ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ

Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: Διόδια και ΚΚΕ

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 09:59

Εχω τύχει σε άνοιγμα διοδίων από μέλη του ΚΚΕ, της ΑΚ και του ΕΕΚ. Για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει μεγάλο μίσος ανάμεσα τους. Το ΚΚΕ καλά κάνει και προχωράει σε τέτοιες ενέργειες. Αν ξυνίζει σε κάποιους πρόβλημα δικό τους και της τσέπης τους. Εκτός αν περιμένουν από τον τηλε -πολίτη μπουμπούκο να τους σώσει.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 17 Ιαν 2011, 10:10

doctormarkon έγραψε:
Υπάρχει έντονη και η παρουσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ στα διοδια.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάει παντού και ειδικά το κόμμα ΣΕΚ έχει λαγωνικά που οσμίζονται τους αγώνες και τρέχουν.

Ούτε και γι αυτούς μπορώ να πω ότι έχουν πρόθεση να καπελώσουν γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται σε κοινωνιικούς αγώνες.
Πέτρα να σηκώσεις το ΣΕΚ βρίσκεις από κάτω με την εφημερίδα την εργατική αλληλεγγύη και με σημαίες ή πικέτες από το λαιμό ως τα νύχια.
Αυτοί είναι χειρότεροι από τους ΚΚΕδες... Ανθελληνες σε σημείο προδοσίας...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 10:23

Clash έγραψε:Εχω τύχει σε άνοιγμα διοδίων από μέλη του ΚΚΕ, της ΑΚ και του ΕΕΚ. Για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει μεγάλο μίσος ανάμεσα τους. Το ΚΚΕ καλά κάνει και προχωράει σε τέτοιες ενέργειες. Αν ξυνίζει σε κάποιους πρόβλημα δικό τους και της τσέπης τους. Εκτός αν περιμένουν από τον τηλε -πολίτη μπουμπούκο να τους σώσει.
To κίνημα ξεκίνησε απο αρχές του 2010... (για να μη σου πω και νωρίτερα- απλά στα ΙΔΕΟ παρουσιάστηκε από πέρσι το Μάρτη- δες ημερομηνία αρχικού ποστ στο τόπικ) πριν κάν πάρει χαμπάρι το ΚΚΕ ! Και όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, δεν είδα κανένα ΚΚΕ να το στηρίζει. Όταν είδαν και ΜΟΝΟ όταν είδαν ότι έχει "φαϊ" η δουλειά, γιατί το κινημα γιγαντώθηκε από ΜΗ ενταγμένους σε μαντριά πολίτες, τότε και μόνο τότε μπήκε στο χορό και μας το παίζει και μπροστάρης για να μπει το δικό του μπαϊράκι σαν έμβλημα στο κίνημα. Αυτό είναι ενδεικτικό των προθέσεων του κομματικού ΣΥΣΤΕΜΙΚΟΥ μηχανισμού που λέγεται ΚΚΕ. Αν ήθελε πραγματικά να ενισχύσει τον αγώνα, θα συντασσόταν με το κίνημα χωρίς κοκκινες σφυροδρεπανίζουσες σημαίες.

ΥΓ: Το τόπικ του dimig "ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΚΕ" το συνένωσα στο παρόν, αφού έχει άμεση σχέση και συνάφεια. Ως γνωστόν, είμαι κατά του ανοίγματος 2-3 ή και περισσοτέρων νημάτων που αφορούν κατά βάση το ίδιο θέμα.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Re: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 10:45

Λάθος κάνεις. Το ΚΚΕ εδώ και δύο χρόνια προχωράει σε τέτοιες πρωτοβουλίες για τα διόδια. Μπορεί ο καθένας να το κατηγορήσει για 1000 άλλα πράγματα, όμως όχι και γι αυτό. Και δεν το βρίσκω καθόλου κακό όταν το κάνει με τα κομματικά του εμβλήματα. Ας μετέχουν και οι άλλοι, όπως και μετέχουν. Το κακό θα ήταν να αποκλείσει όποιον δεν είχε σημαία του ΚΚΕ αλλά ήθελε να μετέχει. Κάτι τέτοιο, όμως, από όσο ξέρω δεν έχει συμβεί.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 10:54

Clash έγραψε:Λάθος κάνεις. Το ΚΚΕ εδώ και δύο χρόνια προχωράει σε τέτοιες πρωτοβουλίες για τα διόδια. Μπορεί ο καθένας να το κατηγορήσει για 1000 άλλα πράγματα, όμως όχι και γι αυτό. Και δεν το βρίσκω καθόλου κακό όταν το κάνει με τα κομματικά του εμβλήματα. Ας μετέχουν και οι άλλοι, όπως και μετέχουν. Το κακό θα ήταν να αποκλείσει όποιον δεν είχε σημαία του ΚΚΕ αλλά ήθελε να μετέχει. Κάτι τέτοιο, όμως, από όσο ξέρω δεν έχει συμβεί.
Aς συμμετέχουν και άλλοι; ΧΑ ΧΑ ΧΑ. :rofl:
Τι μας λες τώρα; ότι το ΚΚΕ ξεκίνησε αυτό το κίνημα;
Συγνώμη, αλλά στην προκειμένη, το ΚΚΕ ήρθε δεύτερο και καταϊδρωμένο. Αν είχε ξεκινήσει τέτοια πρωτοβουλία ΠΡΙΝ απο τους ακομμάτιστους και "μη οργανωμένους μπλόγκερς" (όπως απαξιωτικά χαρακτήρισε τα μέλη του τωρινού κινήματος) προφανώς δεν το γνώριζε ούτε ο Φλωράκης απ'τον άλλο κόσμο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:01

Και συνεχίζοντας το προηγούμενο ποστ μου εδώ
ArELa έγραψε:
To κίνημα ξεκίνησε απο αρχές του 2010... (για να μη σου πω και νωρίτερα- απλά στα ΙΔΕΟ παρουσιάστηκε από πέρσι το Μάρτη- δες ημερομηνία αρχικού ποστ στο τόπικ) πριν κάν πάρει χαμπάρι το ΚΚΕ ! Και όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, δεν είδα κανένα ΚΚΕ να το στηρίζει. Όταν είδαν και ΜΟΝΟ όταν είδαν ότι έχει "φαϊ" η δουλειά, γιατί το κινημα γιγαντώθηκε από ΜΗ ενταγμένους σε μαντριά πολίτες, τότε και μόνο τότε μπήκε στο χορό και μας το παίζει και μπροστάρης για να μπει το δικό του μπαϊράκι σαν έμβλημα στο κίνημα. Αυτό είναι ενδεικτικό των προθέσεων του κομματικού ΣΥΣΤΕΜΙΚΟΥ μηχανισμού που λέγεται ΚΚΕ. Αν ήθελε πραγματικά να ενισχύσει τον αγώνα, θα συντασσόταν με το κίνημα χωρίς κοκκινες σφυροδρεπανίζουσες σημαίες.

ΥΓ: Το τόπικ του dimig "ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΚΕ" το συνένωσα στο παρόν, αφού έχει άμεση σχέση και συνάφεια. Ως γνωστόν, είμαι κατά του ανοίγματος 2-3 ή και περισσοτέρων νημάτων που αφορούν κατά βάση το ίδιο θέμα.

Συμπληρώνω:

Νικόλα, τράβα αγόρι μου στην αρχή αυτού του τόπικ, που άνοιξε ο θρύλος.
Εδώ δηλαδη http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 81#p102881
δες και ημερομηνία:

Fri Mar 26, 2010 5:39 pm

Αυτην δεν μπορεί να την αλλάξει ούτε ο Θεός ο ίδιος, πολλώ δε μάλλον οι αντμιν.
Μη λες βλακειούλες και εκτίθεσαι. Το ΚΚΕ ούτε στα όνειρά του δεν είχε δει τέτοια κίνηση τότε, πολλώ δε μάλλον να την υλοποιήσει κιόλας. Είπαμε, τώρα που είδε πως το θέμα πήρε ευρεία δημοσιότητα και έχει "ψωμί", λογικό ήταν να μπουν στο χορό να το παιξουν αγωνισταράδες. ΠΡΙΝ απ'τις αρχές του 2010, δεν έκανε απολύτως καμία κίνηση προς την κατεύθυνση του "δεν πληρώνω". ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ επίπεδο. Μόνο να γκρινιάζει ήξερε για την αφαίμαξη, την αφαίρεση των κεκτημένων δικαιωμάτων, αλλά πέρα από γκρίνια, δυναμικές κινητοποιήσεις δεν είδα πουθενά και για τίποτα. Είναι καιρός να καταλάβεις πως οι κομματικοί μηχανισμοί έχουν ψηφοθηρικές βλέψεις. Στο βαθμό που είναι ΣΥΣΤΕΜΙΚΟΙ, δεν δρουν ούτε θα δράσουν πραγματικά δυναμικά και αποτελεσματικά ΕΝΑΝΤΙΑ στην εξαθλίωση που λίγο λίγο μας επιβάλλουν οι εξουσιαστές. Αυτό από μόνο του καταδεικνύει άλλα πράγματα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:15

Σου είπα. Εχω τύχει σε άνοιγμα που συμμετείχαν από κοινού μέλη του ΚΚΕ, τροτσκιστές του ΕΕΚ και αναρχικοί της ΑΚ. Και δεν ξεκίνησε από μπλόγκερς, αλλά από επιτροπές κατοίκων που μένουν σε περιοχές δίπλα σε διόδια.

Βασιλική έτσι πρόχειρα. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες. Το ποιος λέει βλακιούλες και εκτίθεται το βλέπω.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Σε συμβολικό αποκλεισμό των διοδίων στα Μάλγαρα προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Οι συγκεντρωμένοι στο σημείο εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην ύπαρξη των διοδίων. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της δίωρης κινητοποίησης, ζητούσαν την κατάργηση των διοδίων επιτρέποντας ωστόσο την ελεύθερη διακίνηση των οχημάτων από τα διόδια.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64688

Τετάρτη 4 Νοέμβρη 2009
Το αίτημα του ΚΚΕ για κατάργηση όλων των διοδίων έφερε στη Βουλή το ΚΚΕ με Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε χτες ο βουλευτής του Κόμματος Σπύρος Χαλβατζής και απευθύνεται στους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id= ... 00:00:00.0

Τρίτη 22 Απρίλη 2008

Στον αποκλεισμό των διοδίων των Τεμπών προχώρησαν το περασμένο Σάββατο δυνάμεις του ΚΚΕ στη Λάρισα, επιτρέποντας τη διέλευση των οδηγών χωρίς να πληρώνουν το χαράτσι. Σημειώνουμε ότι λόγω ιδιωτικοποίησης της Εθνικής Οδού από την Πελασγία έως τη Λεπτοκαρυά οι οδηγοί είναι πλέον υποχρεωμένοι να πληρώνουν για κάθε διαδρομή 7,90 ευρώ έναντι 4 ευρώ που πλήρωναν (αύξηση 97,5%), ενώ οι οδηγοί των φορτηγών θα πληρώνουν αυξημένα διόδια από 147,50% έως 177%, ενώ οι ιδιοκτήτες δικύκλων 180% παραπάνω!

Κλιμάκιο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον γραμματέα της ΝΕ Λάρισας Τάσο Τσιαπλέ και τον βουλευτή του ΚΚΕ Τάκη Τσιόγκα, απαίτησε να καταργηθούν τώρα όλα τα διόδια. Η μαχητική αυτή εκδήλωση ήταν η συνέχεια της αντίστοιχης κινητοποίησης στο σταθμό διοδίων στο Μοσχοχώρι που έγινε το Σάββατο 12 Απρίλη. Υπενθυμίζεται ότι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με αντίστοιχες κινητοποιήσεις είχαν ρίξει τις μπάρες στα διόδια Ελευσίνας, Αφιδνών, Σχηματαρίου και Πελασγίας πριν από δύο εβδομάδες.

Οι οδηγοί εξέφραζαν την αγανάκτησή τους για τα διόδια και τα αυξημένα ποσά που καλούνται να πληρώσουν. Το ΚΚΕ, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΝΕ Λάρισας του Κόμματος, θα συνεχίσει τον αγώνα για κατάργηση όλων των διοδίων και ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων στους δρόμους, ενάντια στο χαράτσι.

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id= ... 00:00:00.0

ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.

ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕΤΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008; ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:22

Συγνώμη, πάσο. :sorry:

Η ουσία είναι ότι δεν το γνώριζα. Και κάτι μου λέει πως όπως δεν το γνώριζα εγώ, δεν το γνώριζαν πολλοί. Πιθανά και η δηλωμένη συνοδοιπόρος του ΠΑΜΕ φίλτατη cris που στο ποστ της εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 01#p103101 δεν ανέφερε καμία κίνησή τους επ'αυτού.

Μπορούμε εκ του ασφαλούς να συμπεράνουμε λοιπόν, ότι η δράση τους ήταν σποραδική και μικρής εμβέλειας, που σίγουρα δεν συμπαρέσυρε τον πληθυσμό όπως η δράση του ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ κινήματος για το οποίο μιλάμε τώρα. Αυτό μετράει για κάτι νομίζω, και μετράει στο βαθμό που ο πληθυσμός είναι απρόθυμος να ακολουθήσει κινήσεις κομματικών μηχανισμών πλέον, ενώ είναι πανέτοιμος να συμπαρασταθεί και να συμμετάσχει στις ανεξάρτητες/ανένταχτες κινήσεις. Αυτό από μόνο του, για μένα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:36

Συμφωνώ ότι πολλοί πατριώτες και πατριώτισσες εντός και εκτός εισαγωγικών δεν το γνώριζαν. Δεν είχε πει τίποτα σχετικό το Τηλεάστυ ή, να είχαν γράψει κάτι οι διάφορες παραπατριωτικές ιστοσελίδες. Επίσης άσε τα εκ του ασφαλούς συμπεράσματα περί «σποραδικής και μικρής εμβέλειας» γιατί πάλι θα εκτεθείς. Η μαζικότητα δόθηκε με τη συμμετοχή των κομμάτων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:41

Η μαζικότητα δόθηκε με τη συμμετοχή των κομμάτων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα λες και μόνος σου... :loco:
(σιγά τη "μαζικότητα" που δεν το'ξερε ούτε η μάνα τους :lol: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:52

Μεγαλύτερη μαζικότητα έδωσαν οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ...

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:54

Αν η μάνα τους είναι των πατριωτικών και «πατριωτικών» δυνάμεων τότε όντως δεν το ξέρε. Βλέπεις δεν το είχε παίξει το θέμα και ο Πρετεντέρης.

Και πείτε στο πατρινό σούργελο ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν πανό ...«ξύλο στους μπάτσους και στους φασίστες».
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:58

xifomaxos έγραψε:Μεγαλύτερη μαζικότητα έδωσαν οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ...

:skaw: Έχεις δίκιο! :urock:

Όταν είχαν έρθει με πούλμαν απο Θεσ/νίκη πέρσι ή πρόπερσι, για να δώσουν αγώνα με τον -δε θυμάμαι ποιον- έπαθα πλάκα πραγματικά. Ήταν κανονικότατο ΚΙΝΗΜΑ! Η εθνική οδός ήταν ΤΙΓΚΑ στο πούλμαν, ήταν σα να'χε έρθει ολάκερη η Θεσ/νίκη κάτω στην Αθήνα! Αν γινόταν κάτι τέτοιο για πράγματα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μας ταλανίζουν κι όχι για το ουγκ μιας μπάλας, θα'χαν πέσει τα λαμόγια προ πολλού- ή θα'χαν φύγει νύχτα και μ'ελικόπτερο (σύμφωνα με τον σημερινό τίτλο εφημερίδας που δεν εκτιμώ ) ή θα'χαν πάει φυλακή τα ανθελληνικά κερδοσκοπικά ανδρίκελα που αποτελούν μέρος της βουλής και μας κυβερνάνε χαλαρά.

Αλλά η μόνιμη μαλακία των λαών (που ελπίζω κάποια στιγμή να τελειώσει) είναι ότι "τσιμπάνε" στα δολωματάκια που τους ρίχνουν οι ξύπνιοι, και εστιάζουν μονίμως σε λάθος σημεία, ή μπαίνουν σε λάθος συγκρούσεις- ξεχνώντας ή μάλλον ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ τα πραγματικά σημαντικά, όπως ακριβώς θέλει το σύστημα!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 12:02

Clash έγραψε:Αν η μάνα τους είναι των πατριωτικών και «πατριωτικών» δυνάμεων τότε όντως δεν το ξέρε. Βλέπεις δεν το είχε παίξει το θέμα και ο Πρετεντέρης.
Ο Πρετεντέρης ε; ΑΥΤΟΣ σας στηρίζει; :lol:
Ετσι πες μου! ΓΙ'ΑΥΤΟ ακόμα κι αν το'δειχνε δεν θα το'ξερε ούτε η ΜΗ πατριωτική μανούλα τους!
Και πείτε στο πατρινό σούργελο στην Ξιφομάχο ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν πανό ...«ξύλο στους μπάτσους και στους φασίστες».
Αυτό το "μεταδίδω" όπως ήθελες, αλλά ο χαρακτηρισμός είναι απαράδεκτος. Δεν λογόκρινα το ποστ σου, λογοκρίνω το quote των λόγων σου, κι αυτό αρκεί. :thumbsdown:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 12:03

Ρε Βασιλική τα έχεις τσούξει πρωί - πρωί;

Αυτοί ήταν οπαδοί του Αρη που είχαν έρθει για τον τελικό κυπέλλου. Ποιο κίνημα; Για τους παοκτζήδες έγραψε το σούργελο επειδή την Κυριακή πήγαν στο Βόλο και στο δρόμο τα πούλμαν δεν πλήρωναν τα διόδια.
Ετσι πες μου! ΓΙ'ΑΥΤΟ ακόμα κι αν το'δειχνε δεν θα το'ξερε ούτε η ΜΗ πατριωτική μανούλα τους!
Οχι. Αυτός σας ενημερώνει.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 12:09

Clash έγραψε:Ρε Βασιλική τα έχεις τσούξει πρωί - πρωί;

Αυτοί ήταν οπαδοί του Αρη που είχαν έρθει για τον τελικό κυπέλλου. Ποιο κίνημα; Για τους παοκτζήδες έγραψε το σούργελο Η Ξιφομάχος λέμε *** επειδή την Κυριακή πήγαν στο Βόλο και στο δρόμο τα πούλμαν δεν πλήρωναν τα διόδια.
Πρώτον δεν πίνω. Δεύτερον, διάβαζε πιο προσεκτικά. Δεν το είπα κίνημα, το παρομοίασα με κίνημα, απ'τον όγκο του! ΈΤΣΙ θα'πρεπε να δρα ένα κίνημα. ΜΑΖΙΚΑ.
Οχι. Αυτός σας ενημερώνει.

Χα χα πλάκα μας κάνεις! :lol: Αναρωτιέμαι ποιος τον βλέπει. Μάλλον εσείς. Εγώ πάντως δεν τον βλέπω, γιατί αποφεύγω τις στομαχικές διαταραχές :emetos:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 20:40

Για τους παοκτζήδες έγραψε το σούργελο Η Ξιφομάχος λέμε ***
Σούργελο λέμε :P
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 17 Ιαν 2011, 23:51

Πρώτη φορά είδα το κίνημα ενάντια στα διόδια εδώ.

http://www.youtube.com/user/DIODIASTOP2010

Δεν ξέρω πως και από που ξεκίνησε.

Συμφωνώ με το Νίκο.

Αν ο ένας τσακώνεται με τον άλλο διατηρώντας την αποκλειστικότητα σε ένα κίνημα τότε υπάρχει πρόβλημα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 18 Ιαν 2011, 00:24

totispap έγραψε:Το κακό (και πάλι),είναι οτι τις δύο τελευταίες μέρες που παρακολουθώ τηλεόραση :sick: ,τα παιδιά που πηγαίνουν να μιλήσουν για το κίνημα τους ενώ ξεκινούν όμορφα παρουσιάζοντας το πρόβλημα των διοδίων συνεχίζουν αμέσως συγκρίνοντας τα διόδια με το φράχτη στον Έβρο και οτι χωρίζει τους λαούς ο φράχτης σαν τα διόδια χρησιμοποιώντας φρασεολογία που δείχνει απευθείας πολιτικό χώρο.Άς παραμείνουν στα διόδια ακομμάτιστα μπάς και πιάσει τον κόσμο τον πολύ αυτή η κίνηση και ας αφήσουν τα υπόλοιπα.

Συμφωνώ totis pap . Σε εκπομπή του Αυτιά με καλεσμένο τον ηθοποιό Τζιβιλίκα και 3 εκπροσώπους του ανεξάρτητου κινήματος, διαπίστωσα ότι οι δηλώσεις 2 εξ αυτών έδειχναν ξεκάθαρα ότι προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Αλλά τί εννοούμε όταν λέμε ανεξάρτητο κίνημα ;
Το μή οργανωμένο από κόμματα .
Οι συμμετέχοντες όμως όλο και από κάποιο κομματικό χώρο θα προέρχονται εκτός ορισμένων εξαιρέσεων.
Άρα θα μείνω στο τελευταίο σου σχόλιο. " Ας αφήσουν τα υπόλοιπα" :thumb:

Από την άλλη τα στοιχεία που παράθεσε ο clash δείχνουν ότι υπήρχαν και αντίστοιχες ενέργειες από το ΚΚΕ που όμως τότε δεν είχαν γίνει ευρέως γνωστές.
Σίγουρα η κίνηση του Γκλέτσου "ανάγκασε" τους δημοσιοκάφρους λόγω πιασάρικου θέματος πλέον και δεδομένων των υψηλών ποσοστών τηλεθεάσεως να ασχοληθούν με το θέμα, πράγμα το οποίο δεν έκαναν προηγουμένως.
Ξαφνικά όλοι τους ασχολούνται
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 18 Ιαν 2011, 00:52

KAL EL έγραψε:

Σε εκπομπή του Αυτιά με καλεσμένο τον ηθοποιό Τζιβιλίκα και 3 εκπροσώπους του ανεξάρτητου κινήματος, διαπίστωσα ότι οι δηλώσεις 2 εξ αυτών έδειχναν ξεκάθαρα ότι προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Αλλά τί εννοούμε όταν λέμε ανεξάρτητο κίνημα ;
Το μή οργανωμένο από κόμματα .
Οι συμμετέχοντες όμως όλο και από κάποιο κομματικό χώρο θα προέρχονται εκτός ορισμένων εξαιρέσεων.
Άρα θα μείνω στο τελευταίο σου σχόλιο. " Ας αφήσουν τα υπόλοιπα" :thumb:

Είναι φυσικό ρε παιδιά, να ανήκουν οι περισσότεροι (για να μην πω όλοι) σε κάποιο ιδεολογικό χώρο. Μόλις τώρα ξεκινάει ένα (σχετικά μικρό ακόμα) αφυπνισμένο κύμα που πραγματικά απαγκιστρώνεται από κομματικοϊδεολογικά μαντριά. Οι περισσότεροι επί της ουσίας παραμένουν ακόμα σ'αυτά. Θέλει χρόνο και πολλές ζυμώσεις μέσα τους για να φτάσουν στο σημείο να βγουν πραγματικά απ'το κουτί.

Μ'αυτό σαν δεδομένο, με καλύπτει το "ανεξάρτητο κίνημα" να είναι μια προσπάθεια, η οποία, (είτε εμπεριέχει άτομα από διαφορετικά μετερίζια είτε όχι- το ιδανικό θα ήταν να τα εμπεριέχει) τουλάχιστον να μην προτάσσει κομματικά λάβαρα. Αυτό είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα για μια νέα ανατέλλουσα εποχή ξεκλειδωμένων μυαλών και ουσιαστικής αλλαγής στη ρότα μας...στην οποία θα μας αφορά το κοινό καλό, η πατρίδα, ο συνάνθρωπος και όχι η όποια παράταξη, οι φράχτες της οποίας απλά χωρίζει ανθρώπους αντί να τους ενώνει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 18 Ιαν 2011, 01:03

ArELa έγραψε:
Είναι φυσικό ρε παιδιά, να ανήκουν οι περισσότεροι (για να μην πω όλοι) σε κάποιο ιδεολογικό χώρο.

Συγνώμη..παράλειψή μου να ολοκληρώσω την σκέψη το ότι ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ να προέρχονται από κάπου.
Απλώς από την συγκεκριμένη συζήτηση που είδα στην τηλεόραση έκανε μπάμ ο πολιτικός χώρος από τον οποίο προερχόντουσαν οι δύο εκ των τριών.
Θα ήθελα Αρ ελάκι μου να προέβαλαν τον ακομμάτιστο αγώνα τους για τα διόδια και όχι κάποιες άλλες εμμονές τους.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 18 Ιαν 2011, 07:55

Κι εγώ θα το ήθελα ΚαλΕλάκι μου εννοείται. Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα γμτ...

(όταν είπα "είναι φυσικό"... απλά εννοούσα ότι δεν ξεφυτρωσαν τώρα φρέσκοι, άμωμοι και αμόλυντοι. :loco: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τρί 18 Ιαν 2011, 08:15

Mα το πρόβλημα δεν είναι αν ανήκουν σε κάποιο πολιτικό κόμμα, αλλά η προσπάθεια κάποιων να εκμεταλλευτούν την αντίδραση των πολιτών προς όφελος του κόμματος που ανήκουν.

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 18 Ιαν 2011, 13:10

Οι θέσεις των κινημάτων διαμορφώνονται από όσους συμμετέχουν σε αυτά και όχι με βάση τις επιθυμίες του κάθε τηλεθεατή.
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από totispap » Τρί 18 Ιαν 2011, 14:52

Clash έγραψε:Οι θέσεις των κινημάτων διαμορφώνονται από όσους συμμετέχουν σε αυτά και όχι με βάση τις επιθυμίες του κάθε τηλεθεατή.

Μα σε γενικά πλαίσια η επιθυμία του "τηλεθεατή" δεν είναι αυτή που διαμορφώνει τις θέσεις? Σίγουρα βέβαια όχι όλων των τηλεθεατών και σίγουρα όχι όλες τις απόψεις,αλλά απο εκεί ξεκινάει μια αρχική κατεύθυνση νομίζω.Αλλιώς χωρίς την επίδραση του κοινού, ένα κίνημα,(παντός είδους ),θα μεταμορφωθεί σε μια κλειστή λέσχη που θα ανακυκλώνει τις δικές της σκέψεις και ιδέες χάνοντας έτσι τον κύριο λόγο ύπαρξής του.
Συμφωνώ οτι ο συμμετέχων πρακτικά σε ένα κίνημα είχε και θα έχει τον τελευταίο πρακτικό λόγο ως προς την εφαρμογή των απόψεων του κινήματος,αλλά η αποκοπή του "τηλεθεατή" απο την διαμόρφωση της άποψης, είναι με ευγενικό τρόπο μια έκφραση νοητικής ευγονικής.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”