END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: jim
- Φύλο: Άνδρας
Re: END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013
Καταλαβαινω το επιχειρημα,το ακουσα και αλλου.
Οττον για να δωθει ο κωδικος των ομολογων απο το Σωρρα,μονο ενας θεσμος ,εχει τη νομιμοτητα να το κανει[εκκλησια η κρατος].Ασε που λεει οτι δεν το κανει αν δεν γινουν οι δυο οροι που θετει.Εκει ερχομαστε εμεις υπογραφουμε τη στηριξη και τους αναγκαζουμε
.Τι φοβασε?Το συστημα παιζει με χαρτια ,το πολεμαμε με τα ιδια του τα οπλα,
δεν θα σου πουν,Α αυτα τα ομολογα ειναι ΑΑΑ Αμερικανικα και δεν τα δεχομαι,θα περιμενω να τα ρευστοποιησεις.Η αγορα ετσι παιζει.Εσεις ποιο πριν μου κανατε μαθημα ,ανεχτηκα τοσα για τη νοηση μου ,αλλα σας λεω και αλλα καταλαβαινεται.Δεν γκρινιαζω,αλλα αν εγω που ειμαι ψαρας τα κατα λαβαινω τοτε τι να σκεφτω.Δες στο τοπικ που λεω να δειτε ειδικα απο που και μετα,δυο φορες το εκανα ,δες το ποιο προσφατο που λεει για αυτην την ερωτηση σου.
Οττον για να δωθει ο κωδικος των ομολογων απο το Σωρρα,μονο ενας θεσμος ,εχει τη νομιμοτητα να το κανει[εκκλησια η κρατος].Ασε που λεει οτι δεν το κανει αν δεν γινουν οι δυο οροι που θετει.Εκει ερχομαστε εμεις υπογραφουμε τη στηριξη και τους αναγκαζουμε
.Τι φοβασε?Το συστημα παιζει με χαρτια ,το πολεμαμε με τα ιδια του τα οπλα,
δεν θα σου πουν,Α αυτα τα ομολογα ειναι ΑΑΑ Αμερικανικα και δεν τα δεχομαι,θα περιμενω να τα ρευστοποιησεις.Η αγορα ετσι παιζει.Εσεις ποιο πριν μου κανατε μαθημα ,ανεχτηκα τοσα για τη νοηση μου ,αλλα σας λεω και αλλα καταλαβαινεται.Δεν γκρινιαζω,αλλα αν εγω που ειμαι ψαρας τα κατα λαβαινω τοτε τι να σκεφτω.Δες στο τοπικ που λεω να δειτε ειδικα απο που και μετα,δυο φορες το εκανα ,δες το ποιο προσφατο που λεει για αυτην την ερωτηση σου.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

- Έδωσε Likes: 422 φορές
- Έλαβε Likes: 329 φορές
Μήτσο, πρώτον δεν είμαι καζακικός, άσχετα αν συμφωνώ μαζί του σε πολλά, και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να υπάρξει μέρα που θα τον ακολουθήσω. Τώρα δεν είμαι καζακικός.
Έπειτα, ΠΟΥ ξέρω εγώ ότι ο Σώρρας δεν υποκρίνεται. Οτι δεν είναι εντολοδόχος των σιωνιστών;;;; Το ξέρω;; Υπάρχουν αποδείξεις;;;
Το μόνο που κάνετε είναι να με καλείτε να πιστέψω σε αυτόν. Δεν θέλουμε πίστη. Θέλουμε γνώση. Η πίστη έχει να κάνει με το ΘΕΟ. Με ρωτάς αν οι άλλοι είναι καλύτεροι. Σου απαντώ όχι και σε ρωτώ: Έχεις αποδείξεις ότι ο Σώρρας δεν είναι μασώνος ή σιωνιστής;;;
Μου λέτε ότι είναι σκόρπια τα κομμάτια του παζλ και πρέπει να τα ενώνουμε ένα ένα σιγά σιγά κλπ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, μόνο όμως για θέματα όπως πώς φτιάχτηκαν οι πυραμίδες της αιγύπτου, πώς πετούσε ο Ερμής κλπ κλπ...
Το θέμα εδώ είναι τόσο απλό, που ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΑΙ να ασχοληθώ με κομμάτια παζλ (άσχετα αν αποφάσισα να παρακολουθήσω τα πολύωρα βίντεο του Λαμπρόπουλου και θα συνεχίσω).
Είναι δυνατόν να ψάχνουμε κομμάτια παζλ στο ερώτημα αν έχει τα λεφτά ο Σώρρας;;;; Είναι δυνατόν να μην μπορεί να δώσει ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ, μέσα σε μια 10λεπτη συνέντευξη; ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Είναι δυνατόν να μου κάνει εισαγωγές για ΕΛ κλπ (που επαναλαμβάνω δεν απορρίπτω), για να με πείσει ότι έχει τα λεφτά;;; Καραφλιάζω ρε παιδιά. Τα κάνει για τους γέρους; ΟΚ, αλλά δεν ξέρει ότι υπάρχουμε και εμείς, να μας δώσει την δεκάλεπτη απάντηση να τελειώνουμε; Και μετά ας κάτσει να κάνει ιδιαίτερα στους παππούδες για τους ΕΛ.
Έπειτα, ΠΟΥ ξέρω εγώ ότι ο Σώρρας δεν υποκρίνεται. Οτι δεν είναι εντολοδόχος των σιωνιστών;;;; Το ξέρω;; Υπάρχουν αποδείξεις;;;
Το μόνο που κάνετε είναι να με καλείτε να πιστέψω σε αυτόν. Δεν θέλουμε πίστη. Θέλουμε γνώση. Η πίστη έχει να κάνει με το ΘΕΟ. Με ρωτάς αν οι άλλοι είναι καλύτεροι. Σου απαντώ όχι και σε ρωτώ: Έχεις αποδείξεις ότι ο Σώρρας δεν είναι μασώνος ή σιωνιστής;;;
Μου λέτε ότι είναι σκόρπια τα κομμάτια του παζλ και πρέπει να τα ενώνουμε ένα ένα σιγά σιγά κλπ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, μόνο όμως για θέματα όπως πώς φτιάχτηκαν οι πυραμίδες της αιγύπτου, πώς πετούσε ο Ερμής κλπ κλπ...
Το θέμα εδώ είναι τόσο απλό, που ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΑΙ να ασχοληθώ με κομμάτια παζλ (άσχετα αν αποφάσισα να παρακολουθήσω τα πολύωρα βίντεο του Λαμπρόπουλου και θα συνεχίσω).
Είναι δυνατόν να ψάχνουμε κομμάτια παζλ στο ερώτημα αν έχει τα λεφτά ο Σώρρας;;;; Είναι δυνατόν να μην μπορεί να δώσει ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ, μέσα σε μια 10λεπτη συνέντευξη; ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Είναι δυνατόν να μου κάνει εισαγωγές για ΕΛ κλπ (που επαναλαμβάνω δεν απορρίπτω), για να με πείσει ότι έχει τα λεφτά;;; Καραφλιάζω ρε παιδιά. Τα κάνει για τους γέρους; ΟΚ, αλλά δεν ξέρει ότι υπάρχουμε και εμείς, να μας δώσει την δεκάλεπτη απάντηση να τελειώνουμε; Και μετά ας κάτσει να κάνει ιδιαίτερα στους παππούδες για τους ΕΛ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
- ostrako

Με εκπλησεις.
Σου μιλησα για πιστη?
Ακου λεω.Οττον ακουσε τον, με ρωτας να κανω σπασμενο τηλεφωνο,γιατι δεν τον ακους?
Τι θες να ακουσεις απο μενα.Ακου λοιπον τα εχει.
Και δεν εχει μονο αυτα εχει και αλλα.Δεν ειναι δικα του εχει την εντολη να δωσει τους κωδικους.
Θα ξεκλειδωσουν και αλλος πλουτος της χωρας,μεσα απο λογαριασμους που εχουμε δικαιωματα.
Απο το Μητσο θα μαθεις Οττον δεν θες την πηγη?
Σου μιλησα για πιστη?
Ακου λεω.Οττον ακουσε τον, με ρωτας να κανω σπασμενο τηλεφωνο,γιατι δεν τον ακους?
Τι θες να ακουσεις απο μενα.Ακου λοιπον τα εχει.
Και δεν εχει μονο αυτα εχει και αλλα.Δεν ειναι δικα του εχει την εντολη να δωσει τους κωδικους.
Θα ξεκλειδωσουν και αλλος πλουτος της χωρας,μεσα απο λογαριασμους που εχουμε δικαιωματα.
Απο το Μητσο θα μαθεις Οττον δεν θες την πηγη?
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

Προφανώς και δεν ανέφερες την λέξη πίστη, αλλα το είπα έτσι για να σου δείξω την έλλειψη γνώσεων και αποδείξεων.ostraka sos έγραψε:Με εκπλησεις.
Σου μιλησα για πιστη?
ΟΚ, ας ξαναμιλήσουμε μόλις ολοκληρώσω τις 3,5 ώρες του Λαμπρόπουλου... αλλά και πάλι θεωρώ ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο τον Λαμπρόπουλο και τον Σώρρα. Απορώ με το "θάρρος" τους. Στη θέση τους, δεν θα έβγαινα από την πόρτα του σπιτιού μου, αν δεν είχα πάρει απόφαση το πρώτο πράγμα που θα δημοσίευα να ήταν η απόδειξη ότι έχω τα λεφτά. Αυτοί κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. Μπράβο τους. Συγχαρητήρια. ΕΥΓΕ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ostrako

Οττον ακου απο το 1,34 και μετα ,κανα δεκαλεπτο...
- ostrako

Για να ακουσουμε και αυτο...
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Δεν τον λένε Λαμπρόπουλο, τον λενεOTTON έγραψε: ΟΚ, ας ξαναμιλήσουμε μόλις ολοκληρώσω τις 3,5 ώρες του Λαμπρόπουλου... αλλά και πάλι θεωρώ ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο τον Λαμπρόπουλο και τον Σώρρα.
Μανώλη Λαμπράκη.
Ο Λαμπρόπουλος είναι αυτός με την ομιχλοπαγίδα.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- ostrako

''Το μόνο που κάνετε είναι να με καλείτε να πιστέψω σε αυτόν. Δεν θέλουμε πίστη. Θέλουμε γνώση. Η πίστη έχει να κάνει με το ΘΕΟ. Με ρωτάς αν οι άλλοι είναι καλύτεροι. Σου απαντώ όχι και σε ρωτώ: Έχεις αποδείξεις ότι ο Σώρρας δεν είναι μασώνος ή σιωνιστής;;''
Οττον ο Λαμπρακης στις ομιλιες του,μιλα για μασονια και εκθετει,στοες,ανθρωπους και ρολους.
Δεν ειναι μεθοδος μασονων αυτο.Τωρα τι αλλο να σου πω,δεν τον ηξερα και απο χτες,αλλα
στεκομαι σε οτι καταλαβαινω.Αν οι Μασονοι εχουν,σαν σκοπο να τα αλλαξουν ολα αυτα που,
ξεραμε αυτη, θα ειναι αλλη μια πλανη.Πως μπορει να εισαι σιγουρος για κατι?
Ουτε εμενα ξερεις.Ειμαι αραγε μασονος?Εσυ εισαι μασονος?......
Οττον ο Λαμπρακης στις ομιλιες του,μιλα για μασονια και εκθετει,στοες,ανθρωπους και ρολους.
Δεν ειναι μεθοδος μασονων αυτο.Τωρα τι αλλο να σου πω,δεν τον ηξερα και απο χτες,αλλα
στεκομαι σε οτι καταλαβαινω.Αν οι Μασονοι εχουν,σαν σκοπο να τα αλλαξουν ολα αυτα που,
ξεραμε αυτη, θα ειναι αλλη μια πλανη.Πως μπορει να εισαι σιγουρος για κατι?
Ουτε εμενα ξερεις.Ειμαι αραγε μασονος?Εσυ εισαι μασονος?......
- ostrako

Οττον στην ομιλια της 9/8 ακου απο το 0,46.30 και μετα λεει για στοες.
Για πες ,ειναι ετσι οπως τα λεει?
Για πες ,ειναι ετσι οπως τα λεει?
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

Το να το παίζει κατά των στοών, δεν αποδεικνύει ότι δεν είναι μασώνος, ειδικά στην εποχή μας, όπου οι βρωμιές των μασώνων έχουν γίνει γνωστές.
Μπορεί βέβαια να μην είναι ούτε μασώνος, αλλά ένας ανεξάρτητος απατεώνας.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διακρίνεις τι ξέρεις και τι δεν ξέρεις. Και υπάρχει ένας νόμος στην φύση, που πρέπει να τον σεβόμαστε. "Όταν δεν γνωρίζω, όλα είναι πιθανά."
Επίσης, με το να μην δίνει αποδείξεις, μας καλεί να πιστέψουμε και όχι να γνωρίσουμε. Διότι με τις αποδείξεις αποκτούμε γνώση, χωρίς αποδείξεις επιλέγουμε αν θα πιστέψουμε ή όχι.
Μπορεί βέβαια να μην είναι ούτε μασώνος, αλλά ένας ανεξάρτητος απατεώνας.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διακρίνεις τι ξέρεις και τι δεν ξέρεις. Και υπάρχει ένας νόμος στην φύση, που πρέπει να τον σεβόμαστε. "Όταν δεν γνωρίζω, όλα είναι πιθανά."
Επίσης, με το να μην δίνει αποδείξεις, μας καλεί να πιστέψουμε και όχι να γνωρίσουμε. Διότι με τις αποδείξεις αποκτούμε γνώση, χωρίς αποδείξεις επιλέγουμε αν θα πιστέψουμε ή όχι.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ostrako

Σε καταλαβαινω ,σε ακουω ,σε σεβομαι Οττον.
Δεν εχω φιλε, να πω κατι αλλο.Ακουσες να μας βοηθησεις, σε αυτα που λεει? Πιο πανω σου δειχνω.
Δεν εχω φιλε, να πω κατι αλλο.Ακουσες να μας βοηθησεις, σε αυτα που λεει? Πιο πανω σου δειχνω.
- ostrako

Ο Σωρρας πριν γινει το πρωτο μνημονιο, ειχε παει στον Παπανδρεου,Παπακωνσταντινου,με
514 εκατομυρια .Ακουστε στην ομιλια 9/8 στο 2,ο3 τι λεει....
514 εκατομυρια .Ακουστε στην ομιλια 9/8 στο 2,ο3 τι λεει....
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

