enigma έγραψε:Και όμως υπήρξε κάποιος πρίν πολλά χρόνια που το έκανε και μέχρι και σήμερα τον θυμούνταιfreeromios έγραψε:
Κανένας στρατηγός από αυτούς που έστειλαν τους στρατιώτες τους ως πρόβατα επί σφαγή δεν έχει μείνει ως μεγάλος στην ιστορία.
σε όλο τον πλανήτη και τον έχουν ως παράδειγμα ....
Λεωνίδα των λέγανε !
19-20 Οκτώβρη ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ
- Lazy Dog
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Re: 19-20 Οκτώβρη ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
ετσι!
στο 37 αρθρο τους, της με τη βουλα επικυρωσης της εξαθλιωσης μας
απανταμε με το 120 ακροτελευτιο αρθρο μας περι πατριωτισμου των Ελληνων
δεν σεβαστηκαν τις μεθεπομενες αγενητες γενιες μας
πιστευω αυριο που απεργουν και οι...συνταξιουχοι
ολοι μας ..ο καθεις με τον τροπον του θα γυρισει την ελικα του ελικοπτερου που θα τους...
απομακρυνει απο ταγια χωματα...
vamos ιδεο-αδερφια
με τον καιρο να ναι κοντρα
εχει τιμη σαν πετας
στο 37 αρθρο τους, της με τη βουλα επικυρωσης της εξαθλιωσης μας
απανταμε με το 120 ακροτελευτιο αρθρο μας περι πατριωτισμου των Ελληνων
δεν σεβαστηκαν τις μεθεπομενες αγενητες γενιες μας
πιστευω αυριο που απεργουν και οι...συνταξιουχοι
ολοι μας ..ο καθεις με τον τροπον του θα γυρισει την ελικα του ελικοπτερου που θα τους...
απομακρυνει απο ταγια χωματα...
vamos ιδεο-αδερφια
με τον καιρο να ναι κοντρα
εχει τιμη σαν πετας
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Σα να λέμε δηλαδή όποια επιλογή,όποια αντίδραση και να κάνει ο άνθρωπος που αναζητά μια ήρεμη ,αρμονική ζωή ,αλλά ταυτόχρονα και ενεργό μέλος της υλιστικής κοινωνίας ,το σύστημα θα είναι δυο βήματα πάντα μπροστά ! Μια χαρά....αλλά επειδή ο άνθρωπος συντηρεί το σύστημα,αν θέλει να το ξεπαστρέψει ΜΙΑ και μόνο ΜΙΑ είναι η επιλογή του...Ποιος όμως έχει το σθένος? Ποιος άνθρωπος μπορεί να αφήσει τους κόπους μιας ζωής και να αρχίσει μιαν άλλη? ...Κανένας από αυτούς !
..γι'αυτό κάντε τους να μαρτυρήσουν και να αναθεματίσουν την στιγμή που έγιναν βουλευτές,υπουργοί ,πρώην και νυν ,κάθε που καταχράστηκε εξουσία και δημόσιο χρήμα. Μακάρι να ήμουν Αθήνα ,έστω και για λίγε μέρες,αλλά όχι με ειρηνική διάθεση,έχω οργή μέσα μου και κάποιοι πρέπει να την πληρώσουν,έτσι για να γνωρίζουν οι επόμενοι τι τους περιμένει αν κάνουν μαλακίες.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ
..γι'αυτό κάντε τους να μαρτυρήσουν και να αναθεματίσουν την στιγμή που έγιναν βουλευτές,υπουργοί ,πρώην και νυν ,κάθε που καταχράστηκε εξουσία και δημόσιο χρήμα. Μακάρι να ήμουν Αθήνα ,έστω και για λίγε μέρες,αλλά όχι με ειρηνική διάθεση,έχω οργή μέσα μου και κάποιοι πρέπει να την πληρώσουν,έτσι για να γνωρίζουν οι επόμενοι τι τους περιμένει αν κάνουν μαλακίες.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- axinosp
- Επικοινωνία:
doctormarkon έγραψε:Οι αγώνες ποτέ δεν πάνε χαμένοι.
