ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Απάντηση

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ 18 Φεβ 2010, 22:14

-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΤΟ 3% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΠΩΣ Ο Μ.Ο ΤΗΣ Ε.Ε) & ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
8
32%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΤΟ 3% ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
3
12%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ & ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
2
8%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ
11
44%
-ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
1
4%

Σύνολο ψήφων: 25
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Φεβ 2010, 18:03

Αρέλα, ο λαός βιώνει στην πράξη την υποβάθμιση της ζωής του.
Όταν π.χ. δεν μπορεί να περπατήσει το βράδυ στην γειτονιά του εξαιτίας των ξένων, μοιραία θα στραφεί εναντίον τους.
Εσύ τι περιμένεις δηλαδή; Να βγει και να τους χαϊδέψει στο κεφάλι και να τους πει:
"Δεν πειράζει, εσείς είστε κατατρεγμένοι και σας συμπαρίσταμαι. Οι κακοί εξουσιαστές φταίνε"

Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Όποιος το πιστεύει αυτό, ας ανοίξει πρώτα ο ίδιος το σπίτι του σε όλους αυτούς.
'

Κώστα

1/ βιώνω κι εγώ μαζί με το λαό μας αυτά που λες, εξοργίζομαι κι εγώ.

2/ Έχω στραφεί άθελά μου εναντίον τους, αλλά αυτό ούτε το πρόβλημά μου λύνει ούτε είναι σωστό, γιατί Σ'ΑΥΤΟ βασίζονται τα απάνθρωπα κοράκια του συστήματος. Στις συγκρούσεις ΜΕΤΑΞΥ λαών- την ανεγκέφαλη οχλαγωγία που θα'ρχονται σαν υποτιθέμενοι "σωτήρες"¨να καταστέλλουν.... :banghead:

3/ Θα σου πω τι περιμένω. Περιμένω να στραφούμε ολοι, κι εμείς κι εκείνοι, εναντίον του συστήματος εκείνου που α/ άνοιξε διάπλατα τις πόρτες να μπουν οι πάντες εδώ μέσα, προσθέτοντας δεινά στο λαό μας, β/ ανάγκασε εκείνους να μετακινούνται σχεδόν νομαδικά πλέον και να καταλήγουν στην Ευρώπη, για τη στοιχειώδη διαβίωσή τους!

Αυτό περιμένω. Ουτοπικό; Ω, ναι. Με τη μαλακία που μας βαράει, σίγουρα ουτοπικό. Γι'αυτό και τα καραλαμόγια εφαρμόζουν μεθοδικά, (ΠΑΝΤΟΥ όχι μόνο στην Ελλάδα) πολιτικές που εξαθλιώνουν ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ενα καθεστώς που θα κάνει το ουργουελικό, έναν περίπατο στον πάρκο.

Κι εμείς οι κόπανοι, ακόμα θα συνεχίζουμε να φαγωνόμαστε μεταξύ μας, για παρατάξεις, για φυλές, για χρώματα, για θρησκείες και για τα κέρατά μου τα τράγια, και θα νομίζουμε ότι κάτι πολεμάμε, ενώ στην ουσία θα είμαστε ΖΩΑ (και δικαίως τελικά θα μας αντιμετωπίζουν ως τέτοια) αφού θα παραμένουμε απαθείς ηλίθιοι, υποχείρια ΟΛΟΙ του συστήματος που μας αλλάζει τα βάρδουλα κάθε μέρα και με περισσότερους εμπνευσμένους τρόπους, και απέναντι ΣΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ! Πάντα σε λάθος κατεύθυνση στρέφουμε την οργή και τη δίκαιη αγανάκτησή μας. Γι'αυτό θα μας πάρει ο διάολος και θα μας σηκώσει! :swear:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 04 Φεβ 2010, 18:11

Ο εχθρός είναι αυτός...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Πέμ 04 Φεβ 2010, 18:40

Δεν έχουν σημασία τα κριτήρια Ελληνοποίησης.
Καμία Ελληνοποίηση - Κανένας λαθραίος - Η Ελλάδα στους Ελληνες

ΞΥΠΝΗΣΤΕ

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 04 Φεβ 2010, 21:54

Για να μην παρεξηγηθω. Δεν λεω οτι οι μεταναστες καλως βρίσκονται εδω.
Εχω ψηφίσει υπέρ της ποσοστωσης.
Ναι να φυγουν. Αλλα δεν ειμαι υπέρ του να τα βάζουμε με αυτούς οταν αλλοι μεθόδευσαν το να υπάρχει αυτό το μαζικό κύμα μετανάστευσης.
Και το κράτος μας δεν το βγάζω απ έξω.
Η χώρα μας στέλνει παντου δυνάμεις για να υποστηρίξουν τις νατοϊκες επιχειρήσεις και παραχωρεί τις βάσεις μας για επιδρομές.
Παίζεται ενα παιχνίδι εις βάρος μας αλλα και εις βάρος τους
Η πολυπολιτισμικότητα που στο τέλος θα εξελιχθεί σε α-πολιτισμικότητα μεθοδευεται απο τα κέντρα εξουσίας κι όχι απο τον μέσο μετανάστη που ακολουθεί απλά το ενστικτο της επιβιωσης.
Ναι να πολεμησουμε την πολυπολιτισμικοτητα, ναι να πολεμησουμε αυτον που απασχολει μετανάστες, να πολεμισουμε τους εξουσιαστές που προωθουν αυτό το σχέδιο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Φεβ 2010, 22:08

Πες τα ρε Φώτη :urock:
μπας και γίνεις εσύ κατανοητός, γιατί εγώ τα λέω και είναι σα να μιλάω κινέζικα. :dash3:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Πέμ 04 Φεβ 2010, 23:06

Κατ'αρχάς πρέπει να διεευκρινιστεί κάτι, γιατί υπάρχει μονόδρομος σκέψεων, και παρεξηγούνται πρόσωπα και καταστάσεις. Επιλέξαμε όλοι το να φύγουν όλοι, για πολλούς λόγους, μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά Δημοκρατία αυτό είναι, ότι θέλει ο Δήμος { Κοινώς λαός } αυτό και να γίνεται, ειδάλλως λέγεται ολιγαρχία, σύμφωνα βέβαια με το να στηρίζονται νομικά.

Λέμε όλοι να φύγουν, διότι βγάζοντας έξω το συνομωσιολογικό που δεν το παραδέχονται όλοι, άν και είναι πραγματικό.

Γιατί πρώτον, δεν πρόκεται να τους προσφερθεί τίποτα, και δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτα.

Και δεύτερον γιατί σύμφωνα με το σημερινό " Ελληνικό " πνεύμα και το Κράτος το οποίο έχουμε, σε κακό θα μας βγεί και θα τους βγεί, παρά σε καλό.

Ειδάλλως με ένα κράτος και μιά Κυβέρνηση αξιοπρεπεί, με θέσεις εργασίας, που αυτό δεν σημαίνει χαμήλωμα του μεροκάματου στους Έλληνες, γιατί ο Έλληνας θα πάρει έναν ξένο με 20 ευρώ ή 25 χωρίς ασφάλεια, και τον Έλληνα που θα ζητάει ένα λογικό ποσό με το επίσης λογικό την ασφάλεια, θα τον γράφουν στα @@ τους.

Εάν το κράτος μας ήταν ανεπτυγμένο, επομένως ανεπτυγμένος και ο λαός και οι καταστάσεις αυτού, με χαρά να ερχότανε και να τους προσφέραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, έτσι ώστε να έχουν να λένε μιά καλή κουβέντα γι'εμάς, και την χαρά φυσικά ότι εμείς προσφέραμε. Αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα όχι μόνον καλύτερη κουβέντα, και σε σχέση με τον Έλληνα που βρέχει απο ψηλά και μαλώνει με τον διπλανό του γιατί λέει οτι τον φτύνει, πιστεύω θα γίνουν απίστευτα πράγματα που θα διαταράξουν κόσμο, γιατί του Έλληνα τα νεύρα είναι συρματοπλέγματα την σήμερον, ασχέτως εαν δεν ξέρει ποιός του φταίει.
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Παρ 05 Φεβ 2010, 01:47

Divine Sinner έγραψε:Για να μην παρεξηγηθω. Δεν λεω οτι οι μεταναστες καλως βρίσκονται εδω.
Εχω ψηφίσει υπέρ της ποσοστωσης.
Ναι να φυγουν. Αλλα δεν ειμαι υπέρ του να τα βάζουμε με αυτούς οταν αλλοι μεθόδευσαν το να υπάρχει αυτό το μαζικό κύμα μετανάστευσης.
Τι εννοείς;
Ποιός τα έβαλε με αυτούς;
Να είναι καλά οι άνθρωποι να μακροημερεύουν ..... στις χώρες τους :shock:

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 05 Φεβ 2010, 02:07

Βίκυ, μιλάς με το ίδιο πνεύμα που μιλά ένας δογματικός διεθνιστής, ένα μίσθαρνο θολοπροοδευτικό παπαγαλάκι, αλλά και ένας αντίστοιχος ονειροπαρμένος εθνικιστής. Άθελά σου φυσικά, διότι δεν παραγνωρίζω την καλή σου θέληση. Και εξηγούμαι.

Όπως σου έχω γράψει και αλλού, πρώτα ξεκαθαρίζουμε τα του οίκου μας και μετά στρεφόμαστε σαφώς κατά εκείνων που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. Οι ροζουλί "προοδευτικοί" μιλούν για δήθεν ανθρωπισμό, τη στιγμή που αμείβονται παχυλότατα τόσο μέσα από τις αμέτρητες μκο που έχουν ιδρύσει, όσο και από τα διάφορα διεθνή ιδρύματα και παρατηρητήρια. Μιλάμε για κλασσικούς εμμίσθους, για κατ' επάγγελμα ανθρωπιστές. Τώρα, μάλιστα, με τις αλλαγές που προωθεί ο ραγκούσης όπου θα χρειάζονται τρεις συστατικές επιστολές Ελλήνων προκειμένου να πολιτογραφηθεί ο αλλοδαπός, θα δεις τι εμπόριο υπογραφών έχει να ακολουθήσει, από τους κατά τα άλλα "σοσιαλιστές", φιλάνθρωπους. :D Μία ακόμη ευκαιρία για να τα αρπάξουν. :P

Εδώ να σημειώσω ότι εάν και εφόσον περάσει ο νόμος :thumbsdown: θα πρέπει να αναφέρει ρητά ο "'Ελλην" που θα υπογράψει θα το κάνει άπαξ για μία και μόνη περίπτωση πολιτογράφησης.

Πάμε τώρα στους δογματικούς μαρξιστές οι οποίοι στηρίζονται στη δήθεν ταξική αλληλεγγύη Ελλήνων και λαθρομεταναστών. Είναι για γέλια και μόνο να υποστηρίζεται αυτό το ενδεχόμενο. Όλοι αυτοί έρχονται να δουλέψουν με το 1/3 ή και το 1/5 των ημερομισθίων, διευκολύνοντας έτσι τους αλήτες τους εργολάβους. Το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι το ταξικώς αλληλέγγυον των κομμουνιστών, η συντριπτική πλειοψηφία μάλιστα το αγνοεί παντελώς. Όταν ο άλλος έρχεται σε μια ξένη χώρα τον ενδιαφέρει η βιωσιμότητα και όχι οι ακαταλαβίστικες μαρξιστομαλακίες των θεωρητικών του κώλου. Το αποτέλεσμα είναι η πτώση των ημερομισθίων και των μισθών, η ανασφάλιστη εργασία, η εξοντωτική υπερωριακή απασχόληση δίχως πληρωμή, η επιβάρυνση των ταμείων από τις διαφυγούσες ασφαλιστικές εισφορές, το βούλιαγμα του ΟΑΕΔ, το έμφραγμα στα νοσοκομεία και γενικότερα το βίωμα ενός πισωγυρίσματος πολλών δεκαετιών. Να μην ξεχάσω, βεβαίως, και την οικονομική αιμορραγία με την ετήσια εξαγωγή 10 δις σε άλλες χώρες, πολλά από αυτά παράνομα. :cool:

Φυσικά, μπορεί να μου πεις να κυνηγήσω τους εργολάβους. Συμφωνώ και επαυξάνω. Αλλά με όλο αυτό τον συρφετό που κουβαλήθηκε τι θα γίνει; Πάλι θα υπάρχει το πρόβλημα, και μάλιστα σε δύσκολες περιόδους όπως η σημερινή, όλοι αυτοί οι περιφερόμενοι θα στραφούν στις διαρρήξεις, στις ληστείες, στους φόνους, στους βιασμούς, στο εμπόριο ναρκωτικών, στη μαστροπεία και σε διάφορες άλλες "αγαθοεργίες".

Κατά τον ίδιο τρόπο ο ονειροπαρμένος εθνικιστής φαντασιώνεται ανακατάληψη της Κωνσταντινουπόλεως και παρέλαση μπροστά στην Αγία Σοφία, την ίδια στιγμή που στις πλατείες έχουν κάνει κατάληψη οι Αφγανοπακιστανοί, στους δρόμους πίσω από το Δημαρχείο των Αθηνών και στην Ερμού οι Νέγροι, σε ορισμένα νησιά ομιλούνται περισσότερο τα Αλβανικά, ενώ οι μουσουλμάνοι απειλούν και είναι έτοιμοι για εξέγερση (τα επεισόδια για το δήθεν κοράνι θα είναι αποκριάτικα).

Όλα αυτά τη στιγμή που σύμφωνα με απόλυτα έγκυρη πηγή που δεν μπορώ να αποκαλύψω, στην επαρχία υπάρχουν κρυμμένα γύρω στα 100.000 καλάσνικοφ, όλμοι, χειροβομβίδες, αντιαρματικά. Ήδη η 5η φάλλαγγα δρα ηπίως για την ώρα, αλλά σε περίπτωση συρράξεως θα ενεργοποιηθεί στα μετόπισθεν του Ελληνικού Στρατού.

Εσύ τι λες λοιπόν Βίκυ; Να πάμε να κτυπήσουμε τον Ρότσιλντ, το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Ταμείο, το Δ.Ν.Τ, τους μεγαλοτραπεζίτες, τους μεγαλοεργολάβους, τους μεγαλοβιομήχανους και γενικά το πολυεθνικό κεφάλαιο; Ούτε κιχ δεν πρόκειται να βγάλουμε. Θα μας καθαρίσουν πριν ακόμη ξεκινήσουμε. :cool:

Ας ανακτήσουμε πρώτα την Ελλάδα, διαλύοντας το θολοκουλτουριάρικο κατεστημένο, τη μαρξιστική μούχλα, φυλακίζοντας τους εντοπίους εργολάβους νταβατζήδες των μμε και απευλάνοντας όλη αυτήν την ανθρωπόμαζα, και μετά βλέπουμε.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 05 Φεβ 2010, 02:50

STAVRAETOS έγραψε:Βίκυ, μιλάς με το ίδιο πνεύμα που μιλά ένας δογματικός διεθνιστής, ένα μίσθαρνο θολοπροοδευτικό παπαγαλάκι, αλλά και ένας αντίστοιχος ονειροπαρμένος εθνικιστής. Άθελά σου φυσικά, διότι δεν παραγνωρίζω την καλή σου θέληση. Και εξηγούμαι.
Με αφήνουν παγερά αδιάφορη οι ταμπέλες, τις αποτάσσω όπως ο θρησκειόπληκτος τον σατανά, κι όπως ο έντιμος τον προδοτη, και με εκπλήσσει-θλίβει η εύκολη καταφυγή σου σ'αυτές. Θέλω να πιστεύω ότι έχεις καλύτερο, ικανότερο, αρτιότερο και λογικότερο επιχείρημα από δαύτες :thumbsdown:
Όπως σου έχω γράψει και αλλού, πρώτα ξεκαθαρίζουμε τα του οίκου μας και μετά στρεφόμαστε σαφώς κατά εκείνων που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση.
Μα εκπρόσωποι-τσιράκια-διεκπεραιωτές εκείνων που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση, βρίσκονται ΜΕΣΑ στον οίκο μας. Κι αντί να αντιτασσόμαστε σφόδρα και σθεναρά σ'αυτούς, τα βάζουμε με ένα τσούρμο ταλαίπωρων που είδαν φως, ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ τις πόρτες, και μπήκαν. Φοβερή μαγκιά και ελληνοπρέπεια, τι να σου πω...έχω καρα-εντυπωσιαστεί.

Οι ροζουλί "προοδευτικοί" μιλούν για δήθεν ανθρωπισμό, τη στιγμή που αμείβονται παχυλότατα τόσο μέσα από τις αμέτρητες μκο που έχουν ιδρύσει, όσο και από τα διάφορα διεθνή ιδρύματα και παρατηρητήρια. Μιλάμε για κλασσικούς εμμίσθους, για κατ' επάγγελμα ανθρωπιστές.
Και με συσχετίζεις με δαύτους; Άσε το πώς και αν με ξέρεις προσωπικά. Πες πως δεν με ξέρεις καθόλου και δώσε μου τεκμήρια: ΑΠΑΙΤΩ να μου υποδείξεις συγκεκριμένη φρασεολογία μου σ'όλες τις τοποθετήσεις μου, που να σε παραπέμπουν ( και να δικαιολογούν ) σ'αυτά που μου προσάπτεις στο ξεκίνημα αυτού του ποστ σου. Και μη μου πεις ότι είπες πως μιλάω "σαν" αυτούς. Ουσιαστικά μου τα προσάπτεις. Θέλω λοιπόν να καταδείξεις τα σημεία εκείνα των τοποθετήσεών μου, όπου διεφάνη ξεκάθαρα ότι φέρω ΔΗΘΕΝ ανθρωπισμό, ότι έχω παχυλότατο εισόδημα, ότι είμαι μπασμένη σε ίδρυση μκο, και έχω ανάμιξη με διεθνή ιδρύματα και παρατηρητήρια.

Τώρα, μάλιστα, με τις αλλαγές που προωθεί ο ραγκούσης όπου θα χρειάζονται τρεις συστατικές επιστολές Ελλήνων προκειμένου να πολιτογραφηθεί ο αλλοδαπός, θα δεις τι εμπόριο υπογραφών έχει να ακολουθήσει, από τους κατά τα άλλα "σοσιαλιστές", φιλάνθρωπους. :D Μία ακόμη ευκαιρία για να τα αρπάξουν. :P
Οι αλλοδαποί φταίνε ΚΑΙ για αυτό; Τι μου λες!!!!
Γιατί εδώ κι εσύ (σαν τον Κάσσανδρο) προφανώς υποστηρίζεις ότι το συμμάζεμα του οίκου μας, προϋποθέτει να χτυπάμε κατά μέτωπο, να τους φτύνουμε, να τους βρίζουμε, να τους πλακώνουμε στο βρωμόξυλο και να καταριόμαστε νυχθημερόν όλους τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα.

Εγώ συγνώμη που υποστηρίζω ότι τα κατά μέτωπο χτυπήματα πρέπει να πάνε σ'αυτούς που έμπασαν το συρφετό και τώρα τους ελληνοποιούν κι όλας! Αν δεν έχουμε τα κότσια και τα @@ να τα βάλουμε μ'αυτούς, καλύτερα ν'αφήσουμε τους λεονταρισμούς-παληκαρισμούς της φακής, γιατί είναι το λιγότερο δειλό και άνανδρο να ξεσπάμε μονίμως, και να βγάζουμε επαναληπτικά και μονότονα όλη τη μήνη, τη ζοχάδα, την αδυναμία μας και την ανικανότητά μας, στους αλλοδαπούς.

Όπως είπα, αυτοί είδαν ορθάνοιχτες τις πόρτες, χωρίς κανέναν ελεγκτή ασφαλείας σ'αυτές, και μπήκαν γιατί είχαν ανάγκη να μπουν. Αν αφήσεις τις πόρτες του σπιτιού σου ανοιχτές και μπούν 100 νωματαίοι και λεηλατήσουν το σπίτι σου, θα φταις πρώτα εσύ που άφησες τις ρημαδόπορτες ανοιχτές. ΠΟΣΟ παράλογο, θολοκουλτουριάρικο και όλες τις άλλες χαριτωμενιές που μου πασάρεις, σου κάνει αυτό το σκεπτικό μου;

Εδώ να σημειώσω ότι εάν και εφόσον περάσει ο νόμος :thumbsdown: θα πρέπει να αναφέρει ρητά ο "'Ελλην" που θα υπογράψει θα το κάνει άπαξ για μία και μόνη περίπτωση πολιτογράφησης.
Και αν λέμε "να ξεκουμπιστούν οι γυφτο-αραπάδες" όπως λέει ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Κώστας, αν τρέφουμε μίσος απέναντί τους, στεκόμαστε εχθρικά προσκείμενοι σε κάθε ξένο που ανασαίνει εδώ μέσα, τότε συμμαζέψαμε τα του οίκου μας και δε θα περάσει ο νόμος; Και λες ΕΜΕΝΑ ονειροπαρμένη εθνικίστρια; Εδώ καγχάζουν, όχι απλά γελάνε. :lol:

Εσύ τι λες λοιπόν Βίκυ; Να πάμε να κτυπήσουμε τον Ρότσιλντ, το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Ταμείο, το Δ.Ν.Τ, τους μεγαλοτραπεζίτες, τους μεγαλοεργολάβους, τους μεγαλοβιομήχανους και γενικά το πολυεθνικό κεφάλαιο; Ούτε κιχ δεν πρόκειται να βγάλουμε. Θα μας καθαρίσουν πριν ακόμη ξεκινήσουμε. :cool:
Λέω να στραφούμε στους δικούς μας διαχειριστές εντονότατα διαμαρτυρόμενοι που τα περνάνε όλα αυτά με το "έτσι θέλω". Αυτό λέω, κι άσε τις εξυπνάδες ρε Δημήτρη, που κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε και το γυρνάτε στον καρσιλαμά!

Η κορυφή της Πυραμίδας (Ροθτσάιλντ και δε συμμαζεύεται), θα πέσει μόνον όταν πάψει να'χει την απίστευτη μάζα ΗΛΙΘΙΩΝ που τη στηρίζει. Στην προκειμένη, τους λαούς όλων των χωρών που είναι μπασμένες στον νεοταξίτικο άξονα. Αν ΚΑΘΕ λαός, φρόντιζε, πάλευε και καθάριζε τα του οίκου του όπως έπρεπε, στοχεύοντας δηλαδή στη δική του κυβέρνηση αντί να τα βάζει με αυτούς που η κυβέρνηση αυτή κάνει ισόνομους συμπολίτες μας, αν ασκούσε αυτός επιβολή αντί να τη δέχεται, τότε θα υπήρχε κάποιο αποτέλεσμα. Με το να σκούζουμε και να βρίζουμε/μισούμε τους ξένους, όχι μόνο δεν γίνεται τίποτα, αλλά δείχνουμε και πόσο απολίτιστοι κι απάνθρωποι μαλάκες είμαστε. ΤΟΣΟ απλό.