Ιδεογραφίτες, ολοκλήρωσα την ομιλία Λαμπράκη που έγινε στις 6/8/2013.
Μήτσο,
Όσον αφορά την ομιλία Λαμπράκη, λυπάμαι, αλλά διαπίστωσα αερολογίες, αυθαιρετολογίες, θεωρητικολογίες, υπερπληροφόρηση και παραπληροφόρηση ανακατεμένα με δόσεις αληθείας.
Μας πετάει ένα σωρό μπαλάκια, πηγαίνει από το ένα θέμα στο άλλο (αν και τα συνδέει με τον δικό του τρόπο), χωρίς να τεκμηριώνει κι εγώ αν θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, ή θα πρέπει να τον αγνοήσω, ή θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω με τους μήνες να αποδείξω αν είναι αληθές καθένα στοιχείο από όλα αυτά που μας αφηγείται. Όμως, είναι δικιά του ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μας παρουσιάσει τις αποδείξεις ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τις αφηγήσεις του. Το ότι λέει και αλήθειες απλά αποδεικνύει ότι τις καπηλεύεται για να στηρίξει την απάτη.
Ας ξεκινήσω με το να σταθώ σε μερικά σημεία:
00:55:31
Συνεχίζω:
00:56:06
00:56:45
01:10:00
01:48:26
01:49:12
01:54:52
Δεν λέω μη να βγεις μερικές φορές. Αλλά είπε "κάθε βράδυ". Δηλαδή συχνά, μία από τις βασικές αιτίες της σημερινής κατάντιάς μας. Διότι δεν είναι μόνο αν πας σε μια καφετέρεια, αλλά και το τι συζητάς. Και ξέρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι είδους συζητήσεις είναι οι περισσότερες.
02:27:30 Μας μιλάει για ένα φορολογικό σύστημα όπου θα φορολογείται εκείνος που δεν ξοδεύει τα χρήματά του. Μα δεν γνωρίζει ότι ήδη εφαρμόζεται αυτό το σύστημα;
"Σας φορολογούν αν δεν φέρετε αποδείξεις", και μετά λέει "σας φορολογούν με τις αποδείξεις διότι έχετε τα χρήματα και τα καταναλώνετε..." Και μετά προτείνει να φορολογείται εκείνος που δεν ξοδεύει. Μα γιατί το προτείνει ενώ παραδέχτηκε ότι μας φορολογούν αν δεν φέρουμε αποδείξεις; Τι λέει;
02:56:51 Τον ρωτάει γιατί η SCEDE company χρωστάει στον Σώρρα 3 δις, και για πόση ώρα απαντούσε άλλα αντί άλλων. Δείχνει λες και ήθελε να αποφύγει να απαντήσει με βάση το σενάριο της παράδοσης τεχνολογίας, αλλά στο τέλος από την πίεση του ερωτών έδωσε την απάντηση: "πατεντών υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες ήσαν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης από το 1996 έως το 2003. Εν τέλει, η πλευρά που αντιπροσώπευε την εταιρεία RED PANTHER εκέρδισε τη δικαστική διαμάχη και αυτός ήτανε ο τρόπος διακανονισμού του χρέους του αμερικανικού δημοσίου".
Όμως δύο χρόνια πέρασαν και κανείς δεν ξέρει πώς κατείχαν αρχαία ελληνική τεχνολογία και πώς έφτιαξαν πατέντες. Ήταν εφευρέτες; Στο δικαστήριο τι ακριβώς συζητήθηκε;; Έγινε πράγματι αυτό το δικαστήριο ή ήταν μούφα;
03:05:00
03:28:00 Είχε το λόγο ένα παλληκάρι και έλεγε κάποια πράγματα σχετικά με το Χριστο, και πετάγεται μια προκομένη να του πει "είσαστε εκτός θέματος". Γιατί; Τι την ενόχλησε; Μετά από λίγο επικαλέστηκε πρόβλημα χρόνου. ΟΚ να δεχτώ ότι υπήρχε πρόβλημα χρόνου, αλλά αν αυτό ήταν πραγματικά το πρόβλημα, γιατί δεν το επικαλέστηκε απευθείας, αλλά αρχικά επικαλέστηκε τη σχετικότητα του θέματος (το οποίο εγώ θεώρησα σχετικότατο); Μήπως ενοχλήθηκε από την ερώτηση και έψαχνε δικαιολογία; Και εν πάσει περιπτώσει, έχουμε έναν Λαμπράκη που δεν αποδεικνύει τίποτα, προκαλεί ένα σωρό ερωτήματα, και τελικά δεν υπάρχει χρόνος για ερωτήματα;;; ΑΙΣΧΟΣ.
03:28:20 Φαντάζεται κάποια φοροκάρτα; Συγγνώμη, ασχέτως αν αμέσως μετά καταδικάζει το τσιπάκι, το να φαντάζεται φοροκάρτα είναι εγκληματικό. Ξεφτίλα. Δούλεμα.
Επίσης, εκατό φορές ανέφερε τις λέξεις "φαντάζομαι" και "φαντασία", ειδικά ως απάντηση σε ερωτήσεις που ήθελαν συγκεκριμένες απαντήσεις. Μήπως είναι φαντασιόπληκτος;;; Μήπως και το σώσιμο είναι φαντασία; Μήπως και τα χρήματα είναι φαντασία;
Στο τέλος είπε για ένα nonpaper των μυστικών υπηρεσιών που μιλά για το σενάριο εμφυλίου στην Ελλάδα. Ποιος είναι και έχει πρόσβαση στις μυστικές υπηρεσίες ρε παιδιά;;;
Τελικά έχουμε μεγάλο πρόβλημα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΛΕΞΗ! Οι τύποι πρέπει να είναι κάτι σαν μαφιόζοι. Πρέπει να έχουν κρυμμένες κάρτες που τους δίνουν αυτοπεποίθηση και άγνοια κινδύνου. Περιττό να αναφέρω ότι τόσο η συμπεριφορά-ομιλία, όσο και η φυσιογνωμία του Σώρρα παραπέμπει σε μαφιόζο. Αλλά αυτό ίσως κακώς το αναφέρω διότι δεν αποδεικνύει τίποτα.
Στην καλύτερη περίπτωση (την οποία απορρίπτω) προσπαθούν να εξαπατήσουν το σύστημα για να "σώσουν" την Ελλάδα. Αλλά για να το πετύχουν αυτό πρέπει να εξαπατήσουν και εμάς, προκειμένου να πάρουν τις υπογραφές μας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Επειδή τα φιλοσοφικά/μεταφυσικά κομμάτια του έχουν ενδιαφέρον, και πολλά από αυτά είναι αληθινά και τα χρησιμοποιεί για να στηρίξει την απάτη, μπορείτε να κάνετε θέμα όπου θα ερευνάτε και θα συζητάτε επ αυτών. Βγάλτε όμως έξω τα 600 δις και τις υπογραφές. Σε αυτό το μέρος είναι επικίνδυνος, όχι για την κυβέρνηση, αλλά για τον καθένα μας. Αν και φοβάμαι πως την μέρα που θα απομυθοποιηθεί τελείως ο Σώρρας, θα "απομυθοποιηθούν" μαζί του και αρκετές από τις αλήθειες που λέει για να στηρίξει την απάτη. Και αυτό δε θα είναι ασήμαντη απώλεια.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Δεν θεωρώ ότι έχασα τον χρόνο μου, διότι κατάφερα να έχω μια πολύ (πιστεύω) πιο ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα. Όμως το βίντεο ήταν 3,5 ώρες. Το να το μελετησεις καλά σου παίρνει πολύ περισσότερες ώρες. Αν κάτσω να ψάξω τις αποδείξεις που ΑΡΝΕΙΤΑΙ ο Λαμπράκης να μας δώσει, θα φάω όλη μου τη ζωή. Δεν θέλω να μου ζητηθεί από κανέναν σας να παρακολουθήσω άλλο πολύωρο βίντεο για αυτήν την ιστορία. Το πολύ πολύ να δεχτώ να μου προτείνετε κάποιο 5λεπτο ή το πολύ 10λεπτο που όμως να έχει ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Έχω να ασχοληθώ με ένα κάρο σημαντικά θέματα, δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Ο Λαμπράκης είχε την ευκαιρία να με πείσει και την έχασε.
Εκτός κι αν πρέπει να το δω από την ανάποδη, δηλαδή ότι πρέπει να σωθούμε από τον κίνδυνο που λέγεται END. ArEla, τι πρέπει να κάνουμε; Να πολεμήσουμε την END, ή να την αγνοήσουμε;
Μήτσο,
ostraka sos έγραψε:Οττον αν δεν ακουσες την ομιλια για δες φιλε.Εχεις καλο αυτι.
ostraka sos έγραψε:Εχεις το μυαλο να καταλαβεις ,οτι
ειναι μια εισαγωγη αφυπνισης;
ostraka sos έγραψε:Οττον.Δεν εισαι παιδι σκεψου.
Πρέπει να σε ενημερώσω ότι εδώ και καιρό δεν έχω την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να αναρρωτιέμαι αν έχω καλό αυτί, αν είμαι παιδί ακόμα ή αν έχω μυαλό. Όταν αγωνίζεσαι για την ΑΛΗΘΕΙΑ, τέτοια ερωτήματα είναι πολυτέλεια.ostraka sos έγραψε:Σκεψου λιγο Οττον,εχεις την ικανοτητα αυτη, ανυσηχος και ερευνητης εισαι.
Όσον αφορά την ομιλία Λαμπράκη, λυπάμαι, αλλά διαπίστωσα αερολογίες, αυθαιρετολογίες, θεωρητικολογίες, υπερπληροφόρηση και παραπληροφόρηση ανακατεμένα με δόσεις αληθείας.
Μας πετάει ένα σωρό μπαλάκια, πηγαίνει από το ένα θέμα στο άλλο (αν και τα συνδέει με τον δικό του τρόπο), χωρίς να τεκμηριώνει κι εγώ αν θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, ή θα πρέπει να τον αγνοήσω, ή θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω με τους μήνες να αποδείξω αν είναι αληθές καθένα στοιχείο από όλα αυτά που μας αφηγείται. Όμως, είναι δικιά του ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μας παρουσιάσει τις αποδείξεις ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τις αφηγήσεις του. Το ότι λέει και αλήθειες απλά αποδεικνύει ότι τις καπηλεύεται για να στηρίξει την απάτη.
Ας ξεκινήσω με το να σταθώ σε μερικά σημεία:
00:55:31
Χμ.. για να θυμηθούμε τι έλεγε στις 15/9/2012:Λαμπράκης έγραψε:"Όταν ήρθε λοιπόν ο Σώρρας και σας είπε - παιδιά εγώ θα σας δώσω 600 δις - δεν είναι του Σώρρα τα λεφτα. Ο Σώρρας έχει την υποσχετική του χρέους, έχει το συμβόλαιο. Δηλαδή έχει την δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε αυτά τα ταμεία. Και δεν είναι μόνον αυτές οι προσβάσεις που έχει. Δεν είναι μόνον προσβάσεις των 600 δις ή των 3ων τρις. Τα 3 τρις εν τέλει, για όσους είναι αμφισβητίες, είναι ψιλά στην τσέπη. Σε ελληνικά χέρια και σε ελληνικό control, βρίσκονται τα 4/5 του πλούτου της γης...
...Επειδή είστε ιδιοκτήτες, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε."
Βλέπετε την μεγάλη εικόνα;;;Λαμπράκης έγραψε:"Ο κύριος Σώρρας είναι κάτοχος αμερικανικών ομολόγων της τάξεως των τριών τρισεκατομμυρίων δολαρίων" (...) "Θα ρωτήσετε, πού τα βρήκε ο Σώρρας; Πώς τα πήρε ο Σώρρας; Πρώτον πρέπει να σας πω ότι τα χρήματα αυτά ανήκουν απολύτως νόμιμα στον κύριο Σώρρα, διότε μετεβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία, τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελλαδικό χώρο την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος." (...) "Τώρα έχετε την απάντησή σας γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που λένε πού τα βρήκε ο Σώρρας, γιατί τα έκανε ο Σώρρας κλπ. Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια, την οποία τώρα την έχετε κατοχή σας. Επομένως τα ομόλογα αυτά είναι κεφάλαιο για τον Σώρρα." (...) "Έτσι λοιπόν έχετε την απάντησή σας πού τα βρήκε ο Σώρρας τα ομόλογα, γιατί έχει ο Σώρρας τόσα πολλά λεφτά..."
Συνεχίζω:
00:56:06
Αλλά επειδή δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, συνεχίζουν να πεθαίνουν, να πεινούν ή να αυτοκτονούν Έλληνες. Φανταστείτε από τι κατάθλιψη θα πάσχουν αυτοί οι πάμπλουτοι Ελληναράδες. Να έχουν τα χρήματα αλλά να μην μπορούν να σώσουν πχ τους αυτοκτονούντες. Να γίνονται παθητικοί θεατές της σφαγής. ΟΚ, το χάψαμε.Λαμπράκης έγραψε:Σε ελληνικά χέρια και σε ελληνικό control, βρίσκονται τα 4/5 του πλούτου της γης.
00:56:45
Γιατί να προβάλλει ένα δίπολο; Υποτίθεται πως είναι κατά της πόλωσης! Θεωρώ περίεργη την επίκληση στο δίπολο...Λαμπράκης έγραψε:Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα γήπεδο - το μεσημέρι μίλαγα κάπου και είπα γήπεδο Ολυμπιακού, απόψε θα πω γήπεδο Παναθηναϊκού για να μην παρεξηγηθούν οι παναθηναϊκοί...
01:10:00
Γιατί; Επειδή έτσι το γουστάρει ο Λαμπράκης; Πού είναι τα τεκμήρια, οεο;; Δεν μπορείς να προσπαθείς να ανατρέψεις την ιστορία μόνο με αφήγηση. Πρέπει να παρουσιάσεις τεκμήρια τα οποία δεν παρουσιάζει. Κολοκοτρώνης μασώνος;;; Αποδείξεις; Αυθαιρετολογίας το Ανάγνωσμα.Λαμπράκης έγραψε:"Όλοι οι ήρωες του 21 ήσαν μέλη των μασονικών στoών."
01:48:26
Χμ... αυτό με έβαλε σε σκέψεις... μήπως οι κύριοι γνωρίζουν προσωπικά τον Λιακόπουλο (ήδη ομολόγησε ότι έχει καλή επικοινωνία με τον Πάλμο, παρακάτω) για 13 ή και περισσότερα χρόνια; Μήπως έχουνε συνεργαστεί κατά κάποιον τρόπο;;; Ποιος ξεκίνησε την "διεργασία του διαφωτισμού" στην Ελλάδα μετά το 2000;;; Ποιος έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο στη "διάνοιξη του νου" εντός επικράτειας;Λαμπράκης έγραψε:"Και ο λόγος για τον οποίο εσείς δέχεστε απόψε αυτά που σας λέω, ενώ πριν 15 χρόνια θα φωνάζατε το ασθενοφόρο να με πάρει, είναι επειδή πραγματικά η διεργασία του διαφωτισμού και της διάνοιξης του νου έχει ήδη αρχίσει από τις αρχές της χιλιετίας, από το 2000."
01:49:12
Μία αυτοκτονία δεν προλάβατε, ένα συσσίτιο δεν κάνατε. Και θα σώσετε τον πλανήτη;Λαμπράκης έγραψε:"Υπάρχουν 13 τέτοια οικονομικά εργαλεία, το καθένα από αυτά λύνει το οικονομικό πρόβλημα όλου του πλανήτη. Το καθένα από τα 13 αυτά εργαλεία βρίσκονται σε ελληνικά χέρια. Δεν μπορώ να σας πω σε ποια χέρια, αλλά είναι πάντως σε ελληνικά χέρια"
01:54:52
Η αθλιότητα στο μεγαλείο της. Δηλαδή η Καζάριοι μας φοβούνται επειδή εκπέμπουμε θετική ενέργεια από την καλοπέραση και το κοιμισιό. Οπότε όσο πιο πολύ μας ψεκάζουν, όσο περισσότερο αδιαφορούμε και καλοπερνάμε, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνουμε στη νέα τάξη!!!!Λαμπράκης έγραψε:"Και εκπλήσσονται, οι Καζάριοι γιατί ενώ σας πιέζουν τόσο αφάνταστα, εσείς εξακολουθείτε να είστε στις παραλίες σας κάθε μέρα, στα νυχτερινά κέντρα κάθε βράδυ, το καφεδάκι σας στο λιμάνι..."
Δεν λέω μη να βγεις μερικές φορές. Αλλά είπε "κάθε βράδυ". Δηλαδή συχνά, μία από τις βασικές αιτίες της σημερινής κατάντιάς μας. Διότι δεν είναι μόνο αν πας σε μια καφετέρεια, αλλά και το τι συζητάς. Και ξέρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι είδους συζητήσεις είναι οι περισσότερες.
02:27:30 Μας μιλάει για ένα φορολογικό σύστημα όπου θα φορολογείται εκείνος που δεν ξοδεύει τα χρήματά του. Μα δεν γνωρίζει ότι ήδη εφαρμόζεται αυτό το σύστημα;
"Σας φορολογούν αν δεν φέρετε αποδείξεις", και μετά λέει "σας φορολογούν με τις αποδείξεις διότι έχετε τα χρήματα και τα καταναλώνετε..." Και μετά προτείνει να φορολογείται εκείνος που δεν ξοδεύει. Μα γιατί το προτείνει ενώ παραδέχτηκε ότι μας φορολογούν αν δεν φέρουμε αποδείξεις; Τι λέει;
02:56:51 Τον ρωτάει γιατί η SCEDE company χρωστάει στον Σώρρα 3 δις, και για πόση ώρα απαντούσε άλλα αντί άλλων. Δείχνει λες και ήθελε να αποφύγει να απαντήσει με βάση το σενάριο της παράδοσης τεχνολογίας, αλλά στο τέλος από την πίεση του ερωτών έδωσε την απάντηση: "πατεντών υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες ήσαν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης από το 1996 έως το 2003. Εν τέλει, η πλευρά που αντιπροσώπευε την εταιρεία RED PANTHER εκέρδισε τη δικαστική διαμάχη και αυτός ήτανε ο τρόπος διακανονισμού του χρέους του αμερικανικού δημοσίου".
Όμως δύο χρόνια πέρασαν και κανείς δεν ξέρει πώς κατείχαν αρχαία ελληνική τεχνολογία και πώς έφτιαξαν πατέντες. Ήταν εφευρέτες; Στο δικαστήριο τι ακριβώς συζητήθηκε;; Έγινε πράγματι αυτό το δικαστήριο ή ήταν μούφα;
03:05:00
Μάλιστα. Και έτσι ξαφνικά η "δωρεά" μεταμορφώνεται σε "δάνειο". Χμ... ενδιαφέρον. Άρα στην περίπτωση που το σχέδιό τους πάει καλά και "σωθεί" η Ελλάδα, είναι δεδομένο ότι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι ως ευεργέτες θα πλουτίσουν.Λαμπράκης έγραψε:"Δάνειο εκατονταετούς διαρκείας"
03:28:00 Είχε το λόγο ένα παλληκάρι και έλεγε κάποια πράγματα σχετικά με το Χριστο, και πετάγεται μια προκομένη να του πει "είσαστε εκτός θέματος". Γιατί; Τι την ενόχλησε; Μετά από λίγο επικαλέστηκε πρόβλημα χρόνου. ΟΚ να δεχτώ ότι υπήρχε πρόβλημα χρόνου, αλλά αν αυτό ήταν πραγματικά το πρόβλημα, γιατί δεν το επικαλέστηκε απευθείας, αλλά αρχικά επικαλέστηκε τη σχετικότητα του θέματος (το οποίο εγώ θεώρησα σχετικότατο); Μήπως ενοχλήθηκε από την ερώτηση και έψαχνε δικαιολογία; Και εν πάσει περιπτώσει, έχουμε έναν Λαμπράκη που δεν αποδεικνύει τίποτα, προκαλεί ένα σωρό ερωτήματα, και τελικά δεν υπάρχει χρόνος για ερωτήματα;;; ΑΙΣΧΟΣ.
03:28:20 Φαντάζεται κάποια φοροκάρτα; Συγγνώμη, ασχέτως αν αμέσως μετά καταδικάζει το τσιπάκι, το να φαντάζεται φοροκάρτα είναι εγκληματικό. Ξεφτίλα. Δούλεμα.
Επίσης, εκατό φορές ανέφερε τις λέξεις "φαντάζομαι" και "φαντασία", ειδικά ως απάντηση σε ερωτήσεις που ήθελαν συγκεκριμένες απαντήσεις. Μήπως είναι φαντασιόπληκτος;;; Μήπως και το σώσιμο είναι φαντασία; Μήπως και τα χρήματα είναι φαντασία;
Στο τέλος είπε για ένα nonpaper των μυστικών υπηρεσιών που μιλά για το σενάριο εμφυλίου στην Ελλάδα. Ποιος είναι και έχει πρόσβαση στις μυστικές υπηρεσίες ρε παιδιά;;;
Τελικά έχουμε μεγάλο πρόβλημα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΛΕΞΗ! Οι τύποι πρέπει να είναι κάτι σαν μαφιόζοι. Πρέπει να έχουν κρυμμένες κάρτες που τους δίνουν αυτοπεποίθηση και άγνοια κινδύνου. Περιττό να αναφέρω ότι τόσο η συμπεριφορά-ομιλία, όσο και η φυσιογνωμία του Σώρρα παραπέμπει σε μαφιόζο. Αλλά αυτό ίσως κακώς το αναφέρω διότι δεν αποδεικνύει τίποτα.
Στην καλύτερη περίπτωση (την οποία απορρίπτω) προσπαθούν να εξαπατήσουν το σύστημα για να "σώσουν" την Ελλάδα. Αλλά για να το πετύχουν αυτό πρέπει να εξαπατήσουν και εμάς, προκειμένου να πάρουν τις υπογραφές μας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Επειδή τα φιλοσοφικά/μεταφυσικά κομμάτια του έχουν ενδιαφέρον, και πολλά από αυτά είναι αληθινά και τα χρησιμοποιεί για να στηρίξει την απάτη, μπορείτε να κάνετε θέμα όπου θα ερευνάτε και θα συζητάτε επ αυτών. Βγάλτε όμως έξω τα 600 δις και τις υπογραφές. Σε αυτό το μέρος είναι επικίνδυνος, όχι για την κυβέρνηση, αλλά για τον καθένα μας. Αν και φοβάμαι πως την μέρα που θα απομυθοποιηθεί τελείως ο Σώρρας, θα "απομυθοποιηθούν" μαζί του και αρκετές από τις αλήθειες που λέει για να στηρίξει την απάτη. Και αυτό δε θα είναι ασήμαντη απώλεια.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Δεν θεωρώ ότι έχασα τον χρόνο μου, διότι κατάφερα να έχω μια πολύ (πιστεύω) πιο ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα. Όμως το βίντεο ήταν 3,5 ώρες. Το να το μελετησεις καλά σου παίρνει πολύ περισσότερες ώρες. Αν κάτσω να ψάξω τις αποδείξεις που ΑΡΝΕΙΤΑΙ ο Λαμπράκης να μας δώσει, θα φάω όλη μου τη ζωή. Δεν θέλω να μου ζητηθεί από κανέναν σας να παρακολουθήσω άλλο πολύωρο βίντεο για αυτήν την ιστορία. Το πολύ πολύ να δεχτώ να μου προτείνετε κάποιο 5λεπτο ή το πολύ 10λεπτο που όμως να έχει ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Έχω να ασχοληθώ με ένα κάρο σημαντικά θέματα, δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Ο Λαμπράκης είχε την ευκαιρία να με πείσει και την έχασε.
Εκτός κι αν πρέπει να το δω από την ανάποδη, δηλαδή ότι πρέπει να σωθούμε από τον κίνδυνο που λέγεται END. ArEla, τι πρέπει να κάνουμε; Να πολεμήσουμε την END, ή να την αγνοήσουμε;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ostrako

