Δημήτρης Καζάκης 2

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Δημήτρης Καζάκης 2

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Φεβ 2012, 23:53

freeromios έγραψε:Λοιπόν επειδή προκλήθηκα (λίγο τρόμπας είμαι, αλλά όχι τόσο ρε Βάσω) ΧΩΡΙΣ να αναφέρω πηγές, αλλά έχοντας ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στα χέρια μου (όποιος θέλει με συναντάει ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και του τα δείχνω να ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ και να μην τον τρώει η ΜΑΛΑΚΙΑ πια) θα σας πω τι ξέρω:
Ευτυχώς που έχουμε κι εσένα να μας ξεστραβώνεις...
freeromios έγραψε:Ο ******* και ο ***** καθ' υπόδειξη ανθρώπων από το εξωτερικό συστήνουν ένα "αντιμνημονιακό Μέτωπο".
Θα φτιάξουν μια σειρά Φορέων και Κομμάτων του στυλ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΑΜ, κόμμα Καμμένου, Κόμμα Κουρουμπλή, Κόμμα Σακοράφας, κλπ, κλπ.
Σου έχω πει σ'αυτόν τον τόπο να πάψεις να αναφέρεις ονόματα. Δεν εννοείς να συμμορφωθείς. 'Εφαγες το πρωτο warning, στο τρίτο καίγεσαι και άντε γεια :bye: Αν θες να πας φυλακή εσύ, να πας. Εγώ δεν έχω καμία όρεξη. Αυτά που αναφέρεις ΔΕΝ είναι αποδείξεις, αλλά σπέκουλα. Αποδείξεις θα ήταν αν είχες προσκομίσει ντοκουμέντα (ηχητικά ή γραπτά) που να επαληθεύουν αυτά που ισχυρίζεσαι. Από τη στιγμή που δεν έχεις τέτοια, αυτα που παραθέτεις είναι δικές σου αυθαιρεσίες/φαντασιώσεις και είναι και μηνύσιμα ως συκοφαντικά, πράγμα που δεν επιτρέπεται σ'αυτόν τον ιστότοπο.
freeromios έγραψε:για να παλέψει ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ κατά του .. μνημονίου!!
Ναι, ναι... καταλάβαμε. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ είναι λαμόγια του κερατά και αντιπαλεύουν "υποτίθεται" το μνημόνιο. Στο βαθος θέλουν όλοι τον πλήρη αφανισμό της χώρας από το χάρτη. :help: Όλοι όμως. Κι εμείς που σου μιλάμε. Μόνο εσύ αγωνίζεσαι έντιμα και για χάρη της Ελλάδας και της οικογένειάς σου σ'αυτό το κάδρο. ΟΚ κι εγώ σ'αγαπάω. :loco:
freeromios έγραψε:Οι εκλογές θα δώσουν μια Κυβέρνηση συνεργασίας που θα μας ξαναφέρει την.. δραχμή.
Ο λαός θα πεινάει και ο Καζάκης με τους άλλους θα υπόσχονται φύκια.
Ενώ τώρα τρώνε όλοι με χρυσά κουτάλια (στα συσίτια) και κοιμούνται στα πούπουλα (σε χαρτοκουτα στο δρόμο εννοώ).

Άσε, άραξε καλυτερα στην κοσμάρα σου για όταν θα'ρθει ο Κύριος να σε σωσει (όπως λέει κι ο Τότης). Δεν εισαι για πολιτικου τύπου διάλογο άλλωστε, μείνε στα της θρησκείας. Εκεί θα την καταβρείς με όλους τους σατανάδες που θα αναγνωριζεις γύρω σου. Γιατί είπαμε, δεν είναι κανείς σωστός. Όλοι λέσια, που συνεργαζονται με το σατανά. Μόνο εσύ είσαι ο σωστός (στα όνειρά σου σίγουρα)...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Παρ 03 Φεβ 2012, 00:20

Ξαναγράφω ότι έχω γραπτές αποδείξεις.
Δεν θες ονόματα?
ΟΚ.
Σε λίγο καιρό λοιπόν κάποιο πολύ μεγάλο κανάλι εθνικής εμβέλειας θα παίζει αντιμνημόνιο και ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΜ από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Θα είναι ότι ο 902 για το ΚΚΕ.
Πάμε ένα στοιχηματάκι γιατί μου λείπουν κάτι ευρώ?
Πόσα βάζεις ρε μαγκίτισα?

