Κι άλλοι καλοί Ελληνες ...«πατριώτες»

Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

Re: Κι άλλοι καλοί Ελληνες ...«πατριώτες»

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Σάβ 23 Φεβ 2008, 15:25

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι διοργανώσατε απο κοινού αντιδιαδήλωση την ίδια μέρα,την ίδια ώρα και για τον ίδιο σκοπό.
Τώρα,αν οι μεν ήταν να ξεχωρίζουν απο τους δε και οι δε απο τους μεν,αυτό είναι δικό σας θέμα.

Σου απάντησα πάντως και για το μπλοκ της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας (δηλαδή της ΟΑΚΚΕ),με την οποία κάνετε μαζί αντιδιαδηλώσεις και μάλιστα εναντίων μας. Συναγωνιστές σας λοιπόν,για τον κοινό στόχο...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 23 Φεβ 2008, 15:37

Αν ήξερες Χρήστο κάτι πήγαινε και ερχότανε. Αμ δεν ξέρεις και επιμένεις. Τότε είχαν γίνει δύο αντιδιαδηλώσεις. Η δική μας και των αριστερών. Σε διαφορετικά σημεία. Με μας δεν ήτανε, οπότε το να λες ότι μαζί την είχαμε οργανώσει και παίρνοντας αυτό ως δεδομένο φτάνεις στο συμπέρασμα ότι είμαστε σύντροφοι με την ΟΑΚΚΕ και διοργανώνουμε μαζί εκδηλώσεις είναι εντελώς ανόητο. Καταλαβαίνω το άσκοπο να συνεχίσω μαζί σου αυτή τη κουβέντα, οπότε σταματάω εδώ. Γράψε τώρα τα υπόλοιπα παραμύθια.

Ξεφύγαμε ωστόσο από το θέμα, το οποίο υποτίθεται ότι έκανα copy/paste αλλά είμαι τόσο άσχετος που έκανα λάθος στο όνομα ακόμη και από copy/paste. :lol:
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Σάβ 23 Φεβ 2008, 15:51

Ναι,είχατε βγάλει την τελευταία μέρα κάλεσμα...

Μόνοι σας πάντως δεν έχετε κάνει ποτε αντιδιαδήλωση.

Όσο για το copy/paste,τί να σου κάνω το λάθος όνομα που είχες βάλει,είναι ίδιο με το λάθος όνομα που είχαν στο evrytan.gr.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 24 Φεβ 2008, 10:28

Το ξέρω ότι είναι μαλακία να ασχολούμαι με τον Χρήστο, αλλά τελικά έχει μεγάλη πλάκα. Είναι το χαρακτηριστικό δείγμα σπασαρχίδη φασίστα, που είτε του απαντάς, είτε όχι θα πει τα δικά του. Βρε δεν πα να του λες ότι δεν είχαμε κάνει με την ΟΑΚΚΕ αντιδιαδήλωση, όχι αυτός. Δεν πα να του λες ότι η δική μας ήταν σε άλλο σημείο, σου πετάει ότι εσείς δεν κάνατε ποτέ μόνοι σας. Δεν πα να του λες ότι το site που υποστηρίζει ότι έκανα copy/paste έχει σωστά το όνομα, όχι ο Χρήστος το έχει λάθος. Δεν πα να του βάζεις και το σχετικό απόσπασμα από το site, δεν έχει καμιά σημασία. Απαξ και είπε κάτι, αυτό ήταν πάει τέλειωσε. Είναι η ζωντανή απόδειξη τι παθαίνει κανείς όταν γίνεται φασίστας. :P

Λοιπόν δες το πάλι το απόσπασμα από το site που υποτίθεται ότι έκανα copy/paste και πες μου που έχει λάθος το όνομα.
Ο Δ. Τσολάκογλου αργότερα εκτελέστηκε στη Λάρισα από τον Χουρσίτ, γιατί απέτυχε να καταστείλει το κίνημα. Αργότερα ο Γεώρ. Τσολάκογλου αντιστράτηγος συνθηκολόγησε το 1941 με τους Γερμανούς, παρέδωσε την Ελλάδα κι έγινε πρωθυπουργός. Με την απελευθέρωση καταδικάστηκε και πέθανε στη φυλακής ως δοσίλογος
http://www.evrytan.gr/ENCYKLOPAIDIA0/is ... kratia.htm
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Κυρ 24 Φεβ 2008, 14:25

Εγώ φίλε ξέρω ότι τις αντιδιαδηλώσεις δεν τις διοργανώνετε μόνοι σας. Πάντα τις διοργανώνετε με άλλους φορείς. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα δε συμμετέχετε κάν επισήμως,όπως λ.χ. στις 2 Φεβρουαρίου,αλλά πάτε ως μέλη άλλων μπλοκ,της YRE,του Συνασπισμού κλπ.

