ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ 18 Φεβ 2010, 22:14

-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΤΟ 3% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΠΩΣ Ο Μ.Ο ΤΗΣ Ε.Ε) & ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
8
32%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΤΟ 3% ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
3
12%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ & ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
2
8%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ
11
44%
-ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
1
4%

Σύνολο ψήφων: 25
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Σάβ 30 Ιαν 2010, 20:03

Αυτό πραγματικά δεν το ήξερα, κι έχω καλύ εντύπωση, πρώτη φορά το ακούω βλέπεις και εγώ σ'έπαρχιακή πόλη κατοικώ, μα εδώ οι μαύροι είναι τζιμάνια, δεν έχει τύχει το αυτί μου να ακούσει κάτι για μαύρο. Τι να σου πω σχετικά μ'αυτά που λες δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, μα εδώ που κατοικώ, δεν είναι έτσι πάντως, γενικά μπορεί να κάνει ο καθείς ότι θέλει, όπου θέλει, κι ότι ώρα θέλει, μεγάλη ευλογία αυτή!!!
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 30 Ιαν 2010, 20:25

paraplanisi έγραψε: Ωραία τα λογοπαίγνια αλλά είναι πολυτέλεια όταν τα πράγματα είναι σοβαρά.

Οπως έγραψε και ο επόμενος σου , υπάρχουν 14 σελίδες γεμάτες με τις απόψεις μας.
Το αν δεν τις αποδέχεσαι ή δεν μπορείς να τις καταλάβεις είναι ένα θέμα που εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.
Όσο σοβαρά και να είναι, αν μπορούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και μια ανάλαφρη διάθεση, έχουμε μόνο ωφέλη στην υγεία μας και όχι μόνο.

Το ξέρω ότι εδώ υπάρχουν 14 σελίδες με τοποθετήσεις, δε μοι διέφυγε, αλλά προφανώς για να επιμένω σα τη μύγα, κάπου αισθάνομαι αναπάντητη. Τέλος πάντων, δε θα το ξεχειλώσω άλλο. Ο επόμενός μου με κάλυψε σε πολλά θέματα.
Και ο Σταυραετός, που μπορεί να μη συμφωνούμε, αλλά είναι κύριος.
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 31 Ιαν 2010, 01:24

Τα μαυρακια τα αγαπώ. Είναι ψυχούλες. (Ήταν κομμάτι της μισής ζωής μου άλλωστε, τους ξέρω πολύ καλά, μα πάρα πολύ καλά)

Πριν 2 βδομάδες ήρθε ένας να πάρει ένα κάρο ρούχα που άφησε για καθάρισμα.
Του έλειπαν 5Ε. Του τα'δωσα έτσι κι αλλιώς, γιατί ήταν όλα τα ζεστά του και το κρύο έτσουζε. Σήμερα ήρθε το ανθρωπάκι να μου φέρει τα 5Ε που μου χρώσταγε, ενώ του είπα "δεν πειράζει bro, παρ'τα κι αν δεν έχεις δεν πειράζει"... Κι όμως ήρθε να ξεχρεώσει. Κύριος ο Τζόναθαν. :thumb:

Μην ακούσω σάχλες για τα μαυράκια, θα γίνουμε από δυο χωριά πρωτευουσιάνοι. Α!
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Nightrider » Κυρ 31 Ιαν 2010, 02:08

ArELa έγραψε:Τα μαυρακια τα αγαπώ. Είναι ψυχούλες. (Ήταν κομμάτι της μισής ζωής μου άλλωστε, τους ξέρω πολύ καλά, μα πάρα πολύ καλά)

Πριν 2 βδομάδες ήρθε ένας να πάρει ένα κάρο ρούχα που άφησε για καθάρισμα.
Του έλειπαν 5Ε. Του τα'δωσα έτσι κι αλλιώς, γιατί ήταν όλα τα ζεστά του και το κρύο έτσουζε. Σήμερα ήρθε το ανθρωπάκι να μου φέρει τα 5Ε που μου χρώσταγε, ενώ του είπα "δεν πειράζει bro, παρ'τα κι αν δεν έχεις δεν πειράζει"... Κι όμως ήρθε να ξεχρεώσει. Κύριος ο Τζόναθαν. :thumb:

Μην ακούσω σάχλες για τα μαυράκια, θα γίνουμε από δυο χωριά πρωτευουσιάνοι. Α!
Δεν χρειάζετε να πούμε σάχλες για τις ψυχούλες τα μαυράκια...

