Επεισόδια σήμερα στην Αθήνα

Άβαταρ μέλους
BigBadWolf
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Επεισόδια σήμερα στην Αθήνα

Δημοσίευση από BigBadWolf » Δευ 11 Φεβ 2008, 13:36

Η επιστολή είχε ονοματεπώνυμο Ιφικράτη. Αν δεν είχε, και αν δεν ήταν διαπιστωμένη η ταυτότητα εκείνου που υπέγραφε, τότε δεν θα μπορούσε να σταθεί στο δικαστήριο. Ο άλλος βέβαια, δεν ήξερε να γράψει ούτε το όνομά του, επομένως μόνο αυτό και μετά βίας το έβαλε. Αυτά θα ειπωθούν και πάλι στο εφετείο, οπότε και υπάρχει η πιθανότητα να συναντηθούμε ξανά.
Στην προκειμένη περίπτωση έγινε κάτι παρόμοιο με την αποστολή γραμμάτων από τον αρχαίο Περίανδρο με κατηγορίες έναντί του, με παραλήπτη τον ίδιο τον αρχαίο σοφό και τύραννο. Μόνο που αν βάλεις όπου "αρχαίος Περίανδρος", την λέξη "αρχές" κι όπου σοφός και τύραννος", "καθεστώς και υπηρεσίες" και αποβάλεις τον χαρακτήρα της κατηγορίας προς εαυτόν, θα βγάλεις την ίδια περίπτωση. Το κράτος δηλ κατασκεύασε και τις κατηγορίες και τις αποδείξεις για κάποιον υπόλογό του.
Η δε ΟΛΜΕ και η ΑΔΕΔΥ, είναι παντού ανύπαρκτες. Απλά βάζουν τζίφρες ή σφραγίδες κι αυτοί και τελειώνει το θέμα, νομιμοποιείται ή υποθάλπεται η κάθε συγκέντρωση. Α και πρόσεχε, ο Κουνταρδάς (μπράβο στο παιδί) έδειρε τον μ@*** της ΓΣΣΕ, διότι είναι προδότης συνδικαλιστής. Για την ΑΔΕΔΥ γιοκ; Άσε και μπορεί να πάρουν άλλοι σειρά.
Το μήνυμα είναι πως όταν υπάρχει αντίδραση από εμάς συγκεντρώσεις και πορείες δεν θα κάνετε.
Αν μαζευτείτε πάνω από μεραρχία την επόμενη φορά, ίσως και να τα καταφέρεται, αν και δεν θα παραδοθούμε μόνοι μας. Προς το παρόν, όπως έγραψε κι ο Σύντροφός μου στην εφημερίδα "ο αριθμός των οργανώσεων που προκήρυσσαν αντισυγκέντρωση ήταν ίσος με τον αριθμό εκείνων των Εθνικιστών που είχαν καταλάβει την πλατεία". Ξέχασε να αναφέρει τις 10 διμοιρίες ΜΑΤ και τον ωρυόμενο εισαγγελέα. Κι αυτός στην ίδια συμμορία ανήκει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BigBadWolf την Δευ 11 Φεβ 2008, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Δευ 11 Φεβ 2008, 13:49

Εγώ δεν είμαι κατηγορηματικός για τίποτα. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το ρουφιανιλίκι για τον Περίανδρο έγινε μέσα από την Χ.Α. Το ποιος το έκανε, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Είναι αυτός που λες, είναι κάποιος άλλος που ήθελε να προωθηθεί, είναι κάποιος που φοβάται τα στάχυα που ξεχωρίζουν; Δεν μπορώ να απαντήσω. Αν τώρα μου γυρίζουν το δίσκο, τότε πουλάω και εγώ τρελίτσα με το επιχείρημα ότι τα θύματα τον αναγνώρισαν.
Αν μαζευτείτε πάνω από μεραρχία την επόμενη φορά, ίσως και να τα καταφέρεται, αν και δεν θα παραδοθούμε μόνοι μας
Οπως φάνηκε το περασμένο Σάββατο δεν χρειάστηκε καμιά μεραρχία για να μην κάνετε πορεία. Εκτός αν κάνατε και να μην το κατάλαβα.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 11 Φεβ 2008, 13:54

Επειδή πολύ σωστά λες Χρήστο πως δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι έγινε με τον Πόρκυ, τότε κράτα αποστάσεις και μην βιάζεσαι να βγάλεις πορίσματα. Γιατί και σε αυτόν δεν του την έπεσαν στα καλά καθούμενα μια ωραία μέρα, ενώ έπινε το φραπεδάκι του χωρίς να έχει πειράξει κανέναν. Και να μην παρεξηγούμε, επαναλαμβάνω δεν εγκρίνω το πέσιμο που του έγινε, απλά το καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 11 Φεβ 2008, 14:00

Καλά εντάξυ. Τον Περίανδρο τον αναγνώρισαν τα θύματα,αλλά δεν τον αναγνώρισε ούτε ένας αυτόπτης...

