(λαθρο)Μεταναστευτικό-Προσφυγικό εν έτει 2016
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Re: (λαθρο)Μεταναστευτικό-Προσφυγικό εν έτει 2016
Για την ενδογαμία έχουν ενα δίκαιο γι αυτο ας προσεχουμε μην παθουμε το ιδιο με τους εβραιους και γινουμε ολοι ξαντερφια. Καλο ειναι να ανανεωνεται η γεννετική δεξαμενή.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Γενικότερα πολύ καλό το ανάρτημά σου, αλλά αυτή η απορία δε θα'πρεπεAnonymosEreynhths έγραψε:Γιατί όμως δεν υπάρχει διεθνής κατακραυγή για αυτή την κατάσταση στο Ισραήλ;
καν να τίθεται. ΠΟΤΕ δεν προκύπτει διεθνής κατακραυγή κατά
του Ισραήλ, ΟΣΕΣ θηριωδίες και να κάνει (που κάνει, ειδικά απέναντι στους Παλαιστίνιους)
Τουλάχιστον δεν ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ κατακραυγη, αφού εβραιοσιωνιστές ελέγχουν
όλα τα συστημικά ΜΜΕ και των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Μην τρέφουμε αυταπάτες
και μην τα εντάσσουμε όλα σε θεωρίες συνωμοσίας, ειδικά όταν μιλάμε
για πραγματικότητες συνωμοσίας, η μόνη διαφορά των οποίων είναι
ότι αυτές οι πραγματικότητες γίνονται ανοιχτά και τις αντιλαμβάνονται
όλοι, ενώ συνήθως η εξύφανση συνωμοσιών γίνεται εν κρυπτώ.
Πλέον τα κάνουν όλα φάτσα φόρα, και σ'όποιον αρέσει.
προκειμένου να φέρουν σε πέρας το...έργο τους, θα κολλήσουν ταμπέλεςzaxarias mytilinios έγραψε:Μαζικό ΟΧΙ στην ένταξη παιδιών μεταναστών στην Αλεξάνδρεια - Αρνείται ο δήμος να δεχθεί τα αποτελέσματα των δημοκρατικών ψηφοφοριών - Παραιτήθηκε η αριστερή Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων - Ρατσιστές βάφτισε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μια ολόκληρη πόλη
http://www.e-koutsobola.gr/2016/09/blog-post_630.html
και στο Χριστό. Γνωστό το κόλπο. Ελπίζω να μη μασάνε και να μην
ψαρώνουν πια μ'αυτές, όπως γινόταν παλιότερα.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Παντως μην νομιζεις οτι αυτη η σουηδεζα ειναι μια ραντομ κοπελα απο την Σουηδία που βλέπει τα δίκαια της Ελλάδος.ArELa έγραψε:Το προηγούμενο νήμα το κλείδωσα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 74#p274174
Aυτό το ένιωσα σα γερό ράπισμα όταν το είδα, θύμωσα πολύ και ξενύχτησα
για να το βγάλω 3:40 τα ξημερώματα. Τόσο θυμό είχα...
https://www.youtube.com/watch?v=PQe0GaNrRIk
Κι όταν η κοπέλα αναφέρεται στην επανάσταση των Μακκαβαίων και στην εκδίκηση προς τους Ελληνες, μιλάει για τη σφαγή των Ελλήνων από Ιουδαιους στα αρχαία χρόνια! Και η μεγάλη τους γιορτή που λέγεται Χάνουκα, αυτή την επέτειο της σφαγής γιορτάζει. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ. Τα σχετικά θα τα δείτε εδώ http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_4686.html
Οι "περιούσιοι" εκδικήθηκαν τους Ελληνες τότε για τον πολιτισμό τους, τον εκδικούνται και τώρα...
http://katohika.gr/ellada/israilini-mko ... etanastes/
Παρακολουθησα και αλλες εκπομπες του εν λογω ραδιοφωνου και ειναι ναζιστικο.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Αμέ! Όχι παίζουμε
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Ειμαι κατα των δημοψηφισματων. Ο Ορμπαν (τον οποιο συμπαθω ως προσωπικοτητα) θα έπρεπε να πάρει την ευθυνη και να κλείσει τα σύνορα. Τσιπρισμος φαίνεται
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Ασκείται δίωξη στα 3 μεταναστά καμάρια που βίασαν την 23χρονη στο Αριστοτέλειο
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/d ... i-sto-apth
πάλι καλά...
Αρχίσανε τα όργανα...
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/d ... i-sto-apth
πάλι καλά...
Αρχίσανε τα όργανα...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
"Αλληλέγγυα" ήταν το θύμα...