Και όταν το δείτε αυτό να γίνετε θα ζητήσετε συγγνώμη για το :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
Αλλά για να ζητήσεις συγγνώμη πρέπει να είσαι άντρας να παραδέχεσαι το λάθος σου και πόσο :jerk: :jerk: :jerk: υπήρξες.
Εσείς ακόμα και όταν σας ΤΟ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ αυτό που γράφω τώρα θα πείτε όχι δεν είναι έτσι.
Γιατί ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ.
Και εσείς θα χαθείτε από προσώπου γης με τα μυαλά που κουβαλάτε..
Γερμανόφιλα μωρά μου. Και το Γερμανο - ξέρετε πού κολλάει.
Δεν λέω ονόματα... Ξέρετε εσείς..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Παρ 03 Φεβ 2012, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: warning issued for this post
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Παρ 03 Φεβ 2012, 01:16

Σε λίγο καιρό λοιπόν κάποιο πολύ μεγάλο κανάλι εθνικής εμβέλειας θα παίζει αντιμνημόνιο και ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΜ από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Εγώ είμαι μέσα καθόρισε το πότε θα γίνει αυτό που λές
και φυσικά το πόσα $$$$$ !!
φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στον ALFA του Κοντομηνά,
έτσι δεν κυκλοφοράει στο διαδύκτιο ;;
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Παρ 03 Φεβ 2012, 01:34

Feel in' - To Koritsi tis Vroxis

FEEL IN
Περιγραφή:

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2003 από το******** (DJ Elis m. feeling) και το Δημήτρη Ροντογιάννη (φωνή - κιθάρα) ως μέσο έκφρασης και ως μια προσπάθεια προσέγγισης του hip hop μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Μετά από ένα μικρο χρονικό διάστημα προστέθηκε στη σύνθεση του ο Νίκος Γαλάνης (φωνή - κιθάρα) και το συγκρότημα συνέχισε με αυτήν την σύνθεση έως το 2007 όπου προστέθηκε στη σύνθεση του αρχικά ως συμμετέχοντας μόνο στις συναυλίες και μετέπειτα ως μόνιμο μέλος ο Γεράσιμος Γιαννακάκης στις κιθάρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Joy την Σάβ 24 Μαρ 2012, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διαγραφή ονόματος
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 03 Φεβ 2012, 04:42

Πολύ ωραίο κομμάτι Βαγγέλη!!!! (αν είσαι αυτός ο Βαγγέλης)
Δεν ξέρω αν συνεχίσατε...αν δεν...κρίμα..

Μιας και το ρίξαμε όμως στο hip hop και στα μουσικά...λεω να το συνεχίσω..

Αν αρματώνεσαι με ψέμα από το χθες
και ρίχνεις άσκοπα ενώ κινούνται οι στόχοι
κι αν μαλάκα σ’ έκανε το προφανές,
καιρός να μάθεις να λες και κάνα «όχι».

Εγώ πάντως θα ήθελα να τα δω αυτά τα στοιχεία.
Μπορεί να είναι και έτσι όπως τα λες. Δεν αμφισβητώ χωρίς να δω και να κρίνω.
Όμως το θέμα για μένα είναι ότι είτε έτσι είτε αλλιώς, πρέπει να πάμε πάρα κάτω.
Έχουμε λιμνάσει πολύ εδώ...σε σημείο σαπίλας..
Δεν μπορούμε να καθόμαστε άλλο ακίνητοι επειδή τίποτα δεν είναι όπως το θέλουμε ή επειδή μπορεί να είναι στημένο. Η ακινησία είναι η καταστροφή.
Μπροστά μας υπάρει άλλο ένα σκαλοπάτι, το επόμενο, που έχουμε ν ανεβούμε. Μπορεί να μην είναι ο τελικός στόχος (και να είναι ένας στημένος στόχος) αλλά είναι μία πορεία προς το επιθυμητό.

Εδώ πλέον δεν υπάρχει τίποτα.

Στημένο ή όχι πάντως...για μένα ένας είναι πλέον ο εχθρός...ο φόβος..
Αν φοβάμαι οτι είναι στημένο, αν φοβάμαι ότι είναι ανίκητοι και όλα τα έχουν σχεδιασμένα πριν από μας για μας, αν φοβάμαι ότι θα με φέρουν σε σημείο να πεινάω και να μην μπορώ να κάνω τίποτα...
ΤΙΠΟΤΑ?...Δεν υπάρχει αυτή η λέξη..το τίποτα είναι ισότιμο της απραξίας. Και απραξία δεν μπορεί να υπάρξει γιατί εμείς είμαστε πολλοί και αυτοί είναι λίγοι.

Καιρός λοιπόν να μάθουμε να λέμε και κανα όχι.

Μας εμφυσούν τον φόβο. Θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι πανταχού παρόντες και τα πάντα πληρώντες.
Σκέψου λοιπόν μήπως και αυτά τα στοιχεία που έχεις είναι δικό τους δημιούργημα. Για να κάτσουμε στ αυγά μας (στ αυγά τους δηλαδή και να τα κλωσάμε και να επωφελούνται αυτοί).

Και τώρα άλλο ένα τραγουδάκι..
Νομίζουν πως δε ξέρουμε κι όμως ξέρουμε
Νομίζουν πως δε θα'ρθει κι όμως, θα το φέρουμε
Κι αν έρθει, πίστεψέ με θα πονέσετε
Καθήσατε καιρό ψηλά, καιρός να πέσετε

L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Φεβ 2012, 10:38

freeromios έγραψε:Ξαναγράφω ότι έχω γραπτές αποδείξεις.
Δεν θες ονόματα?
ΟΚ.

Και όταν το δείτε αυτό να γίνετε θα ζητήσετε συγγνώμη για το :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
Αλλά για να ζητήσεις συγγνώμη πρέπει να είσαι άντρας να παραδέχεσαι το λάθος σου και πόσο :jerk: :jerk: :jerk: υπήρξες.
Εσείς ακόμα και όταν σας ΤΟ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ αυτό που γράφω τώρα θα πείτε όχι δεν είναι έτσι.

Κατ'αρχάς, ό,τι έχεις να μου πεις, θα μου το λες δημόσια. Προσωπικά μηνύματα από σένα, δεν δέχομαι, όπως δεν δέχομαι τις προστυχιές. Και ήταν προστυχιά το ότι αποκάλεσες τους καναλάρχες "φίλους μου" για τους οποιους "θίχτηκα" και γι'αυτό σου έριξα warning. :banghead: Με τους συγκεκριμένους άντρες, φυσικά δεν έχω καμία σχέση και συνάφεια. Το ότι ερμήνευσες το warning που σου'ριξα (αγνοώντας τους λόγους που έδωσα) ως ευθιξία για λογαριασμό τους, και το ότι τόλμησες να γράψεις (σε ΡΜ) κάτι τέτοιο, καταδεικνύει και το ηλίθιο της εγκεφαλικής σου λειτουργίας. 'Ασχετα αν το κάνουν άλλοι εδώ μέσα, μετά από αυτά τα ύπουλα και κουτοπόνηρα, προσωπικά ΔΕΝ δίνω βαρύτητα στις τοποθετήσεις απο άτομα που σκέφτονται κατ'αυτόν τον τρόπο, δεν έχω τίποτα να πω μαζί τους, και στο εξής, δεν πρόκειται να απαντήσω σε ο,τιδήποτε θέσεις σε μένα προσωπικά. Προειδοποιώ όμως, ότι θα ρίχνω τα επόμενα warnings χωρίς καν να σου απαντώ.

Προς τους υπόλοιπους συμφορουμίτες που συμμετέχουν σ'αυτό το διάλογο:

Ο freeromios, εμμένει στα κανάλια και στους καναλάρχες, και στο γεγονός πως ΟΛΟΙ όσοι κάνουν κάποιο αγώνα, είναι σατανικοί συνεργάτες των μνημονιακών δυνάμεων. Πιο ΗΛΙΘΙΟ σενάριο, προσωπικά δεν έχω ξανακούσει. Για καναλάρχες ουδέποτε έκανα αναφορά, διότι απλά ΔΕΝ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Δεν παρακολουθώ τα κανάλια τους και δεν παρακολουθώ την όποια προπαγάνδα παίζει μέσα από αυτά.

Είμαι αντιμνημονιακή και με όλα όσα συνεπάγεται η κάθετη εναντίωσή μου στο μνημόνιο, και στην πολιτική που ασκεί αυτή η (παράνομη και αντισυνταγματική) κυβέρνηση, μέσα από την οποία αφανίζεται η Ελλάδα και ο ελληνικος λαός.

Στόχος μου δεν είναι να πολεμήσω όποιον (καναλάρχη, καναλι, ή και τον διάβολο τον ίδιο) συντάσσεται σε οποιαδήποτε μορφή αντίστασης, αλλά αυτούς που εμφανώς διαλύουν κοινωνικό ιστό, τη χώρα και τη ζωή μας την ιδια. Μου κάνει σχήμα οξύμωρο να'ναι (οι καναλάρχες που αναφέρει ο freeromios) ταυτόχρονα και συνεργάτες των κυβερνητικών δυνάμεων, και πάντως δεν βλέπω πού και πώς μπορεί να εξυπηρετήσουν το σάπιο σύστημα στηρίζοντας αντιμνημονιακούς. Δεν με ενδιαφέρουν/αφορούν τα σκοτεινά και απώτερα κίνητρα που (κατά την ψύχωση του freeromios) το κάνουν κάποιοι. Στην πράξη, όσοι το κάνουν σ'αυτούς τους χαλαιπούς καιρούς, δεν βλάπτουν τον τόπο και το λαό, απεναντίας βοηθουν στην αφύπνιση. (σε πρώτη φάση τουλάχιστον)

'Ενα είναι βέβαιο: ΔΕΝ θα συστρατευτώ με τις δυνάμεις εκείνες που θέλουν εμφανώς τον αφανισμο μας, επειδή δε μου αρέσουν οι μούρες κάποιων που προωθουν τον αγώνα κατά της εξοντωσής μας. Αν το κάνουν εκ του πονηρού, θα φανεί στην πορεία. Για την ώρα, εξυπηρετούν το αντιστασιακό κίνημα. (έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον)