Αυτό δείχνει πόσο φίλήσυχοι είναι και είναι ακόμα σχετικά λίγοι!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 31 Ιαν 2010, 02:25

Εικόνα

Επειδή το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης άπτεπαι και των θετικών επιστημών, παραδείγματος χάριν των μαθηματικών` θα ήθελα να συστήσω το κάτωθι βιβλίο σε εκείνους που επιμένουν στην απόδοση ιθαγενείας των λαθρεποίκων.

Εικόνα

Πρόκειται για το κλασσικό πλέον βιβλίο του Στέφανου Μ. Φίλου, όπου υπάρχει συγκεντρωμένη όλη η πρακτική αριθμητική` από τους ακεραίους έως τα κλάσματα, τα ποσοστά, τον μερισμό, τον τόκο. Αν και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να φθάσουν έως εκεί. Αρκεί η απλή κατανόησις των τεσσάρων αριθμητικών πράξεων των ακεραίων. Μιλάμε για ένα πρώτης τάξεως βοήθημα για όσους έχουν ξεχάσει τη στοιχειώδη αριθμητική. :cool:

Καλό διάβασμα. :)
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Κυρ 31 Ιαν 2010, 08:33

(ορίστε, τον μάτιαξα! Τι κατάλαβα; ) :(
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Κυρ 31 Ιαν 2010, 11:31

Acid{RFE} έγραψε:Αυτό πραγματικά δεν το ήξερα, κι έχω καλύ εντύπωση, πρώτη φορά το ακούω βλέπεις και εγώ σ'έπαρχιακή πόλη κατοικώ, μα εδώ οι μαύροι είναι τζιμάνια, δεν έχει τύχει το αυτί μου να ακούσει κάτι για μαύρο. Τι να σου πω σχετικά μ'αυτά που λες δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, μα εδώ που κατοικώ, δεν είναι έτσι πάντως, γενικά μπορεί να κάνει ο καθείς ότι θέλει, όπου θέλει, κι ότι ώρα θέλει, μεγάλη ευλογία αυτή!!!
Εγω μιλούσα για τον δικό μου πλανήτη. Στον δικό σου δεν έχω έρθει και δεν ξέρω τι παίζει. :)

*Να ξεκαθαρίσω ότι λέγοντας μαύρους εννοώ περισσότερο Αφγανούς , Ιρακινούς - Μαυριτανούς - Σύριους - Πακιστανούς......Νιγηριανούς και λοιπούς Αφρικανούς , εδώ που είμαι έχουμε ελάχιστους.

Σκεφθείτε κάτι......
Φανταστείτε το προφίλ του ανθρώπου που θα αφήσει την χώρα του , με ένα σαπιοκάραβο , στοιβαγμένος , για να μετοικίσει παράνομα στην άλλη άκρη της γης.
Πεινάει; Οχι δεν πεινάει....με την έννοια ότι ένα πιάτο φαί του είναι διαθέσιμο.
Με τα 2000 $ που δίνει στον δουλέμπορο θα μπορούσε στην χώρα του να έχει ένα πιάτο φαί για πολλά χρόνια. Τα 2 , εκεί είναι 200!

Είναι τυχοδιώκτες....στην μεγάλη τους πλειοψηφία....δεν κυνηγάνε το φαί....κυνηγάνε το Αμερικάνικο όνειρο....τουλάχιστον αυτό είναι το δόλωμα που τους βάζουν αυτοί που θέλουν έναν πολυπολιτισμικό κόσμο.

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 31 Ιαν 2010, 17:04

Το προβλημα ειναι η υπερβολική συσώρευση φτώχιας.
Η φτώχια γεννά το έγκλημα, γιατι ο καθένας μας έχει ενστικτο αυτοσυντήρησης και θα κάνει το παν για να επιβιώσει.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 31 Ιαν 2010, 18:58

Paraplanisi, διευκρινίζω εγώ: Μιλούσα σαφέστατα για Αφρικανούς και μόνον. Τους άλλους δεν τους ξέρω... Το μόνο που με ενοχλεί απ'αυτούς, είναι η επιμονή τους να μου πλύνουν τζάμια στα φανάρια.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 31 Ιαν 2010, 21:51

Η Βάσω Παπανδρέου για την πολιτογράφηση των Αλλοδαπών

Τί ωραία που βρίσκονται τα πρακτικά της Βουλής online! Θα αντιδάσει άραγε τώρα η κ. Παπανδρέου στις ρυθμίσεις Ραγκούση και στις αιτιάσεις του Πρωθυπουργού μας;
Βάσω Παπανδρέου, Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης
27 Μαρτίου 2001:

'Οσον αφορά στα θέματα της πολιτογράφησης έχουμε πει για τους αλλοδαπούς ότι θα πρέπει μεταξύ των άλλων να ομιλούν την ελληνική γλώσσα. Αλίμονο εάν κάποιος, ο οποίος ζει και εργάζεται δέκα χρόνια στη χώρα μας και ζητά να πάρει την ελληνική ιθαγένεια, δεν έχει στοιχειώδη γνώση της ελληνικής γλώσσας και της ελληνικής ιστορίας. Δεν νομίζω ότι είναι παράλογο αυτό.

Το θέμα της τιμητικής πολιτογράφησης ισχύει. Η προϋπόθεση των δέκα χρόνων είναι για τις κανονικές περιπτώσεις. Υπάρχει διάταξη σε ισχύ στο ισχύον νομικό πλαίσιο, στην οποία προβλέπεται η τιμητική πολιτογράφηση για άτομα τα οποία έχουν προσφέρει ειδικές υπηρεσίες και θέλει η χώρα να τους τιμήσει.

'Οσον αφορά στο παράβολο δεν θεωρώ ότι πεντακόσιες χιλιάδες (500.000) είναι πολλές για κάποιον -επαναλαμβάνω- ο οποίος έχει ζήσει και έχει εργασθεί τουλάχιστον δέκα χρόνια στη χώρα και θέλει να γίνει 'Ελληνας πολίτης. Σε άλλες χώρες τα παράβολα είναι πολύ πιο υψηλά.

Το θέμα της ευχέρειας του Υπουργού Εσωτερικών να μην αιτιολογεί την απόφασή του για μη αποδοχή πολιτογράφησης, νομίζω ότι το έχουμε συζητήσει επανειλημμένως και στην επιτροπή. Είναι ένα κυριαρχικό δικαίωμα, είναι άσκηση δημόσιας εξουσίας και θεωρώ ότι σήμερα δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα. Υπάρχει η νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και του Διεθνούς Δικαστηρίου.

Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να έχει την ευχέρεια ο Υπουργός, όπως και ο πρόξενος, ο μεν πρόξενος να μη δίνει βίζα, ο δε Υπουργός να μη δικαιολογεί γιατί δεν δέχεται την πολιτογράφηση κάποιων ατόμων. Οι λόγοι μπορεί να είναι γενικότεροι και να μην αναφέρονται στο συγκεκριμένο άτομο, γι' αυτό και δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτή η δικαιολόγηση.
Ερωτώνται οι κ.κ. βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Συμφωνούν με την κ. Βάσω Παπανδρέου πως:

* η γνώση της ελληνικής ιστορίας είναι προϋπόθεση πολιτογράφησης. Γιατί καταργείται από το νομοσχέδιο Ραγκούση;

* η παραμονή δέκα ετών για τις κανονικές περιπτώσεις. Γιατί μειώνεται στα πέντε από το νομοσχέδιο Ραγκούση;

* το παράβολο ~1500 ευρώ (χωρίς να υπολογίσουμε και τον πληθωρισμό) για την αίτηση πολιτογράφησης δεν είναι πολύ και χαμηλότερο από άλλες χώρες. Γιατί μειώνεται στα 1000 ευρώ από το νομοσχέδιο Ραγκούση;

* ο Υπουργός ασκεί κυριαρχικό δικαίωμα και έχει ευχέρεια να μην αιτιολογεί απορριπτικές αποφάσεις σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας και το Διεθνές Δικαστήριο; Γιατί απαλείφεται από το νομοσχέδιο Ραγκούση;

Ας μας εξηγήσουν επιτέλους κάποτε στο ΠΑΣΟΚ τί και γιατί άλλαξε στην πολιτική τους.

lalei-kairia.blogspot.com
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Δευ 01 Φεβ 2010, 10:56

