Καζάκης-ΕΠΑΜ 6
Re: Καζάκης-ΕΠΑΜ 6
ArELa, firefightergr
+1
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι η λογική μας και η προδιάθεσή μας έχει θολώσει απο το βόθρο της τωρινής και παρελθούσης πολιτικής ζωής. Ίσως να είναι και μηχανισμός άμυνας, δε μπορώ να το κατηγορήσω. Αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε για τι μιλάμε και να κρίνουμε ορθά. Βλέπετε ότι γενικά δε σχολιάζω. Δεν έχω διάθεση να υπερασπίζομαι κανένα, ούτε να μαλώνω για πολιτική αλλά εδώ γίνεται κριτική βασισμένη σε προδιάθεση και όχι σε στοιχεία. Παραδείγματα:
- Γιατί δεν κάνει μια ομάδα; > Η ομάδα υπάρχει ήδη και λέγεται ΕΠΑΜ (Και δεν λειτουργεί σαν παραδοσιακό κόμμα), Είναι leading figure όμως (δε θα το έλεγα "αρχηγός")
- Πολιτικές βλέψεις > Έχει πει ότι δεν τον ενδιαφέρει και ότι - αν ήθελε - τώρα θα ήταν στη Βουλή (προφανώς σε κάποιο κόμμα ή πληρωμένος κάπου) + ότι θέλει (κατά τα λεγόμενά του) να ενωθεί ο κόσμος και να θωρακιστεί η Δημοκρατία ούτως ώστε να μην καταλύεται με τέτοιο τραγικό τρόπο και να αποφασίζει ο κόσμος. Ούτε τώρα κάθεται σε κάποιον θώκο.
- Συνεργασίες κάνουν αλλά με συμφωνία σε κάποια πολύ βασικά προτάγματα, χωρίς διαπιστεύσεις. Δηλαδή τι; Δεν έπρεπε να έχουν καμία στάση και να συζητάνε με τον κάθε τυχόντα επί πάντων που δε θα συζήταγε καν γι' αυτά εξαρχής; (Δείτε και ΔΗΚΚΙ, Δεν Πληρώνω, Διεθνή κινήματα) Μπορεί να διαφωνείτε με τα προτάγματα. Δικαίωμά σας. Αλλά "Δημοκρατία" δεν έχουμε; Υποστηρίξτε ό,τι σας κάνει.
- Υποστηρίζει αυτά που λέει και σε τεράστιο ποσοστό πέφτει μέσα
- Ακούστε αυτό που λέει χωρίς κομματικά/συστημικά γυαλιά. Επειδή έχουμε εθιστεί στην παρακμή και στην ανομία, δε σημαίνει ότι όλοι είναι παιδιά τους. Οκ, δεν έχει κάποιο διαπιστευτήριο από τον Παράδεισο, ούτε φωτοστέφανο αλλά τι να κάνουμε τώρα;
- Πώς δεν έχει κάνει τίποτα; Εμένα μόνο η παράθεση στοιχείων μου κάνει και έχει βοηθήσει πολύ την αντίληψή μου. Τι πρέπει να κάνει; Γιατί εμένα αυτό μου κάνει και λίγο σαν φόρτωμα ευθυνών και υποχρεώσεων μέσω της κριτικής. Δηλαδή, δεν τον εμπιστευόμαστε αλλά περιμένουμε να κινηθεί αυτός; Και μάλιστα, με βάση αυτά που εμείς έχουμε στο κεφάλι μας και δεν πάμε να τα μοιραστούμε και να τα συζητήσουμε; Μου ακούγεται σαν μεγάλο λογικό σφάλμα. Όχι; Αφού ξέρετε τι πρέπει να γίνει και πως, γιατί δεν παίρνετε πρωτοβουλία;
- Αν είναι να ξεσπάσω σε κάποιον ή να κατηγορήσω, σίγουρα αυτός δε θα είναι ο Καζάκης.
- Δεν σας ανάγκασε κανείς να τον υποστείτε. Βολευτείτε με ό,τι νομίζετε.
Moving on...
0:00 > Εισαγωγή, Απολύσεις - Κλείσιμο επιχειρήσεων
2:26 > Ύφεση - Σχόλιο για τον Γεωργίου της Στατιστικής Αρχής, Χρέη προς Εφορία - Δήμευση καταθέσεων [3:48] (Στην ουσία κούρεμα καταθέσεων, όπως και οι φόροι που μας αναγκάζουν να τρώμε ό,τι έχουμε [είχαμε] στην άκρη), Παραλληλισμός με τη Ναζιστική κατοχή [5:50], Πλήρης ανομία - Έχουμε Σουλτανάτο, Συνέχεια για το φορολογικό νομοσχέδιο, Μη αναγνωρισμένος δανεισμός στο κράτος [8:20]
9:24 > Έσοδα γιορτινής αγοράς (7 δις τώρα και με τις "Κυριακές" - 23 δις το 2008), Λουκέτα, Ξενοδοχεία
10:16 > Θα εξαναγκαστεί να αντιδράσει ο λαός, πέρα από ιδεολογία, Πρέπει να φύγει όλο το πολιτικό σύστημα - Αντιπολίτευση - "Ανθρωπιστική κρίση" = Επιχείρηση γενοκτονίας, νομικά κολάσιμη, 'Ελλειψη αντίδρασης/Συνενοχή, Πραξικόπημα για επιβολή αλλότριων συμφερόντων, Σφετερισμός λαϊκής κυριαρχίας/Εσχάτη προδοσία/Δίκη για κατάλυση πολιτεύματος
13:26 > Ορυκτός πλούτος - Ανεπιβεβαίωτη κοινοπραξία για Αιγαίο (ΗΠΑ - Γερμανία - Ελλάδα [25%] - Ισραήλ - Τουρκία [40%]), Transatlantic Pipeline - Όλοι οι αγωγοί που περνάνε από ΝΑΤΟϊκές περιοχές φυλάσσονται από ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις - Κίνδυνος για Μακεδονία και Θράκη (ΕΟΖ υπό στρατιωτική κατοχή) [15:20], Παράδειγμα Ρωσίας - Ουκρανίας, Γεωστρατηγικά παιχνίδια - Ελεεινά τα οφέλη
+1
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι η λογική μας και η προδιάθεσή μας έχει θολώσει απο το βόθρο της τωρινής και παρελθούσης πολιτικής ζωής. Ίσως να είναι και μηχανισμός άμυνας, δε μπορώ να το κατηγορήσω. Αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε για τι μιλάμε και να κρίνουμε ορθά. Βλέπετε ότι γενικά δε σχολιάζω. Δεν έχω διάθεση να υπερασπίζομαι κανένα, ούτε να μαλώνω για πολιτική αλλά εδώ γίνεται κριτική βασισμένη σε προδιάθεση και όχι σε στοιχεία. Παραδείγματα:
- Γιατί δεν κάνει μια ομάδα; > Η ομάδα υπάρχει ήδη και λέγεται ΕΠΑΜ (Και δεν λειτουργεί σαν παραδοσιακό κόμμα), Είναι leading figure όμως (δε θα το έλεγα "αρχηγός")
- Πολιτικές βλέψεις > Έχει πει ότι δεν τον ενδιαφέρει και ότι - αν ήθελε - τώρα θα ήταν στη Βουλή (προφανώς σε κάποιο κόμμα ή πληρωμένος κάπου) + ότι θέλει (κατά τα λεγόμενά του) να ενωθεί ο κόσμος και να θωρακιστεί η Δημοκρατία ούτως ώστε να μην καταλύεται με τέτοιο τραγικό τρόπο και να αποφασίζει ο κόσμος. Ούτε τώρα κάθεται σε κάποιον θώκο.
- Συνεργασίες κάνουν αλλά με συμφωνία σε κάποια πολύ βασικά προτάγματα, χωρίς διαπιστεύσεις. Δηλαδή τι; Δεν έπρεπε να έχουν καμία στάση και να συζητάνε με τον κάθε τυχόντα επί πάντων που δε θα συζήταγε καν γι' αυτά εξαρχής; (Δείτε και ΔΗΚΚΙ, Δεν Πληρώνω, Διεθνή κινήματα) Μπορεί να διαφωνείτε με τα προτάγματα. Δικαίωμά σας. Αλλά "Δημοκρατία" δεν έχουμε; Υποστηρίξτε ό,τι σας κάνει.
- Ακούστε αυτό που λέει χωρίς κομματικά/συστημικά γυαλιά. Επειδή έχουμε εθιστεί στην παρακμή και στην ανομία, δε σημαίνει ότι όλοι είναι παιδιά τους. Οκ, δεν έχει κάποιο διαπιστευτήριο από τον Παράδεισο, ούτε φωτοστέφανο αλλά τι να κάνουμε τώρα;
- Πώς δεν έχει κάνει τίποτα; Εμένα μόνο η παράθεση στοιχείων μου κάνει και έχει βοηθήσει πολύ την αντίληψή μου. Τι πρέπει να κάνει; Γιατί εμένα αυτό μου κάνει και λίγο σαν φόρτωμα ευθυνών και υποχρεώσεων μέσω της κριτικής. Δηλαδή, δεν τον εμπιστευόμαστε αλλά περιμένουμε να κινηθεί αυτός; Και μάλιστα, με βάση αυτά που εμείς έχουμε στο κεφάλι μας και δεν πάμε να τα μοιραστούμε και να τα συζητήσουμε; Μου ακούγεται σαν μεγάλο λογικό σφάλμα. Όχι; Αφού ξέρετε τι πρέπει να γίνει και πως, γιατί δεν παίρνετε πρωτοβουλία;
- Αν είναι να ξεσπάσω σε κάποιον ή να κατηγορήσω, σίγουρα αυτός δε θα είναι ο Καζάκης.
Moving on...