Οττον να εισαι καλα,που ασχοληθηκες.
Ψαχνω λυση ,στο αδιεξοδο ,που μας οδηγησανε.Εγω δεν μπορω σαν πολιτης αυτης της χωρας
να εμπιστευτω κανεναν ,πολιτικο ,απο οπου και αν προερχετε.Τα αυτονοητα ψεματα, που μου δημιουργουνται σε πραματα πιο απλα,απο αυτα που λεει ο Λαμπρακης ,μου προσβαλουν το μυαλο.
Αυτοι οι ανθρωποι οποιοι και να ειναι οι σκοποι τους σιγουρα ,δεν πολιτικολογουν,ξεμπροστιαζουν ,
πολιτικους και τους εξουσιαστες του παγκοσμιου οικονομικου μοντελου που εχουμε.Δεν τους κανει κανενας τιποτα,Περιεργο.Δεν μιλουν για ενα πραμα.Δεν μπαινουν στους γνωστους -ισμους.
Μιλουν για την τραπεζικη απατη ,των προγονων μου,στην Μικρα Ασια.
Μιλουν σε επιπεδα οικονομιας ,αγνωστα, η τελος παντων κρυφα απο πολλους και δεν βγαινει
κανενας να πει,τι μας λες ρε, πια δικαιωματα εχει η χωρα σε αυτους τους λογαριασμους ,παραμυθα.
Μιλουν στα ισα για τις στοες και λενε πιοι περνουν εντολες απο εκει.
Λενε οτι ο Τσιπρας χρηματοδοτητε απο τον Σορρος.
Λενε τι ειναι η Σιων,και τι ρολο εχει.Μιλουν για ελευθερη ενεργεια...
Καρτες χρησιμοποιουμε ηδη,και μιλουν και ΑΛΛΟΙ για καρτες.Η φορολογικη καρτα του Λαμπρακη σε επιπεδο φαντασιας ακομα, δεν αποκλειει την χρηση μετρητων.
Μιλουν για την Πανθρησκεια και για την Αστανα.
Εξηγουν , πως πηραν το χρυσο απο τα κρατη στην παροδο του χρονου.
Λενε για 3 χωρες που με τον ιδιο, μηχανισμο απαλαχτηκαν απο το χρεος.
Μιλουν για εγκατασταση, Δικαιωσυνης και ιδανικης πολιτειας με τις αρχες και αξιες του Ελληνισμου.
Ζητουν ελεγχο χρεους και ελεγχο οσων διαχειριστικαν δημοσιο χρεος με αξιοκρατικο ελεγχο φυσικα,απο αεροπαγειτες που θα βγουν με κληρο.
Μιλουν για τον ΟΗΕ,λενε απο ποιες πηγες χρηματοδοτηθηκαν,πολιτικοι,και ιδρυτες -ισμων.
Λενε ,λενε ,λενε.
Μιλουν για Αρχαια Ιστορια,για εξωγηινους ακασικα πεδια ,για τον Τεσλα,λενε οτι ολοι οι επιστημονες που διεπρεψαν τον προηγουμενο αιωνα ,ηταν Εβραιοι και να το καταλαβουμε το ποσο υποπτο ειναι.Τιμουν τον Καποδιστρια,μιλουν για την επανασταση.
Λενε ,λενε ,λενε.
Για το Χριστο ειπε οτι περπατησε,στη γη.Δεν τον ονοματησε Θεο.Σου φανηκε υποπτη η κοπελα που προσπαθησε να σταματησει,αυτον που ρωτησε,μηπως ειχε κανει ερωτηματα και αλλα?ΔΕν θυμαμαι
σου φανηκε υποπτο οπως ,μου φαινονται και μενα παρα πολλα.
Ποιο υποπτος μου φαινετε ο ρολος των Ιεραρχων της χωρας και η σχεση τους με το χρημα και οσους ακολουθει.Το σταυρο μου ομως ,τον κανω.
Το μονο που θα μπορουσε αρνητικα, η τεραστια φαντασια μου να εκδηλωσει,αρνητικα, με τα οσα φτανει ο νους μου ,ειναι οτι θα φερουν τα επτα χρονια ευτυχιας και μετα ....
Για ολα αυτα και για αλλα πολλα θα τους ακουω,οχι για να σε πεισω Οττον αλλα για να δω ,
τι θα μπορουν ακομα να δωσουν ,στο μυαλο μου.Δεν μπορω να κατσω να σου απαντω ,
σειρα, σειρα με επιχειρηματολογια υποκειμενικη.Πουνα βρω τις απαντησεις που θελεις?Οι ομιλιες του δεν ειναι δυο.Ειδες μια.Και μια φορα.Καλοπροαιρετα μιλω Οττον.
Κατι αλλο,τωρα.Η Βασω ανεβασε τον Καζακη και την αποψη του για τον Σωρρα.
Ειναι δυο λεπτα.Ακου και αν θες πες ,οτι καταλαβαινεις οχι εδω ,αλλα στο νημα του.
Ετσι για να δω και γω ,τι ματια εχω ,γιατι παραξενευομαι με τα ματια μου.
Ερευνητες ειμαστε,μεσα στον πολεμο,που εχουμε ,δεν ειμαστε αντιπαλοι.
Ψαχνω λυση ,στο αδιεξοδο ,που μας οδηγησανε.Εγω δεν μπορω σαν πολιτης αυτης της χωρας
να εμπιστευτω κανεναν ,πολιτικο ,απο οπου και αν προερχετε.Τα αυτονοητα ψεματα, που μου δημιουργουνται σε πραματα πιο απλα,απο αυτα που λεει ο Λαμπρακης ,μου προσβαλουν το μυαλο.
Αυτοι οι ανθρωποι οποιοι και να ειναι οι σκοποι τους σιγουρα ,δεν πολιτικολογουν,ξεμπροστιαζουν ,
πολιτικους και τους εξουσιαστες του παγκοσμιου οικονομικου μοντελου που εχουμε.Δεν τους κανει κανενας τιποτα,Περιεργο.Δεν μιλουν για ενα πραμα.Δεν μπαινουν στους γνωστους -ισμους.
Μιλουν για την τραπεζικη απατη ,των προγονων μου,στην Μικρα Ασια.
Μιλουν σε επιπεδα οικονομιας ,αγνωστα, η τελος παντων κρυφα απο πολλους και δεν βγαινει
κανενας να πει,τι μας λες ρε, πια δικαιωματα εχει η χωρα σε αυτους τους λογαριασμους ,παραμυθα.
Μιλουν στα ισα για τις στοες και λενε πιοι περνουν εντολες απο εκει.
Λενε οτι ο Τσιπρας χρηματοδοτητε απο τον Σορρος.
Λενε τι ειναι η Σιων,και τι ρολο εχει.Μιλουν για ελευθερη ενεργεια...
Καρτες χρησιμοποιουμε ηδη,και μιλουν και ΑΛΛΟΙ για καρτες.Η φορολογικη καρτα του Λαμπρακη σε επιπεδο φαντασιας ακομα, δεν αποκλειει την χρηση μετρητων.
Μιλουν για την Πανθρησκεια και για την Αστανα.
Εξηγουν , πως πηραν το χρυσο απο τα κρατη στην παροδο του χρονου.
Λενε για 3 χωρες που με τον ιδιο, μηχανισμο απαλαχτηκαν απο το χρεος.
Μιλουν για εγκατασταση, Δικαιωσυνης και ιδανικης πολιτειας με τις αρχες και αξιες του Ελληνισμου.
Ζητουν ελεγχο χρεους και ελεγχο οσων διαχειριστικαν δημοσιο χρεος με αξιοκρατικο ελεγχο φυσικα,απο αεροπαγειτες που θα βγουν με κληρο.
Μιλουν για τον ΟΗΕ,λενε απο ποιες πηγες χρηματοδοτηθηκαν,πολιτικοι,και ιδρυτες -ισμων.
Λενε ,λενε ,λενε.
Μιλουν για Αρχαια Ιστορια,για εξωγηινους ακασικα πεδια ,για τον Τεσλα,λενε οτι ολοι οι επιστημονες που διεπρεψαν τον προηγουμενο αιωνα ,ηταν Εβραιοι και να το καταλαβουμε το ποσο υποπτο ειναι.Τιμουν τον Καποδιστρια,μιλουν για την επανασταση.
Λενε ,λενε ,λενε.
Για το Χριστο ειπε οτι περπατησε,στη γη.Δεν τον ονοματησε Θεο.Σου φανηκε υποπτη η κοπελα που προσπαθησε να σταματησει,αυτον που ρωτησε,μηπως ειχε κανει ερωτηματα και αλλα?ΔΕν θυμαμαι
σου φανηκε υποπτο οπως ,μου φαινονται και μενα παρα πολλα.
Ποιο υποπτος μου φαινετε ο ρολος των Ιεραρχων της χωρας και η σχεση τους με το χρημα και οσους ακολουθει.Το σταυρο μου ομως ,τον κανω.
Το μονο που θα μπορουσε αρνητικα, η τεραστια φαντασια μου να εκδηλωσει,αρνητικα, με τα οσα φτανει ο νους μου ,ειναι οτι θα φερουν τα επτα χρονια ευτυχιας και μετα ....
Για ολα αυτα και για αλλα πολλα θα τους ακουω,οχι για να σε πεισω Οττον αλλα για να δω ,
τι θα μπορουν ακομα να δωσουν ,στο μυαλο μου.Δεν μπορω να κατσω να σου απαντω ,
σειρα, σειρα με επιχειρηματολογια υποκειμενικη.Πουνα βρω τις απαντησεις που θελεις?Οι ομιλιες του δεν ειναι δυο.Ειδες μια.Και μια φορα.Καλοπροαιρετα μιλω Οττον.
Κατι αλλο,τωρα.Η Βασω ανεβασε τον Καζακη και την αποψη του για τον Σωρρα.
Ειναι δυο λεπτα.Ακου και αν θες πες ,οτι καταλαβαινεις οχι εδω ,αλλα στο νημα του.
Ετσι για να δω και γω ,τι ματια εχω ,γιατι παραξενευομαι με τα ματια μου.
Ερευνητες ειμαστε,μεσα στον πολεμο,που εχουμε ,δεν ειμαστε αντιπαλοι.
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 351 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Και εμένα μου δημιουργήθηκαν ερωτήματα και υπάρχει ασυνέχεια και κάποια πράγματα δεν κουμπώνουν μεταξύ τους.
Αλλά αν έχει κάποια σχέση με το Λιακόπουλο τι πρόβλημα υπάρχει.
Εγώ προσωπικά δεν τον θεωρώ τρελό το Λιακόπουλο.
Βιβλιοπώλης είναι αλλά αυτά που γράφει υπάρχουν σε βιβλιογραφία παλιά και ξενόγλωσση τα έβαλε σε μια σειρά και τα κάνει βιβλίο. Δεν του το απαγορεύει κανείς.
Όλα αυτά που λέει ο Λιακό για την Ατζέντα 21 είναι 100% αλήθεια.
Και σε πολλά έχει πέσει μέσα 100% όπως εκεί που λέει ότι θα βάλουν φόρο στα μωρά για μείωση πληθυσμού.
Τα άλλα για τα Νεφελίμ είναι άλλο κεφάλαιο.
Μπήκαν στη........ζωή μας και όταν κάποιος δημοσιοκάφρος θέλει να κάνει πλάκα λέει τα Νεφελίμ φταίνε.
Τέλος πάντων.
Αν έχουν πρόσβαση σε χρηματικές πηγές γιατί να μην τα δώσουν.
Ότι υπάρχει πλούτος στον πλανήτη είναι δεδομένο και η κρίση είναι αποτέλεσμα μπουκώματος από κέρδη και όχι έλλειψης χρημάτων ή πραγμάτων.
Αυτό συνάγεται και από την "υλιστική" μαρξιστική κατά την οποία αξία είναι η κοινωνικά αναγκαία εργασία για την παραγωγή ενός προϊόντος και σήμερα παράγεται οτιδήποτε με κοινωνικά αναγκαίο χρόνο εργασίας ελάχιστο.
Και αυτό αντί να οδηγήσει σε ευημερία (συζητιώταν στα πηγαδάκια στη δεκαετία του 80) και μείωση του χρόνου εργασίας οδήγησε σε ανεργία και σε επιδίωξη μείωσης πληθυσμού γιατί δεν θέλουν παρά ένα 20% για τις επιχειρήσεις τους και για κατανάλωση των προϊόντων τους και τους υπόλοιπους θέλουν να μας πετάξουν στον Καιάδα. Η έννοια του περιττού ανθρώπου και του μπάζου μπήκε για τα καλά στο λεξιλόγιο και πολύ κακώς μπήκε.
Αυτά είναι που ξέρω εγώ και τα έχω σαν δεδομένα και σαν βάση αφού είμαι οικονομολόγος και Κοινωνιολόγος. (Τα άλλα με τα Νεφελίμ είναι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις)
Επίσης υπάρχει και ένα άλλο δεδομένο. Όλα τα κράτη χρωστάνε και σε ποιόν τα χρωστάνε αυτά που χρωστάνε.
Είναι γεγονός ότι ο παγκόσμιος πλούτος είναι σε λίγα χέρια.
Αλλά αποκλείεται να τους ξέφυγαν?
Κατά τη γνώμη μου και απ ότι άκουσα καταλαβαίνω ότι κατέχουν κάποια χαρτιά και μετοχές της Τράπεζας Ανατολής από παλιά. Αλλά σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού δεν τους τα αναγνωρίζουν γιατί είναι έξω από την κλίκα.
Παράδειγμα πλουσίου εκτός κλίκας ήταν ο Ωνάσης.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η κλίκα που κατέχει σχεδόν το σύνολο του παγκόσμιου πλούτου είναι τόσο παντοδύναμη που θα πετύχουν όλα τα σχέδια της.
Αλλά αν έχει κάποια σχέση με το Λιακόπουλο τι πρόβλημα υπάρχει.
Εγώ προσωπικά δεν τον θεωρώ τρελό το Λιακόπουλο.
Βιβλιοπώλης είναι αλλά αυτά που γράφει υπάρχουν σε βιβλιογραφία παλιά και ξενόγλωσση τα έβαλε σε μια σειρά και τα κάνει βιβλίο. Δεν του το απαγορεύει κανείς.
Και σε πολλά έχει πέσει μέσα 100% όπως εκεί που λέει ότι θα βάλουν φόρο στα μωρά για μείωση πληθυσμού.
Τα άλλα για τα Νεφελίμ είναι άλλο κεφάλαιο.
Μπήκαν στη........ζωή μας και όταν κάποιος δημοσιοκάφρος θέλει να κάνει πλάκα λέει τα Νεφελίμ φταίνε.
Τέλος πάντων.
Αν έχουν πρόσβαση σε χρηματικές πηγές γιατί να μην τα δώσουν.
Ότι υπάρχει πλούτος στον πλανήτη είναι δεδομένο και η κρίση είναι αποτέλεσμα μπουκώματος από κέρδη και όχι έλλειψης χρημάτων ή πραγμάτων.
Αυτό συνάγεται και από την "υλιστική" μαρξιστική κατά την οποία αξία είναι η κοινωνικά αναγκαία εργασία για την παραγωγή ενός προϊόντος και σήμερα παράγεται οτιδήποτε με κοινωνικά αναγκαίο χρόνο εργασίας ελάχιστο.
Και αυτό αντί να οδηγήσει σε ευημερία (συζητιώταν στα πηγαδάκια στη δεκαετία του 80) και μείωση του χρόνου εργασίας οδήγησε σε ανεργία και σε επιδίωξη μείωσης πληθυσμού γιατί δεν θέλουν παρά ένα 20% για τις επιχειρήσεις τους και για κατανάλωση των προϊόντων τους και τους υπόλοιπους θέλουν να μας πετάξουν στον Καιάδα. Η έννοια του περιττού ανθρώπου και του μπάζου μπήκε για τα καλά στο λεξιλόγιο και πολύ κακώς μπήκε.
Αυτά είναι που ξέρω εγώ και τα έχω σαν δεδομένα και σαν βάση αφού είμαι οικονομολόγος και Κοινωνιολόγος. (Τα άλλα με τα Νεφελίμ είναι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις)
Επίσης υπάρχει και ένα άλλο δεδομένο. Όλα τα κράτη χρωστάνε και σε ποιόν τα χρωστάνε αυτά που χρωστάνε.
Είναι γεγονός ότι ο παγκόσμιος πλούτος είναι σε λίγα χέρια.
Αλλά αποκλείεται να τους ξέφυγαν?
Κατά τη γνώμη μου και απ ότι άκουσα καταλαβαίνω ότι κατέχουν κάποια χαρτιά και μετοχές της Τράπεζας Ανατολής από παλιά. Αλλά σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού δεν τους τα αναγνωρίζουν γιατί είναι έξω από την κλίκα.
Παράδειγμα πλουσίου εκτός κλίκας ήταν ο Ωνάσης.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η κλίκα που κατέχει σχεδόν το σύνολο του παγκόσμιου πλούτου είναι τόσο παντοδύναμη που θα πετύχουν όλα τα σχέδια της.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ostrako