Άρε Ιφικράτη...άρε Ιφικράτη...

Τί να σου πω,εγώ νόμιζα ότι το έκανες απο εδώ:

http://www.evrytan.gr/ENCYKLOPAIDIA0/pr ... urkokr.htm
Δημ. Τσολάκογλου. Προύχοντας της Ρεντίνας και της επαρχίας των Αγράφων ο Δ. Τσολάκογλου, ήταν συντηρητικός, φιλότουρκος, εχθρός του επαναστατικού κινήματος και καταδότης αγωνιστών. Πληροφορημένος για τα μυστικά της Φιλικής Εταιρίας, τα μετέδιδε στους Τούρκους. Εύστροφος, έξυπνος και πανούργος κατόρθωνε να ασκεί επιρροή ακόμη και στους δυνάστες. Πρόδωσε το Γ. Αινιάνα κι άλλους Φιλικούς κι οργάνωσε τη δολοφονία του Λεπενιώτη με εντολή του Αλή πασά καθώς και τη σύλληψη του Κ. Ζαχαρόπουλου και του Γ. Ζώτου. Όταν η επανάσταση άναψε για καλά έφυγε για τη Λάρισα ζητώντας προστασία στην αυλή του Χουρσίτ πασά. Οι Κοντογιανναίοι υποστήριξαν ότι φεύγοντας για τη Λάρισα έστειλε ένα γράμμα στους συμπεθέρους του Χατζαίους στο Μαυρίλο με αντεπαναστατικές προτροπές. Το γράμμα είπαν ότι το έπιασαν άνδρες από το ασκέρι τους στο Νεοχώρι στα χέρια ειδικού ταχυδρόμου, αλλά δεν το παρουσίασαν ποτέ. Με διαταγή του Χουρσίτ ο Τσολάκογλου απαγχονίστηκε στις 8 Ιουλίου 1822. Ο λαός τον ονόμαζε Ιούδα. Απόγονος του ήταν ο Αλέξανδρος Τσολάκογλου (1885-1948) αντιστράτηγος που συνθηκολόγησε με τους Ιταλούς και παρέδωσε τον ελληνικό στρατό μετά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Χρημάτισε πρωθυπουργός (1941-42), θεωρήθηκε προδότης και καταδικάσθηκε σε θάνατο, καταδίκη που μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη. Πέθανε στη φυλακή.

Και θεώρησα ότι έκανες copy/paste από εκεί,γιατί έβαλες το ίδιο λάθος όνομα... Το Αλέξανδρος (αντί του Γεώργιος)... :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 24 Φεβ 2008, 15:14

Τι στο καλό αυτό το site έχει δύο σελίδες με το ίδιο θέμα; :shock: Αυτή τη σελίδα δεν την είχα δει. Και μάλιστα, στη μια σελίδα έχει σωστά το όνομα και στην άλλη λάθος. Τέλος πάντων, άντε συγχωρεμένος. Ομως δεν το έκανα copy/paste όπως νομίζεις, σου είπα από που ξέρω κάποια πράγματα για αυτόν τον τύπο.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Κυρ 24 Φεβ 2008, 23:17

Έλα Χριστέ και Παναγία....
Τώρα ο Ιφικράτης ασχολείται και με τον ...προπάππου του Τσολάκογλου....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Έχει λαλήσει τελείως.
Δεν λες στον Καραγιαννίδη να σου δώσει καμμιά άδεια;

Υ.Γ.1: Ένας πρόγονος του Γρίβα ήταν μυστικός πληροφοριοδότης των Περσών στην ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Υ.Γ.2: Ένας πρόγονος του Περικλή Γιαννόπουλου ήταν αυτός που άνοιξε την κερκόπορτα στην Άλωση του 1453.
Υ.Γ.3: Ένας πρόγονος του Μεταξά πιθανότατα ευθύνεται για την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.

Για ψάξτα λίγο ρε Ιφικράτη. Μετά την άδειά σου, εννοείται....
Νομίζω ότι θα σου χρησιμέψουν πολύ στον αντιφασιστικό αγώνα σου...

Υπάρχουν και σχετικές εκπομπές στην τηλεόραση που θα μπορέσεις να παρουσιάσεις αυτές τις ιστορικές σου πληροφορίες.
Λέγεται "Ταλέντα made in Greece".......
:xara: :xara: :xara: :xara: :xara: :xara: :xara: :xara: :xara:
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 24 Φεβ 2008, 23:40

Και σένα τι σε πειράζει Κάσσανδρε? Αν θεωρείς ότι είναι μαλακία μην τα διαβάζεις. Μην ανησυχείς πάντως δεν πρόκειται να γράψω για κανέναν παππού σου, δεν ξέρω ρουφιάνους της μεγάλης Γερμανίας. :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”