Δείτε εδώ: http://paspartoy.blogspot.gr/2016/10/blog-post_84.html
Τις αμφιβολίες τους, για το αν πράγματι ήταν «αλληλέγγυα» η βιασθείσα από τρία «προσφυγάκια» στο ΑΠΘ -που βρέθηκε στο σημείο γιατί είχε παραστεί σε κάποιο «πάρτι» που γινόταν στους πανεπιστημιακούς χώρους- εξέφρασαν κάποιοι αναγνώστες, υποθέτοντας προφανώς ότι πρόκειται για… προπαγανδιστική υπερβολή.
Επειδή πάντα ξέρουμε τι γράφουμε και δε θέλουμε να αφήνουμε σκιές, ιδού οι αποδείξεις μας:
1η) Ιδού το κάλεσμα των διοργανωτών του πάρτι:
«Το πάρτυ γίνεται (κατ’ αρχήν για να περάσουμε καλά…) για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων του στεκιου του Δρόμου (Στέκι του Δρόμου)
Το στέκι, είναι ο χώρος της εφημερίδας Δρόμος της Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη.
Ένας χώρος πολιτισμού και πολιτικού προβληματισμού.
Ένας χώρος για να επαναφέρουμε τη συλλογικότητα και τη συμμετοχή!».
2η) Ιδού η πανηγυρική τους ανακοίνωση μετά το πάρτι, από την οποία απουσιάζει βεβαίως κάθε αναφορά στον αποτρόπαιο βιασμό:
«Δυο λόγια από εμάς που οργανώσαμε το Party!
Σας ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε χθές το βράδυ στο Πολυτεχνείο, στην πρώτη PARTARA της χρονιάς… Οι μπύρες μπορεί να τέλειωσαν πριν τις 4:00 αλλά κανένας δεν ξενέρωσε, και η μουσική και ο χορός δεν σταμάτησαν μέχρι το πρωί… Καλή ακαδημαϊκή χρονιά να έχουμε…
Και να μη χάσουμε ποτέ το κέφι μας και την θέληση μας για ζωή, όσο κι αν κάποιοι μας θέλουν μια «χαμένη γενιά»…».
3η) Ιδού και η διαμαρτυρία ενός αναγνώστη τους και η απάντηση των αριστεριστών διοργανωτών:
Giannis Pappas H κοπέλα που βιασαν ήταν στο δικό σας party? αν ναι γιατι δεν υπήρξε περιφρούρηση της εκδηλωσης;
Χάρης Μαντινιώτης Φίλε μου το πάρτυ είχε πάνω από 1000 άτομα να παρευρίσκονται. Επίσης το ΑΠΘ είναι ένας τεράστιος χώρος τον οποίο είναι αδύνατο σε συνδυασμό με το πλήθος των ατόμων να περιφρουρήσεις ειδικά τη νύχτα. Το πρωί μάλιστα όταν αναφέρθηκε το γεγονός αρκετά άτομα έσπευσαν να βρουν τους δράστες αλλά προφανώς είχαν γίνει καπνός.
Giannis Papas Αντι λοιπόν να βγάζεις φωτο και να λες ποσο ωραιο παρτυ ηταν να εβγαζες και μια ανακοινωση μια κοπέλα βιαστηκε απο 4 ατομα και εσυ πανηγυρίζεις! Ξερω το ΑΠΘ μια και ειμαι στο Πολυτεχνείο..
Χάρης Μαντινιώτης Έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό που λες φίλε μου. Δυστυχώς αυτό που έγινε σε δύο ανθρώπους της ηλικίας μας και κυρίως στην κοπέλα, είναι τρομακτικό και αποτυπώνει και την κατάσταση παραβατικότητας και ανομίας στην οποία έχει σκόπιμα οδηγηθεί ο χώρος του ΑΠΘ. Προσπαθούμε να γράψουμε κάτι για το γεγονός, μετά από αναλυτική ενημέρωση του τι έγινε, και προφανώς μόνο εύκολο δεν είναι…
Και βέβαια «μόνο εύκολο δεν είναι» να γράψουν οι αριστεριστές κάτι για το γεγονός, εφόσον δράστες ήταν «προσφυγάκια» και θύματα δύο δικοί τους!
(ΥΓ) 1: Και προφανώς, στο ίδιο πάρτι ήταν και τα «προσφυγάκια»- βιαστές…
(ΥΓ) 2: Γιατί άραγε κανένα μεγάλο καθεστωτικό ΜΜΕ δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο συγκεκριμένο πάρτι, αλλά μιλούσαν γενικώς και αορίστως για «κάποιο πάρτι»;
(ΥΓ) 3: Και για ακόμα πιο… δύσπιστους, ιδού και τα σχετικά link:
https://www.facebook.com/steki.tou.dromou/
https://www.facebook.com/DromosThsAristeras/
Τις αμφιβολίες τους, για το αν πράγματι ήταν «αλληλέγγυα» η βιασθείσα από τρία «προσφυγάκια» στο ΑΠΘ -που βρέθηκε στο σημείο γιατί είχε παραστεί σε κάποιο «πάρτι» που γινόταν στους πανεπιστημιακούς χώρους- εξέφρασαν κάποιοι αναγνώστες, υποθέτοντας προφανώς ότι πρόκειται για… προπαγανδιστική υπερβολή.
