αγωνες αναρχικων

Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

Re: αγωνες αναρχικων

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 14 Μαρ 2008, 22:13

Τεο, είμαι 23 κι όχι 24.

Αλλά που είναι στα συντρόφια σου τώρα στις απεργιακές κινητοποιήσεις; Σας έβαλαν στο ψυγείο πάλι; :lol:

Αλλά βέβαια,τώρα ο άλλος είναι τρίτο κόμμα και δεν πρέπει να του χαλάσουν τη μόστρα...

Ού να μου χαθείτε κομματόσκυλα αναρχικοί. Ουστ λαμόγια.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Σάβ 15 Μαρ 2008, 12:04

αρχιζεις και αντιγραφεις τον τροπο που μπινελικωνω;
χαχαχαχαχαχ.εισαι σε καλο δρομο.
οταν ερθει η ωρα που θα δεις οτι εισαι μαγκακος τοτε θα καταλαβεις οτι για κανεναν πουστη δεν θα τρεχεις.
μονο για οσους χρειαζονται τη βοηθεια σου.
και τοτε θα γινεις ενα ομορφος γλυκος αναρχικος και θα εχεις κανει μια πορεια στη ζωη οπου θα εισαι υπερηφανος.
τελος το μαθημα για σημερα,αυριο παλι
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Σάβ 15 Μαρ 2008, 12:23

Όπως μου βγαίνει γράφω Τεο. :wink:
Αν η γραφή μου είναι ενίοτε ανάλογη της γραφής άλλων,αυτό δεν το θεωρώ κακό.
Όποιος ισχυρίζεται δεν κάνει το ίδιο πράγμα...ή δεν το χει συνειδητοποιήσει ή ψεύδεται.

Δεν ξέρω τι εννοείς ότι δεν τρέχεις για κανέναν πστ,αλλά εσείς οι ίδιοι δεν είστε που άλλες φορές τρέχετε γι' αυτούς;

Εν τω μεταξύ,ψάχνω να βρω τώρα αν τελικά στα Εξάρχει το δίκιο το έχει ο Λέανδρος ή η λέσχη...

Οι αλληλοκαταγγελίες αμφοτέρων...με βρίσκουν σύμφωνο! :xara:

Άντε μετά να γίνω αναρχικός....

Έχω διαλέξει το δρόμμο μου και αυτός δεν είναι ούτε οι "άναρχες" "αναρχικές" οργανώσεις με τους "σοφούς" αναρχοπατέρες,ούτε οι αριστερίστικες οργανώσεις και κόμματα με τα καλοβολεμένα λαμόγια που έχουν στις τάξεις τους και κοροϊδεύουν όποιον θέλει να κάνει επανάσταση.

Πάνω απ' όλα είναι οι ιδέες όμως. Θέλω να φτιάξω έναν κόσμο καλύτερο. Μόνο που για εμάς,η επανάσταση δεν τελειώνει με την ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος. Τουναντίων! Η επανάσταση...τότε ξεκινά!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Σάβ 15 Μαρ 2008, 16:05

Η επανάσταση...τότε ξεκινά!
:)
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Μαρ 2008, 10:02

theo έγραψε:ταυτοσημα
Λοιπόν εδώ μου επιβεβαιώνεις ότι είστε αναρχικοί-αντεξουσιαστές, σωστά? Σωστά.

Για πες μου τώρα παληκάρι μου, τι σόι "αντεξουσιαστικό" αγώνα κάνετε? Και ΠΩΣ τον κάνετε?
Όταν κάποιοι άνθρωποι (ασχέτως ιδεολογίας, ακόμα και αυτοί που λέτε εσείς "φασίστες" ) μαζεύονται να διαμαρτυρηθούν ας πούμε για τη Μακεδονία, διαμαρτύρονται απέναντι στην εξουσία ή όχι?
Διαμαρτύρονται.

Κι αφού διαμαρτύρονται και στέκονται ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην εξουσία, εσείς σαν καλοί αντιεξουσιαστές που λέτε ότι είστε, τι δουλειά έχετε να τους επιτίθεστε ή να προσπαθείτε να τους χαλάσετε τη μανέστρα?

ΤΙ ΣΟΙ αντιεξουσιαστικός αγώνας ρε είναι αυτός που καταπνίγει αντιεξουσιαστικές κινήσεις, επειδή τα άτομα που τις κάνουν σας κάθονται στραβά στο μάτι?

Ρε μπας και είστε κρυφο υπέρ-εξουσιαστές και μας δουλεύετε?
Γιατί τη δουλειά των εξουσιαστών εκτελείτε/εξυπηρετείτε και προάγετε μια χαρά σου λέω!
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Δευ 17 Μαρ 2008, 12:58

ΑρΕλα έγραψε:
Για πες μου τώρα παληκάρι μου, τι σόι "αντεξουσιαστικό" αγώνα κάνετε? Και ΠΩΣ τον κάνετε?
Όταν κάποιοι άνθρωποι (ασχέτως ιδεολογίας, ακόμα και αυτοί που λέτε εσείς "φασίστες" ) μαζεύονται να διαμαρτυρηθούν ας πούμε για τη Μακεδονία, διαμαρτύρονται απέναντι στην εξουσία ή όχι?
Διαμαρτύρονται.

ΟΜΠΤΖΕΞΑΝ ΓΙΕΡΟΝΕΡ!

ΝΤηΦενταΝτ ιζ Τραηνγκ του λΗντ δε ΤΖουΡυ!

ΑΝ δεν κανω λαθος ή εξουσια θελει συνθετη ονομασια με γεωγραφικη αποτετοια και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ!
Ζητω ο Καραμανλακος!!!!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Μαρ 2008, 21:20

Σιγά μην απαντήσει ο τεο στα σοβαρά, σ'αυτό που καλαμπούρισες τσιλάτε :loco:
Αυτός ΑΝ τοποθετηθεί, προβλέπω να πουλήσει περισσότερη τρελίτσα. :fireworks:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τρί 18 Μαρ 2008, 16:32

δεν σου απανταω βικυ επειδη για πολλοστη φορα υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναμιλησω πολιτικα με φασιστες.
αν πιστευεις οτι εισαι αντιεξουσιαστρια μαλλον ετσι θα ειναι.
αν θελεις μονο μην με ρωτας τετοια πραγματα σε αυτο το τοπικ γιατι θα χαθει ο σκοπος του ο οποιος ειναι απλα μια ενημερωση για καποια γεγονοτα τα οποια συμβαινουν διπλα μας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 18 Μαρ 2008, 17:51

episkeptis έγραψε:δεν σου απανταω βικυ επειδη για πολλοστη φορα υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναμιλησω πολιτικα με φασιστες.
αν πιστευεις οτι εισαι αντιεξουσιαστρια μαλλον ετσι θα ειναι.
αν θελεις μονο μην με ρωτας τετοια πραγματα σε αυτο το τοπικ γιατι θα χαθει ο σκοπος του ο οποιος ειναι απλα μια ενημερωση για καποια γεγονοτα τα οποια συμβαινουν διπλα μας.

Χαχ, καλή η υπεκφυγή, αν και όχι τόσο έξυπνη. Ξέρω είναι δύσκολο να δοθεί αντεπιχείρημα σε πανίσχυρο επιχείρημα (το δικό μου), αλλά προσπάθησε ρε τεο.

Και νιώσε. Το θέμα εδώ δεν είναι ποιοι έκαναν τη διαμαρτυρία- αν ήταν φασίστες, ινδιάνοι, κινέζοι, γκέι, αλοίθωροι, καμπούρηδες ή μοντέλα. Το θέμα είναι ότι στάθηκαν ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην εξουσία διαμαρτυρόμενοι.

Κι εσείς του "αντι(?)εξουσιαστικού" χώρου, τους την πέσατε. Κι αφού πήγαν ΚΑΤΑ της εξουσίας, εσείς οι...αντι(?)εξουσιαστές, τι δουλειά είχατε να τους κοντράρετε? Μήπως γιατί τα'χετε τάτσι μίτσι κότσι με την εξουσία κι απλά το παίζετε αντι-εξουσιαστές? Αυτό το απλό ρώτησα η καψερή.

Δύσκολοι οι καιροί για απαντήσεις, το ξέρω... Προτιμάμε να στηριζόμαστε σε ταμπελίτσες περί φασιστών για να μη δίνουμε απαντήσεις όταν δεν έχουμε και τίποτα σοβαρό να δώσουμε...μα αυτό ακριβώς είναι που σε/σας κάνει πιο φασισταριά απ'τους φασίστες που και καλά "πολεμάτε" καλό μου. :loco:

Αν πιστευεις οτι εισαι αντεξουσιαστρια μαλλον ετσι θα ειναι
Τι μάλλον καλό μου? ΕΙΜΑΙ. :cool: Περισσότερο απ'αυτούς που λένε ότι είναι.
Το αποδεικνύουν και τα λόγια και τα έργα μου.
Σε προκαλώ (στα λόγια μου) να βρεις ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ που να υποδηλώνει ότι στηρίζω την εξουσία σε όποια μορφή και απόχρωσή της. ΔΕΝ θα βρεις, να'σαι σίγουρος.

