ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Re: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 10 Ιαν 2008, 15:47

Αν τώρα ήταν παπαριά ή, όχι φαίνεται από τη συζήτηση που ακολούθησε σε εκείνο το φόρουμ και πως το βιντεάκι κατέβηκε άρον - άρον.
Δεν ξέρω γιατί κατέβηκε το βιντεάκι. Ο πλέον προφανής λόγος είναι ότι ΚΑΚΩΣ φαινόντουσαν κάποια πρόσωπα συμμετέχοντων. Και φυσικά, δεν επρόκειτο περί μπάτσων...
Εκτός αν ήσουν εσύ εκεί και ξέρεις καλύτερα... Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει βέβαια.

Πάντως επειδή είσαι γκαφατζής ολκής σε παραπέμπω στην σχετική συζήτηση, από την στιγμή που η ονειροπλάστρια μίλησε περί μπάτσων:
http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?t=3771&start=45

Που είδες να γίνεται λόγος για μπάτσους (πέραν της ονειροπλάστριας);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καμμία συζήτηση δεν έγινε για την (ανύπαρκτη) "συμμετοχή" μπάτσων στην εκδήλωση..
Αν εσύ θες να βασίζεσαι σε μία παπαριά της ονειροπλάστριας... ε τότε... πρόβλημά σου...
Αν είναι, πες το μου να παίρνω και γω σαν σημείο αναφοράς των αναρχικών και των αριστεριστών τον γνωστό ιντερνετομανή μισότρελο μουσικοσυνθέτη (δεν νομίζω να θες να αναφέρω το όνομά του, νομίζω ότι ξέρεις σε ποιον αναφέρομαι)...
Επίσης δεν τσαντίστηκα που ανέβασε θέματα από το φόρουμ του ΛΑΟΣ. Είπα ότι δεν ασχολούμαι
Αυτό κάνει μπαμ!!!..... Δεν ασχολείσαι καθόλου......
Δηλαδή αν ασχολούσουν, πόσα "αντιφασιστικά" ποστ θα έκανες;
Τουλάχιστον εγώ δεν έκανα copy paste από το hellenicreligion Και ούτε έψαχνα σε φασιστοφόρουμ να βρω τι έχουν έχουν γράψει τα φασιστάκια των Ιδεό και να το φέρω εδώ
Τι να κάνουμε ρε μεγάλε;
Δεν φταίω εγώ αν οι γραφικοί αρχαιόθρησκοι έχετε μπλέξει τα μπούτια σας, δεν μπορείτε να χωρίσετε δύο γαϊδουριών άχυρα και χρησιμοποιεί ο ένας το ψευδώνυμο του άλλου...
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 10 Ιαν 2008, 16:44

εχω φιλους που αγοραζουν το βιβλιαρακι και την εφημεριδα χρυση αυγη καθως και εγω εχω αγορασει την ανεπιθεση οταν ειχε ενα dvd με επισοδεια στα γηπεδα.
καταρχην αυτοι ποτε δεν γραφουν ονοματα αρθρογραφων και οσες φωτογραφιες δημοσιευουν ειναι ειτε απο μακρυα ειτε θολες.αυτο γινετε επειδη παντα ηταν λιγοι και φοβοντουσαν.
θυμαμαι καποτε ειχαν εναν περιπτερα στην ακαδημιας και........ ,ο οποιος ηταν ενεργο μελος της ακροδεξιας αυτης παρεας.
ενας καλος,ρομαντικος κλπ αναρχικος δεν παει ποτε να τον χτυπησει η να τον προσβαλει,αλλα η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κανει ενα παιδι η μια παρεα πιτσιρικαδων.παρακαλεστε τον κασσανδρο η τον κακο λυκο να σας πουν τι εχει παθει η γκομενα που ηταν μεσα απο πιτσιρικαδες.
τεσπα.
ιφη ακομα ειναι λιγοι και φοβουνται να δειξουν τα προσωπα τους.
οσο για ασφαλιτες και ρουφιανους να ειστε σιγουροι οτι εχουν ολες οι.....ακραιες ομαδες και σιγουρα υπαρχουν σε ολες τι πορειες.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 10 Ιαν 2008, 19:58