Μαρια ποιος Λιακοπουλος.Δεν τον εχω παρακολουθησει.Μονο λιγο στην αρχη και τον
βαρεθηκα.Ηταν πολυ κουραστικος ,ενα ελεγε,μιση ωρα πουλουσε.Δεν τα ξερω τα Νεφελιμ και λοιπα.
Ποιος Παλμος,κλπ.
Τα λεφτα τα εχουν και Ελληνες.Τα αρχαια κειμενα ,τα εχουν και Ελληνες.
Δεν εχουν μονο οι Εβραιοι χρημα.Το συστημα κρατουν,τις τραπεζες, και τις συμβασεις ,που διακατεχουν τον τροπο που κινειτε το χρημα παγκοσμια.
Δεν μπορουν να κανουν κατι μεσα απο αυτες τις συμβασεις ,μονο πολεμο και αρνητικη ,ηττοπαθεια μπορουν να προκαλεσουν.
Ειναι στα περιοδικα,ολοι?Τα ΜΜΕ κατοπιν συνφωνιων με τα αφεντικα τηρουν σιγη.
Τους πολιτικους κρατουν μεσα απο στοες.
Μη ξεχνατε ενα χρυσο κανονα,πρωτα ενημερωνομαι και κατοπιν μιλω.
Αλλιως με χαρακτηριζουν ,επιπολαια ,ημιμαθη.-
Εδω ειναι το τοπικ του Σωρρα και της ΕΝD.Eιναι κατι το καινουριο.Εγω μιλω γιατι εχω παρακολουθησει οχι μια η δυο ομιλιες.Τους κοιτω μηνες και κυνηγω οτι βρω γιαυτους.
Ελπιζω να εγινα ,αντιληπτος.Τις αποριες που δημιουργουντε ευκολα και εχουν απαντηθει σε ομιλιες δεν μπορω να τις απαντω εγω.Δεν θελω κατι τετοιο.
Νομιζετε οτι ειμαι και οπαδος που ψηνει κοσμο.Δεν ειναι αυτο.Βλεπω μου αρεσει,και ανεβαζω ,ελευθερα ,μιλουν και μου αρεσει.Τιποτα αλλο.Μπαινω σε διαλογο,για να εποικοινωνησω,να βοηθησω και να βοηθηθω.Δεν αντιμετωπιζω ομως αρνητικα κατι ,μεχρι να το καταλαβω εγω,οχι επειδη καποιος μου ειπε κατι,που ειδε αυτος.Θελω να το νοιωσω εγω.Πχ σας ειπα ξανα,και τον Καζακη ειδα ,θετικα,αλλα ηρθε η ωρα που τον απερριψα οχι επειδη μου ειπε καποιος κατι, μοναχος το εκανα.Στη ζωη ετσι βαδιζω,τι να κανω,Θυμα θυτης αλλα δοκιμαζω ,για να ξερω,Αν δεν εχεις δικιμασει κατι πως το ξερεις,θεωρεις μονο.Ετσι ομως στη ζωη, βαδιζεις με εμπειριες αλλων και οχι με δικες σου.
βαρεθηκα.Ηταν πολυ κουραστικος ,ενα ελεγε,μιση ωρα πουλουσε.Δεν τα ξερω τα Νεφελιμ και λοιπα.
Ποιος Παλμος,κλπ.
Τα λεφτα τα εχουν και Ελληνες.Τα αρχαια κειμενα ,τα εχουν και Ελληνες.
Δεν εχουν μονο οι Εβραιοι χρημα.Το συστημα κρατουν,τις τραπεζες, και τις συμβασεις ,που διακατεχουν τον τροπο που κινειτε το χρημα παγκοσμια.
Δεν μπορουν να κανουν κατι μεσα απο αυτες τις συμβασεις ,μονο πολεμο και αρνητικη ,ηττοπαθεια μπορουν να προκαλεσουν.
Ειναι στα περιοδικα,ολοι?Τα ΜΜΕ κατοπιν συνφωνιων με τα αφεντικα τηρουν σιγη.
Τους πολιτικους κρατουν μεσα απο στοες.
Μη ξεχνατε ενα χρυσο κανονα,πρωτα ενημερωνομαι και κατοπιν μιλω.
Αλλιως με χαρακτηριζουν ,επιπολαια ,ημιμαθη.-
Εδω ειναι το τοπικ του Σωρρα και της ΕΝD.Eιναι κατι το καινουριο.Εγω μιλω γιατι εχω παρακολουθησει οχι μια η δυο ομιλιες.Τους κοιτω μηνες και κυνηγω οτι βρω γιαυτους.
Ελπιζω να εγινα ,αντιληπτος.Τις αποριες που δημιουργουντε ευκολα και εχουν απαντηθει σε ομιλιες δεν μπορω να τις απαντω εγω.Δεν θελω κατι τετοιο.
Νομιζετε οτι ειμαι και οπαδος που ψηνει κοσμο.Δεν ειναι αυτο.Βλεπω μου αρεσει,και ανεβαζω ,ελευθερα ,μιλουν και μου αρεσει.Τιποτα αλλο.Μπαινω σε διαλογο,για να εποικοινωνησω,να βοηθησω και να βοηθηθω.Δεν αντιμετωπιζω ομως αρνητικα κατι ,μεχρι να το καταλαβω εγω,οχι επειδη καποιος μου ειπε κατι,που ειδε αυτος.Θελω να το νοιωσω εγω.Πχ σας ειπα ξανα,και τον Καζακη ειδα ,θετικα,αλλα ηρθε η ωρα που τον απερριψα οχι επειδη μου ειπε καποιος κατι, μοναχος το εκανα.Στη ζωη ετσι βαδιζω,τι να κανω,Θυμα θυτης αλλα δοκιμαζω ,για να ξερω,Αν δεν εχεις δικιμασει κατι πως το ξερεις,θεωρεις μονο.Ετσι ομως στη ζωη, βαδιζεις με εμπειριες αλλων και οχι με δικες σου.
- ostrako