Σ'εσένα εγώ θα βρω. Όχι σε λόγια, αλλά σε λογική που στηρίζει το διχασμό και τη διχόνοια μεταξύ Ελλήνων, πράγμα που επιθυμεί διακαώς και επιδιώκει/θέλει η εξουσία σαν κολασμένη! Άρα, την εξυπηρετείτε. Άρα, αντιεξουσιαστές μαϊμού :monkey:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τρί 18 Μαρ 2008, 18:12

αν ησουν καμια 20αρια χρονια μεγαλυτερη θα ειχες προλαβει τη πηγαδα και θα ειχα ησυχασει τωρα.
αλλα.........
αλλα.........
αντιεξουσιαστρια χαχαχαχαχαχαχ
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 19 Μαρ 2008, 16:08

σημερα εγινε η μεγαλη παρελαση στο κεντρο της αθηνας οπου οι αθηναιοι περπατησαν κατω απο τον ανοιξιατικο ηλιο για να μην περασει το ασφαληστρικο νομοσχεδιο.
ηταν μια πολυ ομορφη βολτουλα.
ειχε παρα πολυ κοσμο ,δεν μπορω να τους υπολογισω.
δικο μας μπλοκ δεν υπηρξε αν εξαιρεσουμε τα.....παπια.
επισοδεια ειχαμε στη πανεπιστημιου οπου καμια 25αρια αδερφια συγκρουστηκαν με τα ματ εσπασαν τη γενικη τραπεζα στη κοραη και κατεστρεψαν 2-3 ατμ.
πρεπει να δωσουμε συγχαρητηρια στην αστυνομια η οποια με αυταπαρνηση προστατεψε την περιουσια των τραπεζων.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 19 Μαρ 2008, 16:31

episkeptis έγραψε:αν ησουν καμια 20αρια χρονια μεγαλυτερη θα ειχες προλαβει τη πηγαδα και θα ειχα ησυχασει τωρα.
αλλα.........
αλλα.........
αντιεξουσιαστρια χαχαχαχαχαχαχ

Κι εσύ οπαδός....

Βρε αν υπήρχε ο ΟΠΛΑ τώρα δε θα υπήρχες! :shock:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Πέμ 20 Μαρ 2008, 00:22

Το θέμα είναι ότι στάθηκαν ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην εξουσία διαμαρτυρόμενοι.
Το να στέκεσαι απεναντι στην εξουσία επειδή δεν υιοθετεί τις φασιστικές σου αντιλήψεις, δεν σημαίνει και το ορθόν και δίκαιο της...διαμαρτυρίας ....Δηλαδη αν διαμαρτύρεσαι γιατί δεν στείλαμε αεροπλάνα κι εμεις να βομβαρδίσουν τη γιουγκοσλαβία ή το αφγανισταν είσαι....αντιεξουσιαστής?
αν ησουν καμια 20αρια χρονια μεγαλυτερη θα ειχες προλαβει τη πηγαδα και θα ειχα ησυχασει τωρα.
Ρε μαλάκα Τεο, πιστευω οτι το ταλέντο σου έχει μείνει ανεκμετάλλευτο. Χαχαχαχα....
Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 20 Μαρ 2008, 10:15

Α...δεν πάμε καλά...
Το να στέκεσαι απεναντι στην εξουσία επειδή δεν υιοθετεί τις φασιστικές σου αντιλήψεις, δεν σημαίνει και το ορθόν και δίκαιο της...διαμαρτυρίας ....Δηλαδη αν διαμαρτύρεσαι γιατί δεν στείλαμε αεροπλάνα κι εμεις να βομβαρδίσουν τη γιουγκοσλαβία ή το αφγανισταν είσαι....αντιεξουσιαστής?

Οι διαμαρτυρίες που έγιναν πρόσφατα για τη Μακεδονία, και η συγκέντρωση για τα Ιμια (στις οποίες "επενέβησαν" οι "αντιεξουσιαστές") είχαν ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ Χρήστο? :conf: :conf:

Δε μιλάω γενικά και αόριστα, μιλάω για συγκεκριμένες διαμαρτυρίες/διαδηλώσεις και για συγκεκριμένη συγκέντρωση, σε σχέση με το σκοπιανό! Και περιμένω σαφή απάντηση επ'αυτού.

Να στο κάνω και πιο λιανό - ανάλυση δηλαδή:

Αν ΟΛΟΙ όσοι μαζεύτηκαν στο συλλαλητήριο της Θεσ/νίκης (σε αμφότερες τις συγκεντρώσεις- και Καρατζα και Ανθιμου) στις οποίες παρέστησαν ΚΑΙ πολιτικοί ΚΑΙ μέλη του κοινοβουλίου είχαν "φασιστικές" αντιλήψεις, τότε καταδεικνύεται ένα τεράστιο το ποσοστό φασιστοειδών στην Ελλάδα ΚΑΙ στο κοινοβούλιό της. Κι επειδή ουδείς εχέφρων μπορεί να το δεχτεί αυτό ελαφρά τη καρδία, μάλλον μπορούμε ΑΠΑΝΤΕΣ να συμφωνήσουμε πως οι συγκεκριμένες συγκεντρώσεις και το μήνυμά τους προς την εξουσία ΔΕΝ ήταν φασιστικής διαδρομής και χαρακτήρα. (κατά τη γνώμη μου πάντα- περιμένω και τη δική σου γνώμη/απάντηση επ'αυτού ξαναλέω)

Άρα οι "αντιεξουσιαστές" (της πλάκας) επιτέθηκαν στον κόσμο που πήγε εκεί είτε γιατί α/ βγάζουν φλύκταινες έναντι κάθε μορφής αντίδρασης ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, για τα εθνικά μας δίκια, συνυφάζοντας (βλακωδώς) τον πατριωτισμό με φασισμό είτε γιατί β/ υποστηρίζουν εμμέσως πλην σαφώς το ξεπούλημα της Ελλάδας που κάνει η εξουσία.

Είτε ισχύει ένας απ'τους λόγους είτε και οι δυο, σαθρή η πρόθεση των "αντιεξουσιαστών" που με αυτές τις ενέργειες δεν καταδεικνύουν δράση αντιεξουσιαστική, αλλά διασπαστική και μόνον!

Όσο για την άλλη συγκέντρωση (για τα Ιμια), θα μου φαινόταν πραγματικά παράξενο αν εσύ εκ της ιδιότητός σου και μόνο, θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις φασιστικής διαδρομής και λογικής, την πρόθεση της σύναξης που ήταν να αποδοθεί φόρος μνήμης και τιμής σε στρατευμένους μας που σκοτώθηκαν εκείνη την αποφράδα νύχτα, και την επόμενη αποφράδα μέρα που ευχαρίστησε ο Σημίτης τον Αμερικάνο. Άρα η επίθεση των αναρχικών ήταν προς αυτούς που την έκαναν κι όχι γι'αυτό που έκαναν, επειδή θεωρούν αυτούς που μαζεύτηκαν εκεί φασίστες. Αν ήταν ΚΑΙ γιατί ρίχνουν σκατά στων τάφο των πεσόντων πάλι δεν καταλαβαίνω πως ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ μπορείς να συμπορεύεσαι με κάτι τέτοιο.

Το κατά πόσο είναι φασίστες οι άνθρπωοι που συγκεντρώθηκαν εκεί, είναι άλλη ιστορία. Αλλά εγώ σου λέω ότι και να είναι ακόμα, οι "δημοκράτες αντιεξουσιαστές" θα'πρεπε α/ να εστιάζουν στο ΛΟΓΟ της σύναξης -κατά πόσο δηλαδή ΑΥΤΟΣ κρίνεται φασίζων και β/ να τηρούν αυτά που πρώτοι αυτοί υποστηρίζουν, ότι δηλαδή ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ έχουν ίσα δικαιώματα (και διαδήλωσης και σύναξης) σε μια ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία, από τη στιγμή που δεν θέτουν τη δημόσια ασφάλεια σε κίνδυνο. Η προσπάθειά τους να καταστρέψουν/καταπνίξουν μια εκδήλωση/διαδήλωση ο,τιδήποτε, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή την κάνουν κάποιοι που αυτοί δεν εγκρίνουν ιδεολογικά, είναι δική τους φασιστική νοοτροπία και πρακτική όχι των άλλων που και καλά κατονομάζουν ως φασίστες.

Ανίσχυρο και αβάσιμο λοιπόν το επιχείρημά σου Χρηστάκη, απ'όποια πλευρά και να προσπαθήσει να το δει κανείς. :cool:
Εκτός αν μας καταδείξεις μία άλλη παράμετρο/πλευρά για τις συγκεκριμένες συνάξεις που ανέφερα την οποία η ξανθιά γκλάβα μου δεν συμπεριέλαβε στο σκεπτικό που σου κατέθεσα.