Ας ανακτήσουμε πρώτα την Ελλάδα, διαλύοντας το θολοκουλτουριάρικο κατεστημένο, τη μαρξιστική μούχλα, φυλακίζοντας τους εργολάβους νταβατζήδες των μμε και απευλάνοντας όλη αυτήν την ανθρωπόμαζα, και μετά βλέπουμε.
Η λέξη ανθρωπόμαζα είναι σύνθετη. Το πρώτο συνθετικό της θα'πρεπε να το σέβεσαι αρκετά ώστε να μην το ενώνεις με το δεύτερο που υποτιμά τον ΑΝΘΡΩΠΟ, γιατί κι εσύ, αν δεν κάνω λάθος, άνθρωπος είσαι. Κι η διάλυση του θολοκουλτουριάρικου κατεστημένου δεν επέρχεται δίνοντάς του έρεισμα και τροφή (με ρατσιστικές και μισάνθρωπες προσεγγίσεις) για να δικαιώνεται στα μάτια των πολλών.

Φώτη άσε, ούτε εσένα κατάλαβαν. Κι οι δυο κινέζικα μιλάμε. :punch:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 05 Φεβ 2010, 03:45

Με αφήνουν παγερά αδιάφορη οι ταμπέλες, τις αποτάσσω όπως ο θρησκειόπληκτος τον σατανά, κι όπως ο έντιμος τον προδοτη, και με εκπλήσσει-θλίβει η εύκολη καταφυγή σου σ'αυτές. Θέλω να πιστεύω ότι έχεις καλύτερο, ικανότερο, αρτιότερο και λογικότερο επιχείρημα από δαύτες
Για όλους αυτούς γράφω εδώ και χρόνια Βίκυ, τώρα το διαπίστωσες; Επίσης εάν πρόσεξες εσένα σε ξεχωρίζω από αυτούς, ακριβώς διότι τα κίνητρά σου είναι αγνά. Και το έγραψα αυτό, ακριβώς επειδή σε γνωρίζω.
Μα εκπρόσωποι-τσιράκια-διεκπεραιωτές εκείνων που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση, βρίσκονται ΜΕΣΑ στον οίκο μας. Κι αντί να αντιτασσόμαστε σφόδρα και σθεναρά σ'αυτούς, τα βάζουμε με ένα τσούρμο ταλαίπωρων που είδαν φως, ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ τις πόρτες, και μπήκαν. Φοβερή μαγκιά και ελληνοπρέπεια, τι να σου πω...έχω καρα-εντυπωσιαστεί.
Εάν πρόσεξες παρακάτω μιλάω για τους εντοπίους μεγαλονταβατζήδες και για την τιμωρία τους που μεταφράζεται σε φυλάκιση. Όσο για τους "ταλαίπωρους" εγώ δεν μπορώ να τους δω έτσι από τη στιγμή που εξ' αιτίας αυτών "ταλαίπωρων" εγώ έχασα την εργασία μου. Και όχι μόνον εγώ αλλά πολύς κόσμος που υποφέρει, και φοβάται να μιλήσει λόγωι ακριβώς της δράσεως των συγχρόνων ακροαριστερών ταγμάτων φαιοχιτώνων.
Και με συσχετίζεις με δαύτους; Άσε το πώς και αν με ξέρεις προσωπικά. Πες πως δεν με ξέρεις καθόλου και δώσε μου τεκμήρια: ΑΠΑΙΤΩ να μου υποδείξεις συγκεκριμένη φρασεολογία μου σ'όλες τις τοποθετήσεις μου, που να σε παραπέμπουν ( και να δικαιολογούν ) σ'αυτά που μου προσάπτεις στο ξεκίνημα αυτού του ποστ σου. Και μη μου πεις ότι είπες πως μιλάω "σαν" αυτούς. Ουσιαστικά μου τα προσάπτεις. Θέλω λοιπόν να καταδείξεις τα σημεία εκείνα των τοποθετήσεών μου, όπου διεφάνη ξεκάθαρα ότι φέρω ΔΗΘΕΝ ανθρωπισμό, ότι έχω παχυλότατο εισόδημα, ότι είμαι μπασμένη σε ίδρυση μκο, και έχω ανάμιξη με διεθνή ιδρύματα και παρατηρητήρια.
Όπως σου έγραψα και πιο πάνω δεν σε συγχέω με αυτούς, ακριβώς διότι σε γνωρίζω. Κύτταξε, όπως σου είπα ήδη, επειδή σε ξέρω ως άνθρωπο ποτέ δεν θα σε συσχέτιζα με αυτούς τους πληρωμένους. Απλώς, τυγχάνει το αγνό σκεπτικό σου, όπως και πολλών άλλων να χρησιμοποιείται ως καύσιμη ύλη στην εντόπια ατμομηχανή των πουλημένων της συμμαχίας των προθύμων.
Οι αλλοδαποί φταίνε ΚΑΙ για αυτό; Τι μου λες!!!!
Γιατί εδώ κι εσύ (σαν τον Κάσσανδρο) προφανώς υποστηρίζεις ότι το συμμάζεμα του οίκου μας, προϋποθέτει να χτυπάμε κατά μέτωπο, να τους φτύνουμε, να τους βρίζουμε, να τους πλακώνουμε στο βρωμόξυλο και να καταριόμαστε νυχθημερόν όλους τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα.

Εγώ συγνώμη που υποστηρίζω ότι τα κατά μέτωπο χτυπήματα πρέπει να πάνε σ'αυτούς που έμπασαν το συρφετό και τώρα τους ελληνοποιούν κι όλας! Αν δεν έχουμε τα κότσια και τα @@ να τα βάλουμε μ'αυτούς, καλύτερα ν'αφήσουμε τους λεονταρισμούς-παληκαρισμούς της φακής, γιατί είναι το λιγότερο δειλό και άνανδρο να ξεσπάμε μονίμως, και να βγάζουμε επαναληπτικά και μονότονα όλη τη μήνη, τη ζοχάδα, την αδυναμία μας και την ανικανότητά μας, στους αλλοδαπούς.

Όπως είπα, αυτοί είδαν ορθάνοιχτες τις πόρτες, χωρίς κανέναν ελεγκτή ασφαλείας σ'αυτές, και μπήκαν γιατί είχαν ανάγκη να μπουν. Αν αφήσεις τις πόρτες του σπιτιού σου ανοιχτές και μπούν 100 νωματαίοι και λεηλατήσουν το σπίτι σου, θα φταις πρώτα εσύ που άφησες τις ρημαδόπορτες ανοιχτές. ΠΟΣΟ παράλογο, θολοκουλτουριάρικο και όλες τις άλλες χαριτωμενιές που μου πασάρεις, σου κάνει αυτό το σκεπτικό μου;
Μήπως είδες πουθενά να γράψω για κλωτσομπουνίδια στους λαθρομετανάστες; Δεν νομίζω. Οι προτάσεις μου έχουν κατατεθεί και είναι ξεκάθαρες. Επαναπροώθηση με διακρατικές συμφωνίες. Το ζήτημα της πολιτογραφήσεως θα εξεταστεί για τους λίγους που αντέχουμε ως κράτος και κοινωνία, δεδομένης της αποβιομηχάνισης και της μεγάλης ανεργίας που βιώνουν οι Έλληνες. Θα σου επαναλάβω και πάλι ότι πρώτα θα ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας και αυτό φυσικά περιλαμβάνει τη διάλυση των νεοταξικών ταγμάτων, το ξεκαθάρισμα των πανεπιστημίων και των μμε από την κόπρο του Αυγείου, τη σύλληψη των "Ελλήνων" νταβατζήδων, παράλληλα με την επαναπροώθηση των αλλοδαπών.

Όσο για το τελευταίο εξαρτάται από το εάν αφήνω ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΟΥ το σπίτι μου ανοιχτό (οπότε είμαι άξιος της μοίρας μου) ή εάν όλοι αυτοί ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ με το έτσι θέλω. :cool:
Και αν λέμε "να ξεκουμπιστούν οι γυφτο-αραπάδες" όπως λέει ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Κώστας, αν τρέφουμε μίσος απέναντί τους, στεκόμαστε εχθρικά προσκείμενοι σε κάθε ξένο που ανασαίνει εδώ μέσα, τότε συμμαζέψαμε τα του οίκου μας και δε θα περάσει ο νόμος; Και λες ΕΜΕΝΑ ονειροπαρμένη εθνικίστρια; Εδώ καγχάζουν, όχι απλά γελάνε.
Βίκυ, μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα οδηγηθούμε σε μεγάλης εκτάσεως συγκρούσεις μεταξύ των γηγενών και των λαθρεποίκων. Ήδη το ινστιτούτο Stratford έχει προβλέψει το ξέσπασμα μεγάλων κοινωνικών αναταραχών. Σκέψου μόνο γιατί βιάζονται τόσο πολύ οι νεοπασόκοι να ιθαγενοποιήσουν τόσο κόσμο, τη στιγμή που η οικονομία είναι σε άθλια κατάσταση και τα χρήματα δεν επαρκούν ούτε για τους Έλληνες. Στο βωμό της άθλιας ψηφοθηρίας θα καταστρέψουν τη χώρα. Ήδη πολλοί "σκηνίτες" και "δεντρίτες" πήραν χρήματα που δεν εδικαιούντο. Το κόλπο γνωστό, δουλεύουν 2 μήνες για την πράσινη κάρτα και 10 επιβαρύνουν τα ταμεία. Το χρήμα μαύρο και εξαγώγιμο και όσο μένει σε λογαριασμούς προθεσμίας. Παράδειγμα ο "σκηνίτης" αλβανός που πήγε στην ΕΤΕ για το επίδομα των 800 ευρώ και μόλις το πήρε ρωτούσε τον διευθυντή τι επιτόκιο του δίνει για να φέρει προθεσμιακά 85.000 Ευρώ. Εσύ έχεις 85.000 σε καταθέσεις; :cool: Εγώ πάντως όχι.

Α, και μην μπερδεύεσαι πάλι, δεν σε αποκάλεσα ονειροπαρμένη εθνικίστρια.
Λέω να στραφούμε στους δικούς μας διαχειριστές εντονότατα διαμαρτυρόμενοι που τα περνάνε όλα αυτά με το "έτσι θέλω". Αυτό λέω, κι άσε τις εξυπνάδες ρε Δημήτρη, που κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε και το γυρνάτε στον καρσιλαμά!

Η κορυφή της Πυραμίδας (Ροθτσάιλντ και δε συμμαζεύεται), θα πέσει μόνον όταν πάψει να'χει την απίστευτη μάζα ΗΛΙΘΙΩΝ που τη στηρίζει. Στην προκειμένη, τους λαούς όλων των χωρών που είναι μπασμένες στον νεοταξίτικο άξονα. Αν ΚΑΘΕ λαός, φρόντιζε, πάλευε και καθάριζε τα του οίκου του όπως έπρεπε, στοχεύοντας δηλαδή στη δική του κυβέρνηση αντί να τα βάζει με αυτούς που η κυβέρνηση αυτή κάνει ισόνομους συμπολίτες μας, αν ασκούσε αυτός επιβολή αντί να τη δέχεται, τότε θα υπήρχε κάποιο αποτέλεσμα. Με το να σκούζουμε και να βρίζουμε/μισούμε τους ξένους, όχι μόνο δεν γίνεται τίποτα, αλλά δείχνουμε και πόσο απολίτιστοι κι απάνθρωποι μαλάκες είμαστε. ΤΟΣΟ απλό.
Είδες που ήρθες στα λόγια μου; Φροντίζουμε πρώτα τα του οίκου μας. Και αυτό συμπεριλαμβάνει την απέλαση των αμέτρητων πλεοναζόντων. Λειτουργούμε ως Προμηθείς και όχι ως Επιμηθείς. :wink: Εν ολίγοις, αυτά που προτείνω αποτρέπουν την αλληλοσφαγή. Γιατί εκεί θα καταλήξουμε εάν δεν αντιδράσουμε.
Η λέξη ανθρωπόμαζα είναι σύνθετη. Το πρώτο συνθετικό της θα'πρεπε να το σέβεσαι αρκετά ώστε να μην το ενώνεις με το δεύτερο που υποτιμά τον ΑΝΘΡΩΠΟ, γιατί κι εσύ, αν δεν κάνω λάθος, άνθρωπος είσαι. Κι η διάλυση του θολοκουλτουριάρικου κατεστημένου δεν επέρχεται δίνοντάς του έρεισμα και τροφή (με ρατσιστικές και μισάνθρωπες προσεγγίσεις) για να δικαιώνεται στα μάτια των πολλών.
Όταν όλοι αυτοί περιφέρονται άσκοπα ως μπουλούκι σε τεράστιους αριθμούς, δίχως εργασία, ενώ έρχονται σε προστριβές με τους γηγενείς (απολύτως φυσικό αφού η πείνα είναι κακός σύμβουλος) τότε πρόκειται σαφώς για ανθρωπόμαζα.

Τέλος, να μη ξεχνάμε τους μειονοτικούς θύλακες που θα δημιουργηθούν (αλβανοί στην Ήπειρο, αφγανοπακιστανοί μουσουλμάνοι στη Θράκη) δίχως ν' αναφερθώ στους ψευτομακεδόνες με βουλγαρικά διαβατήρια (υπολογίζονται στους 80.000) οι οποίοι ήδη εκμεταλλευόμενοι την ελεύθερη διακίνηση μεταξύ των χωρών στην Ε.Ε έχουν αρχίσει να εγκαθίστανται στη Μακεδονία. Ούτε είναι αμελητέα ποσότητα το 1.000.000 βουλγάρων μουσουλμάνων, μέρος των οποίων θα κατευθυνθεί στη Θράκη.

Η 5η φάλλαγα είναι εδώ. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 05 Φεβ 2010, 11:31

Όπως σου έγραψα και πιο πάνω δεν σε συγχέω με αυτούς, ακριβώς διότι σε γνωρίζω. Κύτταξε, όπως σου είπα ήδη, επειδή σε ξέρω ως άνθρωπο ποτέ δεν θα σε συσχέτιζα με αυτούς τους πληρωμένους. Απλώς, τυγχάνει το αγνό σκεπτικό σου, όπως και πολλών άλλων να χρησιμοποιείται ως καύσιμη ύλη στην εντόπια ατμομηχανή των πουλημένων της συμμαχίας των προθύμων.
Δε με συγχέεις μ'αυτούς σταυραετόπουλό μου, αλλά ο τρόπος που μιλάω ΛΕΣ, σε παραπέμπει σε αυτούς. Εγώ ζήτησα κάτι απλό- να μου υποδείξεις ποιο σημείο απ'τα εκπεφρασμένα μου σε παρέπεμψε σε δαύτους, αλλά ατύχησα.
Για όλους αυτούς γράφω εδώ και χρόνια Βίκυ, τώρα το διαπίστωσες; Επίσης εάν πρόσεξες εσένα σε ξεχωρίζω από αυτούς, ακριβώς διότι τα κίνητρά σου είναι αγνά. Και το έγραψα αυτό, ακριβώς επειδή σε γνωρίζω.
Αν και το νιώθω "στρίβειν διά του αρραβώνος" λίγο αυτό, θα επιμείνω:

Δεν είναι ότι δεν έχω συνηθίσει ή με σοκάρουν οι ταμπέλες/χαρακτηρισμοί που συχνά χρησιμοποιείς, (για να μη σου πω ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχω γελάσει και μ'αυτούς), αλλά πιστεύω πως όταν πετάμε στο συνομιλητή (είτε γνωστό είτε άγνωστό μας) έστω και το "μιλάς σαν" αυτούς, θα πρέπει να μπορούμε να το τεκμηριώσουμε κι όλας.
Οκ με ξέρεις και ξέρεις τις προθέσεις μου. Αν δεν με ήξερες όμως; Και οι άλλοι εδώ μέσα που δεν με ξέρουν όπως εσύ;

Εάν πρόσεξες παρακάτω μιλάω για τους εντοπίους μεγαλονταβατζήδες και για την τιμωρία τους που μεταφράζεται σε φυλάκιση.
Τα σημεία του γραπτού σου που δε σχολίασα, εξυπακούεται ότι με βρίσκουν σύμφωνη.
Όσο για τους "ταλαίπωρους" εγώ δεν μπορώ να τους δω έτσι από τη στιγμή που εξ' αιτίας αυτών "ταλαίπωρων" εγώ έχασα την εργασία μου.
Εδώ είναι που διαφωνούμε. Δεν έχασες την εργασία σου εξ αιτίας των ταλαίπωρων (εκτός εισαγωγικών), αλλά εξ αιτίας των...ανθρωπιστών, ελληναράδων, ευσυνείδητων πατριωτών, όπως θέλεις να τους πω ειρωνικά πάντα, που ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ και ΔΙΑΙΩΝΙΣΑΝ αυτήν την κατάσταση, κυρίως με την εσκεμμένη και προδιαγεγραμμένη πουστιά της έκθεσης της Ελλάδας σε μια "ειρηνική" άλωση που δεν έχει προηγούμενο. Και στο διευκρινίζω με έναν παραλληλισμό-παρομοίωση: Δεν φταίει ο καρκίνος που σκότωσε εκατομμύρια στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Δε φταίει ούτε η βόμβα, ούτε η ακτινοβολία που παρήχθη μέσα απ'αυτήν. Φταίνε τα εγκληματικά απάνθρωπα κουμάσια, που έριξαν τη βόμβα, που διέσπειρε την ακτινοβολία, που προκάλεσε τον καρκίνο που τους σκότωσε στην τελική. Δεν το βρίσκω ευρύνοο, ακριβοδίκαιο και ευφυές να στεκόμαστε μόνο στον παράγοντα-απόληξη αυτής της ιστορίας ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΑΙΤΙΟ/ΥΠΑΙΤΙΟ που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις που κατέληξαν στον τελικό παράγοντα! ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να σου γίνει κατανοητό αυτό; Δεν είναι οι μετανάστες που ήθελαν να σε αφήσουν άνεργο, είναι ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤΡΙΠΑΚΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ! Πόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό αυτό τέλος πάντων;

Και όχι μόνον εγώ αλλά πολύς κόσμος που υποφέρει, και φοβάται να μιλήσει λόγωι ακριβώς της δράσεως των συγχρόνων ακροαριστερών ταγμάτων φαιοχιτώνων.
Άλλοι λίγο, άλλοι πολλοί κουβαλάμε έναν σταυρό εξ αιτίας των απτών αποτελεσμάτων δολίων και φαύλων πολιτικών. Είμαστε όμως τόσο μπασμένοι, προγραμματισμένοι, υπνωτισμένοι, ραγιαδοποιημένοι από το ίδιο το σύστημα, μέσα στο σύστημα, που αδυνατώντας να σηκώσουμε ανάστημα σ'αυτόν που κρατάει και εκπυρσοκροτεί το περίστροφο που μας στέλνει σφαίρες στα ψαχνά , τα βάζουμε με το ίδιο το περίστροφο, όχι γιατί δεν ξέρουμε πως αυτό καθ'εαυτό δεν φταίει, αλλά γιατί τα κότσια, το τσαγανό και η γενναιότητα, η δύναμη να κοιτάξουμε κατάματα τον εχθρό και να του αλλάξουμε τα βάρδουλα, είναι πράγματα υπαρκτά μόνο στα λόγια, ενώ στην πράξη είμαστε για γέλια και για κλάματα. Μας φταίνε οι ξένοι, μας φταίνε οι μπάτσοι, μας φταίνε οι αναρχικοί αν είμαστε εθνικιστές, μας φταίνε οι "φασίστες" αν είμαστε αριστεροί, μας φταίνε οι πεθερές, μας φταίνε όλα και όλοι, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ, (κυβερνήσεις και τραπεζικά συστήματα) οι οποίοι γελάνε μαζί μας και καλά κάνουν! Τους φαντάζομαι να αράζουν χαλαρά στον καναπέ, να απλώνουν και τις ποδάρες σε σκαμπουδάκι ή τραπεζάκι, να σιγοπίνουν γουλιά γουλιά ουίσκι 150 χρόνων, απολαμβάνοντάς το κρατώντας ένα πουράκι ή ένα τσιγαράκι, να βλέπουν στην home movie dolby surround τηλεορασάρα τους, συγκρούσεις και οδομαχίες των ηλίθιων πληβείων, να απλώνουν ένα χαμόγελο ικανοποίησης φαρδύ πλατύ στη μούρη τους που τα κατάφεραν για άλλη μια φορά να βάζουν τα ΖΩΑ να αλληλοσπαράσσονται, και αυτοί να κολυμπούν ηδονικά στην χλίδα που τους προσφέρει (ως μία από τις ελάχιστες ανταμειβές τους,) το "διαίρει και βασίλευε" που έχουν καταφέρει να κάνουν τρόπο ζωής και σκέψης μας. Ένα θερμό χειροκρότημα στους κυρίους, το αξίζουν, αφού κατάφεραν και τους ευφυέστερους να μπαίνουν στο τριπακι τους και να τους εξυπηρετούν! :clap:

Κι όσο θα είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ εμείς, εξυπηρετώντας τους σαν υπάκουα δουλικά και ρομποτάκια, τόσο θα φαίνεται σ'αυτό το φρικτό χειροκρότημα που εγώ οφείλω να τους αποδώσω σαν παραδοχή της ήττας μας! Μαγκιά τους! :clap:

Η λύση είναι μία: ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ- ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ κατά του σάπιου συστήματος, τα γρανάζια του οποίου γρασάρουν με τον ιδρώτα, το αίμα και τον πόνο μας, οι κερατάδες! Και ο νοών νοείτω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Παρ 05 Φεβ 2010, 11:44

Σταυραετέ , αν υποψιασμένοι άνθρωποι όπως την Βασιλική δεν κατανοούν αυτά που γράφεις..... τι να πω... αλι αλι και τρις αλι :punch:

Το έχεις "πιάσει" ακριβώς το κόλπο! υποκλίνομαι Χ χίλια :worship:

Εύχομαι κάποιοι να ξεκολλήσουν το μυαλό τους από τα ρατσιστο-φασιστο-ανθρωπιστικο φούμαρα που τους πασάρουν.

Το σχέδιο είναι να γίνουμε μία καταπιεσμένη Ελληνική μειονότητα σε ότι μείνει από την Ελλάδα. και ξεκίνησε με την επέλαση των λαθρο-Αλβανών επί Σημίτη.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 05 Φεβ 2010, 12:32

paraplanisi έγραψε:Σταυραετέ , αν υποψιασμένοι άνθρωποι όπως την Βασιλική δεν κατανοούν αυτά που γράφεις..... τι να πω... αλι αλι και τρις αλι :punch:

Το έχεις "πιάσει" ακριβώς το κόλπο! υποκλίνομαι Χ χίλια :worship:

Εύχομαι κάποιοι να ξεκολλήσουν το μυαλό τους από τα ρατσιστο-φασιστο-ανθρωπιστικο φούμαρα που τους πασάρουν.

Το σχέδιο είναι να γίνουμε μία καταπιεσμένη Ελληνική μειονότητα σε ότι μείνει από την Ελλάδα. και ξεκίνησε με την επέλαση των λαθρο-Αλβανών επί Σημίτη.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Το σχέδιο είναι αυτό, αλλά δεν είναι των μεταναστών.

Mάλλον εσείς δεν κατανοείτε αυτά που γράφω.
Ή δε γουστάρετε να τα κατανοήσετε. :cool:
(σιγά το νέο)

Εντάξει λοιπόν, φαγωθείτε δεξιοί με αριστερούς, ανάρχες με φασίστες, άσπροι με μαύρους, κόκκινοι με πράσινους, μπλε με ροζουλί, ολυμπιακοί με παναθηναϊκούς, άντρες με γυναίκες, κι άμα δικαιωθείτε, εμένα να μου σφυρίξετε κλέφτικα.

Ζήτω η φαγωμάρα μεταξύ απανταχού εξαθλιωμένων. Ολε!
Και μείνετε στον υπόνομο όλοι. Βολευτείτε και ριλαξάρετε στα σκατά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 05 Φεβ 2010, 12:39

Κώστα

1/ βιώνω κι εγώ μαζί με το λαό μας αυτά που λες, εξοργίζομαι κι εγώ.

2/ Έχω στραφεί άθελά μου εναντίον τους, αλλά αυτό ούτε το πρόβλημά μου λύνει ούτε είναι σωστό, γιατί Σ'ΑΥΤΟ βασίζονται τα απάνθρωπα κοράκια του συστήματος. Στις συγκρούσεις ΜΕΤΑΞΥ λαών- την ανεγκέφαλη οχλαγωγία που θα'ρχονται σαν υποτιθέμενοι "σωτήρες"¨να καταστέλλουν.... :banghead:

3/ Θα σου πω τι περιμένω. Περιμένω να στραφούμε ολοι, κι εμείς κι εκείνοι, εναντίον του συστήματος εκείνου που α/ άνοιξε διάπλατα τις πόρτες να μπουν οι πάντες εδώ μέσα, προσθέτοντας δεινά στο λαό μας, β/ ανάγκασε εκείνους να μετακινούνται σχεδόν νομαδικά πλέον και να καταλήγουν στην Ευρώπη, για τη στοιχειώδη διαβίωσή τους!

Αυτό περιμένω. Ουτοπικό; Ω, ναι. Με τη μαλακία που μας βαράει, σίγουρα ουτοπικό. Γι'αυτό και τα καραλαμόγια εφαρμόζουν μεθοδικά, (ΠΑΝΤΟΥ όχι μόνο στην Ελλάδα) πολιτικές που εξαθλιώνουν ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ενα καθεστώς που θα κάνει το ουργουελικό, έναν περίπατο στον πάρκο.

Κι εμείς οι κόπανοι, ακόμα θα συνεχίζουμε να φαγωνόμαστε μεταξύ μας, για παρατάξεις, για φυλές, για χρώματα, για θρησκείες και για τα κέρατά μου τα τράγια, και θα νομίζουμε ότι κάτι πολεμάμε, ενώ στην ουσία θα είμαστε ΖΩΑ (και δικαίως τελικά θα μας αντιμετωπίζουν ως τέτοια) αφού θα παραμένουμε απαθείς ηλίθιοι, υποχείρια ΟΛΟΙ του συστήματος που μας αλλάζει τα βάρδουλα κάθε μέρα και με περισσότερους εμπνευσμένους τρόπους, και απέναντι ΣΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ! Πάντα σε λάθος κατεύθυνση στρέφουμε την οργή και τη δίκαιη αγανάκτησή μας. Γι'αυτό θα μας πάρει ο διάολος και θα μας σηκώσει!

Αρέλα, διαπράττεις το λάθος να θεωρείς ότι οι ξένοι λαθρομετανάστες είναι αποκλειστικά και μόνον θύματα.
Άρα, επειδή είμαστε και μεις θύματα του συστήματος, πρέπει να συνεργαστούμε μαζί τους εναντίον των εξουσιαστών.

Συγνώμη, αλλά αυτή η λογική είναι εκτός πραγματικότητας, και θα στο εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά μπορώ.

Καταρχήν, ποιανής κατάστασης είναι όλοι αυτοί θύματα;

Οκ, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και στην Σομαλία η κατάσταση είναι έκρυθμη.
Αυτό σημαίνει ότι είναι λογικό να υπάρχουν πρόσφυγες από τις χώρες αυτές.

Όμως:

α) Συνήθως οι πρόσφυγες είναι τα πιο αδύναμα τμήματα του πληθυσμού. Δηλαδή, γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι. Αντιθέτως, οι "πρόσφυγες" από αυτές τις χώρες είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι άντρες.
Πρώτο "περίεργο".

β) Στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν τους δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν εμπράκτως κατά του παγκόσμιου δυνάστη. Να ενταχθούν στις γραμμές της αντίστασης κατά των Αμερικάνων κατακτητών. Αυτοί γιατί φεύγουν;
Γιατί δεν υπερασπίζονται την πατρίδα τους;
Γιατί δεν πολεμάνε αυτούς που τους γαμάνε την ζωή;
Μήπως γιατί είναι ανεπιθύμητοι στην χώρα τους; Ή γιατί απλά δεν ενδιαφέρονται να πολεμήσουν τον δυνάστη (άρα είναι τουλάχιστον κωμικοτραγική η σκέψη ότι θα συμμαχήσουν μαζί μας...)
Και στις δύο περιπτώσεις είναι άξιοι φτυσίματος.

γ) Ο πρόσφυγας είναι λογικό να πάει και να εγκαθίσταται στην πιο κοντινή ασφαλή τοποθεσία που θα βρει. Δηλαδή, π.χ ο Αφγανός μπορεί να πάει στο Πακιστάν ή στο Ιράν, ο Ιρακινός στην Συρία ή στην Ιορδανία π.χ.
Το να ταξιδεύει ένας πρόσφυγας χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθει με κίνδυνο της ζωής του (βλ. σαπιοκάραβα στο Αιγαίο ή ναρκοπέδια στον Έβρο) στην Ελλάδα, είναι τουλάχιστον σχιζοφρενικό.
Δεύτερο "περίεργο".

δ) Οι φανατικοί μουσουλμάνοι πρόσφυγες έχουν κάθε συμφέρον να εγκατασταθούν σε μία επίσης μουσουλμανική χώρα, προκειμένου να ασκούν ομαλά τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.
Για ποιον λόγο εγκαθίστανται σε μία χριστιανική χώρα;
Δεν γνωρίζουν ότι εκ των πραγμάτων θα αντιμετωπίσουν σχετικά προβλήματα;
Δεν θα ήταν καλύτερα για αυτούς να είναι π.χ. στην κοντινή τους μουσουλμανική Ιορδανία όπου έχει τόσα τζαμιά για να προσεύχονται;
Προτιμούν να είναι εδώ και να στριμώχνονται σε άθλια καταγώγια που τα έχουν κάνει αυτοσχέδια τζαμιά;
Τρίτο "περίεργο".

ε) Οι εξαθλιωμένοι πρόσφυγες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ;
Πως είναι δυνατόν να θεωρείται εξαθλιωμένος ένας π.χ. Αφγανός όταν έχει 3.000 δολλάρια για να πληρώσει τον δουλέμπορο; Με 3000 δολλάρια στο Αφγανιστάν είσαι ζάπλουτος.
Τέταρτο "περίεργο".

Και όλα τα παραπάνω που έγραψα αφορούν τους κανονικούς πρόσφυγες.

Όλοι ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών δεν είναι πρόσφυγες.
Πολλοί εξ'αυτών το παίζουν πρόσφυγες (πολλοί Πακιστανοί πχ.χ δηλώνουν Αφγανοί).

Από κει και πέρα, υπάρχουν και οι άλλοι.
Ρε Αρέλα, για πες μου.
Στο Πακιστάν γίνεται κανένας πόλεμος;
Στο Μπαγκλαντές γίνεται κανένας πόλεμος;
Στην Συρία γίνεται κανένας πόλεμος;
Στην Αίγυπτο γίνεται κανένας πόλεμος;
Στην Αλγερία γίνεται κανένας πόλεμος;
Στην Γκάνα γίνεται κανένας πόλεμος;
Στην υποσαχάρια Αφρική γενικότερα γίνεται κανένας εκτεταμένος πόλεμος που να δικαιολογεί μαζική προσφυγιά;

Οπότε γιατί έρχονται εδώ αυτοί;

Θα μου πεις: Ότι είναι φτωχοί και ψάχνουν να βρουν ένα καλύτερο αύριο.
Ε ωραία, αφού είναι φτωχοί τότε τα λεφτά για τους δουλέμπορους που τα βρίσκουν;

Και φυσικά, είναι γνωστό ότι τα αίτια δεν είναι μόνο οικονομικά. Π.χ. οι Αλγερινοί που ήταν στο Εφετείο (και τώρα γυρνοβολάνε στα στενά πίσω από την Αθηνάς),δενέφυγαν από την χώρα τους για οικονομικούς λόγους, αλλά διότι εκεί υπάρχει ένα αυστηρό ισλαμικό καθεστώς που δεν ανέχεται παραβατικές συμπεριφορές.
Ε, ήρθαν λοιπόν εδώ που είμαστε μπουρδέλο και πουλάνε την πρέζα ελεύθερα.

Οι Πακιστανοί τι στο διάολο κάνουν εδώ; Το Πακιστάν είναι αρκετά οργανωμένη χώρα, και ένας Πακιστανός (που έλεγε ότι είναι Αφγανός για να τον λυπηθούμε) με τον οποίο δουλευα μαζί σε κάτι μεροκάματα που έκανα το καλοκαίρι σε μία αποθήκη χρωματοπωλείου, μου έλεγε ότι οι Πακιστανοί που είναι εδώ δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα. Ε, απ'ότι έβλεπα ούτε ο ίδιος είχε!!!!
Υπερηφανευόταν ότι του έστελνε λεφτά η γιαγιά του από την Αμερική!

Αλλά ακόμα και να έχουν οικονομικό πρόβλημα, τι κάθονται και κάνουν σε μία χώρα που έχει καταρρεύσει οικονομικά, δεν υπάρχει ρευστό στην αγορά, δεν υπάρχουν δουλειές και η κατάσταση χειροτερεύει διαρκώς;
Βλέπουν εδώ κάποιο καλύτερο μέλλον;
Γιατί κάθονται; Οι αραπάδες μαζί με τους Αλγερινούς για να πουλάνε πρέζα, οι αραπάδες για να εκδίδουν τις γυναίκες τους, όλοι μαζί για να κάνουν παράνομο εμπόριο ρούχων-cd-dvd κτλ, οι Μπαγκλαντεσιανοί για να πρήζουν τα αρχίδια των οδηγών στα φανάρια (και να δίνουν τις όποιες εισπράξεις στους δικούς τους νταβατζήδες), οι Αφγανοί για να περιφέρονται ασκόπως, και όλοι μαζί γκετοποιούν ολόκληρες περιοχές.

Ε όχι, προσωπικά δεν ανέχομαι αυτήν την κατάσταση, ούτε κοροϊδεύω τον εαυτό μου βλέποντας παντού "εξαθλιωμένους πρόσφυγες". Αν εσένα σου αρέσει, δικαίωμά σου.
Αν εσύ πιστεύεις ότι με αυτόν τον συρφετό θα μπορέσεις να συνεννοηθείς, τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Με δύο λόγια, αυτός ο αφροασιάτικος συρφετός είναι κυρίως ΘΥΤΗΣ (με θύματα ΕΜΑΣ), και ένα μικρό του μέρος ίσως παράλληλα να είναι και θύμα της παγκόσμιας εξουσίας.
Αλλά εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιθάλπτουμε τον κάθε πικραμένο (ή τον καθένα που λέει ότι είναι πικραμένος) όταν αυτός συγχρόνως μας υποβαθμίζει την ζωή.

Αρκετά μας υποβαθμίζουν οι ελληνόφωνοι προδότες και απατεώνες.
Δεν θέλουμε και ξένους να συνδράμουν στο έργο τους.

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 05 Φεβ 2010, 12:41

Σε όλα έχω απαντήσει. Και για τους ξεφτιλισμένους "Ελληναράδες" και για το πνεύμα συμπόνοιας που εκμεταλλεύεται μία άλλη δράκα "Ανθελληναράδων" προκειμένου να πετύχει τετελεσμένα στην Ελλάδα.

Το Ελληνικόν βρίσκεται έμπροσθεν στον μεγαλύτερο κίνδυνο στη μακραίωνη ιστορία του. Επομένως, όπως λέει και ο Ίων Δραγούμης:

«Όταν το κράτος είναι αντεθνικό,
τότε κάτω το κράτος, ζήτω το Έθνος!»
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 05 Φεβ 2010, 12:47

Υ.Γ: Αναφέρθηκα σε καθαρά πρακτικά ζητήματα που είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού.
Δεν είπα ούτε για το πόσο ευνοείται π.χ. η Τουρκία από την ύπαρξη μεγάλου μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ελλάδα, ούτε για τον ρόλο των Αλβανών με τις βλέψεις τους στην Ήπειρο, ούτε για τις ασθένειες που μας έχουν κουβαλήσει, ούτε για βιασμούς/διαρρήξεις/δολοφονίες στα οποία κατα κόρον επιδίδονται, ούτε για τα κινέζικα μαγαζιά που έχουν τσακίσει τον έλληνα μικρομεσαίο, ούτε για τον βρώμικο ρόλο των αμερικανοκινούμενων αντιρατσιστών που ανέφερε ο Σταυραετός, ούτε για τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια που συμπεριλαμβάνουν και την λαθρομετανάστευση ώστε να διαλυθούν οι ΕΘΝΙΚΟΙ δεσμοί, ούτε ούτε ούτε.

Ο κατάλογος τελειωμός δεν έχει.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 05 Φεβ 2010, 12:49

Για ρίξτε μία ματιά στο παρακάτω:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Πριν δείτε τις φωτογραφίες και αργότερα το βίντεο που θα αναρτήσω,θα ήθελα να κάνω μια εισαγωγή σχετικά με το Αφγανιστάν.,όπως μου το διηγήθηκε ένας αξιωματικός που υπηρέτησε εκεί για πάνω από 2 χρόνια.
Θα τα γράψω όπως ακριβώς μου τα είπε.
Θα ήθελα ακόμα να  επισημάνω ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός ( μου ζήτησε να κρατήσω μυστική την εθνικότητα του και το όνομα του) αν και έχει δει πολλούς συναδέλφους του στρατιώτες νεκρούς, από τις σφαίρες και τις επιθέσεις από καμικάζι ζωσμένους με c4 εκρηκτικά, ποτέ δεν μου μίλησε απαξιωτικά και προσβλητικά για τους Αφγανούς.
Ίσα ίσα που όπως κατάλαβα τρέφει μια περίεργη συμπάθεια για τους Αφγανούς.

Αφγανιστάν

Μιλάμε για ένα κράτος που οι Ταλιμπάν και ο ιερός νόμος το σταμάτησαν χρονολογικά και τεχνολογικά κάπου μεταξύ του μεσαίωνα και του 18 αιώνα.
Οι άνθρωποι είναι πάμφτωχοι και πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου.
Οι γυναίκες ακόμα και τώρα πολύ δύσκολα κυκλοφορούν στην πόλη ή στα χωριά.
Είναι πάντα στο σπίτι ή στις δουλείες των συζύγων τους για να κάνουν χαμαλοδουλειές Αν βγουν έξω από το σπίτι χωρίς λόγο θα έχουν μεγάλα προβλήματα από τους συζύγους τους,που έχουν και άλλες 2-3 γυναίκες.
Είναι πιό εύκολο για ένα Αφγανό να βρει και να παντρευτεί γυναίκα,παρά να αγοράσει μια κατσίκα.
Εκεί η γυναίκα θεωρείται αντικείμενο,και δεν έχει καμία αξία για την ανδροκρατούμενη κοινωνία των Αφγανών που οι περισσότεροι διατηρούν ακόμα μια περίεργη σχέση μεταξύ αγάπης και μίσους για τους αντάρτες Ταλιμπάν.

Πάρτε και  μια γεύση από τα καταστήματα της Καμπούλ..

Σε αυτή την κατάσταση βρίσκετε το 78% με 85% του πληθυσμού της Καμπούλ.
Υπάρχουν όμως και χειρότερα,μόλις βγεις από την Καμπούλ και πας προς τα περίχωρα και τις μικρότερες κοινότητες του Αφγανιστάν,οι άνθρωποι ζουν στις πιο άθλιες συνθήκες που θα μπορούσε να ζήσει ανθρώπινο ον.
Σε σπίτι φτιαγμένα από λάσπη άμμου χωρίς τσιμέντο.Για σκεπές έχουν τσίγκους κρατημένους με πέτρες για να μην τους παίρνει ο αέρας.Με τις πρώτες δυνατές βροχές τα αμμόσπιτα λιώνουν και τα ξαναφτιάχνουν πάλι με τον ίδιο τρόπο.
Είναι χαζό,αλλά οικονομικό..(εδώ γελάει)

Αυτό που βλέπετε στην φώτο από κάτω είναι 2 περιβολάκια με χασίς που είναι σε εμφανή σημείο στον δρόμο..Στο Αφγανιστάν το εμπόριο η πώληση και η χρήση ναρκωτικών είναι νόμιμη.Χασίς,ηρωίνη και όλα τα υποκατάστατα τους τα βρίσκεις πάρα πολύ εύκολα.

Η εύρεση οποιουδήποτε όπλου είναι εξίσου πάρα πολύ εύκολη.Με περίπου 50 ή και 70 δολάρια αγοράζεις καλάσνικοφ.Εκεί ακόμα και μικρά παιδιά ξέρουν να χειρίζονται όπλα.
Αλλά όμως χρησιμοποιούνται και για όλες τις δουλειές,σαν σκλάβοι.
Ακόμα και για ασπίδες σε τρομοκρατικά χτυπήματα.

Από κάτω βλέπετε ένα χωριό που κατέστρεψαν οι Ταλιμπάν,αφού πρώτα σκότωσαν τους γονείς,έπειτα απήγαγαν τα μικρά παιδιά για να τα χρησιμοποιήσουν για διάφορους λόγους.Ανάλογα με το τι προσόντα έχει το καθένα απ' αυτά.

Οι τρύπες στο τοίχο είναι από σφαίρες αυτόματου όπλου,καθώς έγινε έφοδος μέσα στα σπίτια των αμάχων.

Στην πόλη της Καμπούλ πηγαίνουν συχνά πολλοί πλούσιοι Σαουδάραβες,εκεί γίνονται και τα μεγάλα ντιλ για αγορές ανθρώπων.

Λένε πολύ συχνά κάποιοι από τις ΜΚΟ ότι αυτοί οι άνθρωποι που φεύγουν από την χώρα τους πουλήσαν τα πάντα για να μαζέψουν λεφτά και να έρθουν στην Ελλάδα ή και σε κάποιο άλλο κράτος.
Ψέματα.
Ή ίσως δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα.
Διαβάστε πως ακριβώς γίνετε...

Η αγορά ανθρώπων σύγχρονων σκλάβων είναι πολύ επικερδής επιχείρηση στην ανατολή.
Πακιστάν και Αφγανιστάν είναι χώρες που η πείνα και η δυστυχία αναγκάζει κάποιους να πουληθούν οι ίδιοι ή να πουλήσουν τα παιδιά τους για λίγα δολάρια. Μόνο και μόνο για να επιβιώσει η υπόλοιπη οικογένεια.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ
 ΑΝΘΡΩΠΩΝ...HUMAN TRAFFICKING...

Ο στρατιώτης έχει συλλάβει και ανακρίνει μαζί με Αφγανούς στρατιώτες,πάνω από 10 φορές άτομα που μετέφεραν σε φορτηγά νέους και παιδιά(Αφγανούς και Πακιστανούς των συνόρων),που τα είχαν πρώτα αγοράσει από τις οικογένειες τους με 1500,2000 δολάρια σαουδάραβες ή ταλιμπάν,και τα μαζεύαν σε μικρά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Από εκεί όταν μαζέψουν ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων,τους προωθούν σε συνεργασία με Tούρκους της ίδιας "μαφιόζικης οργάνωσης" human trafficking για να τους περάσουν στο τουρκικό έδαφος.
Με το που θα φτάσουν στην Ευρώπη θα πρέπει να αρχίσουν αμέσως με οποιοδήποτε τρόπο αν δεν είναι σε μεγάλη οργάνωση (παρεμπόριο,καθαριστές τζαμιών,ναρκωτικά) η επιστροφή του κεφαλαίου αγοράς συν τους τόκους, αλλιώς κάποιος από την οικογένεια του ή και ολόκληρη θα πεθάνει.
Εδώ όμως υπάρχει και κάτι που διαφεύγει από όλους μας.
Ότι αυτό το χρήμα κάνει κύκλους και καταλήγει πάλι στα ίδια χέρια.ΠΩΣ?
Πολύ απλά.
Μια σοβαρή οργάνωση δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.
Αυτά τα 1500 ή 2000 ευρώ αν υπήρχε μια σωστή πολιτική από τα κράτη που δέχονται όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες από την ανατολή,θα ήταν χαμένα λεφτά.
Και έτσι αποφάσισαν να ενισχύσουν οι ίδιοι οι σαουδάραβες τις ΜΚΟ (τράπεζες,εταιρείες Αραβικών συμφερόντων κλπ) που πριν από λίγα χρόνια δεν είχαν καμία ισχύ,αν εξαιρέσουμε μόνο την Green Peace,οι υπόλοιπες ήταν απλά πολύ μικρές αναφορές σε εφημερίδες,ενώ το ίδιο πρόβλήμα υπήρχε και με λαθρομετανάστες από το πρώην σοβιετικό μπλοκ (Αλβανία,Ρουμανία,Ρωσία,Ουκρανία κλπ).
Ενισχύοντας όμως τις ΜΚΟ,και μερικές άλλες οργανώσεις που δρουν με πιο σκληροπυρηνικό τρόπο,δημιούργησαν ένα τείχος μη επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών.
Επιπλέον ανάμεσα στους λαθρομετανάστες έχουν εισέλθει και οι κατά τόπους παρατηρητές των human trafficking οργανώσεων που δεν εργάζονται ποτέ,απλά σχεδιάζουν τις δουλειές και τακτοποιούν τις ανά λαθρομετανάστη εκκρεμότητες (π.χ φόνοι,χρέη κλπ) ακόμα και σε περίπτωση που κάποιοι πρέπει να προωθηθούν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα,για να πάρουν την θέση τους οι "καινούργιοι" που έρχονται.

ΑΘΗΝΑ

Από τις βόλτες που έκανα στο κέντρο της Αθήνας διαπίστωσα πως υπάρχουν αρκετοί Αφγανοί.
Τις πληροφορίες τις έχω μάθει στην Καμπούλ από Αφγανούς..
Σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα  υπάρχουν πάρα πολλοί αξιωματικοί Ταλιμπάν που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ναρκωτικών,όπλων,διακίνηση ανθρώπων και την πορνεία.
Ειδικά εδώ στην Αθήνα έχουν φτιάξει και ιδιωτικούς στρατούς από φανατικούς ισλαμιστές,που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για να μην τους ακουμπήσει κανένας.
Ζουν σε πολύ φτωχικά σπίτια για να μην προκαλούν,αλλά και γιατί τα χρήματα που βγαίνουν από τις βρομοδουλειές που κάνει ο ιδιωτικός στρατός τους,πηγαίνουν πίσω στην οργάνωση.
Ας ευχηθώ να μην συμβεί κάτι και ξεσηκωθούν εδώ στην Ελλάδα.
Έχετε βάλει μια ωρολογιακή βόμβα μέσα στην χώρα σας.Αν συμβεί κάτι και ενοχληθούν,σε 3 με 5 ώρες η Αθήνα θα γίνει κόλαση.Είναι εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούν τα C4 εκρηκτικά εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Εδώ βλέπετε την καταστροφή εκρηκτικών που κατασχέθηκαν από φορτηγό Πακιστανού που είχε περάσει τα σύνορα.Προορισμός Καμπούλ.Τα είχε καλύψει ανάμεσα σε τρόφιμα..και κουτιά οικιακών συσκευών.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 05 Φεβ 2010, 13:20

Δείτε τα πραγματικά θύματα και καμαρώστε για τις πράξεις των "ταλαιπώρων":

Εικόνα

Διογκούμενο κύμα βιασμών στην Ευρώπη από μουσουλμάνους μετανάστες

Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Δανίας, το 68% του συνόλου των βιασμών στη χώρα τους το περασμένο έτος έχει διαπραχθεί από μετανάστες Ασιάτες.

Σπάνια βγαίνουν στη δημοσιότητα τέτοια στατιστικά στοιχεία γιατί αντιβαίνουν στο κρατικό "αντιρατσιστικό" δόγμα, βάση του οποίου δεν πρέπει να προκαλείται η "ξενοφοβία" με την αποκάλυψη στοιχείων εθνικής καταγωγής των εγκληματιών.

Στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν να αποκρύψουν είναι η πραγματικότητα.

Αυτό που είναι σημαντικό στην περίπτωση της Δανίας και αφορά ιδιαίτερα το ζήτημα που έχει προκύψει και στην χώρα μας, είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι βιαστές ήταν νεαροί μουσουλμάνοι μετανάστες, δεύτερης και τρίτης γενιάς. Τα δε θύματά τους ήταν σχεδόν όλα Δανές μικρής ηλικίας.

Αυτά τα δεδομένα καταδεικνύουν ότι ούτε αφομοίωση υπήρξε, ούτε πολυπολιτισμικό μοντέλο υπάρχει στην πράξη.

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης μάλιστα, η δημοσίευση τέτοιων στοιχείων, θεωρείται ρατσιστική πράξη και διώκεται από τον νόμο, με κυριώτερες την Σουηδία και τη Γερμανία.

Στην Γαλλία, παρά την απαγόρευση της μαντήλας σε δημόσια σχολεία, καταμετρήθηκε ότι το 77% των μουσουλμάνων γυναικών συνεχίζουν να τις φέρουν διακριτικά στο λαιμό τους, από φόβο για τις περιπόλους ηθικής επιβολής των ισλαμιστών που την επιβάλλουν με παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση.

Μάλιστα πρόσφατα ένας Μουφτής σε ομιλία του στην Κοπεγχάγη, υπεραμύνοντας το δικαίωμα στην μαντήλα δήλωσε δημόσια ότι οι γυναίκες που αρνούνται να την φορούν "είναι σαν να προκαλούν τον βιασμό"...

Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα, οι φεμινιστικές οργανώσεις της Ευρώπης, στην καλύτερη περίπτωση σιωπούν, ενώ στην χειρότερη είναι φανατικά "αντιρατσίστριες", προπαγανδίζοντας μία αφηρημένη "ανοχή στη διαφορετικότητα"...

antistasi.info
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 05 Φεβ 2010, 13:39

Kάσσανδρε μου ανέπτυξες θεωρίες για το Πακιστάν Αφγανιστάν, αλλά θεωρίες σύμφωνα μ'αυτά που γνωρίζεις εσύ. Και πίστεψέ με, έχεις μείνει πίσω. Να σου θυμίσω πως αυτά που δεν πιάνει το "ραντάρ" της ελληνικής δημοσιογραφίας (ο θεός να την κάνει δημοσιογραφία) δεν σημαίνει ότι δεν προκύπτουν κι όλας. Έχεις μείνει πίσω στις πουστιές που παίζουν οι Αμερικάνοι εκεί. Τουλάχιστον ο Σταυραετός είναι πιο ενήμερος. Επιφυλάσσομαι για σχετικές ενημερώσεις, αλλά κάνε μας τη χάρη και ρίχνε ένα βλέφαρο και στα νέα αναρτήματά μου στη "νέα τάξη τραυμάτων", δε θα σας κυνηγάω κι από πίσω κι όλας. Και τέλος πάντων, αν δεν δέχεσαι την ενημέρωση των αντιστασιακών κατά της νεοταξίλας παρ'όλα αυτά εγκρίτων στον τομέα τους, δεν έχεις παρά να παρακολουθείς (όσο σου επιτρέπουν τα αγγλικά σου έστω) το Ρόιτερς.

Όπως και να'χει σίγουρα δεν θα κάτσω να διευρύνω την εικόνα σου για τους άραβες, ινδούς, πακιστανούς, υεμενίτες και δε συμμαζεύεται, και διευκρινίζω μια και καλή για να εμπεδωθεί επιτέλους πως δεν είμαι καμιά φανατική υποστηρίκτρια μεταναστών-λαθρομεταναστών και δε συμμαζεύεται. Αν μη τι άλλο, εσείς οι παλιότεροι έχετε δει αρκετό δείγμα γραφής/άποψής μου, ξέρετε πόσες φορές έχω στηλιτεύσει τα εγκληματικά στοιχεία από ΚΑΘΕ λαό/φυλή που βρίσκεται εδώ μέσα, ώστε να μην πέφτετε σε σαχλοκουδουνέ επίπεδο. Μην τρελαθούμε κι όλας!

Το θέμα μου είναι ότι ΟΛΕΣ οι φαυλότητες ξεκινούν απ'τις εκάστοτε εξουσίες, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το πώς έχει αναγκάσει η παγκοσμιοποίηση με μελετημένη/οργανωμένη /μεθοδευμένη σχεδιάρα που περιλαμβάνει και αποκοπή παροχής τροφής στον Γ' κόσμο, ΤΑ απίστευτα σμήνη/κοπάδια πληθυσμών να μετακινούνται, αν δεν το'χετε συνειδητοποιήσει ακόμα, λυπάμαι, δεν μπορώ να κάθομαι να κάνω εδώ μελέτες αναλύσεις και διατριβές για να το εμπεδώσετε. Το θέμα είναι πως αυτές οι μετακινήσεις ΓΙΝΟΝΤΑΙ και η Ευρώπη ΕΙΝΑΙ ο κύριος αποδέκτης αυτών των ορδών που επελαύνουν όχι γιατί γουστάρουν να δημιουργήσουν σ'εμάς πρόβλημα, αλλά γιατί είναι ένας τρόπος επιβίωσης γι'αυτούς και διασκορπίζονται στις ευρωπαϊκές χώρες, και απο Ασία και από Αφρική.

Το ότι οι κυβερνήσεις των χωρών το κάνουνε γαργάρα, και επί της ουσίας (άλλες περισσότερο όπως εμείς- άλλες λιγότερο) δέχονται και ανέχονται αυτές τις ορδές που εισβάλλουν, είναι επίσης δεδομένο.

Τέλος πάντων, μην το τραβάμε μέχρι να καραφλιάσει το θέμα.

Έχεις πολλές αναφορές/επιχειρήματα Κώστα με τα οποία συμφωνώ, όπως έχει και ο Σταυραετός, τις γνώσεις του οποίου δεν αμφισβητώ και οι τοποθετήσεις του βαρύνουν εν τω συνόλω τους στη σκέψη μου. Εγώ απλά υπερτόνιζα και υπερτονίζω ένα στο οποίο θα μου επιτρέψετε να εμμείνω. Ότι πρέπει να πάψουν οι βλακώδεις λογικές που μας κάνουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας, ότι πρέπει να ενωθούμε όλοι, απ'όλα τα μετερίζια σε κοινό μέτωπο κατά των λαμογιών, αν θέλουμε να λυθούν προβλήματα και να δούμε άσπρη μέρα. Δεν είναι κάτι που το λέω πρώτη φορά φυσικά. Και ο νοών νοείτω.

Μένω στη φράση του σταυραετού και μ'αυτήν κλείνω:
«Όταν το κράτος είναι αντεθνικό,
τότε κάτω το κράτος, ζήτω το Έθνος!»
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 05 Φεβ 2010, 14:03

Όχι Αρέλα, δεν ανέπτυξα καμμία θεωρία, ούτε έκανα καμμία ιδεολογική ανάλυση. Αν ήθελα να κάνω θεωρητική-ιδεολογική ανάλυση περί λαθρομετανάστευσης και παγκοσμιοποίησης, θα ξημερώναμε.

Αντιθέτως, αναφέρθηκα σε καθαρά πρακτικά ζητήματα που αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς του ελληνικού λαού.
Είπα ψέματα; Δεν είναι αληθής η κατάσταση που περιέγραψα;
Το πώς έχει αναγκάσει η παγκοσμιοποίηση με μελετημένη/οργανωμένη /μεθοδευμένη σχεδιάρα που περιλαμβάνει και αποκοπή παροχής τροφής στον Γ' κόσμο, ΤΑ απίστευτα σμήνη/κοπάδια πληθυσμών να μετακινούνται, αν δεν το'χετε συνειδητοποιήσει ακόμα, λυπάμαι, δεν μπορώ να κάθομαι να κάνω εδώ μελέτες αναλύσεις και διατριβές για να το εμπεδώσετε. Το θέμα είναι πως αυτές οι μετακινήσεις ΓΙΝΟΝΤΑΙ και η Ευρώπη ΕΙΝΑΙ ο κύριος αποδέκτης αυτών των ορδών που επελαύνουν όχι γιατί γουστάρουν να δημιουργήσουν σ'εμάς πρόβλημα, αλλά γιατί είναι ένας τρόπος επιβίωσης γι'αυτούς και διασκορπίζονται στις ευρωπαϊκές χώρες, και απο Ασία και από Αφρική.
α) Έχουν κόψει την παροχή τροφής στον Γ' Κόσμο;
Δηλαδή έρχονται εδώ επειδή πεινάνε;
Ποιοι; Αυτοί που δίνουν 3000 δολλάρια στους δουλέμπορους;
Πλάκα κάνεις τώρα;
Οι Αφρικανοί εγκληματίες (λαθρέμποροι, νταβατζήδες, πρεζέμποροι) πεινάνε;
Σου είπα παραπάνω για συγκεκριμένες εθνοτικές ομάδες (Πακιστανοί, Αλγερινοί) που δεν είναι εδώ για οικονομικούς λόγους.
Και την τελική, εμείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΡΕΨΟΥΜΕ. Ας πάνε όπου αλλού θέλουν.

β) Γιατί να είναι η Ευρώπη ο κύριος προορισμός τους;
Τους Ευρωπαίους τους ρώτησε κανείς;
Γιατί δεν πάνε π.χ. στην εύρωστη Σ.Αραβία; Είναι και πιο κοντά τους (για τους Ασιάτες) και είναι και μουσουλμανική.

γ) Το αν έρχονται εδώ με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, ή με σκοπό να επιβιώσουν, έχει να κάνει με την εκάστοτε περίπτωση.
Το ΓΕΓΟΝΟΣ όμως είναι ότι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, εσκεμμένα ή μη.
Και επιτέλους, σε τέτοια ζητήματα οι προθέσεις μικρή σημασία έχουν.
Τα αποτελέσματα καθορίζουν τις ζωές μας.
Και τα αποτελέσματα της παρουσίας τους εδώ είναι ΤΡΑΓΙΚΑ.
Και θα γίνουν ακόμη τραγικότερα.
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Παρ 05 Φεβ 2010, 14:05

Ρε συ Βασιλική δεν έχω καταλάβει πιο είναι το πρόβλημα σου...ειλικρινά

Για ποιον πόλεμο ενάντια στους μετανάστες τρώγεσαι;

Οι μετανάστες κάνουν την δουλειά τους....είμαστε πολέμιοι στο σχέδιο απεθνικισμού , ανθρωπόμαζας και καταπιεστικής εξαθλίωσης . Της νέας παγκοσμιοποιημένης τάξης πραγμάτων δηλαδή.

Στο έξω οι ξένοι από την Ελλάδα κολλάς; Θα το προτιμούσες : γυρίστε τους ταλαίπωρους εξαθλιωμένους ξένους αποίκους σπίτια τους; ΠΟΙΑ η διαφορά;

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε προβληματίζει σε αυτά που έχουν γραφεί. :conf:

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 05 Φεβ 2010, 15:53

Λογικά, εμένα θα με συνέφερε η νέα διάταξη στο προσχέδιο που κατατέθη χθες. Και αυτό διότι ως πολιτισμολόγος με εξειδίκευση στον Ελληνικό Πολιτισμό μου δίδεται η δυνατότητα στα σχολεία ενηλίκων να διδάξω Ιστορία και Ελληνική κουλτούρα σε υποψηφίους "Έλληνες". Επομένως από πλευράς αποκατάστασης προσωπικά μπορεί να βγω κερδισμένος.

Επειδή όμως ακριβώς δεν το βλέπω ως Επάγγελμα, αλλά με την συνολική λογική οπτική της αδυναμίας απορροφήσεως τεραστίων αριθμών λαθρομεταναστών, δεν σκέφτομαι ατομιστικά, ούτε υπολογίζω το ίδιον όφελος. Θεωρώ ότι η αλληλεγγύη μου προς την Εθνική Κοινότητα στην οποία ανήκω υπερβαίνει κατά πολύ τα όποια προσωπικά οφέλη.

Δηλαδή να διδάξω τον Ελληνικό Πολιτισμό σε ποιους; Σε αυτούς που έχουν νομιμοποιήσει την παιδεραστία, σε εκείνους που λιθοβολούν τις γυναίκες, σε αυτούς που μισούν την ελευθερία; Σε ποιους; Μήπως στους μαφιόζους, στους βλαμμένους φονταμενταλιστές με την τυφλή υπακοή, στον σκοταδισμό, στην κλειτοριδεκτομή, στους αποκεφαλισμούς, στα ουρί του παραδείσου και τα πιλάφια; :D

Έχει καμμία σχέση το Ελληνικό Πνεύμα με όλα αυτά; Σαφώς και όχι. Πως να καταλάβει φιλοσοφία ο άξεστος ανατολίτης; Η φιλοσοφία αποτελεί την πεμπτουσία του Ελληνικού πολιτισμού. Είναι το Α και Ω για την κατανόηση των επιτευγμάτων των Αρχαίων Ελλήνων. Αποτελεί το απόσταγμα της γνώσεως και της σοφίας των. Θέτει τις βάσεις όλων των σύγχρονων επιστημών και πλησιάζει την ουσία του θείου με τον αφηρημένο επιστημονικό λόγο. Κάτι που εμίσησαν ποικιλοτρόπως όλες οι εξ αποκαλύψεως θρησκείες. Τρομερό, πράγματι κατόρθωμα η σύλληψη του Θείου διά του φιλοσοφικού στοχασμού. Στις μέρες μας δυστυχώς έχει εξοβελιστεί ο πραγματικά μεστός φιλοσοφικός λόγος από τις επιστήμες, ώστε να συντελείται όλη αυτή η τεχνολογική πρόοδος μηχανικά, ρομποτικά και να χρησιμοποιείται καθαρά για εμπορικούς σκοπούς.

Έξι μήνες έκαιγαν τη Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας κατά τον 7ο αιώνα τα βόδια του καμηλιέρη, όπου σύμφωνα με τον άκαμπτο δογματισμό των αμόρφωτων και παιδερασατών μουλάδων, όσα βιβλία δεν συμφωνούσαν με το κοράνι έπρεπε να παραδοθούν στην πυρά, ενώ όσα συμφωνούσαν εθεωρούντο περιττά και κατέληγαν επίσης στην τροφοδοσία της θράκας.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 05 Φεβ 2010, 15:58

Θαυμάστε "πολιτισμό". Αυτοί θα διδαχτούν την Ελληνική κουλτούρα. :cool:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 05 Φεβ 2010, 16:06

Είπα όσα είχα να πω (επί του παρόντος) για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Μόνο σε δυο απαντήσεις θα περιοριστώ σε δύο άτομα:

Στον Κώστα:
Είπα ψέματα; Δεν είναι αληθής η κατάσταση που περιέγραψα;
Αληθής αλλά ελλειπής. ΔΕΝ τα ξέρεις όλα για την κατάσταση, και δέξου το. Θα'ρθει η στιγμή που θα στο αποδείξω.

στον παραπλανηση:
Για ποιον πόλεμο ενάντια στους μετανάστες τρώγεσαι;
Γι'αυτόν που προάγεται όταν βρίζουμε/απαξιώνουμε παντιοτρόπως/ποικιλοτρόπως τους αλλοεθνείς στη χώρα μας, ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟ, και το κάνουμε με μοναδικό κριτήριο το γεγονός ότι είναι στη χώρα μας. (δεν είναι ΟΛΟΙ εγκληματικά στοιχεία που ζουν εις βάρος μας- δεδομένο αυτό)
Καλύτερα θα'ταν να εστιάζουμε σ'αυτούς που δημιούργησαν αυτό το χάλι Σ'ΟΛΕΣ τις ευημερούσες χώρες του δυτικού κόσμου (στις ΗΠΑ δεν έχετε ιδέα τι γίνεται για παράδειγμα), και να πολεμάμε αυτούς. Εμμένω σ'αυτό και υπεκφεύγετε άπαντες επ'αυτού (αναμενόμενο).

Οι μετανάστες κάνουν την δουλειά τους....είμαστε πολέμιοι στο σχέδιο απεθνικισμού , ανθρωπόμαζας και καταπιεστικής εξαθλίωσης . Της νέας παγκοσμιοποιημένης τάξης πραγμάτων δηλαδή.
Σ'αυτό αν έφερα αντίρρηση, περιμένω να μου το καταδείξεις παραπέμποντας σε συγκεκριμένη φράση μου. Scripta manent. :sofos:
Πολλές φορές το είπα, ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν μπόρεσε να μου φέρει τεκμήρια (ακόμα) με βάση τα λεγόμενά μου με ένα, δύο, τρία, όσα θέλετε ρημαδιασμένα quotes, που θα αποδεικνύουν ότι μιλάω "με το ίδιο πνεύμα που μιλά ένας δογματικός διεθνιστής, ένα μίσθαρνο θολοπροοδευτικό παπαγαλάκι, αλλά και ένας αντίστοιχος ονειροπαρμένος εθνικιστής " όπως είπε ο Σταυραετός και εσύ προσυπέγραψες με οσφυοκαμψίες κι όλας. :moonie:

Σ'αυτό το σημείο διευκρινίζω: Δεν με τσαντίζει το όποιο "επί προσωπικού" στην προκειμένη και μη νομίζει κανείς ότι θίχτηκα ή προσβλήθηκα εγωιστικά. Την ίδια τσαντίλα θα'χα αν απευθύνονταν αυτά σε άλλον, έτσι αβασάνιστα και άνετα, χωρίς να'χουν σκύψει λίγο πιο προσεκτικά σ'αυτά που πραγματικά γράφει, χωρις να καταλαβαίνει ό,τι διαβάζει, αλλά να διαβάζει ό,τι καταλαβαίνει (τελικά υπάρχει χοντρό πρόβλημα πάνω σ'αυτό για πολλούς), και χωρίς να'χει "πιάσει" ούτε στο ελάχιστο το πνεύμα του γράφοντα. :rusrulet: Δεν δέχομαι την αθέλητη παρανόηση εν προκειμένω, γιατί και πολύ καλά διατυπώνω αυτά που σκέφτομαι, και γραπτά είναι το κέρατό μου, άρα δεν θα'πρεπε να γίνονται τέτοιες παρανοήσεις, και κατ'επέκτασιν ούτε να εκτοξεύονται άτοποι έως κουλοί χαρακτηρισμοί "σε πακέτο". :BOOM:

Αυτά, και σ'ό,τι με αφορά, σταματάω εδώ. :STOP:
Δε θα βγάλω εγώ τον καρκίνο να σας κάνω να καταλάβετε αυτό που δε γουστάρετε έτσι κι αλλιώς. Είπα ό,τι είχα να πω, τα γραπτά μένουν, και πέραν αυτού ουδέν. Ο νοών νοείτω. (Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει απίστευτα η Παγώνα)

Συμπληρωματικό της τελευταίας στιγμής:

Πριν αναρτηθεί το παρόν, είδα τα του πολιτισμού των ισλαμιστών που έβαλες σταυραετέ. Ασφαλώς και είναι επαίσχυντα όλα αυτά. Δεν αναζήτησες ποτέ όμως, ανάλογες και συχνά ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ φρικαλεότητες που διαπράττονται απ'τους "πολιτισμένους" δυτικούς, και αυτό είναι αν μη τι άλλο μεροληπτικό. Αυτή την κάθετη καταδίκη (δίκαιη μεν, μονομερή δε) την ερμηνεύω ως επιρροή των νεοταξίτικων λαμογιών που έχεις δεχθεί χωρίς αντίσταση και θα σε παρότρυνα φιλικότατα να το σκεφτείς λίγο βαθύτερα αυτό.

Για μένα η απανθρωπιά κι η κτηνωδία δεν έχει εθνική ταυτότητα και δεν μπορώ να την περιορίσω σε συγκεκριμένη εθνότητα ή εθνικότητα. Συναντάται σε όλες, και όπου και από όποιους προκύπτουν, είναι όλες καταδικαστέες όχι μόνο αυτή των ισλαμιστών που επιλέγεις να προβάλλεις, αλλά εξ ίσου αν όχι περισσότερο των δυτικών που βαυκαλίζονται/άγονται και φέρονται ως "πολιτισμένοι". Επιφυλάσσομαι να προβάλλω κι εγώ μερικές θηριωδίες της "πολιτισμένης" πλευράς, αν και θα σου συνιστούσα κι εσένα να κοιτάς στη Νέα Τάξη τραυμάτων, όπου ήδη είναι κατατεθειμένες αρκετές εκεί σε πλείστα όσα νήματα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 05 Φεβ 2010, 16:26

Όπως σου έχω ξαναπεί να τις βάλεις. Θα αναρτήσω και εγώ. Όμως, εν προκειμένωι, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι άμεσο και χειροπιαστό. Οι εικόνες αυτές θα μεταφερθούν σύντομα εδώ, εάν δεν γίνονται ήδη. Αυτή τη στιγμή άτομα τέτοιας νοοτροπίας μας κατακλύζουν σε τεράστιους αριθμούς. Ο Κώστας σου έγραψε κάτι το οποίο έχει πιστοποιηθεί από πολλές πηγές. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι νέοι άνδρες και όχι γυναικόπαιδα και γέροι (οι οποίοι δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό του πρόσφυγα). Όλοι αυτοί έχουν οργανωθεί σε άτυπους στρατούς μισαλλόδοξων δογματικών κάφρων, εντός της πρωτευούσης κυρίως. Η αποκάλυψη που έχω αναρτήσει πιο πάνω με μεγάλα γράμματα περιγράφει ανάγλυφα μέχρι που είναι έτοιμοι να φτάσουν.

Θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα με αυτά τα ζώα. Το τελευταίο κράτησέ το. :cool:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”