο κοντά μου απ'τους υπόλοιπους συνέλληνές μου , κι από σένα που είσαι και φιλαράκι μου αγαπημένο ακόμα! Ξέρω, δυσκολεύεσαι να "απλώσεις" αυτή την ιδέα σε ευρύτερα πεδία, αλλά προσπάθησε: Με την ίδια λογική καλό μου--->, οι συνέλληνές μου είναι πιο κοντά μου από τους τούρκους, τους άγγλους, τους ουκρανούς, τους εσθονούς, τους αμερικάνους, τους σουηδούς, τους νιγηριανούς και τους μογγόλους. Τι να λέμε τώρα, ψέματα να λέμε? Κι αν εσύ αυτό έχεις μια δυσκοιλιότητα να το αναγνωρίσεις και να το παραδεχτείς, ή παίρνεις ένα λαξατόλ να χαλαρώσεις ή παίρνεις τα όρη και τα βουνά, παίρνεις και τους πολύ δικούς σου μαζί και αράζεις χαλαρός και λάιτ χωρίς κανέναν γύρω σου- είτε λαμόγια είτε αγίους, είτε Ελληνες είτε κινέζους.
Αν δε σ'αρέσουν αυτές οι δυο επιλογές βέβαια, υπάρχει και μια άλλη πιο...μοδάτη και σύμφωνα με τα κελεύσματα των καιρών. Το παίζεις "πολίτης του κόσμου" που φυσικά θα'χει σαν συνεπακόλουθο να είσαι και "ξένος" ουσιαστικά στον κόσμο χωρίς ν'ανήκεις πουθενά, χωρίς να αγαπάς ή να σιχτιρίζεις πιο κοντινούς συμπατριώτες σου, γιατί εσύ θα'σαι...υπεράνω αυτών και θα αγαπάς ή θα σιχτιρίζεις...χαχαχ... την γενικότερη ιδέα "άνθρωπος" - χωρίς σημεία αναφοράς και ουσιαστική επαφή με κανέναν όμως! Αυτό φυσικά, είσαι πολύ Ελληνας και δη Λαρ'σα Λαρ'σα (σαν το Λάκη! Τι νερό πίνετε εκεί γμτ? :loco: ) για να μπορέσεις να το μετουσιώσεις αυτό σε πράξη, γι'αυτό θα'ταν και κάργα υποκριτικό να το στηρίζεις θεωριτικά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 29 Απρ 2008, 12:25

Η συγγενική σχέση υφίσταται, μη μου πεις όμως ότι χέστηκες για κάποιον μαλάκα 2ο-3ο ξάδερφο που κανένα κοινό δεν έχεις μαζί του, σου είναι αδιάφορος και μάλιστα η διαδρομή του τον καθιστά λαμόγιο και άτομο που σου προξενεί ναυτία. Το ότι λες ένα γεια, δεν σημαίνει κι ότι νοιάζεσαι γι αυτόν.
Μπορεί να μην νοιάζομαι για αυτό το άτομο, νοιάζομαι όμως για το σύνολο. Το ότι ένα ή περισσότερα άτομα μπορεί να είναι μαλάκες, δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσω για το σύνολο στο οποίο και ο ίδιος ανήκω.
Όταν αποβάλλεις την αντικοινωνική αστική λογική που κηρύσσει την σπουδαιότητα του ατόμου έναντι του συνόλου, τότε ίσως και να καταλάβεις.
Αντίθετα μπορεί να νοιάζεσαι (?) για έναν φιλαράκο σου, ανεξάρτητα από το χρώμα, τη θρησκεία ή τις σεξουαλικές του προτιμήσεις..
Πολύ φιλολογικό αυτό και εντελώς θεωρητικό. Δεν γίνεσαι φίλος με κάποιον από την μία μέρα στην άλλη. Αυτή είναι συνήθως μακρόχρονη διαδικασία που προϋποθέτει πολλά πράγματα που δεν είναι καθόλου άσχετα με αυτά που αναφέρεις (φυλή, θρησκεία, σεξουαλικές προτιμήσεις κτλ).
Άλλο πράγμα ο "γνωστός", άλλο πράγμα ο "φίλος"..
Επομένως το ότι είμαι Έλληνας εγω κι ο διπλανός μου, δε σημαίνει ότι θα βάλω τα στήθια μου μπροστά αν αυτος ειναι μαλάκας, ούτε θα τον θεωρήσω δικό μου άνθρωπο. Και οι μετανάστες άνθρωποι ειναι ρε.....
Για τους μετανάστες σου έχω ήδη πει, αλλά έκανες πως δεν το διάβασες.
Άβαταρ μέλους
Oropion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Oropion » Τρί 29 Απρ 2008, 13:28

