END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: jim
- Φύλο: Άνδρας
Re: END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013
''Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΧΕ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ, Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ . . !!!! ....ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ..ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ;;;;;;;; ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ .....ΣΤΑΣΗ ..!!!!!! ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙ ..... ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ .!!!! .....ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ......... . ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ;;;....ΓΙΑΥΤΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΕΙ, ΤΑ Α ΟΟΟ .Α ΤΟΥ . ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ . . .!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ...ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ..ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΟΡΕΥΣΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ [ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΙΚΩΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ] ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ !!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ .....ΤΟΣΟ ΣΦΙΓΓΕΙ Η ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ .!!!!!......... ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΥΤΟ !!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Απο το ΦΒ Ε5
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 414 φορές
- Έλαβε Likes: 318 φορές
Στα όνειρά σου.Τάλως έγραψε:Σε οτι με αφορα σου απαντησα οπως απαντησες με δικες σου φρασεις .
Κατά την άποψή σου, το "πλάκα κάνω" ήταν επίθεση. Εϊπαμε, τόσο μπορείς, τόσο κάνεις.Τάλως έγραψε:αν σου εκανα επιθεση θα πει πως εκανες πρωτος εσυ σε μελος του φορουμ
Κάπως το λέμε αυτό το "δεν έχω να πω τίποτα"... πώς το λέμε να δεις...Τάλως έγραψε:στα παρακατω δεν εχω να πω κατι
Το μόνο που επιβεβαίωσα ότι είπες, είναι η παρακάτω δικιά σου εξίσωση:Τάλως έγραψε:απλα επιβεβαιωσες αυτα που ειπα.
από τους φτωχούς ως τους πλούσιους = από τους μισθωτούς ως τους ευκατάστατους
Αυτή είναι η εξίσωση Τάλως.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Εμ αν δεν παραδέχεσαι την αλήθεια και δεν ζητάς συγγνώμη για τα σφάλματά σου...Τάλως έγραψε:τσαμπα θα γραφω παλι
ΕπίσηςΤάλως έγραψε:οποτε φιλαρακι καλη συνεχεια
Καλό θα ήταν να με σχολιάζατε ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ!!!Τάλως έγραψε:και καλο θα ηταν οταν σε σχολιαζουν με τα δικα σου λογια να μην παραπονιεσαι
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- Τάλως
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
περαστικα σουOTTON έγραψε: Στα όνειρά σου.
καλη συνεχεια στη ζωη σου
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
- ostrako
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Θα ακούσω το βίντεο με τον Νικολόπουλο.
Για αυτόν δεν έχω σχηματίσει γνώμη.
Μου έκανε εντύπωση που παραιτήθηκε όταν ο Σαμαράς του είπε να κάτσει στα......τέσσερα (η Χούντα δεν τελείωσε το 74)
Θα σχολιάσω πρώτα την Ομιλία του Βαλσαμάκη
Στην αρχή εκεί που λέει για τους αλλοδαπούς συμφωνώ μαζί του.
Έχει τοποθετήσει σωστά το θέμα και ομολογώ πως δεν το περίμενα λόγω εθνοκεντρισμού.
Γι αυτό αξίζει να σχολιαστεί το θέμα αυτό.
Το ότι υπάρχουν ανάμεσα στους αλλοδαπούς και στοιχεία που δρουν κατευθυνόμενα από ξένα ή ντόπια κέντα για να δημιουργήσουν ζημιές και ταραχές είναι αλήθεια που κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.
Το ότι μάλλον θα χρησιμοποιηθούν κάποιοι από αυτούς να δημιουργήσουν ταραχές και πάλι συμφωνώ μαζί του.
Έτσι κι αλλιώς πολλά έχουν συμβεί όπως η υπόθεση Μυρτώ ή υπόθεση του άλλου που τον σκότωσαν για μία κάμερα κλπ (Αν και πιστεύω ότι οι δολοφονίες ήταν προμελετημένες αλλά τα πρόσωπα δεν ήταν στοχοποιημένα τα συγκεκριμένα, απλώς βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή).
Αλλά το να βαράς όποιον ρακένδυτο κακομοίρη Πακιστανό του 1.45 είναι εξ ίσου μία ύπουλη πρακτική και πλύση εγκεφάλου. Άσε που ρίχνει λάδι στη φωτιά και κινητοποιεί κόσμο προς άσχημες ατραπούς.
Κυρίως η γενιά μας που διαπαιδαγωγήθηκε με τον Μπαντ Σπένσερ και τον Τσακ Νόρις και τον Κόναν τον Εξολοθρευτή. Ο Τσακ Νόρις όλως τυχαίως έγινε ξανά της μοδός στα πιτσιρίκια ενώ ήταν ο ήρωας των πιτσιρικιών της δεκ του 80 που διψούσαν για ξύλο με τη σέσουλα.
Πολύ πιθανόν να γίνουν κάποιες φασαρίες με αλλοδαπούς αφού μερικοί από αυτούς χρησιμοποιούνται σαν μπαλαντερ για αποπροσανατολισμό που θα "σώσει" το Σύστημα.
Μάτια ανοιχτά.
Για αυτόν δεν έχω σχηματίσει γνώμη.
Μου έκανε εντύπωση που παραιτήθηκε όταν ο Σαμαράς του είπε να κάτσει στα......τέσσερα (η Χούντα δεν τελείωσε το 74)
Θα σχολιάσω πρώτα την Ομιλία του Βαλσαμάκη
Στην αρχή εκεί που λέει για τους αλλοδαπούς συμφωνώ μαζί του.
Έχει τοποθετήσει σωστά το θέμα και ομολογώ πως δεν το περίμενα λόγω εθνοκεντρισμού.
Γι αυτό αξίζει να σχολιαστεί το θέμα αυτό.
Το ότι υπάρχουν ανάμεσα στους αλλοδαπούς και στοιχεία που δρουν κατευθυνόμενα από ξένα ή ντόπια κέντα για να δημιουργήσουν ζημιές και ταραχές είναι αλήθεια που κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.
Το ότι μάλλον θα χρησιμοποιηθούν κάποιοι από αυτούς να δημιουργήσουν ταραχές και πάλι συμφωνώ μαζί του.
Έτσι κι αλλιώς πολλά έχουν συμβεί όπως η υπόθεση Μυρτώ ή υπόθεση του άλλου που τον σκότωσαν για μία κάμερα κλπ (Αν και πιστεύω ότι οι δολοφονίες ήταν προμελετημένες αλλά τα πρόσωπα δεν ήταν στοχοποιημένα τα συγκεκριμένα, απλώς βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή).
Αλλά το να βαράς όποιον ρακένδυτο κακομοίρη Πακιστανό του 1.45 είναι εξ ίσου μία ύπουλη πρακτική και πλύση εγκεφάλου. Άσε που ρίχνει λάδι στη φωτιά και κινητοποιεί κόσμο προς άσχημες ατραπούς.
Κυρίως η γενιά μας που διαπαιδαγωγήθηκε με τον Μπαντ Σπένσερ και τον Τσακ Νόρις και τον Κόναν τον Εξολοθρευτή. Ο Τσακ Νόρις όλως τυχαίως έγινε ξανά της μοδός στα πιτσιρίκια ενώ ήταν ο ήρωας των πιτσιρικιών της δεκ του 80 που διψούσαν για ξύλο με τη σέσουλα.
Πολύ πιθανόν να γίνουν κάποιες φασαρίες με αλλοδαπούς αφού μερικοί από αυτούς χρησιμοποιούνται σαν μπαλαντερ για αποπροσανατολισμό που θα "σώσει" το Σύστημα.
Μάτια ανοιχτά.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
Λίγα λόγια περί Νικολόπουλου.
Αν και παίζει σε πολλά κανάλια η φάτσα του πάνε να τον βγάλουν γραφικό κάτι σαν τη Θώδη και την Λουκά ένα πράγμα.
Έτσι το παραμύθι αριστερός δεξιός δεν πιάνει αλλά πιάνει ποιός είναι υπάκουος εκτελεστής ή όχι.
Πολλοί λένε (τα Ν.Δούλια) ότι είναι ένας γραφικός τύπος που κανείς δεν τον έχει σε υπόληψη.
Γιατί?????? Επειδή παραιτήθηκε από Υπουργός Εργασίας?
Αν και παίζει σε πολλά κανάλια η φάτσα του πάνε να τον βγάλουν γραφικό κάτι σαν τη Θώδη και την Λουκά ένα πράγμα.
Έτσι το παραμύθι αριστερός δεξιός δεν πιάνει αλλά πιάνει ποιός είναι υπάκουος εκτελεστής ή όχι.
Πολλοί λένε (τα Ν.Δούλια) ότι είναι ένας γραφικός τύπος που κανείς δεν τον έχει σε υπόληψη.
Γιατί?????? Επειδή παραιτήθηκε από Υπουργός Εργασίας?
- ostrako
Μαρια δεν στεκομαι στο πρωσοπο.Στεκομαι σε αυτα που λεει.Ειναι ψεματα?
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η σταση των λοιπων ,στην προταση Σωρρα.
Μας απασχολει μηνες ,το αν ειναι απατεωνας.
Τι καταλαβαινεις εσυ απο τα λογια του,βουλευτη?Ειναι ψεματα?
Αν θελανε να τιμωρησουν το Σωρρα σαν απατεωνα δεν θα το ειχαν κανει?
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η σταση των λοιπων ,στην προταση Σωρρα.
Μας απασχολει μηνες ,το αν ειναι απατεωνας.
Τι καταλαβαινεις εσυ απο τα λογια του,βουλευτη?Ειναι ψεματα?
Αν θελανε να τιμωρησουν το Σωρρα σαν απατεωνα δεν θα το ειχαν κανει?
- doctormarkon
- Επίτιμος
Όχι βέβαια.
Επειδή δεν λέει ψέματα τον λένε γραφικό.
Και επειδή δεν ανέχτηκε κάποια πράγματα
Αν έλεγε και αν ανεχόταν θα ήταν Υπουργός εργασίας τώρα.
Θα μας είχε πηδήξει κανονικά και θα έπαιρνε παχυλό μισθό και μπόνους για τη........βρώμικη δουλειά που έκανε.
Επειδή δεν λέει ψέματα τον λένε γραφικό.
Και επειδή δεν ανέχτηκε κάποια πράγματα
Αν έλεγε και αν ανεχόταν θα ήταν Υπουργός εργασίας τώρα.
Θα μας είχε πηδήξει κανονικά και θα έπαιρνε παχυλό μισθό και μπόνους για τη........βρώμικη δουλειά που έκανε.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Στην πρόσφατη ομιλία του ο Βαλσαμάκης μίλησε για τους πλειστηριασμούς και ότι δεν πρόκειται να συμβούν επειδή υπάρχουν τα 600 δις.
Φυσικά και εδώ δεν πρέπει να επαναπαύεται κάποιος σε αυτό το γεγονός.
Αλλά είπε ότι υπάρχουν και κάποιοι δικηγόροι της END. Πως μπορούμε να τους βρούμε και να έρθουμε σε επαφή μαζί τους?
Γιατί ωραίες οι ομιλίες και οι υπογραφές.
Αλλά πως μπορούν να εφαρμοστούν κάποια πράγματα στην πράξη ιδιαίτερα τώρα που η καταστολή θα αυξάνεται.
Τι μπορούμε να κάνουμε όταν μας σταματάνε στο δρόμο οι μπάτσοι για άδεια, δίπλωμα, κλπ και σου λένε ότι χρωστάς στην εφορία και σε μπουζουριάζουνε?
Μέχρι τώρα δεν είχαμε πρόβλημα.
Αλλά από δω και μπρος οι νόμοι θα καταρρέουν ή θα τραβιούνται σαν λάστιχο επί το αυστηρότερο μέχρι παραλογισμού. Ζούμε σε περίοδο άγριας καταστολής.
Μήπως έχουν να μας πουν κάτι καινούργιο και διαφορετικό από τους κοινούς δικηγόρους?
Πως θα οργανωθούμε στην πράξη και στην καθημερινή ζωή?
Φυσικά και εδώ δεν πρέπει να επαναπαύεται κάποιος σε αυτό το γεγονός.
Αλλά είπε ότι υπάρχουν και κάποιοι δικηγόροι της END. Πως μπορούμε να τους βρούμε και να έρθουμε σε επαφή μαζί τους?
Γιατί ωραίες οι ομιλίες και οι υπογραφές.
Αλλά πως μπορούν να εφαρμοστούν κάποια πράγματα στην πράξη ιδιαίτερα τώρα που η καταστολή θα αυξάνεται.
Τι μπορούμε να κάνουμε όταν μας σταματάνε στο δρόμο οι μπάτσοι για άδεια, δίπλωμα, κλπ και σου λένε ότι χρωστάς στην εφορία και σε μπουζουριάζουνε?
Μέχρι τώρα δεν είχαμε πρόβλημα.
Αλλά από δω και μπρος οι νόμοι θα καταρρέουν ή θα τραβιούνται σαν λάστιχο επί το αυστηρότερο μέχρι παραλογισμού. Ζούμε σε περίοδο άγριας καταστολής.
Μήπως έχουν να μας πουν κάτι καινούργιο και διαφορετικό από τους κοινούς δικηγόρους?
Πως θα οργανωθούμε στην πράξη και στην καθημερινή ζωή?
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"...
[Σώρρας: Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την ...πένα! Δεν θα χρειαστώ από τον ελληνικό λαό περισσότερο από μία ή δύο υπογραφές του. Και η υπογραφή του ελληνικού λαού είναι εντολή και διαταγή. Να καταλάβει ο ελληνικός λαός τη δύναμή του και την ώρα που θα πρέπει να δώσει την υπογραφή του.]
.......................................
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ
ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ:
«ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ...ΠΕΝΑ»!
«Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ
ΚΙ ΕΛΑΒΕ VERIFICATION ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ»
Για την αθωωτική του απόφαση από το δικαστήριο:...
1. «Ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των θεσμικών οργάνων επειδή δεν έχουν απαντήσει στην πρότασή μας»
2. «Ο διαχειριστής του πορτοφόλιου μου Antony Diamond, ο Custodial
αλλά και πιστοποιημένο-υπογεγραμμένο έγγραφο από τον Καναδά
από την Montreal Bank, επιβεβαίωσαν στο δικαστήριο
τη γνησιότητα των 600 δις δολαρίων»
3. «Δεν είναι τυχαίο που απ' όλη την κυβέρνηση δεν μου επιτέθηκε κανένας άλλος παρά μόνο ο Γεωργιάδης. Γι' αυτό 5 μέρες πριν το δικαστήριο έγινε υπουργός Υγείας»
4. «Άνθρωποι σαν τον Γεωργιάδη δεν πρέπει να μιλάνε.
Σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και το τι λες.
Θ' ανοίξεις το στόμα σου όταν έχεις στοιχεία»
«Έχω μαζί μου και τρίτο ... ρόπαλο που θα το βγάλω σε λίγο.
Περιμένετε και θα δείτε»
Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
«Δεν θα χρειαστώ από τον ελληνικό λαό περισσότερο από μία ή δύο υπογραφές του. Να καταλάβει ο ελληνικός λαός τη δύναμή του και την ώρα που θα πρέπει να δώσει την υπογραφή του».
Λόγια του Σώρρα που θυμίζουν το πριν από χρόνια κάλεσμα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου προς τους Ορθοδόξους να διατρανώσουν
με την υπογραφή τους την αντίθεσή τους στην διαγραφή του θρησκεύματος
από τις ταυτότητες.
Τότε, ήταν υπογραφές για τη ...σωτηρία του θρησκεύματος
στα δημόσια έγγραφα, τώρα, υποτίθεται πως είναι για τη σωτηρία της χώρας
από τα δεσμά των τοκογλύφων.
Τότε, είχαν συγκεντρωθεί περίπου τρία εκατομμύρια υπογραφές.
Σήμερα, ο Αρτέμις Σώρρας, ο επιχειρηματίας που λέει πως κατέχει ομόλογα
αξίας 600 δις δολαρίων, είναι έτοιμος να ζητήσει από τον ελληνικό λαό
την υπογραφή του με την οποία, όπως διατείνεται,
η κυβέρνηση θα εξαναγκαστεί εκ των πραγμάτων να πάρει τα 600 δις
για να σωθεί η Πατρίδα από τους οικονομικούς δολοφόνους της.
«Η υπογραφή του ελληνικού λαού είναι εντολή και διαταγή»,
επισημαίνει με νόημα ο επιχειρηματίας.
Στην αποκλειστική του συνέντευξη στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής»,
ο Α. Σώρρας δίνει σαφή την εικόνα ότι μιλάει από θέση ισχύος.
Η πρόσφατη αθωωτική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών
μετά από μηνυτήρια αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη,
είναι προφανώς αυτή που δίνει άλλο αέρα στον επενδυτή,
που περνά στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς
για πολλά επώνυμα πρόσωπα τα οποία χαρακτηρίζει
ως «ανθελληνικά σκουλήκια».
Από τα ...βέλη του δεν ξεφεύγει ο σημερινός Υπουργός Υγείας,
ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος,
η Όλγα Γεριτσίδου αλλά ούτε ο κ. Τσίπρας
τον οποίο χαρακτηρίζει «Εβραίο-Χαζάρο»!
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κύριε Σώρρα, με καλέσατε γιατί έχετε να κάνετε μία σημαντική δήλωση.
Σας ακούμε λοιπόν.
Σώρρας: Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την ...πένα!
Δεν θα χρειαστώ από τον ελληνικό λαό περισσότερο
από μία ή δύο υπογραφές του.
Και η υπογραφή του ελληνικού λαού είναι εντολή και διαταγή.
Να καταλάβει ο ελληνικός λαός τη δύναμή του
και την ώρα που θα πρέπει να δώσει την υπογραφή του.
Είναι μακριά αυτή η ώρα;
Σώρρας: Όχι, δεν είναι καθόλου μακριά. Με μία υπογραφή θα ξαναπάρει πίσω τη χώρα του, γιατί έχει τα λεφτά, τα εχέγγυα, έχει και τους νόμους με το μέρος του.
Πόσες υπογραφές θα επιδιώξετε να συγκεντρώσετε;
Σώρρας: Όσο το δυνατόν περισσότερες. Έξι εκατομμύρια (6.000.000) υπογραφές.
Με την υπογραφή του αυτή τι θα ζητάει ο ελληνικός λαός;
Σώρρας: Θα λέει ότι «δέχομαι ή αποδέχομαι την πρόταση Σώρρα. Υπάρχουν τα λεφτά και απαιτώ από την Ελληνική Δημοκρατία να τα πάρει για να σωθεί η πατρίδα».
Οι υπογραφές κατόπιν θα κατατεθούν στη Βουλή;
Σώρρας: Δεν θα «πάνε» πουθενά. Μαζεύεται ο λαός σε ένα μηχανισμό και επιλέγει αυτόν. Μόλις οι πουλημένοι καταλάβουν ότι υπάρχουν 6.000.000 υπογραφές θα έχουν ήδη ...εξατμιστεί. Δεν θα χρειαστούν ούτε σφαίρες ούτε αιματοχυσία ούτε τίποτε. Θα έχουν εξαφανιστεί με την ... πένα! Θα τους «λιώσω» το κεφάλι με τα ίδια τους τα όπλα. Να θυμηθεί ο ελληνικός λαός ότι έχει την Τράπεζα της Ανατολής, έχει και τα ομόλογα των 600 δις δολαρίων. Έχω μαζί μου κι ένα τρίτο ... ρόπαλο που το βγάλω σε λίγο. Περιμένετε και θα δείτε!
Η πρόσφατη αθώωση του Σώρρα από το δικαστήριο, τι μπορεί να σημαίνει για τις εξελίξεις στο θέμα σας;
Σώρρας: Για τον Σώρρα δεν σημαίνει τίποτε. Γιατί εμείς ξέραμε και τι είχαμε και πού τα τοποθετήσαμε και πώς το οργανώσαμε.
Φέρατε τραπεζίτες από την Αμερική οι οποίοι βεβαίωσαν την ύπαρξη των χρημάτων. Ποιοι ξένοι τραπεζίτες κατέθεσαν υπέρ σας;
Σώρρας: Ο διαχειριστής του πορτοφολιού μου κ. Antony Diamond. Ήρθε ο Custodial (θεματοφύλακας) αλλά και πιστοποιημένο-υπογεγραμμένο έγγραφο από τον Καναδά από την Montreal Bank που κάνει verification (επαληθεύει) ότι «ναι ο Custodial διατηρεί τον λογαριασμό έχει τα ομόλογα κι εμείς τα φυλάμε στον ...τάδε λογαριασμό» . Υπάρχουν 2 confirmations (επιβεβαιώσεις). Μία για όλο το ποσό που διαθέτω στο εξωτερικό και μία που αφορά στα 600 δις δολάρια που έχω καταθέσει στην Ελληνική Δημοκρατία. Υπάρχει πιστοποίηση του λογαριασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας που τον έχω ανοίξει και έχω βάλει τα ποσά μέσα.
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι το δικαστήριο είχε στη διάθεσή του όλα τα πιστοποιητικά έγγραφα, τέτοια που δε άφηναν περιθώριο για την αθώωσή μου.
Τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και ο έντυπος Τύπος αποσιώπησαν την αθωωτική σας απόφαση.
Σώρρας: Η ένοχη σιωπή μερικές φορές είναι χειρότερη. Ναι, έτσι είναι, αλλά αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι υπάρχουν ανθελληνικά σκουλήκια τα οποία παρά την αθωωτική απόφαση βγαίνουν και λένε ό,τι να' ναι. Ο Σώρρας ήρθε εδώ με στοιχεία. Κατέθεσα στις αρχές τα πάντα, με νόμιμο τρόπο. Με φακέλους και εξώδικα. Το να μιλάει ο καθένας άσχετος, χωρίς στοιχεία, μου ανακατεύει τ' άντερα. Είδα μάλιστα σ' ένα βίντεο, μια κατάπτυστη σε βάρος μου επίθεση από μια Όλγα Γεριτσίδου. Λίγο-πολύ είπε ότι τα δικαστήρια είναι στημένα κι ότι εγώ είμαι του συστήματος! Μου έκανε λέει και μήνυση που κατέθεσε στις Βρυξέλες! Όλοι αυτοί που κάνουν τέτοιες μηνύσεις, θεωρώ ότι είναι πρακτορικές μέσα από ένα δόλιο και τιποτένιο σύστημα. Πολλές τέτοιου τύπου μηνύσεις ήταν μέσα από μασονικές στοές και μπορώ να το αποδείξω. Αν μη τι άλλο κανείς απ' όλους αυτούς δεν ήθελε ν' αθωωθώ.
Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ»
Την μήνυση σάς την έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος τελικά απουσίαζε από τη δίκη.
Σώρρας: Πριν από τη δίκη είχαμε κάνει αίτημα στον Άρειο Πάγο να είναι μάρτυρας και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος δεν ήρθε καν στο δικαστήριο και θεωρώ ότι ο Εισαγγελέας τον προστάτεψε. Ο κ. Γεωργιάδης εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο κοινό. Για το κοινό του μού επιτέθηκε και όχι γιατί είχε κάτι προσωπικό μαζί μου.
Μήπως υπηρετούσε όμως κάποια άλλη σκοπιμότητα η μήνυσή του αυτή;
Σώρρας: Η σκοπιμότητα ήταν προφανής, γι' αυτό 5 μέρες πριν το δικαστήριο έγινε υπουργός Υγείας. Είναι τυχαίο λέτε ότι απ' όλη την κυβέρνηση δεν μου επιτέθηκε κανένας άλλος πολιτικός ή βουλευτής παρά μόνο ο Γεωργιάδης;
Είχε δηλαδή σημειολογική σημασία το όνομα «Γεωργιάδης» που στράφηκε εναντίον σας;
Σώρρας: Λέτε να μην είχε; Θεωρώ ότι βρισκόταν σε μια αποστολή. Πήρε απάνω του το βάρος να χτυπήσει το Σώρρα. Στη Δημοκρατία που θέλω να πιστεύω όμως ότι υπάρχει, τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να μιλάνε. Σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και το τι λες. Θ' ανοίξεις το στόμα σου όταν έχεις στοιχεία. Σήμερα εκτός από τα αληθινά ψέματα, ζούμε και όλα αυτά τα «ανθελληνικά σκουλήκια» που ανοίγουν το στόμα τους και λένε οτιδήποτε, νομίζοντας ότι ο κόσμος δεν έχει καθόλου επίπεδο και μπορεί να τον οδηγήσουν στον ... Αντίνοο. Σε όλους αυτούς, όπως ο Οδυσσέας «θα τους κόψω το κεφάλι», γιατί κανένας τους δεν μπορεί να ξεφύγει από την πραγματική αλήθεια.
Θεωρείτε ότι ο κ. Γεωργιάδης εξετέθη με τη σε βάρος σας μήνυση;
Σώρρας: Ξέρετε, ο ηλίθιος επιμένει στη γνώμη του και όταν πεθαίνει την παίρνει μαζί του. Είδα ένα e-mail του κ. Γεωργιάδη που έλεγε «επειδή είμαι υπουργός Υγείας χρειάζομαι 2 δις. Πέστε του Σώρρα να τα φέρει, αν δεν τα φέρει μην με ξαναενοχλήσετε»! Το ... παιδί έχει πρόβλημα. Λυπάμαι και τον κ. Γεωργιάδη που λέει «παπαριές» αλλά λυπάμαι και όποιον είναι τόσο μπλοκαρισμένος που δεν μπορεί να μιλήσει.
Ποια άλλη εξέλιξη είχε η δίκη;
Σώρρας: Κάναμε αίτημα να έρθουν στη δίκη ο Υπουργός Οικονομικών, ο κ. Προβόπουλος και οι διευθυντές των υπηρεσιών εξωτερικού χρέους. Διότι όλοι αυτοί είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό και πρέπει να του απαντήσουν ότι: «Έλαβα φάκελο από τον Σώρρα και ότι τα ομόλογα υπάρχουν ή δεν υπάρχουν. Εάν δεν είναι εντάξει, να τον κλείσουμε φυλακή». Να πάρει το κράτος μια επίσημη θέση, ρε φίλε!
Όχι όμως μόνο τα ομόλογά μου είναι πεντακάθαρα, όχι μόνο η Αμερική δεν έχει απαντήσει αρνητικά αλλά η κυβέρνησή μας έχει ζητήσει verification (επιβεβαίωση- επαλήθευση) από την Αμερική και έχει έρθει τέλειο!
Ποια κυβέρνηση κύριε Σώρρα έλαβε verification από τις ΗΠΑ ότι τα 600 δις είναι υπαρκτά και είναι εντάξει;
Σώρρας: Η ελληνική.
Γίνεται σαφής κύριε Σώρρα. Η σημερινή Σαμαρά-Βενιζέλου ή η προηγούμενη τρικομματική;
Σώρρας: Η κυβέρνηση στην οποία ήταν και ο κ. Κουβέλης! Η κυβέρνηση αυτή λοιπόν ζήτησε να μάθει από τις ΗΠΑ «τι γίνεται με αυτόν τον ...κερατά τον Σώρρα; Μας είναι βραχνάς, δώστε μας απάντηση εάν υπάρχουν τα ομόλογα». Πήρε όλες τις επιβεβαιώσεις που πρέπει.
Θέσατε θέμα ποινικών ευθυνών στο δικαστήριο;
Σώρρας: Βεβαίως. Ζητήσαμε από τον Εισαγγελέα να πάρει την απόφαση ο ίδιος εάν συντρέχουν ποινικές ευθύνες σε λειτουργικά και θεσμικά όργανα οποία έχουν εμπλακεί με την υπόθεσή μας και δεν έχουν απαντήσει. Ο Εισαγγελέας λοιπόν έδωσε εντολή να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες.
Εσείς πιστεύετε ότι υπάρχουν σοβαρές ποινικές ευθύνες;
Σώρρας: Μεγάλες. 5 μέρες πριν υπογράψουν το μνημόνιο είχα στείλει επιστολή προς τον κ. Στουρνάρα και έλεγα: «Παρακαλώ όπως μας καλέσετε, να έρθουν και οι τεχνικές μου επιτροπές, να παραλάβετε τα ομόλογα και να σώσετε τη χώρα. Επειδή επί 8 μήνες δεν έχουν απαντήσει, έκανα μήνυση σε όλη την Κυβέρνηση. Έκανα μήνυση όμως και στου 300 της βουλής, όπως επίσης στο Στουρνάρα και τον Προβόπουλο. Γιατί δεν πήραν τα ομόλογα να σώσουν τη χώρα. Η μήνυση αυτή, να το θυμάστε, θα τους καθίσει άσχημα στο λαιμό. Η δικαστική αθώωση που είχα είναι προάγγελος της μεγάλης μήνυσης που ετοιμάζω. Γι' αυτό το λόγο δεν ήθελαν να κερδίσει ο Σώρρας, επειδή λέει αλήθεια.
Η αθωωτική σας απόφαση δρομολογεί κάποιες διαδικασίες ή μήπως τις τρενάρει;
Σώρρας: Ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Είναι του λαού και για τα δικαιώματά μας εργάζεται. Κανείς δεν είναι πιο δυνατός από το λαό και από το Δίκαιο.
ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΟ 2010 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ, ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2012 ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ;»
Ανοίξατε άλλα χαρτιά σας στη δίκη;
Σώρρας: Είχαμε μαζί μας πακτωλό στοιχείων που αν τα καταθέταμε όλα, τα πρακτικά της δίκης θα ήταν μαχαίρια για κάποιους! Σας λέω όμως το εξής και αυτό είναι είδηση: το 2010 δικοί μας μηχανισμοί κατέθεσαν προς έλεγχο στην Τράπεζα της Ελλάδος ένα ομόλογο από το ίδιο συμβόλαιο. ΙΒΟΕ αξίας 3 δις δολαρίων, που όταν κατατέθηκε πήραμε πρωτόκολλο. Η Τράπεζα της Ελλάδος λοιπόν μας επιβεβαίωσε με πρωτόκολλο ότι είναι αυθεντικό, γνήσιο το ομόλογο! Πώς γίνεται λοιπόν το ίδιο ομόλογο ο κ. Προβόπουλος να το επιβεβαιώνει ως γνήσιο το 2010, αλλά το 2012 να λέει ότι δεν είναι; Περιμέναμε λοιπόν τον κ. Προβόπουλο να έρθει στο δικαστήριο για ν' απαντήσει στο ερώτημα. Ο κ. Προβόπουλος και όλοι σαν αυτόν, θα κοπούν πάνω στο ...μαχαίρι της αλήθειας. Θα πέσουν κάτω από τα ίδια τους τα όπλα.
Για ποιο λόγο να τα κάνουν όλα τόσο ξεδιάντροπα κύριε Σώρρα; Δεν είναι Έλληνες, δεν έχουν φιλοπατρία;
Σώρρας: Έχουν πτωχεύσει τη χώρα μας 4 φορές με μηχανισμούς τέτοιους που αυτή τη χώρα διοικήσανε είτε ναζί είτε Ασκενάζι. Ναζί και Ασκενάζι πάνε μαζί. Τους Ασκενάζι τους λένε Εβραίους αλλά δεν είναι. Κάτσανε ένα βράδυ οι Χαζαρομογγόλοι και είπανε: «από αύριο το πρωί θα λεγόμαστε Εβραίοι». Άρα μην μπερδεύουμε τους Εβραίους με τους Ασκενάζι. Και ο Χίτλερ ήταν Ασκενάζι. Κι έσφαξε τους Εβραίους γιατί τους μισούσε ως Ασκενάζι.
Πολύς κόσμος πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να φέρει ένα καλύτερο αύριο.
Σώρρας: Δεν έχουμε Έλληνες στη Διοίκησή μας. Έχω πει για τον κ. Τσίπρα ότι είναι Εβραίος Χαζάρος, ξέρουμε ακριβώς την ιστορία του. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί από την παγκόσμια βιομηχανία κυβερνώντων που μιλάει για ...δημοκρατική αριστερά και άλλα μυθεύματα!
"Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής"
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"...
[Σώρρας: Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την ...πένα! Δεν θα χρειαστώ από τον ελληνικό λαό περισσότερο από μία ή δύο υπογραφές του. Και η υπογραφή του ελληνικού λαού είναι εντολή και διαταγή. Να καταλάβει ο ελληνικός λαός τη δύναμή του και την ώρα που θα πρέπει να δώσει την υπογραφή του.]
.......................................
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ
ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ:
«ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ...ΠΕΝΑ»!
«Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ
ΚΙ ΕΛΑΒΕ VERIFICATION ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ»
Για την αθωωτική του απόφαση από το δικαστήριο:...
1. «Ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των θεσμικών οργάνων επειδή δεν έχουν απαντήσει στην πρότασή μας»
2. «Ο διαχειριστής του πορτοφόλιου μου Antony Diamond, ο Custodial
αλλά και πιστοποιημένο-υπογεγραμμένο έγγραφο από τον Καναδά
από την Montreal Bank, επιβεβαίωσαν στο δικαστήριο
τη γνησιότητα των 600 δις δολαρίων»
3. «Δεν είναι τυχαίο που απ' όλη την κυβέρνηση δεν μου επιτέθηκε κανένας άλλος παρά μόνο ο Γεωργιάδης. Γι' αυτό 5 μέρες πριν το δικαστήριο έγινε υπουργός Υγείας»
4. «Άνθρωποι σαν τον Γεωργιάδη δεν πρέπει να μιλάνε.
Σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και το τι λες.
Θ' ανοίξεις το στόμα σου όταν έχεις στοιχεία»
«Έχω μαζί μου και τρίτο ... ρόπαλο που θα το βγάλω σε λίγο.
Περιμένετε και θα δείτε»
Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
«Δεν θα χρειαστώ από τον ελληνικό λαό περισσότερο από μία ή δύο υπογραφές του. Να καταλάβει ο ελληνικός λαός τη δύναμή του και την ώρα που θα πρέπει να δώσει την υπογραφή του».
Λόγια του Σώρρα που θυμίζουν το πριν από χρόνια κάλεσμα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου προς τους Ορθοδόξους να διατρανώσουν
με την υπογραφή τους την αντίθεσή τους στην διαγραφή του θρησκεύματος
από τις ταυτότητες.
Τότε, ήταν υπογραφές για τη ...σωτηρία του θρησκεύματος
στα δημόσια έγγραφα, τώρα, υποτίθεται πως είναι για τη σωτηρία της χώρας
από τα δεσμά των τοκογλύφων.
Τότε, είχαν συγκεντρωθεί περίπου τρία εκατομμύρια υπογραφές.
Σήμερα, ο Αρτέμις Σώρρας, ο επιχειρηματίας που λέει πως κατέχει ομόλογα
αξίας 600 δις δολαρίων, είναι έτοιμος να ζητήσει από τον ελληνικό λαό
την υπογραφή του με την οποία, όπως διατείνεται,
η κυβέρνηση θα εξαναγκαστεί εκ των πραγμάτων να πάρει τα 600 δις
για να σωθεί η Πατρίδα από τους οικονομικούς δολοφόνους της.
«Η υπογραφή του ελληνικού λαού είναι εντολή και διαταγή»,
επισημαίνει με νόημα ο επιχειρηματίας.
Στην αποκλειστική του συνέντευξη στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής»,
ο Α. Σώρρας δίνει σαφή την εικόνα ότι μιλάει από θέση ισχύος.
Η πρόσφατη αθωωτική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών
μετά από μηνυτήρια αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη,
είναι προφανώς αυτή που δίνει άλλο αέρα στον επενδυτή,
που περνά στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς
για πολλά επώνυμα πρόσωπα τα οποία χαρακτηρίζει
ως «ανθελληνικά σκουλήκια».
Από τα ...βέλη του δεν ξεφεύγει ο σημερινός Υπουργός Υγείας,
ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος,
η Όλγα Γεριτσίδου αλλά ούτε ο κ. Τσίπρας
τον οποίο χαρακτηρίζει «Εβραίο-Χαζάρο»!
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κύριε Σώρρα, με καλέσατε γιατί έχετε να κάνετε μία σημαντική δήλωση.
Σας ακούμε λοιπόν.
Σώρρας: Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την ...πένα!
Δεν θα χρειαστώ από τον ελληνικό λαό περισσότερο
από μία ή δύο υπογραφές του.
Και η υπογραφή του ελληνικού λαού είναι εντολή και διαταγή.
Να καταλάβει ο ελληνικός λαός τη δύναμή του
και την ώρα που θα πρέπει να δώσει την υπογραφή του.
Είναι μακριά αυτή η ώρα;
Σώρρας: Όχι, δεν είναι καθόλου μακριά. Με μία υπογραφή θα ξαναπάρει πίσω τη χώρα του, γιατί έχει τα λεφτά, τα εχέγγυα, έχει και τους νόμους με το μέρος του.
Πόσες υπογραφές θα επιδιώξετε να συγκεντρώσετε;
Σώρρας: Όσο το δυνατόν περισσότερες. Έξι εκατομμύρια (6.000.000) υπογραφές.
Με την υπογραφή του αυτή τι θα ζητάει ο ελληνικός λαός;
Σώρρας: Θα λέει ότι «δέχομαι ή αποδέχομαι την πρόταση Σώρρα. Υπάρχουν τα λεφτά και απαιτώ από την Ελληνική Δημοκρατία να τα πάρει για να σωθεί η πατρίδα».
Οι υπογραφές κατόπιν θα κατατεθούν στη Βουλή;
Σώρρας: Δεν θα «πάνε» πουθενά. Μαζεύεται ο λαός σε ένα μηχανισμό και επιλέγει αυτόν. Μόλις οι πουλημένοι καταλάβουν ότι υπάρχουν 6.000.000 υπογραφές θα έχουν ήδη ...εξατμιστεί. Δεν θα χρειαστούν ούτε σφαίρες ούτε αιματοχυσία ούτε τίποτε. Θα έχουν εξαφανιστεί με την ... πένα! Θα τους «λιώσω» το κεφάλι με τα ίδια τους τα όπλα. Να θυμηθεί ο ελληνικός λαός ότι έχει την Τράπεζα της Ανατολής, έχει και τα ομόλογα των 600 δις δολαρίων. Έχω μαζί μου κι ένα τρίτο ... ρόπαλο που το βγάλω σε λίγο. Περιμένετε και θα δείτε!
Η πρόσφατη αθώωση του Σώρρα από το δικαστήριο, τι μπορεί να σημαίνει για τις εξελίξεις στο θέμα σας;
Σώρρας: Για τον Σώρρα δεν σημαίνει τίποτε. Γιατί εμείς ξέραμε και τι είχαμε και πού τα τοποθετήσαμε και πώς το οργανώσαμε.
Φέρατε τραπεζίτες από την Αμερική οι οποίοι βεβαίωσαν την ύπαρξη των χρημάτων. Ποιοι ξένοι τραπεζίτες κατέθεσαν υπέρ σας;
Σώρρας: Ο διαχειριστής του πορτοφολιού μου κ. Antony Diamond. Ήρθε ο Custodial (θεματοφύλακας) αλλά και πιστοποιημένο-υπογεγραμμένο έγγραφο από τον Καναδά από την Montreal Bank που κάνει verification (επαληθεύει) ότι «ναι ο Custodial διατηρεί τον λογαριασμό έχει τα ομόλογα κι εμείς τα φυλάμε στον ...τάδε λογαριασμό» . Υπάρχουν 2 confirmations (επιβεβαιώσεις). Μία για όλο το ποσό που διαθέτω στο εξωτερικό και μία που αφορά στα 600 δις δολάρια που έχω καταθέσει στην Ελληνική Δημοκρατία. Υπάρχει πιστοποίηση του λογαριασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας που τον έχω ανοίξει και έχω βάλει τα ποσά μέσα.
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι το δικαστήριο είχε στη διάθεσή του όλα τα πιστοποιητικά έγγραφα, τέτοια που δε άφηναν περιθώριο για την αθώωσή μου.
Τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και ο έντυπος Τύπος αποσιώπησαν την αθωωτική σας απόφαση.
Σώρρας: Η ένοχη σιωπή μερικές φορές είναι χειρότερη. Ναι, έτσι είναι, αλλά αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι υπάρχουν ανθελληνικά σκουλήκια τα οποία παρά την αθωωτική απόφαση βγαίνουν και λένε ό,τι να' ναι. Ο Σώρρας ήρθε εδώ με στοιχεία. Κατέθεσα στις αρχές τα πάντα, με νόμιμο τρόπο. Με φακέλους και εξώδικα. Το να μιλάει ο καθένας άσχετος, χωρίς στοιχεία, μου ανακατεύει τ' άντερα. Είδα μάλιστα σ' ένα βίντεο, μια κατάπτυστη σε βάρος μου επίθεση από μια Όλγα Γεριτσίδου. Λίγο-πολύ είπε ότι τα δικαστήρια είναι στημένα κι ότι εγώ είμαι του συστήματος! Μου έκανε λέει και μήνυση που κατέθεσε στις Βρυξέλες! Όλοι αυτοί που κάνουν τέτοιες μηνύσεις, θεωρώ ότι είναι πρακτορικές μέσα από ένα δόλιο και τιποτένιο σύστημα. Πολλές τέτοιου τύπου μηνύσεις ήταν μέσα από μασονικές στοές και μπορώ να το αποδείξω. Αν μη τι άλλο κανείς απ' όλους αυτούς δεν ήθελε ν' αθωωθώ.
Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ»
Την μήνυση σάς την έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος τελικά απουσίαζε από τη δίκη.
Σώρρας: Πριν από τη δίκη είχαμε κάνει αίτημα στον Άρειο Πάγο να είναι μάρτυρας και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος δεν ήρθε καν στο δικαστήριο και θεωρώ ότι ο Εισαγγελέας τον προστάτεψε. Ο κ. Γεωργιάδης εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο κοινό. Για το κοινό του μού επιτέθηκε και όχι γιατί είχε κάτι προσωπικό μαζί μου.
Μήπως υπηρετούσε όμως κάποια άλλη σκοπιμότητα η μήνυσή του αυτή;
Σώρρας: Η σκοπιμότητα ήταν προφανής, γι' αυτό 5 μέρες πριν το δικαστήριο έγινε υπουργός Υγείας. Είναι τυχαίο λέτε ότι απ' όλη την κυβέρνηση δεν μου επιτέθηκε κανένας άλλος πολιτικός ή βουλευτής παρά μόνο ο Γεωργιάδης;
Είχε δηλαδή σημειολογική σημασία το όνομα «Γεωργιάδης» που στράφηκε εναντίον σας;
Σώρρας: Λέτε να μην είχε; Θεωρώ ότι βρισκόταν σε μια αποστολή. Πήρε απάνω του το βάρος να χτυπήσει το Σώρρα. Στη Δημοκρατία που θέλω να πιστεύω όμως ότι υπάρχει, τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να μιλάνε. Σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και το τι λες. Θ' ανοίξεις το στόμα σου όταν έχεις στοιχεία. Σήμερα εκτός από τα αληθινά ψέματα, ζούμε και όλα αυτά τα «ανθελληνικά σκουλήκια» που ανοίγουν το στόμα τους και λένε οτιδήποτε, νομίζοντας ότι ο κόσμος δεν έχει καθόλου επίπεδο και μπορεί να τον οδηγήσουν στον ... Αντίνοο. Σε όλους αυτούς, όπως ο Οδυσσέας «θα τους κόψω το κεφάλι», γιατί κανένας τους δεν μπορεί να ξεφύγει από την πραγματική αλήθεια.
Θεωρείτε ότι ο κ. Γεωργιάδης εξετέθη με τη σε βάρος σας μήνυση;
Σώρρας: Ξέρετε, ο ηλίθιος επιμένει στη γνώμη του και όταν πεθαίνει την παίρνει μαζί του. Είδα ένα e-mail του κ. Γεωργιάδη που έλεγε «επειδή είμαι υπουργός Υγείας χρειάζομαι 2 δις. Πέστε του Σώρρα να τα φέρει, αν δεν τα φέρει μην με ξαναενοχλήσετε»! Το ... παιδί έχει πρόβλημα. Λυπάμαι και τον κ. Γεωργιάδη που λέει «παπαριές» αλλά λυπάμαι και όποιον είναι τόσο μπλοκαρισμένος που δεν μπορεί να μιλήσει.
Ποια άλλη εξέλιξη είχε η δίκη;
Σώρρας: Κάναμε αίτημα να έρθουν στη δίκη ο Υπουργός Οικονομικών, ο κ. Προβόπουλος και οι διευθυντές των υπηρεσιών εξωτερικού χρέους. Διότι όλοι αυτοί είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό και πρέπει να του απαντήσουν ότι: «Έλαβα φάκελο από τον Σώρρα και ότι τα ομόλογα υπάρχουν ή δεν υπάρχουν. Εάν δεν είναι εντάξει, να τον κλείσουμε φυλακή». Να πάρει το κράτος μια επίσημη θέση, ρε φίλε!
Όχι όμως μόνο τα ομόλογά μου είναι πεντακάθαρα, όχι μόνο η Αμερική δεν έχει απαντήσει αρνητικά αλλά η κυβέρνησή μας έχει ζητήσει verification (επιβεβαίωση- επαλήθευση) από την Αμερική και έχει έρθει τέλειο!
Ποια κυβέρνηση κύριε Σώρρα έλαβε verification από τις ΗΠΑ ότι τα 600 δις είναι υπαρκτά και είναι εντάξει;
Σώρρας: Η ελληνική.
Γίνεται σαφής κύριε Σώρρα. Η σημερινή Σαμαρά-Βενιζέλου ή η προηγούμενη τρικομματική;
Σώρρας: Η κυβέρνηση στην οποία ήταν και ο κ. Κουβέλης! Η κυβέρνηση αυτή λοιπόν ζήτησε να μάθει από τις ΗΠΑ «τι γίνεται με αυτόν τον ...κερατά τον Σώρρα; Μας είναι βραχνάς, δώστε μας απάντηση εάν υπάρχουν τα ομόλογα». Πήρε όλες τις επιβεβαιώσεις που πρέπει.
Θέσατε θέμα ποινικών ευθυνών στο δικαστήριο;
Σώρρας: Βεβαίως. Ζητήσαμε από τον Εισαγγελέα να πάρει την απόφαση ο ίδιος εάν συντρέχουν ποινικές ευθύνες σε λειτουργικά και θεσμικά όργανα οποία έχουν εμπλακεί με την υπόθεσή μας και δεν έχουν απαντήσει. Ο Εισαγγελέας λοιπόν έδωσε εντολή να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες.
Εσείς πιστεύετε ότι υπάρχουν σοβαρές ποινικές ευθύνες;
Σώρρας: Μεγάλες. 5 μέρες πριν υπογράψουν το μνημόνιο είχα στείλει επιστολή προς τον κ. Στουρνάρα και έλεγα: «Παρακαλώ όπως μας καλέσετε, να έρθουν και οι τεχνικές μου επιτροπές, να παραλάβετε τα ομόλογα και να σώσετε τη χώρα. Επειδή επί 8 μήνες δεν έχουν απαντήσει, έκανα μήνυση σε όλη την Κυβέρνηση. Έκανα μήνυση όμως και στου 300 της βουλής, όπως επίσης στο Στουρνάρα και τον Προβόπουλο. Γιατί δεν πήραν τα ομόλογα να σώσουν τη χώρα. Η μήνυση αυτή, να το θυμάστε, θα τους καθίσει άσχημα στο λαιμό. Η δικαστική αθώωση που είχα είναι προάγγελος της μεγάλης μήνυσης που ετοιμάζω. Γι' αυτό το λόγο δεν ήθελαν να κερδίσει ο Σώρρας, επειδή λέει αλήθεια.
Η αθωωτική σας απόφαση δρομολογεί κάποιες διαδικασίες ή μήπως τις τρενάρει;
Σώρρας: Ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Είναι του λαού και για τα δικαιώματά μας εργάζεται. Κανείς δεν είναι πιο δυνατός από το λαό και από το Δίκαιο.
ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΟ 2010 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ, ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2012 ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ;»
Ανοίξατε άλλα χαρτιά σας στη δίκη;
Σώρρας: Είχαμε μαζί μας πακτωλό στοιχείων που αν τα καταθέταμε όλα, τα πρακτικά της δίκης θα ήταν μαχαίρια για κάποιους! Σας λέω όμως το εξής και αυτό είναι είδηση: το 2010 δικοί μας μηχανισμοί κατέθεσαν προς έλεγχο στην Τράπεζα της Ελλάδος ένα ομόλογο από το ίδιο συμβόλαιο. ΙΒΟΕ αξίας 3 δις δολαρίων, που όταν κατατέθηκε πήραμε πρωτόκολλο. Η Τράπεζα της Ελλάδος λοιπόν μας επιβεβαίωσε με πρωτόκολλο ότι είναι αυθεντικό, γνήσιο το ομόλογο! Πώς γίνεται λοιπόν το ίδιο ομόλογο ο κ. Προβόπουλος να το επιβεβαιώνει ως γνήσιο το 2010, αλλά το 2012 να λέει ότι δεν είναι; Περιμέναμε λοιπόν τον κ. Προβόπουλο να έρθει στο δικαστήριο για ν' απαντήσει στο ερώτημα. Ο κ. Προβόπουλος και όλοι σαν αυτόν, θα κοπούν πάνω στο ...μαχαίρι της αλήθειας. Θα πέσουν κάτω από τα ίδια τους τα όπλα.
Για ποιο λόγο να τα κάνουν όλα τόσο ξεδιάντροπα κύριε Σώρρα; Δεν είναι Έλληνες, δεν έχουν φιλοπατρία;
Σώρρας: Έχουν πτωχεύσει τη χώρα μας 4 φορές με μηχανισμούς τέτοιους που αυτή τη χώρα διοικήσανε είτε ναζί είτε Ασκενάζι. Ναζί και Ασκενάζι πάνε μαζί. Τους Ασκενάζι τους λένε Εβραίους αλλά δεν είναι. Κάτσανε ένα βράδυ οι Χαζαρομογγόλοι και είπανε: «από αύριο το πρωί θα λεγόμαστε Εβραίοι». Άρα μην μπερδεύουμε τους Εβραίους με τους Ασκενάζι. Και ο Χίτλερ ήταν Ασκενάζι. Κι έσφαξε τους Εβραίους γιατί τους μισούσε ως Ασκενάζι.
Πολύς κόσμος πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να φέρει ένα καλύτερο αύριο.
Σώρρας: Δεν έχουμε Έλληνες στη Διοίκησή μας. Έχω πει για τον κ. Τσίπρα ότι είναι Εβραίος Χαζάρος, ξέρουμε ακριβώς την ιστορία του. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί από την παγκόσμια βιομηχανία κυβερνώντων που μιλάει για ...δημοκρατική αριστερά και άλλα μυθεύματα!
"Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής"
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- ostrako
Ξεκινα μηνυση ,και αγωγη,απο τους πολιτες, σε καθε υστεροβουλο συκοφαντη....
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08 ... xan-t.html
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08 ... xan-t.html
- Eva Luna
Στην σελιδα facebook του Μαθηματικού Λευτέρη Αργυρόπουλου ανακοινωσε ο ιδιος
πως στις 27 Αυγουστου στην εφημεριδα Ελευθερη Ωρα θα αναλυσει τα εξης:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:
ΣΤΙΣ 27 - 8 - 2013 ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΝ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΓΗ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ 27 - 8 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ: ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ = ΣΩΡΡΑΣ = 1401.
πως στις 27 Αυγουστου στην εφημεριδα Ελευθερη Ωρα θα αναλυσει τα εξης:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:
ΣΤΙΣ 27 - 8 - 2013 ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΝ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΓΗ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ 27 - 8 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ: ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ = ΣΩΡΡΑΣ = 1401.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- doctormarkon
- Επίτιμος
Το έβαλα στους λεξάριθμους και τι βγήκε.
Το τέλος της Σελήνης
Οι Έλληνες κατάγονται από το Σείριο
Το ουράνιον σχέδιον
Χελωνοφάγα
Οι μαζικές καταστροφές
Οι χημικοί αεροψεκασμοί
Το τέλος της Σελήνης
Οι Έλληνες κατάγονται από το Σείριο
Το ουράνιον σχέδιον
Χελωνοφάγα
Οι μαζικές καταστροφές
Οι χημικοί αεροψεκασμοί
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Μάρη Λιώκη
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» παρουσιάζει νέα στοιχεία και επαναλαμβάνει ότι κοροϊδεύετε τον ελληνικό με τα 600 δις τα οποία δεν υπάρχουν.
Σώρρας: Τα ίδια περίπου επανέλαβαν και παλαιότερα. Δεν είδα όμως καμία αρχή να έρθει να με συλλάβει. Ξεχάσανε ότι στις 28 Ιουνίου έγινε δίκη στην οποία ήμουν κατηγορούμενος; Κυβερνητικός άνδρας με πήγε στο δικαστήριο, ο οποίος είναι και υπουργός Υγείας, δεν με πήγε ο οποιοσδήποτε. Και αθωώθηκα. Γιατί λοιπόν, εάν κορόιδεψα τον κόσμο, δεν με πήγανε στη φυλακή; Μου έκαναν μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για προσπάθεια κατάλυσης πολιτεύματος. Βαριές κατηγορίες. Επαναλαμβάνω: αφού ο Σώρρας εξαπατά τον κόσμο, γιατί δεν με έστειλαν στη φυλακή; Στο δικαστήριο εκείνο όμως, δεν τόλμησε να έρθει ούτε καν ο ίδιος ο μηνυτής μου, ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Απ’ όσο γνωρίζω και άλλοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης δεν ήρθαν στη δίκη.
Σώρρας: Καλέσαμε επίσης τον κ. Στουρνάρα τον κ. Προβόπουλο
της Τράπεζας της Ελλάδος, την υπηρεσία εξωτερικού χρέους
και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Κανείς δεν ήρθε, γιατί ο Άρειος Πάγος απεφάνθη ότι δεν επιβαλλόταν να καταθέσουν στη δίκη! Αν έρχονταν όμως, θα είχε διαλυθεί το πολιτικό σύστημα και θα είχε λήξει υπέρ της χώρας η υπόθεση των 600 δις. Στο δικαστήριο λοιπόν τους έδειξα όλα τα ντοκουμέντα για τα 600 δις. Εάν είχαν την παραμικρή ένδειξη ότι τους εξαπατούσα θα έπρεπε να διατάξουν αμέσως την σύλληψή μου. Γιατί δεν το έκαναν λοιπόν;
Το δημοσίευμα του «Έθνους» αναφέρει ότι αυτά που διαθέτετε είναι πλαστά χρεόγραφα ενός ψευτοδικηγόρου του Stephen Louis Wozny.
Σώρρας: To «Έθνος» είναι ο Μπόμπολας, τον οποίο για παλαιότερο δημοσίευμά του έχω μηνύσει, μαζί με τον κ. Προβόπουλο για διασπορά ψευδών ειδήσεων αναφορικά με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος. Αυτός όμως που κάνει τη δήθεν αποκάλυψη στο τελευταίο δημοσίευμα του «Έθνους», είναι κάποιος Γιαλτουρίδης, ένας μασόνος στην εβραϊκή λέσχη της Βοστώνης, στην Αμερική.
Δεν είναι οικονομολόγος αλλά ένας άσχετος που προσπαθεί να αντικαταστήσει
το FBI και την αξιολόγηση του Αμερικάνικου υπουργείου Οικονομικών!
Θέλει να αντικαταστήσει και τις ελληνικές υπηρεσίες; Το δημοσίευμα του «Έθνους» είναι κατάπτυστο διότι επιχειρεί να διαλύσει όλο τον κυβερνητικό μηχανισμό, παίρνοντας έναν γελοίο που λέει ό,τι θέλει. Μπορώ να ξανακάνω μήνυση στον Γιαλτουρίδη από τον οποίο ήδη έχω ζητήσει 10 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο υπάρχει η λέσχη από πίσω, που λέει «ό,τι κοστίσετε για τον Σώρρα το πληρώνουμε εμείς».
Η λέσχη της μασονίας το λέει αυτό;
Σώρρας: Η εβραϊκή συναγωγή από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Βοστώνη και το Μαϊάμι. Επίσημα.
Ο κ. Γιαλτουρίδης σάς προκαλεί και μέσω του διαδικτύου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από εμφάνισή σας στο «Κανάλι 9», στην οποία όπως υποστηρίζει, το ντοκουμέντο που επιδεικνύετε στην κάμερα είναι από το ψευτοέγγραφο όπου μάταια κατέθεσε ο Wozny.
Σώρρας: Όταν έχει τέτοια στοιχεία, δεν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να με καλέσει; Δεν θα υπάρξει όμως, διότι αν κάθε… τζούφιος βγάζει στον αέρα οτιδήποτε, θα πρέπει να τρέχει ο εισαγγελέας πίσω από τις κοτσάνες του;
Σας το ξαναλέω: ο Γιαλτουρίδης βρίσκεται σε αποστολή από τη συναγωγή της Νέας Υόρκης. Ο άνθρωπος, το έχει δηλώσει μόνος του ότι είναι μασόνος.
Αυτός, μαζί με μια κλίκα, τον Οκτώβρη του 2012 δηλώνανε ότι η Ελλάδα
πρέπει να μπει στο δολάριο!
Ο Γιαλτουρίδης και μια μεγάλη κάστα, ήταν αυτοί που είχαν φτιάξει την ΜΚΟ
στην Κύπρο όπου μιλάγανε για τη Βόρεια Κύπρο.
Καταλαβαίνετε για τι οργανωμένο «έγκλημα» μιλάμε;
Και αυτό παιχνίδι παίζει ο κ. Μπόμπολας.
Ο Μπόμπολας είναι ένας μύκητας, ένα καρκίνωμα του ελληνικού κράτους,
είναι το δεξί χέρι του Ρότσαϊλντ στην Ελλάδα. Σας λέω λοιπόν ότι η εταιρεία Ελντοράντο, ας είναι καναδικών συμφερόντων, είναι εταιρεία του Ρότσαϊλντ. Ο Μπόμπολας είναι ο εργολάβος της Ελντοράντο που έχει τα ορυχεία στις Σκουριές.
Το ξέρετε αυτό;
Πάντως, το δημοσίευμα του «Έθνους» πέρασε το μήνυμα ότι ο Σώρρας είναι απατεωνίσκος και προφανώς κάποιους έπεισε. Άρα, η ζημιά σάς έγινε…
Σώρρας: Η ζημιά έγινε στο ελληνικό κράτος. Ο Μπόμπολας πείθει έστω το 2,5%,
γιατί τόση είναι η εγκυρότητα των καναλιών. Γιατί αυτοί οι κύριοι δεν παρουσιάστηκαν να καταθέσουν τα στοιχεία τους στο δικαστήριο όπου ήμουν κατηγορούμενος; Εξαφανίστηκαν. Οι πάντες όμως, το ίδιο το δικαστήριο και ο Άρειος Πάγος είχαν όλα τα confirmation της Αμερικής.
Γνωρίζουν όμως κι ένα ακόμη στοιχείο:
ότι το 2010 δική μας ομάδα είχε καταθέσει ομόλογο 3 δις από το ίδιο UCC ομόλογο στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Η Τράπεζα της Ελλάδος πιστοποίησε με πρωτόκολλο ότι το ομόλογο
είναι αυθεντικό και γνήσιο.
Πώς γίνεται ο κ. Προβόπουλος να βεβαιώνει πως είναι γνήσιο το ομόλογο που του καταθέσαμε το 2010 και το ίδιο ομόλογο με τα 600 δις το 2012 να λέει ότι δεν είναι καλό; Είναι τεράστιες και ανυπέρβλητες οι δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι αυτοί!
«ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ILLUMINATI.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΟΥΝ»
Ο στρατηγός ε.α. κ. Αϋφαντής σε συνέντευξη που έδωσε στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής» είπε ότι ο Σώρρας έχει πράγματι καταθέσει τα 600 δις δολάρια υπέρ της ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά η κυβέρνηση δεν πρόκειται να τα πάρει γιατί αυτό έχει υπαγορευτεί από τους εχθρούς της δραχμής και τους παγκοσμιοποιητές.
Σώρρας: Ακριβώς. Γι’ αυτό ο πόλεμος που έχουμε δεν είναι με τα πολιτικά λείψανα στην Ελλάδα αλλά απέναντι στο παγκόσμιο σύστημα που θέλει να κάνει κακό στη χώρα μου και στους Έλληνες. Οπότε όλοι αυτοί, είτε μασόνοι, είτε illuminati είναι, ή ακόμη ιεράρχες, υπηρεσίες, χώρες, είναι απέναντί μου και κοιτάζουν πώς να με σκίσουν! Αν είχαν όλοι αυτοί ένα κύριοι στοιχείο ή μια απόδειξη δεν θα τη χρησιμοποιούσανε;
Φοβάστε για τη ζωή σας, όταν μάλιστα έχετε όλους αυτούς απέναντί σας;
Σώρρας: Όχι βέβαια! Είναι σα να φοβάστε εσείς μην χάσετε ένα κύτταρό σας.
Γιατί να φοβάστε, όταν έχετε τρισεκατομμύρια κύτταρα;
Δεν είναι λοιπόν θέμα Σώρρα. Όλοι αυτοί θέλουν να σκοτώσουν την Ελλάδα
και τον ελληνισμό. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ότι έχουν ρίξει
έναν καρκίνο και με αυτό τον καρκίνο επιχειρούν να σκοτώσουν τη χώρα μας
και της κάνουν χημειοθεραπείες που τη σκοτώνουν ακόμα πιο πολύ.
Δίνουν φάρμακα στην Ελλάδα για να τη σκοτώσουν όχι για να την κάνουν καλά. Πρέπει να καταλάβετε λοιπόν ότι δεν έχει νόημα η ζωή του Αρτέμη.
Γι’ αυτούς νόημα έχει να σκοτώσουν όλη την Ελλάδα και το έθνος μας.
Βέβαια, υπάρχουν κανόνες και οι κανόνες είναι συμπαντικοί και όποιος ξεπεράσει τη γραμμή έχει και διαφορετική τιμωρία. Δηλαδή, αυτών δεν κινδυνεύει η ζωή;
Είμαστε 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι και αυτά τα …ζώα δεν είναι πάνω από 500.000 ιθύνοντες.
Ο κ. Αϋφαντής τη συνέντευξή τους είπε κάτι ακόμη, θεωρώ σημαντικό: ότι δηλαδή ο εβραιοσιωνισμός έχει σχεδιάσει τον τεμαχισμό της Ελλάδος και τον αφανισμό του έθνους.
Σώρρας: Συμφωνούμε με τον στρατηγό. Όλοι εμείς και μαζί η εφημερίδα σας,
δίνουμε έναν αγώνα. Ανεβαίνουμε την ανηφόρα κι αφού την ανέβουμε,
θα νικήσουμε φτάνοντας στην κορυφή του λόφου. Όλοι οι εχθροί μας λένε συνέχεια ψέματα για να μας χτυπήσουν. Μέχρι και ένταλμα σύλληψης του Σώρρα από το FBI είπαν ότι υπήρχε. Αφού υπάρχει γιατί δεν το βγάζουν; Γιατί δεν στέλνουν το FBI να με συλλάβει; Όλοι αυτοί γιατί δεν έχουν βγάλει ένα έγγραφο με σφραγίδα;
«ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ»
Πέρασε ένας σχεδόν χρόνος από τότε που ανακοινώσατε την ύπαρξη των 600 δις δολαρίων για την απόσβεση του ελληνικού χρέους. Τι πετύχατε σε αυτό το διάστημα;
Σώρρας: Πετύχαμε πολλά πράγματα. Ο πόλεμός μας δεν είναι μόνο στην Ελλάδα
αλλά και στο εξωτερικό, όπου έχουμε κλείσει συμφωνία με άλλες δυο χώρες.
Στην Ελλάδα, ο κόσμος πρέπει να ωριμάσει, μια και όλο το προηγούμενο διάστημα
δεν ήταν ώριμος. Μην ξεχνάτε ότι στον αγώνα μας υπάρχει και η Τράπεζα της Ανατολής για την οποία γίνεται δικαστήριο τον επόμενο Σεπτέμβριο.
Δικαστήριο, που δεν αφορά τα 670 δις της Τράπεζας τα οποία είναι πιστοποιημένα αλλά για τα υπόλοιπα. Τα 670 δις είναι από τα 85 εκατομμύρια χρυσά, κατατεθειμένα σε λογαριασμό πριν ξεκινήσει η εκκαθάριση της Τράπεζας.
Πρέπει να σας πω ότι σε αυτό δικαστήριο, έχω δικαίωμα να ορίσω εγώ εκκαθαριστές. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!
Επίσης, από το 2004 υπάρχει νόμος που λέει ότι όποιος έχει χρέος πιστοποιημένο, μπορεί να το ομολογοποιήσει. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ομολογοποιήσω το ποσό της Τράπεζας της Ανατολής.
Άλλωστε και τα δάνειά της η Ελλάδα τα έκανε ομόλογα και τα πούλησε στο εξωτερικό. Αφού λοιπόν η εφορία και το Υπουργείο Οικονομικών
έχει πιστοποιήσει την αξία και μου έχει βγάλει και το φόρο και αφού η Βουλή
διά του κ. Σαχινίδη απάντησε ότι «η μετοχή του Σώρρα κάνει 670 δις»,
μπορώ να ομολογοποιήσω το ποσό των 670 δις.
Το ομόλογο αυτό μπορεί να ασφαλιστεί στο εξωτερικό και ν’ αρχίσω να δίνω
στον κάθε Έλληνα που χρωστάει…
Μπορείτε δηλαδή να αγοράσετε το χρέος του κάθε Έλληνα;
Σώρρας: Βεβαίως. Θα του πω: πόσα χρωστάς συνέλληνα; 200.000 ευρώ;
φέρε μου τη σύμβασή σου και κάνουμε συμβόλαιο μαζί σου.
Μα, αυτό δεν έκανε η κυβέρνηση με τα head funds;
Σώρρας: Έκανε όλα τα χρέη των πολιτών ομόλογα και τα πούλησε με 5 και 7%!
Με τα ξένα funds το κάνουν, δεν το κάνουν όμως με μας γιατί θέλουν την Ελλάδα σκλαβωμένη. Το χρέος είναι λογιστικό. Εκχωρείς το φόρο στο Δημόσιο. Το Δημόσιο μόλις πάρει το χρέος το «καρφώνει» στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους
κι έχει δικαίωμα να πάρει επί τόπου τα χρήματα.
Εάν γίνει όμως μια τέτοια κίνηση, ενεργοποιείται το κεφάλαιο 2 τρις 775 δις
και αύριο το πρωί θα πρέπει να είναι απαιτητό.
Από πού θα γίνει απαιτητό;
Σώρρας: Εδώ είναι η μεγάλη… τρύπα που έχει παγώσει όλη την Ευρώπη, τρία χρόνια τώρα.
Η μετοχή είναι της Εθνικής Τράπεζας, που πήρε την Τράπεζα της Ανατολής.
Όμως, την μετοχή την εγγυάται η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας
και αυτό γιατί η μισή μετοχή είναι της Ελλάδος και η άλλη μισή της Γαλλίας.
Η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας όμως, σήμερα δεν υπάρχει
γιατί έχει μετονομαστεί σε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Σημειώνω ότι η Ευρώπη δεν έφτιαξε Τράπεζα αλλά άλλαξε όνομα σε ΕΚΤ
την Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας.
Άρα, δεν ενδιαφέρει εάν θα πληρώσει η Εθνική Τράπεζα,
μια και… πληρώνει η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας ως εγγυητής,
δηλαδή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ιδιοκτησίας του Ρότσαϊλντ!
Μα, αφού η ΕΚΤ μας δανείζει λεφτά!
Άρα ποιος μας χρωστάει; Προσέξτε: και η Εθνική Τράπεζα είναι ιδιοκτησία τους Ρότσαϊλντ. Καταλαβαίνετε για πιο δόλιο σύστημα μιλάμε;
Τα έχετε βάλει δηλαδή με τον Ρόστάϊλντ;
Σώρρας: Αφού αυτός με έχει κλέψει… Και στην Αμερική ακόμα,
μου χρωστάει η Federal Reserve, που είναι πάλι του Ρότσαϊλντ!
Στείλτε ένα μήνυμα στον ελληνικό λαό που βλέπει ότι χάνει το σπίτι του κι εσείς προσπαθείτε να τον πείσετε για τα 600 δις!
Σώρρας: Παίζουμε ένα σκάκι. Έχω κάνει τις κινήσεις μου και αυτή τη στιγμή περιμένω τον αντίπαλο να κάνει την δική του. Εάν δεν κάνει κίνηση δεν μου δίνει το δικαίωμα να κάνω τη δική μου.
Άρα, το σύστημα σας έχει μπλοκαρισμένο. Δεν κάνει καμία κίνηση, σας έχει εκεί να περιμένετε άσκοπα την ώρα που το σύστημα δουλεύει σε άλλα μέτωπα.
Σώρρας: Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο τη Τράπεζας της Ανατολής την οποία πρέπει να ομολογοποιήσω. Δυστυχώς δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει την Τράπεζα να πάρει το καινούργιο ομόλογο που θα βγάλω. Ο νόμος δηλαδή αφήνει στην ευχέρεια των Τραπεζών εάν θα πάρουν ή όχι ένα bank instrument.
Οπότε ποια λύση βλέπετε να έχετε κύριε Σώρρα;
Σώρρας: Ζήτησα από τον λαό να μαζέψει υπογραφές αποδοχής
των 600 δις, που θα πιέσουν την κυβέρνηση.
Τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο και θα διατεθεί προσπέκτους σε 3 εκατομμύρια αντίτυπα, το οποίο θα είναι ένα τεράστιο δημοψήφισμα για τον λαό.
«Αγαπάμε την Ελλάδα, την θέλουμε να απεμπλακεί από το δημόσιο χρέος,
ζητάμε τα 600 δις δολάρια».
Ο Έλληνας θα κληθεί με αυτό το ανοιχτό δημοψήφισμα να δείξει ότι αγαπά
την Πατρίδα του.
Να υπογράψει ότι αποδέχεται τα 600 δις δολάρια και όσα είναι να πάρουμε από την Τράπεζα της Ανατολής.
Ξέρουμε όλοι καλά ότι αν μαζευτούν 3-4 εκατομμύρια υπογραφές, το πολιτικό σύστημα δεν θα υπάρχει!
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» παρουσιάζει νέα στοιχεία και επαναλαμβάνει ότι κοροϊδεύετε τον ελληνικό με τα 600 δις τα οποία δεν υπάρχουν.
