Παλι μανουρα για το αντιρατσιστικο

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Παλι μανουρα για το αντιρατσιστικο

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 27 Αύγ 2014, 17:00

1. Θες να μιλήσουμε για τη βία των τελευταίων ημερών;;; Να μιλήσουμε; Τη βία που δέχομαι εγώ κι εσύ καθημερινά στη ζωή μου στην τσέπη μου;;; Αυτό γιατί να είναι εκτός; Άρα το κράτος κάνει διάκριση βίας με δεδομένη μεταβλητή χρόνου (περιστατικά που συνέβησαν πριν λίγες μέρες)
Αν εξισώνεις την βία κατα της τσέπης σου με το μελανιασμένο πρόσωπο και το να σε βριζουν βρωμοπακιστανέ ή βρωμόπουστα τότε είσαι άξιος της μοιρας σου και θα είσαι όταν θα είσαι εσυ το θυμα της πραγματικής βίας. αυτης της ωμης βιας που εχει να κανει με τα κοκκαλα τον εξευτελισμο και την σάρκα.

2. Μήπως η βία φέρνει βία;; Μήπως η βία της λαθρομετανάστευσης προκαλεί βία στους λαθρομετανάστες; Γιατί να ασχοληθούμε με το σύμπτωμα και όχι με την πραγματική θεραπεία;
Η λαθρομεταναστευση ειναι ενα πολυπλευρο θεμα που δεν λυνεται με μαγικα ουτε με ευκολες συνταγές (που μας έδωσε και το λαος και η χρυση αυγή προς τέρψη των ηλιθιων ψηφοφόρων τους)
και μου λες μωρε οτι οκ. μεχρι να το λυσουμε το θεμα να τους αφησουμε απροστάτευτους.

3. Αν κάποιοι ομοφυλόφιλοι δέχτηκαν πριν δύο μέρες βία, αυτό είναι δύσκολο να το καταδικάσουμε ως βία προς οποιονδήποτε συνάνθρωπο; Πρέπει σώνει και καλά να το πούμε βία προς ομοφυλόφιλο; Μήπως έτσι το κράτος είναι αυτό που τελικά θεωρεί τους ομοφυλόφιλους, ομοφυλόφιλους και όχι συνανθρώπους;;;
Ειναι απλο. αν χτυπησεις εναν πακιστανος ή εναν ομοφυλοφιλο επειδη σου χρωσταει λεφτα ή σου εφαγε την γκομενα γκομενο ή επειδη σου εκανε κατι ή επειδη παρεξηγηθηκατε τότε ειναι προσωπικη βια. ειναι απλα βια σε συνανθρωπο οπως λες.
αν ομως μαζευτειτε 5-6 να τον δειρετε επειδη ειναι πουστης ή ξενος η οτιδηποτε τοτε θα πρεπει να γινεται ιδιωνυμο και να ειναι πιο βαριες οι ποινες.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 424 φορές
Έλαβε Likes: 329 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 27 Αύγ 2014, 17:11

Divine Sinner έγραψε:Αν εξισώνεις την βία κατα της τσέπης σου με το μελανιασμένο πρόσωπο και το να σε βριζουν βρωμοπακιστανέ ή βρωμόπουστα τότε είσαι άξιος της μοιρας σου και θα είσαι όταν θα είσαι εσυ το θυμα της πραγματικής βίας. αυτης της ωμης βιας που εχει να κανει με τα κοκκαλα τον εξευτελισμο και την σάρκα.
Μπορώ να αφαιρέσω εμένα που ακόμα έχω pc και μπαίνω στο διαδίκτυο, όμως ναι, μπορώ να το εξισώσω με εκείνους που για πρώτη φορά στη ζωή τους ζητιάνεψαν, έφαγαν από σκουπίδια και αυτοκτόνησαν. Στάνταρ. Και όχι, δεν είμαι άξιος της μοίρας μου.
Η λαθρομεταναστευση ειναι ενα πολυπλευρο θεμα που δεν λυνεται με μαγικα ουτε με ευκολες συνταγές (που μας έδωσε και το λαος και η χρυση αυγή προς τέρψη των ηλιθιων ψηφοφόρων τους)
και μου λες μωρε οτι οκ. μεχρι να το λυσουμε το θεμα να τους αφησουμε απροστάτευτους.
Ας κάνουν τότε ξεχωριστό θέμα για τους λαθρομετανάστες, όπου θα ενταχθούν κι άλλες πράξεις για το πρόβλημα. Το να βάζουν το θέμα μαζί με τους ομοφυλόφιλους δείχνει το πόσο νοιάζονται να λύσουν τα προβλήματα. Καθόλου. Απλά τα εκμεταλλεύονται προς όφελός τους. Εξάλλους είπα πολλάκις. Πώς γίνεται αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα να κάνουν κάτι σωστό; Δεν γίνεται. Φέρε άλλη κυβέρνηση και φέρε μου αντιρατσιστικό. Όχι όμως από αυτούς.