Divine Sinner έγραψε: Η φτώχια γεννά το έγκλημα, γιατι ο καθένας μας έχει ενστικτο αυτοσυντήρησης και θα κάνει το παν για να επιβιώσει.
Πόσο μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης έχει αυτός που διαθέτει ένα διχίλιαρο το κεφάλι σε μία χώρα που με 1$ τρως του σκασμου πρωι βράδυ;

Εγώ κοιτάζω το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος μας και την πραγματικότητα που βιώνω.
Την αύξηση της εγκληματικότητας , την επιβάρυνση της οικονομίας , τον κίνδυνο να γίνουμε μειονότητα στην χώρα μας και να έχουμε μελαψούς βουλευτές και αξιωματούχους , την υποβάθμιση του επιπέδου ζωής........γενικά , και δεκάδες άλλα ειδικά.

Ολα τα άλλα είναι για εμένα αμπελοφιλοσοφίες και προπαγάνδα καφενείου.

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Δευ 01 Φεβ 2010, 13:38

Μιλούσα σαφέστατα για Αφρικανούς και μόνον. Τους άλλους δεν τους ξέρω... Το μόνο που με ενοχλεί απ'αυτούς, είναι η επιμονή τους να μου πλύνουν τζάμια στα φανάρια.
Αρέλα αν το πρόβλημα ήταν μόνο η επιμονή των Μπαγκλαντεσιανών να μας πλύνουν τα τζάμια στο φανάρι, τότε δεν θα υπήρχε θέμα.

Όσο για τους Αφρικανούς... εκπλήσσομαι με αυτό που λές.

Οι Αφρικανοί στην Ελλάδα διακρίνονται:

- είτε για πορνεία και νταβατζιλίκια
- είτε για εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών
- είτε για λαθρεμπόριο

Κάντε μία βόλτα έξω.

Δεν έχουν καμμία δουλειά εδώ πέρα. Επιβάλλεται να πάνε από κει που ήρθαν.

Η Ελλάς δεν είναι ούτε Ασία ούτε Αφρική.
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Δευ 01 Φεβ 2010, 21:04

Επειδή το θέμα λέει για το Λαθρομεταναστευτικό, άν θέλουμε ή όχι τους Λαθρομετανάστες, κι όχι την βάση του προβλήματος, δεν αναπτυχθήκαμε στις αιτίες και στους φταίχτες, κι εγώ νομίζω αναφέρθηκα ότι δεν θα πω ποιός φταίει ή όχι, ανέλυσα όσο μπορούσα καλύτερα την σκέψη μου.

Ντιβάιν Σίννερ επειδή σε βλέπω ότι λες σωστά πράγματα θα σου πω ότι ναί, έχεις δίκιο πολλοί που λένε έξω οι ξένοι εκμεταλεύθηκαν τους ξένους. Και οι ξένξοι φυσικά αυτούς. Έστελναν τους Αλβανούς στο χωράφι κι αυτοί την έβγαζαν καφενείο, δεν γίνονται έτσι οι δουλειές, ο Αλβανός στην Αλβανία με 1 εκατομμύριο τότε έκτιζε 2όροφο σπίτι! Μιά χρονιά δούλευε και στην χώρα του ήταν άρχοντας. Και σήμερ πάλι είναι και 15 ευρώ να πάρει μεροκάματο στην χώρα του κάνει τρομερή προκοπή. Ενώ εμείς εδώ με 25 ευρώ και με 30, είναι ένα μεροκάματο, που με σκληρή προσπάθεια πληρώνεις τα νοίκια και μετα βίας ζείς. Ασε να μην πούμε για οικογένεια ας το ξεχάσουμε. ΄Πάντα ένα κράτος για την κατάντια του, το μεγαλύτερο φταίξιμο το έχει ο λαός του κράτους κι όχι οι άλλοι φίλε μου, έχεις δίκιο, μα άς είμαστε αντικειμενικοί στα θέματα, γι'αυτό εάν θέλετε ανοίξτε ένα θέμα για τα αίτια και τους φταίχτες!!! Αμέ γιατί όχι!!! Εδώ ας αναλύσουμε το άν γίνει προς καλό των δυό μεριώ ή όχι, όχι για το ποιός φταίει.
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Τετ 03 Φεβ 2010, 22:00