Σωμματα ασφαλειας δεν ειναι μόνο η αστυνομια.
κι αν καποιοι ατομικα ακομα κι αν ηταν στα σωματα ασφαλειας πηγαν που το κακο;
απαγορευεται ενας δημοσιος υπάλληλος να εχει ιδεολογία;
οτι ανηκει στα σωματα ασφαλειας δεν σημαινει οτι τα εκπροσωπει εκει που βρισκεται ή οτι εχει εντολες απο καπου
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 10 Ιαν 2008, 20:00

Eγώ είδα αστυνομικούς να μας περνάνε σε περιπολικά εν ώρα υπηρεσίας, και να μας κάνουν :thumb: έτσι διακριτικά, δείχνοντας ότι στηρίζουν και επικροτούν την διαμαρτυρία μας. Πού το κακό, και πού το παράλογο...δεν καταλαβαίνω...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 10 Ιαν 2008, 20:17

και εμενα οταν παω σε καμια πορεια που και που παντα θα υπαρχει ενας αστυνομικος που θα με χαιρετησει εχοντας τεντωμενο το μεσαιο δαχτυλο του χεριου του.
καμια φορα πεταγετε και κανενας με πολτικα και μου κανει νοηματα ντε και καλα να παω εκει να μου πει κατι το οποιο δεν εχω καταλαβει ποτε τι θελει.
αντε να βγαλεις ακρη με αυτους τους καλους οικογενειαρχες..............
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 10 Ιαν 2008, 20:50

TEO στην αντεπιθεση γραφουν με παρατσουκλια. στο ιντυ γραφουν με ονοματεπωνυμό;
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 10 Ιαν 2008, 21:08

εχει το ιντυ περιοδικο;
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 10 Ιαν 2008, 21:47

τι περιοδικο τι "πυλη αντιπληροφορισης"
same work
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Παρ 11 Ιαν 2008, 00:12

Τι να κάνουμε ρε μεγάλε;
Δεν φταίω εγώ αν οι γραφικοί αρχαιόθρησκοι έχετε μπλέξει τα μπούτια σας, δεν μπορείτε να χωρίσετε δύο γαϊδουριών άχυρα και χρησιμοποιεί ο ένας το ψευδώνυμο του άλλου...
Οχι βέβαια. Και φυσικά δεν φταις που είσαι τόσο κομπλεξικός, ώστε να ψάχνεις στο ιντερνέτ για να δεις τι μπορεί να έχω γράψει σε άλλες ιστοσελίδες. Χαλάλι όμως πρόσφερες πολύ γέλιο και εξακολουθείς να προσφέρεις ως ο καλός κλόουν του φόρουμ. :P
Δεν ξέρω γιατί κατέβηκε το βιντεάκι. Ο πλέον προφανής λόγος είναι ότι ΚΑΚΩΣ φαινόντουσαν κάποια πρόσωπα συμμετέχοντων. Και φυσικά, δεν επρόκειτο περί μπάτσων...
Εσύ που το ξέρεις ότι δεν υπήρχαν μπάτσοι και το λες με τόση βεβαιότητα; Μήπως είσαι και ρουφιανάκος και γνωρίζεις ποιοι είναι μπάτσοι και ποιοι όχι; :P

Λοιπόν η συναγωνίστρια σας είπε να κατέβει το βιντεάκι για τους γνωστούς λόγους και αμέσως κατέβηκαν. Επίσης συμφώνησε μαζί της και άλλος ένας τύπος, ο οποίος το έγραψε πιο σικ.
«Η ονειροπλάστρια έχει δίκιο στην παρατήρησή της. Τα πρόσωπα πρέπει να αλλοιώνονται στα βίντεο και τις φωτογραφίες εθνικιστικών συγκεντρώσεων για ευνοήτους (κυρίως επαγγελματικούς) λόγους... ».
Επαγγελματικούς.... :lol: :lol: :lol:

Αν δεν ίσχυε ότι έλεγε ούτε το βιντεάκι θα κατέβαινε, αλλά και κάποιος θα της έλεγε...«τι είναι αυτά που λες». Κάτι τέτοιο, όμως, όχι μόνο δεν έγινε και αλλά και οι εδώ λαλίστατοι ιδεογραφήτες εκεί δεν έβγαλαν κιχ. Αλλωστε Κάσσανδρε είναι γνωστό πως μόνο αξιόπιστο άτομο δεν μπορείς να θεωρηθείς. :P
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 11 Ιαν 2008, 01:25

Τελικώς, η διακοπή του φόρουμ δεν στάθηκε ικανή να αναχαιτίσει τα ιφικράτεια παραληρήματα. Κάθε άλλο... Ο Ιφικράτης σε νέες περιπέτειες!!!
Εσύ που το ξέρεις ότι δεν υπήρχαν μπάτσοι και το λες με τόση βεβαιότητα; Μήπως είσαι και ρουφιανάκος και γνωρίζεις ποιοι είναι μπάτσοι και ποιοι όχι;
Εσύ που το ξέρεις ότι υπήρχαν μπάτσοι; Προφανώς δεν το ξέρεις διότι δεν έχεις ιδέα, εκτός αν έχεις πληροφόρηση από τα ενδότερα καμμιάς υπηρεσίας...
Απλά στηρίζεσαι σε παπαρολογίες. Και σου ξαναλέω ότι το άτομο στου οποίου τα λεγόμενα βασίστηκες, δεν το παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Η ονειροπλάστρια έχει δίκιο στην παρατήρησή της. Τα πρόσωπα πρέπει να αλλοιώνονται στα βίντεο και τις φωτογραφίες εθνικιστικών συγκεντρώσεων για ευνοήτους (κυρίως επαγγελματικούς) λόγους...
Γιατί σου έκαναν εντύπωση οι "επαγγελματικοί λόγοι";
Δεν νομίζω ότι υπήρχαν και πολλοί από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση που θα επιθυμούσαν να σταμπαριστούν. Όλοι ξέρουμε σε τι ανθελληνικό κράτος ζούμε.
Πολλοί από αυτους που συμμετείχαν ήταν με τα πρόσωπά τους καλυμμένα, ή σχεδόν καλυμμένα τελοσπάντων.
Κανείς δεν είχε διάθεση να μαθευόταν στην δουλειά του ότι συμμετέχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που δεν είναι πολιτικά ορθές. Ξέρεις... οι περισσότεροι εξ ημών είμαστε απλοί εργαζόμενοι.. δεν είμαστε ούτε Δημητράκηδες ούτε Βούτσηδες.. ούτε Κοντορεβυθάκηδες (άκου όνομα ρε πούστη..... :xara: :xara: :xara: )
Εσύ βέβαια βασιζόμενος στα λεγόμενα της ονειροπλάστριας εξάγεις το συγκλονιστικό συμπέρασμα ότι αυτοί που δεν ήθελαν να φανούν τα πρόσωπά τους ήταν... μπάτσοι!!!!!!
Ε... όπως έχεις αποδείξει χιλιάδες φορές.. έχεις καταπληκτικό ταλέντο στην εξαγωγή συμπερασμάτων..... Συνέχισε να το καλλιεργείς.. έχεις πολλά περιθώρια βελτίωσης...
:xara: :xara: :xara: :xara: :xara:
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 11 Ιαν 2008, 02:01

Εσύ που το ξέρεις ότι υπήρχαν μπάτσοι; Προφανώς δεν το ξέρεις διότι δεν έχεις ιδέα, εκτός αν έχεις πληροφόρηση από τα ενδότερα καμμιάς υπηρεσίας...
Απλά στηρίζεσαι σε παπαρολογίες. Και σου ξαναλέω ότι το άτομο στου οποίου τα λεγόμενα βασίστηκες, δεν το παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Γιατί έχεις την εντύπωση πως εσένα εκτός από τον Χρήστο σε παίρνει κανένας στα σοβαρά; :lol: :lol: :lol:

Προφανώς το φασιστικό κεφαλάκι σου έχει ολίγον μπλοκάρει. Εγώ δεν γνωρίζω αν υπήρχαν μπάτσοι και ούτε είπα ότι το ξέρω. Είπα ότι η τύπισα σας έκανε ρόμπα με αυτά που έγραψε και ζήτησα να της μεταφερθούν οι χαιρετισμοί μου. Η πραγματικότητα είναι πως μόλις είπε κάτι και δίκιο της έδωσαν και το βιντεάκι κατέβηκε και κανένας δεν της είπε «τι λες ρε νούμερο; που είδες άτομα των σωμάτων ασφαλείας». Απλά η πρεμούρα της ονειροπλάστριας για να μην αναγνωριστούν οι μπάτσοι και η πρεμούρα να κατέβει άρον - άρον το βίντο, με οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρέπει να ήταν. Αλλωστε δεν είδα και καμιά αντίρρηση, ούτε και αντίδραση από τον λαλίστατο στα ιδεογραφήματα Χρήστο που μας έχει πρήξει εδώ με τους μπάτσους στις πορείες των αναρχικών. Εκεί αν και μέλος κατάπιε το πληκτρολόγιο και δεν έβγαλε άχνα.

Η διαφορά λοιπόν είναι πως εσύ βγήκες κατηγορηματικός και είπες δεν υπήρχαν μπάτσοι. Λοιπόν που το ξέρεις; Γνωρίζεις τους πάντες προσωπικά και ξέρεις τι κάνει ο καθένας; Ασφαλίτης μπορεί να είναι κάποιος που γνωρίζεις χρόνια και να μην πάει καν το μυαλό σου πως μπορεί να έχει σχέση.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 11 Ιαν 2008, 02:04

Ευτυχώς που έχω κι εσάς τους δυο ακάθεκτους και άσπονδους...

και γελάει λίγο το χειλάκι μου εδώ μέσα... :lol:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Παρ 11 Ιαν 2008, 10:24

Γιατί έχουν ταραχτεί δεξιά και αριστερά με τον Τσίπρα? :? Μου φαίνεται αδικαιολόγητο...

Μάλλον επειδή ο άνθρωπος μπορεί να πηδήξει χωρίς να εκλεγεί. :xara:
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 11 Ιαν 2008, 11:46

Κοίτα Ιφικράτη,δεν ξέρω αν υπάρχουν καμουφλαρισμένοι μπάτσοι που χώνονται στις πορείες μας και μας παρακολουθούν.

Δε γνωρίζω αν η ονειροπλάστρια θέλοντας να πει για 'καναν στρατιωτικό,χρησιμοποίησε τον όρο "σώματα ασφαλείας" ή αν το χρησιμοποίησε σαν δικαιολογία για να καλυφθούν τα πρόσωπα.
Όπως δε γνωρίζω αν οι άλλοι ζήτησαν να κατέβει το βίντεο εγιατί συμμετείχε 'κανας στρατιωτικός ή για να μη μάθουν στη δουλειά τους ότι πάνε σε "ακραίες πορείες" και τους δημιουργήσει επαγελλματικά προβλήματα.

Αυτό που γνωρίζω όμως,είναι ότι δε συμμετέχουν "συναγωνιστές" των σωμάτων ασφαλείας.

Ας εσύ θες να φαντασιώνεσαι τέτοια πράγματα...φαντασιώσου τα με όποιον τρόπο θες...

Εγώ λοιπόν,αφενός δεν είχα παρακολουθήσει εκείνο το νήμα τις μέρες που είχαν γραφτεί όλα αυτά,αφετέρου και να το παρακολουθούσα,δε θα παρέμβαινα για χτυπήσω τις δικαιολογίες του καθενός.

Κι όπως σωστά λέει ο ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ,αν είναι είναι να λαμβάνουμε υπόψιν οτιδήποτε γράφεται σε κάθε forum,τότε να λάβουμε υπόψιν τί γράφεται σε ένα άλλο forum (και να το μεταφέρουμε κι εδώ),όπου μάλιστα πολλές φορές δεν παρεμβαίνει κανένας δικός σας,για να πει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως περιγράφονται!!! :lol: :lol: :lol:
Γεια σας
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 11 Ιαν 2008, 13:29

Γιατί έχεις την εντύπωση πως εσένα εκτός από τον Χρήστο σε παίρνει κανένας στα σοβαρά;
Δεν ξέρω ποιον παίρνουν στα σοβαρά...
Ξέρω ποιον ΔΕΝ παίρνουν στα σοβαρά... Το ψευδώνυμό του αρχίζει από "Ι" και τελειώνει σε -φικράτης.... Σου θυμίζει κανέναν;
Προφανώς το φασιστικό κεφαλάκι σου έχει ολίγον μπλοκάρει. Εγώ δεν γνωρίζω αν υπήρχαν μπάτσοι και ούτε είπα ότι το ξέρω. Είπα ότι η τύπισα σας έκανε ρόμπα με αυτά που έγραψε και ζήτησα να της μεταφερθούν οι χαιρετισμοί μου. Η πραγματικότητα είναι πως μόλις είπε κάτι και δίκιο της έδωσαν και το βιντεάκι κατέβηκε και κανένας δεν της είπε «τι λες ρε νούμερο; που είδες άτομα των σωμάτων ασφαλείας». Απλά η πρεμούρα της ονειροπλάστριας για να μην αναγνωριστούν οι μπάτσοι και η πρεμούρα να κατέβει άρον - άρον το βίντο, με οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρέπει να ήταν. Αλλωστε δεν είδα και καμιά αντίρρηση, ούτε και αντίδραση από τον λαλίστατο στα ιδεογραφήματα Χρήστο που μας έχει πρήξει εδώ με τους μπάτσους στις πορείες των αναρχικών. Εκεί αν και μέλος κατάπιε το πληκτρολόγιο και δεν έβγαλε άχνα.
Μάλλον εσύ έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
Και σου επαναλαμβάνω μπας και το καταλάβεις (δεν ελπίζω και σε πολλά βέβαια, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία), ότι την ονειροπλάστρια δεν την παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Κοινώς, έχει το ακαταλόγιστο... Κανείς δεν ασχολείται μαζί της, και φυσικά ότι και να πει, δεν μπορεί να κάνει ρόμπα κανέναν όσο και να προσπαθήσει. Είναι κάτι σαν "μασκότ"..

Τώρα εσύ, που προφανώς δεν είχες ιδέα περί ονειροπλάστριας (αν ρώταγες κάποιον που την ήξερε, μπορεί και να μάθαινες τίποτα, αλλά.... τι λέμε τώρα..) έσπευσες και υιοθέτησες τα λεγόμενά της.. Ε ντάξει, τι να σου πω...
Αν είναι έτσι, να θεωρήσω και γω αξιόπιστη πηγή τον δικό σας τον Βήχο ή τον Αμυρά και να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι..

Το βιντεάκι ΣΩΣΤΑ κατέβηκε διότι είναι μαλακία να φαίνονται τα πρόσωπα των συμμετεχόντων για τους λόγους που εξήγησα πριν. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι συμμετέχοντες ήταν μπάτσοι....

Η διαφορά λοιπόν είναι πως εσύ βγήκες κατηγορηματικός και είπες δεν υπήρχαν μπάτσοι. Λοιπόν που το ξέρεις; Γνωρίζεις τους πάντες προσωπικά και ξέρεις τι κάνει ο καθένας; Ασφαλίτης μπορεί να είναι κάποιος που γνωρίζεις χρόνια και να μην πάει καν το μυαλό σου πως μπορεί να έχει σχέση.
Χαίρω πολύ. Ο καθένας μπορεί να είναι ασφαλίτης.
Αλλά από το σημείο αυτό ως το σημείο του να παίρνεις σαν αποδείξεις για εξαγωγή συμπερασμάτων, τα λεγόμενα ενός παντελώς αναξιόπιστου ατόμου, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε... αφού δεν ξέρεις τι εστί ονειροπλάστρια, μην βασίζεσαι στο τι λέει...
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 11 Ιαν 2008, 13:48

Δεν ξέρω ποιον παίρνουν στα σοβαρά...
Ξέρω ποιον ΔΕΝ παίρνουν στα σοβαρά... Το ψευδώνυμό του αρχίζει από "Ι" και τελειώνει σε -φικράτης.... Σου θυμίζει κανέναν;
Ιχνος πρωτοτυπίας. Κατάντησες ένας προβλέψιμος αντιγραφέας που απλά επαναλαμβάνεσαι. :P Ασε που τα γράφεις σε λάθος χώρο. Και περνώ στο Χρήστο.
Κοίτα Ιφικράτη,δεν ξέρω αν υπάρχουν καμουφλαρισμένοι μπάτσοι που χώνονται στις πορείες μας και μας παρακολουθούν.
Δεν σου έχει περάσει καν από το μυαλό αυτή η υποψία; Οτι μπορεί να είναι χωμένοι και ασφαλίτες; :lol: :lol: :lol:

Πόσο αθώο παιδί!!!
Αυτό που γνωρίζω όμως,είναι ότι δε συμμετέχουν "συναγωνιστές" των σωμάτων ασφαλείας.

Ας εσύ θες να φαντασιώνεσαι τέτοια πράγματα...φαντασιώσου τα με όποιον τρόπο θες
Για ρώτα τον Κακό Λύκο αυτός που μαζί με τον Πόρκυ είχαν βγάλει μαχαίρια στο Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο τι δουλειά έκανε; Πως τον έλεγαν ρε γμτ; Χάρο?

Λοιπόν μικρό αθώο φασιστάκι. Εσύ μας είχες πρήξει ότι στις πορείες των αναρχικών υπάρχουν ασφαλίτες και κατηγορούσες τον συγκεκριμένο χώρο γι' αυτό, λέγοντας πως και καλά οι αναρχικοί είναι κολλητοί των μπάτσων και άλλες μαλακίες. Μην γυρίζεις τώρα το δίσκο όταν πρόκειται για τους φασίστες. Ασε που τα δικά σας α κολλητηλίκια με τους μπάτσους δεν είναι ότι μπαίνουν ασφαλίτες στις πορείες. Τόσες και τόσες φορές οι «συναγωνιστές» έχουν συνδράμει την ΕΛ.ΑΣ με το ειδικό σώμα «αγανακτισμένοι πολίτες». Λοιπόν παλικάρια τώρα που θα κάνετε πορεία για τα Ιμια προσοχή τα βιντεάκια που ανεβάσετε, μην σας την πει πάλι η μασκότ ονειροπλάστρια και τρέχετε να τα κατεβάζετε άρον - άρον.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 11 Ιαν 2008, 14:16

Οι μόνοι "αγανακτισμένοι πολίτες" που εγώ γνωρίζω είναι ο χώρος σου,κάθε φορά που το κράτος επιδιώκει να μην πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις μας με αρκετό κόσμο. Εκεί,η αστυνομία καταλαμβάνει το χώρο κι απο πίσω οι "αγανακτισμένοι πολιτίτες" διοργανώνουν αντισυγκεντρώσεις και χοροπηδάνε.

Τί να κάνουμε,ο χώρος σου,ελέγχεται και διοικείται απο την ασφάλεια. Και να μη ξεχάσω τον αστυνόμο συναγωνιστή σας τον Κυριαζίδη και τους διευθυντές της ΕΛ.ΑΣ. που σας αποκαλούν "αδέρφια".
Γεια σας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”