Αν εξισώνεις την βία κατα της τσέπης σου με το μελανιασμένο πρόσωπο και το να σε βριζουν βρωμοπακιστανέ ή βρωμόπουστα τότε είσαι άξιος της μοιρας σου και θα είσαι όταν θα είσαι εσυ το θυμα της πραγματικής βίας. αυτης της ωμης βιας που εχει να κανει με τα κοκκαλα τον εξευτελισμο και την σάρκα.1. Θες να μιλήσουμε για τη βία των τελευταίων ημερών;;; Να μιλήσουμε; Τη βία που δέχομαι εγώ κι εσύ καθημερινά στη ζωή μου στην τσέπη μου;;; Αυτό γιατί να είναι εκτός; Άρα το κράτος κάνει διάκριση βίας με δεδομένη μεταβλητή χρόνου (περιστατικά που συνέβησαν πριν λίγες μέρες)
Η λαθρομεταναστευση ειναι ενα πολυπλευρο θεμα που δεν λυνεται με μαγικα ουτε με ευκολες συνταγές (που μας έδωσε και το λαος και η χρυση αυγή προς τέρψη των ηλιθιων ψηφοφόρων τους)2. Μήπως η βία φέρνει βία;; Μήπως η βία της λαθρομετανάστευσης προκαλεί βία στους λαθρομετανάστες; Γιατί να ασχοληθούμε με το σύμπτωμα και όχι με την πραγματική θεραπεία;
και μου λες μωρε οτι οκ. μεχρι να το λυσουμε το θεμα να τους αφησουμε απροστάτευτους.
Ειναι απλο. αν χτυπησεις εναν πακιστανος ή εναν ομοφυλοφιλο επειδη σου χρωσταει λεφτα ή σου εφαγε την γκομενα γκομενο ή επειδη σου εκανε κατι ή επειδη παρεξηγηθηκατε τότε ειναι προσωπικη βια. ειναι απλα βια σε συνανθρωπο οπως λες.
3. Αν κάποιοι ομοφυλόφιλοι δέχτηκαν πριν δύο μέρες βία, αυτό είναι δύσκολο να το καταδικάσουμε ως βία προς οποιονδήποτε συνάνθρωπο; Πρέπει σώνει και καλά να το πούμε βία προς ομοφυλόφιλο; Μήπως έτσι το κράτος είναι αυτό που τελικά θεωρεί τους ομοφυλόφιλους, ομοφυλόφιλους και όχι συνανθρώπους;;;
αν ομως μαζευτειτε 5-6 να τον δειρετε επειδη ειναι πουστης ή ξενος η οτιδηποτε τοτε θα πρεπει να γινεται ιδιωνυμο και να ειναι πιο βαριες οι ποινες.