freeromios έγραψε:Ξαναγράφω ότι έχω γραπτές αποδείξεις.
Δεν θες ονόματα?
ΟΚ.
Σε λίγο καιρό λοιπόν κάποιο πολύ μεγάλο κανάλι εθνικής εμβέλειας θα παίζει αντιμνημόνιο και ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΜ από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Θα είναι ότι ο 902 για το ΚΚΕ.
Πάμε ένα στοιχηματάκι γιατί μου λείπουν κάτι ευρώ?
Πόσα βάζεις ρε μαγκίτισα?
Και όταν το δείτε αυτό να γίνετε θα ζητήσετε συγγνώμη για το
Αλλά για να ζητήσεις συγγνώμη πρέπει να είσαι άντρας να παραδέχεσαι το λάθος σου και πόσο
υπήρξες.
Εσείς ακόμα και όταν σας ΤΟ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ αυτό που γράφω τώρα θα πείτε όχι δεν είναι έτσι.
Κατ'αρχάς, ό,τι έχεις να μου πεις, θα μου το λες
δημόσια. Προσωπικά μηνύματα από σένα, δεν δέχομαι, όπως δεν δέχομαι τις προστυχιές.
Και ήταν προστυχιά το ότι αποκάλεσες τους καναλάρχες "φίλους μου" για τους οποιους "θίχτηκα" και γι'αυτό σου έριξα warning. 
Με τους συγκεκριμένους άντρες, φυσικά δεν έχω καμία σχέση και συνάφεια. Το ότι ερμήνευσες το warning που σου'ριξα (αγνοώντας τους λόγους που έδωσα) ως ευθιξία για λογαριασμό τους, και το ότι τόλμησες να γράψεις (σε ΡΜ) κάτι τέτοιο, καταδεικνύει και το ηλίθιο της εγκεφαλικής σου λειτουργίας. 'Ασχετα αν το κάνουν άλλοι εδώ μέσα, μετά από αυτά τα ύπουλα και κουτοπόνηρα, προσωπικά ΔΕΝ δίνω βαρύτητα στις τοποθετήσεις απο άτομα που σκέφτονται κατ'αυτόν τον τρόπο, δεν έχω τίποτα να πω μαζί τους, και στο εξής, δεν πρόκειται να απαντήσω σε ο,τιδήποτε θέσεις σε μένα προσωπικά. Προειδοποιώ όμως, ότι θα ρίχνω τα επόμενα warnings χωρίς καν να σου απαντώ.
Προς τους υπόλοιπους συμφορουμίτες που συμμετέχουν σ'αυτό το διάλογο:
Ο freeromios, εμμένει στα κανάλια και στους καναλάρχες, και στο γεγονός πως ΟΛΟΙ όσοι κάνουν κάποιο αγώνα, είναι σατανικοί συνεργάτες των μνημονιακών δυνάμεων. Πιο ΗΛΙΘΙΟ σενάριο, προσωπικά δεν έχω ξανακούσει. Για καναλάρχες ουδέποτε έκανα αναφορά, διότι απλά ΔΕΝ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Δεν παρακολουθώ τα κανάλια τους και δεν παρακολουθώ την όποια προπαγάνδα παίζει μέσα από αυτά.
Είμαι
αντιμνημονιακή και με όλα όσα συνεπάγεται η κάθετη εναντίωσή μου στο μνημόνιο, και στην πολιτική που ασκεί αυτή η (παράνομη και αντισυνταγματική) κυβέρνηση, μέσα από την οποία αφανίζεται η Ελλάδα και ο ελληνικος λαός.