0:00 > Εισαγωγή, Απολύσεις - Κλείσιμο επιχειρήσεων
2:26 > Ύφεση - Σχόλιο για τον Γεωργίου της Στατιστικής Αρχής, Χρέη προς Εφορία - Δήμευση καταθέσεων [3:48] (Στην ουσία κούρεμα καταθέσεων, όπως και οι φόροι που μας αναγκάζουν να τρώμε ό,τι έχουμε [είχαμε] στην άκρη), Παραλληλισμός με τη Ναζιστική κατοχή [5:50], Πλήρης ανομία - Έχουμε Σουλτανάτο, Συνέχεια για το φορολογικό νομοσχέδιο, Μη αναγνωρισμένος δανεισμός στο κράτος [8:20]
9:24 > Έσοδα γιορτινής αγοράς (7 δις τώρα και με τις "Κυριακές" - 23 δις το 2008), Λουκέτα, Ξενοδοχεία
10:16 > Θα εξαναγκαστεί να αντιδράσει ο λαός, πέρα από ιδεολογία, Πρέπει να φύγει όλο το πολιτικό σύστημα - Αντιπολίτευση - "Ανθρωπιστική κρίση" = Επιχείρηση γενοκτονίας, νομικά κολάσιμη, 'Ελλειψη αντίδρασης/Συνενοχή, Πραξικόπημα για επιβολή αλλότριων συμφερόντων, Σφετερισμός λαϊκής κυριαρχίας/Εσχάτη προδοσία/Δίκη για κατάλυση πολιτεύματος
13:26 > Ορυκτός πλούτος - Ανεπιβεβαίωτη κοινοπραξία για Αιγαίο (ΗΠΑ - Γερμανία - Ελλάδα [25%] - Ισραήλ - Τουρκία [40%]), Transatlantic Pipeline - Όλοι οι αγωγοί που περνάνε από ΝΑΤΟϊκές περιοχές φυλάσσονται από ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις - Κίνδυνος για Μακεδονία και Θράκη (ΕΟΖ υπό στρατιωτική κατοχή) [15:20], Παράδειγμα Ρωσίας - Ουκρανίας, Γεωστρατηγικά παιχνίδια - Ελεεινά τα οφέλη
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
δεν παύει να με εκπλήσσει ευχάριστα η ωριμότητα και το συγκροτημένο της σκέψης,Illuminus έγραψε: Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι η λογική μας και η προδιάθεσή μας έχει θολώσει απο το βόθρο της τωρινής και παρελθούσης πολιτικής ζωής. Ίσως να είναι και μηχανισμός άμυνας, δε μπορώ να το κατηγορήσω. Αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε για τι μιλάμε και να κρίνουμε ορθά. Βλέπετε ότι γενικά δε σχολιάζω. Δεν έχω διάθεση να υπερασπίζομαι κανένα, ούτε να μαλώνω για πολιτική αλλά εδώ γίνεται κριτική βασισμένη σε προδιάθεση και όχι σε στοιχεία. Παραδείγματα:
που ξεπερνά τη βιολογική σου ηλικία, κατά πολύ.
Μπράβο
![urock :urock:](./images/smilies/yourock.gif)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- peleas
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Α, μάλιστα. Ακόμα ένας ομιλών "από καθέδρας". Μη λερώσουμε τα χέρια μας με το πόπολο. Εμείς απλά διδάσκουμε. Ας βγάλουν άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά....Illuminus έγραψε:- Πολιτικές βλέψεις > Έχει πει ότι δεν τον ενδιαφέρει και ότι - αν ήθελε - τώρα θα ήταν στη Βουλή (προφανώς σε κάποιο κόμμα ή πληρωμένος κάπου) + ότι θέλει (κατά τα λεγόμενά του) να ενωθεί ο κόσμος και να θωρακιστεί η Δημοκρατία ούτως ώστε να μην καταλύεται με τέτοιο τραγικό τρόπο και να αποφασίζει ο κόσμος. Ούτε τώρα κάθεται σε κάποιον θώκο.
Άρκετούς "αναλυτές" έχει αυτή η χώρα. Οταν πρόκειται για το πεδίο της μάχης, όλοι είναι υπεράνω. Ας αφήσουμε λοιπόν τα γνωστά λαμόγια πολιτικούς να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους...
Ανελεύθερος είναι αυτός που στρέφει το βλέμμα στο παράθυρο και βλέπει το παράθυρο...
- ArELa
- Founder-Administrator
peleas έγραψε:Α, μάλιστα. Ακόμα ένας ομιλών "από καθέδρας". Μη λερώσουμε τα χέρια μας με το πόπολο. Εμείς απλά διδάσκουμε. Ας βγάλουν άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά....
Άρκετούς "αναλυτές" έχει αυτή η χώρα. Οταν πρόκειται για το πεδίο της μάχης, όλοι είναι υπεράνω. Ας αφήσουμε λοιπόν τα γνωστά λαμόγια πολιτικούς να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους...
Μάλλον τον έχεις παρακολουθήσει ελάχιστα έως καθόλου.
Συνιστώ να ακούσεις κάποιες ομιλίες, ή κάποιες ΕΚΠΟΜΠΕΣ Α.Ε., για να τοποθετείσαι μετά λόγου γνώσεως... Στο τόπικ (στις προηγούμενες σελίδες), υπάρχουν αρκετά για να σε κάνουν να καταλάβεις καλύτερα. Διάλεξε και δες/άκου.
Αν πάλι δε θες, σεβαστό και δικαίωμά σου, αλλά όταν δεν ξέρεις, οι τοποθετήσεις είναι λειψές...
Για μια ταχεία ενημέρωση:
Το πόπολο όπως το λες (λαό το λέει) το εξυμνεί, τιμά και σέβεται όσο κανένας άλλος στην πολιτική σκηνή. Πολλοί απ'το λαό έχω ακούσει να τον βρίζουν, ο ίδιος πάντα βάζει το λαό σε βάθρο... ισως δεν κάνει καλά, αλλά έτσι είναι. Τα χέρια του δεν φοβάται να τα λερώσει, όπως δε φοβάται να λερώσει και τα πόδια του, που έχουν λιώσει σόλες για να τριγυρνάει ανά την επικράτεια να ενημερώνει/αφυπνίζει/παροτρύνει τον κόσμο να ενεργοποιηθεί. Το μπλοκ του ΕΠΑΜ, είναι παρόν σε διαδηλώσεις, (παράδειγμα η ΕΡΤ που μόνο αυτοί έκαναν ομάδα περιφρούρησης για πολύ καιρό) σε διαμαρτυρίες, σε παρεμποδίσεις κατασχέσεων σπιτιών (μαζί με το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) και γενικά κάνει αγώνα στο δρόμο, όχι καθ'έδρας, κι όχι μόνο στη θεωρία.
Η θεωρία χρειάζεται στο βαθμό που ο κόσμος έχει χάσει το μπούσουλα, δεν ξέρει τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα απ'τις παρλάτες των μέσων αποχαύνωσης, και καλά κάνει και ενημερώνει-ξεστραβώνει, όσους είναι φυσικά διατεθειμένοι να ακούσουν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- peleas
OK, παραδέχομαι οτι έχω χάσει επεισόδια από την εποχή που τον παρακολουθούσα μέχρι σήμερα. Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ όσα αναφέρεις. Το σχόλιό μου απάντησε σε συγκεκριμένη άποψή του -αν την αντελήφθην καλώς- οτι δεν επιθυμεί να κατέβει στην πολιτική. Μπορεί να συμπέρανα λάθος.
Ανελεύθερος είναι αυτός που στρέφει το βλέμμα στο παράθυρο και βλέπει το παράθυρο...
0:00 > Για εξοπλιστικά... Ενιαία αγορά εξοπλιστικών
3:00 > Στοχοποίηση στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, Θα τελειώσουν τις ένοπλες δυνάμεις
4:30 > Υπό διάλυση η Ελλάδα - Μη-κράτος, Προβλέπεται επέμβαση / Χρηματισμοί
Ρώμη, Συνέδριο για την Οικονομία, 15-16 Νοεμβρίου 2013
0:00 > Εισαγωγή
2:00 > Ευρώ, Δανεισμένο χρήμα - θύματα κερδοσκοπίας, Πολιτικές, Χρέος
9:30 > Η Ελλάδα υπό εκκαθάριση - Αποικία
11:00 > PSI, Αναδιάρθρωση χρέους, Νέος δανεισμός - Αύξηση χρέους, Πληρωμή τραπεζιτών που δέχτηκαν να κουρευτούν τα ομόλογά τους (40 δις άμεσα + 60 δις σε ομόλογα)
14:50 > Ανεργία, Πτώση επενδύσεων, Εξαθλίωση
17:00 > Κατάσχεση/Ξεπούλημα δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας υπέρ κερδοσκόπων
19:30 > Τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση (Μονομερής διαγραφή χρέους), Ρήτρα αποικίας
- ArELa
- Founder-Administrator
Καζάκης-ΕΠΑΜ 6
επέλεξα ένα 3-λεπτο (για να μην ακούς ωριαία κομμάτια) που θα ξεκαθαρίσειpeleas έγραψε:Το σχόλιό μου απάντησε σε συγκεκριμένη άποψή του -αν την αντελήφθην καλώς- οτι δεν επιθυμεί να κατέβει στην πολιτική. Μπορεί να συμπέρανα λάθος.
