Οι κίναιδοι προσβάλλουν το σύμβολο του Τσολιά

Άβαταρ μέλους
mittenwald
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Οι κίναιδοι προσβάλλουν το σύμβολο του Τσολιά

Δημοσίευση από mittenwald » Δευ 31 Μάιος 2010, 04:30

seliniasmenos έγραψε:Για τα δικαιώματα έχουμε τοποθετηθεί λίγο-πολύ όλοι, οπότε μπορείτε να ανατρέξετε στα παλαιότερα θέματα και (αν εχετε την υπομονή) να τα διαβάσετε. Είναι κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Eλπίζω να μην χρειάζεται να "αγωνιστούμε" για το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων να υιοθετούν...
Merlinus Sum, Qui, Me Tangit Turbat Mundum

Aut Viam Inveniam Aut Faciam
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 31 Μάιος 2010, 04:58

Για τα πάντα έχουμε μιλήσει, υπομονή να έχεις να διαβάζεις γιατί είναι απο τα μακροβιότερα θέματα του φορουμ, ορίστε λοιπόν:

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 15&start=0

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 29&start=0

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 95&start=0

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 49&start=0

Οπότε παίδες, περι ομοφυλοφιλίας γενικά, διαβάζετε τα θέματα και απαντάτε εκεί, αποκλειστικά για την αφίσα, σχολιάζετε εδώ.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 31 Μάιος 2010, 12:45

Κι εγώ θα ήθελα να με εξηγήσει κάποιος το λόγο που θα έπρεπε τώρα να έχω προσβληθεί.
Aiolos έγραψε:Η στολή του Τσολιά είναι ιερή
Το καλτσόν και η φουστίτσα, να υπενθυμίσω;
mittenwald έγραψε: Eλπίζω να μην χρειάζεται να "αγωνιστούμε" για το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων να υιοθετούν...
Εγώ το έχω κάνει και θα το ξανακάνω. Εσύ άμα δε θέλεις, δε νομίζω να σε βάλει κανείς με το στανιό.
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Δευ 31 Μάιος 2010, 12:56

Δέν κατάλαβα,τι έχει η στολή του τσολιά?

Ισως οι τιμημένες,αμέτοχες,ουδέτερες Σκανδιναβικές χώρες μας δείξουν την δική τους τιμημένη στολή απο κανένα διαγωνισμό ψαρέματος...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
ratataplan
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από ratataplan » Δευ 31 Μάιος 2010, 12:58

Αιολε δεν θα ήταν καλύτερα να βάζαμε όλους τους ανώμαλους σε ενα νησί και να ησυχάζαμε?
Ομως ας ειναι καλα τα παλικαρια.............. :banghead: :banghead:
http://www.stoxos.gr/2010/05/5.html
-Πρόσεχε τις σκέψεις σου, γίνονται λόγια....Πρόσεχε τα λόγια σου, γίνονται πράξεις...Πρόσεξε τις πράξεις σου, γίνονται συνήθειες....Πρόσεχε τις συνήθειες σου, γίνονται χαρακτήρας.....Πρόσεχε το χαρακτήρα σου γιατί γίνεται η μοίρα σου.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 31 Μάιος 2010, 13:31

totispap έγραψε:
Δέν κατάλαβα,τι έχει η στολή του τσολιά?

Ισως οι τιμημένες,αμέτοχες,ουδέτερες Σκανδιναβικές χώρες μας δείξουν την δική τους τιμημένη στολή απο κανένα διαγωνισμό ψαρέματος...

Δεν αντελήφθην... το ότι η Σουηδία έχει παράδοση στην ουδετερότητα κάνει τη στολή του τσολιά λιγότερο φούστα; :conf:
Το ότι ειναι φούστα την κάνει λιγότερο τιμημένη; :conf: :conf:
Ή μήπως εννοείς ότι εμείς αι Σουηδέζαι, από τη στιγμή που δεν έχουμε να επιδείξομε στολή ανάλογης τιμημενοσύνης, δεν δικαιούμεθα να επισημάνουμε ότι στην ουσία είναι μία φούστα;
Άβαταρ μέλους
mittenwald
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από mittenwald » Δευ 31 Μάιος 2010, 14:04

KELAINO έγραψε:
mittenwald έγραψε: Eλπίζω να μην χρειάζεται να "αγωνιστούμε" για το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων να υιοθετούν...
Εγώ το έχω κάνει και θα το ξανακάνω. Εσύ άμα δε θέλεις, δε νομίζω να σε βάλει κανείς με το στανιό.
:clap:
Mπράβο, μπράβο.
Αλλά για πείτε μας, ποιος απαγόρευσε στους ομοφυλόφιλους να υιοθετούν;

Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Δευ 31 Μάιος 2010, 14:12

Δεν αντελήφθην... το ότι η Σουηδία έχει παράδοση στην ουδετερότητα κάνει τη στολή του τσολιά λιγότερο φούστα;
Πρώτον δεν είναι φούστα,αλλα φουστανέλα...

Δεύτερον δεν είναι καλσόν αλλα καλπάκι..
Το ότι ειναι φούστα την κάνει λιγότερο τιμημένη;
Και το βρακί στο κεφάλι να φοράγαν πάλι με την ίδια τιμή θα το είχα.
Ή μήπως εννοείς ότι εμείς αι Σουηδέζαι, από τη στιγμή που δεν έχουμε να επιδείξομε στολή ανάλογης τιμημενοσύνης, δεν δικαιούμεθα να επισημάνουμε ότι στην ουσία είναι μία φούστα;
Εχετε πάν δικαίωμα να εκφέρεται γνώμη,άποψη κτλ,και θα το υποστηρίζω μετά μεγάλου ζήλου αυτό ειλικρινώς.Άλλα έχω και εγω το δικαίωμα να υπενθυμίζω οτι αι απόψεις των Σκανδιναβών δια τέτοια θέματα εκφέρονται εν μέσω σπά και χαριτωμένων γιόντελινγκ..Κοινώς εδώ αι παπάραι τρώγονται ζεστές και στην Σκανδιναβία κατεψυγμένες και άν....
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 31 Μάιος 2010, 14:15

mittenwald έγραψε:
KELAINO έγραψε:
:clap:
Mπράβο, μπράβο.
Αλλά για πείτε μας, ποιος απαγόρευσε στους ομοφυλόφιλους να υιοθετούν;
Αχ ευχαριστώ καλέ, εμείς οι καλλιτέχναι για το χειροκρότημα ζούμε :rose:

(Απάντηση στην ερώτηση: τελευταία που κοίταξα, η νομοθεσία. Γιατί, οι δικές σου πληροφορίες λένε άλλα; )
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 31 Μάιος 2010, 14:18

Τότη, εξακολουθώ να μη σε πιάνω, πουλόπομ'.

Είδες εδώ μέσα κανέναν Σκανδιναβό να εκφέρει άποψη; Πότε - που - ποιόν και πόσο;
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Δευ 31 Μάιος 2010, 14:24

KELAINO έγραψε:Τότη, εξακολουθώ να μη σε πιάνω, πουλόπομ'.

Είδες εδώ μέσα κανέναν Σκανδιναβό να εκφέρει άποψη; Πότε - που - ποιόν και πόσο;
:shock: :shock:

(και μη με κάνεις τη Σουηδέζα τώρα,ακούς κάτω Τούμπα?!!..αλλιώς στέλνω τον Καρίπη να σε παραλάβει απο το αεροδρόμιο...αν δέν πάρεις το επόμενο για πίσω να με φτύσεις..)
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
mittenwald
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από mittenwald » Δευ 31 Μάιος 2010, 14:27

KELAINO έγραψε: (Απάντηση στην ερώτηση: τελευταία που κοίταξα, η νομοθεσία. Γιατί, οι δικές σου πληροφορίες λένε άλλα; )
Η νομοθεσία;
Και ο Χατζηδάκις πώς τα κατάφερε και υιοθέτησε;
Γράφει πουθενά στην ταυτότητα τις σεξουαλικές προτιμήσεις μας;

Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 31 Μάιος 2010, 14:49

totispap έγραψε:
KELAINO έγραψε:Τότη, εξακολουθώ να μη σε πιάνω, πουλόπομ'.

:shock: :shock:

(και μη με κάνεις τη Σουηδέζα τώρα,ακούς κάτω Τούμπα?!!..αλλιώς στέλνω τον Καρίπη να σε παραλάβει απο το αεροδρόμιο...αν δέν πάρεις το επόμενο για πίσω να με φτύσεις..)
Κατ' αρχάς, όταν έρθω κάτω, μπορείς να στείλεις άνετα δυο καραβιές Καρύπες, θα χρειαστούν με τόσα τσουμπράγκαλα που κουβαλάω.
Και δεύτερον, αυτό που ρώτησα με τόσο μελιστάλακτο ύφος που θα έπρεπε να πονηρευτείς, Τότη, στο βου κουότ που έχεις την ευγενή καλοσύνη να παραθέσεις, Τότη, είναι στην ουσία "μήπως εννοείς ότι είμαι Σουηδέζα και δε με πέφτει λόγος;"
Ε; Ε; Αυτό εννοείς, Τότη;
Για πες...
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 31 Μάιος 2010, 14:52

mittenwald έγραψε:
KELAINO έγραψε: (Απάντηση στην ερώτηση: τελευταία που κοίταξα, η νομοθεσία. Γιατί, οι δικές σου πληροφορίες λένε άλλα; )
Η νομοθεσία;
Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε ο Χατζιδάκις.
Να σε δώκω κάτι ε-μέιλ ατόμων που δεν είναι ο Χατζιδάκις και ΔΕΝ τα καταφέρνουν, για να τους εξηγήσεις ότι τζάμπα συγχίζονται και δε συντρέχει λόγος και μπορούν αύριο κιόλας να υιοθετήσουν ό,τι γουστάρουν;
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Δευ 31 Μάιος 2010, 15:04

Κώδικας: Επιλογή όλων

Και δεύτερον, αυτό που ρώτησα με τόσο μελιστάλακτο ύφος που θα έπρεπε να πονηρευτείς, Τότη, στο βου κουότ που έχεις την ευγενή καλοσύνη να παραθέσεις, Τότη, είναι στην ουσία "μήπως εννοείς ότι είμαι Σουηδέζα και δε με πέφτει λόγος;"
Ε; Ε; Αυτό εννοείς, Τότη;
Για πες...
Δέν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επαναλαμβάνομαι... :( (ισως το Γιαπωνεζικο συστημα της αμφισιμιας να μην το κατεχω καλα...)

Και λογο εχεις και αποψη,αλλα για μενα δεν εχει την ιδια βαρυτητα ,(στα θεματα που απτονται εθνικων συμβολων),η Σκανδιναβικου στυλ αποψεις και σκεπτικα που πηγαζουν απο μια φιλοσοφια που δεν περιεχει συμβολα που εχουν τυλιχτει με τοσο αιμα οσο τα Ελληνικα.

υγ.Δεν στον στελνω τον Καριπη,θα μου τον ψοφησεις.....εσυ θες υποζυγιο..ασε θα ερθω εγω :P
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 31 Μάιος 2010, 17:31

totispap έγραψε:Δέν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επαναλαμβάνομαι...
Για να σιγουρευτώ ότι εννοείς αυτό που κατάλαβα
Και λογο εχεις και αποψη,αλλα για μενα δεν εχει την ιδια βαρυτητα ,(στα θεματα που απτονται εθνικων συμβολων),η Σκανδιναβικου στυλ αποψεις και σκεπτικα που πηγαζουν απο μια φιλοσοφια που δεν περιεχει συμβολα που εχουν τυλιχτει με τοσο αιμα οσο τα Ελληνικα.
Θεοί!!! Αυτό που κατάλαβα εννοούσες τελικά!!! :freak:

υγ.Δεν στον στελνω τον Καριπη,θα μου τον ψοφησεις.....εσυ θες υποζυγιο..ασε θα ερθω εγω :P
Ναι... ναι... έλα να σε εξηγήσω τις βόρρειες Απόψεις μου με τον γνήσια, ευγενέστατο, σκανδιναυικό μου Λόγο... :shedevil:
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Δευ 31 Μάιος 2010, 17:36

Η λευκή φουστανέλα αποτελείται από δύο πτυχωτές φούστες οι οποίες δένονται ολόγυρα στη μέση και δένονται μεταξύ τους.
Καθένα από αυτά τα κομμάτια (φούστα) αποτελείται από 200 πιέτες. Συνολικά δηλαδή οι πιέτες είναι 400, όσα και τα χρόνια της υποδούλωσης των Ελλήνων από τους Τούρκους. Έκτοτε, έγινε σύμβολο της Εθνεγερσίας. Μετά την Επανάσταση του 1821 η στολή του εύζωνα καθιερώνεται επίσημα ως εθνική ενδυμασία όλων των οπλαρχηγών και αγωνιστών της Επανάστασης του 1821.
Η λέξη "εύζωνες" χρησιμοποιείται από την εποχή του Ομήρου με τους «καλά-ζωσμένους» μαχητές που ονομάζοντας εύζωνες (ευ-ζώνες)

Αυτά τα ολίγα για να σου λυθεί η απορία Κελαινώ, για τα περί φούστας και... καλσόν.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 31 Μάιος 2010, 17:43

Δεν έχω απορίες καλέ μου Αίολε, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο. Έχω ράψει ΚΑΙ φουστανέλες. Είναι φούστες με πλισεδάκι που κάνει φραμπαλά.
totispap έγραψε:δεν είναι καλσόν...
Πράγματι, τώρα που το σκέφτομαι, αφού δεν έχει πατούσες, όντως δεν το λες καλτσόν. Μάλλον κάτι σε κολλάν, λέγκινγκ ίσως...
Την παγιέτα στο γοβάκι, δεν την αναφέρω καν.
Και το βρακί στο κεφάλι να φοράγαν πάλι με την ίδια τιμή θα το είχα.
Ακριβώς!
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Δευ 31 Μάιος 2010, 17:50

Δεν έχω απορίες καλέ μου Αίολε, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο. Έχω ράψει ΚΑΙ φουστανέλες. Είναι φούστες με πλισεδάκι που κάνει φραμπαλά.
Μάλιστα... τότε το κάτωθι απόσπασμα:
Aiolos έγραψε:
Η στολή του Τσολιά είναι ιερή

Κελαινώ έγραψε: Το καλτσόν και η φουστίτσα, να υπενθυμίσω;
...το αποδίδω σε έλλειψη σεβασμού κι όχι σε άγνοια...

Υ.Γ. Προφανώς, η αντίληψή σας για κάποια πράγματα, δεν σας επιτρέπει να βλέπετε παραπέρα... η φούστα του ανώμαλου που παρελαύνει κάθε χρόνο τραυματίζοντας τα μάτια μας και τον εγκέφαλό μας, έχει ίδια σημασία και όμοιο συμβολισμό με την φουστανέλα του Τσολιά.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 31 Μάιος 2010, 18:17

Όχι, Αίολε, απλά δε βλέπουμε το λόγο να φρικάρουμε για την κάθε χαζοαφίσσα που δε γουστάρουμε και δε συμφωνούμε πλήρως. Επίσης υπάρχει και μία ισορροπημένη και υγιής απόδοση σεβασμού εκεί που του αρμόζει, χωρίς να φτάνουμε να χαρακτηρίζουμε κομμάτια ρουχισμού ως "ιερά''.
Και στο τέλος-τέλος, χαλάρωσε και λίγο. Εδώ οι κλεφταρματωλοί με τις ιερές φούστες πάνω στα κατσάβραχα εν μέσω πολέμου και λοιπά, και μια γυροβολιά τη ρίχνανε, ένα αρνί το ψένανε, ένα καλαμπούρι το κάνανε.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 31 Μάιος 2010, 18:19

Δεν ξέρω γιατί απάντησα σε πρώτο πληθυντικό, με παρέσυρε ο Αίολος με το δεύτερο πληθυντικό του. Ποιοί είμαστε όλοι "εμείς" που λες καλέ;
Άβαταρ μέλους
ratataplan
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από ratataplan » Δευ 31 Μάιος 2010, 22:11

Για τους περισσότερους Έλληνες η φουστανέλλα, τα τσαρούχια και τα φέσια ανήκουν πλέον στα εμβλήματα που έχουν σημαδέψει την ελληνική ιστορια.
Σημαιάκια, στολές Αμαλίας, πουκάμισα και ζωνάρια, πουτούρια και βρακιά,μας κάνουν να αισθανθούμε ότι ανήκουμε κάπου.Θυμάστε οταν ειμασταν μικροί και κάναμε παρέλαση ποσο φουσκώναμε απο υπερηφάνεια? Θυμαστε τις σχολικές μας γιορτές με τα τσολιαδάκια,και τις καραγκούνες παρά τη γραφικότητά τους ποσο μας ένωναν? Ο δάσκαλος μας έμαθε να συλλαβίζουμε τον ύμνο, μας έμαθε να νιώθουμε υπερηφάνεια που ήμασταν ελληνάκια.
Μερικοι απο εμας δεν ξεπέρασαν αυτην την αν θελετε "ψεύτικη" υπερηφάνεια και αυτο γιατι ολοι μας θέλουμε να νοιώθουμε οτι ανήκουμε καπου. Και για να μην παρεξηγηθώ μετο "ψευτικη" εννοω οτι και ο Τουρκος νοιώθει υπερήφανος που ειναι Τουρκος, και ο Αμερικανος νοιώθει υπερήφανος που ειναι Αμερικανος, και ο Κουβανος νοιώθει υπερήφανος που ειναι Κουβανος κ.ο.κ. Ο καθένας απο αυτους ειναι υπερήφανος για την ιστορια του ακομα και αν αυτη ειναι μηδαμινής σημασίας για την εισφορά της στην ανθρωπότητα.
Για μενα επομένως θα ηταν πιο έξυπνο αυτός που σκέφτηκε αυτη την αφισα να μην "πειραξει" με το ετσι θελω αυτο το συμβολισμό. Θα μπορούσε να σκεφτεί πιο έξυπνο και ευγενικό τρόπο "να βγει απο την ντουλάπα" οπως λέγεται και να βοηθήσει όλους όσους εχουν προκατάληψη για τους ομοφυλόφιλους, και να δουν οτι δεν είναι παιδεραστές ή οι ανώμαλοι που ολοι νομίζουν οτι είναι. Ειναι ο γείτονας μου, ο συνάδερφος μου, ο δάσκαλος του παιδιου μου ακομα και ο φιλος μου που κρύβεται πισω απο μάσκες γιατι απλα και μονο υπαρχει μεγαλη προκαταληψη και αδικια.
-Πρόσεχε τις σκέψεις σου, γίνονται λόγια....Πρόσεχε τα λόγια σου, γίνονται πράξεις...Πρόσεξε τις πράξεις σου, γίνονται συνήθειες....Πρόσεχε τις συνήθειες σου, γίνονται χαρακτήρας.....Πρόσεχε το χαρακτήρα σου γιατί γίνεται η μοίρα σου.
Άβαταρ μέλους
mittenwald
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από mittenwald » Δευ 31 Μάιος 2010, 22:50

KELAINO έγραψε:
mittenwald έγραψε:
Η νομοθεσία;
Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε ο Χατζιδάκις.
Να σε δώκω κάτι ε-μέιλ ατόμων που δεν είναι ο Χατζιδάκις και ΔΕΝ τα καταφέρνουν, για να τους εξηγήσεις ότι τζάμπα συγχίζονται και δε συντρέχει λόγος και μπορούν αύριο κιόλας να υιοθετήσουν ό,τι γουστάρουν;
Nα σε δώκω κι εγώ δεκάδες τηλέφωνα μη ομοφυλόφιλων που προσπαθούν να υιοθετήσουν και δεν τα καταφέρονουν;
Δεν κατάλαβα...
Κάποιοι πρέπει να υιοθετούν χωρίς προϋποθέσεις, μόνο και μόνο λόγω μιας σεξουαλικής τους προτίμησης;

Και το παράδειγμα με τον Χατζηδάκι, δείχνει ότι ΚΑΙ οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να υιοθετούν.
Ελπίζω να είναι κατανοητό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mittenwald την Δευ 31 Μάιος 2010, 22:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 31 Μάιος 2010, 22:52

mittenwald έγραψε:Κάποιοι πρέπει να υιοθετούν χωρίς προϋποθέσεις, μόνο και μόνο λόγω μιας σεξουαλικής τους προτίμησης;
Είπε κανείς κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 31 Μάιος 2010, 23:07

Άκου φίλε, με τα εθνικά σύμβολα δεν παίζουν. Μπορεί εσύ να τα θεωρείς ψεύτικα, αλλά η πλειοψηφία των Ελλήνων τα θεωρεί ιερά. Άντε γιατί μας τα έχουν πρήξει οι κεχαριτωμένες λουλούδες. Εδώ η Ελλάς βυθίζεται στο χάος και αυτοί στην κοσμάρα τους. Δεν αρνήθηκε σε κανέναν η πολιτεία τα δικαιώματά του. Ας πάψουν λοιπόν να σκούζουν σαν μυξοπαρθένες και να τσιρίζουν σαν τις χήρες στο κρεββάτι. Ας μάθουν ότι ο σεβασμός στην διαφορετικότητα κερδίζεται με σοβαρότητα και επιχειρήματα και όχι με κραγμένα καρναβάλια της κακιάς ώρας. Αυτό το politically correct image που επιμένουν να προωθούν, το μόνο που πετυχαίνει είναι να τους καταστήσει γελοίους.

Δεν με ενδιαφέρουν οι διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού. Το τι πράττουν είναι δικό τους θέμα. Όταν όμως επιμένουν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με κακίστης αισθητικής εκδηλώσεις, ανούσιους αφορισμούς, ενώ τις συνοδεύουν με εμπρηστικές αφίσσες θα με βρουν απέναντι. Το αστείο είναι ότι όσοι συμμετέχουν δεν είναι ούτε το 10% από το 10% που ισχυρίζονται ότι αντιπροσωπεύουν στον γενικό πληθυσμό. Ευτυχώς που η πλειοψηφία αυτών εξακολουθούν να μην τσιμπάνε και να παραμένουν σοβαροί.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”