Για τους αριστερούς δεν αναφέρομαι καν.
Εκλογές κα-ποτέ..?
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Re: Εκλογές 2011..
Ακριβώς όπως τα έγραψες Βίκυ. Δεν παράγουμε πλέον τίποτα. Το έχω επισημάνει εδώ και χρόνια, προσπαθώντας να πείσω τους ανεγκέφαλους των κομμάτων εξουσίας. Αλλά φευ! Τα μυαλά νερά.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 5 φορές
Ας περιμένουμε πρώτα για να δούμε το αν θα ζητηθεί να περάσει η νέα δανειακή σύμβαση με 180 βουλευτές.
Χθες βράδυ ένας δημοσιογράφος έλεγε ότι έχει πληροφορίες πως τελικά ο Παπανδρέου θα ζητήσει να περάσει από 151 βουλευτές, και όχι από 180.
Θα δείξει.
Πάντως, η στάση της ΝΔ ήταν περίεργη.
Με το που ακούστηκε ότι θα ζητηθεί να ψηφιστεί από 180, έσπευσε να δευκρινίσει ότι δεν θα το ψηφίσει.
Άρα ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να ψηφιστεί, αφού αν καταψηφίσουν οι βουλευτές της ΝΔ και της αριστεράς τότε δεν πιάνεται το όριο των 180, άρα η κυβέρνηση προφανώς πέφτει και πάει σε εκλογές.
Συνεπώς, με το να "μαρτυρήσει" προκαταβολικά ότι δεν θα υπερψηφίσει, ουσιαστικά είπε στον Παπανδρέου "μην πας με 180 αν δεν θες να πέσεις".... δείχνοντάς του έτσι τον δρόμο για να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία (εκτός αν τον ρίξουν οι δικοί του)..
Αν οι πληροφορίες του προαναφερθέντος δημοσιογράφου βγουν αληθινές, τότε ο Σαμαράς πρακτικά απετέλεσε δεκανίκι του Παπανδρέου.
Αν όχι, τότε είτε ο Παπανδρέου επιλέγει να κάνει "ηρωική έξοδο" (του κώλου) είτε να περιμένουμε χοντρό παρασκήνιο (συστράτευση των μνημονιακών Καρατζαφέρη-Ντόρας, πιθανή αποσκίρτηση βουλευτών της ΝΔ ή του Κουβέλη)
Όπως και να'χει, οι προσεχείς εκλογές θα είναι ενδιαφέρουσες...
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... για να ξεβρωμίσει ο τόπος..
Χθες βράδυ ένας δημοσιογράφος έλεγε ότι έχει πληροφορίες πως τελικά ο Παπανδρέου θα ζητήσει να περάσει από 151 βουλευτές, και όχι από 180.
Θα δείξει.
Πάντως, η στάση της ΝΔ ήταν περίεργη.
Με το που ακούστηκε ότι θα ζητηθεί να ψηφιστεί από 180, έσπευσε να δευκρινίσει ότι δεν θα το ψηφίσει.
Άρα ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να ψηφιστεί, αφού αν καταψηφίσουν οι βουλευτές της ΝΔ και της αριστεράς τότε δεν πιάνεται το όριο των 180, άρα η κυβέρνηση προφανώς πέφτει και πάει σε εκλογές.
Συνεπώς, με το να "μαρτυρήσει" προκαταβολικά ότι δεν θα υπερψηφίσει, ουσιαστικά είπε στον Παπανδρέου "μην πας με 180 αν δεν θες να πέσεις".... δείχνοντάς του έτσι τον δρόμο για να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία (εκτός αν τον ρίξουν οι δικοί του)..
Αν οι πληροφορίες του προαναφερθέντος δημοσιογράφου βγουν αληθινές, τότε ο Σαμαράς πρακτικά απετέλεσε δεκανίκι του Παπανδρέου.
Αν όχι, τότε είτε ο Παπανδρέου επιλέγει να κάνει "ηρωική έξοδο" (του κώλου) είτε να περιμένουμε χοντρό παρασκήνιο (συστράτευση των μνημονιακών Καρατζαφέρη-Ντόρας, πιθανή αποσκίρτηση βουλευτών της ΝΔ ή του Κουβέλη)
Όπως και να'χει, οι προσεχείς εκλογές θα είναι ενδιαφέρουσες...