Ρε μαλάκα Τεο, πιστευω οτι το ταλέντο σου έχει μείνει ανεκμετάλλευτο. Χαχαχαχα....

Πω πω ναι ρε... αδικείται πραγματικά τέτοιο τάλαντο. ζντόινγκ! :teza:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 20 Μαρ 2008, 10:41

Φσσσσττττ μπόινγκ.....

Προς ενημέρωση:
Η κυβέρνηση του Σημίτη συνυπέγραψε υπέρ του βομβαρδισμού της Σερβίας το 1999.
Η κυβέρνηση του Σημίτη έστειλε μονάδες του ελληνικού στρατού στο Αφγανιστάν (η λεγόμενη ΕΛ.Δ.ΑΦ... ΕΛληνική Δύναμη ΑΦγανιστάν)
Η κυβέρνηση του Σημίτη ευθύνεται για την εθνική ξεφτίλα των Ιμίων.

Δεν κατηγορώ βέβαια μόνο τον Σημίτη. Αν στην θέση του ήταν ο Κωστάκης, ο Γιωργάκης ή η Ντορούλα δεν θα άλλαζε τίποτα επί της ουσίας...

Οι προδότες των Ιμίων ήταν συνυπεύθυνοι στον βομβαρδισμό της Σερβίας και συνένοχοι στην κατοχή του Αφγανιστάν.
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Πέμ 20 Μαρ 2008, 16:29

Οι διαμαρτυρίες που έγιναν πρόσφατα για τη Μακεδονία, και η συγκέντρωση για τα Ιμια (στις οποίες "επενέβησαν" οι "αντιεξουσιαστές") είχαν ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ Χρήστο?
Ω, ναι....

.
Αν ΟΛΟΙ όσοι μαζεύτηκαν στο συλλαλητήριο της Θεσ/νίκης (σε αμφότερες τις συγκεντρώσεις- και Καρατζα και Ανθιμου) στις οποίες παρέστησαν ΚΑΙ πολιτικοί ΚΑΙ μέλη του κοινοβουλίου είχαν "φασιστικές" αντιλήψεις, τότε καταδεικνύεται ένα τεράστιο το ποσοστό φασιστοειδών στην Ελλάδα ΚΑΙ στο κοινοβούλιό της.
Ε, καλά όχι και τεράστιο....4-5 % παίρνει το σχετικό κόμμα, και στις συγκεντρώσεις μαζευτηκε σύνολο το πολύ καμια 20.000 κόσμος.....Αυτό είναι τεράστιο ποσοστό?
Φσσσσττττ μπόινγκ.....

ο Βουτσάς είσαι? :xara: Πάντα πρόθυμος να μας ενημερώσεις πάντως και με τις κλασσικες εξυπναδες ...Αν ήταν και εντος του πνευματος των λεγομενων....
Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 20 Μαρ 2008, 16:38

Οι διαμαρτυρίες που έγιναν πρόσφατα για τη Μακεδονία, και η συγκέντρωση για τα Ιμια (στις οποίες "επενέβησαν" οι "αντιεξουσιαστές") είχαν ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ Χρήστο?
Ω, ναι....
Ζήτω λοιπόν το δημοκρατικότατο πνεύμα του ξεπουλήματος των πάντων. Ονομάτων, ιστορίας, εθνικής υπόστασης. Να φύγουν αυτά κατ'εσέ, γιατί είναι φτου κακά φασιστικά. Πολύ ωραίο επιχείρημα ρε, έχεις κι εσύ τάλαντο στην εθνική μας πενία!! Αν είναι ΑΥΤΗ η λογική της... " δημοκρατίας" σας, να τη χαίρεστε. Δε θα πάρω.

Ε, καλά όχι και τεράστιο....4-5 % παίρνει το σχετικό κόμμα, και στις συγκεντρώσεις μαζευτηκε σύνολο το πολύ καμια 20.000 κόσμος.....Αυτό είναι τεράστιο ποσοστό?
Θα'θελες να'ταν μόνο 20.000...