Μην ξεχνάτε ότι εδώ και δύο εβδομάδες όλα τα υπουργεία είναι σε κατάληψη.
Οι Δήμοι το ίδιο.
Τα πανεπιστήμια το ίδιο.
Τα σχολεία το ίδιο.
Σήμερα πήγε ο Υφυπουργός να μπεί στο Υπουργείο που είναι το γραφείο του.
Είχε κατάληψη.
Δεν τον αφήσαμε.
Του δώσαμε ένα έντυπο με το άρθρο 120 του Συντάγματος που λέει ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελληνων. Του είπαμε ότι θα τηρήσουμε το Σύνταγμα και ότι έπρεπε να φύγει. Εφυγε. Του είπαμε άντε γειά.
Εδώ και δυο εβδομάδες δεν μπορούν να πάνε στα γραφεία τους.
Τα μαγαζιά είναι πολύ δύσκολο να κλείσουν γιατί τα έξοδα τρέχουν.
Αυτες οι δύο μέρες είναι κρίσιμες.
Αναμένονται πολλά.
Η Κυβέρνηση καταρρέει.
Με συγκίνησες !!!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- axinosp
- Επικοινωνία:
Τον έσκισες αδελφάκι μουenigma έγραψε:Και όμως υπήρξε κάποιος πρίν πολλά χρόνια που το έκανε και μέχρι και σήμερα τον θυμούνταιfreeromios έγραψε:
Κανένας στρατηγός από αυτούς που έστειλαν τους στρατιώτες τους ως πρόβατα επί σφαγή δεν έχει μείνει ως μεγάλος στην ιστορία.
σε όλο τον πλανήτη και τον έχουν ως παράδειγμα ....
Λεωνίδα των λέγανε !
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Με αυτό το ποστ ανησυχώ πολύ.totispap έγραψε:Επιβεβαιώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκέλα Μέρκελ την εγκατάσταση μόνιμης ευρωπαϊκής κυβέρνησης στην Αθήνα με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες, όπως είχε μεταδώσει το μεσημέρι το πρακτορείο Reuters.
Μιλώντας σε στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού ανακοίνωσε την πρόθεση σχηματισμού μόνιμης κυβέρνησης της τρόϊκας στην Αθήνα η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο των δημοσιονομικών και ότι άλλο χρειαστεί.
Η κυβέρνηση αυτή δεν θα είναι μόνη της: Θα μεταφερθεί και μόνιμο τμήμα της Eurogendfor, δήθεν για συνεργασία με τα Σώματα Ασφαλείας, πρακτικά για να αποτελεί την δύναμη προστασίας, αφού δεν έχουν εμπιστοσύνη στα εγχώρια σώματα ασφαλείας. Και πληροφορίες από απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνουν ότι όντως, είχε έρθει μία αντιπροσωπεία του, μαζί με την κύρια δύναμη που κατευθύνθηκε στο Κόσοβο!
Επίτροποι με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες θα αναλάβουν τον έλεγχο των υπουργείων.
Αυτά ήταν σενάρια επισημονικής φαντασίας που γίνονται, δυστυχώς, πραγματικότητα. Ή καλύτερα θα γίνουν πραγματικότητα αν εξακολουθήσουμε να επαιτούμε και να λέμε "ναι" σε ότι μας ζητάνε.
Παράλληλα, σημείωσε ότι περιμένει ότι θα υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο ευρωζώνης για παραπομπή των χώρων που δεν τηρούν τους όρους για χαλιναγώγηση των ελλειμμάτων τους στο ευρωδικαστήριο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Λίιιιγο ακόμη να περιμένουμε και θα μας πηδήξουν όρθιους στην κυριολεξία.....
Είναι έτοιμοι να το κάνουν, Ναι.
Αλλά ψάχνουν και αφορμή.
Δεν ονειρεύτηκα για την πατρίδα μου την απόλυτη ξεφτίλα.