Ως τότε θα πεθάνουν τα θύματα; Δεν φταίω εγώ, η κυβέρνηση που δεν παραιτείται.
Ειναι απλο. αν χτυπησεις εναν πακιστανος ή εναν ομοφυλοφιλο επειδη σου χρωσταει λεφτα ή σου εφαγε την γκομενα γκομενο ή επειδη σου εκανε κατι ή επειδη παρεξηγηθηκατε τότε ειναι προσωπικη βια. ειναι απλα βια σε συνανθρωπο οπως λες.
αν ομως μαζευτειτε 5-6 να τον δειρετε επειδη ειναι πουστης ή ξενος η οτιδηποτε τοτε θα πρεπει να γινεται ιδιωνυμο και να ειναι πιο βαριες οι ποινες.
Να αυτά τα γιατί μας έφαγαν.

Άλλο να φέρνεις ως αίτιο απάτη, κλοπή κλπ, και άλλο να φέρνεις ως αίτιο το μη αίτιο. Έτσι γεννήθηκε ο ρατσισμός μου φαίνεται. Απανθρωπιά χωρίς αίτιο.

Το να λες πως χτύπησες κάποιον επειδή είναι πχ άλλου χρώματος, δεν έχει αίτιο. Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει αίτιο; Το "επειδή" πάει στα σκουπίδια. Δεν χρειάζεται να το πουμε ρατσιστικό. Είναι απάνθρωπο. Ας το έλεγαν έγκλημα χωρίς αίτιο. Και εννοείται πως θα έχει πιο βαριές ποινές.

Αλλά είπαμε, αλλού το πάνε οι άρχοντες.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 27 Αύγ 2014, 17:15

Εχει αιτιο. την μαλακια που δερνει τον ρατσιστη.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 27 Αύγ 2014, 17:19

Φέρε μου άλλη κυβέρνηση και φέρε μου αντιρατσιστικό. Ως τότε ξέχνα το.

(λέμε τώρα γιατί δεν βλέπω να το γλιτώνουμε από τους φασίστες...)

ΥΓ. Δηλαδή απορώ που χαίρεστε για κάτι "καλό", όταν αυτό το "καλό" το κάνει φασίστας, δηλαδή οι κυβερνώντες. :dunno:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 27 Αύγ 2014, 17:28

Αν η κυβερνηση αποφασιζε να βαλει 1000 ευρω στον λογαριασμο σου χωρις λόγο. θα ελεγες οχι;
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 27 Αύγ 2014, 17:35

Αν η κυβερνηση αποφασιζε να βαλει 1000 ευρω στον λογαριασμο σου χωρις λόγο. θα ελεγες οχι;
Τι χρήματα είναι αυτά; Είναι από αυτά που μου χρωστά; Και με ποιες διαδικασίες; Μόνο σε μένα επιστροφή χρωστούμενων; Γιατί μόνο σε μένα;

Και για να συνοψίσουμε:

Δεν μπορεί ο νομοθέτης να αντιμετωπίζει με "σοβαρότητα" ένα φαινόμενο βίας, βάσει φαινομένων των τελευταίων ημερών, αλλά να αδιαφορεί επιδεικτικά για άλλα φαινόμενα βίας των ίδιων ημερών. Αυτό δείχνει σκοπιμότητες, από μια κυβέρνηση που ανέκαθεν σκοπιμότητες είχε.

Δεν μπορεί ο νομοθέτης να ισχυρίζεται πως θέλει να προστατέψει μειονότητες, χωρίς να έχει πρώτα καταδικάσει κάθε είδους βία που έχει ασκηθεί σε μειονότητες άμαχες, αδύναμες, που υπήρξαν κομμάτια του ιδίου του του λαού.