Αλλά και έτσι να'ταν, πάλι είναι ενδεικτικό και αντιπροσωπευτικότατο δείγμα ενός πολύυυυυυ μεγάλου μέρους του πληθυσμού που αντιδρά/διαμαρτύρεται .... "φασιστικά" για τα εθνικά του δίκια. Οπότε με τις υγείες σου. Ζεις σ'έναν τόπο που βρίθει φασισταριών. :beer:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 20 Μαρ 2008, 17:47

πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να πηγαινει σε εκδηλωσεις μαζι με κατι απομειναρια χουντικων καθως και με κατι ψωνια και να το διαλαλει αντι να πηγαινει σπιτι της και να κλεινετε μεσα για κανεναν μηνα.
λοιπον τιμωρια στη κουζινα για εναν μηνα.
ξεκινα σημερα με μπριζολες
αυριο θα σου πω.........
χαχαχαχαχαχαχ ελεος
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 20 Μαρ 2008, 19:02

Auτό είναι το πρόβλημά σας. Κοιτάτε ΠΟΙΟΙ είναι -μάλλον ποιοι "ταμπελοποιήσατε" εσείς ότι είναι, και αδιαφορείτε για το ΛΟΓΟ που μαζεύονται πέντε δέκα ή χίλιοι νωματαίοι. Μπροστά στο ΠΟΙΟΙ, σας διαφεύγει το ΤΙ, Η ΟΥΣΙΑ δηλαδή, και πάμε κατά διαόλου.

Πες μου λοιπόν, γίνεται όταν απορώ για το πώς καταφέρνει και επιβιώνει η Ελλάδα ακόμα σαν εθνική οντότητα, να μην αρχίζω να πιστεύω πως για κάποιο βιτσιόζικο δικό τους λόγο, την προστατεύουν, άγιοι, οι Ελ, οι Εψιλον, ο Δίας, ο Απόλλων, ο Χριστός, ο Βούδας κι ο Μωάμεθ μαζί? :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Πέμ 20 Μαρ 2008, 21:59

Κόπηκε ο "Ιός" της Ελευθεροτυπίας

"Είναι γνωστό ότι ο «Ιός» της «Ε» «απουσίαζε» από το Κυριακάτικο φύλλο.
Αυτό προκάλεσε δικαιολογημένες απορίες. Τι συνέβη;
Ελεγμένες πληροφορίες, μέσα από την εφημερίδα, αναφέρουν, ότι υπήρχε κείμενο των «Ιών» που κόπηκε από τον Τεγόπουλο. Και κόπηκε γιατί το «ρεπορτάζ» των «Ιών» στηριζόταν σε κλεμμένο σκληρό δίσκο: Είχε κλαπεί σκληρός δίσκος Μπάτσου!!!
Τι αποκάλυπτε ο «Ιός», μέσω αυτού του δίσκου;
α). Ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος ήταν κουκουλοφόρος και δρούσε μέσα στους αναρχοαυτόνομους χώρους!!!
β). Ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος ήταν μέλος της «Χρυσής Αυγής»!!!

Το μέγα ερώτημα που προκύπτει και που προφανώς οδήγησε τον Τεγόπουλο στο κόψιμο του κειμένου:
Ποιο πρακτορικό δίκτυο υπέκλεψε τον σκληρό δίσκο του μπάτσου και τον έδωσε στον «Ιό»;;; Η υποκλοπή του σκληρού δίσκου ενός μπάτσου «πράκτορα» (που λειτουργεί μέσα στη «Χρυσή Αυγή» και στους «αναρχοαυτόνομους») δεν είναι εύκολη δουλειά. Μόνο οργανωμένα δίκτυα πρακτόρων μπορεί να επιδίδονται σε τέτοιες επιχειρήσεις. Δίκτυα πρακτόρων που επιλέγουν τον «Ιό»!!!
Πολιτικό συμπέρασμα: Οι «διαπλεκόμενες» διασυνδέσεις των «Ιών» δεν αποτελούν σήμερα μυστικό. Το ρεπορτάζ, ωστόσο που κόπηκε, αποδεικνύει, εκτός των άλλων» και τα πρακτορικά συγκοινωνούντα δοχεία των «ακραίων»: «Χρυσής Αυγής» και ομάδων αναρχοαυτόνομων!!!
Φυσικά οι «ιοί» θέλανε να αναδείξουν το ένα σκέλος: Αυτό της σύνδεσης μπάτσων με Χρυσαυγίτες… "

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2212
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 21 Μαρ 2008, 11:13

Να'σαι καλά ρε ξενητεμένε, μου'φτιαξες τη μέρα με το γέλωτα που έριξα απ'αυτό το ενημερωτικό κομματάκι σου :xaxas:

