http://www.ustream.tv/recorded/53330970
Σου απάντησε στο 2:12:50.ArELa έγραψε:Σήμερα έστειλα το εξής μέιλ στον Καζάκη, στο e-roi
Κε. Καζάκη:
...
Σου απάντησε στο 2:12:50.ArELa έγραψε:Σήμερα έστειλα το εξής μέιλ στον Καζάκη, στο e-roi
Κε. Καζάκη:
...
δεν ξέρω αν το έχει κάνει, σίγουρα προκαλεί/προσκαλεί ανοιχτά από το e-roi,Iwn Rwmanos έγραψε:Κατά τη γνώμη μου, για να τελειώνουμε με τα ανεξάντλητα ψέμματα των στρατευμένων κυβερνητικών οικονομολόγων θα του πρότεινα να τους προσκαλέσει-προκαλέσει σε ανοιχτή δημόσια συζήτηση
Aν σου πω ότι ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ είδα αυτό που έγραψες στο ποστ σουIlluminus έγραψε:Σου απάντησε στο 2:12:50.
ArELa έγραψε:έχω το φρικτό ελάττωμα να διαβάζω
μόνο το τελευταίο όταν μπαίνω!
Το κατάλαβα ότι δεν το είχες δει και θα σου έστελνα προσωπικό μήνυμα αν δεν το έβλεπες και σήμερα.ArELa έγραψε:Aν σου πω ότι ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ είδα αυτό που έγραψες στο ποστ σου
και τώρα το άκουσα (διότι δεν είχα προλάβει να το ακούσω όλο εκείνο),
θα με πιστέψεις;
Αυτό είναι πρόταση ή ερώτηση;OTTO έγραψε: Πώς θα σας φαινόταν να έβγαινε ο Καζάκης ή κάποιος δικός του στους δρόμους με κάμερα και να ρωτούσε τον κόσμο: "Γιατί δεν ψηφίζετε ΕΠΑΜ";
πραγματι....Iwn Rwmanos έγραψε:Το θέμα είναι ότι ο Γ.Γ του ΕΠΑΜ επιμένει έντονα τις τελευταίες ημέρες να αποσύρουμε τις καταθέσεις.