Για να μπορεις να καταλαβεις καποιον ανθρωπο,στη ζωη,πρεπει να τον ζησεις.
Να ''δεις''τις αποψεις του,το πως συμπεριφερετε σε ανθρωπους που δεν εχει συμφερον,
να εργαστεις μαζι του να τα πιεις ,παρεα του,να ακουσεις τι λεει ,για το θεο.Να ακουσεις τις
εμπειριες του,να δεις πως συμπεριφερεται στα παιδια του στη γυναικα του.
Να τον νιωσεις ,στα ευκολα και στα δυσκολα.
Τοτε μονο θα εχεις ενα υποκειμενικο ,ψυχογραφημα γιαυτον.
Πως μπορω εγω να ειμαι ,οπαδος καποιου?
Η ζωη εχει επιλογες,απειρες,ολα ειναι πανω στο τραπεζι ,απλωνεις χερι διαλεγεις η καθεσε
στα αυγα σου.
Εχουμε πολεμο.Θελω οπλα ,οχι καραμπινες.
Θελω να μπορω να ειμαι αισιοδοξος και να βλεπω φως για τα παιδια μου.
Προς το παρον αυτην την ψευδεσθηση του υποκειμενικου φωτος το βρισκω με την ΕΝD.
Aυτη ειναι η αποψη μου,αληθινα και ξαστερα.Οχι με την λογικη του οπαδου.Με την λογικη του παει και αυτο,παμε για αλλα.Η ζωη ειναι ενα ταξιδι,που το βαδιζω και δεν φοβαμαι.
Να ''δεις''τις αποψεις του,το πως συμπεριφερετε σε ανθρωπους που δεν εχει συμφερον,
να εργαστεις μαζι του να τα πιεις ,παρεα του,να ακουσεις τι λεει ,για το θεο.Να ακουσεις τις
εμπειριες του,να δεις πως συμπεριφερεται στα παιδια του στη γυναικα του.
Να τον νιωσεις ,στα ευκολα και στα δυσκολα.
Τοτε μονο θα εχεις ενα υποκειμενικο ,ψυχογραφημα γιαυτον.
Πως μπορω εγω να ειμαι ,οπαδος καποιου?
Η ζωη εχει επιλογες,απειρες,ολα ειναι πανω στο τραπεζι ,απλωνεις χερι διαλεγεις η καθεσε
στα αυγα σου.
Εχουμε πολεμο.Θελω οπλα ,οχι καραμπινες.
Θελω να μπορω να ειμαι αισιοδοξος και να βλεπω φως για τα παιδια μου.
Προς το παρον αυτην την ψευδεσθηση του υποκειμενικου φωτος το βρισκω με την ΕΝD.
Aυτη ειναι η αποψη μου,αληθινα και ξαστερα.Οχι με την λογικη του οπαδου.Με την λογικη του παει και αυτο,παμε για αλλα.Η ζωη ειναι ενα ταξιδι,που το βαδιζω και δεν φοβαμαι.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Τα λεφτά τα έχουν και Έλληνες.
Και ίσως πολύ περισσότερα απ ότι φανταζόμαστε.
Οι Έλληνες εφοπλιστές είναι και αυτοί πολύ μεγάλη δύναμη.
Και όταν λέμε Έλληνες εφοπλιστές δεν εννοούμε μία ομοιογενή ομάδα.
Αλλά στην πλειοψηφία τους οι εφοπλιστές έχουν ξεπουλήσει την ίδια τους τη χώρα και στην πλειοψηφία τους είναι μασώνοι άρα από την άλλη όχθη και απέναντι.
Δεν ξέρω το ρόλο των εφοπλιστών των Οινουσών που είναι μία πολύ στενή κλίκα που παντρεύονται μεταξύ τους και πιθανόν να είναι από τους πιο πλούσιους του κόσμου.
Ο Λαμπράκης κάτι είπε για τον Γουλανδρή και το αυτοκίνητο που φτιάχτηκε στη Σύρο. Δεν ξέρω το ρόλο του Γουλανδρή παρ όλο που είναι από κοντινό χωριό με τη μητέρα μου.
Οι εφοπλιστές κατέχουν μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πλούτου αλλά κερδίζουν από τον .......πόνο μας και από το ξεπούλημα της χώρας.
Ποιούς άλλους Έλληνες εννοεί.
Υπάρχουν και άλλα λέει που δεν του επιτρέπεται να τα αποκαλύψει.
Κι εγώ είμαι μπερδεμένη.
Ούτε εμένα αυτή η κατάσταση μου αρέσει.
Φυσικά δεν απορρίπτω τίποτα εξ ολοκλήρου αλλά ούτε αποδέχομαι εξ ολοκλήρου.
Γι αυτό είμαστε εδώ για να συζητήσουμε κάποια πράγματα στη λεπτομέρεια.
ΟΤΤΟΝ εκείνο που είπε με το Καραϊσκάκη και Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ήταν ένα παράδειγμα. Είπε ότι έστω είμαστε σε ένα γήπεδο π.χ το Καραϊσκάκη και έχει πολλές πύλες που τις φυλάνε "κάποιοι"
Σε βιβλία κοινωνιολογίας αναφέρεται συχνά η έννοια του "πυλωρού"
Κυρίως όταν μιλάμε για χώρους όπως π.χ ΜΜΕ, τραγούδι κινηματογράφος
Και ίσως πολύ περισσότερα απ ότι φανταζόμαστε.
Οι Έλληνες εφοπλιστές είναι και αυτοί πολύ μεγάλη δύναμη.
Και όταν λέμε Έλληνες εφοπλιστές δεν εννοούμε μία ομοιογενή ομάδα.
Αλλά στην πλειοψηφία τους οι εφοπλιστές έχουν ξεπουλήσει την ίδια τους τη χώρα και στην πλειοψηφία τους είναι μασώνοι άρα από την άλλη όχθη και απέναντι.
Δεν ξέρω το ρόλο των εφοπλιστών των Οινουσών που είναι μία πολύ στενή κλίκα που παντρεύονται μεταξύ τους και πιθανόν να είναι από τους πιο πλούσιους του κόσμου.
Ο Λαμπράκης κάτι είπε για τον Γουλανδρή και το αυτοκίνητο που φτιάχτηκε στη Σύρο. Δεν ξέρω το ρόλο του Γουλανδρή παρ όλο που είναι από κοντινό χωριό με τη μητέρα μου.
Οι εφοπλιστές κατέχουν μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πλούτου αλλά κερδίζουν από τον .......πόνο μας και από το ξεπούλημα της χώρας.
Ποιούς άλλους Έλληνες εννοεί.
Υπάρχουν και άλλα λέει που δεν του επιτρέπεται να τα αποκαλύψει.
Κι εγώ είμαι μπερδεμένη.
Ούτε εμένα αυτή η κατάσταση μου αρέσει.
Φυσικά δεν απορρίπτω τίποτα εξ ολοκλήρου αλλά ούτε αποδέχομαι εξ ολοκλήρου.
Γι αυτό είμαστε εδώ για να συζητήσουμε κάποια πράγματα στη λεπτομέρεια.
ΟΤΤΟΝ εκείνο που είπε με το Καραϊσκάκη και Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ήταν ένα παράδειγμα. Είπε ότι έστω είμαστε σε ένα γήπεδο π.χ το Καραϊσκάκη και έχει πολλές πύλες που τις φυλάνε "κάποιοι"
Σε βιβλία κοινωνιολογίας αναφέρεται συχνά η έννοια του "πυλωρού"
Κυρίως όταν μιλάμε για χώρους όπως π.χ ΜΜΕ, τραγούδι κινηματογράφος
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

Δεν σου είπα να εμπιστευτείς κανέναν, ούτε τον Καζάκη, ούτε κανέναν άλλον. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, γι αυτό και κάποιοι θα σε εκμεταλλευτούν. Δεν βλέπω να προβάλλεις όμως καμία αντίσταση...ostraka sos έγραψε:Εγω δεν μπορω σαν πολιτης αυτης της χωρας
να εμπιστευτω κανεναν ,πολιτικο ,απο οπου και αν προερχετε.
Όποιοι και να είναι οι σκοποί τους;;;; Υπάρχεις;;; ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι σκοποί τους τότε είναι σαν να αυτοκτονείς!Αυτοι οι ανθρωποι οποιοι και να ειναι οι σκοποι τους
Και λένε, λένε, μπλα μπλα μπλά, 3 ώρες μονολογούσε ο Λαμπράκης και στο τέλος δεν υπήρχε χρόνος για ερωτήσεις γιατί όπως είπε εκείνη η κυρία "τον κουράσαμε" ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!!σιγουρα δεν πολιτικολογουν,ξεμπροστιαζουν, πολιτικους και τους εξουσιαστες του παγκοσμιου οικονομικου μοντελου που εχουμε.Δεν τους κανει κανενας τιποτα. Περιεργο.Δεν μιλουν για ενα πραμα.Δεν μπαινουν στους γνωστους -ισμους. Μιλουν για την τραπεζικη απατη ,των προγονων μου,στην Μικρα Ασια.
κανενας να πει,τι μας λες ρε, πια δικαιωματα εχει η χωρα σε αυτους τους λογαριασμους παραμυθα. Μιλουν στα ισα για τις στοες και λενε πιοι περνουν εντολες απο εκει. Λενε οτι ο Τσιπρας χρηματοδοτητε απο τον Σορρος. Λενε τι ειναι η Σιων,και τι ρολο εχει.Μιλουν για ελευθερη ενεργεια... (...) Μιλουν για Αρχαια Ιστορια,για εξωγηινους ακασικα πεδια ,για τον Τεσλα,λενε οτι ολοι οι επιστημονες που διεπρεψαν τον προηγουμενο αιωνα ,ηταν Εβραιοι και να το καταλαβουμε το ποσο υποπτο ειναι.Τιμουν τον Καποδιστρια,μιλουν για την επανασταση.
Λενε ,λενε ,λενε.
Αυτά που ωραία παραθέτεις δεν τα λέει μόνο η END. Τα λένε πολλλοιιιιιι..... Τα λέει ο Καμμένος, ο Καζάκης, μητροπολίτης πειραιώς Σεραφείμ και άλλοι δεκάδες... ο καθένας με τον τρόπο του. Αλλά εσύ "ερωτεύτηκες" την END.
Δεν υπάρχει κάρτα που να μην επινοήθηκε με βάση το τελικό σχέδιο του τσιπαρίσματος. Περαστικά σου.Καρτες χρησιμοποιουμε ηδη,και μιλουν και ΑΛΛΟΙ για καρτες.Η φορολογικη καρτα του Λαμπρακη σε επιπεδο φαντασιας ακομα, δεν αποκλειει την χρηση μετρητων.
Το επιχείρημα του νεαρού που μίλησε αφορούσε την αρνητική στάση απέναντι σε όσους μιλούν για Χριστο που υπάρχει σε κάποια φόρα της END στο διαδίκτυο. Ο Λαμπράκης δεν το αρνήθηκε, απλώς αποστασιοποίησε τον κωλαράκο του, και πέταξε το μπαλάκι στον Σώρρα. Έξυπνη τακτική για να δωθεί μια ψευτοαπάντηση και να αλλαχτεί το θέμα που πιθανώς να τους εκθέτει.Για το Χριστο ειπε οτι περπατησε,στη γη.Δεν τον ονοματησε Θεο.Σου φανηκε υποπτη η κοπελα που προσπαθησε να σταματησει,αυτον που ρωτησε,μηπως ειχε κανει ερωτηματα και αλλα?ΔΕν θυμαμαι
Τίποτα δεν σου φαίνεται ύποπτο στον Λαμπράκη. Όπως προείπα, συμπεριφέρεσαι λες και είσαι ερωτευμένος με την END.σου φανηκε υποπτο οπως ,μου φαινονται και μενα παρα πολλα.
Διαφωνώ στο ύποπτος. Ο ρόλος των ιεραρχών έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό. Είναι υποταγμένοι στον οικουμενισμό και στη νέα τάξη. Είναι υπηρέτες του διαβόλου. Εκτός από ελάχιστους ρασοφόρους. Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος.Ποιο υποπτος μου φαινετε ο ρολος των Ιεραρχων της χωρας και η σχεση τους με το χρημα και οσους ακολουθει.Το σταυρο μου ομως ,τον κανω.
Ο έρωτας δεν επιτρέπει να δεις τις ασχήμιες. Εντάξει, μην το πάρεις και στα σοβαρά, πλάκα κάνω. Απλά προβληματίσου και λιγάκι.Το μονο που θα μπορουσε αρνητικα, η τεραστια φαντασια μου να εκδηλωσει,αρνητικα, με τα οσα φτανει ο νους μου ,ειναι οτι θα φερουν τα επτα χρονια ευτυχιας και μετα....
Άκου τους όσο θες. Εξάλλου τα μεταφυσικά όπως προανέφερα έχουν ψωμί. Αλλά αν υπέγραψες, όχι μόνο περαστικά σου, αλλά περαστικά σε όλους μας.Για ολα αυτα και για αλλα πολλα θα τους ακουω,οχι για να σε πεισω Οττον αλλα για να δω ,τι θα μπορουν ακομα να δωσουν ,στο μυαλο μου.
Ζήτησα καμιά απάντηση; Τα περισσότερα ερωτήματα που έθεσα είναι ρητορικά. Σιγά μην πέσω στα γόνατα του Λαμπράκη και να τον παρακαλώ να μου εξηγήσει. Θεωρώ ότι σε κάποιο βαθμό ξεμπρόστιασα την λογική του. Αν μπορεί κάποιος να μου αναιρέσει τις θέσεις μου με επιχειρηματολογία, είμαι δεκτικός και ανυπόμονος.Δεν μπορω να κατσω να σου απαντω, σειρα, σειρα με επιχειρηματολογια υποκειμενικη.Πουνα βρω τις απαντησεις που θελεις?
Το είδα, τα λέει πολύ ωραία γενικά, αν και μερικές φορές δεν παρουσιάζει συγκεκριμένα στοιχεία (που θα έπρεπε) αλλά αρκείται στο να λέει ότι ως οικονομολόγος τα ξέρει καλύτερα, δηλαδή επικαλείται την αυθεντία (του), με την οποία τακτική πολύ σπάνια συμφωνώ.Κατι αλλο,τωρα.Η Βασω ανεβασε τον Καζακη και την αποψη του για τον Σωρρα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- Eva Luna

