Κώστα
1/ βιώνω κι εγώ μαζί με το λαό μας αυτά που λες, εξοργίζομαι κι εγώ.
2/ Έχω στραφεί άθελά μου εναντίον τους, αλλά αυτό ούτε το πρόβλημά μου λύνει ούτε είναι σωστό, γιατί Σ'ΑΥΤΟ βασίζονται τα απάνθρωπα κοράκια του συστήματος. Στις συγκρούσεις ΜΕΤΑΞΥ λαών- την ανεγκέφαλη οχλαγωγία που θα'ρχονται σαν υποτιθέμενοι "σωτήρες"¨να καταστέλλουν....
3/ Θα σου πω τι περιμένω. Περιμένω να στραφούμε ολοι, κι εμείς κι εκείνοι, εναντίον του συστήματος εκείνου που α/ άνοιξε διάπλατα τις πόρτες να μπουν οι πάντες εδώ μέσα, προσθέτοντας δεινά στο λαό μας, β/ ανάγκασε εκείνους να μετακινούνται σχεδόν νομαδικά πλέον και να καταλήγουν στην Ευρώπη, για τη στοιχειώδη διαβίωσή τους!
Αυτό περιμένω. Ουτοπικό; Ω, ναι. Με τη μαλακία που μας βαράει, σίγουρα ουτοπικό. Γι'αυτό και τα καραλαμόγια εφαρμόζουν μεθοδικά, (ΠΑΝΤΟΥ όχι μόνο στην Ελλάδα) πολιτικές που εξαθλιώνουν ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ενα καθεστώς που θα κάνει το ουργουελικό, έναν περίπατο στον πάρκο.
Κι εμείς οι κόπανοι, ακόμα θα συνεχίζουμε να φαγωνόμαστε μεταξύ μας, για παρατάξεις, για φυλές, για χρώματα, για θρησκείες και για τα κέρατά μου τα τράγια, και θα νομίζουμε ότι κάτι πολεμάμε, ενώ στην ουσία θα είμαστε ΖΩΑ (και δικαίως τελικά θα μας αντιμετωπίζουν ως τέτοια) αφού θα παραμένουμε απαθείς ηλίθιοι, υποχείρια ΟΛΟΙ του συστήματος που μας αλλάζει τα βάρδουλα κάθε μέρα και με περισσότερους εμπνευσμένους τρόπους, και απέναντι ΣΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ! Πάντα σε λάθος κατεύθυνση στρέφουμε την οργή και τη δίκαιη αγανάκτησή μας. Γι'αυτό θα μας πάρει ο διάολος και θα μας σηκώσει!
Αρέλα, διαπράττεις το λάθος να θεωρείς ότι οι ξένοι λαθρομετανάστες είναι αποκλειστικά και μόνον θύματα.
Άρα, επειδή είμαστε και μεις θύματα του συστήματος, πρέπει να συνεργαστούμε μαζί τους εναντίον των εξουσιαστών.
Συγνώμη, αλλά αυτή η λογική είναι εκτός πραγματικότητας, και θα στο εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά μπορώ.
Καταρχήν, ποιανής κατάστασης είναι όλοι αυτοί θύματα;
Οκ, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και στην Σομαλία η κατάσταση είναι έκρυθμη.
Αυτό σημαίνει ότι είναι λογικό να υπάρχουν πρόσφυγες από τις χώρες αυτές.
Όμως:
α) Συνήθως οι πρόσφυγες είναι τα πιο αδύναμα τμήματα του πληθυσμού. Δηλαδή, γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι. Αντιθέτως, οι "πρόσφυγες" από αυτές τις χώρες είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι άντρες.
Πρώτο "περίεργο".
β) Στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν τους δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν εμπράκτως κατά του παγκόσμιου δυνάστη. Να ενταχθούν στις γραμμές της αντίστασης κατά των Αμερικάνων κατακτητών. Αυτοί γιατί φεύγουν;
Γιατί δεν υπερασπίζονται την πατρίδα τους;
Γιατί δεν πολεμάνε αυτούς που τους γαμάνε την ζωή;
Μήπως γιατί είναι ανεπιθύμητοι στην χώρα τους; Ή γιατί απλά δεν ενδιαφέρονται να πολεμήσουν τον δυνάστη (άρα είναι τουλάχιστον κωμικοτραγική η σκέψη ότι θα συμμαχήσουν μαζί μας...)
Και στις δύο περιπτώσεις είναι άξιοι φτυσίματος.
γ) Ο πρόσφυγας είναι λογικό να πάει και να εγκαθίσταται στην πιο κοντινή ασφαλή τοποθεσία που θα βρει. Δηλαδή, π.χ ο Αφγανός μπορεί να πάει στο Πακιστάν ή στο Ιράν, ο Ιρακινός στην Συρία ή στην Ιορδανία π.χ.
Το να ταξιδεύει ένας πρόσφυγας χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθει με κίνδυνο της ζωής του (βλ. σαπιοκάραβα στο Αιγαίο ή ναρκοπέδια στον Έβρο) στην Ελλάδα, είναι τουλάχιστον σχιζοφρενικό.
Δεύτερο "περίεργο".
δ) Οι φανατικοί μουσουλμάνοι πρόσφυγες έχουν κάθε συμφέρον να εγκατασταθούν σε μία επίσης μουσουλμανική χώρα, προκειμένου να ασκούν ομαλά τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.
Για ποιον λόγο εγκαθίστανται σε μία χριστιανική χώρα;
Δεν γνωρίζουν ότι εκ των πραγμάτων θα αντιμετωπίσουν σχετικά προβλήματα;
Δεν θα ήταν καλύτερα για αυτούς να είναι π.χ. στην κοντινή τους μουσουλμανική Ιορδανία όπου έχει τόσα τζαμιά για να προσεύχονται;
Προτιμούν να είναι εδώ και να στριμώχνονται σε άθλια καταγώγια που τα έχουν κάνει αυτοσχέδια τζαμιά;
Τρίτο "περίεργο".
ε) Οι εξαθλιωμένοι πρόσφυγες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ;
Πως είναι δυνατόν να θεωρείται εξαθλιωμένος ένας π.χ. Αφγανός όταν έχει 3.000 δολλάρια για να πληρώσει τον δουλέμπορο; Με 3000 δολλάρια στο Αφγανιστάν είσαι ζάπλουτος.
Τέταρτο "περίεργο".
Και όλα τα παραπάνω που έγραψα αφορούν τους κανονικούς πρόσφυγες.
Όλοι ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών δεν είναι πρόσφυγες.
Πολλοί εξ'αυτών το παίζουν πρόσφυγες (πολλοί Πακιστανοί πχ.χ δηλώνουν Αφγανοί).
Από κει και πέρα, υπάρχουν και οι άλλοι.
Ρε Αρέλα, για πες μου.
Στο Πακιστάν γίνεται κανένας πόλεμος;
Στο Μπαγκλαντές γίνεται κανένας πόλεμος;
Στην Συρία γίνεται κανένας πόλεμος;
Στην Αίγυπτο γίνεται κανένας πόλεμος;
Στην Αλγερία γίνεται κανένας πόλεμος;
Στην Γκάνα γίνεται κανένας πόλεμος;
Στην υποσαχάρια Αφρική γενικότερα γίνεται κανένας εκτεταμένος πόλεμος που να δικαιολογεί μαζική προσφυγιά;
Οπότε γιατί έρχονται εδώ αυτοί;
Θα μου πεις: Ότι είναι φτωχοί και ψάχνουν να βρουν ένα καλύτερο αύριο.
Ε ωραία, αφού είναι φτωχοί τότε τα λεφτά για τους δουλέμπορους που τα βρίσκουν;
Και φυσικά, είναι γνωστό ότι τα αίτια δεν είναι μόνο οικονομικά. Π.χ. οι Αλγερινοί που ήταν στο Εφετείο (και τώρα γυρνοβολάνε στα στενά πίσω από την Αθηνάς),δενέφυγαν από την χώρα τους για οικονομικούς λόγους, αλλά διότι εκεί υπάρχει ένα αυστηρό ισλαμικό καθεστώς που δεν ανέχεται παραβατικές συμπεριφορές.
Ε, ήρθαν λοιπόν εδώ που είμαστε μπουρδέλο και πουλάνε την πρέζα ελεύθερα.
Οι Πακιστανοί τι στο διάολο κάνουν εδώ; Το Πακιστάν είναι αρκετά οργανωμένη χώρα, και ένας Πακιστανός (που έλεγε ότι είναι Αφγανός για να τον λυπηθούμε) με τον οποίο δουλευα μαζί σε κάτι μεροκάματα που έκανα το καλοκαίρι σε μία αποθήκη χρωματοπωλείου, μου έλεγε ότι οι Πακιστανοί που είναι εδώ δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα. Ε, απ'ότι έβλεπα ούτε ο ίδιος είχε!!!!
Υπερηφανευόταν ότι του έστελνε λεφτά η γιαγιά του από την Αμερική!
Αλλά ακόμα και να έχουν οικονομικό πρόβλημα, τι κάθονται και κάνουν σε μία χώρα που έχει καταρρεύσει οικονομικά, δεν υπάρχει ρευστό στην αγορά, δεν υπάρχουν δουλειές και η κατάσταση χειροτερεύει διαρκώς;
Βλέπουν εδώ κάποιο καλύτερο μέλλον;
Γιατί κάθονται; Οι αραπάδες μαζί με τους Αλγερινούς για να πουλάνε πρέζα, οι αραπάδες για να εκδίδουν τις γυναίκες τους, όλοι μαζί για να κάνουν παράνομο εμπόριο ρούχων-cd-dvd κτλ, οι Μπαγκλαντεσιανοί για να πρήζουν τα αρχίδια των οδηγών στα φανάρια (και να δίνουν τις όποιες εισπράξεις στους δικούς τους νταβατζήδες), οι Αφγανοί για να περιφέρονται ασκόπως, και όλοι μαζί γκετοποιούν ολόκληρες περιοχές.
Ε όχι, προσωπικά δεν ανέχομαι αυτήν την κατάσταση, ούτε κοροϊδεύω τον εαυτό μου βλέποντας παντού "εξαθλιωμένους πρόσφυγες". Αν εσένα σου αρέσει, δικαίωμά σου.
Αν εσύ πιστεύεις ότι με αυτόν τον συρφετό θα μπορέσεις να συνεννοηθείς, τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Με δύο λόγια, αυτός ο αφροασιάτικος συρφετός είναι κυρίως ΘΥΤΗΣ (με θύματα ΕΜΑΣ), και ένα μικρό του μέρος ίσως παράλληλα να είναι και θύμα της παγκόσμιας εξουσίας.
Αλλά εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιθάλπτουμε τον κάθε πικραμένο (ή τον καθένα που λέει ότι είναι πικραμένος) όταν αυτός συγχρόνως μας υποβαθμίζει την ζωή.
Αρκετά μας υποβαθμίζουν οι ελληνόφωνοι προδότες και απατεώνες.
Δεν θέλουμε και ξένους να συνδράμουν στο έργο τους.
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