Σώρρας: Τα ίδια περίπου επανέλαβαν και παλαιότερα. Δεν είδα όμως καμία αρχή να έρθει να με συλλάβει. Ξεχάσανε ότι στις 28 Ιουνίου έγινε δίκη στην οποία ήμουν κατηγορούμενος; Κυβερνητικός άνδρας με πήγε στο δικαστήριο, ο οποίος είναι και υπουργός Υγείας, δεν με πήγε ο οποιοσδήποτε. Και αθωώθηκα. Γιατί λοιπόν, εάν κορόιδεψα τον κόσμο, δεν με πήγανε στη φυλακή; Μου έκαναν μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για προσπάθεια κατάλυσης πολιτεύματος. Βαριές κατηγορίες. Επαναλαμβάνω: αφού ο Σώρρας εξαπατά τον κόσμο, γιατί δεν με έστειλαν στη φυλακή; Στο δικαστήριο εκείνο όμως, δεν τόλμησε να έρθει ούτε καν ο ίδιος ο μηνυτής μου, ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Απ’ όσο γνωρίζω και άλλοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης δεν ήρθαν στη δίκη.
Σώρρας: Καλέσαμε επίσης τον κ. Στουρνάρα τον κ. Προβόπουλο
της Τράπεζας της Ελλάδος, την υπηρεσία εξωτερικού χρέους
και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Κανείς δεν ήρθε, γιατί ο Άρειος Πάγος απεφάνθη ότι δεν επιβαλλόταν να καταθέσουν στη δίκη! Αν έρχονταν όμως, θα είχε διαλυθεί το πολιτικό σύστημα και θα είχε λήξει υπέρ της χώρας η υπόθεση των 600 δις. Στο δικαστήριο λοιπόν τους έδειξα όλα τα ντοκουμέντα για τα 600 δις. Εάν είχαν την παραμικρή ένδειξη ότι τους εξαπατούσα θα έπρεπε να διατάξουν αμέσως την σύλληψή μου. Γιατί δεν το έκαναν λοιπόν;
Το δημοσίευμα του «Έθνους» αναφέρει ότι αυτά που διαθέτετε είναι πλαστά χρεόγραφα ενός ψευτοδικηγόρου του Stephen Louis Wozny.
Σώρρας: To «Έθνος» είναι ο Μπόμπολας, τον οποίο για παλαιότερο δημοσίευμά του έχω μηνύσει, μαζί με τον κ. Προβόπουλο για διασπορά ψευδών ειδήσεων αναφορικά με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος. Αυτός όμως που κάνει τη δήθεν αποκάλυψη στο τελευταίο δημοσίευμα του «Έθνους», είναι κάποιος Γιαλτουρίδης, ένας μασόνος στην εβραϊκή λέσχη της Βοστώνης, στην Αμερική.
Δεν είναι οικονομολόγος αλλά ένας άσχετος που προσπαθεί να αντικαταστήσει
το FBI και την αξιολόγηση του Αμερικάνικου υπουργείου Οικονομικών!
Θέλει να αντικαταστήσει και τις ελληνικές υπηρεσίες; Το δημοσίευμα του «Έθνους» είναι κατάπτυστο διότι επιχειρεί να διαλύσει όλο τον κυβερνητικό μηχανισμό, παίρνοντας έναν γελοίο που λέει ό,τι θέλει. Μπορώ να ξανακάνω μήνυση στον Γιαλτουρίδη από τον οποίο ήδη έχω ζητήσει 10 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο υπάρχει η λέσχη από πίσω, που λέει «ό,τι κοστίσετε για τον Σώρρα το πληρώνουμε εμείς».
Η λέσχη της μασονίας το λέει αυτό;
Σώρρας: Η εβραϊκή συναγωγή από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Βοστώνη και το Μαϊάμι. Επίσημα.
Ο κ. Γιαλτουρίδης σάς προκαλεί και μέσω του διαδικτύου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από εμφάνισή σας στο «Κανάλι 9», στην οποία όπως υποστηρίζει, το ντοκουμέντο που επιδεικνύετε στην κάμερα είναι από το ψευτοέγγραφο όπου μάταια κατέθεσε ο Wozny.
Σώρρας: Όταν έχει τέτοια στοιχεία, δεν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να με καλέσει; Δεν θα υπάρξει όμως, διότι αν κάθε… τζούφιος βγάζει στον αέρα οτιδήποτε, θα πρέπει να τρέχει ο εισαγγελέας πίσω από τις κοτσάνες του;
Σας το ξαναλέω: ο Γιαλτουρίδης βρίσκεται σε αποστολή από τη συναγωγή της Νέας Υόρκης. Ο άνθρωπος, το έχει δηλώσει μόνος του ότι είναι μασόνος.
Αυτός, μαζί με μια κλίκα, τον Οκτώβρη του 2012 δηλώνανε ότι η Ελλάδα
πρέπει να μπει στο δολάριο!
Ο Γιαλτουρίδης και μια μεγάλη κάστα, ήταν αυτοί που είχαν φτιάξει την ΜΚΟ
στην Κύπρο όπου μιλάγανε για τη Βόρεια Κύπρο.
Καταλαβαίνετε για τι οργανωμένο «έγκλημα» μιλάμε;
Και αυτό παιχνίδι παίζει ο κ. Μπόμπολας.
Ο Μπόμπολας είναι ένας μύκητας, ένα καρκίνωμα του ελληνικού κράτους,
είναι το δεξί χέρι του Ρότσαϊλντ στην Ελλάδα. Σας λέω λοιπόν ότι η εταιρεία Ελντοράντο, ας είναι καναδικών συμφερόντων, είναι εταιρεία του Ρότσαϊλντ. Ο Μπόμπολας είναι ο εργολάβος της Ελντοράντο που έχει τα ορυχεία στις Σκουριές.
Το ξέρετε αυτό;
Πάντως, το δημοσίευμα του «Έθνους» πέρασε το μήνυμα ότι ο Σώρρας είναι απατεωνίσκος και προφανώς κάποιους έπεισε. Άρα, η ζημιά σάς έγινε…
Σώρρας: Η ζημιά έγινε στο ελληνικό κράτος. Ο Μπόμπολας πείθει έστω το 2,5%,
γιατί τόση είναι η εγκυρότητα των καναλιών. Γιατί αυτοί οι κύριοι δεν παρουσιάστηκαν να καταθέσουν τα στοιχεία τους στο δικαστήριο όπου ήμουν κατηγορούμενος; Εξαφανίστηκαν. Οι πάντες όμως, το ίδιο το δικαστήριο και ο Άρειος Πάγος είχαν όλα τα confirmation της Αμερικής.
Γνωρίζουν όμως κι ένα ακόμη στοιχείο:
ότι το 2010 δική μας ομάδα είχε καταθέσει ομόλογο 3 δις από το ίδιο UCC ομόλογο στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Η Τράπεζα της Ελλάδος πιστοποίησε με πρωτόκολλο ότι το ομόλογο
είναι αυθεντικό και γνήσιο.
Πώς γίνεται ο κ. Προβόπουλος να βεβαιώνει πως είναι γνήσιο το ομόλογο που του καταθέσαμε το 2010 και το ίδιο ομόλογο με τα 600 δις το 2012 να λέει ότι δεν είναι καλό; Είναι τεράστιες και ανυπέρβλητες οι δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι αυτοί!
«ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ILLUMINATI.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΟΥΝ»
Ο στρατηγός ε.α. κ. Αϋφαντής σε συνέντευξη που έδωσε στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής» είπε ότι ο Σώρρας έχει πράγματι καταθέσει τα 600 δις δολάρια υπέρ της ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά η κυβέρνηση δεν πρόκειται να τα πάρει γιατί αυτό έχει υπαγορευτεί από τους εχθρούς της δραχμής και τους παγκοσμιοποιητές.
Σώρρας: Ακριβώς. Γι’ αυτό ο πόλεμος που έχουμε δεν είναι με τα πολιτικά λείψανα στην Ελλάδα αλλά απέναντι στο παγκόσμιο σύστημα που θέλει να κάνει κακό στη χώρα μου και στους Έλληνες. Οπότε όλοι αυτοί, είτε μασόνοι, είτε illuminati είναι, ή ακόμη ιεράρχες, υπηρεσίες, χώρες, είναι απέναντί μου και κοιτάζουν πώς να με σκίσουν! Αν είχαν όλοι αυτοί ένα κύριοι στοιχείο ή μια απόδειξη δεν θα τη χρησιμοποιούσανε;
Φοβάστε για τη ζωή σας, όταν μάλιστα έχετε όλους αυτούς απέναντί σας;
Σώρρας: Όχι βέβαια! Είναι σα να φοβάστε εσείς μην χάσετε ένα κύτταρό σας.
Γιατί να φοβάστε, όταν έχετε τρισεκατομμύρια κύτταρα;
Δεν είναι λοιπόν θέμα Σώρρα. Όλοι αυτοί θέλουν να σκοτώσουν την Ελλάδα
και τον ελληνισμό. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ότι έχουν ρίξει
έναν καρκίνο και με αυτό τον καρκίνο επιχειρούν να σκοτώσουν τη χώρα μας
και της κάνουν χημειοθεραπείες που τη σκοτώνουν ακόμα πιο πολύ.
Δίνουν φάρμακα στην Ελλάδα για να τη σκοτώσουν όχι για να την κάνουν καλά. Πρέπει να καταλάβετε λοιπόν ότι δεν έχει νόημα η ζωή του Αρτέμη.
Γι’ αυτούς νόημα έχει να σκοτώσουν όλη την Ελλάδα και το έθνος μας.
Βέβαια, υπάρχουν κανόνες και οι κανόνες είναι συμπαντικοί και όποιος ξεπεράσει τη γραμμή έχει και διαφορετική τιμωρία. Δηλαδή, αυτών δεν κινδυνεύει η ζωή;
Είμαστε 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι και αυτά τα …ζώα δεν είναι πάνω από 500.000 ιθύνοντες.
Ο κ. Αϋφαντής τη συνέντευξή τους είπε κάτι ακόμη, θεωρώ σημαντικό: ότι δηλαδή ο εβραιοσιωνισμός έχει σχεδιάσει τον τεμαχισμό της Ελλάδος και τον αφανισμό του έθνους.
Σώρρας: Συμφωνούμε με τον στρατηγό. Όλοι εμείς και μαζί η εφημερίδα σας,
δίνουμε έναν αγώνα. Ανεβαίνουμε την ανηφόρα κι αφού την ανέβουμε,
θα νικήσουμε φτάνοντας στην κορυφή του λόφου. Όλοι οι εχθροί μας λένε συνέχεια ψέματα για να μας χτυπήσουν. Μέχρι και ένταλμα σύλληψης του Σώρρα από το FBI είπαν ότι υπήρχε. Αφού υπάρχει γιατί δεν το βγάζουν; Γιατί δεν στέλνουν το FBI να με συλλάβει; Όλοι αυτοί γιατί δεν έχουν βγάλει ένα έγγραφο με σφραγίδα;
«ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ»
Πέρασε ένας σχεδόν χρόνος από τότε που ανακοινώσατε την ύπαρξη των 600 δις δολαρίων για την απόσβεση του ελληνικού χρέους. Τι πετύχατε σε αυτό το διάστημα;
Σώρρας: Πετύχαμε πολλά πράγματα. Ο πόλεμός μας δεν είναι μόνο στην Ελλάδα
αλλά και στο εξωτερικό, όπου έχουμε κλείσει συμφωνία με άλλες δυο χώρες.
Στην Ελλάδα, ο κόσμος πρέπει να ωριμάσει, μια και όλο το προηγούμενο διάστημα
δεν ήταν ώριμος. Μην ξεχνάτε ότι στον αγώνα μας υπάρχει και η Τράπεζα της Ανατολής για την οποία γίνεται δικαστήριο τον επόμενο Σεπτέμβριο.
Δικαστήριο, που δεν αφορά τα 670 δις της Τράπεζας τα οποία είναι πιστοποιημένα αλλά για τα υπόλοιπα. Τα 670 δις είναι από τα 85 εκατομμύρια χρυσά, κατατεθειμένα σε λογαριασμό πριν ξεκινήσει η εκκαθάριση της Τράπεζας.
Πρέπει να σας πω ότι σε αυτό δικαστήριο, έχω δικαίωμα να ορίσω εγώ εκκαθαριστές. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!
Επίσης, από το 2004 υπάρχει νόμος που λέει ότι όποιος έχει χρέος πιστοποιημένο, μπορεί να το ομολογοποιήσει. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ομολογοποιήσω το ποσό της Τράπεζας της Ανατολής.
Άλλωστε και τα δάνειά της η Ελλάδα τα έκανε ομόλογα και τα πούλησε στο εξωτερικό. Αφού λοιπόν η εφορία και το Υπουργείο Οικονομικών
έχει πιστοποιήσει την αξία και μου έχει βγάλει και το φόρο και αφού η Βουλή
διά του κ. Σαχινίδη απάντησε ότι «η μετοχή του Σώρρα κάνει 670 δις»,
μπορώ να ομολογοποιήσω το ποσό των 670 δις.
Το ομόλογο αυτό μπορεί να ασφαλιστεί στο εξωτερικό και ν’ αρχίσω να δίνω
στον κάθε Έλληνα που χρωστάει…
Μπορείτε δηλαδή να αγοράσετε το χρέος του κάθε Έλληνα;
Σώρρας: Βεβαίως. Θα του πω: πόσα χρωστάς συνέλληνα; 200.000 ευρώ;
φέρε μου τη σύμβασή σου και κάνουμε συμβόλαιο μαζί σου.
Μα, αυτό δεν έκανε η κυβέρνηση με τα head funds;
Σώρρας: Έκανε όλα τα χρέη των πολιτών ομόλογα και τα πούλησε με 5 και 7%!
Με τα ξένα funds το κάνουν, δεν το κάνουν όμως με μας γιατί θέλουν την Ελλάδα σκλαβωμένη. Το χρέος είναι λογιστικό. Εκχωρείς το φόρο στο Δημόσιο. Το Δημόσιο μόλις πάρει το χρέος το «καρφώνει» στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους
κι έχει δικαίωμα να πάρει επί τόπου τα χρήματα.
Εάν γίνει όμως μια τέτοια κίνηση, ενεργοποιείται το κεφάλαιο 2 τρις 775 δις
και αύριο το πρωί θα πρέπει να είναι απαιτητό.
Από πού θα γίνει απαιτητό;
Σώρρας: Εδώ είναι η μεγάλη… τρύπα που έχει παγώσει όλη την Ευρώπη, τρία χρόνια τώρα.
Η μετοχή είναι της Εθνικής Τράπεζας, που πήρε την Τράπεζα της Ανατολής.
Όμως, την μετοχή την εγγυάται η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας
και αυτό γιατί η μισή μετοχή είναι της Ελλάδος και η άλλη μισή της Γαλλίας.
Η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας όμως, σήμερα δεν υπάρχει
γιατί έχει μετονομαστεί σε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Σημειώνω ότι η Ευρώπη δεν έφτιαξε Τράπεζα αλλά άλλαξε όνομα σε ΕΚΤ
την Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας.
Άρα, δεν ενδιαφέρει εάν θα πληρώσει η Εθνική Τράπεζα,
μια και… πληρώνει η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας ως εγγυητής,
δηλαδή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ιδιοκτησίας του Ρότσαϊλντ!
Μα, αφού η ΕΚΤ μας δανείζει λεφτά!
Άρα ποιος μας χρωστάει; Προσέξτε: και η Εθνική Τράπεζα είναι ιδιοκτησία τους Ρότσαϊλντ. Καταλαβαίνετε για πιο δόλιο σύστημα μιλάμε;
Τα έχετε βάλει δηλαδή με τον Ρόστάϊλντ;
Σώρρας: Αφού αυτός με έχει κλέψει… Και στην Αμερική ακόμα,
μου χρωστάει η Federal Reserve, που είναι πάλι του Ρότσαϊλντ!
Στείλτε ένα μήνυμα στον ελληνικό λαό που βλέπει ότι χάνει το σπίτι του κι εσείς προσπαθείτε να τον πείσετε για τα 600 δις!
Σώρρας: Παίζουμε ένα σκάκι. Έχω κάνει τις κινήσεις μου και αυτή τη στιγμή περιμένω τον αντίπαλο να κάνει την δική του. Εάν δεν κάνει κίνηση δεν μου δίνει το δικαίωμα να κάνω τη δική μου.
Άρα, το σύστημα σας έχει μπλοκαρισμένο. Δεν κάνει καμία κίνηση, σας έχει εκεί να περιμένετε άσκοπα την ώρα που το σύστημα δουλεύει σε άλλα μέτωπα.
Σώρρας: Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο τη Τράπεζας της Ανατολής την οποία πρέπει να ομολογοποιήσω. Δυστυχώς δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει την Τράπεζα να πάρει το καινούργιο ομόλογο που θα βγάλω. Ο νόμος δηλαδή αφήνει στην ευχέρεια των Τραπεζών εάν θα πάρουν ή όχι ένα bank instrument.
Οπότε ποια λύση βλέπετε να έχετε κύριε Σώρρα;
Σώρρας: Ζήτησα από τον λαό να μαζέψει υπογραφές αποδοχής
των 600 δις, που θα πιέσουν την κυβέρνηση.
Τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο και θα διατεθεί προσπέκτους σε 3 εκατομμύρια αντίτυπα, το οποίο θα είναι ένα τεράστιο δημοψήφισμα για τον λαό.
«Αγαπάμε την Ελλάδα, την θέλουμε να απεμπλακεί από το δημόσιο χρέος,
ζητάμε τα 600 δις δολάρια».
Ο Έλληνας θα κληθεί με αυτό το ανοιχτό δημοψήφισμα να δείξει ότι αγαπά
την Πατρίδα του.
Να υπογράψει ότι αποδέχεται τα 600 δις δολάρια και όσα είναι να πάρουμε από την Τράπεζα της Ανατολής.
Ξέρουμε όλοι καλά ότι αν μαζευτούν 3-4 εκατομμύρια υπογραφές, το πολιτικό σύστημα δεν θα υπάρχει!
There is a crack, a crack in everything
- ostrako
Ποιο κατω ειναι η μηνυση του Σωρρα την 29-11-2012.
Ακομα και τωρα , θα λενε , μερικοι,,,,'' απατωνας ο Σωρρας''
.Θα ρωτανε μερικοι αλλοι''γιατι το λες αυτο?
Θα απαντανε μερικοι,,,''εε ακουσε με τωρα σου λεωωω, ξερω εγω........''
Τα μαυρα μας τα χαλια.Εχουμε εναν Ελληνα και μας δινει οικονομικη, λυση και εμεις, ''περα βρεχει''.
Γιατι?Γιατι πιστευουμε σε αλλες λυσεις,σε λυσεις που τις δινουν τα πολιτικα κομματα.
Εχω γραψει,πολλες φορες, οτι δεν φταιει μονο ,ο κακος μας εαυτος.Η πλανη καλα κρατει.
Μερικες φορες ομως ,φταιει μονο αυτος,που ειναι και τεραστιος.
Δεν με παιρνει ,απο κατω ,ουτε με θυμωνει,ξερω οτι ολα, γινονται για καποιο λογο και σκοπο ,στη ζωη.
http://olixnos.blogspot.gr/2012/12/blog-post_26.html
Τα μαυρα μας τα χαλια.Εχουμε εναν Ελληνα και μας δινει οικονομικη, λυση και εμεις, ''περα βρεχει''.
Γιατι?Γιατι πιστευουμε σε αλλες λυσεις,σε λυσεις που τις δινουν τα πολιτικα κομματα.
Εχω γραψει,πολλες φορες, οτι δεν φταιει μονο ,ο κακος μας εαυτος.Η πλανη καλα κρατει.
Δεν με παιρνει ,απο κατω ,ουτε με θυμωνει,ξερω οτι ολα, γινονται για καποιο λογο και σκοπο ,στη ζωη.
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
ostraka sos έγραψε:Ποιο κατω ειναι η μηνυση του Σωρρα την 29-11-2012.
Όταν θα δω το τέλος του ..τότε θα τον χαρακτηρίσω πλήρως.
Αναφέρεις τη λέξη πλάνη Δημήτρη,όταν ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται
ως Σωτήρας της ανθρωπότητας και της ελευθερίας.
![:sick :sick:](./images/smilies/sick.gif)
Συμπεριφορά αλαζονείας.
Όταν λέει ο Λαμπράκης πως απέκτησε τα ομόλογα με
Απολλώνια τεχνολογία.Αυτό τώρα πως να το πω ;Προδοσία ;Αρχαιοκαπηλία ;
Μπορεί να λέει και ψέμματα για το πως τα απέκτησε τα ομόλογα,μπορεί να είναι
και πράκτορας,μπορεί να είναι πολλά...Να είναι ένας άλλος Εφιάλτης.
Το τέλος θέλω να δω.
Και άλλωστε αυτά που προτείνει ο Σώρρας και έτσι όπως τα προτείνει κερδίζει "χρόνο".
Για ποιον όμως ;Όχι γι΄αυτόν πάντως...και κάποιοι άλλοι χάνουν "χρόνο".Γιατί ξέρει πως δεν θα μαζέψει τις υπογραφές
που ζητάει...Γιατί οι υπογραφές δεν θα ρίξουν καμιά κυβέρνηση.
Με την ελπίδα.Κακό πράμα η ελπίδα.
Αν τον πιστέψω και υπογράψω να υποθέσω πως δεν θα είμαι πλανεμένος.
Τέλος ,αν θέλουμε τα διώξουμε τα Δυτικά παράσιτα ..ας ακολουθήσουμε το μοντέλο του Τσάβεζ.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ostrako
Αλκινοε ,εστιαζεις σε υποκειμενικες ψυχιατρικες ,αποψεις ,για το ατομο Σωρρα.
Εχουμε απο αρχαια κειμενα ,ενα σορω γνωσεις.Τα τελευταια χρονια εχει γινει μεγαλη εργασια,
πανω σε αυτα.
Χρηματα εχουμε και απο αλλες πηγες.Απο νομιμους λογαριασμους της χωρας,κατοπιν συμμετοχης ,
στο παγκοσμιο οικονομικο μοντελο.
Υπαρχει η τραπεζα της Ανατολης.
Περασαν μηνες Αλκινοε που πολλοι ,ειπαν το μακρυ και το κοντο τους στο θεμα Σωρρα.
Μονο το ατομο φταιει?Βασιλιας σου, δεν θελει να γινει.
Τους ορους της αποδοχης των χρηματων ,τους γνωριζεις?
Πως φανταζεσε το μετα?Με μαζικες απολυσεις ανθρωπων?Επικρατηση της αληθειας θελει η
οργανωση END και ο Σωρρας.
Την συνεντευξη που ανεβασα του Κοσμιδη ,για την Ζεα την ειδες?
Η πλανη ειναι AYTH και σε ενα σορω αλλα επιπεδα,εφαρμογων,της ζωης μας.Αυτες τις πλανες εννοω.
Τι να το κανω να ξερω εγω,και στην ΤV να λεει η Μερκελ,''οτι χρειαζονται και αλλες αλλαγες στην Ελλαδα''.Μιλας για ελπιδα,ποια ελπιδα?Των κομματων με τα Θα?Την δικη μου?Την δικη σου?
Η πραγματικοτητα ειναι σκληρη και κατι πρεπει να γινει.
Η υποκειμενικη μου λυση ειναι,ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΝΩΣΗ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ.Με αγαπη ,αλληλεγγυη,αξιοκρατια και δικαιoσυνη.
Αληθεια, μηπως σου φαινετε ,πολυ καλο για να ειναι αληθινο?
Εχουμε απο αρχαια κειμενα ,ενα σορω γνωσεις.Τα τελευταια χρονια εχει γινει μεγαλη εργασια,
πανω σε αυτα.
Χρηματα εχουμε και απο αλλες πηγες.Απο νομιμους λογαριασμους της χωρας,κατοπιν συμμετοχης ,
στο παγκοσμιο οικονομικο μοντελο.
Υπαρχει η τραπεζα της Ανατολης.
Περασαν μηνες Αλκινοε που πολλοι ,ειπαν το μακρυ και το κοντο τους στο θεμα Σωρρα.
Μονο το ατομο φταιει?Βασιλιας σου, δεν θελει να γινει.
Τους ορους της αποδοχης των χρηματων ,τους γνωριζεις?
Πως φανταζεσε το μετα?Με μαζικες απολυσεις ανθρωπων?Επικρατηση της αληθειας θελει η
οργανωση END και ο Σωρρας.
Την συνεντευξη που ανεβασα του Κοσμιδη ,για την Ζεα την ειδες?
Η πλανη ειναι AYTH και σε ενα σορω αλλα επιπεδα,εφαρμογων,της ζωης μας.Αυτες τις πλανες εννοω.
Τι να το κανω να ξερω εγω,και στην ΤV να λεει η Μερκελ,''οτι χρειαζονται και αλλες αλλαγες στην Ελλαδα''.Μιλας για ελπιδα,ποια ελπιδα?Των κομματων με τα Θα?Την δικη μου?Την δικη σου?
Η πραγματικοτητα ειναι σκληρη και κατι πρεπει να γινει.
Η υποκειμενικη μου λυση ειναι,ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΝΩΣΗ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ.Με αγαπη ,αλληλεγγυη,αξιοκρατια και δικαιoσυνη.
Αληθεια, μηπως σου φαινετε ,πολυ καλο για να ειναι αληθινο?
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Προσεγγίζω στις λεπτομέρειες όπως εγώ νομίζω.. Γιατί είπε ο Λαμπράκης για απολλώνια τεχνολογία ;Υπάρχει καταγεγραμμένη τεχνογνωσία σε Ελληνικά κείμενα κάτι σε αντίστοιχο όπως στη μαχαραμπάτα που περιγράφουν πως φτιάχνεται ένα Βιμάνας ας πούμε ; Διότι κανείς δεν θα ασχοληθεί αν όντως υπάρχει ή δεν υπάρχει και κανείς δεν θα τον ελέγξει. Όχι πως τώρα τον ελέγχουν,να τα λέμε και αυτά.Είχα πει κάποτε,πως κάποιοι εκ άνωθεν θα αμολύσουν τα σκυλιά (συν τους ιούς) αν αποδεχθούν την πρόταση του Σώρρα. Ήταν μια πιθανή εξήγηση.Όπως μπορεί να μην τον ελέγχουν και για πολλούς πιθανούς λόγους.Ο αντιπερισπασμός και κέρδος χρόνου είναι ένας από αυτούς όπως ανέφερα σε άλλη τοποθέτηση μου.ostraka sos έγραψε:Αλκινοε ,εστιαζεις σε υποκειμενικες ψυχιατρικες ,αποψεις ,για το ατομο Σωρρα.
πανω σε αυτα.
Είχα δει στο φεις το τίτλο περί πολέμαρχου,άκουσα και περί απολλώνιας τεχνολογίας
Ε,δεν θέλω άλλο...
![bye :bye:](./images/smilies/bye2.gif)
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- doctormarkon
- Επίτιμος
Δεν είναι αρχαιοκαπηλεία να πουλάς αρχαία γνώση.
Αν ήταν έτσι και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Αρχαίων γεύσεις" θα ήταν παράνομος.
Αν και θα ήταν καλό να υπήρχε copyright και σε ότι έχει σχέση με την Αρχαία Ελλάδα.
Γιατί να μου μπαίνει ο μπάτσος και να με μπουζουριάζει επειδή κατεβασα μουσική για διαφεύγοντα κέρδη από της εβραιομασωνικές δισκογραφικές γιατί να κλείνει μαγαζιά η ΑΕΠΙ για πνευματικά δικαιώματα με τον κατάπτυστο τραγουδιστή της γαλάζιας δεκάρας (γενιάς
) σε ρόλο νταβατζή?
Όποιος αναφέρεται στην πνευματική ελληνική κληρονομιά να πληρώνει.
Και εδώ λεφτά υπάρχουν........Αμα θέλεις υπάρχουν λεφτά.
Όπως υπάρχουν για τις κωλοεταιρείες και τα ηλίθια πνευματικά τους δικαιώματα.
Όταν μιλάμε αυστηρά γι αυτούς που λένε ότι πούλησαν απολλώνια τεχνολογία γιατί δεν μιλάμε το ίδιο και για όλους εκείνους που χρησιμοποιούν ελληνικά σύμβολα ή κίονες ή ότι άλλο?
Οτιδήποτε αναφέρεται σε αρχαίες γραφές δεν είναι μασημένη τροφή αλλά χρειάζεται δουλειά και επιστήμη για να μπει σε εφαρμογή και να λειτουργήσει. Υπάρχει και η δουλειά και η γνώση αυτού που το μελετάει και το φέρνει στην επιφάνεια για εφαρμογή.
Αν ήταν έτσι και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Αρχαίων γεύσεις" θα ήταν παράνομος.
Αν και θα ήταν καλό να υπήρχε copyright και σε ότι έχει σχέση με την Αρχαία Ελλάδα.
Γιατί να μου μπαίνει ο μπάτσος και να με μπουζουριάζει επειδή κατεβασα μουσική για διαφεύγοντα κέρδη από της εβραιομασωνικές δισκογραφικές γιατί να κλείνει μαγαζιά η ΑΕΠΙ για πνευματικά δικαιώματα με τον κατάπτυστο τραγουδιστή της γαλάζιας δεκάρας (γενιάς
![jerk :jerk:](./images/smilies/jerk.gif)
Όποιος αναφέρεται στην πνευματική ελληνική κληρονομιά να πληρώνει.
Και εδώ λεφτά υπάρχουν........Αμα θέλεις υπάρχουν λεφτά.
Όπως υπάρχουν για τις κωλοεταιρείες και τα ηλίθια πνευματικά τους δικαιώματα.
Όταν μιλάμε αυστηρά γι αυτούς που λένε ότι πούλησαν απολλώνια τεχνολογία γιατί δεν μιλάμε το ίδιο και για όλους εκείνους που χρησιμοποιούν ελληνικά σύμβολα ή κίονες ή ότι άλλο?
Οτιδήποτε αναφέρεται σε αρχαίες γραφές δεν είναι μασημένη τροφή αλλά χρειάζεται δουλειά και επιστήμη για να μπει σε εφαρμογή και να λειτουργήσει. Υπάρχει και η δουλειά και η γνώση αυτού που το μελετάει και το φέρνει στην επιφάνεια για εφαρμογή.
- ostrako
Αν θελει καποιος να βρει ,αρνητικα στοιχεια βρισκει,εστω και με βαση, τα υποκειμενικα θελω.
Τι αρχαιοκαπηλια.Να παμε στο Βατικανο,να κάνουμε μήνυση. Δηλαδή όταν τα χρησιμοποιουν αλλοι τα δικα μας ,δεν μας πειραζει.?Για πατε στους αρχηγους μας ,να δωσετε πατεντες για το καλο της πατριδας,να δειτε,τι θα γινει.Για φτιαξτε οπλικο συστημα για την αμυνα μας ,να δειτε τι θα παθετε.
Για φτιαξτε ενεργειακη λυση για τη χωρα.
Εχουμε πολεμο και δεν θα μας σωσει κανείς ,που εχει σχεσεις με το συστημα αυτο.
Αν θελετε να το καταλαβετε καλως.
Στα Ιδεο εχουμε τοσα ''κουφα''για τον μεσο απλο ανθρωπο.Δηλαδη αν πει,με μαλακιες ασχοληστε
θα εχει δικιο?Αν δεν γνωριζουμε κατι, δεν το πεταμε απλα.Αν θελουμε παρακολουθουμε,μονο
που στην περιπτωση Σωρρα ,αν δεν ενεργοποιηθουμε παει, χασαμε.Και δυστηχως δεν
βλεπω φως, αλλου.Και να ειστε σιγουροι ,οτι νοιωθω και καταλαβαινω απο το εφικτο στη ζωη.
Δεν προσπαθώ να πεισω κανεναν, γραφω και εγω τα δικα μου.
Τι αρχαιοκαπηλια.Να παμε στο Βατικανο,να κάνουμε μήνυση. Δηλαδή όταν τα χρησιμοποιουν αλλοι τα δικα μας ,δεν μας πειραζει.?Για πατε στους αρχηγους μας ,να δωσετε πατεντες για το καλο της πατριδας,να δειτε,τι θα γινει.Για φτιαξτε οπλικο συστημα για την αμυνα μας ,να δειτε τι θα παθετε.
Για φτιαξτε ενεργειακη λυση για τη χωρα.
Εχουμε πολεμο και δεν θα μας σωσει κανείς ,που εχει σχεσεις με το συστημα αυτο.
Αν θελετε να το καταλαβετε καλως.
Στα Ιδεο εχουμε τοσα ''κουφα''για τον μεσο απλο ανθρωπο.Δηλαδη αν πει,με μαλακιες ασχοληστε
θα εχει δικιο?Αν δεν γνωριζουμε κατι, δεν το πεταμε απλα.Αν θελουμε παρακολουθουμε,μονο
που στην περιπτωση Σωρρα ,αν δεν ενεργοποιηθουμε παει, χασαμε.Και δυστηχως δεν
βλεπω φως, αλλου.Και να ειστε σιγουροι ,οτι νοιωθω και καταλαβαινω απο το εφικτο στη ζωη.
Δεν προσπαθώ να πεισω κανεναν, γραφω και εγω τα δικα μου.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 414 φορές
- Έλαβε Likes: 318 φορές
Συγγνώμη;;; Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πούλησε ή δεν πούλησε γνώσεις που υποτίθεται δεν υπάρχουν; Τις διδασκόμαστε; Υπάρχουν σε κάποιο μουσείο;doctormarkon έγραψε:Δεν είναι αρχαιοκαπηλεία να πουλάς αρχαία γνώση.
Επισήμως οι γνώσεις του Σώρρα δεν υφίστανται. Αν τις βρήκε, αν τις κληρονόμησε κλπ, αυτό συνιστά ανακάλυψη από τη στιγμή που δεν είναι επισήμως γνωστές και όφειλε να συνεργαστεί με το κράτος. Δεν το έκανε.
Όσον αφορά το "αρχαίων γεύσεις":
1) δεν είναι κάτι το άγνωστο. Υπάρχουν άπειρα βιβλία με αρχαίες συνταγές
2) Ο καθένας μπορεί να ανακατέψει τρόφιμα και να βαφτίσει τη συνταγή του όπως θέλει.
Συνεπώς απέδειξα ότι πρόκειται περι αρχαιοκαπηλίας, και θα πρέπει να υπάρξει σύντομα εισαγγελική παρέμβαση.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- doctormarkon
- Επίτιμος
Με ποιό κράτος?
Αφού η Κυβέρνηση είναι προδότες και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι αυτό.
Και ο Μπάτσης μίλησε για πετρέλαια, σύμβαση cooper και βαριά βιομηχανία και τον εκτελέσανε.
Τώρα είναι πιο προδότες από τότε.
Με ένα κράτος που βύθισε το λαό στην έσχατη εξαθλίωση και ανέχεια και τον διέσυρε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης δεν μπορεί κάποιος να συνεργαστεί για καλό.
Μίλησα σε κάποιο σημείο με μια απλοϊκή χιουμοριστική ιστορία με τούρτα αρραβώνων που παραδόξως συρρικνώνεται για να κάνει την αρπαχτή του ο Μητσάρας ο ταβερνιάρης. Εδώ έχουμε κάτι πολύ χειρότερο από το Μητσάρα. Βλέπε ΕΛΣΤΑΤ που διόγκωσε το χρέος και τα ελλείμματα για να έρθει το ΔΝΤ.
Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου που τους καλύπτουν οι στοές.
Παπατζήδες. Και κάτι χειρότερο.
Ο παπατζής ξεγελά τους αφελείς με τη θέλησή τους.
Αυτοί έπαιξαν τον παπά με έναν ολόκληρο λαό.
Θα μου πεις τους ψήφισαν.
Εγώ και όσοι δεν τους ψήφισαν τι φταίμε.
Μήπως η ψήφος θα έπρεπε να είναι φανερή?
Τουλάχιστον να την πατάνε μόνο οι αφελείς.
Αφού η Κυβέρνηση είναι προδότες και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι αυτό.
Και ο Μπάτσης μίλησε για πετρέλαια, σύμβαση cooper και βαριά βιομηχανία και τον εκτελέσανε.
Τώρα είναι πιο προδότες από τότε.
Με ένα κράτος που βύθισε το λαό στην έσχατη εξαθλίωση και ανέχεια και τον διέσυρε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης δεν μπορεί κάποιος να συνεργαστεί για καλό.
Μίλησα σε κάποιο σημείο με μια απλοϊκή χιουμοριστική ιστορία με τούρτα αρραβώνων που παραδόξως συρρικνώνεται για να κάνει την αρπαχτή του ο Μητσάρας ο ταβερνιάρης. Εδώ έχουμε κάτι πολύ χειρότερο από το Μητσάρα. Βλέπε ΕΛΣΤΑΤ που διόγκωσε το χρέος και τα ελλείμματα για να έρθει το ΔΝΤ.
Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου που τους καλύπτουν οι στοές.
Παπατζήδες. Και κάτι χειρότερο.
Ο παπατζής ξεγελά τους αφελείς με τη θέλησή τους.
Αυτοί έπαιξαν τον παπά με έναν ολόκληρο λαό.
Θα μου πεις τους ψήφισαν.
Εγώ και όσοι δεν τους ψήφισαν τι φταίμε.
Μήπως η ψήφος θα έπρεπε να είναι φανερή?
Τουλάχιστον να την πατάνε μόνο οι αφελείς.
- firefightergr
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Πάντως το να ζητά να συγκεντρωθούν 3-4 εκατομμύρια υπογραφές στην Ελλάδα είναι ουτοπία.
Οι αριθμοί των προσκολλημένων.στα κόμματα δεν αφήνουν κανένα περθώριο.
Η πλειοψηφία δε πιστεύει και δε γνωρίζει άλλο δρόμο από τις εκλογές.
Οι αριθμοί των προσκολλημένων.στα κόμματα δεν αφήνουν κανένα περθώριο.
Η πλειοψηφία δε πιστεύει και δε γνωρίζει άλλο δρόμο από τις εκλογές.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- doctormarkon
- Επίτιμος
Γιατί το όποιο κόμμα θα τους δέσει το χέρι?
Για τι αποζημιώσεις των Γερμανών όποιος μιλάει είναι γραφικός.
Γιατί άραγε?
Ο Καζάκης έχει μιλήσει επί πολλές ώρες και σε πολλές ομιλίες για τις προδοτικές συμπεριφορές των κυβερνήσεων που επανέφεραν κατά καιρούς το εξωτερικό χρέος στο ΑΡΤΙΟ. Και φτου κι απ την αρχή. Χρέη του Σουλτάνου του Σουλεϊμαν του Μεγαλοπρεπή χρέη από το Βρεττανικό δανειο του 1824 χρέη από τον Τρικούπη και άλλα χρέη Ζόμπι βρυκολακιάζανε.
Αφού όλα είναι τεχνητά τα περί χρεών ότι χρωστάει Ζόμπι η χώρα να τα πληρώνουμε με αίμα και με τη ζωή μας ενώ ότι χρωστάνε άλλοι να τους τα χαρίζουμε.
Αν ήταν να τιναχτεί στον αέρα το παγκόσμιο Σύστημα των τοκογλύφων έστω και με 0.00001% πιθανότητες αξίζει τον κόπο να υπογράψει κανείς.
Για τι αποζημιώσεις των Γερμανών όποιος μιλάει είναι γραφικός.
Γιατί άραγε?
Ο Καζάκης έχει μιλήσει επί πολλές ώρες και σε πολλές ομιλίες για τις προδοτικές συμπεριφορές των κυβερνήσεων που επανέφεραν κατά καιρούς το εξωτερικό χρέος στο ΑΡΤΙΟ. Και φτου κι απ την αρχή. Χρέη του Σουλτάνου του Σουλεϊμαν του Μεγαλοπρεπή χρέη από το Βρεττανικό δανειο του 1824 χρέη από τον Τρικούπη και άλλα χρέη Ζόμπι βρυκολακιάζανε.
Αφού όλα είναι τεχνητά τα περί χρεών ότι χρωστάει Ζόμπι η χώρα να τα πληρώνουμε με αίμα και με τη ζωή μας ενώ ότι χρωστάνε άλλοι να τους τα χαρίζουμε.
Αν ήταν να τιναχτεί στον αέρα το παγκόσμιο Σύστημα των τοκογλύφων έστω και με 0.00001% πιθανότητες αξίζει τον κόπο να υπογράψει κανείς.
- ostrako
Δεν μπορω να δεχτω οτι χασαμε ετσι απλα.
Ουτοπικα ειναι ολα αν θες.Τι να κανουμε ,αμαχητη?Στην ΧΑ και στα ιδια?
Μας ταιζουν δηλητηρια,μας γεμισανε αλλοδαπους,μας ξεπουλανε καθε μερα,
μας υποτιμουν διεθνως,μας,μας,μας....
Που να παμε ,αδιεξοδα παντου.Στους δρομους με αιμα?Στους κοκκινους ,στους μαυρους?
Στην ξενιτια?Βλεπεις πυροσβεστη ,να ζητα κανεις ενωση Ελληνων?
Ενωση ψηφοφορων θελουν.Ο καθενας για τη παρτη του.
Η χωρα οδηγειτε στο χαος ,αν δεν αλλαξουμε μυαλα.Με αιμα στους δρομους?
Ουτοπικα, μπορει να πει ο καθενας για τους παντες,οτι και να υποστηριζει.
Δεν γεννηθηκαμε χτες.Τι να κανουμε να σκυψουμε το κεφαλι?
Να πω δηλαδη αα εγω τη βγαζω δε πα να γινει χαμος.Παει η χωρα μας φιλε.
Ηταν σχεδιο και σε αυτο συμφωνουμε ολοι.
Ουτοπικα ειναι ολα αν θες.Τι να κανουμε ,αμαχητη?Στην ΧΑ και στα ιδια?
Μας ταιζουν δηλητηρια,μας γεμισανε αλλοδαπους,μας ξεπουλανε καθε μερα,
μας υποτιμουν διεθνως,μας,μας,μας....
Που να παμε ,αδιεξοδα παντου.Στους δρομους με αιμα?Στους κοκκινους ,στους μαυρους?
Στην ξενιτια?Βλεπεις πυροσβεστη ,να ζητα κανεις ενωση Ελληνων?
Ενωση ψηφοφορων θελουν.Ο καθενας για τη παρτη του.
Η χωρα οδηγειτε στο χαος ,αν δεν αλλαξουμε μυαλα.Με αιμα στους δρομους?
Ουτοπικα, μπορει να πει ο καθενας για τους παντες,οτι και να υποστηριζει.
Δεν γεννηθηκαμε χτες.Τι να κανουμε να σκυψουμε το κεφαλι?
Να πω δηλαδη αα εγω τη βγαζω δε πα να γινει χαμος.Παει η χωρα μας φιλε.
Ηταν σχεδιο και σε αυτο συμφωνουμε ολοι.