Οταν λεει δεν ειναι του Σωρρα τα λεφτα, το αντιλαμβανομαι πως ειναι και δικα
μας, ωστοσο με καποια νομοτυπη διαδικασια επρεπε να παρει μπρος ο μηχανισμος για να
μας αποδοθουν. Κατα καιρους εχει αναφερει εναν-δυο τροπους που εχουν συσσωρευτει χρηματα
στο ονομα του ελληνικου λαου, ωστοσο κανεις δεν το ανοιγει αυτο το θεμα επισημα.
Η επικληση στο διπολο Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος ως αποπειρα αστεϊσμου μου
κανει εν μεσω μιας ομιλιας σε ζωντανο ακροατηριο.
Την διεργασια διανοιξης του νου στην ελληνικη επικρατεια δεν την αντιληφθηκα
καθολου υποκινημενη απο ανθρωπο ή ομαδες ανθρωπων. Απο μονη της, ηταν η ωρα της
να γινει, ετσι μονο το εξελαβα, υποκειμενικα παντα.
Τα συσσιτια τα κανει η Χρ. Αυγη. Αν πουν να ξεχρεωσουν τον καθεναν απο εμας
εναν προς εναν, τοτε εχει σκορπιστει η προσπαθεια κι εχει χαθει ο στοχος, που βρισκεται
σε υψηλοτερα επιπεδα, και ειναι -μαντευω- η νεα ταξη.
Τωρα που αναφερω την Νεα Ταξη, θυμασαι που ανεφερε τον ορο Νεα Γη; Και
πως εμεις θα αποφασισουμε το πολιτευμα που θα μας ταιριαζει; Περι αυτης της Νεας Γης
περιμενω να μαθω, μου ακουγεται παραξενος ο ορος.
Οσο για τα καφε και τις παραλιες, δεν ειναι μονο εκει ο κοσμος, η νεολαια αλλα
ειναι καί εκει.
Αφου καποιοι ηταν παροντες στην εκδηλωση και τον παρακολουθουν και στενα
δεν επεται οτι δεν μενουν επιφανειακα στην διασκεδαση και την οποια καλοπεραση;
Για το φορολογικο συστημα αν εχω καταλαβει σωστα ισχυουν και τα δυο, η
μαλλον εχουν ισχυσει και τα δυο σε διαφορετικα ετη. Πότε το ενα και πότε το αλλο. Ωστοσο η
αναφορα στην φοροκαρτα με παραξενεψε. Οπως με παραξενεψε, το ξαναειπα η μασωνικη
ιδιοτητα των ηρωων της Επαναστασης.
Γενικα στον Χριστο εχει ξανακανει αναφορα, δεν ειναι οτι υπεκφευγει νομιζω. Ο
Βαλσαμακης σε αλλη ομιλια παλιοτερα ειχε αφησει να διαφανει οτι ταυτιζεται
με τον Απολλωνιο Τυανεα και ο Λαμπρακης ειχε διαχωρισει την θεση του οτι
ηταν μεν Ελληνας αοριστα, οχι συγκεκριμενα ο Απολλωνιος.
Οπως βλεπεις, εχω κι εγω ενα σωρο ερωτηματα, αλλα λογω καλης θελησης
και διαθεσης για παρακολουθηση της εκβασης δεν καταδικαζω και δεν προδικαζω.
Οττον εσυ απεκτησες την αποψη που δεν ειχες μεχρι χτες, μαλλον την
οριστικοποιησες, θεμιτο κι αποδεκτο.
μας, ωστοσο με καποια νομοτυπη διαδικασια επρεπε να παρει μπρος ο μηχανισμος για να
μας αποδοθουν. Κατα καιρους εχει αναφερει εναν-δυο τροπους που εχουν συσσωρευτει χρηματα
στο ονομα του ελληνικου λαου, ωστοσο κανεις δεν το ανοιγει αυτο το θεμα επισημα.
Η επικληση στο διπολο Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος ως αποπειρα αστεϊσμου μου
κανει εν μεσω μιας ομιλιας σε ζωντανο ακροατηριο.
Την διεργασια διανοιξης του νου στην ελληνικη επικρατεια δεν την αντιληφθηκα
καθολου υποκινημενη απο ανθρωπο ή ομαδες ανθρωπων. Απο μονη της, ηταν η ωρα της
να γινει, ετσι μονο το εξελαβα, υποκειμενικα παντα.
Τα συσσιτια τα κανει η Χρ. Αυγη. Αν πουν να ξεχρεωσουν τον καθεναν απο εμας
εναν προς εναν, τοτε εχει σκορπιστει η προσπαθεια κι εχει χαθει ο στοχος, που βρισκεται
σε υψηλοτερα επιπεδα, και ειναι -μαντευω- η νεα ταξη.
Τωρα που αναφερω την Νεα Ταξη, θυμασαι που ανεφερε τον ορο Νεα Γη; Και
πως εμεις θα αποφασισουμε το πολιτευμα που θα μας ταιριαζει; Περι αυτης της Νεας Γης
περιμενω να μαθω, μου ακουγεται παραξενος ο ορος.
Οσο για τα καφε και τις παραλιες, δεν ειναι μονο εκει ο κοσμος, η νεολαια αλλα
ειναι καί εκει.
Αφου καποιοι ηταν παροντες στην εκδηλωση και τον παρακολουθουν και στενα
δεν επεται οτι δεν μενουν επιφανειακα στην διασκεδαση και την οποια καλοπεραση;
Για το φορολογικο συστημα αν εχω καταλαβει σωστα ισχυουν και τα δυο, η
μαλλον εχουν ισχυσει και τα δυο σε διαφορετικα ετη. Πότε το ενα και πότε το αλλο. Ωστοσο η
αναφορα στην φοροκαρτα με παραξενεψε. Οπως με παραξενεψε, το ξαναειπα η μασωνικη
ιδιοτητα των ηρωων της Επαναστασης.
Γενικα στον Χριστο εχει ξανακανει αναφορα, δεν ειναι οτι υπεκφευγει νομιζω. Ο
Βαλσαμακης σε αλλη ομιλια παλιοτερα ειχε αφησει να διαφανει οτι ταυτιζεται
με τον Απολλωνιο Τυανεα και ο Λαμπρακης ειχε διαχωρισει την θεση του οτι
ηταν μεν Ελληνας αοριστα, οχι συγκεκριμενα ο Απολλωνιος.
Οπως βλεπεις, εχω κι εγω ενα σωρο ερωτηματα, αλλα λογω καλης θελησης
και διαθεσης για παρακολουθηση της εκβασης δεν καταδικαζω και δεν προδικαζω.
Οττον εσυ απεκτησες την αποψη που δεν ειχες μεχρι χτες, μαλλον την
οριστικοποιησες, θεμιτο κι αποδεκτο.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- doctormarkon
- Επίτιμος

ΟΤΤΟΝ και εμένα με χαλάει όταν ο Καζάκης προβάλλει την αυθεντία του και αυτό είναι το κύριο πράγμα που με χαλάει. Σαν να λέει Εγώ είμαι ο οικονομολόγος και εσεις σκάστε.
Αλλά απ ότι βλέπω κανενας από εμάς δεν είναι αδαής και όλων η γνώμη μετράει.
Θα σου κάνω μια ερώτηση.
Τι είναι εκείνο που σε κάνει να πιστεύεις ότι η ομάδα END θα εκμεταλλευτεί κόσμο. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει χειρότερο αν κάποια άτομα εμπιστευτούν την END και υπογράψουν να αποδεσμευτούν τα χρήματα?
Πες πως δεν υπάρχουν και είναι μούφα.
Ε και τι έγινε? Τι είχαμε τι χάσαμε
Και αν υπάρχουν? Με ποιό τρόπο πιστεύεις ότι θα μας εκμεταλλευτούν.?
Αυτοί που θα υπογράψουν τι θα πάθουν?
Τι θα χάσουν?
Ακόμα και αν ισχύει το χειρότερο δυνατό σενάριο.
Τη σκλαβιά που ζούμε την ξέρουμε.
Ξέρουμε που το πάνε.
Ξέρουμε ότι η Αμυγδαλέζα φτιάχτηκε για εμάς και οι Πακιστανοί είναι η πρόφαση.
Ξέρουμε ότι Μανωλάδα φτιάχτηκε για μας και για τα παιδιά μας.
Θα μας πάρουν τα σπίτια.
Και δεν θα σταματήσουν εκεί.
Εγώ φαντάζομαι και άλλα πολύ πιό μαύρα σενάρια.
Όπως ευθανασία σε όσους θα θεωρούνται περιττοί.
Όπως κατάσχεση νεφρών, ματιών, και άλλων οργάνων.
Ακόμα φαντάζομαι ότι θα μας πάρουν και τα παιδιά γιατί θα μας θεωρούν ανίκανους για γονείς.
Τα γεγονότα καλπάζουν και το πάνε προς τα κει.
Αυτοί που κυβερνάνε είναι ψυχάκηδες, παρανοϊκοί δολοφόνοι με το πριόνι. Ο Φρέντυ Κρούγκεν μοιάζει "περιστέρι" μπροστά σε αυτούς.
Μέσα σε έναν εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες τι κακό θα κάνουν ο Λαμπράκης ο Σώρρας ο Βαλσαμάκης και η υπόλοιπη παρέα?
Ή μάλλον τι χειρότερο?
Αλλά απ ότι βλέπω κανενας από εμάς δεν είναι αδαής και όλων η γνώμη μετράει.
Θα σου κάνω μια ερώτηση.
Τι είναι εκείνο που σε κάνει να πιστεύεις ότι η ομάδα END θα εκμεταλλευτεί κόσμο. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει χειρότερο αν κάποια άτομα εμπιστευτούν την END και υπογράψουν να αποδεσμευτούν τα χρήματα?
Τι θα χάσουν?
Ακόμα και αν ισχύει το χειρότερο δυνατό σενάριο.
Τη σκλαβιά που ζούμε την ξέρουμε.
Ξέρουμε που το πάνε.
Ξέρουμε ότι η Αμυγδαλέζα φτιάχτηκε για εμάς και οι Πακιστανοί είναι η πρόφαση.
Ξέρουμε ότι Μανωλάδα φτιάχτηκε για μας και για τα παιδιά μας.
Θα μας πάρουν τα σπίτια.
Και δεν θα σταματήσουν εκεί.
Εγώ φαντάζομαι και άλλα πολύ πιό μαύρα σενάρια.
Όπως ευθανασία σε όσους θα θεωρούνται περιττοί.
Όπως κατάσχεση νεφρών, ματιών, και άλλων οργάνων.
Ακόμα φαντάζομαι ότι θα μας πάρουν και τα παιδιά γιατί θα μας θεωρούν ανίκανους για γονείς.
Τα γεγονότα καλπάζουν και το πάνε προς τα κει.
Αυτοί που κυβερνάνε είναι ψυχάκηδες, παρανοϊκοί δολοφόνοι με το πριόνι. Ο Φρέντυ Κρούγκεν μοιάζει "περιστέρι" μπροστά σε αυτούς.
Μέσα σε έναν εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες τι κακό θα κάνουν ο Λαμπράκης ο Σώρρας ο Βαλσαμάκης και η υπόλοιπη παρέα?
Ή μάλλον τι χειρότερο?
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

Ναι, ναι. Στην Κρήτη, με 2 ομάδες στην Α εθνική την τελευταία δεκαετία (ΟΦΗ και ΕΡΓΟΤΕΛΗ), μόνο Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί βρίσκονταν εκεί μέσα.Eva Luna έγραψε:Η επικληση στο διπολο Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος ως αποπειρα αστεϊσμου μου κανει εν μεσω μιας ομιλιας σε ζωντανο ακροατηριο.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι ο Λιακόπουλος είναι τρελός. Γνωρίζω ότι ξεκίνησε να κάνει ό,τι κάνει κάπου κοντά στο 2000. Οι θεωρίες περί ΕΛ, στους ΈΛληνες έγιναν γνωστές κυρίως μέσω Λιακόπουλου, ΑΡΑ ΘΕΩΡΩ ΌΤΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ.doctormarkon έγραψε:Αλλά αν έχει κάποια σχέση με το Λιακόπουλο τι πρόβλημα υπάρχει. Εγώ προσωπικά δεν τον θεωρώ τρελό το Λιακόπουλο.
Το ότι πέφτει μέσα ο Λιακό σε αυτά που λέει οφείλεται στο ότι πέφτουν μέσα εκείνοι τους οποίους ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!!! Και εν πάσει περιπτώσει, για να είσαι καλός ΠΩΛΗΤΗΣ θέλεις δεν θέλεις πρέπει να λες και αλήθειες μεταξύ των μύθων, για να μπορείς να το παίζεις ότι δικαιώνεσαι και επιβεβαιώνεσαι ώστε να σου ζητούν τα βιβλία σου.
Αν. Αν. Αν. Απόδειξη;Αν έχουν πρόσβαση σε χρηματικές πηγές γιατί να μην τα δώσουν.
Βεβαίως, αλλά όχι σε Ελληνικά. Είναι σε χέρια σιωνιστών. Κρίμα για όλους μας.Είναι γεγονός ότι ο παγκόσμιος πλούτος είναι σε λίγα χέρια.
Ισχυρίζονται ότι κατέχουν. Δεν απέδειξαν ότι είναι έγκυρα.Κατά τη γνώμη μου και απ ότι άκουσα καταλαβαίνω ότι κατέχουν κάποια χαρτιά και μετοχές της Τράπεζας Ανατολής από παλιά.
Εγώ προσωπικά ελπίζω πως όπως αυτή η κλίκα δουλεύει 24/7, έτσι και κάποιοι καλοί θα δούλευαν επίσης 24/7 για να υπάρχει κάπου το αντίπαλο δεος. Αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Κατά τα άλλα είναι λογικό να είναι μπροστά, διότι οταν εμείς πάμε για καφέ, αυτοί εργάζονται πάνω στα σατανικά τους σχέδια. Αυτοί δουλεύουν και εμείς καθόμαστε. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ;Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η κλίκα που κατέχει σχεδόν το σύνολο του παγκόσμιου πλούτου είναι τόσο παντοδύναμη που θα πετύχουν όλα τα σχέδια της.
Και επειδή εσύ δεν θέλεις να το φανταστείς, δίνεις το δικαίωμα στον κάθε απατεώνα ΣΩΡΡΑ να ελπίζει ότι θα πάρει την υπογραφή σου.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ostrako

Τι αντισταση να προβαλω,με ακους?η ακους οτι θες?
''Αυτοι οι ανθρωποι οποιοι και να ειναι οι σκοποι τους σιγουρα ,δεν πολιτικολογουν,ξεμπροστιαζουν .''
ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ?Με ερωτηματικο αντιληψης το εννοω
γιατι δεν ξερω, εσυ ξερεις?Η, η αντιληψη σου περιοριζεται, σε στεγανα, με παρωπιδες?
Αυτο καταλαβαινω με τον τροπο σου.
''Το επιχείρημα του νεαρού που μίλησε αφορούσε την αρνητική στάση απέναντι σε όσους μιλούν για Χριστο που υπάρχει σε κάποια φόρα της END στο διαδίκτυο. Ο Λαμπράκης δεν το αρνήθηκε, απλώς αποστασιοποίησε τον κωλαράκο του, και πέταξε το μπαλάκι στον Σώρρα. Έξυπνη τακτική για να δωθεί μια ψευτοαπάντηση και να αλλαχτεί το θέμα που πιθανώς να τους εκθέτει.''
Στα ματια πιανου τους εκθετει.Στα δικα σου,στου πλανεμενου λαου μου?Στους ρασοφορους?Ας ασχοληθουν με τους ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,απο εμενα ζητουν τι?Να βγαλω το φιδι απο την τρυπα.Πληρωνονται γιαυτο.
Τίποτα δεν σου φαίνεται ύποπτο στον Λαμπράκη. Όπως προείπα, συμπεριφέρεσαι λες και είσαι ερωτευμένος με την END.
Οτι καταλαβαινεις λες .Μου κανεις και ψυχογραφημα γιατρε ,επειδη δεν ειμαι .ξυνος και αρνητικος σαν και σενα.
''Διαφωνώ στο ύποπτος. Ο ρόλος των ιεραρχών έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό. Είναι υποταγμένοι στον οικουμενισμό και στη νέα τάξη. Είναι υπηρέτες του διαβόλου. Εκτός από ελάχιστους ρασοφόρους. Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος.''
Εδω τι κανεις ?Φασκεις ,αντιφασκεις?Ημιμαθης προς την ΕΝD, εισαι πως κρινεις?
''Άκου τους όσο θες. Εξάλλου τα μεταφυσικά όπως προανέφερα έχουν ψωμί. Αλλά αν υπέγραψες, όχι μόνο περαστικά σου, αλλά περαστικά σε όλους μας.''
Εσυ τι ψηφιζες που με καταδυναστευε τοσα χρονια?Η εισαι απο αυτους ,που δεν ακησανε το πολιτικο τους δικαιωμα?Κανα μικρο κομμα ψηφιζες μαλλον για να εχεις την εγωπαθεια να κρινεις και να μιλας.Η συνειδηση σου φιλε εχει ,εγωιστκες αμυνες περαστικα.
Ζήτησα καμιά απάντηση; Τα περισσότερα ερωτήματα που έθεσα είναι ρητορικά. Σιγά μην πέσω στα γόνατα του Λαμπράκη και να τον παρακαλώ να μου εξηγήσει. Θεωρώ ότι σε κάποιο βαθμό ξεμπρόστιασα την λογική του. Αν μπορεί κάποιος να μου αναιρέσει τις θέσεις μου με επιχειρηματολογία, είμαι δεκτικός και ανυπόμονος.
Δεν ζητας? ρωτας ρητορικα?σε καιρο πολεμου,Ξυπνα,πολεμιστες του φωτος θελουμε ,οχι αγροικους με καραμπινα.
''Το είδα, τα λέει πολύ ωραία γενικά, αν και μερικές φορές δεν παρουσιάζει συγκεκριμένα στοιχεία (που θα έπρεπε) αλλά αρκείται στο να λέει ότι ως οικονομολόγος τα ξέρει καλύτερα, δηλαδή επικαλείται την αυθεντία (του), με την οποία τακτική πολύ σπάνια συμφωνώ.''
Ο ερωτας για τον Καζακη που αποκτας σε τυφλωνει επικυνδινα.Τρεχω να υπογραψω και θα παρω και ενα σορω αλλους,μαζι μου.
Σε αυτο το παιχνιδι ,εμπειρε του Νετ δεν θα συμμετεχω αλλο.Δεν σε ξερω ,ουτε στο νημα σου μπηκα να δω.Ποσο χρονων εισαι,τι ρολο εχεις στην ζωη και απο που πληρωνεσε για το επιουσιον.Αν θες να εισαι ερευνητης ,κλπ,παρτο αλλιως.Βαλε σταθερες,στη ζωη.
Μιλας ενω δεν γνωριζεις ξερεις πως το λενε αυτο φανταζομαι.
Και επειδη εγω δεν ειμαι Λαμπρακης να μιλω 3 ωρες και να απαντω αλλες 3 επειδη το θες εσυ, με κουρασες.
''Αυτοι οι ανθρωποι οποιοι και να ειναι οι σκοποι τους σιγουρα ,δεν πολιτικολογουν,ξεμπροστιαζουν .''
ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ?Με ερωτηματικο αντιληψης το εννοω
γιατι δεν ξερω, εσυ ξερεις?Η, η αντιληψη σου περιοριζεται, σε στεγανα, με παρωπιδες?
Αυτο καταλαβαινω με τον τροπο σου.
''Το επιχείρημα του νεαρού που μίλησε αφορούσε την αρνητική στάση απέναντι σε όσους μιλούν για Χριστο που υπάρχει σε κάποια φόρα της END στο διαδίκτυο. Ο Λαμπράκης δεν το αρνήθηκε, απλώς αποστασιοποίησε τον κωλαράκο του, και πέταξε το μπαλάκι στον Σώρρα. Έξυπνη τακτική για να δωθεί μια ψευτοαπάντηση και να αλλαχτεί το θέμα που πιθανώς να τους εκθέτει.''
Στα ματια πιανου τους εκθετει.Στα δικα σου,στου πλανεμενου λαου μου?Στους ρασοφορους?Ας ασχοληθουν με τους ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,απο εμενα ζητουν τι?Να βγαλω το φιδι απο την τρυπα.Πληρωνονται γιαυτο.
Τίποτα δεν σου φαίνεται ύποπτο στον Λαμπράκη. Όπως προείπα, συμπεριφέρεσαι λες και είσαι ερωτευμένος με την END.
Οτι καταλαβαινεις λες .Μου κανεις και ψυχογραφημα γιατρε ,επειδη δεν ειμαι .ξυνος και αρνητικος σαν και σενα.
''Διαφωνώ στο ύποπτος. Ο ρόλος των ιεραρχών έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό. Είναι υποταγμένοι στον οικουμενισμό και στη νέα τάξη. Είναι υπηρέτες του διαβόλου. Εκτός από ελάχιστους ρασοφόρους. Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος.''
Εδω τι κανεις ?Φασκεις ,αντιφασκεις?Ημιμαθης προς την ΕΝD, εισαι πως κρινεις?
''Άκου τους όσο θες. Εξάλλου τα μεταφυσικά όπως προανέφερα έχουν ψωμί. Αλλά αν υπέγραψες, όχι μόνο περαστικά σου, αλλά περαστικά σε όλους μας.''
Εσυ τι ψηφιζες που με καταδυναστευε τοσα χρονια?Η εισαι απο αυτους ,που δεν ακησανε το πολιτικο τους δικαιωμα?Κανα μικρο κομμα ψηφιζες μαλλον για να εχεις την εγωπαθεια να κρινεις και να μιλας.Η συνειδηση σου φιλε εχει ,εγωιστκες αμυνες περαστικα.
Ζήτησα καμιά απάντηση; Τα περισσότερα ερωτήματα που έθεσα είναι ρητορικά. Σιγά μην πέσω στα γόνατα του Λαμπράκη και να τον παρακαλώ να μου εξηγήσει. Θεωρώ ότι σε κάποιο βαθμό ξεμπρόστιασα την λογική του. Αν μπορεί κάποιος να μου αναιρέσει τις θέσεις μου με επιχειρηματολογία, είμαι δεκτικός και ανυπόμονος.
Δεν ζητας? ρωτας ρητορικα?σε καιρο πολεμου,Ξυπνα,πολεμιστες του φωτος θελουμε ,οχι αγροικους με καραμπινα.
''Το είδα, τα λέει πολύ ωραία γενικά, αν και μερικές φορές δεν παρουσιάζει συγκεκριμένα στοιχεία (που θα έπρεπε) αλλά αρκείται στο να λέει ότι ως οικονομολόγος τα ξέρει καλύτερα, δηλαδή επικαλείται την αυθεντία (του), με την οποία τακτική πολύ σπάνια συμφωνώ.''
Ο ερωτας για τον Καζακη που αποκτας σε τυφλωνει επικυνδινα.Τρεχω να υπογραψω και θα παρω και ενα σορω αλλους,μαζι μου.
Σε αυτο το παιχνιδι ,εμπειρε του Νετ δεν θα συμμετεχω αλλο.Δεν σε ξερω ,ουτε στο νημα σου μπηκα να δω.Ποσο χρονων εισαι,τι ρολο εχεις στην ζωη και απο που πληρωνεσε για το επιουσιον.Αν θες να εισαι ερευνητης ,κλπ,παρτο αλλιως.Βαλε σταθερες,στη ζωη.
Μιλας ενω δεν γνωριζεις ξερεις πως το λενε αυτο φανταζομαι.
Και επειδη εγω δεν ειμαι Λαμπρακης να μιλω 3 ωρες και να απαντω αλλες 3 επειδη το θες εσυ, με κουρασες.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

Το σκεπτικό μου είναι απλό: Η END θέλει τις υπογραφές μας;;; Ναι ή όχι;;;doctormarkon έγραψε:Τι είναι εκείνο που σε κάνει να πιστεύεις ότι η ομάδα END θα εκμεταλλευτεί κόσμο. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει χειρότερο αν κάποια άτομα εμπιστευτούν την END και υπογράψουν να αποδεσμευτούν τα χρήματα?
Τι θα χάσουν?
Η END μας δίνει σαφή, απλή, ξεκάθαρη, διαφανή απάντηση σχετικά με το αν έχει τα χρήματα ο ΣΩΡΡΑΣ;;; Όχι, φάσκει και αντιβάσει. Βλ. την ανάλυση που έκανα πιο πριν, εκεί που μίλησα για την "μεγάλη εικόνα".
Κάνε την σούμα. Θέλουν τις υπογραφές μας, αλλά δεν μας δίνουν απαντήσεις. Γιατί να την δώσεις; Μην σκέφτεσαι τι έχεις να χάσεις πάντα. Δες ποιανού το σχέδιο προωθείς. Δες ποιος έχει την ανάγκη σου. Πού ξέρεις ότι δεν είναι κόλπο της νέας τάξης. Ήδη έχουμε πόλεμο. Στον πόλεμο καμιά επίθεση δεν είναι προβλεπόμενη, εκτός κι αν ο αντίπαλος είναι αδαής. Θέλουν να μας αιφνιδιάζουν. Γιατί να τους το επιτρέπεις;
Από εκεί και πέρα αν μου ζητάς να σου πω κάτι συγκεκριμένο, σου απαντώ ευθεως και ξάστερα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ, αφού δεν μας το απέδειξε ο Λαμπράκης. Δηλαδή αντί να μας αποδείξει ότι τα έχει, πρέπει εγώ να αποδείξω ότι δεν τα έχει; Αυτό είναι διαστροφή!!!
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ostrako

Οττον δεν εχεις ,προσωπικο νημα στο Ιδεο?
Μια που λες τοσα,μεσα απο την αμαθεια που εχεις για την ΕΝD,μπορει να εισαι
ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
Αν δεν το ειδα ,με συγχωρεις.Αλλα αν δεν εχεις ,πηγαινε και δημιουργησε να ξερω και
με ποιον μιλαω,Ετσιι εχω μαθει,να κοιτω τα ματια του αλλου, οταν του μιλαω.
Μια που λες τοσα,μεσα απο την αμαθεια που εχεις για την ΕΝD,μπορει να εισαι
ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
Αν δεν το ειδα ,με συγχωρεις.Αλλα αν δεν εχεις ,πηγαινε και δημιουργησε να ξερω και
με ποιον μιλαω,Ετσιι εχω μαθει,να κοιτω τα ματια του αλλου, οταν του μιλαω.