Στόχος μου δεν είναι να πολεμήσω όποιον (καναλάρχη, καναλι, ή και τον διάβολο τον ίδιο)
συντάσσεται σε οποιαδήποτε μορφή αντίστασης, αλλά αυτούς που εμφανώς διαλύουν κοινωνικό ιστό, τη χώρα και τη ζωή μας την ιδια. Μου κάνει σχήμα οξύμωρο να'ναι (οι καναλάρχες που αναφέρει ο freeromios) ταυτόχρονα και συνεργάτες των κυβερνητικών δυνάμεων, και πάντως δεν βλέπω πού και πώς μπορεί να εξυπηρετήσουν το σάπιο σύστημα στηρίζοντας αντιμνημονιακούς. Δεν με ενδιαφέρουν/αφορούν τα σκοτεινά και απώτερα κίνητρα που (κατά την ψύχωση του freeromios) το κάνουν κάποιοι.
Στην πράξη, όσοι το κάνουν σ'αυτούς τους χαλαιπούς καιρούς, δεν βλάπτουν τον τόπο και το λαό, απεναντίας βοηθουν στην αφύπνιση. (σε πρώτη φάση τουλάχιστον)
'Ενα είναι βέβαιο: ΔΕΝ θα συστρατευτώ με τις δυνάμεις εκείνες που θέλουν εμφανώς τον αφανισμο μας, επειδή δε μου αρέσουν οι μούρες κάποιων που προωθουν τον αγώνα
κατά της εξοντωσής μας. Αν το κάνουν εκ του πονηρού, θα φανεί στην πορεία. Για την ώρα, εξυπηρετούν το αντιστασιακό κίνημα. (έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον)
Θεωρώ πλέον ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, και πιθανότατα ενδεικτικό της προδοτικής διαδρομής ενός σύγχρονου εφιάλτη, που μας αποκαλεί και γερμανοφιλους, την διαρκή και επίμονη προσπάθεια του freeromios να κατακερματίσει για άλλη μια φορά τους Ελληνες με διχαστικά σενάρια, να αποπροσανατολίσει,
υποβαθμίζοντας τη σημασία αυτού του εγκλήματος που παίζεται αδίστακτα αυτή τη στιγμή από τους εξουσιάζοντες, για να εστιάζει σε κανάλια, καναλάρχες και άλλες ευφάνταστες και αναπόδεικτες αηδίες...
Γιατί ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ.
Και εσείς θα χαθείτε από προσώπου γης με τα μυαλά που κουβαλάτε..
Γερμανόφιλα μωρά μου. Και το Γερμανο - ξέρετε πού κολλάει.
Δεν λέω ονόματα... Ξέρετε εσείς..
Όχι δεν ξέρω πού κολλάει το Γερμανό- (ξανθιά γαρ) και δεν μ'ενδιαφέρει. Και μόνο που μας αποκάλεσες γερμανόφιλους, είναι απαράδεκτο, και με δεδομένη τη σημερινή κατάντια μας, τον χαρακτηρισμό τον εκλαμβάνω ως
αισχρή ύβρη.
Απορώ πώς δεν αντέδρασαν οι υπόλοιποι με αυτή την απαράδεκτη φρασεολογία σου εδώ, αφού...ακόμα και να απευθύνεται μόνο σ'εμένα , την απηυθυνες (κατά τη συνήθη πρακτική σου) σε ΟΛΟΥΣ πάλι. Όπως και να'χει, εγώ αντιδρώ με τις κατάφορες προσβόλες που έχεις ρίξει εδώ μέσα, και μετά από την παραπάνω, τραβάω και δεύτερο warning, να'χεις να πορεύεσαι. Όπως προείπα στο 3ο καίγεσαι και δε θα διστάσω να κάνω και το τρίτο κλικ, αν συνεχίσεις. Περιττό να σου πω ότι δε θα λυπηθώ κι όλας αν με το αυτόματο ban που θα προκύψει με το κλικ του 3ου warning, πάψουμε να διαβάζουμε και τις τοποθετήσεις σου. Μας τα είπες και με το παραπάνω, άλλωστε, και πριβέ και δημοσίως.
Επί των μουσικών κομματιών δεν θα σχολιάσω παίδες, γιατί αυτή την ωρα τουλάχιστον αισθάνομαι μια αηδία

που δε μ'αφήνει να τα εκτιμήσω όπως τους αξίζει