Και δεν μπορεί να έρχονται να νομοθετήσουν κάτι "σωστό", αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα και το παίζουν σωτήρες.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Τετ 27 Αύγ 2014, 17:44

Xμμμ...προβληματίστηκα. Αν είναι να συμπεριληφθούν δολοφονίες και σφαγές γυναικόπαιδων, τότε πρέπει να θεωρήσουμε ως γενοκτονία την άλωση της Τριπολιτσάς και τις ωμότητες που διέπραξε ο ελληνικός στρατός στην Μ. Ασία, ιδιαίτερα κατά την υποχώρηση. Αρα θα μπουν κι αυτά ως ρατσισμός των Ελλήνων κατά των Τούρκων.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 27 Αύγ 2014, 17:48

Clash έγραψε:τις ωμότητες που διέπραξε ο ελληνικός στρατός στην Μ. Ασία, ιδιαίτερα κατά την υποχώρηση.
Μόρφωσέ με παρακαλώ... :?
Clash έγραψε:Xμμμ...προβληματίστηκα.
Στα άλλα δεν έχεις σχόλιο;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 27 Αύγ 2014, 18:17

Κοιτά να μάθεις μόνος σου. Ακόμη και στο φόρουμ να ψάξεις θα βρεις πολλά. Δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε όρεξη να κάνω διαλέξεις για κάθε πατριωτόπουλο που ζει με τις εθνικιστικές του ονειρώξεις. Ωστόσο για να σου δώσω το ερέθμισμα, γιατί άραγε ο Νίκος Καζαντζάκης είχε γράψει: «Οι ατιμίες των Ρωμιών στη Μ. Ασία είναι αντάξιες των Τούρκων. Εμάς πια ο Άνθρωπος μας ενδιαφέρει, χωρίς ετικέτες. Τον Άνθρωπο ατίμασαν στη Μ. Ασία Έλληνες και Τούρκοι».
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 27 Αύγ 2014, 19:14

Clash έγραψε:για κάθε πατριωτόπουλο που ζει με τις εθνικιστικές του ονειρώξεις.
αυτό τώρα τι το ήθελες ?
(δεν κολλάει πουθενά)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 27 Αύγ 2014, 21:49

Clash έγραψε:Κοιτά να μάθεις μόνος σου. Ακόμη και στο φόρουμ να ψάξεις θα βρεις πολλά. Δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε όρεξη να κάνω διαλέξεις για κάθε πατριωτόπουλο που ζει με τις εθνικιστικές του ονειρώξεις. Ωστόσο για να σου δώσω το ερέθμισμα, γιατί άραγε ο Νίκος Καζαντζάκης είχε γράψει: «Οι ατιμίες των Ρωμιών στη Μ. Ασία είναι αντάξιες των Τούρκων. Εμάς πια ο Άνθρωπος μας ενδιαφέρει, χωρίς ετικέτες. Τον Άνθρωπο ατίμασαν στη Μ. Ασία Έλληνες και Τούρκοι».
Εγώ έχω εθνικιστικές ονειρώξεις; Που στο βίντεο με τον Τσάρλι που υποτίτλισα ήρθε ένας ναζί κι του έδωσα τις τάπες του; Εμένα θα κατηγορήσεις για εθνικισμό; Που σε κάθε ευκαιρία καταγγέλω τη Χ.Α.; Για ξύπνα λιγάκι, εκτός κι αν γουστάρεις να εκτίθεσαι...
Δεν έχω ούτε χρόνο
Φάνηκε από τη συμμετοχή σου χθες και σήμερα.
ούτε όρεξη
για να ανταπαντάς σε επιχειρήματα; το καταλάβαμε.
«Οι ατιμίες των Ρωμιών στη Μ. Ασία είναι αντάξιες των Τούρκων
βλέπω μια ατεκμηρίωτη άποψη. Βιάσαμε και σφάξαμε γυναικόπαιδα; Θέλω αποδείξεις. Κι αν πράγματι το κάναμε, τότε δεν θεωρώ συμπατριώτες μου αυτούς που το έκαναν, διότι εγώ απλά δεν θα το έκανα, γιαυτό και έχω στόμα και μιλώ. Και αν ζούσα στην εποχή τους, δεν θα λογάριαζα απειλές του τύπου "αν δεν εκτελέσεις εντολές σε καιρό πολέμου τρως θανατική ποινή". Γιατί έτσι γουστάρω κι έτσι απαιτώ από τους άλλους να κάνουν αν θέλουν να λέγονται άνθρωποι.