και θα αποσαφηνίσει επακριβώς τη θέση του πάνω στο συγκεκριμένο που έθεσες.
http://www.tubechop.com/watch/1819440
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- peleas
Σε ευχαριστώ Βίκυ. Το είδα και σε πρώτη ευκαιρία θα παρακολουθήσω και το πλήρες βίντεο.ArELa έγραψε:επέλεξα ένα 3-λεπτο (για να μην ακούς ωριαία κομμάτια) που θα ξεκαθαρίσει
και θα αποσαφηνίσει επακριβώς τη θέση του πάνω στο συγκεκριμένο που έθεσες.
http://www.tubechop.com/watch/1819440
0:00 > Προεδρία Ελλάδας στην ΕΕ, Πρακτικές που θυμίζουν Χούντα, Δεν έχει σημασία ποιος προεδρεύει - Έχουν καταλυθεί τα πάντα - Καθεστώς επιβολής "Νόμου και Τάξης"
2:20 > Περί μέτρων προστασίας - "Κίνδυνος" οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, Διαμαρτυρία = "Στάση", Κατάλυση (τυπικών) ελευθεριών
5:00 > Τρομο-υστερία, Υπέρ του καθεστώτος καταστολής η (δήθεν) τρομοκρατία/υποτιθέμενη επαναστατικη αντίδραση, Ευκαιρία για να βάλουν χέρι στην όποια ανεξάρτητη δικαιοσύνη - Ενίσχυση μέτρων ενάντια σε όποιον χαρακτηρίζεται τρομοκράτης [7:20]
8:20 > Μίζες-Εξοπλιστικά-Εμπλοκή Γερμανικών εταιρειών, Γερμανικά-Αμερικάνικα κόμματα/Κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, 1 ΑΕΠ οι μίζες, Δημόσια έργα - Επαναπροσδιορισμός σχέσεων κράτους και πολιτών/επιχειρηματιών - Κατάλυση κράτους [10:20], Θα μείνουν μόνο δυνάμεις καταστολής, Επιχειρηματικό θέμα τα εξοπλιστικά πλέον και όχι εθνικό, Δε χρειάζονται οι μεσάζοντες - Κάλυψη μιζών - Έλεγχος μεσαζόντων/διαπλοκής [13:07], Συμφωνίες προμηθειών με Αμερικανούς
15:30 > Κατάσταση ευρωζώνης - Ψευδαίσθηση ανάκαμψης, Πυρήνας η λιτότητα, Απειλή νέου κραχ και ανησυχία για τα μέτρα αντιπετώπισής τους, Failed State - Ακυβέρνητο κράτος - Κίνδυνος για εξωτερικές επεμβάσεις [17:00], Ανύπαρκτη η δυνατότητα εξόδου στις αγορές έτσι κι αλλιώς - Προετοιμάζονται για επεμβάσεις - Πειραματόζωο πολιτικών η Ελλάδα [18:00]
19:50 > Έχει εναλλακτικό σχέδιο η γερμανική Ελίτ - Προβληματισμός στη Γαλλία, Μετατρέπεται σε νεκρή ζώνη το Παρίσι (Περίπου 1.800.000 ζουν με κουπόνια) - Συζήτηση για έξοδο από το ευρώ
21:50 > Ευρωσκεπτικισμός - Προβάλλεται η ακροδεξιά οπτική, Προσπάθεια ταυτισμού του ευρωσκεπτικισμού με την ακροδεξιά και τα άκρα, Αναπτύσσεται ένα λαϊκό κίνημα αντίδρασης που δεν έχει σχέση με την ακροδεξιά, Ακριβή υπόθεση η ευρω-εκλογές, Κρυφή κοσμογονία στο Νότο
24:59 > Οι οικονομικές και πολιτικές συνθήκες και συμμαχίες θυμίζουν σκηνικό 2ου ΠΠ αλλά δύσκολο να γίνει παγκόσμιος πόλεμος (απουσία κρατών) - πιθανές όμως οι συρράξεις, Ανισορροπία λόγω συγκένρωσης πλούτου και χρηματαγορών/Συρρίκνωση πραγματικής οικονομίας - Εξω-οικονομικές παρεμβάσεις
28:40 > Φαίνεται το τέλος του ευρώ - Δε μπορεί να επιβιώσει (όπως κανένα κοινό/παγκόσμιο νόμισμα), Υπερ-πληθωρισμός στις ΗΠΑ, Συσσώρευση χρυσού από τη Γερμανία (Σημάδι ότι περιμένουν πολέμους ή νομισματικές ανατροπές)
0:00 > Εισαγωγή, Τι μας περιμένει το 2014, Δεν έχει καμία ουσία η προεδρία στην ΕΕ (Ευρωπαϊκη Επιτροπή και ΕΚΤ κινούν τα νήματα), 6% ύφεση/Όνειρο θερινής νυκτός η ανάπτυξη, Αναφορά σε χώρες αναλόγου καταστάσεως
4:20 > Μείωση αμοιβών και αύξηση ανεργίας, Θέσεις εργασίας - Σχόλιο για Βρούτση [5:40], Πολλές απολύσεις στο τέλος του 2013 - Καταγραφές ανέργων/Μηδενισμός παλαιότητας με τα προγράμματα ανέργων - "Κρυφοί" άνεργοι [7:50]
9:28 > Ασφαλιστικά ταμεία (ΕΦΑΠΑΞ ή ολόκληρη σύνταξη, εκβιασμοί-διλήμματα, μειωμένες συντάξεις), Παγίδα οι εθελούσιες έξοδοι - Θα τους πάρουν τα λεφτά την Άνοιξη με bail-in/κούρεμα, Συνταξεις 360 ευρώ, Τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τις εργοδοσίες και την κυβέρνηση - Έχουν καβάτζα οι μεγαλο-συνδικαλιστές [11:40], Δίπολο κυβερνώντων - αντιπολίτυσης, έχουν χαθεί οι κομματικές βάσεις
13:20 > Πώς θα είναι το 2014 για το λαό, Τι να κάνει ο κόσμος, Πλειστηριασμοί, Οργάνωση σε συλλογικότητες και στη γειτονιά, Πρέπει να σταματήσει να πληρώνει - Να κλείσουν οι εφορίες (Θα καταργηθούν λίαν συντόμως ούτως ή άλλως - Ιδιωτικές εταιρείες στο κυνηγητό των εισπράξεων)
15:12 > Αγωγός αερίου από Αζερμπαϊτζάν - Κίνδυνος για τη Θράκη και τη Μακεδονία, Ο αγωγός είναι αποτέλεσμα πολιτικών/γεω-στρατηγικών κινήτρων - Σχόλια (Εποπτεία ΝΑΤΟ - Ελεύθερες ζώνες - ΕΟΖ) - Όργιο με τα future Options (διεκδικήσεις-δικαιώματα) για Μακεδονία-Θράκη, Κοινοπραξία εκμετάλλευσης Αιγαίου - Έχει γίνει η μοιρασιά - Κερδοσκοπικά παιχνίδια - Συλλογική διαχείριση [19:20]
21:30 > Πώς θα πειστεί/υποταχθεί ο Έλληνας (Κατάλυση κράτους ως υφίσταται), Διεθνής κατοχή/Επεμβάσεις για αποκατάσταη έννομης τάξης, Εκτίμηση Αμεικανών - Προετοιμασία για κήρυξη failed state/αποτυχημένου κράτους, Κατάσταση Μέσης Ανατολής, Ρόλος Ελληνο-Βρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για την ΕΟΖ στη Θράκη και τώρα (http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2012/09/249-400.html - Βλ. και συγκέντρωση έξω από Τράπεζα της Ελλάδος και ακύρωση συνάντησης για ΕΟΖ) - Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε Failed State χωρίς σχέδιο Marshall (Στοιχείο στρατιωτικής επέμβασης) [25:10]
26:20 > Ποιος από αυτούς είναι ικανός να αντισταθεί; - Εξαθλιώνεται ο λαός για αποπροσανατολισμό, Απαξίωση στρατού και υπεράσπισης της χώρας (ανάχωμα)
27:50 > Πλειστηριασμοί, Υπάρχουν νομικά εργαλεία αλλά πρέπει να γίνουν συλλογικές κινήσεις
- ArELa
- Founder-Administrator
Πολύ καλή η ανάλυση στο Σαχίνη...
(αν και κόπηκε κάπως απότομα- έμεινα με την αίσθηση πως δεν ακούσαμε όλη τη συνομιλία)
Στο Μάξιμουμ δεν το άκουσα ακόμα.
![thumb :thumb:](./images/smilies/thumb.gif)
(αν και κόπηκε κάπως απότομα- έμεινα με την αίσθηση πως δεν ακούσαμε όλη τη συνομιλία)
Στο Μάξιμουμ δεν το άκουσα ακόμα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
2:00 [3:26] > Επισφαλή δάνεια ΤΤ (Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), Τα εκλειπόντα 4 δις σε ρευστό της Αγροτικής Τράπεζας, Τράπεζες - Θαλασσοδάνεια, Κοντομηνάς (...)
10:00 > Φιλιππίδης - ΤΤ, Το ζήτημα είναι ποιος έκανε το ΤΤ εμπορική τράπεζα
12:32 [14:43] > Συνάντηση Σαμαρά με τον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Νοοτροπία Γερμανών, Δε θέλουν αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ
17:59 > Στουρνάρας - Αλλαγή στάσης Τρόικας, Παίρνει εντολές απ' έξω η κυβέρνηση, Κούρεμα χρέους, Αδύνατο να εξυπηρετηθεί το χρέος, Λογιστικές εγγραφές τα λεφτά/Αναχρηματοδότηση χρέους, Κοροϊδία το πλεόνασμα [20:20]
22:29 > ΣΥΡΙΖΑ - Τατσόπουλος
25:41 [29:46] > Χ. Ξηρός (Κατασκευασμένη η τρομοκρατία), Πολιτική αποσταθεροποίηση
31:31 [32:30] - 34:53 > Πανελλήνιες, Κατεδαφίζεται η χώρα και το εκπαιδευτικό σύστημα, Το χειρότερο σύστημα στον κόσμο έχει η Ελλάδα, Πρέπει να είναι ελεύθερο το πανεπιστήμιο και να κρίνονται εκ του αποτελέσματος και εσωτερικά οι φοιτητές
39:02 > Είναι μονόδρομος η παρούσα πορεία; - Χρέος, Δουλοπαροικία του χρέους, Δεν αντιδρά κανείς επίσημα, Ανεπίτρεπτα τα όσα γίνονται
42:56 > Δραχμή ή Ευρώ, Θέμα παραγωγικότητας, Οικονομικός προστατευτισμός
45:36 > Ανεργία, Πλειστηριασμοί
47:16 > Δεν είναι το χειρότερο η παύση πληρωμής ομολόγων, αλλά η αδυναμία πληρωμής, Η χρεωκοπία ιστορικά
48:40 > Τράπεζες - Συγχωνεύσεις, Μεγαλο-δάνεια σε εφοπλιστές που τα φορτώνεται το κράτος, Συσσωρευμένος χρυσός
50:40 > Νέος δανεισμός
51:20 > Έλεγχος πολιτικού συστήματος, Διαχωρισμός σε αριστερά - δεξιά
52:22 > Ε.ΠΑ.Μ. και πολιτικοί στόχοι/προτάγματα
53:40 > Κινητοποίηση, Εκλογές
54:23 > Τι θα γίνει το ΕΠΑΜ αν πραγματοποιηθούν οι στόχοι, Προσωρινή συμμαχία
55:20 > Στάση Τσίπρα/ΣΥΡΙΖΑ
56:12 > Το ευρώ σώζεται από τους Αμερικάνους, Swap FED-ΕΚΤ, Δεν υπάρχουν τέλεια μοντέλα αλλά προβλήματα που πρέπει να λυθούν με τον πιο οικονομικό και άμεσο τρόπο - Παίρνουμε θετικά στοιχεία από παντού
57:45 > Διαμελισμός αλά Γιουσκοσλαβία, Αδριατικός αγωγός
58:42 > Ομιλία 22ας Ιανουαρίου για τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, Επίλογος
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Από τις χειρότερες....