Για να κατσουμε να σκεφτουμε τα γεγονότα Ως Εχουν και να δουμε τι παίζει.Η ν.Μανωλάδα είναι ένα χωριό με πανω απο 4.οοο κατοίκους οι οποίοι απασχολούνται ως επι τω πλείστον με το εμπόριο φράουλας,λόγω του μικροκλίματος της περιοχής που είναι ιδανικό ! Υπάρχουν συμφωνίες με καράβια που φέρνουν απο το μπαγκλαντές ,εργάτες και με την αμοιβή των 22 ευρω και καταλυμα,υπάρχει ΣΥΜΦΩΝΙΑ λεγω,να δουλεψουν με αυτα τα λεφτα.
Τωρα αν εισήλθαν καποιοι ταραχοποιοί του ΠΑ.ΜΕ και καποιοι δικιγόροι να 'πουλήσουν συνδικαλισμό' και να παρουσιάσουν την κατάσταση ως 'δουλεία' ,αυτοί ΄καί εφαγαν το ξύλο της αρκούδας/και η αστυνομία έκλασε τους Όρχυς των παραγωγών,γιατι στο κάτω κατω αυτοί οι παραγωγοί είναι η πλουτοπαραγωγός δύναμις της περιοχής !Εαν τους φεραμε για φθηνα εργατικα χερια,και μας ζητανε 40 ευρω..ερωτω... 'Εγω που ειμαι Ελληνας και εργατης και παιρνω 42,φταιω εγω να τους καψω ολους???
αμα θελουν,αλλιως στη φωτια ολοι τους
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ...!!!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 29 Απρ 2008, 14:52

Μετά βέβαια έσφιξαν κι άλλο τα ζωνάρια της ενημέρωσης για τέτοια...ευαίσθητα ζητήματα!
Ποια ζωναρια της ενημερωσης.
Υπαρχουν και ΜΜΕ εθνικιστικου χαρακτηρα.
Αν μεταδωσουν την ειδηση θα παθουν τιποτα;
(Αν υποθεσουμε οτι το ΑΝΤ1 θα την εκανε γαργαρα παντα).

Δεν γίνεσαι φίλος με κάποιον από την μία μέρα στην άλλη. Αυτή είναι συνήθως μακρόχρονη διαδικασία που προϋποθέτει πολλά πράγματα που δεν είναι καθόλου άσχετα με αυτά που αναφέρεις (φυλή, θρησκεία, σεξουαλικές προτιμήσεις κτλ).
Καθε αλλο. Μπορεις να εχεις φιλους απο όλο τον κόσμο.
Οι "υπόλοιποι" που ζουν απλά στην ίδια χώρα, τυχαίνει...λέω ΤΥΧΑΙΝΕΙ να'ναι α/ άνθρωποι σαν κι εσένα, β/ μιλάνε την ίδια γλώσσα μ'εσένα, γ/ έχουν κοινές νοοτροπίες (σε πλείστα όσα σημεία) μ'εσένα, δ/ έχουν ΚΟΙΝΕΣ εθνικές ρίζες αγόρι μου με σένα!
Ιδιες νοοτροπίες δεν εχουν.
Ιδια γλωσσα ναι τυχαινει να μιλανε. και λοιπον;
από τους τούρκους, τους άγγλους, τους ουκρανούς, τους εσθονούς, τους αμερικάνους, τους σουηδούς, τους νιγηριανούς και τους μογγόλους. Τι να λέμε τώρα, ψέματα να λέμε? Κι αν εσύ αυτό έχεις μια δυσκοιλιότητα να το αναγνωρίσεις και να το παραδεχτείς, ή παίρνεις ένα λαξατόλ να χαλαρώσεις ή παίρνεις τα όρη και τα βουνά, παίρνεις και τους πολύ δικούς σου μαζί και αράζεις χαλαρός και λάιτ χωρίς κανέναν γύρω σου- είτε λαμόγια είτε αγίους, είτε Ελληνες είτε κινέζους.
Μα γιατι οποιος εχει αλλες προτεραιοτητες απο σενα θα πρεπει να παρει τα βουνα;
Εγω τους περισσοτερους συν-Ελληνες τους εχω χεσμενους.
Μονο για εκεινους που εχω εγκρινει νοιαζομαι οχι γιατι ειναι Ελληνες αλλα γιατι ειναι φιλοι μου.
μοδάτη και σύμφωνα με τα κελεύσματα των καιρών.
Αυτο που ειναι μοδατο σημερα ηταν υπο διωγμο χθες.
Και κραταω απο οικογενια που το πληρωσε αυτο με καθε κοστος (Εξοριες κλπ).
Η διαφορά ειναι οτι σημερα δεν γινεται για τον ανθρωπο αλλα για τα εργατικά χέρια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”