Και τέλος, είναι στην καλύτερη περίπτωση άκομψο να πετάς βόμβες ενώ γνωρίζεις πολύ καλά πως και αληθινές να είναι, κανείς δεν τις γνωρίζει. Πρώτα ενημέρωνε, και αφού το κάνεις, μετά να χρησιμοποιείς τη "γνώση" για ανεπιχειρήματα. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε τα απόκρυφα, ούτε εσύ έχεις δικαίωμα να μας το παίζεις "πολλά βαρύς" στο να μας δώσεις την "κρυφή γνώση".

Ή απαντάς ντόμπρα και ευθέως με αντεπιχειρήματα, ή λες συγγνώμη δεν έχω απάντηαη. Τους γρίφους με τα φιλαράκια σου.
ArELa έγραψε:αυτό τώρα τι το ήθελες ?
Σορυ, αλλά ξέρεις ότι δεν σηκώνω τέτοια... :dunno: Όφειλα να απαντήσω.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 85 φορές
Έλαβε Likes: 94 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 28 Αύγ 2014, 15:56

Από μικρό παιδί δεν μου άρεσε το σκεφτικό των νόμων,για τους δικούς μου λόγους ,και δεν είναι της ώρας.Επίσης πολλοί στις συζητήσεις μας έλεγαν πως έτσι ο άνθρωπος δεν θα εκδηλώνει τα πρωτόγονα ένστικτά του,πως οι νόμοι σε κάνουν άνθρωπο,πως οι νόμοι τ'άλλο κτλ κτλ..Ναι,το βλέπω ...και δεν ξέρω τι εικονίδιο να βάλω :loco: Ο άλλος νομοθέτησε και την έκανε κοπάνα για μια δεκαετία σχεδόν.Όμως.Έτσι που είναι δομημένες οι κοινωνίες είναι επιτακτικοί οι νόμοι...Αρκεί να έχει σώας τα φρένα και να είναι αμερόληπτος ο νομοθέτης ή οι νομοθέτες.Τι γίνεται όμως όταν στους νόμους μπαίνουν ορολογίες με (ισμός) και με (αντί),όταν η λέξη δεν έχει ετυμολογία και ρίζα... :dunno:

Μα είναι δυνατόν να μην γίνει μανούρα όταν σχεδόν όλοι και όλα έχουν κατηγοριοποιηθεί :dunno: :shock: :(

Αν δεν είσαι έτσι,είσαι αντί
Δεν είσαι μαζί μας,επομένως είσαι εχθρός

Κλωτσιά στο κώλο οι νομοθέτες ..να πάνε σε άλλους πλανήτες να νομοθετήσουν
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 28 Αύγ 2014, 22:49

Ο Παναγιώτης Δαριβάς ,από το περιοδικό Αναζήτηση γράφει τη δική του ιστορία :loco:

https://www.facebook.com/33305781017811 ... =1&theater

Και επειδή όλοι,δεν βλέπουμε από την ίδια Θέαση,αλλά από διαφορετική ..ας αφήσουμε το Λογική στην άκρη.
Της έχουμε φορέσει ζουρλομανδύα...τρέλα και παράνοια
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 28 Αύγ 2014, 22:56

alkinoos έγραψε:Και επειδή όλοι,δεν βλέπουμε από την ίδια Θέαση,αλλά από διαφορετική ..ας αφήσουμε το Λογική στην άκρη.
Της έχουμε φορέσει ζουρλομανδύα...τρέλα και παράνοια
1. Αν ο άνθρωπος είχε αφήσει τη λογική στην άκρη, ούτε υπολογιστή δεν θα είχες τώρα για να σχολιάσεις (ούτε εγώ βεβαίως).

2. Η εικόνα θέλει διόρθωμα γιατί έτσι όπως είναι είναι για τα σκουπίδια.

Να διορθωθεί σε: να αναγνωριστεί η γενοκτονία από τύπους που το έπαιζαν/παίζουν χριστιανοί, αλλά δεν είναι.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 28 Αύγ 2014, 23:16

Η παρατήρηση θα μεταβιβαστεί στον Παναγιώτη ....