αναρχοαντιεξουσιαστές και πράσινα άλογα... Εικόνα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Παρ 21 Μαρ 2008, 19:14

Πράσσειν άλογα θα έλεγα.
Φυσικά οι «ιοί» θέλανε να αναδείξουν το ένα σκέλος: Αυτό της σύνδεσης μπάτσων με Χρυσαυγίτες…
Οι ίδιοι με τις πράξεις τους κάποιους τους επιβεβαιώνουν και άλλους τους απορρίπτουν μετά βδελυγμίας, Επισκέπτα..
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 21 Μαρ 2008, 21:32

προτεινω να τιναξεις τα μυαλα σου στον αερα να ησυχασουμε
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Παρ 21 Μαρ 2008, 21:40

Εκπροσωπείς όλο το φόρουμ;
Εγώ προτείνω κάτι πιο απλό και λογικό: Να σοβαρευτείς.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 21 Μαρ 2008, 21:46

atimi_ksenitia έγραψε:Κόπηκε ο "Ιός" της Ελευθεροτυπίας

"Είναι γνωστό ότι ο «Ιός» της «Ε» «απουσίαζε» από το Κυριακάτικο φύλλο.
Αυτό προκάλεσε δικαιολογημένες απορίες. Τι συνέβη;
Ελεγμένες πληροφορίες, μέσα από την εφημερίδα, αναφέρουν, ότι υπήρχε κείμενο των «Ιών» που κόπηκε από τον Τεγόπουλο. Και κόπηκε γιατί το «ρεπορτάζ» των «Ιών» στηριζόταν σε κλεμμένο σκληρό δίσκο: Είχε κλαπεί σκληρός δίσκος Μπάτσου!!!
α). Ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος ήταν κουκουλοφόρος και δρούσε μέσα στους αναρχοαυτόνομους χώρους!!!
β). Ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος ήταν μέλος της «Χρυσής Αυγής»!!!

Το μέγα ερώτημα που προκύπτει και που προφανώς οδήγησε τον Τεγόπουλο στο κόψιμο του κειμένου:
Ποιο πρακτορικό δίκτυο υπέκλεψε τον σκληρό δίσκο του μπάτσου και τον έδωσε στον «Ιό»;;; Η υποκλοπή του σκληρού δίσκου ενός μπάτσου «πράκτορα» (που λειτουργεί μέσα στη «Χρυσή Αυγή» και στους «αναρχοαυτόνομους») δεν είναι εύκολη δουλειά. Μόνο οργανωμένα δίκτυα πρακτόρων μπορεί να επιδίδονται σε τέτοιες επιχειρήσεις. Δίκτυα πρακτόρων που επιλέγουν τον «Ιό»!!!
Πολιτικό συμπέρασμα: Οι «διαπλεκόμενες» διασυνδέσεις των «Ιών» δεν αποτελούν σήμερα μυστικό. Το ρεπορτάζ, ωστόσο που κόπηκε, αποδεικνύει, εκτός των άλλων» και τα πρακτορικά συγκοινωνούντα δοχεία των «ακραίων»: «Χρυσής Αυγής» και ομάδων αναρχοαυτόνομων!!!
Φυσικά οι «ιοί» θέλανε να αναδείξουν το ένα σκέλος: Αυτό της σύνδεσης μπάτσων με Χρυσαυγίτες… "

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2212

Το κόψιμο του «ιού», η «πρακτορολογία» και οι μαχόμενοι Εθνικιστές

Πλήθος συζητήσεων και ανακοινώσεων προβοκατόρικων έφερε η μη δημοσίευση στην περασμένη Ελευθεροτυπία της Κυριακής της στήλης του «ιού». Τι σχέση τώρα μπορεί να έχει η Χρυσή Αυγή με το κόψιμο ενός κειμένου του «ιού» από τον ίδιο τον Τεγόπουλο όπως αναφέρεται στο διαδύκτιο (γεγονός που μπορεί να είναι και ψευδές!); Φυσικά και καμμία είναι το προφανές! Επειδή όμως για κάποιους η Χρυσή Αυγή πάει με όλα, σαν την κόκα-κόλα, μας ανακάτεψαν και σε αυτό…
Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει στις τάξεις της ως μέλος αστυνομικό, που είναι και αναρχοαυτόνομος και είναι και πράκτορας! Πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά; Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Η λογική αδυνατεί να δώσει απαντήσεις.