Επειδή πάντα ξέρουμε τι γράφουμε και δε θέλουμε να αφήνουμε σκιές, ιδού οι αποδείξεις μας:
«Το πάρτυ γίνεται (κατ’ αρχήν για να περάσουμε καλά…) για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων του στεκιου του Δρόμου (Στέκι του Δρόμου)
2η) Ιδού η πανηγυρική τους ανακοίνωση μετά το πάρτι, από την οποία απουσιάζει βεβαίως κάθε αναφορά στον αποτρόπαιο βιασμό:
Σας ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε χθές το βράδυ στο Πολυτεχνείο, στην πρώτη PARTARA της χρονιάς… Οι μπύρες μπορεί να τέλειωσαν πριν τις 4:00 αλλά κανένας δεν ξενέρωσε, και η μουσική και ο χορός δεν σταμάτησαν μέχρι το πρωί… Καλή ακαδημαϊκή χρονιά να έχουμε…
Και να μη χάσουμε ποτέ το κέφι μας και την θέληση μας για ζωή, όσο κι αν κάποιοι μας θέλουν μια «χαμένη γενιά»…».
3η) Ιδού και η διαμαρτυρία ενός αναγνώστη τους και η απάντηση των αριστεριστών διοργανωτών:
Giannis Pappas H κοπέλα που βιασαν ήταν στο δικό σας party? αν ναι γιατι δεν υπήρξε περιφρούρηση της εκδηλωσης;
Χάρης Μαντινιώτης Φίλε μου το πάρτυ είχε πάνω από 1000 άτομα να παρευρίσκονται. Επίσης το ΑΠΘ είναι ένας τεράστιος χώρος τον οποίο είναι αδύνατο σε συνδυασμό με το πλήθος των ατόμων να περιφρουρήσεις ειδικά τη νύχτα. Το πρωί μάλιστα όταν αναφέρθηκε το γεγονός αρκετά άτομα έσπευσαν να βρουν τους δράστες αλλά προφανώς είχαν γίνει καπνός.
Giannis Papas Αντι λοιπόν να βγάζεις φωτο και να λες ποσο ωραιο παρτυ ηταν να εβγαζες και μια ανακοινωση μια κοπέλα βιαστηκε απο 4 ατομα και εσυ πανηγυρίζεις! Ξερω το ΑΠΘ μια και ειμαι στο Πολυτεχνείο..
Χάρης Μαντινιώτης Έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό που λες φίλε μου. Δυστυχώς αυτό που έγινε σε δύο ανθρώπους της ηλικίας μας και κυρίως στην κοπέλα, είναι τρομακτικό και αποτυπώνει και την κατάσταση παραβατικότητας και ανομίας στην οποία έχει σκόπιμα οδηγηθεί ο χώρος του ΑΠΘ. Προσπαθούμε να γράψουμε κάτι για το γεγονός, μετά από αναλυτική ενημέρωση του τι έγινε, και προφανώς μόνο εύκολο δεν είναι…
Και βέβαια «μόνο εύκολο δεν είναι» να γράψουν οι αριστεριστές κάτι για το γεγονός, εφόσον δράστες ήταν «προσφυγάκια» και θύματα δύο δικοί τους!
(ΥΓ) 2: Γιατί άραγε κανένα μεγάλο καθεστωτικό ΜΜΕ δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο συγκεκριμένο πάρτι, αλλά μιλούσαν γενικώς και αορίστως για «κάποιο πάρτι»;
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Καλο ειναι να μην γινει σημαια ενας βιασμος για να τσουβαλιαστουν εθνικοτητες. αν ηταν ετσι ο παπαχρονης θα μας χαρακτηριζε.
-
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: DIHNEKHS
- Έλαβε Likes: 7 φορές
Στην αρχή με έπιασε το ανθρωπιστικό μου και ανέβασα και λινκ με τα ποσοστά και τον κίνδυνο του Ισλάμ.KASSANDROS έγραψε:"Αλληλέγγυα" ήταν το θύμα...
Όταν διάβασα, πως ήταν στο συνάφι, εθελόντρια, καμμία λύπη δεν ένιωσα και συγχωρήστε με γι αυτό.