KEVIN RUD Αυστραλος πρωθυπουργος,Μαιος 2009
<<Οι μεταναστες,και οχι οι Αυστραλοι,ειναι αυτοι που πρεπει να προσαρμοστουν.Ετσι ειναι και αμα τους αρεσει!Βαρεθηκα να ανυσηχουμε σε αυτη τη χωρα μηπως προσβαλλουμε ενα ατομο η την κουλτουρα του.Απο τοτε που εγιναν οι τρομοκρατικες επιθεσεις στο Μπαλι,η πλειοψηφια των Αυστραλων ενιωσε ενα κυμα πατριωτισμου.
Η κουλτουρα μας εξελιχθηκε σε δυο αιωνες γεματους αγωνες,προσπαθειες και νικες απο εκατομμυρια αντρες και γυναικες που επιζητουσαν την ελευθερια.Η κυρια γλωσσα που μιλαμε ειναι τα Αγγλικα.Οχι τα Ισπανικα,τα Λιβανεζικα,τα Αραβικα,τα Κινεζικα,τα Γιαπωνεζικα,τα Ρωσικα η οποιαδηποτε αλλη γλωσσα.
Οποτε,αν θελετε να γινετε μερος της κοινωνιας μας,μαθετε τη γλωσσα μας!
Οι περισσοτεροι Αυστραλοι πιστευουν στο Θεο.Αυτο δεν ειναι καποιο Χριστανικο,ακροδεξιο,πολιτικο κινημα,αλλα γεγονος!Χριστιανοι,αντρες και γυναικες,με Χριστιανικες αρχες ιδρυσαν αυτη τη χωρα,και αυτο ειναι καταγεγραμενο.Αρμοζει,λοιπον,να το δειχνουμε πανω στους τοιχους των σχολειων μας.
Αν ο θεος μας σας προσβαλει,σας προτεινω να βρειτε αλλο μερος του κοσμου για να ζησετε,διοτι εμας ο Θεος ειναι μερος της κουλτουρας μας.
Θα δεχτουμε αυτα που πιστευετε,χωρις ερωτησεις.Αυτο που ζηταμε ειναι να δεχτειτε κι εσεις αυτο που πιστευουμε εμεις,και να ζησετε μαζι μας με αρμονια,χαρα και ειιρηνη.
Αυτη ειναι η δικη μας χωρα,η δικη μας γη και ο δικος μας τροπος ζωης,και θα σας προσφερουμε καθε ευκαιρια να τα απολαυσετε κι εσεις.Ομως,μολις χορτασετε να παραπονιεστε,να γκρινιαζετε και να μουρμουριζετε για τη σημαια μας,τον ορκο πιστης μας στη χωρα μας που δινετε οταν παιρνετε την υπηκοοτητα,τα χριστιανικα μας πιστευω,τον τροπο ζωης μας,τοτε σας ενθαρρυνω να εκμεταλευτειτε μια αλλη μεγαλη ελευθερια της Αυστραλιας,Το δικαιωμα να φυγετε!
Αν δεν εισαστε ευχαριστημενοι,τοτε φυγετε!Δε σας φεραμε εδω με το ζορι.Εσεις διαλεξατε να ερθετε.Οποτε δεχτειτε τη χωρα που εσεις διαλεξατε!>>

Και ολα αυτα με δυο αιωνες ιστορια...εμεις τι πρεπει να πουμε?
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Πέμ 04 Φεβ 2010, 08:55

ΌΝΤΩΣ εχουμε πολλους αιωνες ιστορια...
:thumb:

χερι χερι με την ιστορια μας ομως, παει και η αυτοκαταστροφικη μας διαθεση... :wink:

αυτη ειναι η κυρια διαφορα με εμας...
ενα αυτοκτονικο μπαχαλο-σκορποχωρι υψηλοτατων αρχικων ποιοτικων προδιαγραφων κατα βαθος...αυτο πιστεφκω οτι καταντουμεν...αυτα εντος των τειχων [πεμπτοφαλλαγγιτικα]....και βεβαια προ των πυλων ο εξωτερικος αννιβας δεν χαλιεται [αντιθετα σιγονταρει ] με τες φαγομαρες μας...

:thumbsdown:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Φεβ 2010, 09:14

Κώστα:
Η Ελλάς δεν είναι ούτε Ασία ούτε Αφρική.
Όντως. Αλλά μη μου βαυκαλίζεσαι ότι είναι ανώτερη. Οι γενιές Ελλήνων (όχι αλλοεθνών) απ'τα μέσα του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα, κατάφεραν να την κάνουν πολύ χειρότερη.

Τότη:
Εξαιρετικό αυτό που έβαλες. :clap: Όσο για το τι πρέπει να πούμε εμείς...
Εγώ ένα έχω να πω: Είμαστε οι επιλογές μας. :cool:

Μπάρνι μας:
Όπως πάντα (καταντάει αηδία δηλαδή) , προσυπογράφω. :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 04 Φεβ 2010, 11:06

Όντως. Αλλά μη μου βαυκαλίζεσαι ότι είναι ανώτερη. Οι γενιές Ελλήνων (όχι αλλοεθνών) απ'τα μέσα του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα, κατάφεραν να την κάνουν πολύ χειρότερη.
Δεν μίλησα ούτε για ανωτερότητες ούτε για κατωτερότητες ούτε για ισότητες.
Αυτό που είπα είναι ότι:
Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΑΦΡΙΚΗ.

Αυτό σημαίνει ότι Αφρικανοί (και εξυπακούεται ότι δεν αναφέρομαι στους Έλληνες ομογενείς εξ'Αφρικής, αλλά στους γηγενείς Αφρικανούς) και Ασιάτες πρέπει να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ από εδώ.

Ασφαλώς και οι Έλληνες ευθυνόμαστε για την σημερινή κατάντια.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να δεχτούμε τον εποικισμό της Πατρίδος μας από γυφτο-αράπηδες.

Τα πράγματα είναι απλά:
Οι προδότες και τα ελληνόφωνα αρπακτικά πρέπει να τιμωρηθούν και οι ξένοι (Αλβανοί πρέπει να φύγουν.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Φεβ 2010, 12:13

Κώστα:
Αυτό σημαίνει ότι Αφρικανοί (και εξυπακούεται ότι δεν αναφέρομαι στους Έλληνες ομογενείς εξ'Αφρικής, αλλά στους γηγενείς Αφρικανούς) και Ασιάτες πρέπει να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ από εδώ.
Το "πρέπει" το δικό σου (και πολλών άλλων ασφαλώς) λίγη σημασία έχει για τη δεδομένη κατάσταση που επικρατεί και θα επικρατεί σύμφωνα με τα "πρέπει" αυτών που εδραιώνουν και εφαρμόζουν/επιβάλλουν την ατζέντα.

Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, γνωρίζεις καλά πως ένα "πρέπει" δικό μας δεν αρκεί.
Ασφαλώς και οι Έλληνες ευθυνόμαστε για την σημερινή κατάντια.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να δεχτούμε τον εποικισμό της Πατρίδος μας από γυφτο-αράπηδες.
Θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις τον όρο "γυφτο-αράπηδες".
Και δεν το ζητώ στο όνομα ενός δήθεν αντιρατσισμού που πρεσβεύουν οι θολοί (πρώτοι τη τάξη ρατσιστές) της πλάκας, αλλά διότι το προσλαμβάνω και το αντιλαμβάνομαι (όπως όλοι) ως άκρως απαξιωτικό όρο.

Πρέπει να γίνει κατανοητό επιτέλους ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους λαούς, κι αν έχουμε λόγους να στρέφουμε πυρά για κάποιες φαύλες καταστάσεις, καλό είναι να τα εκτοξεύουμε στους κατά τα άλλα "άσπρους, άριους και ανώτερους" (μη χέσω), που το αξίζουν.

Είναι ανάξιο των ανθρώπων να απαξιώνουν άλλους ανθρώπους με μόνη βάση και μοναδικό ανόητο/ανεγκέφαλο/ηλίθιο κριτήριο, τη φυλή στην οποία ανήκουν ή το ποσοστό μελανίνης στο δέρμα τους.

Τα πράγματα είναι απλά:
Οι προδότες και τα ελληνόφωνα αρπακτικά πρέπει να τιμωρηθούν και οι ξένοι (Αλβανοί πρέπει να φύγουν.
Τα πράγματα είναι απλά στα λόγια. Τα "πρέπει" είναι φτηνά στα λόγια επίσης.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 04 Φεβ 2010, 12:31

Δεν απαξιώνω κανέναν Αρέλα.
Απλά θεωρώ ότι η παρουσία αναρίθμητων Αφρικανο-Ασιατών στην Πατρίδα μου, την βλάπτει, σε κάθε επίπεδο.

Δεν με ενδιαφέρει ποιο είναι το επίπεδό τους και ποιος είναι ο πολιτισμός τους. Αυτό είναι δικό τους θέμα. Ας πάνε πίσω στην Αφρική και στην Ασία για να αναπτύξουν τις όποιες αρετές τους.
Εδώ είναι ανεπιθύμητοι.

Ο χαρακτηρισμός γυφτο-αράπηδες δεν είναι υβριστικός.
Ο λαός στην καθημερινότητά του χρησιμοποιεί αυτές τις λέξεις και άλλες πολύ χειρότερες (π.χ. βρωμιάρηδες). Και αυτός ο λαός δεν απαξιώνει κανέναν. Απλά διαμαρτύρεται διότι απαξιώνεται ο ίδιος και υποθαθμίζεται η ζωή του εξαιτίας αυτού του αφροασιατικού συρφετού.

Και μην αυταπατάσσαι.
Από την στιγμή που βρίσκονται στην Πατρίδα μας, ασφαλώς και έχουμε να χωρίσουμε πάρα πολλά μαζί τους.
Αν πάνε πίσω στις χώρες τους, τότε προφανώς δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 04 Φεβ 2010, 17:08

Kασσανδρε ειναι ανεπιθυμιτοι για σενα αλλα οχι για τον συνελληνα που τους απασχολεί παράνομα και δεν δίνει δουλεία στον Ελλήνα.
καποιοι πλουτίζουν απο την λαθρομετανάστευση.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Φεβ 2010, 17:19

Ο χαρακτηρισμός γυφτο-αράπηδες δεν είναι υβριστικός.
Ο λαός στην καθημερινότητά του χρησιμοποιεί αυτές τις λέξεις και άλλες πολύ χειρότερες (π.χ. βρωμιάρηδες). Και αυτός ο λαός δεν απαξιώνει κανέναν. Απλά διαμαρτύρεται διότι απαξιώνεται ο ίδιος και υποθαθμίζεται η ζωή του εξαιτίας αυτού του αφροασιατικού συρφετού.
Aπαξιωτικός είναι ο χαρακτηρισμός, και το κομμάτι του λαού που τον χρησιμοποιεί, απαξιώνει. Δεν χωράει αμφισβήτηση επ'αυτού.

Η διαμαρτυρία του λαού, θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα αν στόχευε σ'αυτούς που δημιούργησαν την ανάγκη σε εκατομμύρια συνανθρώπων να μετοικήσουν. Είσαι αρκετά χρόνια σ'αυτόν τον μάταιο κόσμο, ώστε να γνωρίζεις ότι ΠΟΤΕ άλλοτε δεν έχει παίξει στον πλανήτη τέτοιο απίστευτο κύμα μετακινήσεων. Πες το προσφυγιά, πες το μετανάστευση ή λαθρομετανάστευση, η ουσία είναι αυτή. Αυτό θα'πρεπε κάτι να σου λέει.

Αν θα'πρεπε να απαξιώσουμε κάποιους, σ'αυτούς έπρεπε να στραφεί η απαξία, όχι σε ταλαίπωρους που την παλεύουν να επιβιώσουν όπως εμείς, κι ακόμα χειρότερα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 04 Φεβ 2010, 17:34

Kασσανδρε ειναι ανεπιθυμιτοι για σενα αλλα οχι για τον συνελληνα που τους απασχολεί παράνομα και δεν δίνει δουλεία στον Ελλήνα.
καποιοι πλουτίζουν απο την λαθρομετανάστευση.
Δεν είναι ανεπιθύμητοι μόνο για μένα. Είναι ανεπιθύμητοι για όλους τους συμπατριώτες μας που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση και τις συνέπειές της.

Οι Έλληνες που τους δίνουν δουλειά (σε όσους δίνουν, γιατί πολλοί από δαύτους περιφέρονται άσκοπα όλη μέρα ή δρούνε στην παρανομία) είναι 2 φορές πιο ένοχοι και πρέπει να λογοδοτήσουν.
Aπαξιωτικός είναι ο χαρακτηρισμός, και το κομμάτι του λαού που τον χρησιμοποιεί, απαξιώνει. Δεν χωράει αμφισβήτηση επ'αυτού.

Η διαμαρτυρία του λαού, θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα αν στόχευε σ'αυτούς που δημιούργησαν την ανάγκη σε εκατομμύρια συνανθρώπων να μετοικήσουν. Είσαι αρκετά χρόνια σ'αυτόν τον μάταιο κόσμο, ώστε να γνωρίζεις ότι ΠΟΤΕ άλλοτε δεν έχει παίξει στον πλανήτη τέτοιο απίστευτο κύμα μετακινήσεων. Πες το προσφυγιά, πες το μετανάστευση ή λαθρομετανάστευση, η ουσία είναι αυτή. Αυτό θα'πρεπε κάτι να σου λέει.

Αν θα'πρεπε να απαξιώσουμε κάποιους, σ'αυτούς έπρεπε να στραφεί η απαξία, όχι σε ταλαίπωρους που την παλεύουν να επιβιώσουν όπως εμείς, κι ακόμα χειρότερα.
Αρέλα, ο λαός βιώνει στην πράξη την υποβάθμιση της ζωής του.
Όταν π.χ. δεν μπορεί να περπατήσει το βράδυ στην γειτονιά του εξαιτίας των ξένων, μοιραία θα στραφεί εναντίον τους.
Εσύ τι περιμένεις δηλαδή; Να βγει και να τους χαϊδέψει στο κεφάλι και να τους πει:
"Δεν πειράζει, εσείς είστε κατατρεγμένοι και σας συμπαρίσταμαι. Οι κακοί εξουσιαστές φταίνε"

Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Όποιος το πιστεύει αυτό, ας ανοίξει πρώτα ο ίδιος το σπίτι του σε όλους αυτούς.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 04 Φεβ 2010, 17:38

Συμφωνω με αυτο που λες κασσανδρε. ο απλος λαος δεν θα τους χαϊδεψει το κεφάλι και θα πει "δεν φταίτε εσεις", κι ετσι θα υπάρξουν αναταραχές και παλι οι εξουσιαστές θα τρίβουν τα χέρια τους μιας και θα επιβάλουν ευκολότερα το αστυνομικό κράτος που ονειρεύονται.
Εμεις ομως που την ψάχνουμε πιο βαθιά, θα κάνουμε οτι κάνει και ο όχλος;
Δεν λεω να διωξουμε τους λαθρομεταναστες αλλα κι αυτους που τους φέρανε. αρκετα τους ανεχθηκαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Πέμ 04 Φεβ 2010, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Πέμ 04 Φεβ 2010, 17:40

Σωστος ο Φωτης,δεν γινεται να μαλωνει συνεχεια το ενα θυμα με το αλλο..
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Πέμ 04 Φεβ 2010, 17:53

Κατ' αρχήν ο όρος λαθρομετανάστης δεν επαρκεί να περιγράψηι την κατάστασιν. Ομιλούμεν περί εισβολέων που ήλθον ταλαίπώροι όντες ως άλλοι Γότθοι εις την χώραν μας, όχι ίνα μείνουν, αλλά ίνα συνεχίσουν το δρόμον τους εις άλλας χώρας. Η μη δυναμένη επαναπροώθησις δεν καθιστά εφικτήν την επάνοδόν των εις την χώραν αφ' ης ήλθον. Επ' ίσης πρέπει να ληφθήι υπ' 'οψιν ότι και εις την χώραν μας υπάρχουν επιχώριοι μετανάστες όπως σεισμόπληκτοι ή πληγέντες υπό τινος θεομηνίας. Τί θα γίνει με αυτούς; Τί σημαίνει μετά να πάρουν και οι μετανάστες ιθαγένεια; Μα ιθαγενής και ιθαγένεια (ιθύω = κατευθύνω, οδηγώ + γένος = δηλαδή αυτός που είναι φορεύς του γένους του) ως εκ της ετυμολογίας δεν συνάδει με αυτό που πάει να κάνηι το ΠαΣοΚ. Ειμαι της απόψεως ότι πρέπει να παμε εις την λογικήν της ποσοστώσεως και του απολύτου ελέγχου του πόσους και ποιους μετανάστες έχομεν ήδη εδώ. Πόσους χρειαζόμεθα; Πού τους χρειαζόμεθα; Διαφανή κριτήρια αποκτήσεως πολιτικών δικαιωμάτων.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”