Οπως επισημάνθηκε παραπάνω.
This is sparta.
η μήπως να το πουμε αλλιώς για να το καταλάβουν?
Dieses ist Sparta!!!
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
Επίπληξη
Επισημαίνω ότι το πρωτο ποστ του Αχινού που άνοιξε και το τόπικ, λογοκρίθηκε γιατί με κάποια φράση του παραβίαζε τους κανόνες μας 3 και 8 όπως αναγράφονται εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... p=212#p212
Η λογοκρισία εννοείται ότι δεν έχει προσωπική χροιά, αλλά προχώρησα σε αυτήν για την ασφάλεια και την εικόνα του χώρου μας.
Η λογοκρισία εννοείται ότι δεν έχει προσωπική χροιά, αλλά προχώρησα σε αυτήν για την ασφάλεια και την εικόνα του χώρου μας.
- axinosp
- Επικοινωνία:
Νικόλας Άσιμος-Δεν πα να μας Χτυπάν
Δεν πα να μας χτυπάν με όλμους και κανόνια
Δεν πα να μας χαλάν τα πιο όμορφά μας χρόνια
Κι αυτοί που μας μιλούν πως θέλουν το καλό μας
Ποτέ τους δεν ακούν το δίκιο το δικό μας
Δεν είναι αυτή ζωή κι από τ’ αφεντικά μας
Δεν είναι ανθρώπινα τα μεροκάματά μας
Αυτοί καλοπερνούν και ‘μεις αγωνιάμε
Αν θά ‘χουμε δουλειά για να ‘χουμε να φάμε
Το δίκιο μας εμπρός να βγάλουμε στους δρόμους
Μπουρλότο και φωτιά σε κράτος κι αστυνόμους
Τον ξέρουμε καλά της γης μας τον αφέντη
Μας έμαθε πολλά το αίμα του Νοέμβρη
Δε πα να μας χτυπάν με όλμους και κανόνια
Θα βάλουμε μπροστά τη μαύρη και την κόκκινη σημαία
Για μας, για μια ζωή πιο λεύτερη πιο νέα
Δεν πα να μας χτυπάν με όλμους και κανόνια
Κι αυτοί που μας μιλούν πως θέλουν το καλό μας
Ποτέ τους δεν ακούν το δίκιο το δικό μας
Δεν είναι αυτή ζωή κι από τ’ αφεντικά μας
Δεν είναι ανθρώπινα τα μεροκάματά μας
Αυτοί καλοπερνούν και ‘μεις αγωνιάμε
Αν θά ‘χουμε δουλειά για να ‘χουμε να φάμε
Το δίκιο μας εμπρός να βγάλουμε στους δρόμους
Μπουρλότο και φωτιά σε κράτος κι αστυνόμους
Τον ξέρουμε καλά της γης μας τον αφέντη
Μας έμαθε πολλά το αίμα του Νοέμβρη
Δε πα να μας χτυπάν με όλμους και κανόνια
Θα βάλουμε μπροστά τη μαύρη και την κόκκινη σημαία
Για μας, για μια ζωή πιο λεύτερη πιο νέα
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
και πότε θα βάλουν στο στόχαστρο και το διαδίκτυο; μα τι λέω ήδη μας έχουν φακελώσει τα γουρούνια. ουπς! ήθελα να πω τα τομάρια, τι μου φταίνε τα γουρούνια;ION 4ever έγραψε:Με αυτό το ποστ ανησυχώ πολύ.totispap έγραψε:Επιβεβαιώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκέλα Μέρκελ την εγκατάσταση μόνιμης ευρωπαϊκής κυβέρνησης στην Αθήνα με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες, όπως είχε μεταδώσει το μεσημέρι το πρακτορείο Reuters.
Μιλώντας σε στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού ανακοίνωσε την πρόθεση σχηματισμού μόνιμης κυβέρνησης της τρόϊκας στην Αθήνα η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο των δημοσιονομικών και ότι άλλο χρειαστεί.
Η κυβέρνηση αυτή δεν θα είναι μόνη της: Θα μεταφερθεί και μόνιμο τμήμα της Eurogendfor, δήθεν για συνεργασία με τα Σώματα Ασφαλείας, πρακτικά για να αποτελεί την δύναμη προστασίας, αφού δεν έχουν εμπιστοσύνη στα εγχώρια σώματα ασφαλείας. Και πληροφορίες από απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνουν ότι όντως, είχε έρθει μία αντιπροσωπεία του, μαζί με την κύρια δύναμη που κατευθύνθηκε στο Κόσοβο!
Επίτροποι με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες θα αναλάβουν τον έλεγχο των υπουργείων.
Αυτά ήταν σενάρια επισημονικής φαντασίας που γίνονται, δυστυχώς, πραγματικότητα. Ή καλύτερα θα γίνουν πραγματικότητα αν εξακολουθήσουμε να επαιτούμε και να λέμε "ναι" σε ότι μας ζητάνε.
Παράλληλα, σημείωσε ότι περιμένει ότι θα υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο ευρωζώνης για παραπομπή των χώρων που δεν τηρούν τους όρους για χαλιναγώγηση των ελλειμμάτων τους στο ευρωδικαστήριο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Λίιιιγο ακόμη να περιμένουμε και θα μας πηδήξουν όρθιους στην κυριολεξία.....
Είναι έτοιμοι να το κάνουν, Ναι.
Αλλά ψάχνουν και αφορμή.
Δεν ονειρεύτηκα για την πατρίδα μου την απόλυτη ξεφτίλα.
Οπως επισημάνθηκε παραπάνω.
This is sparta.
η μήπως να το πουμε αλλιώς για να το καταλάβουν?
Dieses ist Sparta!!!
χωρίς Σένγκεν, Μααστριχτ, ΕΕ, ΕΥΡΩ, και φυσικά Μνημόνια αυτά που ανακοίνωσε η Μπενάκη στον χαιρετισμό της δεν θα γινοντουσαν.
οι βάσεις μπήκαν με την Σενγκεν και το Μααστριχτ. και ήμουν εκεί στην πιο κρισιμη διαμαρτυρία μουτζώνοντας την βουλή όπως κάνουν άλλοι τώρα. τότε μπήκαν στην πόλη οι οχτροί. τώρα; είναι ΑΡΓΑ.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
προφανως η Γερμανία έχει χεστεί επανω της. θέλει πάση θυσία να μην φύγουμε από το άρμα του ευρώ. να μας κρατά αλυσοδεμένους και να μας σέρνει πάνω σε διεθνεις οίκους αξιολόγησης και οι σάρκες του ελληνικού λαού να σχίζονται πάνω στα σπρεντς.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
γιατί πάτε όλοι στο Σύνταγμα και δεν πάτε στην Γερμανική Πρεσβεία; καλά δεν περιμένω να πάτε στις μασονικές στοές απέξω, αλλά λέμε τώρα, πως και δεν σας έκοψε να πάτε εκεί;
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
κάνετε που κάνετε τον κόπο, αντρειωμένοι κλπ, κάντε και μια ανατροπή... να δείτε μετά τι έχει να γίνει, και ποιος ξέρει, ίσως και οι κυνικοί έρθουν κοντά σας...
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
εγώ θέλω ο αγώνας σας να πιάσει τόπο όχι να σας πιάνουν κότσο. γι' αυτό τα λέω όσα λέω. ή εμείς ή αυτοί λέτε, έχετε ένα Αυτοί, οι Έλληνες πολιτικοί είναι τελειωμένη υπόθεση, ΑΥΤΟΙ είναι ξεκάθαρα οι Γερμανοί και όσοι κρύβονται πίσω τους. ιδού η Ρόδος λοιπόν. κάθε μέρα μπροστά στο μαγαζάκι της Μέρκελ και της Μηζενς.
Καλή μου διαμαρτυρία στο Σύνταγμα στην πράξη σημαίνει επίκληση στο σύνταγμα. Επικαλούμαστε το Σύνταγμα ..τα θεμέλια τηςaftokaitoallo έγραψε:γιατί πάτε όλοι στο Σύνταγμα και δεν πάτε στην Γερμανική Πρεσβεία; καλά δεν περιμένω να πάτε στις μασονικές στοές απέξω, αλλά λέμε τώρα, πως και δεν σας έκοψε να πάτε εκεί;
χώρας μας ...Το νόμο και τις εντολές που υπάρχουν για τον λαό απο τον λαό με σκοπό την προστασία του λαού .
Το Σύνταγμα είναι ο <<Θεός >> πάνω απο τους λειτουργούς του .
Είναι το εργαλείο μας το όπλο μας σε κάθε προδότη - διάολο που έχει το <<τιμόνι >>
Αν πας να διαμαρτυρηθείς στους γερμανούς στου μασόνους κτλ είναι σαν να παραδέχεσαι ότι αυτοί σε διοικούν.
Τουλάχιστον ακόμη στα χαρτιά ...το αφεντικό μας είναι το σύνταγμα και εν συνεχεία οι θεσμοί του !
Ο λαός αυτό που ζητά είναι η εφαρμογή του Συντάγματος για την ανατροπή των σκουληκιών .
Αν θέλαμε την ανατροπή των με άλλο τρόπο θα κάναμε συγκέντρωση ....στους στρατιωτικούς της χώρας μας (αν με πιάνς )
Mornie utúlië
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
megali sugentrosi sta trikala... exoume kai mat edo.
sorry gia greeklsih ,grafo apo i-phone
sorry gia greeklsih ,grafo apo i-phone
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ντόρος παγκόσμιος θα γίνει αν πάτε στην εν λόγω πρεσβεία. κάντε ό,τι νομίζετε, αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα και όσο σας βλέπουν μόνο εκεί κανένα αυτί δεν θα ιδρώσει αρκετά αν αρχίσει να ιδρώνει καν κάποιο. αυτά τα είχαν προβλέψει ότι ο λαός θα τα έκανε, αυτό που προτείνω όχι.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Αυτή η βδομάδα με πήγε... γενικότερα...
κλιμακώθηκε το "κακό" χθες βράδυ...
Γύρισα πτώμα το μεσημέρι στο σπίτι. Έτρεχα τη μανούλα νοσοκομείο από χθες βράδυ (αργά) έμεινα μέχρι σήμερα εκεί, και με άλλαξε η μικρή μου.
Δεν γινόταν να την αφήσω...
Νιώθω πολύ άσχημα που δεν μπόρεσα να πάω σ'αυτή τη μεγαλειώδη διαδήλωση.
Ήθελα πολύ και ΕΠΡΕΠΕ να ήμουν εκεί...
Περιμένω με αγωνια Αχινό και δοκτορέσσα να μας πουν τι έζησαν εκεί στα βασανισμένα αλώνια.
(ευτυχως η μανούλα ξεπέρασε τα δύσκολα, αλλά έχουμε ελαφρυ εγκεφαλικό)
κλιμακώθηκε το "κακό" χθες βράδυ...
Γύρισα πτώμα το μεσημέρι στο σπίτι. Έτρεχα τη μανούλα νοσοκομείο από χθες βράδυ (αργά) έμεινα μέχρι σήμερα εκεί, και με άλλαξε η μικρή μου.
Δεν γινόταν να την αφήσω...
Νιώθω πολύ άσχημα που δεν μπόρεσα να πάω σ'αυτή τη μεγαλειώδη διαδήλωση.
Ήθελα πολύ και ΕΠΡΕΠΕ να ήμουν εκεί...
Περιμένω με αγωνια Αχινό και δοκτορέσσα να μας πουν τι έζησαν εκεί στα βασανισμένα αλώνια.
(ευτυχως η μανούλα ξεπέρασε τα δύσκολα, αλλά έχουμε ελαφρυ εγκεφαλικό)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Atkins
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!
στις πισω γραμμες που ημουν ...ειδα οτι κατεβηκαν Ελληνες ολων των ηλικιων κλπ...με ειρινικη διαθεση πανω και ορεξη
το 1/4 θα ειχε μασκες περιπου και ...οι πιο οργανωμενη απο υλικης πλευρας ητα το κινημα δεν πληρωνω...πολλα κονταρια σημαιες απο χοντρα ξυλα ...
τεσπα...τετοια απεργια παιζει να μην εχει ματαγινει με μαγιαζια κλειστα περιπτερα και οτι αλλο θες ...ηταν πολυς ο κοσμος ...αλλα αυριο που ψηφιζετε επρεπε να ειχε ξεκινηση σαν πρωτη μερας απεργιας!τραγικο λαθος αυτο αν οχι υποκινηση...!..ποσοι θα πανε αυριο δηλ?...φυσικα λιγοτερη απο σημερα..
τεσπα..για επεισοδεια κλπ και τις πρωτες γραμμες της μαχης...θα μιλησει αναλυτικα ο Αχινος πιστευω...ελπιζω να ειναι καλα γιατι ο πετροπολεμος που βλεπαμε απο πισω στην Καραγεωργη Σερβιας ηταν κατιαγιδα!..
στην Πανεπιστημιου ειχε μονο διαλυμενους αραιο κοσμο μικρης ηλικιας η αναρχες ετοιμους για δραση..στην Ακαδημιας βλεπαμε φλογες και ιντριγκα με ματ..
στην Σταδιου μονο πορεια..ολα αυτα μεχρι της 3 περιπου
...Εψαχνα παρεα απο το πρωι μανιασμενα να κατεβω(δεν πιστευα οτι θα εκλεινε ο Εβραιος το μαγαζι..τελικα εγινε και ημουν φρει...)..δυστηχως πολυς κοσμος με πουλησε..δεν ειναι ετοιμη ακομα!
το θεμα ειναι οτι απο τα 5 εκατομυρια που ζουμε...δεν φτασαμε το 1 εκατομυριο εστω..
ο λογος ειναι απλος...γιατι οι μισοι εχουν συγχηση η ωχαδελφισμο η διαφορα τετοια...
ας ερθει η ωρα της καλπης...ας εμφανιστουν εκει γατες...αλλα μεχρι τοτε !?$%@^@^@&%#&
ωστοσο η τομαρικοβα υπαρχει ακομα ...ακομα και σε αυτους που πεινανε...αλλα δεν το εχουν καταλαβει(το 2012 θα ειναι οτι πρεπει για αφυπνιση )...
μονο οι νεκροι δεν θα το καταλαβουν!
το 1/4 θα ειχε μασκες περιπου και ...οι πιο οργανωμενη απο υλικης πλευρας ητα το κινημα δεν πληρωνω...πολλα κονταρια σημαιες απο χοντρα ξυλα ...
τεσπα...τετοια απεργια παιζει να μην εχει ματαγινει με μαγιαζια κλειστα περιπτερα και οτι αλλο θες ...ηταν πολυς ο κοσμος ...αλλα αυριο που ψηφιζετε επρεπε να ειχε ξεκινηση σαν πρωτη μερας απεργιας!τραγικο λαθος αυτο αν οχι υποκινηση...!..ποσοι θα πανε αυριο δηλ?...φυσικα λιγοτερη απο σημερα..
τεσπα..για επεισοδεια κλπ και τις πρωτες γραμμες της μαχης...θα μιλησει αναλυτικα ο Αχινος πιστευω...ελπιζω να ειναι καλα γιατι ο πετροπολεμος που βλεπαμε απο πισω στην Καραγεωργη Σερβιας ηταν κατιαγιδα!..
στην Πανεπιστημιου ειχε μονο διαλυμενους αραιο κοσμο μικρης ηλικιας η αναρχες ετοιμους για δραση..στην Ακαδημιας βλεπαμε φλογες και ιντριγκα με ματ..
...Εψαχνα παρεα απο το πρωι μανιασμενα να κατεβω(δεν πιστευα οτι θα εκλεινε ο Εβραιος το μαγαζι..τελικα εγινε και ημουν φρει...)..δυστηχως πολυς κοσμος με πουλησε..δεν ειναι ετοιμη ακομα!
το θεμα ειναι οτι απο τα 5 εκατομυρια που ζουμε...δεν φτασαμε το 1 εκατομυριο εστω..
ο λογος ειναι απλος...γιατι οι μισοι εχουν συγχηση η ωχαδελφισμο η διαφορα τετοια...
ας ερθει η ωρα της καλπης...ας εμφανιστουν εκει γατες...αλλα μεχρι τοτε !?$%@^@^@&%#&
ωστοσο η τομαρικοβα υπαρχει ακομα ...ακομα και σε αυτους που πεινανε...αλλα δεν το εχουν καταλαβει(το 2012 θα ειναι οτι πρεπει για αφυπνιση )...
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Από τη δική μου τη δουλειά, ευτυχώς ήταν οι περισσότεροι εκεί ( ακόμα και άτομα που δεν το συνηθίζουν να κατεβαίνουν σε πορείες!).Διάβασα κάτι για 140.000 κόσμο...λίγοι, πολύ λίγοι, αν είναι αλήθεια, τότε θα νιώσω απογοήτευση.Έπρεπε να μιλάμε για τουλάχιστον 500.000, μη σου πω για εκατομμύριο..Δεν ξέρω..μου εχει αφήσει μια πικρή γεύση στο στόμα..
Περαστικά στη μανούλα! Τι γίνεται, βρε παιδί μου , οι πλανήτες κάτι έχουν? Όλο τέτοια ακούω..
Περαστικά στη μανούλα! Τι γίνεται, βρε παιδί μου , οι πλανήτες κάτι έχουν? Όλο τέτοια ακούω..
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- kat_woman
- Site Admin
Τώρα άκουσα για 500.000.Μακάρι.Πάντως ο όγκος ήταν μεγάλος, με δυσκολία προχωρούσαμε.
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- Eva Luna
Πραγματικά εχουν μια περιεργη ενεργεια οι τελευταιες μερες.
Ευχομαι σε καλο να μας βγει τελικα.
Περαστικα χωρις επιπλοκες για την μαμα σου, Βικυ.
Ευχομαι σε καλο να μας βγει τελικα.
Περαστικα χωρις επιπλοκες για την μαμα σου, Βικυ.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
περαστικά στη μανούλα σου Βασούλα.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
φίλε Ατκινς, πολύ σοβαρή η παρατήρησή σου που έκανα bold.Atkins έγραψε:στις πισω γραμμες που ημουν ...ειδα οτι κατεβηκαν Ελληνες ολων των ηλικιων κλπ...με ειρινικη διαθεση πανω και ορεξη
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Περαστικά στη μανούλα και από μένα.
Εγώ ήμουν με το ΠΑΜΕ ως συνήθως.
Το πρωί στις 9 πέρασα από το Σύνταγμα και ήταν αρκετός κόσμος μαζεμένος ήδη.
Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από νωρίς το πρωί.
Στις 11 είχαμε συγκέντρωση στην Ομόνοια.
Αλλά ποια Ομόνοια?
Που να χωρέσει τόσος κόσμος στην Ομόνοια Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έπιανε όλη την Πανεπιστημίου και έφθανε μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία
Στο Μουσείο και στο πεδίο του Αρεως ήταν ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ καταστριμωγμένοι και γινόταν το αδιαχώρητο.
Όταν η πορεία του ΠΑΜΕ έφθασε στο Σύνταγμα γινόταν το αδιαχώρητο από κόσμο. Καρφίτσα δεν έπεφτε Αμαλίας Όθωνος Καραγιώργη Σερβίας τίγκα.
Το ΠΡΕΖΑ μιλάει για 1.5 εκατομύριο.
Όταν είσαι εκεί δεν μπορείς να κρίνεις εκτός αν βρεθείς σε κανένα ψηλό πεζοδρόμιο ή αν σκαρφαλώσεις σε κανένα κάγκελο.
Και πάλι η λαοθάλασσα εκτείνεται μέχρι εκεί που φθάνει το μάτι.
Επικοινωνούσα με συναδέλφους από την πορεία της ΑΔΕΔΥ για να έχω μια εικόνα.
Σταματήσαμε δίπλα στον Εθνικό Κήπο.
Σχεδόν στο Ζάπειο. Ήταν ήσυχα και είχε έναν καυτό ήλιο σαν να ήταν Αυγουστος.
Το Σύνταγμα ήταν ασφυκτικά γεμάτο και δεν μπορούσα να δω σχεδόν τίποτα.
Δεν έμαθα αν τελικά η ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ που συνήθως ξεκινάει αργότερα από το Μουσείο κατόρθωσε να φθάσει στο Σύνταγμα.
Πάντως αυτή η λαοθάλασσα δεν είχε προηγούμενο
Εγώ ήμουν με το ΠΑΜΕ ως συνήθως.
Το πρωί στις 9 πέρασα από το Σύνταγμα και ήταν αρκετός κόσμος μαζεμένος ήδη.
Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από νωρίς το πρωί.
Στις 11 είχαμε συγκέντρωση στην Ομόνοια.
Αλλά ποια Ομόνοια?
Που να χωρέσει τόσος κόσμος στην Ομόνοια Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έπιανε όλη την Πανεπιστημίου και έφθανε μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία
Στο Μουσείο και στο πεδίο του Αρεως ήταν ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ καταστριμωγμένοι και γινόταν το αδιαχώρητο.
Όταν η πορεία του ΠΑΜΕ έφθασε στο Σύνταγμα γινόταν το αδιαχώρητο από κόσμο. Καρφίτσα δεν έπεφτε Αμαλίας Όθωνος Καραγιώργη Σερβίας τίγκα.
Το ΠΡΕΖΑ μιλάει για 1.5 εκατομύριο.
Όταν είσαι εκεί δεν μπορείς να κρίνεις εκτός αν βρεθείς σε κανένα ψηλό πεζοδρόμιο ή αν σκαρφαλώσεις σε κανένα κάγκελο.
Και πάλι η λαοθάλασσα εκτείνεται μέχρι εκεί που φθάνει το μάτι.
Επικοινωνούσα με συναδέλφους από την πορεία της ΑΔΕΔΥ για να έχω μια εικόνα.
Σταματήσαμε δίπλα στον Εθνικό Κήπο.
Σχεδόν στο Ζάπειο. Ήταν ήσυχα και είχε έναν καυτό ήλιο σαν να ήταν Αυγουστος.
Το Σύνταγμα ήταν ασφυκτικά γεμάτο και δεν μπορούσα να δω σχεδόν τίποτα.
Δεν έμαθα αν τελικά η ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ που συνήθως ξεκινάει αργότερα από το Μουσείο κατόρθωσε να φθάσει στο Σύνταγμα.
Πάντως αυτή η λαοθάλασσα δεν είχε προηγούμενο
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- kat_woman
- Site Admin
Όντως δεν μπορείς να έχεις πλήρη εικόνα όταν είσαι εκεί και εξαρταται πού είσαι.Εμείς πχ. " κολλήσαμε " για ώρα στη συμβολή Πατησίων και Πανεπιστημίου, είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.Λίγο μετά όμως , καθώς ανηφορίζαμε την Πανεπιστημίου, ο κόσμος ήταν πιό αραιός, μέχρι να ανέβει και ο κύριος όγκος των δασκάλων και να πυκνώσει πάλι.
Η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ πάντως, ξεκίνησε από Μουσείο γύρω στις 12,12 και κάτι.
Η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ πάντως, ξεκίνησε από Μουσείο γύρω στις 12,12 και κάτι.
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne