Δεν ξέρω γιατί κατέβηκε το βιντεάκι. Ο πλέον προφανής λόγος είναι ότι ΚΑΚΩΣ φαινόντουσαν κάποια πρόσωπα συμμετέχοντων. Και φυσικά, δεν επρόκειτο περί μπάτσων...Αν τώρα ήταν παπαριά ή, όχι φαίνεται από τη συζήτηση που ακολούθησε σε εκείνο το φόρουμ και πως το βιντεάκι κατέβηκε άρον - άρον.
Εκτός αν ήσουν εσύ εκεί και ξέρεις καλύτερα... Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει βέβαια.
Πάντως επειδή είσαι γκαφατζής ολκής σε παραπέμπω στην σχετική συζήτηση, από την στιγμή που η ονειροπλάστρια μίλησε περί μπάτσων:
http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?t=3771&start=45
Που είδες να γίνεται λόγος για μπάτσους (πέραν της ονειροπλάστριας);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καμμία συζήτηση δεν έγινε για την (ανύπαρκτη) "συμμετοχή" μπάτσων στην εκδήλωση..
Αν εσύ θες να βασίζεσαι σε μία παπαριά της ονειροπλάστριας... ε τότε... πρόβλημά σου...
Αν είναι, πες το μου να παίρνω και γω σαν σημείο αναφοράς των αναρχικών και των αριστεριστών τον γνωστό ιντερνετομανή μισότρελο μουσικοσυνθέτη (δεν νομίζω να θες να αναφέρω το όνομά του, νομίζω ότι ξέρεις σε ποιον αναφέρομαι)...
Αυτό κάνει μπαμ!!!..... Δεν ασχολείσαι καθόλου......Επίσης δεν τσαντίστηκα που ανέβασε θέματα από το φόρουμ του ΛΑΟΣ. Είπα ότι δεν ασχολούμαι
Δηλαδή αν ασχολούσουν, πόσα "αντιφασιστικά" ποστ θα έκανες;
Τι να κάνουμε ρε μεγάλε;Τουλάχιστον εγώ δεν έκανα copy paste από το hellenicreligion Και ούτε έψαχνα σε φασιστοφόρουμ να βρω τι έχουν έχουν γράψει τα φασιστάκια των Ιδεό και να το φέρω εδώ
Δεν φταίω εγώ αν οι γραφικοί αρχαιόθρησκοι έχετε μπλέξει τα μπούτια σας, δεν μπορείτε να χωρίσετε δύο γαϊδουριών άχυρα και χρησιμοποιεί ο ένας το ψευδώνυμο του άλλου...