Ας δούμε όμως τι γράφτηκε στις ιστοσελίδες, αρχίζοντας από το Ρεσάλτο, που συμπαθούν κάποιοι «εθνικιστές», αγνοώντας το γεγονός της καθαρά μαρξιστικής γραμμής του και του ότι διαφημίζει από τις σελίδες του τις εκδόσεις του ΚΚΕ. Έγραψε λοιπόν το ρεσάλτο για το θέμα:
«RESALTO - Γιατί κόπηκε ο «Ιός»! Είναι γνωστό ότι ο «Ιός» της «Ε» «απουσίαζε» από το Κυριακάτικο φύλλο. Αυτό προκάλεσε δικαιολογημένες απορίες. Τι συνέβη; Ελεγμένες πληροφορίες, μέσα από την εφημερίδα, αναφέρουν, ότι υπήρχε κείμενο των «Ιών» που κόπηκε από τον Τεγόπουλο. Και κόπηκε γιατί το «ρεπορτάζ» των «Ιών» στηριζόταν σε κλεμμένο σκληρό δίσκο: Είχε κλαπεί σκληρός δίσκος Μπάτσου!!!
β). Ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος ήταν μέλος της «Χρυσής Αυγής»!!! Το μέγα ερώτημα που προκύπτει και που προφανώς οδήγησε τον Τεγόπουλο στο κόψιμο του κειμένου:
Φυσικά οι «ιοί» θέλανε να αναδείξουν το ένα σκέλος: Αυτό της σύνδεσης μπάτσων με Χρυσαυγίτες…»

Πώς να κρίνει κανείς το «πολιτικό συμπέρασμα», σύμφωνα με το οποίο το ρεπορτάζ που κόπηκε και το οποίο δεν γνωρίζουν (ή μήπως γνωρίζουν γιατί είναι μέσα στο κόλπο;) όπως δεν γνωρίζουμε και εμείς, παρ’ όλα αυτά… ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ (!) ότι «οι ακραίοι της Χρυσής Αυγής» διασυνδέονται με τις υπηρεσίες πληροφοριών και ασφαλείας; Πρόκειται για φτηνή μπολσεβίκικη λογική, χωρίς ίχνος αληθείας και χωρίς καν έστω και μία πενιχρή προσπάθεια αποδεικτικής διαδικασίας. Με άλλα λόγια, ένα άγνωστο ρεπορτάζ, που κόπηκε, αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή έχει σχέση! Παρ’ το αβγό και κούρευτο…
Όμως, το Ρεσάλτο δεν λέει λέξη για την δεύτερη εκδοχή του κοψίματος του κειμένου του «ιού», που αναφέρθηκε σε άλλη ιστοσελίδα και έχει ως εξής:
«Τι έγραψε ο ΙΟΣ και κόπηκε. Κατήγγειλε με στοιχεία την κυβέρνηση ότι έχει με διαφόρους τρόπους και παροχές επιστρατεύσει ΌΛΑ τα ΜΜΕ, τηλεοράσεις και εφημερίδες, τους μεγαλοδημοσιογράφους, τους δημάρχους, τη δικαιοσύνη, τους κομματικούς μηχανισμούς, τα ΜΑΤ και όλους τους κατασταλτικούς μηχανισμούς προκειμένου να σπάσουν τις απεργίες και να περάσει το αντιασφαλιστικό Νομοσχέδιο.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ με την απαγόρευση - για πρώτη φορά - της δημοσίευσης του ΙΟΥ, απέδειξε τη σοβαρότητα της καταγγελίας.»

Για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή μπήκε στο στόχαστρο της πρακτορολογίας και των σεναρίων διαφόρων κύκλων από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά γιατί και σε ιστοσελίδες αυτής υποτίθεται της πολιτικής αποχρώσεως γράφτηκαν και τα ίδια που γράφτηκαν στο Ρεσάλτο. Αυτοί που γράφουν αυτά εις βάρος μας ας απαντήσουν πρώτα για τους φανερούς και με επίσημες αποφάσεις «δρώντες σε ανθελληνικούς κύκλους», που είχαν στα ψηφοδέλτιά τους και ύστερα να μιλάνε για την Χρυσή Αυγή. Ας απαντήσουν για τους αστράτευτους και τις αδελφές και μετά να ασχοληθούν μαζί μας.
Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει: Δεν έχει καμμία σχέση με αυτήν την βρώμικη ιστορία και καταγγέλλει την προσπάθεια συκοφαντήσεως του αγνού αγώνα των αληθινών Εθνικιστών για μια ακόμη φορά από διεθνιστές προδότες και προσκυνημένους.

http://xryshaygh.wordpress.com/
Γεια σας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”