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 30 Αύγ 2014, 12:57

H συζήτηση ξέφυγε τελείως :offtopic: από το αντιρατσιστικό
που "καίει" στο εδώ και το τώρα (και όχι 100 χρόνια πριν).

Παρακαλώ κάποιον "συνάδελφο" στη διαχείριση να διασπάσει
όλα τα ποστς που άπτονται του μικρασιατικού, και να τα κάνει
άλλο τόπικ που θα μπει στην "ιστορία" και θα έχει τίτλο
"περί μικρασιατικής καταστροφής".
Θα το έκανα η ίδια, αλλά με την (κλεμμένη) σύνδεση που
με ταλανίζει, δεν έχω αυτή τη δυνατότητα.

ευχαριστώ εκ των προτέρων αυτόν που θα κάνει
τη διάσπαση.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 30 Αύγ 2014, 20:12

ArELa έγραψε:Παρακαλώ κάποιον "συνάδελφο" στη διαχείριση να διασπάσει
όλα τα ποστς που άπτονται του μικρασιατικού
Μεταφέρθη εδώ: Οι θηριωδίες των Ελλήνων στη Μικρασιατική Εκστρατεία

Ευκαιρία να δημιουργηθεί το νήμα που όφειλε να ανοίξει ο CLASH για να μας μεταφέρει μέρος της μόρφωσής του, αλλά απαξιούσε...

"Εγώ μόνος μου σαν χαζός τα έψαχνα να τα βρω, και τώρα που τα βρήκα θα τα μοιραστώ; Τι λέτε ρε; Ας κόψουν τον πισινό τους, όπως εγώ μόνος μου τα βρήκα και μόνος μου τα έμαθα, κι αυτοί μόνοι τους να τα βρουν και να τα μάθουν. Μόνο όταν πιάνω κάποιον αδιάβαστο, θα πετώ μερικές για να του την λέω και να σπάω πλάκα"...

Sorry Clash, μην το πάρεις στραβά, αλλά αυτό εισέπραξα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 30 Αύγ 2014, 20:25

Clash έγραψε:Ναι βαριέμε. Οπως είχες εσύ την απαίτηση να επαναλάβω μια συζήτηση και να ξαναγράφω τα ίδια , να το κάνεις και εσύ.
Εγώ σου ζήτησα να δώσεις απάντηση σε κάτι που είπα εντός του ίδιου νήματος, μια με δυο σελίδες πιο πίσω, και που το έλεγα πολλές φορές κι εσύ δεν το διάβασες!!!. Εσύ λες ότι τα άλλα που σου ζήτησα να πεις, τα είχες πει πολλές φορές, οκ, αλλά δεν τα είπες εντός του ίδιου νήματος, τα είπες σε άλλα παλιά νήματα, πριν μήνες ή χρόνια, και ούτε έφερες λινκ για να έχω γρηγορη πρόσβαση σε αυτά. Είναι λοιπόν άσχετο το ένα με το άλλο Clash, εμπέδωσες; Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Σταμάτα να αδικείς. PLZ.

Αφού δεν μπορείς, ξαναφέρνω αυτά που είπα:

1. Δεν μπορεί ο νομοθέτης να αντιμετωπίζει με "σοβαρότητα" ένα φαινόμενο βίας, βάσει περιστατικών των τελευταίων ημερών, αλλά να αδιαφορεί επιδεικτικά για άλλα περιστατικά βίας των ίδιων ημερών. Αυτό δείχνει σκοπιμότητες, από μια κυβέρνηση που ανέκαθεν σκοπιμότητες είχε.

2. Δεν μπορεί ο νομοθέτης να ισχυρίζεται πως θέλει να προστατέψει μειονότητες, χωρίς να έχει πρώτα καταδικάσει κάθε είδους βία που έχει ασκηθεί σε μειονότητες διαχρονικά.