Η εκπομπή ήταν μια ωριαία παρουσίαση των ειδήσεων της ημέρας, και σε κάθε σχεδόν είδηση που έπαιζε, ρώταγε μετά τον Καζάκη "Εσείς τι λέτε ?".
Χωρίς ειρμό και συνοχή. Ελπίζω να μην επαναληφθεί....![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Η εκπομπή ήταν μια ωριαία παρουσίαση των ειδήσεων της ημέρας, και σε κάθε σχεδόν είδηση που έπαιζε, ρώταγε μετά τον Καζάκη "Εσείς τι λέτε ?".
Χωρίς ειρμό και συνοχή. Ελπίζω να μην επαναληφθεί....
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- ArELa
- Founder-Administrator
Κι εμένα δε μ'άρεσε καθόλου.
Τον έβαζαν να σχολιάζει όλα τους τα ρεπορτάζ
αλλά ο τρόπος όντως ήταν ασύνδετος και ελλειμματικός
Τον έβαζαν να σχολιάζει όλα τους τα ρεπορτάζ
αλλά ο τρόπος όντως ήταν ασύνδετος και ελλειμματικός
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Επικοινωνία:
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ
Κλείνουν τέσσερα χρόνια από τις αρχές του 2010 όταν, τέτοιες μέρες, άρχισαν οι ζυμώσεις και οι συναντήσεις για να συγκροτηθεί ένας παλλαικός πόλος αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα του ΔΝΤ και των Μνημονίων που ήταν ήδη ορατή. Πρωταρχική αγωνία μας ήταν να αφυπνισθεί η κοινωνία και να αποενοχοποιηθεί ο λαός που βομβαρδίστηκε από την κατευθυνόμενη προπαγάνδα.
Γύρω από αυτό τον στόχο οργανώθηκαν πανελλαδικά οι πρώτες πρωτοβουλίες και κινήσεις πολιτών, όπως η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ και άλλες.
Από τις 5 Μαΐου του 2010 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου του 2012, ο λαός σήκωσε σταδιακά το ανάστημά του και μέσα από αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις, απεργίες, συλλαλητήρια και συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής προσπάθησε να αντιμετωπίσει αυτόν τον τερατώδη εφιάλτη που εισέβαλε στην ζωή του και την χώρα του. Μετά την εμπειρία των πλατειών και με τον αέρα του Συντάγματος ξεκινήσαμε την σημαντική προσπάθεια του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) και άλλων κινημάτων. Προτάγματά μας, η πραγματική δημοκρατία, η ολική ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, η αλληλεγγύη, το νέο συνταγματικό και κοινωνικό ήθος.
Παρ’ όλες, όμως, τις συγκινητικές προσπάθειες που έγιναν, τον αρχικό ενθουσιασμό, τις δυναμικές επεμβάσεις στους αγώνες, το πράγμα εκφυλίστηκε χωρίς να επιτύχουμε σοβαρά αποτελέσματα. Πέρα από την δαιμονική επίθεση του συστήματος, την λειτουργία των καθεστωτικών αναχωμάτων και τον εκλογικό εγκλωβισμό, υπαίτιες γι’ αυτό είναι και οι γνωστές κακοδαιμονίες της πολιτικής μας ιστορίας στην οποία, δυστυχώς, το ψεύδος, η συκοφαντία και η λογική του κομματικού μαντριού περισσεύουν.
Απολειφάδια κομματικών σωλήνων, πολιτικάντικες και γραφειοκρατικές συμπεριφορές και η μεταφυσική ιδεολογία του μοναδικού φορέα της «σωστής γραμμής» που καταστρέφει κάθε ενωτική προσπάθεια έδρασαν αρνητικά, απώθησαν τις μεγάλες μάζες που γύρισαν την πλάτη τους και έδιωξαν τους περισσότερους που είχαν στρατευθεί αλλά δεν άντεχαν να απογοητευθούν ξανά ή να αντιπαλέψουν τα εκφυλιστικά φαινόμενα.
Σήμερα φαίνεται σαν ο λαός να έχει «καθίσει» αποδεχόμενος μοιρολατρικά την μοίρα του, όμως, στην ουσία, πρόκειται για το τέλος του πρώτου κύκλου των αγώνων της μνημονιακής περιόδου.
Είναι μια κρίσιμη στιγμή για τις μελλοντικές εξελίξεις καθώς η ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται και μεταλλάσσεται δομικά. Πρέπει να μπούμε στο νέο κύκλο Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα κατανοώντας ότι το σύστημα-τέρας που αντιμετωπίζουμε δεν πρόκειται να ανατραπεί με φθαρμένες πολιτικές λύσεις που καθηλώνουν τον αντιμνημονιακό χώρο, αλλά με ρηξικέλευθες, επαναστατικές, και συνάμα ρεαλιστικές, ρήξεις διαπνεόμενες από υψηλό ήθος, αξιοπρέπεια και αυτοθυσία.
Είμαστε πιο έτοιμοι τώρα γιατί κάναμε σαν πολίτες ότι ήταν αναγκαίο και κερδίσαμε σημαντικές εμπειρείες.Με αυτές τις σκέψεις και διαπιστώσεις, είχα αποφασίσει τον περσινό Μάϊο, στο 2ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ, να παραιτηθώ από κάθε κομματικό όργανο και για τον ίδιο λόγο σήμερα, εξαντλώντας κάθε περιθώριο, αποχωρώ οριστικά από το οργανωμένο ΕΠΑΜ.
Αισθάνομαι πάντα απέραντη εκτίμηση και συντροφικότητα με κάθε Επαμίτη και Επαμίτισσα, με όσους παραμένουν όπως και με τους πολλούς συναγωνιστές που έφυγαν και αναζητούν τις νέες λύσεις. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθούμε όλοι μαζί στους αγώνες του αύριο γιατί το αρχικό πνεύμα του Μετώπου και του Συντάγματος παραμένει ζωντανό και μας ενώνει.
Καλή Δύναμη και καλή Λευτεριά.
Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης
(Ιδρυτικό μέλος ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ/ΕΠΑΜ)
Κλείνουν τέσσερα χρόνια από τις αρχές του 2010 όταν, τέτοιες μέρες, άρχισαν οι ζυμώσεις και οι συναντήσεις για να συγκροτηθεί ένας παλλαικός πόλος αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα του ΔΝΤ και των Μνημονίων που ήταν ήδη ορατή. Πρωταρχική αγωνία μας ήταν να αφυπνισθεί η κοινωνία και να αποενοχοποιηθεί ο λαός που βομβαρδίστηκε από την κατευθυνόμενη προπαγάνδα.
Γύρω από αυτό τον στόχο οργανώθηκαν πανελλαδικά οι πρώτες πρωτοβουλίες και κινήσεις πολιτών, όπως η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ και άλλες.
Από τις 5 Μαΐου του 2010 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου του 2012, ο λαός σήκωσε σταδιακά το ανάστημά του και μέσα από αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις, απεργίες, συλλαλητήρια και συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής προσπάθησε να αντιμετωπίσει αυτόν τον τερατώδη εφιάλτη που εισέβαλε στην ζωή του και την χώρα του. Μετά την εμπειρία των πλατειών και με τον αέρα του Συντάγματος ξεκινήσαμε την σημαντική προσπάθεια του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) και άλλων κινημάτων. Προτάγματά μας, η πραγματική δημοκρατία, η ολική ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, η αλληλεγγύη, το νέο συνταγματικό και κοινωνικό ήθος.
Παρ’ όλες, όμως, τις συγκινητικές προσπάθειες που έγιναν, τον αρχικό ενθουσιασμό, τις δυναμικές επεμβάσεις στους αγώνες, το πράγμα εκφυλίστηκε χωρίς να επιτύχουμε σοβαρά αποτελέσματα. Πέρα από την δαιμονική επίθεση του συστήματος, την λειτουργία των καθεστωτικών αναχωμάτων και τον εκλογικό εγκλωβισμό, υπαίτιες γι’ αυτό είναι και οι γνωστές κακοδαιμονίες της πολιτικής μας ιστορίας στην οποία, δυστυχώς, το ψεύδος, η συκοφαντία και η λογική του κομματικού μαντριού περισσεύουν.
Απολειφάδια κομματικών σωλήνων, πολιτικάντικες και γραφειοκρατικές συμπεριφορές και η μεταφυσική ιδεολογία του μοναδικού φορέα της «σωστής γραμμής» που καταστρέφει κάθε ενωτική προσπάθεια έδρασαν αρνητικά, απώθησαν τις μεγάλες μάζες που γύρισαν την πλάτη τους και έδιωξαν τους περισσότερους που είχαν στρατευθεί αλλά δεν άντεχαν να απογοητευθούν ξανά ή να αντιπαλέψουν τα εκφυλιστικά φαινόμενα.
Σήμερα φαίνεται σαν ο λαός να έχει «καθίσει» αποδεχόμενος μοιρολατρικά την μοίρα του, όμως, στην ουσία, πρόκειται για το τέλος του πρώτου κύκλου των αγώνων της μνημονιακής περιόδου.
Είναι μια κρίσιμη στιγμή για τις μελλοντικές εξελίξεις καθώς η ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται και μεταλλάσσεται δομικά. Πρέπει να μπούμε στο νέο κύκλο Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα κατανοώντας ότι το σύστημα-τέρας που αντιμετωπίζουμε δεν πρόκειται να ανατραπεί με φθαρμένες πολιτικές λύσεις που καθηλώνουν τον αντιμνημονιακό χώρο, αλλά με ρηξικέλευθες, επαναστατικές, και συνάμα ρεαλιστικές, ρήξεις διαπνεόμενες από υψηλό ήθος, αξιοπρέπεια και αυτοθυσία.