Μάλλον "διασκέδαζαν " με τους "συν-ανθρώπους" μας που τους προμηθεύουν την παραπάνω "διασκέδαση", μπαφάκια και φτηνά τσιγάρα και όταν τα πράγματα "ξέφυγαν" έγινε το "έλα να δεις"....
...αλλά ας μην γελιόμαστε αυτό θα μπορούσε να συμβεί και με τους εγχώριους πρεζάκηδες. Αυτό δεν σημαίνει πως υποστηρίζω τους λάθρο, μην παρεξηγηθώ ...
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Οτι δηλαδη αν πινεις μπαφο και αλκοολ, και διασκεδαζεις μεχρι αργα δεν υπαρχει προβλημα να βιαστεις;
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Ο βιασμός είναι βιασμός και δε θα κάνω εκπτώσεις επειδή έγινε σε άτομο
με το οποίο δε θα'χα και ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά, αν όλοι είναι σε κατάσταση "κρεπάλης" μπορούμε να μιλησούμε για "βιασμό" εκ των υστέρων;ArELa έγραψε:Ο βιασμός είναι βιασμός και δε θα κάνω εκπτώσεις επειδή έγινε σε άτομο
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Nαι. Το "ειμαι μεθυσμενος" δεν δικαιολογει το "βιαζω". Το οτι το θυμα ηταν λιποθυμο ή μεθυσμενο δεν δικαιολογει τον βιαστη.DIHNEKHS έγραψε:Συμφωνώ μαζί σου, αλλά, αν όλοι είναι σε κατάσταση "κρεπάλης" μπορούμε να μιλησούμε για "βιασμό" εκ των υστέρων;ArELa έγραψε:Ο βιασμός είναι βιασμός και δε θα κάνω εκπτώσεις επειδή έγινε σε άτομο
Το να ηταν προκλητικη δεν δικαιολογει τον βιαστη. το τι φορουσε ή αν τους προκαλεσε παλι δεν τον δικαιολογει. πχ επειδη μια στριπερ χορευει προκλητικα επειδη αυτη ειναι η δουλεια της δεν σημαινει οτι αν βιαστει προκαλεσε τον βιασμο της.
-
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
... και όταν ο "άνθρωπος" όντας "ντίρλα" από το αλκοόλ ροκανίζει και καταπίνει το κρασοπότηρο, το γυάλινο, (και το έχω δει με τα μάτια μου αυτό), δεν είναι "βιασμός" του ίδιου του του εαυτού και ξεπεσμός της υπόστασής του;;Two-Spirited έγραψε:Nαι. Το "ειμαι μεθυσμενος" δεν δικαιολογει το "βιαζω". Το οτι το θυμα ηταν λιποθυμο ή μεθυσμενο δεν δικαιολογει τον βιαστη.DIHNEKHS έγραψε:Συμφωνώ μαζί σου, αλλά, αν όλοι είναι σε κατάσταση "κρεπάλης" μπορούμε να μιλησούμε για "βιασμό" εκ των υστέρων;ArELa έγραψε:Ο βιασμός είναι βιασμός και δε θα κάνω εκπτώσεις επειδή έγινε σε άτομο
Το να ηταν προκλητικη δεν δικαιολογει τον βιαστη. το τι φορουσε ή αν τους προκαλεσε παλι δεν τον δικαιολογει. πχ επειδη μια στριπερ χορευει προκλητικα επειδη αυτη ειναι η δουλεια της δεν σημαινει οτι αν βιαστει προκαλεσε τον βιασμο της.
- ArELa
- Founder-Administrator
DIHNEKHS έγραψε:.. και όταν ο "άνθρωπος" όντας "ντίρλα" από το αλκοόλ ροκανίζει και καταπίνει το κρασοπότηρο, το γυάλινο, (και το έχω δει με τα μάτια μου αυτό), δεν είναι "βιασμός" του ίδιου του του εαυτού και ξεπεσμός της υπόστασής του;;
ναι ειναι, αλλά αυτό δικαιλογεί τον άνθρωπο που βιάζει άλλον άνθρωπο;
Ναι μπορούμε. Η μεθη δεν δικαιολογεί το βιασμό. ΤΙΠΟΤΑ δεν τον δικαιολογεί. Τελεία.DIHNEKHS έγραψε:Συμφωνώ μαζί σου, αλλά, αν όλοι είναι σε κατάσταση "κρεπάλης" μπορούμε να μιλησούμε για "βιασμό" εκ των υστέρων;
Με τη μέθη πέφτουν τα προπετάσματα των αναστολών, όχι του ηθικού κώδικα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Όλες οι πράξεις μας και οι μη-πράξεις μας έχουν συνέπειες.
Όταν κάποιος πουλάει αντιρατσιστιλίκι, το παίζει αλληλέγγυος στους λάθρο και αδιαφορεί πλήρως για τον εποικισμό της Πατρίδας του, τότε διαπράττει Ύβρι.