3. Δεν μπορεί να έρχονται να νομοθετήσουν κάτι "σωστό", αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα και συνεχίζουν να το παίζουν σωτήρες.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 30 Αύγ 2014, 20:37

OTTO έγραψε:
Clash έγραψε:Ναι βαριέμε. Οπως είχες εσύ την απαίτηση να επαναλάβω μια συζήτηση και να ξαναγράφω τα ίδια , να το κάνεις και εσύ.
Εγώ σου ζήτησα να δώσεις απάντηση σε κάτι που είπα εντός του ίδιου νήματος, μια με δυο σελίδες πιο πίσω, και που το έλεγα πολλές φορές κι εσύ δεν το διάβασες!!!. Εσύ λες ότι τα άλλα που σου ζήτησα να πεις, τα είχες πει πολλές φορές, οκ, αλλά δεν τα είπες εντός του ίδιου νήματος, τα είπες σε άλλα παλιά νήματα, και ούτε έφερες λινκ για να έχω γρηγορη πρόσβαση σε αυτά. Είναι λοιπόν άσχετο το ένα με το άλλο Clash, εμπέδωσες; Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Σταμάτα να αδικείς. PLZ.

Αφού δεν μπορείς, ξαναφέρνω αυτά που είπα:

1. Δεν μπορεί ο νομοθέτης να αντιμετωπίζει με "σοβαρότητα" ένα φαινόμενο βίας, βάσει περιστατικών των τελευταίων ημερών, αλλά να αδιαφορεί επιδεικτικά για άλλα περιστατικά βίας των ίδιων ημερών. Αυτό δείχνει σκοπιμότητες, από μια κυβέρνηση που ανέκαθεν σκοπιμότητες είχε.

2. Δεν μπορεί ο νομοθέτης να ισχυρίζεται πως θέλει να προστατέψει μειονότητες, χωρίς να έχει πρώτα καταδικάσει κάθε είδους βία που έχει ασκηθεί σε μειονότητες διαχρονικά.

3. Δεν μπορεί να έρχονται να νομοθετήσουν κάτι "σωστό", αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα και συνεχίζουν να το παίζουν σωτήρες.
Η ηρωϊνη θα επρεπε να ειναι νομιμη, η δολοφονια το ιδιο , η κλοπη το ιδιο μιας και το ποινικο δικαιο πέρασε απο το υπαρχον πολιτικο συστημα το οποιο διαχρονικα καταστρεφει την χώρα. Οπότε καντε ότι γουστάρετε οι νομοι ειναι κακοι.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 30 Αύγ 2014, 20:54

Divine Sinner έγραψε:Η ηρωϊνη θα επρεπε να ειναι νομιμη, η δολοφονια το ιδιο , η κλοπη το ιδιο μιας και το ποινικο δικαιο πέρασε απο το υπαρχον πολιτικο συστημα το οποιο διαχρονικα καταστρεφει την χώρα. Οπότε καντε ότι γουστάρετε οι νομοι ειναι κακοι.
Γιατί, αυτή η κυβέρνηση έφτιαξε νόμο για τη δολοφονία; Ή είμασταν τόσο υπάνθρωποι, που ούτε τέτοιους ζωτικής σημασίας νόμους είχαμε, οπότε οφείλουμε να προσκυνούμε τους "σωτήρες" κυβερνώντες μας;

Ειδικά για σένα έχω και νούμερο 4:

4. α.Γιατί ξεσκίζεται η εβραική κοινότητα; Το ολοκαύτωμα έγινε πριν δεκαετίες, και τα τελευταία χρόνια (θυμάσαι τα λόγια σου για το τι συμβαίνει τελευταία;), δεν βλέπω κανείς να πειράζει κανέναν εβραίο, επειδή είναι εβραίος... Γιατί ξεσκίζεται η εβραϊκή κοινότητα;

β. Και δεν μου λες, θα μας πει το μυστικό της να καταφέρνει να προσεγγίσει τόσο πολύ τον πρωθυπουργό και να του ασκεί τέτοιες πιέσεις, ώστε κι εμείς να κάνουμε το ίδιο στα θέματα οικονομίας κι σε άλλα εθνικά που μας απασχολούν;;;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 30 Αύγ 2014, 21:31

Ειπα εγω να προσκυνουμε; ειπα να εξεταζεις τον νομο αναλογα αμα ειναι σωστος η λαθος ασχετα με τον ποιος τον εφερε. δεν πα να τον εστειλαν και οι εξωγηινοι; ειναι σωστος η οχι;
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 30 Αύγ 2014, 21:33

Divine Sinner έγραψε:Ειπα εγω να προσκυνουμε; ειπα να εξεταζεις τον νομο αναλογα αμα ειναι σωστος η λαθος ασχετα με τον ποιος τον εφερε. δεν πα να τον εστειλαν και οι εξωγηινοι; ειναι σωστος η οχι;
Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι δυνατόν να είναι σωστός αφού τον έφεραν οι κλεπτοκράτες! Λέω ότι ο κλέφτης και δολοφόνος δεν γίνεται να σου κάνει καλό. Και μισό καλό να κάνει, ολόκληρο αποκλείεται, έχει άλλα συμφέροντα από αυτό και το κάνει.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 30 Αύγ 2014, 22:10

Ωραια ο νομος για την πορνογραφια ανηλικων περασε το 2002 επι σημητη. μεχρι τοτε δεν υπηρχε νομος που να απαγορευει την διακινηση με σκοπο το κερδος.
Ο νομος αυτος αφου περασε απο τον κλεπτοκρατη σημιτη δεν θα επρεπε να ισχυει;
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 30 Αύγ 2014, 23:31

Divine Sinner έγραψε:Ωραια ο νομος για την πορνογραφια ανηλικων περασε το 2002 επι σημητη. μεχρι τοτε δεν υπηρχε νομος που να απαγορευει την διακινηση με σκοπο το κερδος.
Ο Σημίτης ναι είναι κλεπτοκράτης, αλλα οι συνθήκες ακόμα ήταν διαφορετικές τότε. Ο κόσμος ακόμα διεκδικούσε πράγματα, το ξέχασες; Ακόμα λειτουργούσαν πέντε πράγματα. Ξέχασες τι είπε ο Άδωνις; "Διεκδικήσεις και κερδισμένα από αγώνες τέλος." Άλλες εποχές. Τώρα αναφέρομαι από τότε που άρχισαν οι βιαστικές και απίστευτες κωλοτούμπες. Οι αλλαγές 180 μοιρών σε ένα βράδυ. Μνημόνια. Τα ψεύτικα στατιστικά. Από τότε και μετά αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει σωτηρία, ότι όλα γίνονται εκ του πονηρού. Το 2002 λέγαμε διάφορα, αλλά δεν μιλούσαμε για ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ. Ο όρος μπορεί να προϋπήρχε, αλλά εγκαθιδρύθηκε μετά τα μνημόνια και δείχνει το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί που κυβερνούν.

Αυτοί που κυβερνούν ειδικά τώρα, από τις εκλογές του 12, είναι ανίκανοι να κάνουν μισό καλό. Ό,τι κάνουν εμπεριέχει σκοπιμότητα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 30 Αύγ 2014, 23:56

OTTO έγραψε:
Divine Sinner έγραψε:Ωραια ο νομος για την πορνογραφια ανηλικων περασε το 2002 επι σημητη. μεχρι τοτε δεν υπηρχε νομος που να απαγορευει την διακινηση με σκοπο το κερδος.
Ο Σημίτης ναι είναι κλεπτοκράτης, αλλα οι συνθήκες ακόμα ήταν διαφορετικές τότε. Ο κόσμος ακόμα διεκδικούσε πράγματα, το ξέχασες; Ακόμα λειτουργούσαν πέντε πράγματα. Ξέχασες τι είπε ο Άδωνις; "Διεκδικήσεις και κερδισμένα από αγώνες τέλος." Άλλες εποχές. Τώρα αναφέρομαι από τότε που άρχισαν οι βιαστικές και απίστευτες κωλοτούμπες. Οι αλλαγές 180 μοιρών σε ένα βράδυ. Μνημόνια. Τα ψεύτικα στατιστικά. Από τότε και μετά αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει σωτηρία, ότι όλα γίνονται εκ του πονηρού. Το 2002 λέγαμε διάφορα, αλλά δεν μιλούσαμε για ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ. Ο όρος μπορεί να προϋπήρχε, αλλά εγκαθυδρίθηκε μετά τα μνημόνια και δείχνει το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί που κυβερνούν.

Αυτοί που κυβερνούν ειδικά τώρα, από τις εκλογές του 12, είναι ανίκανοι να κάνουν μισό καλό. Ό,τι κάνουν εμπεριέχει σκοπιμότητα.
ναι τι να σου πω. αν δεν παιρνουσε ο συγκεκριμενος νόμος θα επεφτε η κυβερνηση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”