Είμαστε πιο έτοιμοι τώρα γιατί κάναμε σαν πολίτες ότι ήταν αναγκαίο και κερδίσαμε σημαντικές εμπειρείες.Με αυτές τις σκέψεις και διαπιστώσεις, είχα αποφασίσει τον περσινό Μάϊο, στο 2ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ, να παραιτηθώ από κάθε κομματικό όργανο και για τον ίδιο λόγο σήμερα, εξαντλώντας κάθε περιθώριο, αποχωρώ οριστικά από το οργανωμένο ΕΠΑΜ.
Αισθάνομαι πάντα απέραντη εκτίμηση και συντροφικότητα με κάθε Επαμίτη και Επαμίτισσα, με όσους παραμένουν όπως και με τους πολλούς συναγωνιστές που έφυγαν και αναζητούν τις νέες λύσεις. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθούμε όλοι μαζί στους αγώνες του αύριο γιατί το αρχικό πνεύμα του Μετώπου και του Συντάγματος παραμένει ζωντανό και μας ενώνει.
Καλή Δύναμη και καλή Λευτεριά.
Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης
(Ιδρυτικό μέλος ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ/ΕΠΑΜ)
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
0:00 > Δάνεια, Νέα χρηματοδότηση τραπεζών - Θα καταρρεύσουν ακόμα και με κατασχέσεις, ΕΛΛΑΚΤΩΡ [3:00]
5:00 > Ευθύνη και ρόλος της τράπεζας της Ελλάδος, Κόψιμο Εκπομπής ΑΕ/Δανεισμοί/Πολιτικές συμφωνίες
9:00 > Έλεγχος τραπεζών, Σεισάχθεια
11:30 > Δημόσιος έλεγχος, Κρατικές εταιρείες - Επιδότηση ιδιωτών
12:10 > Offshore και κεφάλαια, Αποκλεισμός offshore
15:50 > Δεν ελέγχουμε το νόμισμα, το αγοράζουμε και πληρώνουμε επιτόκιο / Πρέπει να φύγουμε από την Ευρωζώνη
17:10 > Νέα ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, Κούρεμα καταθέσεων/Bail-in, Νέο Μνημόνιο
18:50 > Επιμήκυνση χρέους(=Μεγαλύτερη επιβάρυνση)
20:30 > Οικόπεδο προς πώληση η Ελλάδα, Θα φθάσουμε σε εθνικό ακρωτηριασμό, Σχόλιο για Ανατολική Γερμανία/Γερμανούς
22:40 > Η λύση είναι στα χέρια μας, Πάλι σχόλιο για Γερμανία, Βγάζουν ανίκανο το λαό (Ραγιά και ανύπαρκτο)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
(16-1-14)
0:00 > Μεγαλο-οφειλέτες και εξυπηρέτηση δανείων, Εκκαθάριση τραπεζών [3:20]
5:30 > Κύπρος, MARFIN
(7:00 > Σχόλιο για το χρέος (Τι δίς, τι τρίς...), Αύξηση χρέους για χρηματοδότηση τραπεζών, Σύντομη ανάλυση)
13:30 > Διπλό νόμισμα - Καθορισμός αξίας, Μετατροπή καταθέσεων σε πληθωριστικό νόμισμα
(16:57 > Σχόλιο για Farage [http://www.youtube.com/watch?v=9Zk9v3JSMK8]), ...)
(15-1-14)
0:57 > Δάνεια επιχειρηματιών, Ανακεφαλαιοποιήσεις, Κούρεμα χρέους - Κουφάρια οι τράπεζες, Μπόμπολας - Εφοπλιστές - Θα τα πληρώσει ο φτωχός, Εκκαθάριση στις τράπεζες, Blackrock
5:10 > Τι θα γινόταν σε περίπτωση εκκαθάρισης
6:30 > Πρέπει να διαγραφούν τα δάνεια, Τι γίνεται με τα ενήμερα δάνεια (Πολλαπλάσια αποληρωμή)
8:27 > Γιατί προστέθηκε η ανακεφαλαιοποίηση στο δημόσιο χρέος, Βασικός μέτοχος των τραπεζών το κράτος αλλά θα του φορτωθούν κι άλλα μέσω bail-in για να δοθεί νέο πακέτο χρηματοδότησης, Διάλυση ταμείων και 360 ευρώ συντάξεις από 1-1-15 [11:30], Οι συνταξιούχοι δανείζουν το κράτος, 370% έχουν κερδίσει τα επενδυτικά κεφάλαια που κατέχουν Ελληνικά ομόλογα
13:44 > Τράπεζα της Ελλάδος, Έχει ισόβια ασυλία ο Προβόπουλος - Μόνο η ΕΚΤ μποεί να ελέγξει την ΤτΕ, Τραπεζική ένωση - Ελεύθερη μεταφορά κεφαλαίων
16:00 > Ευρωζώνη και χρέος = Καταδίκη, Υπόθεση όλων η κατάσταση, Χρειάζεται ανατροπή, Πρέπει να ενισχυθούν δυνάμεις με ξεκάθαρους στόχους
17:38 > Τι θα γίνει αν στηριχτούν, Λήξη πολιτικής ανωμαλίας, Πολιτικές δικλείδες
19:08 > Το νέο δημοσιονομικό πλαίσιο ΕΕ χειρότερο από το Μνημόνιο, Δημοσιονομικά Σύμφωνα
20:25 > Χρειάζεται ενότητα, Ζήτημα ζωής και θανάτου, Εξαγορασμένο το πολιτικό προσωπικό
0:00 > Μεγαλο-οφειλέτες και εξυπηρέτηση δανείων, Εκκαθάριση τραπεζών [3:20]
5:30 > Κύπρος, MARFIN
(7:00 > Σχόλιο για το χρέος (Τι δίς, τι τρίς...), Αύξηση χρέους για χρηματοδότηση τραπεζών, Σύντομη ανάλυση)
13:30 > Διπλό νόμισμα - Καθορισμός αξίας, Μετατροπή καταθέσεων σε πληθωριστικό νόμισμα
(16:57 > Σχόλιο για Farage [http://www.youtube.com/watch?v=9Zk9v3JSMK8]), ...)
(15-1-14)
0:57 > Δάνεια επιχειρηματιών, Ανακεφαλαιοποιήσεις, Κούρεμα χρέους - Κουφάρια οι τράπεζες, Μπόμπολας - Εφοπλιστές - Θα τα πληρώσει ο φτωχός, Εκκαθάριση στις τράπεζες, Blackrock
5:10 > Τι θα γινόταν σε περίπτωση εκκαθάρισης
6:30 > Πρέπει να διαγραφούν τα δάνεια, Τι γίνεται με τα ενήμερα δάνεια (Πολλαπλάσια αποληρωμή)
8:27 > Γιατί προστέθηκε η ανακεφαλαιοποίηση στο δημόσιο χρέος, Βασικός μέτοχος των τραπεζών το κράτος αλλά θα του φορτωθούν κι άλλα μέσω bail-in για να δοθεί νέο πακέτο χρηματοδότησης, Διάλυση ταμείων και 360 ευρώ συντάξεις από 1-1-15 [11:30], Οι συνταξιούχοι δανείζουν το κράτος, 370% έχουν κερδίσει τα επενδυτικά κεφάλαια που κατέχουν Ελληνικά ομόλογα
13:44 > Τράπεζα της Ελλάδος, Έχει ισόβια ασυλία ο Προβόπουλος - Μόνο η ΕΚΤ μποεί να ελέγξει την ΤτΕ, Τραπεζική ένωση - Ελεύθερη μεταφορά κεφαλαίων
16:00 > Ευρωζώνη και χρέος = Καταδίκη, Υπόθεση όλων η κατάσταση, Χρειάζεται ανατροπή, Πρέπει να ενισχυθούν δυνάμεις με ξεκάθαρους στόχους
17:38 > Τι θα γίνει αν στηριχτούν, Λήξη πολιτικής ανωμαλίας, Πολιτικές δικλείδες
19:08 > Το νέο δημοσιονομικό πλαίσιο ΕΕ χειρότερο από το Μνημόνιο, Δημοσιονομικά Σύμφωνα
20:25 > Χρειάζεται ενότητα, Ζήτημα ζωής και θανάτου, Εξαγορασμένο το πολιτικό προσωπικό
3:14 > Ίδρυση Ε.ΠΑ.Μ., Στάση Αριστεράς, Ιστορική αναδρομή - Συνεργασίες, Ευρω-εκλογές, Δημοτικές Εκλογές [9:00]
10:24 > Δημοτικές εκλογές, Διαδικασία - Πρωτοβουλίες πολιτών, όχι κεντρικές συμφωνίες, Δυνατότητα πολιτικών συνεργασιών - Διαφορά προταγμάτων [12:00], Δουλειά με το λαό πέρα από πολιτικούς διαχωρισμούς [13:00]
14:06 > Επιβίωση κυβέρνησης, Αντιπολίτευση
15:10 > Σχόλιο για πρόκληση εκλογών, Συζητήσεις άνευ ουσίας, Θέλει να απαλλαγεί ο λαός γενικά αλλα΄έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτές οι εκλογές
16:48 > Δημοσκοπήσεις
19:44 > Έρχεται πολιτική ανατροπή a la Ιταλία, Σημασία έχει η κατανόηση του διακυβεύματος - όχι η όποια "διάκριση"
21:12 > Τι θεωρείται μάχη, Διαδηλώσεις, Διαχωρισμοί [23:00]
24:14 > Περί πιθανής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Διλημματική στάση
26:58 > Κίνηση των 58
28:15 > Χρυσή Αυγή, Φούσκωσε λόγω του συστήματος και σχεδιασμένα, Η στάση αυτών που την ψήφισαν, Πολιτικός υπόκοσμος, Συσσίτια - Στιγματισμός [31:29]
33:43 > Κεντρικά προτάγματα Ε.ΠΑ.Μ., (Υποθετικά) πολιτικά βήματα και πρωτοβουλίες
37:06 > Πιθανά αντίποινα από τους έξω σε περίπτωση αντίδρασης, Μόνο οι αχυράνθρωποι τρέμουν την αντίδραση, Παραδείγματα Γκάνας και Ισλανδίας
39:36 > Εθνικό νόμισμα και έξοδος από ΕΕ, Χαρακτήρας ΕΕ και διεθνής απομόνωση, Περιορίστηκε η Ελλάδα στην ΕΕ, Κράτος-Παρίας
41:54 > Είναι πραγματικό πρόβλημα η κρίση αλλά έχουν σημασία οι πολιτικές αντιμετώπισης
42:20 > Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και των συστημικών τραπεζών, Εκκαθάριση τραπεζών - Χρέη/Σεισάχθεια/Έλεγχοι χαρακτήρα χρεών/Εισαγγελείς στις μεγάλες επιχειρήσεις
44:07 > Με ποιες δυνάμεις θα αντιταχθεί στον πυρήνα του συστήματος, Στήριξη προσπάθειας, Σχόλιο για Farage - Δεν είναι αριστερά αιτήματα αλλά πρακτικά και λαϊκά
46:10 > Στήριξη και πίστη στις δυνάμεις πουσ τηρίζουν την προσπάθεια, Καμία σχέση με συστημικές δυνάμεις, Απευθείας βοήθεια και όχι φιλανθρωπία - Στήριξη σε λαϊκά κινήματα
47:34 > Κούρεμα καταθέσεων (Δεδομένο)
47:56 > Λύσεις εκτός Μνημονίων (Αναφορά σε συνθήκη της Λισαβόνας και πάγωμα δανείων), Αθέτηση πληρωμών (...) / Όργανα αποφυγής εργαλείων αντίστασης τα Μνημόνια
50:40 > Τι θα μας κάνει να αλλάξουμε, Οπτική στην απόδοση της στάσης του κόσμου
51:23 > Περί πατριωτισμού, Δραχμή, Ευρώπη της καταπίεσης και της ΝΤΠ, Λαϊκά κινήματα στην Ευρώπη/Κοινά προβλήματα - Ανεξαρτησία
52:56 > Πλεόνασμα (Κοροϊδία), Στάση ΕΛΣΤΑΤ
54:03 > Μείωση ανεργίας (Χρηματοδότηση επενδύσεων [Χρειάζονται 25-28 δις κάθε χρόνο - Πρέπει αν πάει στο 35% του ΑΕπ το επίπεδο επενδύσεων], Εργασιακές σχέσεις, Ενίσχυση εξαρτημένης εργασίας [Μισθοί])
55:32 > Εθνικό νόμισμα/Ισοτιμία, Σημασία έχει η λειτουργία του και η δυναμική της οικονομίας
57:06 > Μεταναστευτικό, Πώς αντιμετωπίζεται, Έχουν τα λογιστήριά τους εδώ οι διακινητές, Πρέπει να απαγκιστρωθεί η αστυνομία από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, Άρνηση συμφωνιών Δουβλίνου και Σένγκεν, Απεγλωβισμός όσων έχουν μαζευτεί με ταξιδιωτικά έγγραφα με βάση διεθνείς πρακτικές
59:08 > Εκκλησία (Χρήμα και πολιτικές εξαρτήσεις ιεραρχίας), Πρέπει να παίξει τον υποτιθέμενο εθνικό της ρόλο, Ιστορική αναφορά
1:01:07 > Υγεία - Θέλει πλήρη αναδόμηση, Πρέπει να διαλέξουμε: Για όλους ή για τα πορτοφόλια;, Κράτος που να υπηρετεί τους πολίτες
1:02:16 > Επίλογος
~~~~
http://www.youtube.com/watch?v=W9Q7BonD8AE
Παρουσίαση προγράμματος των 100 πρώτων ημερών μια κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου
Κεντρικός ομιλητής: Δ. Καζάκης
Τετάρτη 22-1-2014, ώρα 18:00
Κινηματογράφος ΚΑΛΥΨΩ, Γρ. Λαμπράκη & Καλυψούς, Καλλιθέα
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
0:00 > Περί εισαγωγής εθνικού νομίσματος
2:00 > Τι γίνεται με τις επιχειρήσεις στη νέα κατάσταση (Απαλλαγή από φόρους, ...)
2:40 > Για εθνικοποιήσεις (ΔΕΚΟ), Κρατική παρουσία στους στρατηγικούς τομείς με στόχο την κοινή ωφέλεια
4:02 > Χρέος, Σχολιασμός στάσης ΣΥΡΙΖΑ για χρέος και νόμισμα
6:06 > Σεισάχθεια και αντεπιχειρήματα, Λεηλασία και συμφέροντα
8:12 > Για αποκαλύψεις σκανδάλων και Δικαιοσύνη, Αποδόμηση κράτους και διεθνείς παρεμβάσεις [10:10]
10:40 > Συμμετοχή σε Δημοτικές εκλογές και Ευρω-εκλογές, Κόκκινες γραμμές
0:00 > Δάνεια μεγαλο-καρχαριών και τραπεζικά παιχνίδια (Ανατιμητική κερδοσκοπία - Ομόλογα, Τ3 > Τ10, CDS)
4:05 > Που πάνε τα δανεικά κεφάλαια, Χρέη τραπεζών και κοινωνικοποίησή τους/Θυσία κοινωνίας για τις τράπεζες [6:40], Σχόλιο για Προβόπουλο [8:30]
9:30 > Σχόλια για ενόχους
11:00 [13:12] > Ανάπτυξη και εξυπηρέτηση χρεών, Κατοχή πλούτου και χρέους (70% των κεφαλαίων του τοπ 0,6% του παγκόσμιου πληθυσμού - 70 τρις το παγκόσμιο ΑΕΠ, 240 τρις τα συσσωρευμένα κεφάλαιά τους)
0:00 > Επαχθές/απεχθές χρέος και το 5% του Σταθάκη
3:00 > Για την αναγνώριση του χρέους, Μεθόδευση εναντίον του λαού - Ιστορική αναφορά, Τι θα μπορούσε να είχε γίνει, Παπανδρέου - Στρος Καν [8:04]
11:20 > Γιατί έγιναν/δεν έγιναν τα παραπάνω, Χρέη εφοπλιστών/τραπεζών, Τ3 > Τ10, ΕΛΣΤΑΤ - Γεωργίου [17:48], Χρειάζεται ριζική ανατροπή (Νέο Σύνταγμα, Τιμωρία ενόχων, Ανοικοδόμηση κράτους από το μηδέν) [20:00]
20:40 > Ελεύθερο επαγγελματίες, Φόροι, Επιβίωση φορολογουμένων/επιχειρήσεων, Θέλουν την ακίνητη περιουσία (Κατασχέσεις/Πλειστηριασμοί), Δεν τους ανδιαφέρουν τα δάνεια, είναι εργαλείο κατασχέσεων και ελέγχου [25:00]
27:10 > Για την επιχείρηση εκκαθάρισης (π.χ. σκάνδαλα) - Δικαιολογία για την συνολική εκκαθάριση, Λαυρεντιάδης - PROTON Bank
29:00 > Κύριος όγκος κερδών και περιουσίας η διαχείριση χρέους
>ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ<
0:00 > Εισαγωγή, Δεν εκπροσωπούν σχεδόν κανέναν οι κυβερνώντες, Εσωτερικός διχασμός Έλληνα (Τι συμβαίνει πραγματικά και ψευδαισθήσεις), Στην κοιλιά ενός θηρίου η χώρα
3:10 > Θέλουν να μας πείσουν ότι δεν έχουμε και δεν μπορούμε να ασκήσουμε δικαιώματα, Στόχος ο νομαδισμός του πλούτου και της φτώχειας, Δεν ξέρουμε τα δικαιώματά μας αλλά έχουμε αίσθηση του σωστού [7:00]
10:50 > Ε.ΠΑ.Μ. και ενότητα λαού, Δουλοπαροικία χρέους
14:20 > Επιχείρηση "Καθαρά Χέρια" (Καθοδηγούμενη), Αποχαύνωση κόσμου, Διάλυση κράτους - στρατού, Εθνικός ακρωτηριασμός, Failed State - Διεθνής παράγοντας - "Συνεργάτες"
17:07 > Σε τι συνίσταται η ανατροπή της κατάστασης (Καταγγελία και αποκήρυξη χρέους, Αποκατάσταση της έννοιας του δικαιώματος), Απεχθές χρέος
19:10 > Τράπεζες/Εξαγωγή κεφαλαίων
20:16 > Αγγελόπουλος για αντιμετώπιση χρέους και Σημίτης [1985 - Να παίρνουμε δάνεια για να πληρώνουμε τα παλιότερα δάνεια - Ορισμός χρεωκοπίας)
24:08 > Το χρέος είναι επίσης επαχθές (Δε μπορεί να εξυπηρετηθεί), Παράνομο (Θεσπίστηκε το 2010 από την ΟΗΕ) - Προϊόν αποκιακής κατοχής και μεθόδευσης, Μπορούσε να αντιμετωπιστεί διαφορετικά και μέσα στο ευρώ το ζήτημα του χρέους (αλλά ΟΧΙ να λυθεί - Διατάξεις Συνθήκης της Λισαβόνας για χρηματοδότηση και όχι δανεισμό)
27:50 > Τι θα μπορούσε να είχε γίνει διαφορετικά εντός ΕΕ και ευρώ, Διαφωνίες στη διάσκεψη του ΔΝΤ το 2010 για την αντιμετώπιση του χρέους της Ελλάδας [30:30]*
33:40 > Εργαλείο παραμονής στο ευρώ το δημόσιο χρέος, Καταγγελία χρέους, Όσοι μιλούν για αναγνώριση έστω και μέρους του χρέους έχουν κάνει το πρώτο βήμα για να περάσουν στην αντίθετη πλευρά
37:11 > Απαλλαγή από το χρέος, Ασυλία κρατών [Αναφορά στη Βρετανία του 1873 που αρνήθηκε να πάει ως κράτος να εισπράξει οφειλές σε ιδιώτες)
39:40 > Περί απομόνωσης αν διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας - Θα καατδειχθεί ως διεθνές και ουσιώδες πρόβλημα, Μπορούμε να έχουμε συμμάχους - Σημασία έχει η δική μας στάση
41:20 > Αν θα έχουμε για μισθούς - συντάξεις (Το χρέος δε βασίζεται εκεί), Δε γίνεται εντός του ευρώ, Νέος μηχανισμός διαχείρισης χρεωκοπιών και νέο Δημοσιονομικό Σύμφωνο [42:40]
44:10 > Συνολικό σχέδιο ανοικοδόμησης της χώρας, Τα στοιχεία δείχνουν κατάσταση πολέμου (1944) και πλήρης απαξίωση, Χρειάζεται επανεκπαίδευση δυναμικού, Ακόμα και να διαγραφεί το χρέος δε μπορούμε να κινηθούμε [46:50] - Χρειάζεται συνολικό σχέδιο (Παράδειγμα ΟΤΕ), Απόλυτο τέλμα/Τερματική κρίση - Χρησιμοποιούν τα έτοιμα και τα ξεπουλάνε, Χρέη ΔΕΗ [47:30]
50:00 > Το σχέδιο πρέπει να υππστηριχτεί από εθνικό, κρατικό νόμισμα και λογιστικό/παγκόσμιο νόμισμα, Αποτυπώνει σχέσεις (παγκόσμιας) κυριαρχίας, Χαρακτήρας νομισμάτων (Δυνατότητα λαϊκής κυριαρχίας με εθνικό)
54:00 > Η απάτη του ενιαίου νομίσματος και εκφράσεις εξουσίας (Ποιος το χειρίζεται και τι αντιπροσωπεύει)
55:11 > Πως περνάμε σε εθνικό νόμισμα, 6-8 μήνες για την εισαγωγή/Λογιστικά, Δεν έχει σημασία εφόσον βελτιώνεται σταθερά και συμμετοχικά η κατάσταση
56:38 > Τι γίνεται με τις τράπεζες, Πρέπει να ελεγχθούν όπως και η ΤτΕ (Κερδίζει από την κρίση), Πτώχευση και εκκαθάριση (μαζί με δήλωση αποχώρησης από ΕΕ και Ευρώ [Δίνουν ασυλία στον πρόεδρο]), Σεισάχθεια και τιμωρία όπου αρμόζει [59:00], Blackrock [1:00:00]
1:01:12 > Τι γίνεται με τις καταθέσεις (Εγγυάται το κράτος) - Παράδειγμα Αργεντινής, Σβήσιμο δανείων - Παράδειγμα Σουηδίας με κοινωνικοποίηση ζημιών και παράδοση ξανά σε ιδιώτες [1:02:50], Τράπεζες ειδικού σκοπού και όχι σούπερ-μάρκετ πιστωτικών προϊόντων
1:04:28 > Που θα βρούμε τα λεφτά (Δε γίνεται εντός του ευρώ), Κοπή εθνικού νομίσματος (ιστορικά), Πώς παράγεται [1:07:30], Εισοδήματα και Μεσο-διάστημα (Συνάλλαγμα), Το παρόν χαρτονόμισμα ως υποστηρικτική πηγή συναλλάγματος/Κρατικά ομόλογα που κατέχουν οι τράπεζες/Τουρισμός (Έχει χάσει αξία) και εξαγωγικές δραστηριότητες
1:13:08 > Ισοτιμία, Δεν υποστηρίζεται λόγω αρχής η υποτιμητική πολιτική, Κύριος στόχος η σταθεροποίηση του νομίσματος, Πρόταση 1 (1:1) [1:14:08] - Σχόλια, Προστατευμένο και ακριβό το νόμισμα λόγω κερδοσκοπικών παιχνιδιών και πιθανής επιρροής στην ισοτιμία [1:15:10], Επιλογή των ισοτιμιών με άλλα νομίσματα [1:16:00]
1:16:26 > Στόχος η παραγωγική ανασυγκρότηση, Από τι εξαρτάται (Εισόδημα - Τζίρος - Αυξανόμενες αποδοχές, Ανελαστικές και σταθερές εργασιακές σχέσεις, Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (κυρίως σε [παραγωγικές] υποδομές και στρατηγικούς τομείς), Απαλευθέρωση ατομικών παραγωγών και μεσαίων επιχειρηματιών από τα καρτέλ και την κρατική γραφειοκρατία και ασυδοσία, την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα, την πολιτική εξάρτηση), Σχόλιο για πολιτική αγυρτία, Αυστηροί και συν-διαμορφώμενοι κανόνες
1:22:10 > Υπάρχουν οι ιδέες - Λείπει η πολιτική προϋπόθεση (Ανάκτηση του τόπου και τιμωρία ενόχων), Βασική προϋπόθεση η οργανωμένη παρέμβαση του λαού
~~~~
1:25:47 > Συζήτηση/Ερωτήσεις
1:26:32 > Δικαστήριο δοσιλόγων, Συντάσσεται ήδη το κατηγορητήριο, Δέσμευση εξυπηρέτησης λαϊκών και εθνικών συμφερόντων
1:29:44 > Έκτακτες εξουσίες (Σχόλια για Βενεζουέλα), Αφετηρία το νόμισμα, η κεντρική Τράπεζα κσι η οργάνωση του λαού/Ολιγαρχία [1:33:20]
1:37:10 > Επαναπατρισμός κεφαλαίων, Έλεγχος κίνησης κεφαλαίων
1:38:56 > Κυκλοφορία νομίσματος στο μεσο-διάστημα και έλεγχος συνόρων, Ευρώ (αλλά χωρίς ακολούθηση πολιτικών - βολεύει λογιστικά και εργαλείο για να αποφευχθούν τραπεζικά ενδιάμεσα όπως κάρτες), Σημαντικό να είναι διαθέσιμες οι καταθέσεις αλλά μέχρι την αλλαγή δεν θα επιτρέπονται οι αναλήψεις σε φυσικό χρήμα / Σύνορα [1:41:10], απαλλαγή από FRONTEX και Συνθήκες, Θα αφεθεί η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να εξαρθρώσει τα κυκλώματα
1:44:10 > Διεθνές οικονομικό περιβάλλον και ευρωπαϊκή πολιτική ενοποίηση, Χάρτα Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας/Περιφέρειες - Επιβολή κράτους νόμου και τάξης, Διεθνές δίκτυο κινημάτων
1:48:24 > Αν καταρρεύσει το ευρώ, τι γίνεται με το υποστηρικτικό συνάλλαγμα (Δεν έχει σημασία αφού θα έχει άλλη αναφορά)
1:49:30 > Εισαγωγές, Δημοσιονομικό κενό/Εμπορικό ισοζύγιο και Ξηρός - Επιλεκτική ανταγωνιστική προστασία παραγωγής/απαγόρευση μη-απαραίτητων εισαγωγών, Εθνικοποίηση διυλιστηρίων και κρατικές εξω-χρηματιστικές συμφωνίες με κράτη χωρίς μεσολάβηση ιδιωτών, Διακρατικές σχέσεις και διαρθρωτικού τύπου παρεμβάσεις για υποκατάσταση εισαγωγών, Παράδειγμα Ουγγαρίας [1:54:50], Πιθανότητες συμφωνιών και πονηρές τακτικές - Παράδειγμα Αιγύπτου [1:56:10, Ξηρός [1:58:23] (Δεν είναι τυχαίο), Εναντίωση στις λογικές επιβολής και τον εξτρεμισμό/νταηλίκι, Δεν έχουν σχέση οι λαϊκές δυνάμεις με αυτά/Στοχοποίηση απελευθερωτικών δυνάμεων και ταύτιση ιστορικών εκφραστών λαϊκών δυνάμεων με κουκουλοφόρους, Ο λαός αποφασίζει κόμα κι αν υπάρχουν διαφωνίες ομάδων, Απαξίωση λαϊκών δυνάμεων από γραφειοκράτες
2:09:10 > Μόνο ο λαός πρέπει να εκφραστεί και όχι κάποια κλίκα εκ μέρους του, Αν κάποια κυβέρνηση βγει από τις εκλογές θα είναι επικίνδυνη λόγω ύψιστων αποφάσεων (Τα τινάζω όλα στον αέρα ή θυσιάζω) αφού δεν έχουν δείξει θέληση αντίστασης μέχρι τώρα
2:14:14 > Παρέμβαση Μαντά (Γραμματέας ΔΗΚΚΙ) [Ουγγαρία, Αργεντινή, Ξηρός]
2:19:24 > Αποθεματικός χρυσός, Παράδειγμα Σκανδιναβικών χωρών, Θα αναζητηθεί πάντως και θα εξακριβωθούν οι λόγοι για τους οποίους μέρος του βρίσκεται σε άλλες χώρες
2:23:20 > Επίλογος
* http://online.wsj.com/news/articles/SB1 ... 0237594344
http://imageshack.com/a/img856/6182/m9g0.jpg
- ArELa
- Founder-Administrator
Bλέπω Τράγκα αυτή την ώρα, με καζάκη, κατσανέβα κλπ κλπ
τα λένε καλά, τα λένε γερά...
κάποια στιγμή έδειξαν ρεπορτάζ, ρωτώντας τυχαίους ανθρώπους στο δρόμο
"ευρώ ή δραχμή"
όλοι όσοι εμφανίστηκαν στην οθόνη είπαν ευρώ
επανερχόμενη η κάμερα στον τράγκα, είπε πως η πρόχειρη "δημοσκόπηση"
δεν ήτανε στημένη, και ότι βγήκαν μισοί μισοί (ευρώ-δραχμή)
εντυπωσιακό ότι έδειξαν μονο αυτούς που είπαν "ευρώ"...
οι κακές συνήθειες της προπαγάνδας, δεν αποβάλλονται
αλλά ούτε και η νοητική μαλθακότητα που τους κάνουν όλους
να ακούνε και να καταπίνουν σαν χάνοι την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Φαντάζομαι πως αύριο θα έρθει και το σχετικό βίντεο...
τα λένε καλά, τα λένε γερά...
κάποια στιγμή έδειξαν ρεπορτάζ, ρωτώντας τυχαίους ανθρώπους στο δρόμο
"ευρώ ή δραχμή"
όλοι όσοι εμφανίστηκαν στην οθόνη είπαν ευρώ
![freak :freak:](./images/smilies/scared0008.gif)
επανερχόμενη η κάμερα στον τράγκα, είπε πως η πρόχειρη "δημοσκόπηση"
δεν ήτανε στημένη, και ότι βγήκαν μισοί μισοί (ευρώ-δραχμή)
εντυπωσιακό ότι έδειξαν μονο αυτούς που είπαν "ευρώ"...