Θεωρώ πλέον ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, και πιθανότατα ενδεικτικό της προδοτικής διαδρομής ενός σύγχρονου εφιάλτη, που μας αποκαλεί και γερμανοφιλους, την διαρκή και επίμονη προσπάθεια του freeromios να κατακερματίσει για άλλη μια φορά τους Ελληνες με διχαστικά σενάρια, να αποπροσανατολίσει, υποβαθμίζοντας τη σημασία αυτού του εγκλήματος που παίζεται αδίστακτα αυτή τη στιγμή από τους εξουσιάζοντες, για να εστιάζει σε κανάλια, καναλάρχες και άλλες ευφάνταστες και αναπόδεικτες αηδίες...
Γιατί ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ.
Και εσείς θα χαθείτε από προσώπου γης με τα μυαλά που κουβαλάτε..
Γερμανόφιλα μωρά μου. Και το Γερμανο - ξέρετε πού κολλάει.
Δεν λέω ονόματα... Ξέρετε εσείς..
Όχι δεν ξέρω πού κολλάει το Γερμανό- (ξανθιά γαρ) και δεν μ'ενδιαφέρει. Και μόνο που μας αποκάλεσες γερμανόφιλους, είναι απαράδεκτο, και με δεδομένη τη σημερινή κατάντια μας, τον χαρακτηρισμό τον εκλαμβάνω ως αισχρή ύβρη.

Απορώ πώς δεν αντέδρασαν οι υπόλοιποι με αυτή την απαράδεκτη φρασεολογία σου εδώ, αφού...ακόμα και να απευθύνεται μόνο σ'εμένα , την απηυθυνες (κατά τη συνήθη πρακτική σου) σε ΟΛΟΥΣ πάλι. Όπως και να'χει, εγώ αντιδρώ με τις κατάφορες προσβόλες που έχεις ρίξει εδώ μέσα, και μετά από την παραπάνω, τραβάω και δεύτερο warning, να'χεις να πορεύεσαι. Όπως προείπα στο 3ο καίγεσαι και δε θα διστάσω να κάνω και το τρίτο κλικ, αν συνεχίσεις. Περιττό να σου πω ότι δε θα λυπηθώ κι όλας αν με το αυτόματο ban που θα προκύψει με το κλικ του 3ου warning, πάψουμε να διαβάζουμε και τις τοποθετήσεις σου. Μας τα είπες και με το παραπάνω, άλλωστε, και πριβέ και δημοσίως. :thumbsdown:

Επί των μουσικών κομματιών δεν θα σχολιάσω παίδες, γιατί αυτή την ωρα τουλάχιστον αισθάνομαι μια αηδία :emetos: που δε μ'αφήνει να τα εκτιμήσω όπως τους αξίζει
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Φεβ 2012, 11:15

Επίσης, να υπενθυμίσω ότι εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 34#p162334 έδωσα λινκ μιας συγκεκριμένης εκπομπής που παρότρυνα όλους να ακούσουν. Λυπάμαι που λόγω της... "ευγενούς χορηγιας" του freeromios αποπροσανατολίστηκε για άλλη μια φορά το τόπικ και δεν καταφέραμε να εστιάσουμε σε αυτό, και να σχολιάσουμε την ενημέρωση που δοθηκε εκεί και θεωρω πραγματικά σημαντική.

Θα επαναλάβω την παρότρυνση/παράκληση να ακούσετε τη συγκεκριμένη εκπομπή, (ή έστω το βίντεο που ανέβηκε μετά) αφού σε αυτήν παρουσιάστηκαν σημαντικές ενημερώσεις/στοιχεία, τα οποία ΔΕΝ μας παράσχει άλλος ενημερωτικός φορέας στην Ελλάδα και τα οποία φρονώ πως πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας. Ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να σταθούμε/εστιάσουμε σε αυτά. Πιστέψτε με, για τη ζωή μας ειναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που συζητάμε μέχρι στιγμής.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Παρ 03 Φεβ 2012, 11:31

To ποιος είναι ψυχωτικός, κοντόφθαλμος και αιθεροβάμων θα φανεί πολύ σύντομα.
Προσέχτε τι γράφετε και πώς το γράφετε γιατί θα εκτεθείτε ΠΟΛΥ σύντομα ανεπανόρθωτα.
Ξαναγράφω ότι πράγματι είναι πολύ χρήσιμο να ακούμε τι λένε οι Καζάκης και Καμμένος.
Ειδικα ο δευτερος έχει σε πολλά θέματα κάτι πηγές πληροφοριών ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.
Γεγονός βέβαια που δεν φαίνεται να προβληματίζει κανέναν....
Διότι ο σύγχρονος άνθρωπος, ο άνθρωπος του Huxley, έχει μάθει να είναι παθητικός δέκτης πληροφοριών, χωρίς να έχει την ικανότητα να διακρίνει την ποιότητα, την αξιοπιστία και κυρίως το ΛΟΓΟ για τον οποίο του μεταδίσεται κάποια πληροφορία.
Ακούστε τους λοιπόν.
Αλλά μετά αναρωτηθείτε γιατί σας τα λένε, πού αποσκοπούν, πώς και από ποιους τα εμαθαν και στο τέλος τι πρέπει ΕΣΕΙΣ να κάνετε, πέραν από το να αναμεταδώσετε όσα ΣΩΣΤΑ μάθατε.
Η άκριτη υιοθέτηση των απόψεων κάποιου δεν είναι πάντα ωφέλιμη.
Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις της Βάσως θα δηλώσω ότι απαξιώ να απαντήσω.
ΥΓ Δεν είμαι χιπχοπάς.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 03 Φεβ 2012, 12:00

Arela Άκουσα μέρος της και διαπίστωσα ότι το νευρικό μου σύστημα
δεν μπορούσε να πάρει άλλο.
Υπέστην μια ψυχολογική διαστρέβλωση
που με οδηγούσε ολοταχώς στην απελπισία και την κατάθλιψη.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει πλέον να τα συζητάμε.
Είναι δεδομένο πλέον αυτή η πορεία, στην Ελλάδα και στον κόσμο
π ρ έ π ε ι να ανασχεθεί.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Παρ 03 Φεβ 2012, 12:03

Πάντως και οι κύριος αρκουδάρχης (Πούτιν ) στο δικό τους οικονομικό φόρουμ ....
Σχεδόν τα ίδια είπε ,ε τον Καζάκη ....

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Φεβ 2012, 12:47

enigma έγραψε:Πάντως και οι κύριος αρκουδάρχης (Πούτιν ) στο δικό τους οικονομικό φόρουμ ....
Σχεδόν τα ίδια είπε ,ε τον Καζάκη ....

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139

Κι ο Καζάκης κι ο Πούτιν κι ο Φάραντζ μέσα στην ίδια την ευρω-σφηκοφωλιά-φιδόλακκο-βουλή, ( http://www.youtube.com/watch?v=PjJEvtVu ... ideo_title ) κι ένα σωρό εχέφρονες (και σίγουρα αντινεοταξικοί) σ'όλο τον κόσμο και δη στη Δύση. Η Ευρώπη αποτελεί την κοιτίδα ενός νέου (άνευ ιστορικού προηγουμενου) φασιστικού μοντέλου, μέσα στο οποίο θα υποφέρουν οι λαοί και θα ευημερούν μόνον τα ολιγαρχικά καθάρματα της ελίτ... Αυτό το βλέπει ο κάθε πικραμένος που δεν φοράει πατομπούκαλα και δε μασάει πια τα εξοφθαλμα ψέματα περί ευημερίας, αρμονικής συνύπαρξης και άλλα κουραφέξαλα που μας πασάριζαν επί 30ετία τουλάχιστον.

Τα περί "ευρωπαϊκής προοπτικής" που μας έλεγαν κάποτε, έχουν μετατραπεί εμφανώς σε ευρωπαϊκό εφιάλτη.
ION 4ever έγραψε:Arela Άκουσα μέρος της και διαπίστωσα ότι το νευρικό μου σύστημα
δεν μπορούσε να πάρει άλλο.
Υπέστην μια ψυχολογική διαστρέβλωση
που με οδηγούσε ολοταχώς στην απελπισία και την κατάθλιψη.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει πλέον να τα συζητάμε.
Κι εγώ αρχικά φρίκαρα, μπούκωσα, κατεθλίβην. Όμως προτιμώ να ξέρω τι επίκειται. Στη συνέχεια ένιωσα μια δίκαιη οργή... τη νιώθω συχνά πυκνά κανά δυο χρόνια τώρα, αλλά όταν τα άκουσα συγκεντρωμένα όλα αυτά, πραγματικά ξεχείλισε και μ'έκανε έτοιμη ανά πάσα στιγμή να αντιδράσω έμπρακτα μαζί με όποιον/ους με καλέσει/ουν. Και με τον διάβολο ακόμα. Διότι όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ...
ION 4ever έγραψε:Είναι δεδομένο πλέον αυτή η πορεία, στην Ελλάδα και στον κόσμο
π ρ έ π ε ι να ανασχεθεί.
και πρέπει πάση θυσία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 03 Φεβ 2012, 14:50

Σορρυ μωυση αλλα ο λογος που ειμαστε εδω ειναι για να μαθουμε να μην ειμαστε παθητικοι δεκτες.
αν εσυ το καταφερνεις ηδη κατα 100% τοτε καλως. θα πρεπε να εισαι λιγο ποιο μετριοπαθης για να δειξεις και σε εμας αυτον τον δρόμο αντι να μας αποθαρρυνεις. οσο για τον καμμενο εχω καλη αποψη (προς το παρον).
Το που τις βρηκε τις πληροφοριες; δεν ειπε τιποτε παραπανω απο αυτα που κυκλοφορουν στο διαδικτυο.
η διαφορα ειναι οτι τα λεει στη βουλη.
καταγεται απο μια παραδοσιακη δεξια οικογενια.
Και το σημαντικοτερο κομματι της δεξιας ιδεολογιας ειναι ο πατριωτισμος.
Δεν ειναι ο μονος παντοτε υπηρχε στην ΝΔ ενα θεμα αναμεσα στους νεοφιλελευθερους και τους παραδοσιακους δεξιους.
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Παρ 03 Φεβ 2012, 20:17

Μια πολύ σωστή και σημαντική πρόταση του ΚΑΖΑΚΗ
Εικόνα
Χθές, ο Καζάκης, πρωτοδιατύπωσε και σήμερα επανέλαβε μια πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική πρόταση (στο “ράδιο εννέα”):
Κάλεσε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, από τον Καμμένο μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να συντάξουν, από κοινού, μια επιστολή την οπόια θα απευθύνουν προς Ε.Ε., ΔΝΤ, ΕΚΤ με το εξής πολύ απλό και αποφασιστικό περιεχόμενο:

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ο Καζάκης ξεκαθάρισε επίσης ότι όλοι αυτοί που θα συνυπογράψουν την επιστολή αυτή δεν είναι σε καμμία περίπτωση αναγκασμένοι να συμφωνήσουν σε τίποτα άλλο πολιτικά. Παρά μόνο σε αυτό: Να μπεί άμεσα ένα στοπ στην πορεία καταστροφής που ακολουθείται.
Η πρόταση Καζάκη, κατά τη γνώμη μου, είναι η σημαντικότερη συγκεκριμένη πολιτική πρόταση που έχει κατατεθεί εδώ και καιρό. Να γιατί:
- Επεμβαίνει με συγκεκριμένο τρόπο στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία, που απαιτεί άμεση και κατεπείγουσα δράση.
- Μπορεί να έχει άμεσα αποτελέσματα, αν λάβει κανείς υπόψη του τη πρεμούρα που οι Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ επιζητούν τη πολιτική ομοφωνία για να διασφαλίσουν τα κεφάλαια εκμετάλλευσης τους
- Δίνει επιτέλους τη πρωτοβουλία στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις. Κάτι που είναι σημαντικό. Αντί να τρέχουν πίσω από τις αποφάσεις του καθεστώτος, πράγμα απαράδεκτο.
- Προωθεί την ενότητα και δείχνει ότι αυτή (η ενότητα) μπορεί να υπάρξει με ευρύ τρόπο σε ζητήματα ζωτικής σημασίας.
Έχω ξαναπεί ότι η πολιτική νοημοσύνη ευρέου φάσματος των αντικαθεστωτικών δυνάμεων είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου. Αυτό φαίνεται καθαρά αυτή τη κρίσιμη στιγμή, όπου ότι κατεδαφίζεται και χάνεται θα αποκτηθεί με πολύ μεγαλύτερο κόπο στη συνέχεια, ότι νίκες και να πετύχουν οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις. Εκείνο που απελπισμένα χρειάζεται είναι η δημιουργία μείζονος πολιτικού γεγονότος από τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις. Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι μεγάλο μέρος των αντικαθεστωτικών δυνάμεων αγνοεί αυτή την αναγκαιότητα. Αυτό οφείλεται και στις ικανότητες: Αγνοούν στοιχειώδη πάνω στην πολιτική τακτική και στατηγική και κρύβονται πίσω από απλές, εύκολες και γενικόλογες καταγγελίες και εκεί εξανλέίται η πολιτική ικανότητα τους. Ωστόσο υπάρχουν και βαθύτερα αίτια για αυτή τη πολιτική ανεπάρκεια που δεν θέλω να τα συζητήσω τώρα.
Με τον Καζάκη έχω διαφωνίες και σε άλλη περίπτωση τον έχω χαρακτηρίσει λαικιστή. Όμως η συγκεκριμένη πρόταση του είναι εξαιρετικά σωστή και δείχνει πολιτικά ευφυή άνθρωπο. Οι διαφωνίες μου παραμένουν, όμως η ενότητα είναι δυνατή πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση του και τελικά και ακόμη πιο πέρα.
Στην πρόταση του έχω να προσθέσω τα εξής:
- Να ξεκαθαρισθεί επίσης ότι όσοι αυτή τη στιγμή συνεργήσουν πραξικοπηματικά σε αποφάσεις και συμφωνίες σε βάρος του ελληνικού λαού θα βρεθούν αντιμέτωποι με βαρειές κατηγορίες
- Τις ίδιες βαρειές κατηγορίες θα αντιμετωπίσουν οι τεχνοκράτες, π.χ. του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων
- Πρέπει να επισημανθεί προς όλους αυτούς, και όπως έχω ξαναπεί αυτή η απειλή μπορεί να αποδειχθεί ιδίως στους τεχνοκράτες πολύ αποτελεσματική, ότι στις πιθανές ποινές μπορεί να είναι και η θανατική. Αυτό εφόσον αντιμετωπίσουν κατηγορία “εσχάτης προδοσίας εν καιρώ πολέμου”, η μόνη περίπτωση που προβλέπεται από το Σύνταγμα θανατική ποινή. “Εν καιρώ πολέμου” σημαίνει πόλεμο από τους πιστωτές της Ελλάδας, κάτι που είναι ακριβές.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

http://originalmakedon.blogspot.com/201 ... st_03.html
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Παρ 03 Φεβ 2012, 21:07

Ωραία η πρόταση. Γιατί δεν την παίζει και κανένα καναλάκι να μαζέψετε κόσμο, όλοι μαζί ενωμένοι, μπροστά για την πατρίδα, κλπ, κλπ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι το καθυστερείτε ρε σεις? Θα πέσουν και άλλο οι πωλήσεις εντύπων... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Παρ 03 Φεβ 2012, 21:11

εξαιρετικό φίλε αχινέ! το προωθώ..
...να είστε πάντα καλά...
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Παρ 03 Φεβ 2012, 21:27

Νὰ συμπληρώσῳ, ὅτι ὑπόλογοι οὐσιατικὰ εἶναι καὶ ὅλοι ὅσοι ἔχουν δώσει ὄρκο ὅτι θὰ ὑπερασπίζονται τὸ Σύνταγμα.

Τὸ Σύνταγμα ἔχει καταπατηθεῖ σὲ 14 ἄρθρα του καὶ οἱ ὑπερασπιστὲς του δείχνουν νὰ ἀγνοοῦν τὰ ἄρθρα τοῦ Συντάγματος στὰ ὁποῖα ἔχουν ὀρκιστεῖ.

Ἄγνοια νόμου κολάζεται ἀπὸ τὰ δικαστήρια καὶ δὲν ἐπιδέχεται ἀμφισβητήσεως.

Ἐπιτρέπεται ἄγνοια τοῦ Συντάγματος;

Ὅταν ἀκολουθοῦνται «ἐντολὲς» ἀνωτέρων, οἱ ὑπακούοντες δὲν εἶναι ὑποστηρικτὲς τοῦ Συντάγματος;

Δὲν εἶναι Ἕλληνες πολίτες;

Δὲν ἔχουν δώσει ὄρκο γιὰ νὰ καταναλώνουν τὰ χρήματα τῶν φορολογουμένων ποὺ τοὺς ἀνέθεσαν τὴν διαφύλαξη τοῦ Συντάγματος;

Ἀστυνομικοὶ, δικαστικοὶ ἐξουσία, ΜΑΤ δὲ εἶναι εὐθέως ὑπεύθυνοι γιὰ τὶς πράξεις τους;

Συγκαταλέγονται στὴν κατηγορία αἰσχάτης προδοσίας ὡς ἐνεργοῦντες ἐναντίον τοῦ Συντάγματος καὶ τοῦ γενικοῦ δημοσίου συμφέροντος.

Ἔχουν συνειδητοποιήσει οἱ ἀνωτέρῳ κατηγορίες ἀνθρώπων τὴν δεινὴ θέση στὴν ὁποία βρίσκονται λόγῳ ἀμαθείας, ἀνοησίας καὶ δειλίας;
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 03 Φεβ 2012, 21:29

Εγώ πάντως ακολουθώ Καμμένο.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 03 Φεβ 2012, 21:30

Κι εγω προωθω. ρωμιε δεν μπορω να παρακολουθησω o αρνητισμος σου ειναι ακριτος.
Ναι δεν περιμενω απο τον καζακη να κυβερνησει αλλα θα ηταν καλο να δημιουργηθει ενα αντιμνημονιακο μετωπο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Φεβ 2012, 23:19

axinosp έγραψε:Χθές, ο Καζάκης, πρωτοδιατύπωσε και σήμερα επανέλαβε μια πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική πρόταση (στο “ράδιο εννέα”):
Δυο μέρες τώρα χτυπιέμαι παρακαλώντας σας να ακουσετε την εκπομπή.
Ελπίζω τώρα, με το ποστ του Αχινού, να δοθει η δέουσα προσοχή.
Divine Sinner έγραψε:Ναι δεν περιμενω απο τον καζακη να κυβερνησει αλλα θα ηταν καλο να δημιουργηθει ενα αντιμνημονιακο μετωπο.
Είπε αυτό που λέει ο Αχινός
axinosp έγραψε:Ο Καζάκης ξεκαθάρισε επίσης ότι όλοι αυτοί που θα συνυπογράψουν την επιστολή αυτή δεν είναι σε καμμία περίπτωση αναγκασμένοι να συμφωνήσουν σε τίποτα άλλο πολιτικά. Παρά μόνο σε αυτό: Να μπεί άμεσα ένα στοπ στην πορεία καταστροφής που ακολουθείται.
και επιπρόσθετα είπε πως δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα μπει μπροστά, πως δεν τον απασχολεί αν θα μπει σε ψηφοδέλτια το ΕΠΑΜ, πως αν θέλουν μπορούν να λένε οτι είναι δική τους ιδέα αυτή. Αυτό που τον "καίει" είναι να προσυπογράψουν όλοι σ'ενα κοινο μέτωπο με τον ένα και μοναδικό αγώνα όπως τον περιγράφει. Σήμερα είπε πως ειχε ήδη θετική ανταπόκριση από πολλούς. Ίσως κάποια στιγμή (και σύντομα) να αρχίσει να αχνοφαινεται ένα φως στο τουνελ. Είμαι (γιατί το επιλέγω συνειδητά) αισιόδοξη.
Divine Sinner έγραψε:ρωμιε δεν μπορω να παρακολουθησω o αρνητισμος σου ειναι ακριτος.

Ακόμα παρακολουθείς; :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 04 Φεβ 2012, 00:01

ΚΑΖΑΚΗΣ - Το non-paper του Eurogroup και το Μέτωπο Αντίστασης

Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 05 Φεβ 2012, 12:22

Αυτό που με κάνει (για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό) να βλέπω καποιο αχνο έστω φως στο τούνελ

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Κυρ 05 Φεβ 2012, 15:00

Δεν θα σχολιάσω ποτέ ξανά τίποτα σε αυτό το νήμα.
Σήμερα κατάλαβα τελικά πόσο δίκιο έχουν, ο Γεωργίου όταν μιλάει για τον κλασσικό τον @@@@ τον Έλληνα και όσοι βγάζουν ανέκδοτα για ξανθιές.
Ξεκινάει κάποιος κάτι βδομάδες ΠΡΙΝ και γράφει: "παίδες μακριά διότι είναι στημένο, ο χ θα τα βρει με τον ψ και τον ζ, ο τάδε και ο τάδε καναλάρχης είναι από πίσω και πίσω και από αυτούς και μαζί με αυτούς οι τάδε ξένοι".
Έρχεται ο χρόνος και ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ κάθε μέρα και όλο και πιο πολύ.
Και παρότι κάποιοι έχουν διαβάσει την προειδοποίηση την αγνοούν γιατί θέλουν να είναι αισιόδοξοι και να αισθάνονται καλύτερα!!!!!
Και χαίρονται γιατί συνενώνεται ο χ με τον ψ και είναι ο καναλάρχης τάδε από πίσω και το παίζει στο ραδιόφωνο του!!!
Έλεος παιδιά :freak: :freak:
Μια συμβουλή, πραγματικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΗ:
Στον ψυχίατρο και γρήγορα. Θα σας δώσει κάτι χαπάκια μούρλια και θα αισθανθείτε πολύ ωραία.
Αυτή η εποχή απαιτεί μαχητές που βλέπουν την αλήθεια, αναγνωρίζουν τον εχθρό και παλεύουν.
Δεν μας χρειάζονται άνθρωποι που είναι στην κοσμάρα τους... Βέβαια δεν θα υπάρχουν για πολύ καιρό ακόμα.
Πιστεύω ότι οι ψυχικά άρρωστοι θα εξαφανιστούν μόλις τα πράγματα σκουρύνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Γιατί ακόμα δεν είδατε ΤΙΠΟΤΑ.
Λυπάμαι που η Ελληνική κοινωνία (όχι τυχαία) είναι γεμάτη με τέτοιους ανθρώπους - στρουθοκαμήλους.
Καλή ανάρρωση παιδιά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος delfini05 την Δευ 06 Φεβ 2012, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: warning issued for this post
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Κυρ 05 Φεβ 2012, 15:14

Άντε αδερφέ,πάρε το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.
Δεν με ενδιαφέρει το ότι με είπες μαλάκα εμένα και τους άλλους,αλλά η τρομακτική σου αγένεια έχει παραπάει.
Τελείωνε γιατί η υπομονή έχει και όρια.
Α ναι και πού είσαι..
freeromios έγραψε:Δεν θα σχολιάσω ποτέ ξανά τίποτα σε αυτό το νήμα.
Στα α@@@δια μου.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Φεβ 2012, 20:02

Περιμένω σχόλιά σας...

(τον κύριο freeromios δεν θα τον σχολιάσω. Κάνω ιώβεια υπομονή, δεν ξέρω μέχρι πότε. Με κάλυψε ο Τοτης :urock: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Δευ 06 Φεβ 2012, 20:28

@freeromios... Δεν έχει άλλο σκοινί να τραβήξεις! Το κατανάλωσες όλο.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”