Τσίπρας Αλέξης
Re: Τσίπρας Αλέξης
μακαρι να τα κανει πουτανα αλλα να μας βγει σε καλο..
γιατι καποια παπαγαλακια λενε πως ειναι ετοιμο το...αλλο στρατοπεδο(Αυτο της δραχμης)των λεφταδων που περιμενουν σαν γυπες να αρπαξουν με τα ωραια τους ΕΥΡΩ(τα οποια προφανως κ τα εχουν εξω)τα ΠΑΝΤΑ κοψοχρονια..
κατι σαν την προ Πουτιν Ρωσια...
γιατι καποια παπαγαλακια λενε πως ειναι ετοιμο το...αλλο στρατοπεδο(Αυτο της δραχμης)των λεφταδων που περιμενουν σαν γυπες να αρπαξουν με τα ωραια τους ΕΥΡΩ(τα οποια προφανως κ τα εχουν εξω)τα ΠΑΝΤΑ κοψοχρονια..
κατι σαν την προ Πουτιν Ρωσια...
To βαζω αν κ δεν το πιστευω..Οπως δεν πιστευα τις υπερβολες περι σχεδιου δολοφονιας του Καραμανλη.
Ισως κατι να υπηρχε(πχ στοχευμενες παρακολουθησεις)αλλα οχι αυτη η υπερβολη που εχει παρει το σημερινο μεγεθος..
Δεν μιλαμε για Τσωρτσιλ,Θατσερ,Κενεντι αλλα για πρωθυπουργους μιας -σχεδον- βορειοαφρικανικης χωρας...
Μπορουν πολυ πολυ ευκολοτερα να ανατρεψουν τα σχεδια του εκαστοτε πρωθυπουργου ή ακομα κ να βαλουν δικο τους ανθρωπο που θα κυβερναει για δεκαετια κ βαλε...
Διαβαστε ομως την ειδηση:
Ισως κατι να υπηρχε(πχ στοχευμενες παρακολουθησεις)αλλα οχι αυτη η υπερβολη που εχει παρει το σημερινο μεγεθος..
Δεν μιλαμε για Τσωρτσιλ,Θατσερ,Κενεντι αλλα για πρωθυπουργους μιας -σχεδον- βορειοαφρικανικης χωρας...
Μπορουν πολυ πολυ ευκολοτερα να ανατρεψουν τα σχεδια του εκαστοτε πρωθυπουργου ή ακομα κ να βαλουν δικο τους ανθρωπο που θα κυβερναει για δεκαετια κ βαλε...
Διαβαστε ομως την ειδηση:
Του Νίκου Χειλαδάκη
Σε μια εκτεταμένη συνέντευξη του στο αμερικανικό ηλεκτρονικό δίκτυο, King World News, ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος και πρώην γραμματέας του αμερικανικού θησαυροφυλακίου, Paul Craig Roberts, προειδοποιεί ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Έλληνα πρωθυπουργού : «We've had several cases in Latin and South America of leaders who wouldn't follow Washington's line having mysterious deaths. There have been a number of them who have been overthrown in CIA organized coups.», δηλαδή : «Έχουμε αρκετές περιπτώσεις στην Λατινική και Νότιο Αμερική από ηγέτες που δεν ακολούθησαν την γραμμή της Ουάσιγκτον και είχαν μυστήριο θάνατο. Υπάρχει μεγάλος αριθμός από αυτούς που ανατραπήκαν από οργανωμένα πραξικοπήματα από την CIA»
Σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, όλη αυτή η πεντάμηνη διαδικασία διαπραγμάτευσης απολύτου αδιεξόδου μεταξύ των δανειστών της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης, ήταν προσχεδιασμένη ακριβώς για να φτάσει εδώ που έφτασε. Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ, επιδιώκουν εδώ και καιρό να ταπεινώνουν και να εξουθενώνουν τους λαούς για να κάμψουν κάθε αντίσταση στα σχέδια τους και να μπορέσουν στην συνέχεια έχοντας τους πειθήνια όργανα να στραφούν στην τελική σύγκρουση με την Ρωσία.
Εκείνο που θα πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Paul Craig Roberts, είναι να καταγγείλει την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι συμπεριφέρθηκε βάσει οργανωμένου σχεδίου εναντίον της Ελλάδας και ότι όλα ήταν προαποφασισμένα για να φτάσουν στο σημερινό αδιέξοδο. Το σχέδιο περιλαμβάνει για την Ελλάδα την δημιουργία χάους για να ακολουθήσουν οι λαοί της Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας ακόμα και Γαλλίας, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αντίσταση στα σχέδια της Νέας Τάξης.
Το εντυπωσιακό είναι πως ο Αμερικανός οικονομολόγος πιστεύει πως δεν θα αφήσουν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, για να την ελέγχουν καλύτερα και πώς αν τελικά η Ελλάδα φύγει από το ευρώ που θα είναι και η σωστή της κίνηση, θα αντιμετωπίσει το μένος όλων αυτών που θα θεωρήσουν ότι ξεφεύγει από τα σχέδια τους και θα την «κεραυνοβολήσουν» με όλα τα μέσα γιατί θα ακυρώσει το «φωτεινό» τους παράδειγμα υποταγής στην Νέα Τάξη.
Η μονή ελπίδα για την Ελλάδα και τον Έλληνα πρωθυπουργό, σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, είναι να συνδεθεί πιο στενά με την ομάδα των BRICKS και με το Ρώσο πρόεδρο, με τον οποίο είχε ήδη μια πρώτη σημαντική επαφή προφανώς, όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts, διαισθανόμενος τον θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο έμπαινε ερχόμενος σε απ' ευθείας σύγκρουση με τα κοράκια της Ευρώπης.
Όλα αυτά μας θυμίζουν με εντυπωσιακό τρόπο την περίπτωση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και το σχέδιο δολοφονίας του από ξένες μυστικές υπηρεσίες που κατά διαβολική συγκύρια τώρα αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση από τον αρμόδιο ανακριτή.
Και τέλος ο Paul Craig Roberts καταλήγει στην συνέντευξη του με το ερώτημα : «Will The Greeks Stand Strong And Save The Planet From World War III?» Δηλαδή, θα μείνουν οι Έλληνες δυνατοί και θα σώσουν τον πλανήτη από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ;
Είθε να μείνουμε!
ΠΗΓΗ: nikosxeiladakis.gr
Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω δει εχθρικη σταση απο τις ΗΠΑ στο ζητημα να πω την αληθεια. Αντιθετως λενε προς την Μερκελ "καντε συμφωνια να τελειωνουμε".
- Hlios
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Πολύ διαφωτιστικός ο Αλέξης στην συνέντευξη που μόλις ολοκλήρωσε στην Νετ.
Βάζει τα πράγματα στην θέση τους για το τι έχει συμβεί, τι διαφαίνεται πως έχει μεθοδευτεί
και ασφαλώς ποιο θα είναι το αύριο σε περίπτωση ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Βάζει τα πράγματα στην θέση τους για το τι έχει συμβεί, τι διαφαίνεται πως έχει μεθοδευτεί
και ασφαλώς ποιο θα είναι το αύριο σε περίπτωση ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 345 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Το χρήμα στις τράπεζες στερεύει.
Τόσες ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών με τα δικά μας λεφτά.
Και που είναι τα λεφτά?
Αν είναι μάγκας ο Τσίπρας που δεν είναι ας τις κρατικοποιήσει όλες.
Να συλλάβει τους τραπεζίτες και να τους βάλει να δώσουν λόγο τι τα έκαναν.
Αλλά δεν θα το κάνει γιατί είναι μία από τα ίδια
Τόσες ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών με τα δικά μας λεφτά.
Και που είναι τα λεφτά?
Αν είναι μάγκας ο Τσίπρας που δεν είναι ας τις κρατικοποιήσει όλες.
Να συλλάβει τους τραπεζίτες και να τους βάλει να δώσουν λόγο τι τα έκαναν.
Αλλά δεν θα το κάνει γιατί είναι μία από τα ίδια
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- Hlios
- Επίτιμος
Με 'όχι', διεκδικείς τη ζωή σου πίσω με ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί.
Με 'ναι', κλείνει η αριστερή παρένθεση
και την 'Τρίτη' υπογράφει το νέο μνημόνιο ο Σαμαράς.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον.
Και τα μέτρα που πρότεινε είναι σαν του Σαμαρά.
Και απολύσεις και μειώσεις μισθών και κόψιμο του ΕΚΑΣ ότι και τα μασωνάκια βρυξελών αλλά σε πιο λάιτ μορφή.
Γιατί ήρθε σε ρήξη παραμονή που πληρώνονταν μισθοί και συντάξεις?
Το timing με κάνει να υποψιάζομαι.
5 μήνες χαριεντιζόταν
Και τα μέτρα που πρότεινε είναι σαν του Σαμαρά.
Και απολύσεις και μειώσεις μισθών και κόψιμο του ΕΚΑΣ ότι και τα μασωνάκια βρυξελών αλλά σε πιο λάιτ μορφή.
Γιατί ήρθε σε ρήξη παραμονή που πληρώνονταν μισθοί και συντάξεις?
5 μήνες χαριεντιζόταν
- Hlios
- Επίτιμος
doctormarkon έγραψε:Γιατί ήρθε σε ρήξη παραμονή που πληρώνονταν μισθοί και συντάξεις?
5 μήνες χαριεντιζόταν
http://olympia.gr/2015/06/30/%CE%BF-%CE ... ore-485541
Όπως ο Κώστας Καραμανλής έτσι και ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε το ίδιο ολέθριο λάθος. Θεώρησαν ότι μπορούσαν να αντιμετωπίσουν με ηθική και διαλλακτικότητα τις συμμορίες των αδίστακτων νταβατζήδων που έχουν καταληστεύσει την πατρίδα.
Φέρθηκαν με το γάντι σε προδότες, γενοκτόνους, ανθρωποειδή και περίμεναν αβροφροσύνες. Άφησε ελεύθερη την συμμορία του Σημίτη, για να ξαναληστέψει.
Δυστυχώς το λάθος του Αλέξη είναι βαρύτερο γιατί είχε το ιστορικό προηγούμενο του Καραμανλή. Άφησε τις συμμορίες να λυμαίνονται τους κορυφαίους θεσμούς της δημοκρατίας. Άφησε τους τρομοκράτες να τελούν ανενόχλητοι εθνικό σαμποτάζ για κλειστές τράπεζες και απόσυρση καταθέσεων, με αποτέλεσμα μετά από πέντε μήνες να καταφέρουν να τις αδειάσουν.
Κυράτσες – βαμπίρ να παίρνουν εφοπλιστές και κορυφαίους επιχειρηματίες συντοπίτες τους από τον Γενάρη και να τους προειδοποιούν να βγάλουν τα λεφτά τους έξω.
Ματαντούς να φεύγουν ανενόχλητοι, μιζαδόροι των εξοπλιστικών να αποκαλύπτονται μετά τις έρευνες Καμμένου και ακόμα να μην τους εχει ασκηθεί διωξη, εκατοντάδες εκατομμύρια να φεύγουν σε θαλασσοδάνεια ΜΜ»Ε» που στην συνέχεια γκρέμιζαν την κυβέρνηση.
Παπακωνσταντινου να αθωώνονται, Παπασταύρου να χρονίζουν στα συρτάρια του ΣΔΟΕ, Βωβούς να λαμβάνουν δώρα εκατοντάδων εκατομμυρίων την ίδια στιγμή που σήμερα, η γερόντισσα περιμένει να πάρει εξήντα ευρώ. ΕΞΗΝΤΑ ΕΥΡΩ, όταν έχουν χαριστεί δις από τραπεζίτες και δικαστές στο πεντάμηνο της δικής σου διακυβέρνησης.
Άφησες ολόκληρη την διαφθορά της χώρας στα χέρια της κυρίας Ράικου, προφανώς ενθουσιασμένος από τις επιτυχίες της επι καθεστώτος Σαμαρά.
Επιτρέπεις σε κάποια ανακρίτρια, κυρία Ζωχιού, να έχει στα χέρια της φάκελο με μαύρο λογαριασμό δικηγόρου στην Ελβετία, εκατομμυρίων, και να ΜΗΝ ΖΗΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ! Την ώρα που υποχρεώνεις τον κατάκοιτο γέροντα να ζήσει με 120 ευρώ, ξεφτιλίζοντας καθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.
Ακόμα ο Βενιζέλος και ο Σάφα κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και σε ρημάζουν στα τηλεπαραθυρα των δημοσίων συχνοτήτων.
Περιμέναμε κονσερβοκούτια και λάβαμε κουφέτα.
Και να τωρα, όλο το συφερτό των Σημιτηδων, Παπανδρέηδων, Ραγκούσηδων, Σαμαράδων, Μπομπολαίων, Αλαφουζαίων, Ψυχαραίων να ξεσκίζει τις σάρκες σου.
Και εσύ, επι πέντε μήνες πίστεψες ότι ο ΦΠΑ στα βούτυρα ήταν σημαντικότερος από τα δισεκατομμύρια της λίστας Νικολούδη. Με όλα τα λαμόγια εντός. Και βέβαια ο κύριος Νικολούδης, ως κόντες, να φιλοσοφεί για την «νομιμοφάνεια» του ελέγχου στον καθε εκβιαστή του πολιτικού συστήματος.
Επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ας ελπίσουμε να αποφύγουμε το ολέθριο σενάριο του κουρέματος για να επιζήσει η κυβέρνηση. Εάν πεθάνει, τότε πεθαίνει και η ελπίδα για κάθαρση. Και θα πεθάνει προδομένη.
Γιατι μια κυβέρνηση επί πενταμήνου ασχολήθηκε με τον ΦΠΑ στα γιουβαρλάκια την ωρα που η Εθνική συμψηφιζε εκατομμύρια οφειλών στους νταβατζήδες.
Άλλαξε πορεία λοιπόν, πριν πάρεις στο λαιμό σου ολόκληρο το Έθνος. Πολέμησε τους φονιάδες της Ελλάδας με καθε τρόπο, με καθε μέσο. Η ηθική αναστολή σου χάθηκε μαζί με την αξιοπρέπεια των πατέρων μας μπροστά στα ATM.
Δεν χρειαζεται να εχει καποιος διδακτορικο στα οικονομικα για να καταλαβει πως ο ρολος του ειναι κατι παραπανω απο υποπτος..
https://youtu.be/n5VwmAoMIV8
https://youtu.be/n5VwmAoMIV8
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ένα μεγάλο λάθος που έκανε ο Τσίπρας ήταν ότι πήρε τα χρήματα από τα ασφαλιστικά ταμεία από τους δήμους και τα έδωσε στους τοκογλύφους.
Δηλαδή αυτό που έγινε σήμερα θα μπορούσε να γίνει πριν δύο τρείς μήνες και τότε ναι θα είχε όρθιο το δάχτυλο.
Αν μπορώ να πω κάτι θετικό γι αυτόν είναι ότι αυτό που ήταν αναπόφευκτο έγινε τώρα.
Δυστυχώς όταν μία χώρα μπαίνει στο στόχαστρο οικονομικών δολοφόνων αυτό που γίνεται τώρα είναι αναπόφευκτο.
Είναι η τελευταία πράξη του δράματος.
Δεν ξέρω αν σε εμάς είναι η τελευταία πράξη.
Πάντως αν είναι τελευταία πράξη συνήθως γίνεται όταν έχουν ξεζουμίσει τα πάντα από μία χώρα.
Υπάρχουν και χειρότερα.
Για φαντάσου να είχε ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ η ΕΥΔΑΠ τα αεροδρόμια οι δρόμοι ακόμα και ο αέρας.
Οι ιδιοκτήτες να έκοβαν το νερό και το ρεύμα να μην μπορούσε να προσγειωθεί αεροπλάνο ή να αράξει καράβι
Στην Αργεντινή έγινε το ίδιο που λεγόταν κοραλίτο
Δυστυχώς τα γεγονότα στην Αργεντινή είναι τόσο όμοια που μοιάζει να παίζεται το ίδιο σενάριο.
Ο Μένεμ = Γιωργάκης
Ο άλλος ο δεξιός μετά το Μένεμ = Σαναράς.\
Ντε λα Ρούα = Τσίπρας
Μακάρι να μην επαληθευτεί η προφητεία μου
Δηλαδή αυτό που έγινε σήμερα θα μπορούσε να γίνει πριν δύο τρείς μήνες και τότε ναι θα είχε όρθιο το δάχτυλο.
Αν μπορώ να πω κάτι θετικό γι αυτόν είναι ότι αυτό που ήταν αναπόφευκτο έγινε τώρα.
Δυστυχώς όταν μία χώρα μπαίνει στο στόχαστρο οικονομικών δολοφόνων αυτό που γίνεται τώρα είναι αναπόφευκτο.
Είναι η τελευταία πράξη του δράματος.
Δεν ξέρω αν σε εμάς είναι η τελευταία πράξη.
Πάντως αν είναι τελευταία πράξη συνήθως γίνεται όταν έχουν ξεζουμίσει τα πάντα από μία χώρα.
Υπάρχουν και χειρότερα.
Για φαντάσου να είχε ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ η ΕΥΔΑΠ τα αεροδρόμια οι δρόμοι ακόμα και ο αέρας.
Οι ιδιοκτήτες να έκοβαν το νερό και το ρεύμα να μην μπορούσε να προσγειωθεί αεροπλάνο ή να αράξει καράβι
Στην Αργεντινή έγινε το ίδιο που λεγόταν κοραλίτο
Δυστυχώς τα γεγονότα στην Αργεντινή είναι τόσο όμοια που μοιάζει να παίζεται το ίδιο σενάριο.
Ο Μένεμ = Γιωργάκης
Ο άλλος ο δεξιός μετά το Μένεμ = Σαναράς.\
Ντε λα Ρούα = Τσίπρας
Μακάρι να μην επαληθευτεί η προφητεία μου
ετσι.τοσο απλαdoctormarkon έγραψε:Ένα μεγάλο λάθος που έκανε ο Τσίπρας ήταν ότι πήρε τα χρήματα από τα ασφαλιστικά ταμεία από τους δήμους και τα έδωσε στους τοκογλύφους.

- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Δέν μάς ενδιαφέρει άν θά είναι αριστερή παρένθεση ή αγκύλη ή δεξιά παραφωνία.Hlios έγραψε:Με 'όχι', διεκδικείς τη ζωή σου πίσω με ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί.
Δέ ψηφίζουμε ΟΧΙ γιά νά υποστηρίξουμε κανέναν Τσίπρα καί καμμία Κωνσταντοπούλου ή γιά νά μήν έρθει η Δεξιά.
Ψηφίζουμε ΟΧΙ γιά τήν ΕΘΝΙΚΗ μας ἐπιβίωση.
ΑΧΘΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
promitheas14 έγραψε:Δέν μάς ενδιαφέρει άν θά είναι αριστερή παρένθεση ή αγκύλη ή δεξιά παραφωνία.Hlios έγραψε:Με 'όχι', διεκδικείς τη ζωή σου πίσω με ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί.
Δέ ψηφίζουμε ΟΧΙ γιά νά υποστηρίξουμε κανέναν Τσίπρα καί καμμία Κωνσταντοπούλου ή γιά νά μήν έρθει η Δεξιά.
Ψηφίζουμε ΟΧΙ γιά τήν ΕΘΝΙΚΗ μας ἐπιβίωση.
ΑΧΘΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
ανεβάζω 4λεπτο βίντεο με Φάρατζ να απευθύνεται στον Τσίπρα.
Βίντεο που ποτέ δε θα'δειχναν τα κανάλια, τα οποία συνεχίζουν ακάθεκτα
την προπαγάνδα "το ευρώ είναι η μόνη οδός", "χωρίς το ευρώ, στάχτη και μπούρμπερη"
Δεν ξέρω πού θα το βάλω. Ή στην επικαιρότητα ή στο τόπικ του Φάρατζ.
Μάλλον στην επικαιρότητα, γιατί αυτό το τετράλεπτο, είναι το εντονότερο
που έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό, και η ένταση η συγκεκριμένη
είναι πολύ επίκαιρη.
Απλά μόλις το αναρτήσω, δείτε την ΛΙΑΝ προβληματισμένη
έκφραση του Τσίπρα...
την προπαγάνδα "το ευρώ είναι η μόνη οδός", "χωρίς το ευρώ, στάχτη και μπούρμπερη"
είναι πολύ επίκαιρη.
έκφραση του Τσίπρα...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
ArELa έγραψε:ανεβάζω 4λεπτο βίντεο με Φάρατζ να απευθύνεται στον Τσίπρα.
είναι πολύ επίκαιρη.
έκφραση του Τσίπρα...

Οταν σε κυβερνουν παιδακια που δεν εχουν κολλησει ουτε ενα ενσημο..
Οταν σε κυβερνουν ανωριμοι πολυλογαδες..
Η ντροπη ειναι μεγαλη.
Εβαλε 2 εβδομαδες τον κοσμο να σκοτωθει και στο τελος....κωλοτουμπάρα.
Αναμενόμενη για εμένα,το έγραφα τόσες ημέρες...
Οποιος δεν βλεπει τα αυτονοητα,λυπαμαι αλλα δεν πουλανε μυαλο.
Σωτήρας ο Τσίπρας.Του κατεστημένου.
Με τις υγείες μας.
Η ντροπη ειναι μεγαλη.
Με τις υγείες μας.
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Επικοινωνία:
Δεν θα γίνει συμφωνία, εγώ επιμένω στοίχημα 10 νέες δραχμές !!aims έγραψε:Οταν σε κυβερνουν παιδακια που δεν εχουν κολλησει ουτε ενα ενσημο..
Η ντροπη ειναι μεγαλη.
Με τις υγείες μας.
Σοιμπλε το τυράκι το είδες την φάκα όμως, τι όχι ;;
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ξεχνάμε την ομιλία του προς την ελίτ, που έδωσε στο Τέξας, το 13 νομίζω.
Είπε ότι η Ελλάδα δε θα βγει με τίποτα απ'το ευρώ.
Αλλά ξεχνάμε και τα πιο πρόσφατα. Όπως τον τρόπο που ερμήνευσε το ΟΧΙ στο σύνταγμα,
το βράδυ μετά το δημοψήφισμα.
Οποιος τα κράτησε στα υπ'όψιν αυτά, (μόνο αυτά αρκούσαν) δε θα'πεφτε απ'τα σύννεφα
για την κωλοτούμπα σήμερα.
Απ'την αρχή έλεγα πως η αισιοδοξία μου είναι συγκρατημένη. Ενώ θυμόμουν
την ομιλία του στο Τέξας, ήμουν διατεθειμένη να τον παρατηρώ με ανοιχτό
μυαλό και όχι προκατειλημμένα, και με καλή προαίρεση.
Και μόνο η έκφρασή του όταν του μιλούσε ο Φαρατζ, μου είπε πολλά...
Είπε ότι η Ελλάδα δε θα βγει με τίποτα απ'το ευρώ.
Αλλά ξεχνάμε και τα πιο πρόσφατα. Όπως τον τρόπο που ερμήνευσε το ΟΧΙ στο σύνταγμα,
το βράδυ μετά το δημοψήφισμα.
Οποιος τα κράτησε στα υπ'όψιν αυτά, (μόνο αυτά αρκούσαν) δε θα'πεφτε απ'τα σύννεφα
για την κωλοτούμπα σήμερα.
Απ'την αρχή έλεγα πως η αισιοδοξία μου είναι συγκρατημένη. Ενώ θυμόμουν
την ομιλία του στο Τέξας, ήμουν διατεθειμένη να τον παρατηρώ με ανοιχτό
μυαλό και όχι προκατειλημμένα, και με καλή προαίρεση.
Και μόνο η έκφρασή του όταν του μιλούσε ο Φαρατζ, μου είπε πολλά...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
και μπραβο Βικυ που θυμιζεις την ξεχασμενη ομιλια του,γιατι πολλοι(οχι εδω μεσα φυσικα) πουλανε τρελιτσα πως δεν εγινε ποτε κατι τετοιο...
ευτυχως που ειναι ανοιχτο το φορουμ να ξεστραβωνονται κ οσοι ακομα κοιμουνται κ προκαλουν με αηδιες(εδω ευτυχως δεν εχουμε τετοια φαινομενα )...
δεν τολμαμε να πουμε κατι γιατον Τσιπρα και αμεσως μας την πεφτουν
ευτυχως που ειναι ανοιχτο το φορουμ να ξεστραβωνονται κ οσοι ακομα κοιμουνται κ προκαλουν με αηδιες(εδω ευτυχως δεν εχουμε τετοια φαινομενα )...
δεν τολμαμε να πουμε κατι γιατον Τσιπρα και αμεσως μας την πεφτουν