οι κακές συνήθειες της προπαγάνδας, δεν αποβάλλονται
αλλά ούτε και η νοητική μαλθακότητα που τους κάνουν όλους
να ακούνε και να καταπίνουν σαν χάνοι την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Φαντάζομαι πως αύριο θα έρθει και το σχετικό βίντεο...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Λάθος δίλημμα για τον κόσμο.
Ο κάθε περαστικός και άνθρωπος της διπλανής πόρτας αυτό που θέλει είναι να είναι η τσέπη του γεμάτη και να ξαναβρεί την ησυχία του και τη γαλήνη του και την ελευθερία του από χρέη και κυνηγητό.
Αν αυτό που θα έχει στην τσέπη είναι ευρώ η δραχμή δεν έχει σημασία.
Απλώς να υπάρχει κάτι στην τσέπη.
Και όσοι είπαν ευρώ δεν αναρρωτήθηκαν τι θα έχουν στην τσέπη.
Την είδα την εκπομπή.
Ο Καζάκης διαφώνησε με τους πλαν Β σε πολλά κυρίως στην έννοια του χρεωστασίου.
Ο Καζάκης όταν μιλάει για δραχμή εννοεί νόμισμα που εκδίδεται από το κράτος και ότι το κράτος πρέπει να έχει την ελευθερία να εκδίδει νόμισμα.
Δραχμές υπάρχουν πολλές.....................!!!!!!
Ο Καζάκης μίλησε για την παγίδα και γι αυτό και δεν τη λέει δραχμή αλλά εθνικό νόμισμα.
Υπάρχει και η πληθωριστική δραχμή όπως τα εκατομμύρια της κατοχής.
Το κανάλι δεν ξεκαθάρισε για ποια δραχμή μιλάμε στο γκάλοπ.
Ο Καζάκης σε πολλές ομιλίες του όταν αναφέρεται στο "Εθνικό νόμισμα" εννοεί κάτι πολύ συγκεκριμένο επισημαίνοντας τους κινδύνους από ένα διπλό νόμισμα παγίδα, από μια "δραχμή" πληθωριστική ή από μια δραχμή που θα κόβεται κάπου στη Γερμανία και θα κερδοσκοπούν οι επιτήδιοι κόβοντας νόμισμα και δίνοντας ψίχουλα και απολειφάδια δραχμής στην Ελλάδα.
Σε μια ερώτηση Ευρώ ή δραχμή σε ένα Γκάλοπ στο δρόμο δεν απαντάς δραχμή. Ούτε ο ίδιος ο Καζάκης δεν θα έδινε αυτή την απάντηση.
Ο κάθε περαστικός και άνθρωπος της διπλανής πόρτας αυτό που θέλει είναι να είναι η τσέπη του γεμάτη και να ξαναβρεί την ησυχία του και τη γαλήνη του και την ελευθερία του από χρέη και κυνηγητό.
Την είδα την εκπομπή.
Ο Καζάκης διαφώνησε με τους πλαν Β σε πολλά κυρίως στην έννοια του χρεωστασίου.
Ο Καζάκης όταν μιλάει για δραχμή εννοεί νόμισμα που εκδίδεται από το κράτος και ότι το κράτος πρέπει να έχει την ελευθερία να εκδίδει νόμισμα.
Ο Καζάκης μίλησε για την παγίδα και γι αυτό και δεν τη λέει δραχμή αλλά εθνικό νόμισμα.
Υπάρχει και η πληθωριστική δραχμή όπως τα εκατομμύρια της κατοχής.
Ο Καζάκης σε πολλές ομιλίες του όταν αναφέρεται στο "Εθνικό νόμισμα" εννοεί κάτι πολύ συγκεκριμένο επισημαίνοντας τους κινδύνους από ένα διπλό νόμισμα παγίδα, από μια "δραχμή" πληθωριστική ή από μια δραχμή που θα κόβεται κάπου στη Γερμανία και θα κερδοσκοπούν οι επιτήδιοι κόβοντας νόμισμα και δίνοντας ψίχουλα και απολειφάδια δραχμής στην Ελλάδα.
Σε μια ερώτηση Ευρώ ή δραχμή σε ένα Γκάλοπ στο δρόμο δεν απαντάς δραχμή. Ούτε ο ίδιος ο Καζάκης δεν θα έδινε αυτή την απάντηση.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
σωστά. κι ας λέγεται και ρουπία...doctormarkon έγραψε:Ο Καζάκης όταν μιλάει για δραχμή εννοεί νόμισμα που εκδίδεται από το κράτος και ότι το κράτος πρέπει να έχει την ελευθερία να εκδίδει νόμισμα.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
υπάρχει και η δραχμή δεμένη στο άρμα του δολαρίου... λίαν καταστροφικό κι αυτό.doctormarkon έγραψε:Υπάρχει και η πληθωριστική δραχμή όπως τα εκατομμύρια της κατοχής.
Οπότε ναι, το πράγμα έμεινε φλου. Μίλησαν μόνο για χαλαρό εσωτερικό νόμισμα...
το οποίο υποθέτω πως θα ελέγχεται απ'τον ευρωμηχανισμό και θεωρώ πως πάλι δεν εξυπηρετεί
τον Έλληνα πολίτη.
Κάποιος είπε (δε θυμάμαι ποιος τώρα), πως ο σχεδιασμός του ευρώ ήταν κατάφορα
λαθεμένος... Αν ήμουν εκεί θα του απαντούσα ότι για τους λαούς, ναι ήταν, αλλά με δεδομένες τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ και τους ΣΤΟΧΟΥΣ πίσω απ'το σχεδιασμό του, ήταν απόλυτα σωστός και οι στόχοι επετεύχθησαν ήδη...
Τέλος, κατσανέβας (όσο αντιπαθής και αν μου είναι προσωπικά) τόνιζε κάποια πράγματα
που θεωρώ σωστά, αλλά δυστυχώς ο τράγκας τον διέκοπτε συνέχεια. (Υποθέτω πως είχε πει πολλά πριν κάτσω εγώ να δω την εκπομπή που την είδα στα μισά, αλλά και πάλι θεωρώ απαράδεκτες τις διαρκείς διακοπές... ήταν σα να'θελε να τον φιμώσει)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Μέγα λάθος! Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξει. Η ελευθερία είναι ευθύνη, αποφάσεις και ενίοτε ρίσκα. Η τσέπη δεν γεμίζει έτσι από μόνη της, ούτε και με τη δουλειά αυτή καθ' εαυτή μόνο. Και αυτή εξαρτάται από το όλο κανονιστικό πλαίσιο.doctormarkon έγραψε:Λάθος δίλημμα για τον κόσμο.
Εύστοχες οι επισημάνσεις (σε όλη την ανάρτηση).
![thumb :thumb:](./images/smilies/thumb.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
(http://www.youtube.com/watch?v=3CRcF3rcE5E)
Η εκπομπή του Τράγκα. Γενικά για οικονομικά και λοιπά... Δεν έχει τόσο ξεχωριστές ενότητες.
(Προτείνεται)
Εφ' όλης της ύλης.
Την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Καζάκης ήταν καλεσμένος της γνωστής στιχουργού, Λίνας Νικολακοπούλου σε μια διαφορετική συζήτηση, μαζί με το δημοσιογράφο Μ. Προβατά, στον χώρο πολιτισμού PASSPORT στον Πειραιά, με τον τίτλο: "Ένας λόγος παραπάνω".
Αναδρομή εφ' όλης της ύλης, προτάγματα κτλ. (Σχετίζεται με το αμέσως προηγούμενο)
0:00 > Παραγωγικά μέσα και παράδοσή τους, Στέρηση βασικών δομών ανάταξης - Τερματικού χαρακτήρα κρίση
5:20 > Για φορολογία πλουσίων (ΣΥΡΙΖΑ) και υποτιθέμενη λύση των εισοδηματικών με αυτό τον τρόπο
7:00 > Περί του "πειραματόζωου", Γιατί η Ελλάδα προσφέρεται για οικονομικά και πολιτικά πειράματα (Έλλειψη αντίστασης και οράματος), Μη αναγνώριση κρατών και κυριαρχικών δικαιωμάτων στην εποχή της κυριαρχίας της αγοράς - Ακύρωση των κεκτημένων της Βεστφαλίας του 1648
10:30 > Λοβοτομή μέσω των οικονομικών σπουδών, Αποσύνδεση οικονομίας από την κοινωνία - Ιδιώτευση
12:30 > Όλα έχουν συμφωνηθεί, Εθνικός ακρωτηριασμός, Η οικονομία ως πολεμικό μέσο
14:44 > Εθνικό νόμισμα και συσχετισμός δυνάμεων (ιστορικά - Μηχανές κοπής), Τι εκφράζει το νόμισμα [17:10]
18:51 > Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, Το 2015 θα αλλάξουν τις συνθήκες, Δημιουργία υπερ-εθνικού μηχανισμού - Κατάλυση κρατών
19:40 > Αφετηρία και προτάγματα (Διαγραφή χρέους, Συντακτική Εθνοσυνέλευση, Newly Independent State - Επανίδρυση κράτους)
21:40 > Επιτάχυνση αλλαγών και συγκρούσεων, Κανιβαλισμός μικρότερων από ισχυρότερους
23:10 > Παρέμβαση στον κόσμο
25:05 > Δανεισμός, Αφορολόγητα κέρδη τραπεζών από ομόλογα, Παράδειγμα Ουγγαρίας
28:00 > Δημόσια Υγεία, Παράδειγμα Νορβηγίας, Πανωτόκια χρεών, 3/4 του χρέους είναι πολεμικά δάνεια, 92% του νέου δανεισμού για να πληρωθούν παλιότερα, Τραγική στάση κράτους και πολιτικών εκπροσώπων
31:30 > Διεκδίκηση χώρας οργανωμένα και ενωμένα, Ελεύθερη πτώση - Πρέπει να αποκτήοσυμε επίγνωση της θέσης μας
34:00 > Ε.ΠΑ.Μ. και στόχοι, 5 προτάγματα, Θεμελιώδη ζητήματα, Προοπτική κινήματος - Επαφή με τον κόσμο