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... για να ξεβρωμίσει ο τόπος..
-
Divine Sinner
Βίκυ θα μπορουσαμε να παραγουμε τα 10 πλασια αλλα οπως και να χει οι εξαγωγες αυξάνουν.
Το δεν παράγουμε ουτε καρφίτσα μας το λενε για ψυχολογικους λογους και για να μας λένε οι γερμανοι άχρηστους.
αλλα αν δεν παράγουμε τι εξάγουμε; αερα;
και οι υπηρεσίες; ο τουρισμος; αυξηθηκαν
παρ ολο που ειμαστε σε ενα νομισμα που δεν ευνοει τις εξαγωγες ουτε τον τουρισμο.
και δεν αυξηθηκαν χάρη σε κρατικη πολιτική. ποσο μαλλον αν υπήρχε και βούληση απο το κράτος.
θα γ..σαμε και θα δέρναμε ως τουριστικός προορισμός.
(αλλα καποιοι μας θέλουν βιομηχανικη οχι γερμανία αλλα ινδονησία).
η κρατικη περιουσια θα πρέπει να διανεμηθει ίσα σε χέρια ιδιωτών.
Αλλα οχι κοινοκτημοσυνη. να ανηκει το καθε κομάτι σε συγκεκριμενο ιδιωτη ωστε να μπορει να πάρει μπρός το εμπόριο.
Περι χρυσης αυγής.
Το να ψηφισω εθνικοσοσιαλιστες που οταν πινουν μπυρες το παραδέχονται αλλα οταν τους ρωτανε επισημα λενε (ειμαστε λαϊκος εθνικιστικος σύνδεσμος) δεν το νομίζω.
Και εθνικοσοσιαλιστες να ταν φυσικα δεν θα τους ψήφιζα επειδη δεν ειμαι υπερ της ιδεολογίας τους, αλλα το να μην εχουν την ανδρεια
να παραδεχτουν τι ειναι. ειναι ενα μειον ακόμα. μια απ τα ιδια.
θα πρέπει το κόμμα που θα ψηφίσω να εχει ως πρώτο γνώμονα το άτομο κι οχι την μάζα ή καποια μεταφυσική αξία.
Αν ειναι να επιβάλει εναν εθνικιστικο σοσιαλισμο που παλι δεν θα μπορεις να εξελιχθεις και θα δουλευεις για το καλο της κοινωνιας χωρίς να ανταμοιβεσαι, δεν θα το θελα.
My home is my castle. αυτη ειναι η ιδεολογια μου.
Το δεν παράγουμε ουτε καρφίτσα μας το λενε για ψυχολογικους λογους και για να μας λένε οι γερμανοι άχρηστους.
αλλα αν δεν παράγουμε τι εξάγουμε; αερα;
και οι υπηρεσίες; ο τουρισμος; αυξηθηκαν
παρ ολο που ειμαστε σε ενα νομισμα που δεν ευνοει τις εξαγωγες ουτε τον τουρισμο.
και δεν αυξηθηκαν χάρη σε κρατικη πολιτική. ποσο μαλλον αν υπήρχε και βούληση απο το κράτος.
θα γ..σαμε και θα δέρναμε ως τουριστικός προορισμός.
(αλλα καποιοι μας θέλουν βιομηχανικη οχι γερμανία αλλα ινδονησία).
Δεν θα πρέπει να γινουν ιδιωτικοποιησεις γενικα και αόριστα.
Μείωση της δημόσιας περιουσίας επίσης γίνεται με "ιδιωτικοποιήσεις" (χαριτωμένος όρος), που δε σημαίνει άλλο από το κυριολεκτικό ξεπούλημα των υπαρχόντων μας.
Οπότε προσωπικά είμαι αντίθετη στις "ιδιωτικοποιήσεις".
η κρατικη περιουσια θα πρέπει να διανεμηθει ίσα σε χέρια ιδιωτών.
Αλλα οχι κοινοκτημοσυνη. να ανηκει το καθε κομάτι σε συγκεκριμενο ιδιωτη ωστε να μπορει να πάρει μπρός το εμπόριο.
Περι χρυσης αυγής.
Το να ψηφισω εθνικοσοσιαλιστες που οταν πινουν μπυρες το παραδέχονται αλλα οταν τους ρωτανε επισημα λενε (ειμαστε λαϊκος εθνικιστικος σύνδεσμος) δεν το νομίζω.
Και εθνικοσοσιαλιστες να ταν φυσικα δεν θα τους ψήφιζα επειδη δεν ειμαι υπερ της ιδεολογίας τους, αλλα το να μην εχουν την ανδρεια
να παραδεχτουν τι ειναι. ειναι ενα μειον ακόμα. μια απ τα ιδια.
θα πρέπει το κόμμα που θα ψηφίσω να εχει ως πρώτο γνώμονα το άτομο κι οχι την μάζα ή καποια μεταφυσική αξία.
Αν ειναι να επιβάλει εναν εθνικιστικο σοσιαλισμο που παλι δεν θα μπορεις να εξελιχθεις και θα δουλευεις για το καλο της κοινωνιας χωρίς να ανταμοιβεσαι, δεν θα το θελα.
My home is my castle. αυτη ειναι η ιδεολογια μου.
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 5 φορές
Αυτές είναι οι θέσεις της Χρυσής Αυγής: http://xryshaygh.wordpress.com/theseis/
Όποιος έχει απορίες περί Εθνικοσοσιαλισμού, μπορεί κάλλιστα να επικοινωνήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την Χρυσή Αυγή και να του λυθούν οι όποιες απορίες.
Όποιος έχει απορίες περί Εθνικοσοσιαλισμού, μπορεί κάλλιστα να επικοινωνήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την Χρυσή Αυγή και να του λυθούν οι όποιες απορίες.
-
Divine Sinner
Τι εννοει εφαρμογη οριου κατοχης κεφαλαιου; σορυ αλλα αυτό ειναι κομμουνισμος.Εθνικοποίηση των μονοπωλίων. Εφαρμογή ορίου κατοχής κεφαλαίου ή μέσων παραγωγής, από άτμα ή ομάδες συμφερόντων, ώστε να μην μπορούν αυτά να επηρεάζουν την πορεία της Εθνικής Οικονομίας.
εθνικοποιηση των μονοπωλειων (πολυ γενικόλογο), αν ελεγε κατάργηση με συγκεκριμενο τρόπο θα λεγα οκ.
αλλα εθνικοποιηση παει να πει οτι θα συνεχίσουν να υπάρχουν αλλα θα ανήκουν στο κράτος.
Δηλαδη το κομμα θα πει σε καποια ή καποιον ποιον ποια θα παντρευτει.Δημιουργία παιδικών σταθμών και κέντρων βρεφών. Υποστήριξη των ανύπαντρων μητέρων για την αποτροπή αμβλώσεων. Όχι στους μεικτούς γάμους,
θα δουλευω εγω για να γεναει η αλλη σαν κουνέλα, για το καλο της χώρας...Πράξη ο μισθός της πολύτεκνης (από το τρίτο παιδί) Μητέρας, για την ενθάρρυνση της ανατροφής των παιδιών από τις ίδιες τις μητέρες τους. Δημιουργία παιδικών σταθμών και κέντρων βρεφών. Υποστήριξη των ανύπαντρων μητέρων για την αποτροπή αμβλώσεων.
Επίσης θα ήθελα να πω για την στάση των κομμάτων το εξής ..
Ή με το καλό ή με το κακό χρεωκοπία ΘΑ υπάρξει ...ή από επιλογή μας ή απο επιλογή άλλων ...
Ούτως ή άλλως θα έπρεπε να έχει γίνει καιρό ..Πρόταση για την επόμενη μέρα ; Δεν είμαστε στην
παρούσα φάση αυτοδύναμοι παραγωγικά τι θα γίνει μέχρι να γίνουμε ; Όποιος αντέξει ;
Δεν αναφέρομαι σε μακροπρόθεσμες προτάσεις ... ΑΎΡΙΟ τι θα γίνει ;
Να υπενθυμίσω ότι όταν λέμε για εισαγωγές -εξαγωγές αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το ισοζύγιο !!
Κατεστραμμένο από τον μπαμπά του ΓΑΠ και μετά εποχή !
Ή με το καλό ή με το κακό χρεωκοπία ΘΑ υπάρξει ...ή από επιλογή μας ή απο επιλογή άλλων ...
Ούτως ή άλλως θα έπρεπε να έχει γίνει καιρό ..Πρόταση για την επόμενη μέρα ; Δεν είμαστε στην
παρούσα φάση αυτοδύναμοι παραγωγικά τι θα γίνει μέχρι να γίνουμε ; Όποιος αντέξει ;
Δεν αναφέρομαι σε μακροπρόθεσμες προτάσεις ... ΑΎΡΙΟ τι θα γίνει ;
Να υπενθυμίσω ότι όταν λέμε για εισαγωγές -εξαγωγές αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το ισοζύγιο !!
Κατεστραμμένο από τον μπαμπά του ΓΑΠ και μετά εποχή !
Mornie utúlië
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Dread
Παρεπιπτόντως, μην περιμένετε εκλογές.
Το 180 δεν πρόκειται να ισχύσει έτσι όπως πάνε τα πράγματα.
Αν "στραβώσει το σύμπαν", τότε και μόνο θα πάνε σε εκλογές για να την σκαπουλάρουν.
Μέχρι τότε.... έχουν κι άλλες" δουλειές" να τελειώσουν.
Το 180 δεν πρόκειται να ισχύσει έτσι όπως πάνε τα πράγματα.
Αν "στραβώσει το σύμπαν", τότε και μόνο θα πάνε σε εκλογές για να την σκαπουλάρουν.
Μέχρι τότε.... έχουν κι άλλες" δουλειές" να τελειώσουν.
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- totispap

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Εδώ να δώσω και μια υπόσχεση στον εαυτό μου αλλά και στα παιδιά που συν-γράφουμε εδώ μέσα.
Αν στις εκλογές,όποτε γίνουν,το Πασόκ πάρει πάνω από είκοσι τις εκατό ή η Νέα Δημοκρατία πάρει αυτοδυναμία εγώ δεν πρόκειται
να ξαναγράψω-σχολιάσω στον πολιτικό τομέα του φόρουμ,(έχασε η Βενετιά βελόνι θα μου πεις..).
Απλώς είναι ανούσιο για μένα πλέον.Θα δηλώσω ''χουντοβασιλόφρων'' και καθάρισα με τα πολιτειακά ζητήματα.Άντε γιατί το ψειρίσαμε το
θέμα..όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος..
Αν στις εκλογές,όποτε γίνουν,το Πασόκ πάρει πάνω από είκοσι τις εκατό ή η Νέα Δημοκρατία πάρει αυτοδυναμία εγώ δεν πρόκειται
να ξαναγράψω-σχολιάσω στον πολιτικό τομέα του φόρουμ,(έχασε η Βενετιά βελόνι θα μου πεις..).
Απλώς είναι ανούσιο για μένα πλέον.Θα δηλώσω ''χουντοβασιλόφρων'' και καθάρισα με τα πολιτειακά ζητήματα.Άντε γιατί το ψειρίσαμε το
θέμα..όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος..
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
-
Divine Sinner
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 126 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
Κατάρρευση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Δεν αργούν τα μονοψήφια!

Δείτε πιο πολλά εδώ :
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/1 ... _8697.html

Δείτε πιο πολλά εδώ :
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/1 ... _8697.html
κάτι ...άσχετο σχετικό ...ξέρει κανείς γιατί σε τέτοιες δημοσκοπήσεις ...αν αθροίσεις τα ποσοστά ...
ασχέτως που είναι σε τις % ....δεν βγάζουν όλα μαζι 100 ; είναι κοροϊδία ..ή κάτι παίζει λογικό που δεν ξέρω ;
ασχέτως που είναι σε τις % ....δεν βγάζουν όλα μαζι 100 ; είναι κοροϊδία ..ή κάτι παίζει λογικό που δεν ξέρω ;
Mornie utúlië
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Έτσι κι αλλιώς τις θεωρώ κοροϊδία.
Δεν πιστεύω με τίποτα ότι αυτά τα ποσοστά είναι αυθεντικά.
Διαμορφώθηκαν στα πλαίσια της τεράστιας ψευδαίσθησης στην οποία επιδιώκουν (και δυστυχώς καταφέρνουν) να μας χωνουν, αλλά αυτή την ώρα, τα αποκλείω κατηγορηματικά. Δεν δέχομαι πως ακόμα ένα ποσοστό 30% των Ελλήνων είναι δυνατόν να είναι ΤΟΣΟ ανεγκέφαλο, όσο κι αν χειραγωγείται.
Το ότι αυτά θα διαμορφώσουν άποψη που μπορεί στην τελική να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα, είναι άλλη ιστορία.
Ακόμα και με την παρούσα νοητική κατάσταση του εκλογικού σώματος, ακόμα και με την λυσσαλέα προπαγάνδα, και με τα όποια τα κομματικά "κολλήματα" έχουν μείνει σε κάποιους, δεν πιστεύω πως είχαν τα 2 μεγάλα κόμματα διψήφιο νούμερο.
Οι δημοσκοπήσεις βέβαια, (όπως προείπα) μπορεί να το κάνουν και διψήφιο τελικά, αλλά αυτή τη στιγμή, απλά δεν πιστεύω πως παίζει κάτι τέτοιο.
Δεν πιστεύω με τίποτα ότι αυτά τα ποσοστά είναι αυθεντικά.
Διαμορφώθηκαν στα πλαίσια της τεράστιας ψευδαίσθησης στην οποία επιδιώκουν (και δυστυχώς καταφέρνουν) να μας χωνουν, αλλά αυτή την ώρα, τα αποκλείω κατηγορηματικά. Δεν δέχομαι πως ακόμα ένα ποσοστό 30% των Ελλήνων είναι δυνατόν να είναι ΤΟΣΟ ανεγκέφαλο, όσο κι αν χειραγωγείται.
Το ότι αυτά θα διαμορφώσουν άποψη που μπορεί στην τελική να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα, είναι άλλη ιστορία.
Ακόμα και με την παρούσα νοητική κατάσταση του εκλογικού σώματος, ακόμα και με την λυσσαλέα προπαγάνδα, και με τα όποια τα κομματικά "κολλήματα" έχουν μείνει σε κάποιους, δεν πιστεύω πως είχαν τα 2 μεγάλα κόμματα διψήφιο νούμερο.
Οι δημοσκοπήσεις βέβαια, (όπως προείπα) μπορεί να το κάνουν και διψήφιο τελικά, αλλά αυτή τη στιγμή, απλά δεν πιστεύω πως παίζει κάτι τέτοιο.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Εἶναι κατὰ πᾶσα πιθανότητα τὰ ΑΚΥΡΑ τὰ ΛΕΥΚΑ πέραν τῶν «ΑΛΛΟ» ποὺ προφανῶς ἀφήνει τὴν πιθανότητα γιὰ δημιουργία κάποιου ἄλλου κόμματος μέχρι τὴν τελεταία στιγμή. (παρομοίως ὑποθέτω).enigma έγραψε:κάτι ...άσχετο σχετικό ...ξέρει κανείς γιατί σε τέτοιες δημοσκοπήσεις ...αν αθροίσεις τα ποσοστά ...
Κατὰ τὰ ἄλλα τείνω νὰ συμφωνῷ μὲ τὴν Βίκυ στὴν τοποθέτησή της· μοῦ φαίνεται πολὺ ἀπίθανο μετὰ ἀπὸ ὅλα αὐτὰ 3.000.000 ἄνθρωποι νὰ εἶναι προσανατολοσμένοι, φανατικὰ προσκολλημένοι σὲ αύτὰ τὰ κόμματα, ἐκτὸς καὶ ἐὰν τὰ συμφέροντα καὶ οἱ ὑποσχέσεις ἔχουν κατορθώσει νὰ κάμψουν τὶς συνειδήσεις τοῦ 1/3 τοῦ πληθυσμοῦ.
-
Divine Sinner
Ποιες υποσχέσεις; οποιος γνωριζει πεντε πράγματα ξέρει οτι εντως ΕΕ και ευρωζωνης δεν υπαρχει περιθωριο για νεα ρουσφέτια.
Το δημοσιο μικραίνει δεν μεγαλώνει.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Πραγματικά αυτή η φράση είναι για γέλια η και για κλάματα.Nyxtovamwn έγραψε:Ποιες υποσχέσεις; οποιος γνωριζει πεντε πράγματα ξέρει οτι εντως ΕΕ και ευρωζωνης δεν υπαρχει περιθωριο για νεα ρουσφέτια.
Ο νόμος Τάξε μου για να πάρεις
είναι πλέον παγκόσμιος και σε πλήρη εφαρμογή.
Δεν το εχεις καταλάβει?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
-
Divine Sinner
Ναι καλος ο νόμος αλλα αν ο αλλος εχει λιγο μυαλο θα βλέπει οτι συζητανε να διωξουν κόσμο και εφεδριες κλπ.
οι καλες εποχές των ρεμαλιών 74-2000 έχει παρέλθει.
Τωρα πια δεν μπορει να μπει το ανικανο παιντι στο δημόσιο.
οι καλες εποχές των ρεμαλιών 74-2000 έχει παρέλθει.
- ION 4ever

Είναι αλήθεια ΦωτηNyxtovamwn έγραψε:.
ότι μερικές φορές δεν μπορώ να παρακολουθήσω την συλλογιστική σου.
Ναι βεβαίως. δεν θα μπαίνει το ανικανο παιντι
θα μπαίνει το πλέον ανικανο παιντι.
-
Divine Sinner
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Βασικά εγώ πιστεύω ο,τι θα είναι η τελευταία ευκαιράι του ΓΚΑΠ, να πάρει τις ψήφους από όσα ζώα πιστέψουν στις υποσχέσεις του ο,τι όσο είναι αυτός πάνω θα είναι στο απυρόβλητο και μετά θα αποτελειώσει το έργο που άφησε μισό το κόμμα του (να καταστρέψει την Ελλάδα).Nyxtovamwn έγραψε:Αφου το δημοσιο θα μικραινει. διωχνει κόσμο δεν προσλαμβάνει.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
-
Divine Sinner
Αυτη η κυβέρνηση εθνικης σωτηρία ειναι πρόβα, μιας και ξερουν οτι κανεις δεν θα καταφέρει να πάρει αυτοδυναμία.
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: skion
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Μέρκελ προς Παπανδρέου: «Εκτιμώ πολύ το θάρρος σου
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=428931
Δεν θα το περίμενα ποτέ από αυτούς τους δύο να μου φέρουν χαμόγελο στα χείλη!
Τι χαμόγελο δηλαδή, που σε λίγο τρίζαν τα δόντια μου. Βρε ΟΥΣΤ!!
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
- ostrako

- Irc ψευδώνυμο: jim
..Μαζι σου..totispap έγραψε:Φώτη πλάκα με κάνεις?
Ψάξε ρε φίλε και κάτι θα βρεις,από κυνηγούς μέχρι οικολόγους,από το κόμμα του αχινού μέχρι και αυτό http://neaellada.org.gr/joomla/index.ph ... &Itemid=66
Ψάξε μόνος σου αλλά ψάξε.Αύριο θα λέμε πάλι ότι άλλοι μας κάνανε κουμάντο.
Αυτή τη φορά όπως και να το κάνουμε η αποχή δεν είναι λύση.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
-
Divine Sinner
Συμφωνω οτι η αποχη αυτη τη φορα δεν ειναι λυση.
Δεν μετανιωνω για τις προηγουμενες αποχές μου.
Απλα θεωρω οτι ΤΩΡΑ θα ειναι λαθος κίνηση το να απεχει κανείς.
Δεν μετανιωνω για τις προηγουμενες αποχές μου.
Απλα θεωρω οτι ΤΩΡΑ θα ειναι λαθος κίνηση το να απεχει κανείς.
Αδέρφια μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα !
Once κομματόσκυλο
Always κομματόσκυλο !
πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι !
οι κομματοσκυλοβολεμένοι ΔΥ δεν έχουν χάσει λεφτά ...ότι επιδόματα τους κόψανε βάλανε άλλα στην
θέση τους !!Εκεί είναι και η μαγκιά της παράταξαρας τους μέσα στην κρίση τους δικούς τους τους
καταφέρανε να τους προστατέψουν ..(τα έχω ακούσει από τέτοιο σκύλο )
Στο ίδιο ελπίζουν και οι ΝΔ σκυλοί !
Ο καρατζαφύρερ είναι πατρίς θρησκεία οι μετανάστες στον κεάδα ...και εκφράζει αρκετούς
Οι κκε είναι γραφικοί ούτως ή άλλως ...σαν όπαδοι ομάδας 3 εθνικής που απλά ....την αγαπάνε
οι νεο πασόκοι Συριζα ..... καλά κρατούν κτλ ....
ΝΑΙ χαλαρά είναι 3 εκατομμύρια όλοι οι άνω !
Σκληρά κρατάει ο πυρήνας τους !
Φώτη φαινομενικά μικραίνει το δημόσιο ...στην πράξη μεσα στα 2 χρόνια έχουν γίνει προσλήψεις !!
και όσες απολύσεις γίνονται είναι για να χωρέσουν τις κρατικοποιήσεις των τραπεζών που έρχονται !!!
Και ΘΑ έρθουν !!!
Ρε παιδιά το θέμα των εκλογών ...αφού το έχω ξανα αναλύσει !
Αποχή λευκό άκυρο το ίδιο
ψήφος σε εξωκοινοβουλευτικό κόμμα δίνει ποιο εύκολη αυτοδυναμία στον πρώτο !!!
Οι επιλογές σου ψηφίσεις ή δεν ψηφίσεις είναι οι
πασοκ νδ κκε λαός σύριζα !
Με ένα θαύμα ένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα αξιόλογο ...(να το δω ) θα μπορούσε να μπει στην βουλή και σε
πάροδο (παρωδία )3 4 ή και 5 εκλογών θα μπορούσε να πάει για κυβέρνηση ....μέχρι τότε ...δεν θα υπάρχει !!!
Ούτε στάχτη .....
Εχω ξενερώσει αφάνταστα !
Once κομματόσκυλο
Always κομματόσκυλο !
πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι !
οι κομματοσκυλοβολεμένοι ΔΥ δεν έχουν χάσει λεφτά ...ότι επιδόματα τους κόψανε βάλανε άλλα στην
θέση τους !!Εκεί είναι και η μαγκιά της παράταξαρας τους μέσα στην κρίση τους δικούς τους τους
καταφέρανε να τους προστατέψουν ..(τα έχω ακούσει από τέτοιο σκύλο )
Στο ίδιο ελπίζουν και οι ΝΔ σκυλοί !
Ο καρατζαφύρερ είναι πατρίς θρησκεία οι μετανάστες στον κεάδα ...και εκφράζει αρκετούς
Οι κκε είναι γραφικοί ούτως ή άλλως ...σαν όπαδοι ομάδας 3 εθνικής που απλά ....την αγαπάνε
οι νεο πασόκοι Συριζα ..... καλά κρατούν κτλ ....
ΝΑΙ χαλαρά είναι 3 εκατομμύρια όλοι οι άνω !
Σκληρά κρατάει ο πυρήνας τους !
Φώτη φαινομενικά μικραίνει το δημόσιο ...στην πράξη μεσα στα 2 χρόνια έχουν γίνει προσλήψεις !!
και όσες απολύσεις γίνονται είναι για να χωρέσουν τις κρατικοποιήσεις των τραπεζών που έρχονται !!!
Και ΘΑ έρθουν !!!
Ρε παιδιά το θέμα των εκλογών ...αφού το έχω ξανα αναλύσει !
Αποχή λευκό άκυρο το ίδιο
ψήφος σε εξωκοινοβουλευτικό κόμμα δίνει ποιο εύκολη αυτοδυναμία στον πρώτο !!!
Οι επιλογές σου ψηφίσεις ή δεν ψηφίσεις είναι οι
πασοκ νδ κκε λαός σύριζα !
Με ένα θαύμα ένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα αξιόλογο ...(να το δω ) θα μπορούσε να μπει στην βουλή και σε
πάροδο (παρωδία )3 4 ή και 5 εκλογών θα μπορούσε να πάει για κυβέρνηση ....μέχρι τότε ...δεν θα υπάρχει !!!
Ούτε στάχτη .....
Εχω ξενερώσει αφάνταστα !
Mornie utúlië
- ION 4ever

Έχεις την αμέριστη συμπαράσταση και συμπάθεια μου.enigma έγραψε:Εχω ξενερώσει αφάνταστα !
Τι γίνεται βρε παιδιά?
έχουμε πρωθυπουργό?
η ακόμη?
Σήμερα έχω χάσει επεισόδια
έχω μπερδέψει τα ονόματα, τα πρόσωπα και τα χρονοδιαγράμματα
άσε που όλοι τους έχουν τίτλους με τρία γράμματα, ΕΚΤ ΔΝΤ
τελικά δίκιο είχε κάποιος που έλεγε όπου τρία γράμματα φύγει φύγει