Και όταν διαπράττεις την Ύβρι, τότε είναι θέμα χρόνου να σε επισκεφτεί με άγριες διαθέσεις η Νέμεσις.
Καλώς ή κακώς, αυτός είναι απαράβατος συμπαντικός νόμος.
Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας, και αργά ή γρήγορα περνάμε απ΄το ταμείο για τα περαιτέρω.
Δεν λυπάμαι καθόλου γι'αυτό που συνέβη στην συγκεκριμένη "αλληλέγγυα".
Έτσι είναι η ζωή.
"Αλληλεγγύη" έδωσες, τσιμπούσια (με λαθεμένο το τελευταίο σύμφωνο) θα πάρεις.
Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους μας τους Λέσβιους, που τόσα χρόνια ήταν βουτηγμένοι στην διεθνιστίλα και τώρα πήρε φωτιά ο κώλος τους.
Το ίδιο ισχύει και για τους "ανεκτικούς" Γάλλους που τους έχει έρθει ο ουρανός σφοντύλι,
κ.ο.κ.
Και για να μην παρεξηγηθώ:
Δεν είπα ότι χαίρομαι γι'αυτό που συνέβη στην βιαίως τσιμπουκωθείσα αλληλέγγυα.
Είπα απλά ότι δεν λυπάμαι. Και δεν λυπάμαι διότι είμαι πολύ ασήμαντος για να λυπηθώ για την εφαρμογή ενός αιώνιου και απαράβατου συμπαντικού νόμου.
REFUGEES WELCOME!
Όταν κάποιος πουλάει αντιρατσιστιλίκι, το παίζει αλληλέγγυος στους λάθρο και αδιαφορεί πλήρως για τον εποικισμό της Πατρίδας του, τότε διαπράττει Ύβρι.
Και όταν διαπράττεις την Ύβρι, τότε είναι θέμα χρόνου να σε επισκεφτεί με άγριες διαθέσεις η Νέμεσις.
Καλώς ή κακώς, αυτός είναι απαράβατος συμπαντικός νόμος.
Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας, και αργά ή γρήγορα περνάμε απ΄το ταμείο για τα περαιτέρω.
Δεν λυπάμαι καθόλου γι'αυτό που συνέβη στην συγκεκριμένη "αλληλέγγυα".
Έτσι είναι η ζωή.
"Αλληλεγγύη" έδωσες, τσιμπούσια (με λαθεμένο το τελευταίο σύμφωνο) θα πάρεις.
Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους μας τους Λέσβιους, που τόσα χρόνια ήταν βουτηγμένοι στην διεθνιστίλα και τώρα πήρε φωτιά ο κώλος τους.
Το ίδιο ισχύει και για τους "ανεκτικούς" Γάλλους που τους έχει έρθει ο ουρανός σφοντύλι,
κ.ο.κ.
Και για να μην παρεξηγηθώ:
Είπα απλά ότι δεν λυπάμαι. Και δεν λυπάμαι διότι είμαι πολύ ασήμαντος για να λυπηθώ για την εφαρμογή ενός αιώνιου και απαράβατου συμπαντικού νόμου.
REFUGEES WELCOME!
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Γιατί κάτι κάτι δεν μου κάθεται καλά στην ιστορία;;;
http://www.pentapostagma.gr/2016/10/%cf ... cf%83.html
http://www.pentapostagma.gr/2016/10/%cf ... cf%83.html
- ArELa
- Founder-Administrator
Δε νομίζω πως εστιάζεις στον συμπαντικό νόμο. Δεν αιτιολογείται έτσιKASSANDROS έγραψε:Και για να μην παρεξηγηθώ:
το "δεν λυπάμαι".
Εγώ πάλι λυπάμαι. Όχι εστιάζοντας στο συγκεκριμένο πρόσωπο.
Θα λυπόμουν αν συνέβαινε και στη χίτλαρι που ξέρεις πόση συμπάθεια τρέφω για εκείνη...
Με λυπεί πάντα η ανθρώπινη κατάντια, με λυπεί η αποκτήνωση που ακόμα ζει
και βασιλεύει στον πλανήτη... με λυπεί ΚΑΘΕ ενέργεια/πράξη που καταπατά
στοιχειώδη ατομικά δικαιώματα, πολλώ δε μάλλον με βάναυσο και κτηνώδη τρόπο.
Ο βιασμός είναι βίαιο έγκλημα κατά της ανθρώπινης υπόστασης.
Αυτό δεν αλλάζει με κανέναν συμπαντικό νόμο.
Και με κανέναν ανθρώπινο, καθότι ήδη έχουν θεσπίσει νόμους που είναι ανομοι και ανίεροι.