Δε χρειάζεται να κάνεις και πολλά για να σου την πέσουν Ιφικράτη. Αρκεί να φορας μια εθνικιστική μπλούζα.
Άλλοι είναι εκείνοι που έβγαλαν πορίσματα πριν καν γίνει η δίκη,βασισμένοι μόνο στις μαρτυρίες των δικών τους.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
BigBadWolf
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BigBadWolf » Δευ 11 Φεβ 2008, 14:02

Γιατί και σε αυτόν δεν του την έπεσαν στα καλά καθούμενα μια ωραία μέρα, ενώ έπινε το φραπεδάκι του χωρίς να έχει πειράξει κανέναν.
Ο συγκεκριμένος είχε προηγούμενα με τους αναρχικούς γενικότερα και πολύ πριν ξυρίσει το κεφάλι του. Και επιθέσεις είχαν γίνει επανειλημμένα εναντίον του. Ένα μήνα μάλιστα πριν συλληφθεί, είχε δεχθεί τέτοια επίθεση και είχε νοσηλευτεί για δυο μέρες.
Ξεκίνησε τον δικό του κύκλο βίας όπως σου περιέγραψα πιο πριν. Όταν τραυματίστηκε ένας φίλος του το 2004. Για εκείνον τότε "ξεχείλισε το ποτήρι".

Και τέλος, η επιστολή εναντίον του Περίανδρου είχε και ημερομηνία: 2003 (μεταγενέστερη της δίωξης που έγινε το 98'). Την ίδια μέρα που ο εν λόγω καταδότης βγήκε από τα σίδερα αφού είχε εκτίσει κάτι μήνες (και με μεγάλο περίσευμα χρόνου που όφειλε να εκτίσει) για την ληστεία που είχε διαπράξει.
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 14 Φεβ 2008, 15:11

Να κι ένα video που ανέβασαν οι ΑΝΤΙΦΑ:

Κάπου στο 00:35 εως 01:05 φαίνονται οι σκληροτράχηλοι κεντέρηδες.

Να βλέπεις 200-300 άτομα...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Πέμ 14 Φεβ 2008, 22:05

...Δεν μπορείτε όλοι οι ΦΑ και οι ΑΝΤΙΦΑ να μαζευτειτε σε ένα γήπεδο και να παίξετε τις διαφορες σας στη μπάλα? :shock:
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 15 Φεβ 2008, 05:30

"Σύντροφοι" της αριστεράς,του "αναρχισμού" και της "προόδου",εν όψει της χθεσινής εορτής,σας έχω δυο δωράκια:

Το πρώτο είναι άλλη μία διαφήμησή σας απο τα ΜΜ"Ε".
Στο κανάλι ενός διευθαρμένου πορνόγερου,ένας διαπλεκόμενος ιπποπόταμος,χρησιμοποιεί ένα κασετόφωνο με κρέας για να σιγοντάρει τους "επαναστάτες":

Το δεύτερο,είναι ένα videακι,που έφτιαξαν συναγωνιστές:

Καλή ακρόαση! :D
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 15 Φεβ 2008, 12:32

:loco: :lol:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 15 Φεβ 2008, 17:22

Ρε συναγωνιστές στον Πόρκυ γιατί δεν πήγατε για συμπαράσταση και αφήσατε να τον μπινελικώνουν οι αντιφασίστες;
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 15 Φεβ 2008, 17:35

Γιατί κι ένα ρέψιμό μας θα μετρούσε σε βάρος του...

Εισαγγελείς και αναρχικοί είναι ίδιοι στο φαϊ... Συναγωνιστές κανονικοί...

Οι δικαστές άφησαν να μπουν στη δικαστική αίθουσα και να παραστούν "αγανακτισμένοι πολίτες" (παρακρατικοί) που έβριζαν τον κατηγορούμενο...

Αυτήν είναι η "δικαιοσύνη" των μεν,αυτήν είναι η "επανάσταση" των δε (των χέστηδων που φοβούνται τον Πόρκυ,τόσο πολύ που τον θέλουν στη φυλακή).
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 15 Φεβ 2008, 17:40

Kρίμα γιατί είχε ενδιαφέρον.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλά εσείς που ήσασταν; :P
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 15 Φεβ 2008, 18:36

Σου είπα πως οτιδήποτε και να κάναμε θα το μετρούσαν οι δικαστές σε βάρος του Πόρκυ. Ε δε θα θυσιάζαμε το συναγωνιστή μας για τις προβοκάτσιες των αφεντικών σας.
Γεια σας
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Σάβ 16 Φεβ 2008, 12:18

Το πρωί μαζεύτηκαν καμμιά 20αριά συναγωνιστές και πήγαν στο Εφετείο. Τους απαγορεύτηκε η είσοδος. Τους βρήκα ελάχιστα μετά, γιατί είχα αργήσει. Παρ'όλ'αυτά, απ'ότι μάθαμε, επετράπη η είσοδος στην αίθουσα της δίκης σε καμμιά 30αριά αναρχικούς (οι γνωστοί παλικαράδες που ξεσπάνε βρίζοντας τον κατηγορούμενο.... και γαμώ τις μαγκιές... και μετά απορούνε πως γίνονται ρεζίλι όταν έρχεται η στιγμή της "αντάμωσης")
Έτσι είναι... αν έχεις καλό νταβατζή... σου ανοίγουν όλες οι πόρτες...

Το κωμικοτραγικό είναι ότι οι μπάτσοι ζήτησαν ταυτότητα ακόμα και από έναν εκ των δικηγόρων του Ρουμελιώτη!!!!
Κανείς δεν αντελήφθη να πράξουν κάτι ανάλογο και με τους αναρχικούς.

Πολλοί συναγωνιστές (από αυτούς που θα μπορούσαν να είναι παρόντες) έλειπαν, διότι πίστευαν ότι η παρουσία τους στην δίκη θα μπορούσε να λειτουργήσει σε βάρος του κατηγορουμένου.

Τελικώς, η δεύτερη απόπειρα ζωοκτονίας κατέρρευσε όπως ήταν λογικό, αφού δεν έστεκε με τίποτα.
Και πάλι όμως, τα 17 χρόνια είναι υπερβολικά μεγάλη ποινή.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 16 Φεβ 2008, 12:45

Ρε ψευταρά....τι λες πάλι??????????????? Ευτυχώς αυτή τη φορά το έσωσες και δεν είπες ότι ήσουν αυτόπτης.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Σάβ 16 Φεβ 2008, 12:54

Το ψέμα ποιο ακριβώς ήταν; Ότι απαγορεύτηκε η είσοδος στους εθνικιστές; Ναι... συνωμότησαν όλοι για να πούνε ψέματα....
Πας καλά ρε;

Άντε πάτα κανα ENTER στον υπολογιστή (στο κάτω κάτω την ώρα της δίκης εσύ έγραφες στα ΙΔΕΟ...), που θα πεις και για αυτόπτες....

Άντε πετάξτε κανα μπινελίκι σε κανα κατηγορούμενο, ξανασπάστε το βιβλιοπωλείο του Άδωνι, κλαφτείτε στα κανάλια, κρυφτείτε στο άσυλο... και άμα σας συλλαμβάνουν φωνάξτε τον Τσίπρα και την Κούρτοβικ να καθαρίσει..

Είστε άθλιοι.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 16 Φεβ 2008, 13:12

Τα ψέματα ρε αρχιψευταρά ήταν πως πρώτον δεν εμφανίστηκαν φασίστες. Καμιά πενηνταριά αναρχικοί είχαν πάει από τις 9 και δεν είδαν κανέναν. Δεύτερον ούτε στους αναρχικούς είχε επιτραπεί αρχικά η είσοδος, αλλά αργότερα και εσύ δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν τους ζήτησαν ή, όχι ταυτότητα. Καλά τα παραμύθια σου, όμως, αν συνεχίσεις έτσι, ούτε και ο Χρήστος δεν θα σε πιστεύει.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Σάβ 16 Φεβ 2008, 15:51

Καμιά πενηνταριά αναρχικοί είχαν πάει από τις 9 και δεν είδαν κανέναν.
Επειδή δεν τους είδαν οι αναρχικοί, σημαίνει ότι δεν πήγανε; Τι είναι αυτά που λες; Σύνελθε λίγο.
Εκτός αν οι ευφυέστατοι σύντροφοί σου περίμεναν ότι θα δούνε καμμία ναζιστική παρέλαση με σβάστιγγες.... Δεν είδανε όμως, και ως εκ τούτου συμπεράνανε ότι "δεν εμφανίστηκαν φασίστες"...
Μιλάμε για μεγαλοφυίες...
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 16 Φεβ 2008, 17:22

Φοβερός Κάσσανδρος!!! Πήγε στο εφετείο μια ομάδα από 20 φασίστες και δεν τους πήρε κανένας είδηση. Ξέρετε μια ομάδα 20 ανθρώπων και μάλιστα, νεοναζί είναι πολύ δύσκολο να διακριθεί, είναι σαν να ψάχνει ψύλλους στα άχυρα. :lol: :lol: :lol:

Και επειδή δεν στα είπαν καλά η μία απόπειρα ανθρωποκτονίας μετατράπηκε σε βαριές σωματικές κακώσεις με ενδεχόμενο δόλο. Για αυτό έφαγε 17,5 χρόνια. Αλλά που να τα ξέρουν για να στα πουν, αφού ήταν άφαντοι. :P
Άβαταρ μέλους
BigBadWolf
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BigBadWolf » Σάβ 16 Φεβ 2008, 17:51

Άσ' το Ιφικράτη, αλήθεια είναι αυτό που σου γράφει ο Κάσσανδρος. Επιχείρησαν ορισμένοι να πάνε αλλά τους διαλύθηκαν διότι αφενός δεν τους επετράπη ούτε καν να συγκεντρωθούν κοντά στο εφετείο, για την αποφυγή επεισοδίων αλλά και κατόπιν απαίτησης του δικηγόρου υπεράσπισης, ο οποίος πήγε εκεί φέροντας και την γνώμη του ίδιου του διωκόμενου.
Θυμίζω πως κατά διάρκεια της δίκης του Π.Ρ. είχαν σημειωθεί κάποια τραβήγματα με αποτέλεσμα 1-2 αυτόφωρα. Αυτά για να μην λεει ο καθένας ότι θέλει. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο συγκεκριμένος θα μείνει(;) στην φυλακή για 17 χρόνια, διότι μπλέχτηκε σε ένα προσωπικό φαύλο κύκλο βίας με έντονη πολιτική χροιά. Γι' αυτό όμως ακόμα τον φοβούνται ορισμένοι. Διότι είχε το θράσσος να μην αντιδρά με κουκούλες και μολότωφ από 30 μέτρα μακριά, αλλά αντιθέτως με το πρόσωπό του και ενίοτε και το ...πλήρες όνομά του.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 16 Φεβ 2008, 19:23

Κάσσανδρος έγραψε:
Το πρωί μαζεύτηκαν καμμιά 20αριά συναγωνιστές και πήγαν στο Εφετείο.
Κάσσανδρος ξαναέγραψε:
Επειδή δεν τους είδαν οι αναρχικοί, σημαίνει ότι δεν πήγανε; Τι είναι αυτά που λες;
Κακός Λύκος έγραψε:
Επιχείρησαν ορισμένοι να πάνε αλλά τους διαλύθηκαν διότι αφενός δεν τους επετράπη ούτε καν να συγκεντρωθούν κοντά στο εφετείο
:lol: :lol: :lol:

Κατά τ’ άλλα έχει δίκιο ο Κάσσανδρος που έγραψε με βεβαιότητα ότι πήγαν, έτσι Κακέ Λύκε; Και άδικο έχω εγώ που έγραψα ότι δεν εμφανίστηκαν. Αν δεν το γνωρίζετε από το επιχείρησαν να πάνε μέχρι το πήγανε, έχει τόση απόσταση όση από εδώ στο Βερολίνο. Το ποια δικαιολογία εσύ δίνεις γιατί οι συναγωνιστές ήταν άφαντοι, μου είναι αδιάφορο και εννοείται πως δεν σας πιστεύω, γιατί έχετε κάνει το ψέμα δεύτερη φύση σας.

Ούτε ο Χρήστος δεν σας πιστεύει σε λίγο. Ο ένας να λέει ότι πήγανε και ο άλλος ότι δεν τους επιτράπηκε ούτε καν να συγκεντρωθούν κοντά στο εφετείο, θα το τρελάνετε το παιδί. :lol:
Άβαταρ μέλους
BigBadWolf
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BigBadWolf » Σάβ 16 Φεβ 2008, 22:48

Ιφικράτη, μου θυμίζεις κάτι από τον μύθο με το φίδι και τους πρωτόπλαστους. Έγινες με λίγα λόγια και κριτής για το ποιός γράφει ψέματα ή όχι.
Δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κανείς με την αυθεντία σου, το μόνο που θα σου θυμίσω εις ότι αφορά το θέμα "αλληλεγγύη" είναι ένα τύπο που έκανε ηλιοθεραπεία και τον μάζεψαν οι δημοσιογράφοι. Kαι δεν είναι κι ο πρώτος...

ΥΓ Ναι η απόσταση είναι μεγάλη. Ονομάζεται "βήμα" αλλά εσύ προφανώς κάθε φορά που ακούς αυτή την κουβέντα νομίζεις ότι συζητάμε για τους συντρόφους σου στην εφημερίδα.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 17 Φεβ 2008, 12:52

Κοιτά Κακέ Λύκε και μην ξεφεύγεις με «κουλτουριάρικα» κολπάκια. Εγώ ξέρω ότι στο εφετείο και έξω από αυτό δεν εμφανίστηκε κανένας φασίστας. Συνεπώς αν κάποιος γράφει ότι πήγαν 20 άτομα, τότε γράφει ψέμματα. Και ιδιαίτερα όταν συνεχίζει γράφοντας ολόκληρα παραμύθια ότι οι μπάτσοι επέτρεψαν στους αναρχικούς να μπουν στο δικαστήριο, ενώ προηγουμένως είχαν απαγορεύσει την είσοδο στους εθνικιστές, είναι δύο φορές ψεύτης. Για να σου επιτρέψουν ή, να σου απαγορεύσουν την είσοδο πρέπει και να είσαι εκεί.

Οσον αφορά το γιατί δεν πήγανε οι συναγωνιστές σας δεν το ξέρω. Εσύ υποστηρίζεις ότι ήταν η επιθυμία του κατηγορούμενου. Μπορεί και να είναι έτσι, αλλά δεν το γνωρίζω. Εγώ βέβαια, ενδέχεται να έχω άλλη άποψη, όμως από τη στιγμή που δεν έχω τη δυνατότητα να την αποδείξω την κρατάω για τον εαυτό μου. Αυτό όμως που ξέρω είναι πως φασίστας στο εφετείο δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα.
Άσ' το Ιφικράτη, αλήθεια είναι αυτό που σου γράφει ο Κάσσανδρος.
Αν η αλήθεια είναι αυτό που έγραψε ο Κάσσανδρος, τότε εκτός από μένα είσαι και εσύ ψεύτης, μια και ανέφερες πως...«επιχείρησαν ορισμένοι να πάνε αλλά τους διαλύθηκαν διότι αφενός δεν τους επετράπη ούτε καν να συγκεντρωθούν κοντά στο εφετείο».

Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, ο παραμυθάς είναι αυτός που έγραψε...«Το πρωί μαζεύτηκαν καμμιά 20αριά συναγωνιστές και πήγαν στο Εφετείο. Τους απαγορεύτηκε η είσοδος. Τους βρήκα ελάχιστα μετά, γιατί είχα αργήσει».

Τους βρήκε κι όλας, ελάχιστα μετά.... :lol:
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Κυρ 17 Φεβ 2008, 17:23

Δε με ενδιαφέρουν τόσο εκείνοι οι "αγανακτισμένοι πολίτες" που πήγαν στο δικαστήριο (με γελείες δικαιολογίες) για να συμβάλουν στην καταδίκη ενός καταδικασθέντως αγωνιστή.

Με ενδιαφέρει που κάποιοι άλλοι επέτρεψαν την είσοδό τους εντός της δικαστικής αιθούσης.

Ντροπή κύριοι,ντροπή.

Πάντως Ιφικράτη,το "κίνημά" σας,με την τόση ενασχόλησή του μαζί μας (παρά τους ιντερνετικούς ισχυρισμούς του Τεο περι του αντιθέτου) έχει καταντήσει σαν κάτι καλόγριες που έτρεχαν να διαμαρτυρηθούν έξω απο τις συναυλίες του Τζίμη Πανούση. :P

Μόνο που στην προκειμένη,ας είναι καλά τα αφεντικά... :wink:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Κυρ 17 Φεβ 2008, 17:37

Τα ψέματα ρε αρχιψευταρά ήταν πως πρώτον δεν εμφανίστηκαν φασίστες.

Ήταν εν ώρα υπηρεσίας ρε άνθρωπα. Ξεκόλλα.
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”