Οι παιδεραστές θέλουν να γίνει νόμιμος ο βιασμός στα παιδιά. Αν γίνει,
που δεν αποκλείεται, δε θα παύει να είναι μια αδιανόητα εγκληματική πράξη.
Αν δε λυπηθώ για όλα αυτά, τότε μπορώ κάλλιστα να προσυπογράψω όλα
όσα κάνουν στους λαούς και ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ οι αποκτηνωμένοι
και δε θα διαφέρω καθόλου από δαυτους.
Με λυπεί, γιατί στην ΑΛΗΘΙΝΗ ανθρωπιά δε θα κάνω ποτέ εκπτώσεις και σκόντα
λόγω καταστάσεων/περιστάσεων ή άλλων συνθηκών.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σεβαστή η γνώμη σου Βάσω, αλλά επί τοο παρόντος δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ.
Κάτι άλλο θέλω να σχολιάσω που πέρασε απαρατήρητο.
Έχει αναφερθεί ότι ο συνοδός της κοπέλας την παράτησε στο έλεος των λαθρο και έφυγε για να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Αν μη τι άλλο, μιλάμε για βαρβάτο άντρα και μεγάλο Ιππότη.
Είσαι με την κοπέλα σου, τρώτε πέσιμο και εσυ αντί να κάτσεις να την υπερασπιστείς μέχρι εκεί που δεν πάει, την παρατάς στα χέρια των δυνητικών βιαστών της και πας να φωνάξεις την αστυνομία...
Αλλά, "αλληλέγγυος" προφανώς θα ήταν και αυτός... τι να περιμένεις.
Απορία: Γιατί φώναξε την αστυνομία ο "αλληλέγγυος"; Μα είναι πράγματα αυτά; Να καταπατά η αστυνομία το "ιερό" πανεπιστημιακό άσυλο; Τσ..τσ..τσ..
Δεν υπήρχαν εκείνη την ώρα στο ΑΠΘ άλλοι "αλληλέγγυοι" να τον βοηθήσουν, ώστε να κερδίσει χρόνο;
Με τέτοιους "αλληλέγγυους", τσάμπα πάνε τα λεφτά των περιούσιων..
Κάτι άλλο θέλω να σχολιάσω που πέρασε απαρατήρητο.
Έχει αναφερθεί ότι ο συνοδός της κοπέλας την παράτησε στο έλεος των λαθρο και έφυγε για να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Αν μη τι άλλο, μιλάμε για βαρβάτο άντρα και μεγάλο Ιππότη.
Είσαι με την κοπέλα σου, τρώτε πέσιμο και εσυ αντί να κάτσεις να την υπερασπιστείς μέχρι εκεί που δεν πάει, την παρατάς στα χέρια των δυνητικών βιαστών της και πας να φωνάξεις την αστυνομία...
Αλλά, "αλληλέγγυος" προφανώς θα ήταν και αυτός... τι να περιμένεις.
Απορία: Γιατί φώναξε την αστυνομία ο "αλληλέγγυος"; Μα είναι πράγματα αυτά; Να καταπατά η αστυνομία το "ιερό" πανεπιστημιακό άσυλο; Τσ..τσ..τσ..
Δεν υπήρχαν εκείνη την ώρα στο ΑΠΘ άλλοι "αλληλέγγυοι" να τον βοηθήσουν, ώστε να κερδίσει χρόνο;
Με τέτοιους "αλληλέγγυους", τσάμπα πάνε τα λεφτά των περιούσιων..
- ArELa
- Founder-Administrator
KASSANDROS έγραψε:Με τέτοιους "αλληλέγγυους", τσάμπα πάνε τα λεφτά των περιούσιων..
Ναι είναι ένα θέμα κι αυτό. Ούτε κι οι περιούσιοι μπορούν να παλέψουν τη βλακεία.
Τη δειλία την εκμεταλλεύονται όπως πάντα έκαναν οι άρχοντες από καταβολής κόσμου.
Εκμεταλλεύονται επίσης την τάση μας να "τσιμπάμε" ΟΣΑ δολώματα διχόνοιας και
διάσπασης μας ρίχνουν, σαν τους χάνους που τσιμπάνε και σε σκέτο αγκιστρι και
αυτοκαταστρέφονται με συνοπτικές διαδικασίες.
Πχ στην προκειμένη η δυο μας είχαμε μια διάσταση αντιλήψεων στο αν γίνεται
να λυπηθεί κανείς ή όχι για το συμβάν. Από τη στιγμή που έχουμε τον κοινό
στόχο, ΥΨΙΣΤΟ κοινό στόχο, της απελευθέρωσης της πατρίδας από τους άρπαγες,
είναι δυνατόν να βάλουμε αυτή τη διάσταση πρώτο τραπέζι πίστα μαζί με το
γαμημένο ΕΓΩ μας? Κι όμως είναι! ΤΟΣΟ γκάου είμαστε... Μπορεί να σκοτωθούν
άνθρωποι γι'αυτο΄το επί μέρους, να ξεχάσουν τον κοινό ύψιστο στόχο,
να γίνουν άσπονδοι εχθροί και να γίνει μακελειό.
Εσύ έκανες το φρόνιμο και σοφό λέγοντας
KASSANDROS έγραψε:Σεβαστή η γνώμη σου Βάσω, αλλά επί τοο παρόντος δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ.
Κι αυτή η προσέγγιση δεν δίνει περιθώρια παρεισφρύσεων των αρχόντων (ορατών τε και αοράτων)
για να διασπάσουν ένα συμπαγές μέτωπο αντίστασης...
Είμαστε δυο όμως, αδερφέ... Δεν είμαστε χίλιοι δεκαδυο...
Οι περισσότεροι θα βρουν λόγους να βγάλουν μπροστά τις ιδεολογίες τους (είτε θρησκευτικές είτε πολιτικές είτε και τα δυο) που μέσα απ'το ΟΥΓΚ του ακατέργαστου και βλακώδους ΕΓΩ, γίνονται ιδεοληψίες.
Κι έτσι χαλάει η μανέστρα, κόβει το αυγολέμονο, ξυνίζει το γλυκό.
Κι έτσι οι άρχοντες καλά κρατούν κι εμείς πάμε στον απόπατο της ιστορίας με συνοπτικές διαδικασίες
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aquila
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 212 φορές
- Έλαβε Likes: 460 φορές
Είναι δεδομένο νομίζω, ότι όταν οι Έλληνες συζητούμε αναμεταξύ μας για τέτοια θέματα, σχεδόν πάντα συμφωνούμε, και θεωρούμε αυτονόητο ότι ο βιασμός είναι εξαιρετικά καταδικαστέα και αποτρόπαια πράξη.
Αυτό οφείλεται στο μπόλιασμα χιλιετιων του DNA μας, στο οποίο έχουμε μέσα μας την Αγάπη, τον Σεβασμό, την Παιδεία. Τις ηθικές αυτές αξίες που μας ξεχωρίζουν από αρκετούς λαούς, και κυρίως λαούς της μέσης Ανατολής. Αυτές τις αξίες ΔΕΝ τις έχουν αυτοί οι άνθρωποι, από την στιγμή που συμπεριφέρονται διαχρονικά σαν σκουπίδι στην Γυναίκα. Θεωρούν φυσιολογικό τον βιασμό και ξεφτιλισμό της, φυσιολογικό τον βιασμό των μικρών παιδιών, ακόμα και τις κατσίκες θεωρούν νορμάλ, με απώτερο στόχο τις 72 παρθένες...
Δεν είναι ρατσιστικό αυτό που λέω. Αν αυτοί οι λαοί θέλουν αυτού του ειδους την κουλτούρα, μπορούν να την έχουν. Αλλά να την έχουν στην πατρίδα τους.
Ναι με θλίβει αφάνταστα να βλέπω αθώες γυναίκες και παιδιά να βιάζονται στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Συρία, όμως δεν μπορώ να δώσω προταιρεότητα σε αυτό το εξωτερικό πρόβλημα, από την στιγμή που στην Ελλάδα ήδη έχουμε τα δικά μας.
Το θέμα έχει ως εξής : κάποια πράγματα στην Φύση, απλά ΔΕΝ μπορούν να συνυπάρξουν μαζί. Τέλος.
Και φυσικά εννοώ τον Ελληνισμό και το Ισλάμ. Πάρ'τε για παράδειγμα την φύση των λιονταριών, όπου ποτέ στη ιστορία τους δεν κατάφεραν να συνυπάρξουν με τις ύαινες δίπλα δίπλα. Έτσι είναι και δεν αλλάζει.
Τώρα αν κάποιοι επικυρίαρχοι, το πήραν χαμπάρι, και αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν αυτό ως όπλο για την σταδιακή καταστροφή μας, εμείς αντί να αφυπνιστούμε και να δούμε πως θα τους αντιμετωπίσουμε στέλνοντας τους από΄κει που ήρθαν, καθόμαστε και κοιτάμε αν το δέντρο του δάσους είναι όμορφο.
Θεωρώ ότι πλέον βρισκόμαστε στο +5, όχι στο παρά 5...
Καταστάσεις σαν τον βιασμό της κοπέλας στο Α.Π.Θ φοβάμαι ότι θα πολλαπλασιαστούν. Όπως ήδη συμβαίνει στο Βέλγιο, γιατί πολύ απλά οι Βέλγοι το επέτρεψαν.
http://newobserveronline.com/rape-is-na ... n-belgium/
Αυτό που με φοβίζει περισσότερο όμως είναι η αποδοχή των Ελλήνων, αυτής της πραγματικότητας που ΗΔΗ ήρθε!
Αυτά από μένα, και συγνώμη αν βγήκα off topic.
Παραθέτω και 2 video, (μικρής διάρκειας) τα οποία θεωρώ έχουν θέση σε αυτό το νήμα.
https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ
https://www.youtube.com/watch?v=UYKyp1e_jYc
Αυτό οφείλεται στο μπόλιασμα χιλιετιων του DNA μας, στο οποίο έχουμε μέσα μας την Αγάπη, τον Σεβασμό, την Παιδεία. Τις ηθικές αυτές αξίες που μας ξεχωρίζουν από αρκετούς λαούς, και κυρίως λαούς της μέσης Ανατολής. Αυτές τις αξίες ΔΕΝ τις έχουν αυτοί οι άνθρωποι, από την στιγμή που συμπεριφέρονται διαχρονικά σαν σκουπίδι στην Γυναίκα. Θεωρούν φυσιολογικό τον βιασμό και ξεφτιλισμό της, φυσιολογικό τον βιασμό των μικρών παιδιών, ακόμα και τις κατσίκες θεωρούν νορμάλ, με απώτερο στόχο τις 72 παρθένες...
Δεν είναι ρατσιστικό αυτό που λέω. Αν αυτοί οι λαοί θέλουν αυτού του ειδους την κουλτούρα, μπορούν να την έχουν. Αλλά να την έχουν στην πατρίδα τους.
Ναι με θλίβει αφάνταστα να βλέπω αθώες γυναίκες και παιδιά να βιάζονται στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Συρία, όμως δεν μπορώ να δώσω προταιρεότητα σε αυτό το εξωτερικό πρόβλημα, από την στιγμή που στην Ελλάδα ήδη έχουμε τα δικά μας.
Το θέμα έχει ως εξής : κάποια πράγματα στην Φύση, απλά ΔΕΝ μπορούν να συνυπάρξουν μαζί. Τέλος.
Και φυσικά εννοώ τον Ελληνισμό και το Ισλάμ. Πάρ'τε για παράδειγμα την φύση των λιονταριών, όπου ποτέ στη ιστορία τους δεν κατάφεραν να συνυπάρξουν με τις ύαινες δίπλα δίπλα. Έτσι είναι και δεν αλλάζει.
Τώρα αν κάποιοι επικυρίαρχοι, το πήραν χαμπάρι, και αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν αυτό ως όπλο για την σταδιακή καταστροφή μας, εμείς αντί να αφυπνιστούμε και να δούμε πως θα τους αντιμετωπίσουμε στέλνοντας τους από΄κει που ήρθαν, καθόμαστε και κοιτάμε αν το δέντρο του δάσους είναι όμορφο.
Θεωρώ ότι πλέον βρισκόμαστε στο +5, όχι στο παρά 5...
Καταστάσεις σαν τον βιασμό της κοπέλας στο Α.Π.Θ φοβάμαι ότι θα πολλαπλασιαστούν. Όπως ήδη συμβαίνει στο Βέλγιο, γιατί πολύ απλά οι Βέλγοι το επέτρεψαν.
http://newobserveronline.com/rape-is-na ... n-belgium/
Αυτό που με φοβίζει περισσότερο όμως είναι η αποδοχή των Ελλήνων, αυτής της πραγματικότητας που ΗΔΗ ήρθε!
Αυτά από μένα, και συγνώμη αν βγήκα off topic.
Παραθέτω και 2 video, (μικρής διάρκειας) τα οποία θεωρώ έχουν θέση σε αυτό το νήμα.
https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ
https://www.youtube.com/watch?v=UYKyp1e_jYc
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
- ArELa
- Founder-Administrator
Γιάννη, καθόλου δε βγήκες...
τα έχω υποτιτλίσει αυτά...(Μάρτη και Μάη φέτος, αντίστοιχα)
στις ίδιες συχνότητες κινούμαστε, απλά δεν είχαμε "βρεθεί" τότε ...
https://www.youtube.com/watch?v=bZ0BiFwa6wA
https://www.youtube.com/watch?v=LGWa2CxTfYg
τα έχω υποτιτλίσει αυτά...(Μάρτη και Μάη φέτος, αντίστοιχα)
στις ίδιες συχνότητες κινούμαστε, απλά δεν είχαμε "βρεθεί" τότε ...
https://www.youtube.com/watch?v=bZ0BiFwa6wA
https://www.youtube.com/watch?v=LGWa2CxTfYg
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble